Kakkoi sziget

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Hiromi Akio on Csüt. Márc. 23 2017, 17:56

A férfi szavait végighallgatva eltöprengtem. Miféle célokkal kerülhettek ide civilek? Akármit is jelentsen a jelenlegi "itt", ez egy börtöncella. Civileket bezárni, hm. Az elveszetteket és a vándorokat még esetleg megértem, de másokat is... Hm. Az, hogy egy ember szokott vallatni, meg érdekes információ. Lehetséges, hogy egy illúzió rabja voltam nem olyan rég? Vagy sejtettek valamit és inkább a duót bízták rám, hátha kevesebb idő alatt többet tudnak kiszedni belőlem. Hümmögnék egyet, majd hüvely és mutatóujjam köré fognám államat.
- Akkor nem sok időt nyerne nekünk ez a bizonyos nyálas egyén. - Nem tisztem igazolni, vagy cáfolni az állítást, így hát közönyösen, adatok festek fel a nem létező éteri táblámra. A helyek hallatán szépen lassan felkelnék, majd közel mennék a falhoz és megtapintanám. - Nem tudom, hogy vannak-e még társaim, de ha van belőlük még valami, akkor őket vagy a hajón hagyták, vagy itt vannak. Ja igen, egy inkognitó lepel alatt futó hajon kaptak el minket. A hajó Kirigakure felé tartott. Mint sejtitek nem vált be ez az inkognitó. - Összedörzsölném ujjaim és érezném a nedvességet amit a fal bocsájtana ki magából. 
- Nyirkos. Namigakure, Nyak országa, Tészta országa, Nagi. - Nem kell tudósnak lenni, hogy egy viszonylag szűk sokszöget letudjunk írni. Még mindig Kirigakure tájékán vagyunk, nem vittek minket messze. Vagy inkább...? - Pont oda hoztak ahova akartuk? - Tenném fel magamnak a kérdést, mi kiszökne a fejem mélyéről. Leguggolnék a többiekhez, majd belekezdenék mondandómba. 
- A küldetésünk az lett volna, hogy egy titkos kutatócsoport munkálatait megfigyeljük, szabotáljuk. Ez a csoport... - Pöcögtetném mutatóujjam a koszos földnek. - Egy szigeten van. - Elmosolyodnék, hisz minden jel arra utalna, hogy jó helyen járok. Civilek a kísérletekhez, ninják toborzásra, információkra, hogy tudnak-e a hely létezéséről, igen, minden bizonnyal. - Egy olyan sziget belsejében is akár, mint ez. Nem véletlenül nyirkosak a falak, nem véletlenül sötét minden. - Itt egy kis szünetet tartanék. - Én azt mondom akár sziget, akár egy fura, ijesztő öregek otthona, gúnyos, mogorva alkalmazottakkal tele... Ki kell jutnunk. Figyeljük az őrséget, hm? - Mutatnék az ajtó felé.
avatar
Hiromi Akio
Játékos

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Biztos valahol elmélkedik


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szomb. Ápr. 15 2017, 18:33

[Aiko]


A férfi némán, mogorva arccal hallgatja a fiatal főhősünk elmélkedéseit; fejét hátrébb biccentve, azt egészen a nyirkos falnak támasztva emeli fel tekintetét a falak sötétes árnyalatára. – Hmmm… Igazad lehet. – Jegyzi meg, ámbár talán inkább csak magának. – Viszont ha így van, akkor talán még az eddigiekhez képest is nagyobb szarban vagyunk, nem? Elvégre is: Kiri közelében lenni, miközben ilyen nemzetközi hangulat és tevékenykedés van, egyszerűen egyenlő az öngyilkossággal… Sőt, talán ez még a halálnál is rosszabb; ha a nemzeteink ellen háborús fogolyként, túszként használnak fel, akkor még csak a hősi halál sem adatik meg számunkra… Na nem mintha itt az ilyen még számítana egyáltalán… – A férfi eddig erős hangján most a trauma okozta lelki repedések egyértelműen adnak tanúbizonyságot. Talán nem is meglepő, hiszen a fogság, a kínzások, a folyamatos éhezés, a sötét, koszos hely mind a test és a lélek megtörésére alkalmas módszerek.
- Mégis miféle kutatócsoport lehetett a célpontotok? – Kérdezi suttogva, mintha félne attól, hogy a falak is meghallják eme szavakat.
Nem is téved túl nagyot: a szokásosnál jóval korábban lépések nesze töri meg az ajtón túli síri csöndet – szapora léptek zaja ez, mintha valaki igyekezne leplezni a hanghatást, mégis sietségében képtelen lenne arra teljes egészében. A léptek viszont könnyedek, szinte suhannak gyorsaságukban: egyértelműen shinobi az illető, de talán nem a legképzettebbek közé tartozik.
A nehéz ajtó síron túli nyikorgással nyílik, s a beszűrődő fény sziluettjeként egy alak körvonalazódik: női alak ez, méghozzá egészen pontosan ahhoz a személyhez kapcsolhatók ezek az idomok és vonások, aki jelen volt Akio kikérdezésénél.
A nő sebes léptekkel kutatja fel a fiatal shinobit, elé guggolva oldozza el a környező láncokat, kötelékeket.
- A Felszabadító Front tagja vagyok; úgyhogy találjátok ki, mit is jelent ez. Nincs sok időtök; menjetek arra, ahonnan hoztunk Téged – biccent Akio felé –, majd forduljatok a következő folyosón balra, ott pedig fel a lépcsőn. Ott nyílt terepen lesztek, onnan egyenes út vezet a bokrokon keresztül a vízpartra. A Kapitányasszony ott vár titeket. Ha hallotok robbanást, ne tétovázzatok; onnantól kezdve pár percetek van kijutni… – A nő, válaszra sem várva, felpattan, majd sebes léptekkel távozik. Az ajtót ugyan behúzza maga mögött, azt viszont nem csukja be.
A különleges jelenés megtörténtének egyetlen bizonyítéka az Akio lábainál megcsillanó kulcs, amely nyitja a többi bilincset is.


***
//Összesen 30 ember kiszabadítására van időd, viszont a fizikailag legyengülteken nincs lánc, ahogyan a civileken sincs.//

***

A nő távozását követő tízedik percben morajlásra lehetsz figyelmes, mely a föld mélyéből érkezik. Mintha kaptárba csöppentél volna. A duruzsoló érzés folytatódik még pár percig, aztán viszont egy robbanásszerű jelenség rázza meg a készülődőket, mozgolódókat: akik bizonytalanabban álltak lábaikon, azok a falnak esnek, vagy éppen teljesen elesnek. Akio viszont tudhatja: most, vagy soha.

//Késésért +15 ch (=330)

_________________
Hiromi Akio
Yamanaka Inako
Kureiji Hanaro
Konan (NJK irányítás)
Djuka Kodomo 
Shibo: Minden, mi adható
Nashimaru Miuru
Vándor Kazunari: Boom Chicka Boom (fagyasztva)
Hyuuga Junpei: Tanulás (fagyasztva)

Shiawase Zouo (inaktív)

Minovara Hitoshi (inaktív)
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Hiromi Akio on Szomb. Ápr. 22 2017, 00:13

// Nevet kell változtatnom, úgy érzem. //

A férfi szavaira bólintottam egyet. Nem egyetértés, se nem ellenkezés megnyilvánulásaként, szimplán felismerésként. Igen, jól tudom mit jelent. Furcsa, de minél jobban folytatta a sötét helyzetünk leírását, annál tisztább lett a fejem. Ezek szerint a nyomás elszántabbá tesz? Heh. Akkor csak a vallatásra vagyok allergiás, fontos, majd felírom valahova.
- Talán egy... - Válaszolnék a kutatókkal kapcsolatos kérdésre, de bizonyos gyors léptek zaja megzavarta a mondandómat. Az alapján ahogy közlekedett... Ninja, semmi kétség. Szerencsére nem vagyok akkora kezdő hogy ezt ne tudjam. Az ajtón betoppanó alak amint kirajzolódott nem volt vitás, az engem kihallgató nő volt az, az aki a pozitív pólus volt a sötétségben. Pillanatokra rá instrukciókkal és kioldozott bilincsekkel is ellátott minket, aminek mondanom sem kell nagyon is örültem. Ezek szerint mégis jó ötlet volt húzni az időt! Háh! Ki hitte volna hogy igazam lesz? Mármint... Khm, a számításaim és elméletem sohasem falsak, néhol elcsúszottak, de ennyi. Amint felpattan a hölgyike én átvesézem az elhangzottakat. Vissza, aztán következő folyosó balra, fel a lépcsőn, egyenesen a bokrokon keresztül. Rendben, ez okés lehet.
- Khm, hát akkor hölgyeim és uraim. Mit szólnának egy kis szabadsághoz? - Nekiállnék kiszabadítani annyi embert amennyit csak tudok. Ha 30-at 30-at, ha többet még jobb. A kiszabadítás közepette felszólalnék: - Ugyan kijuthatunk, de fegyverek nélkül már kevésbé. Mivel a vallatóterem irányába kell menni a fegyverraktár pont útba esik. Aki érez késztetést magában a túlélésre, és vagy másod megvédésére azt javaslom ragadjon velem fegyvert. Akinek nem jut, ne keseredjen, megvédjük. - Itt egy kis szünetet tartanék. - Na nem mintha ekkora fekete lyukba ne lenne elég skúló... - Suttognám magam elé jó halkan. Mivel pár perc választ el a hazáig, és mint kiderült a kapitányasszony él és virul(aminek örülök, noha biztos nem annyira mint Yoshimitsu) elég határozottan mellőznöm kell az eredeti küldetésem. Nem tudom merre lennének az adatok, hányan őriznék, egyáltalán milyen messze lenne és a többi. Itt csak a menekülés maradna... De azt szépen végrehajtom és mindenkit kiviszek, senkit se hagyok hátra.
Hirtelen jönne is a robbanás ami beindítaná az Akioféle mehetnék motort. 
- Itt az idő emberek! Szabadság! - Hangom határozott lenne, de nem túl hangos, mégsem szeretném bejelenteni a távozásunk mindenkinek. Első megálló a fegyverraktár lenne ahol villámsebességgel kapkodnám a fegyvereket, másoknak dobálva és magamnak egyet megtartva. Kunai, Katana, Shurikenek, akármi jó. No persze a kunaikat helyezném előtérbe. Ezután a megbeszélt útvonalon igyekezném terelni az embereket egyenesen a szabadság felé. Figyelnék bárminemű fennakadásra... Bizonyára lesz belőle, noha nem kívánkozom iránta.
avatar
Hiromi Akio
Játékos

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Biztos valahol elmélkedik


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kakkoi sziget

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.