Lakószintek

Go down

Lakószintek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 22:23

Az egymásra tornyosuló épületkomplexumok középső, napfényt kapó - már ha az áttör a felhőkön - szintjei, amelyeken panelszerű lakónegyedek, és teraszos elrendezésű utcák és üzletek váltják egymást.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lakószintek

Témanyitás  Hattori Arata on Szer. Jan. 02 2013, 23:26

Az eső csak nem akart már elállni, de ez Amegakuréban nem volt szokatlan. Ahogy Arata sétált végig falujának lakónegyedén, esőkabátján állandó pattogás hallatszott. Igaz, ami igaz, ő már megszokta ezt, hiszen itt élt mindig is. Ez a falu a szülőhelye, az otthona. Sosem akart innen elmenni és nem is fog, amíg világ a világ. Az emberek ügyet sem vetettek a fiatal shinobira, de ő se rájuk. Nem kell, hogy mindenki ismerje őt... legalábbis még nem. Majd eljön annak is az ideje... amikor végre valóra váltja az álmát és az Eső Országát elismerteti az általa annyira gyűlölt Nagy Nemzetekkel. Igaz, addig még sok idő fog eltelni... egyelőre az a célja, hogy végre Chuunin lehessen belőle, ugyanis már öt éve Geninként tengeti az életét.
Aratát ezek a gondolatok környékezték, miközben sétált végig az eső áztatta utcákon. Végül elért végcéljához: Matsako Fegyverboltja. Nem híres bolt, de itt Amegakuréban a shinobi keresve sem talál tisztességesebb embert, mint Matsako. Benyitott az ajtón, odabent pedig levette kapucniját. A pult mögött álló, kicsit telt férfi mosolyogva intett neki, mire Arata bólintott egyet. Nem fecsérelte az idejét arra, hogy körülnézzen; pontosan tudta, hogy mit is akar venni magának. Odasétált a pulthoz, aztán bele is kezdett a mondandójába: - Szép jó napot Matsako-ossan. Vértdarabokért jöttem... kellene... lássuk csak. Alkar és lábszárvédők, ha jól tudom azt egyben árulja. Továbbá kéne még egy darab kis chakratekercs. Ha jól számolom, akkor mindez... 550 Ryu. Jól mondom? -
A boltos hátrament a kért dolgokért a raktárba, aztán az árra bólintott egyet. Arata leszámolta neki a pénzt, utána felpróbálta a vértdarabokat. Az öreg Matsako szerencsére nem silány árut adott neki -bár igaz, az még eleddig nem nagyon történt meg-, ezért Arata nem is panaszkodott, hisz nem volt miért. A chakratekercset a hátizsákjába vágta, elköszönt a boltostól, felvette esőkabátját és elindult haza. Remélte, hogy hamarost kap küldetést, de sosem tudni, hogy Tenshi-sama mikor lesz hajlandó arra, hogy hívassa végre. No, de nembaj. Addig is edzés, edzés hátán.
avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 652

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.