Alsó szintek

Go down

Alsó szintek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 22:18

Kevésbé ellenőrzött, silány életszínvonalú, vagy éppen ipari felhasználású területek, ahol kifejezettek hétköznapiak az eltűnések, és az alvilági mozgolódások.
A ninják polgárháborújának nagy része a sötét, nemtörődök hangulatú sikátorok labirintusában megy végbe.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Alsó szintek

Témanyitás  Shikaku on Vas. Szept. 05 2010, 20:11

A hideg évszak kezdete változást hozott ebbe a régióba. Az alsó szintek épületeit lezárták és megerősítették, illetve a szint felső határainál nyitották meg, hogy ne kelljen többé az alsó szintekre menni elérésükhöz. Minden falat narancsvörös figyelmeztető sávok leptek el, ami arról figyelmeztetett, hogy tiltott területen jár, aki itt jár, azonban az ehhez tartozó ellenőrzés elmaradt. Egyetlen ninja sem járt le ide többé, ami felbátorította a bandákat és a furcsábbnál furcsább alakokat, hogy ide meneküljenek, azonban ennek a tendenciának hamar vége lett; egy árnyékról beszéltek, ami hamar a nép fülébe is eljutott. Sokan egyértelműnek tartották, hogy a hír nem hiába jutott el hozzájuk is - Tenshi-sama suttogásának hívták, hiszen tudni vélte mindenki, hogy a ninják kezdték a hírt azok felé, akiknek jót akartak. Az árnyék, amiről beszéltek járta a szintet, és akárkit talált, válogatás nélkül ölte meg. Az alsó szint Kuhan Zonwou, a város legmagasabb rangú vezetőjének beszédében úgy tűnt fel, mint a felső szint ellentéte:

"A felhők eltűntek, amik elválasztották a felső szintet, Tenshi-samát a várostól, a válaszfal pedig az alsó szintre tolódott. Itt végzi el az új deitás a munkáját, aki Amegakure és a világ sötét oldalának megtestesítője, Akushi-sama."
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Alsó szintek

Témanyitás  Kenshiro Youma on Vas. Feb. 11 2018, 15:07

Amegakure alsó szintjei... Itt mindig is a szegénység dominált amióta az eszemet tudom. Nem is csoda, hogy az üzemből elköltözve nem azzal a gazdagsággal és jóléttel találkoztam, amit mindig is elképzeltem az árvaház falain belül. Most még a háború utószelét is érezni és bizony mint az kiderül az újságokból nem túl jó dolog a vesztesek oldalán befejezni egy nagy háborút. Ez az ország a történelem során mindig a rossz oldalhoz csatlakozott, ezt talán a természet is érzi, azért esik itt mindig az eső. 
Ha belegondolok régen mindig Bütykös volt az aki miatt aggódnom kellett, egy-két éjszakai balhé után, most viszont hirtelen szembe kell néznem az élet kihívásaival. Elméletben már nem sokáig lesznek a cuccaim az Üzemben, mert nem sokára fogok kapni egy szolgálati lakást a falutól, míg genin éveimet tengetem. Most éppen ezt a lakást szeretném megnézni. Ezért is vagyok itt a falu ezen részén. Sejthettem volna, hogy nem a nagyobb épületek valamelyikében, vagy a nívósabb környékeken fogok lakást kapni. Az eső, mint mindig, most is kövér cseppekben áztatja a többségében fém épületeket. Szinte egyedül vagyok az utcákon. Ma valahogy a falu a szomorúbbnál is szomorúbb arcát mutatja nekem. Persze egy településnek nincsen lelke, vagyis mi lakói vagyunk a lelke, de ma valahogy extrán lehangoló az egész. Ez azonban rám nincs ilyen hatással, mert nem rég sikerült a genin vizsgám és úgy érzem, az életem valamilyen irányba elkezdett haladni. Talán kicsit túlkorosként de végül mégis elindultam a ninják rögös útján. Vajon milyen küldetést fogok kapni elsőként? Ki lesz a senseiem, lesznek csapat társaim? Hallottam a hírt, hogy Amegakure mostanában nem bővelkedik shinobi utánpótlásban. Ennek talán az is lehet az egyik oka, hogy elég sokan otthagyták a fogukat a háborúban és egy ilyen kis falunak helyre állni, ez nem heteket vagy hónapokat, inkább éveket fog igénybe venni. A vezetés pedig... a vezetésről nem tudok semmit, hallottam már pletykákat, de sosem jutottam el odaáig, hogy velük találkozzak. Azt mondják a falut nem is igazából egy ember, hanem egy szervezet irányítja. Az én személyes célom azonban most messze vezet innen... Meg akarom tudni kik azok a kenshirok és honnan jöttem én igazából. Igazság szerint valószínűleg csak így nyerhetek bizonyosságot valódi helyemről az életben. Milyen nemes gondolatok ezek így 15 éves fejjel... 
Mire odaértem a megadott címre, egy félig nyitott ajtóval találtam szemben magam. Ez a lakónegyed híven tükrözi az alsó szintek szegénységét, a tömbház falait már a rozsda mardossa, a kőből készült alapon pedig hosszú repedések futnak végig. Igen biztos ez lesz az a hely, viszont a nyitott autó annyira nem tűnik jó jelnek. Előkapok egy kunai kést és óvatosan nyitok be az ingatlanba. A lábtörlő vizes, az eső már át is áztatta, tehát az ajtót nem most pár perce nyitották ki. Odabentről hangokat hallok, de nem merek azonnal berontani a lakásba. Koncentrálom a chakrám, hogy adott esetben azonnal kereket tudjak oldani a Shunsin no jutsuval. Majd miután egy füstbomba is előkerül a fegyvertartómból, lassan benyitok. Az ajtó csak úgy nyikorog, mintha kötelező jelleggel meg kellene törnie ezt a hulla csendet. Lássuk mit tartogat nekem ez a lakás. Remélem csak valami rágcsáló vagy hasonló...
avatar
Kenshiro Youma
Játékos

Taijutsu Pontok : 65


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 210

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Alsó szintek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.