Kekkei Genkai & Kekkei Touta

Go down

Kekkei Genkai & Kekkei Touta

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Aug. 15 2012, 23:10

Kekkei Genkai:

A Kekkei Genkai, azaz a vér által örökölhető technikák, képességek összefoglaló neve. Ezen belül pedig két ágra oszthatóak.

  • Az egyik, az elemi fúzió által létrejövő technikák amik a testtől függetlenül jönnek létre és a testen kívül idéznek elő változásokat.
Az elemi fúzió által létrejövő technikák (Pl.: Mokuton, Youton stb) a használó származásától és génjeitől függenek, ám itt nem a testen vagy testben jönnek létre változások, hanem a használón kívül. Az ilyen képességekkel megáldott emberek számára lehetővé válik, hogy két különböző elemet egyszerre használva, egy újabb elemet hozzon létre. Így ez a testétől függetlenül működik. Ám, aki nem rendelkezik azokkal a génekkel amelyek ezt lehetővé tudják tenni és amelyek évezredek óta folyamatosan mutálódnak, akkor hiába rendelkezik az adott elemmel, egyszerűen képtelen kombinálni azokat.


  • A másik, a szimpla mutáció, vagy is inkább fejlődés által létrejött technikák amik a használó testén, valamely szervén idézi elő a változásokat ideiglenesen vagy véglegesen.
Ezen ágazatot is természetesen, csak a megfelelő génekkel rendelkezők tudják előhívni és uralni. Az ilyen képességekkel rendelkező shinobikat, (pl.: Sharingan, Shikotsu Myaku stb) szinte kivétel nélkül üldözik és kutatják, ugyanis remek kísérleteket, kutatásokat lehet rajtuk eszközölni. Persze vannak az olyan önző és hataloméhes emberek is, akik meg akarják maguknak szerezni ezeket a képességeket, amik a különböző szemtechnikák, tehát Dojutsuk lehetnek. Persze génmanipulálással és egyéb sötét tudománnyal ötvözött chakrahasználattal, meg lehet szerezni azokat a képességeket is amelyek nem csupán egy adott szervre tagolódnak, hanem az egész testre kihatnak. De az ilyen technikákat korántsem olyan könnyű fellelni és megtanulni.Kekkei Touta:

A Kekkei Touta, - Amit egyébként nem mint a képességgel rendelkező emberre mondják mint a Kekkei Genkait, hanem mint egy "ilyen" emberre, hogy "Ő egy Kekkei Touta" - lényegében ugyan az mint a Kekkei Genkai, elemi kombinációval létrejövő technikák ágazata. "Csupán" annyi a különbség, hogy itt a Kekkei Touta shinobi három elemmel rendelkezik, amelyet egyszerre használva, - így egyesítve azokat - egy negyedik elemet hoz létre belőlük. Ez a legritkább képesség. Az egyetlen Kekkei Touta képesség amit ismerünk - És azt is csak két személy tudta eddig használni - az a Jinton, vagy is Por elem. (Róla a Kekkei Genkai technikáknál olvashattok) Összesen két Kekkei Toutáról tudunk. Az egyik a Harmadik Tsuchikage, Ryōtenbin no Ōnoki és a másik a mestere a Második Tsuchikage, Mu.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.