Utcák és csatornák

Go down

Utcák és csatornák

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 21:55

A laza szerkeszetű város követi a szigetek természetes vonalait, ezért az utak gyakran hidakként kötnek össze két kerületet, az útmenti partokon pedig általában várakozik pár csónak, fiatal csónakosával, hogy pár ryoért elvihesse a vendégét a városban bárhová.
A kereskedelmi láz és az átutazók száma miatt boltok és különböző üzletek minden utcán akadnak.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Kenshiro Yori on Vas. Május 08 2016, 20:36

//Mezuri Ryu - Hatost csak a győztesek dobnak//


Az Árny Palota, a Namigakurei alvilág székhelyeként ismert fogadó mélyen foglalt helyet a falu alatt. A tágas vízvezeték rendszerek adtak otthont a fogadónak, menedéket adva a bajkeverőknek kik óvva a falu rendfenntartóitól vígan és biztonságban rúghatnak ki a hámból.
Mezuri Ryu kivételével minden a helyszínen fellelhető egyed és egyén mind árnyak, itt tanulták és gyakorolták az alvilág művészetét. Versenyre keltek egymással, hogy bizonyítsák egymásnak, hogy ki a jobb, és ezeken az alkalmakon úgy hajigálták egymásra pengéiket, ahogy a szerencsejátékosok szórják a kockákat Fortuna asztalánál. A jól védett, szigorúan ellenőrzött termekben szabadon lehetett megmérkőzni riválisaikkal, akár egy jó kis bunyóban, a jól ismert kockapókerban vagy más szerencsét nem kímélő időtöltésekben.
Az egyik asztalnál nem más mint te foglaltál helyet, életed a pénz és éltető elemed a rengeteg Ryo által, vagy másképp elért hatalom. Ezzel a céltudatos tekintettel mérted fel a mai éjszakán is az asztalodnál ülő öt férfit és nőt kik mind tallért nem sajnálva emelgették a téteket. Mindahányan úgy néztek ki akárcsak a poklok mélyéről felszabadult démonok, kik kisgyermekeket lopnak éjjelente, kecske vért szipkáznak és a Holdra károgják éjféli átkaikat. De mégis, ezen a helyen egy családot alkotott az összes gazfickó. Egyikőjük otromba arcával végig téged méregetett amint rád kerül a sor a pénzösszeg alapjának meghívásakor.
- Na mi van sebhelyes? Talán a magadfajta mégsem az Árny Palota szülötte? - Horkantott egy hatalmasat, majd hatalmas öklével az asztalra csapott. Gigászi fickó volt, bár téged ez az egész szájhősködés nem hatott meg annyira mint tervezte. Mellette egy cingárabb férfi ült, arcát és ruhái alól kikandikáló bőrfelszínét tetoválások hada díszítette. Balján egy érdekes frizurájú fiatal lány, ki nem is tűnt olyan szendének mint azt az első benyomás keltette. Itt az ideje, ragadj kockát és emeld a téteket! Mutasd meg ki kezében is van a hatalom!

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Mezuri Ryu on Vas. Aug. 07 2016, 16:20

// Elvitted a szívemet //

Namigakure. Nem egy világváros de mióta a Ryukai elfoglalta , amiben Mezuri-nak nagy szerepe volt, fellendült az élet. A kereskedelem fellendült, az emberek kaptak munkát és ételt és a kocsmák és szórakozóhelyek, amiben Mezuri-nak nagy szerepe volt, száma is megnövekedett. Az elmúlt hónapokat antihősünk a Hó országbeli meló után, unalmas diplomáciai és kiképzői feladatokkal töltötte. Egy végtelennek tűnő unalmas bürokratikus munkanap után aztán valahogy kikötött a város alsó részében, ahol követni kezdett egy szőke szépséget, amit követett bár ital, egy kis kötözködés pár helyi suttyóval, majd még pár ital és nemsokára egy hatalmas de elég lepukkant helyen találta magát.
~Ááárny Palota?! Már mesétek nekem erről a szarkupacról! Mint pénzügyes csak be kéne néznem hogy rendesen adóznak é ezek a nyomorultak.. Meg nem ártana valami a torkomnak.~
Gondolta magában mosolyogva, majd belépett a létesítménybe ami egész kulturáltnak hatott, leszámítva a több tucat bűnözőt és tömeggyilkost. Mezuri egész otthon érezte magát és még a söre is finom volt. Ilyenkor azonban ahogy lenni szokott, egy nagy darab szerencsétlenség, aki valószínűleg nem olvasott soha Bingo könyvet vagy a Namigakurei Hírközlőt, tiszteletlen módon hősünk asztalára csapott egy akkorát hogy még a komlókölteményből is kicsöppent pár értékes csepp, ami még egy kortyot is kitett volna majd.
~Megöllek úgy hogy anyád sem ismer rád te patkány!~
Eme érzelmekkel pattant fel sárkányunk legyőzve a hányingerét és kezdeti haragját egy ajánlattal állt elő a két úriember és szemrevaló kis hölgynek.
-Fogadok 2000 Ryoba hogy nem tudod megverni a haverodat melák!-Mondta röhögve majd odadobott egy kis köteg pénzt a dagadtnak. -Én csak egy szegény kereskedő vagyok aki szórakozást keress ebben a szépséges faluban, mi lenne ha lejátszanátok míg én elbeszélgetek a kislánnyal? A győztesnek van még ahonnan ez jött.- Fejezte be és még a lány felé is megengedett egy szemtelen kacsintást.
~Amíg ezek szétverik egymást megtudod a csajtól, ki itt a legnagyobb bika, aztán azt veszem célba. Persze a 2000 Ryomat visszanyerem majd előtte. Meg kérni kéne valami rövidet, vagy már nem kéne?~

_________________


Aktív Karakterek: Hisao, Mezuri Ryu, Itaranai Tetsuo
avatar
Mezuri Ryu
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 830

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Kenshiro Yori on Hétf. Aug. 08 2016, 13:54

// Elvitted a szívemet! //

A csapást követő kifröccsenő söröd látványától mélyet dobbant szíved. Megvető pillantásod a fenyegetőző férfira emeled elvesztett söröd gyászolása után, majd az asztalra csapva hirtelen állsz fel, felborítva magad mögött a fából tákolt hokedlit, mely gáncsoló akadályt képezve segíti padlóra a felszolgáló asszonyt. Az asszony tálcájáról a magasba röppenő italmaradék majdhogynem a szomszédos játékasztalok mindegyikére és azok vendégeire borult. Bár a haramiák száját elhagyta pár meggondolatlan rosszakaró szó, melytől a felszolgáló édesanyja heves csuklásban törhetett ki odahaza, egyéb nem történt.
A körülmény viszont hogy a te felsődet sem kerülte el az égi áldás nem fontos, főleg ha egy köteg pénz puffan az asztalra. Ádáz szinte rémisztő szemeid felhúzott szemöldököket és az említett melák még furcsább tekintetét eredményezték, főleg a 2000 Ryos felhívásod üthette meg a szerencsejátékosainak telhetetlen fülét.
A kövér arannyal és lyukakkal teli pofájából egy mély üvöltést hallatott. A mellette ülő tetovált férfi nyakát elkapta alkarjával és nagy erővel vágta a földhöz. Úgy tűnik ismét beigazolódik az állandó törvény: Pénz beszél kutya ugat, és látszólag belement a fogadásba kövér barátunk. A kislányra való megjegyzésedet már nagyon senki sem hallotta, csak maga a hölgyemény, ki egy huncut mosollyal viszonozta a kacsintásod. Fejével biccentett egyet feléd, hogy lehet van némi mondanivalója számodra, természetesen távolabb a dulakodástól.
A pult és a toalett közötti szakaszon vár be a „kislány” kinek kerek idomai csintalanul adják tudtodra hogy már nem is olyan kicsi ez a hölgy, mint azt az asztalnál gondoltad. Az asztalotoknál a kövér és a tetovált fickó még mindig egymással viaskodik, egyikőjük kezében székének törött lábával vicsorog, a másikra ki egy biliárddákóval készül lesújtani egy harmadikként csatlakozó egyénre. A nő valamivel közelebb hajol hozzád, majd szóra nyitja rúzsozott ajkait.
- A nagy Mezuri Ryu vajon mit keres ebbe a porfészekben? Esetleg csak kicsapongó partit tervezel, vagy valamiben nyomoz a mi városunk Jouninja? – Teszi fel kéjes hangon kérdéseit, ahogy egy óvatos csókot is nyom az arcodra maga mögött hagyván rúzsos szájának lenyomatát. Mutató ujját a pultosra szegezi hívogató jeleket adva, melyet kísérően meg is érkezik két rövid ital, egy neked s egy a nőnek ki fel is hajtja a pohár teljes tartalmát.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Mezuri Ryu on Kedd Aug. 16 2016, 11:07

// Dobást csak a hatosok győznek //

Antihősünk terve jobban bevált a kelleténél, még azon is elgondolkozott hogy a meláknál hagyja a pénzt, hiszen derekasan derekat tör érte. Hogy az itteniek agyiszintje nem ütötte meg a Mezuri vér alkolholszintjét az nem volt meglepő túlságosan, azonban a szépséges leányzó tájékozottsága már némileg igen, tekintve hogy lehet még böribe jutna a Jounin ha megbecstelenítené. Persze az országban övé volt az összes böri, de ezzel a jár a pénz és a sárm.
~Tartsd meg az aprót te mocskos állat! Na a kislány legalább el fogja mondani, amit szeretnék, még ha próbálja bevetni  a női bájait is. Persze ez rám nem hat.. Annyira.~
Gondolta magában, miközben a kis csitri a pulthoz vezette és még egy csókkal is meglepte, no meg egy jóféle itallal. Mezuri azonban még nem itta meg, csak forgatta a kezében a kis poharat.
-Ezek szerint ellenben a haverjaiddal te tudod ki vagyok, csak nem szoktál művelődni kedvesem? Hogy mit keresek itt? Neked akarok szerezni egy sokkal jobb munkát mint amit most próbálsz eladni nekem. Ha érdekel keresd meg nekem a főnököt és legnagyobb vérebét.-
Mondta  a hölgynek majd látványosan fogta a pohara tartalmát és kiöntötte a földre. Ez volt a jele annak, hogy Mezuri szeret szórakozni de nem szereti ha vele szórakoznak. Meg hogy ha megitta volna ezt a felest biztos behányt volna és az ártott volna a mindenkit szétszedek imidzsének. A méltóságát azért próbálta megtartani minden körülmények közt, sokszor sikertelenül.
-Ha érdekel az ajánlatom szépségem, intézd el a találkát és felemellek ebből a szarból.- Nyomatékosított majd ő is nyomott a lány arcára egy hűvös csókot.


_________________


Aktív Karakterek: Hisao, Mezuri Ryu, Itaranai Tetsuo
avatar
Mezuri Ryu
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 830

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Kenshiro Yori on Kedd Aug. 16 2016, 19:54


//Győztest csak a hatosok dobnak//
 
Az alkoholszinted alatti intelligenciával rendelkező bunyós páros mostanra már egy kisebb váltóbunyóba kezdett. Csapatonként három négyen küzdenek és egymás tenyerébe csapva váltják egymást azon versengve, hogy melyik csapat a keményebb, kik bírják tovább. Beteg egy hely tele beteg emberekkel, de végül megtaláltad a beszélgetőpartnered és a bájait.
- Tudom, hogy ki vagy, bár errefelé ezt mindenkinek tudnia kellene, és nem műveltség kérdésévé tenni ezt az egészet. A munkámmal megvagyok elégedve, bár remélem nem azt sejted, hogy azoknak a semmirekellőknek, vagy esetleg velük dolgozok. – Legyint, egyet nőiesen majd felkacag az ajánlatodon, majd végignézi, ahogy komolyabbra fordul a téma és az italod egy két cseppje az ő cipőjén landol.
- A legnagyobb véreb kell, hát legyen, megkapod. – Kacsint egyet a nő majd a melltartójából előhúz egy kártyát. A kártya aranyozottan csillog a fogadó fényeiben, ékesen díszített pereme egy még talán általad sem látott emblémát ölel körbe. A logó melyet látsz, egy különös írásjelnek néz ki, mely mögött egy halovány füst szimbólum díszeleg.
- Itt a belépőd Mezuri Ryu. A fogadó mögött van egy slozi, ha elég ügyes vagy azokkal a telt karokkal könnyedén áttudod törni magad a falán, - mér végig ismét magának elkerekedő szemekkel, majd szempilláit rebegtetve szemei visszavándorolnak enyhén ittas tekintetedre - Vagy inkább megkeresed, a csapok alatt rejtőző kart mi kitárja a főnihez vezető utat. Bár egy ilyen erős férfi ennyire részegen vagy egy nő csókja után epedezik, vagy csak gyilkolni akar. A te esetedbe szerintem mindkettő, úgyhogy menj és teremtsd meg a magad igazságát, a titkos ajtó utáni bonyodalmakat pedig inkább rád bízom. Az meg hogy a szarból hogy emelsz ki, majd megbeszéljük, ha végeztél a nagykutyákkal. – Lejt egy gyengéd csókot a szádra, majd egy víg intéssel kisétál a fogadó ajtaján, magadra hagyva.
A csetepaté még mindig tart, így talán pár jól szórakozó szerencsejátékossal teletömheted még a zsebed Ryoval ha fogadásosdiba akarsz kezdeni, vagy a kinti budihoz indulsz egyenesen a főnökhöz.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Mezuri Ryu on Vas. Aug. 21 2016, 23:06

// Ostor ez a post a kaland meg alvilág. //


A kedves kis prostituáltnak titulált cafka egy laza de annál velősebb monológgal nyomatékosította hogy márpedig ő Dubajozni szokott és nem a Gubacsin lopja a napot. Antihősünket ez a legkevésbé sem érdekelte ellentétben a mellbőségével de amikor csak egy kártyát és nem tejcsárdáit vette elő, a Jounin lelkesedése és vérnyomása alább szállt. Végül is a villantás elmaradt de a belépőjét megkapta a buliba, egy érdekes kártya képében, mely világított, füstölt éppen hogy csak villámokat nem szórt.
-Neked esküvői meghívókat kéne gyártanod szívi! Akkora kereslet lenne erre a vacakra hogy még normális ruhára is tellene!- Mondta kicsit odaszúrva a lánynak, miközben még pár utolsó pillantást vetett két létszámú dinnye kollekciójára a mellkasán. Szerencsétlenségére aközben lényeges információk hangzottak el, amiből csak annyit fogott fel a Sárkány hogy valami WC-ben kell kitárni magunkat a főninek. Bár nem szívesen tárta ki magát senkinek de sok választása nem volt, azon kívül hogy megöld mindenkit a helyen és lerombolja a fenébe de az unalmas.
~Na ez a slozi, azt mondta az az angyali teremtés hogy valami csap alatti kart kéne keresnem és az majd kinyitja a titkos ajtót vagy mit. Miért is beszélem meg ezt magammal újraaaaa..~
Folytatta volna még az elmélkedést a saját mentális épségéről Mezuri de sajnos megcsúszott egy azonosítatlan (pisi)folton és egy bronzt azért megérő hátra bukfenccel be esett az egyik mosdókagyló alá. Remekül alakulnak tehát a dolgai de minden szerencsétlenségeben, akad néha egy kis szerencse is.
~Ez a selyem ingem b*zmeg! Ezt kifizetettem a nagykutyával, innentől kezdve személyes az ügy! Hé az nem a kar?~
Amennyiben tényleg a kart találta meg meghúzza azt, majd igekszik feltápászkodni, hogy az ajtó mögöttt ne röhögjék ki a kelleténél sokkal jobban.

_________________


Aktív Karakterek: Hisao, Mezuri Ryu, Itaranai Tetsuo
avatar
Mezuri Ryu
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 830

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Kenshiro Yori on Hétf. Aug. 22 2016, 16:32

// Postoltad a szívemet az ostorom meg elloptad! //

Vélhetőleg ha szóvá formáltad volna elképzelésed a hölgyről lehet az itala és még talán az áhított kirakodó vásárral is arcon törölt volna, de ha jól sejtem ennek még jobban örültél volna mint annak hogy eljött a te időd és megmérettesd magad a klotyó mögött, vagy jelen esetben a benne lakozó fejesekkel. Újabb fergeteges megfigyelési képességeiddel lokalizáltad a helyet és valóban a hátsó mosdóban találtad magad.
Elmerengésed után nagy valószínűséggel mindenki benevezett volna az Egyesített Shinobi Nemzetek Világbajnokságára remek gimnasztikai gyakorlataidért, de szerencsédre vagy éppen szerencsétlenségedre a húgyban hempergős akciódat nem látta senki. Lehet a környéken akadt volna pár olyan fickó akiknek még szándékukban is állt volna hogy fizessenek neked, csak hogy folytasd a hempergésed a mosdóban.
Eltekintve a beteg gondolatoktól, tényleg megtaláltad a titkos úthoz vezető kart, melyet jól meg is rántasz. Egy érdekes kattanást hallasz majd a fal és a rá szerelt mosdókagyló is kettéválik, így még mielőtt felkelhetnél a földről még egy adag víz is borul a fejedre. Talán ettől már rosszabb nem is lehet.
Ahogy széttárul a fal, előtted egy vörös szőnyeges folyosó vár, mely mindkét oldalát képek díszítik a puccosabbnál puccosabb ruhába öltözött emberekről készített festmények, a képek között pedig arany gyertyatartók mutatják az utat egyenesen előre. Kicsit lerázod magadról balszerencséd eddigi termését, majd elindulsz a folyosón cipódból az átázottság cuppogó hangját hagyva magad mögött. Már egy ideje barangolsz a már lassan útvesztőnek hihető vörös szőnyeg vezette úton, mire egy hatalmas ajtóhoz érsz, mely előtt egy tőled két fejjel magasabb, kopasz, öltönyös fickó áll. Lehet hogy ő az inas, esetleg a kidobó őr ki nem látszik éppen az ész bajnokának, az is lehet a nagykutyák egy hozzátartozója bár a részletek nem nagyon izgatnak így megközelíted a férfit ki felvont szemöldökkel mér végig.
- Kártyát, vagy húzz a fenébe hugyos! - Förmed rád egyből a férfi ahogy kitartja eléd hatalmas tenyerét hogy a meghívódat megvizsgálhassa. Bár ha más módszerekkel szeretnél bejutni a terembe az már csak rajtad áll.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Mezuri Ryu on Hétf. Jan. 02 2017, 21:13

// Új év, új post //


Ugyan nem a tervezett módon de hősünknek sikerült megtalálnia a titkos kis kart, ami kitárja a kaput mely kivezet ebből a porfészekből és az ürülék párlat jellegzetes szagából, egyenesen át a hátsó VIP részlegbe. Itt remélhetőleg hasonló remek élményekben lesz része, mint elől: erőszak, alkohol és nők akikbe könnyen beleszerethet. Ezeket a szép reményeket csupán az rondította egy kicsit hogy a padlón fetrengett és bűzlött az illemhelyiség jellegzetes szagától.
~Nyomd meg a gombot, kapsz egy libacombot! Mondjuk ez pont egy kar volt.. Minek egy kaszinónak titkos ajtó? Miért pont a WC-ből nyílik? Vajon van rá engedélyük vagy ezt is okosba csinálták mint az én medencémet? Lehet beütöttem kicsit a fejem vagy a csapos túl erősre keveri a piát itt~
Elmélkedett magában, miközben felült és fejét kezdte vakargatni egy ponton, ahol nemsokára egy kisebb púp is fog nőni. Bizony ez történek még egy tapasztalt shinobival is ha fejjel megy a falnak vagy a piszoárnak. Az ajtó mögötti térség valóban hasonlított egy VIP részlegre, hiszen vörös szőnyeg vezetett a következő ajtóig. Mezuri még nem sok nagy exkluzív buliban volt leszámítva pár tárgyalást és kivégzést de annyit tudott hogy ezzel a színnel a különösen fontos vendégeket szokták általában megtisztelni. Nem tehetett mást, feltápászkodott és reménykedve elindult a folyosón, arra számítva hogy érkezésére már készülnek királyi pompával és üdvözléssel. A Tiszteletadás elmaradt. Nem hogy még szabad bejárása sem volt a terembe, a goromba őr hugyosnak titulálta és a belépőjét kérte nem túl kedves módon. Szerencsére sárkányunk megtanulta lenyelni az ilyen beszólásokat és ügyesen elrejteni érzelmeit. Namigakure pénzügyi felelőseként, nagy része volt az ország stabilitásában, mindezeket hidegvérének és eszének köszönhette a sok tárgyalásokon.
-Anyád a hugyos!- Azonban ez nem tárgyalás volt. Hátán pihenő agyagtökből, a dugó valósággal kirobbant és egy homok alkotta ököl indult meg az őr felé. Hacsak nem valami hiperszuper Ninja a lelkem, bizony úgy hasba vágja a váratlan támadás hogy az ajtót is beviszi magával, ezzel egy roppant hatásos belépőt teremtve.
-Mezuri Ryu vagyok! A Hullámok Sárkánya! A Szürke Skorpió! Az érmék mestere! És itt a kártyám te mocskos állat! - Mondja szinte kacagva, majd a belépőjét ráhajítja az őrre, vagy a legközelebbi még életben lévő személy elé.

_________________


Aktív Karakterek: Hisao, Mezuri Ryu, Itaranai Tetsuo
avatar
Mezuri Ryu
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 830

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Uchiha Obito on Vas. Jan. 08 2017, 19:01

// Mezuri Ryu - Lö hugyos appears //Az őr egy ideig csak várta a reakciód. Hetyke tekintete, s napszemüvege mögött összehúzódó apró szemit hamar átváltotta meglepettség és a kétségbeesés. A hátadról kirepülő dugó majd az obszcén kijelentéssel karöltött technika olyan erővel vágta mellkasba a férfit, hogy az lendületet kapva áttörte az általa védett szoba ajtaját. Hatalmas teste összegörnyedve tett meg pár métert a levegőben, szájából a felbuggyanó vér viszont csak a földet érés után tarkította az amúgy is vörös szőnyeget.
Határozott, gyors és lényegre törő monológodra három szék nyikorgása követte, mire egy kerek asztalnál kártyázó férfitársaság feléd kapta tekintetét. Kártyád egyenesen az asztalukra himbálódzott a légkondicionáló keltette áramlatokon egyenesen az asztal közepére hajigált kártyák közé. A hármak csak figyelik, ahogy oda lebeg a kártya, tekintetük majd a kiütött ajtónállóra, majd rád szegezik.
 - Ki a faszom ez Akuchi? – Teszi fel kérdését a hármuk közüli legkövérebb. Szájában egy jókora szivar füstölög, fején egy ódivatú kalap, zakója hanyagul vasalt.
- Fene tudja, tán’ te híttad Kanzoku? – Mered vissza maga elé a cingárabb, tájszólásos hapsi majd újra rendbe rakja a kártyákat a kezében.
- Ez az általad említett „fasz” kedves Unbaki, az imént mutatkozott be. Vendégünknek Mezuri Ryu a neve gondolom elkerülte a figyelmed. – Magyaráz az egyetlen értelmesen kinéző férfi. Göndör, fekete fürtjei azonban röhejesen rúgóznak az arcába. Mit sem törődve sétál a szoba másik végébe, óvatosan lépi át a kiütött férfit, majd egy széket ragad meg, s tolja oda az asztalukhoz.
- Nos, az úr a kártyájából ítélve ide lett irányítva, és mivel én tudom ki ő nem úgy mint ti fajankók. Egy kicsit több tiszteletet. – Igazítja meg a széket majd egy párnát is csúsztat a komfortosabb ücsörgés eléréséért, majd rámutat a székre, s invitálóan biccent a fejével.
Jöjjön Mezuri úr. Ha átkíván öltözni a szekrényben talál tiszta gúnyát, aztán jöjjön. Élvezze a játékot amíg diskurálunk. - mutat a melletted levő szekrényre melyben tényleg, elegáns ruhák sorakoznak. Ha kívánod átválthatod ruházatod, és úgy csatlakozhatsz a férfiakhoz az újabb szerencsejátékhoz. Teljesen megáll az ember esze, hisz egyik cselekmény követi a másikat és szinte egyre kuszábbak a cselekmények. Miért akarnának egyáltalán beinvitálni egy közös játékba? Elméletileg ők itt a nagykutyák nem? Ránézésre talán egy csapat idióta, plusz egy kidőlt pasi a földön, de hát ki tudja mi lesz még itt? Minden esetre szépen díszített szobában és a férfiak megjelenése nem ad semmi kifogásolhatónak gyanút. Lehet utána kellene járnod a dolgoknak, de az biztos, hogy valami itt igazán nem stimmel.
avatar
Uchiha Obito
Játékos

Tartózkodási hely : Dimenziók között


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Mezuri Ryu on Vas. Jan. 15 2017, 14:50

//Tobito bácsi//

Repül az őr, ki tudja hol áll meg és kit hogyan talál el. Sárkányunk szépen bemutatkozott a belső körnek, mikor ajtóstul iktatta ki a gorillát, aki ma már nem kell fel a hideg nyirkos padlóról. Maga a szoba hasonlított egy irodára és egy bűnbarlangra, amit próbáltak elegánssá varázsolni de ezt a dekoratőr ízlésficama megakadályozott. A monológ nem volt annyira hatásos mint azt a felfokozott hangulatban lévő Mezuri remélte, a három, asztalnál kártyázó férfi ugyan felfigyelt de mégsem adták meg a tiszteletet, amit elvárt volna a Hullám pénzmestere.
~ A tömlöcben fogtok mind megrohadni, és gondoskodom róla hogy  a patkányok legyenek az egyetlen társaságotok..~
Morfondírozott magában, miközben szúrós tekintettel vizslatta végig a társaságot. Aztán az egyik , az egyetlen értelmesnek tűnő férfi végre észhez térített mindenkit, tiszta ruhával és hellyel kínálta meg különleges vendégét. Egyből tudta a Jounin hogy ő lesz az embere. Vele kell majd szót értenie és tárgyalnia de ugyanakkor tőle is kell majd óvakodnia a játszma, a tárgyalás alatt, ki hogy szereti nevezni ezeket a rituálékat. 
-Így már mindjárt más!- Mondta kacagva és elindult a ruhásszekrény felé. Sokat nem akart bajlódni az átöltözéssel ezért csak nedves és átázott ingét cserélte le egy hasonló árnyalatú ámde más anyagból készült darabra. Az új ruha nem nyerte el maradéktalanul a tetszését de méretre megfelelőnek tűnt és jobb volt mint a semmi. Ezután lassú léptekkel indult el a kártyázó társaság felé. Homokot rejtő agyagtárolóját, közel helyezte el magához, miközben helyet foglalt, nem engedte figyelmét lankadni, amin az is segített hogy sikerült kicsit kijózanodnia az események hatására. Lassan végig mérte még egyszer a társaságot, majd úgy érezte ideje elkezdeni a játszmát.
-Érdekes kis helyet vezetnek itt maguk, mily nagy kár hogy csak most akadtam rá! Hogy megy az üzlet?- Kérdezte nyájasan, színlelt érdeklődéssel, amit nem volt olyan nehéz észrevenni egy közepesen értelmes embernek de nem is az volt a cél hogy már most kiteregesse minden praktikáját a Szürke Skorpió.

_________________


Aktív Karakterek: Hisao, Mezuri Ryu, Itaranai Tetsuo
avatar
Mezuri Ryu
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 830

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és csatornák

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.