Hakusho család lakhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hakusho család lakhelye

Témanyitás  Hakusho Hurima on Pént. Május 25 2012, 18:57

Egy tökéletesen megépített nagyobb területű családi ház. Az épület maga kétemeletes, az alsó szinten található a jól felszerelt konyha, amely bőven kielégíti a család minden tagjának összes igényét. Emellett a szép és tágas étkező helyezkedik el, melyet a nagy ablakokon beáradó fény tökéletesen bevilágít, ezzel még nyugtatóbbá téve a helyiséget. Itt egy hosszúkás asztal és jó néhány szék van, hogy ne csak az itt élőket, hanem az esetleges vendégeket is le lehessen ültetni az asztalhoz. Ezeken kívül van itt még nappali szerű szoba, melynek feladata az érkezők fogadása, tehát ha vendég érkezik, akkor ide ültetik le, ha várnia kell, míg elintézheti azt, amiért jött. Így itt jórészt ülőalkalmatosságok vannak, illetve néhány asztal. Van itt még egy fürdőszoba, aminek felépítését nem szükséges részleteznem. Kissé hátrább van két kisebb helyiség az egyik a kamra, ahol a nem romlandó élelmiszerek találhatóak, illetve a mosókonyha, ahol a szennyes ruhák tisztításának folyamata zajlik. A felső szint nagy részét a hálószobák foglalják el, melyek szép számmal akadnak. Egy Hurima tulajdonát képezi, egy pedig Yoshiteru területe, a többi pedig a család egyéb tagjainak szálláshelyeként funkcionál. Ezek mellett vannak a vendégszobák. Illetve az emeleten van még két fürdőszoba is. Ennyi lenne nagyjából az épület leírása, meg kell még említenem még az emögött elterülő területet is. Egy szép nagy kiterjedésű udvar, mely már-már inkább nevezhető egy kisebb rétnek is. A fű tökéletesen gondozott, az udvart gyümölcsfák szegélyezik, és a végében van egy kisebb veteményes is. De nem ez a leglényegesebb funkciója az udvarnak, hanem az, hogy tökéletesen megfelel a gyakorlásra, mind technikáknak, mind harcművészeteknek tökéletesen elég helyet biztosít. Van egy kis kamra is itt, mely a különféle felszerelések és fegyverek raktározására szolgál.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hakusho család lakhelye

Témanyitás  Hakusho Hurima on Pént. Május 25 2012, 19:39

A kórház elhagyása után utam egyből haza vezet, csendesen szelem át a már jól ismert útvonalat eközben pedig azon töprengek, hogy mi is legyen a küldetéssel. Az eszközök megvannak, már csak megfelelően kell felszerelkeznem velük. Viszont ahhoz, hogy Erufu is velem tarthasson még szükség van egy történet kitalálására, mely segítségével nem lesz olyan feltűnő, hogy velem van. Így a haza fele vezető úton ez tökéletesen megfelelő időtöltés lesz. Nem egyszerű kitalálni egy olyan indokot, mely senkinek nem ad lehetőséget arra, hogy belekössön. Csendesen telnek el a percek, miközben összegzem az ismereteim. Akinek a helyét át kell vennem, egy 68 éves férfi, aki bal lábára sántít, illetve tüdőbajtól is szenved. Ebből az következik, hogy nem volt egy fürge alkat, s az idő pedig nem valószínű, hogy megkegyelmezett érzékszerveinek. Ezek összessége pedig már tökéletesen megfelel egy kép kialakításához. Erufu szerepe az lesz, hogy amolyan előfutár szerepet töltsön be. Felméri a terepet, majd jelez, hogy minden rendben van-e. Ez eléggé nyomos indok, és senki sem köthet bele, hiszen az öreg állapota tökéletesen indokolta volna egy társ beszerzését. Épphogy ezt végiggondolom már meg is érkezem otthonom bejáratához. Az ajtón belépve azonnal a szobám felé veszem az irányt, hogy az eszköztáram máris összeállíthassam, illetve kissé átnézzem, hogy mit is kaptam. Az ágyam mellé lehelyezem a dobozt, majd szépen kipakolom a dolgokat belőle egymás mellé. Először a fukiyát veszem szemügyre, egy átlagos darab, sértetlen állapotú. A következő a kis tűtartó tárca. Kinyitom, majd egy nyilat kivéve szemügyre veszem azt. Kis tű, szárnyakkal ellátva a pontosabb röppálya érdekében. Amint végeztem az elemzéssel visszahelyezem és leteszem a fukiya mellé. Ezt követően a mérgeket pakolom elő a dobozból, azok szemrevételezése szükségtelen, hisz Tadeka-san már elmondta, melyik mire való. Ezen kívül már csak a kiskés maradt a dobozban. Azt is előveszem, és gondolkozom egy rövid ideig. Ez így nem lesz jó, nem vihetem sem az orvosi felszerelésem, sem a saját fegyvertáram. De valamivel még ki kellene egészíteni ezt a hiányos ninja készletet. Még sosem találkoztam olyannak, aki ne hordott volna magánál néhány kunait vagy shurikent. Így ezeket odahelyeztem a felszerelés mellé. Azt megértem, hogy nem vihetek magammal semmi mást, hiszen az könnyedén leleplezhet az ellenség előtt, de mi van, ha már lelepleztek? Arra az eshetőségre is fel kell készülnöm, hisz sosem tudhatom előre, hogy mi fog történni. Mindenki hord magánál néhány tekercset, így senkinek nem fog szemet szúrni, ha lesz nálam egy, a tartalmát pedig senki sem tudja megmondani, amíg fel nem töröm a pecsétet. Így előveszem Wangetsu-t és egy tekercset helyezek mellé.
- Tobidogu no jutsu! – ejtem ki csendesen a szavakat, majd a tekercsbe zárom a pengém. Amint végeztem a folyamattal a tekercset is a felszerelés mellé helyezem.
- Ezzel is megvagyok. – jegyzem meg magamnak csendesen, majd az övtáskáimat elővéve pakolom be az eszközöket, hogy arról is le legyen a gond. Még van pár napom a küldetésig, addig még valamivel le kell foglalnom majd magam.
avatar
Hakusho Hurima
Játékos

Tartózkodási hely : Valahol a ninjavilágban.


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 620

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.