Erdőségek

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kurita Takashi on Vas. Jan. 28 2018, 18:44

Osumi sejthette volna, hogy elsőre nem fog sikerülni. Szó sincs a tehetségtelenség eshetőségéről, mindössze, elsőre minden nehéz. S bár a száján meleg levegőt fújt ki, a várt hatás, hogy egy égő tűzgolyót fújjon ki elmaradt. Ez persze lelkesedését nem törheti le, hiszen a kezdeti nehézségeken túl kell lépni, a szinteket meg kell ugrani. Ehhez pedig mindössze annyi kell, hogy elég elszántan próbálkozzon. A segítség sem marad el. Ugyanis amikor megállnak pihenni, hiszen a fákon ugrálva eléggé veszélyes és fárasztó lenne egy Katon ninjutsut próbálgatni, nem beszélve a veszélyről, hogy felgyújtja az erdőt, Makoto fejét csóválva megszólal. 
-
Az Endannál, talán a legfontosabb, a megfelelő légzőtechnika. A kilégzés és belégzés, nagyon fontos a Katon technikáknál, a helyes légzés nélkül nehezedre fog esni sikerrel teljesíteni a kitűzött célt. Azt mondanom sem kell, hogy miféle katasztrófa történik veled, ha belélegzed a katon chakrádat. Kezdd újra, de előtte ügyelj a légzésedre! Próbáld a chakráddal kibővíteni a tüdőkapacitásod, mutatom! - hatalmas levegőt vesz, amitől a mellkasa már-már elképesztő méretekben kidülled, majd kifújja a levegőt, mire az előtte lévő avart felkavarja a lehelet. - A kifújás pillanatában, a felszabadított katon chakrádat, a levegőbe juttatod és az begyullad. A kellően erős kilégzés, végül tűzgolyó formájában a célba juttatja a támadást. Ne csüggedj, gyakorold a légzést! 


 Céljuk felé gyorsan haladnak, a fáról fára való ugrálás, talán a legjobb és leggyorsabb módja a haladásnak. Könnyebb, mintha az erdei kacskaringós, helyenként nehezen járható ösvényeket választották volna. Mégsem érnek el céljukig olyan hamar, mint azt vágyták, hiszen újra és újra megállnak pihenni és Makoto hagyja, hogy Osumi gyakoroljon is egy keveset. Háromszor állnak meg, mire besötétedik és kénytelenek letáborozni. Ha ez nem lenne elég, a távolban egy villám kettészeli az eget és lassan megnyílnak az Ég csatornái. 

/ A posztodban írd le a három gyakorlást, amelyek mindegyike után, egyre jobb és jobb eredményt érhetsz el. Az utolsó gyakorlásod eredményét hagyd nyitva, posztodat pedig addig írd, hogy elkezdtek tábort verni. /

_________________
Előtörténet
Adatlap
_____________
Mesélések: 
- Naga Hikaru : Utánpótlás Képzés
avatar
Kurita Takashi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 65


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.