Lakótelepek

Go down

Lakótelepek

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 21:15

Hogy kevesebb helyen több embert szállásoljanak el, lakótelepeket hoztak létre. A bér viszonylag alacsony egy normál lakáshoz képest.
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lakótelepek

Témanyitás  Howabi Kimiroku on Szer. Júl. 20 2016, 22:32

// Kedvenc Tobimnak mind közül //

Kimiroku belépett a dohos kis helységbe, és első dolga volt kinyitni az ablakot. Az előző lakó jókora mennyiségű dohányfüstöt, bélgáz- és izzadtságszagot, és egyéb kellemetlen aromákat hagyott maga után, amik elég kitartóan beleivódtak a bútorokba, és terjeszkedtek szerte a lakásban.
~ Ajándék lakásnak ne nézd a szagát. Igaz, Howabi úr lakosztályát jobban kedveltem. De ahhoz képest, hogy vettek maguk közé a falusiak, ez egészen elfogadható. Vennem kell egy bábot, ha már használni tudom őket. Kár, hogy ételre alig van pénzem.
Kimiroku csöndben gondolkodott pénzügyi helyzetén, miközben levetette magát a kanapéra. Jöhetne már valami változás. Azt tudta, hogy szerelme Mimikoval már kilátástalan, de nem adta fel a reményt. Papírfecnit vett a kezébe, és egy tollat.

Mimikohoz


Múzsám, kedvesem, hiányollak.
Nem lehetsz itt nekem,
Egyetlenem,
Mimiko, szerelmem, hiányollak.
Nélküled, kedvesem,
Üres életem.


Vetett papírra néhány sort.
~ Ez ritka rossz lett. ~ állapította meg, és mérgesen kihajította az összegyűrt költeményt az ablakon. Talán valaki megtalálja. Talán nem. Lehet, hogy pont egy kuka közepébe talált bele. Ő lenne az első a környéken, aki így tesz. A hulladékgyűjtés nem divat mostanság. Erre legalábbis.
Magához vette kardját, és az ajtóhoz lépett. Tétován megfogta a kilincset, de végül csak visszaroskadt az ülőgarnitúrára. Ritka alkalom volt, hogy beszélt, de most kiejtett pár szót.
- Ez a nap szar.// A vers direkt lett rossz ^^ //
avatar
Howabi Kimiroku
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 230

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lakótelepek

Témanyitás  Senju Tobirama on Csüt. Júl. 28 2016, 08:16

Épp ledőltél ismét, mikor kopogást hallottál ajtódon. Egyre szaporább és szaporább volt. Mikor ajtód kinyitottad, egy shinobi állt előtted, egy levelet tartva a kezében. Átadva a papírt szó nélkül szívódott fel. Üzeneted tartalma csupán pár sor volt.

Küldetés Kimiroku számára!
Eligazítás a falu vezetőjének irodája előtt. Megjelenés időpontja: Azonnali!!
Társával együtt jelenjen meg!

Jogos a felvetés, hogy milyen társról beszéltek. Miközben talán pont ezen gondolkoztál, ajtód előtt egy nagyjából 160cm-es lány jelent meg előtted. (Kinézet)
-Nos akkor indulhatunk? Én Haruna vagyok. Te bizonyára Kimiroku. Most viszont ideje indulnunk.- Zárta rövidre, majd elindult, a megbeszélt hely felé.

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lakótelepek

Témanyitás  Howabi Kimiroku on Csüt. Júl. 28 2016, 21:04

~ És ez a lány még áll... És él. ~ lepődött meg a fiú, ahogy kinyitotta az ajtót. A szellőztetés általában nem szokott eléggé sikerülni, hogy a ritkán ide látogató új csapattársak, vagy maszkot nem viselő futárok ne dőljenek ki. Igaz, a szagokról nem Kimi tehetett. Hogy a fenébe hozhatott létre valaki ilyen intenzív, átható, pusztító, letaglózó, ótvar bűztömeget? Ez lehet a leggonoszabb ninjutsu mind közül - és a leghatékonyabb, egyben legolcsóbb gyomormosó technika. Hirdetni kéne a szobát, mint gyomormosót. Errefelé biztos sokan kapnak alkoholmérgezést, a Füst országának rengeteg lepukkant, olcsó ivójából kifolyólag (Kifolyólag? A szó mindkét értelmében...). A lány mégis ott állt, mintha mi sem történt volna. Kimiroku pedig emlékezett, hogy az első pár napot inkább a szoba előtt töltötte. Páran hajléktalannak is nézték, és gúnyos szavakkal illették, de Kimiroku sosem volt az a fajta, aki visszaválaszolt volna. Legalábbis ahogy emlékezett, nem volt olyan. Most is csak félénken nyitott a lány felé.
- I-Igen. Menjünk... - ennyi volt csupán. Megint nem remekelt, de ebben sosem volt jó. Mimikohoz is alig beszélt. Mit is mondott neki? "Szeretlek", "Nagyon szeretlek", "Köszönöm". Kevés alkalommal kellett ugyan annak lennie, de Mimikohoz mindig őszinte volt. Ha jobban megnézte Harunát, kicsit hasonlított Mimikora. Ez máris szimpatikusabbá tette őt számára. Talán új csapattársa lesz az, akinek megnyílik? Kiderül. Addig is ideje indulni. A fiú kézjellel mutatott a lánynak, hogy várjon, és összepakolta felszerelését. Semmit nem hagyott a lakásban, nem szokott. Még a furcsa, nagy lándzsa is ott virított a hátán, pedig az eléggé felkelti a figyelmet, elvégre nem szokványos ninja fegyver.
avatar
Howabi Kimiroku
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 230

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lakótelepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.