Kakkoi sziget

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Pént. 15 Jún. 2012, 11:23

Egy a sok sziget közül, amely a Víz Országa határain belül helyezkedik el.
A szigetet, többnyire raktárként használják. Hatalmas, földalatti alagútrendszerek hálózzák be az egész szigetet. Ezt Kirigakure fegyverraktárként is használta még valamikor a régi időkben. Mostanra már sok részét ellepte a víz, így kénytelenek voltak a felszínre építkezni. Betonból és fából épített, kisebb, nagyobb raktárak vannak elszórva az egész szigeten. Van, ahol a bérlők zöldségeket, gyümölcsöket tárolnak, és vannak raktárak amik szigorúan őrzöttek a Kirigakurei ninják által.
A sok áru és a remek környezeti tényezők miatt, rengeteg a betörések száma.


A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 19 Jún. 2012, 14:05-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Hétf. 18 Jún. 2012, 14:44

Előzmények

A dokkoknál figyelt minket valaki, s bár nem volt gyanús alak, még akkor sem vette le a szemét rólunk, mikor keresztezték egymást tekinteteink. Kiderült végül, hogy családját várja, de természetesen lehet megjátszott is, és csak a bűntársait várta. Mindenesetre megjegyzem magamnak őket...nem lehetünk elég óvatosak.
A társaim jól végezték a dolgukat, a hajón fiatal tengerészek voltak, ami megint csak furcsa dolog, hiszen inkább középkorú, jó erőben lévő, enyhén ittas ficsúrok szoktak dolgozni. Egyre érdekesebb az ügy, főleg, hogy ez a nemes sem éppen nemesnek való. Egy jó modú ember mikor iszik kulacsból alkoholt, pláne a vendégei előtt? Na meg persze, mi az a seb a lábán? Hol járhatott ez a férfi, hogy így megsebesítette magát? Valamit eltitkol, és ahogy beszél, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy valami itt bűzlik.
- Értem. - Válaszoltam közömbösen, miközben fejemben már a Puzzle darabkákat próbáltam összerakni. Mindjárt gondoltam, hogy lesz egy gyanúsított, akire megesküszik a nemes, hogy ő az elkövető, legtöbbször normálisabb indokkal állnak elő, ez nem valami nagy dolog, amiből az következik, hogy egyből kirabolná. Meg egy piti kereskedő miből tudna megvenni egy nagyobb raktárat, és miért ragaszkodott a férfi annyira a sajátjához. Egyenlőre nem mondok el semmit Jokkinak, mindent megvizsgálok, mielőtt döntést hoznék, de az egyszer biztos, hogy nem egyszerű rablásról van szó. Nincsenek szemtanúk, nem látszik betörés nyoma. Ráadásul ha valamit elrabolnak Kirigakure a többszörösét fizeti vissza, ami komolyabb pénzt, mint három millió ryo. Két lehetséges megoldás van jelenleg a fejemben, amit a fickó által mondottakból, és a látottak alapján szűrtem le. Különben is, ha három milliónyi árut őriztetett, miért csak két emberrel tette ezt? Mindegy, a megoldásaimat még megtartom magamnak, bizonyíték nélkül nem fogok újjal mutogatni.
- Elnézést, látom megsérült. Talán atrocitás érte a rablás napján? - Kérdeztem, megvárva, hogy befejezze a beszédét. Kíváncsi voltam, mit fog kitalálni, vagy lehet annyiban is hagyja a dolgot.
- Azt mondta, Rablók. Honnan gondolja, hogy többen lehettek? Van nyoma behatolásnak? Ebből indul a következő kérdésem, kinek volt a raktárhoz kulcsa? Ki tudhatta, hogy három milliónyi értéket őriz a raktárban? Továbbá a Kirigakure-i ninjákkal mi történt, akik védik a szigetet? Szeretnék beszélni a legfelsőbb Kokkai tiszttel is, aki a Shinobikat vezeti. Shhi hol tartózkodik jelenleg, hiszen az ön állítása szerint ő a legelső gyanúsított, szeretném majd őt is kikérdezni. - Soroltam ismételt kérdéseimet, majd ha mindre válaszolt, áttértem az őrségre.
- Ne aggódjon, megtaláljuk a rablókat. Mielőtt kikötünk, szeretnék a testőrével is váltani pár szót, ha megbocsát. - Mondtam neki, majd felálltam ülőhelyemről, és a férfi által mutatott irányba indultam el, remélve, hogy megtalálom az iszákos Samurai-t. Mivel a többiek visszaértek már, ott maradnak a nemessel, így talán semmiről nem maradnak le, és szóval is tartják.
Menet közben jól megnézem magamnak a munkásokat, milyen precízen dolgoznak, vagy milyen iramban. Nem lehet, hogy csak tizenhat évesek vannak itt, kell lennie egy idős tisztnek is. Még mielőtt kikötnénk szeretném gondolataimat rendezni, és ezt akkor tehetem meg, ha a testőrrel is, és egy munkással is beszéltem.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Kedd 19 Jún. 2012, 12:25

Az út fele eltelt. Már messziről látni lehetett a szigetet. Néhol fák voltak és néhol épületek. Elszórva, mint ha csak így találomra letette volna őket valaki. Valószínűleg nem nagyon törődtek a helytakarékossággal a sziget kiötlői.
- Ja, hogy ez? - Nézett a lábán lévő sebre. - Elestem még két napja. - Nevetett fel, leplezve a zavarodottságát - Éppen jelentették, hogy kiraboltak. Ekkor aztán siettem ahogy csak tudtam. A hajó út alatt végig izgultam. Aztán amikor kikötöttünk úgy rohantam, hogy lecsúsztam a létráról. Ott szereztem a vágást. Magam sem tudom, hogy hogyan, de megvágott valami.
Ekkor gyorsan leengedte a nadrágja szárát, így a seb ismételten eltűnt. Eltette a kulacsot is, majd hátradőlt.
- Rablókat azért mondtam, mert biztos vagyok benne, hogy egyedül senki nem tudja kirámolni azt a nagy raktárat. Most, hogy így mondja egy törött ablak volt a behatolás után. Lehet, hogy onnan mentek be. Kulcsa pedig csak nekem van hozzá. A rakodókat estére bezárjuk étellel és itallal. Tudni nem tudja senki. Viszont, mindenki sejti, hogy sokat érhet. Az egész szigeten hallottak már róla, hogy miket tartok a raktárban. De az értékét senki nem ismeri rajtam kívül. Elővigyázatos vagyok. Pont az ilyen dolgok elkerülése végett. A ninjákat pedig nem tudom, hogy mi lelte. Ők azt mondták, hogy a szigetet védik és nem a raktárakat. A kalóztámadások megakadályozására vannak itt. Ha látják vagy hallják a betörést azt is megakadályozzák, de itt nem észleltek semmit. A vezetőjük nem tudom ki sajnos... Shii az a kutya, pedig mindig a raktárában van. Ott él! Azért is kellene neki az Én raktáram, hogy elférjen rendesen. Több a holmija mint nekem, de közel sem érnek annyit mint az enyémek!
Látszott, hogy a földesúr feje teljesen elvörösödött. Ez a sok piától és az idegességtől lehet. Amikor elmentél ő csal bólintott egyet, majd meghúzta a kulacsát, amiben már fogytán volt az alkohol. Ahogy mentél egyenesen a hajó orra felé, láthattad az összes munkást. Összesen négy kiskorú alkalmazott volt a hajón. A többi mind szőrös férfi. Látszott, hogy nem árt nekik a fizikai munka. Valószínűleg a gyerekeik lehetnek akik olyan fiatalok. De hát ha 16 évesen lehet valaki ninja akkor matróz is. És igaza volt Jokki-samanak. A szamuráj ott ücsörgött egy régi, kopottas székben. Kezében, egy tökből faragott kulacs volt. De nem csak ez az egy volt nála. Az övére csatolva még két kulacs volt felerősítve. felsőruházatot nem viselt. Látszottak a testén a vágások, amik a samuraiokat egész életükben kísérik. Bizony. A legtöbb samurai a testén viseli kiképzésének fájdalmas pontjait. A nadrágja egy tradicionális fekete nadrág volt a vele járó szandállal. Az ölében egy katana volt.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Szer. 20 Jún. 2012, 14:44

A férfi zavarodottnak tűnik, egyre jobban felmerül bennem a kétség afelől, hogy szabványos rablótámadás érte őt. Annyira rohant, hogy megvágta valami a lábát? Hm...jobb lesz majd, ha szemrevételezem azt a kitört ablakot, remélem, hogy nem takarították még el a szilánkokat. Sok tudnak mesélni...nagyon is.
- Mondja, nem mutatta be a raktárát semelyik barátjának, ismerősének a rablás előtti napon? Hiszen a tolvajok jól ismerhették a raktárát, ha minden pillanatok műve volt, és a munkások sem vették őket észre. - Kérdeztem még távozásom előtt Jokki úrtól.
Az első ötletemet követve, már körvonalazódik a fejemben a terv, mi talán megoldást eredményez a kialakult helyzetre, s minél többet tudok meg a történtekről, annál jobban teret nyer az első elgondolás. Az is gyanús, hogy betört az üveg, de senki nem hallott semmit, s hiába vannak a rakodók bezárva, ha kijuthattak az ablakon. Okosabb leszek, ha a helyszínre érek.
Odaérve a testőrhöz, követve az első ötletem terveit, szemrevételezem magamnak a tagot. A reakcióit, mozdulatait, beszédstílusát, mindenre odafigyelek, hiszen ez majd kapóra fog jönni, ha mégis igazam lesz. Semmilyen apró megmozdulást nem hagyok ki a beszélgetésünk alatt.
- Üdvözlöm uram, a nevem Dokujaku Tano. Én vagyok a nyomozásra kirendelt csapat vezetője, ne tévessze meg a korom, kézre fogjuk keríteni a tetteseket, de előtte lenne pár kérdésem önhöz. - Köszöntöttem méltóképpen tisztelettel a férfit, majd kezet nyújtottam felé, hiszen az illem úgy diktálta. Kézfogásunk alatt megnézem a kezét, nem-e sebes, hiszen a nem megfelelő ablakbetöréskor megvághatta magát, de ez csak amolyan tipp, biztos vagyok benne, ha igaza van Jokki úrnak, egy profi samurai nem véthet egy ilyen cselekmény kivitelezésében.
- Hol tartózkodott ön a betörés pillanatában? Nyugodjon meg nem gyanúsított, csak érdekelne, hogy személyi testőr, avagy a raktárház őre. - Kérdeztem, persze, hogy gyanúsított, de ha úgy viszonyulok hozzá, akkor talán ő is nyugodtabbnak érezheti magát, ha elkapkodom a dolgokat, a beszélgetés rövidebbre sikerül, mint tervezem.
- Mióta szolgálja ön Jokki urat? Mit gondol, mit tarthatott ő a raktárházban, ami értékes lehetett a betörőknek? Ismeri ön Shhi urat, milyen a viszonya Jokki úrral? Jokki úr szerzett egy sebet, mi történt? Jokki úrnak vannak ellenségei, rossz akarói? - Tettem fel a kérdéseket, majd újra megnyugtattam, ezek csak formalitások, segít megismerni a kárt ért nemest, hiszen, ha ismerem a sértettet, könnyebben folyhat a nyomozás is. Kérdéseim között folyamatosan figyelem a férfi cselekedeteit, jellemét, beszédstílusát, mozdulatait, és persze a kinézetét is elemzem.
- Tud valamit a munkásairól, meséljen róluk. A társáról is válthatnánk pár szót. - Folytattam végtelennek tűnő faggatásra szolgáló kérdéseimet, melyeket inkább azért teszek fel, hogy minél jobban megismerjem az előttem álló Samurai-t.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Pént. 22 Jún. 2012, 11:20

Mielőtt elmentél volna, Jokki-sama válaszolt a kérdéseidre.
- Az utóbbi pár hétben, nem volt látogatóm a szigeten, így senki nem törhetett be az üzletfeleim, vagy akárcsak a cimboráim közül.
Mondta, majd felállt és távozott, Te pedig elindultál a samurai felé, aki nem fogadott hatalmas üdvrivalgással. Persze, hogy nem. A Samuraiok mindig is a hidegvérükről voltak híresek. De csak úgy, mint némely ninja, őket is meglehet vesztegetni. De ez a férfi nem tűnt olyannak aki elárulná a munkaadóját. Ahogy egyre közeledtetek a sziget felé, a szél is feltámadt. A Samurai, hosszú ősz haját csak úgy dobálta erre-arra. Ahogy kezet nyújtottál a férfinak, Ő nem viszonozta. Helyette viszont, az övéhez nyúlt és leemelte az egyik kulacsot és a kezedbe nyomta.
- A nevem Daiki, az pedig egy remekmű a Füst Országából. Tűcsalánból készült bor. Amellett, hogy rendkívül finom, még gyógyító hatásai is vannak az ember szervezetére. Tedd csak el.
Azzal Ő is kortyolt egyet a saját kulacsából. Jó nagyot. Még egy kevés ki is csordult a szája szélén. Végig az ajkán, aztán a nyakán és végül a mellkasán megállt.
- A szolgálatommal kapcsolatos információkat nem adhatom ki. Annyit mondhatok, hogy Jokki-sama mellett voltam. Ez a testőr dolga. Amúgy pedig nyugodtan kezelj mindenkit gyanúsítottnak kölyök. Még azokat is, akikről nem is gondolnád, hogy azok. - Ekkor kortyolt egyet a kulacsába ami teljesen kiürült - Ezt megtanultam életem során. Jokki urat pedig már öt teljes éve szolgálom. Nincs hova mennem, így nyugodt szívvel segítek neki bármiben. Az áruval amit ott tartott nem mondhatok semmit, ami pedig Shhi-t illeti... Már évek óta ellenségeskednek egymással. Azt kell, hogy mondjam, hogy Jokki-sama reagálja túl a helyzetet... A seb? Nem tudom... Kérdezze meg tőle. A társam pedig a szigeten tartózkodik. Ő is Jokki-sama mellett van mindig, kivéve most. A raktárra vigyáz. A munkások pedig talpig becsületes emberek, és ezen kívül senki sem merne szembeszegülni a sziget egyik legnagyobb kereskedőjével.
Azzal megbontotta a még teli lévő kulacsot és a magasba emelte.
- Fenékig kölyök!
Mondta, majd magasról csurgatta a szájába az édes nektárt. Láthatóan ízlett neki.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Pént. 22 Jún. 2012, 12:54

Ahogy sejtettem...új információval nem szolgál, mégis leszűkítette a variációim lehetőségeit azzal, hogy nem mondhat semmit. Jokki szavaiból ítélve sokat iszik, hogy jó erőben tartsa magát, ez pedig csak bizonyos technika miatt lehetséges. (Már, ha hallhattam róla)
Ezt pedig le is tesztelem. Előbb még azonban néhány kérdés.
- Szóval ön őrzi a raktárat, a társa pedig Jokki urat. Meséljen nekem Jokki úrról, kérem. - Mondtam neki, miközben még mindig az ő reakcióit figyeltem, de mikor láttam, hogy lecsordul egy csepp abból a nedűből, amit elméletileg nekem is adott, megnéztem magamnak annak a színét és az állagát. A szagát biztos ideérzem, így ezen ezen dolgok tudatában nem árt, ha tisztában leszek azzal, mit adott ez nekem valójában.
- Járt már ön a raktárban? Mennyire védett terület, és mennyire lehetséges a hang nélküli bejutás. Ön mint harcos, mesélje el nekem így látatlanban a gyenge pontjait annak a raktárnak. - Mondtam neki, ezzel is inkább időt húzva, hiszen nemsoká magam is megtudom állapítani majd a hely védettségét.
A kezemben tartott tököt, mikor válaszolt ügyetlen ember módjára, kicsusszantom a kezemből, egy "Jajj" kiáltást mellékelve. Ha az ital ellenére is erősek az érzékei, na meg ha tényleg a részeges Taijutsu stílus használója, szempillantás alatt elkapja az üveget, ezzel benntartva magát tizenegy lehetséges variációim között, ha elhibázza, avagy nem nyúl érte, kiesik vagy öt lehetőség közül.
Ez arra is szolgálhat, hogy a hátulról is megnézhessem magamnak a férfit, a hiba elkerülése érdekében. Viszont megtudtam, hogy Jokki urat nem ő védi, így talán majd a másik férfit is szemügyre kell vegyem, ha a tervemet száz százalékosan akarom végrehajtani.
Akármi is történik, visszamegyek Jokki úrhoz, ha elkapja a tököt, azt elteszem elemzésre a táskámba, ha elvéti, hát ennyivel is kevesebbet iszik. Persze megköszönöm az "ajándékot", és úgy távozok, annyira nem ismerem a Samurai szokásokat, így csak intek felé.
- Jokki úr, mielőtt ténylegesen is munkába állna csapatom, látnom kellene a Kirigakure-val kötött bérlési szerződést. Meg tudná mutatni nekem egy példányát? - Kérdeztem komor arckifejezéssel, erőltetve férfira a tudatot, hogy fontos ezen kérésem, persze ő azt nem tudhatja, miért szeretném elkérni. Felviszem tervem sikerességének arányát nyolcvan százalékról kilencvenre.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Vas. 24 Jún. 2012, 12:14

A samurai csak sóhajtott egyet, majd megszólalt.
- Hajjaj fiú! Jobb lesz kicsit pihenned. Félre ne érts, nem befolyásolni akarlak, csak lankad a figyelmed. A jelenlegi helyzet alapján Én védem Jokki-samat és a társam a raktárat. Jokki pedig egy agyafúrt és akaratos ember. Általában amit eltervez az úgy van. A pénzért bármire képes, valószínűleg azért is dühös a rablókra.
A lecsöppenő csepp, átlátszó volt. Már-már sárgás színű. A szaga elég szúrós és tömény volt. Borszagú. Valószínűleg fehér bor lehet benne.
- A raktár semennyire nem védett. Ha csak nem az állomásozó Kirigakurei ninják mellet bérled. Azok nem foglalkoznak semmivel csak a kalóztámadások miatt vannak itt. Hang nélkül nem lehet bejutni, hacsak nincs kulcsa a betörőnek. De itt az ablakon jöttek be. Az üvegszilánkok amiket találtunk mind befelé voltak szétszórva. Vagy is a legtöbb. Az ablakok a legfőbb gyengéi.
És az kulacs a földön. Daiki nem nyúlt utána, még csak észre sem vette. Csupán a koppanásra figyelt fel. Gyorsan felemelte és odanyújtotta neked. Ugyan a fele kiömlött, de még félig tele. Elköszöntél, Ő csak intett. Jokki úr nem fogadta valami kitörő örömmel a kérésedet.
- Biztosíthatlak, hogy minden érvényes a szerződésben. A falu egyik legbefolyásosabb embere vagyok és különben sem tudom megmutatni, mivel csak egyetlen egy van. A szerződést Kirigakure birtokolja így nekem nincs hozzáférésem. Mivel a faluval kötöttem a szerződést így maguknál tartják biztosítékként. Amúgy pedig összeállt márt valami? Tudja ki a tettes? Ha nem igyekszik akkor kénytelen leszek megindítani a panasz levelemet a falunak. Persze ez nem a maguk hibája, de ha nem sikerül megtalálni a tettest akkor Kirigakure a többszörösét fizeti vissza nekem.
Ekkor kicsit mosolyogni kezdett a szőke, fiatal földesúr. A hajó eközben egyre közeledett a szigethez. Már megtették a szükséges előkészületeket, hogy a hajó kellően lelassuljon. Itt az ideje összeszedni a csapatot.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Vas. 24 Jún. 2012, 12:35

Nagyon jó, minden kezd összeállni, a Samurai-nak köszönhetően nem, hogy kilencven százalékos, talán kilencven-öt százalékos lett az elképzelésem valószínűsége, s még nem is láttam a helyszínt. Természetesen fel fogom keresni Shhi-t, de már csak formalitásból, és hogy Jokki úr ne gyanítson semmit tervemről.
A férfi készséges volt, és nem igyekezett az ital után nyúlni, amit "figyelmetlenségből" elejtettem, sőt, még tanácsolta is nekem, hogy lankad a figyelmem, hát persze...nem is tudja, milyen közel járok már a valósághoz. Miután kiömlött egy kis ital a felém kínált kulacsból, azt is szemrevételeztem, állaga szerint ugyanolyan-e, mint a férfi mellkasán végigfolyó alkoholnak.
- Nos talán igaza van, és köszönöm a készséges együtt működést. Ha bármi eszembe jut, ismét felkeresem. - Bólintottam a férfinak, majd visszatértem Jokki úrhoz, ki látszólag idegesen fogadta kérésemet...erre vártam. Igazából nem kell nekem a papiros, a reakciójára voltam kíváncsi, de hogy elhiggyem, hogy neki nincs példánya az okmányból, az nem fog működni. Alázatosan meghajoltam előtte, majd hogy kimentsem magam a jelenleg kialakult helyzetből szóra nyitottam ajkaimat.
- Bocsásson meg tapintatlanságomért, nem kérdőjelezem meg személyének nagyságát, csupán formalitás lett volna az egész. Vannak már elképzeléseim, van gyanúsítottam is, de bizonyítékok hiányában még nem alapozhatom feltevéseimet szilárd megoldásra. Látnom kell még a helyszínt uram, és a legfőbb gyanúsítottamat is meg kell látogatnom. Ne aggódjon, mindenre fény fog derülni. - Mondtam neki, s utolsó mondata mellé párosított ravasz mosolya, a Samurai által mondottakkal egyre jobban felerősítette bennem a gyanút, hogy itt nem történt rablás. Már csak szemügyre kell vegyem a helyszínt, és előkészítenem az aprólékosan kidolgozott tervemet, hogy valóban kiderüljön az igazság.
Amint partot értünk, felkértem Jokki urat, vezessen el a helyszínre, ha menet közben találkoznék egy Kirigakurei Ninjával, megkérdem tőle, látott, vagy tapasztalt-e valamit az elmúlt éjjel történő rablásból, és persze, hogy mi a helyzet a kalózokkal.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. 25 Jún. 2012, 14:19

Jokki-sama egy kicsit lenyugodott miután bocsánatot kértél és tájékoztattad a nyomozás fejleményeiről. Felállt, mivel már a hajó vészesen közel volt a kikötőhöz.
- Shiit mindenképpen meg kell látogatnia és szükség esetén a helyszínt is megtekintheti természetesen. Amint kikötöttünk már indulhatunk is.
Azzal a hajó meg is érkezett. Mindenki készülődött a kiszállásra. Néhány fiatal matróz kiugrott a hajóból, egyenesen a vízbe. Felmásztak a kikötőre és elkapták a nekik dobott köteleket. Láthatóan élvezték a munkájukat és még jól is fizetnek. A hajó gyorsan ki lett kötve és már emelték is a deszkákat a hajó oldalának, hogy ne kelljen lemászni. Persze a hajóról lejutás nem lehet nehéz egy ninjának, de egy ügyetlen földesúrnak aki képes úgy elesni, hogy a lábát szétvágja annak biztos nem egyszerű. Kirigakurei ninjának nyoma sem volt. Valószínűleg valahol máshol állomásoztak jelenleg. Ki támadná meg nyíltan a Kikötőt? Jokki úr és a részeges Samurai előrementek, hogy mutassák nektek az utat. Csak a csapatod és ők ketten. Senki más... Az út nem volt hosszú. Fél óra alatt odaértetek a hatalmas raktárépülethez. Jokki-sama nem túlzott. Tényleg nagy volt. Nem magasságra, hanem hosszúságra és szélességre. (Fél focipálya) Az odavezető úton elszórva, rendszertelenül voltak elszórva a különböző méretű és kinézetű raktárak. Érdekes egy hely volt. Jokkinak abban is igaza volt, hogy Shii raktára nincs messze tőlük. Öt percre van csak. Amint a raktárhoz értetek, már is megláttátok azt a Samurait akit itt hagytak őrizni az épületet. Hosszú, könyékig érő haja volt. A kardját rendhagyó módon a hátán hordja felszíjazva. Mikor odaértetek Jokki intett neki és nyitotta is az ajtót. Be tudtok menni.
// A társakat Te irányítod. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Kedd 26 Jún. 2012, 11:17

Természetesen Jokki megenyhül, amint kicsit fényeztem az egóját, hát igen, ilyenek a nemesek, de nem ez a legfontosabb támpontom, de végre valahára partot érünk, és több szempontból is figyelembe vehetem a történetet. Leszálláskor próbálok kicsit lemaradni, hogy Marut tájékoztassam arról, mi lesz a feladata az elkövetkezendőkben, ugyanis számítok rá és kutyájára.
- Figyelj Maru, Mirunak meg kellene szagolnia az összes gyanúsítottat, kezdve Jokki úrral, és a Samurai-al, majd ha odaérünk a raktárhoz ismerős szagot fogjon. Küld előre, had "bohóckodjon". Ha odaérünk, megmutatom neki, hol kezdje a nyomozást. Liomei te elmész a sziget helyettes Shinobi vezetőjéhez, és egy üzenetet küldesz a Mizukage-nak, mégpedig, hogy küldjön egy-egy másolatot, a Jokki úrral között szerződésből ami a raktárbérlést illeti, és egyet, amiben felbérelt minket. A leggyorsabb madarat kérd, estig meg akarom oldani az ügyet. - Osztottam ki az utasításokat, remélve, hogy Jokki úr és testőre eléggé előre mentek ahhoz, hogy ne hallják a diskurzust.
Az azért meglepett, hogy nem láttam a parton helyi őrséget, de az még inkább, hogy utunk során sem találkoztunk senkivel. A hely kész raktárparadicsom, meg sem lehet különböztetni az egyiket a másiktól, de ami számomra lényeges, ahhoz egy fél órás út után oda is értünk.
- Jokki úr, megmondaná merre van a szigetet őrző Shinobik támaszpontja? A társam elmenne, hogy beszéljen a vezetővel, fontos lenne a nyomozás szempontjából, és a Mizukage is kíváncsi a sziget jelenlegi helyzetére, és a nyomozás haladására. - Mondtam a nemesnek, remélve, hogy elmagyarázza a lánynak a hollétét, és nem fog gyanút a miérteket illetőleg.
Én magam a raktárhoz siettem, remélve, hogy Miru eleget szagolgatta a két jómadarat, az ablakot vettem szemügyre. A testőr felé bólintottam, de ő most nem fontos számomra, kikérdezem a maga idejében, de a tetthely most lényegesebb. Odahívom Mirut az ablakhoz, és próbálok vele szagot fogatni, miközben én is megnézem, hogy a férfinak igaza volt-e, és az ablak betörésének pillanatában, mennyi szilánk is került le a földre. A törött ablakot is elemzem, hiszen a betörés oldala szemrevételezhető, a tokban maradt szilánkok helyzetéből, ha belülről törték ki, akkor kifelé állnak inkább, ha kívülről akkor természetesen fordítva. Vérfoltot is keresek rajta, hiszen Jokki új sérülése nekem gyanús, az ablak környékét száz százalékosan elemzem, nem találok-e valami furcsát rajta. Megnézem a tetőt is magamnak, mennyire biztosít jó leshelyet, majd pedig az ablak alatt lévő nyomokat. Ha füves terület, a füvet félrehúzom, vagy kiszedem, a lényeg a lábnyom.
Szemrevételezem az ajtót is, nincs-e rajta feszegetés nyom, a fa anyaga nincs-e megkarcolva, vagy kikezdve, hiszen az ajtón egy tolvajnak egyszerűbb a bejutás, mint az ablakon, ezért is büdös az ügy.
Ha Jokki úr bebocsátást enged, az ablakhoz sietek, felhúzom az íjász kesztyűm, és azzal megfogok egy nagyobb üvegdarabot, és a fény felé tartom. Ha ezeket elmozdították, látszódnia kellene rajta maszatolás nyomának, vagy ujjlenyomatnak. Mirut szabadjára engedem, had szaglásszon, míg Marut kívül hagyom, nézzen ott körbe. Megmondom neki, hogy láb és vér nyomokat keressen, és bármilyen elhagyott tárgyat, ami segítheti ügyünket, miközben remélem Liomei már úton van az üzenettel.
Megnézem a munkások szálláshelyét, majd az értékeket őrző széfeket, vagy ládákat, nem tudom mibe tartotta ezeket Jokki, de mindenesetre megszagoltatom ezeket is Miruval.
- Üdvözlöm önöket, a nevem Dokujaku Tano, én vezetem a nyomozást, lenne pár kérdésem. Nem észleltek az éjjel semmi szokatlant? Egy ablaktörést illett volna meghallaniuk, már ha valóban itt tartózkodtak. Jokki úr szerint itt töltik az éjszakát. Ki vette észre a betörést, és kit riasztott egyből? - Tettem fel a kérdéseimet, lehetőleg úgy, hogy a testőr is jelen legyen, és ő is válaszolhasson a kérdéseimre. Ha itt végeztem, és a megállapításaim igaznak bizonyulnak, elindulok Shhi raktárháza felé.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Kedd 26 Jún. 2012, 16:28

Ahogy elmagyaráztad a feladatát Liomeinek, Ő már is cselekedett. Amíg Te körbeszaglásztál a raktárban, Jokki úr elmagyarázta a lánynak az utat és Ő el is indult. A kutya aki szagolgatta a megbízódat és a testőrét, még közel is engedte magához a samurait, aki megsimogatta. Nem tűnt egy vérengző vadállatnak. A raktárat őrző testőr, folyamatosan szemmel tartott. Nem mászott rád, csupán olyan két méteres távolságból követett. Persze erre már számíthattál. Ez a dolga. Igaza volt a samurainak. Teljesen úgy tűnt, hogy az ablakot kívülről törték be. Igaz, hogy szépen el lettek takarítva a nagyobb üvegszilánkok, de volt néhány kisebb ami úgy maradt. Látszólag sehol sincs vérfolt viszont, Miru nem így véli. A kutya, egy akrobatikus mozdulattal felugrott az ablakhoz. Szerencsére nem a szilánkokhoz, hanem az odaszögelt kis fa állványra ami elméletileg azért van ott, hogy virágokat tartsanak rajta. De ki akarna egy raktárban virágokat tartani? Ahogy szaglászott a kutya, az egyik törött, az ablakkeretben maradt szilánkot nyalogatta. Ekkor Te is közelebb hajoltál és jobban szemügyre vetted. A törött üveg, barázdás részei között, néhány vérfolt volt. Valószínűleg a többi helyről le lett takarítva de itt nem vették észre. Mért is vennék, hiszen olyan közelről is alig lehet látni. Letöröd a véres üvegdarabot és a fény felé fordítod. Látszanak rajta az elkenődött nyomok amik arról árulkodnak, hogy ezt bizony letisztogatták. Még kint is körülnéztél, de nem találtál egy lábnyomot sem. Se a fűben, sem alatta. A tető nem bizonyul jó leshelynek, ugyan is tele van mohával és még ferde is. Nem a legjobb őr hely, azonban jól be lehet látni onnan a környéket. Látszott, hogy az egész raktárat kipucolták. Vagy is kipakolták a rablók. Maradt egy-két láda, de azok is csak a legnagyobbak és a legnehezebbek. Jokki úr is elindult befelé és kinyitotta neked a munkások szálláshelyéhez vezető vasajtót. Mint ha egy börtönben lennének, annyi különbséggel, hogy szabad akaratukból vannak itt. A munkások nem éppen azok a kigyúrt rakodók. Sokkal vékonyabbak. Látszott rajtuk, hogy bírják a melót, csak hát ilyen a testalkatuk. Ott volt mind a két Samurai valamint a két munkás és Jokki-sama is.
- Én nem voltam itt, így nem hallottam semmit. Mind végig Jokki-sama mellett voltam.
Mondta a számodra még ismeretlen samurai. Sokkal jobban érződött rajta a Samurai kultúra mint az iszákos társán.
- Mi viszont itt voltunk, de nem hallottunk semmit. Aludtunk és hát ezek a vasfalak elnyomnak minden hangot.
Mondta a munkás, amire a másik csak bólogatott. Jokki úr pedig kifelé indult a két testőrrel együtt.
- A betörést csak reggel vettük észre, de mivel be voltunk zárva a raktárba, így nem tudtunk kimenni. Ugyan ott volt a kitört ablak, de az véres volt...
Ekkor a Jokki lépte megálltak. Kis idő után, viszont ismételten megindult. Mondott valamit a két testőrnek, de nem tudtad szavaiból kiszűrni, hogy mit is mondott, mivel a raktárháznak is van egy furcsa akusztikája és a rakodók is folyamatosan mentegetőztek.
- Ha az ablakon kimentünk volna és megvágtuk volna magunkat, akkor minket gyanúsítanának. Pedig mi aztán tiszteljük Jokki-samát és sosem lopnánk meg. Ennyi amit tudunk...

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Kedd 26 Jún. 2012, 17:52

Észrevételeim igaznak bizonyultak, itt nem rablás történt, és ezt Miru is alátámasztotta. Nem szabad elfelejtenem megjutalmaznom őt. Az üvegszilánkok gondosan el lettek takarítva, viszont az ablak előterében lábnyomnak semmi helye, de mégis megvágta itt magát valaki. Ha Jokki úr mászott volna itt ki, akkor lennie kellene lábnyomnak, ebben az esetben azonban a kezén kellett megsértenie magát, amikor kitörte az üveget. A tető nem volt megfelelő hely arra, hogy megfigyeljék a környéket, így valószínűleg nem volt őrszem a "rabló(k)" között, aki vész esetén riadót fújhatott volna, a rakodó munkások bezárása azonban furcsa...nem hallottam még hasonló elbánásról. Ez teszi őket gyanússá, hiszen lehet akár öt méter vastag is a kapu, ha nincs a szoba megfelelően szigetelve, akkor biztos hallaniuk kellett a zajokat...valószínű féltek, és inkább eljátszották a süketet, de szerencsémre az egyik így is elszólta magát. Nem néztem rá a munkásra, Jokki úr reakciójára figyeltem fel, hiszen a munkás szavaira megállt...így van. A tervem nem hogy csak száz százalékossá nőtte ki magát, de probléma mentesen fogom kivitelezni a lebuktató stratégiámat is. Az első fázist életbe is léptetem, a megtévesztést.
- Igen, minden jel arra utal, hogy kívülről törtek be, valószínűleg a betörő vághatta meg magát. A Munkások mivel nem hallottak semmit, nem tudtak segítségért kiáltani, ami megijeszthette volna a betolakodókat. Jokki uram, megnyugodhat, jó nyomon vagyok, szörnyű dolog az amit önnel műveltek. - Magyaráztam a nemesnek, miután kibeszélték magukat. A tényállásnak köszönhetően nem volt már szükség Liomei üzenetére, de legalább lesz egy biztos "b" tervem is, ha az előző csődöt mondana.
- Jokki úr, ön este visszautazik Kirigakure-ba, vagy itt tölti az éjszakát a nyomozás lezártáig? Engedélyével én és a csapatom itt éjszakáznánk, hátha visszatérne a tettes. - Mondtam a nemesnek, ezzel előkészítve tervem következő fázisát.
- Természetesen megértjük, ha nem akarja itt hagyni egyik testőrét sem, el kell önnek a védelem, hiszen lehet, a rablók önt is célpontként megtámadhatják. Az ön biztonsága az első. - Folytattam mondandómat, remélve, hogy valóban nem hagyja itt nekünk az egyik ebet, hogy szemmel tartson minket. Ha mégis megteszi, erre is kitaláltam egy tervet, szóval nem fogok megilletődni.
Miután ezt megbeszéltük, és megtudtam, mik a tervei az éjszakára a formalitás kedvéért elindultunk Shhi raktárháza felé, hogy megkérdezhessem tőle, hol tartózkodott tegnap éjszaka. Ha minden igaz Liomei a válasz érkezéséig ott marad, és Jokki úrnak nem csacsogta el a szándékaimat. Nem szabad megkaparintania a megbízói és bérlési papírokat...terveim vannak velük.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. 28 Jún. 2012, 12:41

A dolgok érdekesen alakulnak. Jokki nagy nyugalommal hallgatta végig a beszédedet, majd Ő is megszólalt.
- Megnyugtat, hogy jó nyomon jár. Így remélhetőleg visszakapom a holmim, vagy akár csak egy részét és a falunak sem kell kifizetnie. Jobb helyen van ott az a pénz...
A hangján érződött némi remegés. Érdekes volt.
- Természetesen nem éjszakázok itt. De itt leszek a szigeten. Van direkt egy erre kitalált hely, ahol a magamfajta meghúzhatja magát. Ninják őrzik, szóval nem lesz gond, viszont Daikit viszem magammal. A másik samurai itt marad őrizni a raktárat.
Egy kisebb mosoly jelent meg Jokki arcán, majd megmutatta neked, hogy Shii merre tartózkodik. Azzal Ő el is indult a szálláshely felé. Körülbelül negyed óráig kellett csak menned, hogy megtaláld a raktárat. A Nap már lemenőben volt, így jobban teszed ha sietsz. Az épület, sokkal kisebb volt mint Jokki úré. Ki is volt díszítve szalagokkal és mindenféle táblákkal. Az ablakokból gyertyák fénye szűrődött ki, de alig lehetett megkülönböztetni fényüket a lemenő nap színétől. A napsugarak gyönyörűek voltak. Nem volt hegy, vagy ház ami eltakarja előled, csak a hatalmas Óceán. Shii valószínűleg otthon van, mivel Jokki is megmondta, hogy gyakorlatilag itt él.


// Írd le, hogy Maru és Miru is mentek-e veled. ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Pént. 29 Jún. 2012, 15:32

Biztos voltam benne, hogy Jokki úr nem hagy minket őrizetlenül, de reménykedtem benne, hogy a részegest hagyja itt. No sebaj, a százalékos arányon nem ront, csupán a "b" tervre lesz szükség, ami rizikósabb, de nem aggódom, mert gondoltam mindenre. Óvatosan kell eljárnom, elméletem szerint a munkások is benne vannak az ügyben, lehetetlen, hogy ne hallották volna meg a rablást, hiszen egy fából tákolt raktár nem lehet olyannyira hangszigetelve, hogy egy ablakbetörést ne lehessen hallani, de ez lényegtelen.
Jokki készségesen megmutatta nekünk Shii raktárát, ami valóban kisebb volt, mint a megbízóé, de ha jó az elméletem, nem lényeges ezen információ. A nap már lemenőben volt, és külön örültem Jokki úr távozásának, hiszen elkerülhető bármiféle atrocitás, nem hiányzik nekem, hogy a két raktárbérlő összevitatkozzon előttem. Bár ez a Samurai zavar engem...Liomei visszaért az őrségtől a levéllel a birtokában (nem írtad az ellenkezőjét, így gondolom sikeres volt a levélküldés), míg Maru ebével az oldalán sétált mellettem. A lánytól még nem kérem el a levelet, először meg kell bizonyosodjak afelől, hogy Shii tiszta.
- Miruval szagoltasd meg az öreget. Nem tudunk már vissza menni a raktárba, de a szagát érezheti az ablaknál. - Magyaráztam a fiúnak, aki csendben bólintott, kicsit zavarta, hogy még nem tud semmit a kitervelt stratégiámról, de míg itt van a Samurai, nincs lehetőségem megosztani velük elég kényesen felépített terveimet.
Úgy tűnt a férfi valóban itt tartózkodik, a gyertyafénye világította meg ablakát, mely nem tűnt erősnek a nap fényjátékának hatására, de belül biztos nagyobb segítséget nyújt, mint az először itt kívülről tűnhet.
Bekopogok, majd várom, hogy ajtót nyissanak, nem tudom, mennyire lesz készséges, egy házsártos öregember benyomását sejtem, de majd meglátjuk.
- Jó estét, a nevem Dokujaku Tano. - Üdvözöltem kellőképpen egy kézfogás kíséretében, ahol is meg tudom nézni a férfi kezeit, vannak-e rajta vágás nyomok.
- Jokki úr raktárát az éjjel kifosztották, és ez ügyben nyomozunk, kirigakurei Shinobik vagyunk, kérem legyen együttműködő, és hamar végzünk, ugyanis ön az első számú gyanúsítottunk, a Jokki úrral való ellenségeskedésük miatt. Hogy tisztára moshassa a nevét, válaszolnia kellene néhány kérdésre. - Magyaráztam az férfinak, minden tiszteletet megadva neki, de figyelve arra is, hogy továbbra is azt a gyanút keltsem, hogy ő a fő bűnös, legalábbis a Samurai előtt.
- Hol volt ön tegnap éjszaka? Miért folyt a vita ön és Jokki úr között. Milyennek ismeri a nemes úrfit, és adna róla személyleírást? Mivel foglalkozik, mivel kereskedik? Esetleg beengedne minket? - Faggattam az öreget, ha beengedne minket, az lenne a legjobb, akkor megbizonyosodhatnék róla, hogy nincs itt Jokki úr holmija. Eközben már Miru Shii úr lábát szagolgatja, ha szerencsém van, nem veszi észre, ahogy az beoson a férfi raktárába, és ott is körbeszimatol.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Vas. 08 Júl. 2012, 18:55

Az ajtót egy kopasz, borostás férfi nyitotta ki. A ráncok és a korral járó furcsa foltok az arcán, mind jelen voltak. A Samurai megállt két méterrel mögöttetek és úgy hallgatta a beszélgetést. Shii fogadta a kezed és erősen belemarkolt a tenyeredbe. Látszott és érezhető is volt a kezén, hogy igen csak kemény, tehát sokat dolgozott életében. Egyből betessékelt titeket, de a Samurai előtt becsapta az ajtót, amit Ő csöndben nyugtázott.
- Természetesen itthon aludta tegnap éjszaka. Én egy tisztességes kereskedő vagyok. Egész életemben dolgoztam és a saját két kezemmel alakítottam a sorsom, de soha nem loptam semmit ami nem az enyém! Jokki egy fiatal, öntelt, elkényeztetett ficsúr! Undorító alak, de ugyan akkor fondorlatos és nagy befolyással bír.
Az öreg ember három széket húzott elő, valahonnan a sok holmi közül. Látszólag nem volt semmi Jokki úr holmijai közül ebben a raktárban. A három székre mutatott az öregember, majd elővett egy szivart és meggyújtotta.
- Ha engem kérdeznek, akkor az a fickó nem normális. A pénzért mindenre képes. Még ölni is... És szívott egyet a szivarba, miután kiköpte azt a vacak izét, amit le kell harapni. A kutya e-közeben, meg tudta szaglászni alaposan a férfit.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Kedd 10 Júl. 2012, 19:53

Minden rendben ment, Shii úr készségesnek bizonyul, nem érintette rosszul a "gyanusított" kifejezés, sőt be is tessékelt minket a házában, így eképpen viszonyulok hozzá én is.
Sajnáljuk, hogy ezen késői órákban zavarjuk, és köszönjük, hogy vendégül lát minket otthonában. - Mondtam neki, fejem lehajtva, közben örömködtem a tény miatt, hogy az öreg nem engedte be a Samurait, eljött hát a tervem ideje. Liomei felé mutattam, és elkértem a papírokat, azon kívül, hogy egyeztettem Jokki úr kézírásait mindkét dokumentumon, mást nem óhajtottam csinálni vele, helyette odafodultam Shii úrhoz.
- Elnézést uram, tudna adni íróeszközt és papírt? - - Kérdeztem, majd ha eleget tesz a kérésnek, nekikezdek a írásnak. Amint végeztem a férfi felé tartom, hogy olvassa el, hiszen lehet kívül hagytuk a mindenlében kanál ebet, de a hallásáról sem feledkeztem meg.

A levél tartalma.:

"Tudjuk, hogy nem maga a bűnös, és abban is biztos vagyok, hogy egyáltalán nincs is tolvaj. A segítségét kérem, amivel lecsukathatjuk a nemes urat, és bebizonyíthatjuk az ön ártatlanságát. Tekintve, hogy ön Jokki haragosa, remélem együtt működik. Szükségem lenne diktafonra, hangfelvevőre, remélem akad önnél ilyesmi //Off: Bár nem tudom mivel foglalkozik.//. Nyissa ki az ablakát, a hátsót, és rejtőzzön el, ne jöjjön elő egy fél órán keresztül. Ha a tervem sikerül, és valóban Jokki úr a bűnös, együttműködését jutalommal köszönjük meg. Válasz levelét írja meg itt kérem. "

Amennyiben van nála diktafon azt elteszem, a raktárház bérlésével egyetemben, a Shinobi felbérlésének papírját visszaadom Liomeinek. Amennyiben Shii úr megírta a válaszát, Marunak és Mirunak írok üzenetet.

" Maru, Miru alakuljon át Shii úrrá, és rohanjon az ablakon át a part felé, amennyiben erre még nem képes, tedd meg te. Ha minden jól megy a Samurai követni fog, így én elmehetek Jokki úrhoz észrevétlen, Liomei pedig a Shinobik őrhelyére megy erősítésért. Küldj levelet a Mizukagenak, és írd meg, hogy Jokki úr az első számú gyanúsított, csak még be kell bizonyítani bűnösségét, Jokki úr raktárházához jöjjenek. Amint Maru vagy Miru kiugrik az ablakon, és Shii úr elbújt, én kirontok, és a Samuraira kiáltok, hogy elmenekül a gazfickó, ő a tolvaj. Ha a Samurai nem tesz semmit, akkor egyértelmű hogy benne van a dologban, és valóban nincs tolvaj, így meg kell küzdenünk vele. Ha megvagytok mindennel, gyertek a régi raktárhoz, de óvatosan, mert harcra lehet számítani. Ha jelt adok Maru/Miru indulj!"

Amint megírtam odanyújtom a levelet, és ha felfogták a dolgot, újabb papírt kérek és egy fenyegető levelet írok Jokki részére. Amint Shii úr elbújt, kezeimmel háromig számolok, majd intek, hogy indulhat az alkalmas személy. Várok pár másodpercet az előny miatt, majd felborítom az asztalt, hanyatt lököm Liomeit, és én is hátradőlök, remélve, hogy a testőr beront, hogy megnézze mi folyik itt, én ekkor.:
- Shii úr a tolvaj, el kell kapni, a hátsó ablakon át szökik. - Ha nem indul el, akkor az ajtó felé rohanok, és mikor ellépek mellette, hátranyúlok a tegezembe, kiveszek egy idegméreggel átitatott nyílvesszőt és megvágom vele. Remélem ennyivel el tudom intézni a harcot, ha nem hátraszaltózok, és előkapom az ijjamat.
Ha beválik valamelyik terv, és nem kell harcba bocsátkozni, //Off: Ha mégis kell, nem indul Maru/Miru után, és nem sikerül lebénítanom, itt megakad a reagom.// Liomeit az útjára bocsátom, és én magam elindulok Jokki háza felé. Nem mondta el, hogy merre találom, de túl sokat fecseg. Egy olyan épületet kell keressek, ami a "magafajtáknak" vagyis nemeseknek van fenntartva, jobb módú fogadó, ilyesmi, de az is megkönnyíti a dolgot, hogy ninják őrzik. Amint megtalálom, a levelet amit írtam egy kaviccsal áttekerem, rögzítem és odahajítom a testőrök felé, majd kereket oldva elindulok Jokki raktárházának irányába.

A levél tartalma:

"Üdvözlöm!

Tudom, hogy miben mesterkedik, és meg kell, hogy valljam, merész dolog ujjat húzni a Mizukage-val. Ellopatni a saját holmiait, hogy aztán elkérje a dupláját Mizukagure-tól...ügyes. Viszont én megszereztem az ön bérlési szerződését, és jogait, ami azt jelenti, nálam van sikerének a kulcsa. Hogy mit akarok? Egy szeletet a tortából, egy millió Ryot, nem sok ez hárommillió többszörösééhez képest.
A raktárépületénél várok, egyedül jöjjön, különben a szerződés hamuvá lesz, mint ahogy a terve is.

Üdv: Szerencse fia"

Ha megvan, egyenesen odaveszem az irányt, és amint odaérek, felveszem egy falubéli fickó külsejét a testváltoztató Jutsu segítségével, és a fejemre borítok valami lepedőt, hogy elfedjem arcomat. Ha még van időm felállítok egy robbanócetlis dróthuzalos csapdát a raktár mögé, és várok. Amint megjelenik Jokki úr, benyomom a diktafon felvevőjét, ha nem kaptam az öregtől, felugrom a raktárépület tetejére, és próbálom addig húzni az időt ameddig lehet.


//Elnézést a reag minősége miatt, laptopról írtam, és elég ramaty, többször lefagyott így is. Ha a reagom valamelyik pontjánál bukik a terv, onnan folytatjuk, ha sikeres minden, akkor pedig rád bízom mi történik. //
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Vas. 15 Júl. 2012, 13:54

Shii döbbenten nézett rátok. Nem számított ilyen fordulatokra, de féltette az életét. Rövid kotorászás után, elővett egy diktafont. Elég vacak állapotban volt meg kell hagyni.
- Ez két méteres körzetben mindent fel tud venni, így tehát elég közel kell kerülnöd hozzá, ha fel akarod venni a hangját.
Azzal kereket oldott. Maru és Miru is tették a dolgukat, ezt pedig a Samurai nem hagyta tétlenül. Hitt a szavadnak és egy kis tétovázás után neki indult, hogy elkapja a szökevényt. Nem volt a leggyorsabb, de egy átlag embernél mindenképpen gyorsabban szedte a lábait. Liomei is tette a dolgát és elindult az erősítésért. Most már csak rajtad múlik minden. Rajtad és a terved sikerességén a véletlenek tömkelegén. Fél óra alatt odaértél ahhoz a házhoz, amiről már messziről lerítt, hogy egy nemes lakja. Egy két emeletes, terebélyes ház, a kéményéből kiáramló fekete füsttel. Persze nehezen volt kivehető, ugyanis már csak a fáklyák fényénél volt némi világosság. Két shinobi volt a ház körül és egy Samurai az ajtó előtt. Feltehetően a ninjákat Kirigakure fizeti és csak a Samurait Jokki. A kő egyenesen a részeges harcos lábai elé zuhant. Felvette, majd bevitte Jokkinak. Több sem kellett, neki. Szinte kitörtek mind a ketten az ajtón és már indultak is rohanva. Te már elindultál de maximum két perces előnyöd van velük szemben. Az éjszaka sötétjében, tökéletesen eltudtál rejtőzni. Felvetted a férfi alakját és vártál. Két perc múlva Jokki megjelent a Samuraial. Fáklyákat gyújtottak, majd kiáltozni kezdtek.
- Gyere elő kölyök! Beszéljük meg a dolgokat!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Vas. 15 Júl. 2012, 20:51

Minden a tervem szerint alakult, rizikós volt, de szerencsére bejött amire számítottam, igaz nem hirtelen kreált ötletről volt szó, hanem egy egész nap alakított tervről, mégis hordozott magában némi kockázatot. Remélem Maru is a raktár felé veszi az irányt, amint lerázta a samurait, és Liomei is igyekszik a levéllel. Mivel Jokki mégsem egyedül jött, ez kapóra jött nekem, kihasználom azt a kis időt, míg nem érnek ide a bokorhoz, egy kis drótot tekerek a derekamra, a ruha alá, így remélhetőleg nem veszik észre, pláne nem sötétben, a másik végét pedig egy fához rögzítem. A derekamon lévő drótra szépen rácsavarok egy robbanócetlit, hogyha megtámadna valamelyikük, testhelyettesítő Jutsuval kicseréljem magam egy farönkkel, ami utána a drót szorításában marad, s aktiválva a cetlit, meglepetésben lesz részük, amolyan ellentámadásként. A bérlésre is tapasztok egy robbanócetlit, amolyan "b" tervként, sosem tudni, miben sántikál Jokki úr és testőre.
Amint ideértek, és elkészülök, bekapcsolom a diktafont, elrejtem a ruhámba, majd kisétálok rejtekemből, és kellőképpen üdvözlöm a vendégeimet.
- Üdvözletem. Úgy tudom, azt mondtam egyedül jöjjön ide, nem? De semmi gond, a területet körbevettük, és a bérlési papíron egy robbanócédula tündököl. - Magyaráztam neki lehetőleg mélyebb hangon, mint a sajátom.
- Mondja, nem fél, hogy Mizukagure rájön, hogy ellopatta az áruit, azért, hogy pénzt csikarjon ki tőlük? Ugye elhozta a pénzt, amit Mizukage átveréséért kap? - Kérdeztem rátérve a tárgyra, kezeimet összefonva, ha sietősen pecsétet kellene alkossak, könnyebben menjen. Ha megtámad a samurai, vagy Jokki, terv szerint bevetem a testhelyettesítő jutsu-t, és a bokrok mögül aktiválom a robbanócédulás rönköt, ha valami hiba csúszik a számításba, és a robbanócetli a helyettesítés után mégis velem tart, természetesen leveszem, és felkészülök a támadásra. Minden esetben kiakarom húzni Jokkiból a beismerő vallomást, ha ez megtörtént, utána már nyugodtabban bocsátkozhatok harcba, hiszen a bizonyíték nálam lesz a nemes letartóztatására. Amíg nem ér ide az erősítés, elszórakoztatom őket, bár más kérdés, hogy ennyi chakrafelhasználás után meddig húzom két ellenféllel szemben. Spórolnom kell a chakrával, ha lebukok, és az íjam használatával próbálok meg boldogulni, melyet otthagytam a bokorban a nyilakkal együtt. Jelenleg a táskában lévő fegyverek vannak nálam...
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Szer. 18 Júl. 2012, 12:19

A henge no jutsunak köszönhetően, sem Jokki sem pedig a Samurai nem ismert fel. Vagy talán még is? Ha igen, akkor ezt egyik sem adta a tudtodra. A részeges samura, azzal a hosszú hajjal és a pucér felsőtesttel csak állt ott mint egy darab fa, és unottan tekintett a munkásra. Jokki viszont, fortyogott. Látszott rajta, hogy majd fel robban.
- Nem látok senkit a környéken, ami azt jelenti, hogy nincs itt senki! Ha lenne is, akkor is előnyben vagyok! Nem kapok semmiféle pénzt! Még is ki maga és honnan tud a tervemről?!
Jokki cseppet sem úgy viselkedett mint egy nemesi úr. Sőt, inkább mint egy neveletlen, oktatásban nem részesült paraszt. Minden bizonnyal valakitől örökölte vagyonát és a telhetetlenségét is. Az ilyen gazdag ficsúroktól romlik a világ. Persze, nem lehet őket okolni a háborúkért. Sokkal inkább az országok vezetőit a Daimyoukat és a Kagékat! Jokki próbálta összeszedni gondolatait, majd megszólalt.
- Még is, honnan tud a tervemről? Azok az átkozott Kirigakurei geninek sem jöttek rá! Most is ha minden igaz, akkor azt a marha Shii-t faggatják!
Ebben a pillanatban, egy alak jelent meg mellettetek. Egészen pontosan a raktár ajtajánál. Most futott csak be, nem volt végig ott.
- Jokki-sama! - Szólalt meg, és rájöttél, hogy ez az a Samurai aki Marutékat üldözte - A kölykök eltűntek! Shii is meglépet, vagy nem tudom... Valami furcsa dolog történt...
Látszik, hogy nem a legeszesebb harcosokkal vette körbe magát a Nagyúr. Lehet, hogy jobban is tette, viszont most ez visszafelé sült el. Jokki-sama mosolyogva nézett rád. Úgy festett, mint ha hirtelen minden gondja, baja megoldódott volna.
- Most már értem az egészet! Kölyök! Tudom, hogy Te vagy. Nem hiába küldtek téged ahogy látom, de átláttam rajtatok. Mire a kis csapatod ideér, Te már halott leszel! Daiki, Gato: Öljétek meg!
És az imént befutott Samurai már ugrott is neked. A kardját olyan sebesen rántotta elő, hogy nem is láttad. Valószínűleg képzett Samurai. Viszont a trükködnek csodálatosan bedőlt. Ezért is jó kitanulni a shinobi lét alapjait. A farönk most a te tested helyén jelent meg, Te pedig a bokorban találtál menedékre. A cetlit, viszont nem kellett felrobbantani. Nem bizony! Robbant az magától is amikor az ostoba átszúrta. Szegénynek szétrobbant a kardja, és valószínűleg elég szép égési sérüléseket szerzett a karján. Viszont, most patt helyzet alakult ki. Te elrejtőzve a bokrokban, ők pedig ketten kint. El nem menekülhetsz, hiszen akkor észrevesznek, és különben is, meg kell várnod az erősítést. A samurai még mindig nyugodtan és unottan állt Jokki úr mellett. Viszont nem reagált a parancsszóra?


> Chakraszint: 70% Nem sokat emésztenek az alap technikák, viszont ezen a szinten megterhelő a chakrarendszeredrenézve.<
> Testi Állapot: 99% <


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Pént. 20 Júl. 2012, 00:21

Bevették az álcát, viszont Jokki nem szólta el magát olyannyira, hogy az elég legyen az ellene felhozott vádak soraihoz, és a lecsukatásához, na de nem adom fel. Az átkozott Kirigakurei Genninek megjegyzés hallatán felhúzom szemöldököm, de ez is megfelelő lehet a vádemeléshez, márpedig a Mizukage nem valami elnéző. Már éppen kezdtem volna magam elbízni, már kezdtem azt érezni, hogy a tervem révbe ért, hogy már a markomban vannak, mikor megjelenik a Maru után rohanó Samurai, és kitálal Jokkinak. Erre nem számítottam, talán elintézte, megölte őt? Akaratlanul is görcsbe rándul a gyomrom, kezeim ökölbe szorulnak, s több se hiányzik, a nemes mindkét kutyáját ellenem parancsolja. Gyorsnak kellett lennem, hiszen nem mindennapi fegyveressel van dolgom, úgy tűnik tökélyre fejlesztette a kardhúzás technikáját, mi a Samurai-ok sajátja. Végül bedőlt a trükkömnek, igen, ez különböztet meg minket az egyszerű samurai-októl, a Ninjutsu technikák használata.
A bokorba érve nyugodtan konstatálom, hogy a kardja és a kezei is használhatatlanná váltak, talán egy emberrel kevesebb, de nem becsülöm le a harcművészeti tudását, rá is odafigyelek. Ez tökéletes alkalom, az "Íjász meglepetés" technikám alkalmazásához, melyet oly sokszor gyakoroltam. Kezeimről leveszem az öt kilós súlyokat, majd óvatosan a fűbe helyezem őket, hogy ne hangoskodjak. Ez a kemény tréningem része, hogy minél sebesebben tudjam ellőni és újratölteni a nyílvesszőket. Magamhoz veszem a tegezt, és az íjat, majd sebtében alkalmazom a Bunshin no Jutsu technikát, és egy klónt készítek magam elé. Az íjat magam elé tartom, kezemmel hátranyúlok, s a klónt kiküldöm ellenfeleim felé, pontosabban Jokki úr felé. Ez mire jó? Miért nem a Samurai felé küldöm? Mert neki az a dolga, hogy megvédje a nemest, így két célpontot kapok egy vonalban. Mire rájönnek, hogy egy klón rohant nekik, én már alkalmazom a technikát. A technika lényege, hogy három nyílvesszőt küldök el feléjük, karjukat célozva, ami idegméreggel van átitatva. Mivel kitérhetnek, vagy kivédhetik ezeket, az íjamba épített két Kunait is két reptető mozdulattal küldöm feléjük, ugyanabban a pillanatban csak, hogy az íj szélességének köszönhetően a kések a kilépési pontja felé száguldanak. Tehát úgy lövöm ki a három nyílvesszőt, hogy közben jobbra és balra rántom az íjat, ami aktiválja a beszerelt kunaik rugóját és ellenfelem jobb és bal oldala felé küldi őket, ezzel gátolva a kitérés lehetőségét. Ha a Samurai elugrik, akkor Jokki fogja a nyílvesszőn lévő idegméreg hatását elszenvedni, mivel takarásban van a testőre és a klón miatt, de mivel karra célzok, komoly sebet nem ejtek. Ugye, ha a samurai elugrik, akkor viszont a Kunaiokkal találja szembe magát, egyetlen esélye, ha felugrik a magasba, de ezzel ismét csak Jokkit sodorja veszélybe. Ha viszont gyors, kardjával levédheti a nyílvesszőket és a tőröket, de épp ezért van a klón, hogy elvegye a figyelmét. Tökéletes technika, már csak tökéletes kivitelezés hiányzik.
Akármi történik, előugrok rejtekemből, egyrészt, hogy következő technikámmal pontot tegyek az ügy végére, másrészt, hogy számon kérjem a másik Samurai-t.
- Mit tettél a társammal!? Hogy átverjétek Kirigakure-t bántottál egy Gennint? Ezért megfizetsz! - Kiáltottam a sebzett kezű felé, majd, ha sikerül a technikám, ha nem, teret adok a "Dokujaku fogság" technikám kivitelezésére.


//40/37 nyílvessző. - 3 idegméreggel ellátott vessző. - 2 Kunai az íjból. Ezek mind benne vannak az adatlapi leírásban, és ha minden igaz a kezdő reagomban is. A Techikáim és azok nevei jogilag védettek, nem létezők, magam találtam ki őket. Very Happy Első alkalom, hogy használom kell őket. //
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. 21 Júl. 2012, 19:30Bizony a meggondolatlan Samurai búcsút mondhatott a kezének. Egyrészt, mert a kardot markolta, ami mint igazi Japán, tradicionális Katana, túlélte a robbanást, viszont olyannyira beremegett és a robbanás energiáját olyannyira közvetítette, hogy teljesen szétroncsolta a harcos mindkét kezét. Valószínűleg az összes csontja eltörött. Elég furcsán álltak az ujjai, így egy ellenfelet kipipálhattál. De mi a helyzet a másikkal? A részeges Samuraial aki mindvégig nyugodt volt és kimért. Miért nem rántja elő fegyverét és sújt le a Jokki-sama testi épségét veszélyeztető gyerekre? Nem tudni, de minden esetre most meg kell majd mozdulnia vagy így, vagy úgy. A klónod az előre elgondoltak szerint cselekedett. Lejátszottad az egész tervet a fejedben, ahogy azt is, hogy mit kell csinálnia a klónnak. Ha ezt nem tetted volna meg, akkor az illúzióklón csak ott állt volna egy helyben és nem csinált volna semmit. De szerencsére voltál annyira figyelmes, hogy stressz helyzetben is tudj gondolkodni. A klónod anyagját semmi nem törte meg, ugyanis az előre elgondolt útvonalon haladt a bokrok között úgy, hogy ne érjen semmihez. A klón futott, vagy is inkább siklott, hiszen csupán a mozgás illúzióját keltették a mozgó lábai. A "felrobbantott" samurai megragadta a jobbik kezével a kardot, amit jelen esetben a bal volt, és úgy állt be Jokki elé. De abban a pillanatban, hogy előugrottál és ellőtted a nyílvesszőket, észrevette a cselt és ne ma legnagyobb bátorságot tanúsítva, elugrott a nemesi úr elől, hogy meneküljön. De nem volt elég gyors és az egyik nyílvessző éppen a bokájába fúródott, majd az egyik kunai a fülét hasította le. Morgások és ordítások közepette terült el a földön zilálva, kétségbe esetten. Viszont, mi a helyzet Jokki úrral és a többi fegyverrel? A maradék két nyílvessző egyenesen Jokki felé száguld. Még a sebzett samurai sem terült el a földön, amikor is a Daiki névre hallgató részeges samurai, villámgyorsan kirántotta kardját és a nyílvessződ hegyét elvágva, kivédte a mérgezett fegyvereket. Jokki-sama sértetlen. Te kiugorva a bokorból, felteszed kérdéseidet. Aggódtál a csapattársad miatt. Nem azért, mert annyira szeretted, csupán a Te lelkeden szárad ha baja esik. De ezt csak Te tudhatod igazán, hogy mi késztet arra, hogy ne vonulj fedezékbe. A rémület, ami a "hatalmas" és "erős" férfi arcán látszott még talán téged is megrémisztett. De az is lehet, hogy elég ilyet láttál már, hiszen azt a fiút sem kímélted...
- Nem bántottam a társadat! Én csak Jokkit követtem.... Kérlek, ne bánts!
Kért téged remegő ajakkal. Ebben a pillanatban állt össze a kép. Ez a bolond, azt hitte, hogy Shii-t követi és nem jött rá, hogy Maru és Miru volt az. Ez esetben, sikerült meglépniük előle és most ide tart. Shiii is elmenekült és Liome is talán úton van a segítséggel. De hosszú út az amíg ideérnek. Hosszú bizony... Jokki úr arcára gúnyos mosoly ült ki, de nem sokáig élvezhette helyzetelőnyét, mivel egy váratlan dolog történt. A samurai megfordult és Jokki torkának szegezte a kardját, amin megláttad a mérged maradékát.
- Otoro Jokki-sama! Letartóztatlak!
Az a teljesen higgadt arckifejezés és vele ezek a hideg és meglepő szavak, kifejtették a hatásukat. Jokki felvonta szemöldökét és kérdően nézett a beosztottjára.
- Még is miket beszélsz!? Öld meg a fiút!? Te is tettestárs vagy a rablásban! Ugyan annyira vagy bűnös, mint én! - Nézte az a rezzenéstelen arcot, amit te is jól láttál oldalról, majd folytatta - Rendben van! Megkaphatod az összeg egynegyedét! Egy harmadát! Még is mit akarsz!?!
A samurai nem válaszolt. Feléd fordult, majd mélyen a szemedbe nézett.
- Beismerő vallomást teszek. Én is jelen voltam a rablás során. Mindenki le lett fizetve, vagy meg lett fenyegetve. Néhány Kirigakurei ninja is akiknek a nevét sajnos nem tudom, viszont nem kell aggódnod. Egyikük sem kockáztatná meg Jokki kiszabadítását. Tégy vele amit akarsz. Amíg ide nem ér az erősítés, addig vigyázok rá. Ha megjönnek, akkor vállalom a felelősséget a tetteimért és Én is veletek megyek Kirigakuréba.
Azzal a samurai elővette az erős piát tartalmazó lopótököt, amiből neked is adott, majd meghúzta...

// A fegyvereket nem kell kihúznod az adatlapodról, mivel lehetőséged lesz összeszedni őket, egyedül a nyílvesszők használhatatlanok. A karaktered által kitalált mozdulatok pedig ahogy Te is mondtad, nem igényelnek chakrát és nem minősülnek új technikáknak, így különösebb tanulás nélkül használhatod //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Dokujaku Tano on Szer. 25 Júl. 2012, 11:18

A kapkodás, és az érzés miszerint az egyik társamnak baja eshetett, úgy felgyorsítják a történteket, hogy magam sem tudok elég gyorsan reagálni. A technikám kitűnően működik, de sajnos még a sérült samurai-ban volt annyi lélekjelenlét, hogy a klónom elé ugorjon. Rá is fázott, szerencsétlent nem akartam ennyire leamortizálni, de így jár aki egy Dokujakuval áll szemben. Viszont további nyílvesszőim pályáját Daiki változtatja meg, nem is akárhogy, a nyílhegyeket kettészelve védi ki a támadást, és mivel nem ugrott ki oldalra, a másik Kunai elrepült az éjszakába. Tehetetlenül állok, hiszen igen csak lenéztem ezt az ellenfelet, Jokki sama is kezdi érezné, hogy nyert ügye van.
Ekkor azonban nem várt fordulat következett, még magam is meglepődtem, pedig engem sok minden nem tud lenyűgözni, de mégis a részeges testőr az én oldalamra állt, sőt mindent magára vállalt, és még gazdájára is vigyáz, míg meg nem érkezik az erősítés. Ha tényleg ilyen hülye lennék, hogy ezt elhiggyem, már mennék Maru után, hogy megnézzem mi történt vele, de sajnos engem nem egy másodrangú Chuunin edzett, és a felmenőim sem fűnyírással tengették mindennapjaikat. Mindenesetre bele megyek a mókába, talán még hasznomra is válhat ez a megjátszott dolog, főleg, hogy Jokki végül teljesen kitálalt, és több pénzt ajánlott a férfinak. Remélem a hangfelvevő mindent rögzített.
- Ez jó hír uram, örülök, hogy inkább az igazság oldalára állt, megígérem, hogy mindent elkövetek, hogy enyhe körülményeket kapjon az ítélkezés során. Még jó, hogy mindent beismer, mert őszintén szólva semmi bizonyítékom nincs, amivel Jokki urat letartóztathattam volna. - Magyaráztam neki hálásan, miközben igazából vártam, mikor csap le rám a részeges.
- Kérem, akkor megkötné Jokki urat? Jobb szeretem a bűnösöket fogságban látni, mint szabadon. - Mondtam neki, remélve, hogy eleget tesz a kérésnek, és ha megköti, odalépek hozzá és megsebesítem az idegméreggel ellátott nyílvesszővel. Elég egy apró karcolás, hogy a méreg a szervezetébe jusson, így egy darabig nem lesz képes aktív mozgásra. Figyelek a samuraira, ha mégis lecsapna rám, míg nem figyelek, a testhelyettesítő Jutsuval ugrok el ismét előre, de Jokki is gyanús, még a végén valami rejtett tőrrel megtámad.
A másik testőrtől nem aggódom, egyrészt eltaláltam a bokáját, amivel nehezen tudna járni, plusz még az idegmérgem is bekerült a szervezetébe, ami száz százalékosan harcképtelenné tette. Sokkal nyugodtabb leszek, ha Maru végre ideér...
- Kérem a Kirigakurei ninják nevét is Daiki uram. Ebben a történetben nem szeretnék varratlan szálakat. - Mondtam neki, ha végül tényleg nem reagál semmit Jokki megkötözésére és annak megvágására.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Jiraiya on Pént. 27 Júl. 2012, 12:03

// Kicsit zavaros volt, hogy kit vágsz meg, remélem így jó //

Bizony jól tetted, hogy nem hittél a Samurainak. Egyik percben az ellenséggel van másikban pedig nem? Hogy is van ez? De végig gondolva a hajón hallottakat és azt, hogy nem cselekedett soha semmit így megfontolt személyiségre vall, vagy csupán lustára. De itt már nem győzhetnek. Daiki csak bólintott, majd megkötözte Jokkit. Jó szorosan, ez látszott rajta. Az őrjöngő nemes majd felrobbant a dühtől és erős szitkozódások közepette lassan beletörődött a sorsába. A samurainál még mindig ott a fegyver, de nem úgy tűnik mint ha használná. Te szépen odalépsz a nemeshez és ahogy előre elgondoltad, megvágtad őt.
- Átkozott! Ne merészeld!
De már késő volt. A samurai csak unottan nézett rád és Jokkira, majd látva a nemes úr tehetetlenségét, leült kardjával szembe és várt.
- Sajnálom, de mint már mondtam, a ninják kilétéről nem tudok semmit. De valószínűleg hallgatni fognak, hacsak Jokki ki nem kotyogja. De azt kötve hiszem, hogy itt fog megesni. Esetleg majd a Mizukage előtt. Hamarosan megérkezik az erősítés, addig is pihenj...
És a samurai csukott szemmel, nyugodt arccal, lótuszüllésben várt. Rajtad múlik, hogy mit csinálsz. Minden csendes, Jokki is "nyugodt" és a Samurai is. Már csak meg kell várni az erősítést.

-S-Fél órával később-S-

A távolból, mozgolódásra leszel figyelmes. Hirtelen felpattansz és jó shinobi módjára, egyből védekező állást veszel fel. Egy suhanó árny és egy koppanás a raktárépület felől. Veszel rá egy pillantást, látsz három alakot a raktárépület tetején, és még hármat pár méterre a bokroknál. Fényt is látsz. Onnan ahonnan Liomeinek kellene érkeznie. És valóban. A fáklyák fényénél meglátod a lányt, Marut, és a jól ismert Pinou-senseit. A haja már messziről látszott. Maru és Mirub idétlenkedve, repülőzve, körbefutották Jokkit és a Samurait. Liome kicsit távolabb megállt. Félénk volt mint mindig. És a sensei? A sensei:
- Gyerünk Maru! Agy nekik! Johó! Remekül csináltad Tano! Erről eszembe jut egy igencsak érdekes történet, de azt most hagyjuk. Ha nem visszük vissza a faluba ezt a Szőke Ficsúrt, akkor a Tejcsárda letépi a fejemet. Nos, Kettes osztag, Hármas osztag! - Ekkor a hat "árnyék" hirtelen körbevette Jokkit és a samurait - Hozzátok őket a hajóhoz! Ha odaértek indulunk!
hangzott az utasítás, mire Daikit, szorosan megkötözve döntötték le a földre. Látszott az arcán, hogy fáj neki, de összeszorította fogait és nem adott ki hangot. Mindenki elindult a Kikötőhöz.
- Nos? Mesélj!
Kérte a sensei és már indultatok is.// Liomeit, Marut és Mirut irányíthatod. Következő postot a Kikötővárosba. Oda írd, ennek a posztnak a lereagálását és a hajóutat ami eseménytelenül telt. Kérdezhetsz és mesélhet. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Hiromi Akio on Kedd 14 Jún. 2016, 22:45

// Mina, Yoshi //


Leltárazásban és egy kis felszolgálásban volt részünk Yoshimitsuval. Szerencsére ezek csupa olyan dolgok voltak amiket sikeresen eltudtam végezni hiba nélkül. Kíváncsi természetemnek nem tudtam ellenállni, beleszagoltam az egyik italba amit oly hevesen rendeltek a matrózok. Mi a? Alkohol és... Tea? Mintha még egy kis fahéjat is éreznék. Nem semmi, hogy ilyesmi lemegy a nyelőcsövükön, aztán lehet csak én vagyok finnyás.
Ezután nem sokkal kaptunk egy kis ételt magunk elé a konyhában. Minek is csúfolták? Ja igen, currynek. Megpiszkálgattam evőeszközömmel majd a mellettem ülő fejvadásznak szánva suttogtam magam elé pár igaz szót.
- A currynek fűszeresnek kéne lennie, de ez csak bűzlik. Nevezhetnék inkább misztikus X-nek, hisz az állaga is olyan misztikus. - Ettem pár falatot az ételből. - Nem tudtam hogy a folyékony és a szilárd között ennyire tud ingázni egy étel, egészen mostanáig...
Nagy nehezen legyűrtem a "curryt", majd nekiláttunk a mosogatásnak. Ez piskóta volt, hiszen anyám rendszeresen fogott be mosogató gépezetnek, hogy őszinte legyek még élveztem is. Emlékeztetett anyámmal töltött pillanataimra, hogyan tanított meg egy-két apróságra még amikor kisebb voltam. Kissé elmélázva végeztem feladatom, nem csoda hisz azon gondolkodtam vajon látom-e még egyetlen élő szülőmet.
Egy harangszó jelezte hogy gyülekező van a fedélzeten, így hát föl is siettem. A piedesztálon egy átlagos külsejű shinobi helyezkedett el, no és persze mellette a marcona kapitány kisasszony. Üdvözlésünk után elmagyarázta nekünk a nagy helyzetet. Végighallgatva az egészet láthatóan eldöbbentem. Összekulcsoltam kezem és átgondoltam az új információkat. 
Képesek olyan katonákat létrehozni akiket nem lehet közönséges fegyverekkel megölni? És mi pont ennek a kreálásnak a központjába sietünk? Veszedelem? Még csak nem is öltem embert... Gondolataim oda-vissza cikáznának szinte már pánikszerűen. Apám wakizashijába kapaszkodnék egyik kezemmel, míg a másikkal arcomat takarnám el. Még is... hogy legyek hasznos? Egyáltalán lehetek hasznos? Lassan hátrálnék ki tudja merre, lépteim bizonytalanok lennének, csak úgy mint én.
avatar
Hiromi Akio
Játékos

Taijutsu Pontok : 80

Tartózkodási hely : Biztos valahol elmélkedik


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 470

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Amaken Yoshimitsu on Szer. 29 Jún. 2016, 11:07

Szóval itt volnánk…. a hajó szélsebesen szállt a vízen, meg-megtörve a vad hullámokat. Nem is foglalkozva azokkal, akik tengeri betegség, vagy éppen egyéb okok miatt a korlát mellé kényszerült, több ízben is eláztatta eme szerencsétlen párákat. Még jó, hogy a „szakmám” megköveteli a gyors alkalmazkodó képességet, hisz bár nem igen vagyok oda a tengeri küzdelmekért, gyomrom nem kezdett kavarogni a hánykolódástól. Bár remélem így is marad. A kapitányasszony tartotta magát ahhoz, amit mondott, és nem igen hagyott minket pihenni. Bár feladatul leltározást kaptunk, ez a feladat nem igen hatott meg, hisz ezt már lassan csukott szemmel is meg tudtam volna csinálni, mivel a bábalkatrészeimet állandó jelleggel számon kell tartanom, és még most is tudom fejből, miből mennyi és milyen típusú tartalékom van készleten. Bár úgy tűnt Akioval együtt leszünk egész nap, nem igen folytattunk tartalmas beszélgetéseket, amit bár nem bántam, így azért elég lassan telt múlt az idő. A leltár után grogot kellett szétosztanunk a legénység tagjai közt, így volt alkalmam össze-összehaverkodni a legénységgel. Az ebéd pontosan olyan volt, amilyennek Akio leírta, ám a magyarázatától akaratlanul felnevettem, ami után egy férfias hátba csapást kapott.
- Te kis humorherold. Csak a séf meg ne hallja, mert. Kitudja, lehet most is az előző humoros fickót esszük, hehe… Állagra talán még hasonlít is. Na de mindegy. Majd ha mindennek vége, majd meghívlak egy eszem-iszomra.
Ezzel egy „Egészségünkre” után szépen eltüntettem az adagom, majd folytattuk a napi feladatainkat. Végül azonban eljött az idő arra, amely miatt eredetileg is idejöttünk. A shinobi társunk nem halott még jó modorról, hisz nem tudtuk meg a parancsnokunk nevét, de legalább a fontosabb dolgokat elmondta, még ha azért egy kis részletezésnek én speciel örültem volna még. Mindegy végül is. Végül átgondoltam a dolgokat, és úgy voltam vele, hogy nagy valószínűséggel úgyis elmondják, majd a részleteket, ha majd odaérünk. Akio mellé léptem, és barátiasan rátettem a kezem a vállára, hogy megállítsam, és kizökkentsem a gondolkozásából.

- Ne aggódj koma. Csak beugrunk, megsemmisítünk egy-két iratot, gépet és jövünk. – elmosolyodok rá – A legjobb gyógyszer a sztesszre az optimizmus. Na de… mielőtt még ránk sóznának valami újabb melót miért nem jössz vissza a kabinba?
avatar
Amaken Yoshimitsu
Játékos

Taijutsu Pontok : 79


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 361

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.