Yamato (Kajiwara)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Yamato (Kajiwara)

Témanyitás  Yamato on Szer. Feb. 27 2013, 21:45

Kaland célja: Vízen járás elsajátítása

A nap már magasan járt. Éppen egy homokvihar után voltunk, így hát mind a lány, mind Yamato nem nagyon tudtak mit csinálni. Orromat finom étel szaga lengte be. A lány, aki a sivatagi kaland után költözött át a fiúhoz mostanában főzni tanult és be kell vallani egyre jobban ment neki. Néha a fiú is bele akart kezdeni ennek a művészetnek a tanulásában, de akárhányszor belekezdett mindig valami félresikerült és azért aztán mindig fel is adta rövid ideig. Nem az a fajta volt, aki nem adta fel könnyen, csak egy időre pihentette a dolgot egy- egy kudarc után. 14 éves létére igen csak gyorsan belejött és egyre több saját ételt is készített, aminek a fiú nem tudott ellenállni. Hiába volt az elmúlt napokban rengeteg dolga és alig aludt, a meleg étel illata még őt is csalta az ágyból, de nem csak őt, hanem a kutyáját is, akinek szaglása még jobb volt, mint a gazdájáé. Az ételnek nem volt neve, hiszen a lány most dobta össze az otthon talált ételekből, de se a fiút, sem a kutyát nem érdekelte a neve, hiszen igazán finomnak tűnt. Alig hogy befejezték az ebédet az öreg jelent meg az ajtóban. Lihegve elmondta, hogy fél óra múlva legyünk a faluban lévő folyónál, mert tanítani szeretne minket. Valószínű, hogy a báb készítésnél már mutatott technikát szeretné megtanítani, de amíg nem vagyunk ott, addig nem tudhatjuk. Elég furcsa kérés volt, de hát már megszokta, hogy az öreg érdekes időpontokban, általában homokvihar után, alatt vagy előtt jelent meg. Olyan pontos volt, mint bármelyik napóra. Elrohantam az akadémiára, ahol gyorsan lezuhanyoztam, majd felöltözve visszatértem a lakásomba. Ayane már nem volt otthon, így a kulcsot a lábtörlő alól vettem ki. Felkaptam a nem rég készített gömböket tartalmazó három tekercset és a drótot, hátha szükségem lesz rá. Miután bezártam az ajtót az öreg megjelölt helyszínre siettem. Ayane összesen egy fürdőruhát viselt és már belekezdett a gyakorlásba, bár nem sok sikerrel. Az öreg átadott nekem egy fürdőruhát, hogy én is öltözzek át, hiszen úgyis vizes leszek. Elvonultam egy, a parton növő bokorcsoport mögé és átöltöztem. Végezve az első lépéssel az öreg elkezdte magyarázni, hogy mi az a chakra és mennyire fontos, hogy megfelelően tudjuk irányítani, hiszen ha nem megfelelő a mennyiség vagy a minőség, akkor jobb esetben csak nem jön létre a technika, de rosszabb esetben, akár katasztrófa is történhet. Miután végzet a hegyi beszéddel rátért a lényegre, hogy mért is vagyok itt és mit fogok csinálni.
-A vízen járás egy fontos chakrairányítási módszer, amivel bizonyos testrészbe vezethetjük a testünkben tárolt chakrát. Ebből a szempontból a láb az egyik legnehezebb testrész, hiszen eléggé távol van a a test középső részétől. Meg tudtam, hogy a technika első lépése az lenne, hogy függőleges felületen felmásszak, de nincs idő arra is, mert ismeri a terveimet, hogy a közeljövőben vándorolni szeretnék. Mivel ennél többet nem tudott mondani, így jelezte, hogy kezdhetem.
Tigris pecsétet formáztam a kezemmel, majd futni kezdtem. Az ötlet jónak bizonyult, csak nem azt az eredményt hozta, amit vártam. Igaz, hogy a pecsét meg volt, de elfelejtettem a chakrámat irányítani. A lendület két lépésnyit vitt a vízen, de utána belecsobbantam, amire az öreg röhögésbe tört ki. Ayane csak azért nem, mert ahogy elkezdett volna, elvesztette a koncentrációját és belecsobbant a vízbe.
- Vezesd a chakrádat a lábadba, ne csak fuss. - Adta a tanácsot az öreg.
Megérintettem a vizet a kezemmel és megpróbáltam elemezni az anyagot. Jól ismertem a vizet, mégis ilyen szempontból sosem kellett még analizálnom. Mikor végeztem vele, a kezemmel a tigris pecsétet formáltam, majd rövid koncentráció után ráléptem a vízre. Csodák csodájára megálltam rajta. Beljebb sétáltam, de sajnos nem volt elég a bevezetett chakra és körülbelül derékig süllyedtem a vízbe. Kiléptem a vízre és ismét a korábban használt pecsétet alkalmazva elindultam befelé. Közben Ayane sikerrel mászott ki a vízre és maradt meg. Örömében, mikor mellé értem, a nyakamba ugrott és megcsókolt. Erre én elvesztettem a koncentrációmat és a vízbe zúgtam. Mivel a lány sem volt még 100%-os a technika elsajátításában, így ő is utánam zúgott. Ismét kimásztunk és megbeszéltük, hogy ilyeneket a közeljövőben, míg a vízen tartózkodunk. Az öreg ekkor ismét megszólalt.
- Kezdjetek el esetleg mozogni és, ha sikerül akkor jön a következő kihívás.
Sétálgattunk, miközben a chakrát folyamatosan áramoltattuk a lábunkba. Jó párszor beleestünk a vízbe mikor sikerült végre megmaradni. Nem tudtam, hogy az öreg honnan ismert elemi jutsukat, hiszen ő is bábhasználó volt és mint olyan, nem nagyon volt elemük, legalábbis tudtommal, annyit láttam, hogy kézpecsételésbe kezd, majd elkiáltott valamit, mire egyre hevesebb hullámok jelentek meg. Először csak kisebbek, amik kezdetben megnehezítették a dolgunkat, de aztán szép lassan ráéreztünk a dologra és egyre durvább hullámok jöttek. Már jó néhány méteres hullámok voltak, amikor egyszer csak megszűnt. Egyik pillanatról a másikra ismét kézpecséteket formált az öreg és a hatására egy nagy örvény kezdett el megjelenni. A kezemet a tigris pecsétet formálta, majd elindultam a közepére. Egyetlen esélyem volt, ha elszúrom, akkor lehúz és nekem kampec. Remélem nem történik meg. Futni kezdtem a közepébe. Szerencsére elég volt a chakrám és megúsztam a fulladást. Az öreg miután a partra értem megveregette a vállam és gratulált mindkettőnknek, hogy elsajátítottuk a technikát.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 417

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yamato (Kajiwara)

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Márc. 04 2013, 15:09

Elfogadva!
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.