Határvidékek

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Pént. Márc. 01 2013, 16:53

~Hm. Ha megtalálom azt a férget, aki ezt bedobta...megbánja azt a napot, hogy erre az aljas világra jött.~ dühöngött magában a fiú, miközben köhögött. Arcát már eltakarta ruhájának ujja, a klónok pedig nagy mennyiségű füstöt szívtak magukba. Habár a helyzetük még most sem volt rózsás, azért valamivel jobb volt a levegő. Ekkor egy hatalmas robbanás rázta meg az épületet. A rendelő oldalsó fala kiszakadt a helyéről, valamiféle hatalmas állat kiugrott, őt követte Piros kapucni. ~Hát ez nem semmi.kemény egy srác lehet, ha egy ekkora szörnyet idéz és még csak meg sem érzi.~ gondolta, majd kiugrott ő is. Az épület előtt egy nagyobb harctér alakult ki, pillanatok alatt. Valamiféle fallal vették körbe a területet, beszorítva a támadókat. Összeterelték őket, akárcsak az állatokat. Mint az állatokat. És most jönnek a vadászok, hogy levágják az állatokat. Ehhez azonban a fiúnak is lesz egy-két szava. A fallal körbezárt területen körülbelül 20 íjász lehetett, akik folyamatosan lőttek minket.
Mirubi egy kis tekercset vett elő, majd kunaiokat és robbanójegyzeteket dobott mindenki felé. *Ügyes fiú* Itanashi az egyik szálló kunait még a levegőben elkapta, majd fejével a fiú felé bólintott, mutatva köszönetét. Azonban a robbanójegyzetet nem tette rá, nem akarta az egyetlen fegyvert megsemmisíteni. A jegyzetet egy időre eltette, majd az egy szem kunaial a kezében megrohamozta a legközelebbi íjászt. Ha sikerül elé kerülnie, a kuanial egy gyors vágást végez, lehetőleg torokra, mellkasra. Ha az íjászt eltalálja a támadás és meghal, tegezéből kiveszi nyílvesszőit, majd elindul a következőhöz. A nyílvesszőket térdén kettétöri, majd azokat is szúrófegyverként használja. Ha van társ a közelben, ad neki is. A nyilakat lehetőleg elhajolva, esetleg a kunaial eltéríti, ha módjában áll. Remélhetőleg nem találják el a nyílvesszők, és képes több íjászt is megölni.
*Bezártak ide, mint az állatokat. Körbekerítettek, mint az állatokat, és ti akartok levágni? Megmutatom én, milyen az igazi vadász. Most megtudjátok, milyen Jashin-sama haragja. Megkapjátok. Férgek.* ezen gondolatokkal rohan az íjászok felé.
Ki kell törniük ebből a kalitkából. Remélhetőleg gyorsan végeznek a benn lévőkkel, és akkor talán megnyitják az egyik falat.
Ekkor Itanashi fejében egy gondolat futott végig, melynek segítségével talán ki lehetne törni a ketrecből. Ám ez csak ötlet maradt. A méregnek hála túl sok chakrat emésztene fel a legegyszerűbb technika is. Nem pazarolhatta el a chakraját, elvégre nagy szüksége lesz rá hamarosan. Má rha kijutnak ebből a csapdából.

Mindeközben a város egy eldugott zugában, megbújva az idegeinktől fekszik egy élőlény. Az élőlény teste nyálkás és pikkelyes. Hosszú testét rejti a menedék. Sziszegő hangját pedig a városban dúló harcok elnyomják. Itanashi idézett kígyója mindvégig a városban volt, és még marad egy ideig, míg gazdája parancsba nem adja a város elhagyását. A kígyó, habár átlag méretű, mondhatni, hétköznapi kígyó, mégis, talán ez az élőlény az, aki a küldetés sikerét jelentheti. Ám most még vár, várja gazdáját.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Ashura on Pént. Márc. 01 2013, 18:23

//Közben feltűnt hogy az előző postomban nem igazán jött össze a linkelés, szóval az aligátor leíráshoz ide kell menni: Futaba //

Egy jó ninja mindenre fel van készülve, tartja a mondás, na de a csapatunk mentségére legyen mondva, egy rohadt nagy energia pajzsot nem minden nap lát az ember. No de ezután legalább már mindig felkészülhetnek rá! Mivel körbe kerítették őket, Ashura nem küldte vissza Futabát a mocsári faluba, hanem inkább hagyta, hadd szórakozzon egy kicsit itt. Bár ez egy kicsit furán indult, tekintve, hogy egy háló máris rátekeredett a hatalmas aligátor fejére, egy pillanatra összezavarva az állatot. Ashunak sikerült még elkerülnie a felé kilőtt hálót, de arra nem volt elég reflexe, hogy a "barátságos" krokodil farka is eltarolhatja, pedig elég esélyes volt. A fehér hajú, vörös maszkos ninja így szépen átesett egy közelben levő bódén, seggre érkezett, minek hatására fellökött egy széket és egy seprűt. Megvakarta egy kicsit a fejét, megáldva magában annak a mesterlövésznek a felmenőit aki eltalálta Futaba fejét a hálólövővel. Gyorsan feltápászkodott a földről, és eközben áthajította a széket amit feldöntött a bódé fölött, valahogy az őrök közelébe célozva vele, nem is ölni akart vele, hanem inkább csak frusztráció-levezető ként, illetve megzavarásként akarta felhasználni eme ács remekművet. Egy gyors pillantást vetett végig a harctéren, szemeit kicsit összehúzva, feltérképezve a lehetőségeket és a veszélyeket amik rájuk leselkednek.
*Az íjászok meg a hálós-fiúk még nagy bajt jelenthetnek, előbb-utóbb egy ilyen zárt terepen belefáradunk az állandó kitéregetésekben* - e gondolat végén máris le kellett kapnia a fejét, hogy egy nyílvessző ne suhanjon át a bal szemén - *Hmm... mi is az íjász legádázabb ellensége? Áh, meg is van!* - azzal átugrott a bódén, és egy kis helyet teremtve magának pár rúgással és ugrással, illetve eközben elkapta a felé dobott kunait és robbanócetlit, mindkettőt eltéve az övén, míg kihasználta a helyet és időt amit nyert a rugdalózással (ha meg nem, akkor csak felmászna az egyik közeli ablakbon keresztül vagy csak egy tetőre, hogy ne zavarják egy-két másodpercre), és egy kézjel elmutatása után egy kevés chakrát koncentrálna a környezetébe, ami egy elég egyszerű, de annál nagyszerűbb jutsut idéz elő, a Kirigakure no Jutsu-t, ami viszonylag kis területen nagy chakra-befektetés nélkül képes hatásos lenni.
Zárt területre nézve egyszerű kéne legyen, hogy annyira sűrű ködöt teremtsen, amiben az íjászok és egyéb távolsági fegyverforgatók már ne legyenek hatásosak, látótáv hiányában. Illetve a másik része, hogy Ashura sokkal jobban tud tájékozódni a ködben mint egy átlag ninja, tekintve adottságára, származására és képzésére. Plusz a Moun Satsujin Jutsu // Csendes Gyilkolás Művészetének szempontjából is otthonosabban mozoghat e nedves levegőjű tájon.

Eközben remélhetőleg Futaba képes volt levágni a hálót a fejéről a karmaival, elvégre azok ám nem tompák, gyorsan találkoznak az ellenség csontjával. Ha nem tudja magáról leerőszakolni, akkor csak addig húzogatja a fején amíg a háló nem akadályozza a látásban, és ott hagyja magán, elvégre max nem tud beszélni és rágni, karjait és lábát még így is szabadon találja. Dialógus persze csak akkor jut neki ha tényleg le tudja magáról szedni azt a vackot.
- Bolondok, ezzel csak olajat öntöttetek a haragom tüzére! - mondaná röhögve a közel négy méter magas monstrum, kinézve magának a legközelebbi csoport őrt.
Az aligátor így hamar ismét újra akcióba lép, nem mutatva sok kíméletet azoknak akik elébe állnak ellenség ként.
Ashura visszaveszi kezébe a kunait amit kapott, és a köd előidézése után megropogtatta nyakát, és megpörgette a kést az ujján egy párszor, majd azt pengével lefelé tartotta kezében, felugorva a tetőre, az alatta levőket vagy a tetőn tartózkodó íjászokat próbálta volna levadászni a hátba-szúrás művészetét gyakorolva a Csendes Gyilkolás Művészetének segítségével. Mindeközben persze vigyázva a saját biztonságára, és még a többieket is szemen tartva, ha szükséges akkor beugorhat segíteni ahova kell.
- Hát akkor vadásszunk... - mondta magának suttogva, egy apró mosollyal az arcán.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 780

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Pént. Márc. 01 2013, 19:24

*A főkapun lesz a legegyszerűbb bemenni, na persze! Inkább haltam volna szörnyet az északi részt határoló hegyekben! Vagy, ami még jobb, most a Fű országában pihenhetnék, miközben Karu vendégszeretetét élvezném. A kalandvágyam még egyszer a sírba fog vinni.* A szűnni nem akaró füst, már kezdett a kunoichi agyára menni, hiszen szép chakrakészlete erősen megcsappant. Még szerencse, hogy a fekete kabátot, amit álcaként viselt, nem vette le éjszakára sem. A ruhán keresztül kicsit könnyebb volt lélegezni, ám hamarosan ritkulni kezdett a füst. A klónok létrejötte után még mindig elég rosszul állt a csapat szénája, de egyszer csak hatalmas chakramennyiséget látott kialakulni, ami vagy valami grandiózus jutsura utalhatott, esetleg egy idézésre. Ezen nem állt meg gondolkodni, hiszen hirtelen óriási robbanás rázta meg az orvosi rendelőt. Emi szája apró mosolyra húzódott, végre szabad utat kaptak a távozásra. Ugyan a hüllő megjelenése nem töltötte el túláradó boldogsággal, azt mégis elismerte, hogy most nagy szükség van egy faltörő kosra. Szerencsére az aligátor megoldotta a jó szellőzést, ehhez csupán a fél épületet kellett leamortizálnia. Tessa azonnal kapcsolt, és kiment a szabadba. Hiába, a szépen előkészített tervnek semmi értelme nem volt, hiszen be se jöttek a katonák. A jounin a törmelékek között ugrálva próbált még több információt szerezni a környező terepről. Tekintete megakadt 5 chakrakeringési rendszeren, ezek minden kétséget kizáróan ninjákat jeleztek. Még jobban koncentrált, hogy többet tudjon meg róluk, így meg tudta állapítani, hogy egy közülük elég erős, S szintű shinobi, míg a többiek nagyjából velük lehettek egy szinten.
*A többieknek is meg kell tudniuk, hogy mire számíthatnak. Ez most nem a rejtőzködés alkalma, nem fogok többet arra koncentrálni, hogy rejtegessem a képességemet.* Döntötte el magában a kunoichi, majd miután kijutott a szabadba, azonnal a környéket kezdte el pásztázni. A városfalról hálókat kezdtek kilőni rájuk, de a Dojutsu-nak köszönhetően ki tudott térni előle, csupán egy ütést szerzett a karjára. Már megszokta az ilyen jellegű sérüléseket, tehát ez nem igazán lassított le. Hirtelen újabb chakra létrejöttét érzékelte, de ez nem közönséges jutsu volt, hanem egy védőfal. Jelenleg nem igazán volt alkalma alaposan megfigyelni a képződményt, mert velük együtt íjászokat is bezártak, akik rendületlenül tüzeltek rájuk. Éppen ezért kapcsolta ki a Byakugan-t, mert jelenleg nem volt értelme használni. A nyilak elől gyerekjáték volt kitérni, azonban fegyver igenis jól jött volna. Mirubi is hangot adott gondolatának, ami erre vonatkozott. Legalább Emi nem volt ezzel egyedül, változtatni azonban nem tudott a helyzeten. A fegyverutánpótlás egészen érdekes helyről érkezett, a macskás srác ugyanis becsempészte magával az egész felszerelését. A Hyuuga lány éppen kitért egy újabb nyílzápor elől, majd a közelébe dobott robbanó jegyzetes kunai-t felkapta a földről, de ezt futás közben, hogy ne kelljen lassítania. A robbanó cetlit levette a fegyverről és elrakta a ruhájába, a kunai-t szintén eltette a keze ügyéből. A fekete ruha még mindig rajta volt, amiben kicsit nehézkesen mozgott. Fogta magát, és nem törődve az eleganciával, egyszerűen ledobta a földre. Így láthatóvá vált cipzáras felsője, nadrágja és a felette viselt szoknyája.
*Így már mindjárt más!* Arcára kiült az izgatottság, valamint társai akciózása is új erőt adott neki. Megint érezte azt az izgalmat, amit a Gőz országában, amikor jól ellátta a banditák baját. Miközben azon igyekezett, hogy ne legyen belőle sündisznó, hirtelen sűrű köd telepedett az egész védőfalon belüli területre. A jounin már régen harcolt ilyen körülmények között, azonban Amegakure-i neveltetése nehezen kopott ki belőle. Náluk is tartottak gyakorlatokat a ködben, tehát jelenleg kapott egy kis előnyt. Elővette a kunai-t, amit eddig tartogatott és úgy indult el a terepre. A Dojutsu-ját teljesen feleslegesnek tartotta újra aktiválni, hiszen anélkül is tudott még ködben tájékozódni. Ehhez nem kell térkép, úgyhogy probléma egy szál se. A Hyuuga shinobi erősen megmarkolta a fegyverét, majd igyekezett annyi íjászt megtalálni és ártalmatlanná tenni, amennyit csak tudott. Jutsu használatát ebben az esetben csak felesleges chakrapazarlásnak gondolta, meg akarta tartani a chakrát a ninják ellen. Még hasznos lehet, ha úgy döntenek, hogy a következő körben már a nehézlovasságot küldik be hozzájuk.


//Az utalásokat elolvashatjátok a mostani bővítményemben.//
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Tessa on Pént. Márc. 01 2013, 21:25

A rendelőből való kiszabadulás után rögvest az egyik épület sarka mögött bújtam meg, hogy egy pillanatra biztonságban lehessek és tudjak gondolkozni és elemezni a történteket, ám akárhogyan is próbáltam pozicionálni, mindég ellenfélbe ütköztem. Nem is volt ez csoda, hisz teljesen körbevették a rendelőt, hogy biztosra menjenek a behatolók, azaz a mi elfogásunkkal kapcsolatban. Az rengeteg nyíl volt a levegőben, melyet egyenesen ránk lőttek ki, ám nem ez jelentette a legnagyobb gondot, hanem az hogy hálókat is lőttek ránk, melyre egyáltalán nem számítottunk. Futás közben Mirubit el is kapta az egyik háló, ahogyan Itanashit is, akiről később kiderült, hogy csak az egyik klón volt, és természetesen engem is célba vett az egyik, pontosabban a lábamat. Szerencsére a hálóra rakott súlyok nem találták el a lábam, így megúsztam az esetleges kellemetlen sérülést, ám jobb lábam ez által le volt kötve, jobban mondva nehezebbé vállt a kelleténél.
- Igen?! Akkor ezt szívélyesen felajánlom a küldő anyjának! Mondtam, ahogyan megfordultam, majd egy minimális charát vezettem a lábamba és alkalmaztam a ninjaművészet egyik legalapvetőbb és legegyszerűbb technikáját a Shushin, méghozzá arra, hogy a megbéklyózott lábamnak chakra segítségével hirtelen nagy lendületet adjak. Ennek köszönhetően egy hatalmasat rúgtam a jobb lábammal aminek következtében várhatóan a háló lerepül a végtagomról és egyenesen a katonák felé száll. Megpróbáltam olyan hely felé irányítani a rúgást, amerre több katona helyezkedett el, hogy a hálóval letaglózzam őket.
Ha nem sikerült leoperálnom a lábamról a hálót a rúgással, akkor a Mirubi által átadott Kunait használva kivágtam a végtagomat a pácból, majd a robbanójegyzetet elraktam szebb időkre. A kunaial a kezemben szembefordultam ellenfeleimmel, ám csak ekkor láttam meg, hogy hirtelen egy chakrafal emelkedik fel körülöttünk, bezárva ezzel minket, jó pár katonát és több épületet. - Ezek a hülyék azt hiszik fogva tarthatnak minket... Ahelyett, hogy minden erejüket felhasználva koncentrált csapást mérnének ránk a megsemmisítésünk érdekében, inkább bezártak minket néhány katonával. Hát csak gratulálni tudok! Mondtam mosolyogva, ahogyan felhasználva eddigi tudásomat, fürgeségemet és akrobatikus mozgékonyságomat, melyet az Acél védelem // Hagane mamori no jutsu segítségével értem el, kitértem a lövések és egyéb támadások elől egy-egy elhajlással, spárgával, illetőleg kézenállással és addig "szambáztam" míg az ellenfeleim közelébe nem érkeztem. Ekkor kapott hatalmas szerepet a kezemben lévő kunai, mégpedig azt, hogy megállás nélkül, kíméletlenül hasítsa végig hideg fém testével az ellenfél húsát.
Miközben a katonákkal harcoltam, azt vettem észre, hogy sűrű köd szált fel, méghozzá a piros kabátos jóvoltából, aki az egyik ház tetején állva hozta létre a jutsut. A köd kissé zavaró volt, sőt talán pont annyira éreztem magamat elveszve benne mint a katonák akik még talán sohasem harcoltak ilyen gyenge látási körülmények között, ahogyan én sem. - Na ne szívassál már! Most segíteni akarsz, vagy megölni! Mérgelődök, ahogyan a testem fokozatosan ellepi a köd. Igaz egyáltalán nem tudtam tájékozódni benne, azonban ez az őrökre is igaz volt, így nyilas probléma valamilyen szinten meg lett oldva. Természetesen nem véletlenül lettem én a csapat vezetője és a tervek megkovácsolója, hamar feltaláltam magamat. Az ellenfelek, látási képességeik híján hangokkal kommunikáltak egymással, ami számomra a lehető legtökéletesebb volt. Otogakurei shinobi képzésemnek köszönhetően a hangok lettek a legnagyobb barátaim és egyben fegyvereim is, így a katonák hangja alapján könnyen be tudtam mérni helyzetüket és úgy támadni és sorról sorra ölni őket. Ám egyvalamire nagyon figyeltem a katonák kiiktatása során. Igaz nem volt rá túl nagy esély, ám ha a bezárt katonák között, akikkel találkoztam, volt női egyed, annak megkíméltem az életét, pusztán egy hatalmas ütéssel álomba szenderítettem, majd ruhájánál fogva egy biztonságosabb helyre vonszoltam a ködben.
Ha nem találok női katonát a harc során, akkor megpróbálok egy velem körülbelül azonos méretű őrt keresni, akit szintén elkábítok és biztonságot nyújtó fedezék mögé húzódok vele.

//Az, hogy találok e Női katonát vagy sem, fontos lenne számomra, így Sai vedd bele a postodba ezt. Bármennyire is mellékesnek tűnik, egy szép kis terv lapulhat mögötte Razz //

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sai on Vas. Márc. 03 2013, 03:27


//Hontou ni sumimasen, igyekszem többet nem késni és gomen, hogy ilyen későn, és hogy valszín megérződik majd rajta az is, hogy tökre álmos vagyok ˇˇ' - is javítás főleg Mirubinak: már hajnal van, nem éjszaka, ahogy arra utaltál ^^//

Mirubi korábbi "lázadásának" köszönhetően mindenki fegyverhez jutott, ám robbantása nem sok eredményt ért el azon kívül, hogy a benti levegőt és port felkavarva egy időre rontott Ashura technikáján, a chakrával létrehozott fal ugyanis továbbra is állt, és a föld alatt is körbefonta a bandát. Mintha egy dobozba zártak volna titeket, valószínűleg azzal az ésszerű céllal, hogy a lehető leginkább kifárasszanak benneteket a chakracsökkentés után, valószínű ezért is ítélt halálra az öt shinobi jó pár civil katonát is.
Itanashi is akcióba lépett, különösen miután megkapta a saját kunai adagját, viszont a képződő köd megzavarta, meg ugyebár az íjászok is arról híresek, hogy a jól képzettek piszok gyorsan újratöltenek, így mikor az egyikük elé ugrott, sérülést sikerült beszereznie, szerencséjére az íjász annyira megilletődött, hogy csak a hóna alatt suhant el a nyílvessző, belekóstolva az oldalába, szép, vérző sebet marva.
Ashura is további akcióba lendült, krokodilját is hagyva belemerülni, miután sikerült megszabadítani a magát a hálótól, s jutsuja segítségével sűrű ködbe borította az egész terepet, s nekiesett a gyilkolásnak, hogy megtisztítsa a terepet a bosszantóan ellenálló civilektől. Bár a köd a legtöbbjüket zavarta, Emi szintén kihasználta a képzettsége előnyeit, és csatlakozott Ashurához a gyilkolászásban.
Tessa bár igyekezett rugdosódni, azt érte csak el, hogy a háló még inkább a lába köré tekeredett, beleakadva a cipőjébe, amit végül a kapott kunaival vágott le magáról erősen szidva mindenkinek, még a háló feltalálójának is a felmenőit. Szerencséjére a sérülés veszélyét az aktivált jutsujával ki tudta védeni, így komolyabb sérüléssel neki sem kellett elszámolnia, s sikerült egy katonát is - mivel nők híján vagyunk a helyzetben, így egy férfi egyedet - fogságba ejtenie.
Bár a chakrakelepce még megmarat, gyors cselekvéseteknek hála, a bennrekedt civil katonák mind életüket - de minimum jó időre eszméletüket (kinek kinek vérmérséklete szerint) - vesztették, s eljött az a pillanat, hogy más be, ti meg ki nem tudtok jutni, hacsak nem kezdtek valamit az akadállyal. Az egész kifejezetten kényelmesnek tűnhet, de ha rossz érzésetek támad attól, hogy - már aki érzékelni tudja, hacsak nem tünteti el Ashura a ködöt - a shinobik vezetője megjelent a chakrakelepce előtt - természetesen kívülről - s különös kézjelet felmutatva csupán annyit mond: - Owari!
Egy röpke pillanatig úgy tűnik, nem történik semmi, ám ekkor a kelepce szűkülni kezdett, és riadtan tapasztalhatjátok, hogy mindent, ami az útjába kerül, tol aga előtt, semmit sem eresztve keresztül magán, mintha csak egy szemétpréselő lenne a Star Warsból ( Razz )


//Mirubi: akkor két kunai és két robbanójegyzet mínusz, még maradt nálad kettő-kettő, és mindenki másnál egy-egy, ha jól számoltam ^^'
Chakraszintek:
Mirubi: 35%
Itanashi: 40%
Emi: 45%
Ashu: 24%
Tessa: 42% - Rossz technikára gondoltam, pü-s egyeztetés után javítottam (taijutsuja helyett egy ninjutsura gondoltam, ami kissé több energiát követelne ˇˇ

//határidő: márc. 7. //


A hozzászólást Sai összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 04 2013, 21:16-kor.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Márc. 04 2013, 17:52

// Oh, bocsánat >< Öhm a postba azért írtam bele, hogy a Köd elszállt, mert Ashura azt mondta, hogy feloldja. Tehát így inkább haladunk előre és nem várunk még egy kört a helyzetelemzéssel //


Mirubi nem kis meglepetésére, a két robbanójegyzetes kunai egy aprócska lyukat sem ejtett a falon. Ez már biztos, hogy egy chakrafal, aminek az öt sarkában, chakrát tartalmazó pecsétek vannak. A kérdés, hogy a pecsétekhez mennyire lehet hozzáférni. Azt nem tudja, hogy a pecsét milyen formában van jelen, de ha jól gondolja és nem emberek hanem pecsétek alkotják meg a falak sarkait, akkor kitörhetnek innen. De ahhoz, a látási viszonyoknak fel kellene javulniuk. Mert igen, jelenleg nem lát valami jól. Visszaért oda, ahol a társai voltak legutóbb, de Ifun és az eldobott dróton valamint a tekercsen kívül nem talált ott semmit és senkit. Felkapta azt az 5 méter dróthuzalt, majd visszatekerte gyorsan a lábára. Most már kissé kellemetlenebb volt a viselése, ugyanis nem volt ott a vastag papírdarab ami védi bőrét a szorulástól, de még így is védhet egy erős vágástól. Mivel társait egyáltalán nem látja és még csak nem is igazán hallja, így nincs jobb dolga mint várni. Ifut felkapta az ölébe, majd az egyik ház falának simulva ült le a sűrű ködbe, majd hallgatta az eseményeket.
Halálhörgés és puffanások. A suhogó nyílvesszők is egyre csak fogytak és egyre kevesebb csapódott be a környéken, míg végül teljesen megszűnt minden ellenséges hang a környékről. Valószínűleg a csapat másik - a nagyobbik része - része megtisztította a terepet, vagy megölték mindegyik társát és így az ellenség elcsendesült. De ez lehetetlen. Majdnem az összes társa tapasztaltabb a fiúnál és sokkal többet voltak már ilyesfajta éles helyzetben, mint Mirubi. Ám, a fiú rengeteget tanult, olvasott és okult amikor csak lehetett a Chakrahasználat fajtáiról és minden egyéb chakraművelteről. A másik pedig, hogy mindig is érdekelték a chakraelméleti dolgok, amiket ugyebár gyakorlatban nem a legnagyobb intenzitással de a lehető legnagyobb pontossággal művelte. Csak várt és várt. Nem engedhette meg magának, hogy meditációval - ahogy azt Niyo-sensei tanította - gyorsan visszatöltse charakészletét, de az alatt a pár perc alatt amíg a társai kaszabolták a népet, Ő pihent és tervezgetett. Azonban biztosan csak az után tud tervet alkotni és közölni társaival a lehetséges kijutási lehetőségeket, miután elszállt a köd és jobban szemügyre vette a helyzetet. Ez be is következett pár percen belül, miután az a nagy csend beállt. A köd szépen lassan feloszlott és Mirubi feltápászkodott roppant kényelmetlen helyéről, majd felugrott az egyik ház tetejére. Lehetőleg a három bezárt ház legmagasabbikára, hogy még többet lásson. Elsődleges "néznivalója" az a társai volt. Mivel nem valami nagy az a térség amibe bezárták őket, így mind a négy említésre méltó társát jó alaposan szemügyre tudta venni. Itanashin nem vette észre, hogy a sebe súlyos lenne, így nem is foglalkozott vele. Inkább Tessát kereste szemeivel, ugyanis Ő a csapatuk vezetője és Ő ismeri a térképet, valamint Ashura-t és Emi-t is megtalálta. A folytonos új göncöket magára aggató lányon átszaladt a szeme, de abban a pillanatban észbe kapott és egyből visszakapta tekintetét. A lány vak lenne? Nem. Ez más. Mirubi átszökkent szépen egy másik házra, majd a mit sem sejtő lány elé lépett és meglátta a szemét. Hófehér volt és kicsit sem egy vak ember szeme. Sokkal inkább egy igenis sok mindent látó ember szeme. Hiába nincs aktiválta a Byakugan, a szem színe nemigen változik. Mirubi a lányra mosolygott, majd megfordult és szemügyre vette a falat. Ismerte ezt a fajta Dojutsut, ugyanis az Akadémián tanultak az Uchiha és Hyuuga klánról egyaránt. Konoha egyik legerősebb klánja. Sőt! Mondhatni, hogy a legerősebb. Így, hogy Mirubi most már tud arról, hogy a lány milyen képességgel rendelkezik, igencsak érdekesnek találja. Talán neki is kellene egy ilyen "szemecske". De most nincs idő ezzel foglalkozni. A fiú tehát megnézte a falat, majd megkereste Tessát és elkezdte mondani ami szerinte most a legjobb lenne, de ebbe na pillanatban a falak mozogni kezdtek, az elzárt terület összeszűkült. Lassan, de biztosan, így sürgetve meg a csapatot.
- Szerintem, a technika amivel bezártak minket egy Fuuin jutsu. Erre már ti is rájöhettetek. Mivel Öt sarka van, így valószínűleg öt, összekötött pecsétből áll a jutsu. Ez nagyon nagy chakramennyiség amit nem lehet egykönnyen áttörni. Azonban ha nagyobb erőt és chakrát fektetünk a támadásunkba, akkor áttörhetjük a leggyengébb pontot. A legegyszerűbb megoldás, azonban az egyik pecsét megsemmisítése lenne. De ezt nem tudjuk tudtommal megoldani. A pecsétekben egy folytonos chakramennyiség van felhalmozva, ami elzár minket. Ezt kell túllépnünk és akkor rendben van. Taijutsu és Speciális ninjutsu ejthet sebet a falon, valamint egy Taijutsuval ötvözött Raiton, vagy Doton. A leggyengébb pontot kell azonban megtalálni a falunkon. Az nem csak egy sima pont lesz, hanem egy egész oldal, mégpedig az az oldal a leggyengébb, amelyik pecsétbe a kevesebb chakrát fektették. Ugyan mindig megpróbálnak ugyanannyit de még egy teljesen összeszokott csapatban is, valaki mindig kevesebb chakrát ölt egy ilyen technikába. Valószínűleg az akadályt több személy hozta létre, ugyanis egy ember nem lehet képes ilyen szintű védelmet/gátat létrehozni. Azt pedig, hogy hol van a leggyengébb fal rész, majd a fehér szemű leányzó megmondja. - nézett Mirubi a Hyuuga lányra - Azonban egy koncentrált támadás kell majd, ezért a Krokodilt sem kellene eltüntetni, valamint, számításaim szerint Hófehérkének - nézett ismét Emire - is jeleskednie kell taijutsu terén. Egyéb ötlet esetleg?
Sok más ötlet is eszébe juthatott volna a fiúnak, de hát Ő még is ezt választotta. Ott van végül is Itanashi technikája is, azonban azzal csak egyetlen egy embert lehet kijuttatni. A többi megpusztul odabent. Szegény Hyuuga lány. Ezért nem jók a Konohaiak. Azok mindig mindenről tudnak. Persze ha egy híres klánból származó aminek ráadásul különös és legendás ismertetőjegye is van, ez nem meglepő.
Ha a csapat elfogadja Mirubi tervét és sikerül megtalálniuk a leggyengébb oldalt, a fiú a társaival együtt megpróbál kitörni.
Ha nem fogadja el a csapat a tervet, akkor Mirubi teszi azt amit a többiek mondanak.


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Kedd Márc. 05 2013, 20:00

Ez meg mi? A fiú a kezére nézett. Ujjai vörösek voltak. Véres lett tenyere, mikor oldalához kapott. A nyíl, mely az imént süvített el mellette, feltépte ruháját, felsértette a bőrét, melyből vércsíkot hagyva maga után. Már csak ez kellett. Így is próbálta visszafogni magát, nehogy sok chakrat használjon. Ahogy meglátta ujjai között csorgó vérét, pupillája kitágult, majd mély levegőt vett. Nem érzett fájdalmat, nem érzett semmi emberit. Egy pillanatig elvesztette az így is már elkorcsosult elméjét, majd a kezében levő kunai-al az előtte álló íjász torkába döfte, úgy, hogy az átszúrva egész torkát a tarkóján bukkant elő. A férfi levegő után kapta a földre hullott, oldalra dőlt. A fiú elengedte a kunai-t, hagyta, hogy a testet lehúzza a gravitácó, és beledőljön saját vérébe. Ekkor ragadta meg a fegyver markolatát, majd talpát halott ellenfelének fejére támasztva kihúzta belőle. Játszani akart. Játszani akart a többi, benn szorult őrökkel. Most érkezett meg az a bizonyos állat, akit az íjászok akartak vadászni. Ám fordult a kocka, a benn lévő prédák vadászokká váltak, akik sorra gyilkolták le a benn ragadt civil katonákat. A fiú a földről felkapott nyílvesszőket kettétörte, néhányat egy-egy személy hátába állított, majd hagyta őket meghalni a földön fekve, nem adva meg a kegyelemdöfést a fuldoklóknak, kik életük utolsó pillanatit élték át kínzó perceiben.
Mind meghaltak benn. Miután a benn maradt katonák mindegyike életüket kilehelte, Mirubi a fal rejtelmeibe avatta be őket. Itanashi fél füllel figyelt most társára, gondolatai, szeme egészen máshol jártak. Véres ruhával, véres kunaial a kezében állt ott a ketrecben, melynek falai zsugorodni kezdtek. Nem akarta megvárni, hogy a többiekkel egy diónyi helyre zsugorodjanak össze. Kellet valamit találnia, amivel megszűnteheti a falat.
Az első megoldás, melyet Mirubi ajánlott, jól hangzott, ám egy oylan támadáshoz nem kevés chakrara lesz szüksége a fiúnak, melyből jelenleg hiányt szenved, így a legvégső esetben folyamodna komolyabb támadáshoz. A fiúnak ekkor egy másik ötlet jutott eszébe.
- Mi van akkor, ha valamilyen módon elérnénk, hogy a kinn álló rohadékok egyikét ölnénk meg? - habár a fiú még nem vezette be társait tervébe, kíváncsi volt, ha az egyik rudat tartót semmisítenék meg, lebonthatnák e a falat.
A tervhez pedig szüksége lesz a fiúnak virágokra. Ha a lent említett ötlet nem lehetséges, akkor vár, míg a többiek nem mutatják meg a fal gyenge pontját, és felkészülve egy erős támadást visz végbe.

/Sai, tőled kérdezem, hogy a dobozon kívül lát e Itanashi virágokat. Ha a fiú talál néhány virágot a dobozon kívül ÉS képes a dobozon kívüli chakrairányításra, akkor a választól függően, ha lehetséges a falat a használók egyikének halálával megsemmisíteni, akkor a fiú a Hana Shuriken: Hikarakuyou // Virág Shuriken: Szóró Virágok technikáját, melynek segítségével az ellenfele hátába állíthatja a virágokat. Ha ez nem elég, a már ott lévő virágokat a Hana Ninpuo: Hyakkasaihouu // Virág ninja művészet: Ezernyi Nyíló Virág technikával felrobbantja azt./

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Kedd Márc. 05 2013, 21:14

Emi nem ölte meg a legtöbb katonát, csupán ártalmatlanná tette őket. Egyet kénytelen volt elküldeni a másvilágra, mert szó szerint beleugrott a támadásába és halálos sebet kapott. A harcok alatt tudta kontrollálni az érzéseit, tudata teljesen tiszta maradt és csak a küldetésre koncentrált. Nem akarta szenvedni látni az őrt, így jobbnak látta megadni neki a megváltást, amit a halál jelentett. Egy pillanatig csak nézte a holttestet, aztán rájött, hogy bármennyire is szeretné, nem tagadhatja meg a gyilkost saját magában. Szerencsére több ilyen eset nem történt, így az a pár ember, aki volt olyan "szerencsés", hogy vele futott össze, csak jó időre elájult. A ködben még mindig jól tudott tájékozódni, így tehát elindult megkeresni a társait. A kunai-t eltette, hiszen arra még nagy szüksége lehet a későbbiekben. Nem hallotta a harcok zajait, szóval azt feltételezte, hogy a többiek is sikerrel jártak. A köd szép lassan elkezdett feloszlani, vagyis újfent nem volt szüksége a Byakugan-ra. Ezzel is megspórolta a chakrát, amit majd valószínűleg az öt ninja ellen kell bevetnie. Felszaladt az egyik ház tetejére, hogy onnan lássa át a terepet. A macskás srác is ugyan így tett, tehát eggyel kevesebb ember felkutatásával kellett törődnie. Nem volt nehéz ráakadni a másik három ninjára, hiszen viszonylag kis területet kerítettek körbe a chakra burokkal. Miután újból összegyűltek, már nem titkolhatta tovább képességét. Persze ebben a lehetetlen helyzetben, már nem is volt túl sok értelme. Mirubi-nak rögtön támadt is egy jó ötlete, mindez a Dojutsu-nak volt köszönhető. Emi sosem viselte jól, ha beceneveket aggatnak rá, ezért szúrós pillantást vetett az ötletelő shinobi-ra.
*Majd adok én neked Hófehérkét!* Miközben magában szitkozódott, chakrát áramoltatott a szemébe, hogy fel tudja mérni a terepet. Már nem kellett attól tartania, hogy nyílzápor tereli el a figyelmét. Közben végig Mirubi-ra nézett, ezért úgy tűnhetett, mintha direkt miatta aktiválta volna a Kekkei Genkai-t. A környék fekete-fehérré változott, a négy chakra keringési rendszer pedig tisztán kirajzolódott körülötte. Ekkor vette csak észre, hogy az egyik shinobi, ráadásul a legerősebb, valamit csinált a csapdával. Hamar rá kellett jöjjön, hogy bizony gyorsan lépni kell, hacsak nem akarnak itt meghalni.
- Jól van, lássuk miből élünk! - mondta, miközben lassú kocogással elindult az egyik oszlop felé, ami szerves részét képezte a buroknak, amiben jelenleg fogságában voltak. Chakrát küldött a tenyerébe és a tenketsu pontjain keresztül áramoltatta ki az energiát. Megütötte az oszlopot és egy kicsit meg is inogott az egész fal, ám nem tűnt el. Közben folyamatosan zsugorodott a burok, ezért távolabb kellett ugrania. Vissza is ment a többiekhez, hogy elmondja a tapasztalatát. Habár ők is láthatták az eredményt, további információra volt szükségük. Emi ugyanis jól látta, hogy hol van a gyenge pont, vagyis inkább hol vannak a gyenge pontok.
- Rendben, vagy egy jó meg egy rossz hírem. A jó hír, hogy megvan a megoldás arra, hogyan tudjuk elpusztítani ezt a kelepcét. A rossz hír az, hogy összesen öt gyenge pontja van, mindegyik oszlopnál egy. Azok tartják össze az egész burkot. Egyszerre kell megsemmisíteni mind az öt oszlopot, máskülönben esélyünk sincs kijutni innen. Egyébként nincs sok időnk, mert ez mindent letarol maga előtt és tolja felénk a törmelékeket - magyarázta el a többieknek. - Ami még fontos lehet, az ellenünk küldött emberek jó része csak közkatona, nekik nincsen chakrájuk, ám a tömegben rejtőzik öt ninja. Az egyikük kisugárzását alig érzékeltem, de elég sok chakrája van, szóval biztosan állíthatom, hogy S szintű shinobi-ról van szó. A másik négy tapasztaltabb chuunin vagy kezdő jounin lehet, de velük is vigyázni kell.
A kilátások nem voltak túl jók, habár Mirubi előállt több tervvel is, úgy tűnt, mindenkinek részt kell vennie az akcióban. Végül csak rá lettek kényszerítve, hogy igazi csapatként viselkedjenek.


//Még Sai írta valamelyik korábbi kör végén, hogy miként működik a chakra burok.//
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Ashura on Csüt. Márc. 07 2013, 16:56

A vörös-kabátos martalóc elkezdte osztani az ítéletet a ködös területen belül, a tetőket majd az utcákat tisztogatva a közkatonáktól. Leginkább fókuszált és megőrizte hidegvérét, a gyilkolás sosem igazán stimulálta lelkét, főleg nem mostanában, azonban kegyelem nem mindenkinek jutott. Volt akit csak alaposan összevert a ködben ha volt rá lehetősége, esetleg egy ponton erősen megütve/rúgva tette őket alkalmatlanná harcra, de ugye voltak azok akik ragaszkodtak az eszméletükhöz, nos, azoknál az egyéneknél nem tanúsított sok visszafogottságot, egyszerűen leszúrta őket. Párszor még átpásztázta a területet, túlélőket keresve, elvégre nem engedhették meg maguknak, hogy bárki esetleg váratlanul hátba támadja őket. Ashura sokkal jobban tájékozódott e körülmények között mint társai, így vette az időt, hogy egy kicsit szemügyre vegye mindet, mit csinálnak amikor nem látja más senki őket. Mirubit csak a szerencse folytán látta meg, elvégre teljesen csöndben üldögélt a fal mellett a macskájával, ezért Ashu, izgalmas részletek hiányában kereste a következő embert akit láthat. A következő társa viszont már annál érdekesebb dologgal ütötte el az idejét a ködben, ha az Unazaki számára nem is annyira megrettentő módon. A vérengzés gyakori időtöltés őrültek, kezdő elveszett ninják, szektások, kultisták és hentesek körében, ezek közül Ashura csak az utolsót tudta kizárni a fiúra illő profilból. Megvonta vállát, majd tovább libbent a következő általa látható személyhez. A felettébb titokzatos nőszemély aki úgy óvta szeme fényét a többiek elől, mint ahogy Ashura az arcát és vérvonalképességét volt az egyetlen, aki az Unazakin kívül képes volt hatékonyan közlekedni a ködben, ami felvetett magáról pár ötletet a származásával kapcsolatban, de ezek legtöbbje kiesett a képből amikor láthatóan nagy kíméletességet gyakorolt mikor a katonák legtöbbjét harcképtelenné tette, kivéve egyet, akinél megállt egy pillanatra, és még kegyelemdöfést is adott neki.
*Érdekes, különösen érdekes... Annyi száz százalék hogy nem afelől jön ahonnan én származom vagy ahol képeztek engem. Na mindegy... Mi a franc van itt a fallal?* - Ashurának muszáj volt megszakítania gondolatmenetét mikor észrevette szeme sarkából, hogy a világító fal elkezdett közelíteni felé.
Ez rendkívül nem tetszett fehér hajú hősünknek, s hogy végre fény derüljön arra, hogy mi is történik a falon kívül, egy kézpecsétet mutatva megszakította a Kirigakure no Jutsu-t, így a köd lassan szertefoszlott. Miután végre látható volt a külvilág is, egy sóhaj keretében Ashura elindult, hogy tanácskozhasson társaival. Végighallgatta mind Mirubi, mind Itanashi ötleteit, elgondolkozva a lehetőségeken. Ismer egy jutsut, ami könnyűszerrel áthatolhatna a burkon, és rendesen meglepné a kívül álló ninjákat is akár, esetleg felhasítva őket több darabra, bár ezt jelenlegi chakrakészletéből nem engedheti meg magának, hogy használja, ezért muszáj lesz társai alternatíváiban bíznia. Míg Emi elugrott megnézni milyen reakciót tud kicsikarni a védőfalból, Ashura kihasználta a pillanatot, hogy körülnézzen fegyverekért. Hamar észrevett egy tetőn fekvő íjászt, odasétált hozzá, majd leguggolt, hogy felmérhesse milyen felszerelést vehet el tőle. Lecsatolta az övéről a minden őrnél megtalálható katanát s annak a tokját, megnézte a pengéjét, majd a saját öve alá rakta be azt. Továbbá elvette az íjásztól az íjat meg a tegezét, azt átdobta vállán, és egy próbalövést elengedve megnézte mennyire hatásos a fegyver. Miután elkönyvelte, hogy jó lesz az valamire, meghajolt a földön fekvő íjász "előtt".
- Köszönöm e fegyvereket, barátom - mondta komoly hangnemben, habár egy aprónyit komikusabbnak szánta először mondandóját.
Futaba ölbe tett kézzel várta a földön, hogy mit ötölnek ki a ninják a felső szinteken, szemét a kinti katonákon tartotta, mosolyogva. Elég ijesztő lehetett azok számára akik esetleg látták, hogyan végzett a legtöbb katonával a védőburkon belül.
Mire Ashu visszasétált a többiekhez, addigra Emi is visszatért a kis próbaútjából, mind türelmesen végighallgatták, hogy mik a tapasztalatai, javaslatai. Ashura még egyszer megerősítette a kötés tartását ami a maszkot tartotta az arca előtt, majd kezét az övén díszelgő katana markolatára rakta, lassacskán elindulva az egyik gyengeponthoz.
- Akkor hát ne vesztegessük az időt, adja magát, hogy mit kell csinálnunk. Mellesleg javaslom, hogy szerelkezettek fel a szerte-széjjel hagyott fegyverekkel, kitudja mennyire lesznek hasznosak - mondta mielőtt felugrott a levegőbe, az egyik gyengepont mellé érkezve.
A katanát kivonta a tokjából, és párszor megforgatta a levegőben míg szemével kinézte magának azt a pontot a fókuszáló oszlopon ami majd annak a megsemmisítéséhez vezet majd miután beledöfi a kardot.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 780

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Tessa on Szomb. Márc. 09 2013, 23:11

//Bocsánat a késésért ^^'' //

Az az átkozott háló csak nem akart úgy mozogni ahogyan azt terveztem és nem tudtam egy menő "visszaafeladónak" mozdulatot kivitelezni, így maradt a kevésbé menő és elegáns kunaial való kiszabadulás. Ami pedig ez után következett, már lerágott csont. A köd befedte a kis "arénánkat" és kezdetét vette a vadászat a kis csapatunk részéről, melyből majdnem mindenki kivette a részét. A vadászat közben kicsit sikerült meglepnem magam azzal, hogy mennyire jól működik a rögtönzött kis praktikumom, miszerint hangok alapján tájékozódva mértem be az ellenfeleimet. Emberről emberre haladtam végig, nem kímélve senkit sem. Amint a katonák közelébe kerültem, a kezemben lévő kunai, valamint könnyed akrobatikus mozgásommal együtt végeztem minden ellenféllel. Nem kellett túlzottan megerőltetnem maga, pusztán egy-egy tiszta vágást ejtettem az emberek torkán és azok pillanatokon belül holtan hevertek a lábaim előtt. Így folytatódott ez mindaddig míg meg nem találtam azt a személyt akinek mérete leginkább az enyémhez hasonlít. Halványan reménykedtem, hogy rá fogok akadni egy női katonára, azonban ez már túl szép lett volna a számomra, így meg kellett elégednem egy méretembeli férfival.
- AaaaAh! micsoda kár érte, de mindegy is, jó lesz ő is nekem! Mondtam, ahogyan szépen lassan levettem a földön fekvő férfiról a ruháit, először a felsőjét, majd a nadrágját. Teljesen addig vetkőztettem míg csak egy szál gatyában nem maradt. - Ez a katonai ruházat még jól jöhet, ha úgy döntenénk, hogy folytatjuk a küldetésünket... Az elkobzott ruhákat a férfi övével egyszerűen a derekamhoz csatoltam, hogy ne legyenek útba, rögvest ezután a nála talált fegyvereket is magamhoz vettem ~feltéve ha volt nála~, majd visszaindultam az orvosi rendelő felé, hogy találkozzak a többiekkel. Mindeközben az utamba eső holtesteken átlépkedve felvettem egy íjpuskát és vele együtt annyi nyilat szedtem össze amennyi elfért egy tegezben, melyet a hátamra csatoltam.
*Oy oy Tessa! A te köröd következik... Minden ellenféllel végeztünk, most már a tervezgetésre van szükség, így told elő a szánalmas képed és találj ki valamit, hogy kijuthassunk innen!* Kiáltozott velem Yoko odabent, bár a sértéseit már nem igazán tudtam magamra venni, ugyanis hasznomra vált a kis "lazítás" és volt időm gondolkodni. *Sikerült kiélned a beteges komplexusaidat?! Mert ha nem, akkor is visszaveszem az engem megillető helyet. Ami pedig a kijutást illeti, már van tervem!* Mondtam a másik énemnek, ahogyan immáron önnön magam voltam amit egy kiadós nyújtózkodással is megerősítettem.
- Nézzük csak... Mirubi itt van, ahogyan Itanashi is, valamint Emiko is az egyik ház tetejéről kémkedik, míg piroskabát fegyvereket gyújt. Onigoto! Mondtam saját magamnak az orrom alatt, mindazok után, hogy Ashura feloszlatta a ködöt a harc végén. Ekkor még nem igazán tudatosult bennem, hogy a fal túlsó oldalán álló férfi néhány kézpecsét segítségével mozgásra bírta a falat, mely nem éppen nekünk kedvezett, ugyanis lassan, de befelé haladt. A többiek is hamar lereagálták az eseményt és el is mondták a véleményüket azzal kapcsolatban, hogy miképp lehetne kitörni a fogságból. Mirubi volt az aki a legjobb ötlettel állt elő, méghozzá a chakrafal leggyengébb pontjának megtámadásával kapcsolatban. Már kezdtem azt hinni, hogy nem én vagyok az egyedüli aki képes mélyebben belelátni a dolgokban, ám amikor az ötletével állt elő, egy kicsit csalódtam. Na nem azért mert rossz ötlet volt, hanem mert nem arra gondolt amire én.
- Állj! Kiáltottam fel, ahogyan a kezeimet Emi elé raktam, még mielőtt el mehetett volna a falhoz. - A fal leggyengébb pontja nem a rudaknál vannak, elvégre ott csoportosul a legtöbb chakra. Azt a pontot kell együttes erővel megtámadnunk, ahová a legkevesebb chakra jut. De most nincs idő kifejteni, mert a fal szűkülésével csökken a kijutásunk esélye is, így arra kérlek titeket, hogy bízzatok bennem és támadjunk együttes erővel az akadály tetejének középpontjára! Később elmagyarázom miért. Ha nem válik be még mindég ott van Mirubi ötlete. Mondtam, ahogyan felugrottam a legmagasabb ház tetejére ami az akadályon belül volt és felkészültem a támadásra. Kis chakrát összpontosítok a lábamba, mely ismételten a Shushin no jutsu aktiválásához szükséges, valamint ahhoz hogy kellő lendületet nyerjek, hogy elrugaszkodjak a ház tetejéről, megcélozva az akadály tetejének középpontját. Két karomat magam fölé emelem, majd X formában zárom azt a fejem felett, hogy azzal csapódjak neki a falnak, és közben reménykedtem, hogy a többiek is követni fognak engem.
*Szóval? Mi a nagy ötlet? Fejjel nekiugrasz a falnak... huh? Kicsit többet vártam tőled Tessa...* Provokált a másik felem, ám ekkor csak egy apró vigyorral tudtam nyugtázni "partnerem" tudatlanságát. *Legyen, elmondom neked. A fal maga chakrából tevődik össze, mely az öt rúdból indul ki amit körülöttünk szúrtak le. Ha kicsit jobban belegondolsz te is, akkor rájöhetsz, hogy a chakra annál gyengébb minél távolabb van a rúdtól. Jelen esetben a fal legsebezhetőbb és legvékonyabb része a tetőpontja, ahol az öt rúd legyengült chakrajele találkozik, nem beszélve arról, hogy a chakrajelek különböznek, mivel a falat aktiválók mind más-más személyek voltak, így talán ennek köszönhetően növekszik a kijutásunk esély, mert a chakrák amik találkoznak, mivel nem ugyan az a személy hozta létre, nem teljesen tökéletes a kötésük. Ha mind egyszerre támadunk rá a tetőpontra, akkor van esélyünk a kijutásra.* Mondtam el Yokonak a lényegét a tervemnek, mely után csendben maradt és ő is várta, hogy mi fog kisülni ebből a dologból.

Jelenlegi felszerelés:
- 1 Kunai
- 1 teljes katonai ruházat
- 1 nyílpuska egy hozzávaló tegezel

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sai on Vas. Márc. 10 2013, 14:10


//Mivel sok mindenre nem jutottatok, hogy közösen cselekedjetek, így csak leírom, ami történt időközben, és befolyásoló tényező, és figyelembe kell venni az újabb körnél

- bár Tessa okfejtése is logikus lenne, a chakra"doboz a már ismertetett és Emi által is tálalt módon fog működni, az oszlopoknál van a leggyengébb pontja, és mindegyiket egyszerre kell eltalálni, hogy megszűnjön a börtön.
- annyira nincs már nagy helyetek, immáron már a házak is kikerülnek a képből, így sem volt sok az akadályban, csak fél házakra, egyebekre gondoltam, nem kilométeres "körre" Wink Így már csak a törmelékek és egyebek miatt egy átlag falusi utcányi átmérőjű hatszög áll a rendelkezésetekre, ami miatt a krokinak is távoznia kell, mert nem férne el. (hiszen beláthatjátok, semmi értelme nem lenne egy ilyen összepréselős jutsunak, ha az embernek lenne még vagy egy jó fél órája gondolkodni, mire összenyomja)
- Ashu méregellenállása kezd aktivizálódni, és szép lassan - ezt ő is érezheti - töltődik vissza a chakrájából, és most már csak 150%-nyival kerül többe neki egy-egy jutsu, a következő körben még 125%-nyi lesz, aztán a harmadik körtől áll vissza a normálba a jutsuk chakraigénye.
- valamint a chakrafal leárnyékol, és azon kívülre nem lehet chakrakapcsolatot létrehozni, így a virágokat sem lehetne manipulálni, de mivel városban vagyunk, ami kis utcácskás, és nem kertvárosias, így maximum pár cserép lehet az ablakokban.
- Kívül már készülnek rátok, mivel láthatják a ténykedéseteket, így ha kijuttok, ezzel is kalkuláljatok, hogy ismét össztűz alá vesznek titeket, és jó eséllyel kell arra is számítanotok, hogy a ninják is beavatkoznak most már, mert a cél minden bizonnyal a legyengítésetek volt, hogy a chakrakészleteteket kinyírva elkaphassanak titeket könnyedén.


Mirubi: 35%
Itanashi: 40%
Emi: 40% - Byakugan újabb aktiválása miatt
Ashu: 30% - mert kezdesz visszatöltődni - jutsuk már csak 150%-nyiba kerülnek
Tessa: 40% - chakrakoncentrálós rúgás miatt

Határidő: márc 14. - csak mert utána nem tudom megint, hogy leszek hétvégén gépnél ˇˇ//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Szer. Márc. 13 2013, 19:25

A katonák mozgolódni kezdtek odakinn. Tudják ők is, a fal nem áttörhetetlen, így felkészültek az esetleges kitörésre. Ezt jól látják. Habár a hyuuga lány elmélete kissé zavarta a fiút, így is az átkozott mérgük miatt elpazarolta már chakrakészletének több, mint a felét. De most ha kijutnak innen, akkor beindul ám az öldöklés. A legközelebb álló katona nyilait és fegyverét felveszi és a hátára helyezi. Habár kabátjának övében ott lógott még a véres kunai, valamint a kettétört nyílvesszők, íjászok ellen talán jól jöhet a távolsági fegyver.
Most ki kell találnia, hogy kerülhetnének ki. A feladat már mindenki számára világos volt, a falon levő 5 helyet egyszerre kell támadnunk, egy, erős támadást kell bevinniük, ezzel megszűntehetik azt. Erős, közelharci támadást fog a fiú mérni a falra. A Hyuuga lány, miután megmutatja a helyeket, pontosan hol kell a falat támadni, beállt a helyére, majd kezeire egy rétegnyi sziklát "húz fel" a földről, esetleg egy közeli falról. Az Iwate // Bilincskar technika létrehozása után pedig felkészül, várja a jelet, hogy üthessen.
Amint parancsba kapja a támadást, a már sziklás ökleivel egy Hajuifuri // Sorozás ütést visz a falba, esetleg két sorozást. Az éveken át edzett testi erejének, a taijutsu gyors mozdulatának, és a kemény, zúzó sziklaökölnek meg kell hoznia az eredményt. Ennek a háromnak a kombinációjával Itanashi a lehető legnagyobb ütést méri a falra.
Ha sikerül a falat meggyengítenie, társaival pedig eltüntetni, abban az esetben egyből egy ház falához fut, hogy ne támadhassák hátba őt. Először is elemezve a helyzetet beméri ellenfeleit, majd a hátán levő nyílpuskával a figyelmetlen katonákra támad.
Remélhetőleg most már kiszabadulnak a dobozból.
Ha Tessa úgy dönt, az A tervnél maradnak, akkor a lánnyal együtt elmenekülnek a helyszínről, egyenesen a palota felé, ahol már vár rájuk a fiú. Remélhetőleg Piroskapucni és a Hyuuga lány, Mirubival együtt felszámolják a shinobikat.
Azonban ha harcolni maradnak, kegyetlenül fogja támadni az őröket a nyílpuskával, esetleg a közeli virágokkal a shinobikra támad először a Hana Shuriken: Hikarakuyou // Virág Shuriken: Szóró Virágok, majd a shiboni közelébe juttatva a virágot, alkalmazza a Hana Ninpuo: Hyakkasaihouu // Virág ninja művészet: Ezernyi Nyíló Virág technikáját, ezzel darabokra robbantva az ellenfelet.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Szer. Márc. 13 2013, 21:27

Tessa ugyan másképp gondolkodott, mint Emi, de ez esetben a jounin-nak volt igaza. A szőkés hajú lány tisztán látta az egész falat és az oszlopoknál kellett támadni ahhoz, hogy sikeres legyen a kijutás.
- Kérlek Tessa, bízz bennem! Azt mondtam, ha eljön az ideje, nem fogom vissza magam. Most mindent megteszek azért, hogy kijuthassunk innen és ne essünk fogságba. A Byakugan-nal tisztán látom a börtön gyenge pontjait - magyarázta a nála fiatalabb kunoichi-nek. Mivel jelenleg ennyit tudott csak tenni az ügy érdekében, deaktiválta a Dojutsu-ját, majd normál látására kezdett hagyatkozni.
Mivel mindenki fegyverért ment, ő sem maradhatott ki a beszerzésből. Az íjat ugyan nem tudja használni, ám a katonáknál kell más felszerelésnek is lennie. Kardot és egyéb szúró-, vágófegyvert biztos tartott valamelyikük magánál. A piros kabátos ninja sikeresen bezsákmányolt egy kardot, tehát már előbbre járt. Ki is szemelte magának az egyik oszlopot, amire készült lesújtani. A Hyuuga shinobi sem tétlenkedett sokáig, amint talált egy kardot, rögtön felvette. Ezen kívül sikerült egy kisebb tőrt és kést is zsákmányolnia, amit szintén eltett, hiszen nem tudhatta, hogy később még mire lesz jó.
*Legjobb lesz valami fegyverrel megsemmisíteni az oszlopot, hiszen az nem kerül chakrába. A pár Byakugan aktiválásom a fele alá levitte a chakraszintemet. Ezen kívül meg kell hagynom az erőmet a fő ninjára, hiszen ha jól vettem ki, nekem van a legtöbb chakrám, tehát az egyik támadónak kell lennem.* Mialatt ezen gondolkozott, erősen megmarkolta a kardot és megcélzott egy oszlopot. Mivel már elég kicsi helyre zsúfolódtak össze, nem kellett a Kekkei Genkai, elég volt egy gyors hátrapillantás. Amikor látta, hogy mindenki elhelyezkedett, felvett egy támadó állást. Remélte, hogy ezzel kissé megnöveli a támadóerejét, amit chakra nélkül képes kifejteni. A Gouwan ugyan egy csapásra megoldotta volna a problémát, de ebben a helyzetben minden csepp chakra számított. Még egyszer biztosra ment, hogy mindenki a megfelelő helyen van.
- Rendben, akkor háromig számolok és mindenki lecsap a saját módszerével! - adta ki az utasítást. A kijutásig átvette a parancsnokságot, de nem szándékozta megtartani ezt a címet. - Egy... kettő... három! - kiáltotta el magát, majd amilyen erősen csak tudott, beledöfött az oszlopba. Még ha a kard el is törik, addig próbálja belenyomni, míg össze nem törik vagy meg nem szűnik működni. Ha sikerült egyszerre véghezvinni a támadást, akkor elviekben gond nélkül megszűnik a fal.
Itt jött a képbe a másik probléma. Kint ugyanis jó sok katona várt rájuk, na meg az öt ninja, akiket szintén ellenük küldtek. Számított rá, hogy azonnal megindul feléjük a támadás. A legerősebb shinobi-t már a falon belül bemérte és hacsak nem változtatott helyet, akkor egyenesen megindul felé. Ismét aktiválja a Byakugan-t, de csak egy rövid időre, hogy bemérhesse a legerősebb ninja helyzetét. Amint ez megtörténik, kézjelekbe fog és a Kawarimi no Jutsu segítségével megpróbál a lehető leggyorsabban a közelében teremni. Egy katonával vagy valami közeli törmelékdarabbal próbál helyet cserélni. Hogy aktiválódjon a technika, kockáztatnia kell, tehát bevárja, míg eltalálja egy nyílvessző vagy valamilyen másik fegyver. Ha ez sikerül, akkor az egyik legkevesebb chakrát igénylő elemi jutsu-t veti be ellene, ami a Raiton: Raiken. Bár tudja, hogy egy ilyen erős ellenfél ellen nem lehet valami hatásos, de bízik a meglepetés erejében és a jó célzóképességében. Megpróbál a fejére vagy a mellkasára célozni, ami a legnagyobb sérülést okozhatja, ha betalál az ellenfelénél.


//Felszerelés: 1 kunai és 1 robbanó jegyzet Mirubi-tól, 1 kard (ha csak el nem tört), 1 tőr, 1 kisebb méretű kés//
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Márc. 15 2013, 13:09

// Elnézést a rövidke, lényegretörős "izéért" de most csak ennyit tudtam összeszedni ^^' //

Ez a technika igencsak bonyolult és kidolgozott működésre vall. Az Öt sarok öt pecsét... Az Öt pecsét egy-egy rúdon van elhelyezve. Ez tisztán látszik a sarkakban. Mirubi szívesen gyártotta volna az újabb elméleteket a chakrafal érdekes működéséről, azonban nem tette, mivel nem volt rá ideje és teljesen megbízott a Byakuganban. Miért is ne tenné? Hiszen hazája egyik legféltettebb kincse, amit valószínűleg egy volt Konohai lány birtokol. Így nem szólva semmit, csak kiválasztja magának a Palotához legközelebbre eső sarkot, majd Ifut letéve a földre, majd fejére téve a kezét, szól hozzá néhány szót.
- Maradj mellettem! A Juujin Bunshin // Vadállat Ember Klón technikával segítesz kitörni. Ha ez megvan, akkor irány a palota. Az alakot tartsd fenn!
Nem tudja, hogy a makacs állat mennyit fogott fel Mirubi mondandójából, vagy mennyit akar megtenni, de az biztos, hogy tudja mit kell csinálnia. Mirubi koncentrálni kezd, majd a fél Tigris kézpecsétet használva, megindítja chakráját, ám nem kell sok mindent csinálni Ninja Állata chakrarendszerével, ugyanis az állat maga is képes a Juujin Bunshinra, így Mirubi csak besegít neki. Egy pukkanás és Ifu ott áll Mirubi alakjában. A fiú elmosolyodik, majd szembefordul a sarokkal. Négykézláb ereszkedik, ahogy a másik Mirubi is.
~ Shikyaku no Jutsu // Négy Láb technika ~
Mondja ki gondolatban a technika nevét, ám most nem a teljes technikát alkalmazza magán, hanem csak annak egy fázisát. A lábizmait megerősíti, szaglását felerősíti, valamint a körmeit a kétszeresére növeszti, így változtatva őket hegyes és éles fegyverekké, ha szükség lesz rá. Természetesen Ifu, vagy is a Mirubi klón is végrehajtja ezt a műveletet, majd amint Emi kiadta a "támadás" parancsot, a két Mirubi egyszerre csap le a pecséttel ellátott rudas sarkas valamire. Természetesen mindketten egy erőteljes ütést mérnek csak a sarokra, de ennek elégnek kell lennie.
Amint sikerrel kitörnek a "börtönből" Mirubi és Ifu a lehető leggyorsabban veszik célba a Földesúr Palotáját, mivel valószínűleg a nagy kavarodásban a szürke, sötét ruhás fiúk eltudnak gyorsan és észrevétlenül iszkolni. Ha ellenséggel találják szemben magukat, akkor együttes erővel, két oldalról - ahogy szokták - csapnak le karmaikkal az áldozatra. A két fiú nem várja meg a társait, azonban reméli, hogy követik őket. Ha elértek a palotához, felmérik a helyzetet, majd a felerősített szaglásukra hagyatkozva próbálnak meg a legtöbbet megtudni.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sai on Pént. Márc. 15 2013, 13:16


//A többiek kimaradnak ebből a körből//

Egyedül Tessa kérdőjelezte meg a Hyuuga lány helyzetjelentését saját logikáját követve, de végül kénytelen volt belátni, hogy próbálkozása mit sem ér, s mivel a kelepce már egy lakóház szobájánál is kisebbre zsugorodott, sok választása nem volt a csapatnak, mint cselekedni, s mindenki elfoglalta az egyik oszlop előtti helyet, hogy aztán a megadott jelre egyszerre sújtsanak le. Az oszlopok minden csapástól megremegtek, majd a chakrafal azokból kiindulva kezd semmivé foszlani, de mintha a ninják pont erre vártak volna, mindenki kinézett magának egyet-egyet közületek, és az oszlopok helyén teremve sújtottak le, lényegében kihasználva a megfelelő pillanatot - s már érthettétek is, miért úgy alakították ki a csapdát, ahogy, hiszen különválasztanak benneteket valamennyire, illetve egy meghatározott helyhez kötnek benneteket, ahova villámgyorsan le tudnak csapni, akár jó előre gondosan megtervezve a támadást, hiszen valamennyit látnak is képességeitekből, míg harcoltok odabenn. Mondhatni a kelepce legalább tökéletes időnyelő, a chakraemésztő méreggel együtt pedig kifejezetten bosszantó egy eszköz.

[Mirubi]
(na akkor bemodifyozva a reagod XD)
A tőled magasabb és kicsit idősebb srác, aki a chuunin és a jounin határ között mozog, hirtelen termett előtted, hogy megragadva hajítson neki az egyik épületnek, amelybe fájó sebességgel csapódtál bele. Ifu már megnehezíti a dolgát, de sikerül őt is egy rúgással félretenni az útból. A célja egyértelműen az, hogy megakadályozza, hogy elhagyd a terepet, így ha menekülőre fogod, is követni fog.

[Itanashi]
A te ellenfeled egy, szintén a chuunin és a jounin határ között mozgó, robosztus és magas nő volt, olyan tipikus vikingalkatú menyecske, aki szintén pofonnal próbálkozik egyenlőre, épp csak a keze olyan, akár a szikla, köszönhetően a Doton: Kouka Jutsunak, amely olyan gyorsan érkezik, hogy azt igen nehéz lesz elkerülni, ha egyáltalán sikerülhet. (még nem volt időd egy technikát sem aktiválni a fent részletezettek közül, ami nem a fal megtörését célozta)

[Emi]
Meglepő lehet számodra, de nem a legerősebb ninját kapod, hanem egyet a szintén chuunin és a jounin határ között mozgók közül, aki egyből ötöt hoz létre magából, és mind hegyes tűkkel támad rád, amelyet a szájából lehel ki (Fukumi Hari // Rejtett Tűk technika)

[Ashura]
Te kaptad az S szintűnek tartott jounint, aki komolyabb technikának látszó dologgal kezdve suhint feléd kissé távolabbról egy nagy szablyával, két méterről - ami elég távol van, hogy tudjon reagálni, ha reagálsz, de elég közel, hogy a támadása nehezen, szinte sehogy se védhető legyen számításai szerint - amelyről egy, a szablya alakját felvevő szélpenge válik le, és indul feléd kaszabolóan veszélyes sebességgel.

[Tessa]
Szintén chuunin és a jounin határ között mozgó, cingárnak tűnő fiúval kerülsz szembe, aki máris furán megnyúló karjaival ölel halálosan körbe, mint egy anakonda, vagy valami hasonló, kevésbé kedves és cukorfalat.


//Mirubi: 30%
Itanashi: 35%
Emi: 40%
Ashu: 40% - mert kezdesz visszatöltődni - jutsuk már csak 125%-nyiba kerülnek
Tessa: 35% - mivel felételeztem, hogy újabb chakrakoncentrálós rúgás lesz
//Határidő: március 20.//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Pént. Márc. 15 2013, 14:37

Tenyerét a földre helyezve egyből aktiválta a technikáját a fiú, melytől egy körülbelül 5 cm vastag kőréteg került öklére, bevonva azt. A fiú mély levegőt vett, mellkasa kidomborodott, majd jobb kezét háta mögé emelte. Szemei tágra nyíltak, mikor hallotta a jelet, ami a támadást jelentette. A kar előresuhant, majd egy hatalmasat ütött a chakrafal egy pontjába. Az oszlop megremegett, majd a fal halványulni kezdett, sikerült megtörni mindenkinek. Ám nem örülhettek sokáig, az 5 shinobi, akik a falat létrehozták, azonnal akcióba léptek, majd egyesével a csapatra támadtak.
A fiú egy hasonlóan magas lánnyal találta magát szemben, aki egyből komoly erejű ütést mért a fiúra. Habár a fiú chakrajának hiányát kezdte már érezni, nem adta fel. nem adhatta fel.
*Most komolyan azt hiszik, hogy képesek megállítani minket?* gondolta a fiú. Erős kitartásának köszönhette bátorságát, mely a lány támadására alapozta, majd egy kontratámadást készített elő.
A lány csapását a még mindig aktív Iwate // Bilincskar technikát alkalmazza. A lány csapásának blokkolására tenyerével próbálva védeni a lány csapását, majd a technika második szakaszát felhasználva /Innen a név is.../ a sziklaréteget a lány kezére is átvezetve a két kezet összeköti, összefogja a sziklaréteggel, ezzel akadályozva a menekülést. Ha ez sikerül, a fiú jobb kezét /vagy épp a balt, attól függ, melyik maradt szabadon/ egyenesen a lány arca felé irányítja, mindeközben, az utolsó pillanatokban alkalmazza a Senei Jashu // Rejtett Árnyék Kígyó Kezek technikáját, ezzel mérve rá komoly csapást. Ha sikerül megfognia a lányt, akkor onnan nincs menekvés, a kígyók elintézik, hogy a lány ne okozzon több gondot nekik.
Amennyiben nem sikerül elfogni, akkor csak a kőréteggel bevont karral próbálja hárítani a csapást, majd az ellentámadás a már korábban ecsetelt módon zajlana. Remélhetőleg sikerül a lányt ezzel az egyszerű, ám igen hatásos és gyors módszerrel likvidálni, mielőtt még nagyobb méretű harc venné kezdetét. Hisz a fiú tudta, a chakraját nem erre a lányra kell használnia, így harcukban nem kívánt pazarolni.
Amennyiben a lányt súlyosan megsebesül a kígyók marásában, harcképtelenné válik, a fiú egy kicsit eljátszadozik vele. Pontosabban az övéről lógó véres kunai-al rajzol a lány testére egy kört, bele pedig egy háromszöget. - A Nagyúr már vár - mondja halkan, majd a kör közepébe szúrja a kunait. Amennyiben a lány rendelkezik némi felszereléssel, magához veszi.
Ha ellenfele meghalt, akkor a palota felé siet, időközben a benn rejtőzködő kígyót elindítja a város falain kívülre. Terve már készen állt, csupán egy támogatóra lenne szüksége.

Ha sikerülne a fiúnak ilyen gyorsan túlesni a harcon, abban az esetben segítve Mirubit a nyílpuskával támadva ellenfelét. Ha sikerül kettejüknek legyőzni őt, akkor elindulnának a Palota felé. Ha eljutnak oda, a következő körben kifejtem a rablást részletesen.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Márc. 15 2013, 15:37

// Azt hittem 17-éig kell írni >< //


Ami Mirubinál jelenleg van:
- 1 Kis chakraterekcs bal alkarjára tekerve
- 2x5m drót(1x5m tekercsre tekerve, 1x5m jobb karra tekerve)
- 10 senbon (Tekercsben a bal alkarján)
- 2 robbanójegyzet (Kunai)
- 2 Kunai (1-1 mind két szandáljában)
- Saját Készítésű érzelemfokozó egy 20ml-es üvegben (Zsebében, üveg háromnegyedéig)


A fiú igencsak meglepődött a támadáson. Alig egy másodperce tűnt csak el a fal, amikor már jött a következő támadás a zavaró tényezőkkel együtt. Egy fájdalmas csapás, ami egyenesen az egyik közeli falnak passzírozta a fiút, Ifut pedig elrúgták, aminek következtében a macska visszaalakult eredeti formájába. Most már biztos, hogy itt nem lesz olyan egyszerű a dolga a csapatnak, mint ahogy azt eltervezték és elgondolták. Nem voltak elég előtekintőek és nem vettek számításba minden tényezőt. De ami megtörtént azon nem lehet változtatni. Egyenlőre valószínűleg nem tudják jöttüknek igazi célját, csak sejthetik. Azonban Öt shinobival büszkélkedhet a falu, így nem valószínű, hogy lesz ennél több, ugyanis nem annyira gazdag és fontos ez a falu. Azonban nem lehet tudni, hogy miféle ügyekbe bonyolódtak, hiszen mos a csapat a földesúr unokáját próbálja elrabolni. Ennek is van valószínűleg oka. Nos tehát. Mindenki saját ellenféllel találta szemben magát. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg mindenkinek igénybe kell vennie a chakráját. Logikus, hiszen egy ilyen elzáró technikát legalább Chuunin szintű személyek tudnak csak biztonsággal kivitelezni. Ezt Mirubi is pontosan tudta, de most a saját gondjával kellett foglalkozni. Még mindig az ész kellett neki és nem pedig az erő és az ösztön, így az Érzelemfokozóját nem vette elő. Ifu a támadás után, egyből Mirubihoz sietett, majd lefeküdt mellé. Persze a gazdája egyből feltápászkodott, így a macska is ezt tette.
- Menj és állj lesben! Ha utasítalak, Támadj!
Mondta Ifunak, majd felkapta a földről és feldobta az egyik közeli ház tetejére. Ügyes ninja macskához híven, megkapaszkodott a cserepeken és hát tette a dolgát. Mirubi sem volt rest, egyből elővette a két eltett kunait, majd megvárta míg az ellenfele újra ráfigyel. Végigmérte a férfit, alaposan szemügyre akarta venni a kinézetét, szemét, ruházatát és felszereltségét. Persze ezek csak gyors pillantások voltak. Az időközben és a rúgásnak köszönhetően inaktivált Shikyaku no Jutsut nem aktiválta újra. Csak rámosolygott az ellenfélére, majd megszólalt.
- Végre egy olyan ellenfél aki többet ér mint egy szimpla zsoldos. Jól sejtem, hogy egy felbérelt ninja vagy? Én a Fair Harcot szeretem, szóval adj bele mindent. Tessék - Hajította oda neki Mirubi a bal kezében lévő kunait - Fogd! - Nem vágta hozzá erősen, csupán annyira, hogy lássa képes-e elkapni, vagy talán kitér előle - Vagy annyira erős és érdemes arra, hogy a saját kunaimat vágd belém és azzal ontsd ki a véremet? Ha már megölsz tedd az én fegyveremmel!
Mondta a fiú, majd a jobb kezében szorongatott kunait védekezés gyanánt maga elé tartja. Valószínűleg Taijutsu használó az ellenfele. Legalább is Mirubinak az lenne a legjobb, hiszen van tapasztalata Taijutsuban. Ugyan sok technikát nem tud abból, de Takafumi ellen sokszor harcolt már edzés gyanánt. Ami azt illeti Afro Hajú barátjával és Kitorival legutóbb egy fél erdőt irtottak ki. Nem hiába a taijutsu bolond társa... Így legalább van tapasztalata. Mirubi csak áll és várja a támadást. Ha Taijutsu akkor gyors és valószínűleg egy pillanata lesz csak reagálni, így észrevétlenül chakrát gyűjt a talpába és a lábába, hogy az első adandó alkalommal a lehető legmagasabbra tudjon ugorni. Egészen az ellenfele fölé, sok sok méter magasra. Mindegy mi történik, Ő kivárja, hogy ellenfele támadjon. Ha ellenfele még is egy távolsági jutsu használ, akkor Mirubi a felhalmozott chakrát használja kitérésnek, mégpedig ugyanúgy, ahogy azt az előző esetben. Felugrik a lehető legmagasabbra.

Ha ellenfele elfogadja a neki szánt fegyver, akkor Mirubi a kitérés után, - vagy még azelőtt a lényeg, hogy az ellenfele legalább 4 méter távolságra legyen tőle - aktiválja a kunaira tekert robbanójegyzetet, amit a markolatra tekert fel, így valószínűsíthető, hogy az ellenfele nem veszi észre, csak miután elkapta. Akkor pedig már kész is a Robbanás.

Ha a kunai nincs egyáltalán az ellenfele közelébe, akkor megvárja míg ellenfele támad és a kitérés után, kiadja Ifunak a "Támad" parancsot. Ifu felkészülve a támadásra már felvette gazdája alakját és a Shikyaku no jutsut használva, megpróbálja szétkarmolni az ellenfelüket. Eközben Mirubi a levegőben szintén aktiválja a Shikyaku no Jutsu immáron teljes egészében, és a levegőből indít ellenfele felé egy Tsuugat.
_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Ashura on Szomb. Márc. 16 2013, 23:28

Éppen csak a dereka mellé eresztette le a kardját a nagy chakra-pajzs széttörése után, Ashurának mégsem volt sok ideje pihenésre, bár nem is várta el, elvégre tudni lehetett, hogy azok ott a túlsó oldalon sem maradnak sokáig rest. Már hallotta ellensége ruhájának lobogását ahogy süvített felé még a csapás előtt, és oda is fordította a fejét, szemével egy másodperc töredéke alatt felmérve és összefoglalva a helyzetet magának: ajjaj. A megoldás nem lehet senki számára sem annyira váratlan. A fehér hajú kezdte érezni, ahogy a chakra felszabadul a testében, ha még nem is csak gyorsan, de valamelyest igen, és mintha maga a chakra is szabadabban áramolna benne. Ashu sem akart sokáig maradni, abból nem sül ki semmi jó, ha valaki látszólag okkal kezd el hadonászni a kardjaival két méter távból, és az illetőből ítélve nem csak fel akart vágni sushi-készítési technikájával, így az Unazaki hirtelen chakrát kezdett vezetni lábaiba, odakoncentrálva amennyit lehetett ebben a röpke egy-két másodpercben, majd erőteljesen - alsó végtagjait használva - kilövellt az ég felé. Számításai szerint egy tetőre kellett leérkeznie, s amint szilárd cserép volt a lába alatt, hátrafordult, az ellenfele irányába nézve. Ashu kifújt orrán keresztül egy kis levegőt, majd elmosolyodott.
- Így rám támadni, bemutatkozás nélkül - ordította a másik ninja felé, arcán levő kendőjén keresztül -, szinte meg vagyok sértődve! No de ha te nem, akkor én sem! - mondta a végén kuncogva Ashura.
Eztán, hogy a másik ninja még nem találta el, illetve ha egyáltalán sikeresen elugrott az előző támadás elől, még egyszer helyzetet vált, valamivel közelebbi tetőn az ellenfeléhez, majd chakrát kezd el áramoltatni a kardos felé. Ezzel megpróbál beférkőzni az illető idegrendszerébe, előkészítve a terepet egy régen használt genjutsunak, a Magen: Mame Gen Tojiru // Démonikus Illúzió: Babszár Kötés számára. Ennek hatására az ellenfél azt érzi, látja, és hallja, hogy alóla, a betonból szó szerint lebilincselő növények nőnek ki, szép lassan lekötve a célpontot. A jutsu helyet hagy némi mozgásnak az áldozat részéről, hogy arra koncentráljon, hogy kiszabaduljon a kötésből, bár ez nem fog még bekövetkezni. Ashura nem akarta a következő szintre eljuttatni a genjutsut, más, hatásosabb terve volt. Jobb kezével, amiben a kardja volt, intett az ellensége felé.
Ekkor Futaba, akit eddig látszólag ellenfeleik figyelmen kívül hagytak, rettentő sebességével elkezdene sprintelni a "lekötött" S szintű ninja felé, cikk-cakkokban mozdulva néha, hogy ő se legyen könnyű préda. A célja Ashunak annyi volt, hogy Futaba elérje a ninját, és vagy széttépje, szétrágja, földhöz verje, agyongyepálja, akármi, ami jól esik. Biztonság kedvéért azért elrakta a kardot és elővette az íjat, készülve egy lövés leadására ha a cél mégis megmozdul valahogy. Eközben persze félig mindig készen áll újabb ugrásra/védekezési állásra váltásra.

Ha sikerült elugrania, de azonban a lekötés nem sikerült, akkor egyszerűen addig mozgolódna amíg nem adódik más lehetőség az ellentámadásra, addig is védekezik.

//Elnézést a vérszegény alternatívákért, csak este van és most van erőm/időm még írni x) //

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 780

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Vas. Márc. 17 2013, 22:39

A kard minden sárülés nélkül hatolt át az oszlopon, amelynek következtében a chakrafal leomlott előtte. Már kezdte volna biztonságban érezni magát a jounin és következő lépésén gondolkodni, amikor egy váratlan fordulat következett be a harcban. Az oszlop közelében jelent meg az egyik chuunin vagy jounin szinten lévő ninja, és azonnal támadásba lendült. A lánynak nem volt ideje komoly ellentámadást kiötölnie, hiszen jó pár tű indult meg az irányába, az ellenfeléből pedig rögtön öt is termett előtte. Ugyan a kardot még mindig szorongatta, viszont azzal nem tudott olyan jól bánni, hogy csak úgy simán kivédje a felé közeledő senbonokat. Éppen ezért a legkézenfekvőbb megoldást alkalmazta, amit ilyen helyzetben egy Hyuuga tenne. Emi szó szerint kipörgette a kezéből a kardot, hiszen chakráját teste minden létező tenketsu pontjából elkezdte kiáramoltatni. Közben lábát felemelte a földről, lendületet vett és nagy sebességgel pörögni kezdett. A fegyver eközben szállt ki a kezéből, hiszen nem arra koncentrált.
- Hakkesho: Kaiten! - mondta ki végül a jutsu nevét, ami az egyik legjobb támadó és védekező technika, amit egy Hyuuga ismerhet. Korábban látta már, amikor Ojii-san ezt alkalmazta és bizony eléggé hatásosnak bizonyult. Mivel a másik ninja nem tartózkodott tőle olyan messze, ezért a kör sugarát nem terjesztette ki a maximális öt méterre, hanem csa addig, ameddig szükségét érezte. Byakuganja természetesen aktív ebben a helyzetben, valamint nagyon reméli, hogy ezzel a kettős célú technikával sikerül minden tűt elkerülnie. Ha kapott néhány senbont a testébe, akkor színtiszta chakrából álló védőpajzsa mégsem volt olyan hatásos, mint gondolta. Szándékában állt a másolatokat is megsemmisíteni, vagy csak hátrébb repíteni. A sima Bunshin no Jutsut azonnal kizárta, hiszen azok nem képesek más technikát létrehozni. Semmilyen közvetítő anyagot nem látott a jutsu létrejötte közben, tehát feltételezi, hogy a shinobi Kage Bunshin-okat hozott létre. Ha mindegyik klón épségben marad, akkor megerősítést kér magának, hogy tényleg jól gondolkodott-e. Ennél a technikánál egyelően oszlik el a chakra, tehát ezzel közelebb jut a megoldáshoz.
Amennyiben még idejében tudott cselekedni és megsemmisítette az összes másolatot, akkor célba veszi a valódi ellenfelét. Öklét villám elemű chakrával vonja be, ami szikrázva jön létre. A Raiton: Raiken jutsu-val igyekszik olyan gyorsan lecsapni, ahogy csak bír. Még plusz chakrát irányít a lábába, hogy ezzel úgymond ki tudjon lőni ellenfele felé. Mivel biztosra akar menni, a mellkasára céloz, ahol a szíve is található. Csapás közben, ha úgy érzi, hogy nagyobb esély van a fejét eltalálni, akkor öklét abba az irányba lendíti.
Lehetséges, hogy nem sikerült bevinnie a támadást, valamint elég ideje sincs reagálni a történésekre. Ebben az esetben csak megpróbál félre ugrani, valamint igyekszik a tűket is kikerülni. Mivel még mindig van öt ellenfele, ezért egy másfajta technikát alkalmazna. A kézjelek után ujjai végébe koncentrálja a chakráját, de nem Hyuuga taijutsu-val támad. Sokkal inkább egy ilyen helyzetre szánt technikát indít útjára, ami nem más, mint a Raiton: Raitongu. Ha sikerül végrehajtania, akkor az ellenfélnek igencsak rázós élményben lesz része, közben pedig nagy eséllyel megsemmisülnek a Kage Bunshin-ok is.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Tessa on Szer. Márc. 20 2013, 21:52

A fal még mindég állt és egyre inkább szűkült. Gyors tervre és gondolatmenetre volt szükség, hogy kijuthassunk eme csapdából és nekem már eszembe is jutott egy látszólag hibátlan, elmélet arról, hogy merre is található a chakrafal gyenge pontja. A csapatnak megpróbáltam gyorsan eltaglalni, hogy mi is egészen pontosan az elméletem, ám Emiko hamar rám cáfolt és mielőtt bármit is tehettem volna megállított.
*Byakugan?! Nem igazán ismerem a dojutsukat és még sohasem volt nagyon dolgom velük, így nem tudhatom mire is képes Emiko vele pontosan. Minden esetre, ha ő azt mondja, hogy látja azokat a pontokat, akkor elhiszem neki* Bólintottam egyet a lánynak, ám ezzel a mozdulattal darabokra tört az a kép amit mindeddig próbáltam mutatni magamról a többiek felé. Emiko átvette a csapat vezetését és mindenkit kiküldött a megfelelő helyre. A doboz gyenge pontja nem más volt mint a falat létrehozó öt oszlop. A kunoichi elmondása szerint ha egyszerre megtámadjuk az öt oszlopot akkor nagy rá az esély, hogy élve kijutunk a jelenlegi szorult helyzetből. Gyorsan elfoglaltam az egyik, hozzám közelebb eső oszlopot, majd jómagam is felkészültem arra, hogy lesújtsak rá. *Nem tudom pontosan, hogy miképp is kellene megtámadnom a falat. Nincsen erre alkalmas jutsum és félő ha nem tudok elég nagy erejű támadást intézni ellene, akkor a többiek munkája kárba vész és a fal tovább szűkül.* Sóhajtottam egy nagyot, ám végül sikerült kitalálnom a módszert amivel ötödik elemként hozzájárulok a kijutáshoz. Míg a többiek elfoglalták a helyüket én gyorsan négy öt lépésnyire eltávolodtam a faltól, majd vártam Emiko jelét a támadásra. A kunoichi körbenézett, hogy mindenki elfoglalta e a helyét, majd visszaszámolt. *Gyerünk Tessa, ennek a módszernek elégnek kell lennie!* Biztattam még magam egy kicsit, ám sokáig nem tudtam ösztökélni magam, hisz az első számjegy már elhangzott. Gyorsan kellő mennyiségű chakrát kezdtem el irányítottam a lábaimba és mire a "Kettőhöz" értünk, már teljesen készen álltam.
- Három! Hangzott el a bűvös számjegy amire mindenki egyszerre megindította a támadását és én is nekiindultam. A chakra azért volt szükséges a lábamba, hogy kellő lendületet tudjak venni a jelenlegi szűkös helyemen. Amint két méteres távolságba értem a falhoz képest, előre dőltem és lábaim helyett a kezeimet tettem le a földre és hagytam hogy a létrejött lendület tegye a dolgát. A lábaim átlendültek a testem felett, majd tovább szállva, egy kisebb lökéssel a karjaim részéről. Ennek a mozdulatnak köszönhetően nyíl egyenesen, na meg persze sebesen az oszlop felé tartottam és egy tökéletes rúgást vihettem végbe azon. Az eredmény természetesen nem is maradt el, az együttes támadásunknak köszönhetően a chakramező először megingott majd a semmivé vált és újra szabadok voltunk, már amennyire szabadságnak lehet nevezni azt a tényt amikor öt shinobi és megannyi katona vesz körül minket egy falun belül azzal a szándékkal, hogy elkapnak, esetlegesen kivégeznek. Ebből kifolyólag nem is nagyon volt időm sokáig élvezni a szabadságot, mert már szembe is találtam magamat a következő kihívással, de amint kiderült nem csak én, hanem a csapat minden egyes tagja kapott egy szép kis ellenfelet. Nem igazán szerettem volna egymagam harcolni a fickó ellen, ám még mielőtt a többiekhez hátrálhattam volna, a cingárnak megnyúltak a karjai amik kígyóként tekertek körbe és egyre szorosabban kezdtek el préselni. *Gyorsan tennem kell valamit különben csúnya vége lesz és ráadásul egy ilyen cingár mitugrász végez velem... A kezem teljesen le van fogva, így ninjutsut nem tudok használni, ahogyan a testem is meg van béklyózva, így a taijutsu is kilőve. Egyetlen esélyem a genjutsu.* Gondoltam végig magamban, ahogyan már tudtam is, hogy melyik technika lesz a legmegfelelőbb. Egy pillanatra lehunytam a szemem, hogy a chakrámat koncentrálni tudjam. A kapcsolat már kettőnk között megvolt, hisz ő több helyen is hozzám ér, így a lehető legkönnyebb dolgom van a chakrakapcsolat kiépítése terén. Amint megvan a kellő chakramennyiség, aktiválom is a Illúziótechnika Kötés // Genjutsu Shibari Nevű technikát, amivel remélhetőleg az ellenfelem megszeppen és ereszt a szorításból. Természetesen tudtam hogy az ellenfelem egy tapasztaltabb shinobi, bár ha nem is tudtam, arra készültem, hogy az, ezért nem felejthettem el azt sem, hogy bizonyosan birtokában van a Genjutsu Kai-nak és akkor cseverből-vederbe esek. Ezért is, abban a pillanatban, amikor az Illúziókötés hatni kezd és kiszabadulok, megmarkolom a kezemben lévő kunait és azon nyomban mellkason döföm a fiút, lehetőleg a szívét célozva. Természetesen ha az ellenfelem ismeri a Genjutsu Kai-t, akkor is kell egy kis idő míg aktiválja az és eloszlatja az illúziót és én pedig ezt a kis időt használom ki a támadásra.
Amennyiben nem sikerül halálos sebet ejtenem a fiún, mert hamarabb magához tér, egy hatalmasat ugrok hátrafelé és védekező állásban helyezkedem el. Ellenfelem megtudja nyújtani a végtagjait és gumiszerűen használni azokat, így szinte bármikor és bárhonnan lecsaphat, ezért mindég szemmel tartok legalább egy Kawarimire használható törmeléket, vagy egy viszonylag velem azonos súlyú katonát, hogy azt felhasználva kicsúszóhasak a bajból és ne kerüljek ismét az előzőhöz hasonló fogásba.


Felszerelés:
- 1 Kunai
- 1 robbanójegyzet
- 1 teljes katonai ruházat
- 1 nyílpuska egy hozzávaló tegezel
- 1 gitár


//Műugrás amit a falnál vetettem be, itt látható: >>Katt<< 1:30-nál //

_________________

My Dearest: http://www.youtube.com/watch?v=DjUtmbZt8zc
Karakterek: Saito, Tessa, Sena
avatar
Unazaki Tessa
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 258

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sai on Pént. Márc. 22 2013, 02:26


//gomen, mostanában nem szeret engem az óra, csak úgy rohan az idő ._.//

[Mirubi]

A férfit nem ejtették a feje lágyára, vagy esetleg büszkébb volt, mint hogy elfogadjon tőled bármit is - lényegtelen -, csupán az a fontos, hogy a kunait félrecsapva indul rohamra, s ahogy chakrával felerősítve a magasba lököd magad, konstatálhatod, hogy nem is habozna akár ki is nyiffantani, olyan port kavar alattad, de még neki sem kezdhet a por elülni, vagy te a gravitációnak engedelmeskedve ereszkedésbe átlendülni az emelkedésből, máris kilő a porból, feléd közelítve, hogy segítsen egy jól irányzott ütéssel tovább repülni az ég felé.

[Itanashi]

Karoddal kivédted a robosztus nő támadását "magadba olvasztva", azonban - bár arra számítottál, hogy ezzel meg is ingatod - meg nem töröd a lendületét, s ha már a keze nem okozhatott kárt, hát fejével hajol előre, így hiába aktiválod a kígyóid, azok eltévesztik a célt, mert az közben iszonyatos erővel nyomul előre, és egy az egyben képen fejel, s érzed, hogy az orrot megreccsent - bár nemcsak te reccsentél -, s vér kezd aláhullani, amelynek egy részét az ajkaid között érzed. Ahogy a nő elhajol láthatod, hogy az ő homloka is vérzi, minden bizonnyal a saját bőrét is felsértette, és ahogy ismét lendül, hát bizony nem arról tanúskodik, hogy nagyon vigyázna a saját épségére. Igaz, a tiédre se. Ugyanakkor számítani fog rá, hogy kitérsz, így egy egyszerűbb félretáncikálás nem lesz elég, főleg, ha a kezeitek továbbra is össze vannak nőve, amelyen keresztül vissza is tud akár rántani.

[Emi]

Családi örökséged és képzettséged jól jön, s sikeresen kivéded a tűket, amelyek minden bizonnyal egyébként méreggel átitatva repültek feléd. Ellenfeled erre kissé hátrébb húzódott, s bár elindítod a támadásod, amely sikerrel is jár, és mind az öt ellenfeled eltalálja, addigra ő is aktiválta a saját jutsuját, a Doku Gasu// Gázlehelet nevű jutsuját, amelynek köszönhetően fojtogató és mérgező gáz vesz körbe - igen, a mai nap immáron másodszor, ami kifejezetten bosszantó lehet - mivel érzed, ez a gáz főleg a szemed ingerli, csípve és könnyekre fakasztva, amely még különleges, Hyuuga látásod is akadályozza. Cserébe a jó hír, hogy a klónokat sikerült megszüntetned, és az ellenfeled is bekapta a villámcsapást, és térdre rogyott tőle, saját lehetőségeit leszűkítve, a tiéid viszont javítva egy fikarcnyit.

[Ashu]
//nem az előző, hanem az azt megelőző, vázlatpontos részben feltüntettem, hogy a krokodil, mivel nem fért volna el a szűkülő "chakradobozban", ezért távozott ^^//

Te sem számítasz kezdő kis süldőnek a harcok terén, így egész gyorsan reagálsz a támadásra, s megpróbálsz minél magasabbra rugaszkodni a földről. Persze a szél alja, hiszen a támadód szándékosan ezért jött közelebb, mégha ezzel a magasságbéli hatótávja a szögszerű terjedés miatt a jutsujának szűkebb is, elér, s egyrészt kibillent a megtervezett felemelkedési és megérkezési ívedből, amelynek köszönhetően inkább nekicsapódsz, mint sem szépen landolsz azon a vágyott és kinézett tetőn, amire "rámozdultál", s ruhád és cipőd is egy pöppet helyrecakkozta az ellenfeled, az általa elképzelt új, extrém divat szerint. Szövegelésed azonban nem hatja meg, és nagyon nem is érdekli, ezt velősen kifejezi azzal, hogy ismét arra késztet, hogy arrébb araszolja az előbb bemutatott jutsuja elől, amely művészi módon nyal végig a tetőn, ott, ahol még az előbb álltál, és hasított ki belőle jókora darabokat. Ekkor viszont bevetetted a genjutsud, horkanásoddal hívva fel magadra a figyelmet a kellő ideig, hogy "megbabonázd" ellenfeled. A férfit az illúzióként kinövő bab elkapta, ezzel előnyre tettél szert. Ám megfeledkeztél arról, hogy társad, akit rá akartál uszítani, már visszatért békés rejtett mocsarába, így - mivel a férfi sem véletlen volt magasan képzett jounin - kitört az illúzióból, hogy megformálja újabb támadását, a Fuuton: Kaiten Shuriken // Szél elem: Örvénylő Shuriken jutsu képében. (A szablya a genjutsu során kihullott a kezéből.)

[Tessa]

Genjutsud sikerrel járt - miért ne járt volna, ellenfeled mondhatni tálcán kínálta fel magát egy genjutsuhoz - s a cingár srác megmerevedett. A probléma ezzel csak az volt, hogy így megnehezítette, hogy csak úgy kicsusszanj a karjai közül, amelyek bár engedtek az elviselhetetlen, fojtó szorításból, még mindig eléggé tartottak ahhoz, hogy ne tudj csak úgy pikkpakk kiszabadulni te sem. Abban is igazad volt, hogy képzettebb shinobival állsz szemben, s mire kiszabadítottad magad, és megindultál, kezedben a gyilkosnak szánt kunaival, a fiú is reagálni kezdett a külvilág ingereire, s még időben félre tudott lépni, így a fegyvered csak az oldalába mart vérző, és a mozgásban gátlóan kellemetlen sebet, amellyel sikerült a fiú arcára fájdalmasan elégedett mosolyt rajzolni, mintha máris szórakoztatóbbnak találná a harcot, hogy nyúlánkságát nem érdemes használnia. Válaszul kedvességedre két shurikent küldött utánad, jobbára, hogy legyen ideje megidézni egy tekercsből minden bizonnyal kedvelt fegyverét, egy egyszerűnek tűnő kardot. De ahogy feléd suhintott vele messzebbről, rádöbbenhettél, hogy annyira nem is közönséges kard ez, mert drót tartotta egybe, s fogakká nőtt, mintha ugyanúgy hosszabbodna, mint gazdája.
//A kardot úgy kell elképzelni, mint a Sengoku Basarában Hanbei-ét, emlékeim szerint neked így tudnod kellene, miről van szó Very Happy//

//Mirubi: 27%
Itanashi: 28%
Emi: 30%
Ashu: 50% - jutsuk 100%-nyiba kerülnek, azaz normalizálódtak ( a visszatöltődés 50%-ig ment s most még nem vontam belőle a jutsuért, a következő körtől fogok.)
Tessa: 28%
//Határidő: március 27.//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Pént. Márc. 22 2013, 22:03

A gáz marta a légcsövét, ahogy vette levegőt és szeméből elég erősen folyt a könny, de Emi legalább egy picit előrébb jutott ahhoz, amit győzelemnek lehetne nevezni. A Byakugan ilyen körülmények között szinte használhatatlanná vált, így inkább ki is kapcsolta, megelőzve a felesleges chakrafogyasztást. Egyik jobban működő érzékszerve kiesett, tehát következhetett a másik. Mivel a gáz eléggé hasonlóan viselkedett, mint a köd, nem volt nehéz átváltani egy másik taktikára.
*Rendben, akkor csináljuk másképp. Az eddigiekből kiindulva leginkább a mérgekre specializálódhat, ezért nem árt óvatosnak lennem.* Amint ezt megbeszélte magával, erősen koncentrálni kezdett az apró zajokra, amiket ellenfele adhatott ki. A ködben való tájékozódás egészen jól ment neki, jelen pillanatban azonban a füst mérgező mivolta gyengítette kissé ezen képességét. A Dojutsuját nem akarta használni, ezért csakis fülére, illetve nagyon kis részben normális látására támaszkodott. A jounin elhatározta, hogy nem hagyja újabb előnyhöz jutni ellenfelét, ezért azonnal mozgásba lendült. Abban reménykedett, hogy a senbonok és a gáz miatt nem igazán bírja a közelharcot, ezért abban a közegben lehet némi esélye felülkerekedni rajta. Kezét a szájához emelte, ezzel próbálva lecsökkenteni a szervezetébe jutó méreg mennyiségét. A sokáig visszatartott levegő ebben az esetben csak rontott volna a hatáson. Nem volt benne biztos, hogy a terve tökéletesen fog elsülni, sőt inkább annak örült volna, ha nem kell terveznie, de jelen helyzetben nem tehetett mást. Chakrát irányított a lábába és a kezébe is egyaránt, majd amikor úgy érezte, hogy legalább nagyjából be tudta határolni az ellenfél helyzetét, akcióba lépett. Aktiválta a Haru no Shurai nevezetű technikát, aminek következtében egy hatalmas ütést készült mérni a másik ninjára. Amennyiben sikerül neki és ellenfele messzire repül, még jobban felgyorsul, megelőzi a férfit és egy pörgőrúgással a földre teríti. Ez nem okozhat gondot, még a gáz miatt sem, hiszen egyenes vonalban szokott repülni ilyenkor az áldozat. A bekapott Raiton támadás miatt már amúgy is meggyengülhetett, ha térdre rogyott, ezért bízott abban Emi, hogy ezzel az egyszerűbb és ami a legfontosabb, kevesebb chakrát igénylő jutsu-val le tudja teríteni. Azért a biztonság kedvéért előveszi a kunai-t és rátekeri a robbanó jegyzetet a nyelére. Ezen kívül a nála lévő tőrt - amit még az egyik katonától zsákmányolt - is a keze ügyébe helyezi. A kardot valahova eldobta még a Kaiten létrehozásánál, megkeresni pedig nincs ideje.
Abban az esetben, ha ellenfele még a jutsu kivitelezése előtt megint próbálkozna valamivel, akkor megpróbál kitérni a támadás vagy fegyverek elől. Ha úgy adódik a helyzet, akkor előbb veszi elő a kunai-t és a robbanó jegyzetet, majd azzal próbál ellentámadást bevinni. Egy esetleges fegyveres támadás elől mindenképpen megpróbál kitérni, ha kell blokkolni valamelyik jelenlegi felszerelésével, hiszen a Doku Gasu után nagyon is valószínűnek tartja, hogy valamilyen méregbe mártotta a fegyvert.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Itanashi on Szomb. Márc. 23 2013, 11:52

*Most megvagy* mosolyogta el magát a fiú, azonban az öröm igen korai volt. A két kéz összeforrt már, azonban a lány egy lendülettel arcon fejelte a fiút. Reccs. Egy pillanatra elvesztette szeme világát, majd lassan, kábán kinyitotta szemeit. Valami végigfolyt az arcán a szája szélére, onnan pedig álláról a földre csöpögve. Nyelve hegyével ízlelte meg. Vér volt. A saját vére. De nem csak az övé. Mikor a lány hátraemelte a fejét, hogy újabb fejessel próbálkozzon, látta a fiú, ahogy a lány feje is vérzik, szakadt sebből.
A fiúnak nem kellett több. Pupillái kitágultak, mély, határozott és gyors levegőket vett. Adrenalin tömkelege kezdett áramolni benne, majd végül nevetve felüvöltött.
- Te most meghalsz. Darabokra váglak - vicsorgott hófehér fogaival, melyekre úgy szint ráfolyt a vér.
A lányt a megragadott kezénél fogva hirtelen megrántja, lehetőleg le a föld felé. Ha sikerül a lányt kizökkenteni egyensúlyából, akkor a lefelé irányuló rántás átvált oldalas irányba, a cél a lány földre fektetése. Ha ez sikerül, ha nem, még a műveletek kezdetén a fiú az övéhez nyúl szabad kezével, majd a véres kunai-t felhasználva próbálja leszúrni a lányt.
Ha a lány már készen áll az újabb fejelésre, akkor a fiú, tanulva az előző esetből, nem egyenes támadást visz be a pengével, hanem egy alulról irányulót, mellyel valószínűleg végezhet is áldozatával.
A lány, ha megsérül és teljesen kizökken egyensúlyából, a fiú kirúgja a lábait, majd a lányra vetve magát, fkezét lefogva, vagy a technika felhazsnálásával a földbe bilincselni, elvégre technikájának lényege, hogy a két földrészt összeolvassza, ezzel képes lefpogni mind a két kezét, majd több kisebb vágást ejt a lány mellkasán. Hogy ha sikerül ellenfelét teljesen legyengíteni, akkor a kunai-al egy kört rajzol a lány arcára, abba pedig szépen lassan egy háromszöget. Mikor elkészült mesterművével halkan mormol valamit.
- Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött. Fogadd el ajándékom, és tégy engem prófétáddá. - majd kezét a magasba emelve egy erős döféssel végez a lánnyal. A vérrel mely a vágásoktól, és a végső támadásból keletkezett, ujjával száján végighúzza, nyelvével pedig megízleli.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szomb. Márc. 23 2013, 21:25

Kudarc. A gyors, rögtönzött "A" terv, nem igazán működött, ugyanis Mirubi ellenfele jóval tapasztaltabb és ami még inkább zavaró, jóval gyorsabb mint egy sima zsoldos katona, így gyorsan és könnyűszerrel ütötte félre a felé dobott, lassú fegyvert, így Mirubinak még csak ideje sem volt felrobbantania a kunait. A felhalmozott chakralöketnek hála, a "B" terv egy részét végre tudta hajtani, azonban egyre inkább kezdi érezni a méreg hatását. De valószínűleg már nem sokáig, ugyanis folyamatosan mozgásban volt és igyekezett kiizzadni és feldolgozni a szervezetébe került mérget. Ami pedig az elvesztegetett chakrát illeti, azt is jó lenne már visszaszerezni, mert így csak nagyon kicsi az esélye annak, hogy egyedül le tudja verni ezt a fickót. Ha sikerül is, akkor nem marad elég chakrája sem pedig ereje ahhoz, hogy még a Földesúr unokáját is el tudják rabolni. Mire vállalkozott? Azt hitte, hogy ez egy egyszerű küldetés lesz! Talán túlságosan is alábecsülte a helyzetet? Nem igazán... A megtévesztés és az érzelmek a legnagyobb fegyverek egy harc során. Az ész és az szenvedély... Mindkettő meg van Mirubiban, csak attól fél, hogy ha egyesíti a két dolgot, akkor a személyisége teljesen megváltozhat és Mirubi + Hishimon kombó már túlságosan is embertelen és vadállatiasult forma lenne egy Szervezet, vagy a hosszútávú célok eléréséhez. Az ész hosszútávon sokkal többet ér...
Mirubinak nem sikerült aktiválnia a Shikyaku no Jutsut, (Legalább is nem tudok róla) ugyanis ellenfele egy szempillantás alatt reagált a kitérésre. Ahogy Mirubi számított rá. Szemlátomást Taijutsut használ és nem becsüli le az ellenfelét ha számított egy ilyen kitérésre, vagy csupán csak egyszerűen olyannyira képzett, hogy nem kell sok idő arra, hogy felfogja a dolgokat. De ahogy már mondtam: A megtévesztés a legnagyobb fegyver. Most pontosan a lehető legrosszabb helyzetbe került a Mirubit megtámadó személy, ugyanis a fizikai erőhatások minden földön lakozó emberre érvényesek és mint tudjuk, egy Shinobi a levegőben a legvédtelenebb. Legalább is annak tűnik! Mirubi amint észlelte ellenfele támadását, azonnal képes volt felmérni a helyzetet, ugyanis elégszer esett már abba a hibába, hogy Takefumi ellen a levegőbe menekült, ahonnan már csak lefelé vezethetett az útja. Most már képes felmérni egy ilyen helyzetet és cselekedett. A lendületét megtartva még mindig felfelé tartott, de már kezdett lassulni, hiszen hatott rá a lefelé húzó gravitációs erő is. Ellenfelére ugyan ezen erők hatottak (A légellenállást és a többi tényezőt leszámítva amik elhanyagolható adatok) annyi különbséggel, hogy Ő alulról akart támadni és így, hogy elérje Mirubit, Ő nagyobb lendületet adott magának, ami most a veszte is lehet. Mirubi kinyújtotta bal kezét, egyenesen ellenfele irányába (Tehát maga alá, ezzel is időt spórolva) majd a jobb ujjaival egy fél Tigrist formálva adta meg a löketet a chakrájának, ami vélhetőleg egy szempillantás alatt elérte a bal kezére tekert drótot - amivel a tekercsét rögzíti - majd azt remélhetőleg ki tudta lövellni ellenfele irányába. Ugyan a technikához most nem használta mind a két kézjelet, azonban azokat csak a legesleggyorsabb aktivizálásra használja, ugyanis a Tigris és Sárkány kézjelek mind megtalálhatóak a Karyuu Endanban és a Goukakyuban is, így Mirubi arra a következtetésre jutott, hogy ez a kézjel adja meg a legnagyobb löketet a köteleinek. De mivel időszűkében volt és gyorsan kellett reagálnia, nem kockáztatta meg mindkét pecsét elmutogatását, valamint valószínűleg ennyi is elég lesz, mivel ellenfele lendülete is nagy, valamint a köteleket a chakra lendülete és a gravitáció is viszi lefelé és a támadó ninja valószínűleg a levegőben már nem fog tudni kitérni a sötétben szinte láthatatlan kötelek elől, amik szélsebesen száguldanak felé, majd ahogy elérik Őt, körbefonják és a szuszt is kiszorítják belőle.

Ha a vékony és éles drótok céltérnek, akkor Mirubi elmutogatja a Tigris és Sárkány kézjeleket amivel irányítja chakráját - és így vele a köteleket - hogy a kötelek egészen az ellen csontjáig vájják magukat.

Ha a Ninpō: Nawabare // Ninja Művészet: Kötelek Tánca nem sikerül, akkor Mirubi a levegőben, kunaiával védekezik a támadás ellen.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Unazaki Ashura on Vas. Márc. 24 2013, 00:01

A tíz pontos érkezés helyett hát Ashura mégis kénytelen volt megelégedni a tízes skálán maximum mínusz hármassal, elvégre az eltervezett, könnyed landolás helyett erősen hassal érkezett meg cserepek, nem éppen vendégszerető felületére. Fehér hajú hősünk átforgatta magát, hogy a hasa helyett a hátán feküdjön a tetőn, ám nem tervezett sokáig ebben a helyzetben maradni, sőt, egy pillanat alatt fel is pattant, megropogtatva ökleit és nyakát. Ekkor Ashu ugye elmondta a már lejegyzett mondatot, ami úgy tűnik tényleg nem sújtotta túlságosan meg az ellenfele lelkiismeretét. Sőt, válaszként inkább egy újabb szélrohamot küldött felé, ilyen távolságból azonban már egyszerűbb volt tetőt váltani sérülés nélkül, és ekkor aktiválta a genjutsut. Intett egyet Futabának, ugye aki már nem volt ott, erről viszont elfeledkezve Ashura vette az időt, hogy végignézzen magán. Lassú mozdulatokkal rázta a fejét ahogy a megtépázott kabátját és bakancsát nézte.
*Már megint, hát ezt nem hiszem el. Szegény szabómmal mindig újat kell csináltatnom ebből a példányból, már eléggé unhatja hogy minden küldetés után ugyanezzel a rendeléssel térek vissza. Na mindegy, amíg fizetek, mit érdekli. Max profilt váltok a vörös kabátról ha úgy érzem, de ez amúgy sem mostanában lesz... Miért nem ért már oda Futaba...*
Ashura ekkor nézett körbe Futaba után, először megvakarva fejét, csodálkozva, hogy ugyan mégis hol lehet, de aztán leesett neki a tantusz, és homlokon csapta magát, elkezdett lassan sétálgatni a tetőn. Hát persze, olyan kis helyen nem fért el, naná hogy visszament mint hogy borsóméretűvé váljon. No mindegy, hát akkor más módszerekhez kell folyamodni. No de ekkor jutott eszébe, hogy bizony az ellenfele sem maradt rest, elvégre számított rá, hogy sokáig nem fogja lekötni ez az illúzió erős ellenlábasát. Mikor látta, hogy felszabadult a "növények" fogásából, Ashura el is kezdte áramoltatni a testébe a chakrát, felkészülve az ellene irányuló következő támadásra, azonban közben megakadt valamin a szeme. Az a különleges penge ott csillogott nem messze a földön az emberke közelében, és elég hívogatóan hatott Ashurára, elvégre, ez egy szél szablya! Ezt Hyoton tulaj és fegyverszakértő ként nem hagyhatja ki, szüksége van arra a fegyverre! Na már csak az illetővel kéne elb-- hoppá már tölti is a következő jutsuját. Ashura összeteszi két kezét, aktiválva a Shunshin no Jutsu-t amíg még van rá ideje, megvárja amíg tisztelt ellenlábasa megindítja a támadást, majd amilyen gyorsan és olyan ívesen ahogy tud, elkezdene ugrálni a tetők között, közeledve lassacskán a célpont felé. Sok lehetőség átfutott az agyán, de elárasztani nem volt kedve a helyszínt, még lehet hogy "csapattársait" is megszívatta volna vele, habár a Hyotonnal egyszerűen elbánhatott volna mindenkivel, de nem volt kedve most felfedni ezt a részét, ha már a személyazonosságát még mindig nem ismerik.
Elterelés képpen benyúlt a farzsebébe (nem ez az elterelés, habár női egyéneknél még egy feszítés is bejöhetne akár), majd kihúzta a robbanócetlit amit nagylelkűen adományoztak neki egy pár perccel előbb, majd egyik ugrása közben a célpont felé dobta azt, ügyelve arra, hogy nehogy a kard közelébe kerüljön, majd felrobbantotta azt. Nem volt célja ezzel megsebezni az ember, csak egy kis port akart kavarni, vagy megfélemlíteni az illetőt. Ha csak leguggolt hogy védje magát a robbanástól, vagy felszökkent, az is bőven elég Ashurának, a lényeg, hogy ne tudjon elég gyorsan reagálni. Nem volt kedve sok időt vesztegetni, még az ugrás elején elkezdte gyűjteni a szélchakrát a tüdejében, ami elkezdett keringeni benne, feltöltve testét, majd egy pillanat alatt egy nagy lélegzetvétel után Tigrisbe rakja két kezét. Hátra döntötte fejét a levegőben, majd szemével kinézte a célhelyet, egyenesen az ellenfele felé célozna, akár levegőben van, ahol nem tud irányt váltani, vagy a földön ahol a támadása képes nagy távokat lezárni. Egy nagy köpésszerű kilégzéssel már jött is a technika gyümölcse, ez a Fuuton: Shinku Renpa // Szél elem: Száguldó Vákuumélek, amiben a szél elemű chakrájával Ashura létrehoz egy tucatnyi rettentő éles "szélpengét". Ezek a szélpengék nem hogy átmennének az ellenség húsán és csontján mint a kés a vajon, de számuk nagyságával egy viszonylag közepes területet képes beteríteni ezekkel Ashura, a levegőből egyfajta tüzérségi támadást indítva az S szintű ninja ellen.

Ezután megpróbálna helyesen leérkezni, és még ugrani egyszer-kétszer a tetők között, magát biztonságba helyezve, támadása eredményét várva. Arra számít, hogy ellenségét vagy lesokkolta, vagy súlyosan megsebesítette, kilengette, vagy remélhetőleg megölte ezzel, de azért mindenképpen figyel arra, hogy ne kapja el a semmiből a másik, készen áll tovább ugrani, ha mégis túlélte.

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 780

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.