Getsugakure-Taktikai bázis

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Csüt. 29 Nov. 2012 - 22:33

Utam végéhez értem, legalábbis ideiglenesen. Belépdelek a bázisba, miközben egy csapat érkezik. Ekkor szúrom ki az ismerős arcokat, aminek hatására azonnal elmosolyodok. Kacsintok egyet Ame felé, majd Kodomo-hoz sietek. Azonban közben Yoru "letámad". Lehajolok hozzá és megsimogatom, majd az ölembe veszem.
- Üdvözletem! - köszöntöm Kodomo-t, miközben a cicust simogatom. - Egy közös küldetésre küldtek engem. Segítek teljesíteni a feladatot!
Ezután nem szórakozunk sokáig, a főnök neki is lát vázolni a tervet. Így hát csendben figyelem, hogy mit is kell csinálnunk. Próbálok Ame mellé állni, Yoru-t pedig leteszem a földre. Nagyon örülök, hogy Ame-vel kell bejutnom a bázisba, ráadásul egy másik lány is lesz velünk. Mondjuk ő annyira nem jön be nekem, szerintem nem ér fel Ame szépségével.
A küldetésünk eléggé egyszerűnek tűnik, ők mégis túl feszültek... Úgy néz ki, hogy rám vár a feladat, hogy kicsit oldjak a hangulaton.
- Nos, akkor vezess minket Ame! - mondom vidáman, egy hatalmas mosollyal az arcomon. - Ezen a vízi bejáraton hogyan akarunk bejutni? - kérdezem, mint aki oda sem figyelt az eligazításon.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. 29 Nov. 2012 - 22:48

Találkozások megtörténtek, tervet a vezető kiagyalta, és máris útnak indította a csapatokat. Egy a vízi bejáraton, egy a fő bejáraton, nem rossz ötlet, de talán elhamarkodott döntés ketté válni, ki tudja látjátok-e még egymást. Megtörténtek az előkészületek, és meg is indultok a kijelölt helyszínekre.

1-es csapat

A három fő együtt közelíti meg a vizeket, és látják, amint épp a nyolc őr átvizsgál egy igen nagy hajót. Nagyjából két-három óra telhetett el Ame vizsgálata óta, így nektek kell eldöntenetek mit tesztek, közben azt is észreveszitek, hogy egy hajó közeleg felétek.

2-es csapat

Ti arra lesztek figyelmesek, hogy egy óriási sorba kell beállnotok, ha be akartok jutni.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Pént. 30 Nov. 2012 - 19:43

A terv készen állt, nem akartam egy percet sem időzni tovább, így elindultunk. Elöl haladtam, majd lassan elérkeztünk a Főbejárathoz. Hiashi-nak intettem, álljon meg, miközben egy bokorba térdeltem le, halkan. A kapu előtt egy igen hosszú sor állt. Egy pár perc erejéig szemügyre vettem a helyzetet, a katonákat, felszereléseiket, ha láttam, valamint, az oszlopban állókat. Valamint a kapuban folyó kézfogásokat. Nagyon érdekelt, mi lehet az. Miután alaposan megfigyeltük őket, használva a henge no jutsu-t, a sorban állók ruhájának kombinációjából felöltözünk, és beállunk a sorba. ha sikerül feltűnésmentesen beolvadnunk, akkor nem tehetünk mást, mint kivárjuk, míg sorra nem kerülünk. Mindaddig figyelemmel kísérem a kézfogást, illetve ha hallok valamit a beszélgetésükből az őrök és a sorban állók között, felmérem a helyzetet, és ha úgy tűnik, veszélyes, talán a sor elhagyását is megkockáztathatjuk.
Ám ez még odébb van. fegyvereinket a lehető legjobban elrejtettük, indulhatunk a sorba.
- Semmi feltűnősködés - szóltam halkan társamnak, bár szerintem tisztában volt ő maga is a dolog súlyosságával. Egy rossz lépés és kudarcot vallottunk. Remélhetőleg nem lesz gond és bejutunk.
Ha benn vagyunk, akkor a megbeszélt irányba elindulunk, hogy találkozhassunk a másik csapattal.
//Kodomo ruháját 3 személy ruhájából kevertem össze, arcom idősebbnek, Hiari arcára mintáztam. tekercseim pedig, hogy ne buktassanak le, szintén alkalmazva rajtuk a Henge no jutsu-t árunak alakítottam át. Az árut a mesélőre bízom, nem tudom pontosan, miket szállítanak be.//

// Bejegyzés:
Lap 1:
Csapat vezetése. Tagjai: Djuka Munfurawa. Djuka Hiashi. Akari Tenshi. Djuka Mizuri, Táboron belül tartózkodik.
Tábor: 6 bejárat, 1 vízi, 1 elit /1; 5; D/. Főbejárat délen, 5 km-re. 15-20000 m2.
Személyek:

Munfurawa: Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika, Suiton használó, csendes lopakodás,
4 füstbomba, 10 m drót, 5 kunai és 10 senbon

Hiashi: Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció,
2 kunai, 1 tanto

Tenshi: Suiton: Mizugakure no Jutsu, Kage Shuriken no Jutsu // Árnyék Shuriken Technika, Youji // Fogpiszkáló, Genjutsu: kai// Feloldás, Nawanuke no jutsu// Szabaduló technika,
1. széles övtáska: 5 robbanó cetlis kunai, 5 shuriken, reszelő, fiola víz, fenőkő, kés, 10 senbon,
2. széles övtáska: 10 kunai, 5 shuriken, 5 füstbomba, 10 senbon
hátizsák: egy rádió, 1 medikus készlet, 1 energiatabletta, 1 plazmatabletta, konoha fejpánt, 2 fuuma shuriken
egyéb:3 tanto, 2 ninjato, 1 katana.

Lap 2:
Kapuk: Főbejárat, tengeri//

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Hiashi on Kedd 4 Dec. 2012 - 19:53

// Bocsánat a késésért.//

Miután elindultunk a taktikai bázisunkról mindenki a maga csapatjával. Én Kodomoval mentem, Ame, Tenshi és Tomoko pedig együtt. Mi Kodomoval pedig az általam megfigyelt Déli kapu felé vettük az irányt. Ahogy odaértünk Kodomo intett nekem és azonnal beugrottunk egy bokorba ahol elkezdtük a Henge no jutsut alakalmazni. Mivel nem akartam feleslegesen chakrát ezért a ninjato tartóját levettem a hátmról, ástam egy kis rést és leszórtam földdel, hogy ne találják meg. A Henge no jutsuval felvettem egy szakállas, komor képű ember arcát, akin barna köpeny volt, fekete nadrág és egy hosszú ujjú sötétbarna pulóvert. A két shurikentartót a combomon pedig két tekercs álcáját adtam nekik, mintha egyszerű írnok lennék. Még volt nálam egy tanto, amivel nem tudtam, hogy mit kezdjek. Fel próbáltam venni vele egy ecset formáját, majd amikor ez sikerül, akkor az ecsetnek álcázott tantot belerakom a zoknimba, hogyha szükség lenne rá gyorsan tudjam elővenni. Majd amikor mindketten kész voltunk beálltunk a sorba, majd Kodomo óvatosságra intett.
- Ha kérdezik én a te segítőd és írnokod vagyok. - súgtam oda Kodomonak. -
Ahogy a sorban álltunk eszembe jutott, hogy a többiek is próbálnak bejutni. Reméltem, hogy egyikünk sem fog lebukni és épségben teljesíthetjük küldetést.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Kedd 4 Dec. 2012 - 21:19

// Elnézést a késésért, tudom tegnapra ígértem reagot, de nem voltam elég jól az alkotáshoz.//

Ame enyhén meglepődik, ahogy a taktika vázolása közben Kodomo megszólítja, így cseppet késik a válasszal.
-I--igen. Jól kijöttünk-pillant a srácra, majd gyorsan lesüti a szemét. Remélte a fiú is úgy gondolja, mint ő.. reméli, hogy nem puszta rutin volt számára a küldetés, nem feledhető élmény... Persze az a vigyor, amit rá villantott, könnyen jelenthette, hogy ő is élvezte... mélázásából Kodo további szavai zökkentik ki.
-Hogyan? Hárman? Én?- Ez egyszer semmi kifogása nem volt Tenshi ellen, hiszen a bizalom, amit a testvér neki szavazott olyan hirtelen jött. Kérdések kergették egymást a fejében: Miért vállunk külön? Miért nem Hiashit választotta? Hisz ő a rangidős a csapatában.. Miért nem Tomokot? A srác hihetetlenül profinak és higgadtnak tűnt.. És miért nem Tenshit?
Ő, Ame, ahogy önmagát látta a legkevésbé alkalmas volt a feladatra, hisz oly kevés tapasztalattal bírt, és most az ő feladata lenne, hogy biztosítsa a bejutást a csapatának? Rájuk nézett. Tomokora és Tenshire, s ezúttal sem csodálatból, sem félelemből nem pillantott a padlóra. Új csapatát figyelte.. Az embereket, akiknek sorsát Kodomo most a kezébe adta.
-Nos.. a.. a tábort álcában közelítettem meg. Egy egyszerű halászgyerek alakját vettem fel, és a vártak szerint, vajmi keveset törődtek velem...- talán így kell elkezdeni. Yorun kívül még nem irányított, a macskát pedig egyszerű volt, hiszen ők ketten olyan jól megértették egymást.
-Bár említettem a víz alatti bejutás lehetőségét, azt hiszem azt kizárhatjuk. Kósza ötlet volt, és azok akik ekkora falakat húznak fel, nyilván nem fogják kifelejteni a víz alatti védelmet. A javaslatom... nos. Kodomo utasítását követve halászkölykök alakját öltsük fel. Mivel a fal magas és őrzött, a hajókat pedig elég erőteljesen átnézik, ráadásul nem bízhatunk abban, hogy fel tudunk jutni egyre, mikor a kapuhoz érünk, egy egyszerű játék. Az őrök, ahogy eddig látszott, lebecsülik a gyerekeket, és mivel nyilvánvalóan pénzéhes fráterek, azt kell megadni nekik, amire vágynak. Pénzt.- egy rövid szünetet tart.
-Nem megvesztegetésre gondolok, hanem egy megjátszott vitára közöttünk talált vagy szerzett nagyobb értékű pénz miatt, ami elég hangos és gyerekes ahhoz, hogy mintegy "véletlen" a kapuhoz érve, épp belefutva egyikükbe, az őrök úgy döntsenek, nekik bizony igazságot kell szolgáltatniuk, és nyilván lenyúlni a pénzt, és elzavarni a kölyköket. Eközben úgy vélem meg lehet oldani, hogy bejussunk a kapun, ha ügyesen helyezkedünk... Mi a véleményetek?- teszi fel a kérdést.
-Árusokat vagy vevőket bemenni nem láttam ez idő alatt, akik a tenger felől jönnek, hajóval érkeznek.-teszi még hozzá, majd ahogy gyors tanácskozásukat megtartják, elindulnak a kapu felé.

Ahogy megérkeznek, meglapulva a közeli bokrokban, tartottak egy rövid helyzetfelmérést. Egy nagyobb hajót épp most ellenőriztek, egy másik pedig érkezőben volt. Micsoda szerencse. Ame a többiekre pillantott, majd vissza a hajóra. Azt saccolgatta, mennyire lehet messze, és el lehet-e érni. Így hogy lehetőség volt rá, hogy hajón jussanak be, át kellett gondolni ezt a lehetőséget is.
-Hajlok arra, hogy maradjunk az eredeti ötletemnél.. Ha egy hajó érkezik, az leköti az őrök egy részét, és a kapunál maradtakat kell átejteni. Mit gondoltok?- kérdezte újfent, persze ezúttal a már használt halászkölyök alakjában.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd 4 Dec. 2012 - 22:17

Laváltunk Kodoékról. Nem tudtam, hogy a csapat másik lány tagja, akit Kodo vezérnek nevezett ki, nem tudom mit talált ki, de igazából nekem se volt ötletem, az új fiúban, ahogy egyenlőre senkiben nem bíztam a csapatban, hiszen én kívül álló vagyok és senki sem szereti a külsősöket, még akkor se, ha szövetséges ország shinobija az illető. Nem nagyon tudtam eldönteni, hogy mennyire erősek, bár a chakrájuk alapján nem sokkal vannak feljebb egy kezdő gennin szintjénél. Nem tudom, hogy öltek-e már embert, de én imádom, amikor az ellenségeim vére folyik le a kardomon. Ekkor Aménak ötlete támadt, hogy az általa használt álcát használjuk mi is. ~Honnan akarja a pénzt előbányászni, amit a katonák le fognak nyúlni?~ Ezt a gondolatomat szóvá is tettem, hiszen nem állt szándékomba pénzt adni a küldetésbe, még ha majd fizetségként azt is kapunk.
- Mi lenne, ha klónokat használnánk? Lenne egy jó forgató könyvem erre az esetre.
Nem tudom, hogy belemennek, de a reakciójuktól függetlenül folytatom az ötletem.
- Ti létrehoztok két kölyök formájában, akik veszekednek valamin, majd én az apa formáját felvéve megjelenek ködbe burkolózva, aminek a takarásában ti be tudnátok osonni.
Várom a reakciókat, majd folytatom.
- Ennek több buktatója is van és jó lenne, ha mondjuk nem sima bunshinokkal próbálkoznánk, bár erre nem látok túl sok esélyt és az időzítés nagyon fontos. Jó lenne összerakni egy forgatókönyvet a szöveg és a klónok miatt. Vagy van egy másik verzió, hogy ti mentek be gyerekek formájában és ködben ott hagytok 1-1 klónt.
Ez csak ötletként merült fel bennem, nem nagyon zavar, ha leszavazzák, hiszen most ötletelünk és nem lehet egyből tökéletes tervvel előállni.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szer. 5 Dec. 2012 - 10:07

Csendben figyelem az eseményeket, így hamar észre veszem, hogy Ame kissé bizonytalan a dolgában. Ahogy előadja az ötletét, bólogatni kezdek. Egyetértek vele, ráadásul megbízok az eddigi észrevételeiben és a terével is. Hiszem, hogy meg tudjuk csinálni.
- Ne aggódj Ame, én mindenben melletted állok és segítek, hogy minél jobban sikerüljön a küldetés! - nyugtatom meg, amint elindulunk megvalósítani az ötletét.

Amint megérkezünk a helyünkre, kissé át kell értékelnünk az eddigieket. Ugyanis egy hajó érkezik be, ami kissé módosíthat a tervünkön. Ame viszont szeretne az eredeti ötletnél megmaradni.
- Jól van, akkor maradjunk az eredeti tervnél. - mondom, miközben egy új alakot veszek fel. Még az arcomat is lecserélem, nem szeretném ha esetleg később felismernének.
- Szerintem a te terved túl macerás. Ráadásul a hirtelen támadt köd túl feltűnő lenne. Illetve a felnőttektől bizonyos papírokat is elkérnek, amivel igazolják kilétüket. Tehát én azt mondom, hogy Ame ötlete a nyerő. Három halászgyerek nem kelt feltűnést, ha pedig faggatóznának felőlünk, akkor elmondhatjuk, hogy a szüleink a városban élnek és nagyon mérgesek lesznek, ha nem megyünk haza hamarosan.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Pént. 4 Jan. 2013 - 22:39

A Küldetésünk egy hónapja megállt, Suigetsu, a mesélőnk eltűnt, így egy gyors szavazásban arra a döntésre jutottunk nagy részben, hogy amíg a mesélőnk nem tér vissza, a küldetést lefagyasztjuk. Több mesélőt kérdeztem meg, elvállalna e minket, ám időhiány és egyéb elfoglaltságok miatt visszadobták, és javasolták a fagyasztást. remélem, Suigetsu hamarosan visszatér, mert rendkívül jó és ötletes mesélő volt.
A mesében résztvevő karakterek: Tenshi, Tomoko, Soroshima, Djuka Ame-Hiashi-Mizuri-Kodomo
A mesélőkeresést 1 hónap múlva újrapróbáljuk, addig talán lesz valakinek ideje Smile

Djuka Kodomo

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Uchiha Itachi on Csüt. 21 Feb. 2013 - 14:57

Végül megszületett a döntés és ismét két csapatra oszlottatok. A felhasznált információk segítségével próbáltok bejutni a táborba. Jelenleg nem tudok semmit a másik csapatról, de mivel eddig nem történt semmi különös valószínűsíthető, hogy nem buktatok le. Annyit tudtok, hogy bent a táborban magasan képzett és erős shinobik állomásoznak akik csak a báró parancsára várnak, hogy lecsapjanak a behatolókra. Még szerencse, hogy nem sejtik, hogy behatolók vannak a környéken.

1-es csapat:
Talán ti jártatok jobban mert az őrség figyelme megoszlik a rakomány és a hajó legénysége közt így az álcátok beválik és sikeresen áthaladtok az első ellenőrzési ponton. A megbeszéltek szerint most lesz egy pár szabad percetek és meg tudjátok beszélni a további stratégiát a hajó rakterében. Össze is gyűltök és már éppen kezdenétek bele az események megvitatásába amikor hirtelen a számotokra plafon másoknak öreg padló lemezek recsegni kezdenek valakinek a lépteitől. Azonnal világosság válik számotokra, hogy az illető elég jó súlyban lehet. A folytatás rajtatok áll. Elbújtok vagy megpróbáljátok becserkészni az illetőt aki a raktér felé közeledik?

2-es csapat:
Kodomo vezetésével sikerül bejutni a tábor területére majd ott egy sátorban találtok menedéket a kíváncsi szempár elől. Bár ti sokkal többet szenvedtetek a bejutással mint társaitok Kodomo józan ítélő képességének sikerült nektek is átverekedni magatokat ezen az akadályon. Amint levetetitek az álruhát és már kezdenétek bele a beszédbe hirtelen egy őr tépi fel a sátor oldalát és elképed amikor meglátja a két behatolót! Villámgyorsan kell cselekednetek itt nincs idő habozni. Ki kell iktatni a veszély forrást különben az egész küldetésnek lőttek és lehet, hogy az életeteknek is!

// 1-es csapat: Ame, Tenshi, Tomoko. 2-es csapat: Kodomo, Hiashi. Soroshima: neked a következő körben azt kellene leírnod nagyjából 20 sorban, hogyan menekíted meg az eszméletlenre vert Mizurit! A következő post határideje: Február 28. azaz 1 hét múlva csütörtök, a sorrend nekem nem számít csak azért a csapaton belüli összhangot lássam! //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. 22 Feb. 2013 - 22:24

A tervünk, hogy halászgyerekeket játszunk, bejött. Annyira jók voltunk, hogy az egyik hajóra is feljutottunk. Az őrség figyelme megoszlott a legénység és a rakomány között, így ránk nem figyelt senki. Nyertünk egy rövid időt, hogy megbeszéljük a folytatást. Nos a tervezés kezdését egy súlyos gond, egy ember közeledte szakította meg, aki nem lehet egy könnyű eset, csak ha a lépteinek súlyát figyeljük. Nem nagyon volt időnk gondolkodni, így nekem jutott eszembe a megoldás. Igaz a technikát még így nem használtam, de mindent ki kell próbálni, sajnos azt nem mérhettem fel, hogy rendelkezik-e chakrával a közeledő, hiszen, ha igen, akár meg is érezheti azt.
- Valaki adjon egy drótot és feküdjetek a földre!
Súgom oda társaimnak és veszek elő egy kunait. Ha megkapom a kért eszközt, akkor a kunaira kötöm a drótra.
- Ha jelzek, akkor átfuttok a lépcső alá, de azonnal, mert nem tudom meddig tudom fenntartani.
Súgom ezt is. Ha megértették és már látom a figurát, akkor megcélzom a karját és a dróton keresztül aktivizálom a Kanashibari//paralizáció technikát. Innen viszont minden a tudásomon és a figurán múlik. Sajnos csak egyetlen próbálkozásom van és ha ez nem jön be, akkor nagy pácban leszünk, így muszáj minden erőmet beleadni, hogy sikerrel járjak, ha ez csak néhány másodpercet is jelent a társaimnak.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Vas. 24 Feb. 2013 - 16:45

Fél siker volt, hogy a hajóra feljutottak. A terv persze, hogy a Táboron belülre kerüljenek, még zajlott, és pillanatról pillanatra kicsit módosult, mint mikor a kapu helyett a hajóra játszották fel magukat. Koiji jól kitanította a hajósmesterségre és a hajós életre, s bár akkor nem számított rá, hogy egy hobbi ilyen hasznos lesz, most meglepően jól szolgált.
-Nos, amíg lehet, jobb ha játsszuk a kölyköket. A hajó tele van rakománnyal, amit odabenn biztos ki kell pakolni. Az kapóra jön majd nekünk. Leviszünk egy-egy ládát aztán meglógunk.- végső soron továbbra is úgy tűnt, szem előtt lenni a legjobb álca, és ki lenne olyan túlbuzgó, hogy ártalmatlan, munkájukat végző kölyköket molesztáljon...? Ame gyorsan vázolta tehát fel a bejutás ötletét a rendelkezésre álló röpke időben, ha már Kodomo rá bízta a csapatot. Aztán felkapta a fejét a cseppet sem ígéretes padlórecsegésre, ami igen ékesen jelezte a közeledőt.
-A bejárat mellé, két oldalra! Tegyetek úgy, mintha ellenőriznétek a rakományt..- fojtott hangon valami olyasmit akart kihozni a dologból, hogy a stratégiai helyeket elfoglalva látszólag bíbelődjenek a csomagokkal, mint akik előkészítik a lerakodáshoz, és várják ki a megfelelő pillanatot az esetleges támadással, de Tenshi megelőzte újra önállósítva magát. Ami a zárt térben nagyon nagyon nem tűnt jónak. Itt nem volt könnyű lehetőség a menekülésre, ha esetleg úgy fordul a dolog, ami pedig adódott, az is olyan zajjal kellett, hogy járjon, ami biztos hogy mindenkit azonnal felriasztana. Ahogyan egy technika elvétett alkalmazása is. És épp olyan bajos lehetett a túlzott késlekedés is.
Esélyes volt, hogy az érkező az ellenőrzők tagja, bár ha eddig nem vette sietősre a lépteit, az azt jelentette, hogy nem fedezte fel őket maga alatt. Az viszont túl szép lett volna, ha azt feltételezi, hogy csak bekukkant, és nem használ valami technikát, hogy alaposan felmérje a dolgokat, és épp ilyen könnyelműség lett volna azt feltételezni, hogy gyenge alak.
Ame egy pillanatra Tenshire nézett. Vajon elég erős lenne a közeledő ellen? Magabiztos volt, de elég erős lenne?
-Előbb játszunk... Csak ha szükséges, akkor támadd meg.- persze Tenshi nem az a típus volt, aki hallgatna másokra.. és Ame biztosra vette hogy el fogja hamarkodni az egészet és nemcsak a kijáratot torlaszolja el, de idő előtt figyelmeztet mindenkit odakinn.
-Vagy legalább várd meg, amíg nem láthatják a kintiek...- mormolta ahogy átadta a saját drótját. Nem volt biztos abban, hogy ez jó döntés, de ha volt a lánynak egy hatásos támadása, nem tagadhatta meg tőle az eszközt egy teljesen idegen, kiszámíthatatlan és veszélyes terepen. Vagyis nem tudhatta előre, mikor lehet szükség rá, még ha most nem is helyeselte az azonnali támadást. Megtehette volna, hogy csak később adja neki a drótot, de akkor azt kockáztatta volna, hogy nem adódik több alkalom rá, mielőtt Tenshinek használnia kellene az ismeretlen technikáját.
És épp úgy veszélyes volt túlzott figyelmet kelteni is. Ha fellármáznak mindenkit, és bejutnak, az ellenség valószínűleg alaposan átnézi majd a tábort, ami Kodomo-ékat is veszélybe sodorja.. Attól nem tartott, hogy Tenshi őt és Tomokot veszi majd célba. Ez a helyzet neki is épp olyan veszélyes volt, sőt, talán veszélyesebb is, hiszen rangidősen nyilván őt gondolták volna vezetőnek.
Ame aztán Yoru füléhez hajolt, és néhány utasítást suttogott belé. Próbálták belé sulykolni, hogy mindig gondolkozzon előre, de fiatal fejjel ne volt könnyű nagy stratégát játszani. Yoru mindenesetre vele volt, és mint oly sokszor máskor, alkalmas volt az aduász szerepére. Ha rosszul mennek a dolgok, kell valaki, aki magára vonja a figyelmet és a Tábor teljes riadóztatása helyett csak egy kis területen belül kelt zavart. Yoru erre jó volt. Ha úgy tűnik, baj lesz, a macska emberként feltűnést keltve fut majd pár kört odafenn, az ez esetben Ame által keltett ködben, ami őket jótékonyan elrejti ( Kirigakure no Jutsu), és a tengerbe vetve magát úszva indul vissza a Hold felé, vagyis amint lehet a partra úszik, és az erdőben fogócskázik majd kicsit, remélhetőleg maga után vonva az ellenfeleket, amíg ők megpróbálnak meglépni. Ha minden jól megy, ezt sikertelen behatolási kísérletnek fogják majd elkönyvelni a táborosok. Ami a lehető legjobb amit ki lehet hozni, ha leleplezőnek.
Ez persze a vészforgató könyv volt, ami Ame parancsára indulna el... a leányzó viszont remélte, hogy némi játékkal sikerül megúszni. Hitelesen tudta alakítani a hajós kölyköt, aki morog, és a többiekkel pöröl, hogy ellenőrizzék a köteleket, és a rakományt, különben a kapitány szíjat hasít a hátukból, és remekül tud Uramozni bárkit..
A várakozás mindenesetre ettől kezdve feszültté vált, hiszen akár az első pillanatok előtt eldőlhet, hogy mit kell majd tenni. Mert bármi is lesz, lehetőleg meg kell előzni hogy az érkező olyan hangot adjon ki, ami miatt felbolydulhat a hajó. Épp ezért lehet, hogy hiába a tervezgetés, Tenshi támadása után azonnal szükség lesz a Shushin no jutsu//fürge test alkalmazására, meg egy ütésre lehetőleg egy tompa trauma fegyverrel, vagy ököllel, ami mindig kéznél van, hogy ezt megelőzzék.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Hétf. 25 Feb. 2013 - 10:08

Minden az eddig megbeszéltek szerint halad és közönséges utca gyerekként túljutunk az 1. ellenőrzési ponton. Sikeresen feljutottunk egy hajóra és el is bújtunk rajta. Azonban a java még hátra van... ezután már valószínűleg minden egyre nehezebb lesz.
Ahogy várakozunk léptek zajait halljuk a fejünk felől. Valaki erre tart. Tenshi azonnal előáll egy offenzív ötlettel, Ame pedig szintúgy benne van a dologban. Erre csak megcsóválom a fejem.
- Szerintem ne lépjünk fel ellenségesen, még ne! - szólalok meg halkan. - Maradjunk meg a szerepünknél, legrosszabb esetben létrehozok egy tintaklónt, amivel elcsalom őket és mások figyelmét is felkeltem rá. Ha azt követik, addig van esélyünk tovább jutni! Ráadásul néhány rémült gyerek annyira nem is feltűnő. Munfu, tiéd a döntés! Így vagy úgy, de bejutunk.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Hiashi on Szer. 27 Feb. 2013 - 21:05

*Tábor*

Kodomoval sikeresen bejutottunk a Táborba és bevetettük magunkat egy közeli sátorba és levetettük magunkról az álcát. Nagyon izgultam, hihetetlen gyorsan vert a szívem. De sajnos levegőt sem volt időm venni, mert egy őr belépett a sátorba, aki meglátott minket. Tudtam, hogy valószínűleg normál sebességgel nem érnénk el és nem tudtam, hogy Kodomonak van-e olyan képessége, amivel gyorsabban elkaphatjuk ezért rám maradt a munka. Előhúztam a tantómat az övből. Erősen megmarkoltam és keresgélni kezdtem, egy olyan pontot az őrön, amit ha eltalálok biztos, hogy meghal, de nem fogja figyelmeztetni a többi banditát. Nagyon kevés időm volt rá, de végül megtaláltam a megoldást. A Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció technika használásával odaugrok az őr elé és egy eőrs mozdulattal a nyakába állítom a tantomat. Reméltem sikerül. Arra nem gondoltam, mennyi vérrel járhat, az hogyha a nyakszúrás után kirántom a pengét a nyakából és sajnos még nem tapasztaltam soha ennyi vért, ezért ha ez megtörténik akkor valószínüleg rosszul fogom érezni, magam és némi támogatásra lesz szükségem, hogy átvészeljem ezt a borzalmat.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. 27 Feb. 2013 - 21:53

A kapun, bár feszülten, lassan, de végül bejutottunk. Még csak szemügyre sem vettek minket az őrök. A kapun belépve elénk tárult az óriási komplexum. legalábbis egy része. Az épületek, sátrak eltakarták a beljebb levő részeket, ám azt már most megállapíthattuk, egy komplett városba léptünk be. *Hogy nem tűnt fel ezidáig senki sem sem ez a hely?* kérdezte magában. Egy közeli sátorba tértünk be Hiashival, hogy megálljunk, várjunk egy kicsit, esetleg tervet szőjünk a továbbiakról. Álcánkat feloldottuk, majd neki is álltunk a beszélgetésnek. Ám nem tartott sokáig rejtőzködésünk, mikor a sátorba lépett egy idegen. pontosabban egy helyi őr.
*Ezt nem hiszem el* tétlenkedett a fiú. Épp öve felé nyúlt, hogy egy kunai-t fogjon, ám társa megelőzve őt egy pillanat alatt előtte termett és kardjával támadni készült.
- Szép munka volt, Öcskös - habár az Öcskös kifejezés nem igazán volt helytálló, és talán kicsinyítésnek érezhette néha, én mégis örültem, hogy ez a fiú a rokonom, hogy ő is a család tagja és velem együtt harcol. - Gyorsan fejlődsz, és nagyon szép irányba - tettem kezem a vállára, nyugtatva, látva a sokkolt állapotát - Elvégre egy osztagvezetőtől nem is várhat mást az ember - mosolyogtam felé.
Ha sikerül az őrt likvidálni, azonnal behúzzuk a sátor belsejében, ha lehetséges elrejtjük, az esetleges vért pedig ruhájával feltöröljük, hogy véletlenül se hagyjunk nyomokat. Ha ezzel megvagyunk, ajánlom ismét a Henge no jutsut, azonban őrök bőrébe bújva, talán nem lesz olyan feltűnő. A sátorban való bujkálás sem épp a legnyerőbb ötlet, így sétálunk egyet, mint akik járőröznek az utcák között. Eközben Ame-ék felé sétálunk, pontosabban a bejáratuk irányába.
Ha találunk egy kis sikátort, ahova senki sem lát be, akkor ujjamba harapok, majd a földre nyomom két tenyerem
- Kuchiyose no jutsu: Sagasukumi. - A technika létrejötte után egy tucatnyi fekete varjú jelenik meg, akik szétszóródva a Tábor területén repülnek, felderítik a területet. A varjak csendes repülését Álcázó rejtek technikájuk is segíti, hogy szinte teljesen feltűnésmentesen derítsék fel a területet. A varjak, miután befejezték a feladatot, visszatérnek, majd jelentik, mire bukkantak. Fontosabb helyekre küldöm őket, mint a város központja, Ame-ék felé, valamint a minket körülvevő terület. A varjak, miután befejezték feladatukat, egy pillanat alatt eltűnnek. Talán ezzel a technikával többet megtudhatunk a Táborról, ezt pedig felhasználhatjuk a tervezéshez.

Megjegyzés: Ha Hiashi gyors akciója kudarcot vall, egy kunai elhajításával én is akcióba lépek
//A technika leírását itt megtalálja a mesélő//

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Uchiha Itachi on Vas. 3 Márc. 2013 - 19:42

Első csapat (Ame, Tenshi, Tomoko):
Nos Tenshi terve valóban a gyors és egyszerű megoldás lett volna amit azonban Tomoko ellenzett... Vajon ő látta jól a helyzetet, hogy még tettetni kellene a játszadozó vagy raktérben pakoló gyerek szerepét? Minden esetre amikor Tenshi szembefordul ezzel a több mint két méter magas hústoronnyal akkor egy picit elveszít az önbizalmából. Itt még lett volna választása, hogy eldobja-e a kunait vagy nem, de végül Ame is támogatta az ötletét ezzel meghozva a végleges döntést. Tenshi akcióba lendült ám a kunaija lepattant a férfi páncélzatáról aki ostoba tekintetével most beméri a lányt és elbődülve olyan erővel vágja fejbe, hogy Tenshi azonnal elveszti az eszméletét és a szemközti deszkák fogják fel a becsapódását. Ame és Tomoko realizálják, hogy felbőszítették a férfit és lehet, hogy most az életükért kell küzdeniük és még elvesztették az egyik csapattársukat, legalábbis ebben a harcban már biztosan nem számíthatnak a segítségére.

Második csapat (Kodo, Hiashi):
Amint az őr belép a sátorba és meglát titeket Hiashi azonnal rá is ugrik, ám a fiú ezúttal alábecsülte ellenfelét aki egy képzett harcos reflexeivel mellkason rúgja a fiút a levegőben aki ettől átrepül a sátor másik végébe és bár az eszméletét nem veszti el, de pár percig még biztosan levegőért fog kapkodni. Kodo kunai kését a férfi a levegőben arrébb üti kivont katanájával. Még szerencse, hogy a fiú most meg tudja szakítani és meglátja a rést az őr védelmén, talán ha ezt nem használja ki akkor el is buknak...

// Sorosima bár ebben a körben még nem volt létszükség, hogy írjál, de a következőben számítunk rád, vagy jelezd ha nem szeretnél tovább játszani. Tomoko user kérésére NJK-vá változik szóval őt mostantól én irányítom illetve Ame is mozgathatja minimális szinten amíg nem találkoztok újra Kodoékkal (ha találkoztok Smile ). Tenshi a következő körből még biztos, hogy kimaradsz a vakmerőségednek hála. Hiashi te már fel tudsz állni, de még levegőért kapkodsz egy darabig és lehet inkább jobban jársz ha átgondolod az életed amíg Kodo lepofozza a tagot! //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Vas. 3 Márc. 2013 - 19:56

Hiashi akciója halálra volt ítélve. Az őr hihetetlenül gyors reflexeinek köszönhetően szegény fiúra olyan rúgást mért, melytől a sátor végében találta magát. Az őr felé hajított kunai-omat is sikeresen hárította hirtelen előrántott karjával, azonban talán ez a mozdulat okozhatta vesztét. Míg kezét kitartotta, a szőke fiú gyors kézpecsételésbe kezdett
- Katon: Hinoshuriken - mondta ki a technika nevét. A fiú nem aprózta el, ebben a helyzetben nem is lehetett a véletlenre bízni. Száját 6 db lángoló shuriken hagyta el, melyek egyenesen a férfit vették célba. A shurikenek hihetetlenül gyorsan szelték végig a kettejük közötti távot, gyilkosan rontottak a férfira.
Ha sikerül a fiú akciója, akkor az őrt behúzva a sátorba hátraviszi, majd Hiashihoz rohan, megnézni, mennyire súlyosak a sérülései, már ha vannak. Bár nagyot esett, remélhetőleg nem lesz semmi baja a továbbiakban.
- Jól vagy, Öcskös? - kérdezi mosolyogva, kezét a fiú felé nyújtva.
Azt őrt ezután elrejtjük, az esetleges vért pedig ruhájával feltöröljük, hogy véletlenül se hagyjunk nyomokat. Ha ezzel megvagyunk, ajánlom ismét a Henge no jutsut, azonban őrök bőrébe bújva, talán nem lesz olyan feltűnő. A sátorban való bujkálás sem épp a legnyerőbb ötlet, így sétálunk egyet, mint akik járőröznek az utcák között. Eközben Ame-ék felé sétálunk, pontosabban a bejáratuk irányába.
Ha találunk egy kis sikátort, ahova senki sem lát be, akkor ujjamba harapok, majd a földre nyomom két tenyerem
- Kuchiyose no jutsu: Sagasukumi. - A technika létrejötte után egy tucatnyi fekete varjú jelenik meg, akik szétszóródva a Tábor területén repülnek, felderítik a területet. A varjak csendes repülését Álcázó rejtek technikájuk is segíti, hogy szinte teljesen feltűnésmentesen derítsék fel a területet. A varjak, miután befejezték a feladatot, visszatérnek, majd jelentik, mire bukkantak. Fontosabb helyekre küldöm őket, mint a város központja, Ame-ék felé, valamint a minket körülvevő terület. A varjak, miután befejezték feladatukat, egy pillanat alatt eltűnnek. Talán ezzel a technikával többet megtudhatunk a Táborról, ezt pedig felhasználhatjuk a tervezéshez.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Hiashi on Szer. 6 Márc. 2013 - 18:39

A támadásom azt ittem tökéletes lesz. De tévedtem. Amint megjelentem az őr gyorsabb volt nálam és egy hihetetlen erős rugást kaptam be, amitől a sátor másik felében kötöttem ki és nehezem kaptam levegőt. Még egy ideig kapkodtam csak a levegőért. A földön fekve nem tudtam mi történik, de azt kivettem, hogy Kodomo támadásba kezdett még hozzá valamilyen technikával. Reméltem sikerül, mert jelenleg nem lenne jó ha ránkriasztanák az egész Tábort. Úgy gondoltam, hogy még egy ideig ott maradok, hogy összeszedjem magam ezért megpróbáltam mély levegőt venni. Ha Kodomonak sikerül legyőzni az őrt és felsegít akkor a tervének megfelelően felveszem a Henge no jutsuval az egyik őr alakját. A tantot, bárhova is eset, megkeresem és még az alakváltás előtt visszarakom a tartójába. Majd ha ezek megvannak várok Kodomo parancsára, mivel bízok benne, hogy jól fog vezetni és megtaláljuk Améékat.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Szer. 6 Márc. 2013 - 23:09

Első csapat

Tenshi, amint megkapta a drótot, mozgásba lendült. És a Djuka lány pont ettől félt. Persze ő adta a kezébe az eszközt tulajdonképpen áldását adva rá, és ő is vezette a kompániát, így aztán nem bújhatott ki a felelősség alól, de szívének naivabb fele mégis hitte, hogy nem lesz elhamarkodott cselekedet... Mindenesetre ezen rágódni nem most kellett, mikor Tenshi hevesen nekiugrott az alaknak, majd elszundított a padlón. Végső soron ki számíthatott arra, hogy egy ostoba nagy páncélos alak érkezik?
Ame, ha nem látta volna a fickó tekintetét, a benne ülő ostobaságot, szokásos ellenfélként kezeli. Bár valószínűleg akkor sem cselekedett volna másként, mint most, ahogy a batár barbár teljesen elborulva magasodott előttük. Nem ígért túl sok jót a helyzet... vagyis lényegében sokkal rosszabb kilátásaik voltak, mint egy elmés alakkal szemben, aki talán megpróbált volna profitálni abból, hogy megfogja őket... Ame fejében egy pillanatra megfordult, hogy itt kellene hagyni Tenshit, de valószínűsítette, hogy a fickó rajta élné ki a bosszúszomját, s ha mégis maradna szegényből valami, nyilvánvalóan mutatná a kísérletet a behatolásra, és nem tartana sokáig, hogy minden infót kiszedjenek belőle.
A nagydarab fickóval mindenesetre őrültség lett volna szemtől szembe kiállni és a rakomány is csak szűkös fedezéket jelenthetett, bár egészen biztosan nehezebbé tette a mozgását. Ame maga sem vágyott arra, hogy egy kis simogatás után elaludjon, ahogy Tomoko szundizását sem kockáztathatta meg...
De a felbőszült fickó dühét talán ki lehetett használni, feltéve hogy nem kerülnek túl közel hozzá... ha rávennék egy rohamra, ami elől ki tudnának térni... Ezen a helyen, ha bele csapódna a falba, talán az egész hajó megborulna, és az talán elég lenne, hogy a fickó szédelegjen egy kicsit... Aminél látványosabb dolgot el sem tudott volna képzelni a Djuka lány, és persze figyelemfelkeltőbbet sem, de itt az élet és halál határán nem a csendes munka volt a fő prioritás.

Végül úgy döntött, megtöri a pillanatnyi nyugalmat egy eldobott kunai-al a szabad célra, a fejre támadva, majd Tomokohoz szól.
-Nezumi! TŰK! Bumm a fejbe! Aztán spuri!- A tervei szerint direkt nem használja majd a társa nevét, és valamelyest reméli, hogy a Patkány név később még előnyükre válik.. Talán van elég bolond a fickó, hogyha meséli majd, mi zaklatta fel, a patkányokra keni... Már ha úgy alakul a dolog. Nem volt tervben hogy kotyoghasson, de elsősorban a kijutás a cél. Ezúttal mindenesetre hasznosnak tűnik, hogy Kodo még a főhadiszálláson elsoroltatta mindenkivel a képességeit, és Tomoko rendelkezik valami használhatóval. Mindenesetre most számít a srácra, amíg felnyalábolja Tenshit, és először valami alkalmi fedezéket használ, majd megindul kifelé, ha tiszta lesz az út. Egy fémondatot talán még odavet Yorunak, aki lekap valahonnan egy rögzíő ponyvát. Mindenesetre ez nem a tétovázás ideje, a lényeg, hogy kijussanak, és megelőzzék a további gondokat. Arra lesz jó talána ponyva a láthatatlanságért, majd egy új alak felvétele. A bejutáskor legalább részben fel tudta mérni a hajót, amit pedig nem ismert, azt próbálta a hajós tudásával pótolni, így talán még most sem teljesen elveszett lehetőség, hogy a fedélzeten lévőket ne vonják be a játszadozásba... Persze minden attól függ, mi történik majd köztük és a fickó között.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Uchiha Itachi on Csüt. 7 Márc. 2013 - 23:42

Első csapat:
Tenshi továbbra is ájultan fekszik, Ame viszont egy gyors gondolatmenet után meghozza a végső döntést és céltudatosan cselekszik. Az óriás próbálna elhajolni a kunai elől, de sem a gyorsasága nem engedni, sem pedig a rakománnyal telepakolt hajó így mindkettőtök fegyverei célba találnak. Ha még a nyakába fúródó három senbon nem is ölte volna meg, de a djuka lány kése telibe találta a bal szemgolyóját és feltolta látszólag egészen az agyáig. A hatalmas termetű ember úgy dől el mint egy sózsák de a becsapódásnak akkora hangja van, hogy jobbnak látjátok elszelelni innen mielőtt bármit is cselekednétek és ez is a helyes döntés. Felnyaláboljátok a még mindig eszméletlen Tenshit és kimásztok a raktérből. Szerencsétekre a fedélzeten nem nagyon vannak emberek mindenkinek kisebb dolga is nagyobb annál, hogy veletek foglalkozzon. A gyerek álca most tökéletesen beválik. Miután fedezékbe húzódtatok pár száz méterre a hajótól Tenshi is elkezd ébredezni...

Ame chakra: 100%
Tenshi: ébredezik

Második csapat:
Kodomo technikája pontosan célba talál és a harcedzett katonát azonnal kiüti. Még ott maradtok a sátorban egy picit amíg eltakarítjátok a holt testet. Ez alatt Hiashi rendbe jön annyira, hogy tudjon már jutsukat is használni. Amint kiértek a henge no jutsut jól alkalmazva elvegyültök a járőrök között. Kicsit később Kodomo megidézi a varjakat és észleli, hogy a kikötő felé beindult az élet, mintha gyülekeznének az emberek az egyik hajó körül lehet, hogy jó lenne megnézni mi folyik ott... hogy mit tesztek az csakis rajtatok áll!

Kodomo chakra: 82%
Hiashi: 98%

// Sorosima mostantól kérésre NJK-vá alakult mint Tomoko így őt mostantól én irányítom ha szükséges lesz. Tenshi a következő körben már írhatsz! //

avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. 8 Márc. 2013 - 0:52

Megkaptam a drótot, bár nem tudtam, hogy a technika és a kunai kevés lesz ahhoz, hogy a pacák kézvédőjét átüsse, így Tenshi beutalót nyert egy mély alvásra a hajó fenekén, amíg a társai legyőzik a feldühödött óriást. ~Ez kellett neked? ha támadsz legalább előtte információt szerezz, hogy mi van az ellenfélen. Hülye lány, néha gondolkozz már.~ Ez volt az utolsó hang a fejembe, majd egy nagy bumm, amit én adtam ki a támadó segítségével a hajó oldalával való közeli ismeretségem emlékére. Jól bevertem a fejem és nem is emlékszem semmire a következő ki tudja mennyi időből. Aztán ahogy visszanyerem az eszméletem azt érzem, mintha valaki cipelne, majd a következő körben a hang kezd el szólni hozzám ismét. ~Tenshi, Tenshi ébredj!~ lassan fel is kelek és azt veszem észre, hogy Ame és Tomoko társaságában. Nem nagyon láttam senki olyat, aki fenyegetést jelentene, bár éreztem, ha én most felállok, akkor az ebédem kijön belőlem. Nem azért, mert rosszul vagyok, csak az ütközés a keményfával egy kicsit kibillentette az egyensúly központomat a helyéről, aminek köszönhetően szédülök és a hányingerrel küzdök. Mivel nem tudom a tervet, így egyenlőre befogom a számat, mert attól félek, hogy hang nem, de egy róka koma kikukkantana a barlangból, ha kinyitom a számat.

//Ita nem tudom emlékszel, de kértelek, hogy mond el, h szerinted milyen volt a fogalmazásom és miben kell javítanom. Köszi//

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Szomb. 9 Márc. 2013 - 17:54

Egy mellé, egy mentés.. Úgy tűnt, mégis jól alakul a kaland, bár Ame nem érzett boldogságot emiatt. Csak tette, amit tennie kellett, és remélte, hogy jól jönnek ki belőle. Az út a hajó gyomrából kifelé, miután az óriás kifeküdt, céltudatosan tétovázás nélkül telt el. Ame hagyta, hogy Tomoko szedje össze a fegyvereket, az talán még belefért, nem úgy mint a test elrejtése.. a hangzavar amit keltett épp eléggé lecsökkentette a rendelkezésre álló időt. Ő maga Tenshit cipelte, aztán megosztották a terhet, hogy gyorsabbak lehessenek. Ame mindenesetre feszülten figyelt a környezetére és Tomokoval együtt használta ki a kínálkozó lehetőségeket, próbálva elkerülni a komolyabb kockázatokat. Ki kellett juttatni a csapatot a tűzfészekből. Így hát fehér arccal tette, amit tennie kellett.
Amint elérték a rejtekhelyet, a helyzet persze változott. Ame nem túl finoman ejtette le Tenshit, és kezével takarva el a száját, lehunyt szemekkel támaszkodott meg. Ismét megtette.. Ismét ölt, mikor még szinte ki sem hűlt az első tetem. Ráadásul ezúttal minden közvetlenül a szeme előtt történt. Nem volt ami elkendőzze a látványt, vagy a hangokat, melyek még borzongatóbbnak tűntek. A lányt rosszullét környékezte, és az eddig fehér arca enyhes zöldes színt öltött. Még úgy is, hogy ezúttal nem kellett látnia Tenshi mészáros munkáját, megrendítő és elborzasztó élmény volt. A szíve kalapált és a fülében őrülten dobogott a vér. De most nem könnyezett. Épp elég volt, hogy a bázison omlott majdnem össze.. itt a csapat továbbra sem volt biztonságban. A csapat amire neki kellett vigyázni, pedig ezúttal szerette volna, ha elmenekülhet, ha más viseli a felelősséget, és Tomoko megóvja őt, megöleli és azt mondja, nem lesz semmi baj... Persze ez csak egy bátortalan kívánság volt, amelyről tudta, hogy sosem fog valóra válni. Bár a fiú mellett nem fogta el a késztetés, hogy tökéletes legyen, most mégis annak kellett lennie.
Tenshi ébredezésének zajára a lány hagyta lecsúszni a kezét az arcáról, és nagyjából sikerült is leküzdenie a rosszul létet.
-Most.. álcát kell.. váltanunk. -nem nézett a srácokra, még korai lett volna.
-Látták a hajón a gyerek álcánkat.. előbb-utóbb őket fogják keresni.- valamelyest sikerült a hangján is úrrá lenni, mely már nem remegett.
-Az új álca.. legyen mosónő.. ronda mosónő. -A Tábor nagyobb volt mint várták, és épp ezért biztosan berendezettebb is, akkor pedig kellett néhány alak aki kiszolgálja őket.. És ha mázlijuk van viszonylag gyorsan cserélődnek és ezért nem ismerik őket rendesen.. A ronda pedig fontos kitétel volt, mert olyan alak kellett, amiben úgy tudnak mászkálni, hogy közben nem zaklatják őket. A gyere álca már nem volt jó.. valószínűleg minden egyes gyereket végigpásztáznának.
-Ha.. ez megfelel nektek, elindulhatunk megkeresni Kodomoékat. Tenshi.. ha jobban vagy.. talán ebben segíthetnél. -Remélte, hogy a lány tud célzottan keresni, és hogy az újabb álca is, természetesen némi meglovasított kellékkel kiegészítve hasznosnak bizonyul. Eddig egészen szerencsések voltak, így ha a szerencse kitart még egy kicsit, talán sikerre vihetik a küldetést.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 805

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. 11 Márc. 2013 - 21:05

- Kuchiyose no jutsu - nyomom tenyerem a sikátor földjére. Füst tör elő, majd vagy egy tucatnyi fekete madár száll ki a füstből, szétszóródva a házak között. A füst elszáll, én pedig Hiashival "új egyenruhánkban" elindultunk azon az úton, amelyen remélhetőleg összefuthatunk Ame-ékkal. Habár leginkább csendben sétáltam Hia mellett, arcom komoran bámult előre, mint a többi átlagos őr a területen, néha egy egy kérdést, néhány biztató szót intéztem a fiú felé.
- Nem lesz semmi baj. Mindjárt itt vannak, és akkor közösen elkapjuk a bárót. - szóltam felé csendben. A madarak tőlünk balra kezdtek körözni, majd visszafelé repültek, és eltűntek. Csupán egy maradt, ám nem messze tőlünk leszállt, károgott, majd őt is elnyelte egy apró füst.
*Hm, a kikötőben baj van. Oda kellene mennünk. De hiszen ott vannak Ame-ék is.* gondoltam magamban, mikor szembesültem az információkkal. Egy ideig csendben sétáltam, majd lábaim egy kicsit gyorsabb tempóra állítottam, nem túl feltűnően, mégis gyorsabban.
- A kikötőbe kell mennünk - szóltam Hianak, majd fejemmel bólintottam, tartsa a tempót. Reméltem, hogy hamar odaérünk, és csak két részeg matróz verekedett össze egy üveg szakén, és nem Ame-ékkal van valami gond. *Jövünk már, Húgi* mondtam magamban, mikor kezeim egyre gyorsabban váltották egymást derekam mellett, majd sarkaim is egyre gyorsabban csapódtak a földnek.
Ha a kikötőbe érve látom, ahogy Ame-ék bajba kerülnek, átvergődök az esetleges tömegen, majd megragadva a lány karját elindulok vele, mondván a báró elé viszem, intve Hiashinak, hozza a másik kettőt. Ha nyugodtabb környezetbe kerülünk, felfedem magam Ame előtt.
Ha nem miattuk történt a zavargás, akkor csak csendben figyelek, szemeimmel keresem társaim.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Hiashi on Kedd 12 Márc. 2013 - 19:41

Nagyon nagy szerencsém volt. Kodomonak sikerült elintéznie az őrt és nekem is sikerült összekaparnom magam. Miután ez sikerült Kodomoval behúztok a hullát és eltüntettük a harc nyomait. Kicsit megrendülte, hogy testvérem ilyen knnyű módon megölte, bár lehetséges nem volt más választása. Miután felvettük az őrök alakját elindultunk. Kodomo végrehajtott egy idézést, amely után több tíz madár repült szét a táborban. Nem értettem mire volt ez jó mivel a madarak nem támadtak meg senkit csak szétszéledtek és eltűntek. Miközben az emberek között haladtunk komor arccal, bár én közben körülnéztem és forgattam a fejem. Ezt két okból is hasznos volt egyszer azért, mert láthatták, hogy odafigyelek, másodszor azért, mert így szemmel tudtam tartani az embereket, meg a rejtett helyeket, amelyek potenciális veszéllként szolgálhattak volna. Kodomo megnyugtatott időközönként, hogy nem lesz semmi baj. Én elhittem neki, mivel láttam milyen erős és hittem benne, hogy jól dönt mindenben. Egy idő után észrevettem, hogy Kodomo egyre gyorsabban lépked, majd engem is rávett. Először nem értettem, de utána észrevettem, hogy az emberek úgymond "sóvárognak" a kikötő fele. Nem is kellett sok Kodomo kijelentette, hogy a kikötőbe kell mennünk. Valahogy számítottam rá hogy ez lesz. Meggyorsítottuk lépteinket. Én bármi legyen is követem Kodomot mivel nagyon megbízok benne. Ha bajba kerültek, akkor Kodomot követve elrángatom Améékat, mintha mi őrök, akarnánk őket bezárni a börtönbe. Ha viszont nem ők problémáztak, akkor próbálok előrefurakodni és szólok Kodomonak, hogy kövessen mivel ha tényleg őröknek akarunk tűnni valamit kell tennünk a vandálok ellen.

_________________
Adatlap

Karakterek: Djuka Hiashi (Getsugakure no Sato), Shaku Rabito (Kirigakura no Sato)
avatar
Djuka Hiashi
Játékos

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Uchiha Itachi on Szer. 13 Márc. 2013 - 1:00

// Ebben a postban megszűnnek a csapatok mert találkozni fogtok egymással... //

Amint Kodomo és Hiashi a kikötő felé haladnak út közben észreveszik, hogy egyre több ember kapja fel a fejét és kacsingat arra felé. Eleinte meg is ijedtek, de aggodalomra semmi ok álcátok tökéletes az őrök előtt rejtve maradtok. Ám annál inkább motoszkál a gondolat mindkettőtök fejében, hogy mi lehet az ami így magára vonzza az emberek figyelmét.
Eközben Ame, Tenshi és Tomoko éppen rendezik soraikat amikor számukra már nyilvánvalóvá válik mi az a különös dolog ami ide csődíti a sok bámészkodó szempárt. Egy felségjelzés nélküli hajó érkezik meg a kikötőbe, fedélzete teljesen üres. Itt már valami nem stimmel nektek sem. Ekkor egy hatalmas villanás a hajó felől de ti sajnos későn kaptátok kezeteket a szemetek elé ezért most jó pár percig nem láttok semmit, de a másik irányból hallotok egy nagyobb dübörgést mintha robbanás rázta volna meg a tábort a barakkok felől és aztán érkezik a lökés hullám is ami már csak lágy szellő mire hozzátok elért. Hirtelen hangos üvöltözések és káromkodások. Elsőnek Tomoko látása tisztul ki annyira, hogy titeket fedezékbe bújtasson majd Tenshi és Ame...
Kodo és Hiashi ti csak a villanást látjátok a kikötőből és hátulról hallotok egy iszonyatos dörrenést ami vélhetően a fegyverraktár volt. Kodomo számára azonnal világosság válik, hogy megtámadták a tábort. A lökés hullám titeket a földre sodor, viszont örülhettek, hogy csak ennyivel megúsztátok. Rohanni kezdtek a kikötő felé amikor Hiashi hirtelen megpillantja az Ame csapatot. Most, hogy egymásra találtatok ideje kifundálni, hogyan meneküljetek meg a harctérré változott táborból...
Nos a helyzet a következő: Idegen felségjelzést viselő shinobik támadták meg a tábort ez világos mindenkinek. Egyszerű gerilla akció két oldalról. Mehettek a felrobbantott fegyver raktár irányába, vagy a hajó felé amiből özönlenek ki a ninják és kaszabolják le az őröket. A döntés a tiétek de javaslom gyorsan hozzátok meg mert az idő véges!
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szer. 13 Márc. 2013 - 10:32

Az úton semmi gyanúsat nem észleltünk. Az emberek egyre zsúfoltabban álltak össze, kisebb csoportokba rendeződve. Mivel az álcánk szinte tökéletes volt, helyet adtak nekünk, így Hiashival könnyedén átvergődtünk a tömegeken. Majd egy hatalmas villanás a távolból szinte a földre kényszerítette a népet. Hátulról pedig, éppen onnan, ahonnan jöttünk, egy robbanás rázta meg a tábor épületeinek falait. A lökéshullám minket is a földre kényszerített. Kezeimmel megtámasztottam magam, majd felpattantam, Hiashi felé nyújtottam a kezem
- Megtámadták a Tábort. El kell tűnnünk innen. - húzom fel társam, ha engedi. A kikötő felé indulunk, most már futva, mikor Hiashi egy három fő csapat felé mutat. Ott vannak Ame-ék. Mikor odaértünk, feloldottuk álcánkat, majd megtaláltam a villanás forrását. Egy hajó érkezett a kikötőbe, melyről folyamatosan ugráltak le a shinobik. Ha nem cselekszünk gyorsan, akkor a Táborban rekedünk, amiből nemsokára csak hamu és por marad. Ezek a shinobik gondolom nem vásárolni jöttek, valamint a robbanás egy másik irányú ostrom jele volt. Két tűz közé kerültünk, és túl sokan voltunk ahhoz, hogy megvédjem az egész csapatot. Gyorsan kellett döntenem. A rohamozó ninjak miatt a küldetés célja, miszerint fogjuk el a bárót, reménytelennek látszott. Most a saját életünk a tét, a cél, hogy élve kijussunk innen.
- Hiashi, Tomoko, gyertek közel - szóltam hirtelen a csapat két másik fiútagjának, majd ujjaimba haraptam, kézpecsétet formáltam, és a földre nyomtam két tenyerem.
- Kuchiyose no jutsu - kiáltom a technika nevét. Hatalmas füst keletkezik, melyből egy óriási, több, mint két méter hosszú, szőrös test kezd körvonalazódni. Az óriás menyét felém fordult.
- Wazarashi, vidd őket a Bázisra - adom ki a parancsot a menyétnek, aki fejét meghajtva jelezte, érti. - Hiashi, Tomoko, amint benn vagytok, értesítsétek a vezetőséget, hogy egy nagyobb csoport a Tábort elpusztítja. Siessetek.
Ha a két fiú felül a menyét hátára, akkor a menyét hihetetlen gyors sebességével elindul kifelé a táborból épületen és falon át. Ha ellenállásba keveredne, akkor a mozgást a föld alatt folytatná egy kisebb alagútban. Ha sikeresen elindul a menyét, a két lány felé nézek.
- Maradjatok mindvégig mellettem. Tenshi, ha jól tudom, szenzorképességeid vannak. Aktiváld és értesíts, milyen szintű ellenfelek közelítenek. - majd társamra néztem - Húgi, maradj mellettem - azzal hátrálni kezdtem. A célom az időhúzás volt, míg vissza nem ér a menyét, hogy kivigyen minket is. Ám addig ki kell tartanunk, és még semmi hír sincs sem Mizuriról, sem pedig Soroshimaról. Mit csinálhatnak benn? Habár Soroshimat nem úgy ismerem, hogy egykönnyen elmenekülne, most mégis féltem, hogy egy ekkora túlerővel szemben nem lehet sok esélyünk. Megpróbáltam a két lánnyal olyan fedezéket találni, ahol mi képesek vagyunk hátrálni, viszont az ellenfél nem tud mögénk kerülni /egy épület fala például/, így egy oldalról tudnak csak támadni, és mi is. Míg vissza nem ér a menyét, addig Tenshi szenzorképességeire vagyunk utalva, ha komolyabb ellenfelek közelítenek, nem kezdhetek kis technikákkal, hanem gyors, hatásos technikákat kell alkalmazzak.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Getsugakure-Taktikai bázis

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.