Getsugakure-Taktikai bázis

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Okt. 29 2012, 16:20

Egy, a Tábor mellett elhelyezkedő taktikai bázis, ami Getsugakure fennhatósága alatt áll.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Okt. 29 2012, 16:59

//Tábor - Sui//

A két láng egymásba csapott nagy erővel, majd sikeresen kioltották egymást, egy hatalmas robbanás közepette. A földre estem a hullám miatt. testem égett a fájdalomtól, sebek tarkították testem minden egyes pontját. A földön fekve utolsó pillantásaim vetettem az ott lévő környezetre, úgy éreztem, elszáll belőlem az erő. Mikor kinyitottam a szemem, egy sátorban feküdtem. Mellkasomon Suki. Hál istennek jól van ő is. Egy lány állt felettem, valószínűleg az, aki Suki-t és engem idehozott, bár az arcára nem emlékeztem.
- Hol vagyok? - kérdeztem, miközben próbáltam felülni. Testem be volt kötve, bár a fájdalmak lassan múltak, még mindig éreztem a harcunkat a B-vel. - Köszönöm, Ayami, hogy megmentettél minket. Mi lett a férfival? - folytattam. Suki-ra néztem, aki még mindig aludt. Elmosolyodtam. Bal kezemmel végigsimítottam a fejét. Megnyugtatott, hogy ott volt velem, hirtelen mintha minden fájdalmam tovaszállt volna. Megpróbáltam jobban felülni. Vártam a lány válaszait, bár éreztem, a harcból jól jöttem ki, hisz még életben vagyok, Suki is itt van mellettem és egy biztonságos helynek titulálható sátorban vagyok. - 3 napja itt fekszem - gondolkodtam el. Ennyire kiütött az a hullám? Emlékszem a fájdalmas pillanatokra, folyamatosan ugranak be a képek arról a napról. A földön feküdtem, mozogni nem tudtam a fájdalomtól, onnan mentett ki engem Ayami. - Hogy értetted, hogy ez a feladatod? Mármint, hogy kimenekíts minket. Amúgy pontosan...hova is hoztál? - tettem fel az utolsó kérdésem. Majd ismét Suki-ra néztem, elmosolyodtam és körbenéztem a sátorban. Shiro-t kerestem, bár úgy véltem, Namizuo-val maradt a székhelyen. Remélhetőleg.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Okt. 30 2012, 19:40

- Megértem, hogy sok a kérdésed, de még pihenj egy kicsit, később mindent elmagyarázok, holnap. - mondta a lány, és kilépett a sátorból. A nap lassan telt, de közben Suki felébredt (Nem fogom irányítani, te írd le a kigondolt párbeszédet, aminek a vége az, hogy ő visszamegy a faluba, te maradsz, de fogalmad sincs, hogy milyen feladat vár rád.), és kis beszélgetésetek után ő is kilépett, hazament. A további órákban hoztak neked ételt, a kötéseket kicserélték rajtad, és gyógyszereket itattak veled, összesen két orvos sürgölődött körülötted. Mikor végignéztél a testeden, megpillanthattad, hogy több kisebb karcolás van rajtad, és a bal válladon lévő vágást elfedi egy fehér kötés. Még érzed a fájdalmat, de már nem annyira, mint a csata közben, bár jobb lesz, ha egy ideig nem mozgatod a bal karod, nehogy felszakadjon a seb. Az égési sérülések néhol behólyagosodtak, néha egyszerűen eltűntek, de még az előbb említett fajta is csak elsőfokú volt, így a bőröd felhám réteg sérült csak. Röviden, ramatyul festettél, de semmi maradandó, vagy súlyos sebed nem volt, és tökéletesen tudtál mozogni. Még ezt a napot ágyban töltötted, majd következő reggel egy széken várt a ruhád, eszközeid, és a hollód.

***


Mikor kilépsz a sátorból, ott látod megmentődet a napfényben, egy csomó papírt szorongatva.
- Gyere a fő sátorba, elmondom mi a helyzet. - utasított a lány, és miután követted, egy a gyengélkedőnél nagyobb méretű "helységben" találod magad. - Tehát, nem egyszerű az ügy. Gondolom, sok mindent tudsz a táborról, ugyanis akarva, akaratlanul belecsöppentél az eseményekbe. Az ellenfeled halott, a robbanás végzett vele, vagy, ha nem is, elválasztottam a fejét a testétől. Nem tudom ki volt, vagy, hogy nevezte magát, de erős ellenfélnek bizonyulhatott. Másrészről, a feladatod. Behatolni egy négyfős csapattal a táborba, a lehető legtöbb embert likvidálva, a lehető leghalkabb módon, és kihozni élve, vagy holtan a fekete bárót. Illetve ötfős csapattal, ha megtaláljátok a bent lévő tagot, aki felől már rég nem érkezett jelentés, így nem tudjuk, hogy mit tevékenykedik a helyszínen, lehet átállt a másik oldalra. Itt egy papír, erre írj fel minden észrevételt (ezt minden postod végén jelezni kell egy külön bekezdésben, hogy mi van ráírva. Amit már egyszer ráírtál azt a következő postodban ctrl+c, ctrl+v-zd be, mint Schmitt Pál Twisted Evil ), hidd el segíteni fog. Mondom a neveket, akik a csapatod tagjai lesznek, ugyanis te leszel a vezér. Felsőbb utasítás. Először is Djuka Hiashi, és Djuka Munfurawa a Holdból, és Akari Tenshi Kirigakure-ból. Emellett az elveszett shinobink Djuka Mizuri. Kérdés esetleg? Mindjárt itt lesznek a csapatod tagjai, és meg kell tartanod nekik a megbeszélést az akció előtt. Nekem külön feladatom van, amit el kell intéznem. - mondta, és felállt a helyéről, bár láthatóan figyelt a kérdésekre, ha jöttek.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Okt. 31 2012, 10:00

A hirtelen intézett kérdéseimre a lány úgy érezte, még nem érkezett el az idő, még egy napnyi pihenést ajánlott, melyet talán bölcs lenne elfogadni. Így visszadőltem, miután a lány kisétált. Nem aludtam. Szemeim nyitva voltak, gondolkodtam. Talán túlságosan mélyen is. Leginkább az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatban, majd mikor lenéztem, láttam, hogy Suki is felkelt már, és engem nézett. Mosolygott. Visszamosolyogtam, majd mellém feküdt. Átöleltem őt, ami egy olyan erős nyugtató érzést adott, melytől megint megfeledkeztem, milyen fájdalmakkal jár egy-egy helyen a mozgás. De nem érdekelt.
- Miután megmentettél, Ayami mindkettőnket idehozott. Én másnap keltem fel. Az orvosok azt mondták, leginkább a kimerülés volt a legnagyobb problémám. - mesélte a lány. - Azt mondták, még egy napig feküdjek, utána elengednek, de mindenképp meg akartam várni, amíg te is felépülsz - mosolygott rám csillogó szemeivel. - 3 napja fekszel itt, de azt mondták, nincs súlyos sérülésed, szerencsére. - azzal ismét átölelt.
- Igen, bár még fáj egy-két helyen, remélem hamar felépülök. Örülök, hogy itt vagy - mosolyogtam a lányra vissza. Lila szemeim csillogni kezdtek, talán egy könnycsepp is lecsordult arcom szélén. Ekkor azonban szemeimmel kinéztem a sátorból, valami távoli, megfoghatatlan célt kerestek. Gondolataim hirtelen más irányba vonultak. Elszomorodtam kissé. - Nem tudom, mit terveznek itt, de nem akarok, hogy megint bajba kerülj. - halk szavaim elcsuklottak. - Hisz majdnem elvesztettelek. Bármit is terveznek itt, a Daimyou-nak van valami terve velem kapcsolatban. Nem kockáztathatom, hogy megint elveszítselek - mondtam egyre kétségbeesett hangon. Suki, bár szomorú volt, láttam rajta, elgondolkodott ezen.
- De segíteni akarok, itt akarok maradni veled. - mondta reménykedve.
- Én is veled akarok maradni, de ha még egyszer elvesztenélek, abba beleőrülnék. Úgyhogy kérlek, bízz bennem, nem lesz semmi bajom. Kérlek, menj haza, és pihenj még. Hamar hazaérek én is, és akkor ismét együtt leszünk. Kérlek - könyörögtem szinte a lánynak. Testét a lehető legjobban magamhoz húztam, majd átkaroltam. Majd megcsókoltam. Érzékien, lassan. Suki felkelt. Megpróbáltam én is felkelni, és bár fájt mindenem, nagy nehezen felkeltem. Éreztem a három napnyi fekvés elzsibbasztotta a végtagjaimat. Suki-t elkísértem a sátoron kívül.
- Kérlek, vigyázz magadra - mondta, miután kiértünk.
- Vigyázni fogok. Hidd el, gyorsabban otthon leszek, mint gondolnád - mosolyogtam vissza. A lány is elmosolyodott. Átöleltük még egyszer, utoljára egymást, majd a lány elindult lassan a sátor mellett a kapu felé. Nehéz volt, de nem vállalhattam ekkora kockázatot, hisz még én magam se tudom, mibe keveredtem. Visszafeküdtem a helyemre. Délután fele járt az idő, mikor két orvos jött be. Az egyik gyógyszert hozott, míg a másik a kötéseimet cserélte ki. Gondolataim Suki körül jártak, egyszerre voltam boldog és szomorú. Bár nem volt itt mellettem, örültem, hogy jól van.
Másnap reggel, miután kinyitottam a szemeim, oldalra pillantottam. Az ágyam mellett levő széken volt a ruhám, valamit...
- Shiro! - mondtam örömömben. A fehér hollóm ott ült, figyelt. Mikor nevét hallotta, felkárogott, majd szárnyaival csapkodott. Hihetetlen, hogy mennyire érzik az állatok az emberi érzéseket. Bár testem foltok, karcolások tarkították, jó formában volt a helyzethez képest. A székhez sétáltam, majd felöltöztem. Ott volt minden felszerelésem is, a kardom, a két tekercs, melyben a fegyvereim vannak,a fejpántom és az alkarvédőm. Miután felvettem a ruhám, a hátán levő két retesszerű helyre bedugtam a két tekercset, majd az övem megkötöttem. Bal oldalamra helyeztem a kardom. Majd felvettem a két alkarvédőm és végül a fejpántom. Lassan kötöttem össze, mikor meghúztam a csomót, úgy éreztem, mintha egy teljesen más ember lennék. Ismét erővel teljesen éreztem magam, készen álltam bármire. Ilyen erőt adott nekem a fejpánt. A sátorból kilépve megláttam Ayami-t, papírokkal a kezében.
- Jó reggelt. - mosolyogtam rá. - Még egyszer meg szeretném köszönni, hogy megmentettél minket. - hálálkodtam. A lány bólintott, mosolygott, majd egy másik sátorba vezetett engem. Mikor beértünk, választ kaptam minden korábbi kérdésemre. A tábor jött szóba egyből. Bólintottam, hogy tudok róla. Mikor ellenfelemre került a sor, annyit mondtam - B-nek nevezte magát. Talán valamiféle rangsorolás lehetett - majd nem szóltam többet bele, csupán bólogattam. Mikor befejezte, a papírokat átadta, erre fel kell jegyzetelnem mindent, amit észreveszek.
- Szóval én fogom a csapatot vezetni a Táborba. - Ennyire bízna bennem a Daimyou? Egy ekkora felelősséget nem vehetek fél vállról, mindent meg kell tennem a siker érdekében és a társaim megvédése érdekében. Megnyugtatott, hogy két társam velem fognak jönni, bár nem igazán ismertük még egymást. Viszont az kissé aggasztott, hogy egy idegen is közénk áll. - Mizuri benn van a táborban? - kérdeztem vissza hirtelen. Mizuri-t ismertem, reméltem nem csinál valami hülyeséget. Főleg azt nem, hogy átállt volna a másik oldalra, azt biztos nem. Ahogy mindig, van minden helyzethez egy ötlete. Egy ilyen csapattal kell a vezetőséget likvidálni, a Bárót élve vagy halva kihozni. Majd meglátjuk, ha szembe kerülünk vele. De még megemlegeti azt, amit Suki-val és a többi emberrel tett, az biztos. Bár a lánynak lassan mennie kellett, még volt kérdésem a Táborral kapcsolatban.
- Mit lehet tudni magáról a táborról, esetleg egy térkép, leírást. Bármiféle információ segíthetné a bejutásunkat. - kérdeztem a lányt. Esetleg tud szolgáltatni egy térképet, mondani egy értéket a benn levő erőkről, létszámról.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Nov. 01 2012, 02:13

- Nos, térképünk csak a külső részről van, a falon kívülről, ugyanis egy fallal van körülvéve a piac. Ez segíthet a bejutásban, de onnantól már nem. - és át is adta a külső helyzeteket megjelenítő tekercset. - Mint láthatod, hat kapuval, bejárattal rendelkezik a hely, egy itt van tőlünk 5 km-re, ez a Déli kapu, azt ajánlom ne itt menyetek be, ez a főbejárat is egyben, bár, mondjuk, ha el tudtok vegyülni, akkor nincs probléma. Emellett még a maradék három égtájnak a megfelelője a kapu helyzete, és van egy vízi bejárat, mivel rendelkezik a hely egy belső kikötővel, és van egy külön bejárat, amin csak különleges embereket engednek be. Még nem jöttünk rá, hogy miben különlegesek, csak azt figyeltük meg, hogy akik bementek, mind viseltek tetoválást, látható helyen, de csak hármat tudtunk kifürkészni: '1 ; 5 ; D'. Hatalmas kiterjedésű a hely, talán 15-20.000 m2, így könnyen el lehet veszni benne, különösen a sok sikátor miatt. Ennyi tudunk, de reméljük, hogy ti sikerrel jártok, sok szerencsét. - mondta a lány, és kisétált a sátorból. Most már rajtad áll a küldetés, te vagy a vezér, és a te válladon csücsül a felelősség. De, mit teszel addig, amíg nem ér ide a csapat? Körülnézel a területen, pihensz? Vagy előkészülsz a megbeszélések sátrában az eligazításra, amit neked kell majd megtartanod, terveket szövögetsz?

//Mintha lemaradt volna az előző postodról a jegyzet rész....//
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szomb. Nov. 03 2012, 11:24

Ayami egy kisebb tekercset adott át nekem, mely a Tábor külső részét vázolja. 6 helyen lehet betörni, egy vízi bejárat valamint egy külön kapu is van, különleges személyeknek. Ahogy Ayami megemlítette az 1; 5; D-t hirtelen ellenfelem jutott eszembe.
- Ezek a tetoválások rangot jelenthetnek, mint már említettem, ellenfelem karján egy B betű volt tetoválva, és így is hívta magát. A Bárónak talán van egy elit testőrcsapata. A tetovált személyek alkothatják a tagjait, a számok pedig az erősségi rangot jelzik. - mondtam Ayami-nak. A hely maga hatalmas, rengeteg sikátorral, első hallásra úgy tűnt, mintha egy kisebb falu lenne elszigetelve, tele rabokkal és igen magas szinten álló ellenfelekkel. Nem lesz egyszerű küldetés. A rövid ismertető után Ayami elment. Ott maradtam egyedül, gondolkodtam, mit tegyek. Talán jó ötlet lenne meglátogatni ezt a Déli kaput, ám nem tudtam, mikor érkezik meg a csapatom. Valamint a 4 napon tartó fekvés miatt inkább úgy döntöttem, eszem valamit, korgott a hasam. Majd belekezdhetek a tervezgetésbe. A sátorból kisétáltam, sétáltam egyet a bázison. Ha találtam valamiféle élelmet, esetleg egy étkezősátrat, akkor besétálok, és ha lehetséges eszem valamit. remélem találok némi élelmet, üres hassal nem lehet gondolkodni, és kell az erő a küldetésre. Megpróbálok a lehetőségekhez képest annyit enni, ami elegendő a szükséges energiához.
Miután megtörtént Ayami tekercsével keresek egy nyugodt helyet, majd elemezni kezdtem a helyzetet. Egy 4 fős csapat élén kell behatolnunk egy ekkora területre, 6 kapu áll a rendelkezésünkre. Fejemben több terv is körvonalazódott. Talán ha két csapatban mennénk be... . Először is a bejutásra kell koncentrálnom. Az az első igazi nehézség. Ha bejutottunk, akkor majd meglátjuk, mivel van dolgunk, ez befolyásolhatja a csapatosztást is. Shiro ott ült az asztalon, a tekercs mellett. Néha megsimogattam a fejét. Elővettem a kis jegyzeteket, melyeket Ayami adott, az egyiket felhasználva próbálom kitervelni a bejutást.
- Lássuk csak... - 6 bejárat, egy tengeri és egy a tetováltaknak. Ekkor eszembe jutott ismét a harcom. Már akkor is éreztem, mikor megláttam, de most már biztos, hogy a tetoválása a rangját jelenti. Nem akarok még egy ilyen személlyel harcolni, hisz az előző is komoly következményekkel járt, a feladatunk pedig az, hogy csendben végezzük el a küldetést. A papírra pár szót írtam, majd letettem és ismét Shiro-ra néztem.
- Mit tegyek? - hirtelen szembesültem azon, hogy vezető lettem. A harcomnál is arra koncentráltam, hogy Suki-nak ne legyen semmi baja, most egy egész csapatot fogok vezetni. A lehető legkomolyabban kell vennünk, ha nincs meg a kölcsönös tisztelet és a kölcsönös csapatmunka, akkor mind ott fogunk meghalni. Még most sem örültem, hogy egy "idegen" a csapat része, remélem, nem fog hátráltatni senkit. A tekercset összetekertem, a terv első felével megvoltam, kicsit kimegyek, szívok egy kis friss levegőt. Kisétáltam a sátorból, majd kinyújtóztattam karjaimat, megropogtattam a nyakam. Mikor érkezhetnek meg?


//Bejegyzés:
Csapat vezetése. Tagjai: Djuka Munfurawa. Djuka Hiashi. Akari Tenshi. Djuka Mizuri, Táboron belül tartózkodik.
Tábor: 6 bejárat, 1 vízi, 1 elit /1; 5; D/. Főbejárat délen, 5 km-re. 15-20000 m2. //


//Elnézést, azt hittem, a tábortól kell kezdeni a jegyzetelést. Remélem nem baj, ha pontokban írom őket, elvégre kis jegyzetek.Smile//


Megvárjuk, amíg ténylegesen megérkezik a csapat, akkor te is nyomj egy postot nekik fogadtatásként, akkor írok én, és utána már mehet is az eligazítás.... Tehát először várd meg, míg ideír csapatod mindhárom tagja. - Sui

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Hétf. Nov. 05 2012, 23:32

A bokrok hűs árnyában elpihenve Munfurawa végre fellélegzik. Fájó, vérző csuklója kihúzta a bajból. Mégsem élvezheti ki a nyaralás röpke örömét, hiszen a tisztáson még csata dúl, és gyorsan körbe nézve már biztos benne, hogy valóban Hiashit látta megjelenni, és megvédeni őt. Aggodalom kellemetlen érzése suhan át rajta, miközben Yoru megjelenik, és a kölykökre jellemző félő, ügyetlen, örömködő, mégis eltúlzott módon veti rá magát, hogy ellenőrizze, jól van-e. A lánynak még vele is meg kell küzdenie, hogy egyáltalán levegőhöz jusson. Mire Ame újra feltekint, már csak ketten állnak a tisztáson, Hiashi és
Tenshi. Ennél nem is vár tovább, részben még a csata gondolatával a fejében, kifut a bokrok közül, remélve Yoruval még elkapnak valami szagot a harmadik alaktól, végül akár volt nyom, akár nem, meglepő hirtelenséggel hagy fel a kereséssel, és könnyezve veti magát Hiashi felé, hogy a karjaiba zárja.
-Te.. te bolond! Te.. ne játszd a hőst! Nem.. nem bírtam volna ki, ha elveszítelek!-Genki furcsa szökése után, ami olyannyira összekuszálta benne a családhoz való viszonyát, Hiashi elvesztése a lehető legrosszabb lehetőség lett volna számára. Bár most szerencséjük volt, egyszerűen nem bírt az érzelmekkel, azok magukkal ragadták őt, és az ölelés egészen elnyúlt, mire összeszedte magát. Ame ellépett Hiashitól, majd megtörölte a szemeit, majd fájón feljajdult, ahogy a karján lévő seb, a harc elcsendesülésével égető hevességgel hívja fel magára a figyelmet.
-Hiashi.. segítesz?-néz a fiúra kérlelőn
-Le kellene venni az alkarvédőt, és.. le kellene fertőtleníteni majd be kellene kötni. Egy kézzel ehhez ügyetlen vagyok.-ad rövid magyarázatot, miközben egészséges kezével az elsősegélykészletet tartalmazó tekercs után kotorászik, hogy mire Hiashi, remélhetőleg segítőkészen vállalkozik a feladatra, minden készen álljon.
-Tenshi, van ötleted mit kezdjünk velük?-kérdezi közben a lánytól, remélve figyelmét leköti a két hulla. Harc közben nem hitte volna, hogy megölte az ellenfelét, de míg Hiashi segít kötözni, van ideje végigmérni. Tekintetével nem csupán a sebesüléseit méri fel, melyek a vesztét okozták, de keresi rajta azokat a jeleket is, melyek esetleg a rangjáról, klánjáról árulkodnak, és nem mellesleg úgy dönt, jó gyakorlat és később hasznos dolog lehet, ha megpróbálja megjegyezni a vonásait. Aztán, ahogy a kötözés véget ér, és ő maga is túlesett a gépies, szenvtelen felmérésen, tekintete tovább időzik az alakon. A férfi.. pillanatokkal azelőtt még tele volt gyilkos szenvedéllyel. Az élet ott tombolt a testében mely most egy kupac magatehetetlen hús csupán. Valami eltűnt belőle. És ezt ő maga tette.
Ame lassan felkel és közelebb sétál hozzá. Leereszkedik a test mellé, és csak nézi. Aztán kezébe fogja az elejtett katanát, mely mintha mi sem történt volna, élesen, ám ezúttal természetes fényében csillog.

-Nem hiányolod a gazdád?-kérdezte suttogva, a penge pedig, ahogy várhatta, csendes maradt, így a lány tekintete újra a férfire vándorolt. Nem akart ölni. Csak a harcot magát élvezte, és a győzelem mámorát.. de azt hitte... azt hitte nyer egy foglyot, akit majd kihallgathatnak, aztán már nem rajta áll, miféle sors vár rá, ám ezúttal ő maga volt a gyors halál. A háború betört napjaiba, és bár nem az övéi közül, de az ő keze által elragadta első áldozatát. Ez már nem az akadémia volt, és nem is egyszerű vadászat, melyben kisállatot kellett befogni. Ame válla megremegett, és mélyet sóhajtott. Nem tudta, képes lesz-e megfelelni a küldetésen. Aztán hirtelen felkelt.
-Gyorsan. Kezdjünk velük valamit.-fordult el a testtől, még mindig szorongatva a katanát. Nem akart újra ránézni. Nem akarta, hogy újra szembesülnie kelljen azzal, hogy ezt az életet ő maga oltotta ki. Elmenekülhetett volna. Mikor létrehozta a füstöt, leléphetett volna.. Vagy elmenekülhettek volna ezek a fickók... Óvatosan mégis visszapillantott rá.
-Miért nem..?-ereszkedett le újra, de az alak már nem válaszolhatott. Ame megpróbálta elhessegetni az érzéseket. Megpróbált újra úgy viselkedni, mint egy tökéletes Djuka.. hűvös hatékonysággal oldotta meg a fegyvertartó szíjat és hüvelyt, hogy megszerezze azokat a katanához, ám mikor magához vette, keze már ismét remegett, majd egy pillanatra megszédült. Talán csak azért nem vesztette az egyensúlyát, mert Yoru aggódó dorombolással bújt hozzá, és ő belé kapaszkodhatott.
-Te.. te itt vagy nekem.-a párduc közelsége megnyugtatta, és erőt adott neki. De szüksége volt arra, hogy ujjaival legalább, közvetlen kapcsolatban maradjanak, ahogy elindult, hogy összeszedje és újrapecsételje az elsősegély cuccokat. Gyászos hangulata akkor sem oszlott, mikor besegített a csapattársaknak, a fickókról való gondoskodásba. Nem volt elég jól ahhoz, hogy ő ötleteljen, de ahhoz igen, hogy segítsen. Valami furcsa módon azt vette a fejébe, hogyha már ő ölte meg, úgy való, hogy ő is gondoskodik róla. De hiába gondolta ki ezt ilyen szépen, megtenni már messze nem volt ilyen könnyű.

Nehéz, lassú léptekkel követte a társaságot. Eleget tett a vezér, Hiashi parancsainak, de az az életkedv, amivel nekivágott a kalandnak, mintha elszállt volna. Gondolatai vissza-visszatértek a halottakhoz, és csak Yoru rezdülésére nézett fel, hogy meglásson egy feledhetetlen madarat, majd a család egy másik tagját.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Nov. 06 2012, 00:25

Hiashi bevetette magát a füstbe, hogy hősiesen megmentse a társát. ~Bolond, meg fog halni. Nem a te gondod.~ Nem szeretem a hősöket, nagybátyám is hősködött és ő is hullazsákba végezte, azóta úgy vagyok vele, ha valaki meg akarna menteni s még túl is éli, akkor én magam ölném meg. Közben Ame pedig kicseréli magát egy tönkkel, így ő megússza a dolgot. Nekem sikerült az egyik ellenfelemet hatástalanítani, aki Hiashival szembe állt, már csak egy valaki maradt, aki ellenünk van, de ő a füsttel együtt eltűnt. ~Most tudják a nevünket. Úgyis megöljük őket, tök mindegy. Ahogy gondolod. Mi legyen a túlélővel? Hagyjad.~ Mivel a hangnak a fejembe, annak ellenére, hogy az is én voltam, általában igaza volt. Egyből felkaptam az egyik katanát és ezzel kiderült, hogy ez csak egy egyszerű kard, vagyis semmi speciális nincs benne, de azért esetleg pénzszerzéshez jó lesz még. Ezzel az elhatározással el is tettem a tokjával együtt.
- Halottakkal mi legyen? - Fordulok társaimhoz. - Ha rám bízzátok, akkor eltüntetem őket, mert túl sok nyom lenne az ellenségeinknek.
Ha társaim rám bízzák a piszkos munkát, akkor lehajítom a használhatatlanná vált alkarvédőt, amit majd a hátizsákba teszem, ha esetleg tudnak otthon kezdeni vele valamit. - Annyi kérésem lenne, hogy ássatok egy nagyobb lyukat arrafelé. És valaki kösse be a sebemet kérlek. - Ha megteszik a társaim, akkor elkezdem a hullák feldarabolását, miután átnézem őket és ami pénzük van elveszem, majd a társaim által ásott árokba dobom a darabokat. ~Te egy állat vagy. Mondj valami jobbat. Bármi jobb, mint feldarabolni a hullákat és elásni.~ Nekem nem mehet el a józan eszem, mert olyan már nincs. Miután végeztem a dolgommal megtöröltem egy fűcsomóban a fegyverem, majd elraktam. Nem sokára meg érkeztünk a bázisra, ahol egy srác állt egy fehér hollóval a vállán és Getsui homlokpánttal a fején. Felmértem a bázist, akkor is, ha társaim barátként üdvözlik a tagot, akkor is megteszem. ~Legközelebb figyelek a vezető reakciójára és nem magán akciózom, mert megint ilyen helyzetbe hozom a csapatot. Végre gondolkodsz? Igen, levontam a következtetéseimet.~


A hozzászólást Akari Tenshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 06 2012, 18:55-kor.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Hiashi on Kedd Nov. 06 2012, 18:46

//Nem tudom elrakok én is egy katanát és úgy írom a menekülő ejtette el, de ha nem jó akkor Sui szólj és átírom.//

A tervem sikerült, mivel míg én feltartottam az ellenfelet Ame ki tudta magát cserélni egy farönkre. Visszont nekem is veszélybe került az életem. A katana eltörte a ninjatomat, viszont szerencsémre a tanto felfogta a vágást, ezzel megmentve az életemet. De mielőtt még ellentámadásba foghattam volna Tenshi mellettem teremt és elvágta a férfi torkát. Egy kis vér az én arcomra is csöppent. Ez egy állat, gondoltam akkor magamban.
- Tenshi te állat!!! - ordítottam rá. - Azért nem kellett volna felvágni az egész csávót! -
Nagyon dühös voltam rá és eléggé meg voltam ijedve, hogy ilyen hidegvérrel megölt egy mebert. Letöröltem a vért az arcomról és elraktam a tantomat. De a másik férfi eltűnt viszont a katanát itt hagyott bár a tokja nem volt ott. Felvettem a katanát és valami jót kitaláltam. Levettem a ninjato tartóját és kiszúrtam a végét, így már a katana belefért, bár egy kicsi kilógott a végén. Meglepett, hogy mennyivel nehezebb a katana, mint a ninjato. De nem volt sok időm Ame sírva borult a nyakamba, majd kioktattot az önfeláldozó beugrásomért.
- Nyugi Ame, ilyen hamar nem halok meg. - mondtam neki. - Amúgy is ne sírj, mert én is elérzékenyülök! - mondtam és vigasztaltam a lányt. Megkért, hogy kötözzem be a kezét. Kértem a lányoktól elsősegély csomagot, majd levettem óvatosan Ame alkarvédőjét amin egy nagy vágás volt és tiszta vér volt az egész, viszont Ame keze még rosszabb volt. Egy szép vágás volt rajta, bár nem volt túl mély a seb szerencsére. Bekötöztem a kezét, majd Tenshi is megkért, hogy tegyem meg ugyenezt. Odamentem hozzá és az ő kezét is elkezdtem bekötözni.
- Tenshi figyelj! - szóltam a lányhoz kötözés közben. - A hullákat itt az erdő szélén ássuk el, így ahogy vannak csak előtte átkutatom őket! Addig ne csináljunk velük semmit. Ne nagyon gyalázzuk meg őket! -
Odementem ahoz, amelyiket Tenshi vágta le. Átkutattam és amit érdemlegesnek találtam elvettem tőle. Majd oda mentem Ame áldozatához, bár kicsit óvatosan, mert nem tudtam biztosan meghalt-e. Leguggoltam a feje elé és odaraktam a két ujjamat a nyaki ütőeréhez, de nem éreztem lüktetést. A férfi meghalt. Elkezdtem átkutatni a zsebeit és minden, amit találtam eltettem kivéve ha vannak fegyverek, mert azok most nem kellenek, majd segítettem Tenshinek kiásni a gödröt. Temészetesen szívesen mentem volna inkább Améhoz, de a hullákkal valamit kezdenünk kellett. Majd amikor elég nagy volt a gödör odaszóltam Tenshinek.
- Tenshi! - szólítottam meg. - A hullákat.. hogy is mondjam... heyezd el a gödörben! Nekem nincs hozzá gusztusom. - mondtam neki, majd még valamit megemlítettem. - Tenshi máskor nem szeretnék ilyen magánakciót, csaknem az életünkbe került! - majd odamegyek Améhoz. - Ame! - kezdtem bele. - Ne légy így elszonytyolodva! Lehet, hogy még történhet velünk valami jó is. És maradjunk együtt és tartsuk távol magunkat Tenshitől, látod megölt egy embert hidegvérrel! - majd befejeztem a mondandómat és elnéztem az úton. Reméltem hátha jön valami erősítés szerű és ellátják rendesen Ame sebeit.

//Most moderáltam a hozzászólást. Very Happy És rád hárítom azt hogy mit találok. //

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Kedd Nov. 06 2012, 19:40

A sátorban ültem a térkép és papírok felett, kezeimmel fejemet támasztottam. Shiro az asztalon ült, ránéztem, tétlenül ültem. Valamit ki kellett találnom, a csapatom lassan megérkezik és egy használható tervvel kell előrukkolnom. Jegyzeteimet néztem, majd a térképet ismét. Eszembe jutott valami. Igen csak fontos lépés lesz, mely a Táborba való bejutást segítheti elő. De kik alkotják a csapatomat? Alig tudok valamit rólunk. Jobban mondva, semmit. Két személy is érkezni fog, kiket látásból ismerek, pedig családtagok vagyunk.
~Ha most itt lenne Namizuo, segítene, mit tegyek. A puszta jelenlétével is képes segíteni.~ gondolkodtam el. Majd megráztam a fejem. Most nincs itt. Azért nincs, mert megbízik bennem, bízik abban, hogy képes vagyok egy csapatot elvezetni, a Daimyou is bízik bennem. Nem okozhatok csalódást. Be kell bizonyítanom, mire vagyok képes. A térképet nézve a jegyzeteimhez nyúltam, majd ismét szavakat írtam rá. Egy külön lapra, azért, hogy ne keljen majd keresgélnem. A papírdarabra pár szót véstem fel, majd ismét a térképet néztem. Bár sok mindent nem tudok még tenni, de majd hamarosan eljön az ideje. Kezem remegett kissé írás közben, izgultam. Elvégre nem vezettem még csapatot ez előtt. Leszámítva az idejövetelt. De az más volt. Nem...miért lett volna más. Igaz, erősebb társaim voltak, de akkor is én vezettem őket és ide találtunk. Suki megmenekült és a Tábort is megtaláltuk. Ez talán egy kis erőt adott számomra, ami most nagyon fontos volt. Egy pohár víz volt mellettem. Megfogtam, majd kortyoltam egyet. Hangosan nyeltem le a benne levővizet, majd hirtelen Shiro károgni kezdett.
- Mi a baj, madárkám? - néztem körbe kérdően. Talán megérkeztek? A tudat hirtelen ismét remegéssel töltötte el kezeim, felkeltem az asztaltól, fejpántom kezembe vettem, majd lassan kisétáltam a sátorból. A bejáratban felkötöttem fejpántom, majd Shiro rárepült vállamra. Igen, jól jelzett a holló, 3 személy közeledett a Bázis felé. Elindultam hát, hogy köszöntsem őket. Bár lábaim nehezen indultak, végül mozgásra tudtam kényszeríteni, majd lassú léptekkel a bejárat felé indultam. Ahogy közelítettem, úgy éreztem ez a séta megöl, szépen, lassan. ~Nem lehet már rosszabb~ gondoltam, de ekkor tévedtem. mikor megláttam csapatom tagjait, véresen, sebesülten, megtörve, hirtelen megálltam és ledöbbentem. ~Ez most komoly?~ döbbenve álltam. 3 sebesülttel kell elfognom a Bárót, és likvidálni az embereit, akik talán a B-nél is erősebbek? Megráztam egy pillanatra a fejem. Eléjük sétáltam.
- Sziasztok. A nevem, Kodomo. - néztem a két lányra és a fiúra. A két társam ha máshogy nem, a fejpántjukról felismertem és ott volt a "nemvárt idegen". A harmadik személy, a lány fején Kirigakure fejpántja villogott. Szövetségi ország ide vagy oda, nem tetszett valamiért az ötlet. Miután bemutatkoztam, láttam, a két lány karja igen csak megsérült, ellátásra szorul.
- Azok a kötések sokáig nem fognak működni, ellátásra van szükségetek. gyertek utánam. - mondtam, majd fordultam a sátor felé, amelyben én is keltem és pihentem. Az orvosi sátorhoz kísérve őket egy orvost kerestem, majd megkértem, lássa el a sérüléseket, ha lehet, minél gyorsabban, nem lenne előnyös bekötözött kezekkel menni a küldetésre. A három újonccal a sátorban ültünk, míg sebeiket kötötték, gyógyították, egy papírt vettem ismét elő, majd kérdezgettem.
- Mielőtt elindulnánk, jó lenne megtudni néhány információt rólatok. Kérlek, mondjátok el, mit lehet tudni rólatok, a képességeitekről, felszerelésről, bármiről, ami segítheti a feladatunkat. - kértem őket kedves hangon. még mindig kissé elszörnyedtem, mikor a sebesültekre néztem, reméltem, hogy az orvosok csak úgy mint velem, velük is hamar végeznek és frissen, erősen indulhatunk. Papírjaimra néztem, melyekre már felírtam társaim nevét. Egy papírt ez alá csúsztattam be, melyen annyi állt: "Kapuk:" A papírra majd a későbbiekben kerül további információ, ez fogja segíteni a bejutást. De erre van még idő, most az első lapra koncentráltam és vártam társaim beszámolóját, ki milyen erőkkel bír, aszerint fog alakulni a terv második része.


// Bejegyzés:
Lap 1:
Csapat vezetése. Tagjai: Djuka Munfurawa. Djuka Hiashi. Akari Tenshi. Djuka Mizuri, Táboron belül tartózkodik.
Tábor: 6 bejárat, 1 vízi, 1 elit /1; 5; D/. Főbejárat délen, 5 km-re. 15-20000 m2.
Személyek:
Munfurawa:
Hiashi:
Tenshi:
Lap 2:
Kapuk: //

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Nov. 08 2012, 22:44

Ame és Tenshi karddal távoztak a helyszínről, a holtesteket elástátok, ami elég furcsa, hiszen nem volt nálatok ásó, nem is sikerült az ásás részt megoldani, csak annyira, amennyire a kezetekkel megoldható. A Kiri-i lány nekiáll átvizsgálni a hullákat, de Hiashi mellé lép, és elkezdi ugyanazt csinálni, elég furcsa helyzet alakult így ki, de ennél már csak a tudat volt furcsább, hogy egyedül Ame-t érintette meg a gyilkolás utáni rádöbbenés. Tenshitől mondjuk nem várhattuk a világmegrengető érzelmeket, mivel pszichopata, és skizofrén is egyben, amit eddig jól elrejtett társai elől, de a fiú könnyed megbékélése, miközben az ellenség vére az ő arcán landolt, bajnoki övet érdemel. A vadmacskás lány egy katanával lett gazdagabb, míg a Kiri-i magához vett 60 Ryou-t, és egy szikét, ha akart, ha nem, akkor az rámarad Hiashira. Elég feltűnőek a sírok, és a tábor közelében is vannak, így csak remélhetitek, hogy nem lesz ebből később probléma, de továbbálltok, és találkoztok vezetőtökkel, Djuka Kodomoval, aki elküldi a sebesülteket előző lakhelyére a gyengélkedő sátorba, ahol orvosok látják el őket. Mikor kijönnek az új kötéssel a kezükön a chuuninra hárul a beavatás feladata.

//FIGYELJETEK EGYMÁS POSZTJÁRA! Tenshi már leírta az átvizsgálást, nem étrem miért kellett újra, ez ugyanolyan, mint a te terved meghiúsítása, ami egyébként ugyanúgy nem volt fényes....Pluszban nem veszitek észre, hogy a küldetés elején Tenshi azt mondta másként szólítsátok, de csak nem sikerül, bár ebbe nem is nagyon kötök bele, lehet, a karakter direkt provokálja a másikat. A kört Kodomo kezdje, és reálisan nyomjátok az eligazítást. Hajrá!! Mivel nem volt még a bemutatkozás sem, és kell az eligazítás, életbe lép az, amit az első körben mondtam. A párbeszéd mindenkinél legyen ott, és beszéljetek össze, hogy mikor ki mit mond. Kérdezzetek, beszélgessetek....//

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szomb. Nov. 10 2012, 16:49

Míg Társaim a gyengélkedőn ültek, vártak a sebeik ellátására, én kisétáltam, hogy kiszellőztessem a még most is kavargó gondolataimmal elfoglalt fejem. Shiro vállamon ült, ám képtelen voltam ráfigyelni. A helyzet, miszerint 3 sérült geninnel kell majd betörnöm a Táborba, szinte egyet jelenthet a biztos halállal. papírjaim elővettem, a szinte még üres lapok sem tudtak semmi újat mutatni, mellyel sikeresen bekutatnánk és véghez vihetnénk küldetésünket. Kissé megnyugodtam, a madárra néztem, kinek fehér mindig is csodálattal töltött el. zsebembe nyúltam, majd egy kis zacskóból elővettem egy kis falat kenyeret, melyet a tenyeremből ki is csipegetett, eközben kisétáltak társaim a sátorból. kezükön fásli volt, túlélik a fájdalmakat, úgy tűnt. Majd a nagy sátorba irányítottam őket, ahol egy nagyobb méretű asztalhoz ültette őket, egymás mellé, velük szemben pedig helyet foglaltam.
- Remélem, nincsenek komolyabb sérüléseitek. - mosolyogtam feléjük. Shiro az asztalra ugrott, de ott maradt mindvégig mellettem. - Nos, mint tudjátok, országunkban felfedeztek egy eddig titkosan működő bűnszervezet bázisát, ahol illegális fegyver és embercsempészet zajlik. Ez a Tábor. A Tábor vezetője egy Báró-nak nevezett fickó, aki Iwagakureból szökött el, belekeveredett az alvilág mocskos ügyeibe és létrehozta a Tábort. Valószínűséggel már ők is tudják, hogy Getsugakure és szövetségi országa, Kirigakure csapatokat küld a Tábor felszámolása érdekében, ezért a Báró nagy valószínűséggel megerősíti a helyet, igen képzett és komoly testőrséggel bírhat. - kezdtem bele a, majd vettem egy kis levegőt. Ekkor a getsugakure-i lány tette fel az első kérdését.
- Mit értesz pontosan a képzett testőrség alatt? Milyen erős lehet a Tábor védelme? - a lány okos és fontos kérdésére sajnos nem tudtam megfelelő választ adni.
- A Bárónak feltehetőleg van egy elit védelme, melyet tetovált embere alkotják. Ezek a tetoválások látható helyen vannak, eddig 4 ilyen személyről tudunk - majd kis papíromat elővettem és mondtam - 1, 5, D. Őket a bázis kémei azonosították, és van egy 4. személy, az úgynevezett B - hangom kissé megváltozott, határozottabban folytattam. - A B nevű férfival én magam harcoltam, hihetetlenül erős személynek bizonyult, egy erős Chunnin szintjéhez tudnám hasonlítani, esetleg egy gyengébb Jounin is lehetett akár. Szerencsére a B már nincs az élők sorában. A többi személyről eddig annyit sikerült kideríteni, hogy a Tábor egy külön kapuján jutnak be. - azzal elővettem a korábban kapott térképet, melyen a Tábor külső rajza volt, jelölve a kapukkal. - Mint ahogy láthatjátok, a Táborba 6 kapun lehet bejutni. Innen 5 km-re van a legközelebbi kapu, a Déli kapu - ujjammal követve a térképen - Az előbb említett Elit bejárat, melyen a tetovált személyek járnak ki-be, valamint egy kikötői, vízi kapu is van.
- Hogy fogunk bejutni? - kérdezte az idegen lány.
- Először is meg kell vizsgálnunk, hogy melyik kapun lehet a legegyszerűbben bejutni, ezt pedig a következőképpen fogjuk véghez vinni. Mivel 6 kapu van, ellenőrizzük őket, megvizsgáljuk, hol milyen létszámban van az őrség, majd ezeket az információkat összegyűjtve megtárgyaljuk, hol érdemes behatolni. Sajnos a Tábor belsejéről nincs semmiféle adatunk, így ha benn vagyunk, a csapatmunkára leszünk hagyatkozva, nem segít nekünk sem térkép, sem leírás. - lila szemeimmel végignéztem 3 sérült társamon, hátha valami nem világos, esetleg további kérdeznivalójuk akad. - Egy hatalmas területről van szó, tele épületekkel és sikátorokkal. - kissé hátradőltem. - A küldetésünk legfőbb célja a Táborban szolgáló vezetők elfogása vagy likvidálása. Azonban a lehető legnagyobb csendben kell véghez vinnünk. Pontos adataink nincsenek a benn szolgáló erők létszámáról és erejéről, így bármiféle figyelemfelkeltéssel megássuk a saját sírunkat. - akartam befejezni, mikor a velem szemben ülő fiú kérdezett.
- Vannak mások is a küldetésben vagy csak a mi csapatunk?
- Igen, vannak mások is. Jelen pillanatban azonban mind a két személy a Táboron belül tartózkodik, nem tudunk róluk semmit. Az egyikük a családunk tagja, Djuka Mizuri, a másik pedig a zsoldosként szolgáló Kazedando Soroshima - ahogy kimondtam a nevüket, kissé mintha megnyugodtam volna. bíztam bennük, tudtam, hogy ki fognak jönni és segítik az akciónkat.
Elővettem egy papírt, melyen szerepelnek társaim nevei - A kapuk ellenőrzéséhez szükségem lesz minden fontos információra a képességeitekről, miben jeleskedtek, bármi, ami előre viheti a küldetésünket. El is kezdem. Az én területem a Katon technikák, valamint az illúziók, Genjutsuk használata, mellyel meg tudok téveszteni másokat, emellett jártas vagyok a különféle Varjútechnikákban is.. - fejem kissé oldalra hajtottam, ránéztem a fehér hollóra - Ő itt a társam, Shirokage. Bár nincs kiképezve ninja állatnak, tökéletesen együtt működünk, és jelzi, ha valaki a közelben jár. - kezembe véve egy tollat a papírokat letettem az asztalra, majd a Getsugakure-i lányra néztem. - Munfurawa, ugye? Mit lehet rólad tuni? Kíváncsi vagyok a képességeidre, a jellemedre, a nálad levő felszerelésre, mindenre. - mosolyogtam felé. reménykedtem, hamar megtudom a szükséges információkat, melyeket a kis papírra feljegyzek. Miután mind a hárman bemutatkoztak, ismertetem velük a terv első részének lépését, a kutatást.


// Bejegyzés:
Lap 1:
Csapat vezetése. Tagjai: Djuka Munfurawa. Djuka Hiashi. Akari Tenshi. Djuka Mizuri, Táboron belül tartózkodik.
Tábor: 6 bejárat, 1 vízi, 1 elit /1; 5; D/. Főbejárat délen, 5 km-re. 15-20000 m2.
Személyek:
Munfurawa:
Hiashi:
Tenshi:
Lap 2:
Kapuk: //

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Szomb. Nov. 10 2012, 17:56

Ame egykedvűen ült a gyengélkedőn. Míg várakozott mit sem változott a gyászos hangulat, mely az ideutat jellemezte. Egyszerűen nem sikerült túllépnie a halál okozta sokkon, ráadásul ott ült vele Tenshi. Nem csupán bizalmatlan volt vele szemben, de mióta látta, milyen vadállati módon, érzéketlenül és szívtelenül gyilkol, jobb szerette volna, ha egész egyszerűen eltűnik az ő kicsiny világából. Yoru feszülten, füleit hátrasunyva ücsörgött Ame mellett. Nem értette igazán mi bántja a lányt, de azt érezte, hogy köze van hozzá a másiknak, így szemmel tartotta őt. A párduc jóval élőbbnek tűnt akkor a lánynál.
Ahogy Ame kilépett a sátorból, kezén a friss kötéssel, mély levegőt vett. Ismét próbált nyugalmat találni, de a tiszta, ízes kortynyi levegő sem segített ebben. Szomorú látványként, megereszkedett vállakkal döcögött hát át a nagy sátorba, ahová irányították őt, majd helyet foglalt és maga elé meredt. Felfogta mi zajlik körülötte, de nem lelte már magában a kellő elszántságot. Valahol mélyen azért imádkozott, hogy mindez bizonyuljon álomnak, vagy legalább érjen máris véget, miközben egy jóval erősebb gondolat arra buzdította hogy legyen újra erős, tökéletes, amilyennek Djukaként lennie kell.
- Remélem, nincsenek komolyabb sérüléseitek.- Ame csak a hangra nézett fel. Tekintete elidőzött a srácon, a mosolyon. Furcsán emberi volt a túl rideg világban, aminek látta most. Jól esett neki.
- Nos, mint tudjátok, országunkban felfedeztek egy eddig titkosan működő bűnszervezet bázisát, ahol illegális fegyver és embercsempészet zajlik. Ez a Tábor. A Tábor vezetője egy Báró-nak nevezett fickó, aki Iwagakureból szökött el, belekeveredett az alvilág mocskos ügyeibe és létrehozta a Tábort. Valószínűséggel már ők is tudják, hogy Getsugakure és szövetségi országa, Kirigakure csapatokat küld a Tábor felszámolása érdekében, ezért a Báró nagy valószínűséggel megerősíti a helyet, igen képzett és komoly testőrséggel bírhat.- Ame a srácot figyelte. Azt, amit mondott, már hallotta korábban a nagypapitól. Most nem a szavakra, hanem az emberségre volt szüksége. A nagypapira gondolva és a srác mosolyából erőt merítve végül megpróbált újra használható ninja lenni. Kissé talán nehézkesen, de megszólalt.
- Mit értesz pontosan a képzett testőrség alatt? Milyen erős lehet a Tábor védelme?- Valami ilyesmit kérdezett anno a nagypapitól is, de itt a bázison talán már többet tudnak a Táborról.
- A Bárónak feltehetőleg van egy elit védelme, melyet tetovált embere alkotják. Ezek a tetoválások látható helyen vannak, eddig 4 ilyen személyről tudunk - majd kis papíromat elővettem és mondtam - 1, 5, D. Őket a bázis kémei azonosították, és van egy 4. személy, az úgynevezett B - hangom kissé megváltozott, határozottabban folytattam. - A B nevű férfival én magam harcoltam, hihetetlenül erős személynek bizonyult, egy erős Chunnin szintjéhez tudnám hasonlítani, esetleg egy gyengébb Jounin is lehetett akár. Szerencsére a B már nincs az élők sorában. A többi személyről eddig annyit sikerült kideríteni, hogy a Tábor egy külön kapuján jutnak be. - A kérdés pedig igen érdekes válaszhoz vezetett, ami újra elkezdte táplálni benne a lelkesedést. Kíváncsisága végre visszahozott egy kis színt az arcára, mely bizonyára fetűnt Hiashinak, mikor a térkép felé hajolt.
- Mint ahogy láthatjátok, a Táborba 6 kapun lehet bejutni. Innen 5 km-re van a legközelebbi kapu, a Déli kapu. Az előbb említett Elit bejárat, melyen a tetovált személyek járnak ki-be, valamint egy kikötői, vízi kapu is van. - Ame próbálta nem pusztán átlátni a terület rendjét, de meg is jegyezni a lényeges pontokat. Az, hogy végre ismét volt valami kézzel fogható feladat, jó kapaszkodónak bizonyult a gyászos hangulat leküzdésére, de Ame lelkesedése továbbra sem volt igazán érezhető. Óvatos és tartózkodó maradt, érdeklődését inkább csak gesztusai mutatták.
- Hogy fogunk bejutni?-Tenshi/ Akemi kérdésére, bár tökéletesen helyénvaló volt, Ame összerezzent, és visszahúzódott a térképtől. Mióta beültek ide, nem foglalkozott a lánnyal, ám az most előtört a feledésből, amibe próbálta száműzni.
- Először is meg kell vizsgálnunk, hogy melyik kapun lehet a legegyszerűbben bejutni, ezt pedig a következőképpen fogjuk véghez vinni. Mivel 6 kapu van, ellenőrizzük őket, megvizsgáljuk, hol milyen létszámban van az őrség, majd ezeket az információkat összegyűjtve megtárgyaljuk, hol érdemes behatolni. Sajnos a Tábor belsejéről nincs semmiféle adatunk, így ha benn vagyunk, a csapatmunkára leszünk hagyatkozva, nem segít nekünk sem térkép, sem leírás.- Baljóslatúnak tűnt az, amit a mosolygós srác a küldetés alakulásáról mondott. Ame kételkedett abban, hogy képesek lesznek majd a megfelelő csapatmunkára egy teljesen idegen terepen.
- Egy hatalmas területről van szó, tele épületekkel és sikátorokkal. A küldetésünk legfőbb célja a Táborban szolgáló vezetők elfogása vagy likvidálása. Azonban a lehető legnagyobb csendben kell véghez vinnünk. Pontos adataink nincsenek a benn szolgáló erők létszámáról és erejéről, így bármiféle figyelemfelkeltéssel megássuk a saját sírunkat. - Ame csendesen gondolataiba zárkózott. A küldetés, hallva az eddigieket, bőven meghaladta azt a szintet, amit mint genin, teljesítenie kellene. Talán örült volna a dolognak, ha ez még Az előtt kiderül, most viszont sokkal élesebben vélte látni a veszélyeket. Mikor Hiashi kérdezett, Ame a testvérkéjére nézett. Nagyon jó kérdés volt, ami őt is érdekelte.
- Vannak mások is a küldetésben vagy csak a mi csapatunk?
- Igen, vannak mások is. Jelen pillanatban azonban mind a két személy a Táboron belül tartózkodik, nem tudunk róluk semmit. Az egyikük a családunk tagja, Djuka Mizuri, a másik pedig a zsoldosként szolgáló Kazedando Soroshima-Ketten... Ame több szövetségest várt. Kiri is rendesen alábecsülhette a probléma nagyságát, ha csak ez a.. hidegvérű gyilkos csatlakozott hozzájuk. Aztán valami ennél is meglepőbb dolog merült fel.
- A kapuk ellenőrzéséhez szükségem lesz minden fontos információra a képességeitekről, miben jeleskedtek, bármi, ami előre viheti a küldetésünket. El is kezdem. Az én területem a Katon technikák, valamint az illúziók, Genjutsuk használata, mellyel meg tudok téveszteni másokat, emellett jártas vagyok a különféle Varjútechnikákban is..- Már.. megint olyan helyzet látszott kibontakozni, melyben Tenshi, az idegen.. a gyilkos előtt kellett magáról nyilatkoznia. A mosolygós fickó nyilvánvalóan nem érezte az idegen jelenlétének veszélyességét.
- Ő itt a társam, Shirokage. Bár nincs kiképezve ninja állatnak, tökéletesen együtt működünk, és jelzi, ha valaki a közelben jár.- Ame rosszat sejtve figyelte a fiút. Lehet hogy lenyűgöző volt a madárkája, de nem akart bedőlni e szép képnek...
- Munfurawa, ugye? Mit lehet rólad tuni? Kíváncsi vagyok a képességeidre, a jellemedre, a nálad levő felszerelésre, mindenre. - Mikor a srác személyesen őt szólította, egy ideig tovább méregette őt, mielőtt biccentett volna. Úgy döntött, megpróbál megbízni benne, és, ahogy a három ellen is, a túlélést helyezi a lehetséges veszély problémája elé.
-Igen.. Munfurawa vagyok. Djuka Gemu lánya.- Hangsúlyozta ki a születését. Fontosnak érezte.. és megnyugtatónak. Kicsit olyan volt, mintha az apja ott lett volna vele, és a névbe kapaszkodva, most hogy nem kerülhette el, hogy meséljen magáról, megpróbálta végre összeszedni magát.
-Ő itt Yoru a társam. Mi elég régóta vagyunk együtt.-mutat a párducra, ami büszke pózban várakozott mellette.
- Még csak genin vagyok. Amivel rendelkezem a kis elsősegély dobozomon kívül, az jelenleg 4 füstbomba, 10 m drót, 5 kunai és 10 senbon, valamint az ellenségtől zsákmányolt katana.. de azt.. Ha Hiashi szeretné, szívesen átadom neki. Jobban ért hozzá. -néz Ame a barátjára, mielőtt folytatná.
- Az alapvető technikákon kívül képes vagyok alkalmazni a Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika-t, illetve jól értek a lopakodáshoz. A nagyapám tanított néhány.. különleges vadász technikát.-egy cseppnyi csúsztatás, csak Tenshi miatt. Ha már be kell számolnia arról, mihez ért, legalább úgy teszi, hogy megpróbál jól kijönni a dologból. Nem számít ha ezért esetleg balgának nézik.. Hiashi úgyis tudja az igazságot.. És itt, a többi Hold shinobi között, talán az sem lesz baj, ha Tenshi, ha esetleg miatta van itt, mégis megtudja hogy őt keresi... Hiashi úgyis lelőtte már a nevét...
- A nagyapám remekül értett ahhoz, hogy anélkül közelítsen meg állatokat, hogy azok meghallanák, majd puszta kézzel terítse le őket. Ezt szarvasokkal annak idején sokat gyakoroltuk, pedig azok híresen érzékenyek, szóval megy, és a másik dolog is, amit tanított, hasznos lehet. Megtanította hogyan használjam fel az erdők aljnövényzetében összegyűlő vizet arra, hogy párát létrehozva elrejtsem magam. -Ame kis meséje egyébként valódi jutsukról szólt, amit értő fül akár össze is rakhat, ha figyel a technikai megvalósítás leírására: Kirigakure no Jutsu/ Rejtőző Köd Jutsu, Muon Satsujin Jutsu /A Néma Gyilkolás Technikája. Ame ettől kezdve szótlanul figyelt a többiek bemutatkozására.
- Akkor most jövök én. Tenshinek hívnak, eredetileg Konohában születtem, de körülbelül féléve, egy tévedés miatt el kellett hagynom és onnan Vízbe szöktem. A klánom, nevet nem árulnám el, mert elég ismertek a falumba, fejvadászattal és orvoslással foglalkozik, emellett szinte mindenki ért a genjutsuhoz és kiképzésünk miatt képesek vagyunk valakiről elmondani, hogy mennyi a chakrája és meghatározni a helyzetét az általunk kifejlesztett távolságban. Igen, szenzor vagyok, jelenleg 50 méteres sugarú kör a hatókörzetem. Ismerem az alaptechnikákat és Ame által körülírt két technikát is. Ó a drága nagybátyám. A technikák, amiket ismerek az alapon kívűl és a korábban emlegetetteken kívül: Suiton: Mizugakure no Jutsu, Kage Shuriken no Jutsu // Árnyék Shuriken Technika, Youji // Fogpiszkáló, Genjutsu: kai// Feloldás, Nawanuke no jutsu// Szabaduló technika. Amennyiben kérdésetek van a technikákkal szívesen felvilágosítok bárkit, bár a nevek elég beszédesek. Emellett a felszerelésem:
1. széles övtáska: 5 robbanó cetlis kunai, 5 shuriken, reszelő, fiola víz, fenőkő, kés, 10 senbon,
2. széles övtáska: 10 kunai, 5 shuriken, 5 füstbomba, 10 senbon
hátizsák: egy rádió, 1 medikus készlet, 1 energiatabletta, 1 plazmatabletta, konoha fejpánt, 2 fuuma shuriken
egyéb:3 tanto, 2 ninjato, 1 katana
- Ahogy Tenshi elkezdett beszélni, AMe enyhén feszülten várja, mi sül ki a dologból. Tusta hogy a lány legalább az egyik különleges jutsu-ját ismeri, de azt remélte hogy az elméletet új közegbe helyezve meg tudja oldani, hogy egyszerűen átsikoljon felette. Ahogy mégis kiemelte az ő jutsuit, Ame igyekezett meglepett arcot vágni, lecserélve az eddigi kiüresedett kifejezést. Szerette volna ha az idegen lány azt látja, hogy az hogy a nagypapin kívül más is ismeri a vadász jutsukat, szinte lehetetlennek hat. A konok ellenállás gondolatába kapaszkodva Ame kicsit erősebb lett, de úgy döntött, akkor már megpróbálja megoldani azt hogy az idegen alábecsülje őt. Végül Hiashi is bemutatkozott.
- Én Djuka Hiashi vagyok a Djuka klán ifjú tagja és Getsugakurei genin. Jelenleg kettő kunai van nálam és egy tanto. A többi felszerelésemet Getsugakuréban hagytam és a ninjatomat és két kunait a harc során vesztettem el. Remélem tudok majd itt szerezni fegyvereket. Az alaptechnikákon kívül, nmem nagyon van más technikám, csak a Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció . Most nem szeretném elmagyarázni mire jó, majd meglátjátok.


A hozzászólást Djuka Munfurawa összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 11 2012, 18:32-kor.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Nov. 10 2012, 22:15

Hiashi nem tudta eltemetni a hullákat, mert nem akarta megérinteni őket. Simán felkaptam a testeket és a maradékait, majd eltemettem őket. Ezzel végezvén tovább mentünk, hamarosan megérkezhettünk getsu bázisára, ugyanis a társaim észrevettek egy számukra ismert egyént, egy szőke srácot egy varjúval a vállán. A srác bemutatkozott, majd egyből elvezetett minket a gyengélkedőre, ahol el is látták a sebeinket. Elállították a vérzést, majd összefogták a sebet és bekötözték. Nem volt újdonság, hiszen a családomba szinte mindenki ismert gyógyító technikát és általában mindig így látták el a sebeimet. Miután végeztek a kezeléssel, elküldtek a nagy sátorba, ahol az ismeretlen negyedik várt minket és amint mindenki megérkezett el is kezdte a tájékoztatást, bár nem volt túlságosan informatív megbeszélés.
- Remélem, nincsenek komolyabb sérüléseitek. Nos, mint tudjátok, országunkban felfedeztek egy eddig titkosan működő bűnszervezet bázisát, ahol illegális fegyver és embercsempészet zajlik. Ez a Tábor. A Tábor vezetője egy Báró-nak nevezett fickó, aki Iwagakureból szökött el, belekeveredett az alvilág mocskos ügyeibe és létrehozta a Tábort. Valószínűséggel már ők is tudják, hogy Getsugakure és szövetségi országa, Kirigakure csapatokat küld a Tábor felszámolása érdekében, ezért a Báró nagy valószínűséggel megerősíti a helyet, igen képzett és komoly testőrséggel bírhat.
Ekkor a pillanatnyi csendet, ami a levegő vétel volt, Ame használta ki egy kérdéssel.
- Mit értesz pontosan a képzett testőrség alatt? Milyen erős lehet a Tábor védelme?
A válasz elég hosszúra sikeredett, de kielégítő volt.
- A Bárónak feltehetőleg van egy elit védelme, melyet tetovált embere alkotják. Ezek a tetoválások látható helyen vannak, eddig 4 ilyen személyről tudunk - majd kis papíromat elővettem és mondtam - 1, 5, D. Őket a bázis kémei azonosították, és van egy 4. személy, az úgynevezett B - Hangja itt egy kicsit elkomolyodott. - A B nevű férfival én magam harcoltam, hihetetlenül erős személynek bizonyult, egy erős Chunnin szintjéhez tudnám hasonlítani, esetleg egy gyengébb Jounin is lehetett akár. Szerencsére a B már nincs az élők sorában. A többi személyről eddig annyit sikerült kideríteni, hogy a Tábor egy külön kapuján jutnak be. - Elővett egy térképet, majd elkezdte mutogatni a kapukat. - Mint ahogy láthatjátok, a Táborba 6 kapun lehet bejutni. Innen 5 km-re van a legközelebbi kapu, a Déli kapu Az előbb említett Elit bejárat, melyen a tetovált személyek járnak ki-be, valamint egy kikötői, vízi kapu is van.
Nekem is ezernyi kérdés cikázott a fejembe, de nem tudtam melyiket tegyem fel, így kinyögtem az elsőt, ami eszembe jutott hirtelen.
- Hogy fogunk bejutni?
A válasz ismét érkezett.
- Először is meg kell vizsgálnunk, hogy melyik kapun lehet a legegyszerűbben bejutni, ezt pedig a következőképpen fogjuk véghez vinni. Mivel 6 kapu van, ellenőrizzük őket, megvizsgáljuk, hol milyen létszámban van az őrség, majd ezeket az információkat összegyűjtve megtárgyaljuk, hol érdemes behatolni. Sajnos a Tábor belsejéről nincs semmiféle adatunk, így ha benn vagyunk, a csapatmunkára leszünk hagyatkozva, nem segít nekünk sem térkép, sem leírás. Egy hatalmas területről van szó, tele épületekkel és sikátorokkal. A küldetésünk legfőbb célja a Táborban szolgáló vezetők elfogása vagy likvidálása. Azonban a lehető legnagyobb csendben kell véghez vinnünk. Pontos adataink nincsenek a benn szolgáló erők létszámáról és erejéről, így bármiféle figyelemfelkeltéssel megássuk a saját sírunkat.
Ekkor Hiashi is feltett egy kérdést.
- Vannak mások is a küldetésben vagy csak a mi csapatunk?
- Igen, vannak mások is. Jelen pillanatban azonban mind a két személy a Táboron belül tartózkodik, nem tudunk róluk semmit. Az egyikük a családunk tagja, Djuka Mizuri, a másik pedig a zsoldosként szolgáló Kazedando Soroshima. - Ezután elővett egy papírt, amin a neveink szerepeltek, majd megkért, hogy mutatkozzunk be és mondjuk el a képességeinket.
- A kapuk ellenőrzéséhez szükségem lesz minden fontos információra a képességeitekről, miben jeleskedtek, bármi, ami előre viheti a küldetésünket. El is kezdem. Az én területem a Katon technikák, valamint az illúziók, Genjutsuk használata, mellyel meg tudok téveszteni másokat, emellett jártas vagyok a különféle Varjútechnikákban is.. - Itt az állatára nézett. - Ő itt a társam, Shirokage. Bár nincs kiképezve ninja állatnak, tökéletesen együtt működünk, és jelzi, ha valaki a közelben jár. Munfurawa, ugye? Mit lehet rólad tuni? Kíváncsi vagyok a képességeidre, a jellemedre, a nálad levő felszerelésre, mindenre.
- Igen.. Munfurawa vagyok. Djuka Gemu lánya. Ő itt Yoru a társam. Mi elég régóta vagyunk együtt. Még csak genin vagyok. Amivel rendelkezem a kis elsősegély dobozomon kívül, az jelenleg 4 füstbomba, 10 m drót, 5 kunai és 10 senbon, valamint az ellenségtől zsákmányolt katana.. de azt.. Ha Hiashi szeretné, szívesen átadom neki. Jobban ért hozzá. Az alapvető technikákon kívül képes vagyok alkalmazni a Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika-t, illetve jól értek a lopakodáshoz. A nagyapám tanított néhány.. különleges vadász technikát. A nagyapám remekül értett ahhoz, hogy anélkül közelítsen meg állatokat, hogy azok meghallanák, majd puszta kézzel terítse le őket. Ezt szarvasokkal annak idején sokat gyakoroltuk, pedig azok híresen érzékenyek, szóval megy, és a másik dolog is, amit tanított, hasznos lehet. Megtanította hogyan használjam fel az erdők aljnövényzetében összegyűlő vizet arra, hogy párát létrehozva elrejtsem magam.
A lány bemutatkozott és elmondta a képességeit is. ~Ha jók a sejtéseim, akkor a technika, amit nem mondott ki az általam is ismert néma gyilkolás és a kirigakure no jutsu, ami arra utal, hogy volt köze a falumhoz. Tudom, hogy nem lenne szép, de ezt jelentenem kell majd Meinek. Djuka Munfurawa a neve, de ha jól emlékszem, akkor Hiashi elkiáltott egy Ame nevet is a harcunk során. Jó lesz megjegyezni ezt. Már pedig a sejtéseid jók, a kölyöknek biztos volt kapcsolata a Víz országával.~
- Akkor most jövök én. Tenshinek hívnak, eredetileg Konohában születtem, de körülbelül féléve, egy tévedés miatt el kellett hagynom és onnan Vízbe szöktem. A klánom, nevet nem árulnám el, mert elég ismertek a falumba, fejvadászattal és orvoslással foglalkozik, emellett szinte mindenki ért a genjutsuhoz és kiképzésünk miatt képesek vagyunk valakiről elmondani, hogy mennyi a chakrája és meghatározni a helyzetét az általunk kifejlesztett távolságban. Igen, szenzor vagyok, jelenleg 50 méteres sugarú kör a hatókörzetem. Ismerem az alaptechnikákat és Ame által körülírt két technikát is. Ó a drága nagybátyám. - Játszottam rá Ame nagypapás történetére. - A technikák, amiket ismerek az alapon kívűl és a korábban emlegetetteken kívül: Suiton: Mizugakure no Jutsu, Kage Shuriken no Jutsu // Árnyék Shuriken Technika, Youji // Fogpiszkáló, Genjutsu: kai// Feloldás, Nawanuke no jutsu// Szabaduló technika. Amennyiben kérdésetek van a technikákkal szívesen felvilágosítok bárkit, bár a nevek elég beszédesek. Emellett a felszerelésem:
1. széles övtáska: 5 robbanó cetlis kunai, 5 shuriken, reszelő, fiola víz, fenőkő, kés, 10 senbon,
2. széles övtáska: 10 kunai, 5 shuriken, 5 füstbomba, 10 senbon
hátizsák: egy rádió, 1 medikus készlet, 1 energiatabletta, 1 plazmatabletta, konoha fejpánt, 2 fuuma shuriken
egyéb:3 tanto, 2 ninjato, 1 katana

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Hiashi on Vas. Nov. 11 2012, 18:26

Kodomo elkísért minket a korházi sátorba. Ott ellátták a két lányt. Nagyon mérges voltam magamra, amiért a két lány megsérült és még véletlen a nevüket is kiadtam az ellenségnek. És a legszégyenletesebb az volt, hogy én meg sem sérültem. Lehet nekem örülnöm kellett volna ezért, de most inkább szívesebben lettem volna bekötve, mint hogy Ame. Ahogy ellátták őket Kodomo elvezetett minket egy nagy sátorba ahol egy asztalhoz ültetett minket, majd elkezdte felvázolni a küldetésünket, a körülményeket, ilyeneket.
- Remélem, nincsenek komolyabb sérüléseitek. Nos, mint tudjátok, országunkban felfedeztek egy eddig titkosan működő bűnszervezet bázisát, ahol illegális fegyver és embercsempészet zajlik. Ez a Tábor. A Tábor vezetője egy Báró-nak nevezett fickó, aki Iwagakureból szökött el, belekeveredett az alvilág mocskos ügyeibe és létrehozta a Tábort. Valószínűséggel már ők is tudják, hogy Getsugakure és szövetségi országa, Kirigakure csapatokat küld a Tábor felszámolása érdekében, ezért a Báró nagy valószínűséggel megerősíti a helyet, igen képzett és komoly testőrséggel bírhat. - kezdet bele miközben a fehér holló, aki eddig a vállán pihent. Gondoltam megsimogatom, de végül inkább nem tettem, mert nem tudtam a természetét milyen.
- Mit értesz pontosan a képzett testőrség alatt? Milyen erős lehet a Tábor védelme? - a lány okos és fontos kérdésére sajnos nem tudtam megfelelő választ adni. - kérdezte Ame.
- A Bárónak feltehetőleg van egy elit védelme, melyet tetovált embere alkotják. Ezek a tetoválások látható helyen vannak, eddig 4 ilyen személyről tudunk - Kodomo válaszolt a kérdésére és elővett egy papírt. - 1, 5, D. Őket a bázis kémei azonosították, és van egy 4. személy, az úgynevezett B. A B nevű férfival én magam harcoltam, hihetetlenül erős személynek bizonyult, egy erős Chunnin szintjéhez tudnám hasonlítani, esetleg egy gyengébb Jounin is lehetett akár. Szerencsére a B már nincs az élők sorában. A többi személyről eddig annyit sikerült kideríteni, hogy a Tábor egy külön kapuján jutnak be. - elővett egy térképet, amin a Tábor volt található. - Mint ahogy láthatjátok, a Táborba 6 kapun lehet bejutni. Innen 5 km-re van a legközelebbi kapu, a Déli kapu. Az előbb említett Elit bejárat, melyen a tetovált személyek járnak ki-be, valamint egy kikötői, vízi kapu is van. -
- Hogy fogunk bejutni? - kérdezte Tenshi. Ez egy logikus kérdés volt. Ez a kérdés bennem is felmerült. -
- Először is meg kell vizsgálnunk, hogy melyik kapun lehet a legegyszerűbben bejutni, ezt pedig a következőképpen fogjuk véghezvinni. Mivel 6 kapu van, ellenőrizzük őket, megvizsgáljuk, hol milyen létszámban van az őrség, majd ezeket az információkat összegyűjtve megtárgyaljuk, hol érdemes behatolni. Sajnos a Tábor belsejéről nincs semmiféle adatunk, így ha benn vagyunk, a csapatmunkára leszünk hagyatkozva, nem segít nekünk sem térkép, sem leírás. Egy hatalmas területről van szó, tele épületekkel és sikátorokkal. A küldetésünk legfőbb célja a Táborban szolgáló vezetők elfogása vagy likvidálása. Azonban a lehető legnagyobb csendben kell véghezvinnünk. Pontos adataink nincsenek a benn szolgáló erők létszámáról és erejéről, így bármiféle figyelemfelkeltéssel megássuk a saját sírunkat. - modta Kodomo megint a mondandóját, amitől kicsit megijedtem. Ha ennyire erősek, akkor nem szabad semmit sem szem elől tévezteni és nagyon óvatosnak kell lenni. Úgy gondoltam, hogy ez sikerülhet, de ha kiszúr minket egy chakraérzékelő, akkor végünk. Ezért nagyon óvatosnak kell lenni különben végünk, ahogy Kodomo mondta. -
- Vannak mások is a küldetésben vagy csak a mi csapatunk? - tettem fel a kérdést. Gondoltam, hogy vannak, de azért megkérdeztem, hátha valami konkrét választ kapok. -
- Igen, vannak mások is. Jelen pillanatban azonban mind a két személy a Táboron belül tartózkodik, nem tudunk róluk semmit. Az egyikük a családunk tagja, Djuka Mizuri, a másik pedig a zsoldosként szolgáló Kazedando Soroshima. - válaszolt Kodomo és meg is keaptam a konkrétumot. Mizuri klántársam, örültem, hogy az ő nevét hallottam. Viszont nem tudtam ki az a Soroshima még ha a klán zsoldosa is nem tudtam ki az. De bíztam benne mivel a klánnak dolgozik. -
- A kapuk ellenőrzéséhez szükségem lesz minden fontos információra a képességeitekről, miben jeleskedtek, bármi, ami előre viheti a küldetésünket. El is kezdem. Az én területem a Katon technikák, valamint az illúziók, Genjutsuk használata, mellyel meg tudok téveszteni másokat, emellett jártas vagyok a különféle Varjútechnikákban is..- mondta el Kodomo milyen területen jó. Kicsit csodálkoztam, hogy ilyen fiatalon ért a Genjutsukhoz. - Ő itt a társam, Shirokage. Bár nincs kiképezve ninja állatnak, tökéletesen együtt működünk, és jelzi, ha valaki a közelben jár. - mutatta be a fehér hollót. Most már meg mertem tenni, hogy megvakartam a varjú tarkóját. Reméltem nem fog megcsípni. Miután ez megvolt, visszadőltem és továbbra is Kodomora figyeltem, aki most Améhoz beszélt. - Munfurawa, ugye? Mit lehet rólad tuni? Kíváncsi vagyok a képességeidre, a jellemedre, a nálad levő felszerelésre, mindenre. - kérdezte Amét, majd elővett egy papírt, amire elkezdte jegyzetelni azt amit Ame mondott neki. -
-Igen.. Munfurawa vagyok. Djuka Gemu lánya.- kezdett bele Ame. - Ő itt Yoru a társam. Mi elég régóta vagyunk együtt. - mutatta be a párducot, akit úgy gondoltam elég jól ismerek, akár a gazdáját, igaz csak ez lesz a második küldetésen együtt, de már egészen megkedveltük egymást az én véleményem szerint. - Még csak genin vagyok. Amivel rendelkezem a kis elsősegély dobozomon kívül, az jelenleg 4 füstbomba, 10 m drót, 5 kunai és 10 senbon, valamint az ellenségtől zsákmányolt katana.. de azt.. Ha Hiashi szeretné, szívesen átadom neki. Jobban ért hozzá. - mondta Ame, aminek nagyon örültem, hogy átadná nekem a fegyvert. Ha átadja, szívesen elfogadom, de ha nem akkor sem lesz semmi baj. - Az alapvető technikákon kívül képes vagyok alkalmazni a Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika-t, illetve jól értek a lopakodáshoz. A nagyapám tanított néhány.. különleges vadász technikát.A nagyapám remekül értett ahhoz, hogy anélkül közelítsen meg állatokat, hogy azok meghallanák, majd puszta kézzel terítse le őket. Ezt szarvasokkal annak idején sokat gyakoroltuk, pedig azok híresen érzékenyek, szóval megy, és a másik dolog is, amit tanított, hasznos lehet. Megtanította hogyan használjam fel az erdők aljnövényzetében összegyűlő vizet arra, hogy párát létrehozva elrejtsem magam. - fejezte be Ame a beszédét, majd Tenshi következett. -
- Akkor most jövök én. Tenshinek hívnak, eredetileg Konohában születtem, de körülbelül féléve, egy tévedés miatt el kellett hagynom és onnan Vízbe szöktem. A klánom, nevet nem árulnám el, mert elég ismertek a falumba, fejvadászattal és orvoslással foglalkozik, emellett szinte mindenki ért a genjutsuhoz és kiképzésünk miatt képesek vagyunk valakiről elmondani, hogy mennyi a chakrája és meghatározni a helyzetét az általunk kifejlesztett távolságban. Igen, szenzor vagyok, jelenleg 50 méteres sugarú kör a hatókörzetem. Ismerem az alaptechnikákat és Ame által körülírt két technikát is. Ó a drága nagybátyám. A technikák, amiket ismerek az alapon kívül és a korábban emlegetetteken kívül: Suiton: Mizugakure no Jutsu, Kage Shuriken no Jutsu // Árnyék Shuriken Technika, Youji // Fogpiszkáló, Genjutsu: kai// Feloldás, Nawanuke no jutsu// Szabaduló technika. Amennyiben kérdésetek van, a technikákkal szívesen felvilágosítok bárkit, bár a nevek elég beszédesek. Emellett a felszerelésem:
1. széles övtáska: 5 robbanó cetlis kunai, 5 shuriken, reszelő, fiola víz, fenőkő, kés, 10 senbon,
2. széles övtáska: 10 kunai, 5 shuriken, 5 füstbomba, 10 senbon
hátizsák: egy rádió, 1 medikus készlet, 1 energiatabletta, 1 plazmatabletta, konoha fejpánt, 2 fuuma shuriken
egyéb:3 tanto, 2 ninjato, 1 katana.
- mondta Tenshi, hogy miket tud és egy összefoglalót a felszereléseiről. Majd én következtem.-
- Én Djuka Hiashi vagyok a Djuka klán ifjú tagja és Getsugakurei genin. - kezdtem bele. - Jelenleg kettő kunai van nálam és egy tanto. A többi felszerelésemet Getsugakuréban hagytam és a ninjatomat és két kunait a harc során vesztettem el. Remélem tudok majd itt szerezni fegyvereket. - utaltam erre Kodomo irányába, hátha tudna ezen a problémán segíteni. - Az alaptechnikákon kívül, nem nagyon van más technikám, csak a Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció . Most nem szeretném elmagyarázni mire jó, majd meglátjátok. - mondtam társaimnak mosolyogva és kacsintottam egyet, hogy jókedvre derüljön mindenki. -
Reméltem hamarosan indulunk. Először csak megfigyelést végzünk, aminek örültem, mert nem akartam még egy ilyen nagyságú csatába keveredni. Ezen kívül megfordult a fejemben, hogy körülnézek, hátha találok valami fegyvertárast. De amíg Kodomo felírt mindent, addig én vártam nyugodtan a helyemen.

//Remélem jó lett a post. Sui ha lehet valahol vásárolni, akkor én majd szeretnék.//ú


Megbeszéltétek a saját kis problémitokat, a feladatot, és a vezér a kérdésekre is válaszolt, így ideje volt megkezdeni a feladatot, akár egyből behatolással, akár fázisokra bontva, nektek kell megoldani. //Visszatérünk a régi írásmódhoz. Sorrend legyen ez, még most, aztán majd változtatunk.//

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Csüt. Nov. 15 2012, 15:04

Társaim mind bemutatkoztak, majd elmondták, mire képesek, milyen felszereléssel tudunk operálni a küldetésünk során. Elhallgatva nem számítok hatalmas támaszra, több ellenfél ellen nem lesz jó harcolni. Ám nem is ez a cél. Küldetésünk lényege a csönd behatolás. Felíva a papírjaimra a frissen szerzett információkat, felkeltem az asztaltól, majd a térképre tettem a kezem.
- Amint mondtam, bejárat van itt, itt itt...itt - mindvégig ujjammal mutatva az irányokat - itt és itt. - majd jegyzeteimre néztem. - Hiashi, a tiéd lesz ez a kapu - mutattam a Déli kapura. - Tenshi, te kapod ezt a kaput - ujjam áthúztam a Déli kapuhoz legközelebbire. - Ame, a te feladatod lesz a Tengeri bejárat vizsgálása. Én pedig az elit személyek bejáratát fogom szemügyre venni. Mindenki kap 4 órát, hogy a lehető legtöbb információt beszerezze. - a térképet összehajtottam közben. - Személyek akik ki és bejárnak, őrök, váltási idő, bejutási lehetőségek. - mindenki elé tettem egy kis papírlapot, és egy íróeszközt. - Erre jegyezzetek fel mindent, amit csak láttok. - majd kardom oldalamon megigazítottam, Shiro-t a vállamra vettem. A felszereléseim már nálam voltak.
- Hiashi, itt van 5 senbon. Csak vészhelyzetben használd őket, ne pazarold. - majd körbenéztem - Indulunk. - jelentettem ki és kisétáltam a sátorból, végig a bázison, majd ki a kapun. Az egész csapatot a Déli kapu felé irányítom, majd a bázistól 1 km-re, amennyiben nem észlelünk ellenséges mozgást, kiadom az újabb utasításokat.
- 4 óra múlva itt találkozunk. A lehető legnagyobb csendben kell véghezvinni, akit elfognak, talán soha többé nem látjuk. A Bázist, amint már mondtam, igen magasan képzett shinobik is védik. Úgyhogy lehetőleg ne kerüljetek bajba. Amint valakit észrevesznek, a lehető leggyorsabban térjen vissza a Bázisra. Az idő sürget, nem tudjuk az összes bejáratot együtt ellenőrizni. Ezért a feladatot halálosan komolyan kell venni. - majd szívok egy mély levegőt - Indulás.
Ha lehetséges, és a kapuk egy vonalban megközelíthető, akkor együtt indulunk és folyamatos leválással ellenőrizzük a bejáratokat.

/Ha valaki komoly ellenségekbe ütközik, próbáljon meg menekülni és jelezni./


// Bejegyzés:
Lap 1:
Csapat vezetése. Tagjai: Djuka Munfurawa. Djuka Hiashi. Akari Tenshi. Djuka Mizuri, Táboron belül tartózkodik.
Tábor: 6 bejárat, 1 vízi, 1 elit /1; 5; D/. Főbejárat délen, 5 km-re. 15-20000 m2.
Személyek:

Munfurawa: Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika, Suiton használó, csendes lopakodás,
4 füstbomba, 10 m drót, 5 kunai és 10 senbon

Hiashi: Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció,
2 kunai, 1 tanto

Tenshi: Suiton: Mizugakure no Jutsu, Kage Shuriken no Jutsu // Árnyék Shuriken Technika, Youji // Fogpiszkáló, Genjutsu: kai// Feloldás, Nawanuke no jutsu// Szabaduló technika,
1. széles övtáska: 5 robbanó cetlis kunai, 5 shuriken, reszelő, fiola víz, fenőkő, kés, 10 senbon,
2. széles övtáska: 10 kunai, 5 shuriken, 5 füstbomba, 10 senbon
hátizsák: egy rádió, 1 medikus készlet, 1 energiatabletta, 1 plazmatabletta, konoha fejpánt, 2 fuuma shuriken
egyéb:3 tanto, 2 ninjato, 1 katana.

Lap 2:
Kapuk: //

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Csüt. Nov. 15 2012, 20:08

A röpke bemutatkozó véget ér, s Ame konokságából próbál erőt nyerni, és megszilárdítani ismét a tettvágyát. Ehhez pedig a tervre kellett figyelnie, vagyis arra, amit reményei szerint Kodomo az új információk által kidolgoz.
A lány a beállt néma csendben őt figyelte, majd ahogy a srác felállt, és megszólalt, szinte éhesen várta az eligazítást. Könnyebb volt erre az érzetre ráerősíteni, mint tovább marcangolni magát, őrlődve a kötelesség és a megrendült szív között... és míg újabb küzdelembe nem bonyolódnak, talán ki is tud tartani emellett a terv mellett. Most, hogy a taktika kialakulóban volt, már nem volt elég a felszínes figyelem a kapuk helyzete iránt, alaposan áttanulmányozta a rajzolatot.
-Rendben-biccentett, ahogy kiderült, az ő feladata a tengeri bejárat megvizsgálása, majd magához vette a az eszközöket. Csendes küldetésnek tűnt, és Ame szívből örült annak, hogy először pusztán vizsgálódnak, de teljesen mégsem tudta elnyomni a kétségeit, ő, aki máskor önbizalommal telve tökéletes Djuka kívánt lenni, most bizonytalankodott. Semmiképp nem akart belefutni ellenségbe, de tartott tőle, hogy elkerülhetetlen, hogy vizsgálódás közben egy olyan fiatal és tapasztalatlan genin, mint ő, veszélyes helyzetbe sétáljon, s ha mégsem történik úgy, tartott tőle, hogy nem sikerül elegendő információt szereznie.
Ame még mindig sápadt volt, mikor elindultak, s arca cseppet sem lett élettelibb, mikor elvált társaitól.
-Gyerünk Yoru.. Csináljuk meg a küldetést. Te.. menj kicsit előre és kövess távolabbról, és figyelj az idegenekre- intett az erdő felé. Mivel ketten voltak, és a macska jó érzékekkel bírt, jó tervnek tűnt, hogy valamivel távolabb tőle előőrsként, illetve lehetséges felmentőseregként segítse. Ő maga pedig, a kapuhoz közeledve úgy döntött, ideje ellepleznie a kilétét, Henge no Jutsu (Transzformációs technika) alkalmazásával egyszerű halászkölyökké alakult. A Holdban épp elég ideje volt a köznapi embereket tanulmányozni, köztük az ilyen kölyköket is, így új alakjában egyiküket utánozva egy elnyűtt ruhás, maszatos, mokány gyerek volt napszítta barna hajjal.
Úgy tervezte, keres majd egy jó helyet, ahonnan látja a bejáratot és letelepszik a megfigyelés idejére, ha pedig útközben esetleg mégis belefutna valami ellenségbe, remélte, hogy a Táborba érkező hajók esetén is úgy szokás, mint másutt: a lusta, munka elől iszkolni vágyó hajóskölykök nem zavarnak sok vizet, ezáltal a rangos, és erős emberek se törődnek túl sokat velük.avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Nov. 16 2012, 22:19

Elmondtuk a képességeinket és a felszerelést, amit Kodo lejegyzett egy papírra. Miután ezzel kész voltunk elmondta a tervét, majd kiadta a feladatokat, vagyis, hogy ki melyik kapunál végezzen felderítést. Én a Déli kapuhoz közelebbi kaput és a többiekhez hasonlóan 4 órát kaptam a feladat véghez viteléhez. Mindenki kapott papírt és tollat, amit el is raktam az egyik övtáskámba, hogy feljegyezze a látottakat. Miután megkaptuk a feladatot, elindultunk ki a sátorból keresztül a táboron. Ha érzékeim nem csalnak a déli kapu volt az irány, míg együtt mentünk folyamatosan vizslattam a szenzorommal a tájat esetleges idegen chakra után kutatva. Amikor a vezetőnk úgy döntött, hogy ideje az elválásnak, még egyszer körbepásztáztam a környéket. Ha nem érzékelek senkit, akkor szótlanul jelzek, hogy értettem a feladatot. Abban az esetben, ha viszont érzékelek valamit, akkor ezt a társaimmal is közlöm. (Itt a mesélőre bízom, hogy érzek-e valamit, és attól függően fogom lereagálni) ~Mit szólsz hozzá, ha elkapnak esetleg bevessük, hogy csak felmértem a helyet, mert elveszett ninja vagyok és keresek valakit, akit szolgálhatok? És mért akarod felmérni a helyet? Mert így megtudhatom mennyire felszerelt. Te tudod.~ Miután ezzel is kész voltam megcéloztam a célkapumat, amit csak annyira közelítettem meg, hogy én lássak, de engem ne lehessen kiszúrni. Kerestem egy fát, aminek a tövében esetleg van valami víz, hogy használhassam a nem rég tanult technikámat, Mizugakure no jutsut. Ha esetleg nem lenne egy tócsa, akkor csak egy fa árnyékába elmutogatom a kézjeleket és egyszerűen vízzé válok és figyelem a terepet.

//Nem volt leírás a terepről, így nem tudtam, hogy milyennel dolgozzak és a cseréket és az őrséget is rád bízom.//

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Hiashi on Hétf. Nov. 19 2012, 17:38

Kodomonak az egész csapat elmondta mit tud. Kicsit rosszul éreztem magam mivel a többieknek több technika van a bírtokukba és mint gondoltam Kodomo elég nagy szinten van, mivel ért a genjutsukhoz, aminél ha jól tudom elég sok nagyszintű technika van, még ami azok között gyengének számít. Kodomo kiosztotta számunkra a feladatot, ami nekem annyira nem volt ínyemre. Egyrészt nem gondoltam, hogy mindegyik bejáratot figyelni kell, másrészt szétválni egy ilyen környezetű helyen nem jó ötlet. Elég nagy szintű emberek lehetnek odabent és ha valaki érzékeli a jelenlétünket végünk van. De a küldetést teljesíteni kellett. Ha ő a parancsnok akkor követnem kell az utasításait. Bírtam Kodomot, csak a terve nem tetszett, de ezt azonnal elűzte belőlem, mivel adott 5 senbon tűt. Nem nagyon haszháltam ilyet még életemben, de mindennek eljön az ideje. A végén meg is szerethetem. Megmutatta Kodomo, hogy a Déli kapuhoz kell mennem, majd ahogy a csapat elindult én is elindultam a célterület felé. Ha odaérek elbújok a legjobb rejtekhelyen és előveszem az egyik kunaimat és a kezemben szorítom és végzem a megfigyelést. Négy órám van rá. Megfigyelem az őrváltást, azok felszerelését, a ki és bemenő embereket, a kapu környezetét.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Csüt. Nov. 22 2012, 20:45

//Suigetsu és a többi táborozó//

Ma majdnem feleslegesen jöttem be Getsu-ba. Először a vezető elküldött, mert nem tudott nekem küldetést adni. Így megbeszéltük, hogy mellém rendel valakit, aki tanít nekem egy hasznos technikát. Nos, ezt igen gyorsan letudtuk, elsajátítottam egy újabb tintás jutsut. Alig sajátítottam el, a Sensei máris eltűnt... Még meg sem tudtam köszönni a segítséget, úgy elrohant. Viszont ekkor kezdett csak igazán felpörögni a napom. Ugyanis egy küldönc érkezett a kiképzőterephez és máris átadta a vezetőnk parancsát, miszerint egy alvilági banda felszámolásához kell előkészíteni a terepet.
Így kerülök hát ide, a táborba. Vagy én érkeztem túl korán, vagy már elkéstem, de az egyszer biztos, hogy senki sincs itt.

//Suigetsu kérésére módosítva//


A hozzászólást Takeyanagi Tomoko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 23 2012, 20:16-kor.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Pént. Nov. 23 2012, 19:25

Kodomo:

Úgy döntöttél te fogod az elit beléptetőrendszert vizsgálni, így arra is visz az utad. Megpróbálsz a lehető legjobb helyen meghúzódni, és figyelsz. Észreveszed, hogy nem túl nagy a forgalom a kapunál, ami amúgy a 8 méter fallal egy magas, és egy bódé áll mellette, két egyenruhás, fegyveres őrrel. Senki se ki, se be, négy órán keresztül, így a tapasztalat, amivel gazdagodtál, az, az, hogy érkezésed után három órával lecserélték az őrséget, és 50 percenként láttál belül, egy pillanat erejéig egy 5 fős fegyveres alakulatot masírozni.

Ame:

A Tengeri bejárat, és a halászkölyök története maradt rád, és álcád jól választottad meg. Nem is foglalkoztak a parton ülő kisgyerekkel, így az hallhatott olyanokat, amit nem neki szántak.
- Emlékszel az Iwa-i mihasznákra? Meghalt a második is, már csak az a Shaka, vagy ki maradt. Szerintem ő se húzza sokáig, senki nem áll meg a mester kínzásai előtt. Biztosan néhány nap. - nevetett.
- Inkább dolgozzunk, mert mi is megkapjuk a részünket. - vette komolyan a másik. A kisfiú megfigyelhette, hogy a hajók alapos átvizsgáláson keresztül mehetnek be csak a táboron belülre, amit hajónként 8 ember végez el, elég alaposan. Egyszerre csak három hajóval tudnak foglalkozni, de a négy óra alatt nem is láttál ilyen esetet, mindig csak egy volt a terítéken. A fő őrség, akik a beléptetésnél állnak, 5 egyenruhás, fegyveres férfiból állt, akik két óránként cseréltek egy ugyan ilyen csapattal. A fal itt is jelen volt, csak egy kis "kivágás" volt rajta a víznek.

Tenshi:

Nem vagy képes vízzé válni, az a Suika no Jutsu, ami "kicsit" nagyobb chakraszint mellett tanulható, esetlegesen elbújhatsz egy pocsolyában, amit találsz is, így elvégzed a műveletet. Viszont ez által csak hallasz, és nem látsz, csak is magad fölé, így nem tudod megfigyelni az őrséget, de hallod a természet nagyszerű zenéjét, és néhány őrt, amint melletted menetelnek, körülbelül 1 óránként. A négy óra letelt, ideje visszaindulni.

Hiashi:

A főkapu megfigyelése nehéz feladat, és hálátlan. Nagy a forgalom, nagy a veszély, és mindent meg kell jegyezned. Látod, amint szekerek állnak sorba, hogy bemehessenek a feketepiacra, külön sorban emberek, akik valószínűleg a vásárlók. Távol vagy, így azt veszed észre, hogy sok emberrel kezet fognak a katonák, viszont vannak, akik e köszönési formát hanyagolják, és így a katonák is hanyagolják őket. A szekereknél más a helyzet, átvizsgálják az árut, alaposan, majd csak utána engedik be őket. Körülbelül tizenöt őr áll a kapuban, és egy óránként váltják egymást. A fegyver jelenlétére azonnal támadnak, így eset, hogy egy férfi meg is halt a kapu tövében a szemed láttára. Majd szépen lassan le is telt a négy óra.

Tomoko:

Megérkezel a hosszú út után, és látod az ismerős arcokat, akik nemrég tértek vissza a megfigyelésről, és a sátor felé tartanak. Be is állsz Kodomo elé, hogy értesítsd, te vagy az új tag.

avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. Nov. 26 2012, 17:47

A tervem nem úgy jött be, ahogy terveztem, ugyanis elfeledkeztem arról a tényről, hogy a jutsum használata eléggé korlátozza a képességeimet. A technika segítségével 4 órán keresztül hallgathattam az erdő csodás zaját és a mellettem körülbelül óránként elvonuló katonák zaját. Az őrségről így viszont nem tudtam meg semmit, viszont az időm letelt, így sajnos információ híján kellett visszamennem a bázisra, ahol egy újabb ismeretlen állt a vezetőnk mellett. Odamentem hozzájuk és közöltem a tapasztalataimat.
- Sajnos elszámítottam magam és a nem rég tanult technikámat nem úgy használtam, ahogy kellett volna, így sajnos nem nagyon tudok információt szolgáltatni, bár a négy óra alatt 4 őrjárat is elvonult mellettem, tehát körülbelül 1 óránk van azon a területen átjutni, mielőtt újra arra járnának.
Nem túl sok minden, de néha az embernek hibáznia kell, hogy tanuljon belőle és legközelebb okosabb legyen.~Hülye vagy gyermekem.~ Nem nagyon foglalkoztam a belső hanggal, hiszen erre magamtól is rájöttem, hogy hülyeséget csináltam, mert nem kellett volna teljesen eltűnnöm a pocsolyában, csak nyakig.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Hiashi on Hétf. Nov. 26 2012, 18:44

A Déli kapunál, a főbejáratnál nem volt könnyű dolgom. Rengeteg volt az ember, a szekér és ezeket mind meg kellett volna jegyeznem. Természetesen ami fontosabb volt az az őrváltás volt és hogy mennyi őr is volt ott. Ha jól számoltam tizenöt őr állhatott a kapuban, akik egy óránként váltották egymást. Néhány vásárló és a katonák illedelmesen üdvözölték egymást, viszont többen ezt hanyagolták. Nyílvánvalóan nem tartották nagyra az őröket, pedig én kicsit sem akartam volna velük szembe kerülni. A szekerekre különösen oda figyeltek, minden zeg-zugot átkutattak. Egy embert meg is öltek, ami eléggé megrázott, mivel a saját vásárlójukat ölték. Bár nem lehetett tudni pontosan miért, de valószínüleg fegyver miatt jutott a halál sorsára. Majd lassan letelt a négy óra és szépen, megfontoltan, ahogy csak a lábam bírta futottam vissza a bázisra. Ahogy megérkeztem és megvártam, hogy mindenki egybe gyűljön el kezdtem volna mondani a látottakat, de Tenshi megelőzött ezért először ő számolt be arról, hogy mi történt nála, viszont sok, hasznos információval nem szolgált. Miután elmondta én következtem.
- A felderítésemet sikeresnek ítélem... - kezdtem bele. - mivel elég információt tudtam meg arról, hogy ott nem valószínű, hogy könnyen át tudnánk jutni. Tizenöt őr tartózkodik a kapunál, akiket egy óránként váltottak. Igaz a szekereket nagyon átvizsgálják, de egy Henge no jutsuval, akár át is csúszhatunk a sok emberrel együtt, de azt nagyon ügyesen kell csinálnunk. Nehezítené a feladatunkat, hogy a fegyver láttára támadásba lendülnek. Ennek meg is volt az áldozata, szóval a fegyvereket el kell rejtenünk, vagyis csak kevesett vihetnénk magunkkal. Részemről ennyi most szeretnélek titeket hallani. - néztem Kodomora és Améra, ahogy befejeztem a beszámolót.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Kedd Nov. 27 2012, 21:34

A megfigyelés Ame tervei szerint alakult, és bár az volt a feladata, hogy minden kis infó morzsát összeszedjen, élvezte is a kis pihenőt, így már csak ezért is hitelesen játszotta a szerepét. A gondtalan halászkölyök szerepében kicsit ő is kezdte átérezni az egyszerű élet derűjét, melyre már szüksége volt a lelki viharok közepette.
Először magát a bejáratot vette szemügyre, mely sokkal tudatosabban felépített, zordabb képet festett, mint várta volna. A keskeny bejárat, és a folyamatosan ellenőrzött hajók, és az őrök nem kecsegtették könnyű bejutással, összességében mégis úgy érezte, érdemes lehet majd itt próbálkozni.
Az elcsípett beszélgetések más lapra tartoztak. Igen érdekes infók voltak, amiket kotnyeles kölyökként is érdekesnek talált volna, megfigyelőként azonban az Iwai mihasznákról elcseppentett kis tudás éles figyelmeztetés volt arra, hogy észnél kell lenniük a betörésnél, egyúttal bár mégiscsak iwagakure-ről volt szó, remélte, hogy még megmenthetik a szerencsétlent. A kínzások gondolatára kirázta a hideg... E kis gondolati kitérő után az őröket is alaposan megfigyelte, és megjegyezte a váltásokat. Az idő végül meglepően gyorsan lepergett, az eddigi nihilista módján szedte össze magát, és indult el egy fás rész felé, figyelve nem kelt-e túlzott feltűnést, és ha nem követik, akkor egy kis kitérővel visszakanyarodik a táborba.

Már saját alakjában lépett a társakhoz, s nagyra nyílt szemekkel, egy pillantra megtorpant Tomoko láttán. Yoru nem volt ilyen szégyenlős, a táborban épp csak csatlakozott a lányhoz, már rohant is, hogy üdvözölje Tomokot.
-Ööö.. szia- Ame enyhén zavarban köszönt, majd enyhe pírral az arcán hajtotta le a fejét. Már nem kételkedett a küldetés sikerében, hiszen végre itt volt Tomoko is. Ahogy Hiashiék beszámoltak a küldetésükről, időről időre lopott pillantásokat vetett a fiú felé, majd ahogy rá került a sor, kissé félénken szólalt meg.
-Sikeresen, minden gond nélkül értem el a megfigyelő helyem. A fal épp olyan magas, mint a többi részen, csak egy keskeny részen nyitott a hajók számára. A belépőkre öt őr vigyáz, ők egyenruhában, felfegyverezve állnak, és kétóránként váltják egymást, a hajókat pedig alaposan átvizsgálják. Nem sietik el, egy hajót nyolcan néznek át.. úgy saccolom, egyszerre hárommal tudnának foglalkozni, de amíg a megfigyeléseimet folytattam, nem volt erre példa... - majd hozzá teszi a saját véleményét.
-Úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy ennyien vannak, itt meg lehet próbálni a bejutást. Adja magát, hogy akár a víz alatt próbáljunk bejutni. Az őrök nincsenek állandó készültségben, kicsit figyelmetlennek tűnnek, bár végzik a munkájukat, ha kell. Én... hallottam őket beszélni.- Ame itt Tenshire nézett, most először sajnálkozva.
- Félnek a Bárótól, mert komoly büntetéseket szab, ha tétlenkednek.. és... beszéltek arról is, hogy.. volt néhány foglyuk.. Iwagakure-ből, és már csak egyikük van életben... Shaka-nak nevezték.. de a kínzások miatt neki sem jósolnak hosszú életet.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. Nov. 28 2012, 22:02

Amint a felderítést kiosztottam, én magam is elindultam a saját kapumhoz, hogy szemügyre vegyem. Egy fa tövében bújtam meg, jól ráláttam a kapura, az erdő aljnövényzete pedig remek búvóhelyet biztosított. Ahogy gondoltam, a kaput alig őrzik, nincs is rá szükség, ha az elit személyek használják. tetoválásokat kerestem. A kapu üres volt, csupán a körülötte állomásozó őröket láttam. Elnézve nem ez lenne a legjobb ötlet a bejutásra. Furcsa zaj ütötte meg a fülem. Léptek hangja. Bár csend volt, a távolból lépések sokaságát hallottam. egy kisebb csapat futott végig a bázison. Valószínűleg belső ellenőrzést is tartanak, nem csak a kapukat védik. Amint megfigyeltem, 50 percenként haladtak el a kapu előtt. Letelt az időm, elindultam vissza. A lehető legcsendesebben és legóvatosabban hagytam el helyem, majd visszatértem és megvártam a jelentéseket.
Tenshi érkezett vissza legelőször. Minden információt papíromra írtam, bár most inkább figyeltem és összegeztem a lehetőségeinket. Hiashi majd Ame is beért. Tensi nem sok mindent tudott meg, sajnos, majd Ame következett. A kapu leírása jobban tetszett már, ontolóra vettem a tengeri kaput. Ekkor jött Hiashi, majd beszámolt a főkapuról. Mindent összevetve bárhol is fogunk bemenni, nem lesz egyszerű menet.
- Kézfogás? - kérdeztem vissza Hiashinak, bár inkább magamnak tettem fel a kérdést. Lehet, hogy valamiféle jelet keresnek, vagy egyéb engedélyt. A tengeri kapunál 5 fős őrség védelmezi, azonban ha Ame észrevétlenül kémkedett, talán bejuthatunk ott is. valamiért a főkapu tűnt számomra a legbiztonságosabbnak, hisz amint hallottam, nem mindenki beszélt az őrökkel.
Ekkor egy váratlan pillanatban embereim közül kilépett egy rég látott ismerős, Tomoko.
- Üdvözletem. Most, hogy teljes a csapat, a terv a következő lesz. - kezdtem bele, majd kardom elővettem és a földbe kezdtem el rajzolgatni. - Ame, ha jól tudom, te és Tomoko jól kijöttetek az előző küldetéseiteken. Tenshi-vel 3-an fogtok elindulni a Tengeri bejáratnál. egyszer már sikerült az őröket kijátszanod, sikerülni fog még egyszer. Bízom benned. Hiashi, te pedig velem jössz a főkapun keresztül. - rajzoltam egy kör, mely a tábort jelölte, 2 nyilat, mutatva a bejutási helyszínt. Ha sikerült bejutnunk, akkor elindulunk, hogy ismét találkozzunk. Ha benn vagytok, ilyen irányban induljatok el - mutattam kardommal a kör belsejében a faltól méterekre beljebb. lehetőleg épületek, kis utcák között könnyedén el lehet rejtőzni. - Ha ismét együtt vagyunk, akkor elindulunk a Tábor szíve felé, mely remélhetőleg a központban lesz. A feladat, hogy feltűnésmentesen bejussatok, ha kiszúrnak, akkor a küldetésnek vége, ha nem kapnak el, akkor húzzátok meg magatokat valahol. Gyerekekként közelítsétek meg a kaput, ott pedig a vevők, árusok külsejében hatoljatok be. Mi vásárlókként fogunk bemenni. Ha benn vagytok, akkor pedig találkozzunk itt - körözgettem a fekete pengével a földön. - Középen van a két kaputól. bízom bennetek. Most pedig, indulás. Ame, kérlek mutasd be a többieknek, milyen személyek járhatnak ki és be a kapun. - Majd Hiashihoz fordultam. - Mi egy kocsihoz fogunk csatlakozni, ne csinálj semmi feltűnőt. A fegyvereket jól rejtsétek el. - majd eltettem kardom tokjába, lecsatoltam, és mindenem tekercsekbe pecsételtem. - Indulunk, Hia

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.