Inazuma Kuraudo előtörténete

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Inazuma Kuraudo on Szomb. Szept. 22 2012, 02:56

Név:Inazuma Kuraudo (villám felhő)
Élőhely: Tűz Országa , konoha
Életkor: 13 éves
Nem : Férfi
Rang : Genin
Chakra szint : ?
Chakra típus : ?
Pénz : ?

Vércsoport : +0

Harci eszközök : kunai , katana , shuriken , senbon
Övtáska (bal combon)tartalma : 5 kunai , 5 shuriken , 4 robbanó pecsét , 1 damil (3 méter), 5 füst bomba , 10 senbon
Katanatokok (egy a háton egy a jobb derékon) : 2 ninjato
Táska tartalma : 2 kis tekercs , instant ramen , horgászbot , 1 üveg víz , élsősegély doboz

Ninjutsu: E szintű jutsuk ,
Genjutsu:?
Taijutsu:?
Kenjutsu:?


Kinézet:
Felálló kék haj .Ritka fekete szem.Átlagosan fehér bőr.Kristály nyaklánc ismeretlen erővel.Kék mellény.


Magasság: 145 cm
Súly:40 kg

Viselkedés : Laza de ha valami gáz van akkor bepánikol és elkezd gyorsan gondolkodni és néha ebből nem sül ki ebből semmi jó...

Apa: 37 éves ANBU osztag vezér. elemei : raiton ,fuuton ,suiton
Anya: 36 éves orvosi ninja leme : suiton
Bátyó : 14 éves chuunin . eleme : raiton
Hugi : 7 éves az akadémián tanul.

Születés.

Tíz kerek esztendeje születtem Konoha határán egy kórházban.A nagy esőzések közepette Villám riadóban. Ezért vagyok Inazuma (villám) Amikor megszülettem mindenki meglepődött , mert mindenki azt hitte , hogy lány leszek. De a bátyám nagyon örült, hogy lehet egy öccse.
A bátyám árnyékában nőttem fel ezért engem a bátyám legyőzése éltet. A bátyám a riválisom volt akit mélyen tiszteltem. Az anyám és az apám voltak a "sensei-eim".

Gyermekkor.


A családban úgy van , hogy a gyerekeket csak 6 éves kortól edzik addig játszanak véle tanítják (pl : Ki a Hokage , ...).Ahogy 7 éves lettem a tanulás elkezdődött az apukám megtanított a kunai használatára. A bátyám megtanított a shuriken használatára. Az anyukám pedig ellátta a sebeimet. Ezért nagyon tiszteltem a családomat . És hogy túl tudjam élni a vadonban megtanítottak horgászni és tüzet gyújtani. Ezért nagyon szeretek kempingezni , horgászni és vadászni .Mivel apa mindig küldetésen volt ezért voltam a bátyámmal , így megtanultam a senbon használatát is egy kicsit Smile . Minden hétvégén eljártam a játszótérre és lett néhány barátom Yuki , Lebt, Dai . Ezt a családnak köszönhentem , mert ők engedtek le a játszótérre .A családom mindenben támogatom , mert ők is mindenben támogatnak sok jó emlékem van. Ezek közül az egyik legjobb az amikor 9 évesen a bátyámmal ökölpárbajt vívtam , majd kifáradtunk és hazamentünk egy kis shushiért . De el kellett menni a boltba rizsért a boltba de nem volt , ezért nekünk kellett szerezni . Szóval elmentünk a bácsikánk farmjára a bácsikám csak akkor adott nekünk rizst ha el ijesztjük a tolvaj gyerekeket .
A bátyám észrevette az egyiket a kert végében ezért intett nekem, hogy dobjak arra egy shurikent (tudta, hogy nem találom el) .DE mégis sikerült eltalálni (mai napig nem tudom hogy). Ez után odafutottam hozzá és belerúgtam.
-Nesze neked!-mondtam dühösen.
-Öcsi ezt meg ho...- szólt a bátyám.
-Ez a beszéd Inazuma!!- mondta a bácsikám.
Majd szóra fogtuk a tolvajt kiderült , hogy azért lop mert nincs pénze ételre . A "kihallgatás" után elengedtük de ha visszajön akkor aztán megbánja.
Mi megkaptuk a kért rizst és otthon mindent elmondtunk. Ahogy az apám meghallotta a történetet és be iratott az akadémiára, mert bizonyítottam , hogy méltó vagyok a továbbképzésre.

Az akadémia!

Az első napon amikor bementem összefutottam az egyik barátommal Yukival vele együtt kerestük meg az osztálytermet, meg is találtuk mi voltunk az elsők a teremben szóval leültünk az ablak melletti asztalhoz . Pár perccel később mindenki más megérkezett.Már az első napon eldöntöttem , hogy jó tanuló leszek. A szünetben találkoztunk daijal ő éppen büntetésben volt , mert aludt az órán. Következő órán kunai dobás felmérő volt és engem választottak a gyakorlatra , mind a négy shuriken eltalálta a céltáblát , a tanár megdicsérte a tudásomat.A dicséret jólesett ezért mindig jól viselkedtem egész tanévben. Az egyik nap végén apám kapott egy levelet. Ez állt benne : "Az ön fiának segítség kell ezekben a jutsukban : Bushin no jutsu , Henge no jutsu , Kawarimi no jutsu . Utóirat : Érdemes: Kakuremino no Jutsu , Shushi no jutsu , Jibaku Fuda: Kasse ."
Aztén az apám így szólt:-Na fiam van mit csinálni-
-Mit kell csinálni apa?- Kérdeztem.
-Fejleszteni a jutsuidat.-
Apával sokat gyakoroltuk a jutsukat amíg egy nap a bátyámmal harcoltunk úgy , hogy szabad jutsut használni . Az eredmény egyértelmű volt de jól használtam a jutsuimat , ezt az akadémia is észrevette. De ahogy a családom kapta a leveleket , hogy milyen jó tanuló vagyok egyre büszkébbé tette a családomat.Hónapok , évek teltek el úgy , hogy az egész család büszke volt rám a teljesítményem és az erőnlétemre , de a kocka fordult.
Amikor hazaértem az utolsó akadémiai napomról nagy találkozó volt a házban a bátyám Chuunin rangja miatt mindenki büszke volt és átadta az ajándékát én csak egy kunait adtam. Mikor mindenki oda adta az ajándékát elkezdtük az ünnepi ebédet sushi és rizs gombócok. Majd elmentünk a bátyámmal a városba sétálni.A séta közben elmondtam , hogy genin vizsga lesz egy hét múlva , segített felkészülni.
De az utolsó éjjel nem bírtam aludni egy percet sem.

Genin vizsga.

Az írásbelin: az első pár kérdésre könnyen válaszoltam és utána egyre nehezebb lett az a sok kérdés de szerencsére odafigyeltem az órán és átismételtem az éjszaka során. Az alakváltás jutsu teszten a Hokage pontos másolatává váltam amit a sensei nagyon megdicsért. Amikor a Bunshin no jutsu (klón jutsu) tesztet bejelentették összerezzentem , mert abban voltam a legrosszabb .
Amikor beléptem a terembe már elfogadtam , hogy "NEM adom fel!" . Minden csepp chackrámra szükség volt , hogy létrehozzak két klónt a senseiem le volt törve és azt kérdezte : "Ennyi?"
-Igen.-
-Hát átmentél , de jobbat vártam.-
-Ez a maximum amit nyújthatok sajnálom-
A következő része a shutiken dobó teszt volt.
-Ha ezt megcsinálom biztos hogy genin leszek!- Én
-Nekem ebben és a kunai dobó teszten kell megfelelnem Sad - Ruiki
-Hajrá Ruiki!-
Előreléptem s a kezembe vettem a négy shuriken majd a megszokottan fordulásból .
Az eredmények : Első shuriken : pont a közepébe fél centi mélyen a céltáblában , az örömömet szavakkal ki sem lehetett fejezni egyszerre voltam büszke, boldog , elégedett és megkönnyebbült .
Második shuriken : fél centire a közepétől egy centire fúródva a céltáblában , egyre jobban örültem..
Harmadik shuriken : négy centire a közepétől két sarokkal a céltáblában , kicsit elszomorodtam..
Negyedik shuriken : félve néztem a negyedikre , de ránéztem és a céltábla szélén , örültem a mennyire csak bírtam.
A kunai dobás felmérőn mindenki más eredménnyel teljesítette Ruiki szörnyen , Yuki közepesen , Dai kiválóan , én jól.
Az eredmény hirdetésen én 46/50 pontot kaptam ezért kiérdemeltem a fejpántot és a genin rangot .
Rajtam kívül Yuki 40/50 - nel genin lett. Dai 37/50 -nel lett genin. Ruiki 20/50 - nel bukott meg.


A hozzászólást Jiraiya összesen 15 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 14 2012, 16:04-kor. (Reason for editing : Jiraiya)
avatar
Inazuma Kuraudo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szomb. Szept. 22 2012, 10:10

Üdvözletem!

Én fogom ellenőrizni az előtörténetedet! Nos, első ránézésre, azt kell hogy mondjam, ez kevés.

Tanácsok:
1. Olvasd el alaposan a szabályzatot és az alapján hozd össze az előtörténet adatait.
2. Az előtörténeted legyen rendesen megfogalmazva, a családod legyen rendesen leírva. Szép kerek fogalmazást kérek az előtörténethez. Szerepeljen benne mikor születtél, kik a szüleid, mi a foglalkozásuk, van-e testvéred, ha van, akkor mit csinál jelenleg. A gyerekkorodról is írj egy szép kis történetet, majd arról is, hogyan kerültél az akadémiába. Az akadémiai éveket is szépen leírhatod: milyen volt, milyen tanuló voltál stb. Majd a genin vizsgát részletezd.
3. Klán alapításhoz engedély kell, illetve legalább 3-4 másik JK akik a tagjai a klánnak. Tehát azt javasolom, hogy még ne akarj klánt.

Ha megfogadod ezeket a tanácsokat és írsz egy szép előtörténetet, akkor elfogadom. Egyenlőre viszont ELUTASÍTVA!

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Inazuma Kuraudo on Vas. Szept. 23 2012, 01:01

Editeltem most már jó ?
avatar
Inazuma Kuraudo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Kedd Szept. 25 2012, 09:22

Ne haragudj, de továbbra sem tetszik az előtörténet. Mindenki megszületik egyszer, ezért jó lenne, ha te is azzal kezdenéd. Ráadásul a kezdés eléggé sántít. A Tűz országa nem fog a Szamurájokkal háborúzni, eléggé távol vannak egymástól, ráadásul a Shinobi-k könnyedén el tudják intézni a Szamurájokat.

Továbbá, az akadémiára nem azért kerülnek be a tanulók, mert már nagyon jól képesek használni a chakrájukat. Nagyon sokáig tart, míg valaki képes lesz a chakráját irányítani, ráadásul az alapokat éppen az akadémián tanítják meg a sima E rangú technikákkal. Tehát semmiképen sem juthatsz be úgy az akadémiára, hogy már képes vagy irányítani a chakrád, ráadásul kenjutsu-ban is kiváló vagy.

A Chakra vezető kardot is elutasítom, még geninek sem kapnak ilyesmit kezdésként, ráadásul úgysem tudnád használmi, mivel a fegyverbe való chakra áramoltatást megint külön el kell sajátítanod.

Az akadémiai évek is sántítanak számomra kissé. A neveket nagy kezdőbetűvel írjuk, az is hiba. Az akadémiában nem rohangálhatsz fegyverrel a kézben és nem fognak kunai-t vagy más dobófegyvert feléd dobni. Ráadásul a tanulmányaidról most sincs szó, inkább a büntetés miatt aggódsz. Én azt a pár évet, amit az akadémián töltök, nem húznám ki ennyivel.

Majd jön a vizsga... Hááát, az sem valami nagy alkotás. Szerintem olvass el más előtörténeteket is, hátha abból jobban össze tudod szedni a gondolataidat és szépen meg tudod fogalmazni, mit is szeretnél. Ráadásul gyakran összefolyik a szöveg, mivel ritkán használsz írásjeleket.

Tehát továbbra is Elutasítva

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Szept. 30 2012, 15:29

Csak hogy ki tudd javítani és haladj előre, írok Én Kabuto helyett. Még nem olvastam végig az előtörténetedet, de már a legeleje nem stimmel. Nem lehet a karaktered 10 éves, mivel 13 évesen fejezik be az Akadémiát azok, akik nem buktak. Ebből az következik, hogy mivel 4 éves az Akadémiai így körülbelül 9 éves korodban kell elkezdened a tanulást. Előbb nem lehet. Viszont olyat lehet, hogy később kezded 2 évvel, viszont akkor nehezebb a dolgod. Ami talán segítséget nyújt az egy minta ami a Szabályzatban is benne van:

Shikaku írta:Egy előtörténetnek így kell kinéznie:

Név: a karaktered neve
Ország: pl: Tűz országa
Rang: Civil, Akadémiai tanuló vagy Genin
Kor: pl: 15
Nem: a karaktered neme
Felszerelések: a karaktered felszerelései (lásd. Fegyverek topic)
Kinézet: ide egy rövid jellemzést kérnénk a karaktered külleméről, kinézetéről /szeme színe, haja színe, testalkat, testfelépítés, milyen ruhát, ékszereket visel, stb./
Jellem: ide kérjük, hogyan viselkedik a karaktered, akár azt is, milyen intellektussal rendelkezik.
Előtörténet: ide kell írni a karakter elősztoriját!


Néhány alapszabály, amelyeket be kell tartania mindenkinek:

- Csak teljesen KÉSZ előtörténet nyújtsatok be!
- 13 éven aluli karaktereknél minimum 30 sornak kell lennie az előtörténet terjedelmének!
- 13-15 éves karaktereknek minimum 40 sornak kell lennie az előtörténet terjedelmének!
- Elveszett ninja karaktereknek minimum 50 sornak kell lennie az előtörténeteknek!
- Vessző és pont után SZÓKÖZT teszünk!
- A sorokat írjátok végig, kivéve, ha új bekezdés vagy párbeszéd van!
- A születésetekkel kezdjétek az elősztorit: Hol és milyen körülmények között született a karakter.
- Hány évesen kezdtek el edzeni, edzett-e a családod? /FIGYELEM! 3-4 ÉVESEN NEM SZOKTÁK EDZENI A GYEREKEKET! Gondolj bele, amikor te voltál annyi idős! Ha valaki ilyet ír bele, elolvasás nélkül elutasítjuk!/
- Miért lett a karaktered Ninja? Mi motiválta? /Ez egy nagyon fontos momentum, ne tessék kihagyni!/
- A Genin vizsgára kéretik nagyon odafigyelni! Írjátok le, hogy mi volt a feladat, hogy készültél fel, hogy teljesítetted, tudtál-e aludni előtte stb.!
- Ha idősebb már a karakter, akkor tessék leírni, hogy milyen feladatokat teljesített, milyen volt az élete!
- Ha elveszett ninja a karakter, akkor írjátok le, hogy miért vált azzá! /A „gondolt egyet, aztán elhagyta a faluját” nem indok!/
- Ezenkívül aki nem írja le a viszonyát a családjával, azt, hogy hogyan haltak meg a szülei /már ha meghaltak/, van- e testévére, és ha van akkor azzal a kapcsolatuk milyen, annak is el lesz utasítva a története!
- Zabuza/Sasuke/Naruto és egyéb anime/mangabeli figurák életéhez ne hasonlítson a te karaktered élete, különben könnyen azon kapod magad, hogy elutasították azt!
- A helyesírási hibákra allergiásak vagyunk, ezért mielőtt beadjátok a munkátokat, másoljátok be Word-be, és javítsátok a hibáitokat!

Aki ezeket a szabályokat betartja, és hosszú, gyönyörűen megfogalmazott elősztorit ír, azt jutalomban részesítjük! A történetet feldobja az, hogyha szépe tagoljátok, és színesítitek, képpel illusztráljátok az egyes szereplőket!


Így tehát az Előtörténeted még mindig ELUTASÍTVA. Ahogy Kabuto is mondta, segíthet ha elolvasol egy másik előtörténetet. Szólj ha kész vagy.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Inazuma Kuraudo on Vas. Okt. 14 2012, 01:31

Most jó?
avatar
Inazuma Kuraudo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 14 2012, 08:28

Mivel kezdtem? Kor. 13-15 évesen fejezheted be az akadémát. És mivel a karaktered nem egy "zseni" tehát nem egy Uchiha Itachi, ezért bizonyára nem mutatott olyan kiemelkedő tehetséget, hogy 5-6 éves korában kezdje el azt a 4 évet. Legalább 9 évesnek kell lenned. Lenne még mit javítanod, a kisebb gondok azok megvannak de ha kijavítottad a számokat akkor elfogadom. Tehát, javítsd:

- Minimum 9 évesnek kell lenned ahhoz, hogy reálisak legyünk.
- Ha 9 évesen elkezded az Akadémiát akkor 4 év alatt végzel, tehát mire Genin leszel, 13 éves leszel.

Ezeket javítsd, majd szólj és utána adom a Chakrát és a többit.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Inazuma Kuraudo on Vas. Okt. 14 2012, 13:34

Beírtam, hogy 9 évesen írattak be az akadémiára ez így jó?
avatar
Inazuma Kuraudo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 14 2012, 16:06

13 éves a karaktered. Azt nem javítottad. Ott volt rögtön legfelül, de kijavítottam neked. Nos tehát: Kisebb hibák ellenére, ELFOGADOM az Előtörténetedet.

Kezdő chakra: 100 ch
Kezdő Pénzösszeg: 1000 ryo
Rang: Genin
Szint: D


Már csak Adatlapot kell írnod, aztán kezdheted is a játékot!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inazuma Kuraudo előtörténete

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.