Hinorima rezidencia

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Feb. 19 2013, 21:10

Hinorima rezidencia
Már első látásra is levonható a következtetés: itt gazdagok élnek.

No igen, ez valóban meglehetősen szembetűnő, valamint az is, hogy itt az idegeneket nem látják szívesen – mi több, könnyen el is veszhetnek azok, akik nem tudják, merre kell menni ahhoz, hogy eljussanak az egyik pontból mondjuk a kiszemelthez. Megkülönböztethetetlennek minősíthető épületek tucatjai, gondosan rendezett, takaros – és végtelenül giccses – kertek, kisebb tavak, azokat átívelő hidak, megannyi virág és szobrocska.

Pénzpazarlás – és a hatalom jelképe.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Feb. 19 2013, 21:24

«Daizo»

A nálad alacsonyabb lány léptei könnyedek, de magabiztosak – ez könnyen feltűnhet bárkinek, aki látja közlekedni. S bár meglehetősen kíngörcs veled szemben, mégis úgy tűnik, hogy ő még egy kedves és aranyos, imádható kis cukiság; vagy legalábbis a vagyonosságról árulkodó helyszínen tartózkodó többi humanoidhoz képest biztosan.
A többi jelenlévő nem mutatja magát, amint feltűntök a színen, mintha megriadnának – elbújnak, elszaladnak, mint holmi csőcselék, bár ki tudja, lehet, hogy valójában azok. Vannak, akik ablakból folytatják a leskelődést, akadnak, akik a függöny mögül próbálnak meg titokban követni.
Az út viszont nem tart sokáig, bár a lány által diktált iramban nem is tarthatna. Ennek ellenére jó pár tavat átszeltetek kisebb hidaknak köszönhetően, többször fordultatok jobbra és balra, s valószínűleg a komplexum szíve felé haladhattok.
Az épület – amibe belépést nyersz azonnal – magas tornyú, még a többihez képest is túldíszített és élénk festésű. Szinte minden nyílásnál emberi árnyak őrködnek, valamint füstölők is, melyek már túlzottan is elillatosítják a levegőt.
A lány belibben az ajtón, végig a rövid, nyitott, oszlopos folyosón, be a lenyűgöző méretű szobába, ahol megannyi tekercspolc, szék, valamint egy nagy asztal foglal helyet. A szoba viszont személyektől mentes – illetve mégsem, vagyis már nem. Amint ti beléptek a szobába, úgy egy másik páros is. Ez utóbbi társulat tagjai merőben eltérnek egymástól: az egyik alacsony és öreg, a másik fiatal és magas. Egy viszont megegyezik: mind a kettő pengeéles tekintettel rendelkezik. De mintha ez itt munkaköri leírás lenne...
– Szóval ő volna az, akit a Mizukage kirendelt? – A vénebbik hangja érdes, száraz. A lány csak bólint, de nem szól, talán tiszteletből. – Nos hát akkor, fiam. Van-e kérdésed így elöljáróban?
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Kedd Feb. 19 2013, 22:08

//Husi//

Miután megtartotta a szinte már megszokott kis hisztit, a lány fordult egyet, majd elindult. Egyenesen az elrabolt lány rezidenciájába. Apró lépteit hosszú lépésekkel követte a fiú, majd elegánsan haladva mellette, elérkeztek a már emlegetett helyre. Szeme kikerekedett, mikor megláttam a rezidenciát. *Egy igazi Kirigakurei elit* gondolta magában a fiú. A főbejáraton átlépve kis szigetek sokasága alkotta a család birtokát. A kis szigeteket hidak kötötték össze. A fiú belül örömöt érzett, elvégre ő is arról álmodott, ha egyszer sok pénze lesz, egy hasonló helyen szeretne élni. Ám ettől még messze járt. De természetesen mindent el kell kezdeni valahol. A szigeteken áthaladva, megannyi virágot és szobrot megtekintve haladtak. Az ablakokból a benn bujkáló lakók tekintettek ki, minden szempár a fiút figyelte. Legalábbis így érezte. Mintha minden egyes léptét legalább száz és száz szempár kísérte volna figyelemmel, azt mormolva; Egy idegen. Itt. Kissé zavarba is jött a fiú, ám magabiztosan, kihúzva magát, elegáns ruhájában, valamint egy hasonló elit családból származó kardját oldalán hordva haladt át a házat előtt.
A lány megállt, majd benyitott egy épületbe. Ez lehet a lány szüleinek otthona.
Mikor belépett egy furcsa páros lépett be, majd köszöntötték őket. Szemeikkel a fiút fürkészték, melyet már szinte általánosságban fogott fel. Mikor meglátta őket, letérdelt, majd meghajtotta a fejét. habár a lány csendben volt, úgy érezte, illene bemutatkoznia.
- Gaisuke Daizo, szolgálatára, uram. - mondta, miközben még mindig a térdén támaszkodott. Habár az öreg nem tűnt kedvesnek, elvégre akinek egy ilyen otthona van, általában a kedvességet a bankban felejti, gondolva, majd megvásárolja, egyből a lényegre tért.
- Ha szabadna kérdeznem, milyen tulajdonságú az önök lánya? Milyen szinten lehet uralkodni magán az efféle helyzetekben. Ugyanis egy emberrablásban, ha a túsz mindvégig higgadt és nyugodt, általában könyörületesebbek az emberrablók. A lány jelleme nagyban elősegítheti a küldetést. - válaszolt a fiú, miután felállt. Az idős válaszától függ, szükséges e további kérdezgetés, vagy megkapja a választ. Ha a férfi pozitív dolgokat sorol fel, mint türelem, együttműködés, akkor a fiú kissé megnyugszik, hogy a lány valószínűleg csendben tűr, míg ki nem szabadítja, nem fog magánakciókba kezdeni. Azonban ha negatív jelzőket kap, mint hisztéria, dühkitörés, akkor számolni kell az esetleges fenyítésekkel is, melyhez sok köze nem lesz a fiúnak, csupán az elszámolásnál kell majd megmagyaráznia.
Miután válaszolt kérdésére, folytatja:
- Valószínűleg a pénz miatt foghatták el a lányt, az ilyen esetek általában a pénz fogalma dominál. Esetleg voltak már követeléseik? - ha a válasz igen, akkor megkéri fejtse ki részletesen, ha nem akkor felajánlja a kivárást, mely annyit takar, megvárják, hogy az emberrablók felvegyék a kapcsolatot, és mikor a cserére sor kerülne, a fiú a feladathoz alkalmazkodva visszatér a lánnyal, illetve a pénzzel. Remélhetőleg nem fognak ellenkezni, ha mégis, akkor sajnos a fiú feladata, hogy felkutassa fél Kirigakuret, melynek szagmintára, valamint egy pontos leírásra lesz szüksége.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szer. Feb. 20 2013, 18:04

«Daizo»

Az öregember összevont szemöldökkel tekint rád, szemeiben egyértelműen visszatükröződnek a merengő gondolatai – de nem kell sokat gondolkodnia, hiszen a válasz már a kérdés feltétele után azonnal megformálódott benne:
– A lány meglehetősen... tüzes, agresszív, örökösen harcol mindennel és mindenkivel. Máshogy nem is nagyon lehetne leírni a jellemét... – aztán a yukata belső részéből egy borítékot húz elő, majd pedig nyújt feléd. Egyszerű kinézetű, fehér papír, s ha kinyitod, akkor egy aprócska kártyát húzhatsz ki belőle, ami ugyanolyan hétköznapi kinézetű, mint a boríték, amiben elhelyezték. Annyi különbséggel, hogy a kártyán gyöngybetűkkel felírva találhatsz valamit.

66.666


Miközben mindez folyik, addig a méretes szobába mások is érkeznek: öt felszolgáló, fehér, egyszerű, de tiszta ruhában, egy idősebbik hölgy, díszes selyem kimonóban, aki a szolgákhoz tartozik, vagy legalábbis a viselkedéséből ennyit lehet leszűrni, hiszen nem néz senki szemébe sem, valamint két testőr. Az egyikük alacsony, de robusztus, arca régi sebhelyektől rémisztő, míg a másik fiatalabb, magasabb, de igencsak izmos – az ő arcát is elcsúfítja pár beforrt vágás, az egyik még piros és gyulladt.
– Ezek ketten – mutat az idősebb szolganő a két testőr felé –, a lánnyal voltak, de túl messze ahhoz, hogy segítsenek rajta. Ez az egész... olyan szörnyű...! – Tekintete rátéved a cetlire, onnan pedig azonnal a családfőre, minden vonását fürkészve. A két megnevezett férfi előlép, majd pedig biccent neked.
– És most mi a teendő, Shinobi-san? – kérdezi a családfő, miközben mindenki másról megfeledkezve irányítja rád tekintetét.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Feb. 20 2013, 19:55

//Husi//

A leírás nem adott kellő nyugodtságot, sőt, ha a lány tényleg olyan harcias és makacs, mint ahogy leírják, gondok is lehetnek, így nincs sok idő a megtalálásra. Nem állhatott ölbe tett kézzel, arra várva, hogy felvegyék a kapcsolatot az emberrablók.
- Rendben, köszönöm a leírást. - hajtotta meg fejét a férfi előtt. A férfi zsebébe nyúlt, keresett valamit. Egy apró borítékot vett elő, melyben egy átlagos papír volt: 66, 666 *Bárcsak az összeg lenne, amit kapok a küldetésemért* álmodozott a fiú, kinek nem volt soha jól fizető kliense. Talán ez a mostani lehetőséget ad rá, hogy ne keljen nélkülöznie állandóan a fiúnak.
Szolgák, valamint két őr lépett ekkor a terembe, a fiú szeme sarkából felmérte őket. Sebhelyesek, erős testalkatúak voltak. Szóval ők kísérték a lányt, mikor elrabolták. Talán az apa nem lehet olyan szigorú, ha a két őr feje még a nyakukon van. Szerencsések.
- A papírost eltenném, hátha megfejtem. - szólt a férfihoz, majd szemeit a két őr felé szegezte. - Ezek szerint önök végig a közelben voltak, mikor megtörtént. - töprengeni kezdett a fiú. A számmal nem tudott mit tenni, bármit jelenthetett, azonban sors adta lehetőséget, a két szemtanút ki lehet használni.
- Kérem, nyugodjanak meg, minden rendben lesz, efelől biztosíthatom önöket. Kérem, őrizzék meg a hideg vérüket, és várjanak, míg a banditák nem jelentkeznek. - szólt a ház fejének, majd ismét a két őr felé fordult. - Kérem, vezessenek arra a helyre, ahol elrabolták a lányt. - egyenlőre a papír, egy szám, illetve a helyszín volt adott, ebből kellett gazdálkodnia.
Mikor kilépnek a házból, sietve, de nem rohanva indul el a fiú a két őrrel a háta mögött. Mikor a birtok kapuját átlépik, a fiú fúj egy nagyot, majd előveszi a papírt. A Shikyaku no jutsu // Négy Láb Technikát alkalmazza, részlegesen. A fiú körmei megnőnek, agyara kilóg a szájából, füle is eltolja hosszú, fekete haját. A kezében levő papírt orra elé emeli, majd megszimatolja. /Rád bízom, mit érez, leginkább a tinta anyaga érdekelne, valamint ha érez emberi szagokat/
Miután megtette a szükséges lépést a szagmintavételre, visszaváltozik, ismét emberibbnek tűnik, majd a két őrt megsietteti, vigyék el őt arra a helyre, ahol utoljára látták a lányt, illetve meséljék el, ha láttak valami szokatlant. Bármit. A banditák létszámát, felszereléseit, bármit, ami segíthet. Mindeközben szemeivel szemléli a fákat, és minden egyes bokrot, felkészülve az esetleges támadásra.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szer. Feb. 20 2013, 20:17

«Daizo»

Nem csak a két őr tart veled, hanem az idegesítő kis mitugrász íjjász is, aki a már tőle megszokott könnyed léptekkel libben el melletted, mint egy kellemesen hűsítő szellő nyáron – igaz, ő inkább forró érzelmeket (dühöt, haragot, utálatot) hagy maga után, nem pedig vágyakozást. De hát van ez így, főleg a nőknél.
Így aztán a négyes fogat halad szépen vissza az erdő felé, miközben megszagolod a papírt – illatos tinta, lilás árnyalatú, valamint maga a papír is mintha egy nagyon gazdag aromát bocsájtana ki magából – rózsa és liliom keveréke.
– Nem, nem láttunk semmit. Hallani se hallottunk semmit, igazából nem is figyeltünk. A lány sokszor kijárt gombát szedni, majdnem minden második nap. – Tudod meg az őröktől, majd pedig a fiatal, idegesítő lány hajol be talán túl közelre.
– Szerinted mit jelenthet a szám? Elég különleges, nem? Miből gondolod, hogy a boríték célszemélyén kívül bárki másnak jelent valamit? – Okoskodó, minden-lében-kanál jellem. Ez azért már egyértelmű.
A levegőben viszont olyasféle bőrszagot kezdesz érezni, mint a helyszínen, sőt, nagyon közelről. Szinte karnyújtásnyira. De vajon honnan jön...?
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Csüt. Feb. 21 2013, 20:22

//Husika//

A két őr kíséretében indul el a fiú, kis csapatukhoz a még kisebb lány is csatlakozott, aki jellemével kivívta a fiú ellenszenvét. Mikor kérdését feltette az őröknek, megdöbbentette a válsz. Száját épp nyitotta volna, de aztán beleharapott, nem nyitotta ki.
*Egy ilyen dúsgazdag család lányára nem figyelnek? Milyen őr az ilyen? Talán oda kellene figyelnem rájuk. nem tetszik ez nekem.* ám a fiú nem gondolkodott ezen tovább, egy ideig. Miután részleges átalakulása sikerült, mély levegőt szívott a papírból, majd a levegőből.
*Ismerős ez a...szag. Igen. Pontosan ezt éreztem korábban is Közel van, nagyon közel.* a fiú szimatolt, majd hirtelen rádöbbent *Hát tényleg. Hisz két ilyen semmirekellő szolga nem viselkedne így egy olyan helyzetben, mint ez. Az elit családoknál szolgálók engedelmesek, alázatosak. Egy normális testőr nem hagyta volna elsétálni a lányt, hazatérve azzal a hírrel, miszerint a lány eltűnt. Itt valami bűzlik* a fiú jobb kezét az övén lógó kardra helyezte. Bár nem tudta, honnan jön ez a szag, melyet már korábban is érzett, tudta jól, hogy valami nem stimmel a két őrben. Vagy esetleg a lány? Elvégre a vele folytatott harc közben érezte ezt a szagot. A kis áruló. Ám a fiú nem szólt, csupán várt, várta, hogy ellenfelei tegyék meg az első lépést. kardját egy szempillantás alatt képes kikapni hüvelyéből. Ám nem akart semmi meggondolatlan lépést tenni, míg nem volt teljesen biztos.
- Hogy is mondták? Nem figyeltek a lányra? Ez mégis hogy történhetett? - kérdezte, tettetve a tudatlant. Várta a reakciókat.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Márc. 12 2013, 20:50

«Daizo»

A hozzád közelebbi őr valóban mintha megrezzenne, mikor ügyesen taktikázva rátereled a figyelmet az esetleges gondatlanságukra; az arca egyhullámos izomrángáson megy keresztül, márpedig tudni az ilyenről, hogy még a legjobbakkal is előfordul (kivéve persze azokkal, akikkel nem, mert hát na). A másik viszont – aki tőled egy fél méterrel talán hátrébb is sétál – viszont tökéletes pókerarccal viseli a rejtett célozgatást. A kérdés már csak az, hogy az első reagciójának mi lehetett az oka...?
Mr. Pókerarc mindenesetre válaszol, talán úgy van vele, hogy inkább ő, mint a rezegős halpofa.
- A munkát tökéletesen végzi minden egyes szolgáló, máskülönben nem is lennénk szolgálatban. A kisasszony viszont utálja, ha a közelében legyeskedik bárki is, főleg, ha férfi az illető. Így aztán minden egyes alkalommal parancsba is volt adva nekünk, hogy ne menjünk a közelébe, hanem várjunk rá távolabb. Nem igaz?
Az általa küldött éles, szinte vágó tekintet sok mindent felvethet – vagy talán mégsem.
- D-de, valóban így volt, Shinobi-san.

//Példátlan türelmedért személyes megítélés alapján felírok neked +5 chakrát hálám jeléül Smile. Már jól vagyok (vagyis a korábbiakhoz képest), úgyhogy ismét készen állok a folytatásra. Köszönöm szépen a türelmet!//
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Kedd Márc. 12 2013, 21:42

A két őr valójában furán viselkedett. Az egyik remegni kezdett, a fiú kérdéseire képtelen volt válaszolni, igen gyanús lett hirtelen a helyzet. Ekkor a távolabbi őr válaszolt, feltűnően komoran, korántsem félt, mint a másik. Szavai nem tűntek őszintének, vagyis, jobban mondva kioktatónak hatott, pont, mint a lányé. A katona gyorsan le akarta zárni a témát. Eközben a fiú kezével egyre erősebben fogta meg kardjának markolatát. Már nem a tetején támaszkodott, hanem konkrétan a markolatát szorította körbe ujjaival. Egy apró mozdulat, és már kezében is van a kard, mellyel egy suhintás lenne az előtte álló, remegő őr. Ám nem tette. Azonban egy pillanatban a fiú légzése hirtelen elakadt. *Shinobi? Ezek ninjak? Baj lesz ebből, érzem* futott végig a gondolat a fiú fejében. Ha beigazolódik az, amitől félt, akkor nagyon nincs jó helyen a két őrrel, valamint a kis mitugrász is itt van. Talán ezek ketten benne vannak az egészben, esetleg hárman?
A fiú hirtelen megnyugodott, majd még most is kardját fogva hátrébb lépett.
- Szóval shinobikkal van dolgom? Kik vagytok pontosan - kérdezi a fiú, most már a tárgyra térve, nem kerülgetve a dolgokat.
Ha a katonák agresszív módon lépnek fel a válasz helyett, abban a pillanatban aktiválja a fiú a Tsuuga // Metszőfog technikát, majd a pörgő támadással a közelében álló katonát veszi célba. Nem a remegőt, hanem a veszedelmesebb, komor őrt. Kettejük közül ő az a láncszem, akinek kiiktatásával kellően megfélemlítheti a másikat, dalolásra bírva. remélhetőleg a támadás meghozza a kellő hatást.
Azonban ha a kérdésre normális hangnemben válaszolnak és mellőzik a támadói jellemet, abban az esetben a fiú csupán kardjának ki- és betolásával játszadozik előttük.

//Köszönöm szépen, nem kellett volna. Gyógyulj meg Husi:)//
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Hétf. Ápr. 08 2013, 19:16

«Daizo»

Az általad kiszemelt és igencsak jogosan megfigyelés alatt tartott férfi – aki, mint kiderült, shinobi, vagy csupán a másik figura van tévedésben tartva? – tekintete azonnal a te szemeidbe fúródik, ő is méreget és mérlegel. Vagy téged, vagy a szituációt. Vagy mind a kettőt...
A hebegős férfi homlokán verejtékcseppek csillognak, a lány viszont szinte már majd' felrobban a dühtől – mi több, már toporzékol is.
– Jajj, akkor már vegyétek elő és mérjétek össze, kééérlek! Te meg, kicsi dadogó-dagikám, ugyan mi a bajod?! Tán csak nem hangyák járkálnak a tangádban?
A magasabb férfi – aki igencsak szemmel van tartva – teljesen kihúzza magát, így megnövelve amúgy is nagy termetét, könnyen mindenki, de főleg a görnyedt dagi fölé tornyosulva, aki erre mintha még jobban összekuporodik, mint egy kutya, aminek füle és farka is be van húzva.
– Mi nem tudunk se-semmit! Én n-nem...! Ho-honnan is tudhatnék én bármit is? A szolgálók közül se tud semmit, főleg nem arról a titkos számról, az nekünk, kívülállóknak se-semmit sem jelent! És a lány elrablása sem értett, csak úgy megtörtént. Egyszer még hallottuk, hogy dúdol, aztán huss, egy széllöket után már ott sincs, mintha a föld nyelte volna el.
A dadogós kezét tördeli, miközben a másik éles tekintetét le nem véve rólad megszólal:
– Nekünk az a szám semmit nem jelent, értelmetlen. És amúgy is a maga dolga kideríteni a nem tudottat, ami engem nem érint.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Ápr. 08 2013, 19:39

*Ezek tényleg ostobának néznek.* gondolta magában a fiú. Tisztában volt vele, hogy hazudnak, csupán ki kellett szedni belőlük a megfelelő információt. Két választása volt. A dadogóst az őrületbe kergeti, talán eljut egy olyan pontra, hogy mindent bevalljon, nem tűnik túl veszélyesnek, de még csak gonosznak sem. Inkább egy áldozat, mely mögött valami komolyabb összeesküvés áll. És ebben részt vesz Mr Komorarc és a kislány is.
Az őrökre rátámadni nem akart, elvégre nem vezethetett volna semmire, sőt, ha a fiú elmélete kútba fullad, akkor még ki is végezhetik őt. Így a megfélemlítés maradt az egyetlen lehetőség. Az áldozat pedig a dadogós lesz. Anélkül kell a lehető leghatásosabb eredményt elérni, hogy bántaná valamelyiküket.
A fiú hirtelen kézpecséteket kezdett formálni, majd egy mély levegőt szívott. Ha a három jómadár nem mozdul, akkor a fiú a szájából egy igen ragadós anyagot köp a földre, melybe beleragadnak. Miután sikeresen véghezvitte a Suiton: Mizuame Nabara // Keményített Szirup Elfogómező technikáját, neki is kezdhet a vallatásnak. Igaz, nem volt nagyon ideje, érezte, ezek valamit elhallgatnak.
- Nos - fordult a dadogós felé - Mit tudsz a számról? Hisz nem kérdeztem rá, te már előre letagadtad. - ha Mr komor szavába akar vágni, kardját a torkához emeli, ezzel csöndre parancsolva őt. Sejthették, hogy nem fogja a fiú bántani őket, bár szeme nem ezt tükrözte. - Kapsz pontosan 20 másodpercet a válaszra, aztán meglátjuk, mennyire bírod a kiképzést. - ekkor Daizo az égre néz, elmosolyodik. Remélte, ez a kis műsor bőven elég lesz, elvégre az őr mozogni nem tud, a vele szemben álló fiú kezében pedig egy igen éles kardot tartott kezében, melynek pengéje csillog a napfényben. Daizo visszanéz az őrre, elkomorodik, azzal kardjára néz, pengéjében nézegeti magát. Lehajtott feje tovább nézi a kardot, csupán szemeit mereszti a férfira
- 20
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Hétf. Ápr. 08 2013, 20:16

«Daizo»

A jutsut sikeresen kivitelezed, csak éppenséggel a legyek nem ragadnak bele a csapdádába, vagy legalábbis nem úgy, ahogy szeretnéd őket. A dagadt persze ott marad, szépen leragadva, mint a legkövérebb légy mind közül. A lány egyik lába beleakad az anyagba (szitkozódik is persze igencsak gazdag szókinccsel), s így félig meddig a földre kerül, de az íj és a nyílvessző azonnal rád van célozva. A harmadik, avagy a magas figura viszont időben elugrik, méghozzá olyan gyorsasággal és ügyességgel, hogy kétség sincs a dolog felől: ő bizony shinobi.
Arcára egy csúnya, gúnyos vigyor ül ki, talán az első igazi és őszinte érzelem eddig, hangja pedig csöpög a szarkazmustól:
– Ó, igen? Keménylegényt játszunk, hmmm? Akkor mostantól veheted úgy, hogy pontosan két órád, húsz perced és húsz másodperced van, hogy a lányért fizessenek vagy te megmentsd, ó nemes lovag, különben a lánynak annyi.
Ismét köd nehezedik rád a maga súlytalanságával, de a több éves harci tapasztalataidból kiindulva könnyen megállapíthatod, hogy az alattomos féreg már messze jár. Viszont van esélyed törődni a lány sértett becsületével és büszkeségével, valamint egy dagival, aki talán most már felszabadultabban fog nyilatkozni, hiszen a passzív agresszor távozott köreitekből.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Kedd Ápr. 09 2013, 20:13

//Husika//

A ragacs hamar szétterjedt, azonban nem sikerül megfogni mindenkit vele. Bár a dagadt egyből bennragadt, a lányt félig tudta csak elkapni, de ami a legmeglepőbb volt számára, hogy a férfi, Mr pokerface most levetette álcáját, előbújt a gonosz belőle. A férfi kevesebb, mint két és fél órát adott a lány megmentésére, majd egy mozdulattal eltűnt. Ha eddig a fiú nem volt nagy bajban, akkor most már teljes nyakig ül benne. Emellett a kislány is rá szegezte nyilát. Most már véglegesen ki kell őt vonni a forgalomból, vagy legalábbis egy időre, amíg a másikkal elbeszélgethet. Kezeit összecsapja, melynek következtében a levegőben levő víz összeállva a lány körül egy gömböt alkot, bezárva őt. A technika neve a Suiton: Suitenhoufutsu // Ég és Víz Konvergencia, melynek köszönhetően a talajvizet, valamint a párában található vizet képes a használó alkalmazni. Ha a lány korábban lőne, minthogy a buborék körbezárná, akkor kezét maga elé rántja, így létrehozva , még ugyanezzel a technikával, egy vízsugarat, mely remélhetőleg megakasztja a nyíl támadását, vagy legalábbis, ha megállítani nem tudja, az irányán változtathat, így elkerülheti a támadást. Amint a lányt teljesen lefegyverezte, a ragasztóba szorulthoz megy a fiú, talpába chakrat koncentrálva az anyag tetején sétálva.
- Most pedig elmondod, hogy kik vagytok, és hogy hol a lány. - látta a szemében a félelmet, nem akarta még jobban megrémiszteni, együttműködésre próbálta ösztönözni a férfit. Normálisabb hangnemet vesz fel a fiú, a segítségre nagy szüksége volt most, ki tudja, hogy viccelt e a férfi, avagy sem a 2 órával kapcsolatban.
- Szükségem van a segítségre, máskülönben egy ártatlan élete veszik oda. Ebben az esetben viszont a tied sincs biztonságban. Azonban ha segítesz, akkor mind a két életet megmenthetjük - kezd bele a fiú, majd mélyen a férfi szemébe néz - Most pedig mondj el mindent, amit csak tudsz. A számról, erről a férfiról, rólatok, de legfőképp, hogy hol tartják fogva a lányt. Ha segítesz, akkor elérhetem, hogy a megbízó ne vágja le a fejedet és akassza fel a kapura, természetesen miután a tested megkóstoltatta a kutyákkal. - majd elfordult - Te meg vakarék...örülj, hogy még életben hagylak. - nézett a lányra. Vele később kívánt foglalkozni, most a legfontosabb a férfi volt.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Pént. Ápr. 12 2013, 14:28

«Daizo»

A lány kutyaszerű morgással reagál, bár tudja, hogy nem éppen bölcs döntés volna felesleges lépéseket tenni a kiszabadulása irányába; így hát aztán lejjebb ereszti a fegyverzetét, de nem ereszti azt, s gyilkos pillantásokat vet rád. És persze minden gondolatával elátkoz téged és az őt körülvevő képződményt.
Az izzadó és leragasztott talpú figura viszont dadogósból átvált olyanba, akinek az arcán segítségkérés minden jele megtalálható.
- Én csak annyit tudok, hogy amikor a ház Ura elolvasta a levelet, akkor lesápadt, szóval sze-szerintem ő tudhat valamit. Mindenki másnak idegen a szám. T-túl specifikus. Engem pedig megzsaroltak, hogy bá-bántani fogják a húgomat, ha ezt elmondom, meg azt, hogy a kishölgy eltűnésekor a fák között láttam egy emberalakot, de a lombok takarásában volt és emiatt nem láttam pontosan, hogy ki volt.
Az értékes percek pedig egyre fogynak.
- Nos hát, okoska, most akkor mi jót teszel, hö?
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Vas. Ápr. 14 2013, 13:52

//Husika//

A lány végre belátta, ebből a csapdából nem menekülhet egyhamar, így jobb belátásra bírva a ragasztó végre leeresztette a nyilat. A férfi pedig dadogó hangon kezdett beszélni, mentegetőzni, valami olyanról, hogy csak a Ház ura tudhat valamit a számról, valamint hogy ez a szerencsétlen is csupán ennek a csapdának az áldozata. De ha a Házúr tud valamit, miért nem mondott semmit? Miért a fiú véleményét kérte róla? Ezek az úriak érthetetlenek. Arra nincs idő, hogy visszatérjen a házba, valamint nem is állt szándékában. A lányt és a férfit sem hagyhatta itt, a végén megszöknek, azonban ami a legfontosabb volt, hogy azonnal indulnia kellett, hiszen az idő sürget.
- Hé te -int a férfi felé - van nálad bármi, ami érintkezett a fickóval, esetleg valamiféle fegyvere, papír, bármi? - kérdezi a fiú. Ha a férfi átad valamit, akkor a fiú aktiválja a Shikyaku no jutsu // Négy Láb Technikát de csak egy bizonyos szintig. A fiú füle és fogai megnőnek, teste összegörnyed, majd a tárgyat megszimatolva próbál szagmintát venni. Ha talál valamit, akkor a lányt megkötözi és a dadogónak adja, hogy hozza a lányt - Ha megszökik, rajtad állok bosszút - mondattal. Ha sikerül valamiféle nyomra bukkanni, akkor azon megindulva deríti fel a fiú a terepet.
Azonban ha a férfinál nincs semmiféle anyag, de még a ruhájába sem ivódott bele a fickó szaga, akkor megpróbálkozik a lánnyal is. A fegyverét mindenképp elveszi, majd visszakapja, ha eljött az idő.
Ha nem sikerül semmi nyomot találni, akkor a férfit, valamint a lányt is addig kérdezgeti, akár egy kunaial fenyegeti, míg ki nem csikar bárminemű választ belőlük.

Ha a Ház nincs messze, akkor a fiú a megkötözött lányt és a dadogós férfit elviszi, átadva a házigazdának az árulót, valamint az áldozatot, és a férfit kérdezi a számról.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Vas. Ápr. 14 2013, 16:42

«Daizo»

Az értékes percek egyre csak fogynak, bár te sokkal inkább csigalassúságúnak érzed mindegyiket. Főleg a jelenlegi társaságod fényében. No igen, nem éppen a legkiválóbb személyiségek – egy harcos törpeamazon, meg egy dadogós dagi.
– Ni-nincs tőle semmi nálam, ami Önnek hasznos lehetne – a homloka persze még jobban izzadni kezd, de most már egyértelműen azért, hogy tudja, jó választ nem adhat, s már inkább fél attól, hogy bármely kiejtett szó miatt egyszerűen kivágod a nyelvét és feldugod a dagi orrába.
Na nem mintha a lánnyal olyan jól járnál...
– Rám pedig alapból ne is nézz, te kis nyomoronc!
Így hát a dolgod nem is olyan egyszerű; szagminta hiányában nem igazán tudsz kopót játszani. Minden döntés viszont a te kezedben van, ahogyan a vállaidon nyugszik minden felelősség is.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Vas. Ápr. 14 2013, 17:37

//Husika//

- Biztos nincs semmi, amit megfogott, bármi? - kérdezte a fiú, már igen ideges hangon. A percek múltak, mellyel a fiú is tisztában volt. Ha nincs semmi, amivel érintkezett a férfi, képtelen megtalálni a technikával. Így nem is aktiválta azt.
*Hm. kis nyomoronc. Ez a lány még egyszer nagyon csúnyán megbánja* gondolta magában, ám most nem volt idő a bosszú kitervelésére. A lány mögé sétált, ki még mindig be volt ragadva, majd egy drótot vett elő. Remélhetőleg össze tudja kötni a lány kezét a háta mögött, majd elé sétál és elmosolyodik.
- A kis nyomoronc most egy olyan ajándékot ad, melytől talán egy kicsit csendben maradsz. - majd hátához nyúlt, és egy robbanójegyzetet helyezett el a lány mellkasára helyezett - Csak ha sokat kiabálnál. - majd kezeit összetette, melytől a ragasztó szétterült, majd a beragadt lábak ismét mozogni tudtak.
- Indulás. - szóltam, majd a dagadtat, kinek a kezeit szintén hátrakötöztem a biztonság kedvéért elindítom a lánnyal együtt. - Aki lemarad, az megnézheti magát.
A lehető leggyorsabban akarta elérni az Úr házát, ahova beviszi a lányt és az őrt, majd elmondja, mi történt és kifaggatja a számról, valamint az őrről a Nagyurat.
- Ha bármi eszébe jut a számról, mondja el kérem - majd ha választ kap, a következő kérdéssel folytatja - Pontosan hogy került ide ez a két őr? Mióta dolgoznak itt és honnan érkeztek? Minden apró részletre szükségem lesz. - remélhetőleg együtt működik a férfi a fiúval és hamar kiderítik, merre indulhatna el. A fiú a Nagyúrtól is megkérdezi, esetleg akad e olyan tárgy, amivel az őr érintkezett.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szer. Ápr. 24 2013, 17:55

«Daizo»

Az út visszafelé csöndben telik, de a főházba való visszatérés után igencsak feszült már a hangulat, méghozzá főleg a családfő részéről és épp akkor, amikor rátérsz a szám ügyéről. A szeme acélpengeként élesedik, a háta is deszkaegyenes, az arcán minden látható izom megfeszül.
– Mindenki más, kifelé...! – mély, szinte morgáshoz hasonlatos parancs, s madárkarmokká csúfult ujjaival a percek fehéredéséig szorítja az asztal szélét.
– Egyszer láttam azt a számot, még 16 évvel ezelőtt. Fiatal férfi voltam akkor. Fiatal, hiú és végtelenül makacs és büszke. Így hát úgy gondoltam, hogy ágyasomnak fogadhatom valamennyi fiatal női szolgálónkat. Akkoriban viszont még nem tudtam, hogy ezek a szolgálólányok igenis teherbe tudnak esni, ugyanolyan emberi lények, mint mi. Így aztán, hogy a szégyenemet leplezzem a felmenőim elől, bábát rendeltem, aki elhajtószert kevert mindnek, s cserébe az általam teherbe ejtetteknek fizettem, hogy a hallgatásukat megnyerjem. De nem ennyit, nem pontosan ezt az összeget, hanem egyel többet. Pontosan egy érmével többet.
A kívülről őrzött ajtó kinyílik szolid kopogás után – magyarán az őrök különös engedély nélkül is beengedik ezt a személyt –, s egy, a családfőhöz hasonló korú nő lép be, kezében tálca, azon csésze, kancsó. Testtartása szolgálóé, de ez a nő már egyszer jelen volt, s valószínűsíthetően a szolgálólányok feje. A családfő előtt helyezi le a tálcát, meghajol, majd pedig az ajtóhoz sétál ismét, méghozzá el melletted, de az ajtónál megáll, s várja, hogy van-e további kérés.
Az illata viszont végtelenül ismerős lehet számodra...
– Ami viszont az őröket illeti... Az egyikőjük, a magas férfi csak nem rég került a posztjára ajánlással, a másik viszont évek óta a szolgálatunkban áll. A lány pedig az öcsém gyermeke, így aztán végtelenül megkönnyebbülnék, ha levenné azt a bizonyos eszközt róla.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Május 06 2013, 19:22

//Husika//

A férfi igen elkomorodott a számmal kapcsolatban, majd elmesélte fiatalkorának titkait.
- Ha eddig ismerős volt magának ez a szám, miért nem árulta el, miért kellett ennyi időt elpazarolni - hevesedett a fiú, majd mély levegőt szívott és lenyugodott - Sajnálom, nem akartam modortalan lenni. - meghajtotta fejét. Mikor a nő belépett, Daizo ismét aktiválta Négyláb technikáját, azonban csak a szaglásra koncentrált, így ismét beleszimatolt a levegőbe, hátha a férfi hagyott valami szagot maga után, melyen keresztül elindulhat a nyomozásra.
- Egyet áruljon el. Miért pont ennyit fizetett? Miért pont ezt az összeget fizette ki? És miért van egyel kevesebb? - a nő eközben sétált ki a teremből, mikor a téma az őrökre terelődött.
- Ki ajánlotta a férfit? Önkéntes volt, esetleg beajánlották önhöz? Ez is igen csak fontos a számomra. - kérdezte, miközben a lány felé nyúlt, és kioldozta a kezeit. - A nyíllal pedig óvatosan bánj - mosolygott a lányra.
A férfi válaszaiból, valamint a szagokból indul el Daizo, hogy megkeresse a lányt, és a hamis őrt. Remélhetőleg a segítségére lesznek a válaszok, és nem hallgatnak el előle újabb értékes nyomokat, információkat.


//Sajnálom a gyatra postot, a mai irodalom után kicsit ki vagyok fáradva Very Happy//
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Május 07 2013, 20:29

«Daizo»

A családfő kihúzza magát hirtelen, mintha sértésnek venné a gyors egymásutánban elsütött, némileg vádló kérdéseket, aztán összeszorított állkapoccsal ugyan, de válaszol:
– Nem gondoltam volna, hogy releváns lehet bármilyen módon is ez a szám... – Nos igen, ezért sem könnyű mondjuk civilekkel dolgozni; nem csak makacsok és végtelenül büszkék, de átkozottul tapasztalatlanok és nem tudnak az adott tartományon kívül gondolkozni. És csak akkor ered meg a nyelvük, amikor már lehet, hogy túl késő is lenne bármit tenni. – Aztán viszont eszembe jutott, hogy nagyon vigyáztam a titoktartásra, sőt. Így aztán csak egy olyasvalaki lehet, aki az általam megkötött jogügylet ellentétes pólusán álló fél lehetett, mert más nem tudhatott semmiről.
A férfi az ablakhoz lépdel, háta még mindig egy egyenes deszka a feszültségtől, s mivel feléd van fordítva a háta könnyen láthatod, amint a háta mögött összekulcsolt kezei ökölbe szorulnak.
– És hogy miért éppen ennyi...? Nos, bevallom őszintén... nem tudom. Már alapjában véve is elég bosszú az, már ha ez egyáltalán az akarna lenni, hogy elragadták tőlem azt, akit talán még szeretni is képes vagyok fenntartások nélkül, de hogy miért éppen ez az összeg... Arról a kitervelőt kellene kérdezni.
A férfi ismét feléd fordul, s a feszült arcizmok maszkszerű merevségét a homlokráncolás töri meg.
– Ami pedig a férfit illeti... Ha az emlékezetem nem csal, akkor Ő ajánlotta és szervezte be hozzánk – biccent a melletted nemrégiben elhaladó nő irányába.

//Semmi gond, ugyan már Very Happy. Remélem, hogy jól sikerült a magyarod is, na meg persze a mai matekod is Smile//
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Május 13 2013, 16:17

//Húsi//

Az Úr egyre idegesebb hangon válaszol a fiú kérdéseire, ám az kezdett egyre nyilvánvalóbbá válni, az emberrablónak köze van a számokhoz, pontosabban a régmúlt titkához. Mindeközben a benn sertepertélő öregasszony felé szegezte tekintetét a fiú, valamint szaglását, elvégre még most is aktiválva volt technikája, mellyel képes volt kiszűrni, ha valami ismerős szagot érez.
Mikor a téma a testőr felé irányult, a fiú visszanézett a férfira, majd döbbenten állt egy pillanatra. *Szóval ez a nő intézte el, hogy az a rohadék a házhoz kerüljön* Újabb, alaposabb szaglást indított a nő ellen, megpróbálta kiszimatolni a férfi szagát, vagy esetleg más szagokat. Majd a nő elé állva faggatni kezdte őt is.
- Ahogy az Úr mondta, a férfit maga hozta a házhoz. Önnek ajánlotta valaki, vagy esetleg ön is ismerte a férfit? - majd kezeit hátrakulcsolta, azonban a csuklóján lévő pecsét felé nyúlt, ha a helyzet úgy adódik, alkalmazza a Raikou Kenka // Villámló Penge Készítés technikáját, nehogy ő is megszökhessen, mint az erdőben a férfi. - Mivel ön állt legközelebb az emberrablóhoz, így a házon belül ön az első számú gyanúsított. - fejét kissé elfordította az ablak felé - Az, hogy hazudik, meg se forduljon a fejében, tudni fogom, ha nem mond igazat - nézett vissza, most már fenyegető szemekkel - Szóval, ki ez a férfi? - szemeivel végigméri a nő arcát, figyelve mimikáját, minden egyes rezzenését. Mindeközben orrával figyeli a szagokat. Remélte, hogy a nő nem húzza sokáig az idejét, valamint a nőtől is megtudhat egyet s mást azokról a bizonyos számokról. A fiú egyre idegesebben, de annál inkább fenyegetően méri végig a nőt, a termet, figyelve mindenki mozdulatát, a reakciókat. talán nem is ez a nő a tettes. Ha ez így van, valaki meg fog nyugodni a teremben, és az már elég indíték egy újabb faggatássorozatra.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Május 14 2013, 21:03

«Daizo»

A ráncos, deszkamerev hátú családfő tekintete a nőre szegeződik, aki szilárdan viszonozza a pillantást, arca hideg márvány, érzelemmentes és rezzenéstelen. A férfi biccentésére viszont megered a rideg kinézetű nő nyelve, habár a szemében villanó megvetést és keserű undort nem tudja teljesen elfojtani – egy másodperc után viszont ismét rideg és érzelemmentes.
– Én magam ajánlottam a férfit, de csak mert azt hittem, hogy ismerem. – A hangszín tökéletesen egyenletes, nincs kiugró hang, az arca továbbra is rezzenéstelen. De az illat viszont, amit érezhetsz, igenis ismerős; s kezdhet derengeni nálad, méghozzá a boríték kapcsán. – Be is ajánlottam, amint megüresedett egy poszt az őrök körében, de nem tudtam sokat a hátteréről, sőt, szinte semmit.
S bár a külső szemnek és szemlélőnek teljesen őszintének tűnhetnek a mondatokká fűzött szavai, Te mégis érzel valamit, méghozzá az orrodnak köszönhetően: parfüm alatt rejlő izzadság szagát, a félelem palástolhatatlan bűzét. De hogy ez azért van, mert aggódik a kisasszony épségéért, vagy talán a saját sorsáért, hiszen ő hozta a férfit, vagy pedig a hazugság egyik jele ez a sok közül kideríthetetlen olyannak, aki nem shinobi. Viszont a képzett fül könnyen kiszűrheti a szívének szapora verését, de csak akkor, ha chakrát irányít a fülébe.
– A férfihez semmi közöm. Ahogyan az ügyhöz sem, a gyanúsítgatás pedig alaptalan és fölösleges.
A bűz egyre erősebb a hangolt orrodnak, de a nő is egyértelművé tette, hogy a szikla nem törik meg, márpedig ő egy szikla. Az viszont, hogy erőszakot használsz-e rajta, vagy sem, már csak rajtad múlik.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Csüt. Május 16 2013, 11:52

- Hm. Szóval maga ajánlotta. Mit ért azalatt, hogy azt hitte, ismeri őt? - faggatta a nőt a fiú, próbálta megtörni az előtte álló sziklakomor arcú nőt elbizonytalanítani. Habár arca mindvégig rezzenéstelenül tűrte a kiképzést, sőt, szinte már mesterien elhitette teljes ártatlanságát a fiúval, csupán egy hajszál választotta el attól, hogy a fiú feladja. Azonban volt még valami más a teremben, ami nem riasztotta el a fiút az újabb kérdéseitől. Ez pedig nem más, mint az a különös jelenség, amely mindenkiben ott van. Egy olyan jelenség, melyet mindenki próbál titkolni, azonban lehetetlen teljesen elrejteni. Ez a félelem.
Technikájába kissé több chakrát engedett a fiú, hatása pedig nem maradt el. Mind a szaglása, mind a hallása felerősödött, az előtte álló nőnek esélye sem volt hazudni. Zakatolást hallott. Heves szívdobogást. Hisz ez a nő izgul, nem is kicsit. A komor szikla mindjárt szétrobban belülről. Mégis csak igaza volt a fiúnak. Ez a nő tudja, hol lehet a lány, és pontosan tudja, ki ez a férfi.
Ezen kívül egy ismerős szag is megcsapta a fiú orrát. A boríték szaga. Lassan kezd összeállni a kép.
- Szóval, semmit sem tud a férfiról? - kérdezte ismét, miközben erősen a szívdobogására figyel, ha már az arckifejezés legyőzte őt. Válaszától függővé teszi további cselekedeteit. Ha a válasza az eddig megszokott határozott nem, abban az esetben a fiú arcára a nyugodtság és a lekezelés jegyei ülnek ki, fél szemöldökét kissé feljebb húzza, orrával fújtatva nevet a nőn, majd elfordul tőle, egyenesen a férfi felé.
- Hazudik. Mindvégig hazudott. Nehéz külső szemmel megmondani, azonban a teste remeg. Tudja, hol a férfi, valamint a lány. - majd fél arcát ismét a nő felé szegezi - Azonban a további információkhoz egyéni módszerekkel tudok hozzájutni. - remélhetőleg a ház ura tudja, mit jelent ez és elengedi a nővel.
Ha igen, abban az esetben a nőt megkötözi, majd kiviszi a birtokról egy olyan helyre, ahol senki sem látja, senki sem hallja.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Vas. Május 26 2013, 18:11

«Daizo»

A nő változatlan, vagy legalábbis külsőre, tapasztalatlan szemnek:
– Nem ismertem eléggé ahhoz, hogy olyasmit feltételezzek róla, ami realizációt nyert. Mindössze a nevét és a hovatartozását ismertették velem, valamint a tiszta és töretlen előéletét – a hangja az utolsó szavaknál alig észrevehetően ugyan, de azért meginog, de ez csak a képzett interrogátornak tűnhet fel, vagy pedig annak, aki felerősíti az érzékszerveit. Ugyanilyen szinte észrevehetetlen, ugyanakkor leplezhetetlen biokémiai változás a pupilla tágulása is; már nem csak hazudik, hanem dühös is.
A háta mögött összekulcsolt kéz megmozdul, s már nem egymást markolják az öklök, hanem az egyik keze a másik karját egyre föntebb és föntebb ragadja meg, ami szintén tudatalatti reakció, s bármennyire is jól leplezi az arcán lévő érzelmeket, a teste többi részén úgy tűnik, hogy a PókerLédinek nincs teljes kontrollja.
Mindazonáltal viszont egyértelmű, hogy hiába üvölt a szél, a szikla nem törik meg.
A patthelyzet és az időhiány tudata viszont a ház urában is abszolút hatállyal vet magot és csírázik, ahogyan az elhatározás is megszületik és sziklaszilárddá érik:
– Tegyen meg mindent, legyen az legális vagy sem! Ez utóbbi esetében a szavamat adom, hogy nem lesz megtorlás alanya. – A tekintete ismét acélos, a hangja viszont egyre hevesebb és erősebb, s a végén már nyálcseppek fröcsögnek a szájából.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Május 27 2013, 16:16

//Husika//

Úgy tűnt, a nő megtörhetetlen, a fiú azonban sorra figyelt fel az apró és észrevehetetlen hibákra. A nő hangja egyre jobban kezdett megtörni, a düh váltotta fel a semleges hangnemét. Ám még ez sem volt, elég, hogy a fiú kifaggassa őt. Még szerencse, hogy a ház ura néhány lépésnyire állt tőlük, engedélyezve a ~sajátos módszerek~ bevetését.
- Uram, a biztonság kedvéért két őr jelenlétét is szeretném kérni öntől, hátha valami gond támad - hajolt meg a férfi előtt. Ha megkapja, akkor a fiú a nő kezét lekötözi, majd a két őrrel kisétál.
Miután kiértek a birtokról, a fák takarásában a két őrt olyan távolságba állítja fel, hogy ne legyenek túlságosan közel hozzá, azonban időben odaérjenek, ha bármi gond történne. leginkább a terület megfigyelésére kellenek. A fiú gyorsan kézpecséteket formál
- Sajnálom, hölgyem, de a maga makacsságának köszönheti, hogy most itt van. Minél hamarabb mondja el, merre van a lány, annál hamarabb szabadul - ekkor a talajból egy hosszúkás vízoszlop nő ki, mely a nő nyakáig ér, majd szétszélesedik. A Suiton: Suitenhoufutsu // Ég és Víz Konvergencia technika segítségével remélhetőleg hamar megtudja az igazságot. Habár nem épp a legudvariasabb módszer, Daizo nem is az illemről híresült el, ha vallatni kell
- Az ön érdekében, árulja el. Hol a gyerek? - abban az esetben ha a nő tovább makacskodik, fejét a gömbbe nyomja, majd ezt ismételgeti addig, amíg a sziklanő meg nem törik. A megkötözött nő remélhetőleg hamar vallani fog, az idő sürget, a fiú pedig kezd ideges lenni.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hinorima rezidencia

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.