IV. Nagy Ninja Világháború

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

IV. Nagy Ninja Világháború

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Feb. 10 2013, 13:37

// Itt vannak leírva a Háború fontosabb szerkezeti része, okai stb. Az itt leírtakat legalább egyszer olvassátok el. Megjegyezni nem kell, azonban innen lehet puskázni ha valami nem tiszta //
Kirobbant A Negyedik Nagy Ninja Világháború!


Évek óta készül minden Nemzet a Negyedik Nagy Ninja Világháború kirobbanására… Az egész az Akatsuki nevű szervezettel kezdődött, és az ő ideáljukkal. De nem csak ők voltak az egyetlenek, akik világuralomra akartak törni...A Múlt Történelme:

(Shippuuden eleje) A Kazekage-samat sikeresen megmentik és Sasorit megölik. Sasuke végzett Orochimaruval, és létrehozta a Hebit (későbbi Takát) Houzuki Suigetsuból, Juugóból és Karinból. Ezzel párhuzamosan hal meg Kakuzu, és válik Hidan kegyvesztetté. Kirou az Akatsuki volt tagja megalapítja a Mangetsu nevű szervezetet és a Tenger Országának elfoglalását tervezgeti.

Egy Évvel később Jiraiya utasítja Narutót, hogy Fukusakuval menjenek Myobokuzanra, ahol Naruto Senjutsu kiképzésben részesül. Eközben Tobi és Deidara Sasuke ellen csatáznak. Deidara és Tobi végül megmenekülnek, Sasuke győz. Sasuke megvív Itachival, és megöli. Tobi felfedi kilétét, és a párfogásába veszi Sasukét. Jiraiya egyedül megy Amegakure-ba, hogy leszámoljon Peinnel. Konant legyőzi, de alulmarad a Pein ellen vívott harcban. Naruto azonban megmenti őt, majd kiáll Pein ellen, akit a Kyuubi erejével és a Senjutsuval le is győz. Kirou fülébe jut a hír, és felveszi a kapcsolatot a magát Madarának nevező Tobi-val. Madara segítséget küld nekik a Tenger Országa ellen, és ezzel a Mangetsu már el tudja foglalni a Tenger Országát. Így a figyelem az Akatsuki tagjairól elterelődik. Kirigakure Ninják szállnak szembe Kirouval, nem sok szerencsével.

Egy évvel később A Tenger Országa végül felszabadul, és a Mangetsut a Kirigakure Ninják eltörlik. Madara azonban régi ismerősei segítségét kéri, és elutazik Iwagakureba. A Taka segítségével sikerül nagy pusztítást rendezniük, és úgy állítják be, mintha a Konoha Ninják terve lett volna. Éppen ezért, Iwagakure hadat üzen Konohának, és mivel Konoha a szövetségese Kumogakrenak és Sunagakurenak, ezért hadat üzennek Iwagakurenak. Iwagakure azonban szövetségesei, Kirigakure és Otogakure segítségét kéri, amit jelenleg Kabuto vezet. A Fű Országa és az Eső Országa, valamint a többi semleges nemzet ezen országok acsarkodásának áldozatává válik. Sasuke belép az Akatsukiba a Taka többi tagjával együtt, és Hidant megtalálják, majd visszahívják a szervezetbe.

Egy évvel később a Taka együttes erővel végez Tobival, és Sasuke az Akatsuki élére áll, és szervezkedni kezd Konoha ellen. A háború szépen lassan betör a nem Shinobi nemzetekbe is. A média támogatja a háborút, az emberektől nagyobb adókat szednek be hogy finanszírozzák a háborús költségeket. Erkölcsi züllés kezdődik. Tüntetések kezdődnek a háború megállítása érdekében…

Egy évvel később a világ diplomáciája feszülten figyelte mind a sorsfordítónak ígérkező Takumi no Sato beli tárgyalásokat, mind a Tetsu no Kuni beli chuunin vizsgát és kage találkozót, amelyek végül hatalmas zűrzavarban és zavargásokban végződtek. A zavargások egy időben törtek ki mindenütt, forró nyomként követve a legfrissebb híreket mind a Takumi mind a Tetsui találkozókról, és mindegyik rendbontás a független államokhoz tartozik. A ninja nemzetek falvaiban akarva akaratlanul hadiállapot alakult ki, így gyakorlatilag mindenki értesül a hírcsatornákon érkező információkról (Ezekről minden nemzet minden shinobija tud):


- Hoppou Takumi no Sato blokádot vont maga köré, míg körülötte még mindig csata zajlik. Több nagy erejű ninja tartja sakkban a területet (Kumo és Kiri tudja, hogy az érintettek Hana és Yoshitaro. Kusa tudja, hogy rajtuk kívül még Soroshima és a régen elveszett Zetsu is a környéken van, illetve más azonosítatlan de S kategóriájú ninják is.)

- Namigakuret elsőként érte kis mértékű támadás/behatolás, a támadók Amegakureiek voltak, a helyzet azóta is ismeretlen.

- Tetsu no Kunit zsoldosok, ninják és fegyverforgatók egyaránt, támadták meg szervezetten. A támadást szinte azonnal leverték viszont a konferenciát megzavaró Kisame nyomtalanul eltűnt.

- Otogakureből minden információáramlás megszűnt, automatikus következtetésként valószínűleg minden megfigyelőt és kémet kiiktattak. A határok lezártak, mindenhol gerillák vadásznak a közelbe merészkedőkre.

- Iwagakurei egységek tűntek fel mindenütt az ország déli határain belül és kívül, aktívan kutatva a szomszédos országok területein, ignorálva minden kérést és figyelmeztetést ami a távozásukra irányul.

- Konohagakure folyamatos ellenőrzés alatt tartja a szövetséges Országok és saját Határait. Csapatokat indít a környező Nemzetekbe, hogy meggyőzzék őket arról, hogy a Háború teljesen szükségtelen. Hoshigakure és Takigakure végül így állást foglalt és csatlakozott a Tűz Szövetségéhez.

- Akatsuki aligha nem, új vezérre tett szert. Feltételezhetőleg Tobi, vagy is az állítólagos Madara helyére Uchiha Sasuke lépett.  
A Jelen:

A két tömbbe csoportosult Chuuninvizsgát kezdtek a szövetséges Nemzetek. A rendezvények egyik házigazdája Kumogakure, a másik pedig Iwagakure. A Vizsgák két Hónap alatt lezajlottak a legnagyobb rendben, azonban néhány nappal a Vizsgák végén, Kumogakuréban több halott Chuunint, Jounint is találtak. Mindet ugyan azzal a módszerrel ölték meg. Egyesek szerint az Akatsuki áll az egész hátterében, de a legtöbben az ellenséges Nemzeteket látják a halálesetek mögött. Immáron minden hivatalos ninja és polgár tud az Akatsuki nevű szervezetről. A vezetőség fontosnak tartja, hogy az újdonsült geninek is felvilágosítva legyenek, így megelőzve a vérontásokat.

A Hó Országának fővárosában zavargások törtek ki, az információk eddig kétesek, de több ország követsége is a térségben tartózkodik, mert az ország irányítóival kívántak tárgyalni esetleges szerepvállalásról a kis ország védelmének megszervezésében. Rövid időn belül a zavargások komoly öldökléssé fajultak. Egy eddig ismeretlen csoport - a szóbeszédek szerint korábbi, az ország alkalmazásában álló, de elbocsátott shinobik gerillaegysége - egy éjszakai rajtaütés során hatalmas öldöklést rendezett a fővárosban. A támadás célpontjai a külföldi országok követségei voltak. A veszteségek a civil lakosság körében elhanyagolhatók, viszont minden shinobi nemzet követét, sok esetben az őket kísérő három geninből egy chuuninból és egy jouninból álló kíséret tagjai közül is kivégezték. A harcok ezen kívül tetemes mennyiségű anyagi kárt okoztak, a főváros lakossága megmozdult a regnáló hatalom ellenében, és az ország az anarchia szélére keveredett. Bennfentes, kémek által szerzett információk szerint a korábbi merénylők közül páran megjelentek a nyilvánosság előtt, a rendteremtés szerepében tetszelegve, és beszivárogva a hatalmi körökbe, s a várható hatalomátvételt készítik elő, miközben egyelőre kérdéses, hogyan reagálnak a nagy shinobi nemzetek követeik és embereik brutális legyilkolására.
A harcok során kitűnt egy elveszett shinobi (Shiba Akisame), aki a kumogakurei követtel végzett, valamint az őt védő három geninből is kivégzett kettőt. A harmadik, egy kunoichi, szerencsésen túlélte, és beszámolt az eseményről. Igaz, azóta is sokkos állapotban van, és kórházban kezelik. Az Ország helyzete kilátástalan. A közelgő Háború nagy hatással lesz a Nemzet sorsára, így a lehető legbetáthatóbb utat kell járnia. Fél az esetleges támadásoktól, amit Kirigakure és annak szövetségese Getsugakure sikerrel tudna nyugtázni. Így az Ország két tűz közé került, azonban az Ország technikai fejeltsége nagyon jól jöhet egy esetleges Háború kirobbanásakor mind két fél számára, így Minden Országból küldtek követeket, hogy rendezzék a kialakult helyzetet és maguk mellé állítsák a Hó Országát.

Egyre csak nő a feszültség az Országok között. Tulajdonképpen senki sem mer lépni. A csendet a Tea Országa törte meg. A régóta rivalizáló Wagarashi és Wasabi család viszályai most soha nem látott méreteket öltöttek. Információk szerint a Wagarashi család felbérelt két ninját, hogy végezzék ki a Wasabi család fejének fiát, és egy Otokaze nevű fiút, aki nagy eséllyel indult volna az idei versenyeken. Ezt a kettős gyilkosságot a Wasabi család már nem tolerálta és felfegyverkezett. Az Ország még inkább két pártra szakadt. A Wasabik támogatója Konohagakure, megpróbált beavatkozni a háborúba, hogy elejét vegye a vérontásoknak, azonban elkésett. A Wagarashi család támogatója Kirigakure is beavatkozott, a nagyobb befolyás megszerzése érdekében, ugyanis egy esetleges Háború kitörésekor a félsziget, kitűnően használható támogatásra. Így a lehető legtöbb civilt kitelepítették Wagarashiból és Wasabiból, valamint Degarashiból is, ahol most a harcok központja van. Ez az esemény volt az utolsó csepp a pohárban. A Konohai csapatok folyamatos összecsapásban vannak a Kirigakurei alakulatokkal, így a Háború előkészületei megkezdődtek.

A Tűz Szövetsége:

A Tűz Szövetségeként emlegetik az egyesített Nemzetek haderejét. A három nagyobb Nemzet, Konohagakure, Sunagakure, Kumogakure közös erőt képviselnek már hosszú idő óta. Katonai és Diplomáciai szövetségben állnak, azonban mindegyik Nemzetnek meg van a maga külön célja. Amit viszont leginkább szemelőt tartanak azok a közös célok. A Jinchuurikik védelme az Akatsukitól és az ellenséges nemzetektől, valamint saját Országaik megvédése. A Kyuubit és a Hachibit összezárva őrzik egy biztos helyen, amiről csak a Raikage és a Hokage tud. Szárazföldi Haderejük, talán meghaladja ellenségeikét, azonban Iwagakure könnyedén felveheti egyedül a harcot Konoha és Suna hadereje ellen. Talán az egyik legveszélyesebb ellenfele lesz a Szövetségnek.

Szövetséges Nemzetek: Konohagakure, Sunagakure, Kumogakure, Kusagakure, Hoshigakure, Kemurigakure, Takigakure

- Konohagakure természetesen a főirányítószerve a szövetségnek, ugyanis általa jött létre. Célja ezzel a szövetséggel, hogy a Tűz Országa továbbra is érintetlen maradjon, valamint annak rejtett falva fennmaradjon. Tisztázni akarja azokat az ügyeket, amikkel bemocskolták a Falu hírnevét. Valamint a Kyuubi jinchuurikijének a védelmét is folyamatosan szemelőt tartja.

- Sunagakure mindig is Konoha szövetségese volt minden téren. Ez a kötelék a faluk között, megerősödött azáltal, hogy Uzumaki Naruto és csapata, megmentette a Kazekagét az Akatsuki nevű szervezettől. A háborúban így Konoha oldalára álltak.

- Kumogakure is mondhatjuk, hogy régóta szövetségese már Konohának, persze nem olyan rég mint Suna. Nem csupán a baráti viszony megőrzése érdekében foglal állást Konoha oldalán, hanem területhódítási céljai is vannak. Terjeszkedni szeretne Dél felé és Kelet felé, valamint meg akarja dönteni Iwagakure és Kirigakure erejét és Ő is szintén nagy figyelmet fordít a Hachibi védelmére.

- Kusagakure  nem olyan rég lépett szövetségbe Konohával mint azt Kumogakure és Sunagakure tette, azonban a kettejük viszonya igencsak barátságos. Azonban nem ez az egyetlen oka annak, hogy Kusagakure csatlakozott a Tűz Szövetségéhez. Mivel Kusa jó viszonyt ápol Konohával, így Iwagakure megelőző támadást mért Kusagakuréra amit Konohával együttes erővel vissza tudtak verni. Így Kusagakure csatlakozott a Tűz Szövetségéhez. Enraku a falu vezetője pedig megkapta a Katonai Vezető rangot.

- Hoshigakure nem csak a Konohával ápolt jó viszont miatt állt a Tűz Szövetség oldalára. Nemes egyszerűséggel, úgy vélte az Ország, hogy a Tűz Szövetségével a legbiztosabb a falu fennmaradása, valamint így a feldúlt Országok irányába, képes lesz a nagyobb terjeszkedésekre is.

- Kemurigakure pártfoglalása talán a legbizonytalanabb, ugyanis tudja, hogy az Ország, frontvonallá fog válni. Mivel, pont a két nagyhatalom között terül el. Kirigakure tengeri flottája és Konohagakure szárazföldi csapatai fenyegetik. Úgy döntött, hogy még is a Tűz Szövetségéhez csatlakozik, ugyanis a Tűz Országa van hozzá közelebb, valamint ha sikeresen visszaszorítják Kirigakurét és a flotta nagy részét megsemmisítik, akkor a háború után Kemurigakure átveheti az uralmat a Tengeri Kereskedelem felett, ugyanis a különböző élvezeti szerek mint például a dohány és az alkohol nagyon kelendő, de többnyire csak szárazföldi kereskedőkkel tud üzletelni Kirigakure, Getsugakure és Yukigakure miatt.

- Takigakure a legfrissebb tagja a Tűz Szövetségének, ugyanis csak az utolsó pillanatokban döntötte el, hogy melyik oldalra áll. A Háború Nyomására úgy döntött, hogy tekintettel a Tűz Szövetségének szárazföldi haderejére, az a legkedvezőbb ha hozzájuk csatlakozik. Ugyan Iwagakure és Otogakure közé szorult így, viszont a szövetséges Kumogakure és Kusagakure, valamint Konohagakure haderejére is számít. Tudja, hogy frontvonallá alakulhat az Ország, így több hajót is készített fel az Ország teljes evakuálására a nehéz időkre.Az Egyesített Nemzetek Tűz Szövetségének Vezetői:
Godaime Hokage Rokudaime Hokage (Helyettese Koharu) , Godaime Raikage (Helyettese Mabui), Godaime Kazekage, Kusagakure no Enraku (Helyettese Ichiro), Takigakure no Shibuki, Ashige a Szürke Sárkány, Sumaru (Hoshikage)
Ők a Szövetség vezetői. Minden szövetséges nemzet irányítója a Vezetőség teljes körű tagja, ami annyit tesz, hogy beleszólásuk van a háborúba. Közösen vitatják meg a háború költségeit, valamint megbeszélik a háború főbb mozzanatait és jelentősebb pontjait.

Az Egyesített Nemzetek Parancsnoka: Godaime Hokage Tsunade  Rokudaime Hokage Shimura Danzou
Mivel Konohagakure felé központosul a háború kirobbanása, így ésszerű, hogy annak vezetője legyen az Egyesített Nemzetek Parancsnoka. Ez a pozíció felhatalmazza őt a döntések meghozatalára. Az Ő parancsait vakon teljesíti a haderőben mindenki.

Az Egyesített Nemzetek Katonai Vezetője: Enraku  
A egyik legtöbbet megélt és tapasztal, legerkölcsösebb vezető jelölt, aki több csatát és harcot is megélt már, így neki van a legnagyobb tapasztalata mint Katonai vezető. Ez a pozíció felhatalmazza arra, hogy közvetlenül a Parancsnok utasításait továbbítsa az embereinek, valamint összefogja az Egyesített Nemzetek Teljes haderejét.

Az Egyesített Nemzetek Taktikai Tanácsadója:
Nara Shikaku
Talán a valaha látott legélesebb elme, aki kiérdemelte ezt a pozíciót, ami lényegében irányítja az egész Haderőt.
Háború Bejelentése a Tűz Szövetsége oldalán:

A falud vezetője összehívta az egész rejtett falu lakosságát. A faluvezetők saját maguk tették közhírré, hogy Kitört a Negyedik Nagy Ninja Világháború! Minden jelentősebb shinobi értesült már arról, hogy közös szövetséget hoztatok létre. A Tűz Szövetségét! Az egyesített Nemzeteket Parancsnoka a Godaime Hokage lett, míg a Katonai Vezető Kusagakure no Enraku. A parancs, hogy minden shinobi akit kirendelnek, jelenjen meg a Tűz Országában egy kiszabott határidőre. (Mindenki értesül levélben az eseményekről, nem muszáj senkinek részt vennie ezen a találkozón. Aki még is részt vesz ezen, az Bővítményben később játssza ki. Minden, legalább Chuunin rangban lévő Jk részt vehet a találkozón, azonban a Genin rangú Játékosok csak megpályázhatják a részvételt)

... Egy hatalmas tisztáson vagy. Mögötted a hatalmas erdő, előtted pedig egy kupola szerű épület, amiről tudod, hogy a Tűz Szövetségének főhadiszállása. Nem csak egyedül vagy ezen a helyen, hanem több száz, talán több ezer másik ninjával is. A faludból is vannak rengetegen. Talán régi ismerősök, barátok, riválisok, ellenfelek, mesterek. Azonban ugyan annyian vesznek körül téged más Nemzetek ninjái is. Mindenki a saját rejtett falva hagyományos öltözékében van. Még azok a Geninek is személyre szabott Chuunin egyenruhát viselnek akiket méltónak találtak arra, hogy képviseljék az országaikat. A hegy és az erdő nem fogja fel a szelet, ami erőteljesen vág át a tömegen. Mindenki hangos. Vannak akiknek arcán látszik a félelem és az izgatottság, de vannak akik komolyan állnak a dolgokhoz és tudják, hogy itt bizony nem játszadozni fogtok.
Lassan a kupolás épület egyik oszlopokkal megtartott teraszán, lassan négy alak jelenik meg. A piros, sárga, kék kalapos alakok már messziről látszanak. Fehér köpenyeiket a szél majdhogynem lefújja róluk. Hamarosan egy zöldes ruhába öltözött alak is megjelenik, teljes páncélzattal a mellkasán és a karján, valamint egy híres kardal az oldalán. A négy alak mellett, feltűnik még pár érdekes figura. Valószínűleg a testőreik, akik nem zavarnak sok vizet, mivel egy pillanat alatt eltűnnek és mind a nyolcan a tömeg előtt jelennek meg. Az egyik férfi kezét feltartva inti csendre az összegyűlt shinobikat. Hatalmas fehér hajától talán csak pár centivel hosszabb a karja. Maszkot visel... Kissé balra tőle, egy unott képű, barna bőrű férfi áll egy Zanbatoval a hátán. Mellette egy szintén nagy hajú hölgy, legyezővel a hátán. Rajtuk kívül még öten tartják fel kezüket, de mind mind más sajátossággal rendelkeznek. Valószínűleg a különös ismertetőjegyek miatt lettek ők a kapitányok. A feltartott kezek hatására a tömeg elcsendesült. Amint ez megtörtént, abban a pillanatban emelték le fejükről a szinte egész arcot eltakaró kalapot a Kagék, valamint Enraku-sama is leemelte sisakját. Az erős szél, rengeteg levelet fújt le a fákról, amik elhaladtak a megjelent Tekintélyek előtt. Az összes jelentősebb vezető megjelent: A Godaime Kazakage Sabaku no Gaara, Godaime Hokage Tsunade, Godaime Raikage Hamacho Raiki, Kusagakure no Enraku. Nem jelent meg:  Shibuki Takigakure vezetője, Ashige Kemurigakure vezetője, Sumaru (Hoshikage) Hoshigakure vezetője. Szerencsére, minden faluból érkeztek képviselők, akik a vezetők helyét vették át, azonban ők nem kaptak helyet a többi Tekintély mellett. Minden szövetséges faluból érkeztek szép számmal shinobik, de a Haderő nagy része az Országuk védelmével foglalkozik. Amint tudatosult az összegyűltek előtt, hogy mekkora tekintélyek állnak előttük, az Egyesített Nemzetek Parancsnoka lépett előre, hogy megkezdje beszédét. Hosszú szőke haját fújta a szél. A fehér köpenye is majdnem lecsúszott róla a hatalmas szélben... Csak a kezében virító piros-fehér kalap mutatta, hogy Ő bizony Tsunade, Konohagakure Kagéja.
- Tűz Szövetsége! - Hangzott a mély, de annál nőiesebb hang, amit mindenki nagyon jól hallott - Ettől a naptól fogva, Ti vagytok az Egyesített Nemzetek Hadereje! - Ebben a pillanatban a szél elcsendesült. Az utolsó levelek is lehullottak a földre, majd a Hokage folytatta -  Mint tudjátok a Világunk három felé szakadt: A Víz Szövetségére és a Tűz Szövetségére akik egymás ellen rivalizálva próbálnak felülkerekedni a másikon, valamint a Semleges Nemzetekre, akik ebből az egészből próbálják a legkevesebbet elszenvedni. A Víz szövetsége provokálta ki a háborút és hazug tettekkel illették Falvainkat! Ennek a szövetségnek azonban más céljai vannak! Nem a győzelem és a harc, vagy a terület szerzés véget jöttünk létre, hanem azért, hogy megmutassuk, hogy mi különbek vagyunk a többiektől. Nem mi kezdtük ezt a háborút, de ha rajtam múlik, akkor mi fogjuk befejezni! A Szövetségnek minden tagját érték sérelmek és bántalmak, veszteségeket szenvedtünk el mindkét féltől, de ezeket próbáljátok elfelejteni! Az ellenségeiteknek és a szövetségeseiteknek is... Ne akarjátok gyűlölni a bajtársaitokat, de az ellenfeleiteket sem, mert az csak még több viszályt szül. Ha ölnötök kell a Béke érdekében, akkor azt tegyétek érzelmek nélkül... Ez egy ninja legfontosabb erénye! A Szövetség célja tehát, hogy tisztázza a kialakult helyzetet és újra békét teremtsen. Ebben kérem a vezetők és a Rejtett Falvak népének segítségét is! Kusa, Kumo, Suna, Hoshi, Taki, Kemuri: Közösen összefogva Véget vethetünk a Nemzetek acsarkodásának. Ők kezdeményezték a Háborút és Ők fogják megtenni az első lépéseket. Észhez kell térítenünk a többi Ninja Államot!  De a békénél sokkal fontosabb az Országaink, Falvaink, Népünk, Családunk, Szeretteink védelme! Ezeket pedig, ha harcok és akár az életem árán kell majd megvédenem, akkor megteszem! A Kérdés, hogy TI megteszitek-e?!
Emelte fel a hangját végül a Hokage, majd tette fel a kérdést a tömegnek, mire szinte azonnal érkezett a válasz. A sokszínű embertömeg egyszerre, teljes extázisban, hatalmas komolysággal ordította ki az "Igent"...


~ Ezzel egy időben ~  


A Főhadiszállás bejárata feletti ablak sötét. Mint ha csak arra lenne ott, hogy magába szívja az összes fényt. Természetesen minden ablak sötétített, így kintről véletlenül sem láthatnak be egy titkos megbeszélésre, de bentről tökéletesen lehet látni mindent. Az ablak mögött, - vagy ha bentről nézzük akkor előtt - egy furcsa férfi áll, bottal a kezében. Az egyik szeme le van kötve, valamint a fél teste be van fáslizva. Másik két alak is helyet kap a szobában. Egy fekete ruhás, maszkos férfi aki az ajtó mellett őrködik, valamint egy szürke ruhás, sunyi képű férfi, aki egy tekercset tesz le a szoba közepén lévő asztalra.
- Ashige-sama az üdvözletét küldi! Azt kéri, hogy amint lehet, értesítse őt a továbbiakról.
A férfi bólint, majd megfordul.
- Torune. - Ejti ki száján a nevet, mire az ajtónál álló őr, egy pillanat alatt az asztalnál terem és elteszi a levelet. - Amint megkezdem, értesítem...
Hangzott a válasz, mire a férfi, aki a levelet hozta meghajolt. Az ajtó mögötte kinyílt, majd egy Barna hajú férfi kíséretében, távozott.


A Víz Szövetsége:

A Víz Szövetségeként emlegetik az egyesített Nemzetek, Iwagakure által létrehozott Haderejét. A kettő nagyobb Nemzet, Iwagakure és Kirigakure, már egy ideje szövetségben állnak, persze Konoha és Suna szövetségének időtartamát, nem haladják meg. Szintén Katonai és Diplomáciai szövetségben állnak, azonban mindegyik Nemzetnek meg van a maga külön célja. Ezeket a célokat pedig sajnos, csak egy darabig viszik előre a Szövetség közös céljai, ami nem más, mint Konoha, Kumo és Suna elpusztítása, legyengítése, valamint a kisebb Nemzetek meghódítása. Azonban mindegyik nemzet, aki szövetségben áll Iwagakuréval és Kirigakuréval, az tudja, hogy nagy kockázatot vállal. Ugyanis egy szövetségen győzelem után a szövetség felbomlik. A felek újra ellenséggé válnak, és aki akkor képes lesz kiemelkedni, az lesz majd az igazi győztes. Ezt a hozzáállást, főleg Iwagakure követi. Azonban Otogakuréra is érdemes odafigyelnie mindenkinek, mivel az egyik legrejtélyesebb és legrosszabb hírű Rejtett Falu...

Szövetséges Nemzetek: Iwagakure, Kirigakure, Otogakure, Amegakure, Getsugakure

- Iwagakure a Főirányítószerve a Víz Szövetségének, mivel Ő hozta létre. Céljait csak egy darabig egyezteti a Szövetség Céljaival. Mondhatni, nem teljesen bízik a szövetség tagjaiban, ugyanis mindig is gyanakvó egy nemzet volt. Amíg csak tudja, összetartja és manipulálja a többi Nemzetet, hogy elérje céljait, ami nem más, mint Konohagakure és annak szövetségeseinek elpusztítása, valamint a területszerzés. Jelenleg mindegyik Nemzet elismeri erejét és azt, hogy Iwagakure a legesélyesebb egy ilyen háború megnyerésére.

- Kirigakure a második nagyhatalom a Víz Szövetségében. A múltja igencsak "Ködös" ugyanis rengeteg nem etikus dolgot tettek. Azonban mióta Terumi Mei Rokudaime Mizukage átvette a vezetést, látszólag Kiri elkezdett a jobbik irányba haladni. De ez csak a látszat. Az Ősi neveltetést, miszerint a Küldetés az első, valamint a Falu Védelme a Legfontosabb elvet nem sikerül kiirtani a ninjákból. De ezt nem is akarja senki. Célja a szövetséggel, hogy a Tengeri Kereskedelmet teljesen az uralma alá vonja, így Kumogakurét, Konohagakurét és Kemurigakurét el kell pusztítania, vagy olyan szintre legyengítenie, hogy amíg lábadozik az ország, addig Ő kiterjessze hatalmát.

- Otogakure   csak nemrég lépett szövetségbe Kirigakuréval és Iwagakuréval. A Szövetség 3. tagja. Az egyik legtitokzatosabb nemzet, aminek vezetője Kabuto. Ugyan már az egész Világ tudomást szerzett arról, hogy a körözött ninja Orochimaru alárendeltje volt és átvette helyét miután meghalt, de Iwagakure és Kirigkaure igényt tart a segítségére. Ocsmányabbnál ocsmányabb kísérleteket végzett embereken, így valószínűleg A Víz Szövetségének haderejét, nagy mértékben tudja majd velük erősíteni. A Falu céljait a szövetséggel még Ő sem tudja. Valószínűleg a hatalma megerősítése érdekében csatlakozott, de valószínűleg újra Kabuto önös érdekeit szolgálja leginkább.


- Amegakure a szövetség legnagyobb meglepetése, ugyanis senki sem gondolta volna, hogy bármelyik fél is egy olyan Shinobi Nemzet segítségét kéri, aminek élén köztudottan egy Akatsuki tag áll. Konan, hírnökökön keresztül irányítja a falut, így valószínűleg közvetett kapcsolata van a Tsuchikagéval. A múltban Iwagakure többször is használta az Akatsukit, így előfordulhat, hogy most is szövetségbe lép vele. Ha ez bekövetkezik akkor az Akatsuki elérte a céljait. Így Amegakure céljai teljesen megegyeznek az Akatsuki céljaival. Konoha elpusztítása és a nagyhatalmak meggyengítése.

- Getsugakure ugyan nem képvisel nagy haderőt, azonban az Ország gazdasága kitűnő fedezet a Víz Szövetségének. Leginkább a Víz Szövetségének flottáit erősíti. Kirigakure már régóta megkörnyékezte A Hold Országát, ugyanis számítani lehetett a háborúra. Több befolyást engedett neki a Tengeri kereskedelemben, így Getsu kétszer annyi bevételhez jut. Céljai pedig a Tea Országa befolyásának megszerzése, valamint az Ország továbbfejlesztése.


Az Egyesített Nemzetek Víz Szövetségének Vezetői:
Sandaime Tsuchikage (Helyettese Kurotsuchi) , Rokudaime Mizukage (Helyettese Kazuki Yamato), Kabuto (Helyettese Amachi), Konan (Helyettese Korodachi) Michiru Tsuki (Helyettese Djuka Namizuo)
Ők a Szövetség vezetői. Minden szövetséges nemzet irányítója a Vezetőség teljes körű tagja, ami annyit tesz, hogy beleszólásuk van a háborúba. Közösen vitatják meg a háború költségeit, valamint megbeszélik a háború főbb mozzanatait és jelentősebb pontjait.

Az Egyesített Nemzetek Parancsnoka: Sandaime Tsuchikage Ryōtenbin no Ōnoki
Iwagakure robbantotta ki a háborút és hozta létre az Egyesített Nemzetek Víz Szövetségét Kirigakuréval együtt (Ezért is viseli a Víz Szövetsége nevet) így logikus, hogy a Tsuchikage kapja meg a Parancsnok címet. Persze ha nem Ő indította volna a Háborút, valószínűleg akkor is Ő kapta volna meg ezt a címet, ugyanis Ő olyan ember, aki céljai érdekében drasztikus lépésekre is képes elszánni magát. Az öreg vezető büszke és arrogáns, viszont kiemelkedően intelligens és tapasztalt is, ninja tudománya pedig köztudottan a legkiválóbb az országában, lévén ő maga az egyelten ninja, aki képes használni a Jinton elemet.


Az Egyesített Nemzetek Katonai Vezetője: Kitsuchi
Egy Iwagakurei Jounin a Tsuchikage fia, aki Híresen jó Doton használó, valamint rendelkezik a Youton Kekkei Genkai képességgel. Szintén tapasztalt harcos, aki méltó a cím viselésére.  

Az Egyesített Nemzetek Taktikai Tanácsadója:
Ao
Egy negyvenes éveiben járó Kirigakurei jounin, akinek a neve a falún belül nagy tiszteletnek örvend. Részt vett az utolsó nagy ninjaháborúban, ahonnét hősként tért haza, mivel sikerült neki megszereznie Konohai egyik legnagyobb kincsét, egy tökéletes Byakugant,melyett az elvesztett bal szeme helyére be is ültetett, majd egy saját pecséttechnikát kifejlesztve azóta is vigyáz rá! Ezen kívül azonban az ő érdeme is volt, hogy átlátott a Negyedik Mizukage-n lévő genjutsun és ezzel sikerült megbuktatnia őt és tönkretenni a "gonosz" tervét. Jelen pillanatban Mei egyik tanácsadója. Viselkedése régimódi és gyakran szereti felemlegetni, hogy az ő korában menyire is máshogy mentek a dolgok, bár ennek ellenére egy nagy tudású chakrézékelő shinobi, akinek a képességei és a tudása is megvan ahhoz, hogy a Haderő egyik vezetője lehessen.  

Háború Bejelentése a Víz Szövetsége oldalán:

A falud vezetője összehívta az egész rejtett falu lakosságát. A faluvezetők saját maguk tették közhírré, hogy Kitört a Negyedik Nagy Ninja Világháború! Minden jelentősebb shinobi értesült már arról, hogy közös szövetséget hoztatok létre. A Víz Szövetségét! Az egyesített Nemzeteket Parancsnoka a Shodaime Tsuchikage lett, míg a Katonai Vezető Iwagakure no Kitsuchi. A parancs, hogy minden shinobi akit kirendelnek, jelenjen meg a Föld Országában egy kiszabott határidőre. (Mindenki értesül levélben az eseményekről, nem muszáj senkinek részt vennie ezen a találkozón. Aki még is részt vesz ezen, az Bővítményben később játssza ki. Minden, legalább Chuunin rangban lévő Jk részt vehet a találkozón, azonban a Genin rangú Játékosok csak megpályázhatják a részvételt)

... Néhány napja érkeztél meg Iwagakuréba. Getsugakuréból csak néhány hajó indult meg, hogy egy nagy kerülőt téve, megjelenjenek ezen az eseményen. Alig 50 ninja jelent meg. Kirigakure szintén hasonlóképpen tette meg az utat és nagyjából 50-60 képviselő shinobi érkezett meg Iwagakuréba. Amegakuréból csak néhány shinobi érkezett meg a vezetőjük nélkül, valamint Otogakuréból is aligha van itt 10 ninja. Nem is köteleztek senkit a részvételre, mivel a szervezkedések és a felállások, blokádfelvonások már javában folynak. Iwagakure teljes hadereje sem jelent meg a gyűlésen. A legtöbben felvették már a határ menti pozíciókat. A falu hatalmas nyílt területén álltok. Feltűnik néhány színes folt is a barna ruhás tömegben, azonban még is csak az Iwagakurei ninják vannak többségben. Előttetek a falu, mögöttetek a sivár táj. Messziről az ember sivatagnak mondaná, azonban ti tapasztaljátok, hogy ez csak egy poros, szikes talajú puszta. Ilyen helyen csak néhány növény él meg. Az idő száraz és hűvös. Most kezditek érteni, hogy miért is az Iwagakurei haderő a legveszélyesebbnek tartott ellenfél az országok számára. Mivel a mezőgazdálkodás errefelé kevésbé ismert, így a falu rá tud koncentrálni a tökéletes ninják kinevelésére.
Előttetek egy hatalmas híd van a magasba emelve. Függőhíd, ami két torony között ível át.
A hídon három alak foglal helyet. Balról egy nagydarab, Iwagakurei egyenruhába öltözött férfi, Kitsuchi. Mellette  jobbra, egy apró alak foglal helyet. Azonban a méreténél sokkal fontosabb az ereje, tudás és a rangja. Ő a Shodaime Tsuchikage, fehér köpenyben és a fehér-barna kalapban. Végül jobbra mellette ismételten egy szép nő foglal helyet, szintén fehér köpenyben és fehér-kék kalapban. Ő a Rokudaime Mizukage Terumi Mei. Jobbra mellette egy szemfedős, kékes hajú férfi áll büszkén. Komor tekintettel nézi végig a tömeget és gondolkodóba esik. Ő Ao Az Egyesített Nemzetek Taktikai Tanácsadója. A tömeg ezzel a kevés létszámmal is beteríti az egész falut. Üvöltve éltetik a vezetőket. Persze ez nem folytatódik sokáig, ugyanis a Tsuchikage felemelkedik a hídról, majd a tömeg felé száll. A legtöbben nem láttak még repülő embert. Az Iwagakurei csapatok számára teljesen megszokott volt a jelenség, azonban a többi Nemzet képviselőinek kicsit sem volt az. Az öregebbek hallottak már erről a technikáról ami lehetővé teszi a használó számára, hogy felemelkedjen, de látni még ők sem látták. A kicsi ember, most mindenkinél magasabb. Szigorú szemekkel néz végig az alatta elterülő tömegen, majd megvárja míg mindenki elcsendesedik és megkezdi a beszédét.
- Kirigakure, Otogakure, Getsugakure, Yukigakure, Amegakure és Iwagakure! - A hangja igencsak fület zavaró, azonban mindenki nagyon jól hallja. Szinte beteríti az egész tömeget - Általatok létrejött az Egyesített Nemzetek, Víz Szövetsége! - Hatalmas éljenzésben tört ki a tömeg, de pár pillanaton belül el is csendesedtek - A Mai nap sorsdöntő nap az életetekben! A Ninja Világ Életében! Itt az ideje rendet tenni a Világban és végre megmutatni az igazi erőnket! A Tűz Szövetségét el kell söpörnünk! Álszent cselekedeteik által elérték, hogy más Nemzetek is csatlakozzanak a szövetségükhöz, hogy az Ő céljaikat meg tudják valósítani! Mind tudjuk, hogy mekkora haderőt képviselnek a Szárazföldön! Azonban ez még nem minden... Hamarosan megtudják, hogy mi is az Ősök ereje! A Víz Szövetsége nem fog megfutamodni és ez az elszántság fog minket győzelemre vinni! Kirobbantjuk a Negyedik Nagy Ninja Világháborút és újra történelmet írunk! Ugyan a Háborúval együtt jár a veszteségek elszenvedése. Ezek közül a legrosszabb egyéni problémátok a halál! De itt most ne magatokkal törődjetek, hanem az Országaitok és a Falutok érdekét nézzétek! A Háború után az Országaink tündökölni fognak! Adjatok bele mindent a harcba. Ha kell áldozzátok fel saját életeteket egy nagyobb és dicsőbb cél elérése érdekében! Azokra akiket életüket adják a Szövetségért, hősként fognak tekinteni és örök emléket állítanak nekik, azonban a gyávák akik megfutamodnak, nem többek a férgeknél! Így hát mutassuk meg az ellenségnek, hogy mit is jelent IGAZI Shinobinak lenni!
Az öreg Tsuchikage hangján egy cseppet sem hallatszott az erőlködés, és mégis az egész falut átjárták szavai. A tömeg, feltüzelve és izgatottan robbant ki, majd éltetni kezdték a Szövetséget. Voltak, akik visszafogottan viselkedtek és nem mutatták ki az érzéseiket és a lelkesedésüket, de még is belül égtek a vágytól, hogy végre bizonyíthassanak! A Tsuchikage egy, a lent lévők számára láthatatlan mosolyt kerekített az arcára, majd visszalebegett a hídra...~ Ezzel egy időben ~  


A Rejtett Sziklát hatalmas hegyek veszik körbe, éppen ezért nincs is szüksége szinte falra, ami körbekeríti a falut. Ezekben a hegyekben pedig rengeteg barlang és mélyedés van, amit természetesen legtöbbször Iwagakurei ninják őriznek. Viszont ezt a barlangot már nem őrzi senki... Két falusi ninja fekszik a barlang bejárata előtt. Teljesen elszállt már belőlük az élet, azonban vérnek nyoma sincs. Innen az egész falut belátni teljes egészében, így azt is, hogy a Tsuchikage éppen beszédet tart a falu lakóinak. Egy hófehér kígyó csúszik lassan az egyik hulla közelébe, majd hatalmasra tátva száját, a fejénél fogva kezdi el bekebelezni. Az "aprócska" falat könnyedén lecsúszik, majd a kígyó visszatér gazdájához. A Vörösesbarna köpenyes férfi, kézjeleket formál. Immáron teljesen a barlang szája előtt vannak, azonban olyan magason, hogy ha valaki idenézne, akkor sem látna semmit és senkit. Még érzékelni sem lehet őket... Igen ketten vannak. A barlang sötétjéből, kopogás hallatszik. Szandálok kopogása, ami egyre inkább eltompul, viszont egyre közelebbről hallani. Egy hófehér papírvirág vehető csak ki teljesen biztosan a nő hajából, amit alig ér a fény, ugyanis nem lép ki a sötétségből...
- Biztosan működni fog?
Hangzott az angyali hang, mire már jött is a válasz, egy kissé sunyi de annál gyermetegebb hangon.
- Bíz bennem. Megmondtam már, hogy a jutsut végrehajtottam napokkal ezelőtt. Most csak megidézem őt...
Mondta az embernek nem nevezhető élőlény, majd befejezte az utolsó kézpecsét megalkotását is, és tenyerét a földre helyezte.
- Kuchiyose: Edo Tensei...  

Falvak Felkészülése:


Iwagakure
Országos: Iwagakure minimális kezdeti veszteségekkel tartja magát a lassú előrevonulásához, az egységei már régebben felvették határközeli pozícióikat, és blokád alá vonták az országot, illetve a rejtett falut. Csapatokat küldtek minden taktikai álláspontra a szövetségeseik oldalára, hogy a lehető leggyorsabban értesüljenek a biztos információkról.

Otogakure
Országos: Oto ereje teljesen elhagyta a rejtekeket, legalábbis látszólag, és a szomszédos országok biztonságosan elfoglalható területeit végig gerilla típusú megszállás alatt tartják. A Víz Szövetsége természetesen tud az Otogakurei haderőről, viszont biztos információkból a Tűz Szövetsége is rájött, hogy a Vízesés Országának egy kisebb része, valamint a Gőz és Fagy országok lényegében a rejtett falukon kívül teljesen hang ninják hatóterülete alatt áll, ezzel összeköttetést biztosítva a két távoli szövetségeseknek, és nem mellesleg közvetlenül kapcsolódva a Földhöz.

Getsugakure
Országos: Blokád felvonása. A háború kezdetét követő napon abszolutóriumot hirdet ki az ország: minden (más, nem a Víz Szövetségébe tartozó) nemzetiségű ninjának, Getsugakuréban tartózkodó ismeretlennek, el kell hagynia a területét háborús törvénykezés terhe alatt. A Getsugakurei haderő, csatlakozik a Kirigakurei flottához.  

Kirigakure
Országos: Csapatok és készletek szervezése. 1 hajó elindult, hogy csapatokat szállítson Iwagakure-be. Az útvonal mindenki számára ismeretlen. Nagy fokú szervezkedés a Bishamon-on belül. A Köd Kardforgatóinak fokozatos újjá szervezése. A Flotta felkészítése, majd szétosztása. Szövetséges flotta beszervezése, Kemurigakure és a volt Örvény Országa célba vevése. Tea Országának Déli oldalán a lehető legtöbb Kirigakurei és Getsugakurei ninját felsorakoztatni.  

Amegakure
Országos: Teljes blokád alá vonni az Országot. Az Iwagakurei haderővel közösen felkészülni a támadásra. Folyó és Hegyek Országába csoportosítani a haderőt.Konohagakure
Országos: Konoha átszervezi a védelmet és folyamatosan a haditerv, valamint az osztagok beosztásán és összeállításán dolgozik. Csapatokat küldenek a Tea országába az ott folyó belviszályok elnémítására, habár, nem sok reményt fűznek a harcok lecsillapításához, ezért leginkább taktikai szempontból állítanak fel védelmet Degarashi és Wasabi között. Míg nem szükséges nem akarnak háborúba bocsátkozni. Akatsuki, Iwagakure, Amegakure, Otgakure, Kirigakure részéről számítanak leginkább a támadásra, így blokádokat és ellenőrző pontokat állítanak fel a határok mentén, valamint megerősítik a Falu védelmét is. Csapatokat indítottak még támogatni a szövetséges országokba. Kusagakuréba és Kemurigakuréba is küldtek csapatokat. Előreláthatólag, jelentős veszteségekkel fognak számolni ezekben az országokban, mivel ezek a Földrészek töltik majd be, akarva-akaratlanul a "Frontvonal" szerepét. Folyamatos őrjárat működik az erdőkben a határ menti ellenőrzőpontok megerősítése érdekében. Ami viszont a legjelentősebb dolog, az a Jinchuriki védelme. Konoha nem engedheti, hogy a Kyuubi illetéktelen kezekbe kerüljön. Továbbá, fontos szerepet játszik még a készletek összegyűjtése, és csapatok szervezése, valamint a civilek felkészítése a közelgő háborúra.

Kusagakure
Országos: Keleti és Északi őrség megszervezése, kiküldése. Shinobik gyűjtése és kiképzése, akár civilekből, elveszett Ninjákból. Főcsapatai bevonása Konoha alá és várni annak parancsára.

Kemurigakure
Országos: Kemuri teljes mértékben együttműködik Konohával, így a Tűz Szövetség tagja lett. Szövetséges haderőkkel közösen védik az Országot. Blokád "alá" vonják a falut és kisebb-nagyobb bázisokat építenek ki a Tengerpartok közelében. A legnagyobb csapást Kirigakurétól várják. Ha reménytelen a helyzetük, akkor továbbra is tartják magukat a terveikhez és annak az Országnak az oldalára állnak, amelynek hadereje a legkecsegtetőbb.  

Sunagakure
Országos: Bár az ország még mindig ragaszkodna a pacifista álláspontjához, az egyre feszültségterhesebb levegőben már kénytelen volt belátni, valószínűleg eme törekvése nem fenntartható. Szövetségesi kapcsolatait tovább igyekezve erősíteni működik együtt a két országgal. A Tea Országában zajló konfliktustól távol marad, tekintve, hogy szövetségese nem kérte beavatkozását  valamint szintén távoli, egyelőre alacsony prioritású külpolitikai atrocitások közé sorolta a Hó Országában történt mészárlást is. Csapatait, a konohai arcvonal kiegészítéseként igyekszik felsorakoztatni. Mivel hadereje a többi országéhoz képest alacsony, így a fő haderőket Amegakure határának közelébe csoportosította, előörsökkel és kémekkel megtámogatva, míg megfigyelőket küldött a Madarak és Kő Országába, hogy onnan kiindulva tartsák figyelemmel az iwagakurei erők mozgását, folyamatosan jelentve a vezetőségnek, míg szintén megfigyelők és a konohai szövetségesekkel kapcsolatot tartó közvetítő egységek figyelik a keleti frontvonalat, ahonnan még támadásra számíthatnak, mint komolyabb mellékfront. Az erők nagyjából középen csoportosításával kimondatlanul is kettős céljuk van. Egyrészt könnyebben mozdíthatók mind a két irányba, amelyről frontvonal kialakulásával számolhatnak, másrészt akár vonzóerő is lehet ellenfeleik számára, hogy akár egy helyen is döntő vereséget csikarhatnak ki, ha sikerül győzelmet aratniuk. További intézkedéseiket befolyásolják majd a szövetségesek hadműveletei, illetve az országot érő, támadó jellegű külső behatások alakulása, merre mozdul tovább a politika.

Kumogakure
Országos: Katonákat gyűjtenek a közelgő háborúhoz, legfőképpen a flottát erősítik, lévén, hogy félszigeten fekszik országuk. Emellett az első számú cél a Fagy országával való szövetségkötés lenne számukra, hogy ezzel a többi országtól elzáróan egy ütköző államot hozzanak létre, és ha szárazföldi csatára kerül sor, akkor megpróbálják azt ott végrehajtani, hogy saját területeik ne sérüljenek. Folyamatos kapcsolatban vannak szövetségeseikkel, hogy egyből tudjanak segíteni, ha baj van. Kisebb megfigyelő csapatokat küldenek a környező szigetekre, és a part menti területekre, hogy figyeljék a tengert, ugyanis elsősorban onnan számítanak támadásra. A szárazföldi csapatokat Kumogakure no Sato-ban verbuválják, vonják össze, és környező falvakból csinálnak elszállásolási táborokat. Az egész haderőt egy nagyobb központban tartják a kezdetekig. Emellett nem hunyhatnak szemet az a tény felett, hogy a Hó országában saját embereiket lemészárolták, és hogy megmutassák, hogy Kumogakure szent, és sérthetetlen, csapatokat akarnak küldeni a gyilkosok után.

Takigakure
Országos: Hajók felkészítése az Ország teljes evakuálására. Nyugat és Kelet felől blokád felvonása. Csapatok bevonása Konohagakure alá, majd várni annak parancsára.

Hoshigakure
Országos: Csapatok kiküldése a Keleti Országokba felderítés céljából. A Hoshigakurei haderő csoportosítása, megszervezése és felkészítése. Ő fogja betölteni az utánpótlás szerepét.
//////////////////////////.........//////////////////////////Már régóta tervezzük kirobbantani a Háborút. Szeptemberben már meg lett volna, de kissé amint látjátok elhúztuk ^^'

A Háború a Fórumban is sok mindenen változtat. Először is a játékosok Szabadsága van korlátozva. Természetesen csak is csak a saját Országaitokban Kalandozhattok mesélők nélkül, de erre majd kitérünk később, valamint létrehozzuk a "Kérdések a Háborúval Kapcsolatban" nevű topicot amiben feltehetitek a felmerülő kérdéseiteket, amikre választ is kaptok majd.
Ennek a Háborúnak a lényege, hogy kicsit felpörgesse az eseményeket az oldalon és a Naruto Világában is. Tudnotok kell, hogy a történetek alternatív szálakon futnak, így nem minden lesz ugyanolyan mint az Animében/mangában. Ami pedig a legfontosabb, hogy TI alakítjátok a történetet. A karaktereitek akár Vezető szerepet is betölthetnek egyes harcokban és akár legendás Shinobikkal is szembekerülhetnek. Hősként küzdhettek majd Kakashi, Gaara, Tsunade, Mei, Darui, Kitsuchi és még sok más szereplő oldalán is akár. A lényeg, hogy esélyetek van arra, hogy Hősök legyetek.
Persze a gonosztevők sem maradnak ki. Ugyan úgy lehetőségetek van a szabad döntésekre. Nyíltan megtámadhattok bárkit akár a szövetséges haderőből is. Akik nem félnek a haláltól, azok közvetlen kapcsolatba léphetnek Kabutoval és a többi jelentősebb személlyel is. Természetesen fennáll a karakterek elhalálozásának a lehetősége is, amire sor is fog kerülni ha a játékos nem tud megúszni egy bizonyos helyzetet. Maradjunk a realitások talaján. Így tehát ez a Háború rengeteg lehetőséget és választási utat tesz elétek, melyek mind máshová vezetnek. A Ti döntéseitek fognak leginkább számítani!

A másik fontos dolog, hogy a Faluknak természetesen vannak moderátoraik is. A Staff tagok Profilképei alatt szokott feltüntetve lenni, hogy mely Shinobi falvak állnak irányítása, moderálása alatt. Ők tudnak leginkább azonosulni a falvakkal, így ők fogják levezetni a velük kapcsolatos harcokat, tárgyalásokat stb. Moderátorok:

Konohagakure --> Tobi, Jiraiya
Kumogakure --> Suigetsu
Sunagakure --> Sai
Amegakure --> Itachi
Kusagakure --> Kakashi
Takigakure --> Jiraiya (Ideiglenes)
Kemurigakure --> Kakuzu, Jiraiya
Iwagakure --> Shikaku
Kirigakure --> Jiraiya (Ideiglenes)
Otogakure --> Shikaku
Getsugakure --> Shikaku
Hoshigakure--> Jiraiya


Amint látjátok, a Háborúban résztvevő Nemzeteknek mind van moderátora. Így, a legtöbb mesélést Ők fogják majd az adott országban, vagy országok között levezetni, hozzájuk fordulhattok mesélésekkel kapcsolatban.
Tisztázni való:


Gundanban is halott:
- Sasori
- Chiyo
- Asuma
- Kakuzu
- Orochimaru
- Pein (Nagato)
- Jinchuuriki 2-7

Gundanban meghalt de a mangában nem:
- Tobi/Madara (Obito "Halott")
- IV. Raikage


A mangában meghalt de a Gundanban él:
- Jiraiya (már harcképtelen, de él)
- Deidara
- Hidan

Amik a mangában megtörténtek de itt nem:
- Pein támadása konoha ellen
- Kisame vs Hachibi
- Danzou vs Sasuke

Ami itt is megtörtént:
- Konoha alapítása
- Kakashi Gaiden
- Kyuubi lepecsételése
- 1. Chuunin vizsga
- A Homok és a Hang támadása
- Tsunade keresése
- Sasuke szökése
- Gaara visszahozatala
- Kakuzuék levadászása (Tobi egyből kimenti Hidant)
- Oro "halála", Hebi megalapítása
- Sasuke vs Dei ( Sasuke nyer de Tobi kimenti Deit)
- Sasuke vs Itachi
- Taka vs Hachibi
- Kage találkozó

Csak itt történt meg:
- Kagerou újraalapítása és benépesedése
- A Tenger Országának elfoglalása majd felszabadítása
- Uchiha Projekt
- Támadás a Villám Ellen
- Sasuke és a Taka megöli Madarát és átveszi az Akatsuki irányítását, változtat annak céljain
- Iwagakure Ostroma
- Víz Szövetsége és Tűz Szövetsége megalakulása


A hozzászólást Rikudou Sennin összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 12 2014, 19:10-kor.
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: IV. Nagy Ninja Világháború

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Feb. 12 2014, 19:01


Javában zajlik a Negyedik Nagy Ninja Világháború!


Megkezdődött a Negyedik Nagy Ninja Világháború és bár csak Három Hónapja (A játékban számított idő szerint) kezdődött, már most
rengeteg áldozatot követelt meg mindkét féltől...

Előzmények:
A Világ Nagyhatalmai háborúban állnak... A szövetségre lépett Iwagakure, Kirigakure és Otogakure hadat üzent Konohának, Iwagakure javaslatára, ugyanis a Levelek Között rejtőző falut gyanúsították meg azzal a pusztítással, amit állítólag, Konohai ninják végeztek Iwagakure no Satoban. Természetesen az ötletet az Otokage és a Mizukage is támogatta önös érdekekből és régi bosszúvágyból. A Hadüzenetet a Három Ország Daimyoui is támogatták, így a Tűz Országának Földesura is beavatkozott és minden erejével támogatja a Levelek Közt Rejtőtő Falut félve a Leigázástól.
Először megpróbálták tisztázni magukat Iwagakure előtt, de ez sikertelen volt, így nem tehettek mást, minthogy felvegyék a kesztyűt. Konoha szövetségesei is csatlakoztak, Kumogakure és Sunagakure. Így megalakult Iwagakurei részről a Víz Szövetsége, míg Konohai részről a Tűz Szövetsége. A Víz Szövetségéhez, később csatlakozott még Amegakure (Hogy területet szerezzen magának, valamint, hogy bosszút álljon a Rejtett Falu vezetőjének halála miatt) és Getsugakure (Hogy növelje befolyását a Tengeri Kereskedelemben és ezáltal több bevételhez jusson)  míg a Tűz Szövetségéhez Takigakure (Hogy megvédje Országát a leigázástól)  Kusagakure (Mivel jó viszonyban áll Konohával és hogy megvédje Országát a leigázástól) Hoshigakure (Szintén jó viszonyt ápol Konohával és úgy hiszi, hogy ha győztesen kerül ki a csatából, akkor a többi Ország is elismeri erejét és jelentőségét a nagyhatalmak között azzal, hogy a vezetőjüket végre ők is elismerik Hoshikagénak) valamint a bizonytalan Kemurigakure akinek tervei egyértelműek, de csak a győztes oldalon érheti el azokat, így korrupt maradt és bármelyik pillanatban ellene fordulhat a szövetségnek, ugyanis ha a vesztes oldalon marad, akkor a Füst Országa teljesen megsemmisül.
Hónapok teltek el a Negyedik Nagy Ninja Világháború bejelentése óta. Tüntetések kezdődtek és hatalmas rendelések érkeztek a Fegyverkészítők Szövetségéhez mindkét oldalról. Minden Ország készül a harcokra, még azok is, akik elszigetelve élnek és nem óhajtanak beleszólni a Ninják acsarkodásába. Ilyen Ország a Vas Országa is, aki teljesen elzárta magát a Ninjafalvaktól, ugyanis ezidáig az Országa, azon belül annak vezetője, Mifune látta el a diplomáciai feladatokat a Rejtett Falvak között. Azonban ebben a helyzetben, sem Iwagakure, sem pedig Konohagakure nem kérte a segítséget. Ugyan a Tűz Szövetsége javasolt egy Kage találkozót, de azt a Víz Szövetsége elutasította és nem kért belőle, azonban a Háborúban álló felek, továbbra is tiszteletben tartják a Vas Országának függetlenségét.
A Világ, most megfeszülve várja, hogy melyik fél teszi meg az első lépéseket. Ugyan számítani lehetett arra, hogy a Víz Szövetsége lép majd először, de az eseményeket felgyorsították a Tea Országában dúló belviszályok, ahol a Wasabi és a Wagarashi Klán verseng a hatalomért. Vérontások kezdődtek, így Kirigakure és Konohagakure is beavatkozik. Konoha a Wasabik oldalán, békésen szerette volna megoldani az ügyet, míg Kiri a Wagarashik oldalán a hatalmat akarta megszerezni.  Amint tudomás szereztek egymás jelenlétéről, a Tűz Szövetsége bevont további Konohai és Kemurigakurei erőket is, hogy támogassák a félszigeten harcoló katonákat, mivel a félsziget az egyik legfontosabb stratégiai pont, ami nem kerülhet a Víz Szövetsége kezébe, akik további Kirigakurei erőket vontak be Wagarashiba és szövetségese, Getsugakure segítségére is számíthat. Megkezdődtek a harcok a Tea Országáért, amely a Háború egyik legfontosabb stratégiai pontja... Tehát ez volt a "Gyújtózsinór" ami végül a gyakorlatban is kirobbantotta a háborút, viszont az első egyértelmű és vérre menő támadást Iwagakure indította meg, saját erejéből támadta meg a Nagyhatalmak közül a leggyengébbnek bizonyuló Sunagakurét, majd Otogakuréval és Amegakuréval együttesen a Fű Országát, aki egyedül néz szembe a támadásokkal és közben csapatokat is rendel ki, hogy segítség Sunagakurét az őt ért támadás leverésében. Tehát a harcok a Tea, Fű és Szél Országában zajlanak jelenleg.
Mindeközben a Hokage, továbbra is próbálja kézben tartani a Tűz Szövetségének ügyeit a szövetséges vezetők segítségével, továbbá még mindig nagy figyelmet szentel a Hachibi és a Kyuubi távol tartására az ellenségtől. Egyesek szerint a Hokage "Agresszív Védekezés" technikája nem megfelelő egy ilyen helyzetre, viszont pozíciója stabil, hála a többi Vezetőnek. A Víz Szövetsége oldalán nagy az összhang a haderők között, viszont a bizalom itt a legkisebb. Ennek oka, valószínűleg Kabuto és Konan jelenléte. Őket ketten nem szívesen látják maguk között a tagok, viszont erejükre és támogatásukra mindenképp szükség van. A Tsuchikage közvetlen parancsol a Kirigakurei és a Getsugakurei haderőknek is, az Amegakurei és Otogakurei csapatok elhelyezkedését és mozzanatait, a Rejtett Faluk vezetőivel tárgyalja meg. Michiru Tsuki a Hold Országának Földesura pedig, örömmel pénzeli és segíti haderejével az akciókat, hogy gyarapíthassa befolyását és hatalmát a tengeri kereskedésben, ezzel még nagyobb bevételekhez jutva.Ami Történt:


Újra a Fronton
A Tea Országában dúló háborúk egyre inkább eldurvulnak. Sem Kiri sem pedig Konoha nem veszi már félvállról az ott zajló harcokat. A Wagarashi és Wasabi család oldalán több ninja nemzet is csatlakozik a felekhez. A harc immáron nem a béke és az emberek megóvásáról szól, hanem kimondatlanul is a területvédésről és a területszerzésről.
A háború kirobbanásával a hatalmi rendek is átértékelődtek és a saját érdekeiket, valamint a Szövetségeik érdekeit képviselő nemzetek is állást foglaltak és csapatokat indítottak a Tea Országába. Kirigakure és Getsugakure a Víz Szövetsége nevében, hatalmas flottát és rengeteg shinobit indít a Tea Országába, hogy azt elfoglalva, kaput nyissanak a Tűz Országa felé. Támogatója a Wagarashi család több samurai és zsoldos katonával a sziget Déli részén. Konohagakure és Kemurigakure közös erővel a Tűz Szövetségét képviselve indít meg több ninját is a Tea Országába, hogy visszaszorítsák és megállítsák a Víz Szövetségét. Támogatója a Wasabi család több samurai és zsoldos katonával a sziget Déli részén. Konohagakure több Szökött Ninját is felbérelt, hogy segítsék a Tea Országában dúló harcokban őket. A fizetség minden ninjánál más volt, viszont az Amnesztia, mindenkinél garantált. A harcok epicentruma a Félsziget északi oldalán van Degarashiban, ahol a legvéresebb harcok dúlnak a városért, ugyanis stratégiailag a legjobb helyen fekszik. A szemtől-szembeni támadások és harcok mellett a meglepetéstámadásokra is volt példa. Wasabi-t aki az oda rendelt Konohai Parancsnok, Yamanaka Hisakoval együtt vezeti az ottani csapatokat, megtámadta Kirigakure egyik különleges alakulata, viszont a támadás sikertelen volt, Wasabi-sama nem szenvedett sérüléseket. A Kirigakurei oldalon, Wagarashiban is történtek merényletek.
Négy ANBU hatolt be Wagarashiba és vette célba az ott állomásozó Kirigakurei csapatokat és Wagarashi-samát. Később viszont sikerült visszaverni őket, egyenlőre nem tudni, hogy mi volt a céljuk. A Tűz Szövetsége is értesült az esetről, de sem a Teába kirendelt Parancsnok, sem pedig a Hokage nem adott parancsot az ANBU-nak, egy ilyen akció elkövetésére, így az ügyet mihamarabb kivizsgálják. A Tea Országában, továbbra is folynak a háborúk, a Tűz Szövetsége és a Víz Szövetsége hadban áll. A harcoló felek: Kirigakure és Getsugakure, ellene pedig Kemurigakure és Konohagakure.
Hó Országa - Olvadás?
A Hó Országában zajló zavargások komoly öldökléssé fajultak. Egy eddig ismeretlen csoport - a szóbeszédek szerint korábbi, az ország alkalmazásában álló, de elbocsátott shinobik gerillaegysége - egy éjszakai rajtaütés során hatalmas öldöklést rendezett a fővárosban. A támadás célpontjai a külföldi országok követségei voltak. A veszteségek a civil lakosság körében elhanyagolhatók, viszont minden shinobi nemzet követét, sok esetben az őket kísérő három geninből egy chuuninból és egy jouninból álló kíséret tagjai közül is kivégezték. A harcok ezen kívül tetemes mennyiségű anyagi kárt okoztak, a főváros lakossága megmozdult a regnáló hatalom ellenében, és az ország az anarchia szélére keveredett. Bennfentes, kémek által szerzett információk szerint a korábbi merénylők közül páran megjelentek a nyilvánosság előtt, a rendteremtés szerepében tetszelegve, és beszivárogva a hatalmi körökbe, s a várható hatalomátvételt készítik elő, miközben egyelőre kérdéses, hogyan reagálnak a nagy shinobi nemzetek követeik és embereik brutális legyilkolására.
Yukigakure a véresebb hatalomátvétel után, a stabilizáció útjára lépve össznemzeti diplomáciai találkozót szervezett azzal a céllal, hogy szövetségeseket kereshessen magának az ország élén álló új vezető. Követek érkeztek mind a két tömbből, a Víz szövetségét Iwagakure és Amegakure képviselte, míg a Konohai tömböt Konoha és Kumogakure, valamint megjelent a "csúcstalálkozón" a frissen alapult, mondhatni még fiatal nemzetnek számító Namigakure követsége is.
A tárgyalásokat azonban hirtelen zavargás vágta ketté, amely során először  konohai követséget érte támadást, majd a szállodát, ahol a követeket vendégül látták. Yukigakure fiatal vezetője, Mara úgy döntött, hogy a követeket kimenekíti az országból, belügyként kezelve a zavargásokat, amelyeket sikerült ugyan leverni, de az ország bezárkózottabbá vált, feltételezhetően a vezetőség továbbra is főként azzal foglalkozik, hogy megszilárdítsa hatalmát az országban, és kioltsa a lázadás szikráit is az országban.
Nem hivatalos csatornákon az a hír szivárgott ki Yukigakurében, hogy elveszett ninják okozták a felzúdulást, de szárnyra kaptak olyan feltételezések is, hogy valójában Otogakure keverte a szálakat. Mindenesetre a határok mentén komoly védelmi vonalat építettek ki, illetve tovább zajlanak fejlesztések, az ország erődhöz vált hasonlatossá, illetve szóbeszédek terjengnek arról is, hogy az országokkal csak a határokon hajlandóak kereskedni, de a fegyverellátás nem akadozni, Yukigakure készségesnek mutatkozik, hogy kiszolgálja a "fizető vendégek" igényeit. Egyes titkosabb csatornákon keresztül tudni viszont, hogy Namigakure továbbra is szívesen látott az ország belső területein is. Yukigakure továbbra is független és csakúgy, mint a Fegyverkészítők Szövetsége, pénzért, bármely Országot kiszolgálja fejlett technológiájával.


Sunagakure Ostroma - Az Iwa-Gépezet Beindul

Miközben a ninjavilág szeme két helyszínre: a Hó országi tárgyalásokra, valamint a Tea Országában zajló, egyre inkább elmérgesedő összecsapásokra összpontosul, Iwagakure úgy dönt, kilép a világ színpadára évtizedes "álmából", amelyet tervezgetéssel és fegyverkezéssel töltött. A Tsuchikage célpontja egyértelmű: Sunagakure villámháborúszerű térdre kényszerítésével körbefonhatja Konohát, s hiába a Kumogakurei segítség, a több fronton támadható, központi helyen levő Konoha könnyedén összeroppantható, amely után maga Kumogakure sem kerülheti el a végzetét. Iwagakure nem is rest, hogy elindítsa a dominó-effektust, s a határokra összegyűjtött csapataival megkezdje Sunagakure lerohanását.
A Harcok folyamatosan zajlanak és bár úgy tűnik, hogy Iwagakure van előnyben, Sunagakure továbbra is kitart és várja a segítséget a többi Nagy Nemzettől. A harcokban részt vesz a Kazekage, aki értesülve a faluját érő támadásról, a Tűz Országából azonnal hazasietett és felvette a harcot a Tsuchikagéval.

Harc a Fűért!

A Tűz Szövetsége értesülve arról, hogy Sunagakurét támadás érte, így védésére és az ott zajló csaták irányítására a Kazekagét rendelte ki, valamint támogató csapatokat küldött Kusagakuréból. Ám az út, Amegakurén keresztül vezet, így meg kell ütközniük a feléjük tartó, Amegakurei haderővel. A csaták jelenleg is zajlanak, hírt még nem hallott senki felőlük. Kusagakurét is támadás érte, mégpedig Otogakure és Iwagakure részéről. Otogakure Északról a Tenchi híd felől támadt, míg Iwagakure Nyugatról a Kannab híd felől. A Fű védésére kirendelt Takigakurei és Kusagakurei egységek, felvették a harcot az Otogakurei ninjákkal, ám jelentés érkezett, hogy nagy részük különleges képességekkel rendelkezik...
Iwagakure a Kannabi híd felől támadt a Tsuchikage fiának, Kitsuchinak a vezetésével. Az Iwagakurei haderő elsöprő erejét Tokuzen-taicho, Titkos Kusagakurei technikája törte meg, ám a parancsnok ezért az életével fizetett. Továbbá egy ismeretlen shinobi is feltűnt, aki egy Sav Elemű technikával, szintén jelentős kárt tett az Iwagakurei haderőben. A maradék egységeket tíz tehetséges Shinobi tartotta fel, akik kitüntetésben részesülnek a háború végén, amit maga a Falu vezetője nyújt majd át. Kilétükről egyenlőre csak annyit tudunk, hogy az egyik a Kenshiro Klán tagja. Az első hullámot visszaverte ugyan a Kusagakurei haderő, de Iwagakure újrarendeződött és erősítést kapott. Szerencsére éppen időben érkezett a Tűz Szövetségének erősítése is, aminek a vezetője Kusagakure no Enraku. Az újrarendeződött Iwagakurei csapatokat sikeresen visszaverték Konohai ninják segítségével, így a Fű Országa még a Tűz Szövetsége kezében van.

 

Tűz Szövetsége Játéktéren Kívül:
(Ezek azok az események, melyeket nem játékosok vittek véghez, hanem NJK-k. Ezeket a történéseket mi vittük bele a játékotokba vagy találtuk ki, hogy tovább vigyük a szálakat)Próbatétel

Danzou az ANBU Gyökér 4 újdonsült jelöltjét tette próbára azzal, hogy ANBU ruhában beküldte őket a Tea Országában lévő Wagarashi Kikötővárosba. (Kapcsolódó kaland az Újra a Fronton) A feladatuk az volt, hogy titokban a Hokage és bárki más tudta nélkül, hatoljanak át a frontvonalon és lopják el a Wagarashi-sama által birtokolt aktákat, melyek a Tea Országában állomásozó, Kirigakurei ninják személyes adatait tartalmazzák. Az akció sikertelen volt, viszont Danzou elérte valódi céljait, ami természetesen az újoncok tesztelése volt. Arra volt kíváncsi, hogy képesek-e valóban a Hokage és Konoha ellenszegülni, ha a vezetőjük úgy akarja...


Kutatás
A Hokage, Titokban kirendelt egy csapatot, melynek feladata az volt, hogy hatoljon be a Föld Országába és gyűjtsön információt arról az eseményről, amely megindította a háborút. Az Iwagakurei Ostromról, amit Iwagakure a Rejtett Levél akciójának tudott be. (Régebbi Fórumkaland, az Akatsuki áll az egész hátterében) A csapat öt főből állt: A csapat vezetője Nara Shikamaru, Aburame Shibi, Hyuuga Zukko, Inuzuka Hana és Yuuhi Kurenai. Nem kevés nehézség árán a csapat visszatért, és bár az, hogy ellenséges ninják jártak Iwagakuréban kitudódott, hovatartozásuknak nyoma egyenlőre nincs. A kirendelt titkos csapat kevés információt szerezett az eset kapcsán, de arra sikerült rájönniük a bizonyítékok és feljegyzések áttanulmányozásával, hogy többen gondolták úgy hogy Konoha áll az egész támadás mögött, de a gyanú és az egyértelmű bizonyítékok miatt, hogy Konoha támadta meg Iwát, elvetették ezt az eshetőséget és ez csak egy jó indok volt egy újabb háború kirobbantására. Ám ezt a tényt a Rejtett Szikla nem közölte társaival, Konoha kezében pedig nincs kézzel fogható bizonyíték, mivel a csapatnak menekülőre kellett fognia...


Evakuálás
Takigakure is igyekszik kivenni részé a harcokból, így megkezdte az Ország evakuálását. Hatalmas flottát és szállító hajókat készített fel az útra egészen a Villám Országába, ahol az Ország Északi részén szállásolják majd el az embereket, de ez hónapokig is eltarthat, ám az eddigi út alatt nem történtek bonyodalmak.

Az Áruló

"A Főhadiszállás bejárata feletti ablak sötét. Mint ha csak arra lenne ott, hogy magába szívja az összes fényt. Természetesen minden ablak sötétített, így kintről véletlenül sem láthatnak be egy titkos megbeszélésre, de bentről tökéletesen lehet látni mindent. Az ablak mögött, - vagy ha bentről nézzük akkor előtt - egy furcsa férfi áll, bottal a kezében. Az egyik szeme le van kötve, valamint a fél teste be van fáslizva. Másik két alak is helyet kap a szobában. Egy fekete ruhás, maszkos férfi aki az ajtó mellett őrködik, valamint egy szürke ruhás, sunyi képű férfi, aki egy tekercset tesz le a szoba közepén lévő asztalra.
- Ashige-sama az üdvözletét küldi! Azt kéri, hogy amint lehet, értesítse őt a továbbiakról.
A férfi bólint, majd megfordul.
- Torune. - Ejti ki száján a nevet, mire az ajtónál álló őr, egy pillanat alatt az asztalnál terem és elteszi a levelet. - Amint megkezdem, értesítem...
Hangzott a válasz, mire a férfi, aki a levelet hozta meghajolt. Az ajtó mögötte kinyílt, majd egy Barna hajú férfi kíséretében, távozott." 

A Tűz Szövetségének főhadiszállásán a Szövetségek vezetői és azok küldöttei összejövetelt tartottak, hogy megvitassák a jelenlegi helyzetet. Jelen volt  Tsunade a Hokage, Hamacho Raiki a Raikage, Kusagakure no Enraku, Takigakure no Shibuki, Sumaru a "Hoshikage" és Ashige a Szürke Sárkány. Továbbá jelen volt Kísérőként Shimura Danzou a Hokage oldalán, Mabui a Raikage oldalán és egy ismeretlen ninja Ashige oldalán. Valamint Sunagakure képviseletében jelen volt a fiatal Temari, ugyanis a Kazekage Sunagakure ostrománál tölt be vezető szerepet.
A Hokage elmondta, hogy a Hachibit és a Kyuubit a Villám Országának egy félreeső szigetén Őrzik elzártan, így a Víz Szövetsége nem teheti rá a kezét a két Bijuura, továbbá azt is megvitatták az igencsak Ingerült Temari Sürgetésére, hogy Hoshigakure segítő csapatokat indít majd a Szél Országába, hogy visszaverjék az igen jelentős nagyságú, Iwagakurei haderőt. Ám a Találkozót egy nem várt esemény zavarta meg. Négy Konohai ANBU tört be a hermetikusan elzárt terembe egy robbanás által, majd vízzel elárasztva a termet, megtámadták a Hokagét. A dolgok gyorsan és szervezetten történtek, így a jelenlévők nem tudtak rögtön védekezni, így a képzett ellenségnek sikerült megsebeznie Tsunadét az Egyesített Nemzetek Parancsnokát. Négy mérgezett tűvel sebezték meg. Egy a nyaki verőerét találta el, egy a szívét, egy a tarkóját és egy a vállát. Utóbbi feltehetően célt tévesztett. A támadásra reagálva a Konohai Shimura Danzou, kivégezte mind a négy ANBU ruhába öltözött merénylőt egyetlen Szél Elemű ninjutsuval. Azonban a Hokage eszméletlenül terült el a vizes földön.A Hokagét azonnal Konohába szállították, ahol megkapja a megfelelő kezelést, azonban továbbra is eszméletlen maradt. Egy Hyuuga is megvizsgálta a Hokage testét és megállapította, hogy a tűk jelentős Tenketsu pontokat rongáltak és ha ez még nem lenne elég, az orvosok egy mérget is találtak a szervezetébe, amit feltehetően a Tenketsukat átszúró tűk juttattak Tsunade szervezetébe és ettől esett kómába.
A Tenketsuk helyrehozhatatlan állapotba kerültek és a mérget is hónapokig tart amíg teljesen ki tudják vonni a szervezetéből, ugyanis a chakraáramlás lelassulásával és a tenketsuk rongálásával, bármi nemű beavatkozás életveszélyes lehet. Később megvizsgálták a négy ANBU holtestet és semmi kapcsolatot nem találtak a Konohai ANBU tagjai között és a merényletet elkövető ANBU ruhás személyek között, így valószínűsíthető, hogy a Víz Szövetségének egy merénylete volt. Azonban az igazság messze áll ettől.

Az Új Hokage

Tsunade határozatlan ideig kómába esett, viszont Konohának vezetőre van szüksége, így a Hokage tanácsosai és a Tűz Országának Földesura összehívták a Tanácsot, ahol megvitatják és megválasztják a Rokudaime Hokagét. Ezúttal a választás igencsak nehéz, hiszen a megválasztott személy nem csak Konohát fogja irányítani, hanem Ő lesz az Egyesített Nemzetek Parancsnoka is. A Tanács már a merénylet másnapján összeült és sikeresen megválasztotta a Hatodik Hokagét. A jelöltek nevei között felmerült Hatake Kakashi, Jiraiya és Shimura Danzou neve. A fiatal Hatake Kakashit nem tartották még elég idősnek a pozíció betöltésére és úgy vélték, hogy nem tud eleget a múlt történelméről, Jiraiyát pedig nem akarták megválasztani, ugyanis sérülései miatt harcképtelen állapotban van és nagy valószínűséggel abba is marad. Így hát a Rokudaime Hokage, Shimura Danzou lett!
Víz Szövetsége Játéktéren Kívül:
(Ezek azok az események, melyeket nem játékosok vittek véghez, hanem NJK-k. Ezeket a történéseket mi vittük bele a játékotokba vagy találtuk ki, hogy tovább vigyük a szálakat)

Titkos Fegyver
Néhány hónappal korábban egy Kirigakurei csapat indult útnak (A Gundan Hírei - a fogható történelem) egy titkos küldetésre, melyről még a Szövetség többi tagja sem tudott. Eleinte a küldetésről csak annyit lehetett tudni, hogy sikerrel jártak, viszont a későbbiekben kiderült, hogy nem csak sikerrel jártak, de ezzel a mozzanatukkal eldönthetik az egész Háború Sorsát. A Küldetés sikerén kívül az is kiderült, hogy mi volt a tárgya, ami nem más, mint a Sanbi és a Rokubi Bijuuk begyűjtése. Miután sikerrel jártak, azonnali követet küldtek a Tsuchikagéhoz, így most már a szövetség minden tagja tud Kirigakure titkos fegyvereiről, melyet nem félnek bevetni a háborúban.

Levedlett Bőr

Hónapokkal ezelőtt Kumogakuréban nagy ijedséget keltett a "feltámadt" Orochimaru tombolása, akit Kumogakure halottnak hitt, így kutatás céljából fel akarták boncolni. Ám amikor felvágták Orochimaru-t a holtest feléledt és kiszökve a rendelőből tombolni kezdett, majd elmenekült. Később megállapították, hogy Orochimaru egy erős Genjutsu hatása alatt volt, melyet Sasauke bocsájtott rá. Ettől tetszhalott állapotba került és a Genjutsuból a boncolás közben vágott seb erős fájdalomérzete keltette fel. Feltehetően a Kígyó nincs ereje teljében, de még így is több Jouninnal végzett. Az esetről minden Nemzet értesült, így Otogakure is számított egykori vezetője feltűnésére. Kabuto alázattal és mélységes tisztelettel fogadta hajdani mesterét, akinek segít visszanyerni erejét, viszont a Víz Szövetsége még mindig úgy tudja, hogy Kabuto Otogakure irányítója. A látszat természetesen csal, hiszen a háttérből a visszatért Orochimaru mozgatja a szálakat, akiről csak a mostani Otokage, Kabuto tud. Orochimaru pedig elrendelte a génmódosított ninják bevetését a Háborúban.Két Hónappal Később


t hónap telt el a Háború kirobbanása óta. Sunagakure ostroma jelenleg is folyik, az Iwagakurei haderő, pedig újraszervezte csapatait az Országán belül és újabb csapásokat készül mérni az ellenségére. Mindeközben Kirigakure egy soha nem látott méreteket öltő flottát kovácsolt össze, bevetésre készen. Otogakure is szervezni kezdte haderejét, melynek létszáma ugyan jóval kisebb, mint a Szövetségben lévő társaié, viszont a génmanipulált ninják jelentős erőt birtokolnak... Tehát a Víz Szövetsége újra harcra kész és soha nem látott erőket kíván bevetni, amellyel képes lehet eldönteni a Háborút.
Természetesen a Tűz Szövetsége is jelentős lépéseket tett a háború érdekében. Az Új Hokage, nem támogatja a elődje nézeteit, így felhagy az Agresszív Védekezéssel. Kumogakure megerősítette part menti védelmét, ugyanis jelentős csapásokra számítanak Kirigakurétól. Danzou a Rokudaime Hokage utasítására Hoshigakure elkezdett felfegyverkezni, hogy meginduljon és segítse a Szél Országát. A helyzet egyre jobban eldurvul és a feszültség egyre csak nő!
//////////////////////////.........//////////////////////////Tehát, lezárult a Háború Első fele. Olvassátok el a leírtakat, ugyanis fontosak és jobb, ha mindenki tisztában van vele. A későbbiek folyamán jön majd egy összefoglaló, majd elkezdjük kiírni az új Fórumkalandokat és Frontokat. A mostani kalandok lesznek a legélménydúsabbak, hiszen szinte csak a harcokról fognak szólni, valamint a területszerzésekről. A jelenleg futó Frontok lezárása után, folytatjuk a háborút!

Ami viszont fontosabb és örömtelibb hír, hogy időt ugrunk, így eltelt KETTŐ HÓNAP!
Ez idő alatt a karaktereitek tanulhattak és számtalan dolgot tehettek, így:

- Minden Shinobi/Samurai Karakter választhat magának egy a Chakraszintjének megfelelő Taijutsut, Kenjutsut (Ha van rá engedélye) vagy egy Elemtelen Ninjutsut (Sima Jutsu, Orvosi Ninjutsu, Bábosoknak Kugutsu Ninjutsu, Pecsét Ninjutsu) Továbbá a technikák helyett lehet választani a fára mászás és vízen járás chakrairányítási műveletek elsajátítását, valamint bábos karaktereknek a több báb irányítását.

-
Minden Civil karakter, kap 20.000 ryot, vagy ha arra nincs szüksége, akkor írjon és megbeszéljük az ajándékát.

- Most csak olyan jutsut lehet választani, melynek a Besorolása és a Chakraszintje is megegyezik a karakter Szintjeivel!


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: IV. Nagy Ninja Világháború

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Május 19 2015, 19:26


Öt hónapja dúl a Negyedik Nagy Ninja Világháború. A Világ legnagyobb területei harcszíntérré változtak, míg a falvak a terrortámadások legnagyobb célpontjaivá lettek...
Előzmények:
Már majdnem fél éve, hogy dúl a Negyedik Nagy Ninja Világháború. A hadban álló Országok mindegyike hatalmas erőket vetett be és vonultatott fel ellenségei elé, ám a helyzet egyenlőre változatlan. Kisebb-nagyobb győzelmek ugyan voltak mindkét részről, mégis azt lehet mondani, hogy az erőviszonyok kiegyenlítődnek. Egyedül talán a magára hagyott Sunagakure no Sato elfoglalása az, amely billenti valamerre a mérleget. Egyenlőre a Kazekage, Sabaku no Gaara Iwagakure fogja, a menekült Shinobikat pedig Hoshigakure no Sato szállásolja el. Ezen kívül, a Tűz Szövetségének javára írható az elsöprő győzelem, amelyet rengeteg kiemelkedő ninjával, a Fű Országában véghez vittek. Sikeresen visszaverték Iwagakure támadásának mindkét hullámát és ezzel egy időben az Amegakurei támadókat is ártalmatlanították.
A Világ minden harcban álló falvában furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok történtek, amiket általánosan az ellenfél terrortámadásának tudtak be az elszenvedő felek, ám ennek csak egy része volt igaz. Kumogakuréban a feltámadt Orochimaru tombolt, míg Konohában sorozatos behatolásokról érkeztek jelentések, ám a behatolók kilétére és hollétére nem derült fény. Ezen kívül Iwagakuréban is nem egy ilyen eset volt tapasztalható, ahogy a Hang Országában is több kémet és szabotőrt is elfogtak. Úgy tűnik, hogy a látszólagos Frontharcok és nem mozduló állóháborúk csak a figyelemelterelést szolgálják, ugyanis minden fél a titkos, beszivárgó akciókkal próbálja meg megszerezni, vagy éppen "elkészíteni" a győzelem kulcsát.
Azonban, a sorozatos rajtaütéseken kívül, a Víz és a Tűz Szövetsége is, komoly hadsereg felállításán töri a fejét, lévén, hogy Shimura Danzou vette át a Hokage címet és ezzel együtt a Parancsnoki Rangot is, míg a Víz Szövetségénél Ryōtenbin no Ōnoki az, aki sürgeti a háború mielőbbi lezárását, ám amíg Iwagakure nem kerül győztes pozícióba és nem szerzi meg magának azokat a területeket, amikért harcba indult, addig a háború lezárására még csak egy csöppnyi esély sincs... Shimura Danzou pedig nem a könyörületességéről híres, valamint ellene van a Godaime által gyakorlott "Agresszív Védekezésnek." Ő inkább a támadás és a hatékony ellentámadás híve, így készen áll felvenni a harcot a Víz Szövetségének haderőivel.
Egyes források szerint, a Tűz Szövetsége a Konohai, Kemuri, Taki és Kumoi ninjákból verbuvál össze egy ütőképes sereget, amit az egyes Frontvonalakon akar majd bevetni. A Sereg különleges kiképzést kap, valamint minden lehetséges támogatást megadnak a számukra, amikkel eldönthetnek egy-egy harcot. A Víz Szövetsége oldalán, már elterjedt a hír és a kétes információk az ellenség fülébe is eljutottak, hogy Kirigakure sikerrel járt a titkos akciójuk során, ahol nagy áldozatok árán befogták a Sanbit és a Rokubit, akiket jelenleg elzárva tartanak. Valószínűleg a következő csapásuk során, nem haboznak bevetni őket... Vélhetően a következő támadásuk valamely Óceán menti Országra esik, mivel jelentős méretű flottát is felállítottak Getsui és Kirigakurei hajókból.
Ezen híreken kívül, fontos még megjegyezni, hogy egy újabb Bijuu feltűnéséről és esetleges elfogásáról is érkezett információ. A Medvék Országában több helyszínen is harcok dúltak az utóbbi időkben. Otogakurei felderítőket, Kirigakurei ANBU különítményeket és Elveszett Ninjákat láttak az Országban elszórtan, ám figyelmük végül egy helyre korlátozódott. Hoshigakurétól nem messze egy hegyláncolat közelében csaptak össze a Kiri és Hoshi haderők, valamint az Elveszett Ninják, ám előtte mindkét fél szemmel tartotta az érkező, nem kevesebb, mint hat Elveszett, vagy Szökött Ninjából álló csapatot, akik a barlangrendszerekben megütköztek a Kétfarkú Bijuuval, majd lepecsételték Kenshiro Karuba. Hoshigakure elmondásai szerint nem tudtak a Nibi jelenlétéről és kivizsgálják az ügyet. A felfordulás során, néhány jel arra utal, hogy az eset kapcsolatban áll a fel-fel tünedező Ame no Ekibiogami szervezettel. Ezt a helyszínen hagyott szervezeti jelképekkel ellátott köpeny erősíti meg. Ezen kívül a Kenshiro Klán is felelősség alá lesz vonva a háború után, erről pedig Kusagakure biztosította a Szövetség tagjait.
Ami Történt:

Az Ég Könnyei
Miután Kusagakure sikeresen visszavert az Országba benyomulni készülő Amegakurei haderőt, Danzou, a Tűz Szövetségének Parancsnoka és a többi vezető, úgy döntött, hogy csapatokkal kisegítik a körülbelül 100 fősre csökkent Kusagakurei haderőt és az így összeállt 600 fős hadsereget Amegakure no Satonak indítják, hogy azon átvágva segítsenek a gyengülő Sunagakurénak. A becsült Amegakurei haderő az elszenvedett veszteségek miatt, körülbelül 250-300 fő volt, így a mérleg, mindenképpen a Tűz Szövetsége javára dőlt el. Ugyan a támadást megelőzte több beszivárgás és több hónapos megfigyelés még a háború előtt a Tűz Szövetségének haderejét, mégis váratlanul érte az az erő, amivel szembe találták magukat Amegakure ostrománál. A kezdetben maximum 300 főre becsült haderő, 500-600 főre nőtt, ugyanis Amegakure az Országhatárokat és a felvonultatott hadseregeket, mind képzetlen zsoldosokból verbuválta össze, akik élére néhány képzett ninját állított, ezzel tévesztve meg az ellenséget. Mint később kiderült, azok a kémek, akiket Amegakuréba küldtek, nem lopózhattak be észrevétlenül, így mindegyiket elfogták és a memóriájukat kitörölték, továbbá kémkedésre használták. Így Amegakure tisztában volt mindennel, amit a kémek is megtudtak, vagy éppen amiket nekik parancsoltak. Erre reagálva pedig, felállították a megtévesztésre alkalmas zsoldos csapatokat, akiket határőrként felhasználva téves információkat juttattak el az ellenséghez, valamint a zsoldosok halálával azt sugallták az ellenségnek, hogy a haderő csökken. Ám ez éppen ellenkezőleg történt! Amegakure teljes hadereje a faluban gyűlt össze, így azonnal reagálhattak az érkező Konohai és Kusai támadásra, aminek az eredménye az lett, hogy minimális veszteséggel felezték meg a támadó haderőt. A Tűz Szövetsége vereséget szenvedett és vissza kellett vonulnia...

Rajtaütés

Miután Sunagakure egy nap alatt elesett, a ninjáknak menekülniük kellett Északra a legközelebb eső szövetséges nemzethez, Hoshigakure no Satohoz. Ott már várta őket a felkészült haderő, akik készek voltak bizonyítani és segítséget nyújtani a szövetségesük számára. Ám ez elmaradt, ugyanis Iwagakure túlerőben volt. E helyett a parancs egy gerilla akció volt, ami a nem kevesebb, mint 500 Fős Iwagakurei utánpótlás és megszálló egységek ellen irányult a Madarak Országában. A Juhung hágón keresztül várták az Iwagakurei haderő érkezését, így a már ott táborozó, 100 fős Sunagakurei menekülttábor csapdákkal és kész tervel állt a támadók elé. Egy átkaroló hadművelettel próbálták meg becsalogatni az ellenséget a hágónál elhelyezett csapdákba. A 100 fős egységet két felé osztották. A sebesültek és a Geninek a hágó Déli részén maradtak, ahol csapdákkal várták az ellenséget. Őket Kankuro vezette, míg a maradék 50 főt - akik képzett Chuuninokból, Jouninokból és feltörekvő Geninekből álltak - Koreko Rui vezette. Ugyan a fiatal Jounin nem vezetett még ekkora haderőt, ám képességeit hamar kamatoztathatta, amikor az Iwagakurei előőrssel találkoztak össze váratlanul: Sikeresen vadászták le, majd vallatták ki őket, ezután pedig megkezdhették az átkaroló hadműveletet. Oldalról és hátulról támadva a feltűnő Iwagakurei hadseregre, sikeresen meglepték őket, ám ez a meglepettség nem tartott sokáig a túlerő miatt. A Sunai csapatok elesni látszottak, ám ekkor feltűntek a Hoshigakurei csapatok, akik segítséget nyújtva Sunának, sikeresen megosztották Iwagakure egységét és elvágták a menekülési irányokat, így Iwagakure kénytelen volt a Hágó felé venni az irányt, ahol pedig belefutva a felállított csapdákban, teljesen megsemmisültek. Néhány túlélő maradt, akik megadták magukat. Ezúttal a Tűz Szövetsége aratott győzelmet.

Hanghullám

Otogakure egymaga sorakoztatta fel hadseregét a Tűz Országának Északi részén, miközben a Vízesés Országában minden lakót evakuáltak a betörő Otogakurei egységek miatt. A Takigakurei haderő egy része pedig, csatlakozott Konohához, hogy összecsapjanak az ellenséggel. A csatára Konoha Északi területén került sor a Kihalt Erdő néven emlegetett vidéken. A Taki és Konoha által felállított haderő, összesen 700 főt számlál, míg az Otogakure által felállított haderő 300 főt tesz ki. Ezen kívül, Iwagakurei és Kirigakurei segédegységek is jelen voltak az Otogakurei táborban, ám rájuk nem volt szükség a harcok során, ugyanis, mint a felderítésekből kiderült, Otogakure használva az Edo Tensei no Jutsu nevezetű technikát, egy hallhatatlanokból álló hadsereget hozott létre. Ha pedig ez még nem lett volna elég, génmanipulált kísérleti alanyokat is bevetettek, akik rendelkeztek a hajdani vezető, Orochimaru teszt-átokpecsétjének erejével. Ám még ez sem volt elég ahhoz, hogy Otogakure győzelmet arasson, bár nem is ez volt a célja... Egy kisebb, Geninekből álló egység kiderítette, hogy valószínűleg ez a Frontharc csak egy elterelés, ugyanis Otogakure csapatokat szivárogtat át ez idő alatt a határon. A Legendás Sannin egyike is jelen volt, - név szerint Jiraiya - aki ugyan sérülten, de részt vett a harcokban és a Geninek, valamint a vezetőjük - egy magas tisztségnek örvendő ANBU - kérésére elvitte az üzenetet Konohába, miszerint Otogakure más irányból készül támadni. Ezután a Geninekből álló csapat - Név Szerint: Zangetsu Hateshi, Kagemare Kuzomi, Kusuki Eiko és Akatetsu Kurume - és vezetőjük, megindult felderíteni a határokat. Útjuk a Vég Völgyébe vezetett, ahol sejtéseik beigazolódtak. Négy Ninjából álló csapat jelent meg, akik szintén Edo Tensesies feltámasztottak voltak, mint később kiderült. A vezető megállapította, hogy az ellenfél Otogakure egyik Elit Egysége, akiket a Hang Négyeseként ismertek egykoron. A harcok során feltűnt egy másik hang ninjákból álló, két fős csapat is, akik még jobban nehezítették a Tűz Szövetségének dolgát.
Később kiderült, hogy a Hang Négyese Uchiha Madara sírhelyét kereste, amit sikerült is megtalálniuk, ám a Genin csapat és vezetőjük sikeres helytállásának köszönhetően, megállították és lepecsételték az ellenséget, majd az ANBU érkezésével biztosították a koporsót, amiben csak egy Fa Szobrot találtak, Uchiha Madara alakjával...
Eközben a fronton győzelmet aratott a Tűz Szövetsége, rengeteg ellenséges ninját pecsételtek le, később pedig, az Edo Tenseit érthetetlen okok miatt feloldották, és a még le nem pecsételt ellenségek is megsemmisültek. A harcok során, 280 Tűz Szövetségéből származó shinobi és 2 a Víz Szövetségéből származó Shinobi veszítette életét. Az Országban a Frontharcon kívül, több helyen is zajlottak harcok a kisebb "kommandós" egységek benyomulása végett, ám azokat a Konohai ANBU és a Daimiyo Samurai egységei könnyű szerrel ártalmatlanították.


(Csak Iwagakurei és Kirigakurei Ninjáknak!) A harcok során Iwagakure és Kirigakure azért volt jelen a táborokban, hogy információt szerezzenek az Edo Tensei no Jutsuról és felügyelet tartsák Otogakurét, hogy be tartja-e a megállapodást. Sajnálatos módon, nem így történt, mivel az Otogakurei haderőből többen is kiváltak és külön akcióba kezdtek. Erre két Iwagakurei megbízott jött rá, akik kilétét nem fedte fel a falu. (Hoshiga Kinshu volt a JK.)

(Csak Konohai Ninjáknak!) Konoha 16-os csapata (Aono Takefumi, Kitori Musato, Kaibutsu Hiroto) azt a feladatot kapta, hogy hatoljanak be az egyik Otogakure által elfoglalt faluba és helyezzenek el négy speciális jegyzetet. A küldetés sikerrel járt, a négy pecsétből három felrobbant, a negyedikkel nem lehet tudni, hogy mi történt.

A Szökött Fiú
Kumogakure 14-es Csapata (Kitsune Haruka, Hiraga Natsu) azt a feladatot kapta, hogy fogjanak el egy "B" Veszélyességi szintű, szökött shinobit, aki eltulajdonított Kumogakuréból több tervrajzot is. A küldetésük sikerrel járt, a tervrajzon pedig a Villám Országának kikötőinek helyzetei és tervrajzai szerepeltek...


// Elérkeztünk a Háború Utolsó, lezáró fejezetére, ahol remélhetőleg a legnagyobb harcokra kerül majd sor! Hamarosan kiírásra kerülnek a Frontok! Nem vittük előrébb az eseményeket, mivel amit le kellett zárni azt lezártuk, ami pedig most következik, az ezeknek a folytatása lesz! //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: IV. Nagy Ninja Világháború

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Dec. 03 2017, 21:59

Egy hét sem telt el, de már az egész világ, s annak minden egyes faluja értesült a hírről: A Háborúnak vége.
Másfél év telt el a IV. Nagy Ninja Világháború kezdete óta... Másfél éven keresztül perzselték a háború lángjai a harcban álló nemzeteket, s ez idő alatt megannyi bátor szív vált a háború martalékává. Hősök és legendák lettek belőlük, akiket hozzátartozóik és feljebbvalóik sosem fognak elfelejteni, akik vérüket áldozták hazájukért és az eszméért, amelyben hittek. Gyászszertartások követnek gyászszertartásokat, s az élők most láthatják igazán, hogy milyen áldozatokat kívánt a sok évig tartó háborúskodás; hadiárvák sírnak az erdőszéli vagy falubeli árvaházak poros szobáiban, szülők, özvegyek, barátok, családtagok keserű könnyeit itatja fel a temető földje. De az élet nem áll meg; a romokból új épületeket kell emelni, s a fejlődés, a nagyság és javulás útjára kell lépni, hogy az elhullottak áldozata ne legyen hiábavaló. Na de hogyan is kezdődött mindez?
Miután Iwagakure hadat üzent Konohának, rövidesen megalakult a Tűz és Víz Szövetsége. A háborúba lépő felek többnyire hatalmat és befolyást akartak maguknak szerezni azáltal, hogy az erősebbnek, a győztesnek vélt oldalra állnak. Így történt az, hogy Konoha, Kumo, Kemuri, Kusa, Taki, Suna és Hoshigakure megalapította a Tűz Szövetségét, míg Iwa, Kiri, Oto, Getsu és Amegakure a Víz Szövetségét. Mindenkit eltérő érdekek vezéreltek, s legyen az jó és nemes, vagy önző és erkölcstelen: ki háborúba szál, az békét nem lelhet."A harc szenvedélye halálos függőséghez vezethet, mert a háború drog."

Első Negyedév
Iwagakure no Sato elsöprő csapást indított a felkészületlen Sunagakure no Sato ellen. A legfőképpen Iwai ninjákból álló haderőből mégis kitűnt két Kirigakurei Shinobi, - Gaisuke Daizo és Tokuno Feng - kik csapataikat győzelemre vezetve vívtak meg a védőkkel. Rajtuk kívül egy újabb akciót vezető, egykori Sunagakurei bábhasználó is jelentősen megnövelte Iwagakure győzelmének esélyét. A Nukenin Kamio Hiraku volt, kit azóta Bábherceg néven emlegetnek. Mivel a Rejtett Homok egyáltalán nem volt felkészülve egy ilyen kaliberű frontális támadásra - az Iwagakurei haderő teljesen észrevétlenül jutott el a faluig - ezért a Godaime Kazekage, Sabaku no Gaara áldozta fel szabadságát több másik magas rangú ninjával egyetemben. Áldozatának hála, a lakosság sikeresen elmenekült őt pedig az ottmaradt, elfogott ninjákkal bebörtönözték, Iwa megszállta a falut. Sunagakure no Sato elesett... A védelem egyik kiemelkedő személye az azóta nagy tiszteletnek örvendő Koreko Rui-taichou volt, ki később segédkezett nem egy, a falu talpra állását segítő akcióban.
Ez idő alatt a Víz Szövetsége és legfőképpen Iwagakure kétfrontos támadást indított az ellenség ellen. Míg az Iwai haderő nagyobbik része bevette magát a Szél Országába, addig a fennmaradó egységek a szövetség más tagjaival egyetemben a Fű Országába hatoltak be: Otogakure no Sato északról, míg Iwa északnyugatról. Azonban a határőrök és a felderítők észrevették a mozgolódást, a Tűz Szövetsége felkészült a harcokra. Északon Kusagakure no Enraku vezette a védelmi erőket, míg északnyugaton Tokuzen Kusakiri lett a védelem parancsnoka. Az Otoi erőket mindössze fél óra leforgása alatt semmisítették meg, ám az Iwai haderő, Kitsuchi vezetésével jelentős problémát jelentett. Végül a harcok eldőltek és bár nagy nehézségek árán, de Kusagakure visszaverte a támadókat. A harcok során kitűnt az azóta Nemzetközileg is körözött bűnözővé vált ismeretlen: Itanashi, valamint a szintén Nukeninné vált Kenshiro Karu. Ők és Kajiwara Yusuke, - ki később Yamato néven járta a világot, - Kusagakure oldalán szálltak harcban és tettek tanúbizonyságot erejükről.
A negyedév végén sikeres merényletet követtek el az Egyesített Nemzetek Tűz Szövetségének Parancsnoka ellen, a Godaime Hokage, Tsunade kómába esett. Sem a szövetség, sem pedig a falu nem veszíthetett el egy ekkora jelentőségű embert, így Konoha azonnal kinevezte Shimura Danzout a Rokudaime Hokagénak. Ezzel ő vált a Tűz Szövetségének Parancsnokává.

Második Negyedév
Az új Parancsnok felhagyva elődje politikájával, az agresszív védekezés helyett, ellentámadásba lendült. Felbuzdulva a Fű Országában aratott elsöprő győzelmen, Kusagakurei és Konohai csapatokat indított az Eső Országába, hogy frontális támadással bevegyék a falut. A tervbe hiba csúszott, ugyanis a megkésett Amegakurei haderő - mit a Víz Szövetsége a Fű Országába hívott erősítésül - ugyanakkor ért a határvidékekre, amikor a Kusagakure és Konoha egységei. A Gombaerdőben spontán frontvonal alakult ki, mi vérengzésbe és mészárlásba torkollott: Mindkét szövetség elveszítve higgadtságát, egymásnak esve küzdött az életéért. A harcokban kitűnt a bátor Kusagakurei Genin, Shiawase Zou, ki halált megvető bátorsággal szállt szembe az ellenséges ninjákkal, miután rangidős társait lemészárolták. Bár maradandó sérüléseket szerzett, számíthat kitüntetésre. Mindazonáltal Amegakure oldalán feltűnt egy Elveszett Ninja, kinek neve Akari Tenshi volt. Tisztázatlan okokból kifolyólag csatlakozott a haderőhöz, ám a segítséget szívesen vették. Tenshi többeket küldött a halálba, ám a visszavonulás után eltűnt. A győzelem a Tűz Szövetségéjé lett.
Ám nem örülhettek neki sokáig, ugyanis hamar kiderült, hogy a Rejtett Eső bevehetetlen. A határőr pozíciókat és a nagyobb határvédelmi táborokat mind-mind felbérelt Nukeninek és Zsoldos katonák töltötték be. Mint kiderült: Amegakure a sok éves teljes elszigeteltségében felállított egy hadsereget Zsoldosokból, kik a megfelelő fizetségért ellátták a határvédelmi feladatokat, így pedig Amegakure teljes Ninjaállománya a Rejtett Falun belülre koncentrálódhatott a háborús időkben. Felkészülve a Tűz Szövetségének támadására, mindössze két nap alatt verték vissza az ostromlókat és bár a falu jelentős károkat szenvedett, az ellenség majdhogynem teljesen felmorzsolódott.
Ezzel egy időben a Tűz Országának északi részére koncentrálódott Konoha maradék ereje. Takigakuréval közösen védték a határt a támadni készülő Otogakure ellen. A pletykák szerint a rejtett falu egymaga akart támadást intézni az ország ellen, ám az új Hokage információi szerint, egy még sosem látott hadsereget vonultat majd fel az Otokage. A közelgő veszély miatt az Északi védelem Parancsnoka Hatake Kakashi lett, míg Jiraiya a Legendás Sannin egykori tagja az élen harcolókat volt hivatott támogatni. A harc megkezdődött a Kihalt Erdőben, melynek korhadt, fehérré száradt fáin és felperzselt földjén számtalan Konohai és Takigakurei ninja vére tapadt meg. Otogakure olyan génmanipulált szörnyekkel támadt, kiket Orochimaru Átokpecsét-kísérletei alatt alakítottak olyanná, amilyenné lettek. Bár kevesen voltak, de elsöprő erejüknek hála megtörték a Tűz védelmét és a halhatatlan Otogakurei haderő könnyen vetette be magát a védelem kellős közepébe. Ám a Rokudaime Hokage figyelmeztetése és előkészületei megtették a hatásukat, a Tűz Szövetsége fel volt készülve az Edo Tensei nevű Tiltott Technikával feltámasztottakra, így a pecsételések megkezdődtek.
A harcok során megalakult egy speciális felderítő egység Jiraiya javaslatával, kik a következő személyekből álltak: Zangetsu Hateshi, Kusuki Eiko, Kagemare Kuzomi, valamint egy Karasu nevű ANBU és egy Takigakurei Chuunin. A Haderő Parancsnoka és Jiraiya úgy gyanították, hogy a támadás csak egy elterelés és az ellenség máshol akar beszivárogni a faluba. Így a Vég Völgyébe küldték a csapatot, - mi a Hang és a Tűz Országának határán fekszik - hogy felderítsék a terepet. A felderítés sikerrel járt, egy négyfős Otogakurei egységet leltek meg, kik a Völgyön keresztül próbáltak meg bejutni az Országba. Hamar kiderült, hogy nem beszivárgó akcióról volt szó, hanem kerestek valamit, amit meg is találtak: Megnyitva a Völgy vízesését, egy fából készült koporsót találtak mélyen a föld alatt egy gyökerekkel körbenőtt burokban. A koporsón a következő név állt: Uchiha Madara. A négy főből álló Otogakurei csapat egyértelműen Edo Tenseies feltámasztottakból állt, a Konohai Karasu pedig fel is ismerte őket. Hajdanán a Hang Négyese néven híresültek el. Komoly harcok árán végül sikerült megfutamítani a koporsót eltulajdonítókat, ám ez valószínűleg annak köszönhető, hogy felnyitva a tárolót, csak egy fabábút találtak benne... Hateshi és Kuzomi együttes erővel legyőzték a Hang Négyesének egyik tagját: Tayuyát.
Meg nem erősített források szerint néhány Iwagakurei ninja is jelen volt a térségben, akik megfigyelték az eseményeket, ám a ninják kiléte ismeretlen maradt. (Iwagakure tudja, hogy az ANBU-jelölt Hoshiga Kinshu vett részt a küldetésen, melynek célja az Otogakurei feltámasztottak megfigyelése és a Hang Rejtett falvának céljainak felderítése volt. A küldetés sikerrel zárult)
A Második Negyedév végén Sunagakure válaszcsapást mért az Iwagakurei haderőre. A Madarak Országának egyik hágójánál történt meg a hadművelet, melyet Koreko Rui vezetett. A Parancsnok egy maréknyi Ninja segítségével támadta hátba az Iwagakurei konvojt, mi a Rejtett Homokba szállított volna vizet és élelmet az ott állomásozó Iwaiaknak. Bár az ütközetben rengeteg Sunagakurei esett el, a művelet sikeres volt, hiszen Hoshigakure az utolsó pillanatban megjelenve fordított a harcok kimenetelén.

Harmadik Negyedév
A háború harmadik negyedévében nem alakultak ki újabb frontharcok, azonban a háború hatásai annál inkább érezhetőek voltak.
Minden háborúba csatlakozott Országban megnőtt a bűnözés, a Füst Országának alvilága sosem látott mértékben erősödött meg. A bűnszervezetek is mozgolódni kezdtek: A Háborúban fel-fel tünedező Ame no Ekibiogami tagjai behatoltak a Medvék Országába, ahol megütköztek több Hoshigakurei és Kirigakurei ninjával. Céljuk a Nibi Bijuu elfogása volt, mely sikerrel zárult. Az akcióban résztvevőket már ismerte a világ, hiszen a Nemzetközileg is körzött Jashinista mészáros Nukenin Itanashi, valamint az Ame no Ekibiogami szervezet vezetője Kauru Mirubi - ki feltételezhetően egy Kenshiro - és a Kenshiro Klán vezetője, Kenshiro Karu alkották a Nibit elfogó csapatot. Velük tartott még a Hó Országában történő zavargásokért felelős Shiba Akisame és a magáról eddig még nem hallatott Tairjuko Rikuno egy ismeretlen, idősebb Shinobi. Mivel több szál is összeköti Itanashit, Mirubi, Karut és a Kenshiro-klánt, így feltételezések kaptak szárnyra, hogy az Ame no Ekibiogami szövetségben áll a Kusagakurét pártoló Kenshirokkal. Ám a Klán helyettes vezetője ezt az állítást cáfolta és teljesen elhatárolódik Kenshiro Karutól, ki a Nibi Jinchuurikijévé vált és ezzel a világ célpontjává.
Szerte a világban kisebb-nagyobb események történtek, melyek nem hozhatóak közvetlen kapcsolatba a háborúval, ám mindenképpen megemlítendő, hogy a Hold Országa a Djuka Klán közreműködésével sikeresen terjeszkedni kezdett, ezzel pedig a klán megnövelte befolyását.
A Függetlennek tekinthető Folyó Országában egy sikertelen merénylet áldozatává vált az Ország Daimyouja, ám Chikuma Gennosukénak, egy Tanigakurei Chuuninnak hála, a Földesúr megmenekült és bár a Chuunin karja bánta, de a dicsőség, amit önfeláldozó tettével szerzett, örökre megmarad.

Negyedik Negyedév
A negyedévben teljesedett ki teljesen a háború és bár nem volt kimondva, érezhető volt, hogy ez a harc dönt el majd mindent.
A Víz Szövetsége útnak indította óriási flottáját. Kirigakure az eltelt időszakban kevés részt vett ki a szárazföldi harcokból, ám a Rejtett Köd flottája elérvén a Villám Országát, mindössze egy éjszaka alatt foglalta el az Ország teljes déli partszakaszát. Hiába a Konohai, Takigakure és Kumoi haderő együttes jelenléte, Kirigakure bevette magát a Kikötővárosba és felkészült Kumogakure no Sato ostromára. A partszakasz bevételéért folyó hadműveletet Airo Tenma vezette, Kirigakure no Sato híresen hírhedt egykor ANBU-ja, kit csak Kirigakure no Nikonikuya // Rejtett Köd Mosolygó Hóhéraként ismernek. A harcok során rengeteg Genin szerezhetett harctéri tapasztalatot, ám közülük is kitűnt az Oinin jelölté vált Katsumi Kawachi és a Sora no Jinkei // Ég Áldása birtokosa Tottori Shinko.
Nem sokkal később több Otogakurei ninja is lelepleződik a Víz Szövetségének berkein belül: Getsugakurei szövetségeseket raboltak el, öltek meg és kísérleteztek rajtuk az Otokage parancsára, ám egy, az esetet felderítő Getsugakurei csapat fényt derített az árulásra. Djuka Kodomo, Djuka Ryuu, Djuka Munfurawa, Ayokama Makoto és Takeyanagi Tomoko megütköztek az Otokagéval és az Otogakurei ninjákkal, ám az ütközet során Djuka Ryuu életét veszítette. Mindenki más sikeresen elmenekült, a küldetést sikerrel zárták. Később Getsugakure visszatért a szigetre és begyűjtött minden nyomot, ami csak fellelhető volt, ám addigra sem az Átokpecsét kísérletek génmódosított szörnyei nem voltak már ott, sem pedig az Otokage, Yakushi Kabuto.
Eközben Kirigakure no Sato elfogta Hazukage Kuronot, ki szövetkezve az Otokagéval, megpróbált betörni három másik Otogakurei társával a Bishamon Szervezet egykori bázisára. Hazukage Kuronot azóta is fogva tartják. Az események tükrében, a Víz Szövetségének parancsnoka Ryōtenbin no Ōnoki felbontja a szövetséget Otogakuréval, így a Hang Országa kilép a háborúból.
Nem sokkal később az Erdő Országának Daimyouja béketárgyalásra hívja össze a háborúban álló Országok vezetőit és kedvező feltételek ajánl. A Víz Szövetsége vonakodik elfogadni a meghívást, ám azzal, hogy a Tűz Szövetségéből többen képviseltetik magukat, nem kerülhetnek diplomáciai hátrányba, így hát szinte minden harcban álló Rejtett Falu képviselteti magát.
A negyedév végén megkezdődik az Unraikyou-i csata Kumo, Taki és Konoha hadereje és Kirigakure no Sato teljes hadereje között. A Tűz oldalán Hatake Kakashi lett kinevezve Parancsnoknak, míg a Víz oldalán a Kirigakure Oinin Szervezet feje: Ao.

Ötödik Negyedév
Egy időben az Unraikyou-i csatával, nem várt fordulat következett be. A majdhogynem kiürült, védtelenné váló Kirigakurét Kemurigakure és Konohai ninják támadták meg. Az óceánon érkeztek és könyörtelenül vették be magukat a Víz Országába. A harcokra a falakon kívül és belül is sor került, az otthon maradt Chuuninok és Geninek, valamint a Faluvédelmi Osztag ütközött meg a támadókkal. A védelmet maga a Mizukage, Terumi Mei vezette és bár nagy áldozatok árán, de a falu sikeresen megmenekült. Olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy a Bishamon megmaradt tagjait is be akarták vetni a harcok során, de a tagok egyszerűen csak eltűntek. Ugyanakkor egy rejtélyes, köpenyes alak tűnt fel a támadók sorai mögött, ki megtizedelte a Konoha-Kemuri erőket. A rejtélyes alak úgy, ahogyan feltűnt, el is tűnt, csupán egyetlen egy szót hagyott maga után a csatatér felszakadozott talajába vésve: "Alapító" és mellé Kirigakure no Sato szimbóluma. Akárhogy is: A Mizukagét még az ellenséges erők megtizedelésével is kiegyezésre kényszerítette a Tűz Szövetsége, a falu kilátástalan helyzetbe került.
A negyedév közepe felé szárnyra kaptak a hírek, hogy Sunagakure no Satot felszabadították. Egy titkos akció keretein belül Sunagakurei ninják és felbérelt Nukeninek, valamint Zsoldosok támadták meg a kiéheztetett Iwagakurei védelmet. Kiszabadítva a foglyokat, döntő csapásokat mértek a megszállók főembereire, végül a pontot az i-re a kiszabadított Kazekage-sama tette fel, aki elüldözte a megszállók Katonai vezetőjét. Az akcióban nagy szerepet játszott a Sunagakurei Kunoichi, Nanja és a bogárhasználó Yonmare Abuso, ki A Szkarabeusz néven híresült el. Mindketten híresek lettek a falujuk számára és a Kazekage megjegyezte nevüket.
Az Unraikyou-i csata is véget ért, azonban nem úgy, ahogyan arra bárki is számított. Mint kiderült, Kirigakure no Sato támadása csak egy elterelő hadművelet volt, az igazi akció a színfalak mögött zajlott: Tárolókba elzárt Bijuukat próbáltak eljuttatni Kumogakure no Sato közelébe, hogy ott elengedve őket, a végletekig gyengítsék az ellenséges haderőt. Ám hiba csúszott a számításokba, és idő előtt szabadultak el a Chakradémonok. Eddig tisztázatlan, hogy az ellenséges Szövetséghez tartozó Djuka Kodomo hogyan került a Sanbi Bijuu közelébe, de ő és másik két társa, Ayokama Makoto és egy ismeretlen Konohai Kunoichivel az élen, szembeszálltak a Sanbi Bijuuval. (Konoha tudja, hogy a Konohai Kunoichi a Hyuuga Shakakuként számontartott Hyuuga Aikan) Sajnálatos módon az akció sikertelenül zajlott, de elég időt adtak a Raikage-samának és testőrségének, hogy felkészüljenek a Bijuu elleni harcra. A Godaime Raikage, Hamacho Raiki és a Testőrsége megütközött a Sanbival, majd sikeresen elteleportálták az Óceán irányába, ám a harcok alatt a Raikage életét veszítette. Eközben a tomboló Rokubit Killer Bee állította meg.
Miután a harcok lezajlottak, az eltűnő köd hátrahagyott holttestei között a Tűz Szövetsége olyan jelekre bukkant, amely újabb aggodalomra adhat okot: Majdhogynem két tucat Kirigakurei ninja holttestében találtak fás törmelékeket, melyek egyértelműen a Ninják halálát okozták. Egyenlőre nem tudni többet az esetről, de egyes pletykák arra engednek következtetni, hogy egy Mokuton-használó ütötte fel a fejét a Tűz Szövetsége oldalán.  
A Kirigakurei haderő eközben értesült a Rejtett Köd ostromáról, így látván helyzetük reménytelenségét, visszavonultak. Nem sokkal később a Mizukage bejelentette, hogy Kirigakure kilép a háborúból. Ezzel a lépéssel a Víz Szövetsége már a második tagját veszítette...
A harcokban kitűnt: Tottori Shinko, Katsumi Kawachi és Akihiro Jaken. Utóbbi Konohai Genin döntő szerepet játszott a Rokubi megállításában, maga a haderő parancsnoka, Hatake Kakashi nyilvánított neki köszönetet. A fiatal Genin nevét nem csak a Tűz, de Víz szövetsége is megismerte, ahogyan Tottori Shinko és Katsumi Kawachi nevét is. Mindhárman kiérdemelték falujuk figyelmét és bizalmát.

Hatodik Negyedév
Az Unraikyou csata végeztével még nem ért véget a riadalom. A Villám Országának Nyugati partvidékének védvonalát, egyetlen egy hajó semmisítette meg. A hajón négyen utaztak és mind a négyen az Akatsuki jelképével ellátott, fekete köpenyben jelentek meg a partszakaszon. A harcokat túlélők arról számoltak be, hogy maga Uchiha Sasuke vezette a támadást. Célja egyenlőre ismeretlen, de egy Kumogakurei Chuunin, Ayanokoji Takashi eltűnt az eset óta. Se nyomát, sem pedig holttestét nem találták.
Az Erdő Országának tárgyalása fájdalmas véget ért. Mint kiderült, a házigazdát meggyilkolták és átvették a helyét, hogy egy ismeretlen személy a saját céljaira használja fel a béketárgyalásra összegyűlt országok képviselőit. A gyűlést felfüggesztették, az imposztor pedig elfogták és Konohába szállították, ám útban a falu felé megtámadták a foglyot szállító csapatot. Mivel nem hagytak túlélőket, így a tettesek ismeretlenek maradtak, ahogyan a szándékaik is.


Jelen
Mindegyik harcban álló nemzet meggyengült, s bár maradtak bevethető egységek, a kialakult morállal és a súlyos veszteségekkel már nincs értelme tovább folytatni a háborút. Akárki is indítaná a következő támadást, biztosan elbukna... A hír igaz, a harcoló felek békére vágynak és most először a történelem során, összehívták a Rejtett Falvak Találkozóját, ahol az összes, a harcokban érintett Ninjafalu vezetői képviseltethetik magukat. A cél: békét kötni.
A világban számtalan veszély ütötte fel a fejét, melyek erőt merítve a Rejtett Falvak acsarkodásából, olyan méretűre nőttek, hogy egy eddig még soha nem látott veszéllyel fenyegethetnek. Elvégre minden, mi az emberek szeme előtt történt, minden, mi óriásinak és világméretűnek hatott egészen idáig, csak egy színjáték volt... A háború elterelte az emberek figyelmét, elterelte a Shinobik, Kunoichik, Nukeninek, Kagék figyelmét arról ami a színfalak mögött zajlott. A másfél év poklában, a háború lángjai között olyan árnyak mozgolódtak, melyekre ez a Világ még nincs felkészülve. De most már késő... Egyetlen egy kérdés maradt, mit még érdemes feltenni: "Mit hoz a jövő?"


________________________________
Fórumhír: http://narutohun.niceboard.org/t9p475-forum-hirek#59735


A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 03 2017, 22:02-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: IV. Nagy Ninja Világháború

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Dec. 03 2017, 21:59

Odakint zuhogó eső verte a csatornákkal és vízelvezetőkkel átszőtt falut, bár ez itt már megszokottnak számított.
Ami viszont a falu legmagasabb pontján fekvő tornyot illeti, az ottani légkör egyáltalán nem volt szokványos, nem beszélve a teremben tartózkodó személyek jelenlétéről. Mióta a falu legnagyobb tiszteletnek örvendő tagja életét veszítette, azóta ez a terem zárva tartotta ajtajait mindenki előtt. Ám másfél évvel ezelőtt, újra látták Tenshi-samát a toronyba repülni. Újra látták az Angyalt, ki Istenük, megváltójuk, védőszentjük hírnöke volt, ez pedig újra fellobbantotta a remény szikráját. Az addig oly' zárkózott, magába fordult, megroskadt falu életre kelt. Újfent meglátták az örömet a szakadó esőben, újra tettekre készen várták, amint vezetőjük utasítást ad nekik. Ám azon a napon amikor szükség lett volna rá, ő nem jött el...
A Tűz Szövetségének hadereje óriási erejű támadást indított Amegakure no Sato ellen, de sem Ő, sem pedig Tenshi-sama nem mutatkozott meg. Naivak lettek volna? Tévesen ítélték jelnek Angyaluk újbóli szárnyalását? Nem... Ők nem tévedtek.
- Kon-köhöhö... - A mélyről jövő, száraz köhögés visszhangja rémesen fájdalmasan hatott ebben az apró teremben. A székében ülő, elfehéredett hajú, sovány férfi a karfákra támaszkodva próbálta meg szóra nyitni száját... - Konan... - Krákogta.
- Yare-yare... Milyen érdekes is ez a technika. A legerősebb formájában hozza vissza az embert, mégis: még most is szenvedsz a köhögésedtől. - A hang magasan szólt, és túlzottan is nyájasan csengett, ám a férfi, vagyis sokkal inkább lény, - ki eme hang birtokosa - biztonságban érezte már magát a jelenlévők között, hiszen csuklyáját levéve fedte fel sárgásan fénylő kígyószemeit és fehér, pikkelyes bőrét.
- Azt ígérted, hogy tudsz a betegségével is kezdeni valamit. - Az Otokage és Konan egyszerre léptek be a terem ajtaján, egymás mellett. A nő egyáltalán nem tűnt türelmesnek, sem pedig nyugodtnak. Ideges volt és kissé zaklatott, mintha kezdene kicsúszni kezei közül a kontroll.
- Ő nem beteg... Csupán a technikám leképezi azt a testet, amiben a legerősebb volt. A tüdőbaj már csak egy egyszerű mellékhatás. Arról nem én tehetek, hogy betegségének kiteljesedésekor volt a legerősebb. - Nézett végig a székben ülő Nagaton, ki fogait összeszorítva, bosszús tekintettel meredt Kabutora.
- Azt ígérted, hogy...
- Tudom, mit ígértem. De annak ára is van. Jelenleg nem rendelkezem Nagato kontrollja felett, és megígértem, hogy fiatalkori testét állítom vissza, hogyha segítetek nekem. - Ekkor egy villám fénye vakította el a teremben lévőket és egy óriási mennydörgés rázta meg a tornyot. Az Otokage pedig a nyitott erkély felé tekintett.
- Nekünk... - A mély hang gazdája a másodperc tört része alatt jelent meg a villámlással az erkély eső áztatta bejáratában. Vörös szeme pirosan izzott, visszaverte a teremben lévő fáklyák fényeit. - Közös a célunk és egy az érdekünk. Mostanra már nálam kellene, hogy legyen az összes Bijuu. - Ekkor Zetsu jelent meg a maszkos alak árnyékából, de nem szólt semmit, csupán csatlakozott a jelenlévőkhöz, meghúzva magát egy sötét sarokban.
- Úúhúúú! Ez ám a díszes társaság! Jól összegyűltetek! Lemaradtam valamiről? - Rontott be a terembe a fehér, lenyalt hajú férfi, kinek pucér felsőtestét számtalan varrat hálózta be. Egykori Akatsukis köpenye unottan lógott rajta.
- Éppen időben jöttél, Hidan-san - Nézett rá Kabuto, ugyanis az újonnan érkező éppen mellette állt meg. A Jashinista megvető pillantásokat vetett a Kígyóra, majd Tobi felé fordította tekintetét.
- Ez a faszfej meg mit keres itt?
- Ő is csatlakozik közénk... - Nagato hangja rekedtes volt, de viszonylag könnyedén tápászkodott fel székéből. - És most, hogy mindenki itt van, ideje megtárgyalni, hogy mi legyen az Akatsuki sorsa.
- Az Akatsuki elbukott... - Szólalt fel egy ismeretlen, idegen hang, melyre mindenki felkapta a fejét, még maga az Otokage és a félszemű Tobi is. Pontosan Zetsu mellől érkezett a szó, s mintha csak egy szempillantás alatt került volna oda a semmiből az a csuklyás alak... Senki nem észelelte eddig. Még maga Zetsu is egy pillanatra döbbenten fagyott le, majd beleolvadva a talajba, eltűnt a köpenyes mellől. A terem másik végében bújt elő, de akkor már csak félig merészkedett ki a fal védelméből. - Azzal, hogy a világ úgy tudja, hogy Uchiha Sasuke vette át a szervezet vezetését, az Akatsuki ereje meggyengült.
- Ez meg már megint ki a franc?! - Üvöltött fel Hidan, s mindenki arcán ugyanaz az értetlenkedés látszott, mint az övén. Egyedül az Otokage őrizte meg hidegvérét, valamint a maszkos alak, ki félelem nélkül fordult szembe a falnak támaszkodó köpenyessel. Az alak ebben a minőségében kísértetiesen hasonlított rá: Névtelen, arctalan, kortalan...
- Ajánlata van a számunkra. - Kezdett bele Tobi. - Kérlek, oszd meg velük azt, amit nekem is elmondtál.


Új Szövetség Születik:_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: IV. Nagy Ninja Világháború

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.