Bambuszerdő

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Bambuszerdő

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 21:17

Egy hatalmas területű bambuszerdő veszi körbe nem csak a falut, de ez borítja is be az ország nagy részét. Egyes helyeken földalatti barlangok találhatóak meg s némelyikben fegyverlerakat található.
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Pént. Feb. 08 2013, 19:29

Huh, de régen mozdultam ki abból a meleg viskóból, ahol vegyük úgy, hogy új életem legnagyobb részét töltöttem, s eddig eszembe sem jutott az, hogy valaha az éven kikászálódjak onnan. De milyen jól is esik az a friss levegő, hmm!
Persze a vártnál mégiscsak több ideig vagyok kint... sőt, meg kell hagyni, elég messzire el is csatangoltam az eltervezett úti célomtól. Bár, nem mintha különösebb célom lenne, csak tengődök erre-arra, s aztán majd a sors keze lecsap rám, s mint ahogy mindig, egy igencsak szaftos sztorihoz vezet. Legyen szó valami csete-patéról, ahol az erőszakos férfit szintén erőszakkal kell lesegítenem egy tehetetlen hölgyről, aztán néz rám szerencsétlen, hogy mégis mit várok ezért. Ugyan, semmit! Elvégre nem vagyok én elvetemült, csak akkor ölök, ha azt már nagyon muszáj és már a szép szó sem segít.
Szóval a Füst országába keveredtem, s a gránát sem tudja, hogy miért pont egy bambuszerdő kellős közepén állok és nézek jobbra-balra, mintha várnék valakire. De hogy ne keltsem azt a látszatot - ha valaki mégis a közelembe lenne-, ezért továbbsétálok, nehogy már valaki azt higgye, hogy tényleg várok valakit! Előnye nem lenne pont itt.
Szerencsére volt nálam annyi fizetőeszköz, hogyha megéheznék, akkor a faluban vegyek valami harapnivalót. Kezdjük ott, hogy alapból nem mozdulok ki úgy, hogy semmi nélkül, különben olyan lennék, mint a macska a bundája nélkül. Ergo, mezítelen, tehetetlen, kétségbeesett és még sorolhatnám.
Ugyanakkor... már nem igazán fűlött az sem a fogamhoz, hogy míg a többiek mókáznak, addig én kimaradok a jóból, úgyhogy úgy döntöttem, ideje kipróbálni valami újat és látni olyan csodákat vagy éppen ennek ellentmondót, ami szem-szájnak ingere vagy éppen hányingere. Viccet félretéve, óh, te gyötrelmes kalandvágy!
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Vas. Feb. 10 2013, 09:04

Bizony kimozdulni a négy fal fojtogató börtönéből valóban jó programnak tűnt erre a szép napra. A hőmérséklet kellemes magasságokba emelkedett, a szellő gyengéden érintette meg az égbe tornyosuló bambuszokat és a csapadék fenyegető rajtaütésének sem voltak előjelei. A séta kellemes kis térningnek ígérkezett és úgy tűnt semmi sem tudja a kedvedet szegni, hogy valami izgalmas kalandba vesd magadat, vagy étel felé ha eléred a közeli falu kitűnő konyháinak egyikét. Utad egy ideig eseménytelenül telt, ám egyszer csak a távolban egy veled szemben közeledő árnyat véltél felfedezni. Mivel mégiscsak kunoichi vagy mifene lennél, nem tojtál be a közeledő embertől, aki vígan fütyörészve közeledett veled szemben. Nálad idősebb és jóval magasabb férfi volt, borostás arc, napszemüveg és kócos barna lobonc. Chuunin mellényt viselt de nem a hagyományos színben, hanem valami egyedi gyártmány lehetett. Mikor egészen közel értetek egymáshoz megállt előtted és letolta szemüvegét, így láthatóvá téve a zöld szempárját, mellyel komiszul méregetett téged. -Elnézést kisasszony, megtudná mondani mennyi az idő?- Kérdezte mézesmázos hangon, miközben megvillantotta a már kicsit sárgulásnak induló fogsorát.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Vas. Feb. 10 2013, 18:35

Éppen azzal játszadoztam, hogy azt figyelem, hogy a lábam mégis hová ér, ha egyet lépek, majd ezt megunva az eget bámulva, vagy éppen az előttem elterülő homoktengert, miközben néhány tincset az ujjam köré csavarok, amikor megjelent előttem egy árny. Ügyet sem vetve rá, haladtam tovább, mígnem egyenesen melléértem. Pontosabban elé. Úgy tűnt, hogy utamat állja, mert nem igazán akart továbbengedni, s hogy ezt közzé is tegye, szemüvegét letolta, hogy szempárját mélyen az én szemeimbe vésse. Ha ez nem volna elég, csak úgy elém vet egy kérdést, amolyan sablonost. Ezzel szokták megállítani úton-útfélen az ilyen védtelen nőket, mint én (!). Védtelen a nyavalya.
- Az ugyan nem eladó - válaszolok ugyanolyan hangnemmel, mint ahogy az előbb ő is feltette azt a bizonyos kérdést. - Egyébként is, mintha olyan nagyon érdekelné az idő. Az ilyen emberek, mint ön, möszjő, legalább annyira tájékozottak, hogy a nap járásából ítélve meg tudják állapítani, hogy mennyi a kerek idő. De ezek szerint be kell látnom, tévedek - folytatom tovább a gúnyolódást, közben felkészülök a legelképzelhetőbb, vagy éppen legelképzelhetetlenebb dolgokra, már gondolok itt arra, hogy mi van akkor, ha megtámad, vagy erőt vesz magán, gondol egyet és bamm.
Egyébiránt én sem támadok senkire sem csak úgy okvetlenül, csak akkor, ha meg kell magamat védenem, s a közelben veszély üti fel a fejét, de ebben a pillanatban nem éreztem szükségét annak, hogy az orra alá sózzak ennek az elvetemült veteménylénynek... mert hovatovább, a legelső jelző, ami átfutott a fejemen, az a vakond volt. Miért az a napszemüveg? Második: ez bagózik?
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szomb. Feb. 16 2013, 13:56

A férfi jót mosolygott a csipkelődéseiden, majd elővett egy doboz cigarettát és a doboz talán legütöttebb, kopottabb szálára gyújtott rá. Mintha a doboz bagót használta volna kispárnának de legalább a sárguló fogsor rejtélyét helyesen tippelted meg. Persze a válaszokkal sem maradt adós a pöfékelései közben. -Nagyon kíváncsi vagyok hogy a kisasszony milyen embernek néz, gondolom egy öregedő szatírnak, aki egy jobb ruhatárral, egy fürdéssel és fehérebb fogakkal már egyből kellemesebb társaságnak ígérkezne.- Mondta, miközben a füst az orrán keresztül távozott, tovább mérgezve az amúgy sem barátságos légkört köztetek. -Ami az időt illeti, igen is fontos, ugyanis üzleti tárgyalásom lesz nemsokára és oda kéne érnem, meg találnom. Ezért szerettem volna a kisasszonytól egy kis tájékoztatást kérni, meg idegen vezetést, hogy merre találom ezt a falut.- Itt egy cetlit vett elő mellényéből, amit átadott neked. Miután bizalmatlanul átvetted, egy ismerős település nevét olvastad el, hol már többször jártál és alig egy óra járásra volt csak tőletek. -Természetesen nem maradna jutalom nélkül a kisasszony az idegenvezetésért, ha esetleg tudna segíteni.- Vetette fel az üzleti lehetőséget, mikor visszaadtad neki a cetlit.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Szomb. Feb. 16 2013, 21:13

Ahogy jól sejtettem, tényleg bagózik. Ennél már csak az a rosszabb, ha nekem el is kell viselnem, mivel nem bírom annyira a füstöt, tehát azt sem tudom elviselni, ha valaki a közelemben dohányzik, mert az az én egészségemet jobban károsítja.
Bár mondandói komolynak tűntek, de ő maga még mindig nem volt szimpatikus, tehát nem keltett jó benyomást. De inkább nem mondtam neki semmit, csak jobban végignéztem rajta, s megállapítottam, hogy valóban szüksége lenne egy fürdésre, új ruhatárra, mivel a külsője igen igénytelen.
Óh, hogy a fránya féreg egye meg, legalább mondhatta volna, hogy miért olyan szükséges neki az az idő! Akkor talán meg is mondtam volna neki... hiszen az ember rögtön arra következtet ilyen kérdésekből, hogy valami szándéka van az itt elhaladó egyedüli nőkkel - amit tulajdonképpen megvallok, hogy a való életben nem vagyok egyedül.
- Üzleti tárgyalás? - a fene se gondolná, hogy ez az ember ilyen fontos. Vagy ki tudja... lehet, hogy olyan tárgyalás, ami eget-földet megrengethet, esetleg jó kis summát kaszál le belőle. Hmm... ha ez lenne a helyzet, akkor csak van számomra is belőle. Zsebre dugtam az egyik kezem, a másikkal pedig elvettem a nekem nyújtott cetlit, és jobban megnéztem magamnak. Aztán visszanéztem a férfira.
- Tudok segíteni, úgy tűnik - megvakarom az állam, azért mégiscsak vonakodom egy kicsit, de ha meg tudja fizetni, hogy segítek neki, akkor nincs probléma.
- Egyáltalán nem is tudja, hogy merre kell mennie? - teszem fel a kérdést, miközben visszanyújtom neki a cetlit. Azért próbálok mindent biztosra tudni, nem akarok semmit sem a véletlenekre bízni.
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Pént. Feb. 22 2013, 19:54

A férfi hamiskás nevetgélése közben vakarta meg a tarkóját, mint aki kicsit zavarban van. Nyilván erre inkább neked lett volna több okod de nagyon fontos lehet az a bizonyos üzleti találkozó. -Az az igazság kisasszony hogy életemben először járok ebben az országban. Csak annyit mondtak nekem hogy a környéken van valahol ez a falu, de nem mellékeltek térképet. A hajómon a kapitány pedig minden este olyan részeg volt, mintha az lenne az utolsó napja ezen a világon. A legénység meg vagy nem látott még soha semmit a kikötőkön kívül vagy még olvasni sem tanultak meg. Ön az első ember aki tudna segíteni nekem.- Magyarázta rendületlenül. A szavai igaznak hangzottak, vagy nagyon jól hazudozott. Ezt már neked kell eldöntened.
- A megbízóm egy nagyon fontos csomagért küldött el engem ezért, ha vállalja jobb lenne azonnal indulnunk. Az út közben bemutatkozhatunk és megegyezhetünk az árról is. A pénz nem akadály.- Mondta kivételesen kicsit komolyabban, majd kezével inteni akart hogy induljatok de aztán rájött hogy fogalma sincs merre kell mennetek, így mentve a helyzetet , csak zsebre dugta a mancsait.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Szomb. Márc. 02 2013, 20:30

Gondolkodóba estem, amikor ő pedig magyarázni kezdett. Valami bűzlött itt nekem, vagy csak a képzeletem játszik, esetleg van valami rugó a fejemben, ami nem jó helyre tekeredett. Elvégre, ha tehetős ember, akkor kellett volna valaki mellé, aki segíti az útján.
- Álljunk csak meg egy pillanatra! Miből tudom, hogy nem ver át? - kezdem ezzel, mert addig úgysem hagyom békén, amíg nem vagyok benne teljesen száz százalékig biztos, hogy megbízhatok ebben az emberben.
- Elvégre, ha maga tehetős ember, akkor miért nem jött valaki magával arról a hajóról, aki ismeri erre a járást, és kíséri el arra a bizonyos helyre? Vagy egyáltalán miért nem jön ön elé egy küldött, aki szépen beinvitálja? - kérdéseim úgy gondolom, hogy mind jogosak voltak. Túl könnyű dolgom lenne, ha minden szava egytől egyig igaz lenne, márpedig bevallom, hogy engem mindig megtalál a baj, olykor csapatostól jön, nem egyedül. Tehát, az lenne a nagyon könnyű, ha csak ennyi dolgom lenne vele, hogy elkísérjem oda, ahova ő óhajtja. Éééés... valami nagyon böki a csőrömet. Valaki kólintson fejbe, ha ez nem így van, de jobb biztosra menni, mint egyenesen belerohanni a csapdába.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szomb. Márc. 09 2013, 16:27

A férfi mosolygott, tetszett neki hogy óvatos vagy és nem bízol semmit a véletlenre. Ő is hasonló természetű ember volt és már régen találkozott olyannal, akibe egy csöpp kis ravaszság is szorult. -Kisasszony két oka van hogy egyedül érkeztem. A megbízóm tehetős és nem jómagam, számára nem akadály az anyagiak. Persze fizet úgy hogy én is jól éljek belőle de gazdag azért nem vagyok. A másik meg hogy csak a magafajtában bízok, így ritkán van társam. A főnök imádja azokat a hülye Samurai bérenceket meg a harcművészeit. Én csak egy másik shinobiban bízom meg. A Ninja művészeteknek nincsen párja ezen a világon. Nem lehet ezt felülmúlni pár haszontalan rúgáskombinációval vagy egy két vágással. Mi felette állunk a többieknek, ha tudjuk hogy kell használni a bennünk lévő erőt. A chakrát. -Magyarázta vidáman. -Szóval én minden erős shinobit a társamnak tekintek. Kivéve amelyik meg akar öni vagy lopni. De a kisasszony nem tartozik ezek közé és érzem hogy rejtőzik önben bőven erő. Magyarul önt is a társamnak tekintek, aki most segít nekem eljutni a találkozómra. Aztán én segítek a fizetséggel. - Mondta mosolyogva.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Csüt. Márc. 14 2013, 22:21

Milyen érdekes egy ember! Azt állítja, hogy minden shinobit a társának tekint, kivéve azt, aki meg akarja ölni vagy kirabolni. Na, ez egy jó elmélet, de honnan tudja biztosra, hogy a bizonyos shinobi tényleg nem akarja megölni vagy kirabolni? No meg egyébként is... attól, hogy az elején valakit a társának tekint, később még hátbatámadhatják emiatt, mert tegyük fel, eléggé megbízott abban az emberben.
- Tudja, érdekes egy személyiség maga. Társának tekint egy shinobit, akit még nem is ismer, nem tudja a szokásait, nem lát előre, hogy akár meg is támadhatja és vele tart. Furcsa egy teória, heh? - bár ez inkább kijelentés volt részemről, mint kérdés, de végül fújtam egyet. Lehetetlen alak!
- Na jó - jegyzem meg. Most úgy érzem magam, mint akit alaposan rászedtek, hogy segítsen valakinek. Pedig olyan ritka dolog, hogy én segítsek másokon!
- Nézzük azt a térképet, azt' lődörögjünk - belekukkantok a kezemben tartott térképre, ugyanis még mindig nem adtam vissza. Életemben még csak egyszer jártam itt, annyira nem ismerem a járást, bár a tájékozódóképességem az még a helyén van. Elindulok egyenesen a jelölt út irányába, közben bólintok "társamnak", hogy kövessen.
- Szabad tudnom, hogy mi az üzlet tárgya? Vagy nagyon titkos? Mondjuk nem szeretném megtudni, hogy kit gyilkolnak le legközelebb, meg mikor lesz úticél egy falu lerombolása, satöbbi - magyarázom.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Hétf. Márc. 18 2013, 21:26

A Shinobi a szokásos hamiskás mosolyával nyugtázta hogy belementél az üzletbe és elkíséred őt az üzleti tárgyalására. -Nagyon kedves öntől kisasszony, hogy a segítségemre van. Amúgy igen jó emberismerő vagyok hála bizonyos képességeimnek. Főleg a Shinobikat tudom igen könnyen kiismerni és ha szükséges manipulálni. Emberségesebb módszernek tartom, mintha a családjukkal vagy az életükkel kéne zsarolnom őket.- Magyarázta már szinte nevetve. Vagy tényleg ennyire nyugodt és körmönfont ember volt vagy csak még nagyobb gazember, mint aminek hitted. Mindenesetre elégedettnek tűnt, hogy megkapta azt amit akart és neked sem fog rosszul jönni a még kérdéses fizetség. -Ó, mit gondol kegyed rólam?! Igaz nem vagyok egy angyal de utálom a vér látványát és pusztítást. Sokkal kifinomultabbak az eszközeim. Annyit elárulhatok hogy egy fontos csomagért kell elmennem, tudja a megbízóm úgymond műgyűjtő! Imádja a ritkaságokat, de azokat nem veszélytelen megszerezni. Ezért küldött engem ide.-Elmélkedett bőszen, majd rájött hogy még mindig nem tudja merre tart és milyen messze van a céljától.
-Mikor érünk oda kisasszony? Messze vagyunk a falutól?- Kérdezte finoman.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Szomb. Márc. 23 2013, 17:39

Ahogy ránézek erre az emberre néha-néha, kicsit sandítva, kezd egyre jobban előjönni a gyanúm - de lehet, hogy csak én vagyok ilyen rossz emberismerő -, hogy már megint szépen manipuláltak. Fújok egyet magam elé; az is lehet, hogy túl távolságtartó vagyok és nem szeretem megismerni az embereket, ugyanis az életemben csak egy embert engedtem túl közel magamhoz, az is Ashura. Ő volt az egyetlen... na meg hogy milyen vizeken fogok még evezni, sose tudhatom, lehet, egyszer léket kapok és elsüllyed a hajóm egy szép, mély vízben, és senki se fog arról tudni, hogy merről jöttem, merre tartok és egyáltalán hol vesztem el. Node ez az élet, ezért ilyen rejtélyes. Meg jó, mert nem rossz.
- Életükkel meg családdal zsarolni? Drááága 'mit tudom én kicsoda', családom nincs, lassan már életem se, aztán ki tudja, ki keresne - persze már mondani nem akarom, hogy elméletben kikhez tartozom... na meg az életem még oké, rendben van, sz'al addig nem szeretném odaadni senkinek sem... mit szólna ehhez drága Ashurám? Remélem, hogy ott minden rendben van, mert ha nem, eget-földet megingatok.
A férfi további mondandójára nem reagálok, ugyanis én nem vagyok műgyűjtő, meg egyébként sem hiszem el, hogy pont ezt a férfit bízzák meg egy ilyen pitiáner feladattal... műgyűjtő!
- Türelem, türelem, türelem - ismétlem magam. - Azt mondta egy bölcs ember egykor, hogy a tüske rózsát terem, vagy mit - balgaság. A tüske hogy teremne rózsát?
- Na nézzenek oda, miket nem beszélek! Pont fordítva, de a türelem rózsát terem, barátom, már ha értékeli a kerti pompát - szórakozok egy kicsit.
- Egy negyed óra kábé.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Vas. Márc. 31 2013, 16:38

A férfi megnyugodott hogy közel jártok a célhoz és egyből jobb kedve lett, nem mintha eddig szomorkodott volna. Persze hozzáfűznivalója egyből volt a válaszaidhoz, ahogy azt már megszoktad a beszédes idegentől. -Kisasszony a nevek feleslegesek és csak becsapnak. Nem változtatna semmin ha bemutatkoznék, ugyanúgy egy idegen lennék, akitől tart, aki nem nem bízik meg és akinek csak a fizetségért segít.- Mondta mosolyogva megvillantva azt a bájos sárguló fogsorát. -Kegyedet pedig nem szükséges manipulálnom, ezt a módszert csak a nálam erősebb shinobiknál szoktam alkalmazni, már ne sértődjön meg!- Közben a célotok egyre közeledett, alig egy kilométerre voltatok csak a már sokszor emlegetett faluról. -Ó valamit elfelejtettem mondani önnek. Ha majd odaérünk kérem várjon meg míg átveszem a műtárgyat. Alig tíz percecske, biztosan meg tudja várni ha már ön beszélt a türelemről. Utána tudom átadni a fizetségét.- Vázolta fel a tervét.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Hétf. Ápr. 01 2013, 17:01

Szinte már úgy kellett ránéznem, hogy hunyorogtam: rosszabb, mint egy nő! Én nem beszélek ennyit, ha pedig mégis rámjön, akkor lassan elhallgatok. Ugyanis az ismerősök - nem idegenek! - tudják, hogy ki kell várni, míg szépen elcsendesedek. Ha pedig már itt járok, többet elmélkedek magamban, mint úgy, hogy kinyilvánítsam. Attól függ, hogy miről van szó. Ha valaki nem szimpatikus, azt persze megmondom és meg is mutatom...
De ez az alak tényleg rosszabb volt egy nőnél, be nem állt a szája. Legszívesebben fogtam volna magam, itt megállnék, lehúznám a szandálomat és beletömném a szájába; de mégsem cselekedtem így, s nem is fogok, ugyanis nincs kedvem mezítláb hazaszaladni: nincs fájdalmasabb annál, ha tüske megy valakinek a talpába.
Egy ideig csúnyán néztem rá, mert úgy vélekedett rólam, mintha gyenge lennék. Bár bevallom, nem ártana egy kicsit fejlődnöm, de ezt előbb-utóbb meg is teszem. Amint Ashura hazatér, hagyom egy kicsit pihenni, aztán kalandra fel! Thöh, szegényt már előre sajnálom.
- Jól van, Mr. Hayasima - felelem arra, hogy meg fogom várni. A nevével is szórakozok, bár a haja nem sima. Hamarosan megérkezünk az említett faluba, bár nem tudom, hogy innen hová akar menni.
- Na, úticél? - kisujjamból nem tudom kirázni, hogy melyik épület az ő küldetésének helye.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Hétf. Ápr. 08 2013, 18:26

Sikeresen megérkeztetek a faluba, ami még jobban fokozta a férfi jó kedvét. Mikor megkérdezted tőle hogy melyik épület is az ulticél egy újabb cetlit vett elő és felolvasott róla egy fogadó nevet, melyet még sosem hallottál, de szerencsétekre az első járókelő útbaigazított titeket és meg is érkeztetek az egyik mellékutcában lévő, kicsit öreg és kopott épülethez. -Nagyszerű! Itt is vannak az üzleti partnereim, ez talán még kevesebb is lesz mint 10 percecske!- Jelentette ki mosolyogva, bár fogalmad sem volt honnan tudja hogy már várnak rá amikor még be sem léptetek a helyszínre. -Várjon itt meg kisasszony!- Kérte tőled, majd bement az épületbe. Nem tudtál mit tenni, türelmetlenül számláltad a perceket, arra számítottál hogy a férfi bizony órákat fog eltölteni az üzlettel, de alig 8 per múlva már vissza is tért, bár elég komor ábrázattal a képén. -Nagyon szomorú... Hamisítványt akartak rám sózni! Az üzlet füstbe ment, jobb lesz ha arrébb megyünk kisasszony!- Javasolta, és tőle szokatlanul testi kontaktust teremtve rángatott arrébb a helyről. Nem tudtad mire vélni az aggodalmát.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Pént. Május 03 2013, 21:41

//Elnézést a bocsánatért, hogy nem szóltam, hogy Angliába utazok, a hétvégén jöttem haza, aztán még a koliban dekkoltam. ^^"//

Végül odaértünk, s megálltam a fogadó előtt. Fújtattam egyet, amikor azt mondta, hogy várnak rá. Mi, ennek van egy harmadik szeme elrejtve valahol és én nem tudok róla, vagy mi az isten?
Mindenesetre intettem, hogy oké, várni fogok, majd nekitámasztottam a hátam a falnak, egyik lábamat pedig felhúztam, hogy a talpammal támasszam a falat, mintha az kidőlni készülne. Igazság szerint azt sem értem, hogy minek kell erre az emberre várnom, ugyanis csak azt kérte, hogy kísérjem el... vissza meg eltalál magától is, vagy olyan tökkelütött, hogy nem tudja megjegyezni az utat?
Sóhajtottam. Nem igaz, hogy minden napom abból áll, hogy balfékeket kell útbaigazítanom! Nem vagyok dedós csoportokat kísérő öregasszony.
Nem is kellett várnom tíz percet, máris megjelent a férfi, s megdöbbentem, amikor csak úgy rándított egyet a vállamon, hogy menjünk arrébb. Nem tudtam mire vélni, hatalmas szemekkel bámultam rá, aztán valami leesett.
- Ácsi, ácsi, apukám! Hogy micsoda? Nem az én üzletem, szóval miért kell még itt maradnom? Testőrség vagyok, bűntárs, vagy egy gyerek édesanyja? - válaszokat akartam, most azonnal. Addig bezony isten én úgy idegyökereztem, hogy a tornádó sem mozdítja lábaimat.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. Ápr. 13 2015, 14:48

Az éjszaka nyugodtan telt a jigokutari sötétjében, mivel alig van valaki, akinek esetleg fogalma van a szervezetről, így attól sem kellett félni, hogy esetleg felfedeznek vagy megtámadnak. Reggel viszont korán jött el, nem akart sokáig váratni és nem is tette, mert Taishi személyében ébresztőt fújt, hogy már csak pár óra van a küldetés kezdetéig. A meglévő eszközök már összekészítve feküdtek az ágyam azon felén, amin nem alszom, de még így is volt néhány dolog, ami vásárlásra várt. A bázison nem tartottam ételt, így a szomszéd faluba jártam enni, ha megéheztem, legalábbis mióta itt vagyok. Most sem tettem máshogy, némi pénzt és a nélkülözhetetlen fegyvereimet elrakva indultam neki a sétának a faluba. Mivel nem okoztam eddig galibát az emberek nem foglalkoztak velem. Beültem a kedvenc éttermembe, kirendeltem a reggelimet, majd evés után a fegyverboltba sétáltam, ahol egy kis bájcsevej után megvettem, amit akartam. 1 kis tekercset, 3 villanó bombát és két altató gáz bombát (c szintű). Ennyit akartam, megköszöntem az eladónak, majd távoztam. Nincs sok időm, így vettem némi szárított, sós húst, egy citromot és némi kenyérféleséget, hogy legyen mit ennem a küldetésen. Hazafelé összefutottam Mirubival, vagyis a klónjával, mert a chakrája miatt egyből éreztem hogy csak az, ezért vissza siettem a bázisra, összeszedtem a cuccomat, majd vártam a klón által megadott időpontot, hogy a bázisról kisétáljak. Nem előbb és nem később.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Május 02 2015, 21:16

// Tenshi //

Megszokott, reggeli rutinnal átmentél a közeli faluba étkezni. Ezután azonban nem ment minden a terveid szerint. Az kiment a fejedből, hogy egy ilyen vidéki kis faluban - pláne a Füst Országa berkein belül - nincsennek tucatszámmal fegyverüzletek, s ami van, az is inkább szerszám, mint fegyverbolt. Az ilyen helyeken az egyszerűbb felszereléseket még be lehet szerezni, mint például a tekercs, de semmilyen gáz és villanóbomba nincs a környéken. Legközelebb talán Kemurigakuréban, de az elég messze van. Ami azt illeti a kérdésre, hogy tartanak-e hasonlót, az eladó olyan értetlenül nézett, mintha Tenshi legalábbis áttetsző volna. Ellenben ételből sikerült bevásárolni, néhány igencsak finom falat került Tenshi "kosarába".
Hamarosan megjelent a színen maga Kenshiro Mirubi. Meglepő, mert nem szeret túlzottan nyílvános helyen mutatkozni, most mégis ott áll Tenshivel szemben. Kifürkészhetetlen, baljós tekintete a lányra mered. Gyermeki arca barátságos, ellenszenves, vagy csak undok? Lehetetlen megállapítani, mintha folyamatosan változna, attól függően, miképpen sőt rá a nap.


// Mirubi és Tenshi. Egy-két gyors körváltással megbeszélhetitek, amit akartok. Tenshi: Mivel Mirubi Kage Bunshint használt, ezért nem tudod megállapítani, hogy csak egy klón! //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szomb. Május 16 2015, 13:44

// Tenshi és Danzou-sama - Megy nemsokára a Tanulásos poszt //

   Mirubi nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan megtalálja Tenshit. Bár tudta, hogy mostanában a környéken jár, hiszen pár napja még járt is nála az ügyben, hogy nem-e tudna neki költsön adni. Természetesen Mirubi mérlegelve a helyzetet (Szabad Játék ami nemsokára felvezetésre kerül) meglátta a lehetőséget Tenshi terveiben, így a szervezet kasszájából kisegítette őt. Persze ez a kis szívesség sincs ingyen, ugyanis nem csak a kutatások jövedelmezőek Mirubi számára, hanem az is, hogy Tenshi bizalma ezzel talán nagyobb lesz és így, sokkal könnyebben lehet a lányt felhasználni a kisebb-nagyobb célok eléréséhez. Persze Mirubi a világért sem dobná oda azt a tagot, aki ennyire fontos szerepet tölt be a szervezetben... Pontosítva, a szervezet egyik tagját sem dobná oda az oroszlánoknak, hiszen mindenkire szükség van.
   Most azonban a legközelebbi és a leggyorsabban mozdítható tagra van szükség. Ebből kettő is van, ugyanis valószínűleg Sei is itt van a környéken, de őt, ha lehet, egyenlőre nem keverné bele ilyesmibe a fiú. Gondolatai sokkal inkább terelődtek a Fiatal Kunoichire, aki nem csak egy szemrevaló teremtés - ami persze Mirubinál semmit nem jelent - hanem remélhetőleg a képességei is jövedelmezőek. Ha pedig nem, nos akkor Mirubi egyszerűen hazaküldi a lányt... Ami viszont tetszett a fiúnak, az az, hogy a lány még azelőtt megfordult - és szemlátomást tudta is, hogy ki érkezik - hogy Mirubi megszólította volna. Ez betudható Mirubi chakrájának is, de annak is, hogy igencsak érzékeny a chakra jelenlétére. Már előzetesen volt róla szó, hogy Tenshi számára tartogat egy feladatot Mirubi, ám a részleteket nem árulta el. Igazság szerint az Amegami Vezetője azzal sem volt tisztában, hogy Tenshi - vagy éppen más szervezeti tag - mikor járkál ki és be Jigokutariba... Ez viszont bajos dolog.
   A fiú érdeklődve nézett végig a bolton, ahol megtalálta a lányt. Egyenlőre még nem voltak a szervezeti egyenruhában, hiszen a hétköznapi viseletre a viszonylag forgalmasabba helyeken nem ajánlatos egy olyan szimbólumokat ábrázoló ruhában járni, amihez az emberek lassacskán egyre több negatív érzelmet társítanak majd...
- Üdvözlet. - Mondta egyhangúan - Látom vásároltál. Jól is fog jönni Tenshi-san, ugyanis sok szükségem lesz a segítségedre. A küldetésre Én is veled tartok.
Mondta a fiú, majd elmosolyodott. Ez a mosoly most erőltetett volt, de mindenképpen kedvességet sugárzott, még akkor is, hogyha mindez csak megtévesztés.


// Tenshi: Mirubinak lehetnek negatív gondolatai a karakteredről a kaland alatt. Ez nem ellened irányul, csupán a karakterem ilyen. Minden ami történik az a játéktéren történik. Ha esetleg Tenshi leszúrná Mirubit, akkor természetesen nem lennél bannolva vagy hasonlók, mivel ez is a játékban történt meg. Smile Csak hogy értsd, hogy mi van. Bár nem hiszem, hogy Tenshinek lenne indoka megtámadni Mirubit. Ja és nyilván, hogyha Mirubinak a saját vagy Tenshi életéről kellene dönteni, akkor a sajátját válassza. Ha viszont Tenshi értékes a számára, akár súlyos sérüléseket is vállal azért, hogy megvédje a lányt. Ezeket pedig csak azért írom, mert volt már gondod a játékok miatt és nekem is volt már gondom abból, hogy milyen a karakterem. //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. Május 18 2015, 09:56

//Csak idetaláltál//

A vásárlás nem sikerült teljesen ahogy számítottam rá, bár mért is sikerült volna, ha a falu, amibe bementem egy kis település, néhány tanya egy helyen, a boltok is leginkább ezen emberek eszközeit árulja. Nem találok meg mindent, de a gáz bomba nem létszükséglet, csak inkább hasznos plusz lett volna, de nem számít, mert olyan dologba kezdtem bele, ami alapvetően teszi fölöslegessé majd az ilyen anyagok használatát. A terv már meg van Taishival kitaláltuk a dolgot, már csak el kell jutnunk a megfelelő emberhez, aki képes arra, hogy eljutasson minket az áhított embernek nevezett szörnyig. Az első ember, vagyis annak csak egy klónja, mert hiába használ tökéletes másolatot a chakrájának a mennyisége csak a fele az eredeti Mirubiénak. (szenzor leírás alapján) Fel voltam készülve a fiú érkezésére, hiszen Taishi szólt, amúgy ő sincs túlságosan messze. Megérezve a jelenlétét egyből megfordulok és egy enyhe meghajlás után köszöntöm, természetesen végig figyelve a mozdulatait.
- Üdvözletem! Természetesen, tudtam hogy eljössz, már vártalak.- Egyelőre nem tud Taishiról és nem is baj, a küldetés során nem fog bezavarni, bár mivel ő is részt vesz igaz csak a háttérből és minket figyelve, így el akarom mondani Mirubinak, de ezt nem egy klónon keresztül fogom megtenni, viszont van más, aminek egy részletét muszáj vagyok előre közölni.
- Hol tudok találkozni Mirubival?
Gondolom meglepi a klónt, hogy felismertem, de a fiú ismeri a képességeimet és tudja, hogy szenzor vagyok, így nem nagyon érdekel a klón reakciója.
- Másik, szeretnék valamit kérni a küldetés előtt, amit majd személyesen közlök.
Továbbra sem érdekel, hogy klónnal vagy az eredetivel beszélek, mert nem vagyok hajlandó tudomást venni arról, hogy ez csak egy klón, úgy beszélek hozzá, mintha valami futár lenne akit Mirubi maga helyett küldött. Haragszom is rá, hogy nem személyesen jött el, de nem fogok ezért balhét csapni. Tudnia kell a kérésről, hogy ne érje váratlanul, de nem közlöm a klónnal, hogy Kabutoval akarok találkozni a küldetés után.

//Mirubi: Rendben, az élet kérdésében Tenshi is hasonlóan áll a dolgokhoz, mint Mirubi. Valószínűleg technikával esetleg megpróbálná védeni Mirubit, de nem fog elé ugrani egy repülő fuuma shurikennek, hogy megvédje tőle. Very Happy
Danzou: Nem ránézésre állapítottam meg, hanem a chakramennyiség alapján//

Értem, tehát Tenshi 50 és 50 százalék között meg tudja állapítani a különbséget? - Danzou

Tenshi: Értem hogy gondolod, úgy érted, hogy Mirubi chakraszintje alacsonyabb ahhoz képest, mint amennyi lenni szokott, ebből gondolod azt, hogy Ő egy klón. Mivel a Szenzor csak kb-re tudja megállapítani egy személy chakrakészletének nagyságát (Nem értékeket lát, nem százalékot) ezért Tenshi valóban érezheti, hogy Mirubi chakrája most kevesebb mint lenni szokott, ám ebből még nem következtethet arra, hogy Klónról van szó, elvégre bármi oknál fogva kevesebb lehet a chakrája. (Harcolt, Edzett, Elnyomja, stb --> Ezen kívül Tenshi nem tudom mennyire ismeri a Kage Bunshin működését, én pl nem arra gondolnék, hogy egy klónnak ennyi chakrája van) Ha egy értelmes, logikus levezetést írsz, hogy miből következtet erre, akkor elfogadható. Ha ott lenne a klónja, akkor viszont nem tudnád megkülönböztetni a klónt az eredetitől. De még így is hiper-szuper elemzőképességre utalna az, hogy egyből egy klónra gondol... Számtalan dolog miatt lehet kevesebb Mirubi chakrája. Tehát erre majd figyelj. Meg ha lehet, majd fejtsd ki ezeket az észrevételeket, mert nem lehet tudni, hogy mégis mire gondolsz ezek alatt. Ha állítasz valamit, vagy a karakter észlel valamit, akkor azt magyarázd is meg. Tehát az állítás igaz, ki lehet deríteni ebből amit írtál, de nem egyértelműen és ebből több dolog is kiderül, nem következtethet kizárásos alapon arra Tenshi, hogy ez egy klón. Ez nem baj, hogy hibáztál, tapasztald még egy kicsit a Szenzorkodást és figyelj arra, hogy ne írj majd olyat, amit a karakter nem tudhat, vagy egy logikus gondolatmenetből sem derülhet ki, viszont feltételezni lehet mindent.
Bocs Danzou, hogy idepofátlankodok, de gondoltam megkönnyítem a dolgod. Smile ~ RikudouSemmi probléma, a reakció után hasonlót akartam kifejteni. Azonban erre már nincs szükség, mint látom. Viszont menjetek még egy-két kört, amíg meg nem beszélitek, amit akartok. Valamint a Szenzorság sem automatikus dolog, hanem chakraírányítás szükséges hozzá, valamint a Te szinteden viszonylagos mozdulatlanság, ami azért furán hathat ki egy boltban, ráadásul nem írtad, hogy elkezdesz szenzorkodni. Kicsit kevesebb türelmetlenséggel és több odafigyeléssel az ilyen hibák kiküszöbölhetőek, de ezt már mondtam párszor ^^ ( Illetve annyit tennék még hozzá, hogy mint azt már tapasztaltad Akira én nem egységesen jutalmazok, hanem az adott személy játékától függően. Amibe beleszámít a szerepjátszás is. Csak mondom. ) - Danzou

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Május 19 2015, 19:01

// Mirubi képes elé ugrani ha Tenshi elég értékes :DDD //

Mirubi érdeklődő tekintettel mered a lányra, hiszen megszólalt. Persze abszolút nem érdekli, hogy Tenshi mit mond. Arra számít, hogy csak a szokásos bájcsevej, amit az emberek egymás között néha-néha megejtenek. Ám a "beszélgetés" hamar olyan irányba terelődött, aminek hatására Mirubi érdeklődő tekintete valós érzelmeket is sugárzott.
~ Ennyire fejlett lenne az érzékelő képessége? Úgy tűnik, jól döntöttem... ~
Mondta Mirubi, hiszen nem tudhatta, hogy Tenshi honnan tudhatta, hogy az előtte álló személy csak egy klón, ám a Kage Bunshin csöppet sértésnek és felesleges időhúzásnak vette azt, hogy a lány az "igazi" Mirubival akar találkozni. Persze a fiú nem akarta húzni saját és Tenshi idejét, ezért leplezve minden ellenszenvét, választ adott a lány kérdésére.
- Három nap múlva várlak Jigokutari bejáratánál.
A klón természetesen tisztában van vele, hogy Ő egy klón, de attól még teljes mértékben úgy viselkedik és úgy érez, mint Mirubi...
- Akkor azt megteheted most. Nem szeretném, ha váratlanul érne egy olyan kérés, aminek nem tudok eleget tenni.
Mondta Mirubi, majd amint Tenshi válaszol neki, rátér a küldetésük részleteire is.


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Május 21 2015, 15:49

//Nem kötekedésből írom. Chakraelméletből vettem, hogy egy szenzor képes felismerni a test típusát (férfi, nő, állat, klón stb), és az én szintemen (300- 600 (B)) kevés koncentrációval mozgás közben, akár technika elől menekülve is tökéletesen tudom használni a szenzor képességeimet. Ebből gondoltam, h Tenshi tudhatja, hogy klón és ezért nem írtam le, hogy szenzorkodik. Másik: Honnan vettétek, hogy Tenshi egy boltban van? Mirubinak írtam is, de Tenshi jelenleg a bázis előtt áll és Mirubira várt, amíg meg nem jelent a klón

Igen, jól láttad a szabályt, de hogy értsd: A Kage Bunshin egy tökéletes másolat. A Byakugan és a Sharingan sem képes felismerni a különbséget. Egy Szenzor sem képes felismerni a Kage Bunshint, mivel teljesen megegyezik az eredeti testtel. Azonban itt abból következtettél a klónra, hogy kevesebb a chakrája, mint amekkora Mirubinak lenni szokott. Ezt értem, de ez olyan, mintha kiszámolnál egy képlettel valamit. Kapnál 5 adatot. Abból az öt adatból csak az egyik a jó. Ez ugyanaz. Az, hogy Mirubi chakrája miért kevesebb lehet azért mert: klónt használ (Aminél csak a Kage Bunshinnál van az, hogy fele-fele chakrával osztoznak, valamint van egy magasabb fokú klón technika is) vagy harcolt, vagy gyakorlott, vagy valami oknál fogva, chakrát pazarolt, vagy chakrát nyom el.
A boltos dolgot én néztem el. Ezért elnézést, de szerintem most mindegy, hogy hol találkoznak, de igen ezt elnéztem. Viszont mivel a Kage Bunshin és Mirubi találkozott útközben, ezért nem lehetnek a bázison. ~ Rikudou
//

Az előttem álló Mirubi megszólalt. Három nap múlva akar találkozni a bázis előtt. ~Remek.~ Legalább lesz időm felkészülni a küldetésre, ugyan tanulni már nem lesz időm, de talán kitaláhatom, hogy mégis hogyan vegyem rá Mirubit, hogy a valódi céljaim felszínre kerüljenek és ne elutasítás legyen. Ezen egyelőre nem gondolkodom, hiszen az most más tészta, majd ráérek 3 nap múlva kitalálni, hogyan is álljak vele elő, most egy másik tervemet akarom megosztani a vezetőnkkel.
- Szeretnék találkozni Kabutoval.- Jelentem ki teátrálisan, majd folytatom megelőzve beszélgetőtársamat.- Mért? Már felvázoltam a tervemet egy pecsétről, ami segítene a méregimmunitásban, de sokat gondolkodtam és társam is akadt benne, akit ez alatt a küldetés alatt be is mutatnék, és arra a döntésre jutottunk, hogy van annál jobb megoldás, de ahhoz Kabuto ismerete és tanácsa kell, hogy ezt hogyan lehet végrehajtani.
Gondolom emlékszik a pár napja történt beszélgetésünkre, így nem akarok részletekbe menni meg amúgy is a küldetés vége még messze van, hogy ilyeneken törjem a fejem. ~Örült vagy.~ Alig várom, hogy megtudjam, hogy milyen küldetésre visz el Mirubi, hiszen ez lesz az első, hogy a szervezet keretein belül megyek megoldani valamit. Ugyan a Hang támadása a Fű ellen már a szervezet kötelékében volt, de azt egyedül hajtottam végre és csak teszt volt.

//Ennyire rosszul játszottam volna ki Genki jellemét? Tudom, h a karaktereim közül talán Kawa az, akinek kifejlett jelleme van és talán őt tudom leginkább kijátszani, de ha még egy fejjel a falnak típusú karaktert sem tudok kijátszani annyira, h ne kapjak legalább 2* annyi ch-t, mint amennyit kaptam, akkor elpazaroltam 3 évet ezen az oldalon.//

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Május 24 2015, 21:14

Mirubi kissé meghökkent Tenshi szavainak hallatán és ez kissé látszott is arckifejezésén. Ezt az érzetet nem titkolta el, hiszen számára most előny, ha az előtte álló lány tudja, hogy ezek a szavak miféle gondolatokat ébresztenek a fiatal vezetőben. 
~ Kabuto? Honnan tud ez az Otokage és az én viszonyomról? Vagy talán nem tud róla semmit, csak a segítségem kell neki? Mégis mire számít? Biztos hallotta már a pletykákat, aminek még én sem tudom az igazságtartamát, de eddig nagyon úgy néz ki, hogy a Hang vezetője szeret különleges embereket gyűjteni. Most viszont nem mehetek oda, nem találkozhatok vele, amíg nem kerítek neki egy Kenshirot... ~
Mirubi arcán kisebb mosoly ült ki és ha most egyedül lenne, akkor ez a mosoly nem egy kedves arckifejezés lenne, hanem egy sunyi rókamosoly, ami nem sok jót jósol az embernek. Ami viszont cseppet sem tetszik a fiúnak, az az említett harmadik tag. Miféle személyről lehet szó? Mirubi számára ezen szavak sokkal inkább fenyegetést jelentenek, mintsem megnyugvást, így szemei hamar a környéket kezdik el pásztázni. Valószínűleg Tenshi is jól látja ezt, de a fiú nem is rejti el az egyik pillanatról a másikra feltámadó aggodalmát, ami lássuk be: Elég fura hatást kelt azután, hogy néhány másodpercig olyan kedves mosollyal nézett Tenshire. 
- Ki az, akit magaddal hozol? Erről nem volt szó. Remélem, nem csináltál semmiféle meggondolatlanságot... 
Szegezi szikrázó tekintetét a lányra, miközben nagy megerőltetést jelent a számára kellőképpen artikulálni és nem csak a fogai közül sziszegni ezeket a szavakat. 

// Szerintem miután válaszoltál, utána írok egy posztot még és utána szólhatunk Danzounak, hogy végeztünk ^^ //  

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. Május 27 2015, 23:01

Pontosan tudom, hogy nem kis kérés amit most előadtam, de nem jut eszembe más, akinek a segítségét kérhetem. Ugyan Taishi valamit sejtett Kabuto és Mirubi kapcsolatából, de nem vehetem biztosra, mert még a férfi sem az ebben az információban. Látom, hogy komoly gondolatok futnak végig a fiú fején, de nem kell ennyire túl gondolni a dolgot, hiszen tudja, hogy milyen terveim vannak és ahhoz az Otokage tudása a legmegfelelőbb egy ilyen beavatkozás lebonyolítására, ha nem is ő végzi el a valódi műtétet. Mirubi érzései pillanatok alatt változtak és a harmadik tagot kereste a tekintetével. Nem találhatta meg, hiszen ügyesen rejtőzött a férfi, sőt a chakráját is elnyomta, ha nem tudnám, hogy itt van nekem sem lenne fogalmam róla.
- Egy rokonom, régóta bujkál, a tanárom és mentorom.
Ekkor Taishi nem sokkal Mirubi mellett jelenik meg egy fáról leugorva.
- Bemutatom Akari Taishit.
A férfi megjelenése valószínűleg váratlanul érhette, mert igazán ügyesen rejtőzik, talán az utolsó a klánomból, aki ismeri a Konohában lepecsételt technikákat, de az is lehet, hogy egyszerűbb rejtőzködő technikákat is ismer.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Május 28 2015, 14:37

// Adatlapon nem működik a link ami Taishi kinézetet mutatja //


   Mirubi szemeivel kémlelte a terepet, ám nem számított arra, hogy ez a bizonyos társ, itt van most is a közelben. Ugyan ha felerősítené amúgy is egyre jobb érzékeit, akkor valószínűleg be tudná mérni a férfit, ám nem tette, puszta meggondolatlanságból... Ám jobban tette volna, ugyanis egyik pillanatról a másikra, egy árny mozgását vette észre Mirubi, és a rákövetkező néhány tized másodpercre már ott is volt a fiú mellett... Mirubi adrenalinszintje az egekbe szökött. Szíve egy pillanatra nagyot dobbant, a szemei pedig kikerekedtek. Ugyan teste megrándult, ökölbe szorított keze most szétnyílt. Talán nem is meglepő, hogy egy ilyen ninja, mint Mirubi már szinte gondolkodás nélkül cselekedne... Erre valószínűleg ráerősít a kisebb paranoiája is, ám a tekintély megőrzése sokkal erősebb tényező, ezért a fiú megfeszített izmokkal és ugyebár a kikerekedett szemekkel néz oldalra a férfira.
   Nem tudja, hogy ez a személy mikre képes és, hogy mennyire erős, azonban ha Tenshi mentora, akkor talán ér valamennyit. Azonban Mirubi számára ez egy nagyon rossz és baljós hír, hogy van valaki, akivel ez a felelőtlen lány megossza a titkait és ezáltal a szervezet titkait is. Ha Tenshi így folytatja, Mirubinak lépnie kell, ugyanis a teljes titoktartás kötelezi a szervezet minden tagját, még akkor is, hogyha ez nem lenne elég egyértelmű... Éppen ezért Mirubi szívverése most lelassul és a fiú, egy fintorgó mosolyt ereszt el az érkező férfi irányába, majd megszólal cseppet sem örömteli hangon.
- Nem szeretem, hogyha valaki kikotyogja mindenféle jöttmentnek azokat az információkat, amiket csak a szervezet tagjai tudhatnak. A küldetésre ne hozd magaddal, ez csak minket érint. Veszélybe is sodorhat minket.
Mondta a fiú, majd hátrébb lépett egyet a már kínosan közel lévő férfitól és Tenshitől.
- Három nap múlva a megbeszélt helyen. Egyedül legyél és csak a legszükségesebb felszereléseket hozd magaddal. Ha van Konohai fejpántod, akkor hozd el, ha nincs akkor majd kapsz tőlem egyet. Ne legyen nálad semmi, ami az Amegami jelenlétére utalhat.
Mondta a fiú, majd megformálta a Tigris kézpecsétet és a klón, megszűnt létezni... Tenshi számára most már egyértelművé válhatott, hogy Mirubi egy klónt használt.

// Természetesen ha jön Taishi nekem nem gond, de ha Mirubi észreveszi, akkor abból lehet, hogy konfliktus helyzet alakulhat ki. Danzounak írok, hogy akkor mehet a menet. Very Happy //


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambuszerdő

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.