Tachibana Ina

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Tachibana Ina

Témanyitás  Vendég on Csüt. Jan. 03 2013, 18:41

Név: Tachibana Ina

Ország: Kumogakure

Rang: Genin

Kor: 12

Nem: nő

Felszerelések: 5 db Kunai , 5 db Shuriken , Shuriken tartó , 5 db Makibishi-tüske, Övtáska, 10 robbanójegyzet

Kinézet: fehér haját barna masnival fogja össze, szeme színe barna, szemüvegét csak divatból hordja.
Barna ruházata van, mely hátán masni található, lábán hosszú fehér füzzős csizma.

Jellem: Ina szülei tragédiája miatt nagyon visszahúzódó személyiség. Viszont aki esetleg a jövőben közel kerül hozzá belül egy nagyon érzelmes és kedves lányt talál bent. Imád ajándékot kapni és adni is, és ezeket mindig előre meg szeretné kapni. 6 éves kora óta edz, hogy megvédje azt ami neki fontos, és betartsa ígéretét! Élvezi a harcokat , és nagyon kitartó a harcok során, nem adja fel könnyedén.

Előtörténet:
Ina Kumogakure városában született , csendes körülmények között, szülei már nagyon várták érkezését! Édesapja , Tachibana Yokito (átlagos árus ember) már alig bírta kivárni mikor tarthatja végre kezében egyetlen gyermekét , ezután végre anyja ,Tachibana Mei ( egy kis vendéglőben felszolgáló) , komplikációk nélkül hozta világra gyermekét. Ahogy Ina kinyitotta hatalmas barna, csillogó kis szemeit azonnal elnyerte szülei szívét. Ettől a pillanattól kezdve szülei csak a gyermeküknek éltek , és bármit megadtak neki, éppen ezért eléggé nyafka kislány lett.
Azonban egy nap minden megváltozott, és a kis Ina elvesztette addigi bájos, kislányos mivoltát. Gyermekkorát Ina nagyon szerető családban kezdte el ,azonban egy nap minden megváltozott és arra a bizonyos napra vezethető vissza... Ina azt hitte, hogy csodálatos napra ébred, hisz aznap volt a születésnapja, a 6. a sorban, és ő mindig is imádta a szülinapokat, imádta az ajándékokat. Az egyik legjobb dolog a világon - az ő elmondása szerint - az az volt, ha kaphatott valamit. Ez egy kisgyerektől nem is meglepő, de ez a tulajdonsága még mái napig is megvan. Azt azonban, hogy kivárja az ajándékot, az már nem rá vall. Ha tudta, hogy valami ajándékot fog kapni, már napokkal ezelőtt nyaggatta az anyját, hogy adja már oda neki, mert ő nem bír várni. Nem volt ez másképp ma sem, reggel amint kipattant az ágyból egyből rohant volna anyjához. A takaróját a földre hajította izgalmában, szobájából kirohant a nappaliba, keresve valamelyik ajándékozót. De furcsamód nem lelte egyik hozzátartozóját sem. Egyből szaladt a hátsókertbe, hátha talál ott valakit, és amint kifordult az ajtón belekoccant apjába, és az ütközéstől hátraesett a fapadlóra, és megütötte a fenekét.
- Héhé kislányom, ne olyan sietősen! - szólalt meg az apa, majd kicsit nyugodtabb lett a hangja - Ugye nem ütödted nagyon meg magad?
Normális esetben Ina talán sírt is volna de most nem, most nem gondolkozott, nem törődött semmivel, csak meg akarta kapni azt ami jár neki.
- Apa, Apa! - kiáltotta és nyújtotta a kezét, hogy vegye fel az apja.
- Jól van kislányom, semmi gond! - megfogta lányát és felemelte, majd magához szorította gyengéden.
- Ajándék.. kérem az ajándékom!! - üvöltözött Ina.
- Még nincsen meg minden ajándék Ina... - szólt az anyja, aki most bukkant fel Ina apja mögül - De az első megkaphatod! Gyere csak velem!
És Édesanyja átvette Inát a karjaiba. Majd kivitte a kert végéhez , ahol egy nem túl nagy doboz volt a földön. Ina el sem tudta képzelni mi lehet benne, nem tűnt sem újnak , sem pedig játéknak.
- Gyerünk Ina... Nyisd csak ki!
Valami mocorgott a dobozban... Halk mozgolódás hallatszott belülről.
Mikor Ina Kinyitotta egy édes kismacska volt a dobozban. Hatalmas szemeivel Inára nézett, és Ina azonnal megszerette a kis állatkát.
- Most pedig Ina, a délelőttöt a nagymamánál töltöd, mi anyával még elkészítjük a másik ajándékod! - mondta az apja.
- Okés! Máris, de nem mondanád el mi lesz az apu? Léci, léci... annyira akarom!!!
- Nem, nem Kicsim! Meglepetés! - mondta az apja.
Majd átvitte Inát a nagyszüleihez, Tachibana Akami és Tachibana Arashi , hétköznapi civilek). Ina egész délelőtt játszadozott a nagyinál, mit sem sejtve a közelgő bajról.
A szülei csak egy pillanatra nem figyeltek , miközben tortát készítettek a kislányuknak, és ez éppen elég volt arra hogy a konyha lángra kapjon. Az egyre növekvő tűz elzárta az egyetlen kijáratot, Ina szülei számára nem volt menekvés. A faluban élők túl későn vették észre a tüzet, ezért senki sem segített nekik.
Közelgett a dél, de Ináért nem jöttek a szülei, várt... csak várt... csak várt... majd délután már a nagyszülőknek is gyanús lett a nagy késés, így úgy döntöttek majd ők viszik haza a kislányt. Már távolabbról látták a hatalmas füstöt. Mindenki riadtan futott Ináék háza elé. Mikor kicsit közelebb értek már világosan látszott a baj, odarohantak, Ina azonnal a szüleit kereste.
- Anyukám!!!!!!! Apukááám!!! Merre vagytok?
A nagymamája szorosan ölelte meg a kislányt eltakarva a szemét, eközben a nagypapája megpróbált érdeklődni a történtekről. Sajnos már csak a halálhírt hallotta. Nem tudta hogyan tudná ezt elmondani a kis Inának. Mikor Ina meghallotta zokogni kezdett, és önmagát hibáztatta a szülei haláláért.
- Miért mentem el? Miért kellett pont ma születnem? Miért akartak annyira jót nekem? Minden az én hibám! - mondta magában.

Ina innentől kezdve a nagyszüleinél élt, és egyre jobban megszakította kapcsolatait a külvilággal. Elhanyagolta barátait, és távolságtartóvá vált. Úgy gondolta, hogyha nem enged közel magához senkit, akkor könnyebb lesz, így nincsen kit elvesztenie, nem fog úgy fájni. A szeme előtt csak egyetlen dolog lebeg, egy ígéret melyet még kis korában tett szüleinek, ez volt a közös álmuk : "INÁBÓL NINJA NŐT FARAGNI!!!" Ez volt az utolsó kötelék amibe kapaszkodni tudott.

Inát nagyszülei ,természetesen ninja iskolába íratták be, itt kezdetben sokan próbáltak barátkozni vele, de ő mindenkivel távolságot tartott, nem akart barátokat szerezni, egyedül akart boldogulni. Az iskola nehéz volt, és sokat követeltek a diákoktól, de Ina - bár voltak nehézségei - de sikeresen szerepelt a legtöbb megpróbáltatáson. Egyedül nehéz volt és magányos. Csakis tanárait engedte picit közelebb magához, persze ezt is csak a könnyebb tanulás és a segítség érdekében tette.
Majd eljött a várva várt Genin vizsga, Ina első megpróbáltatása ifjú ninjaként. A vizsgájának 2 része volt. Az első egy technika bemutatása, pontosabban egy egyszerű klónt létrehozása, ezt az akadályt könnyedén vette a fiatal lány, azonnal sikert ért el, oktatói roppant büszkék voltak rá. Majd jött a második rész, egy gyors teszt pár alap ninjáknak szükséges információkról. Ina nagyon készült a tesztre, viszont mikor meglátta a tesztet leblokkolt, egyszerűen semmi nem jutott az eszébe, pedig egész éjjel tanult, mégsem . Ekkor eszébe jutottak szülei , és a nekik tett ígérete még kiskorából, ekkor Ina idegessége eltűnt , nyugalom szállta meg testét, és elkezdettek eszébe jutni a tanultak. Így szülei emlékének hála sikeresen írta meg a tesztet! És végre Genin lett!
- Anya! Apa! Láttok engem ? sikerült!!! Megtettem az ígéretem első lépését! Hogy végre sikeres ninja lehessek! - Gondolta Ina.

Nem sokkal a Genin vizsga után, Ina szülei halála után elvesztette a nagyszüleit is, sajnos az öregség őket sem kímélte meg , innentől fogna a lány egyedül élt. Ellátta önmagát, roppant talpraesett kis hölgy lett belőle. Az iskolában is megállja a helyét, elhatározta, hogy ninja lesz és ehez híven folytatta tanulmányait. Meg akarja valósítani az álmát, hogy megvédhesse önmagát a veszteségektől és, hogy beváltsa szüleinek tett ígéretét. Úgy gondolja ha erőssé válik, megtudja akadályozni a veszteségeket. Nem akar soha többé elveszteni senkit, így hatalmas falat állít maga és az emberek közzé. Aki mégis áthatol ezen a falon, azt minden áron meg akarja védeni. Mert soha többé nem akar elveszíteni egyetlen szerettét sem...
A hozzászólást Tachibana Ina összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 04 2013, 15:48-kor.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Tachibana Ina

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Pént. Jan. 04 2013, 03:18

Először is üdvözöllek az oldalon! ^^

Másodszor: Az előtörténeted kezdésnek nem rossz, van benne motiváció, ami elindít a Ninják útján, deee...

1.) Az egész előtörténet igazából csak a szüleid tragédiáját írja le...Kb a háromnegyedét ez tölti ki, a maradékot meg a többi...(Nem kell kitörölni Very Happy)

2.) Nincs leírva a "Jellem"-ed!!

3.) Sajnos allergiás vagyok a helyesírási hibákra, van is egy pár benne + elírások, de ez egy word helyesírás javítóval könnyen változtatni lehet :3

4.) Visszatérve az 1-es pontra: bővítsd légy oly szíves! Színezd ki jobban! Mesélj bátran!
Egy kis segítség:
  • Hol és milyen körülmények között születtél?
  • Kik voltak a szüleid, nagyszüleid? Nevük, foglalkozásuk, jellemük?
  • Milyenek voltak az Akadémia évek? Szereztél barátokat, vagy magányos farkasként tengetted napjaidat?
  • Milyen volt a Genin-vizsga? Izgultál? (Pl feladatok lehetnek egy Genin vizsgán: célba dobás, egy technika bemutatása, teszt az alapinformációkról, stb... )


Nagyon ajánlom ezt a linket >>> Előtörténet <<<

Ezeket lécci javítsd ki, utána újra megnézem =^^=

Yondiavatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tachibana Ina

Témanyitás  Vendég on Pént. Jan. 04 2013, 15:37

JAVÍTOTTAM Minato-sensei Very Happy Razz

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Tachibana Ina

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Vas. Jan. 06 2013, 00:32

Hát lehet hogy azért, mert jelenleg szomorkás zenéz hallgatok, de a történeted nagyon megfogott. ^.^ Van benned tehetség Wink (Csak aztán fejedbe ne szálljon a dicséret Razz )
Egyértelműen ELFOGADVA!
Írj adatlapot és máris kezdheted a játékod! ^^

Jutalmad:
  • +4 Chakraszint
  • +ha a Villám elemet választod első elemnek, akkor azonnal megkaphatod Raiton: Kyuuden no Jutsu // Villám Stílus: Villámgömb Jutsu-t!
  • +Ingyen technika: Kyaku Kyaku // Páros rúgás

avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tachibana Ina

Témanyitás  Vendég on Vas. Jan. 06 2013, 10:11

Nagyon szépen köszönöm Minato-sensei Smile

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Tachibana Ina

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Vas. Jan. 06 2013, 13:17

Gomene, elfelejtettem a pénzösszeget: 3000 Ryou (_ _)
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tachibana Ina

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.