Határvidékek

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Határvidékek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szer. Okt. 03 2012, 15:56

Az ország határai. Északon hólepte hegységről van szó, míg délen erdős kontinentális éghajlatról.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Tessa on Kedd Okt. 09 2012, 19:37

//Fagy Gyermekei. Elnézést, hogy lemaradtam a körről, Ashurát vártam a sorrend végett ^^''' //

A rejtélyes férfi akinek feltettem kérdésem sorozatait, mivel másnak nem volt túlzottan sok kedve megnyilvánulni, és ezzel a kellő információmennyiséghez jutottam mellyel már meg lehetett kezdeni egy küldetést. Elég gáz lenne elrabolni a gyereket úgy, hogy még csak nem is tudjuk, hogy hol van az átadási pont, vagy akár úgy nekivágni a küldetésnek, hogy már eleve várnak ránk. A lényegen a plusz információk mit sem változtattak, majd út közben alakulnak a dolgok, ám egyvalamiben biztos voltam, méghozzá abban, hogy a többiek sokkalta erősebbek nálam, így valamit tennem kellett az ügy érdekében, hogy ne én legyek az a személy akinek a részét szétosztják a többiek között. Még mielőtt bármit is tehettem volna ez ügy kapcsán, valaki megelőzött a jelenlévők közül, azok közül is másik női fél. *Társulni? Lényegében ezt az egész elrablásos dolgot együtt kellene végrehajtanunk, nem pedig linkesedve külön külön csoportokban*
- Már miért bánnám? Szívesen veszem, hogy velem akarsz tartani, ami pedig a csapdás dolgot illeti, ennek kifejezetten örülök. Már volt dolgom néhány igen kellemetlen csapdával így nem szeretném ismételten átélni a dolgokat. Tessa vagyok, örvendek... Mutatkoztam be a lánynak igencsak felelőtlenül az igazi nevemen és erre már utólag magam is rájöttem. Nem igazán voltam benne ebben az illegális bizniszben, így nem tudhattam nem éppen célravezető a saját névvel való bemutatkozás, és természetesen erre már Yokonak is volt némi szava. *Hülye! Hogy lehet valaki olyan idióta mint te? Igazi néven bemutatkozni egy illegális küldetésen, briliáns mondhatom...* *Jól van már na, ne osszál... Talán öömm nos, pont ez a csavar az egészben, mindenki tudja, hogy a másik egy hamis néven mutatkozik be, így az igazi nevemet nem fogják elhinni!* És igen, Tessa győzött saját elméjében folytatott kis vitájában, bár igazából ez csak egy aprócska kifogás volt.
Emiko hangosan kijelentette, hogy akárki akármit csinál, ő akkor sem lesz a csapat vezetője, amire felkaptam a fejem és eszembe is jutott egy megoldás ami talán orvosolhatja azt a problémámat ami már a találkozó elejétől fogva zavart engem. Kezemet gyengéden rátettem a mellettem álló Emiko vállára, majd jól láthatóan rámosolyogtam, ezt követően pedig megpróbáltam középre állni, hogy a megjelentek figyelmébe kerüljek. - Természetesen nem más mint én leszek a csapat vezetője, hogy miért, az ne érdekeljen titeket, elég legyen annyi, hogy nálam van a térkép! Szólaltam fel jó hangosan, úgy hogy mindenki halhassa. Ennek a tettemnek több oka is volt, de leginkább az, hogy a hang rezgései által, melyeket kibocsátottam, egy végtelenül egyszerű genjutsuba kergessem a jelenlévőket, mely végtelenül ártalmatlan, de szükséges. - A térképet jó alaposan az eszembe véstem... jelentettem ki, ahogyan felmutattam azt mindenkinek, majd jobb kezemmel csettintve egyet a papírdarab alatt, elégettem azt. Legalábbis ezt a látszatot próbáltam meg elhitetni a jelenlévőkkel a genjutsum segítségével. -... így most már csakis a memóriámra támaszkodhattok a küldetés alatt. Mindeközben a térképet jó alaposan elrejtettem a táskám legmélyén, majd megszüntettem a kis kiterjedésű területi kép kivetítését.
- Ideje lenne indulnunk! Adtam ki a legelső utasításomat, mint csapatvezető, akár tetszik ez valakinek akár nem, majd megindultam a fagy országának határa felé. Út közben próbáltam Emiko mellett maradni, elvégre ő volt az aki felajánlotta a társulásos dolgot. - Természetesen jó az ha összefogunk, de a többieket is össze kell fognunk, hogy sikeresen hajtsuk végre a küldetést. Jegyeztem meg egy apró, ám jól látható mosollyal a lánynak, majd az út további szakaszára fókuszáltam.

//A végrehajtott genjutsu neve: Démonikus Illúzió: Hamis Terület Jutsu // Kokoni Arazu no Jutsu, amivel kis területen meg tudjuk változtatni a tájat, annak alkotóelemeit, valamint tárgyait, ami jelen esetben a térkép//

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szer. Okt. 10 2012, 16:58

// Fagy gyermekei //

Mirubit a furcsa maszkos fiú, vagy is Itanashi nagyon "felébresztette" és megindította a fantáziáját. A szavai nagyon érdekesek voltak, de kettős szándékról árulkodtak. Azt szűrte le a fiú viselkedéséből, és a beszédéből, hogy amolyan érdek kapcsolatot akar kettejük között kialakítani, és valószínűleg nem csak erre a küldetésre, különben nem jött volna oda hozzá. Viszont, az koránt sem tetszett Mirubinak, hogy ez az Itanashi ismeri Őt, Ő pedig nem ismeri. Valószínűleg azért mert álarc mögé rejtőzik. Így bárki lehet aki kicsit is ismerheti a fiút, beleértve a Chuunin vizsga nézőit is. Ez tűnt a leglogikusabbnak, hogy ez a fickó ott volt aznap a nézők között és így figyelt fel rá. Minden esetre Mirubi érdeklődését felkeltette, de még nem szólt semmit. Miután a fiú távozott, az egyik "társ" átvette a vezetést. Egészen pontosan az a leányzó, akinél a térkép volt. Mirubi egyetértett vele, ugyanis nála van az utat mutató papírdarab és Ő ismeri az utat, így Övé a vezető szerepe. A másik társ aki szintén maszk és egyéb figyelemfelkeltő dolog mögé rejtőzik, javasolta, hogy induljanak, valamint a feladat vezetőjéről is majd később döntsenek. Logikus volt, hogy az vezeti majd a csapatot az akció során, aki a legtöbb tapasztalattal rendelkezik. Mirubiról ez nem mondható el, így Ő biztosan kilőve és az a furcsa lány is akit Ifu annyira megkedvelt. Így nem volt mit tenni, odasétált Itanashi mellé, majd bólintott. Nem tudta magában sem megfogalmazni, hogy miért bólintott, de talán ezt a fiú, majd egy bizalmi gesztusnak véli. Ez lenne a cél. Tehát a 6 fős csapat elindult. Ifu, mindvégig Mirubi mellett maradva mozgott. Valami miatt tartott a maszkos fickótól, de Mirubinak egyre szimpatikusabbnak tűnt.
Elérték a Fagy Országának határát. Már érezhető volt az a hideg és csípős levegő, valamint látni lehetett a hófödte hegyeket is. Sosem láttak még ilyen szépet! A macska és Mirubi is ámulva figyelte a tájat. Akármennyire is gyűlöli az embereket, a természet művészetét mindig nagyra becsülte. Nem egy világfájdalmakkal küzdő őrült, így igencsak felemelő érzés volt látni ezt a csodát. Még szerencse, hogy hosszúnadrágban és pulcsiban jött, de talán még így is túl hideg lesz. Viszont, lassan itt lesz az ideje annak, hogy megbeszéljék a dolgokat. Mirubi odasétált Itanashi mellé, majd megszólalt halkan, ügyelve arra, hogy csak a fiú hallja amit mond.
- Ha el akarod nyerni a bizalmamat és azt akarod, hogy segítsek neked akkor fedd fel előttem magad. Ahhoz, hogy elnyerd a tetszésemet egyenrangú feleknek kell lennünk. - Ezután pedig hangosabbra vette a figurát - Szerintem mindenki fedje fel a kilétét! - Mondta, valószínűleg a többiek nagy megdöbbenésére - Ha azt akarjátok, hogy a küldetés sikeres legyen, akkor tudnunk kell, hogy hogyan néznek ki az úgynevezett társaink. Én megtudlak titeket különböztetni most már, - Hiszen mindenkit alaposan körbeszagolt - de ha nem tudjuk, hogy ki-kicsoda akkor akár az ellenség közül is becsatlakozhat valaki észrevétlenül. Ez pedig nem lenne jó. Az Én nevem Mirubi és mint látjátok, nem rejtem el kilétem.
Mondta, majd felvette magához Ifut és a többiekre nézett. Várta a reakciókat, elsősorban Itanashiét valamint a furcsa lányét. Nem mindennapi dolog, hogy Ifu kíváncsiságát ilyen szinten felkeltse valaki. Mindig is szerette bosszantani a gazdáját, de ez most más...
~ *Még is csak utasításokat adsz? Nem azt tervezted el, hogy most is a háttérből mozgolódsz? *Te ugyan azt érzed és tudod mint Én nem igaz? Te tudod amit Én teszek és Én gondolok, de azt nem tudom, hogy Te mit gondolsz. *Mivel Én Te vagyok. Azt gondolom amit Te elfojtasz magadban. Tehát, változott a terved ami a figyelemfelkeltés illeti? *Nem... Csupán átértelmeztem néhány dolgot. Ha a háttérből "mozgolódom" ahogy Te is mondtad, akkor csak feltűnőbb leszek. Manapság az élet törvényei megváltoztak. Úgy kell gondolkodnunk ahogy a többiek! ~
Folytatta ezt a kis elmekommunikációt, ahogy azt mát megszokhatta. Óh Ha tudná, hogy mennyire nincs egyedül ezekkel a problémákkal! Valószínűleg meglenne az első kísérleti alanya. Ugyan tudja, hogy miért is alakult ki nála ez a rendkívül undorító és idegesítő Skizofrénia állapot, de azt nem tudja, hogy mivel lehetne ténylegesen meggyógyítani. A lobotómia kétségkívül segítene, de kérdéses a dolog, ugyanis a teljes szellemi és testi leépülés sem kizárható. Ezért egy olyan emberre van szüksége aki hasonló problémákkal küzd! Egy ilyen alany áldás lenne. Akár itt és most eszközölné rajta ezt a rendkívül egyszerű beavatkozást egy senbon segítségével. Az ilyen gondolatok pedig ismételten felizgatták Mirubi zavaros elméjét.
~ Ezért is undorítóak az emberek! Egyetlenegy tűvel képes lennék, sőt még egy ujjszülött is képes lenne teljesen nyomorékká tenni egy felnőtt embert! Talán ez az emberi test legesendőbb pontja! ~
Ugyan a túlzott indulatnak nem volt nyoma gondolataiban, de ez még inkább aggasztóbb, ugyanis ez azt jelenti, hogy elfolytja dühét, hogy ne lássák rajta a többiek. Így viszont ismételten csak Hishimont táplálja.


Amit Mirubi magával hozott a küldetésre:
- 2 kis chakra tekercs (Egyik a jobb lábára tekerve 1 pedig a bal alkarjára.)
- 2x5m drót.(Ezeket használja a tekercsek rögzítésére)
- 10 senbon (Tekercsben a bal alkarjára)
- 8 robbanójegyzet (Farzseb)
- 8 Kunai (1-1 mind két szandáljában, 6 pedig a Szürke tekercsben a bal lábára tekerve)
- Saját Készítésű érzelemfokozó egy 20ml-es üvegben (Zsebében [Bővebb Info az Adatlapon])

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1292

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Szer. Okt. 10 2012, 19:41

]A fiúhoz intézett szavaim úgy tűnt, meghozták a hatást. A fiú, bár nem mutatta ki elsőre, úgy éreztem, megfogtam. Ekkor ismét a kilétemre volt kíváncsi.
- Mint már mondtam, nem fedhetem fel még most, de hamarosan eljön az ideje. - zártam le. Ekkor a fiú bemutatkozott. *Ostoba* szólt a hang. Valóban, kissé meggondolatlan sőt inkább felelőtlenség, és nem utolsó sorban szükségtelen volt elkiáltania magát. A fiú azt akarta, hogy mindenki mutatkozzon be, mutassuk meg, hogy kit rejthetnek az álarcok. Nem hiszem, hogy ebbe belemennek a többiek, hisz akkor nem is kellett volna az álarc. Ha a többiek is megmutatják, akkor arcomról félig lehúzom álarcom, takarva másik felem. Amit láthatnak az szinte hófehér hajam, sebhelyes szám, valamint világoskék szemem.
Ekkor valami furcsa érzés fogott meg. ~Ez meg mit csinál?~ kérdeztem magamban. A lány, akinél a térkép volt, felgyújtotta. ~Egész okos, ezzel kiérdemelte a vezetői rangot, valamint, hogy őt kell követnünk, az úton védenünk, mivel csak ő tudja, merre kell mennünk.~ Azzal mindenki elindult. Mirubi elé sétáltam és csöndben haladtam. Az idő lassan lehűlt, szinte már látható leheletem is minden lélegzetvételemnél. A talajon megjelent a vékony rétegű hó, elérkeztünk a Fagy országának határára.
Ha az út folyamán Mirubi megszólít, lelassítok, és válaszolok kérdéseire, megpróbálok még közelebb kerülni hozzá, és segítőtársat találni benne. Tudtam, hogy amíg fel nem fedem kilétem, nem fog bennem bízni, de ezzel megvárom a legtökéletesebb pillanatot. A harcot. Ha eljutunk oda, és sikeresen véghez visszük a küldetésünk, akkor felfedem magam és beavatom terveimbe, melyeket a Nagyúr diktál. ~Megszereztük magunknak, mester~ nevettem magamban. Válasz nem érkezett, de tudtam, hogy hallja, és elégedett.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 147

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1364

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Csüt. Okt. 11 2012, 13:30

//Fagy Gyermekei//

Az idő kezdett egyre zordabbá válni, így Emi nem bánta, hogy magára vette az álcázó köpenyt. Ilyen időben kicsit jobban fel kellett volna öltöznie, de úgy volt vele, most már kibírja. Volt már sokkal helyzetben is, egy kicsit hűvösebb időjárás nem fog betenni neki. A külön csapatba verődött két fiú még mindig nem érdekelte a jounint, biztos jól elvoltak maguk is. Annak viszont kifejezetten örült, hogy a másik kunoichi nem utasította vissza társulási ajánlatát.
- Nagyon örvendek, Tessa! - a tőle megszokott módon elvigyorodott, ami igencsak jól látszott, hiszen arca alsó részét egyáltalán nem fedte el a csuklya. - Valóban, a csapdák nem túl kellemesek.
Erre a kijelentésére megborzongott, mert eszébe jutott kezdő chuunin korából az első komolyabb küldetése. Érdekes módon, akkor pont ki kellett szabadítani egy nemes lányát, egész pontosan egy hercegnőt. Ám az idők változnak, akkor még nem tudta a családi titkot, így valamivel komolytalanabbul vágott bele az egész feladatba. Azon a küldetésen is voltak csapdák, fejtörők és egy nagy adag harc is.
Gondolataiból Tessa kijelentése rázta fel. Nagyon meglepte, hogy pont a legkevesebb chakrával rendelkező egyén fog ilyen bátran felszólalni, és a kezébe ragadni az irányítást. A térkép szépen fellángolt, majd hamuvá lett, ezzel tényleg hatalmas előnyhöz juttatva a másik kunoichit.
*Szép kis akció volt, kezdem megkedvelni a leányzót!* Jegyezte meg magában Emi, vagyis a jelenlegi küldetés erejéig Emiko. Eszébe jutott, hogy a Byakugannal ellenőrizze a dolgot, hogy valóban eredeti volt-e a megsemmisülés, de Tessa iránt érzett halvány bizalma elnyomta kíváncsiságát.
- Ügyes voltál - mondta a lánynak. Úgy érezte, ki kell mondani, hiszen ezek az apró gesztusok is erősíthetik a csapatszellemet.
Az idilli kis jelenetből az arcát teljesen megmutató, macskás fiú rázta fel. Kezdetben csak halkabban magyarázott valamit, aztán hangja egyre hangosabb lett. Emiko először nem értette, mire akar kilyukadni, aztán leesett neki a kijelentés súlya.
- Azt hiszed ez valami játék? - a kérdés furcsa volt, hiszen a részletek tisztázásáig a jounin is azt hitte, hogy ez egy játék. - Az rendeben van, hogy Te nem rejted el a kilétedet, de másnak attól még nem biztos, hogy fűlik ehhez a foga. Tudom, hogy erre a küldetésre egy csapat vagyunk, de utána egyikünk sem tudja, mi lesz. Ha legközelebb találkozunk, már ellenségek lehetünk, és bizony az itt tanultakat felhasználhatjuk egymás ellen. A nevemet nem titkolom, szólítsatok nyugodtan Emiko-nak. Egyelőre ez minden, amit elárulhatok magamról. Van egy olyan érzésem, hogy nem tudsz még túl sokat az illegalitásról.
Beszélőkéje most sem hagyta cserben, eléggé indulatosan adta elő véleményét. Kíváncsi volt a többiek véleményére is, ám titokban remélte, hogy Mirubi ötlete le lesz szavazva. Amennyiben mégis úgy döntenek a társai, hogy legjobb lenne felfedni magukat, úgy ő is lehúzza fejéről a csuklyát. Ekkor egyből láthatóvá válik legárulkodóbb jele, halványlila szempárja.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 208

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Ashura on Vas. Okt. 14 2012, 12:06

Ahogy Ashura a csoport lándzsahegye ként sétált előre, és már éppen azon volt, hogy kizárja a külvilágot a nagy út előtt, és ismét gondolataiba merüljön, meghallotta annak a kunoichinek a hangját, akiről feltételezte, hogy a célpontja. Lelassította lépteit, kissé hátrafelé fordította fejét, és érdeklődve nézte a kis jelenetet. Még pont hallotta Tessa szavait ilyen távolságból, hegyezte is füleit, hogy mindent értsen. Szóval a lány a kezébe veszi a gyeplőt, méghozzá nem is akárhogyan. Ashura szinte büszkeséget érzett magában, hasznos tagja lesz ez a ninja lány még a jövőben a klánnak, és bár valószínűleg még gyengébb mint a legtöbb ember ebben a csapatban, van benne egy bizonyos bátorság ami a többiek fölé helyezi. Ashura kuncogott magában egyet amikor látta Tessát elégetni azt a papírfecnit. Biztos volt benne, hogy vagy tényleg elégette és megjegyezte a tartalmát, vagy pedig valami turpisság volt emögött az akció mögött. Ismerve a saját klánjának sarjait, a második lehetőségnek több esélye volt valósnak lennie. Kíváncsi volt rá, hogy mégis hogyan fog vezetni a lány, bár az elvárásai még nem túl magasak, ha valami balul sül el, ő maga biztosan közbe tud lépni. Addig is csak megfigyelő ként lesz jelen, amíg nem lesz szükség képességeire. Szíve szerint nem használná Kekkai Genkai-át ezeknek az embereknek a szeme láttára, bár valószínűleg csak így tudja majd később Tessa figyelmét magára fordítani.
Az út elég unalmas volt a Fagy Országába, bár nem lepte meg Ashut, elvégre egy elég eldugott úton mentek, és annyira mondjuk nem lett volna jó a küldetés szempontjából, hogy találkozzanak bárki mással. Azonban amint elérték a határt, érezhetően hidegebb lett a levegő, ami Ashurát, vérvonal képességénél fogva nem hogy egyáltalán nem zavart, kicsit fel is frissítette. Már rég nem járt jó hideg területeken, itt otthon fogja érezni magát. Éppen kezdte volna élvezni a táj szépségét mint jó "tömeggyilkos", természetimádó, amikor az egyik gyerek megszólalt.
* Hmmm. Kezdenek túl bátrak lenni eme munkatársaim. Ezek a mai fiatalok milyen neveletlenek. Bár én beszélek, az én neveltetésem sem volt a legjobb. *
Ashura még mindig a csoport elején állt, bár nem ő vezetett, biztos volt a lépteiben. Odafordult a fiúhoz aki felszólalt azzal kapcsolatban, hogy mind fel kéne hogy fedjék kilétüket a többiek előtt. Nos ez pont Ashurának és Tessának nem lett volna jó, bár Tessának inkább. Válaszolnia azonban szerencsére nem neki kellett, a másik, számára gyanúsabb kunoichi kifejtette a saját gondolatait is, bár az Unazaki egy kétszavas válasszal illette volna csak az ötletet.
- Egyetértek az előttem szólóval. Te nyugodtan felfedheted magad, bár neked sem javaslom. Én megtartom szerény személyem kilétét azoknak akik úgy érzem kiérdemelték e tudást.
Nem is annyira időleges csapattársaitól féltette arcát, hanem attól, hogy ezt a kis akciót megint az ő cechére írják. Nem tenne jót a jövőbeni "diplomatikusabb" életmódjának.
- És most, hogy ezt lerendeztük, folytathatnánk utunkat? Majd a célhely közelében átbeszéljük a tervet. Vezetőnk már biztos kiötölt valamit.
Azzal ismét elfoglalta pozícióját mint frontember, és mint akit a hideg egyáltalán nem zavart, taposta a hót a cél felé.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 770

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Pént. Okt. 26 2012, 14:53

Tessa meglehetősen radikális lépéssel de elnyerte a vezetői posztot amit mindenki elfogadott végül ha vonakodva is. Mirubi kicsit lejáratta magát a felfedősdi ötletével, de a többiek még nem tudhatták hogy a fiú tapasztalatlan az elveszett shinobik mocskos és kegyetlen világában. Ők viszont pontosan tudták hogy aki ma barátod az holnapra az ellenséged is lehet pont olyan könnyen és ezért nem túl szerencsés könnyen elajándékozni a bizalmat mindenkinek. Az út egyre hidegebbé vált, így lassabban tudtatok csak haladni és a hó is rákezdett, így könnyebben kiszúrhatnak majd titeket. Ellenségnek vagy őrszemeknek bár még nem volt nyoma, Tessa pontosan tudta hogy már vészes közelségben jártatok a faluhoz. Ideje lenne hát tervet kovácsolni, felderítést szervezni, ujjal mutogatni egymásra vagy egyszerűen meghalni. Hogy melyiket választjátok elsőnek az a ti döntésetek volt. Vagyis inkább a térképevő kunoichié.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Okt. 29 2012, 10:31

// Mivel a sorrend nincs megszabva és a határidő közeleg, így muszáj írnom //


Mirubi ötletét szépen leszavazták. Habár, a fiút nem érte váratlanul a dolog, de kissé csalódott volt, hogy nem tudott meg többet a csapattársairól. De ez a kis "játék" elég szép információval szolgált a mindig gyanakvó fiúnak. Először is kiindulva újdonsült "szövetséges jelöltjéből" neki rejtegetni valója van. Minden bizonnyal az arcát, tehát a kilétét akarja elrejteni. Ebből kifolyólag, a többi társa is a kilétét akarja elrejteni ami teljesen egyértelmű, hiszen miért bújnának álarc és csuklya mögé? Ha pedig el akarják fedni kilétüket, akkor vagy azért mert ténylegesen tartanak attól, hogy még ellenségek lehetnek, vagy takargatnivalójuk van. Ezt a takargatnivalót pedig fel kell fedni! Az ilyen információk még jól jöhetnek. Főleg ahhoz, hogy elnyerje a Konohaiak bizalmát és jó alibinek is szolgál az információgyűjtés a huzamosabb távollét megmagyarázására. Így hát ezt a gondolatát még nem adja fel. Főleg az a lány érdekli, aki Ifunak olyannyira rokonszenves. Túlságosan is fel van háborodva és egyből támad. Ez érdekes... Valamint, Itanashi is érdekli, hiszen Ő vele ápolja jelenleg a "legszorosabb" kapcsolatot az ittlévők közül és vele még tervei vannak. Így hát folytatja kis játékát.
- Nekem jó, de ne csodálkozzatok, ha egy véletlen folytán lekerül rólatok az álca és nem ismerjük majd fel egymást... Nem lehet tudni, hogy kiben bízhatunk majd akkor...
Mondta Mirubi, majd egy kisebb mosollyal az arcán, Itanashi mögé húzódott. Miután megbizonyosodott afelől, hogy senki nem figyel már rá, suttogni kezdett Itanashi mögött, így talán csak Ő hallja mondandóját.
- Rendben van. Segíts véghezvinni ezt a küldetést és ha sikerrel járunk, akkor segítek neked. De akkor neked is kell nekem. Csatlakozz hozzám és a tervemhez!
Ugyan magát a tervet nem említette meg a fiúnak, de reméli, hogy így elnyeri bizalmát és a kíváncsiságát is egy kicsit felkelti. Miután a fiú visszajelzett neki, felvette Ifut az ölébe és úgy követte a fejleményeket. Bárhogyan is dönt a csapat, Ő követi az utasításokat ahogyan azt szokta. Jelen esetben mást nem nagyon tehet. Az lenne a legjobb, ha már most elindulnának, hiszen a térképük tudja az utat és ennyi shinobiba senki nem kötne bele. Ha pedig a helyzet eldurvul, akkor Mirubi egyszerűen odébbáll. Nem okoz neki gondot a dolog. Igazság szerint nem is akar semmit csinálni, csupán a háttérből nézni ezt az egészet. De akkor jó eséllyel kihúzná a gyufát a többieknél, így igyekezni fog hasznosabbnak bizonyulni a szemükben, de ugyanakkor nem felfedni legbecsesebb technikáit. Azok az igazi rejtegetni való dolgok és nem az, hogy kik is valójában ők. Azok a köpenyek sem maradnak rajtuk örökké egy hevesebb harc folyamán. Egy elhibázott Katon technika leolvassza majd róluk, ha esetleg úgy alakulnak a dolgok. Bizony undorító ez a gondolkodásmód és felháborító, de ez egy ninja egyik legfontosabb erénye. De ez vezethet a bukáshoz is...

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1292

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Okt. 29 2012, 11:07

Az ifjú konohai továbbra sem adta fel a tervét, miszerint fel kellene fednünk kilétünket, hisz nem fogjuk egymást megismerni a harcok közepette. Ám ez nem igazán izgatott. Még. Viszont a lány, fejében a térképpel annál inkább. Ekkor Mirubi mögém állt, majd halkan beszélt hozzám. Segít nekem, ha csatlakozom hozzá.
- Mégis hova csatlakozzak? - kérdeztem vissza. - Miféle tervről beszélsz? - szavaim ugyanolyan halkak voltak, ugyanolyan sejtelmesek és rejtélyesek. Volt egy olyan érzésem, nem a mostani küldetésről szól már a beszélgetés. Valami sokkal nagyobb, sokkal gonoszabb tervekről beszélgetünk már. Nem akartam tovább faggatni a fiút, hisz tudtam, úgy is ki fogja fejteni. Ki lehet valójában ez a fiú? Szinte az egyetlen, kinek láthatjuk az arcát, mégis talán a legrejtélyesebb mindannyiunk közül. Különös egy jelleme van, az biztos, és mintha több személyiség dolgozna benne egy időben. Talán mégis csak jól választottam. Talán mégis csak tudhat rólam néhány dolgot. Ez nem csak rá vonatkozik, hanem a többiekre is. Mivel az idő egyre zordabb, hidegebbé vált, ahogy mentünk, éreztem, hamarosan elérjük a célpontot. Akkor már késő lesz taktikázni, mikor már ott vagyunk. még előtte kell egy terv. Fejemben már körvonalazódtak az ötletek. Miközben sétáltunk, lelassítottam.
- Van egy tervem, hogy hozhatnánk ki a fiút a legegyszerűbben. - kezdtem bele. - Azonban ehhez nem kis támogatás kell. - folytattam. A terv pedig nem volt más, mint...igen. A technika, melyet sikeresen kifejlesztettem, pont az ilyen helyzetekben válhat használójának előnyévé. reméltem, rám figyel majd mindenki. Ha rám figyelnek, akkor ujjam maszkom elé emelem, majd beleharapok. A földre nyomva kezem szólok - Kuchiyose no jutsu - majd megidézem egyik társam, Yakura-t, a kígyót. A kígyó sziszegve kúszik a hóban, egy 10 méteres távolságra tőlem. Én pedig lassú léptekkel elindulok Mirubi felé.
- A legjobb lesz, ha demonstrálom a technikát. - fejezem be, majd megállva a fiú előtt szólok. - Lehet, hogy egy kicsit furcsa érzés lesz - majd jobb kezem felemelem, és a fejét megfogva, hüvelykujjammal megérintem a homlokát. Bal kezemmel A mellkasomhoz emelem, majd kimondom a technikát.
- Hebi Kareou no Jutsu - a technika nevének elhangzása után a fiú szó szerint helyet fog cserélni Yakura-val. - A technikának köszönhetően a fiút ugyanezzel a módszerrel ki tudjuk hozni az épületből, ehhez viszont az kell, hogy a testőrség egészét, de legalább a nagy részét le kell foglalni és kell egy ember, aki a kígyóval mozog. Ha megvan a fiú, onnantól kezdve csupán el kell menekülnünk. - fejeztem be. reméltem, a bemutatóm hatásosra sikeredett, és rám bízzák a fiú kihozását, segédkeznek a feladat véghezvitelben.

/Kakashi, a technika részletesebb leírása megtalálható az adatlapomon, ha bármiféle kérdés lenne ezzel kapcsolatban/

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 147

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1364

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Tessa on Hétf. Okt. 29 2012, 21:49

Nemsokkal azután, hogy kijelentettem, én leszek a kis csoport ideiglenes vezére a küldetés alatt, egy újabb fura ötlet hangzott fel. Érdekes az a fiú aki nem fedte el kilétét, kíváncsisága arra ösztönzi, hogy megkérjen minket, mutassuk meg magunkat. Természetesen én válaszom is ugyan az volt mint a mellettem álló másik háromé, azonban az ötlet indoklása nagyon is helyénvaló volt. Ha elszakadunk egymástól a küldetés alatt, akkor nem fogjuk felismerni a másikat ha azt se tudjuk hogyan néz ki. Pusztán pár percnyi gondolkozási idő kellett a számomra és máris kitaláltam ennek a dolognak az orvoslását.
- Nem szükséges megtudnunk, hogy hogyan néz ki a másik. Fordultam Mirubi felé, ahogyan egy monológot mondtam el halkan, úgy hogy csak azok hallják akik körülöttem állnak, azaz a társaim. - "Az idő kereke kicsorbult"...- itt hagytam egy levegővételnyi szünetet -..."ó, kárhozott, azért születtem hogy helyrehozzam azt!" Elég ha ezt a pár sort megtanuljátok. Ha találkozunk valakivel aki nem tudja folytatni a sorokat, biztosan ellenség. Jól véssétek az eszetekbe, mert nem lesz javítási lehetőség. Mondtam, ahogyan gyaloglás közben ismertettem azokat a dolgokat amiket elvárok attól a csapattól melyet vezetek.
- A legfontosabb dolog, gondolom ti is tudjátok, a gyerek épségben kijuttatása. Ennek a célnak az elérése érdekében bármit bevethettek. Elvárom tőletek, hogy a terveket melyeket megbeszélünk, az elhangzottak alapján hajtástok végre. Amit nem nézek jó szemmel a hősködés. Aki egymaga beleveti magát egy lehetetlen szituációba, mely a küldetést vagy akár a saját épségünket veszélyezteti, az ne várja el hogy a segítségére sietünk. Végül a legfontosabb szabály, az árulást nézem a legrosszabb szemmel. Aki szánt szándékkal tesz keresztbe társának, vagy otthagy minket, az a legrosszabbakkal számoljon! Jelentettem ki nyomatékosan és mire észrevettem volna, már majdhogynem a kijelölt helyen voltunk. Ekkor egy pillanatra megálltunk, ugyanis a maszkos tagunknak, Itanashinak támadt egy ötlete.
- Érdekes technika. Ha jól láttam akkor fizikai kontaktust kell létesítened azzal akin használni szeretnéd a jutsut, tehát ugyan úgy be kell hatolnunk a birtokra. Ha a jutsu nagyobb távolságban is működik, akkor a fiút ily módon könnyen ki tudjuk juttatni. Ezzel csak az a gond, hogy egy valakinek kint kell maradnia a kígyó mellett, hogy a cserélés után a fiú ne tudjuk elmenekülni, esetleg visszafutni a birtokra. Ezzel máris csökken a küldetésünk sikerének mértéke, az elvesztett egy fő miatt. Még mielőtt bármit is el kezdenénk tervezni, fel kell deríteni a falut magát. Ezáltal egy pontosabb képet kapunk a falut őrzőkről és az esetleges veszélyekről. Öten vagyunk tehát mindenkinek jut egy égtáj. Emiko, tiéd az Északi oldal. Itanashi, te a Keleti oldalt kapod. Nemérdekelhogylátjákkivagyok-srác...- gondoltam ekkor Mirubira aki még csak a nevét sem méltatott elárulni a többieknek -...te kapod a Nyugati oldalt. Piros kabát...- gondoltam ekkor Ashurára aki szintén nem árulta el még a nevét -...gondolom már te is rájöttél, hogy a te oldalad a Déli lesz. Így minden oldalról felmérhetjük az erőviszonyokat. Én ezen a ponton fogok várni és a térkép részleteit próbálom meg elemezni. Öt kerek óra elég kell hogy legyen mindenkinek elfoglalni a kijelölt pozícióját és megfigyeléseket végezni. Mint mondtam a találkozópont itt lesz ahol állunk. Mondtam el mindent, ahogyan még mielőtt mindenki elindult volna a dolgára, utánuk szóltam. - Próbáljatok meg a lehető legfeltűnésmentesebben eljárni és semmiképp se keveredjetek harcba. Ha megsejtik, hogy jövünk, az merőben megnehezíti majd a küldetést. Mondtam végül, ahogyan engedtem, hogy mindenki elinduljon a kijelölt pontja felé. Amint az utolsó ember is eltűnt, egy mély levegőt vettem és felfutottam a legközelebbi fenyőfa tetejére, úgy hogy a lombja még eltakarjon engem. *Na lássuk csak, akkor miből is élünk...* A táskámban kotorászva a térképet kerestem, majd miután megtaláltam, elővettem azt és alaposan elemeztem annak minden egyes pontját, leírását, jelzéseit.

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Hétf. Okt. 29 2012, 22:46

Emi legnagyobb szerencséjére az a terv, miszerint mindenki felfedi kilétét, el lett vetve. Igaz, volt benne valami, tényleg rosszul sülhetne el a küldetés, ha ellenség férkőzne a soraikba. Mint mindig, most is a csapat esze, vagyis Tessa állt elő egy nagyszerű ötlettel. Egyébként a kunoichi úgy érezte, hogy többen is kinézik ebből a csapatból, de valamilyen szinten érthető is volt. Egyelőre még vándor ninja státuszban van, ám lehet, hogy hamarosan megváltozik a helyzete. Tulajdonképpen az elmúlt hónapokban sokszor gondolkodott azon, hogy végleg eldobja Amegakure-i fejpántját és elégeti az összes személyazonosságot igazoló dokumentumát. Azokon még mindig a Hajiru Emiko név szerepelt, emlékeztetve őt keserű múltjára, valamint a még kevésbé nagyszerű jelenére. A szokásos nagy szája most kivételesen csukva maradt, a feltűnésmentesség előrébb helyezkedett azon a bizonyos listáján. Miközben Tessa elmondta az egysorosát, Emi azon igyekezett, hogy minél jobban memorizálja azt.
*Az idő kereke kicsorbult... ó, kárhozott, azért születtem hogy helyrehozzam azt! Miért nem lehetett valami egyszerűbbet? Sosem volt az erősségem a magolás, erre ezt is tanulhatom meg! Elég lett volna két vagy három szó, nem?! Ajjaj, Tessa, ezt most mínusz pontként fogom elkönyvelni neked!* Csak azért, mert hangosan nem beszélt, gondolatai még ugyan úgy szabadon futottak. Sőt, talán még jobban is tudta így kommentálni a történéseket. Ezeket senki sem hallhatta, így nem is kaphatott újabb furcsa nézést, vagy megjegyzést.
- Meglesz! - most csupán ennyit mondott válaszként, hiszen továbbra is azon ügyködött a jounin, hogy hiba nélkül memorizálja a jelszót. Mit jelszó, inkább egy jelmondat! Ám alighogy kimondta a válaszát, a másik kunoichi folytatta is a beszédet. A Hyuuga lány nagyon figyelt, hiszen Tessa sok alapszabályt fektetett le a küldetés idejére.
*Mint egy igazi vezető... sokra fogja még vinni. Ő a legfiatalabb, de mégis össze tud fogni minket, tervet készíteni és valószínűleg a térkép megsemmisítése is csak trükk volt. Ugyan nem tudhatom biztosra, de van egy olyan érésem, hogy Genjutsut használt. Majd később ellenőrzöm a Byakugannal.* Ismét egy kicsit hosszabb eszmefuttatás, ami talán már nem is áll tőle olyan távol. Rájött, hogy egyszerűbb előbb gondolkodni és csak azután cselekedni. Lehetetlen szituációkba hajlamos volt belekeveredni, viszont most érdekébe állt ezeket messziről elkerülni. A fogság számára sokkal rosszabb dolgot jelentett a halálnál.
- Bármelyik faluból is jöttél, megemelem a nemlétező kalapom az onnan származó mesterek előtt - fordult a lány felé. - Nagyon jól kiképeztek, bár az is lehet, hogy született vezető vagy - mosolyodott el Emi, majd figyelme Itanashi felé fordult, aki egy technikát szándékozott bemutatni.
A jutsu érdekes volt, azonban a kunoichi irtózott mindenféle hüllőtől, éppen ezért a kígyó sem tartozott a kedvenc állatai közé. Szerencsésnek érezte magát, hogy nem ő lett a tesztalany a bemutatóhoz.
- Tessának teljes mértékben igaza van, Itanashi! A jutsu valóban jó ötlet lenne, de mindannyian kellünk a küldetéshez. Nem tudom, hány ember fog a birtokon tartózkodni, viszont nem merném megkockáztatni, hogy valakit hátrahagyunk - már csak azért is igyekezett jó ellenérvet találni, hogy ne kelljen vészes közelségbe kerülnie a csúszómászóval. Egyeseknek tényleg furcsa ízlésük van az állatok terén. A felderítés azonban már jobban tetszett neki. A feltűnésmentesség szintén nem volt az erőssége, ám igyekezett ezen javítani. Itt volt a nagy lehetőség, hogy bevesse a Byakugant, és a többiek ne szerezzenek róla tudomást. A terv ezen része számára elég egyszerűnek tűnt. Aztán még ki tudja milyen meglepetések fogják fogadni a helyszínen.
- Rendben van, akkor az északi rész minden apró részét felderítem - gyorsan elintézte a szöveges részét a válasznak.
A vezető két megnyilvánulásán majdnem hangosan elnevette magát, úgy kellett visszanyelnie a kuncogást, ami kikívánkozott a torkából. Igaza volt, a macskás srác - Emi már csak így nevezte el - nagyon akarta, hogy felfedjék a kilétüket, ő azonban a nevét sem árulta el. A piros kabátos shinobi még inkább titokzatosabb volt, ezen kívül a chakrája is tartogatott meglepetéseket. Amikor korábban végignézte csapattársait, furcsának találta a testében keringő energiát, ám még mindig nem tulajdonított neki annyit jelentőséget, hogy rákérdezzen. Talán majd később.
*Jelenleg nekem van a legkönnyebb dolgom. Valószínűleg nem is kell majd öt óra a felderítéshez. Az viszont gyanús lesz, ha sokkal előbb visszaérek.* Töprengett el a kunoichi, aztán chakrát irányított a lábába és elindult a falu északi része felé. Dojutsuját még nem aktiválta, majd csak akkor fogja, ha ténylegesen odaér a helyszínre.


//Elnézést, pár elég szembetűnő hiba miatt javítottam a poston.//
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 208

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Ashura on Csüt. Nov. 01 2012, 02:00

Kicsit távolabb állva a csoporttól állt Ashura, ahogy hallgatta a többieket a terveket szőni, leginkább Tessára koncentrálva, bárki más igazából tárgytalan volt számára. Talán még kivéve a másik nőszemélyt, az ő ál-nyíltsága még érdekes takarnivalót rejthet. Bár egyszer-kétszer rápillantott a két férfira, nem hallotta miről beszélnek egymás közt, s amúgy sem tulajdonított még nekik nagy figyelmet. A csuklyája alatt bár nem látszott, szemöldökeit magasra emelte ahogyan hallgatta az új kis jelmondatot, és meg is jegyezte azt, bár nem volt kedve ilyesfélékkel foglalni rövidtávú memóriáját.
*Ó, kárhozott... azért születtem, hogy helyrehozzam azt. Nem rossz, tetszetős, kissé illik is a társasághoz ha figyelembe vesszük miért is vagyunk itt, bár valószínűleg ezen a gondolatmeneten elindulva találta ki vagy idézte ezt a jelmondatot a lány is. Kétségtelenül látszik "poéta" mivolta.*
Tessa előre leszögezte, hogy miket nem tolerál, és miért járnának rosszul a csapattársak ha esetleg keresztbe tennének a többieknek. Valóban, igazi született vezető, bár viszonylag új ehhez az alvilági élethez, nagyon tudja hogyan kell fogni a gyeplőt ha az egyszer a kezében van. Ashura már szinte büszkeséget érzett, meg fogja még érni ez a küldetés hosszútávon. Ha esetleg a lány fenyegetéseit nem is veszi majd valaki komolyan, Ashura úgyis ott lesz, hogy helyrerakja az illetőt, elvégre részben ezért van itt.
Aztán a figyelem egy töredéknyi időre a maszkos fiúra koncentrálódott, Ashura maga is érdeklődve figyelte, ahogy demonstrációra készült. A végeredmény nem is volt rossz, Ashura egy-egy aprót bólintott ahogy látta a kígyót helyet cserélni a fiúval, és elkönyvelte magában, hogyha még nem is túlságosan erősen ez a srác, legalább van kreativitása ha jutsufejlesztésről van szó. Bár a két nő elvetette az ötletet, és egy bizonyos szintig igazuk volt, Ashura úgy érezte, hogy mégis ezt a technikát jobb kéznél tartani.
- Tartsd csak a kígyódat készenlétben. Ha kívül nem is érdemes tartanunk egy extra embert, a birtokon belül jól jöhet ha őröket akarunk szeparálni, vagy ha úgy néz ki a helyzet, hogy gyorsabban el tudjuk tüntetni a kölyköt ennek a segítségével - szeme sarkából figyelte Itanashit ahogy beszélt, különösebb hangszín nélkül.
Eztán már csak a felderítés terve maradt, amin Ashura jót kuncogott amikor "piros kabátnak" titulálták. Hát jó, ha kell, legyen így. Tetszett a lány körültekintő tervelési eljárásmódja, bár ő maga jobban szeret improvizálni, egy jó tervet ő is kedvel. Bár terv szerint minden csak addig megy, amíg az első ütések és rúgások tulajt nem cserélnek.
Bármennyire is jól tervelt Tessa, kissé gyanús lehetett a mondata, hogy "itt marad elemezni a térképet", amit ugyebár látszólag elégetett. S akármennyire jól megjegyezhette volna egy ember egy térkép tartalmát, így ebben a kontextusban mindenképp gyanús, egy Ashura fejével gondolkozó egyénnek legalábbis. Bár lehet már csak a hajszálhasogató paranoia, vagy mondatelemzés-mánia jele lenne?
Ashura megvonta a vállát, majd elindult a déli rész felé. Útközben tett pár feleslegesen gyors mozdulatot, kerülőt, és egyebet, hogy társai biztos ne kövessék, majd egy sikátorban lehúzta csuklyáját, kifordította kabátját, ami a belső zsebek miatt nem kelthettek nagy feltűnést kívülre fordítva. Így most egy fehér hajú idegen, látszólag sállal az arcán a "hideg miatt", fekete kabátban járkál a város déli részén, feltérképezve mindent ami fontos lehet a küldetés szempontjából, járőr útvonalak, őrposztok, kijáratok, stb. Érdekessé fajulhat még ez a küldetés.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 770

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szomb. Nov. 03 2012, 17:23

Tessa okosan szervezte meg a felderítést aminek következtében elég részletest képet kapott a kis csapat a falu védelméről és az őrségről. Persze magáról a palota belső őrségéről még így sem tudtatok meg sok mindent, de egyszerre csak egy dolgot mindig ugyebár. Az északi oldal tűnt a legreménytelenebbnek. Meredek hegyoldal, a jég darabokra szakíthat titeket bármelyik lépésnél és akkor még ott a városfal rajta öt őrrel ezen a szakaszon. Az említett úriemberek itt három óránként váltják egymást. A déli szakasz már egészen kellemesnek tűnt első látásra, de taktikailag az sem egy leányálom. Ez található legmesszebb a palotától, majdnem a fél falun át kell vágnotok magatokat. Itt található a legnagyobb kapu melyen bárki beléphet, aki tudja azonosítani magát és nem olyan gazember mint ti. Ezt a kaput öten őrzik, ebből egy valaki ügyintéző és portás szerepet tölt be. A falakon további négy ember jár, itt 4 óránként van váltás, kivéve a portás akit nem váltanak. Valószínűleg 12 vagy 24 órában van szolgálatban. A keleti oldalról annyit sikerült kideríteni hogy 8 harcos járja a falakat, kapu nem található rajta és két óránként váltják egymást. A nyugati oldalon egy kisebb erdő miatt elég közel lehet merészkedni a falhoz, amin egy kisebb kapu is található, ezt azonban 12 őr védi és kétóránként váltják egymást. A palota ehhez és az északi kapuhoz van a legközelebb, míg a délitől a legmesszebb. A megszerzett információkat mindenki közölte Tessával, így sikerülhet megszülni a behatolás tervét.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Nov. 05 2012, 11:58

Bár az ötletem, mely a fiú kihozásának terve volt számomra, nem hozott akkora lelkesedést, mint vártam, bár volt, akinek tetszett a technika. Ekkor a térképégető lány kiadta parancsba, hogy nézzünk körbe a városban, bejutási lehetőségek, katonai erők és egyéb fontos információk után kutatva. Én kaptam a keleti oldalt, el is indultam. A hóban lépkedve nagy feltűnést keltettem volna, így a séta helyett a föld alatti közlekedést választottam. Használva az Iwagakure no jutsu-t testem lassan eltűnt a hóban, majd teljesen eltűntem. Nem maradt már csupán egy kisebb letaposás, melyet a szél az első fuvallattal eltűntet. A föld alatt közelítettem meg a város keleti oldalát, majd a faltól egy 25-30 méterre bújtam elő, de csupán állig. Megbizonyosodtam róla, hogy senki se vett észre majd előbújtam és a havas fák takarása közé bújtam. Szemeim álarcom mögül a falat, valamint a falon közlekedő katonákat figyelte. Hideg volt, nagyon hideg. De amint mondta a lány, 5 órám van ideérni és kémkedni. Úgyhogy egy helyben figyeltem az eseményeket. Nem beszéltem, levegőt is lassan vettem, nehogy a lélegzetem lebuktasson. Ami igen csak feltűnő volt számomra, vagy inkább különleges, hogy a város ezen részén nem volt kapu. Mégis az őrök sokan voltak és gyakran váltották egymást.
Miután több órán át figyeltem őket, megtudtam, hogy az őrök 2 óránként váltják egymást, mely kapuőröknek nem egy nagy idő. Sorra járják a falakat, ki-ki nézegetve, hátha látnak valami veszélyforrást.
A szél végigfújt a fal mentén, belekapott az én ruhába is, a hidegtől megrázkódott az egész testem. 2 váltást szemléltem végig, itt az ideje, hogy visszatérjek. A fa takarásában eltűntem, ismét elnyelt a hideg, fagyos, havas talaj. Visszamegyek a csapathoz, majd beszámolok az észrevételeimről. Nem tudom, kik vannak ott, mindenesetre a földből kibújva a lányhoz megyek.
- Végeztem a kutatással. - mondom neki. Kapucnim megfogom, majd megigazítom, ruhámról lesöpröm a rátapadt havat. - A várost körbezáró fal keleti részén nincs kapu, ennek ellenére a járőrök száma magas, összesen 8 őr járja a fal azon részét és két óránkénti váltásban dolgoznak. - majd elfordítom fejem a város keleti része felé. - Talán őriznek valamit, nem tudom, mindenesetre a két órás váltás ennyi őrre számomra kevésnek tűnt, de most más feladatunk van, talán majd kiderítjük utána. - fejeztem be. Visszafordulok a lány felé, majd ha társaim megérkeznek, végighallgatom őket is. Bármit is tudunk meg a többi területről, számomra még most is furcsa volt az oldal, de most a küldetésre, a lány további parancsaira kell figyelni.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 147

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1364

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Nov. 05 2012, 21:25

// "Az Én nevem Mirubi és mint látjátok, nem rejtem el kilétem." //


~ "Az idő kereke kicsorbult, ... Ó kárhozott, azért születtem hogy helyrehozzam azt!" Ohh, mennyire költői! Kár, hogy hatásvadász és nem is igazán jelent semmit. Nem lesz gond, egy ilyen szöveg megjegyzésével! ~
Hát igen... Habár szereti a művészeteket, de ezeket a költő dolgokat nem igazán. Túlságosan álszent dolognak tartja. Voltak idők amikor még érdekelték ezek, de most már nem tudják. Pedig szép gondolatok ezek és valószínűleg a teljes vers, vagy szöveg is gyönyörű és kár, hogy ez a fiú már nem tudja ezeket értékelni. Túlságosan is negatívan gondolkozik. Kinek mi a negatív? Ugyebár. Minden esetre, Tessa igencsak leredukálta Mirubi esélyeit arra, hogy megtudja "csapattársai" kinézetét és egyéb érdekes, külső rejtegetnivalójukat. Nincs mese, majd a küldetés alatt kell olyan szituációba hoznia őket, hogy kénytelenek legyenek felhagyni álcájukkal. Ez már csak egy olyan "azért is" gondolkodásmód. Ám ekkor, olyan váratlan dolog történt, amire Mirubi nem számított. Önkéntelenül is, kísérleti állattá változott. Itanashi a földre csapta a kezét, majd egy kígyót idézett meg. Igaz, nem egy hatalmas példányt, de hasznos technika lehet. Egyre inkább tetszik neki a fiú képességei, viszont ami ez után történt vegyes érzelmeket váltott ki belőle. A fiú, ENGEDÉLY NÉLKÜL, Mirubira helyezte a kezét és abban a pillanatban, idegen chakrabehatást érzékelt a macskás srác. Már nem volt ideje reagálni ugyanis, egy egészen másik helyen találta magát. A világ igencsak megváltozott. Persze nem radikálisan, csupán nem azt látta maga előtt, amit az imént, hanem ott találta magát, ahol a kígyó is volt. A kígyó pedig az Ő helyén volt. Itanashi pedig elmagyarázta, hogy mi is ez és miért is mutatta ezt meg. Igaz, kissé megalázva érezte magát a fiú, hogy ilyen egyszerűséggel tudják őt ide-oda taszigálni, de lefoglalták a gondolatai.
~ *Egyre érdekesebb ez a fiú! A technikája igencsak látványos, de ostoba, hogy már most felfedi a képességeit. Viszont, a chakrája ismerős volt valahonnan. Neked nem rémlik? * Nem igazán, de nem is érdekel! Mit akarsz most tenni? ~
A kérdésre nem jött válasz. Érdekes módon, mióta Mirubi utat engedett Hishi "érzelmeinek" a hang kissé nyugodtabbnak és kevésbé követelőzőnek tűnik. Mirubi leporolta ruháját, persze nem volt rajta egy darab piszok sem, csupán úgy érezte, hogy muszáj megtennie, Ifu pedig fújva és felborzolt háttal futott el a kígyó mellett, majd a számára rokonszenves lány és Mirubi közé, lecsücsült a földre, alaposan szemmel tartva azt a csúszómászót. A jutsu és az ötlet igencsak érdekes volt Itanashitól, ugyanis remek kis technika, viszont néhány hátulütője is volt az ötletének, ami miatt a többiek le is szavazták azt. Igazság szerint Mirubinak teljesen mindegy volt, hogy hogyan hozzák ki a fiút, mivel sosem szeretett konkrét terveket készíteni, hanem csak körülbelül gondolta végig, hogy mit is kellene csinálni, aztán a körítés már teljesen mindegy. Tessa elmondta, hogy mi lesz a dolga mindenkinek. A mondandója, hagyott némi kívánnivaló dolgot maga után. Hogyan elemzi a térképet? Fejben? Lehet, hogy elraktározta az információt mint egy fényképet? Meg mi az hogy "nemérdekelhogylátjátokkivagyok-srác"? Igencsak bosszantó egy ember Mirubi számára, már csak azért is mert Ő parancsol, meg persze mert ilyen neveket talál ki, és legvégül mert meghiúsította Mirubi tervét. Valamint, a térképpel sem stimmel valami, így a fiú nyugtázta magában, hogy jobb lesz odafigyelni rá, mivel igencsak érdekes a viselkedése. Így tehát, Mirubi kapta a Nyugati részt. Mind a négyen felderítenek, addig a kis Főnök, itt vár. Még is milyen csapatmunka ez!? De nem bosszankodott tovább a fiú. Sem Itanashi sem pedig a többi társa mondandójára nem reagált, hanem tette a dolgát. Felkapta Ifut, majd a Shunshin no Jutsut használva, eltűnt egy kevéske homályos foltot hagyva maga után. Ugyan nem igazán van technikája amit be tudna vetni felderítésre, és elterelő akciót nem akart szervezni ugyanis igencsak meggondolatlan cselekedet lenne. Így a kreativitását és az anatómiai tudását kell használnia, hogy észrevétlenül be tudjon lopózni. Végig az erdőben megbújva haladt a Falu Nyugaton lévő részei felé, majd amint elég közel ért, egy egyszerű Hengét hajtott végre, és felvette egy szürke, hosszú szőrű macska alakját. Ifu pedig megérezte a méretéből adódó fölényt, így egyből megváltozott a gazdájáról alkotott képe. Szinte már peckesen és iszonyat lenézően feszített mellette. A teljesen szürke és a teknőc tarka macska, teljesen átlagosnak tűnt. Persze a megfigyelést egy fáról végezték, így elég nagy területet beláttak. Végül a megszerzett információval, visszamentek a találkozó helyre. Amint megérkeztek, Mirubi meglátta Tessát és Itanashit, majd feloldotta a Hengét és ismét az emberi formájában tündökölt. Nem igazán akart vezetőként tekinteni a lányra, mivel még semmi olyat nem tett, amivel kiérdemelte volna ezt a titulust, azon kívül, hogy Ő kapta meg a térképet amit el is égetett. Így, amikor megosztotta a megszerzett információt, nem nézett a lány szemébe, hanem inkább a macskáját simogatta, amolyan "nem érdekel" stílusban. Persze ez is csak a fenntartott látszat.
- A Nyugati oldalon van egy nagy erdő, tele magas fákkal. Onnan jól be lehet látni a falu egyes pontjait. Egy egyszerű Hengét használva sikerült észrevétlennek maradnom. Van egy kisebb kapu is, amit 12 őr véd. Körülbelül kettő órás időközönként váltják egymást, így a biztonság igencsak nagy, viszont a Palotához egészen közel van a be és kijárat. Fondorlattal és cselszövéssel, valamint egy kész tervel be lehet jutni, azonban ha az őrökkel is szeretnénk valamit kezdeni, akkor csak kettő óránk lesz ahhoz, hogy ne tudjanak rólunk. Kettő óra pedig vajmi kevés. Jah, és: "Az idő kereke kicsorbult..."
Suttogta sunyi pillantásokat vetve a lányra, majd Ifu dorombolni kezdett a kényeztetés hatására. Az ebben a furcsa, hogy még soha sem dorombolt Mirubinak. Talán megtetszett neki a stílusa? Nem tudni. Egy pedig biztos, hogy Mirubi még mindig az aki itt volt eddig is, hiszen, tudja azt a bizonyos mondatot.


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1292

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Kedd Nov. 06 2012, 16:55

Emi viszonylag gyorsan megérkezett a falu északi részéhez, ám ott nem várt kellemetlenségbe ütközött. A terep kezdett megváltozni, ráadásul még a Fagy országához képest is borzasztóbb, és jegesebb útszakasz terült el előtte. Óvatosan kellett minden lépést megtennie, hiszen az út csúszós volt, ráadásul az egyik oldalon meredek sziklafal, a másikon pedig ugyan olyan rosszul kinéző szakadék fogadta az erre érkezőket. A kunoichi nem is késlekedett sokáig, még az út elején keresett egy biztonságosabbnak tűnő részt a környéken, majd onnan kezdte el megfigyelését. Az időjárás ugyan hideg maradt, ám most mégis kénytelen volt levenni csuklyáját, hogy könnyebben tudjon kémkedni. Chakrát áramoltatott a szemébe és az azokat körülvevő erekbe.
- Byakugan! - mondta ki viszonylag halkan Dojutsuja nevét, s a világ máris fekete-fehérré vált. Az utat tisztán látta maga előtt és ekkor jött rá, hogy mekkora szerencséje van, hogy nem ment tovább. Az út innentől csak még rosszabb és veszélyesebb lett. Tekintete a városfal felé fordult, ahol azonnal kiszúrta az őröket. Jól elkülönített öt különálló egyént a falon.
*Könnyű dolgunk lenne, hiszen mindenkire jutna egy-egy őr, és simán bejuthatnánk a városba. Csakhogy ez az út egyenlő egy öngyilkossággal, tehát remélem a többiek nagyobb sikerrel járnak és valami járhatóbb, biztonságosabb utat találnak a palotához.* Miután ez így megbeszélte magával, még jobban elkezdett koncentrálni, hátha többet is megtud a Byakugan segítségével. A palota viszonylag közel feküdt ehhez a kapuhoz, tehát stratégiai szempontból elég jónak tűnt. A lány sóhajtott egy nagyot, mert nem volt kedve ide visszajönni, de számíthatott rá, hogy esetleg ez lesz a legbiztonságosabb út, már ami a küldetést illeti, nem a kényelmüket.
*Van még időm bőven, ki kéne várnom, hogy milyen időközönként megy az őrségváltás.* Ahogy ezt elgondolta, máris megjött a váltás. Így tehát nem úszta meg a nagy várakozást. abban reménykedett, hogy még a határidő lejárta előtt történik valami érdemleges. Addig keresett egy szélvédett és kevésbé hideg helyet, ahol meghúzódhatott. Tartania nem kellett senkitől és semmitől, mert időnként leellenőrizte a környéket Dojutsuja segítségével. Már majdnem halálra unta magát, amikor ismét megérkezett a váltás. Így tehát megtudta, hogy milyen időközönként cserélődnek az őrök ennél a kapunál. Visszahúzta fejére a csuklyát, nehogy mégis lelepleződjön egy ilyen kis baki miatt.
El is indult visszafelé a találkozási ponthoz, ahol már ketten várakoztak: a macskás srác, és a maszkos fiú.
- Meghoztam a felderítő híreket az északi oldalról - kezdett bele mondandójába a jounin. - Elég nehéz és életveszélyes a terep. Nem csak a hideg és a jég miatt, hanem az a része a falunak egy hegyhez van közel, tehát az út egyik oldala meredek hegyoldal, a másik része pedig mély szakadék. Egy rossz mozdulat és a jég simán darabokra szedhet minket! - hadonászott közben a kezével, hogy kicsit drámaibb legyen az előadásmódja. - Ezt a szakaszt öt őr őrzi és három óránként váltják egymást. A palota ehhez a kapuhoz viszonylag közel van. Csak akkor javasolnám ezt az utat, ha a többi lehetőség még ennél is rosszabb.
Miután befejezte mondandóját, a többiek felé fordult. A kilétét olyan merészen vállaló srác ölében most is ott volt a cica, s Emi biztosra vette, hogy egyszer még a kezébe kaparinthatja a kis cukiságot. Talán a küldetés után még el árulja a nagy titkát Mirubinak, cserébe egy kis cicasimogatásért. Nyaú~
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 208

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Ashura on Pént. Nov. 09 2012, 19:26

A már vörösből feketébe öltözött egyén hamar elért a déli részhez, még lassú sétával is, s nem úgy mint néhány csapattársa, élvezte is a csípős hideget, viszonylag ritkán jut ilyen tájakból neki, amikben az ő eleme lepi be a tájat. Ashura gyorsan meglátta a főutat, ami a déli részhez kapcsolódott, már ezzel előrejelezve, hogy valószínűleg ott lesz található a legnagyobb kapu a faluba. A fehér hajú Unazaki egyszerűbben közel kerülhetett a faluhoz, hogyha a tömeg között mozgott a kapuk felé, már távolról vizsgálva a védelmet szemeivel. Egy nagyobb család és egy szekeres kereskedő között sétálva közelített, maszkja mint sál volt arcán, így nem volt túl feltűnő, bár a katanája néha kikukucskált a kabátja alól, bár gyerekeken kívül nem vehette észre senki más. Arcát megpróbálta minél semlegesebbé simítani, megpróbálva a lehető legkevesebb feltűnést kelteni, bár egy-két fiatalabb utazón kívül senki más nem nézte meg túlságosan, ami jó volt számára. Már távolról látott őröket a falakon, már csak annyi volt hátra, hogy közelebb kerüljön, és meg is tudja őket számolni. Szerencséjére épp olyan időpontban érkezett amikor egy gigászi sor termett a kapuk előtt, mindenkit igazoltattak, és rengeteg kereskedő érkezett minél különb portékájával, akiknek az átkutatása és igazoltatása eltartott egy darabig.
*Volt már egy ideje, hogy sorban álltam... ugyanolyan unalmas mint ahogyan emlékeztem rá. * Próbálja elütni az időt gondolataiban amíg közelebb férkőzik, hogy megtudja számolni a kapunál ellenőriztető őröket. Egy pár perc elteltével eleget araszolt ahhoz, hogy a többi sorban álló flótás fejei közt végigmérhesse ezt az ellenőrzőpontot.
*Egyikük ellenőrzi a papírokat, kulcscsomó van az övén... Valószínűleg egy portás. Kettő az árukat és az embereket kutatja át, másik kettő pedig éberen őrködik, hogy senki ne próbáljon meg átsurranni. Öt. Azonban valószínűleg bele kell számítani az itt levő civileket is... A kapu nagy valószínűséggel kilőve. Talán majd a falak jobb lehetősséggel szolgálnak. *
Ashura lassan felemelte a tekintetét, azonban már annyira közel volt a falhoz, hogy onnan már esélye sem volt látni az őröket. Sóhajtott egyet, majd fejét hátrafordítva kezdte el nézni a maga mögötti tájat, keresve egy jó helyet a további felderítéshez. Szeme hamarosan megakadt egy kis épületcsoporton egy kisebb dombon, a kapuktól kicsit messzebb. Ahogy felmérte, valószínűleg egy vendéglős bódé lehet azoknak akik a sorra várnak. Tökéletes hely. Ashura türelmesen kiverekedte magát a tömegen, elnézést kérve ahol kell - bármennyire is nem várnánk szerény személyétől -, majd a bódék felé indult. Gyorsan megérkezett, ahol az üzletvezető máris egy nagy mosollyal az arcán fogadta újabb vendégét, akire lehet nem mosolygott volna, ha tudja ki az vagy hogy mire készül. Ashura bólintott egyet felé, majd leült az egyik székre a bódénál.
- Nagy a sor, mi? - szólította meg a költői kérdéssel Ashurát a férfi - Mivel szolgálhatok?
- Szívesen ennék egy kis dango-t - Ashu letett az árnak megfelelő mennyiségű ryou-t pultra, mire a bódés bólintott egyet egy nagy mosollyal, majd eltette a pénzt és elkezdte a dango készítését.
Ashura ételére várva megfordult a bárszékén, könyökét a pultra rakva figyelte a tájat. Ahogyan várta, tökéletes rálátás a déli falakon álló őrökre. A számolás hamar megvolt, négy fegyveres járt-kelt a falakon, néha a bódé felé pillantva, de láthatólag egyiküket sem igazán izgatta Ashura látványa a távolban, főleg, hogy sok más vendég is volt körülötte a bódéknál. Valamennyire a falakon túlra is látott a dombról, így láthatta, hogy a palota, a célpontjuk lelőhelye gyakorlatilag a falu másik felén van, és a falak irányaiból ítélve elkönyvelte magában, hogy valószínűleg ettől az oldaltól van a legmesszebb. Már csak az őrváltást kell megvárnia, és mehet is. Kár, hogy ez tovább tartott mint először hitte volna. Fél óra múlva megtörtént az első váltás, de gondolta, hogy ez valószínűleg csak azért volt, mert éppen fél órával a váltás előtt érkezett. A váltás után a további négy órát muszáj volt a bódénál töltenie, halálra unva a fejét, miközben minden órában rendelt egy-egy adag dangot és apró italokat mellé. Aztán végre, a negyedik óra végén, megjelent a következő váltás, először a falakon levők, majd a kapuőrök váltottak egymás után, de az őr a kulcsokkal még mindig ott volt, őt valószínűleg nem túl gyakran váltották. Ashurának csak ennyire volt szüksége, fizetett, majd megköszönte az ételt, italt, és egy nagy sóhajjal ismét elkezdett sétálni, vissza a találkahelyre.

Az öt órából maradt utolsó negyed óra végére vissza is ért, s ahogy várta, mindenki más már ott volt. Ruházatát már az oda vezető úton visszacserélte az előző, vörös, csuklyás változatra. Valószínűleg csak ő szívta meg a járőrváltás időintervallumával. Először csuklyája alól végigmérte a többieket, majd egyből Tessa felé gyalogolt, kezeit kabátja zsebében tartva mondta maszkja alól, bár úgy, hogy még mindig tisztán hallható legyen.
- A déli oldal a főúttal van összekapcsolva, azaz ott található a főkapu is. Míg ott voltam, rengeteg ember állt sorban, hogy beléphessen a faluba, bár valószínűleg estére már nagyjára eltűnnek azok akik ki vagy be akarnak térni. Öt őr van a kapunál, leellenőrzik mindenki papírjait és tulajdonait. A kapu feletti falakon négy ember járkál, állandóan a falakon kívüli terepet bámulják, és gyakran a népet is felülről. Körülbelül négy óránként szokták váltani egymást, először a falakon, majd a kapuknál, a kulcsos-embert... azaz a portást kivéve, ő valószínűleg egész nap ott van. Ahogy elnéztem, a palota a déli résztől van a legtávolabb, a falu zömén át kellene kelnünk ha onnan akarunk oda jutni. Ezen kívül, semmi különlegeset nem láttam, elég nyugisnak tűnik az ottani környék, csak a bejutásnál kell elővenni az eszeteket - fejezte be mondandóját, amit szinte teljesen különösebb hangnem nélkül mondott végig, kivéve az utolsó mondatot, ahol egy kicsit mintha több élet szorult volna bele.
A tervkészítés erejéig mindenképpen közel maradna Tessához, nem csak ügyelve rá, hanem a tervet is végighallgatva. Nem tervez igazán beleszólni, ez a küldetés jobban üzemel egy teszt ként mint először hitte volna.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 770

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Tessa on Hétf. Nov. 12 2012, 19:59

Ahogyan kiadtam mindenkinek a feladatát, és elkezdtek a dolgukra szállingózni a csapattársak, jómagam felmásztam egy magasabb fára, hogy ott vegyem szemügyre azt a térképet amit kaptam az informátortól. Alig pár percig kellett csak forgatnom azt, hogy lássam, egyenlőre semmi haszna sincs a számomra, mert csak a falut magát ábrázolja, illetve a palota helyét. Az informátor akkor segített volna ki minket a legjobban, ha magáról a palotáról szivárogtat ki némi információt a számomra, mint például a tervrajz, alaprajz. *Ha a térkép helytálló, a palotának a falu északnyugati pontján kell elhelyezkednie. A falunak két bejárata van, egy nagyobbnak délen és egy kisebb nyugaton. Valószínűleg a kisebb kaput az őrök használják a váltásokkor, nagyot pedig az utazók fogadása, ellenőrzése céljából használják.* A térkép maga csak ennyi lényeges infót tartalmazott, és ezt röpke öt perc alatt kielemeztem, aminek az volt a következménye, hogy egy kemény 295 perc maradt hátra az újbóli találkozásig. *Igencsak csendben vagy ma Yoko... máskor le se lehet lőni téged, erre most meg egy rossz szót se szóltál hozzám szokásodhoz híven...* *Nincs értelme beleszólnom a dolgodba, majd ha segítségre lesz szükséged, akkor megjelenek, de addig rád bízom a dolgokat, mert nem igazán tud meghatni a túszejtéses procedúra, ellenben a harccal... majd ha arra kerül a sor, ne félj lesz ki szidjon téged.* Mondta kuncogva, ahogyan elhalkult az elmémben és ismét csend szált le körém. Ez amolyan kétségbeesett próbálkozás volt arra, hogy Yokoval üssem el azt a hosszú öt órás intervallumot és ne unatkozzak, de valószínűleg ő is rájött erre, ezért is hagyta hogy én szívjam meg a saját "vezéresdimnek" a levét.
Nem volt mit tenni, miután alaposan eltettem a kapott térképet, lemásztam a fa aljába ahol a törzsnek nekidűlve vártam, hogy elszálljon az idő. Hosszú, nagyon hosszú idő volt ez, ám ahogyan haladt az idő az öt órás határ felé, a csapattagok egymás után kezdtek vissza szállingózni. Először Itanashi érkezett meg és egyből el is mondta azt, hogy mit sikerült kiderítenie, rögvest utána Mirubi jött, majd Emiko és a Piroskabátos is befutott a porondra.
- Összesítem az infót amit adtatok nekem, hogy mindenki hallja a részleteket. Tehát akkor ha jól értettem, akkor keleten nincs kapu, nyolc járőr van két órás váltással. Nyugaton egy erdőség veszi körül a falat, ahol egy kisebb kapu van amit 12 őr véd két órás váltással. Északon egy veszélyes terep van, ami könnyen akár a csapat bomlását is eredményezheti, ráadásul öt őr őrzi a helyet három órás váltással. Végül Délen a főkapunál mennek be az érkezők, négy őr védi a helyet négy órás váltással, plusz ott van a portás akiről nem tudjuk, hogy mikor kap váltást.... Mondtam vissza a kapott infót, majd egyből elemezni is kezdtem azt, kitérve a legjobb eshetőségekre, legkedvezőbb bejutási feltételekre.
- A frontális támadást szerintem teljes mértékben kilőhetjük, mert ha sikerül is valahol csendesen elintézni az őröket, a fiú elrablására, minimum két, maximum négy óra állna rendelkezésre, ami ugye kevés, figyelembe véve azt, hogy a palotához is el kell jutnunk, elrabolnunk a srácot és kijutnunk. Így szerintem a Keleti, Nyugati, Északi oldalak ki vannak lőve. Legjobb az lenne ha egy ügyes trükkel át tudnánk csúszni az igazolványok ellenőrzésekor... Mondtam, ahogyan gondolkodóba estem. - Én személy szerint, könnyen át tudok jutni az ellenőrzésen mert hiteles igazolványom van... Nagyon mélyen gondolkoztam azon, hogy hogyan is tudnának a többiek is feltűnésmentesen bejutni amikor hirtelen villany gyúlt a fejemben. Megfeledkeztem az aduászomról, mely jelen helyzetben tökéletesen segítene rajtunk, ám ez azzal jár, hogy a kilétemet fel kell fednem társaim előtt. - Meg is van a megoldás a bejutásra! Jelentettem ki, ahogyan a kezeimmel lassan az arcomat takaró csukja felé nyúltam, majd egy könnyed mozdulattal lehajtottam azt a fejemről. A csukja alól hosszú rózsaszín hullámos hajam jelent meg először, majd végül az arcom is közszemlére került. Nem voltam benne biztos hogy felismernek, habár a zene melyet a zenekarommal játszok, elég híressé tett. - Nem kell mást tennetek mint hogy eljátsszátok azt, hogy a zenekarom, az Egoist vagytok... Ekkor a táskámba kezdtem el kotorászni, majd előkaptam egy tekercset, mely a ruháimat tárolják. Kiterítettem a földön, majd a tenyeremet ráhelyezve, előidéztem belőle öt darab ruhát, az egyik a saját ruhám volt melyet fellépéseken szoktam használni, >>Katt<< illetve egy másik négyet melyet a bandám többi tagja szokott hordani. Ez a négy ruha nem sokban különbözött egymástól, jellemzően egy fekete vászon takarja a testet, a fejre pedig egy tehén koponyacsontjához hasonló maszk kerül. >>Katt<<(itt 1:00-tól lehet látni)
- Ha felveszitek ezeket a ruhákat, szerintem könnyedén, hatalmas feltűnéssel ugyan, de be tudunk jutni. Mondtam el a véleményemet, igaz én voltam a vezető, de hagytam hogy a csapat többi tagja is elmondja a véleményét, esetleg ötletét a bejutással kapcsolatban. Az én ötletem talán azért biztonságosabb, mert a lebukás veszélye minimális, hála annak, hogy a genjutsummal még megtudom menteni a helyzetet akkor, ha a portás be szeretne nézni a maszkok alá.

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Nov. 22 2012, 21:19

Ezen írásom nem a történetet fogja tovább vinni, hanem annyiban segít nektek, hogy én vettem át a kaland mesélését, és utána olvastam a posztoknak, átolvastam a Mirubi által megfogalmazott összefoglalást is, és úgy érzem, hogy akkor most már mehetünk is, viszont itt még nem jutottatok döntésre, így egy helyben vagytok, így nem tudok újat mondani nektek. Addig fussátok a köröket, míg megegyeztek az ötletben, és leírjátok következő lépéseiteket. Hajrá!
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szomb. Nov. 24 2012, 20:00

Itanashi beszámolásának végére érkezett meg Mirubi, majd miután megosztotta a Térképessel az infót, megérkezett a csapat többi tagja is. Emi és az a másik fura alak. Immáron mind az öt embertárs jelen volt. Ugyan nem vezetett még támadásokat, sem pedig semmilyen akciót, de remek lehetőségekkel kecsegtetett az Északi és a Nyugati oldal. A kijutás biztosan nem lesz csendes és eseménytelen, viszont a bejutásnak annak kell lennie. Az lenne a legjobb, ha a falu nem is tudna az érkezésükről.
~ * Valószínűleg az Északi oldal meredek és havas részét elterelésre tökéletesen lehetne használni. Egy lerobbantott hegy a falu teljes figyelmét arra koncentrálja, valamint a Földesúr megvédésére. A robbantás után perceken belül kiderül, hogy a kölyköt elrabolták és kereső csapatok indulnak majd mindenfelé a faluban. Megtörik a rendezettség és az emberekre olyannyira jellemző káoszon, mi sikeresen átlátunk és elmenekülünk a Nyugati oldalon, ahol a nagy erdő miatt, eséllyel fogunk tudni elmenekülni. Hát még akkor, ha csapdák is várnak majd az esetleges üldözőinkre. * Csak ne menekülj. Ha jól tudom, akkor nem ebben egyeztünk meg! Ha elmenekülsz innen úgy, hogy nem ölsz egy embert sem, akkor kinyírlak! Barom... * Te csak ne fenyegess. Ami azt illeti, nem áll szándékomban embert ölni ezen a helyen. Nem azért, mert szánom őket, hanem mert még nem érek ez azzal semmit, hogy ha a milliárdból egyet elintézek. Az első alkalmat pedig művészien akarom kiélvezni és nem ripsz-ropsz! ~
Tehát Mirubiban már a kijutás és a figyelem elterelés gondolata meg is fogalmazódott, de azon nem gondolkozott el, hogy hogyan is tudnának úgy bejutni, hogy egyáltalán ne tudjanak az érkezésükről. Elméletileg, szövetséges területen van így nem okozhat neki gondot a bejutás mint Konohai ninja, viszont ha kiderül, hogy egy Konohai Chuunin is benne volt az akcióba, akkor azonnal leellenőrzik a Kumogakurei vizsgázókat és egy héten belül kiderülne, hogy ki is volt a támadó. Így a hovatartozását el kell rejtenie. Tessa felfedte magát a többiek előtt. Most mi volt ebben ennyire nehéz? Ugyan ezt kérte Mirubi is pár órája, akkor pedig ellenkeztek. Viszont, most ha a többiek elfogadják ezt a tervet, amit Mirubi szerint egy nagy semmi... Habár... Jobban belegondolva az idegesítő külső és a levágott és kiszárított állati koponya mögött, egy igencsak találékony terv rejtőzik, így Mirubit vezérelte a kíváncsisága és a szükség.
- Remek ötlet, felőlem mehet! - Mondta Tessának, majd odasétált az egyik ruhához a lány mellé majd a kezébe vette a koponyát és nézegetni kezdte - Érdekes lehet ha a koponyádat szorongatja valaki... Lehet, hogy szerzek majd magamnak egy ugyan ilyet. Csak az emberből lesz. Azok úgy is olyan sokan vannak...
Mosolygott rá a lányra, ezekkel a szavakkal fejezve ki azt, hogy nem igazán van ínyére az, ha egy állatot megölnek. Ha a többiek is beleegyeznek a ruhás megoldásba, akkor Mirubi felölti magára azt a fekete ruhát és a koponyát. Persze az öltözködés közben figyeli a társait, hátha meglátja a valódi kinézetüket. A szagukat már ismeri, így már csak a vizuális "ismerkedés" maradt hátra. Ifu végig Mirubi mellett maradt amikor öltözött, a koponyára pedig csak nagy kerek cicaszemekkel és nyitott szájjal reagált, ahogy a macskák szoktak.


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1292

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Vas. Nov. 25 2012, 20:41

A tagok sorra sorra tértek vissza, jelentették a megadott területekről szerzett információkat. Hideg volt, fáztam. A lány mindenkit végighallgatott, figyelmemmel kísért minket, majd összegzett. Látszott rajta, most is tervez valamit. Szerintem ez a lány már rég tudta mit akar csinálni, bár nem voltam valami jó emberismerő, láttam rajta, már eszébe jutott valami, aminek a segítségével könnyedén bejuthatunk a faluba. Ám amit felvetett, azt még legmerészebb álmaim utáni szakézés után sem gondoltam volna. Öltözzünk be, mintha egy zenekar jönne a faluba. Átgondolva talán nem is rossz az ötlet, de valamiért engem nem nagyon fogott meg. Gondolkodtam, mit is lehetne csinálni.
- Nem hinném, hogy ez a legjobb megoldás, de talán pont ezért sikerülhet, mert ilyen egyszerű. - gondoltam át kissé hangosabban. - Talán okosabb lenne, ha maradna valaki, aki a többieken kívül egy másik "úton" haladna tovább - hangom ismét csak átváltott a megszokott komolyságra az eddigi érdeklődést mutató hangszínről. - Ha lebukunk, abban az esetben mindenki tudni fogja, hogy jövünk, hiába öljük meg az őröket.
Az ötletem a másik útra a már jól ismert Iwagakure no jutsu alkalmazása lenne, mellyel könnyen a föld alá bújhatnék, így bejutva a városba. Azonban mi van, ha a falu érzékelőkkel van felfegyverkezve? Hallottam már olyat, hogy képesek néhányan egy egész falut körbevenni és érzékelni a külső behatolást. Ám nem tudtam erről semmi mást.
A választás, az öltözködés és a földben való átjutást a jelenlegi vezetőnkre bíztam. ha a lány azt mondja, öltözzek be, megteszem. Legalább lesz időm kifigyelni az őrök pontos ruházatát és a náluk levő fegyvereket. Ekkor jutott eszembe, mi lenne, ha ezzel a jelmezzel nem csak a városba, hanem a palotába is bejuthatnánk. Egy egyszerű, városokat járó zenésztársulatot csak megtekintene a fiú is. Ezt az ötletet felvetettem társaimnak is, lehetnénk akár vándorcirkusz is, abban az esetben, ha van legalább egy genjutsu alkalmazó a csapatunkban. Én pedig az állatszelídítő lennék társammal, Yakuraval, a kígyóval.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 147

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1364

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Vas. Nov. 25 2012, 22:26

Emi bosszankodott egy sort, amiért kiderült, hogy neki jutott a legnehezebb terep. A többiek egész olcsón megúszták, inkább csak várakozniuk kellett, hogy kiderüljön, hány óránként váltják egymást az őrök. A jounin a déli oldalt tartotta a legveszélyesebbnek, hiszen ott bárki könnyen lebukhat, ha nem vigyáz. Igaz, ami igaz, egyik oldal sem tűnt egy leányálomnak, vagy az őrök, vagy a terep miatt. Ötletet nem tudott adni, hiszen a stratégia sosem volt az erőssége. Szerencsére Tessa még mindig a kezében tartotta az irányítást, ráadásul volt egy terve is.
*Még jó, hogy megválasztotta saját magát vezetőnek.* Jegyezte meg magának a halványlila szemű lány. A csuklya alatt erősen ráncolta homlokát, amikor meghallotta, hogy mi is az a nagy terv, amit vezetőjük kieszelt. Pont a főkapu szerepelt benne, s ennek tetejébe még egy bandát kellene alakítaniuk.
*Csodás!* Kommentálta magában az ötletet, méghozzá elég szarkasztikusan. Nem tetszett neki, mert a kockázatot még nem akarta vállalni, arra az esetre, ha mégse lépne az elveszett ninják útjára. Másokból is kiváltott némi ellenérzést, azonban ez nem volt elég arra, hogy lebeszéljék Tessát a tervről. Azon is meglepődött a Hyuuga, hogy a másik kunoichi csak így hirtelen felvállalta kinézetét és személyazonosságát. Ugyan Emi nem hallott még a zenekarról, de ez annak volt köszönhető, hogy az elmúlt hónapokban került mindenféle emberi kapcsolatot. Nem sokat érintkezett a külvilággal, inkább az edzésre koncentrált, na meg igyekezett minél több információt szerezni a készülő háborúról.
- Nos, nekem nincs ínyemre ez a beöltözős dolog, de ahogy látom a többieknek eddig valamilyen szinten fekszik az ötlet. Jobban örültem volna, ha valami titkosabb megközelítést alkalmazunk - adott hangot a véleményének a ninja, majd hirtelen eszébe jutott valami és gyors eszmefuttatásba kezdett.
*Végül is mégsem olyan butaság ez az álcázás. A maszk mögött simán használhatnám a Byakugan-t, anélkül, hogy aggódnom kéne. Erőfeszítés nélkül megtarthatom a titkomat a többiek előtt, és még nagyon küzdenem se kell.* Miután befejezte a belső gondolatmenetet, újra megszólalt.
- Bár, ha jobban belegondolok, akár még működhet is. Elvégre a mondás is úgy tartja, hogy ha valamit jól el akarsz rejteni, hagyd szem előtt! - vett egy mély levegőt és a ruhára nézett. - Nem bánom! - vágta rá végül, de kicsit félt az átöltözéstől, mert fel kell fednie magát. Egyelőre a Kekkei Gengai-ról senkinek nem akart beszélni, illetve egyik társának sem kívánta megmutatni pupilla nélküli szemeit.
Amennyiben a terv véglegesítődik, leveszi jelenlegi köpenyét és a feketét ölti magára helyette. Közben nagyon figyel, hogy lefelé nézzen vagy csukva legyen a szeme, vagyis még véletlenül se lássák meg titkát. A maszk felvétele már könnyebb, hiszen, amikor lehajol már akkor elkezdi felhúzni a koponyát. Egyszer úgyis kénytelen lesz használni a Hyuuga taijutsujait, de reménykedik benne, hogy az elemi ninjutsukkal és a többi közelharci technikájával végig tudja vinni a küldetést.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 208

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1000

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Ashura on Hétf. Nov. 26 2012, 16:59

Jelentése után elfoglalta helyét Tessa közelében, kezeit még mindig kabátja zsebeiben tartva, néha-néha rápillantva a csapattársaira, elemezgetve őket és arcvonásaikat, már akiknek az arcát nem takarta szintúgy maszk. Habár nem lehet őt matuzsálemnek hívni, rövid évei alatt rájött arra, hogy akár az emberek arcából rá lehet jönni, hogy milyen emberek is ők. Csak el kell kapni azt a pillanatot amikor nem játsszák meg magukat, hamis arckifejezésekkel vagy metakommunikációval. Habár ninjáknál ez nehezebb volt, főleg, hogy néhányan akár más formában is jelenhettek meg mint amiben voltak. Épp ezért inkább hagyta az egészet egy pár pillanat elmúltával, és inkább Tessa tervére figyelt. Abban mindenképpen egyet értett, hogy a déli oldalon kívül nem igazán adódik jobb hely a bejutásra, még ha az is van a legtávolabb, és ott lenne a legnyilvánvalóbb, nem feltétlen a kaput választaná bejutási pontnak azonban Tessával ellentétben. Persze csapatostul így a legegyszerűbb, egyénként alapból hamar bent lenne, de a többiekre is kell egy kis figyelmet fordítani. Mivel nem akart beleszólni a tervbe, hiszen az akció immár egyfajta teszt ként működik, nem javasolt más tervet, hanem inkább csöndben követte azt.
Az már viszont végképp nem volt ínyére, hogy így felfedte kilétét a többiek előtt, később még esetleg bajok adódhatnak belőle, de ahogy előbb is, egy halk sóhajjal elintézte magában. Mostantól viszont még jobban kell a lányra ügyelnie, éppen ezért nyúlt a jelmezek felé. Hogyha zenekarja "tagja" ként vele lesz a kapunál, még ha valami baj adódik is, legalább közel lesz, hogy segítséget nyújtson.
- Hát legyen - mondta szimplán, ahogy éppen levette a kabátját és katanáját.
Ugyan csuklya nem volt már a fején, a kendő mi maszk ként szolgál még mindig takarta a feje felét, ami számára bőven elég volt, már nem izgatta annyira az egész, de kellően takarta arcának alsó felét. Felöltötte a ruhát magára, bár nem volt igazán ínyére efféle maskarában járni-kelni, nem az ő stílusa volt, bár valószínűleg enélkül is elég vészmadár. Mivel a kendő nem igazán akadályozta ebben, azzal együtt tette fel fejére a koponyát, megropogtatva nyakát egy kicsit előtte. Lábával elsöpört egy kis hót, majd ledobta oda katanáját, kabátját, és bármilyen más felszerelést amit fegyvernek lehetne nézni, így egy bizonyos furulya nála maradt, ami egy bizonyos képességgel együtt használva igazából több mint alkalmas lesz a túlélésre. Utána visszasöpörte a havat, hogy eltakarja ezeket.
- Kétlem, hogy azért átkutatás nélkül átengednének. Ilyen esetben feltételezem, hogy nem akarjuk, hogy ninja felszereléseket találjanak nálunk. Ha meg végképp szükséges, nem hiszem, hogy sok erőfeszítésbe kerülne elvenni néhány őrtől a fegyvereiket - mondta meglehetősen szárazon a többieknek, majd kényelembe helyezve kezeit valami zseb-alkalmatosságban az új szerelésén, várta a további eseményeket.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 770

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Tessa on Csüt. Nov. 29 2012, 18:07

Több megoldás is lett volna arra, hogy bejussunk a falun belülre, ám ezen megoldások közül ki kellett szűrni azt ami a legbiztonságosabb és leghatékonyabb. Abban az eset ha emellett döntök, hogy megtámadjuk az egyik oldalon lévő katonákat és épségben is bejutunk, akkor meg időhöz leszünk kötve ami nem épp a legkényelmesebb változat. Fent áll az az eshetőség is, hogy mindenki külön megy be a saját módján, akkor sem garantált az, hogy nem bukik le valaki, így maradt a legjobban felügyelt Déli kapu. Sok katona van ott a falon, ráadásul egy még egy portás is átvizsgálja az emberek iratait, ám talán ez a szoros védelem az ami kapóra jön nekünk. Valószínűleg az az oldalon számítanak legkevésbé illetéktelen behatolásra. Amikor a tervemet, s saját magamat felfedtem az ideiglenes társaim előtt, vegyes érzésekkel fogadtak. Mindenkin látszott, hogy az általam kitalált terven agyal, nem pedig azon, hogy "aztaku*va ez Kushieda Tessa, a híres zenekar frontembere"...
~Sigh *Mit is vár az ember illegális egyének csőcselékétől?!* Gondoltam magamban, hogyan végignéztem az emberek arcán. Egyeseknek tetszett az ötlet és már a ruha felé indultak, ám voltak még akik haboztak, ám mivel jobbat nem tudtak kitalálni, végül mind belementek az ötletembe.
-Piroskabátnak igaza van, át fognak kutatni minket és a fegyvereket nem preferálják, így jobb ha inkább azokat kint hagyjuk. Ami a belépést illeti, az is előfordulhat, hogy a portás be fog nézni a maszk alá, hogy lássa kik is vagytok, de nem kell megijedni, csak menjetek tovább, én majd godoskodok arról, hogy beengedjenek. Mondtam, ahogyan elővettem a táskámból egy üres tekercset, amiből téptem négy darab egyforma méretű lapot, majd odaadtam az mindenki kezébe. - Amikor elkéri a személyes irataitokat, ezt a papírdarabot adjátok oda neki. Mondatomat befejezve jómagam is odébb vonultam, hogy átöltözhessek abba a ruhámba amibe fel szoktam lépni, és már oly sokszor volt rajtam, hogy szinte hozzám nőtt. Csicsásnak tűnik, azonban igencsak könnyű mozgást biztosít, nem akadályoz semmiben és pihe könnyű. Körülbelül tíz percet vett igénybe az átöltözés, majd a fák közül kilépve a már átöltözött csapattársaimhoz léptem.
- Tehát minden értve? Fellépésre érkeztünk a faluba, egy ismeretlen ám de feltörekvő vándor zenészek és mutatványosok vagyunk. Ha kérik a kártyákat, adjátok oda azt a papírt amit adtam, valamint ha bekukkantanak a kobak alá, akkor sem fog fény derülni a kilétetekre. Nagyjából ennyi volt az amit tenniük kellett a többieknek, na meg azt, hogy a fegyvereiket idekint elrejtik valahol. Én a felszerelésem azon a helyen rejtettem el átöltöztem, pusztán a gitáromat hoztam magammal és a Kakutemat, ami lényegében egy csinos kis kiegészítőnek látszik, azonban még öltözés után belemártottam a hegyét a nálam lévő méregbe. - Akkor ha készen álltok, akár indulhatunk is. Mondtam, ahogyan lassan elindultam a déli kaput megcélozva és út közben végig elől haladtam. Amikor a kapu közelébe értem, megpendítettem a gitáromat és a szokásos ritmust játszogattam végig, mely több szempontból is célszerű volt. Az első az, hogy elszórakoztattam vele magam, a második pedig az, hogy mellettünk elhaladó emberek megnéztek minket ám nem úgy tekintettek ránk a koponya miatt mint egy halálosztagra, hanem a könnyed zene miatt egy érdekes útonállókként könyveltek el, valamint volt még egy fő célja is, méghozzá a déli kapunál ellenőrző portás maga, akivel a hangszernek és az általa gerjesztett hanghullámoknak köszönhetően könnyedén kiépítettem egy könnyed chakrakapcsolatot, ami azt teszi lehetővé, hogy genjutsut alkalmazhassak rajta. Itt a magyarázat arra, hogy mi haszna a papírdarabkának és, hogy miért nem lepleződünk le annak ellenére sem, hogy bepillantanak a maszk alá. A négy papírdarab mindegyikére egy tetszőleges személylapot hoztam létre, valamint a portás szemében a csapattagjaim arcát is a kedvem szerint formálhatom hála a genjutsunak. Ami pedig engem illet, nekem megvolt még a hivatalos Otogakurei papírom, valamint az arcomat sem takartam, így nem lehet probléma azzal, hogy átjussak. Ám ha mégis probléma adódna, még van egy két trükk a tarsolyomban.

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sai on Kedd Dec. 18 2012, 19:34


[Fagy gyermekei - kérésre átvéve]

A terv megvolt, az előkészületek szintúgy kipipálva, már csak mennetek kellett végzetetek, vagyis csak inkább a kapu felé. Mondhatni mindenre felkészült önjelölt vezetőtök, Tessa, akinek képességeiben és ötletében, jobb híján, kénytelenek voltatok mindannyian megbízni. Ettől eltekintve mindenki a maga vérmérséklete szerint izgulva vagy semlegesen, belül izgulva, de kívül semlegesen - esetleg belül semlegesen, kívül viszont úgy téve, mintha nagyon izgulna, elvégre ha valakinek így tetszik, így is lehet ˇˇ - közeledtetek a kapu felé. S valóban, bár még mindig voltak jó páran, mivel eljárt az idő, lényegesen kisebb volt a sor már, mint mikor Ashu itt járt, bár ezt körülbelül egyedül ő tudta következtetésképp levonni, mert neki volt hozzá viszonyítási alapja.
Nem is volt gond egészen addig, míg sorra nem kerültetek. A tömeg, bár megbámult benneteket, s egy-egy ember felismerni vélte csinos vezetőtöket, s összesugdosott a vele érkező társaival, amelyből a Tessa által is emlegetett zenekar nevét lehetett kiérteni, nem foglalkozott komolyabban veletek. A zenét viszont olykor-olykor fel kellett függesztenie a lánynak, mert a zenekar többi részével ellentétben őt meg-megállították aláírásért, amit jobb, ha ad, ha nem akar kiesni a szerepből, még ha ezzel újra és újra meg kell szakítania a gitározgatást, amit talán annyira nem kalkulált be.
Ugyanígy talán azt sem, hogy mikor az őrökhöz érkeztek, azok máris elkérik a hangszert átvizsgálás céljából. Illetve már akkor, mikor még csak az ő papírját kezdi ellenőrizni a portás, máris megérdeklődik úticélotokat, s amint kiderül, hogy fellépni érkeztetek, jön a tök jogos kérdés - főleg szigorú ellenőrzések során - hogy ki a megbízó, aki vendégül lát titeket, illetve hol szálltok majd meg.
A kérdés már csak az, mennyire van lélekjelenlétetek, vagy elveszti valaki a fejét. Illetve a lélekjelenlét mellett másra is szükségetek lesz, ahogy a helyzet áll. Lehet, hogy hangosabban fogtok megérkezni, mint szerettetek volna? Vagy megússzátok a beosonást az eredeti terv szerint csendben, halkan, és a felbecsülhetetlenül értékes időt is megszerezve az akciózásra korlátok nélkül?

//szintén él a Kakashi féle öt na, annyiban módosulva, hogy az ünnepek miatt dátumozni fogok, mert ha úgy jönne ki, hogy tudom, hogy nem fogok ráérni, akkor eltolnám a dátumot majd ˇˇ Szóval akkor a következő postom 23-án vasárnap érkezik valahogy az este/éjszaka folyamán, aki addig nem ír, kimarad a körből ^^ - ne várjátok meg majd, hogy kicsússzatok, inkább véssetek valami kis nyúlfarknyit, mert akkor úgy fogom venni, hogy elbambultatok, és fogság stb. is szóba jöhet, nehezítve a helyzeteteket, ha olyan rész van ^^//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.