Alsó szintek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Alsó szintek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 22:18

Kevésbé ellenőrzött, silány életszínvonalú, vagy éppen ipari felhasználású területek, ahol kifejezettek hétköznapiak az eltűnések, és az alvilági mozgolódások.
A ninják polgárháborújának nagy része a sötét, nemtörődök hangulatú sikátorok labirintusában megy végbe.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Alsó szintek

Témanyitás  Shikaku on Vas. Szept. 05 2010, 20:11

A hideg évszak kezdete változást hozott ebbe a régióba. Az alsó szintek épületeit lezárták és megerősítették, illetve a szint felső határainál nyitották meg, hogy ne kelljen többé az alsó szintekre menni elérésükhöz. Minden falat narancsvörös figyelmeztető sávok leptek el, ami arról figyelmeztetett, hogy tiltott területen jár, aki itt jár, azonban az ehhez tartozó ellenőrzés elmaradt. Egyetlen ninja sem járt le ide többé, ami felbátorította a bandákat és a furcsábbnál furcsább alakokat, hogy ide meneküljenek, azonban ennek a tendenciának hamar vége lett; egy árnyékról beszéltek, ami hamar a nép fülébe is eljutott. Sokan egyértelműnek tartották, hogy a hír nem hiába jutott el hozzájuk is - Tenshi-sama suttogásának hívták, hiszen tudni vélte mindenki, hogy a ninják kezdték a hírt azok felé, akiknek jót akartak. Az árnyék, amiről beszéltek járta a szintet, és akárkit talált, válogatás nélkül ölte meg. Az alsó szint Kuhan Zonwou, a város legmagasabb rangú vezetőjének beszédében úgy tűnt fel, mint a felső szint ellentéte:

"A felhők eltűntek, amik elválasztották a felső szintet, Tenshi-samát a várostól, a válaszfal pedig az alsó szintre tolódott. Itt végzi el az új deitás a munkáját, aki Amegakure és a világ sötét oldalának megtestesítője, Akushi-sama."
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.