Báb alkatrészek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Báb alkatrészek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Júl. 25 2012, 21:45

Az alábbi eszközöket bárki beszerezheti boltban, mesélői közreműködés nélkül is. Ezeken kívül természetesen számos báb alkatrész elképzelhető, az ilyenekhez viszont már szükséges egy staff, aki rábólint. Akár élményben, akár kijátszással beszerezhetőek vagy megalkothatóak. Továbbá ha bábot készítetek, az itt található árak adhatnak némi becslést, hogy mennyibe is fog az kerülni.
 
Szerszámok
Több kis, marokba fogható, ruhákban elrejthető eszköz, főként reszelők, drótvágók, fogók. Az abszolút minimum, amivel egy karakternek rendelkeznie kell, ha egyáltalán karban akarja tartani bábjait.
Ár: 1000 ryo
Kezdő limit: 1 szett
 
Hagyományos báb
Rejtett fegyvereket nem tartalmazó, kezdetleges illesztésekkel ellátott, humanoid báb. Zajosan, ügyetlenül közlekedik, így éles harcban általában nem használják. Elsősorban edzésekre, előadásokra alkalmas. Bárki könnyen beszerezheti vásárlás során, nem csak sunagakureiek és nem csak bábhasználók.
Ár: 6000 ryo
  
Bábmester eszközkészlet
Minden, amire csak egy kezdő bábmesternek szüksége lehet. Különböző méretű minták, szerszámok, némi alapanyag, stb. Az a felszerelés, ami egy báb műhelyben megtalálható.
Ár: 5000 ryo
 
Teleszkópikus végtag
Szerelvényekből álló, kinyújtható kéz vagy láb. Általában hajlékonyabb anyagból készítik, ellenfél körbefogására tökéletes lehet. Ilyen végtagba viszont nem szerelhető pajzs, folyadékkilövő, chakra pajzs vagy hasonló eszközök.
Ár: 1500 Ryo
  
Senbon lövő mechanika
Egy igen gyakori fegyver harci bábok esetén. Alapvetően egy darab senbon gyors kilövésére alkalmas, de alakítható ki tár is hozzá, ám ekkor jóval nagyobb helyet fog elfoglalni, és lassabb is lesz valamivel.
Ár: 3000 Ryo
 
Tűvető
Számos (alapvetően 100 db) nagyobb méretű tűt tud kilőni, melyeket általában henger alak tárolóban helyeznek el. A senbonlövővel ellentétben nagyobb szórása van, de sebessége jobb.
Ár: 5000 Ryo
  
Bomba kilövő mechanika
Ez az eszköz leginkább egy apró méretű ágyúra hasonlít, ami egy tárral van ellátva. Ebbe a tárba 5 db kis méretű bomba helyezhető, ezek lehetnek fény-, gáz-, füst- vagy bármilyen más bombák, vegyesen is. A kilövési sorrend fix. Jóval lassabb, mint az előző két eszköz.
Ár: 8.000 Ryo
 
Mechanikus védőpajzs
Mechanikus, súlyos szerkezet, amit viszonylag nagyobb méretű bábokon szoktak alkalmazni, de persze ha megelégszünk kis méretű pajzzsal, akkor olyat is beszerezhetünk. A pajzs általában a kézből, hátról, esetleg hasból nyílik szét, és erős fizikai támadások kivédésére is remekül alkalmas, viszont igen nehézkessé teszi a báb mozgását.
Ár: 10.000 Ryo

Folyadék kilövő szerkezet
Bábok kezébe, kezére, szájába szokás rakni. Tartozik hozzá kisebb-nagyobb tároló és cső, melyből a folyadékot kilövellhetjük. Ez az eszköz a lángszóró alapja is. Amennyiben olyan erős folyadékkilövőt szeretnénk, mint amilyen a Sasori bábon volt, akkor az ennél drágább lesz és mesélő kell hozzá.
Ár: 15.000 Ryo
 
Skorpió farok
Egy fém szerelvényekből álló farok, ami a skorpiókat idézi. Igen erős, de nehezen használható fegyver (B szinttől).
Ár: 20.000 Ryo
  
Rakéta végtag
Az ilyen kezek, lábak vagy éppen fejek kilőhetőek. Becsapódáskor robbannak.
Ár: 20.000 Ryo
 
Chakra Pajzs
Egy nagyon hasznos eszköz, mellyel szinte bármilyen fizikai vagy elemi támadást ki lehet védeni. Bábok kezébe vagy ritkán emberek karja helyére szerelik. Használatához ismerni kell a jutsut, mely a bábtechnikák között található.
Ár: 25.000 Ryo

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.