Hazukage Kurono

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hazukage Kurono

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Szept. 27 2012, 18:40

Raiton Inroku // Villámvonzás
(Saját technika)

Cél:
- Távolsági harc specializálása
- Ismeret szerzés pecsét technikákban.
- Elmélyülés a Raiton elemben
- Saját technika kifejlesztése.
Előzmények:
Kurono miután élethalál harcot vívott klánja kiirtójával, szertett némi pénzre, és újra az elveszett ninják életét éli, és újra régi céljai vannak előtte kissé kibővítve. Kurono tudás utáni vágya sarkalja arra, hogy egyre mélyebben, és mélyebben elmerüljön a Raiton elem és maga a ninjutsu művészetében, és tökéletesítse azokat, de magának és nem az új generációnak, ahogy régebben hitte.

Miután elvégeztem Shiba-samanának a munkát elindultam, hogy minnél messzebb elhagyjam a falut, mielőtt egy vadász osztagot küldenek rám. Végleg elakarom hagyni Kumogakuret, az egyetlen okom, amiért a faluba valaha is beteszem a lában, az az lesz, hogy elpusztítsam és végleg megtisztítsam a nevem Kumogakure bűnös keze alól. Egyenlőre nem tudom az utam hova vezet, csupán elindultam a falu határa felé. Megfordult a fejemben, hogy vissza térek Kirigakureba, de nem lenne jó ötlet azok után, hogy elárultam a Bishamon tervét. Kirigakure nem üldöz, de a Bishamon még lehet él és virul, és biztosan szeretnék, hogy a fejem a falukon lógjon.
~Ha eltudnám érni, hogy minden támadásom célba találjon…~
Jegyzem meg magamban, és ezen az ötleten ténylegesen elkezdtem elmélkedni.
~Egy ilyen technika hátrányokkal járhat, ha csak a Raiton elemet vizsgálom is. Kell egy technika, amivel képes vagyok megjelölni egy célpontot, és a támadásaim arra irányulnak.~
A köpenyembe burkolódzom miközben a határ felé sétálok, és tovább gondolkodom. Nagyon magával ragadott az ötlet, talán képes leszek egy olyan jutsut alkotni, ami szintén áttörés lenne a ninjutsu történelmében, de nem szeretnék bonyolult elméletekbe kezdeni. Azt megtanultam, hogy olykor az egyszerű dolgok a leghatékonyabbak. Kérdés az én elmémnek mi számít bonyolultnak? Viszont a jelölés szón eszembe jutot a IV. Hokage Hirashin no jutsuja és maga a tér-idő jutsuk.
~A tér-idő jutsukban is meg kell adni a célpontot, ahova a lényt szeretnénk hívni, vagy mi magunk szeretnénk menni. Ezt a saját chakránkkal tesszük meg.~
Éreztem, hogy jó nyomon járok, de sajnos az efféle pecsét jutsukban nincs gyakorlati ismeretem, csupán elméleti.
~Ha a pecsétnek képes lennék, egy pozitív töltést adni, akkor a Raiton jutsukban létrejövő kisülések, amik az elektronok nagy száma miatt negatív töltésűek lesznek, oda vonzaná magához, hisz a negatív töltések az ellenkező nemű pozitív töltéshez vándorolnak.~
Az elmélet megvan, de a pecsét létrehozásához információra van szüksége, amit tudja is, hogy hol keressen. Konohában. Biztos vannak feljegyzések a Hirashin no jutsuról még ha csak a jouninokat is kérdezgeti. Konohába még biztos nem jutott el a híre, hogy elhagyta a faluját, így nyugodtan kutathat.
-Kuchiyose no jutsu!-
Hangzik el a jutsu neve a kézpecsétek után, majd megjelenik Hana, akinek a hátára szállva minnél gyorsabban Konohába szeretnék érni. Időm, mint a tenger, de ha a tudást halmozását illeti, nem tudok leállni. Hajthatatlan vagyok a tudásra, és arra, hogy alkossak valami ujatt.
~Tudtommal még senki sem hozott létre elemi pecsétet, ha még is akkor az rég elfeledett. Ez biztosan valami új lesz.~
Ha végig gondolom, magas elemi manipulációt érdekel, ami rám nézve nem gond, mivel mestere vagyok a villám elemnek, de néha úgy érzem még is keveset tudok. A chakra testen kívüli tárgyban való irányításáról csak elméletben érek valamit, na és a Tobidogu no jutsu, de ilyen magas fokon sohasem volt hozzá szerencsém. A Kuchiyose is tér-idő jutsu ami né mivel eltér az én tervemtől. Az út során a barna kötéses könyvemet olvasgatom, ami egy Bingo könyv. Próbálok minél több információt szerezni a benne lévő személyekről, talán a mellettük lévő pénzösszeg egyszer a zsebemben landol.

Két nap repülés után, és egy-kétszeri pihenés után megérkezek Konohába. Nem akarok nagy feltűnés kelteni, így az ország határától kissé távolabb, ahol már veszélyesebb a helyzet leszállok Hanáról és gyalog folytatom az utat. Innen még egy napi út Konohagure no Sato. A Levél rejtett falva. A faluban nem próbálom meg rejteni magam, hisz az annál feltűnőbb lenne, de Kumogakure fejpántját se viselem. Nem tudom mire vélnék, ha egy Kumogakurei itt lenne. Habár szövetségesek, minden ország a saját dolgával van elfogadva, csupán diplomáciai okokból, és én nem szeretnék ilyen „okokba” keveredni.
~Hol kezdjem a keresést.~
Soha nem jártam még Konohába, mivel soha nem vezett ide célom. Mostanáig. Most nagyon fontos dolgom van, és éppen ezért benézek egy Ramenes bodéba. A cégtáblán „Ichiraku Ramen”-ál.
- Üdv idegen mit adhatok?-
- Egy tál rament szeretnék.-
Az ipse már készíti is én meg nyugodtan várom a kaját, és közbe nézelődök. A járókelőket figyelem. Játszó gyerekek, genninek, chuninok és jouninok. Zajlik itt az élet. Pár perc múlva elkészül a tál meleg étel, és elkezdek kulturáltan enni.
- Nem tudja véletlenül, hol találok itt egy kocsmát, vagy valami ivót?-
Nem merek konkrétan rákérdezni a dolgokra, túl sok a nyüzsgő ember errefelé, főleg nappal.
- Van egy klub a közelben, ahol nagy az éjszakai élet. Sok fiatal jár oda, sőt még chuninok is, akik elég idősek hozzá, de néha jouninok is megfordulnak. -
Meg is volt a következő úti célom, de megkellet várnom még besötétedik. Miután kifizettem az ételt a városban bolyongva várom a sötétedést. Éjszaka a klubban ingyenes buli volt. Legalább is a belépő. A pulthoz sétálva kértem egy kis saket, és kedvemre tett, hogy láttam bódult chuninokat szórakozni. Az egyiket leszólítva a pultnál beszélgetésbe kezdtem vele, és pár sake után beszédesebb kedvében volt. Megkérdeztem tőle, hol tudnék utána nézni a Hirashin no jutsunak. Azt mondta nem tudja, de egyik osztálytársa ebből írta a dolgozatát, és említette, hogy a könyvtárban lehet információ. Az éjszakát az Akadémia mögötti kis erdőben töltöttem. Annyira megszoktam a puha ágyat, hogy vágytam az újításra. Újra a szabadban aludni, a fák lombkoronái között. Másnap a könyvtárba mentem, és szinte az egész napott ott töltöttem. Több könyvet is találtam pecsét ninjutskról és a Hirashin no jutsuról, de egyik se tartalmazta a konkrét leírást, de nekem erre nem is volt szükségem. Azt már tudtam, hogy a pecsétek a chakra testen kívüli tárgyban való irányítása, de megtanultam, hogy ehhez a technikákhoz előkészületek kellenek, amik a jegyzetek, a pecsétek. Tehát mindennek megvan a maga szimbóluma, így utána néztem azoknak a szimbólumoknak amikre nekem szükségem lehet. Az információkat lemásoltam egy tekercsbe az összes lehetséges szimbólummal. A könyvtáros kissé gyanakodott, de kit érdekel. Egy fura szerzet az egész napját a könyvtárba tölti. Talán a régi sanninra emlékeztetem Orochimarura. Mondták már rám, hogy kissé hasonlít a felfogásom az övével, de ez engem hidegen hagyott. Nem tudok sokat Orochimaruról, de nem is szeretnék többet tudni, bár a kutatásait szívesen a magaménak tudnám. Úgy halottam sok érdekes dologra jött rá, amiből undorítóbbnál undorítóbb technikákat alkotott. A lényeg nem rajta, hanem rajtam van. Keresnem kellet egy helyet, ahol biztonságosan kísérletezhetek és megalkothatom a pecsétet. A választásom a Vég Völgyére esett. Az szinte Konoha és a Hang országának a határán fekszik elég szélen ahhoz, hogy senki, vagy csak kevesen látogassák. A vízesés mögött pont feküdt egy barlang, ami útonállók rejtek helye volt. Tehát „nagy bánatomra” kénytelen voltam végezni velük, hogy üres legyen számomra a hely. A férgeknek volt elég élelmük, hogy jó ideig éljek belőle, így nem kellet elhagynom barlangot az elkövetkezendő időkbe. Az információk alapján, amiket találtam kutattam a megfelelő szimbólumok után, és több szimbólum kombinációját is kipróbáltam, de egyik sem járt sikerrel. A hatás egyiknél sem lépett érvénybe. Egy hónapba telt, amíg megtaláltam a megfelelő szimbólumokat, ami végül egyszerűnek bizonyult. A Cél kereszt szimbóluma ami egy kőr és a Észak-Déli illetve Keleti-Nyugati irányban négy x jelöl, a célkeresztben pedig a villám Kanji szimbóluma.

Ezzel sikerült elérnem, hogy villám elemű chakrapecsétet hozzak létre, de a gyakorlás sem maradhatott el. Az egy dolog, hogy megvolt maga a pecsét, de az elemi manipulációra is szükség volt hozzá. Azért, hogy jobb hatást érjek el a semleges töltésű chakrát pozitívvá kellet alakítanom. Rendelkeztem magas formai manipulációval és elemi ismerettel, de eddig csak olyan ninjutsukkal volt dolgom, amik negatív töltést eredményeztek, és elég volt a semleges chakra, amik a negatív töltéssel szemben pozitívak, de ezek nem elegendőek nagy távolságra. A semleges töltés nem vonzza úgy a negatívat távolról, mint egy pozitív töltés, és nekem pont a távolsági harc hátrányát kellet kiküszöbölnöm. A gyakorlás fárasztó volt, hiszen a pecsétek számomra újak, ráadásul elemi manipulációval is kellet kombinálni, ami hatványozta a feladatot. Sok időt igénybe vett, mire végeztem szinte az összes készletemet feléltem. Két hónapomba telt kifejleszteni a pecsétet, majdnem tökéletesre. Sikerült a pecsétet pozitív töltéssel ellátni, és feloldani, ami még szebb a támadásaimat magához vonzotta. Ami aggasztó volt, hogy a pecsét minden egyes támadás után megsemmisült, és újra kellet használnom. Próbáltam rájönni a hibára, ezért tovább gyakoroltam és megfigyeltem a pecsétet. Rájöttem ez javíthatatlan hiba az elemem természetéből adódóan. Mikor a pecsét érintkezik a negatív töltéssel kisülnek, vagyis neutralizálódnak és épen ezért a pecsét megsemmisül. Azért elégedett lehetek, hogy sikerült létrehoznom egy pecsét technikát, ami elemi manipulációval is kombinálva van. Ha azt nézzük egyetlen pontos találat is végezhet az ellenféllel, mivel leteszteltem jegyzeteken is a pecsétet, és a támadások követik a vonzás irányát, tehát mozgó célpontra is alkalmasak. Az elkövetkezendő időkben, pénzkeresési lehetőségek után kutattam. Nem költöttem sokat a három hónap alatt, de valami hobbi kell, és tesztelni akartam élesben a technikát.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage Kurono

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Okt. 02 2012, 19:00

Remek és ötletes technika. Igaz, maga az Élmény terjedelme kielégítő, viszont maga a megalkotás folyamata a többi dologhoz képest kevés, viszont ezt jól kompenzáltad a részletes és tudományos leírásokkal, viszont arra vigyázz, hogy ezekről tudomást kell neki is szereznie, mert magától csak akkor jöhet rá ha keresi. De gondolom eleget tudhat a karaktered Kumogakurei Jouninként és Kirigakurei Bishamonként.
A másik dolog, hogy magáról a Pecsét technikákról csak általánosságban olvashatott a karaktered, ahogy a Hirashin no jutsut is csak megemlítik. Viszont, a tanulásod ELFOGADVA!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.