Juurin Kyrena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Juurin Kyrena

Témanyitás  Kyrena on Pént. Szept. 07 2012, 16:14

Név: Juurin Kyrena (Kyr)
Ország: Villám országa / Kumogakure
Rang: Genin
Kor: 12
Nem: nő/lány

Kinézet: A tizenkét éves lánynak rövid, sötétvörös haja van. Szeme színe mindig emlékezteti családjára, hiszen valahányszor tükörbe néz, a klánra oly jellemző zöld szempár néz vissza rá. Nagyjából százhatvanöt centiméter magas, és negyven kiló. Teste karcsú és hajlékony. Öltözéke többnyire fekete, bár fel lelhető benne némi fehér, például a szegélyek mentén.

Jellem: Kyrena sokat gyakorol. Hajlamos magát ájulásig hajszolni, ha úgy véli, hogy szükséges. A sok edzés miatt viszont emberi kapcsolatokat nemigen sikerült kiépítenie. E-téren van még mit fejlődnie. Egyébként igen okos és jó képességekkel megáldott teremtés. Ahogyan az a Juurin klánra is jellemző volt, ő is nagyon segítőkész és önfeláldozó. Társaiért és azokért, akiket megkedvel, bármire hajlandó. Még akkor is, ha soha nem beszéltek azelőtt egymással. Gyengéje saját magánya. Mikor tudatosul benne, hogy egyedül van, gyakorta képes hibázni.

Előtörténet: Minden olyan homályos a múltban. Az évek olyan gyorsan telnek, hogy az ember azt hinné, hogy eseménytelenül telik el minden. Pedig nem így van. Nagyon nem... Elmesélem egy lány történetét. Egy kivételes személyét, aki most már szinte teljesül egyedül maradt, tizennégy éves fejével, de sokkal érettebb felfogásával.
Az egész a Juurin klánnal kezdődik. A Midoriryugan örökösei szinte mind egy szálig kihaltak. Néhányan maradtak csupán életben, akik szétszóródtak a világban. Egy család utódai azonban visszatértek oda, ahol egykor elődeik élték életüket és dicsőbbé tették nevüket. Ezen család leszármazottai közé született Kyrena, egyedüli gyerekként. A szülei nem vágytak a harcra. Többnyire kereskedelemből éltek és úgy nevelték lányukat, hogy a lehető legtöbbet próbálták adni neki. Mind tudásban, mind szeretetben.
Kyr szépen cseperedett. Őt viszont nem kötötte le az egyszerű kereskedők élete. Mindig csodálva figyelte az egyenruhákban sétáló alakokat az utcán. A falu védelmezőit, akik közé egyszer ő is tartozni akart. Nem tudta még, hogy mit jelent ninjának lenni. Nem is sejtette, szemei előtt csak a dicsőség és az erő lebegett. Titokban mindig kileste a szabadban edző genineket, ha tehette. Egy napon viszont azt kívánta, hogy bárcsak ne élt volna ezen hobbijának.
Olyan tíz év körüli lehetett már. Készült rá, hogy hamarosan ős is csatlakozzon az akadémia tanulói közé. Keményen gyakorolt titokban, hogy lehetőleg némi előnnyel indítson társaival szemben. Nem reménykedett sokban, csak abban, hogy tehetségesnek fogják találni és ezzel örömet okozhat majd szüleinek. Mert az ő mosolyuk sokat jelentett neki.
Az erdőbe ment, ismét egy csapat tanulót követve, csakhogy lemaradt tőlük. Az erdőben bolyongva nem tudta, hogy merre menjen. Nem tudott jól tájékozódni akkoriban. Nem túl kedvező helyzetbe keveredett. Belebotlott négy férfiba, akikbe nem kellett volna. Fosztogatók voltak, akik mindenre hajlandóak voltak, hogy némi pénzhez jussanak. A lánynak esélye sem volt elmenekülni. Fájdalmat érzett, ütéseket, majd jött a sötétség. Kusza árnyak próbáltak elméjére telepedni. Ő pedig sürgette őket, mert minél jobban elborította őt, annál kevésbé érezte a fájdalmat. Az viszont nagyon lassan jött. A könnyek sem segítettek azon, hogy felgyorsítsa a sötétség mozgását. Végül elérte a kívánt nyugalmat. Az árnyak elborították elméjét és minden érzékszerve elnémult...
...Egy házban ébredt. Székhez volt kötözve, sajgott mindene, éhes volt és szomjas. Nagy lármára kapta fel a fejét, a következő pillanatban pedig már hatalmas fény vakította el. Hunyorogva nézett a betört ajtó felé. Ábrázatán széles mosoly terül szét, ahogy megpillantja rég nem látott szüleit. Már azt sem tudja, hogy mennyi idő telt el. A napok eseménytelenül folytak össze, a semmittevés lassú ütemében. Elvégre akkor telik leglassabban az ember ideje, ha nincs semmi dolga. A rabként tartó kötelek lehullottak kezéről. Ő azonnal a kijárat felé rohan, anyja karjai felé, de amint odaér, nem lát mást, csak vért...
... Egyedül ért vissza falujába. Felmenői odavesztek a küzdelem során. Nem akarta otthagyni őket, küzdeni akart, de nem tehetett semmit. Ígéretet tett, hogy megmenekül. Utólag tudta csak meg, hogy több mint egy évig tartott, mire rátaláltak. A gyermek nem tudta mihez kezdjen. Nem akarta, hogy mással is megtörténjen mindez. Ettől rettegett, és a múlt emlékeitől, mígnem rájött, hogy mit akar. Erős akar lenni, hogy segíthessen másokat és megelőzhesse a jövőbeni ilyen eseteket. Az akadémia tanulója lett és szabadidejét tanulással és gyakorlással töltötte. Ehhez egy valaki segítségére volt, tanárain kívül. Egy farkaskölyök, akivel az erdőben találkozott. A neve Rinn. Az állat kölyök még, bundája hófehér. Igencsak játékos természetű. Ő Kyrena egyetlen barátja. A Juurin sarj sosem volt jó kapcsolatépítésben. Az állatokkal jobban kijött, épp ezért, nem mert közeledni egyik iskolatársához sem.
A geninvizsgán nemrégen esett át. Előtte néhány napig folyamatosan gyakorolt, majd tartott egy pihenőnapot, hogy visszanyerje elvesztett erejét. Állandóan a másnapon járt az esze. Azon, hogy mindent, amit eddig tanult, most át kell ültetnie a gyakorlatba. Az ágyban fekve a kézjeleket gyakorolta és elméletben végigfuttatott mindent. A könyveket még egyszer elolvasta, hogy az írásbeli részen is megfeleljen. Nem voltak sokan a vizsgán, de éppen elegen. A teremben mindenhol csak figyelő tekinteteket látott, amik a csalókat szűrték ki. Hogy is mert volna csalni... Mellesleg úgy érezte, szüksége sem lenne rá. Amióta rászánta magát, erre a napra készült, minden szabadidejében. Többször is előfordult, hogy összeesésig hajszolta magát. Aztán jött a gyakorlat. Először fel kellett vennie egyik osztálytársának az alakját. A vizsga alatt többször is emlékképek jutottak eszébe. Apró jelenetek, melyek egy-egy óráról, vagy gyakorlásról szóltak. Az előző éjszakáról, mikor a kézjeleket gyakorolta a plafont lesve az ágya felett. Bőre szinte bizsergett az izgatottságtól. Alig bírt magával, annyira meg akarta mutatni fáradozásainak eredményét. Érezte a csakráját, ahogyan végigáramlik rajta, miközben rá koncentrál. Ezen a vizsgán sikeresen átment, bár voltak hiányosságai. Az emlékek "nézegetése" közben egy dolog mindig nyomasztotta. Az, hogy az összes képen, ami a felkészülésével kapcsolatos, egyedül volt. A magány, ami valahányszor eszébe jut, csak hibát követel. Nem számít, hogy ott van Rinn. A kölyökfarkas nem pótolja számára az emberi kapcsolatokat. Az állatban barátra és társra talált, de nem olyat, mint amilyet egy embertől várhatna. Mellesleg Rinn csak az erdőben van vele. Most a közelében sincs. Ez volt az oka annak is, hogy nem volt hibátlan az alakváltás. A kapott alaknak kicsit nagyobb volt az orra, mint az eredetinek. Nem is beszélve a füléről, ami... Nos, jobban hasonlított egy egérére, mint egy emberére. Még méretben is. A következő feladat a testcsere jutsu, végül pedig két árnyékklón létrehozása volt. A másolatok hibátlanok voltak. Korábbi hibája után sokat segített, hogy megdicsérték a második feladat után. Ezzel sikerült azt az érzést kelteni benne, hogy nincs egyedül. Hogy figyelnek rá és számít, hogy mit tesz. Ez erőt adott neki és némi örömöt. A vizsgákat sikerrel teljesítette...
Ez lenne az én történetem. A nevem Juurin Kyrena és az a célom, hogy erőssé váljak és segítsek másoknak, amíg csak szükség van rám, miközben továbbra is önmagam maradok.


A hozzászólást Kyrena összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 07 2012, 17:12-kor.
avatar
Kyrena
Játékos

Taijutsu Pontok : 20


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése http://zombiland.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Juurin Kyrena

Témanyitás  Hinata on Pént. Szept. 07 2012, 16:28

Ősszegésében rendben van és nincs benne nagyobb buktató. Viszont volna itt pár apróság ami furán vette ki magát, vagy is jobbára egy volt.
A korod általában fiatalabb korban lépnek be az akadémiára. Lécivel faragj le belőle 1 esetleg 2 évet.

Valamint a másik. Ami végül is nem lenne hiba mert meg említetted, hogy genin lettél, de szerintem túl keveset írtál róla.

Ezeket légysziles javítsd amint megvan elfogadom az előtörténeted.


* Uhm remélem nem voltam túl vaj szívű.*

Ui:. Pm ben küldök tippeket, hogy mivel tudod könnyen bővíteni a hiányzó genin vizsgás részt.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Juurin Kyrena

Témanyitás  Kyrena on Pént. Szept. 07 2012, 17:13

Köszönöm! Javítva és bővítve.
avatar
Kyrena
Játékos

Taijutsu Pontok : 20


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése http://zombiland.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Juurin Kyrena

Témanyitás  Hinata on Pént. Szept. 07 2012, 17:18

ELFOGADOM.

Sipirc adatlapot írni Smile

Jah és kerek legyen minden.


Chakra: 100

Pénz: 3500 Ryu

Ajándék:


http://narutohun.niceboard.org/t198-sima-jutsuk#1991

Youji // Fogpiszkálóavatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Juurin Kyrena

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.