Második kiképzőterep

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Taidana Kaito on Szomb. Márc. 02 2013, 03:04

[Képzés , Darui , Gansetsukon]

Kaito még véletlenül sem járt ott, hogy a kohéziós erő növelésével a fegyvere erejét növelje, ugyan is nem volt mit, mivel a „botot” nem tudta kihúzni, legalábbis nem a megfelelő nagysággal, ami nem is lenne probléma hisz ez még csak az első porbálozása volt, ráadásul a lefejező technikára épített elmélete kifejezetten helytálló volt, így már majd nem örül volna, ámbátor a többieknek elsőre sikeredet, ez nem kicsit kedvét szegte. Az öreg Ko mester még is megdicsérte a fiatal „férfit”, így nem kezdte önmagát marcangolni, még kicsit jó érzés is érzet a végén, ám nem csak dicséret jött hanem tanács is amire Kaito rendesen oda figyelt. Nem marad más mint az újabb próbálkozások, mint már oly sokszor most is arra kellet figyelnie, hogy mennyi chakrát vessen be, illetve mikkor sül fel, vagy éppen le, ha kevés a chakra akkor nem jön létre a bot, de mi van ha sok ? Valószínűleg itt ilyen nincs mivel addig húzhatná a botot amíg el nem fogy a chakrája, tehát marad a mások változó, a szilárdság változója, ha kevés chakrát vett be akkor nem lesz szilárd a fegyver, vagy ebben az esetben lehet hogy az a baj, hogy nem egyenletesen szilárd , és ezért törik el a végénél, de ez az elmélkedés mind szép, és jó, csak hogy szerencsétlen ismét magának okozott bajt hiszen a logikázgatás vége sok sok változó, és mi lenne ha lett, de semmi kézzel fogható eredmény. Első próbálkozásánál az előzőnél, mármint a premier bemutatós esethez képest, több chakrát adott bele, ám ismét csak nem sikerült a megfelelő nagyságú eszközt kihúznia a földből, talán egy kicsivel lett csak nagyobb. Ismét próbálkozásnak eredt, és megint csak több chakrával, ám az eredmény változatlan maradt, újra neki futott, és újra csak ugyan az lett. Gondolkodásnak eredt ismét a férfi agy, törte törte a fejét, mire arra adta magát, hogy megvizsgálja az általa elkészített rudakat. A vizsgálat eredménye nem lett meghökkentő, az elején kemény a végénél pedig meg sem tudta normálisan fogni őket, mivel amint házzá ért elporladt egy darabon a bot. Ekkor jutott eszébe, hogy nem csak a chakrája keverésére, és a némi leges szilárdságra kellene figyelnie, hanem az egységes adagolásra, hogy a földszemcséi között a kohéziós erő ugyan olyan legyen, és akkor talán képes lesz elő rántani egy standard pálcát, és majd kis gyakorlás után, jöhet a sorozatgyártás. Kaito lemaradt a többiektől, de ez így is volt rendjén, mivel a Jounin, és egy Chunnin volt mellette, így nem meglepő a dolog, bár ezzel nem is zavartatta magát inkább a tanulásra koncentrált.

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Darui on Kedd Márc. 05 2013, 12:47

Nem tartott túlzottan sokáig, és a próbálkozások, melyek arra irányultak, hogy a jelenlévők ~kivéve Ko-t~ megtanulják a föld elemű technikát, a tanulás eme szokatlan formájában. A helyzet majdhogynem olyan volt mint egy autóverseny ahol Hiroto, aki ugyebár távozott a tanulásról, totálkárosra törte magát és kiesett a versenyből, s ennek köszönhetően Kaito a harmadik helyen autózva követi a fej fej mellett haladó élversenyzőt, Ruit és Takefumit. Na ez persze nem jelentette azt, hogy a Genin túlságosan is lemaradt volna a tanulásban, pusztán csak egy lépéssel volt hátrébb a többiektől.
Rui és Takefumi immáron másodszor hozzák létre a kőrudat, ki-ki a sajátos módszerével. Take-chan elég hajmeresztő ötlettel állt elő a technika megalkotása illetően, amitől a tanítójának is kersztbe fordult a szeme egy pillanatra. A rúd kiemelkedett a fiú előtt a földből, azonban nem választotta el tőle, benne hagyta a végét, hogy annak és a chakrája segítségével megszilárdítsa és végleges formájába helyezze el a technikát. Pár percig erősen koncentrálnia kellett a chakráját, abból is a föld eleműt hogy végre sikeresen létrehozza a botot. Amikor a fiú már nem tudott több chakrát felhalmozni a rúdban, egyszerűen eltörte azt az aljánál, hogy többet ne legyen kapcsolatban a földdel és megvizsgálhassa hogy ezúttal sikeres volt e a kísérlete. A fegyver már az első fogásra érezhetően különböző, sokkalta nehezebb lett mint az elődje, ami nem feltétlenül jelentett rosszat, bár már erre Ko is kitért az előző útmutatásában. A következő teszt már a szilárdság megvizsgálása volt, melyet egy egyszerű földhöz csapással tesztelt le a fiú, ám nem úgy alakultak a dolgok mint ahogyan azt várta, ugyanis a Fegyver teljes egészében és makulátlan mivoltában a kezében maradt.
- Hoóó! Látom sikerül! Csillant fel az öreg szeme a fiú teljesítményére. Amikor Takefumi rápillantott társaira, hogy megnézze ők miképp állnak, látta, hogy Rui is már fogatott a kezében egy új botot, mely ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezett mint a saját botja.
Már csak Kaito maradt a végére akinek nem sikerült végrehajtania a technikát, azonban ő nem adta fel, sőt szorgos munkával apránként ugyan, de végül sikerült felépítenie a botút teljes hosszával és tulajdonságával.
- Úgy látom mindenkinek sikerült elsajátítani, ez remek. Azonban Takefumi...- Fordult lassan az öreg feje a srác felé. - Te teljesen semmibe veszed a ninjutsuk létrehozásának szabályait. Létrehozod a rudat, benne hagyod a földben, majd perceket vacakolsz vele? Na ne viccelj már... Ha ezt megcsinálod a harcmezőn, az ellenfél körberöhög míg te kihúzod a feneette rudadat, nem beszélve arról, hogy már tudni fogja az ellenfél hogy milyen jutsut hozol létre mielőtt végleges formába öntötted volna azt. Hadarta a mondanivalóját az öreg, majd kicsit hátrébb lépett és mindenkihez szólt. A jutsutok már tökéletes, már csak a megalkotásán kell kicsit csiszolnotok, elvégre nem bohóckodhattok a harcmezőn egy rúd előráncigálásával! Jelentette ki, ahogyan elmutogatta ismét a Kőrúdhoz szükséges kézpecséteket, majd dobbantott egyet a lábával. Abban a pillanatban előugrott előtte a földből egy rúd, mely egyenesen a kezében állapodott meg. - Chakra a lábba, lábból a földbe, rúd a kézbe. Ez lesz a mai Házi Feladatotok, ezt kellesz majd gyakorolnotok nélkülem. Mondta apró mosolyal az arcán, majd hátat fordított a diákjainak az öreg. - Ja igen. Megemlítem majd a hokagenak, hogy mindannyian sikeresen vettétek a jutsu tanulását. Omedetou gozaimasu! Ezzel a kijelentésével Ko el is tűnt a kiképzőterepről és már csak ti hárman maradtatok, hogy tökéletesítsétek technikáitokat.

//Rendben srácok. Írjatok ide egy valamivel hosszabb (nem szabok határt, mindenki maga döntse el, hogy mennyi kell a karakterének) befejező postot, melyben tökéletesítitek a Kőrúd elővarázsolását. Amint kész a postotok, már írhatjátok fel a jutsut az adatlapotokra.//
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Koreko Rui on Hétf. Márc. 18 2013, 21:08

//Képzés: Doton: Gansetsukon//

Az alapot már elsajátította és ezúttal a bot nem tört el, hanem masszív lett. Rui azért odacsapta egy fához, de szerencsére nem tört el, helyette kicsit lepattogott a fa kérge. Rápillantott a többiekre, akik szintén jól haladtak. Takefumi elég érdekes módszerrel hozta létre a botot, amivel a gyakorlás közben nem volt semmi gond, de a jounin jól tudta, hogy egy harcban bizony nagyon is számít az idő. Szerencsére Ko-sensei is hangot adott ennek a megfigyelésnek, így a későbbiekben a fiú ki tudja majd javítani a hibát. A kunoichi-t elkapta a lelkesedés, hiszen már csak néhány lépés választotta el őt attól, hogy tökéletesen meg tudja formálni a kő rudat.
- Ganbatte! - kiáltotta oda a többieknek, miután a tanítójuk ott hagyta őket, hogy egyedül folytassák a jutsu tökéletesítését. A vörös hajú lány nem volt rest, azonnal nekilátott a gyakorlásnak. Még mindig a kezét rakta le a földre és úgy irányította a Doton chakráját a talajba. Igyekezett minél gyorsabban megcsinálni a műveletet, mert sokat számított a sebesség. Amikor megformálta a botot és belevezette a Föld elemet, azonnal kihúzta. Egy szép hosszú rudat tartott a kezében, ami már elég masszív volt és megfelelt az elvárásainak. Próbaképpen megint megcsapkodta a fát, de szerencsére a bot állta a sarat és nem tört el. Újból próbálkozott, elmutogatta a szükséges kézjeleket, a Doton chakráját belevezette a földbe és megformálta a botot. Azután megpróbálta még gyorsabban kirántani a botot a talajból. A lépéseket akár álmából felkeltve is tudta volna, azonban a reakcióidején volt mit dolgozni. Előtte a rúd létrehozásának sebességét próbálta gyorsítani. A formai manipuláció és a chakra sűrítése egyre jobban ment neki, ezen kívül már szinte kirobbantotta a botot a környező talajból. Pihenésképpen megnézte a másik két shinobi-t, hogy haladnak a technika elsajátításával. Ugyan ez a jutsu nem igényelt sok chakrát, azért neki is kijárt egy kis lazítás. Miután feltöltődött egy kicsit, nekilátott a következő szintnek. Ko-sensei elmondta, hogy sokkal eredményesebb lehet a jutsu, ha a lábon keresztül irányítják a Doton chakrát a talajba és úgy robbantják ki a rudat. Ez emlékeztette az eggyel fejlettebb technikára, így tehát a módszer már megvolt. A lábába irányított a chakrát, elmutogatta a kézjeleket, majd állva formálta meg a chakráját és adott keménységet, illetve tartást a kő botnak. Jobb lábával dobbantott egyet, ahogy azt a mestertől látta. Sajnos még nem volt igazán hatásos ez a módszere, hiszen nem repült ki olyan szépen a bot a földből. Nagyobb lendületet kellett adnia ahhoz, hogy sikerüljön. Tehát kezdődhetett az újabb gyakorlás. A Doton chakra megformálásával már nem volt gondja, és a formai manipuláció is ment neki. Elmutogatta a kézpecséteket és nagyobbat dobbantott a lábával.
- Doton: Gansetsukon! - mondta ki hozzá a technika nevét, majd lendületet adott a földben megformált rúdnak, hogy a kezében landoljon. Ugyan kicsit még mindig lassú volt, ám volt még ideje tökéletesíteni a jutsu-t. Az alapokat szépen megtanulta, tehát innentől már csak gyakorlás várt rá. Rui mindig is könnyedén értette meg a technikák működését, ez most sem volt másképp. A többiekre is büszke volt, hiszen a nap végén beléjük pillantott a Kagura Shingan segítségével. Tudta, hogy mennyi chakrával rendelkeznek és az is nyilvánvalóvá vált számára, hogy két igen tehetséges ninjával volt szerencséje találkozni.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 133

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1661

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Aono Takefumi on Szer. Márc. 20 2013, 17:42

Tehát ez így nem fog menni. Bár már az is kész csoda, hogy így is sikerült. De nézzük a Nap másik oldalát, mely ugyan olyan, mint... na mindegy, mindkét oldala ugyan olyan. Nincs más dolgom, mint hogy a kezdetektől egy erős botot alkossak. Szerencsém, hogy ez ennyire egyértelmű.
Hogy ezt azonban miként kivitelezi, már nem annyira volt az. Egy dolog jutott eszébe, ami talán az egyedüli megoldás lehetett, netán egy a sok közül, de lévén, hogy nem volt jobb ötlete, ezt a kártyát kellett kijátszania. Tenyerét a földre helyezte, földelemű chakráját pedig szabadon áramoltatta a földben. Eddig mindössze annyit tett, hogy chakrája segítségével mozgassa a földet, formálja és, mint a legutóbbi próbálkozásánál észrevehető volt, a folyamat végén megerősítse fegyverét. Most viszont némiképp változtatott a dolgokon. A folyamat így már nem volt olyan könnyű, hisz kétfelé kellett összpontosítania, de jelenlegi tudásával nem volt akkora ördöngösség. Nos, jelenleg a következő dologról beszélünk. Mindamellett, hogy a föld mozgatásával és formázásával törődött, most a kezdetektől fogva a formázandó anyagot megerősítette úgy, ahogy azt legutóbb is tette. Így ahelyett, hogy a kész művet erősítgette volna, már a daraboknál megtette ezt a lépést, és voalá, jó pár pillanattal később, egy nehéz bottal állt a kezében, ami nem feltétlenül jelent bármit is. Nehéznek ugyan nehéz volt, de elég erős is? Hát nem valószínű. Ugyan is amint a földhöz vágta, a vége darabokra tört. Tehát a jutsu sikerült! Igen, sikerült! Nem kell ilyen csúnyán nézni, rögtön el lesz magyarázva. Hősünk enyhén szólva is brutális erővel rendelkezett, melyet jelen esetben nem fogott vissza, így a becsapódás kissé pusztító erejű lett.

*

Közel egy órával később és sok hasznos tanulság levonása után, végül elmondhatta magáról, hogy úgy ahogy, de tűrhető minőségű botot tud alkotni pusztán a földből, viszonylag megfelelő idő alatt. Bár még távol állt attól, hogy pikk, pakk csatába hívjon egy ilyet, azért jó úton haladt. Ideje volt áttérni arra a fejezetre, ahol hanyagoljuk a föld taperolását és állva végezzük el a folyamatot. Lábon keresztül már korántsem volt olyan gyerekjáték véghezvinni az alkotás művészetét. Minden csak idő kérdése volt, ami számára enyhe problémát jelentett. Köztudott volt, hogy Takefumi nem nagyon szeretett sok időt pazarolni valamire, ám ha már ebbe belekezdett, akkor nem fogja a végénél abbahagyni. Folytatta hát tovább a jutsu létrehozását. Kissé tovább tartott ugyan, mint amit kézzel sikerült elérnie, de majd belejön. Nem most kell tökéletesítenie, csak tudja létrehozni. És ezzel el is értünk az utolsó lépéshez. Egy dobbantás és a bot repüljön a megalkotójának kezébe. Egész idáig a botot chakrájának vonzásával hívta elő, most viszont ezzel nem sokra ment. Pontosabban szólva, ezzel egyedül nem sokat ért. Ám emlékezzünk csak vissza, jobban mondva bátor chuuninunk emlékezzen vissza. Vissza a kezdetekre, az óra kezdetére, amikor megalkotta a bot létrehozásának és előhívásának elméletét. Két alternatívát dolgozott ki arra, hogy mégis miként szedje ki a földből az eszközt. Az egyik ilyen elgondolás volt a chakrával való vonzás, melyet idáig jól alkalmazott, míg a másik, hogy az alsóbb földréteg megmozgatásával küldi a felszínre. Eljött az idő, hogy mindkettőt egyszerre használja. A kézben áramlik a földelemű chakra, a lábfejben szintén. Egyetlen egy dobbantás, a chakra szétáramlik a földben, oda megy, ahová szánták és megindítja felfelé a botot. A kézben pedig csak azért került chakra, hogy lehetőleg jó irányba menjen a bot, a jutsu végén.
Lehetne ez az egész profibb, elegánsabb, de ennek a nagy hajú srácnak nem megy jobban. Ám még így is, ha eljön az idő, mesterévé válik a technikának.
Dolga végeztével intett tanulótársainak, majd elköszönve tőlük elindult, hogy kipihenje a nagy fáradalmait.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Ayami Remiyu on Hétf. Jún. 17 2013, 16:11

- Nyan nyan nyan Chu......
Szol a dalocska amit én éneklek hason fekve a fűben. Nem épp legjobb hely a pihengetésre, de ha itt jön rám a lustálkodás. Egy cica már csak ilyen ott pihen ahol akar. Vagy is így pihenek a cicák most kivételesen nem neko formában. Teljes felszerelésben, alkar védők helyén, ahogyan a lánc ing is. Hajamban pedig egy virág illatozik.Így heverészek én a fűben és lustálkodok vidáman dúdolva. Pontosan mint aki jól végezte a dolgát. Előbb gyakoroltam egy kicsit talán ez elég ok az örömre. Meg perzselt vagy is szenes bábu maradványai, egy másiké amit mintha valami penge hasítót volna fel. Egy valaha nagy szikla tömb kisebb nagyobb darabjai végül egy törzsénél ketté szakított fa. Mintha valaki sziklára és ára iszonyatos erejű ütést mért volna.
A tréfás az egészben soha senki nem hinné el, azt én műveltem. Belegondolva még nekem is hihetetlen.
Régen kicsit más voltam, többiekre hagyatkoztam és ők sokkal erősebbek voltak nálam. Tapasztaltabbak, még azon a küldetésen is ők értek el sikert én pedig koloncként lógtam rajtuk. Szép kellemes és régi emlékek jutnak most eszembe. Jobb kezem mutató ujját ajkaimra helyezem finoman. Eszembe juttatva az első csókom amit fura módon egy másik lánytól kaptam. Vajon merre járnak és mit csinálhatnak most?
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Sayuri Akeme on Csüt. Jún. 20 2013, 20:52

Már rég voltam gyakorolni, így pont itt volt az ideje, hogy csináljak valamit. El is mentem az edzőterepre. Bár azzal az indokkal jöttem ki gondolataim egész máshol jártak, még néha saját magam számára is furcsa helyeken. Ahogy sétálgattam a zöld mezőn nem tudtam eldönteni, hogy mit csináljak. Egyedül nem volt kedvem belekezdeni semmibe, de ha nem teszek semmit, akkor felesleges volt eljönnöm ide. Hirtelen eszembe jutottak a régi emlékeim. A mi kis csapatunk. Rég találkoztam már bárkivel is onnan és, hogy őszinte legyek hiányzik. Ahogy sétálgattam valami megragadta a tekintetemet. Összezúzott köveket és kettétört fákat pillantottam meg. Olyan volt, mintha nem is ember csináltam volna. Hirtelen valami másra is felfigyeltem. Nem messze az előbb említett dolgoktól egy nagyon ismerős alakot véltem felfedezni, ahogy a fűben hempereg. Bár egy kicsit idősebb volt, de minden kétséget kizáróan Ayami volt az. Milyen rég is találkoztam már vele. Szembe jutottak a régi szép emlékek. Ezek közül is főleg az a küldetés. A gondolataim közben megérintettem az ajkaimat. Nem gondolkoztam sokat rögtön oda is szaladtam hozzá. Megpróbáltam úgy odamenni, hogy ne vegyen észre, majd fölé hajolok.
- Hello! Rég találkoztunk - Ez a mondtam csúszott ki a számon. Még mindig ne vagyok túl jó az emberekkel való kommunikációban, így nem tudtam mit illik ilyenkor mondani.
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Ayami Remiyu on Csüt. Jún. 20 2013, 21:40

- Nyaaaaarrr
Abban a pillanatban meg merevedtem. Látszott, hogy igen csak váratlanul ért az egész. Hirtelen köszönés pláne, hogy ilyen közel történt. Totál le merevedtem és moccanni sem mertem. Majd csak halkan  magam előtt a földet piszkálva szólalók meg halkan és félénken.
- Szíí szíía.
Mikor végre fel ismertem a hangot. Rá jöttem kivel is állok szemben. Szégyenlöszég teljesen eltűnt és megfordultam és fel is álltam és Sayu nyakába ugrottam.
- NYaaaahhhh
Mint egy macska amikor nagyon is elégedett. Amikor teljesen tele a pocak hallal és tejecskével. Majd riadtan elhátrálok egy lépést szégyenlősen a földet nézem.
- Bocsánat, tudod nem. Szóval nem akartam így, én csak boldog vagyok mert mi most. Szóval újra találkoztunk és most.
Pontosan mint régen, talán semmit sem változtam. Ugyan az a szégyenlős arc kifejezés és minden más. Annyi változót talán, hogy most idősebb vagyok és más ruhákban járok.
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Sayuri Akeme on Csüt. Jún. 20 2013, 21:53

Sikerült észrevétlenül közelébe lopózni, így nagyon meglepődött, mikor köszöntem neki. Elsőre talán fel sem fogta, hogy ki vagyok, csak egy kis idő után ébredt rá. Hirtelen felpatant, majd átölelt. Ez egy kicsit meglepett, hisz régen pont ő volt aki menekült előlem. Mosolyodtam el mikor a régi emlékeket felidéztem. Mikor észbe kapott gyorsan eleresztett és egy-két lépéssel hátrébb ment. A hirtelen jött öröm gyorsan szégyenlősségbe csapott át, bár nemigazán számítottam tőle másra. Nevettem és mosolyogva válaszoltam neki.
- Semmi probléma. Én is örülök, hogy újra találkozhattunk. - Mondtam neki. Még mindig látszott rajta, hogy milyen szégyenlős és most azon kezdett el aggódni, hogy nem változott semmit. Megrázom a fejemet és mosolyogva szólok hozzá
- Ne aggódj, sokat változtál. Sokkal csinosabb lettél. - Tettem hozzá, bár lehet ezzel csak még jobban zavarba hozom. Igen, tényleg nagyon rég volt már, hogy utoljára találkoztunk. Talán pont emiatt én is egy kicsit ideges vagyok, de ugyanakkor nagyon boldog.
- Nah mesélj! Mi történt veled mióta nem találkoztunk. - A kérdésem nem csak formalitás volt, hanem tényleg érdekelt mik történtek vele és, hogy mennyit fejlődött. Belegondolva én nem fejlődtem túl sokat, ami egy kicsit szomorúvá tesz. Talán mára már túltesz rajtam. Bár tény, hogy elég vicces belegondolni, hogy a kis esetlen Ayami erősebb lett mint én.
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Ayami Remiyu on Csüt. Jún. 20 2013, 22:12

- Uhmm valóban úgy gondolod változtam?
Kérdezem vissza elpirulva miközben fürkészem a tekintetét. Talán igaz valóban régebben ezek sem voltak itt. Hm a dudorok itt elöl kicsit meg böködöm egyik mutató ujjammal őket. Talán tényleg igaz, régen ezek sem voltak itt mostanában kezdtek el ennyire. Nem is részletezem néha kényelmetlen tud lenni. Fura, de mindenféle emberek meg néznek ha az utcán sétálok.
- Kö Köszönöm.
Lépek ki elmélyült tanulmányozásból, hol a tanulmány alanya én magam vagyok. Eddig igazából nem is nagyon tűntek fel ezek a változások. Talán mert nem volt aki szóljon és meg dicsérjen.
- Szóval tudod.. hát te is csinosabb lettél.
Mondatom végére érve hangom elhalkul, de fel nézek és szemeimben is látszik a változás. Lehet még hasonlóan mint régen félős vagyok, de szemeimben ott lobog valami tűz ami nem volt eddig ott.
- Hát szóval először Nao sensei tanított taijutsura. Utána volt egy kis egyszemélyes küldetésem, sok fura alakkal akadtam össze. Utána az a fura fiú tanított. Olyan kedves volt meg okos és erős. Segített feloldani a chakra elemem. Utána pedig azt hittem először csak sima ősz hajú férfivel találkoztam.
Szemeim lesütöm pillanatra és el is pirulok. Végül fojtatom a mesélést ugyan azzal a hévvel és tűzzel szemeimben.
- Szóval ő nagyon perverz volt.  Jiraiya sensei megtanított shinobi idézésre. Azután találkoztam a békák nagy főnökével Gamabuntával. Meg engedte, hogy a csatlósa legyek amiben Kikiyuuu is segített. Azóta, nem igen csináltam semmi különös dolgot.
Majd csillogó szemekkel Sayura néztem.
- Mond te merre jártál, mit csináltál?
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Sayuri Akeme on Csüt. Jún. 20 2013, 22:38

Vicces volt, ahogyan teljesen elpirult a dicséretem hallatán. Hát a személyisége még mindig a régi, habár volt valami más is benne. A szemében látszott a tűz. Ez olyan dolog ami a régi Ayamiban biztos nem volt meg. Még ha ő maga nem is veszi észre, akkor is sokat változott. Kicsit halkan és félve ugyan, de ő is megdicsért engem. Fura volt. Talán ahogy számára, úgy számomra sem tűntek túl nagynak a változások.
- Jajj ugyan menjél már! - Nagy mozdulatokkal kezdtem el csapkodni a vállát, hogy ezzel is elrejtsem a zavaromat. A kérdésemre gyorsan választ is adott, hiszen rögtön elkezdte sorolni azokat a dolgokat, amik vele történtek. Érdekes mennyi mindent csinált. Hát velem meg semmi sem történ. Ez elég szomorú.
- Perverzebb volt, mint a mi mesterünk? - Tettem fel a kérdést, amiben egyértelmű volt, hogy kire célzok.
- Értem, szóval sok érdekes dologban vettél részt. Jó ezt hallani. Az én esetemben sajnos nincs ez így. Igazából egy említésre méltó dolog történt az pedig az elemem feloldása volt. Egy elég érdekes srác tanított meg és állandóan próbálkozni akart nálam, de nagy szerencsétlenségére nem jött össze neki. - Kuncogtam egy kicsit ahogy a mondandóm végére értem.
- Gondolom jól megerősödtél. Mit szólnál ha egy barátságos kis harcban összemérnénk a tudásunkat? Ugyanakkor kell velemi ami inspirál. A győztes kívánhat valamit a vesztestől. Na mit szólsz? - Halvány kis mosolyt kerekítettem az arcomra.
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Ayami Remiyu on Csüt. Jún. 20 2013, 22:57

- Hát szóval tudod. Én nem hiszem...
Két mutató ujjam egymáshoz érintve egymás után. Figyeltem azoknak újra és újra egymáshoz érését vagy is a mozdulatot. Tényleg nem lenne túl jó ötlet, de mindig jó dolgokat talált ki. Biztos most is tud valami nagyon jó dolgot, mint a múltkor is vagy is régebben.
- Szóval nem tudom, de ha ez örömöt okoz neked akkor rendben.
Mondom halkan és ismét csak szégyenlősen. Nekem fogalmam sincs mit kívánhatnék, vagy is mi lenne amit tőle akarhatnék.
- Én szóval....
Nagyot sóhajtottam és hát arrébb léptem. Vagy is hátráltam pár lépést és próbáltam valami testtartást fel venni. Olyasmit mint aki készen áll a harcra és az után.
- Én nem is tudom.... régen annyira ügyes voltál. Mindig segítettél.. szóval...
Nem fejeztem be a mondatom inkább csak fel veszek egy fajta védekező állást.
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Sayuri Akeme on Csüt. Jún. 20 2013, 23:08

Láthatóan egy kicsit ideges volt. Bár nem csodálom. Eddig soha nem kellet velem harcolnia és talán még egy kicsit fel is nézett rám.
- Nem kell idegeskedni. Nem vérre megy. Vedd úgy mint egy kis gyakorlást. Az ilyen helyzetekben fejlődik a legjobban az ember. Ha viszont akarod, akkor abbahagyhatjuk, de az azt jelentené, hogy én nyertem. - Mondtam neki. Nem akarom semmi olyanba belerángatni amit nem akar. Ugyanakkor ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy leteszteljük mit is tud a másik. Ha nem adja fel, hanem elfogadja a kihívást, akkor én is hátrébb lépek pár lépést. Úgy vélem, hogy nekem kell megtennem az első lépést, mert különben soha nem kezdjük el. A Shushin no jutsut használva gyorsan megpróbálok mögé kerülni. Nem hagyok sok időt számára, ezért rögtön egy rúgást indítok felé, majd megpróbálok hátrálni. Ezzel jelezve számára, hogy nem viccelek. Remélhetőleg ezt megérti és ő is támadásba lendül. Ebben az esetben megpróbálok kitérni vagy hárítani.
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Ayami Remiyu on Pént. Jún. 21 2013, 09:46

- Ő azt mondta.....
Gyakorlás, tanulás is olyan mintha a csatatéren lennél. Semmi különbség nincs közte vedd komolyan mintha az életed múlna rajta. Még is hogyan vehetném komolyan. Ha hibázok, vagy hibázik valamelyikünk akkor komolyan megsérülhetünk. Talán nem olyan jó ötlet az egész dolog. Tényleg régen meg védet Mao és Sayu voltak az élen. Küldetés alatt is ha nincsenek ott akkor nem sikerül és eblukjuk. Most pedig elenne kellene harcolnom, még is hogyan csináljam. Félek, hogy valami baj történik ugyan akkor szeretném meg mutatni neki menyit tanultam. Büszke lehessen rám mint csapat társára és barátjára. Talán ha kicsit ki nyújtózok abból nem lesz baj, de hogyan csináljam? Érzékelem következő pillanatban, hogy támad. Nem is nagyon van időm kitérni, a támadás ráadásul hátulról érkezik. Habár ha figyelek és nem kalandozok el gondolatban. Még kitudnám kerülni, de most így csak annyira telt oldalra forduljak kicsit. Így is be kaptam a rúgást ami kissé fájdalmas volt.
- Nyaaaahhhh
Arcomon fájdalommal vegyes düh futott át egy pillanatra. Igen mérges voltam, hogy nem figyeltem mikor számítanom kellet volna a támadásra. Most, hogy hozzám ért még kevésbé akarok harcolni. Meg született a nagy ötlet mi lenne ha szándékosan veszítenék. Nem tudni kettőnk közül ki nyerne. Jobb nem kockáztatni azt megsérül valaki. Vagy ami a legjobb, feladom előtte meg mutatom menyit fejlődtem. Arcomat mos elegedet mosoly uralja és bólintok is helyeslően, igen ez a megoldás jó. Le hajolok és felhúzom a nadrágom szárait. Majd le oldom a lábsúlyokat és fogva azokat eldobom messze a törött bábú és kavicsok közé. Becspodást porfelhő kíséri és pár repkedő kavics. Mire a por elül látható lesz egy kis kráter ahol landoltak a lábsúlyok.
Majd szempillantás alatt Sayu előtt termek. A sebességem minden bizonnyal meglepi. Legalább is reménykedek benne, mert ha jól tudom ez nem egy genin képességéhez mérhető.
- Feladom, te nyertél.
Mondom és hangomban most nincs az a félénkség, inkább maga biztosság uralja és erő.

( Lábsúly levétel utáni sebbegéset úgy képzeld el mint Rock Lee amikor Gaara ellen harcol Chuunin vizsgán. )
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Sayuri Akeme on Pént. Jún. 21 2013, 13:15

A támadásom sikeres volt. Szinte reagálni sem tudott rá, bár ez nem annak volt köszönhető, hogy ügyes vagyok, sokkal inkább annak, hogy Ayami gondolatban valahol máshol járt. Úgy tűnt, hogy most már komolyan veszi a dolgot. Lehajolt és levett valamit a lábáról. Először nem tudtam, hogy mi az, de aztán láttam, hogy súlyok. Érdekes, nem gondoltam volna, hogy ilyesmit visel, bár az igazán megdöbbentő része akkor jött, mikor eldobta azokat. A becsapódás ereje olyan nagy volt, hogy felkavarta a port és egy elég nagy krátert ütött a talajon. Milyen nehéz lehetett az a súly? Nem volt sok időm gondolkodni, mert már támadásba is lendült. Megmozdulni sem volt időm, olyan gyors volt. Hihetetlen sebességre tett szert, még követni sem voltam képes. Mikor megjelent előttem el akartam ugrani előle, de támadás helyett valami meglepő dolgot csinált.
-Eh? - Hirtelen csak ennyi jött ki a számon. Nem is tudtam hova tenni a dolgot. Feladja? Mégis miért? Simán győzhetett volna, ha akar. Nem értem. Ha nem Ayamiról lett volna szó, akkor biztos dühös lettem volna, de rá valahogy nem tudtam haragudni.
- Ejj-ejj! Látom nem értetted meg a dolgot. A gyakorlás arra szolgált volna, hogy felmérjük egymás erejét, így jobban tudjunk egymásra támaszkodni, ha esetleg újra együtt mennénk küldetésre. Hát mindegy, úgy tűnik én nyertem. - Mondtam gonosz kis vigyorral az arcomon. Igazából nem is gondolkoztam, hogy mi lenne az, amit kérnék tőle. Ez az ötlet csak azért merült fel, hogy hátha ez hat rá egy kicsit, de úgy tűnik nem sült el jól. Ugyanakkor, mivel feladta ezért muszáj lesz valamit kérnem tőle. Rövid gondolkodás után megszületett az ötlet.
- Tudom már mit kérek tőled. Töltsd a ma estét nálam. - Kuncogtam halkan miután kimondtam ezeket a szavakat. Feladta, így nem nagyon van más választása. Pont jól jön, hogy a héten senki sincs otthon.

//Azért azt tudod, hogy ha nem Ayami lett volna, hanem valaki más, akkor már elég rendesen megtépte volna Very Happy //
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Ayami Remiyu on Pént. Jún. 21 2013, 13:30

- Hát szóval akkor nem kell. Vagy is tudod akkor az más. Tudod én....
Így igaz nehéz kimondani, de látszik féltem. Féltem attól , hogy valamit nem jól csinálok és bántom Sayut. Nem akartam semmit csinálni ami fájna neki. Bántani se akarom, de lehet inkább ő bántott volna engem.
- Szóval tudod én nem akartam fájón neked. Küldetést az más tudod ott az szóval. Ott használhatok mindent, mert olyat kell meg védenek amit szeretek vagy akit szeretek.
Mondtam ki végül szégyenlősen teljesen elpirulva. Furcsa nem de bár, titokzatos macska lány aki igen csak gyorsan mozog. Ez sok mindent sejtett. Még is félénk vissza húzódó egy szóval bátortalan. Amikor meg hallom mit is kér csak még jobban el pirosodok már ha az lehetséges.
- Szóval.. én tudod.. nem tudom.... de ha szeretnéd. Szóval meg tudod te nyertél és .... szóval szeretném akkor.
Hangom halk volt és akadozó mint aki nem meri kimondani amit akar de végül csak meg született.
- Meg engeded, hogy Ren is jöjjön, tudod nekem ő nekem nagyon fontos.
Végül kinyögtem amit szerettem volna. Látszik is menyire megkönnyebbültem ezután, de csak most jött az igazi meglepetés mert eszembe jutott valami. Én még soha nem voltam máshol, vagy is nem aludtam senkinél csak otthon. Remélem nem okozok majd csalódást, Ren talán segít helyesen viselkedni.
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Sayuri Akeme on Pént. Jún. 21 2013, 13:43

Nagyon akadozva és halkan beszélt. Néha nem is hallottam, hogy mit motyog. Főleg azt amikor előálltam a kérésemmel. Teljesen elpirult és azt sem tudta, hogy mit mondjon, de nem volt sok választása. Viszont valamire felfigyeltem, mikor beszélt. Ren... Nem tudom, hogy ki lehet az, még sosem hallottam ezt a nevet, főleg nem Ayami szájából. Valami ismerőse, talán a testvére? MOst ébredtem rá, hogy milyen keveset is tudok róla.
- Ki az a Ren, akiről beszéltél? - Tettem fel egyenesen a kérdést számára. A válaszának függvényében fogok válaszolni neki. Nem nagyon szeretném, ha egy plusz ember tartózkodna nálunk, főleg egy olyan akit nem is ismerek. Mindenesetre kíváncsian várom Ayami válaszát, erről a rejtélyes személyről
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Ayami Remiyu on Pént. Jún. 21 2013, 13:54

- Ren ő tudod ő különleges. Szóval tudod ő volt nekem az első amíg.. én nem. Nem találkoztam veled és Maoval. Ő volt addig az én egyetlen barátom fehér cica.
Most már bizonyos akit említettem egy cica, egy hó fehér cica aki hosszú időn lát az én egyetlen barátom és lelki társam volt. Szánalmas, hogy egy ember ilyen. Nincs barátja sem családja. Öreg ember akit ritkán lát és egy fehér macska.
- Bocsánat, hogy eddig nem említettem. Tudod ő volt az aki.... szóval.... nem fontos.....
Elfordultam és egy könny csepp hullt a földre. Majd halkan szólaltam csak meg ismét, félénken.
- Sayu, elkísérnél tudod nem tudom hol laksz ezért... szóval eljönnél velem. Meg ismerheted Rent is és ő is téged.
Mondtam halkan, majd megfordultam és a lány elé álltam. Nem tudja és fogalma sincs róla, vagy is arról a dologról. Szóval igazából senki sem tudja csak a hokage és néhány jounin. Azt mikor és milyen körülmények közt kerültem a faluba.
avatar
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Tartózkodási hely : Macskák földjén


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 253

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Sayuri Akeme on Pént. Jún. 21 2013, 14:10

Lassan és félénken mondta ki a szavakat. Viszont kiderült, hogy az a Ren egy macska, aki Ayami mondhatni egyetlen barátja volt, amíg nem találkozott velünk. Nem tudom, hogy milyen élete lehetett, de biztos nem könnyű, ha csak egy macsak volt a barátja. Ehhez képest én még szerencsés voltam talán, bár nekem sem ment könnyen a barátkozás. Hirtelen elgondolkoztam a múlton és eszembe jutottak a szomorú emlékek. Egy pillanatra elkomorodott az arcom, de gyorsan megráztam magamat és újra mosolyogni kezdtem.
- Rendben. Menjünk el hozzád ls hozzuk el a cicádat. Biztos nagyon aranyos, bár nálad nem lehet jobb. - Mondtam neki, miközben a kezemet a vállára tettem és mosolyogtam. Tudom milyen érzés az, mikor az ember egyedül van és senki nem érti meg. Ugyanezt érzem belőle is és ez egy kicsit szomorúvá tesz. Nem hagyhatom, hogy egyedül legyen. Segíteni fogok neki mindegy, hogy miben. Nem is tudom miért, de ezek a gondolatok futottak át az agyamon.
avatar
Sayuri Akeme
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 202

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Miyamoto Musashi on Kedd Ápr. 15 2014, 10:59

Ahogy azt a levélben írta Zaraki, a kiképző terekre mentem. Életem új célja hogy megértsem a harc miben létét szinte az ölembe pottyant. Minél több emberrel harcolok annál teljesebb lesz a képem a közdelemről. Erre két samurai jelenik meg akik csak arra várnak hogy harcoljak. Szinte futottam, amennyire képességeim engedték. Beléptem és leültem a terület széle felé. Nincs túl nagy tapasztalatom a terepről úgyhogy várom ameddig valaki útba igazít. 
avatar
Miyamoto Musashi
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha mellett délre a viskóban


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil Samurai
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Gonza Sasano on Kedd Ápr. 15 2014, 12:10

Mikor Zaraki mester Gonza kezébe dobta a levelet, akkor a sensei eltűnt, magára hagyta a két szamurájt. A ronin hangosan felolvasta a mellette álló Musashinak a levél tartalmát. Másnap a kiképzőterepre mentek. Az idős szamuráj leült a terület szélére, a levélben szereplő ellenfelek még nem jelentek meg a területen. Szamurájunk látta, hogy az öreg ugyan bátor és cseppet sem riad vissza a küzdelemtől, sőt már alig várja, hogy megmérkőzzön. De azt is látta rajta, hogy nem ismeri a terepet, ahol harcolni fognak, így hősünk udvariasan belekezdett a helyszín ismertetésébe.
- Musashi sensei, ahogy elnézem Önt látom, hogy ez a terep számára ismeretlen. De ne aggódjon, ha nincs ellenére elmagyarázom. Ez egy nagy tágas többnyire sík terep, itt-ott akad pár nagyobb, nagyjából térdmagasságban elfekvő szikladarab, mint kiemelkedés. De a terep felszíne nem egyforma, többnyire ugyan füves, de foltokban kavicsos felület is van rajta. Bokrok, fák nincsenek. Ha megenged egy javaslatot. Mivel Ön nem lát, így a hallására tud a leginkább támaszkodni, ha az ellenfele a kavicsos foltokban kezd el mozogni, Ön azt könnyedén meghallaná, így ki tudná számítani, hogy az ellenfele honnan támad. És ezt onnan tudom, hogy mikor bokkennel vívtunk egymással, akkor kavicsos terepen küzdöttünk, tudom hogy hallotta a lépéseimet. - mondta Gonza, majd letette a fegyvereit a földre. Ezt követően elkezdett bemelegíteni, pár egyszerű gimnasztikával. Kis idő múlva megérkeztek az ellenfelek. Két szamuráj jött feléjük. Szamurájunk egyből tudta, hogy ők lesznek az ellenfelek, mikor azok a közelbe értek, meghajolt illendően előttük, majd így szólt:
- Jó napot uraim! A nevem Gonza Sasano, a Sasano klánból. A mellettem lévő úr pedig Miyamoto Musashi. Mindketten szamurájok vagyunk. Ha nem tévedek, akkor bizonyára Önök Ashano Todoruwa és Ashano Kotetsu. Hallottunk arról, hogy Önök szívesen párbajoznának. Mi lennénk az Önök kihívói. Jómagam Todoruwa urat szeretném kihívni párbajra. Én lennék az első aki harcolna. - mondta a ronin. 

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Miyamoto Musashi on Kedd Ápr. 15 2014, 22:47

Miután Gonza elmondta amit akart megköszöntem és körbejártam magam is a terepet. A sziklák valóban nem éppen kellemesek, de nem vészes. A füves terep stabil állást biztosít, bár ha sokat mászkálok rajta akkor csúszós lesz. A kavicsok sokkal hegyesebbek. Ha ezen a terepen botlok meg nagyobb a sérülés veszély de valóban jobban hallanám a lépteiket. lehajoltam és a kezembe vett követ kezdtem vizsgálni. A súlya az anyaga az alakja. Majd meglátjuk mire jó. Kivettem az övemből a katanámat a sayával együtt és körbeforogva csaptam néhányat. Ez egyrészt eligazodás a harcban másrészt a csapásaimnak a lehetséges terét néztem meg. Mire körbejártam megérkeztek a samuraiok. Gonza ment üdvözölni őket és engem is bemutatott. Egyben gyorsan le is csapott az egyikükre. Ha sietni akar hát legyen. Lassan odaértem én is és illendően köszöntem. Térdre és meghajolni.
-Üdvözlet mesterek.-szóltam majd felegyenesedtem.-Ha lehet én mindkettőtökkel küzdenék. Akár egyszerre is. Ha nincs ellened Sasano-san akkor az egyéni harcok után egy párosra is szívesen vállalkoznék. Persze ha te is vállalod. Még egy kérdésem az lenne hogy mennyire komoly ez a küzdelem? Úgy értem mi a cél. Bokennel vagy kardal harcolunk? Első vérig vagy halálig megy? Esetleg pontozzuk? Azonfeflül szeretném tudni hogy nektek mi a harc valójában. Mért harcoltok?
avatar
Miyamoto Musashi
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha mellett délre a viskóban


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil Samurai
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Gonza Sasano on Szer. Ápr. 16 2014, 09:37

Mikor Musashi elmondta, hogy páros küzdelmet is szeretne vívni ezen hősünk kissé meglepődött. 
~ Hmm...nocsak öreg, ennyire szeretnél már küzdeni, ráadásul ilyen sokféleképpen? Végül is, a tapasztalatszerzés mindig fontos. ~ gondolta magában a ronin, majd amikor az öreg elkezdte kérdezni a két szamurájt, hogy mégis miféle küzdelmet fognak vívni, akkor Gonza is megszólalt miután Musashi befejezte a mondandóját. 
- Tényleg! Ez engem is érdekelne, hogy hogyan fog lezajlani a párbaj. Kizárólag kardpárbajt szeretnének az urak, vagy esetleg más típusú fegyverrel történő harcot is vállalnak? - kérdezte tőlük szamurájunk, majd várta a két Ashano fivér válaszát. 
~ Még el sem kezdődött a párbaj, de már kezd érdekes lenni. Sokféle lehetőség szerint lehetne lebonyolítani ezt a kis versengést. ~ filozofált el magában lelkesen, már ő is várta, hogy elkezdődjön végre ez az egész.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Ápr. 17 2014, 11:24

Úgy látszik az idős és fiatal harcos között nem számít a korkülönbség, többé-kevésbé megértik egymást. Ez jó dolog és könnyen lehet, hogy a harcuk következménye. Amikor a két kard összecsapott, akkor a két lélek is találkozott s felfedte egymás előtt a rejtett titkokat. Még ha az elme ezt nem is fogja fel. Mert az ész nem mindig képes egy ilyen mély jelentésű dolgot értelmezni, csak nagyon sok idő alatt. Ez pedig lassú megismerést jelent. Valószínűleg a szükséges tudás majd a kellő időben bukkan elő, úgy, hogy az egyén nem is gondolt rá, hogy rendelkezik ilyen ismeretekkel a másik személyről. Vagy nem. De ha nem, akkor viszont ez egy sokkal felületesebb dolog és nem nyúlt olyan mélységekre, melyeket az ember képzel s ez esetben hosszú még az a bizonyos út, ám az egyetértés szikrája mindenképpen megvan. Ez is számít!
A két alak üdvözölt titeket. Arcélük hasolít egymáséra, mintha még a lépteik is összehangoltak lennének. Nem véletlenül, hiszen ikrekről van szó. Két ugyanúgy kinéző kardforgató, akik a Szamuráj útjára léptek. Mind a kettejüknek három kardja van. Fekete kimonojuk Obijába tűzve egy Katana és egy Wakizashi. Hátukon pedig egy-egy könnyített, különleges kialakítású - tehát vékonyított - Zanbato. Illetve mind a kettejüknél van három-három bokken, nyílván a kihívóknak. Üdvözölnek titeket. Végül egyikük belekezd a beszédbe:
- Igen, mi vagyunk az Ashano fivérek. A kihívó fél dönti el milyen jellegű legyen a párbaj. Azért harcolunk, hogy megtudjuk van-e aki képes legyőzni minket és hogy kiismerjük korlátainkat. - ekkor egy erszényt húz elő amit a földre dob - Viszont van nálunk egy szabály! Minden párbajozó fél ötszáz ryou-t tesz ebbe az erszénybe. Mi és a kihívók is. S a győztesé az egész. Félre ne értsen! Ez nem fogadás. És nem is jutalom. Egyszerűen úgy gondoljuk a győztes fél megérdemli, hogy ennyivel támogatva legyen az úton járásban. Persze sajnos sokan szerencsétpróbálva jönnek elénk... Akik nem rendelkeznek a harcosok szellemével. Őket megvetjük és általában nem kegyelmezünk. Remélem önök nem ilyenek.
Ha megnézitek, akkor ezer ryou van az erszényben, ez azt jelenti, hogy Ők már beletették a részüket. 
- Akkor talán kezdjük a páros küzdelemmel. Éles, avagy gyakorló fegyvereket akarnak? Amit önök választanak, azzal harcolunk mi is!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Gonza Sasano on Csüt. Ápr. 17 2014, 15:16

Szamurájunk betette a zsákba az 500 ryou-t, majd így szólt:
- Rendben, szóval akkor a páros küzdelemmel kezdjük. Azt javaslom, hogy küzdjünk éles fegyverekkel, de ne életre-halálra. Musashi sensei Önnek így megfelel? -
~ Máris a páros küzdelemmel kezdünk? Ez fura, azt hittem, hogy előbb az egyéni küzdelmeket vívjuk meg. De sebaj...nekem így is jó. Bár bokkennel vívtam már az öreg ellen, na de vele együtt, egy csapatként még nem. Jó kis tapasztalatszerzés lesz ez a párbajsorozat, több szempontból is. Ahogy elnézem ezeket az ikertestvéreket, nem csak a szokásos katana-wakizashi forgatáshoz értenek, hanem a nagyobb méretű kardok kezelésében is jártasak lehetnek. Erre a bizonyíték a hátukon lévő zanbato-k. Amennyiben valamelyikük előveszi ezt a fegyvert, akkor én vagy lándzsavívásból tartok nekik bemutatót, vagy a 3 kardos technikámat veszem elő. Egy biztos! A "Megváltó"-t nem fogom használni! ~ mérte fel a helyzetet. 
Amennyiben az Ashano fivérek és Musashi is beleegyezik a ronin javaslatában, azt követően szamurájunk kicsit félre vonulna, majd gyorsan befejezné a bemelegítést, majd a földre lepakolt fegyverei közül, a katanáját felvenné, az övébe tűzné, majd visszasétálna az ellenfeleihez. 
- Én készen állok! Ön is Musashi sensei? - mondaná, majd hátrébb ugrana, katanáját kirántaná, felvenne egy támadó beállást, majd várná az ellenfelei reakcióját. A katana lenne a legelső fegyvere, amivel harcolna, a jó öreg, de örök klasszikus egykardos katana használat. Majd az egyéni küzdelmekben váltana fegyvert amennyiben szükséges lenne. Gonza ezt a küzdelmet már nagyon várta, bár kicsit furcsa volt neki ez a páros küzdelem, hiszen ilyet még soha sem csinált. Ugyan vívott már kardpárbajt nem is egyet, sőt nem csak karddal, hanem más fegyverrel is, de ezt a kettő a kettő elleni felállást továbbra is furcsának, ugyanakkor érdekesnek is találta. Ebben is a kihívást kereste. 

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Miyamoto Musashi on Pént. Ápr. 25 2014, 11:55

A hosszas számolgatás közben Sasano-san megbeszélte a samuraiokkal a küzdelmeket. Nagy nehezen kiszámoltam az ötszáz fémdarabot és letettem a többi mellé. Felegyenesedtem és előrántottam mindkét fegyveremet. A wakizashit a bal kezemben előrenyújtottam pengével felfele. A katanát vízszintesen a fülemhez emeltem úgy hogy a hegye előre mutasson. A két kard fél arasznyira a hegyüktől keresztezték egymást. Széles terpeszbe álltam és lesüjjesztettem a súlypontomat. Hosszú kilégzés a chakra felébresztésére. A kialudni készülő lángok új erőre kaptak. A kardomba vezettem a friss energiát.
-Én is azt hittem hogy egyedül kezdünk, de nem zavar a páros harc sem. Nem akarok meghalni és megölni sem senkit. Első vérig megyünk. Akit megvágtak kiáll.
Újabb mély lélegzet és újabb energiafröccs. Minden képességemet be fogom vetni. Már csak az ellenfelekre várok.

/*Először is boccs a késésért. Másodszor nincs tűz csakrám csak az érzetet írtam le. Köszönöm a figyelmeztetést.*/
avatar
Miyamoto Musashi
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha mellett délre a viskóban


Adatlap
Szint: D
Rang: Civil Samurai
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Második kiképzőterep

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.