=-Elárasztott hegyvidék-=

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Akira on Vas. Nov. 30 2014, 22:38

Elmagyarázom a társamnak a helyzetet, de már reagálni nincs ideje, hiszen ekkor jelenik meg a punk és a társa, hogy kérdezősködjenek. Végigmérnek és próbálják kideríteni a beszédem igazságtartalmát, szerencsére a legárulkodóbb jelet, az arcomat eltakarja a maszk, hiszen a nevemet nem rég találtam ki és így is hazudtam, hogy a szervezeten belül az álcázás céljából vettem fel ezt a nevet.

- Nem, a Kami no Yugen egy békéért küzdő szervezet a menyétek hozták létre és én ennek a szervezetnek vagyok a tagja.

Mondom el röviden, hogy mi is a célunk és miért akarok Moratával beszélni. A "Nagy Ember" kijelentésre elmosolyodom, mert attól, hogy valakinek van pénze, az nem számít annak, a nagy ember az, aki képes elismerni a hibáit és javítani rajta, aki nem a saját hasznát keresi, hanem a köz javát, de szerencsére a maszk ezt is eltakarja. A célom, hogy ez a "nagy ember" is javítson a viselkedésén és a saját önző célja helyett a köz javát keresse.

- A maszk a saját védelmemre kell, nem akarok ártani senkinek, hiszen a békét nem képviselhetem úgy, hogy közben kárt okozok annak, akihez jöttem. Nem igaz?

Teszem fel a kérdést, majd várom, hogy átengedjenek. Beleegyeztem, így úgyan nem beszélhetek továbbra sem Moratával, helyette egy Mun nevű átlagos kinézetű nőt hívnak oda, aki állítólag a férfi jobb keze. ~Meg az ágymelegítője.~ Nem mondom ki a gondolatomat, de biztos vagyok benne, hogy a nő már fordult meg a kereskedő ágyában, többször, mint egy alkalom és nem csak azért, hogy az utolsó szállítmányról diskuráljanak. Mindegy. A gondolatot meghagyom magamban, csendben követem a nőt hogy ha már a főnökével nem beszélhetek, akkor neki mondjam el a jövetelem célját.


A hozzászólást Akira összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 13 2014, 17:17-kor.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Dec. 11 2014, 13:46

Mun megáll előtted, nem vezet semerre. Soroi és társa továbbra is fenyegető jelenségekként állnak ott. A Hölgy, aki valamivel alacsonyabb nálad rád pillant, végigmér s csak ennyit kérdez:
- Mit akarsz?
Szavaiban sem gúny, sem áhítat nincsen, csak mérhetetlen közöny. A Csaj eg képzett hivatalnok, ezt egyből leszűröd. Márpedig azok nagyyrészt szűklátókörűek, az értelmük véges. Ha ennél a nőnél is ez a helyzet, akkor nem lesz egyszerű dolgod, de számíthattál is valami hasonlóra. Miért is ne, elvégre ez a küldetés alapvetően nem hangzik túl könnyűnek.
A Nap egyre több sugarát küldi a földre, ahogy telik az idő. Még mindig hallod a tenger morajlását, ahogy a hullámok megtörnek a sziklákon. Egy csapat madár repked a közelben, a táborban már elbontották a nagy sátort. Látsz egy embert, akinek a karján egy Hitai-Ate(fejpánt) van. Mivel éppen a nap fénye csillan meg rajta, ezért nem látod, hogy mit ábrázol.
A Nő várakozva néz rád, úgy tűnik türelmetlen. Kérdése óta még alig telt el kettő másodperc. Szeme kialvatlan, tekintete enyhén ingerült. Feketés haja, mint valami madárfészek. Nem rég ébredhetett fel. De movel tudnád meggyőzni, hogy engedjen téged beszélni Moratával? Vagy Őt kellene rávenned, hogy változtassa meg Morata szándékait? Igazából mi az, amit cselekedned kellene itt? Majdnem biztos lehetsz benne, hogy el tudnád vágni magad Moratáig és a fejét tudnád venni. Ez lenne a könnyebbik út, de nem feltétlenül az ereményesebb. Valószínűleg a Kami no Yuugen nem preferálná a dolgot. Ez több mint valószínű. De akkor mit teszel?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Akira on Szomb. Dec. 13 2014, 17:18

Nő nem megy sehova, ott helyben tér rá a lényegre, jövetelem célja felől érdeklődik nem épp kedvesen, legnagyobb közönnyel. A két alak továbbra is fenyegető, de tudom, hogy nem sok esélyük lenne ellenem. Ugyan Moonnal nagyobb biztonságban érzem magam, de hát most nincs itt velem, sajnos nem tehetek róla.
- Moratát szeretném meggyőzni arról, hogy a háborús uszítás nem tesz jót a népnek és szeretném, ha abba hagyná és ő is inkább a béke oldalára állna.
~Tudom, hogy kereskedő, akinek érdeke a háború és nagy bevételt jelent, de magának is árt, ha halálba küldi a shinobikat, akik fegyvert vásárolhatnának tőle.~ Gondolom tovább a mondatot, de nem mondom ki. A nő is csak egy hivatalnok, nem igazán ért semmihez a papírtologatáson kívül, értelmére nem lehet hatni, érzelmei nincsenek, csak a szabályok szerint él, amit jelen helyzetben a kapzsi főnöke hoz. Nincs értelme ezekre hatni, nem lenne hatása. Az idő telik, a nap egyre erősebben süt, a tenger továbbra is hullámzik, ami nem meglepő, hiszen a víz állandó mozgásban van. Ahogy várom a nő válaszát, egy fejpánton csillan meg a fény, így sajnos kivenni nem tudom, hogy melyik falué. ~Ninják is vannak itt? Vajon melyik falu segíti a kereskedőt?~ Szerencsére nem nagyon akadt dolgom hivatalnokokkal, így nem is nagyon értek hozzá, egyelőre tanácstalan vagyok a hogyan tovább kérdésében, minden a választól függ. Egy biztos, könyörögni nem fogok, én elmondom azt, amiért jöttem, de vagyok annyira büszke, hogy ne könyörögjek valamiért, még ha nagyon is fontos, hogy sikerüljön, bár Morata nagy befolyású ember, rengeteg mást kellene meggyőznöm róla rajta kívül, hogy hagyjanak fel a háborús uszítással, így ez csak rész győzelem, még ha ezt a csatát elvesztem, a háborút nem fogom. Vicces ezzel a hasonlattal élni egy békéért küzdő szervezetben, de hát nem csak fegyverrel vívnak csatát, néha a szavaknak nagyobb ereje van, mint némelyik tömegpusztító fegyvernek.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Dec. 20 2014, 13:43

A Nő unott arccal rád néz, tekintetéből nem nehéz kideríteni azt, amit mondani fog. Tudod, bizony, hogy itt neked - egyelőre - nem terem babér. Azonban nem vagy az a típus, aki könnyen feladja, ez hamar kikövetkeztethető.
- Morata úr a béke legnagyobb híve, Ő örülne neki a legjobban, hogyha véget érne ez az átkozott háború. Természetesen mivel fegyver kereskedő és valamiből meg kell élnie, kereskedik. De az ilyen aljas vádaskodások nagyon elszomorítják. Nem Te vagy az, aki uszít? Gonoszként állítod be a jó és nagylelkű Morata-samát. Itt nem látunk szívesen, idegen.
Ezzel Mun fogja magát, megfordul és távozik. A Szerepét túljátszotta és nem is nagyon rejtette a szája szélén bújkáló, hamiskás mosolyt. Az a gúny jele volt, ám egyértelműen tudtodra adta, hogy itt nincs keresnivalód. Ily könnyen kikaptál volna? Vagy Te talán másképpen gondolod. Soroi egyértelműen jelzi, hogy jobb szeretné, ha végre elhúznál innen. Rajtad áll mit teszel.
- Na, A Kami no Yuugen üdvözletét fogadtuk, most már leléphetsz, öcsi, amíg szépen mondom! - közli veled a tömzsi fickó, miközben fegyverét feléd szegezi.


Ha még itt próbálkozol valamivel, akkor írd le, s meglátjuk mi kerekedik majd belőle.
Ha úgy döntesz, egyelőre visszavonulsz, akkor nézheted, amint a karaván tovább áll. Írd le terveidet, s ha ki akarod deríteni, hogy a karaván hova megy, akkor az nem lesz nehéz. Hiszen csak követned kell őket. Ebben az esetben a következő poszt - amely tartalmazza, hogy mit és hogyan akarsz cselekedni - Kanasabi-ba menjen. Ott van Moratának egy kisebb kastélya, ahol a Karaván megáll pár napra. Ez utóbbi információt egy-két kereskedőtől derítheted ki, nagyjából háromszáz Ryou rááldozásával.
Viszont amennyiben nem suttyomban követed a karavánt, akkor Soroi rád küldi négy Naginatás emberét, hogy közöljék veled tűnj el, ha erre nem vagy hajlandó, akkor támadnak. Ebben az esetben ide írj.
Egyéb esetben kérdezz, vagy ha biztos vagy a dolgodban, akkor hajrá! Kicsit szeretném megpörgetni a dolgot, hogy haladjunk is. ^^

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Akira on Hétf. Dec. 22 2014, 15:45

A nő arca csökönyt és unalmat áraszt, pontosan tudom, hogy mit fog mondani, de azt is, hogy az nem fog tetszeni, de valószínűleg a nőnek sem a reakcióm. Nem röhögöm el magam a mondandóján, pedig vicces, a legnagyobb poén, amit valaha hallottam. Lassan távozik, látszott rajta, hogy a szerepe itt túl lett lőve, de egyáltalán nem rejtette el a gúnyos mosolyt az arcáról. Közben az egyik fegyveres fegyverét rám szegezve közli, hogy tűnjek el vagy megjárom. Ezúttal rajtam a sor, hogy a nőéhez hasonló gúnyos mosolyt villantsak rájuk, majd tűnjek el a szemük elől egyenesen a nő előtt teremve és a gouwant használva csapjak a földre, minek hatására egy kráter keletkezik. Ha ezek után sem hallgat meg, akkor tényleg eltűnök, legalábbis csak látszatra, követem őket s
- Ha Morata sama annyira a béke híve- amit én kötve hiszek, mondhatnám tovább, de nem mondom.- akkor segítsen az ügyembe, mert szükség van rá is. Békében is el tudja adni a fegyvereit és mit ér azzal, ha meghalnak azok, akik megvehetnék a fegyvereit?
A gouwanra azért volt szükség, hogy így felhívjam a figyelmet magamra, hogy nem lehet csak úgy gúnyolódni velem és a katonáknak is jelezzem, hogy erőben felettük állok és mint ninja képzettebb is vagyok. Remélem most már komolyabban vesz a hölgy, harcolni nem akarok, amennyiben a katonák úgy döntenek, hogy ők igen, akkor a shunshinnal eltűnök, de csak biztonságos távolságról, hogy nézzem, ahogy tovább pakolnak. Ha esetleg néhányan követnének, akkor rájuk ijesztek egy kis tűzzel, amit a Kasumi enbu no jutsuval és az öngyújtómmal hozok létre.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Dec. 24 2014, 14:05

Akira jót nevet magában, hogy dühében, vagy tényleges örömében, az valóban rejtély, melyet csak Ő tudhat, mindenesetre kacaja nem marad el. Mint ahogy a gúnyos mosolya sem. Azonban kissé hibádzanak tervei, elvégre sebességét túlértékeli a Shunshin nélkül. Mindenesetre a fiatalos ninja nekiiramodik, gyorsabban annál, hogy a tömzsi fickó elérje pengéjével, bár Soroi nem is mozdult. Talán szándékosan. A léptek zajára a nő fordulni készül, Akira pedig ütni, azonban mozdulatai elhalnak. Mintha Akira megfagyott volna, azonban mégsem. Nem képes mozdulni, valami idegen erő bénította meg. Ekkor szeme sarkából megpillantja a ninját, akinek nem látta, milyen is a fejpántja. Jobb keze egy fél tigrispecsétet formáz, fejpántját ruhája takarja. Még mindig rejtély, hogy melyik falu shinobija.

Mun megfordul, mosolya szemtelen és visszataszító, tekintetéből romlottság sugárzik.
- Á, hát Te volnál a béke embere, ki rátámad egy hátatfordító nőre!
Kacaja szinte már dühítő. Akira látószögében hamarosan megjelenik Soroi és tömzsi társa. Utóbbi dühösen fogja fegyverét, míg Soroi mosolya sokatmondó.
- A Menyéted okosabbnak bizonyult, azt mondta, ha életben hagyunk, akkor nem támad ránk. Egy beszélő menyét fenyegetése, hahahah! De nem akarunk megölni, még...
Érzed, amint valaki felmászik a hátadra, a menyét az. Nyílván így próbál védeni valamelyest ebben a helyzetben.  A ninja megvonja a vállát, de keze megvillan. Egy Kunai csapódik a húsodba, abban a pillanatban, amint elönt a fájdalom, újra képes vagy mozogni, de pillanatokkal később iszonyú kín ömlik szét benned, mely teljesen lebénít. Összeesel. A méreg erős volt, menyét társad pedig eliramodik, hogy fél perccel később megidézzen téged egy szikla árnyékába. Azonban nem volt elég gyors, a Tömzsi fickó még beléd rúgott egyet. Gyomrodból kiálló kunait a menyét eltávolítja és lehetőség szerint ellátja a sebedet, így nem vérzel el. Hat óra múlva tudsz újra mozogni. Úgy tűnik, iszonyatosan erős méreggel állsz szemben. Még szerencse, hogy a halálodat nem kívánták. 

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Akira on Pént. Dec. 26 2014, 16:13

Nem akarom bántani a nőt, egyszerűen csak felhúzott és nyomatékosítani akartam a mondandómat, így megindultam, hogy megakadályozzam a nő távozását, az ütés csak a földre irányult, nem személy elleni támadásnak szántam. A mozdulatsor viszont megszakad, pont olyan pózba, mintha a nőt akarnám megütni, pedig erről szó sincs. Soroi odalép mellém, miközben Yukino az életemet védi. Teljesen félreértik a viselkedésemet, nem akartam senkit bántani, de hát a mozdulatom, amiben vagyok nem épp erről árulkodik. Nem tudom mi a céljuk, állítólag nem akarnak megölni, de a ninja mozdulata nem erről árulkodik, majd a következő pillanatban egy kunai áll az ldalamba. ~Ha az a hülye menyét hagyta volna, hogy legalább egy valamit magamhoz vegyek, akkor nem sokat árthatna a kunai a bőrmellény miatt.~ Mérgelődök magamba, hogy legalább azt hozhattam volna magammal. Yukino eliramlik, először azt hiszem, hogy beijedt, de a következő pillanatban kikerülök a táborból és egy szikla alatt jelenek meg. Idegesít az a ninja és gyorsan rájövök, hogy valószínűleg genjutsut használt ellenem, az ellen pedig nem sok mindent vagyok képes tenni. ~Francba.~ Egyelőre a mozdulatok elmaradnak lévén, hogy a méreg miatt képtelen vagyok mozdulni és ez így is marad 6 órán keresztül. Igazán dühítő, hogy nem hallgatnak meg és még ilyen helyzetbe is hoznak. Komolyan mérges vagyok, de a menyétekre is, hogy ilyen küldetésre hívtak egy ilyen szűk látókörű és önző emberhez, aki még meghallgatni sem képes valakit, aki csak a békét akarja. 6 óra éppen elég, hogy lenyugodjak és egy kicsit átgondoljam a dolgot. Rá kell jönnöm, hogy ide megfontolás, jóval nagyobb nyugodtságra és jóval nagyobb megfigyelésre van szükség. Lassan megértem, hogy nagyobb érettségre kell szert tennem, hogy sikerrel járjak.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Jan. 04 2015, 12:44

// Magadhoz tértél, tudsz mozogni. Várom a következő lépésedet ^^ //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Akira on Pént. Jan. 09 2015, 19:18

A méreg hatása elmúlt, mozogni is tudok, a rúgás sem fáj már. Legalább tudom, hogy miféle dolgokkal operálhat az ismeretlen ninja. Gyorsan átgondolom a dolgot és a technika hatását és gyorsan rájövök, hogy genjutsut használt rajtam a mocsadék. Nem akartam senkit bántani, de ez így nem lesz jó. Legjobb lenne hagyni a fenébe az egészet, mert bármit mondok az falra hányt borsó és a felszerelésem és Moon hiányában rengeteg technikámtól meg vagyok fosztva. Szép kis állathasználó az ilyen, aki otthon hagyja a társállatát. Bár ez nem az én hibám, hanem azé a nyomorult menyété, aki mindenféle előkészület nélkül ideidézet, azt sem hagyta, hogy legalább valamit magamhoz vegyek. Dühömbe a földre csapok, aminek a hatására egy nagy kráter keletkezik, természetesen a gouwan hatására. Kezd elegem lenni a menyétekből, a béke a céljuk vagy az, hogy kinyírják a tagokat? Kezdek bennük kételkedni.
- Te mit tennél?
Fordulok Yukinohoz, bár sokat nem várhatok tőle, hiszen nem túl erős menyét, bár okos, ha orvostanonc. Kamatarit ugyan ismerem, de megidézni körülbelül annyit jelent, hogy a chakrámat fel kéne áldozni és az sem biztos, hogy sikerül. Nem tudom, mit tehetnék. A kereskedő nem fog meghallgatni, a nő már akkor szűklátókörű volt, amikor még meg sem szólaltam, már akkor hülyének nézett, amikor beszélni kezdtem. Nekem ez túl nagy feladat, amit pusztán ninja technikákkal nem lehet megoldani nem lehet, de engem nem képeztek ki arra, hogy tulajdonságokkal harcoljak, engem a szemtől szembeni küzdelemre készítettek fel. Kezdek arra hajlani, hogy feladom az egészet, mert még felkészületlen vagyok, a menyétek nem készítettek fel erre, de nem adhatom fel, ki kell találnom valamit. A legjobb lenne, ha csapódhatnék valami társasághoz, akikkel beszökhetnék a táborba, hogy beszéljek a főnökkel. Ekkor eszembe jut egy technika, amihez vérszerződést nem kell kötnöm, hiszen az már meg van, de felhasználhatnám Yukit hozzá.
- Yuki megengednéd, hogy használjam a tested egy technikához? A technikával képes vagyok áthelyezni a tudatom beléd és így képes lehetek beszélni a kereskedővel.
Remélem beleegyezik Ha igen, akkor a szaguk alapján követem a tábort, majd körülbelül egy kilométerre a szállásuktól keresek egy búvóhelyet a testemnek és elkezdem a saját technikát, amivel áthelyezem a tudatom Yukinoba, már ha engedi. A technika, amit használok az a Konohában kifejlesztett saját technikám, ami nem más, mint a Dobotsu seisin no jutsu // vadállat lélek technika. Remélem sikerül.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Jan. 10 2015, 14:48

Következő posztom Kanasabiba ment.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: =-Elárasztott hegyvidék-=

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.