Tottori Shinko

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Tottori Shinko

Témanyitás  Tottori Shinko on Vas. Ápr. 22 2012, 16:28

Név: Tottori Shinko
Kor: 13
Rang: Genin
Falu: Kirigakure
Vércsoport: 0
Megjelenés: Eredetileg fekete haja van, azonban már egy ideje kékre van festve. A szemei zöldek, az arcán állandó mosoly látható. Kék ruhákat visel, a jobb combján van a shuriken tartója, hátul a derekán pedig egy övtáskát hord. A hátán egy Ninjato van.
Jellem: Egy igazi őrült, kérdéses, hogy miért van még szabadlábon. Az énképe jelentősen el van torzulva, egy igazi istennek képzeli magát. Azt hiszi, hogy mindenkinél jobb, amivel nem is lenne baj, ha nem hangoztatná annyira.
Felszerelés:
5 shuriken – a jobb combján shuriken tartóban
1 övtáska
10 robbanócetli – az övtáskájában, ami hátul van a derekán.
5 füstbomba – az övtáskájában, ami hátul van a derekán.
1 Ninjato – a hátán

Előtörténet:

13 évvel ezelőtt születtem, egy átlagosnak mondható Shinobi családból. A családom nem rendelkezik semmilyen Kekkei Genkai-al, ráadásul speciális klán technikáink sincsenek. Csak egy egyszerű kis család a miénk. Az édesapám, Tottori Asura, egy Medikus nin a faluban, így a legtöbbet a helyi kórházban tartózkodik. Édesanyám, Rosui Anao egy Jounin. Egyetlen testvérem van, a nővérem, Haruka. Ő is Shinobi, jelenleg a Chunin rangban van.
Átlagos gyermekkorom volt. Semmilyen érdemleges esemény nem történt velem. 3 éves koromban elkezdtem óvodába járni, ahol hamar összebarátkoztam a csoporttársaimmal. Szereztem néhány igazi barátot és néhány ellenséget is, de az utóbbi embereket nem kell komolyan venni. Ez amolyan gyermekkori bolondság volt.
Az egyértelmű volt, hogy én is Shinobi leszek, majd ha felnövök. Egyedül az volt kérdéses, melyik utat választom: medikus leszek az édesapám után, vagy jounin, mint az édesanyám. Mivel nem vagyok éppen az a jótékony lelkületű, nem a medikus utat választottam. Így amikor bekerültem az Akadémiára, nem kerültem be a medikusok közé.
Mivel gyermekkoromban, főleg óvodásként, sok történetet hallottam a régi idők nagy neveiről, elhatároztam, hogy én is híres akarok lenni. Momochi Zabuza, Munashi Jinpachi, a Mizukage-k és még sorolhatnám a neveket, akikre felnézek. Az Akadémián mindig odafigyeltem, minden leckét alaposan megtanultam. Éppen ezért strébernek neveztek, de mivel kitűztem magam elé egy célt, nem foglalkoztam velük, hisz úgyis csak irigyek voltak rám. Órák után otthon rengeteget gyakoroltam, a testem edzettem, a kézpecséteket és az órán tanultakat gyakoroltam. Az otthoni edzésekben szinte mindig volt segítségem: legtöbbet a nővérem foglalkozott velem, de ha anya, vagy apa éppen ráért, akkor ők is segítettek nekem. A nővéremtől és apámtól tanultam meg a kardforgatás alapjait. Az édesapám nagyon jó kardforgató, kár hogy inkább a medikus pályára lépett. Valószínűleg akkor már nagy hírnévre tett volna szert. Bár, ha jobban belegondolok, nem hálátlan dolog a medikus élet sem. Gyakran jönnek hozzánk vendégek, akik különböző ajándékokkal próbálják meghálálni, amit apám értük tett. Nem egy életet mentett már meg a gyógyító képességének hála. Engem is próbált rávenni, hogy inkább legyek gyógyító, de tántoríthatatlan voltam. Főleg, miután megláttam édesanyám Buborék stílusát.
Az Akadémiai évek hamar elszálltak. Rengeteg dolgot tanultam ott: különböző technikákat és rengeteg elméleti dolgot. Ráadásul jobban megismertem a falu történelmét is. Így tudok arról, amikor még Kirigakure a Vérködben Rejtőző falu volt. Nagyon örülök, hogy annak a kornak már vége. Nem tudom elképzelni, hogy bárkit is megöljek az osztályból pusztán azért, mert az jelentené a továbblépésemet a ranglétrán. Bevallom, kicsit megijedtem, amikor meghallottam, hamarosan genin vizsga. Mivel közeleg a háború, beújítottak kicsit, éppen ezért nem csak az eddig megszokott feladatokat kaptuk.
Első feladatunk egy írásbeli volt, amiben számos elméleti kérdés szerepelt. Mint például ki a jelenlegi és kik voltak a korábbi Mizukage-k. Ezután jött az első gyakorlati feladat. Két részből állt: az elsőnél mindenkinek be kellett mutatnia egy technikát. Ezt mindig a vizsgáztató szabta meg. Én a Henge-t kaptam, mivel az ment a legkevésbé nekem az évek alatt. Azonban a vizsgán sikeresen megcsináltam és felvettem a vizsgáztató Chunin alakját. A feladat második része pedig a célba dobás volt. Szerencsére az évek alatt ezt sikerült tökéletesen elsajátítanom, ezért nem volt vele gond. Kaptam három shuriken-t és könnyedén beledobtam őket a céltáblákba. Ezután viszont egy sokkal nehezebb feladat jött: meg kellett küzdeni egy Chunin-nal. Ezek a Chunin-ok önkéntesek voltak, így senki sem tudta, kik lesznek az ellenfelek. Szerintem mondanom sem kell, mennyire meglepődtem, amikor a nővéremmel találkoztam össze az edzőterepen.
A saját testvérem volt az ellenfelem. Nagyon jól ismertük egymást, de ő az én harci tudásomról sokkal többet tudott, mint én az övéről. Így eléggé nagy hátrányban voltam vele szemben. Először a Bunshin-t használtam ellene. Három klónt küldtem rá, kettő két oldalról, egy pedig a levegőből támadt rá. Közben én is támadásba lendültem. Először a levegőből támadó klón csapott le. Lényegében szaltózott egyet, majd egy sarok rúgást mért a nővéremre, de mivel ez csak egyszerű klón, az érintkezéskor azonnal szétpukkant és nem okozott semmilyen sérülést. Ezután a két szemből támadó érte el. Ők sem tudtak kárt okozni, viszont a létrejövő füstfelhő eltakart annyira, hogy ne tudja merről támadok. Azonban engem ért a meglepetés, amikor a levegőt találtam el, ráadásul a lendületem vitt tovább és majdnem elestem. A testvérem egyszerűen csak kitért az utamból, de mivel a füstben nem láttam őt, így én húztam a rövidebbet. Próbált elgáncsolni, de szerencsére még időben kapcsoltam és előre bukfenceztem. Csak ennek volt köszönhető, hogy nem terültem el a földön. Azonban a drága jó nővérkém már jött is utánam. Nagyon gyors támadásokat indított ellenem, de sajnos csak nagyon keveset tudtam kivédeni. Kissé megkábultam, főleg amikor egy rúgást mért a fejemre. Hátra repültem és majdnem elájultam. Pár másodpercig eltartott, mire ráeszméltem, hogy talpra kell állnom, különben a vizsgám kudarcba fullad.
Nagyon gyorsan felugrottam, ráadásul ekkor már Haruka ott volt mellettem. Így hát megtartottam magam a kezeimmel és kézen állva megpördültem, miközben egy rúgást mértem a kunoichi fejére. Ettől ő meghátrált, így volt időm talpra állni. Ekkor elővettem a kardomat és azzal lendültem támadásba. A tesóm két kunai-t vett elő és azzal hárított, majd nemsokára átvette az irányítást és védekezésre kényszerített. Már majdnem a falhoz szorított, amikor támadt egy ötletem. Nagyon erősen megmarkoltam a kardomat, majd amikor lecsapott, erőteljesen ütöttem meg a kunai-t, amivel rám támadt. Ezután a másikra is rávágtam egy nagyot, így mindkét karja kilendült oldalra. A következő pillanatban a fegyverem markolatával arcon csaptam, majd kibuktattam. Haruka ekkor kigurult oldalra, majd miközben talpra ugrott, felém dobta az egyik kunai-t. Könnyedén hárítottam azt, viszont ezután egy vízsugár talált el, ami átdobott az edzőtér túlsó végébe. Kemény harc volt, ráadásul a vizsgáztatóknak tetszett, ezért átengedtek.
A sikeres vizsga után boldogan tértem haza, pláne hogy a fejemen lehetett Kirigakure fejpántja. Még most is nagyon büszke vagyok magamra és már alig várom, hogy bemutathassam a világnak, mennyire nagyszerű vagyok!
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tottori Shinko

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Ápr. 23 2012, 14:58


Szép! Semmi extra, csak egy normális előtöri. Tetszett.
Főleg a fordulat, hogy a nővéreddel kellett küzdened Smile De azért nem igen lett volna ellene esélyed. Mondjuk ez még belefért szóval jó volt.

Kezdő chakra: 105
Kezdő pénzösszeg: 3000 ryo
Ha a Suitont választod elemednek, akkor megkapod mellé a Kirigakure no jutsut, valamint az alap technikákon kívül ott van még a Muon Satsujin Jutsu // A Néma Gyilkolás Technikája. Ez egy taijutsu technika, amit a négy év alatt tanítottak. De ezt tudod Wink
Ha nem a Vizet választod akkor a Kirigakure no jutsu helyett, pluszba megkapod ajándéknak a Kage Shuriken no Jutsut // Árnyék Shuriken Technikát.

Készíts adatlapot és jó játékot!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.