Akari Tenshi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Akari Tenshi

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Nov. 22 2012, 23:43

Cél: képesség fejlesztés
időben elhelyezés: Halak mérgének tanulmányozása után

Az elmúlt pár napot olyannyira a tanulás jellemezte, hogy mégy még egy akadémiai tanuló is megirigyelhette volna tőlem. A családom motiválására és egyéb körülmények hatására a mérgekkel kezdtem foglalkozni. Elsőként általánosságban tudtam meg dolgokat az állatok által használt toxinokról, majd ezt a tudást a kigyókról és a halakról szóló ismeretekkel bővítettem. Nagyon sok mindent megtudtam, de tudtam, hogy még mindig van mit tanulnom, hiszen a rovarok, pókok és az emlősök mérge még hátra volt. Éppen elindultam volna a könyvtárba, hogy ebbéli tudásomat bővítsem, amikor is az egyik rokonom állított meg, hogy most másféle tudásomat is bővítse, ugyanis szerette volna, ha a szenzorképességemet fejleszteném, hiszen ez majd a jövőben, ha komolyabb küldetésekre is mennék, nagy hasznát fogom látni. A hely, ahol gyakoroltunk igazából a család hátsó kertje volt, ahova csak a hegyen, ahol a klán rejtekhelye volt, keresztül lehetett átjutni, ugyanis ez egy völgy volt, ami minden oldalról hatalmas sziklafallal volt körülvéve, amit a nagypapám alakított ki, hiszen a második eleme az volt. Elég nagy terület volt, körülbelül egy 100 méter sugarú kör. A keresztapámnak több ötlete is volt a képesség fejlesztésre, de aztán kiválasztott egyet, majd beállított engem egy pontba, elővett egy kendőt és bekötötte a szemem.
- Kisasszony a feladatod az lesz, hogy különböző méretű tárgyakat, amiket én feltöltök chakrával keress meg, de először tintával körberajzolok egy húsz méter átmérőjű kört, aminek te a közepén fogsz állni és az lesz a feladatod, hogy először is a chakrádat oszlasd szét a területen.
Megvártam, míg jelez, hogy kész van, majd elkezdtem kiterjeszteni a chakrám. Nem igazán volt fogalmam, hogy mekkora lehet a 10 méter, főleg így bekötött szemmel, így lassan kezdtem neki a feladatnak. A tanárommá előlépett keresztapám néha szólt, hogy az túl sok lesz vagy éppen alábecsültem a méretet. Mikor a feladattal végeztem, akkor fogta az első tárgyat, ami a kezébe került, egy 10*10*10 cm3 kocka és miután feltöltötte a chakrájával a körömbe dobta.
- Most mond meg merre van. Ne indulj el megkeresni csak egy irányt mutass.
Koncetrálni kezdtem és azzal a tudattal, hogy nem okozhatok csalódást a klánomnak mutattam egy irányt. Szerencsémre pont jó irányba találtam mutatni, így dícséretben részesültem. A következő feladat egy 1 cm sugarú gömb volt, amit meg kellett találnom, majd egyre kisebb tárgyak voltak, végül egy rizsszem volt a céltárgy, ami után már kutathattam is. Ezzel ment el az első nap, hogy megtaláljam a rizsszemet és a kör, amit megrajzolt a rokonom mindig ki legyen töltve, tehát nem mindig kör alakba kellett eloszlatnom a chakrám, hiszen nem a kör közepén álltam és ilyenkor az alakja is más lett. A hét további napjait egyre nagyobb körökkel folytattuk, míg elértük a határom az 50 métert, amire még képes voltam. Ez is komoly edzés volt, de ami ezután jött még keményebb volt, hiszen eddig csak azt fejlesztettük, amit tudtam már, de a következő nap célja az volt, hogy az 50 métert kitoljuk 60-ra, majd 70-re és így tovább, a végső cél 100 méter volt, majd onnan a pontosságot fejlesszük, bár ezzel a technikával, amivel haladtam a kettő együtt működött. A kezdéshez képest 10 nappal végre sikerült megtalálnom a technikát, amivel az új határt is el tudom érni, így fáradtan, de büszkén állhattam a családom elé. 10 napban komoly edzésnek vetettek alá. Az utolsó fázisban csak a rizsszemmel edzettünk, de itt már egy helybe kellett állnom, csak akkor kezdhettem meg a keresést, ha pontosan, elsőre meg tudtam állapítani a helyet, ahova a rizs került és nem kellett keresnem kézzel is. Amennyiben 5 másodpercnél tovább kerestem a fűben, akkor a keresztapám visszaküldött a helyemre, hogy újra és ezt addig csináltatta velem, míg az 5 nap végére akárhányszor kiadta a feladatot, mindig hibátlanul megtaláltam a rizst. Korán keltünk, késő estig edzettük és alig bírtam aludni, mert a testem annyira kimerült, hogy még az alvásra se vágyott igazán. Az edzés onnantól kezdve, hogy kitért a határaim feszegetésére, a chakrakontrolom is fejlesztette, de még az általam már megtanult technikák gyakorlását is belevette. Szinte nem volt olyan, amit ne csináltunk volna a 10 nap alatt. Igaz még csak 60 méternél voltam és ez csak a statikus dolgok megtalálására elég, de a valóságban kevés olyan helyzet lesz, mikor az ellenfél egy helybe fog állni és várja az alkalmat, hogy lecsapjon ránk, bár az is előfordulhat, hiszen nem mindig van szemtől szembeni harc, van amikor csapdába kell csalni az ellenfelet.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Hinata on Pént. Dec. 21 2012, 14:11

Legközelebb kicsit többet írj róla.

Elfogadva
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Feb. 14 2013, 23:02

Víz alatt, avagy Suiton: Suimenka Dou no Jutsu// víz elem – Vízalatti mozgás technika tanulása
szint: B
időben elhelyezés: a Suiton: Mizuame Nabara// Keményített szirup elfogó mező megtanulása után

Az idegen srác, aki megzavarta a napozásomat először csak próbálkozott, aztán mikor a lerázós technikáim nem segítettek egy technika, amit már én is ismerek, segítségével leragasztott a homokhoz. Miután megtanította a Suiton: Mizuame Nabara// Keményített szirup elfogó mező technikát, így hát amit megígértem, be kellett tartanom. Nem tudom, hogy mit tervezett, így hagytam, hogy folyanak a dolgok az ő terve szerint, egészen a nap végéig, a lényegig. Minden úgy folyt, ahogy lennie kell, este megtörtént a dolog, másnap pedig elbúcsúztunk, mint akik nem ismerik egymást. A nap ugyanúgy telt, mint a tegnapi. Kimentem napozni, úszni, homokozni és emberekkel beszélgetni. Nem sokára a korábban látott fiú jött ismét oda hozzám.
- Nem az volt, hogy többet nem látjuk egymást és mi nem ismerjük egymást?
- De. A daymio küldött ide, miután egy levelet kapott a mizukagétól, hogy tanítsunk neked egy technikát.
- Miért?
- Mert fontos technika és nem ér rá, míg hazamegy a küldetés után.
- Rendben.

- A Technika neve: Suiton: Suimenka Dou no Jutsu// Víz elem – Vízalatti mozgás technika. Körülbelül annyiból áll, hogy amikor a víz alatt vagy akkor a kézjelek elmutogatása után egy levegővel telt burkot hozol létre, így tudsz lélegezni a víz alatt. Elméletet nem tudok, de rajta.
Nem igazán mondott túl sokat a technikáról és nem is ismertem hasonlót. Erősen el kellett gondolkodnom, hogy a technika hogy is működhet. Azt tudom, hogy van egy búvárharangnak nevezett valami, amivel a víz alatt is lehet levegőt kapni, amíg nem fogy el az oxigén alóla, de nem nagyon ismertem ennek a működését. Mivel a srác nem hagyott instrukciót, csak a kézpecsétek sorrendjét, és el is tünt azzal a felszólalással, hogy neki dolga van, vissza mentem a szállásomra, majd felöltöztem és a drót, 2 kunai és a 2 ninjato magamhoz vétele után a kikötőbe indultam, hogy a korábban említett tárgy működési elvét megismerjem. Jó pár helyet bejártam, mire végre valaki tudta, hogy miről beszélek, de ő is csak tovább kalauzólni tudott egy öreg halászhoz. Az ország egy eldugott városában, Yumemachiban találtam meg az öreget, aki végre fel tudott világosítani. Bekopogtam, majd vártam a választ. Egy görbe hátú ember nyitott ajtót.
Mit akarsz? - Mondta az öreg elég dúrva hangnembe.
Elnézést a zavarásért, a búvárharang működésére lennék kíváncsi.
Az öreg szeme felcsillant, hogy egy régi jó ismerőséről kérdezik, hiszen fiatal korában ő is sokszor használta az említett tárgyat, így egyből egy hosszú és unalmas történetet mondott el, utána a búvárfelszerelések fejlődésére tért át, majd megválaszolta a kérdésemet. A válaszát egy furcsa kísérlettel is alátámasztotta. Egy műanyag pohár falához egy papírt ragasztott, majd a csapba vízet engedett. Ezután a vízbe szájjal lefelé a vízbe nyomta a poharat. Csodák csodájára a papír darab tökéletesen száraz maradt. Nagyjából sikerült megértenem, hogy mire akar kilyukadni, így köszönetképpen pár ryut hagytam ott az öregnél. Visszamentem a partra, majd kerestem egy helyet, ahol levettem a fölösleges ruhát, csak a fürdőruha maradt rajtam, amit le se vettem. Elindultam a víz felé, majd a víz felszínén elkezdtem sétálni. Erre csak azért volt szükésgem, mert így gyorsabban beérek elég mélyre és nem fáradok el. Mikor úgy éreztem, hogy elég mélyre értem akkor megszüntettem a chakrám áramoltatását a lábamba és belezuhantam a hideg tengerbe. Jó két métert úsztam lefelé, majd a tüdömből kiengedett levegő és a chakrám segítségével próbáltam létrehozni a buborékot, amire szükségem lesz a technikához. Nos a megoldás jó volt, de nem tartott addig, amíg szerettem volna, hiszen csak annyi oxigént tartalmazott, ami a tüdömből kiáramlott, vagyis szinte semmit. ~Halak.~ Már megszoktam, hogy a fejembe lévő hang ilyen alkalmakkor benyög egy- egy szót, ami általában segíteni szokott, de most nem tudtam mire gondol, pedig én gondoltam erre. ~Oldott oxigén.~ A szó még mindig nem mondott semmit, el is tartott egy ideig, míg rájöttem, hogy a kettő együtt jelent valamit. Nem is kellett sokat várnom, mire meg érkezett a harmadik része a segítségnek. ~Víz alatt légzés.~ Egy kis gondolkodás rá kellett jönnöm, hogy mire gondol a hang a fejembe: A halak a víz alatt az oldott oxigén segítségével lélegeznek. Nos a megoldás egyik fele meg is lenne, vagyis kitaláltam, hogy lehet a víz alatt lélegezni. A chakrám segítségével kell a vízben oldott oxigént kivonni. Egyből a youji//fogpiszkáló technika jutott eszembe, ahol a testen kivüli chakramanipuláció segítségével egy anyag szerkezetét vagy valamilyen tulajdonságát megváltoztatom, például a gyenge fűszálból senbonhoz hasonló fegyvert hozok létre. Míg ezen gondolkodtam hirtelen igen csak szorító érzést éreztem, vagyis rá kellett jönnöm, hogy nincs levegő a tüdőmbe. Egyből a víz felszínt céloztam meg. Kitörvén a víz alól igen csak lihegtem, mint aki most van túl egy több órás éjszakai maratonon, már ha értitek mire gondolok. Jó 5 percbe telt, mire lenyugodott a légzésem és rá tudtam venni magam, hogy ismét a víz alá menjek. Rá jöttem, hogy mi az, amit elrontottam, ugyanis nem a testemben lévő oxigént kell használnom, hanem a vízben oldottat. Vettem egy mély levegőt és leúsztam a víz alá. Elmutogattam a kézjeleket, majd a vízből elkezdtem kivonni a számomra éltető gázokat. Próbáltam a fejem köré építeni ezt a burkot, de arra már elfelejtettem figyelni, hogy túl sok levegő esetén is megfulladhatok és nem elég ezt egyszer létrehozni, folyamatosan fenn is kell tartani és pótolni a buborékot. Ismét levegőre kellett jönnöm. Kinn állt a srác, aki elvileg a tanárom lenne, de eddig nem tanított semmit, mindent, amit tudtam magamtól kellett rájönnöm. Igaz, hogy ezt sokan bosszantónak találnák, de én kezdtem rájönni, hogy így jóval inkább megmarad bennem a lényeg.
Szeretnélek kihívni egy párbajra itt a vízen.
Annak mi az értelme?
- Egy kicsit elvonja a figyelmedet a tanulandó technikáról és utána frissen folytathatod a tanulást.
- Rendben.
Kimásztam a vízre, majd asrác is felvette a poziciót. Létrehozott két víz klónt, majd felém küldte. Gyorsan egy- egy rúgással eltüntettem a klónt, de ez pont elég volt neki, hogy a
Suiton: Daibakufu no Jutsu// Víz Elem – Örvénylő Vízesés Jutsu technikát bevesse. Nem ismertem a technikát, de azt tudtam, hogy jobb ha elkerülöm, mert ennek csúnya vége lesz. Összetettem a kezem, mintha a kai technikát akarnám használni, majd megszüntetem a lábamba való chakraáramlást. Épp csak megúsztam a technikát, a víz alá kerüléssel. Másznék ki a vízre, mikor érzem, hogy valami megfogja a lábam és húzni kezd lefelé. Először megijedek, de aztán lenézve rá kell jönnöm, hogy csak a srác az, aki az eddig gyakorolt technikámat használja ellenem. Mivel nem sok levegő van a tüddőmbe, így gyorsan, már amennyire a közegellenállás engedi, elmutogatom a megfelelő pecséteket, majd megpróbálom létrehozni a technikát. Ismét elfelejtem, hogy pótolni kéne az oxigént, így a technika csak rövid ideig marad fenn. Egyetlen próbálkozásom van, amit az elöző sikertelen próbálkozásnak köszönhetek, hiszen minimális levegő így jutott a szervezetembe, a fulladás előtt, így folytatom. ~Pótold a hiányt lüke.~ A hang ismét megmentette az életemet, hiszen rájöttem, hogy mi lehet a hiba. Kézpecsétek, majd a levegő buborék létrehozása, majd oxigénnel való utánpótlása következik. A belső hangnak hála most sikerült létrehoznom és fenn tartani a technikát. Ekkor a húzás megszünik én pedig a felszín felé evickélek. Nem tudom, hogy a nyomás hogy nem nyomott össze, de örülök a szerencsémnek. Fenn a víz tetején kell rájönnöm, hogy mért nem éreztem a komoly nyomást, amit én már 2 méter mélyen is tapasztaltam, a drága barátunk ugyanis genjutsut alkalmazott, de olyan jól, hogy teljesen elhittem, hogy legalább 10 métereket haladtunk lefelé. Használtam a korábban már életmentő technikát a genjutsu kait, amire a technikája meg is szünt. Ekkor oda lépett hozzám és gratulált.
- Ügyes vagy a technikát elsajátítottad.
Nem nagyon tudtam mit szólni, de nem is akartam. Körülöttem már későre járt, így kisétáltam a partra és összeszedve a cuccaimat a szállásomra indultam. Egy gyors zuhany után, mint aki napok óta nem aludt, úgy döltem be az ágyba és aludtam el.


A hozzászólást Akari Tenshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 27 2013, 18:33-kor.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Sai on Szer. Feb. 27 2013, 13:30

Rendben, elfogadom, de legközelebb kicsit jobban fejtsd ki, hogy elméletben hogyan képzeled a technika létrejöttét, mert jó, elmentél a búvárharangot tanulmányozni, de végül annak semmi köze nem volt ahhoz, ahogy a jutsu megvalósításához hozzáfogtál, így csak halvány elképzelések maradtak arról bennem, hogy is képzeled a megvalósítást.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Akari Tenshi on Vas. Márc. 30 2014, 13:58

Tanulni kívánt technika
Junsun Kai // Víz Pajzs Lövedék
Típus: Támadó, Védekező
Besorolás: A rangú
Chakraszint: 230
időben elhelyezés: Taishival töltött rövid idő alatt a Hullámos kalandom és a fű országi front között
engedélyt Rikudou Sennin adta


Lassan tisztán láttam a múltam és mindent, ami körülöttem történt, de nem igazán tudtam elhinni, hogy az emlékeim ekkora része hamis és mindezt csak azért, mert a falum kitalálta A tervet. Ezt egyszerűen nem tudtam elhinni. Taishi látta rajtam, hogy nem igazán akarok most beszélni, csak idő kell míg feldolgozom a látottakat és hallottakat, ő addig csinált valamit, ami nem igazán érdekelt. Nem tudom mennyi idő kellett, míg végre magamhoz tértem a sokból és a megrázkodásból, de mikor magamhoz tértem már várt valamivel a kezében. Nem igazán értettem, hogy mit akar azzal, de aztán felfogtam, hogy egy jegyzetfüzet és három tekercs van nála. Vártam, hátha megtudom, hogy még is mik azok és nem is csalódtam.

- Végre összeszedted magad. Most következő időben, ha túléled a háborút, összesen három technikát fogok megtanítani, a képzésed most kezdődik. Első technikád egy sokrétű technika, amit védekezésre és támadásra is használhatsz, ha a technika mesterévé válsz, de mindenek előtt: Ha sikerül elsajátítanod a technikát megajándékozlak ezzel a 3 tekerccsel, ami a technikák leírását tartalmazza és ezzel a füzettel, amiben a skorpió mérgéről találsz egy elég tartalmas leírást, ugyanis egy időben én is érdeklődtem a mérgek felől, de azóta feladtam eme ambícióimat.
Érdekelt mind a három tekercs, ami a leírásokat tartalmazta, mind a skorpiók mérge, hiszen ezen irányú érdeklődésem már korábban kezdődött még Kirigakurei tartózkodásom alatt, majd nagymama vagy már ki tudja kim, javaslatára a kígyók mérgét kezdtem el kutatni, majd a halak mérgét ismertem meg, amit a pókok követtek, de ezt már a Holdban a Tábor felszámolása után.
- A technika amit tanítani akarok az A szintű, így ha megtanulod, akkor megérdemled a jutalmat, - Folytatta Taishi. - a neve pedig Junsui Kai // Víz Pajzs Lövedék technika. Annyit kell tudnod róla technika oldaláról, hogy befedve vele a tested szinte tökéletes védelmet biztosít legyen szó dobó vagy közelharci fegyverről, de kezedbe vagy lábadba koncentrálva korongként is el tudod dobni a ragacsot. Tudomásom szerint ismersz egy technikát, ami jó kiindulás lehet, de azt nem árulom el melyik, de rá fogsz jönni, ha bemutatom.
Gondoltam, hogy nem fog túl sokat segíteni, de legalább elmondta, hogy bemutatja, így is tett. Kézpecséteket mutatott, majd koncentrálni kezdett, de nem láttam semmit, csak a chakra mozgást éezékeltem.
- Dobj meg egy shurikennel!
Nem igazán értettem, hogy miért és nem is akartam megsebesíteni sem, de ő tudja, hogy mit akar, így elővettem egy shurikent és eldobtam felé, ennél nagyobb volt a meglepetésem, amikor az megakadt a levegőben pár centire a bőrétől, majd újabb chakra mozgásra lettem figyelmes és éppen csak el tudtam kerülni a kilőtt lövedéket, aminek az állaga tökéletesen hasonlított az általam ismert keményített szirup elfogó mezőhöz, de ez kézből indult és egy lövedék gyorsaságával haladt felém. Rájöttem, hogy mire célzott Taishi az általam ismert technikával. Nem igazán értettem a technika alapjait és hogy lehet láthatatlanná tenni ezt a ragacsot, de megpróbálok mindent, hogy megszerezzem az ajándékokat és esetleg a hasznomra legyen az a tudást, amit megszerezhetek belőlük, akkor is ha most meg is tanulom az egyik tekercs tartalmát, fejleszteni azt sosem árt. Mivel nincs jobb dolgom, így el is kezdem a gyakorlást, de mindenek előtt a már ismert technikát akarom feleveleníteni, hiszen abból kiindulva talán eljutok a megoldásig. Nézzük, mit is tudok arról a technikáról. Szükségem van víz elemi chakrára, amit a gyomromba gyüjtök össze, ez pipa, hiszen elemi beállítottságom a víz, így ez nem okoz gondot, majd mintha hányni akarnék a gyomromból a számba viszem, ahol megkapja a közel végső szilárdságát, ugyanis ha a számba szilárdulna meg én egyszerűen megfulladnék, hiszen nem igazán ismert olyan módszer, amivel ki tudnám olvasztani a torkomból a szilárd folyadékot, körülbelül úgy járnék, mint egy ájult, aki még hányt is és lenyelte azt. Fúj. De hogy mégis hogyan lehetséges a test különböző pontjain kijutattni a chakrát. Ehhez nem volt tudásom, de ha ezt nem is tudtam, legalább jó lenne ismerni a bőr felépítését, ugyanis, ha ismerném azt, akkor tudnám, hogy a bőröm is lélegzik, mégpedig a pórusain keresztül, aminek az elzáródása okozza a pattanást és így izzad az ember, és a chakra is ehhez hasonlóan működik, ugyanis a bőr pórusain keresztül nem csak levegőt vagyunk felvenni, hanem a chakrát is ezen keresztül tudom saját akaratommal kijutattni, ez a tudás szükséges lenne a technika elsajátításához. Taishira néztem, aki nem igen értette a nézésem, de aztán rájött, hogy valamit elfelejtett elárulni, ugyan én nem akartam tőle ezt, sokkal inkább bármiféle segítséget akartam, amit ő meg is adott.
- Ja igen, el is felejtettem. Nem tudom mennyire vagy tisztában a chakrarendszer fogalmával, de akkor mondok pár mondatot, de csak annyit, amennyi a technikához szükséges. Gondolom már az alapvető chakrafelszabadítási módokkal tisztában vagy, inkább a módokat mesélem el, abból is inkább a technikához szükséges testen belüli és testfelületi irányítását ismertetem, ugyanis a technikát kétféleképpen is el lehet sajátítani. Az egyik amikor már a testeden belül létrehozod a vizet, amit majd a védelmedre felhasználsz, vigyázz, hogy csak a testeden kívül szilárdítsd meg a vizet, különben nem tudod kiszivárogtatni a bőröd felületére, de van, hogy csak a chakrát jutatod ki a testedből és ott alakítod vízzé, ez rád van bízva. Mégis hogyan? A chakrarendszered a testedben van kapcsolatban áll a szerveiddel, így a bőröddel, amin keresztül képes vagy kivezetni a chakrád, ezek a tanketsu pontok. Javaslom neked először az első verziót talán az közelebb áll az általad ismert technika végrehajtásához, majd előbb- utóbb gyorsabb lesz, ha a második módszert használod.
Ezzel elhallgatott jelezvén, hogy mindent, amit tudnom kellett és kell már a birtokomba van, így akár el is kezdhetném a gyakorlást. Furcsa volt a gondolat, hogy a börömön tudom irányítani a chakrám, így először a mizuame nabara technikát hoztam létre, persze jóval kisebb mennyiségben, mint ha harcban lennék, ezután pedig a henge no jutsuval próbáltam kitapasztalni a testfelületi irányítást, bár ez nem jelentett újdonságot, hiszen akadémiai időben, bár olyanom nem volt, rengeteget gyakoroltam és már szinte gondolkodás nélkül ment, bár eddig nem ismertem a chakrafelszabadítás nevét, csak magamtól használtam. Olyan ez, mint a ruha, nem kell tudni az elkészítés módját ahhoz, hogy hordhasd, de ez mégis más, bár nem teljesen. Érdekes lesz elsajátítani a technikát, főleg, ha további két technikát is meg fogok tanulni a következő időben a háború után. Gondolatban több fázisra bontottam a technikát, első a víz létrehozása, második az egész testemben való eloszlatása, végül a testfelületre jutattása és a megszilárdítása. Mivel jobb ötletem nem volt, így a gyomromba gyűjtöttem össze az elemi chakrát , ami viszont gondot okozott, hogy onnan kijutassam, így másik módszert kellett találnom, persze csak azután, hogy a vizet eltüntettem a szervezetemből, mielőtt másmerre távozik, ami jelenleg elég kényelmetlen lenne a jelenlegi helyzetben. ~Hol tudnám létrehozni azt a megfelelő mennyiségű vizet, ami a védelmemet biztosítaná?~ Nem igazán volt ötletem, hogy mégis most mitévő legyek, hiszen a bőröm alatt nincs elég hely vagy mégis? És ekkor beugrott, hiszen az emberi test 70%-a víz, így egy kis plusz nem fog ártani. Újra elkezdem gyűjteni a chakrám, de ezúttal a bőröm alá, hogy majd onnan fogom a vízet kipárologtatni, hogy aztán megvédjen. Azt hittem jól haladok, de ekkor Taishi leállított.
- Állj, mielőtt megölöd magad! Azt mondtam, hogy hasonlít rá, de nem azt, hogy az alapján indulj neki a tanulásnak. Ugyan a két folyadék minőségében megegyezik, de a létrehozásuk nem egyforma. Nem magát a vizet kell a chakrapontokon kiengedni, hanem csak a víz elemi chakrát, amit a levegőn alakítasz át, majd az a levegővel érintkezve szilárdul meg és hozza létre a burkot.
Értettem, hogy mire akart kilyukadni, vagyis teljesen elölről kell kezdenem mindent, hiszen egy általam ismert technikával akartam megoldani egy teljesen más technikát, aminek majdnem végzetes lett az eredménye. Rá kellett jönnöm az új koncepcióra, amit mondott és meg kell csinálnom, mert csak így használhatom a technikát eredményesen a jövőben. Nem igazán csináltam még ilyet, hogy a tanketsu pontokon keresztül víz elemi chakrát áramoltattam ki, így nehéz lesz, de megpróbálom. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy most mi legyen, egy helyre koncentráljam a chakrámat és úgy oszlassam szét vagy pedig egyből oszlassam szét a testemben és úgy jutassam ki, na meg, azt sem tudom mi a különbség vagy hogy lehet eldönteni, hogy most elemi vagy sima chakrát áramoltatok magamban, hiszen nincs különbség közte. Vagy mégis? Talán. A koncentrációhoz a tigris pecsétet mutatom, majd az egész testembe áramoltatni kezdem a chakrám, majd lassan kiengedem a bőrömön keresztül, de a hatás elmarad, ugyanis ahelyett, hogy a víz megszilárdulna egyszerűen lefolyik rólam. Ezt chakra pazarlás nélkül is elérem, csak az esőbe kellett volna kiállnom. Lehangoló. Ekkor Taishi odajött hozzám, majd a fülembe sugott valamit, amitől egyből megjött az ihlet, bár a dologról továbbra sincs halvány lila dunsztom se, de legalább már a víz meg volt, de persze el is felejtettem Taishi tanácsát örömömben. Újra a tigris jelet mutattam, bár ki tudja mért egy tűz elemi jutsukra jellemző pecsétet választottam, és újra próbálkoztam a technikával, aminek ismét csak elázás lett a vége. Nem tudom eddig próbálkoztam és próbálkoztam ugyanazzal az eredménnyel, míg már arra lettem figyelmes, hogy a vihar elmúlt, de még mindig sötét van és Taishi alszik a barlang egyik sarkában. Nem akartam feladni, de felkelteni sem, így a fejemet törtem, hogy mi is lehet a hiba és ekkor beugrott, amit korábban nem értettem, hogy mire gondol Taishi. Most a tigris pecsét helyet egy általam ismert technika a Kirigakure no jutsuhoz használt pecsétet alkalmaztam, ami nem más, mint a kos. Ugyan ez közelebb jutatott a megoldáshoz, sőt lépésről lépésre értem el a technika végre megfelelő lépését, már csak az volt, hogy ne csak védekezésre, hanem támadásra is használhassam a technikát, hiszen alapvetően arra is használható, ahogy a leírás mondja. ~Nézzük mit is tudunk a chakra irányításáról?~ Gondolom magamba, majd hangosan kezdek beszélni.
- Alapvetően két chakra irányítási módot használok itt, az egyik a chakra testen belüli irányítása, amivel gyakorlatilag a testemben irányítom a chakrámat szétoszlatva az egész testben a felszínhez közel, ezt tanultam meg a shunsin no jutsuval is, hiszen ott is egy megadott területre kellett a chakrát irányítanom, most a megadott terület gyakorlatilag az egész testemet fedő bőr alatti rész. A technika következő lépése a chakra tesfelületi irányítása, amikor a chakra érintkezésbe került a levegővel, így létrehozva azt a bizonyos folyadékot, majd megszilárdítom és gyakorlatilag a technika kivitelezése kész, ezt tanultam meg a henge no jutsu segítségével is.
Nem vettem észre, hogy olyan hangosan beszéltem, hogy sikerült Taishit felébresztenem, aki végig hallgatta a monológomat, majd ahogy a végére értem a taps a hátam mögül zökentett ki a gondolkodásból és vetette velem észre, hogy tényleg hangosan beszéltem. Nem baj, legalább tudom, hogy jót mondtam. Ezzel a tudással és átgondolással már gyakorlatilag nem sok idő kellett, legalábbis én nem éreztem soknak, bár már a nap erősen sütött, mire sikerült megtanulnom, hogy oszlassam szét a bőröm alatt a testi és lelki energiából származó titkos erőt, majd azt hogyan eresszem ki a testem teljes felületére, hogy végül a bőr felszínén létrejöjjön a védőréteg, de ekkor még nem voltam kész. Első gondolatom a kilövésre a testen kívüli tárgyban való önálló irányítás lett volna, amivel minimális, de a levegőben is tudtam volna irányítani a víz lövedéket, de erről Taishi gyorsan felvilágosított, hogy az nem teljesen úgy van, ahogy elképzelem, de közel jártam a megoldáshoz, hiszen valóban a testen kívül jön létre a lövedék, de csak egy irányba tud haladni és a testfelületen lévő rétegből jön létre így, ha kilövök egy ilyen ragadós valamit, akkor a testemen pótolnom kell a hiányzó részt, hiszen annak védelme csökken.

//A pályázatot majd megírom, nincs rá a hónapban több lehetőségem most csak megkaptam a leírást a füzetben a skorpió méregről.//


A hozzászólást Akari Tenshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 18 2014, 16:24-kor.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Deidara on Szer. Ápr. 02 2014, 16:36

Elvileg nem tanulhatnál A szintű technikát, de mivel az engedély még az átszintezés előtt lett megadva, így elfogadom. A leírás egész jó volt, bár a vége nem volt igazán befejezve, csak elvágva, az előző tanulásaidhoz képest egyértelmű fejlődés, így két chakrával is megjutalmazlak. Ne felejtsd el ezt és a jutsut felírni az adatlapodra.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Május 01 2014, 22:04

Suiton: Sui Nohara // Víz Elem – Vízfelület
Besorolás: B rangú
Chakraszint: 190
időben elhelyezés: Mirubival való találkozás után, útban a frontra
//Rikudou sennin engedélyével//

Elszakadtam Taishitól ő ment a dolgára és én is az enyémre, vagyis arra, amerre ő mondta, ahol találkoztam is az adott illetővel s egyéb személyekkel, akik kevésbé szimpatikusak, de hát igazából egyikük sem az és nem is a szimpátia hozott össze minket, hanem a közös cél, bár még pontosan nem tudjuk, hogy mi is ez a közös cél. Innen Mirubi parancsára tovább mentem a Fű országi frontra, de ugye nem rohanhatok keresztül a fél világon rögtön, így néhány napos pihenőt tettem egy hihetetlenül lényegtelen, világvégi faluban, ahol először feltöltöttem a készleteimet, főleg az étel és ital készleteket, hiszen fegyvert már korábban vásároltam. Nem a faluban húzom meg magam, hanem tovább állok, hogy ha valamielyen oknál fogva itt keresnének a falusiak mondják, hogy már eltüntem, bár ki keresne itt a semmi közepétől két lépésre balra, inkább egy eldugott barlangot néztem ki pihenőhelynek. Ekkor eszembe jut a három tekercs, amit még Taishitól kaptam, ugyan az egyik technikát már megtanultam, de még van kettő. Belenyúlok a táskámba és véletlenszerűen kiveszem az egyiket, ami történetesen a Suiton: Sui Nohara // Víz Elem: Vízfelület nevű technika. Gyorsan elolvasom a technikai leírást, majd átgondolom a hozzá tartozó chakrairányítási módott. Két lehetőséget is számba kellett vennem, mielőtt tovább olvasom, hogy mégis melyik lehet az, hiszen jelenleg mind a kettő jónak bizonyul, de csak az egyik lehet jó, bár lehet, hogy mind a két megoldás megfelelő, csak más technikát kapunk. A chakra testen kívüli önálló irányítást kizárhatom, hiszen a technika a környezetünkben lévő vízről beszél és az az irányítási mód azt jelentené, hogy én a chakrámból hozom létre a vizet, de a leírás nem ezt mondja. Már csak a chakra testen kívüli tárgyakban való irányítása vagy mozgatása lehet. Amennyiben az irányítást választanám, akkor ugyan fizikai változást hozok létre a víz több lesz, de képességbeli változást nem hajtok végre, ez akkor lenne jó megoldás, ha esetleg a vizet lehűtöm vagy felforralom, de erre nem vagyok képes, vagyis jelenleg nem. Amennyiben a mozgatás lenne a megfelelő chakrairányítási mód, ahol a chakrám segítségével befolyásolhatom, mozgathatom, irányíthatom, ami azt jelenti, hogy a víz felszínen lévő esetleges pocsolyát valahonnan kipótolom, márpedig erre 2 lehetőség adott: a víz elemi chakrám, ami esetében inkább az elemi chakra testen kívüli felszabadítása jön szóba, viszont ebben az esetben jóval komolyabb technikáról lenne szó, mint egy kiegészítés, és a talaj víz, ami már valóban illik a technika szintjéhez és beosztásának. Azért ellenőrzésképp elolvastam a tekercsben a leírást és rá kellett jönnöm, hogy tévedtem, ugyan a chakra testen kívüli irányításával való mozgatás a megfelelő chakrairányítási mód, de lehetséges a technikát az elemi chakra testen kívüli felszabadításával is létrehozni amennyiben nem a talajvizet, hanem általunk, tekercsben elpecsételt vizet akarunk ilyen módon megsoksorozni. Ugyan nincs tekercsem, amibe elpecsételhetnék vizet vagy el lenne pecsételve víz, de tegnap esett az eső, így akad pár pocsolya, amin gyakorolhatok, és a talajvíz is magasabban van, így talán könnyebb lesz. Kisétálok a barlangból, ahol a fegyvereimet tárolom és az ideiglenes szállásomat rendeztem be, erre a pár nap pihenésre, nem kellett sokat haladnom. Ugyan már az elméletet tudom, de a gyakorlat nehezebb, mint általában. A chakrámat a talpamba vezetem, mintha a vízen akarnék járni, de innen tovább engedem a talajba. Nem oszlatom szét hatalmas területen a chakrám, inkább más tervem van, egy kis szökőkútat hozok létre körülbelül fél méterre a lábamtól, ami nem kihívás, de ez még csak az első lépés. Lassan újra szétoszlatom a chakrámat a környéken és létrehozok egy ilyen szökőkútat, majd egy újabbat és újabbat. Lassan haladok, lépésről lépésre, amíg körülöttem egy teljes, körülbelül félméter sugarú körben körülöttem rengeteg ilyen kis szökőkút van. A chakrám folyását megszüntettem és ezzel megszüntek a szökőkútak is. Most komolyabb dolognak láttam neki, ami valóban a feladatom lesz. Szépen eloszlattam a korábbi félméteres körben a chakrámat, de ezúttal a szökőkút létrehozása helyett teljesen egyenletesen osztottam szét, hogy ezen a területen a vizet felemeljem a talajra, aminek köszönhetően körülöttem az eddigi sár mellé egy jó kis iszap is kialakult. Nem undorodok a dolgoktól, de inkább elengedtem a vizet és inkább a barlang szájához sétáltam, ahol egy kis pihenés után visszasétáltam egy szárazabb részre és most kétszer akkora sugarú kört választottam, ami azt jelentette, hogy a terület, amit kiválasztottam, négyszer akkora lett. Érzésre körülbelül még a jelenlegi sugár kétszeresét tudom a chakrámmal befedni, vagyis ami azt jelenti, hogy 2 méter sugarú körre terjed ki talán 3 méterig, ami az első kerület tizenhatszorosa, de jó lenne, ha 3- 4 méter sugarú kört képes lennék, de egyelőre nem akarom erőltetni. Vissza a tanuláshoz. Eloszlattam a chakrámat a kiválasztott területen magam körül és elkezdtem emelni a vizet. Jó pár próbálkozásba került, mert volt hogy nem lett egyenletes az eloszlás, volt, hogy valahova több figyelmet szenteltem, így ott több víz jött, míg akadt néhány pont, ahova egyáltalán nem jutott és néha a sebességgel is gondok adódtak az előzőekben taglalt figyelmetlenséggel. Jó félórát vett igénybe mire sikerült. A méterek növelésének sikerességének ideje exponenciálisan növekedett, a fél méterrel növelése a területnek már másfél óráig tartott és mire elértem a két métert már késő délutánba járt, innen viszont az idő kihasználtsága csökkent, ugyanis a növelés a meglévő területhez képest kezdett elhanyagolhatóvá válni. Kora estére végeztem és ugyan a chakrám közel elfogyott, de szerencsére volt ételem és aludhattam is, így reggelre visszatöltődött. Innen tovább álltam haladva a front felé és ha esetleg száraz területet találok, akkor újra megpróbálom, hiszen ha így megy, hogy a víz mélyebben van, akkor már a jövőben nem lesz gond a technikával. Ugyan jó pár órát eltökölök vele, de jóval kevesebbett, mintha most próbálnám meg nulláról megtanulni a technikát és így kimondhatom: tényleg megtanultam a technikát és szinte bárhol képes leszek használni. A sivatagba jóval nehezebb, mivel mélyebben kell megtalálni a vízet, mint egy esőerdőben vagy egy tengerparti hegyen, ahol a szél miatt a vízzel teli levegő felemelkedik és eső formájában lecsapódik, de gyakorlással szinte bárhol képes leszek ezzel a módszerrel vizet fakasztani.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Deidara on Vas. Május 04 2014, 21:13

A tanulás elfogadva, felírhatod. Sokat fejlődtél mióta az oldalon vagy, persze van még hova, pl jól esne bekezdéseket látni. Két chakrát adok.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. Júl. 02 2014, 10:57

Yuushutsu Suirou no Jutsu // Kibuggyanó Vízbörtön Jutsu
A technika a vízbörtön jutsu fejlettebb változata. Itt a ninja csak összecsapja a tenyereit, és vízburok már is felbuggyan az áldozat körül. Nincs szükség rá, hogy a használó folyamatosan a burokhoz tartsa a kezét. A jutsu fennmarad, amíg a chakraáramlás is fennmarad.

Besorolás. B rangú

Chakraszint: 250
//Rikudou sennin engedélyével, még akkorról, amikor még nem voltam B szintű//

 

Végre, letudtam a háború ezen frontját is. Örültem volna, ha az Eső legalább komolyabb károkat tudott volna okozni a Fűnek és mélyebbre hatol, de legalább jelenthetek Mirubinak, hogy a Fű győzött az Eső ellen, még ha az nem is az én érdemem, de erről nem kell tudnia az őrült ifjúnak. A háború színhelyéről a Föld országába menekültem, hiszen az ország szövetségese a Víznek és egy kis nyugalomra volt szükségem. A Füstbe kellett volna mennem, hogy találkozzak az Amegami beszervezett tagjaival. Jó vicc, ráérnek még, majd megkeresem a tökéletlen fiatalt a szervezetével együtt. Taishi mindig megtalált remélem most is így lesz, ezért egy hetet adok magamnak, ha addig nem jelenik meg akkor indulok, már csak azt nem tudom hova. Mindegy is, az biztos, hogy a Tűz országa lesz egy kis gondot okozni Konohának, bár a falu megtámadásához komolyabb erő fog kelleni. És ekkor beugrott: nekem van még egy tekercsem, ami egy technikát tartalmaz és azt még nem tanultam meg.
Ugyan a faluban, ahol megszállok nincs kiképzőterep, de hát egy erdő közepén található, ha a falu nem is az erdő tökéletesen megfelelő terepet biztosít. A felszerelésem a szobában hagyom, kivéve a tekercset és a két ninjatomat. Nem tudtam, hogy milyen technika, ahogy eddig az előző kettőnél sem, de nem számít, hiszen ahogy kinyitom a tekercset meg fogom tudni. A cselekedet nem váratott tovább és meg is tudtam, hogy a tanulandó technika a Yuushutsu Suirou no Jutsu // Kibuggyanó Vízbörtön Jutsu. Gyorsan elolvastam a technika leírását, ami először furán mutatott, hiszen az említett technikát, vagyis amire a leírás utalt nem ismertem és hát nem tudom, hogy anélkül hogyan fogom elsajátítani, de talán nem okoz gondot. Újra elolvastam a technika leírását, majd a chakra ismereteimet újra összeszedtem. ~A technika valószínűleg a Chakra testen kívüli önálló irányításán alapszik. A használó testén kívüli, chakra irányításával és alakításával létrejövő technikák, amelyek használnak valamilyen megjelenési, vagy fizikai formát a hatásuk eléréséhez, viszont nem már létező tárgyat, testet használnak a technika alapjául, hanem minden esetben a rááldozott chakra hozza létre, építi fel a hatást, vagy az azt végrehajtó tárgyat, testet.~ Gondolatban meg volt és azt is tudtam, hogyan kéne csinálni, egyetlen gond volt a létrehozás. Nem nehéz a technika, de mégis csak egy elemi technikáról van szó és azok tanulási folyamata nem éppen a legkönnyebb. De már megtanultam két B szintű technikát egy harmadik talán nem lesz nehéz.
Most meg van az elmélet már csak a gyakorlat van hátra, ami a legnehezebb rész. Eltettem a tekercset, majd elkezdem a chakrámat a talajvízbe vezetni, ahogy az utolsó tanulásnál a Víz felület technikánál és lassan egy kis területen kiemelem a vizet, hogy létrehozzam a burkot. A terv nem jött be, ugyanis a burok helyett csak egy újabb szökőkút jött létre, ami aztán eláztatta a földet. Újra elkezdtem a chakra áramoltatást és most végre sikerült kezdetleges alakot adnom a buroknak, a kezdő alak azt jelentette, hogy kb 10 centiméter magasságig a burok alja alakult ki. Innen már tudtam építkezni. Újra chakrát vezetek a talajvízbe és elkezdem felépíteni a burkot. Két lépésben csinálom. Először összegyűjtöm a vizet a burok meglévő része alatt, majd elkezdem kiemelni, így alakítva a burkot. Két dologra kell így figyelnem, a burok megtartására és a víz folyamatos utánpótlására.
Ekkor egy bokor mozdult meg, ami elvonta a figyelmemet, hiszen a reflexeim egyből támadást jeleztek, hiszen annak ellenére, hogy szövetséges területen vagyok én még mindig elveszett ninjának számítok és az elveszettként töltött idő egy kicsit paranoiássá tett, kezdek hasonlítani Taishihoz ebben a kérdésben, de talán ez normális, talán egy idő után megszűnik, és így a burok már meglévő része összeomlott, mikor egy mókus ugrott ki a bokorból. Előkaptam a ninjatom és az állat felé hajítottam. Nem készítettem csapdát, csak egyszerűen le kellett vezetnem valamin a feszültséget és az állatka kapóra jött. A kis élőlény elmenekült, így felvettem a fegyvert, majd egy levéllel letöröltem a ráragadt földet, majd a pólómmal letöröltem a pengét és eltettem.
Miután megnyugodtam újra a technikával kezdtem foglalkozni az előbbi gyakorlatom alapján. Nyugodt fejjel sikerült létrehozni a gömböt, de a sebessége nagyon lassú volt, talán túlzással, de az idő alatt, amíg sikerült a technika egy reumás csiga megkerüli a földet és még meg is vacsorázik utána. Nem, ennél gyorsabbnak kell lennem. Újra és újra létrehoztam a technikát, hogy a sebességem javuljon. Ahogy egyre több tapasztalatom lett és a chakraáramlás is egyre könnyebben ment egyre gyorsabbá váltam. Délután kettőre járt az idő, mikor végre megfelelt a gyorsaság, de a technika még nem felelt meg a leírásnak, hiszen ott csak annyi a dolgom, hogy összecsapom a tenyerem mire a gömb elkapja az áldozatot.
Egyelőre szünetet tartok és visszatérek a gyakorláshoz. Minden nálam van, így visszatérek a szállásomra ahol rendelek ebédet 100 ryu értékben. Fizetés után megköszönöm az ételt, majd a szobámba megyek egy kicsit aludni, hiszen a technika tanulása elhasználta a chakrámat és a testi energiáimat, így muszáj volt egy kicsit ledőlnöm. Nem tudom mennyit aludhattam, de már lemenőben volt a nap, mikor felébredtem.
- Mire lemegy a nap a technikát megtanulom.
Teszek esküt magamnak, majd elindulok a gyakorlópályámra. Kiérve néhány suhancot látok, akik a terepemen gyakorolnak, így inkább egy réttel arrébb állok, de ott is vannak valakik. Nem tudom mi ez a nagy népsűrűség így naplemente előtt, de talán valami készülődés lehet a háborúra, így jóval arrébb kellett mennem mire megfelelő helyet találtam. Újra elolvastam a technika leírását, mi szerint a víz gömb, ami létrejön a technikával a tenyerem összecsapására emelkedik ki és kapja el az áldozatom, tehát szinte a másodperc tört része alatt. Nem igen könnyíti meg a helyzetemet, hogy nem ismerem az alap technikát, de meglátjuk, hiszen a gömböt már létrehoztam. ~Tehát annyi időm van kiemelni a gömböt, míg összecsapom a tenyerem.~ Újra megtettem az esküm. Közben annyira el voltam foglalva magammal, hogy nem vettem észre, hogy végig megfigyelés alatt állok, mert az egyik csapat, akik miatt odébb kellett állnom észrevett és az egyiküket utánam küldte, hogy tudja meg mi a célom. Szétoszlattam a chakrám, majd elindítottam a tenyerem, hogy kiemeljem a gömböt, persze csak részben sikerült. Elengedtem, majd újra és újra próbálkoztam, de nem sikerült, viszont egyre jobb lettem. Ár közel jártam, amikor a belső hang megszólalt. ~Figyelnek minket.~ Érdekes, eddig ugyan nem volt olyan megjegyzésé, amivel segített volna, ez teljesen új nekem, de kizökkentett annyira a koncentrációmból, hogy észrevettem valóban az egyik chakraforrás túl közel van hozzám. Rövid kézpecséteket mutogattam, majd miközben a víz klón létrejött a kukkoló háta mögött. megfordultam, bár tudtam, hogy merre van mégsem teljesen arra fordultam, amerre volt, hanem egy kicsit arrébb, talán elég lesz ahhoz, hogy egy kicsit megzavarjam.
- Gyere elő! –Mutatok a bokorra természetesen a rossz irányba.
Emberünk persze nem jön elő, hiszen nem jó irányba mutatok, de aztán hallom, ahogy a bokor zörren és a klónommal a hátában egy 14-15 éves fiúcska lép elő iwagakure fejpántjával a fején és bár elég csenevésznek tűnik ott virít rajta a taktikai mellény, hogy ő bizony már chuunin. ~Jó vicc, ezt a kölyköt küldik megfigyelésemre? Szinte sértő.~ A gyereken látszik, hogy meg van illetődve és azt sem tudja, hogy mi fog következni, de nem is hagyok neki időt, míg összeszedi magát, hanem elkezdem a chakrámat áramoltatni a talajba, majd összecsapom a tenyerem. Ugyan a technika sikeres, ami azt jelenti, hogy sikerült elsajátítanom, mégis a kölyök kinézete ellenére gyorsabb és sikerül elugrania előle és ő is pecséteket formál, majd érzem a talaj mozgását a lábam alatt, de túl nagy a terület, ahol szétáramoltatta a chakráját iszonyatosan rövid idő alatt, így nem nagyon tudok menekülni és így a technika csapdájába estem, mire feleszméltem egy gödör alján áltam jó 2- 3 méter mélyen. A kölyök felém sétál, majd lekiált.
- Mit keresel erre? Mi a célod?
Lassan leesik a tantusz, a gyereket azért küldték, hogy megtudja ki vagyok és honnan jöttem és legfőkébb miért, így ha ki akarok szabadulni, akkor válaszolnom kell a kérdéseire, de arra is figyelnem kell, hogy ne áruljak el túl sokat.
- A nevem Tenshi, részt vettem a Kusagakure elleni támadásba Amegakure oldalán, de miután a támadás elbukott megszöktem és itt leltem nyugtot. Amúgy kirigakuréból származom. Nincs célom az országban, csak egy kis nyugalmat kerestem - Mondom el a történetet a fiúnak és remélem beveszi, hiszen ez az igazság. Végül megnyugszik és kiemel a gödörből.
- Elnézést, de épp a frontra tartunk és a vezetőnk nem értette, hogy egy idegen mit akarhat itt a semmi közepén.
- Szívesen elmondom neki is a történetet, ha akarod.
- Nem muszáj, elmondom én neki.
- Köszönöm.
Ezzel a fiú elbúcsúzott, majd ment jelenteni, én pedig őrültem, hogy elsajátítottam a technikát, így haza is ballagtam a szállásomra.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Deidara on Pént. Júl. 04 2014, 15:43

A tökéletestől azért még elég messze van, de sokkal jobb, mint a régi írásaid. Vannak bekezdések, színezések, karaktergondolatok, szóval csak így tovább. Felírhatod a jutsut, valamint 3 chakrát.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Márc. 31 2015, 11:10

Tanulás célja: Démonikus Illúzió: Babszár Kötés // Magen: Mame Gen Tojiru
időben elhelyezés: Amegami gyűlés és Mirubival való beszélgetés utánA gyűlésre nem, de miután elvégeztem a dolgaimat Taishit is bevittem a bázisra, aki elfoglalta helyét a két rabszolga mellett, ők a földön egy kisebb matracon aludtak, míg a férfi a szoba közepén lévő nagy franciaágyon.  Miután elfoglalta a helyét, vagyis eltette a fegyvereit és a ruházatát, egy karddal az övén lépett ki a tükör mögül.
- Tenshi, ez a tiéd. A korábban elveszett játékszereid helyett kapod. - Adott át egy közepes méretű tekercset és egy kisebb méretűt. – A nagyobb tekercsben két tökéletesen elkészített hulla található, amit ahhoz az undorító technikádhoz használhatsz, ne kérdezd honnan van és kik ezek, nem volt olcsó megszerezni két ilyen testet, a kisebb tekercsben pedig néhány fegyver van, amiket a Hullámok földjén tett kalandod során elveszettek helyett kapod. Viszont nem ezért jöttem ki, szeretnék tanítani neked egy technikát. Menjünk ki innen.
Nem csodálkoztam, hiszen folyamatosan fejlődni kell és Taishi a tanárom, így ha vele vagyok általában tanulok egy új technikát. Nem tudom, hogy mit szeretne tanítani, de hamarosan kiderül. Az utunk a bázis ajtajához vezetett, majd azt kinyitva az erdőbe mentünk, nem túl távol a bázistól. Ugyan érdekelt, hogy milyen testeket szerzett és mi van a tekercsekben, viszont nem volt időm ezen rágódni, mert Taishi lerakatta velem a tekercseket, majd megállított.

- Tudom, hogy szereted a technikákat, amikkel képes vagy megállítani az ellenfeleidet, netán megbénítani, így egy újabb ilyen technikát fogok neked tanítani, ami a Démonikus Illúzió: Babszár Kötés // Magen: Mame Gen Tojiru nevet viseli. A név elég beszédes, de hogy megértsd pontosan a dolgot, nem elmagyarázom, hanem megmutatom.
Abba hagyta a beszédet, majd előkészült én pedig valami furcsára lettem figyelmes, a chakrám fölött egy idegen vette át a hatalmat, feltehetően Taishi, majd a föld alól indák kezdtek el nőni. Az elsők elől még el tudtam ugrani, de ez csak csapda volt, mert a hátam mögött azonnal több jelent meg és elkapták a jobb kezemet és a lábamat. Ekkor elővettem egy kunait, amivel megpróbáltam levágni magamról az indákat, de csak még jobban elkaptak. Gyorsan rájöttem, hogy a szabad kezemet próbáltam szabadon tartani, úgy vesztettem el egyre jobban a helyváltoztatás szabadságát és a többi testrészem még inkább csapdába esett. Egyre magasabbra értek az indák, amikor egyszer csak újabb fura dolgot tapasztaltam, mintha valamit kiszakítanának a testemből és a következő pillanatban eltűntek az indák.
- Megtapasztaltad a technikát, mond el az érzést.
- Első érzésem az volt, mint minden más genjutsunál, hogy valaki átvette a chakrám felett az uralmat, majd indák nőttek ki a földből, amik elkaptak és ahogy próbáltam szabadon tartani a szabad végtagjaim egyre inkább elvesztettem az uralmat a fogságba estek fölött.
- És szerinted mi az értelme egy ennyire aktív technikának, ha sokkal egyszerűbben is le lehet fogni, meg lehet állítani valakit?
Először nem nagyon értettem a logikát, hiszen valóban számos olyan más lehetőség lenne, amivel képes lehetsz blokkolni valaki mozgását. A technika viszont jól jött volna a Hang országában a kiképzett harcművész ellen. ~Hang! Hát persze, egy ninja nem csak fizikai hadviselésben jártas, hanem a lelki terror mestere is, amit a genjutsuk segítenek elő. Ezzel győzött le az a bugris is, mert a villám technikája jóval több volt erőfitogtatásnál.~
- A ninja nem csak a testet képes megsemmisíteni, hanem a lelket, a genjutsu pedig ennek egy módja. Itt ahogy az ember próbálja szabadon tartani a szabad végtagját úgy veszti el a többi felet az uralmat és ezáltal a lelki hadviseléssel törjük meg az ellenséget. Egy lelkileg megtört ember pedig könnyű ellenfél már….
Csuklik el a hangom és folytatnám a mondatom …Ahogy én is az voltam a hangban…, de nem teszem, Taishi így is tudja, hogy mire gondolok.

- Igen, most hogy megfejtetted a technikát ideje megtanulni. Ugyan nincs más a környéken, így jobb híján én leszek a gyakorló társad.
Ezzel kézjeleket formált, majd füst kíséretében 6 klón jelent meg. Az eredeti még elmondta, hogy ennyi próbálkozásom van, de mivel Akari vagyok ezért ennek elég kell lennie, sőt elvileg négynek is, de kapok egy kis pluszt lévén, hogy nem rég óta ismerem a genjutsu művészetét, ami nem az én hibám, hanem azoké, akik nem foglalkoztak vele, hogy ilyen irányú képzést is kapjak.


A feladatot kiadta, a klónok tudják a dolgukat, így Taishi el is tűnt. Ahogy ismerem, bár nem lustafajta, visszatért a bázisra, hogy pihenjen és a következő lépésen gondolkodjon. Nem sok időm gondolkodni, ugyanis az első klón szinte a férfi eltűnésének idejében támadt is. Amint támadt én gondolkodás nélkül összekötöttem a chakrámat, majd sikerült is megállítanom, de arra már nem jutott időm, hogy végrehajtsam rajta az indatámadást, ugyanis egy pillanat múlva megsemmisült a klón. Éppen csak sikerült megsemmisíteni az első klónt, amikor jött a második. Nála már több sikerrel jártam, legalább a lábát sikerült elkapnom, legalábbis elhitetni az agyával azt, így futás közben elesett és az előző sorsára jutott. Végre meg volt, hogyan is működik a dolog, így a harmadik klónt már sikerült elkapnom, bár ez csak egy része a technikának, hiszen reagálnom kell arra, amit tesz, hogy szabadulni próbál. Negyedik klón is jött, mikor mondtam neki. Itt sikerült megtámadnom, majd mikor visszaugrott akkor sikerült elkapnom az indákkal, de könnyen kiszabadult, hiszen a további lépésekre ismét nem figyeltem.
- Genjutsu lépései: chakrát összekapcsolni egy élőlénnyel, ami mozog, saját chakrával rendelkezik; megfelelő hatások a chakra rendszer és a tanketsuk fölötti uralom átvételéhez; érzékelés, mint biológiai folyamat, uralni, hogy a befolyásolás elérje az érzékelés módosulását, eddig pipa. Sorrendben az orrot a legkönnyebb befolyásolni, aztán az ízérzékelés, hiszen a nyelven a különböző ízeket különböző helyeken érzékeljük, aztán a hallás, amit a valós hanghullámmal könnyíthetünk, aztán a bőr, mint a fizikai érzékelés központja, hiszen az az egész emberi testet befedi, míg végül a legnehezebb a szem, hiszen az folyamatosan 180 fokban látja és reprodukálja a környezetet.
~Nem biztos, hogy ezzel a genjutsuval kellett volna kezdeni, hiszen a szem a legnehezebb, de Taishi megbízik bennem, nem okozok csalódást. Te állandóan csalódást okozol. Hallgass! Folyamatosan fejlődök. Ezt elismerem, de még mindig nem tartasz ott, ahol kellene.~ A hangnak igaza van, de nem adhatom fel, már nem sok kell, hogy utolérjem magam és meg is fog történni. 2 klón maradt és most, hogy átgondoltam a genjutsu lényegét és feladatát újabb lendülettel indultam neki a technikának. Jeleztem az ötödik klónnak, aki támadásba is lendült. Már a korábban használt technikával összekapcsoltam a chakránkat, majd egyből el is indítottam a technika hatását. Öröm volt nézni, ahogy a klón egyből védekezett az első indák ellen, majd a nála lévő késsel a hátulról elkapó indák ellen is támadásba lendült, hogy azok ne tudják elkapni a kezeit, miközben a lába már fogságba esett. Végre sikerült a technikát létrehoznom és egy klónnal kevesebbe került, mint amit Taishi hagyott. A klón közben megsemmisült, hiszen a technika teljesen ártalmatlanította. Ekkor furcsa dologra lettem figyelmes, ugyanis a hatodik klón már a támadás nélkül semmisült meg, de akkor valami belső hang azt súgta, hogy térjek vissza a bázisra, mert dolgom akadt. Felkaptam a tekercseket és engedelmeskedtem a parancsnak. Taishi már a bejáratnál várt és együtt mentünk le.

- Találtam egy érdekes feladatot, amivel esetleg keresztbe tehetsz Konohának. Pontos részleteket nem tudok, az informátorom csak annyit mondott, hogy a Füst valami olyat tett, ami nem tetszik Konohának és mind két falu ninjákat keres a dologgal kapcsolatban. Pakolj össze, mert pár nap múlva Mirubival részt fogtok venni a küldetésen.
- Rendben.
Taishi eltűnt a tükör mögött, így én is pakolni kezdtem. Szerencsémre Taishi átalakította a szervezet köpenyét, így annak a belső zsebeiben képes vagyok tekercseket tárolni, mint a korábbi utazóköpenyembe, amire szükségem volt, így befért az 5 tekercsem, 2 fegyveres, 1 elsősegélykészletes, a tanto, fukija és a maszkom a zsebekbe, bár így is maradt , hátamon 1 ninjato, az íjam és a nyilak a tegezben és a hátizsák, amiben 1 fuuma shuriken, a hálózsákom egy tekercsben és az élelem foglalt helyet, az övemre kötve pedig az övtáskám benne 5 kunai, 10 shuriken, 5 füstbomba, 3 robbanó cetli, a doboz fogpiszkáló, kés és az 5 minidárda, újjaimra felhúztam a 10 nekotét és a kezemre az újonnan, a Tábor küldetés után beszerzett alkarvédőket és a 2 darab 4 méteres kusari- fundot. Ugyan meg volt a fejembe, hogy mit akarok venni, de mivel nem tudtam, hogy mit is adott Taishi így először azt a tekercset vettem szemügyre, majd bontottam ki. A tekercs tartalma 10 makibishi, 1 fuuma shuriken, 1 normál méretű legyező, 1 lámpás és hozzá öngyújtó és 2 pótgyertya volt. A fuuma shurikent és a legyezőt egyből kivettem és a hátizsákomba tettem, míg a többit benne hagytam. Így is volt néhány dolog, amire szükségem volt, de jóval kevesebb mindenre, amiket majd később is be tudok szerezni.


A hozzászólást Akari Tenshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 18 2015, 09:26-kor.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Deidara on Kedd Ápr. 21 2015, 10:58

Elfogadva. Mivel az előző hónapban adtad be, oda számítjuk természetesen. A klónoknál fontos megemlíteni, hogy milyen klónokról is van szó, hisz pl sima bunshin-t nem lehet genjutsuba ejteni. Ami még furcsa volt, hogy a betűméret valamiért változott. Látszik az élményen, hogy foglalkoztál vele, valószínűleg többet is, mint egyébként szoktál, de persze egy genjutsu tanulásnál ezt el is várjuk.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Márc. 17 2016, 17:40

Suiton: Suiryuudan mo jutsu// Víz elem: Víz sárkány jutsu
besorolás: B rangú
chakraszint: 300
Időbeli elhelyezés: Mirubival való találkozás után az elhagyott kikötőben 

Nem rég sikerült megmenekülni a küldetésről, ami majdnem az életembe került, mert kevés információm volt. Még visszatérek és végzek az illetővel, akit akkor nem sikerült megölnöm, de ennek most nincs itt az ideje. Lassan dolgom lesz, Taishitől tudom, hogy valami készülődik és már Mirubi is szólt, hogy valami készülődik. Ugyan még van időm, de nem úgy tűnik, mintha nyugisan telne el a várakozás. Taishit ismerve ez nem kétséges. Nem tévedtem, mert épp csak lefeküdtem az ágyamra, amikor Taishi megjelent a szobámba lévő tükör mögül.
- Nincs idő pihenni, kapsz két órát és utána tanítok neked egy technikát.
Közölte, majd kilépett a szobából és mire kiléptem a szobából már el is tűnt. Nem tudom hogyan csinálja, de nekem is meg kell ezt tanulnom. A két óra elég gyorsan eltelik, nem sok mindent tudok csinálni, csak eszek egy falatot és összepakolom a szobában a cuccaimat. Csak az övtáskámat viszem magammal és ami belefér. Nem hiszem, hogy nagyon szükség lenne másra, hiszen nem küldetésre megyek, hanem tanulni. Ezeket is csak azért viszem a Taishi által megjelölt helyre, mert már megszoktam, hogy velem vannak. Nem teljesen véletlenül, sőt mondhatni teljesen akarattal, Taishi azt a helyet választotta, ahol hosszú idő után újra találkoztam Mirubival és ahol csatlakoztam az Ame no Ekibiogamihoz.
- Késtél.- De az arckigfejezésén nem látszott, hogy mérges lenne, majd folytatta.- Ma egy nehéz technikát fogok megtanítani neked. Összesen 44 kézjel szükséges hozzá és ez az ami igazából a nehézséget adja. Erős technika és már láttál hasonlót.
Nem folytatta a mondandóját, hanem egyből hátraugrott és vagy 10 másodpercig állt miközben kézpecséteket formál. Próbálom megjegyezni a sorrendet, hogy majd én is használni tudjam a technikát, de lassan belekeveredem. Remélem kapok valami listát, ami alapján megtanulhatom, mert elsőre nekem sok volt. Amúgy sem túl jó a rövidtávú memóriám, általában is a hosszútávúra szoktam hagyatkozni. Majd befejezve a pecséteket a tóból egy hatalmas vízsárkány emelkedik ki, ami emlékeket idéz fel bennem, de szerencsére most nem ellenem irányul a támadás, hanem az egyik part menti móló lesz az áldozata a vízsárkánynak. Az amúgy sem túl stabil fatákolmányt úgy söpri el a hatalmas víztömeg, mintha ott sem lenne.
- Ez a technika. Több részre fogjuk bontani, mert egyszerre létrehozni a technikát túl sok, így a tanulás legalább egy hétig fog tartani, de biztos vagyok benne, hogy az egy hét alatt megtanulod rendesen használni. Első lépés emelj ki körülbelül 5 méter vízoszlopot egyelőre kézpecsétek nélkül.
Adta ki az utasítást, majd a következő pillanatban meg is mutatta a technikát. Ezután nem szólt semmit, csak egy intéssel átadta a terepet. Két technika is van, ami hasonló elven már működött. Az első a klón technika,ahol körülbelül két méteres vízoszlopot kellett kiemelni és a saját alakunkra formálni, majd mozgatni a másik pedig a kibuggyanó vízbörtön, ahol kézpecsétek nélkül emelem ki a buborékot a földből, amivel elkapom az ellenfelemet. Koncentrálni kezdek és lassan kiemelkedik a víz, eléri a fél métert, egy métert, 2 métert tovább emelkedik és eléri a 3 métert végül 3,5 méter környékén esik össze. Kevés volt a chakrám, ezt gyorsan leszűröm. Újra rágondolok a két másik technikára, amit ismerek és rájövök, hogy annál több chakra kell, mint azokra. Újra koncentrálni kezdek és lassan el is kezd emelkedni a vízoszlop és most már el is éri az 5 métert. Alig, hogy elengedem a technikát Taishi már ki is adja a következő feladatot.
- Az első lépés meg van, most emeld ki a vízoszlopot, majd a Kutya pecséttel irányítsd úgy, ahogy én korábban az egész sárkányt. Egyelőre nem kell támadásra használni, csak érezd meg, hogy milyen az, amikor a víz azt csinálja, amit te a chakráddal parancsolsz neki.
Gondolkodom, de nem nagyon értem, hogy miért a kutyát választotta, de egyelőre nem kérdezek. Újra kiemelem a vízoszlopot, amjd a kutya pecsétet mutatom és lassan el is kezdem irányítani azt. Érdekes és furcsa, ahogy a kígyószerű víztömeg lassan mozogni kezd, majd irányt vált és egyre bonyolultabb mozdulatokat tesz. Ez természetesen nem elsőre megy, hanem jó pár óra gyakorlással érem csak el, ellentétben az első résszel, ami körülbelül 2 percet vett igénybe a maga 2 próbálkozásával.
- Akkor most fellépünk a harmadik szintre. Ugyan nem ezek a kézpecsétek sorrendje, de most a kutya és az ökör kézpecsét segítségével kell irányítanod a vízoszlopot és kidöntened azt a fát.
Mutat egy közelben lévő leégett égerre. Nem túl vastag, de azért látszik, hogy elég ellenálló.
- Három próbálkozásod van, utána az én technikám ellen kell helytállnod.
Bólintok, majd elmutogatom a kért pecséteket, hogy a vízzel a fát támadjam. Az első próbálkozás körülbelül arra volt jó, hogy meglocsoltam a fát, ugyanis amint a víz a fával érintkezett szétoszlott. Második már valamivel jobban sikerült itt már a fa felső rétege már megsérült. Gondolkodóba estem, hogy mi is a két pecsét célja. Halványan derengett valami az akadémiáról, hogy tanultunk ilyet. Ha jól emlékszem a kutya inkább a szél technikáknál használják, bár ritkán, leginkább a sebességet irányítja, míg az ökör a nagy erőt, tömeget képviselő technikáknál használatos és a víz és a tűz elemhez kapcsolható. Ezek alapján átgondoltam, hogy mi a feladat, majd újra elmutogattam a pecséteket és az átgondolt dolgok alapján megindítom a támadást. A fa kidől, még ha a technika nem is volt olyan erős, mint amit korábban Taishi mutatott és már én is tapasztaltam.
- Rendben, mivel én már valamivel gyakorlottabb vagyok a technikával, így 5 próbálkozást adok, hogy legyőzd ugyanazt a technikát, utána nehezebb feladatot kapsz, ha nem sikerül. Kezdjünk!
Gyorsan elmutogattam a kézpecsétet, majd kiemeltem a vizet, de mire támadni akartam Taishi már megelőzött és egyből a félig kész oszlopot támadta és alig hogy létrejött a technika kezdeményem el is tűnt. Nem szóltam semmit, hiszen ez egy jó lecke volt, hogy az ellenfél nem fogja megvárni, míg én támadó helyzetbe hozom a technikámat, hanem támadni fog. Taishi egy nagy egyest mutatott, majd egyből kettesre váltott. Ezúttal nem szórakoztam az először hozzuk létre, majd támadjunk gondolattal, hanem ahogy elmutogattam a két darab kézpecsétet egyből támadásba lendültem, de Taishi ismét átvert, mert amint hozzáértem volna a sárkányához az összeomlott, majd a támadásom alatt újra létrejött és ismét megsemmisítette azt. Tudom, hogy okos és ravasz Taishi, de azt csinálja, amit mondott.
- Nem mondtam, hogy a szabályok szerint kell játszani. Jelenleg mind a ketten elveszett shinobik vagyunk, nincs időnk arra, hogy szabályosan harcoljunk. Jelenleg a győztél vagy meghalsz szabály van érvényben. Te is eszerint támadj.
Bólintottam, majd újra támadásba lendültem. Ezúttal Taishi a támadásom támadta, ami jóval gyengébb volt, mint az övé, ezzel el is ment a 3. és 4. próbálkozásom. Újra végig gondoltam a két pecsét jelentését, majd elmutogatva őket támadásba lendültem. Rá kellett jönnöm, hogy én alapvetően a chakrámat csak arra használtam, hogy egybe tartsam a vizet és lendületet adjak neki, de itt többről van szó, folyamatosan mozgásba kell hoznom a vizet és nem csak a sárkány fejét kell megtartani, hanem az egész víztömeget. Szerencsére sikerült időben rájönnöm, így az utolsó támadás ugyan sikertelen volt, de Taishi saját magához mérte az én erőmet és úgy döntött, hogy a technikám ezen szintet megütötte.
- Ez a szint kész és mára elég is volt. Gyorsan átfutom a kézpecsétek jelentését, aztán mehetsz. Ökör, majom, nyúl, patkány, vaddisznó, madár, ló, tigris, kutya, kígyó, kos és sárkány. Gyakorlatilag az összes kézjel benne van a technikába, de nem csak a kézjelek minősége, hanem a száma is jelent valamit, de az utóbbiba nem mennék bele.
Egy kis szünetet tart, majd folytatja.
- Madár kézjel alapvetően a raiton elemhez tartozik, mert a legalkalmasabb pecsét arra, hogy a chakrát nagy mennyiségben kell összesűríteni. Rendkívüli chakrastabilitást igénylő technikáknál és a yang technikák esetében is használatos. Ökör pecsét a tűz és víz elemhez kapcsolódik, nagy erőt és nagy tömeget megmozgató technikák esetében használják. Ló a yang feloldást igénylő technikákhoz használják, stabilitást és könnyen kezelhetőséget biztosít, mindemelett a chakra sebességét is lehet fokozni. Vaddisznó nem köthető elemhez, yin chakrairányítási műveleteknél használják. Tigris a tűz elemhez köthető, legnagyobb halmozó és aktivizáló ereje miatt. Majom a víz elemhez tartozik nagy a halmozó ereje és kis mennyiségben a chakrakontroll könnyebb. A kutya a szél elemhez tartozik, bár ritkán használják, hiszen ennél az elemnél általában nem használnak pecséteket, ha mégis akkor a sorozat ezzel a pecséttel fog végződni. Kígyó doton technikáknál használatos, mert ez nem a pecsét nem a sebességet fokozza, hanem a mennyiségért felelős, lassabb irányítás pontosságot is eredményez. Nyúl a mértékletesség és a kiegyensúlyozottság jeleként ismertek és használtak, így sok technikában használják. Sárkány ismét a tűzhöz tartozik, de leginkább aktivizáló és halmozó ereje miatt, általában nagynyomású szél és víz technikáknál is használják. Patkány leginkább a yin- yang együttes felszabadításánál és használatánál fontos. A kos a legérdekesebb, mivel ez segít a chakra és a test közötti kapcsolat kiaknázásában, meditációban és az érzékelésben van nagy haszna, ezt használod te is, ha a szenzorképességeidet használod.
Beszélt és beszélt, legalább 10 percig beszélt én pedig próbáltam mindent megjegyezni. Mivel mára végeztünk, így visszatértem a bázisra, ahol még lefürödtem, majd a szobámba vonultam. Két szolgámnak megparancsoltam, hogy etessék meg a kígyókat én pedig elnyúltam az ágyon, amint Taishi eltűnt a tükör mögötti rejtett szobában.
Másnap Taishi már korán kelt, ami azt jelentette, hogy nekem is mennem kellet. Ismét arra a helyre tévedtünk, ahol tegnap is voltunk, majd kertelés nélkül bele is kezdett a mondandójába.
- Nem kíméllek, a technika megtanulása öt napig fog tartani, mert elég sok chakrát igényel és te a jelenlegi szinteddel maximum kétszer tudod létrehozni egy nap, ha pedig kevés chakrát használsz, akkor háromszor, de akkor a technika nem jön létre. Az alapjait már tudod, úgyhogy nem mondom el még egyszer, ma bele is kezdünk a technika gyakorlásába. hosszú sorozat lesz, úgyhogy figyelj jól.
Ezzel pecsételésbe kezdett, összesen 44 pecsétet mutatott el, aminek a hatására kiemelkedett a vízsárkány majd letarolt egy egész sornyi fát, amik a közelben kiégve álltak. ~Tehát a tegnapi bemutató csak játék volt ahhoz képest, amit a technika tud. A kezdetek meg voltak, hiszen tegnap nagyjából ezt gyakoroltam, de most sokkal pusztítóbb szintet kell elérnem. Taishi odaadta a listát, hogy milyen pecsétek kellenek, majd magamra hagyott. Elmutogattam a pecséteket, majd elkezdtem kiemelni a sárkányt, ami lassan emelkedett ki, majd összeomlott. Hosszas próbálkozásokkal egyre jobban ment, de nem nagyon haladtam. Hosszú ideig próbálkoztam és végül ki kellett használnom az 5 napot, amit Taishi mondott. 5 kemény nap, az utolsó napon kidőltem, de még sikerült létrehoznom egyszer a technikát.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Május 10 2016, 11:19

Mivel a karakter meghalt, így felesleges lenne ellenőrizni a Tanulást.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akari Tenshi

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.