Satsukitane

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Satsukitane

Témanyitás  Satsukitane on Vas. Ápr. 22 2012, 20:24
Név: Satsukitane

( Jelentése: Heves mészáros )

Ország: A Víz Országa

Rang: ?

Kor: 18

Nem: Nő

Felszerelések:

Dróthuzal (10 m), Füstbomba (5 DB), Elsősegély készlet (1 DB),
Energiatabletta (1 Doboz), (Chakra) Tekercs ( 4 DB ),
(Chakra) Tinta ( 2 Üveg ), Robbanó jegyzet (10DB), Hátizsák (1 DB), Széles övtáska (1DB),
Kunai (5 DB), Shuriken (5DB), Tanto (1 DB), Katana (1DB), Wakizashi (1DB)


Kinézet:

Fekete vállig érő haj. Ami kicsit tépázót mintha direkt egy fodrász csinálta volna ilyenre.
Bőröm átlagos semmi különös nincs benne. Tekintetemtől megborzongsz, ha rád nézek, de néha kifejezetten csalogató. Férfiak és nők számára búja vágyakat ígérő láng, ami benne ég. Testem teljesen átlagosnak mondható egy a sok százból. Nem vagyok egy sex istennő, de nem vagyok bányarém. Egy igazi szürke egér a tömegből kiragadva. Az, hogy milyen ruhát hordok, mindig a kedvemtől függ. Így hát néha vagyok színes, de fehér vagy fekete ruhákba is öltözök.


Jellem:

Okos vagyok ez nem vitás. Szép vagyok ez se vita tárgya. Gyilkos vagyok ohh igen.
Gyilkos ösztönök és hajlam. Van, valami a vérben mi vonz, mint macskát a gombolyag. Szinte istenek érzem, magam mikor látom egy szempárban a kihunyó fényt. Mikor egy erős férfi rá ébred egy nála gyengébb nő a vérét ontotta. Szóval gyilkolás, szadizmus, morbid dolgok mind ide vele!
Néha kivételes esetekben mikor vér után éjségem épp kielégített tudok normális is lenni. Épp a hobbim miatt folyton úton vagyok és annak gyakorlása közben kínosan ügyelek, hogy arcom és hangom ne ismerje fel senki. Már ha életben marad, ott valaki ahol a vágyaim elégítem ki, ami ritka mint a fehér holló.Előtörténet:


Sötét szoba…. egy férfi ki most úgy menekül, mintha démonok üldöznék. Egyenesen a pokolból feljőve, hogy lelkét magukkal rántsák. Heves zihálás, már alig jut levegő tüdejébe a rémülettől. Közben oda kint végig tombol a vihar, hogy a rémisztő összkép és a hangulat teljes legyen. Az eső cseppek ritmikus kopogása a tetőn és a néha lecsapó villámok fűszerezik most meg az egész kis jelentett igazán. A férfi most hasra esik, amint beront egy szobába. Egy villám nem messze csap le és fénye meg világítja a szobát egy pillanatra. Az ajtóban egy sötét alak jelenik meg vértől csöpögő kardal a kezében. Mit most felemel, maga előtt tartva nyelvével végig simít a pengén. Hihetetlen öröm önti el arcát. Démoni mosoly amint vér meg érinti nyelvét és meg ízeli előző áldozatának izét.
-Kérem ne…Kérem….. kegyelmez……
- Igen még…… Rettegj, tőlem én vagyok most a te alfád és Omegád. Ha jó leszel, talán életben hagylak…….
Azt mondják, hogy mikor eljön a halál először tagadunk. Ez ebben az esetben most nem lényeges. Majd meg próbálunk menekülni, gyilkos vagy magától a természetes haláltól lényegtelen egy és ugyan az. Az után jön az alkudozás…..
-Ha pénzkel vidd mindet. Vigyél, mindent csak ne bánts…… Szerzek többet is csak ne ölj meg.
A férfi remegve ál fel hátát a falnak vetve már érzi, hogy innen nincs menekvés. Már csak valami csoda vagy a könyörület segíthet rajta.
Az utolsó fázis pedig a belenyugvás. Amikor már az áldozat érzi nincs menekvés.

-Hát jó, de mielőtt még végzel, velem tudni akarom ki vagy.
- Legyen kicsi egérkém az utolsó kívánság…….

Ez volt a jelen és most következzen a múlt mi már rég elmúlt. Egy anya kinek a férje egy remek shinobi volt. Aki pedig egy falu számára fontos küldetés alatt életét vesztette. A küldetést viszont teljesítette. Akkor még nem is sejtették, hogy a család létszáma 2röl háromra fog növekedni. Vagy is most már újra csak kétfős a család.
Az anya próbált egyedül boldogulni és örömmel töltötte el, hogy gyermekük fog születni. Ahogy telt az idő lassan eljött a szülés pillanata. A nőbeteg volt és legyengült félő volt, hogy a gyermek sem éli túl a szülést. Egy gyermek elvesztése pedig hatalmas kín szinte rosszabb bárminél a világon. Az apa mint az lenni szokott egy shinobi életében épp küldetésen volt. Szinte folyton csak küldetésen járt és kalandozott valahol a világban.
Meg született a kislány, de az anya belehalt a szülésbe. Teljesen átlagos csecsemő semmi kivetni való nem volt benne. Ahogy az lenni szokót az idő múlásával növekedett és lassan felcseperedett. Meg tette az első lépéseit és ki ejtette az első szavakat. Persze ekkor még nem Satsukitane volt a neve. Simán egyszerűen Hana. Viszont idővel különféle problémák jelentkeztek vele kapcsolatban. Nem tudót be illeszkedni a társaságba vagy is be tudott, de egy rossz szó vagy bármilyen sérelem érte és elég tételt vett érte. Ami néha haj tépésben és verekedésbe torkolt. A ruhája emiatt gyakran volt piszkos és vérfoltos természetesen más vérétől. És a vörös nedű iránti vonzalma nem csökkent. Nem undorodott a vér látványától, sőt egyenesen élezte. Ez a hajlama csak idősebb korában teljesedett ki.
Akkor hát mélyüljünk el a múltban, hogy milyen is volt a lány képzése.
Szigorú azt mindenképp le kell most szögezni. Valamint apja igyekezett kihozni a maximum ott. Soha egy percre sem volt helye a lazsálásnak.
Ami gyenge az majd erősé válik, az akarat legyőzi a fájdalmat, a félelmet s hegyeket mozgat meg.
Volt mikor súlyokkal megpakolva kelet köröket futni egymás után miközben az apja által felolvasót, szöveget kelet memorizálni. A test és az elme így egy szere fejlődött. Legalább is az apa szerint, aki a lányt képezte, nem is sejtette még ekkor, hogy hová fog ez vezetni. A pusztítás és a halálvágy felé sodorta egyre jobban a lányt. Kiben ott dolgozott egy démoni oldal.
Pár szó az apáról, akivel persze már a vakondok kártyáznak, hála a heves mészárosnak.
Shinobi aki nem túl jó modorú. Aki szerette feleségét és lányát okolja annak elvesztéséért. Chuunin rang, de elő léptetés előtt ált. A sikeres küldetések és további apró dolgoknak köszönhetően. Nem volt az az égi meszelő, és csupa izom. Átlagos testalkat átlagos szemek egy igazi szürke egér.

-Furcsa dolgok történtek talán ez volt az első alkalom, hogy öntudatra ébredtem. Egy véres éjszaka….

Éjszakánként különös dolgok történtek a faluban és annak határában. Néha egy-egy tépet állati tetem volt kivéreztetve. Fára akasztva vagy a földre hajítva, mint valami darab rongy. A falusiak környék béli farkasokra vagy valami ragadozóra gyanakodtak, mert a hús egy része is eltűnt. Néha csak a vér maradt és semmi más. Igen mikor milyen kedve volt a rejtélyes gyilkosnak. Napokig, hónapokig ment ez így. Ezeken az éjszakákon teljesedet ki a lány belső világa és vált ketté. Meg született a vad és féktelen lélek. Így lett hát két személyisége. Az apja utálata és képzésnek címzett kínzás, valamint a barátok és társaság hiánya ki kezdte az elméjét. Kezdetben csak egy képzelt barát volt majd a barát egy önálló személyiségé nőtte ki magát.
Személyiség ki más lenne, mint aki végre hajtott meganyi véres gyilkolást. Egyenlőre még csak álatokon, de ha egyszer meg ízleli az emberi vér ízét…..

-Nem is tudom, hogy meddig tartott ez az élet talán évekig. Éltem így, hogy apám képzés címe alatt kínzót és mikor részeg volt fejemhez vágta, hogy mindenek az oka én vagyok. Áh aranyom de ez neked lényegtelen, úgy sem ez érdekel téged. Akkor hol is hagytam abba? Jah igen meg van.
Akkor még nem sejtettem azt, amit most már tudok, hogy mire is születtem én igazából. Azon az éjjelen mindenre rá ébredtem. Most ne rohanjunk előre az időben ennyire.


Az élete a lánynak továbbra is változatlan volt, míg nem egy nap az apja ki csempészte magával. Elhatározta, hogy a lányt megöli. A lányt, aki elvette tőle szeretett feleségét. Ezt majd sikeresen el is tudja sikálni, hisz küldésre indult. A lány utána szökött és egy vadállat tépte szét a testét. Majd az apa haza érve meg lepődik és siratja a lányát. Minden szép és jó volt egészen az első éjszakáig. Meg akarta várni, hogy Hanat elnyomja az álom. Ekkor követett el egy végzetes hibát, túlfáradt volt, hiszen már napok óta ezen a tetten járt az agya. Így történt hát, hogy a felszínre tört a gyilkos. Az apa már csak arra ébredt, hogy saját fegyvere mélyed a mellkasába. Az utolsó kép, amit lát a lánya arca. Egy arc, amin eszelős démoni mosoly terül szét. Amint épp az áldozata húsába mar a lehető legnagyobb kéjes örömmel.
-Az apám volt az első áldozatom, ekkor születtem újjá elég tételt véve mindenért, amit kaptam tőle az életben…… Hisz, tudod te családod talált meg a vérbe fagyot holteste mellett. Most már tudod, hogy mi is történt.
- A neved……
Nyögte a férfi mikor hideg acél döfte át a mellkasát. A lány közel hajolt hozzá egészen közel és a fülébe suttogta lassan Sat…suki…tane. Majd démoni mosoly és a vér utáni vágy teljesen elöntötte a lányt. Szó szerint szinte meg fürdött áldozata vérében. Az épp legyilkolt család nagyobbik fia ekkor ért haza. Belépve az ajtón majdnem felbukót valamiben nem is tudta, hogy az a testvére keze. Hiába kiabált senki nem válaszolt. Valami nesz… halk apró zaj…. mintha szülei már aludnának és testvére is. igaz hisz elég későre jár már. Mikor belép, a szobába ahol a lány elégíti ki morbid hajlamait a hullán egy újabb villám csap le.
Elé tárul a szörnyű kép és egy félhomályban álló démoni lény képe, aki most felé fordult…….Halja a hátborzongató suttogást a látványtól lemeredik a lába…. és ennyi elég is volt. Az élete itt és most véget is ért a mészáros negyedik áldozata.
Pár nappal később az erdőben talált egy Kirigauréba tartó család rám. Egy aranyos kedves lány, ki nem tudta hol van, nem ért semmit. Igaz is volt, hisz az elmúlt napokban nem volt ön maga. A család halotta a rémes gyilokságot, ami pár napja történt egy közeli faluban. Úgy döntöttek, hogy magukkal visznek. Egy gyilkost, vagy is egy lányt, aki az emlékezetét szinte teljesen elvesztette. Csak képek éltek bennem, hogy honnan is származom. Az elmúlt nap eseményeit mintha valaki kitörölte volna.
Valójában csak a másik énem irányította testem egy másik tudat így nem emlékeztem se az idáig vezető útra sem a gyilkolásra.
Pár nap múlva elértünk egy faluba, mint meg tudtam egy shinobi falu kirigakure. Ahol én egy árvaházba kerültem, majd onnan később az akadémiára. Ez akkor történt mikor apám által képzéseknek nevezte kínzás előnyei meg nyilvánultak. Talán még is van valami, ami hasznos lehet számomra azokból az időkből. Az akadémiára már picit túl korosan kerültem be. Idősebb voltam az átlagnál. Így hát igyekeztem is kivonni magam a társalgásukból. Csak az iskolai tanulmányokra koncentráltam, hisz tudtam egyszer el akarok szabadulni innen akkor a képzés nagyon hasznos lesz a számomra. Tovább teltek a napok a hetek és már az évek is. nem volt semmi probléma amíg nem botlottam olyan társaságba mikor haza felé tartottam.
A szavak, amivel illetek a gúnyolódás nem maradt annyiban. Fizikai értelemben is megnyilvánult, de mit is vár az ember egy csapat részegtől. Szám szerint két részeg férfi volt, nem is férfi hisz. Az ilyen ember nem ember nem férfi, hanem valami csúszómászó. Ketten voltak, részegek és talán már felnőtt korúak. Ez nem változtatott semmin. Ekkor tört elő belső énem újra, mi évek óta rejtve lapolt a sötét mélységben. Vad tomboló démonként szabadult a világra és a két részeg férfira. Kiket csak az mentet meg, hogy nem volt nálam fegyver. Természetesen, hogy meg zavartak minket, az édes egyűt létben. Nem ölhetem hisz szemtanuk maradtak volna. A vérvágyam viszont csillapítottam. Mind két ember orrát és arcát részben pépesé vertem. A vérpatakokban ömlött és elégedett voltam. Nem haltak meg, de az biztos, hogy maradandó emlék számukra ez a találkozás. Otthon tértem magamhoz véres kézzel és véres ruhában nem tudtam mi történt. Véres voltam hát sietve undorodva lemostam magamról.
Később nem tudom már mikor halottam, hogy egyik éjjel brutálisan összevertek két férfit. Akik váltig alították, hogy egy kicsi démon volt az. Mindenki nevetett rajtuk, az alkohol szint a vérükben akkora volt, hogy csodával határos volt az nem gyúl adtak ki.
Belső énem rájött, hogy akkor gyilkolhat szabadon, amikor csak akar, ha kötődik, valahova a test ahol lakik. Küldetés címén az ellenséget gyilkolni lehet, ahogy az ember kénye kedve tartja, és még jutalom is jár érte néha. Így hát hagyta, hogy az épp felem, aki kedves volt néha és teljesen normális maradjon a faluban. Majd idővel letegye a vizsgákat.
A vizsga nem volt bonyolult hála az átkozott és már halott apámnak és kínzásának valamint az itt szerzett tapasztalatnak könnyedén szinte kacagva vettem az akadályt. Sima ócska kis klón és egy kawarimi elég volt a gyakorlati résznél. Ennyi és nem több, amit vártak, a színvonal nagyon alacsony volt. Természeten volt elméleti rész is ahol a chakrát taglalták. Külön féle chakra kapuk és tenketsu pontok. Érdekes kérdések voltak és volt, ami igen nehéz. Egy tekercsbe pecsételés, shinobi taktikák.
Egy szép több oldalas súlyos teszt sor. Hát igen, ha már nem vagyunk erősekk legalább okosak legyünk.
Volt még valami, ami már nem volt kötelező csak egy kis extra ami a vizsgákat fűszerezte meg. Harc a tanulok közt. Eldöntsék ki a legerősebb a friss geninek közt az évfolyamban. Harcoltam, ahogy tudtam, de a harmadik körben ki estem. Belső énem nem érzet veszélyt és vágyai is teljesen ki voltak elégülve. Főleg, hogy előző nap két kutya tetemét találták meg az egyik sikátorban.
Vizsga teljesítve fejpánt bezsebelve és felszerelés mg kaparintva rögtön másnap. Egy hét telt el azóta, hogy vizsgáztam. Egy rövid talán vérrel kecsegtető küldetésre kellett indulnom. Ekkor még nem volt csapatom. Csat két genin és egy jounin indult a nagy útra, ami az egyik bandita tábor felderítése volt a cél. Egy hét volt gyalog közepes tempóban. A küldetés célja, hogy információkat szerezünk a tábor hollétéről. A jounin külön feladata, hogy végezzen a banda főnökével. Elhamarkodott próbálkozás volt részéről, nem számolt a járőrökkel. Míg elment, hogy feladatát végre hajtsa meg leptek minket.
Ahogy tudtam védtem magam, ahogy a társam is, de belső énem akkor akart a felszínre törni. Fejemhez kaptam és felüvöltve térdre estem. Majd halkan felkacagva felálltam.

-Utban vagy semmire kellő.
Egyszerűen át vágtam a csapat társam torkát. A vére messze spriccelt miközben hörögve a földre hullt. Az ellen felem már sérült volt így vele nem volt nehéz elbánni. A jounin ránk talált én a földön fekve ájultan, míg a csapat társam saját vérében holtan…. így ért véget az első kalandom egy falu zászlaja alatt alatt.

( Nem írtam rangot, majd be írom, ha a mesélő vagy a tanács meg határozta. Szeretnék egy kicsit erősebb karakterként indulni ha ez lehetséges. Elég ha csak az alap 100 ch-nál több van pl.: 115 vagy 120 meg teszi bőven.)
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Satsukitane

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Ápr. 22 2012, 21:29

Szia!

Drága mészárosom, az előtörténeteddel meg vagyok elégedve! A helyesírási hibák okát megbeszéltük, ezért nem fogok kitérni azokra. Nekem nagyon tetszik az előtörténet, éppen ezért ELFOGADOM!

Kezdő Chakra: 120
Kezdő pénz: 2000 Ryo

Jutsuk:
Amennyiben a vizet választod elsődleges elemednek, úgy az alaptechnikákon kívül megkapod még a Kirigakure no Jutsu-t és a Muon Satsujin Jutsu-t is. Ha nem élsz a víz elemmel, akkor a Kirigakure no Jutsu helyett választhatsz 1 technikát, amihez nem kell engedély!

Amint elkészítetted az adatlapodat, mehetsz játszani! Wink

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.