Yuudoku Omo Birtoka a Hando Szervezet Bázisa

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Yuudoku Omo Birtoka a Hando Szervezet Bázisa

Témanyitás  Shikotou Sei on Hétf. Aug. 15 2016, 13:00

// Jiraiya //

Sok dolga lesz még, annyi bizonyos. Ezeket a kölyköket meg kell majd nevelnie, egyelőre nem nagyon értik még, hogy milyen szavakat mondtak ki. Majd idővel megértik...
Hanawa megváltozott, amíg Sei távol volt. Meglepő fordulat, most mintha elegánsabb lenne. Sei öntudatlanul megenged magának egy helyeslő gondolatot, elvégre egy shinobinak mindig a maximumot kell nyújtania, soha sem engedheti el magát. Kemény élet ez, de Sei egyre inkább élvezi.
Sőt, Sei még el is fogadja a levelet és jóízűen rágcsálni kezdi. Furcsa, mert nem szokott ilyesmit tenni, azonban valahogyan megkedvelte Hanawát. A Yuudoku fivérek közül Őt tartja különbnek, még ha néha olyan ostobán viselkedik is. Hatalmas potenciál van benne, már csak valamiképpen az ujjai köré kellene csavarnia, hogy Omo ellen fordíthassa a kellő pillanatban. Hát... ez nem lesz egyszerű. Sei neki dől a fának, mely kellemes árnyékba vonja alakját.
- Különös, Te sosem sietsz... 
Szavai úgy szállnak el a szélben, hogy nem ragadnak meg kettejük között. Nem gúnynak, vagy sértésnek szánta, mindössze kijelentette, hogy mondjon valamit. Mert azt látja, hogy Hanawa közölni akar valamit, különben nem kínálta volna meg Seit. Ennyire már sikerült kiismernie ezt az embert.

_________________
Adatlap     Előtörténet

2014. Június Hónap LegjobbjaKarakterek:

Kagemare Kuzomi, Korotsuki Kazeno, Shikotou Sei, Kitori Musato, Hazame Karou.
avatar
Shikotou Sei
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Élet és Halál között, az Őrület és Igazság határán.


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 460

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yuudoku Omo Birtoka a Hando Szervezet Bázisa

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Aug. 30 2016, 20:48

Ahogyan Sei a növényért nyúl, Hanawa arcára mosoly ül ki, mégpedig egy sejtelmes félmosoly, amit nem is próbált meg leplezni, ahogyan a kiváltó okát sem.
- Nem gondoltam volna, hogy venni fogsz belőle.
Mondta mély, férfias hangját és bár borostái most nem látszódtak, hangjába érződött az érdessé... Miután pedig Sei kiszolgálta magát, Ő is vett egy levelet és elharapta. A kocsonyás növényt jól érezte Sei, persze a nedvei már ki voltak eresztve kisebb lyukakon keresztül, az ilyen üreges részeket pedig a szaké járta át. 
- Én a türelem és a béke híve vagyok... Nem szeretek sietni semmivel. Kiélvezem az élet minden pillanatát. 
Huppant le a kanapéra, majd dőlt hátra, erősen gesztikulálva. Széttárta karjait és úgy érzékeltette mondandóját.
- De te nem olyasvalaki vagy, aki ráérne ilyesmire. Jól látom? Neked céljaid vannak... Ahhoz pedig, hogy elérjed azokat, rengeteg mindenre van szükséged.
Ez inkább már kijelentés volt, úgy hangzott, mintha többet tudna Seinél. Persze ez lehet csak egy iszákos léhűtő unaloműzés gyanánt eljátszott bölcselkedése is... Ez talán a valószínűbb..._____________
// Újabb szál. A beszélgetés után zajlik a dolog //- ...Most inkább megtanítok neked valamit, amit fel tudsz használni legközelebb.
Mondta Hanawa, majd továbbra is a kanapéján hátradőlve formálta meg a fél Kos kézpecsétet hetykén. Abban a pillanatban ahogyan ez megtörtént, a kanapé alól négy rózsabokorra emlékeztető, tüskés inda tört elő, amik Sei felé mozdultak és még mielőtt a fiú reagálhatott volna, a talpa alól is ugyanilyen növények tekeredtek a bokájára, majd a kanapé alól előtörő indák elérték a fiút és teljesen lekötötték.
- Genjutsu... Magen: Mame Gen Tojiru: Kusamura // Démonikus Illúzió: Babszár Kötés: Őserdő
Mondta ki a technika nevét Hanawa, erre talán Sei lenyugszik... Érzi a tüskék szúrását a testén és azt, hogy a lefogott részei mozdulatlanok... Egy tökéletes illúzió.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yuudoku Omo Birtoka a Hando Szervezet Bázisa

Témanyitás  Shikotou Sei on Szomb. Okt. 15 2016, 12:43

// Gomenne //


Seolyan arcot vág, mintha citromba harapott volna. Az undor kifejezése ül arcára Hanawa szavai után.
- A béke hívei mind ostobák, Téged nem tartalak annak. Tévednék? Azzal, hogy itt üldögélsz, nem teszel más, mint hogy elpocsékolod a legjobb éveidet. Elfogadni a tehetetlenséget nem jelenti azt, hogy "kiélvezed az életet". Vagy talán... téged már nem hajt semmi? Halott volnál?
Sei szavai kemények. Valamiért meg akarja mutatni ennek az embernek, hogy milyen az, amikor valaki nem retteg folyton. Megmutatni, milyen úgy élni, hogy valaki olyan nagyszerű, mint Sei. Utánozni, hitelesen, úgy sem tudják majd. Nem is érti egészen, de életet akar lehelni Hanawába, mert fel akarja használni. Kell neki egy ilyen kaliberű csatlós, mindössze motiválnia kell, legyen ez bármily kockázatos is.
- Ezt végre jól látod. Én nem állhatok meg itt, hogy egész nem a keserű füstöt szívogassam, mondván, hogy ezzel kiélvezem az életet. De persze Én el is érem a céljaimat, pedig ez Neked is menne...


*******


Sei rezzenetlen tekintettel tűrte, ahogy körbe ölelik a növények. Természetesen ebbe az is közrejátszott, hogy gyorsabban történt az egész, mint ahogy reagálhatott volna, ám ha már így alakult, miért mutatotna félelmet?
Valójában lenyűgöző, sőt eszméletlen ennek a jutsunak a hatása. Valóban, ha ezt megtanulja, Sei repertoárja már megint egy olyan tehnikával bővül, amely nem csak hogy nagyobb mozgásteret, de más jellegű harcstílust is megenged. Már pedig ez a hatékonyság legjobb előjele, elvégre minél többféleképpen tudod zaklatni az ellenséget, annál jobban összezavarod. Magától értetődik, hogy Sei nem fog kérdezősködni, vagy meglepődést színlelve hízelegni, hogy " azta, hogyan csináltad?". Nem, ez teljességgel abszurd volna. Kissé feljebb emeli szemöldökét, közben pedig megpróbálkozik a Genjutsu Kaiial, ezáltal tesztelve az illúzió lehetséges gyengepontjait.

_________________
Adatlap     Előtörténet

2014. Június Hónap LegjobbjaKarakterek:

Kagemare Kuzomi, Korotsuki Kazeno, Shikotou Sei, Kitori Musato, Hazame Karou.
avatar
Shikotou Sei
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Élet és Halál között, az Őrület és Igazság határán.


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 460

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yuudoku Omo Birtoka a Hando Szervezet Bázisa

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 23 2016, 02:23

Úgy tűnik, hogy Hanawát nem lepi Sei reakciója, vagy csak nem érdekli. Minden esetre, amikor a fiú megszólalt, a férfi figyelmesen hallgatta, majd a mondandója végén elmosolyodott. A mosoly pedig sejtelmes volt, mintha többe tudna. Bár lehet, hogy csak az arrogancia az, amely Sei szavai fölé helyezi magát?
- Élvezni az életet hogyan tudnám másképp, mint azt csinálva, amit a legjobban szeretek? Sake, nők, dohány és friss levegő. Ennél már több sem kell!
Úgy tűnik, hogy nem igazán nézett körbe, nem úgy, mint Sei. A virágok ugyan szépek, ahogyan maga a kert is, viszont eléggé furcsa látvány ezt hallani, egy félig rohadó kanapén ülő elnyomottól hallani... 
- Mik a te céljaid, Sei-san? Gazdagság? Hatalom? Értelmes személynek gondollak, remélem nem ragadsz le ilyen közhelyeknél...
Kuncog fel a férfi véve egy újabb levelet, amibe jóízűen beleharap. ________________________


Hanawa mosolyog, majd felcsattan. 
- Látom felkeltettem az érdeklődésedet!
Mondja, miközben Sei megpróbálkozik a Genjutsu Kai-val. Nem történik semmi, pontosabban nehezen képes chakráját megállítani és létrehozni a technikát, ám az Ő szintjén néhány másodpercnyi próbálkozás után, sikerült végrehajtani a Jutsut.
- A Genjutsu Kai nem fog mindig működni. Ez a technika egy határeset. Sok chakrát koncentrálva a jutsuba egy szimpla Kai nem lesz elég a kitöréshez, és mivel a technikát tovább fejlesztettem, így a fájdalomérzet is csak erős fájdalommal működik. De a technika alapszintű használó esetében egy fájdalom érzettel kivédhető. Ha el akarod sajátítani, akkor két dologra figyelj oda: Magára a hatás kiváltására és a pszichológiai "hadviselésre". Érd el a chakráddal, hogy lebénítsd a test egyes részeit, de ne legyél telhetetlen, tedd mindezt fokozatosan. A technika nyitja a Bénító Genjutsuk használata, amivel idegrendszeri szinten vagy képes bénulást elérni. Ezt az információt a chakrádba táplálva az agy megfelelő, a mozgásért felelős központjába kell eljuttatnod. Ha úgy tetszik, a Genjutsura szánt chakrádat egy pontba kell sűrítened és folyamatosan, mantraszerűen a chakratömegbe kell táplánod azt az információt, vagyis azt a hatást, amit el akarsz érni. Ugyanúgy, ahogyan egy Bunshinnál, világos utasítást kell adni a chakrádnak, ám ezt nem elég egyszer! Ha ez megtörtént, akkor a chakrát az áldozat testébe juttatva, el kell juttatni az agy azon részére, amely a mozgásért felelős. Egy kis utánajárással ez sikerülni fog. Ott pedig a chakrával át kell járnod az agy azon részét kiterjesztve mindezt az idegrendszerre és a megbénítani kívánt testterületre, így az ingerületet blokkolhatot, vagy akár az ingerület keletkezést is teljesen leállíthatod. A hatást ugyanaz. Ha ezzel megvagy, akkor foglalkozhatsz a látszattal! Mivel az idegrendszert az agy mozgásért felelős részét és az ingerületet is te uralod, hamis érzetet tudsz generálni, vagy a chakráddal fejtheted ki a hatást. Hozz létre egy olyan anyagot, olyan tárgyat, amely elkapja az áldozatot és lekötözi, lefogja, elkapja. A lényeg, hogy hihető legyen az én kedvenceim az indák és a rózsabokrok, mint kúszónövények... De ez persze nem kötelezően másolandó. 
Itt kortyolt egyet a sakés táljából
- Ha meg van, hogy mit hozol lére, akkor csak hitesd el az áldozatoddal, ugyanazzal a módszerrel, mint amit az idegrendszeres résznél mondtam, ám itt elég ha a szemet és nem az agyat csapod be. Ami azt illeti, az illúziót csak az áldozatod fogja látni, valamint a te képzeletedben fog élni, így csak ti ketten fogjátok tudni, hogy mi történik. Ha a kép meg van, akkor gondoskodhatsz az érzetről. A chakráddal keltsd a nyomás érzetét, vagy csapd be a bőr és az az alatta lévő terület idegszálait. Persze ez így bonyolultnak tűnik, de a chakra sejtszintű dolog. Ha információt táplálsz belé, ha el tudod képzelni, hogy mit szeretnél, akkor a chakra magától cselekszik. Képzeld el az agyat, a szemet, az idegsejteket és minden mást, a hatással együtt, fogalmazd meg magadban az akaratod és ültesd át a chakrádba a folyamatos mantrázással. Ezzel pedig a chakra tudni fogja, hogy mit kell tennie. Persze ehhez pontos és megfelelő vizualizáció szükséges. Minél közelebb áll a valósághoz, annál könnyebb létrehozni a hatást, így én azt javaslom, hogy végezz egy kis kutatómunkát a birtok könyvtárában. Én magam gyűjtöttem be a könyveket, találhatsz egy-két érdekességet, főleg a tekercsek között.
Itt pedig kiitta a tál tartalmát.
- Ha meg van a blokkolás, a látszat és az érzet, akkor jöhet a második dolog amire figyelned kell, a pszichológia. Hagyj szabadon testrészeket, míg másokat blokkolj. Ha a teljes testet blokkolod, akkor azon fog küszködni az ellenfél, hogy kiszabaduljon és újra mozgathassa a testét. Ha viszont, szabadon hagysz egy kart, amit folyamatosan "megpróbálsz lekötni" akkor azon fog munkálkodni, hogy azt az egy karját szabadon tartsa, még akkor is, ha rájön, hogy Genjutsu. Egyszerűen ilyen az emberi alap természet, persze ez az intelligensebbek ellen nem működik. Amíg viszont másra figyel, addig a kontrollt a többi testrésze felett fokozatosan veszíti el. Ezt tartsd észben, ez a technika nyitja. 
És most már csak egy levél maradt, amit megfog, majd a szájába töm meglepő mohósággal. 
- Jo igön. - nyeli le - Szedj össze valami nagyképű pöcsöt az őrök közül ha gondolod. 
Utal arra, hogy gyakorolgasson rajtuk, hiszen nem hiányoznának senkinek. Annyi van belőlük, mint a szemét.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yuudoku Omo Birtoka a Hando Szervezet Bázisa

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.