Burakkuma-ketto

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Burakkuma-ketto

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. Okt. 21 2012, 11:24

Egy feketepiac, ahol még érvényben van a rabszolga kereskedelem is. Hatalmas létesítmény, a Báró irányítása alatt áll. Az alvilág összes nagyobb alakja megfordult már itt.

~A Tábor~
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Djuka Mizuri on Vas. Okt. 21 2012, 13:13

Elmondtam a kitalált szövegemet, mire az a fal elhúzódott jobbra és fújtam egy nagyot. Megnyugodtam, hogy talán bevált a tervem és könnyen bejutok, de persze ez nem így volt. A fal mögött álló őr mondta, hogy ő a 11-es és hogy kapjon el engem a mellettem lévő ember, aki egy hatalmasat vágott rá a tarkómra. Éreztem ahogy az ütés ereje szétárad a testemben és láttam ahogy elsötétül minden. Két kezet éreztem a hónaljam alatt, gondolom valaki elkapott, miután leszédültem az ütéstől. Egyre jobban sötétedett el minden, halvány foltokban láttam mindent, de semmit nem tudtam kivenni belőlük, majd éreztem, ahogy vonszolni kezdenek, aztán vége, megszakadtak az emlékeim.
Mikor kinyitottam a szemem, még mindig feketén láttam, sötéten, majd rájöttem, hogy maga a fal ilyen. Próbáltam feleszmélni, hogy legalább felfogjam a dolgokat és majd tudjak válaszolnia kérdésekre, mivel ha jól sejtem ez egy kihallgató szoba, vagy valami ilyesmi. Cuccaimat megpillantottam az asztalon, majd előre néztem és egy őrt láttam magam előtt.
- Felébredt főnök. - hallottam a hangját. Ismerős volt, az a 12-es nevű őr lehetett. ~ Ha csak ketten lennénk a szobában, esküszöm, hogy darabokra szedném~ gondolkodtam magamban. Majd egy másik alak lépett hozzám és kérdéseket tett fel nekem. Nem akartam válaszolni, jobbnak láttam, ha nem válaszolok. Viszont a nevét megtudtam, bár nem tudom, hogy tényleg az igazi neve e, de legalább tudom valahogy hívni Yagamit. Végig hallgattam, hogy jó hálózata van, hogy eltérítse a kémeket, ez egy kicsit felbosszantott, hogy ilyet egyáltalán meg tud tenni.
- Mi járatban vagy erre? - hallottam a kérdést a legvégén, majd csend lett. Elgondolkodtam, hogy mi tévő legyek, válaszoljak, vagy maradjak csendben. Kíváncsi voltam az erejére, így nem válaszoltam, mire egy hatalmas jobb egyenes érkezett az arcomba, a gyönyörű pofimba. Mit ne mondjak, nem volt a leggyengébb ütés. Rég kaptam ilyen szintű ütést, szinte biztos voltam, hogy ennek lesz nyoma holnap, ha egyáltalán megélem a holnapot.
- Baka vagyok, meguntam, hogy shinobi vagyok és elszöktem, mert nem fejlődtem semmit, nem lettem erősebb és ez felbosszantott. Elloptam azt a térképet, amit a táskámba találtatok a Daimyou palotájából, mert hallottam, hogy mik folynak itt, mikor kihallgattam egy tárgyalást. Most mit mondjak, nem volt jobb dolgom, így hallgatóztam. - kezdtem bele monológomba és nem hagytam abba. - Szóval megkerestem ezt a helyet, hogy körülnézek mik vannak itt. Fejpántomat emléknek eltettem, hogy azért emlékezzek, hogy honnan indultam. - fejeztem be. Nem volt valami nagy szöveg és átlátszó is volt, de nem tudtam mit csinálni, főleg hogy brutálisan le vagyok szíjazva, ami teljesen megakadályozza, hogy mozogjak. - Nem akarok semmi rosszat, de szívesen beállnék a csapatotokba, hogy erősebb legyek, meg ráadásul sokkal izgalmasabb lenne, mint shinobinak. - Próbálkoztam még tovább. -Szívesen leverem 12-est, hogy bizonyítsak vagy, hogy azért erős vagyok, vagy megcsinálok bármit, hogy bizonyíthassam hűségem.- mondtam el utolsó mondatom és vártam a következő ütést, mert én is átlátszónak találom ezt a szöveget, de nem nagyon tudok ebben a helyzetben sok mindent csinálni, csak húzni az időt.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Okt. 23 2012, 20:02

Egy ütés érkezett, míg felmérted a férfi erejét, és sajnos csalódnod kellett abban, hogy gyenge az illető. Majd megpróbálkoztál egy kamu történettel, amit rögtön el is vetett a férfi.
- Tehát, azt próbálod nekem beadni, hogy te Getusgakureban, egy senki, tudtál erről a helyről, mikor most mondtam el, hogy senki nem tud róla, még a Daimyou sem? Na, ne nevettess. Egyébként, ha bármi igaz is lenne abban, amit mondasz, akkor azt kell, mondjam, nekünk nem kellenek kislányok, akik nem tudnak elszakadni otthonról, ezért hordozgatnak egy fejpántot. - mondta. - Emlékként. - ezt a szót valamiért nevetségesnek találta, és hatalmas hahotázásba kezdett, amibe a teremben lévő két őr is beszállt. Ekkor érkezett hirtelen egy balos is az arcodba.
- Hogy énekel főnök, te nagyon erős vagy. - nyalta a talpát az egyik őr, de nem a tizenkettes.
- Ne legyél félszeszű, teljesen kizárt, hogy igazat mondjon, beállna, és leverné egyikkőtöket. Meg is nézném, de a személyzet felvétele nem az én dolgom, hanem a Báróé, és még nem ért haza. De, amúgy sem hiszek neked. Megkérdezem még egyszer, és most az igazat mondd. - ekkor kaptad a harmadik ütést, ami már egy kevés vér kiköpését is jelentette, ugyanis felszakadt az ajkad.
- Mit keresel itt? - és ekkor kilépett a kevés fényre Yagami.

//Innentől a Tábor nevű kalandon veszel részt, így az eddigi játékodért a jutalmad +3 chakra//

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Djuka Mizuri on Kedd Okt. 23 2012, 20:41

Nem hitte el a történetemet és már jött is az ütés. Nem volt valami erős, de éreztem, hogy azért ennél többet tud, csak nem akar halottá ütni az első ütésből. Majd az egyik kutyája dicsérte, hogy elmondok mindent, de okosabb volt Yagami és tudta, hogy hazudok. ~Nehezebb lesz, mint gondoltam~ szenvedtem magamban. Esélyeim kevesek voltak, vagy egy irtózatos szerncsével tudok kiszabadulni, vagy meg kell győznöm őt, hogy be akarok állni.
- Ne legyél félszeszű, teljesen kizárt, hogy igazat mondjon, beállna, és leverné egyikkőtöket. Meg is nézném, de a személyzet felvétele nem az én dolgom, hanem a Báróé, és még nem ért haza. De, amúgy sem hiszek neked. Megkérdezem még egyszer, és most az igazat mondd.- Ezután már egy bizonyító ütést kaptam, azaz ettől már felrepedt az ajkam és kiszökkent a vér a számból. - Mit keresel itt? -jött a kérdés újra. Felnéztem rá és elmosolyodtam, a leggúnyosabb mosoly volt, amit valaha csináltam.
- Először is azért tartottam meg a fejpántot, hogy emlékezek, hogy honnan jöttem és mikor már nagyobb ember leszek mint te, rá tekintek és eszembe jut, ha a koszos kis falumba maradtam volna, nem lettem volna erősebb. Másodszor, olyan dolgokat hallottam még arról a tárgyalásról, amit te el nem tudsz képzelni. Mivel csak megsúgom drága barátom, már rég tudtak erről a táborról és...- hagytam abba a beszédet, hogy felkeltsem a figyelmét. -Szóval elmondom, de ne üss meg többet, különben magammal viszem a sírba és szerintem ennek örülne a báró ennek a hírnek. -álltam meg újra a beszédben. Most tudtam megfigyelni a külsejét, mikor felnéztem, fehér haj, ádáz tekintet. Folyamatosan gondolkodtam, hogy mit tudnék tenni, de még ha ki is szabadulnék innen, akkor is három az egy ellen lenne, szóval inkább húzom addig az időt ameddig csak bírom. - Egyébként nem is bizonyíthatok valahogyan, hogy hű lennék a báróhoz?! -tettem fel ezt a naiv kérdést. Vártam a válaszát és közben eszembe ötlet egy jó terv. - Na Yagami higgy nekem...- mosolyogtam rá kedvesen.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Okt. 25 2012, 22:18

Jó taktika, mítoszt építesz a semmi köré, így szúrni fogja a kíváncsiság Yagamit, hogy hol hibázott, mennyit tud a falu. Így már biztos, hogy nem fognak téged megölni, viszont, az, hogy elengednek, vagy bevesznek magukhoz, még várathat magára. Ekkor egy futár érkezett, bár te csak annyiból tudod meg, hogy a kihallgatód kilép a fényből, lépteket hallasz, nevetést, és nem jön vissza senki. Nem tudsz mire következtetni, de a sötétség, és a csend visszatért legalább, és neked sem akarják szétverni az arcod, viszont otthagytak megkötözve. Amikor már úgy érzed, hogy felfal a sötétség, és tényleg minden őr otthagyott, egy ismerős hang szólal meg.
- Nem hiszem el, hogy egy ilyen amatőrt küldtek a Getsugakure-i vezetők. Pillanatok alatt lebuktál, és veszélyeztettél egy olyan akciót, amit Iwagakure már hónapok óta tervezett. Kiadni magad egy ismeretlen kasztrendszer egyik tagjának, mindenféle fegyver nélkül? Mire gondoltál Baka? Bár, nem hiszem, hogy ez lenne az igazi neved, biztos vagyok benne, hogy tanultál az ütésből, és legalább ezt megváltoztattad. Azzal hazudni, hogy igazat mondasz, ez előtt viszont le a kalappal. Viszont dolgunk van, úgy, hogy kiszabadítalak. - a tizenkettes őr volt az, és egyenruhájában be is lépett a fénybe, majd a felszerelésed egy nagyobb tekercsbe pecsételte, és elkezdett a bilincseiddel babrálni. Ekkor hangokat hallottál a cellán kívülről.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Djuka Mizuri on Kedd Okt. 30 2012, 10:12

Úgy látszik nagyjából sikerült a tervem, mert Yagami lenyugodott. Láttam a szemében, hogy elgondolkodott azon amit mondtam, hogy vajon, mennyit tudhat még a falum. Majd valami hangot hallottam, gondolom valaki bejött, mert Yagami eltűnt a sötétségben. Még hallottam egy kis nevetést, majd a sötétség karjai öleltek át és nem engedtek el. Végre nem vertek meg, bár így is fáj az arcom az ütésektől. Gondolkoztam, hogy mi tévő legyek, ha itt maradok, de sajnos így, hogy le vagyok kötözve nem sok mindent tudok csinálni.
Már kezdtem unni a sötétséget, mikor egy hangot hallottam, és ez a hang ismerős volt számomra, de nem tudtam beazonosítani, hogy kié lehet. ~Pedig lassan megkéne tanulnom, hogy ki hogy néz ki és hogy kinek milyen hangja van~ gondolkodtam magamban ~hogy jobban be tudjak olvadni ebbe a bűnhálózatba~.
A tizenkettes őr beszélt hozzám, kicsit zavaros volt számomra, mert ez a sötét kicsit elnyomta a gondolkodásomat és nehezen értettem, meg mindent. Viszont, maradok a jól bevált tervnél csak akkor beszélek, ha szükséges. Mondta hogy szükség van rám, de azt nem mondta, hogy miért?! Egy nagy tekercsbe tette a cuccaimat, amivel már elterveztem, hogy kinyitom, ha kiszabadulok innen, hogy ellenőrizem, mindenem meg van e. Majd a bilincseimmel kezdett el foglalatoskodni. Addig magamban kezdtem el gondolkodni, azon amit mondot, most már kezdtem visszanyerni agyam teljes mükődését. ~ Szóval ott rontottam el, hogy nem volt fegyverem, ami nekük volt, bár erre rájöhettem volna, mikor láttam azt a két őrt, de nem tartottam fontosnak, majd megtudtam, hogy nem csak Getsugakure tervez támadást, ez egy kicsit bonyolultabbá teszi a dolgokat, mert ha azok is itt megjelenének, itt elszabadul a pokol és soha nem tudom kiszabadítani az emberemet... Kikéne találnom egy nevet?? ~ elmosolyodtam és gondolkoztam tovább ~ ugyan miért találnék ki, ha inkább kitalálok egy számot, hisz itt elvileg nincsen név az őrök között, szóval nem lényeges. Bár az utolsó mondatát, annyira nem tudtam értelmezni, mert a végén már én is belebonyolódtam abba, amit kitaláltam így nem nagyon értettem ezt. Már kezdtek lejönni rólam a bilincsek és szinte a levegőben éreztem a szabadságot, mikor hangokat hallottam odakintről. Nem tudom mi volt ez, de nem is érdekel.
-Te tizenkettes, mi volt ez a hang?? - kérdeztettem kisség megilletődve, hogy megtámadtak e minket, vagy egy nem várt személy lesz az, aki elrontja a küldetésem... Nem tudtam biztosan, de éreztem, hogy tennem kell valamit. Csak egy bökkenő volt, hogy a bilincsek még mindig rajtam voltak és nem tudtam kiszabadulni innen.
- Nem lehetne egy kicsit sietni a bilincsekkel, mert zavar ez a helyzet, hogy itt vagyok megkötözve és mihamarabb segíteni szeretnék. Tényleg mi az a olog amiben segítenem kell majd?? -kérdeztem tőle, miközben kezdett szabaddá válni a kezem.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Kedd Okt. 30 2012, 23:05

* Mint minden átlagos nap, ez sem telhetett el a nélkül, hogy Kazedando Soroshimát valami megbízással lássák el. Hősünkről az utóbbi időben nem hallottunk. Útközben képzeljétek, felcsapott zsoldosnak.
Újra bejárva a világot, mindenfelé harcolt és embereken segített, teljesen maga mögött hagyva a gyilkos és mészáros hagyatékát, amelyet évekkel korábban halmozott fel magának…
Az utóbbi időben a Djuka klánnal került közeli barátságba, amikor a klán vezetői eléggé busásan megfizették egy két kisebb akció folytán. Persze ez aprópénz volt a Kazedando vagyonhoz. De Soroshima szerette tevékenyen élni az életét, hiszen mi másra fordíthatta volna a szabadidejét, mint hogy emberekkel harcoljon. Így jutottunk el ehhez a naphoz, mely napon beépült a báró zsoldosai közé, hogy onnan majd segítségére legyen a társainak, akik számítottak a segítségére.
Nyugodt, s csendes léptekkel haladt végig a folyosón, amely a báró tróntermébe vezetett. Egy hang sem kerülte el a figyelmét. Mindig is imádta az olyan helyeket, ahol a bűnözés és a harc több hangsúlyt kapott, mint az általánosan mindenki által már közhelyessé vált igazságtudat, meg hősiesség zászlaját lobogtatták az emberek.
Általában ezek vagy ostobák, vagy álszentek … Miközben lépkedett, gondolatok keringtek a fejében a mai napról, meg a Kodomoval folytatott beszélgetéséről. Igazság szerint semmi fix nem volt a tervben, csak annyi, hogy szivárogjon be a helyre és gyűjtsön információkat.
Valamit a Djuka csapat ezzel a szutyok hellyel akar, de fogalma sem volt róla hogy mit…*
~ Fárasztó… most nyugodtan iszogathatnék valahol egy teát…~
*A tea gondolatára összefolyt a nyál a szájában, de továbbra is ugyan azzal a fa képpel sétált végig, nem érdekelte hogy ki mellett megy el, ez a csőcselék már az általa sugárzott Chakra miatt sem mert beszólni, sőt még félre is álltak az útjából… Direkte nem korlátozta le a Chakra kibocsájtását, mert ezzel érzékeltetheti a báróval is, hogy ki a főnök a csehóban.. Márpedig egy ilyen helyzetben ő a főnök…
Akinél a nagyobb erő, annak a fején a korona, ez így az igazságos, főleg bűnözőknél. Mikor megérkezett az ajtóhoz, amelyen át a trónterembe léphetett, egy pillanatra megállt, majd benyitott. Odabenn egy kivilágított termet látott, ahol megannyi fáklya világította be a falakat.
A lángok valóságos fényjátékkal kápráztatták el a benn lévőket.
Egy pillanatra megakadt a szeme a plafonon, majd tett egy lépést és egy pillanatra megemelte a chakráját, csak hogy ezzel nyomatékosítsa, hogy itt van. Erre a lépésére minden szem a teremben rá szegeződött, majd szép nyugodtan besétált középre, majd megvárta, amíg a bárónak egy szolgája odalép hozzá és kérdést tesz fel számára.*
- Üdvözlet uram… Milyen néven jelentsem a báró úrnak?... –
*Látszott a férfin, hogy nem kicsit fél tőle, és ez rendjén is volt így, most a régi énjét játssza meg, a kegyetlen mészárost, úgyhogy a régi énjét kell adnia.*
- Kazedando Soroshima… A báró kéretett ide… állítólag van egy … ajánlata számomra… ajánlom, hogy sok pénzt ajánljon, mert nem dolgozom aprópénzért, emellett utálok feleslegesen utazni… -
*Fejezte be, és tekintetét jéghidegre váltotta, a szolga pedig abban a minutában felszívódott, hogy jelentse a hallottakat.
Addig Soroshima kinézte magának a báró trónját, aki jelenleg mivel nem tartózkodott a teremben nem foglalta a széket… Csak lazán felsétált oda, majd elfoglalta annak helyét, mint valami fejedelem aki most tért épp haza utazásából… Nem érdekelte, hogy ki mit mond, a báró őrei úgysem mertek volna rá fegyvert rántani, a báró meg majd elvállik mennyire tud megfelelő üzleti partner lenni számára.
Hiszen régi énje a rossz munkaadókat keményen megbüntette. Általában a büntetésük halál volt, és mivel most újra gonosz volt, vagyis úgy tett, ezért muszáj volt kicsit visszacsöppennie arra a szintre. Ezért is a régi fekete ruhájában jött és ezért is hozta a két kardot a vállán, akárcsak régen. Ezek után folytatta a várakozást, hátha feltűnik az a báró.


_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Nov. 01 2012, 02:39

Mizuri:

- Hehehehe! Ki gondolta volna, hogy tizenkettes barátunk ötlete beválik, hogy csak egy kis zajt kell imitálni, meg a jó fiú, aki pártolja a terveit, és máris kiderül, ki valójában ez a fickó. Le a kalappal, azonnali feljebb lépést jelent ez neked srác. - nézett a tőrbecsalódra. - Egyébként Baka, tudtam én, hogy hazudsz, de így is meghülyítettél a második monológoddal. - ekkor kapsz egy hatalmas ütést, amitől elhomályosul a világ, de még így is hallod halkan a monológ többi részét. - Tudod, karrierem alatt mindig azt az elvet vallottam, hogy ha valaki előáll egy történettel, amihez ragaszkodik, akármilyen kínt él át, akkor az igaz. Te már az első kérdésemnél módosítottál, és az első lehetőséggel el is árultál. Vigyétek a tömlöcbe. - adta ki a parancsot, és az utolsó ütést, ami újra elsötétítette előtted a világot.

***


A sötétben ébredsz, egy cella rácsait látod csak, és a hűvös láncokat érzed a csuklódon. Mégis hova kerültél?
- Ki van itt? - hallod a kérdést, mivel megmoccanásod megszólaltatta a láncok szimfóniáját, felkeltve a másik rabot, a szomszédos cellából. Ekkor egy fáklyás őr sétál el előttetek, és látod szomszédod arcát.

Soro:

Kevesen voltak a teremben, pontosan 8 ember, ők ültek székekben a magasabban elhelyezkedő trón alatt, és ott volt még a szolga is, aki ide-oda ugrált az emberek között, és közötted, hogy teljesítse az óhajokat. Meg is kínált téged egy pohár szákéval, elfogadod, vagy nem, az a te dolgod. A helyszínen lévők nem tűntek nagy ellenfélnek, talán az egyik, ha képes lett volna téged megizzasztani, amikor mögüled, egy a tiéddel hasonló szinten lévő chakra jelent meg. Nem tudtad megmondani, hogy ez csak ízelítő a férfi erejéből, vagy ténylegesen ennyi chakrával rendelkezik. Elsőre megdöbbentő volt, de, aztán talán jó érzés is, hogy nem egy rakás bolond ül a teremben, és van olyan, akivel lehet beszélni, mivel ez az ember a Fekete Báró volt. A trón mögött állt, kifejezéstelen arccal.
Egy genin, vagy chuunin, de még talán egy jounin rangú, legális shinobi is megijedt volna tőle, hiszen a pillantásaival is képes lett volna megölni egy embert, de te nem, te tudod, hogy van nála is erősebb ember, te. A férfi mély hangon szólal meg, amit a visszhang kicsit ijesztővé "változtat".
- Kazedando Soroshima? Örülök, hogy eljöttél, viszont úgy gondolom, ne húzzuk egymás idejét felesleges bájcsevejjel, térjünk a tárgy..... - ekkor egy pillanatra megállt, és előre nézett. - TAKARODJATOK KUTYÁK! - kiáltott a lent ülő emberek felé, akik felálltak, és már ki is húztak a teremből. A szolga két díszes széket hozott be, egy asztallal, és egy aktatáskával. - Kérlek, foglalj helyet! - mutatott nyájasan az egyik székre. Amint leülsz oda, veled szemben ő is leteszi a hátsó felét.
- Nos, mielőtt elmondanám a feladatodat, megmondom az árat, ami hajlandó vagyok kifizetni, és te megmondod, hogy benne vagy-e! A pénzösszeg, amit odaadok ezért a munkáért, az 100.000 ryou.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Djuka Mizuri on Csüt. Nov. 01 2012, 16:59

- Hehehehe! Ki gondolta volna, hogy tizenkettes barátunk ötlete beválik, hogy csak egy kis zajt kell imitálni, meg a jó fiú, aki pártolja a terveit, és máris kiderül, ki valójában ez a fickó. Le a kalappal, azonnali feljebb lépést jelent ez neked srác. - majd ránézett tizenkettesre és mondta tovább, de már nem figyeltem rá, mert egyre idegesebb lettem, hogy így törbe csaltak, úgyhogy igazából azt hittem, hogy valami baj van és segíteni akartam. ~ Én a hülye fejemmel, hogy folyton segíteni akarok~ gondolkodtam magamban. Reménykedtem, hogy láttni fogják a segítő szándékomat, ha valami zűrzavar tőr ki, erre teljesen máshogy sül el a dolog. Kezd tényleg idegesíteni ez a helyzet. Bár el kell ismerni eléggé forrófejű voltam. Nem gondoltam át a szituációt és nem cselekedtem úgy ahogy kellett volna. Persze ez nem meglepő, hisz ez az első küldetésem, de nem hittem volna, hogy ennyire nehéz és komoly lesz. Nem szabad félvállról vennem, ideje megmutatni, hogy mit tudok.
Mikor befejezte a beszédet egy hatalmasat vágot bele a képembe, amitől elhomályosult a világ. A fájdalom átjárta az egész testem, minden porcikám. Nem nagyon eszméltem fel, de még hallottam a hangját ennek az állatnak, aki így megütött. ~Esküszöm, ha innen kijutok, darabokra szedem őket, valahogy...~ próbáltam kicsit jobb kedvre deríteni magam, de nem nagyon sikerült.
- Tudod, karrierem alatt mindig azt az elvet vallottam, hogy ha valaki előáll egy történettel, amihez ragaszkodik, akármilyen kínt él át, akkor az igaz. Te már az első kérdésemnél módosítottál, és az első lehetőséggel el is árultál. Vigyétek a tömlöcbe. -hallottam a parancsot, amit kiadott. Gondolom még élvezetből egy hatalmasat ütött le nekem, amitől megszakadt a kapcsolatom a földdel és az űrben repültem.
Mikor felkeltem egy cellában voltam. Rácsok zárták el előlem a kijutást és falak amiket gondolom, nem lehetne egy könnyen kitörni. Kezemmel megérintettem az arcomat, hogy nem történt e nagyobb sérülés az arcomon. Szerencsémre nem volt vészes, tehát ettől a sebtől még simán levernék bárkit. Viszont ami nem tetszett az a lán a kezemen. Kicsit zavart, mert így visszafog engem, szinte mindenben, szóval kikéne találnom, hogy hogyan szedjem le?!
[b]- Ki van itt? -[/b] hallottam valakinek a hangját. Megijedtem, de ennek nem adtam semmi féle jelét, hisz nem mutathatom magam gyengének. Szemeimet összeszűkültek, miközben próbáltam kivenni az illető kinézetét a sötétből, majd egy őr jött el mellettünk és fáklyája fényében megpillantottam emberem. Sebhely volt az arcán, amire felfigyeltem, ez szinte az egyetlen védjegye amiről megismerném, mert igen átlagos kinézete volt. Gondolom ő is egy ninja lehet, főleg, hogy ő is itt van a börtönben. Két dolgon járt az agyam, hogy összebarátkozak vele és megpróbáljunk együtt kijutni, hisz, ha valaki ugyanabban a cellában van sokszor megegyezik a céljuk, a szabadság. Másik szempontból nézve, lehet, hogy ők tettek be mellém egy embert hogy kihallgasson. Végül is megpróbálok egy középutat találni a két választható lehetőség között.
- Baka vagyok. - nevemet meghagytam, mert úgy éreztem hozzám illik ennyi buta tettem után. - És te ki vagy? -kérdeztem meg én is, remélve, hogy valami beszédes fajta. Válaszára várva gondolkodóba estem, hogy hol lehetek ennek az építménynek a hatalmas szerkezetében. Tervem az volt röviden, hogyha kiszabadulok, mindenkit megpróbálok megölni, valakit kihallgatni és kiszabadítani a célszemélyemet. Vizsgálni kezdtem a láncot a kezemen, de sötét volt sajnos, így nem sok mindent tudtam kivenni. A rácshoz másztam négykézláb halkan és próbáltam körülnézni, hogy látok e valami fényforrást vagy bármi mást és ezután rakom majd össze, hogy mit is tegyek.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Pént. Nov. 02 2012, 00:54

*Így hát csak ücsörgött és ücsörgött… várta, hátha a vendéglátója megmutatja igazi arcát, közben szemügyre vette azokat akik még a teremben tartózkodtak.
Közülük egy sem mert az a szemébe, vagy feléje nézni egyáltalán, szóval örömmel tapasztalta, hogy továbbra is nagyon meggyőző tud lenni ha akar, hisz volt egy időszaka, amikor egész nap csak edzett, vagy lustult. Nem nagyon ment emberek közé, mert egyszerűen a sok hülyeséget, amit azok összehordtak egyszerűen nem érdekelte.
Most azonban már egy ideje dolgozik, és újra emberek közt tevékenykedik, harcol, unatkozik, kajál… stb… De ezek most nem fontosak… Befejezte a múlton való merengését, mert észrevett egy nagyobb chakra forrást, ami hasonló méretű volt, mint az övé… ááá… sokkal kisebb, legalábbis a jelenlegi kiengedett chakra jóval kisebb volt annál, amivel ő ide belépett, márpedig neki is csak egy nagyon csöppnyi része volt. A trón mögül lépett a terembe és elhaladva mellette köszöntötte őt. Soro erre fel sem állva a trónusból csak unottan intett egyet az alak felé, ezzel jelezve, hogy hallja amit a másik mondott. Egy cseppnyi lelkesedés nélkül vizsgálgatta a tetőt, miközben a báró behozatta a székeket az asztalt és az aktatáskát.
Mikor kiűzte a többit a teremből, azért rávette magát, hogy helyet foglaljon az asztalnál. Nyugodt és laza léptekkel az asztalhoz lépett, majd lábait az asztalra helyezve leült a székébe és megint csak elfordította a figyelmét a báróról, most épp az épület felépítésén és a falak szilárdságán gondolkodott. A báró közben már azt ecsetelgette, hogy előbb árat mond, majd csak aztán a munkát… És fel is ajánlott 100000-et a még meg nem nevezett megbízásra, amely pénzt helyből át is akarta adni neki… Soroshima pedig néma maradt pár pillanatig, a báró szemébe nézett és jéghideg tekintetével méregetni kezdte.
Tudta, amit a báró is tudott, hogy ez a pénz még nagyon csekélyke egy olyan személynek, aki annyira bonyolult és szinte lehetetlennek tűnő feladatokhoz szokott, mint jómaga, legalábbis így gondolta. Válasza egyszerű volt.*
- Nem… 100000 előre… aztán további 200000, ha befejeztem a munkát… és emellett további 50000 utazási költségként….
* Mind ketten tudták, hogy Soro ezt nem ajánlatként, hanem konkrét tényként tárta fel, mivel sosem volt olcsó munkaerő, emellett még mindig ő volt a vezető pozícióban a beszélgetésben…
Egy ideig még méregették egymást, majd ő válaszra sem méltatva az asztal másik végén ülőt, felállt és az egyik falhoz sétált… Megkopogtatta azt, majd így szólt…*
- Kemény kő réteg… bár jönne egy kisebb szellő és az egész összedőlne mint egy kártyavár… mellesleg tetszik a trónterem… de a berendezése nem az igazi, lehet hogy jót tenne neki, ha egy ahhoz értő személy átrendezné…
*Célozgatott ijesztő hangon, majd megfordult, és visszasétálva az asztalhoz újra helyet foglalt. Nem szólt semmit, hisz a báró valószínűleg latolgatta magában, az előbb hallott fenyegetéseket.
Ő pedig csak unottan ücsörgött és tovább méregette az épületet, meg azt, hogy mi van benn, hiszen nem volt túl változatos a berendezés, sem székek sem asztalok szempontjából. Az a két szék meg az asztal amit nekik hoztak be, azok kilógtak a többi bútor közül, hiszen ezek valamivel színesebbek voltak, de ezek sem voltak valami ízléses kialakításúak, bár legalább kényelmesek. Megunva a várakozást, így szólt…*
- Nos, mennyit ér meg neked a kártyavárad?
*Nem mondott többet, ismételten hátradőlt a széken, a kezeit a feje mögé téve nyugodt ütemben csingálózott a széken…_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Pént. Nov. 02 2012, 15:47

Mizuri:


- Én ki vagyok? Ha ezt.....három nappal ez előtt kérdezed, azt mondom, hogy.....Shiku, Iwaga...kure chuuninja. Most? Nem tudom, talán egy féreg, egy......patkány, aki csak az ételt, és a......fényt kívánja, akit megtörtek, és elárulta társait, aki nem méltó az életre, akinek meg kéne halnia. - mondta lassan, a végét suttogva. - Baka, remélem te még nem veszítetted el a reményt. Amúgy, miért kerültél ide? - kérdezett téged. Közben vizsgálataid annyira bizonyultak sikeresnek, hogy megtudtad, hogy a lánc rajtad nagyon szoros, és alig tudod mozgatni a kezed, a cellád pedig egy olyan blokkban van, ahol csak te, és ez a Shiku vagytok, semmi más, persze a két őrön kívül, akik ugyanazt az egyenruhát viselik, mint a fentiek, akik tőrbecsaltak, jó, Yagami nem viselte azt az uniformist.

Soro:

Csöndben hallgatja végig ajánlatod, és fenyegetésed, majd belekortyol saját italába, és rád szegezi tekintetét.
- 60.000 Ryou elsőre, és 200.000 Ryou feladat végén, az utazásodra, amiért idejöttél, meg kapsz 5.000 Ryou-t, nem kellett nagy távot megtenned, és nem is szándékozom ennél többet azért fizetni. Elszállásolást, és ételt kapsz, amíg itt vagy, ezért nem is kell több pénzt erre kiadnom. - mondta a férfi. - Vagy, ha nem tetszik, el lehet menni üres kézzel is. - szemei csak szikráztak. - A kártyavár falain megtörhet a szél, ha egyszer megindul felé őrült rohamja. Különösen, ha valaki beáll elé, és felfogja a lágy fuvallatot. - fejezte be.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Djuka Mizuri on Szomb. Nov. 03 2012, 10:26

- Én ki vagyok? Ha ezt.....három nappal ez előtt kérdezed, azt mondom, hogy.....Shiku, Iwaga...kure chuuninja. Most? Nem tudom, talán egy féreg, egy......patkány, aki csak az ételt, és a......fényt kívánja, akit megtörtek, és elárulta társait, aki nem méltó az életre, akinek meg kéne halnia. - mondta lassan, a végét suttogva. - Baka, remélem te még nem veszítetted el a reményt. Amúgy, miért kerültél ide? - kérdezte végül. Hát érdekes ez a figura, három nap alatt megtört... ~ Vajon mit csinálhattak vele?? Vagy ilyen gyenge lehet?? ~ gondolkodtam magamban. ~ Elvesztení a reményt, én? SOHA! ~ gondolkodtam tovább. Nem akartam kimondani ezeket, nem is tudom miért, talán féltem kimondani, hogy én sem gondolom komolyan ezt, esetleg nem akartam reményt adni a srácnak, mert egy daabig nem juttunk ki innen. Ezt onnan is vontam le ezt a következtetést, hogy ami lánc rajtunk, rajtam volt igen szoros, tehát nem tudom egy könnyen mozgatni a mellső végtagjaimat. Miután kinéztem még egy szörnyű dolog támasztotta alá az utolsó állításom, hogy nem juttunk ki egy hamar, mégpedig, hogy egy kis szobában, blokkban lehetünk csak mi ketten, meg két olyan őr, akik átvertek. Kijutási esélyeim 1 a nagyon nagyon sokhoz. Talán úgy lett volna még esélyünk, hogyha összefogok ezzel a Shikuval és valahogy leütjük az őröket és elveszük a ruhájukat, na akkor lenne esélyünk kijutni innen. De viszont nem bízom ebben a srácban, kicsit bizalmatlan lettem így az idegenekkel a küldetésem során. Jó sok hatásszünetet várva válaszoltam végül Shikunak:
- Hogy miért kerültem ide? Nem tudom. Talán mert nem tetszett az arcom az őröknek, talán mert front van, fogalmam sincs. Milyen reményt? Hogy kijussunk innen? Vagy hogy nem sikerült a küldetésed ezek szerint és ezért adnád fel a reményt?! Én nem adom fel a reményt, mert én innen csak ki akarok jutni.- fejeztem be végül. Felálltam és körbe körbe kezdtem el járkálni. Talán azért is hogy megnézem van e rajtam lábbilincs is vagy nincs. Agyam folyamatosan pörgött, hogy mi tévő legyek, gondoltam arra, hogy lerugom az őrt, de a bilincs miatt szinte alig tudnék mozogni, emellett a másik őr tuti ott lenne rögtön... ~ Mit csináljak? Mit csináljak? ~ nem hagyta békén a fejemet ez a kérdés, mert túlságosan zavar, hogy ennyire balulsült el a küldetésem. Szégyenlem magam, hogy ennyire béna voltam. Egyre jobban idegesebb lettem és egyetlen dologgal tudtam lenyugtatni magam, méghozzá, ha edzek, így lefeküdtem a kőre, megtámasztottam a lábam a falnál és felüléseket kezdtem el végezni. Így legalább megy az idő és lenyugszom és higadt fejjel, már csak kitalálok valamit. 20db után mindig megpihentem egy kicsit és éreztem, ahogy már nem lüktet annyira a fejem az idegességtől. Mikor befejeztem a negyvenediket Shikura néztem és újra beszédbe elegyettem vele:
- És te hogy miért kerültél ide, mi volt a küldetésed? -kérdeztem majd a következő kérdésemet halkabban, szinte majdnem hogy suttogtam.- És van valami ötleted, hogy hogyan jussunk ki ebből a börtönből?? - tettem fel utolsó kérdésem.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Szomb. Nov. 03 2012, 19:14

*Miközben tovább méregette az épületet, úgy néz ki sikerült felhúznia kicsit a vendéglátóját, ami cseppet sem zavarta. Igazság szerint az is része volt a tervének, hogy fogja magát és felhúzva a férfit több előleget csikar ki, és aztán az akció közben egy kis pénzzel gazdagabb lesz, aztán utána majd számol a fickóval a többivel kapcsolatban. Megvakarva a fülét semmitmondó tekintettel a férfi felé fordult, és végighallgatta annak újabb ajánlatát…
Úgy néz ki kissé fél tőle, emellett roppantul dühös is, ez a kettő keveredve mutatkozott az arcán, emellett próbálta mindezt elrejteni, ami igen csak komikussá tette Soro szemében. *
~ Vicces fickó… szórakoztat… lehet meg kéne tartani bohócnak… vagy feltűzni egy botra a grabancánál fogva és nézve hogyan fészkelődik, mint valami hátára esett katica vagy teknős… vicces lenne. ~
*Elmélkedett, közben a pénzes dolgokon elmélkedett és végül ennyit válaszolt.*
- Rendben, akkor 100000 előre, és 145000 később, erre azt mondanám, hogy megegyeztünk és adja a feladatot, de mindenek előtt az előleg…
*Vakargatta az asztalt a mutatóujjával, hisz úgy nézett ki, valaki unalmában néha napján belekarcolt ezt azt ebbe a cuccba, többek közt ilyen „V + M = <3” meg hasonlókat… Sorot megmosolyogtatta az ilyesmi, hogy a mostani fiatalok mennyire nem tudják mások szemébe mondani a dolgaikat, helyette asztalokba irkálnak ilyen hülyeségeket és a végén sosem derül ki, hogy a csajt/csávót kedvelte…
Na nem is számít, inkább térjünk vissza a bizniszhez, ezért fogta magát s tekintetét újra a báróra emelte, aki az előbbi kis fenyegetésére is válaszolt, méghozzá annyit, hogy ha a szél megpróbál áttörni, akkor majd ő szembe áll vele…*
- Csak aztán aki a szél útjába áll vigyázzon, nehogy elvigye a huzat valamerre…
* Tette karba a kezét, majd megint csak a férfi szemébe nézve keresgélte, hogy mennyire vette az üzenetet az üzenetben, majd elválik… ő mindenesetre, ha megkapja a pénzt, akkor egy tekercsbe pecsételi táskástul, majd utána figyelmét visszafordítja a báróra… A feladatra várakozás közben, újabb alkalma nyílt arra, hogy elgondolkodjon a dolgokon…
Természetesen ez rettenetesen unalmasnak ígérkezett és csak azért szokta csinálni, hogy mindig észben tartsa az objektív feladatokat, és ne tévelyegjen el más feladatokat csinálni, mert mostanság többször megesett vele, hogy elvesztette az érdeklődését egy feladat iránt, félbehagyta, elment kajálni vagy inni és utána már el is felejtve azt, nem igazán vágott újra neki a dolognak.
Ezzel semmi baj nem lett volna, ha most nem életek múlnak azon, hogy koncentrál e vagy nem. Úgyhogy míg a báró gondolkodott ő elkezdett föl alá koslatni a teremben és megnézte a falat díszítő képeket…
Volt ott szakállas fickó, átlagos törpe, mégszakállasabb fickó, meg egy majom kinézetű egyed, legalábbis ő így definiálta a képet. Lehetséges, hogy a koszfészek korábbi vezetői, vagy fontos alakjai voltak, bár Soroshima sosem hallott róluk, vagy csak nem ismerte fel őket a portré alapján, mindkét esetben unalmas dolognak tartotta a festést, hiszen nem nagyon tudott volna órákig ülni és festeni egy vázát vagy akármit. Valljuk be nem igazán volt művész lélek, csak ha harcról volt szó, de abból meg volt a művészkedés.*
~ Mi tart már eddig… beleszorult a szó?... komolyan mondom ez a hely még egy jutsut sem érdemel… de majd meglátjuk… ~
*Befejezte a szoba körüli útját és újra helyet foglalt a székben, aztán várta, hogy folytatódjon a beszélgetés.*


_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Nov. 05 2012, 22:35

Mizuri:

- Egyszerű történet, de annál rosszabb. Hárman indultunk el Iwagakureból, három jó barát, akik megkeresik majd a Bárót, és hazaviszik, hősökké válnak, és belekerülnek a történelemkönyvekbe. Aztán, első akadályként egy sor rejtvényen át eljutottunk idáig, a Hold országába, bár már négyen voltunk. Bővült a kikötőig a kis csapatunk egy Djuka Kodomo nevű shinobival. Jól vágott az esze, de túlságosan is az érzelmei vezették, nem tudott racionális döntést hozni, mivel elrabolták a szerelmét. Viszont mi döntésre jutottunk, és a kikötőben elváltak az útjaink.... - ezt a részt még boldogan, mosolyogva mondta. - Majd elénk állt két férfi, egyikőjük egy 'C' tetoválást viselt a karján, míg a másik egy 'A'-val jeleskedett. Nem volt hosszú harc, könnyen levertek mindhármunkat, egy egyszerű csellel, amit még a kikötőben alkalmaztak. Ugyanis egyik társunkat már ott elfogták, és utána egy ellenség haladt mellettünk a Henge no Jutsu-val. - már szinte sírt. - Láttam, amint a legjobb barátim meghalnak, amint a kés beléjük hatol, a vérüket a kezemen, és az üres tekintetüket. Legalábbis ezt hittem, de egy Genjutsu áldozatává váltam akkor, és kiderült, egyik társam még él, bár nem tudnak kihúzni belőle semmit. Elkönyvelték bugyutának, jókat nevettek rajta, majd engem kezdtek faggatni, viszont a szokásos módszerekkel ellentétben mindenegyes nem tetsző válaszomat a barátom sínylette meg a szemem láttára. - ekkor már üvöltött. - MIÉRT NEM ÉN? MIIIIIIÉRT?! - ez már az őröknek szólt, akik oda is sétáltak a rácshoz, és kiröhögték a fiút. Nem tudod őket megközelíteni, mivel a lábad is a falhoz van láncolva, és esélyed sincs a szökésre, még. - Én nem akarok megszökni, én meghalni akarok. - sütötte le a szemét.
- Nézd már, milyen sok energiája van a fiúnak, lehet hasznosítani, kéne valahogy, talán falfestés, vagy ilyesmi. - nevetett rajtad, és edzéseden az őr tisztes távolból.

Soro:

- Nem adok 100.000 Ryou-t előlegbe, senki nem ér annyi pénzt. - szögezte le a férfi. - 70.000 Ryou-ra felemelem az összeget, de tovább nem, hogy lásd jóindulatomat, a második mennyiséget megtarthatod, abba nem kötök bele. - mondta a Fekete Báró. Ekkor nyílt az ajtó, és egy ezüstös hajú férfi lépett be a trónterembe, majd meghajolt a Báró előtt. (Kép fent)
- Uram, elfogtunk egy Getsugakure-i shinobit, aki megpróbált bejönni a területünkre, épp az alagsorban van az Iwagakure-i sráccal. Mi legyen vele? - mondta a jelentést. Vajon ki lehet az a Getsugakure-i shinobi, talán egyik védenced?
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Djuka Mizuri on Kedd Nov. 06 2012, 16:24

Miközben felüléseket végeztem elmesélte a sztoriját, hogy jutott el ide, ebbe a börtönbe. Egyszer csak megálltam az edzéssel, mert egy nevet hallottam, ami nagyon ismerős volt. Vagyis nem ismerős, hanem ismertem személyesen ezt az embert, ninját, de nem hittem a fülemnek, hogy tényleg az ő nevét mondta e. Djuka Kodomo. Szintén egy Djuka, megnyugodtam, hogy ő is erre fele mozog, bár ahogy hallom a barátnője után fut, mint mindig és otthagyja a társait. ~ Erről le kéne szokni, hogyha a feladata van a társaival, akkor nem megy a barátnője után ~ gondolkodtam magamban. Mondta közben tovább és innentől fogva már figyeltem rá. Nagyon megsajnáltam mikor mondta, hogy verték át azok a szemetek. Teljesen átjárta a testemet a düh, a harag, ami lassan már átfordult gyülőletté ezek az emberek ellen. Aztán tetézte ezt, mikor elmondta, hogy kínozták őt, vagyis igazából a barátját. Ő is a végén annyira feldühítette magát, hogymár ordíbált a végén, amire az őrök odajöttek. Közben folyamatosan csináltam tovább megállásnélkül a felüléseket, mert az ideg már szétszedte a testemet és éreztem, hogy kezd kiszabadulni a szörnyeteg, aki csak le akarjagyilkolni ezeket a szemeteket.
- Én nem akarok megszökni, én meghalni akarok. -mondta halkan nekem. Úgyéreztem segítenem kell ezen az emberen valahogy, mert nem bírom látni, hogy ennyire ki van az élettől, hogy már az sem érdekli, ha odadobja az életét az ördögnek a semmiért. Az őrök már a rácsunknál álltak és röhögtek rajtunk.
- Nézd már, milyen sok energiája van a fiúnak, lehet hasznosítani, kéne valahogy, talán falfestés, vagy ilyesmi. - mondták és röhögtek. Abbahagytam az edzést és ott feküdtem a földön. Néztem a plafont és gondolkoztam. Elfáradtam, de legalább lenyugodtam és már tiszta fejjel tudtam gondolkodni. Reménykedtem, hogy Kodomo majd kiszabadítja elhagyott társát és majd engem is és aztán megindulhat a mészárlás, mert egy biztos innen nem juttunk ki sehogy, elnézve a helyzetünket és akkor nem tudtok bosszút állni senkin, ha egy falhoz vagyok kötözve. Következő dolog, hogy életet kell lehelnem ebbe az emberbe, Shikuba, mert talán tudna majd ő is segíteni. Halkan kezdtem el beszélgetni vele, hogy az őrök ne hallják meg. Feléfordultam a földön és elkezdtem az én kis monológomat:
- Te Shiku - kezdtem neki, bár nem vagyok annyira jó az ilyenekbe de mégis megpróbáltam -Kérdezhetek valamit?! Mond meg nekem, hogy a társaid, ezt várnák el tőled, hogy itt sírj, ahelyett, hogy erőt gyűjtenél és megbosszúlnád őket?! Egész életedet, így ilyen nyomorúságosan akkarod leélni?! Szerintem ők is azt szeretnék, hogy erősebb legyél ettől és éld tovább az életeted boldogan, hisz ők mindig segíteni fognak téged, csak te ezt nem veszed észre. Most itt van egy példa, hogy segítenek téged. Bár elvesztetted a barátaid, de ők nem hagytak cserben téged, mert hogy pótolják a hiányukat, úgymond engem küldtek. Ezzel azt akarom mondani, hogy bár nem tudom pótolni a helyüket, de szívesen lennék a barátod, persze ha szeretnéd. És ne ad fel a reményt, mert Kodo ki fog szabadítani minket, vagy én magam szabadítalak ki téged és visszük véghez a küldetésünket! - mondtam neki egyre lelkeseben. - Ne akarj meghalni ezért, nem te tehetsz róla, hanem ők és szerintem így is büszkék rád, hogy eddig bírtad. - zártam le beszédemet. Felkeltem a földről, kinyújtozkodtam, amennyire a láncok engedték, majd visszaültem Shikuval szembe. - Inkább mesélj ti mit tudtok ezekről a barmokról? Ezt azért kérdezem, mert szeretném ha segítenél nekem végezni a barátaid gyilkosaival, szívesen verném el őket. - mondtam neki. - Jah, még egy kérdés, nem tudod véletlenül, hol tartják a foglyokat, akiket el akarnak adni? - kérdeztem végül.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Kedd Nov. 06 2012, 20:14

* Miközben még mindig tanakodott azon, hogy vajon mi lehet azon a nagyon fontos feladaton annyira fontos, amelyért a báró ténylegesen ki bírt volna fizetni 100000-et Soro arra a megállapításra jutott, hogy ez az egész valami belső viszály lehet, amit az ő tökkelütött emberei nem tudnak megoldani, ő maga meg persze túlságosan kényeskedik, hogy ilyen ügyeket a saját kezébe vegyen, ezért aztán rengeteg pénzt kiad, csak hogy idehozza a világ legkeresettebb és legexkluzívabb bűnözőjét, hogy aztán egy tonnányi pénzt kifizetve valami csekély kis apróságot elintézzen.
Bár ha tippelnie kellett volna, akkor egyből rávágja, hogy a Djukák a problémája, mivel Kodo tervezte, hogy ezt a majmot vele szemben el kell kapni… Unott tekintettel végigméricskélte a zsozsót, amely a végső ajánlat volt a szolgálataiért előre… Mert ugye a báró nem képes a kedvére tenni, inkább minden egyes lépésével alkudozni akar, amellyel ő is sejti, hogy nagyon gyorsan kihúzhatja a gyufát. Soro viszont már tényleg nagyon unta az egészet, ezért így folytatta.*
- Rendben… rendben… de akkor most kérem, méghozzá ide a kezembe… és mond a feladatot…
* Miközben beszélt egy pillanatra sem vette le a tekintetét a báróról… ez is egy technika volt, arra hogy éreztesse vele… Hol is van a helye ebben a beszélgetésben, hiszen ő csak az a fél volt aki kérhet… Hősünk, még nem akart harcolni, mert gyorsan romhalmazzá változtathatná a saját feje felett az épületet, amivel nem is az a baj, hogy nem élné túl, de a bárót élve nem tudná kihozni…
Holtan meg nem ér túl sokat, bár lehet hogy akkor is adnának érte pénzt, de Kodoéknak lehet hogy másra fog kelleni… Folytatván a semmittevést, már mehetnékje volt, hogy mehessen elintézni a dolgokat és hazamenni, de úgy nézett ki, hogy a báró sehova nem siet, szépen lassan komótosan tette a dolgát, mint valami jóllakott napközis.
Végül érdekes fejlemény szakította meg az eseményeket, egy ezüstös hajú fickó lépett a szobába és pár szót intézett a báróhoz, valami elkapott kölyökről. Soroshima bezzeg tudta, hogy ki ő, a Genin akit Kodo be akart építeni a szervezetbe, hogy belső embere is lehessen. Hát lássuk be… ez nem jött össze.
Bár korábban is csodálta, hogy egy alapvetően kevés tapasztalattal rendelkező Genin kapott ilyen veszélyesnek mondható feladatot, de nem kérdőjelezte meg a vezetést, hiszen nem az ő dolga volt, és sosem foglalkozott az ilyesmivel, inkább tette a dolgát, és az azért kapott pénzből jó nyugodtan eléldegélt anélkül, hogy bármi politikai hülyeségbe belekeveredett volna.
Vegyük például csak a Ninja háborút. Sosem keveredett bele az elején, ezért sosem származott belőle problémája, amúgy meg a Djuka klán törekvéseibe se szólt bele, és nem is vett részt a politikai célokban, csak olyan dolgokban, mint például ilyen kis bűnözőnek csúfolt emberek, mint ez a báró s társai… tehát ezek elkapásában.
Mivel már nagyon csinálni akart valamit, fogta magát és felállt, majd így szólt az ezüstös kölyökhöz.*
- Vezess a kölyökhöz… kiszedem belőle, hogy miért jött és mit csinál itt…
*Ezek után a báróhoz fordult, és folytatta.*
- Gondolom ennek a kölyöknek is köze van a feladathoz… ha jól sejtem támadástól tartasz, vagy valami hasonló, tehát ha el akarod simítani az ügyet, akkor add a pénzem… és utána megszerzem az információkat számodra a kis kémünktől…
* Fejezte be jéghidegen megvillantva a fogsorát, amely vigyorba húzódott, majd újra hátat fordított a bárónak… egy pillanatig bámult maga elé, majd folytatta.*
- Na szóval… mi lesz? Megkapom a pénzt, és megkapom a foglyot?


_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Nov. 08 2012, 23:06

Mizuri:

- ŐK? ŐK? MI AZ, HOGY ŐK? - a kérdés az egyik mondatodra utalt, ahol te természetesen az őrökre gondoltál, de a mondatba való belefogalmazás miatt könnyen félreérthetővé vált, és egy instabil lelkiállapotú ember könnyen a rossz értelmét helyezheti a tekintete elé. - Te nem tudsz semmit. Bosszúról hablatyolsz, de nem is ismerted őket. Mit érnék a bosszúval, azt mond meg nekem, mit? Hogy majd az ő "barátja", "rokona" vadásszon le engem, vagy egy újabb embert, akit szeretek? Hogy az ördögi körből soha ne szabaduljak. Nőj fel ehhez a világhoz kölyök, mert gyorsan felfal. - és több szót nem is fecsérelt rád, ám ekkor újra ajtónyikorgást hallottál, és egy furcsa kinézetű pasi állt meg a cellád rácsainál, a két őr mellett, akik szorosan közre fogták, de mégsem úgy, mint egy foglyot. Nem tudod, hogy azért-e, mert még soha nem láttad, vagy azért, mert egyszerűen félelmetes, de már a tekintetétől is magad alá tudnál csinálni. Vajon ki lehet?
- Ő itt a fogoly, a Getsugakure-i srác. - és felveszi egy közeli asztalról a fejpántod. Tehát ott van a holmid.

Soro:

Egy kicsit még megrágta a felvetést a férfi, de aztán végül kedvező választ kaptál.
- Rendben van, a gondjaidra bízom a foglyot, Yagami mutasd, neki kérlek az utat a tömlöcbe. - intett a báró, és már indultatok is, persze előtte még az aktatáskában lévő 50.000-et kiegészítette a 70.000 Ryou előlegre, és úgy át is adta neked. A táska maga fémből készült, méghozzá jó minőségből. Akár még egy embert is könnyen, felszíni sérülés nélkül le tudnál vele ütni. Olyan sokáig sétáltok, hogy már nem is követed az utat, csak a lábad előtti kicsi területet figyeled, amikor megálltok egy vasajtó előtt, ami hatalmas kattanással, és nyikorgással kinyílik.
- Én nem megyek be, a két őr majd megmutatja, merre keresd. - mondta a fickó, és bezárta az ajtót, amint beléptél. Rögtön meg is kaptad a kíséretet, és egy olyan szobába kísértek, ahol két cella volt, benne két fogoly, amiből az egyiknek mind a négy végtagja a falhoz volt láncolva, míg a másik a sarokban sír, embrió pózban.
- Ő itt a fogoly, a Getsugakure-i srác. - mutatott a jobb oldalon álló katona a leláncolt egyénre.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Djuka Mizuri on Szomb. Nov. 10 2012, 08:26

- Te nem tudsz semmit. Bosszúról hablatyolsz, de nem is ismerted őket. Mit érnék a bosszúval, azt mond meg nekem, mit? Hogy majd az ő "barátja", "rokona" vadásszon le engem, vagy egy újabb embert, akit szeretek? Hogy az ördögi körből soha ne szabaduljak. Nőj fel ehhez a világhoz kölyök, mert gyorsan felfal. - mondta, majd elfordult tőlem. Majd hirtelen ajtónyitodást hallottam, majd lépteket, amik egyre hangosabbak lettek, mígnem a cellánkhoz nem értek. Két őr között egy ismeretlen férfi állt, elősször azt hittem, hogy egy újabb fogoly, de aztán jobban végig mértem a férfit és láttam, hogy sehol semmi rács és inkább valami másfajta fickó lehet.
- Ő itt a fogoly, a Getsugakure-i srác. - mondta az egyik őr kezében tartva a fejpántomat. Nem léptem semmit erre, pedig legszívesebben levágtam volna a kezét, hogy hogy mer hozzáérni a fejpántomhoz az a semmirekellő, de inkább a békés nyugodságnál maradtam, mert az kevesebb bajt okoz. A férfire visszatérve igen ijesztő egy figura, mert valahogy rossz érzés fog el mikor ránézek, talán egy kicsi félelem lehet, nem tudom, de érzem rajta, hogy nagyon erős...
Ott álltak a rácsomnál, de nem nagyon érdekeltek, mivel nem tudok csinálni semmit lekötözve, így vissza fordultam Shikuhoz és inkább neki mondtam a gondolataimat:
- Én nőljek fel ehhez a világhoz?? Én shinobi vagyok és ez az élet ezzel jár, inkább neked kéne elgondolkodnod ezen. Higgyél nekem veled lesznek mindig. Másodszor meg inkább erősebbnek kéne lenned, hogy más barátaidat legalább meg tud védeni...- abbahagytam mondandómat, nem volt kedvem tovább ehhez. Szívesen merítettem volna ebbe a férfiba erőt, de kezdem úgy látni a dolgot, hogy teljesen meg van zakanva, remélem egy kicsit elgondolkodik majd azon amit most mondtam. A másik indok amiért abbahagytam a beszédet, azok a szempárok voltak a hátamon, éreztem ahogy figyelnek. Így visszafordultam az őrökhöz, meg az ismeretlen emberhez és egy barátságos köszöntéssel és kérdéssel üdvözöltem őket.- Mi van? Mit akartok? - tettem fel a legszebb módoromban ezt akét kérdést.
avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Kazedando Soroshima on Szomb. Nov. 10 2012, 17:05

*Az ezüst hajú fazonon látszott, hogy nem szívesen tölt az ő közelében sok időt, hiszen érzi a chakrát ami árad belőle. Ez az említett chakra pedig baljóslóan feszengett Soroshima testében, mintha csak arra várna, hogy bármelyik pillanatban elpusztítsa az egész épületet minden benne lakóval illetve benne dolgozóval együtt.
A báró rövid rágódás után eldöntötte, hogy nem akar ellentmondani neki, így inkább rábólintott a kérésére, emellett átadta számára a 70000es előleget. Ezzel a fém táskával a kezében indult meg szépen lefelé a lépcsőkön, amelyek mindig kanyarogtak és mentek lejjebb és lejjebb… Hosszú gyaloglás után az ezüst hajú úgy döntött továbbá nem tart a kis csapattal, és otthagyva őket az őrök gondjára bízta a további kísérést… Ez pont kapóra jött, hiszen amíg kijuttatja Mizu-t, addig nem lesz probléma azzal, hogy túl sokan állnák az útjukat.
Az utolsó pár lépcsőfokot elérve egy vasajtóhoz értek, ahol benyitva Soro felfedezte, hogy itt csak két cella van és ebből a kettőből az egyik vélhetően pont a számára kellő személy volt…
Az egyik a falhoz láncolva, a másik meg bőgött, mint valami kislány… Soro nem volt szívtelen, de tudta, hogyha valaki ilyen szinten megtörik a rabságban, az nem való Shinobinak, vagy már elvesztette az alkalmasságát a Shinobisághoz… De nem ő érdekelte, mert láthatóan a falhoz láncoltat mutatták neki, hogy ő a fogoly aki az ügyhöz hozzá tartozik… Soroshima tudta, hogy ki ő, ha a srác nem is, hiszen élőben még sosem találkoztak, mindenesetre rövid úton kiviszi innen, aztán majd eldől, hogy mi lesz…*
- Kösz… az útbaigazítást… és most… BANZÁJ…
* Kiáltott fel, majd a kezében lévő táskával megkísérelte fejbenyomni az egyik őrt… amely ha sikeres az ütés akkora találatot kap, hogy valószínűleg a koponyája is megreped, de az eszméletét mindenképp elveszti…
Ezek után eleresztve a táskát a pillanat tört része alatt, előhúzza az Orochimarutól szerzett különleges Chakrapengét, amely még az ő Chakráját is képes volt elviselni. Ezzel egy gyors csapást indított a másik őr felé. Amely a nyakának a kezdetétől az egész mellkasán végzetes sebet ejt, ha sikeres, de mondjuk miért ne lenne sikeres.
Így aztán, ha mind a két ellenfele halott, akkor chakrát vezetve a pengébe egy keresztszerű vágással átmetszi a rácsokat, amelyeken ezek után elég nagy résnek kell lennie, hogy egy hozzá hasonló méretű ember átférjen rajta. Ezek után fogta magát s belépve a cellába így szólt…*
- Kölyök… most aztán menekülj innen, ahogy csak tudsz, mert lehet, hogy nem marad egyben a fejed fölött az épület, mire kijutsz…
* Bólintott, majd átvágta annak láncait… ezek után az asztalhoz lépett és végignézett rajta, ott volt a fiú összes fegyvere és személyes tárgya kiterítve, amelyeket egy pillanat alatt vissza is adott neki.*
- Fogd… és most menj, találkozz Kodomo-val és mond meg neki, hogy gondoskodom a báróról, és a csapatot csak akkor vesse be, amikor biztos benne, hogy nem fog a fejükre hullani az épület, ha a chakrámat még érzékelik, hogy váltakozik, az azt jelenti, hogy nem megy olyan könnyen a kis barátunk lekapcsolása, akkor pedig ha ez bekövetkezik, akkor nem ajánlatos a hely közelébe jönni, amíg be nem fejezem…
* Mondta, majd a másik cellához lépett és hasonlóképp csinált rajt egy bejáratot, mint Mizu-én, aztán belépett és felhúzta a srácot. *
- Nem tudom ki vagy, és mit tettél, vagy épp most miért ragadtál itt, de szedd magad össze és kezdj valamit az életeddel… Menj a sráccal és segíts neki kijutni innen…
* Fejezte be a mondandóját, majd egy szó nélkül otthagyta a srácot. Elindulva Mizu mellett elhaladva ennyit még oda bökött.*
- Vigyázzatok kifelé…
*Aztán újra eltűnt az sötétségben, ahonnan korábban előkerült, elindult visszafelé, hogy szembenézzen a báróval…*


_________________
avatar
Kazedando Soroshima
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja - Sörkóstoló
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Djuka Mizuri on Hétf. Nov. 19 2012, 16:23

Kérdésem után az ismeretlen férfi válaszolt, vagyis nem nekem felelt, hanem az őrnek mondot valamit:
- Kösz… az útbaigazítást… és most… BANZÁJ…- mondta, majd fejenvágta az őrt, aztán előkapott valamilyen fegyvert, ami egy kardra hasonlított, mégis fura volt, mert nem láttam még ilyen fajta fegyvert. Miután végzet velük, felém vette az irányt és átvágta azzal a furcsak kardal a rácsokat. - Kölyök… most aztán menekülj innen, ahogy csak tudsz, mert lehet, hogy nem marad egyben a fejed fölött az épület, mire kijutsz… - szólt hozzám. Mit ne mondjak, azért megijedtem tőle, ahogy ezt mondta, de mégis megnyugtatott. Felálltam és megköszöntem neki egy hajólással, mert nem bírtam egy szót is kiereszteni a hangomon, úgy elakadt a lélegzetem, hogy most itt mi folyik. Aztán az asztalhoz lépett és a felszerelésemet levette onnan és a kezembe nyomta. - Fogd… és most menj, találkozz Kodomo-val és mond meg neki, hogy gondoskodom a báróról, és a csapatot csak akkor vesse be, amikor biztos benne, hogy nem fog a fejükre hullani az épület, ha a chakrámat még érzékelik, hogy váltakozik, az azt jelenti, hogy nem megy olyan könnyen a kis barátunk lekapcsolása, akkor pedig ha ez bekövetkezik, akkor nem ajánlatos a hely közelébe jönni, amíg be nem fejezem… - látott el instrukciókkal.
- Köszönöm szépen, de ez hogy, miért, mi történik itt? - próbáltam feleszmélni, hogy ez a valóság és nem valami képzelődés, esteleg genjutsu. Kérdésemre odament a másik cellához és kiszabadította Shikut.
- Nem tudom ki vagy, és mit tettél, vagy épp most miért ragadtál itt, de szedd magad össze és kezdj valamit az életeddel… Menj a sráccal és segíts neki kijutni innen…- próbált lelket verni ebbe az emberbe, majd megfordult és elindult kifele, még menetközben belökte, hogy vigyázzunk kifelé, majd eltűnt a sötétben.
Megráztam a fejem és újra beindult az agyam. Első célom kijutni innen ezzel a depresszióssal, majd ha kijutottam, megkeresni Kodot és átadni az üzenetet, majd megkéne keresnem a célszemélyemet, akit ki kell mentenem... Fegyvereimet, felcsatoltam magamra, mindent a helyére raktam magamond, majd kész voltam az indulásra. Elővettem egy kunait és Shiku felé nyújtottam.
- Neked adom, hogy megtud védeni magad, ha akarod, de ha ezt elfogadod velem kell jönnöd Kodoékhoz és szeretném ha velem tartanál, mert egyedül nem fog menni...Szóval, fogsz fedezni engem?- tettem fel neki kérdésemet, majd hátra fordultam és indultam kifele az ajtón. Még visszaszereztem a fejpántomat az őrtől, majd ránéztem Shikura egy biztató pillantással megfűszerezve, majd fejemmel intettem, hogy induljunk. Ha követ akkor követ, ha nem akkor nem, már nem érdekel, de remélem megjön az esze és követni fog, mert félek, hogy egyedül nehéz lesz kijutni innen...avatar
Djuka Mizuri
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Burakkuma-ketto

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.