Mieiro Tenki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Mieiro Tenki

Témanyitás  Mieiro Tenki on Hétf. Szept. 17 2012, 21:52

Név: Mieiro Tenki
Ország: Tűz országa
Falu: Konoha
Nem: Férfi
Kor:14
Beosztás : Genin
Kaszt: ninja
Faj: Ember
Jellem:
Igazi egyéniség szereti irányítani a csapatot szeret a közép pontban maradni és cselekedni fontos hogy nem csak a szája nagy
. Nagyravágyó szeret minél több dolgot elsajátítani másoktól, alkalmazkodó. A vezéregyéniség szerepét gyakran vállalja magára.
Sokat jelentenek neki a barátok bármit megtenne értük akár életét is adná értük. Magabiztos személyiség aki ha komoly döntéseket kell hozni akkor is helyt áll. Mindig tudja hol a határ legyen ez küldetés vagy csupán mások érzései.
Felszerelések:


- Övtáska (1) (5 kunai, 10 robbanó jegyzet, 5 füstbomba, 2 kis tekercs, 10 db shuriken)
- katana
- táska


Kinézet: szőke haj, magabiztos tekintet, 168 centi magas ,

Előtörténet:
14 éve születtem Konohába. A családomat 5 éves koromra elvesztettem egy Konohai tűz tragédiában. További éveimben nagyapámra bíztak és elsajátítottam a ninja élet alapjait tőle. Sosem a legokosabbak közé tartoztam de kitartásom és fáradhatatlan évekbe behoztam a lemaradásom másokkal szemben. Nagyapám 7 éves koromban íratott be az akadémiára nekem csak úgy mondta mindig hogy apám és anyám célja születésemtől kezdve az volt hogy shinobi legyek. Sokáig készültünk az akadémia mellet hogy sikeresen átmehessek a genin vizsgán és fejemre köthessem konoha jelével megjelölt fejpántot. Kunai dobás mindig is az erősségem volt de az igazi képességemet az eszméletlen gyorsaságom mellet éreztem. Apám a gyorsaságáról és az eszéről volt híres konohában de nagyapám mindig azt mondta hogy a gyorsaságát születésemtől örököltem de a ninják éles küldetéseken mutatják meg igazán mire képesek. Könnyen sajátítottam el a kötelező jutsukat és jó felfogású voltam. Úgy gondolom a ninják igazi ereje nem a jutsuk-ban mutatkozik meg .
Mikor elindultam a genin vizsgára nagyapám megragadta a vállamat és ezt mondta:
- Szeretném neked adni ezt a katanát amit apádnak akartam adni de sajnos ő már nincs köztünk.
Szóhoz se jutottam, könny borította a szememet édesapám és édesanyám miatt. És így válaszoltam rá:
- Köszönöm szépen. Vigyázni fogok rá akár életem árán is. Én mindig itt leszek neked édesapámék helyett is.
Ahogy rám nézett tudtam hogy büszke rám és már csak én vagyok neki a családból. Hitte hogy megtudom csinálni és nagyszerű shinobi lesz belőlem. Mikorra oda érkeztem már nem voltam olyan magabiztos mint amilyen voltam. Az arcomról folyt az izzadtság de nem a félelem miatt meg akartam felelni az elvárásainak amiknek kitett engem. Eszembe jutottak menet közbe emlékek amiket apám mondott kiskoromban.
" - Olyan gyors és okos leszel mint apád hiszem hogy te leszel az aki felül tud múlni engem, de van egy fontos dolog amit tudnod kel."
Legalább is így mesélte nagyapám , és így válaszoltam:
" - Akarsz valamit mondani apám?"
" - Majd ha idősebb leszel meg fogod tudni"
Közben már a genin vizsgán voltam írásbeli résszel kezdtünk. Tudtam hogy nem ez a erősségem és nem itt kell bizonyítanom. Írásbeli vizsgám közepesre sikerült viszonylag meg is voltam vele elégedve de aztán mentünk ki a terepre. Ott három fős csapatokba szerveződtünk a csapatokat konohai jounin és segítője állította össze. Egy fiú és egy lány társat kaptam terepen shuriken és kunai dobásokkal kezdtünk tudtam hogy eljött az én időm. Másokat lenyűgözve hihetetlen gyorsasággal és pontossággal találtam be. Már akkor meg fogalmazódott mindenkibe hogy nagy tehetség vagyok. Második rész egy akadály pálya volt mászni kúszni kelet. Ezt is csapat elég jól elvégeztük. Utána jöttek a jutsuk használata. Helyettesítő jutsu, klón jutsu minden kötelező. Szerencsére nagyapámtól rendesen átvettem a leckét minden simán ment 30 csapatból másodikak lettünk. Egyből fel lélegeztem hogy túl vagyok rajta és nagyapám hogy fog örülni hogy ilyen jól teljesítettem. Ezután éreztem azt hogy már én is igazi konohai shinobi vagyok amint felkötöttem a fejemre. Izgatott voltam olyan volt mintha csak álmodnék vártam hogy minél előbb elmondhassam nagyapámnak a remek hírt. Utána megkérdeztem hogy mire gondolt apám ezzel a mondatával. Erre csak így válaszolt:
- "Féltem hogy ha elmesélem ezt neked utána majd egyszer megkérdezed mi volt az. Azt akarta mondani hogy van egy testvéred aki 10 évvel öregebb nálad. Sikeresen letette a chunnin vizsgát utána önszántából elhagyta a falut. Máig keresik a testvéred de senki nem hallott azóta róla akár meg is halhatott vagy jounin szinten tevékenykedik elveszett ninjaként."
Amikor ezt elmondták már akkor elhatároztam magamnak hogy meg fogom keresni a testvérem, tudtam hogy nem szabad magam álmokba ringatni mert benne volt a pakliba hogy meghalt. Nem kaptam pontos leírást a kinézetéről sosem tudtam hogy nézett ki. De nagyapám mindig csak annyit mondott hogy megfogom érezni mikor rátalálok. Aztán kaptunk egy új hírt hogy a testvérem tűz országán belül tevékenykedik de aztán megint hírét vesztettük. Nagyapám odament érdeklődni azonban sokat nem tudott meg csak annyit hogy nagyon erős lett és tűz elemi technikákat használt. Abban a pillanatban mikor nagyapám ezt elmesélte hogy miket tudott meg kaptam egy reményt hogy legalább még él. Ígéretet tettem hogy megtalálom és visszahozom konohába a testvérem amíg nem késő. Egyik nap arra érkeztem haza hogy hogy nagyapám a szokásoshoz eltérően nem várt otthon. Aztán eltelt egy hét egy még mindig nem jött jelentettem a konohai rendőrségen az eltűnését. Információk szerint elment a testvéret megkeresni de azóta nem látta senki. Nem bírtam felfogni hogy eltűnt nagyapám és elakartam menni megkeresni de visszatartottak a konohai kereső ninják. Azzal a magyarázattal hogy még csak genin vagyok és nem tudnék semmit csinálni. Idegesített hogy lenéztek és dühített. Ezért probálok napról napra erősebb lenni.
Megígértem magamnak hogy visszahozom a testvérem és nagyapámat is.A hozzászólást Mieiro Tenki összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 02 2012, 15:52-kor.
avatar
Mieiro Tenki
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure no sato


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 128

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mieiro Tenki

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 18 2012, 16:18

Az előtörténetet nem fogadom el! Rengeteg a helyesírási hiba, de ha még csak ez lenne a gond, talán át is mehetnél, de nem. A probléma:
 1. Először is honnan tudod, hogy mi a chakra elemed? És máris kettő van? Vannak olyan játékosok, akik hónapok óta játszanak, és még mindig nincs második elemük.
 2. Amikor mész az akadémiára, akkor azt mondja a nagyapád: "- Tudom hogy képes leszel rá. Tessék itt ez a katana apád hagyta rád , mert tudta hogy megakarod majd keresni a testvéred." - eddig szó sem volt, hogy van egy testvéred, és meg sem lepődsz azon, hogy ő szóba hozta, pláne, hogy elrabolták.
 3. Genin vizsga talán még oké, de, mégis azt írtad az elején, hogy maximum két technika megy, és a vizsgán mégis simán lenyomtad az őszeset.
 4. Genin vizsga után: "Eszméletlen érzés volt nem lehet leírni. " --> Tessék leírni!!!
 5. " - Olyan gyors és okos leszel, mint apád ,hiszem hogy te leszel az aki felül tud múlni engem" - ezt mondta apád, amiben te egy rejtett jelentést vélsz felfedezni. Én nem...De aztán megkérdezed az öreget, hogy mi az, és elmesél egy történetet az öcsédről...Hogy kapcsolódik mégis hozzá? :O
 6. Rejtett Homok miért rabolná el egy másik nemzet a kisgyerekét? Maximum, ha KG-val rendelkezne, vagy különösen magas chakrával, de az lehetetlen a te családodban.
 7. Nagyapád halála...--->Ír neked egy levelet, hogy ne tudhasd, mi történik vele, és ne aggódj miatta, erre két szobával arrébb meghal? Nem hinném, ha megírja a levelet, akkor elmegy, és maximum az erdőben fekszik ki, vagy a faluban....Furcsa
 8. Hogy jött a tűz a szüleid halálánál, ha teljesen más történt, teljesen máshol?
 9. Állítólag a születésekor elrabolták, akkor, hogy készült rólatok egy békés családi fotó, amin mindenki rajta van, emellett te ötéves lehettél, hogy, hogy nem emlékeztél rá, hogy van egy tesód, ha még fotót is csináltak róla.
 10. Nagyapa, utolsó elérhető rokon meghal, te meg kilépsz az ajtón, üvöltesz egyet, és úgy döntesz, megtalálod a tesód....Semmi tisztelet az öreg iránt? Temetés, sírás, érzések....tessék leírni.
 11. Amit mondtam chat-en, az érzéseidről is írj, mit éreztél, amikor egyedül maradtál az öreggel....
 12. Jó pont, csak mert van az is, kitörölted az entereket.

Ha javítottad, szólj."Faj: Ember" ? Más nem igazán van. Vannak különböző keverékek és "démonok", de azok is emberek. (keverék=Zetsu, Démonok=Jutsetsu) - Jiraiya
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mieiro Tenki

Témanyitás  Mieiro Tenki on Kedd Szept. 18 2012, 20:38

kész
avatar
Mieiro Tenki
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure no sato


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 128

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mieiro Tenki

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 18 2012, 21:18

Huhuhu, mit csináljak veled. Egyrészről sokkal reálisabb lett, mint az előző és ki is szetted az elemi beállítottságot, de még mindig vannak benne hibák. Ha nagyon kedves akarok lenni, akkor mondhatom, hogy a követelményeknek megfelelt, habár nincs benne semmi plusz :/. Ha nagyon gonosz vagyok, akkor újra visszadobom, addig, amíg nem vésed a fejedbe a helyesírási szabályokat, és le nem írod részletesen az érzéseidet...De inkább legyen a középút. Az egész szöveget másold ki a Wordbe, a helyesírási hibákat aszerint javítsd (kivéve az idegen szavakat), és úgy másold ide vissza. Ezt csináld meg, mert le fogom ellenőrizni, de addig is az elő sztorit elfogadom.

Kezdő Ch: 100
Kezdő pénz: 850 ryou

Kalandozz, és fejlődj. cheers És csináld meg azt, amit mondtam. Adatlap
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mieiro Tenki

Témanyitás  Mieiro Tenki on Kedd Szept. 18 2012, 21:27

okés javítom köszönöm!
holnap megcsinálom madrid meccset nézek:)
avatar
Mieiro Tenki
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure no sato


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 128

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mieiro Tenki

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.