Raidon Kazuma

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Raidon Kazuma

Témanyitás  Djuka Kazuma on Hétf. Márc. 11 2013, 21:57

Név: Raidon Kazuma

Ország: Tűz országa

Rang:Genin

Kor:13

Nem:Férfi

Vércsoport: "AB"

Felszerelések:
Dróthuzal 10m, Füstbomba 5db, Robbanó jegyzet 10db, 1db. széles övtáska, 5db. Kunai, 5db Shuriken, 1db. Katana, 1db elsősegély készlet.

Kinézet:
Homlokig érő hosszú haja van, amit félre söpörve hord. Színe mint a falu szélén a fák törzse. Szeme csillogó kék, akárcsak a télen befagyott tavak jégpáncélja. Testalkata vékony, úgy 65 kiló lehet, viszont minden izma jól kidolgozott, látszik rajta a kemény edzések eredménye. Nem valami magas figura, mondhatni átlagos méretekkel rendelkezik, körülbelül 180 centiméter magas.

Jellem:
Nyílt közvetlen stílusú, gyakran vakmerő. Nem erőssége felmérni a határait, ezért gyakran túlhajszolja magát, mind edzésen, mind küldetéseken. Sose adja fel, akár századjára is feláll a földről. Gyakran a társai idegeire megy, gyenge poénjaival. Imádja az édességeket. A sérelmeit sosem feledi. Társai szeretik, és bármit megtennének érte, mert tudják, hogy rá mindig számíthatnak.

Előtörténet


A nevem Raidon Kazuma. 13 éves vagyok és Konohában élek, bár a Villám országában születtem.
Mióta az eszemet tudom itt élünk konohában. Körülbelül 4 éves koromban költöztünk a faluba, a jobb élet reményében. Ez többé kevésbé be is jött, a családomnak jól menő vegyes boltja van, és én is remekül érzem magam a faluban. Rengeteg barátot szereztem az évek során.

Családom:


Édesapám a család vegyesboltját vezeti Édesanyám segítségével. Két testvérem van, egy öcsém, és egy nővérem. A nővérem szintén shinobi.

Akadémiai évek, célok:

Én jelenleg az akadémián tanulok, itt képzem magam, és próbálok nagyon aktív lenni, hogy minél többet érhessek majd el ninjaként. Mindent megteszek azért, hogy sikeres legyek. Azért szeretnék ninja lenni, mert szeretném megvédeni a családomat, és bebizonyítani a többi konohainak, hogy egy villám országból származó shinobi is lehet sikeres!
6 évesen kezdtem el edzeni a nővéremmel. Nagyon kemény volt, mindig azzal jött, hogy fiú vagyok, állnom kéne az ütéseket. Hamar felvettem vele az ütemet, így mindig az edzéseink végén mutatott valamit, amit aznap tanult az akadémián. Mindig nagyon vártam ezeket a pillanatokat. A mai napra eljutottam arra a szintre, hogy feltudom venni a versenyt a nővéremmel, bár mindkettőnknek van még hova fejlődnie.

Kedvenc helyem a faluban:

Mint mindenkinek, nekem is van egy kedvenc helyem. Mikor szomorú vagyok, egy kis magányra vágyom, vagy szeretnék relaxálni, gyakorolni, vagy csak szimplán van egy kis szabad időm mindig ide jövök. Ez a hely a falu szélén lévő folyó. Ez a hely sokat jelent számomra. Mikor ideköltöztünk ez volt az első hely, ahova lementem játszani. Itt köttetett a faluban az első barátságom, itt töltöttem életem nagy részét.
Ez a hely mindig erőt, és kitartást ad, hogy elérjem célomat, pont mint a víz a tengert útja végén. Ez a hely szimbolizálja számomra a falu emberei közt lévő kapcsolatot térben és időben is. Évekkel ezelőtt pont így volt itt az első hokage mint én, és kitudja évek múlva ki veszi át ezt a helyet. Egyszóval imádok ide járni.

Genin vizsga:

Életem egyik legmeghatározóbb próbatétele a genin vizsga volt. Tisztán emlékszem, mintha tegnap történt volna minden. Reggel édesanyám keltett, ő már ekkor nagyon izgult, hogy mi lesz a vizsgán.
Almás pitét sütött reggelire, és csomagolt is nekem egy keveset, úgy kísért el a házunk kapujáig. Még most is a fülemben csengenek a szavai:
-Fiam, nem baj ha nem sikerül, az a lényeg, hogy boldogan gyere haza. DE AZÉRT MEG NE BUKJ NEKEM TE KIS MAJOM.
Hát igen, édesanyám mindig is ilyen hirtelen hangulatváltozós ember volt. Ezután megérkeztem az akadémiára. Ekkor már én is elkezdtem izgulni, a gyomrom görcsben volt. A társaságot 3 csapatra osztották, én a kettes csoportba kerültem. Ezután az Ötös tanterembe kellett mennem, ahol rajtam kívül másik 18 vizsgázó volt. Sokukat ismertem, de akadt akit akkor láttam először. Itt ki kellett töltenünk egy tesztet, akinek tíz kérdésből nem sikerült legalább öt, az nem is mehetett tovább. Szerencsére én a kettes és a nyolcas feladaton kívül mindet hibátlanra írtam meg. Ezután alap feladatokat kellett teljesíteni. Klón jutsut kellett alkalmazni. Én két klónt hoztam létre. Emellett alkalmaztam az alakváltó jutsut is. A vizsgáztató formáját vettem fel. Derékig érő hosszú haj, baloldalt a shuriken tartó, hatalmas heg a jobb szeme alatt. Tökéletes klónok lettek. Nem okoztak nagy nehézséget, hamar végeztem a feladatokkal.

Az igazi kihívás a vizsga után jött, mikor hazafelé tartottam, és az almás pitét ettem, amit anyukám csomagolt nekem. Ekkor két idősebb genin ugrott elém, és elkezdtek heccelni:
- Na mi van taknyos, manapság csak így osztogatják ezt a fejpántot? Nem is gondoltam volna... Nekem még vizsgáznom is kellett érte...
-Én is letettem a vizsgát!
-Nocsak nocsak, milyen nagy szája van a kis újdonsült geninnek. Majd én megtanitalak tisztelni az idősebbeket! Add csak ide azt a sütit!
-Nem adom! Ez az enyém, vegyél magadnak!
Ebben a pillanatban nekem rontottak ketten, az egyik lefogott, a másik meg kivette a kezemből a pitét, ledobta a földre és szét taposta. Ez nekem nagyon rosszul esett. Nem is a pite miatt, hanem mert ő papolt nekem a tiszteletről, amit ő sem adott meg nekem. Kihasználja a túlerőt egy amúgyis gyengébb ellenféllel szemben... Ez gyáva dolog:
-Hé te mamlasz! Mi van, nem bírsz egyedül kiállni ellenem, csak úgy, hogy lefog a barátod? TE HÍVOD MAGAD GENINNEK???
Kicsit túl lőttem a célon, mint mindig... Hirtelen rám rontott és egy olyan teknikát használt amit én még nem is ismertem. Egyből kikaptam... Otthagytak egyedül, pár óra múlva tértem magamhoz. Mikor hazamentem és elmondtam a történteket anyának és a nővéremnek, nem hitték el. Azt mondták biztos csak a vizsgán jól elvert valaki, és csak kamuzok, hogy ne legyen olyan ciki... Minden esetre a nap végén engem ünnepelt az egész család, mert végre én is genin lettem, és gyarapíthatom a család hírnevét! De én ám nem felejtek. Meg fogom keresni azt a két sütitolvajt és bosszút állok rajtuk!


A hozzászólást Raidon Kazuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 13 2013, 14:58-kor.
avatar
Djuka Kazuma
Játékos

Tartózkodási hely : gépelőtt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Raidon Kazuma

Témanyitás  Hinata on Kedd Márc. 12 2013, 22:14

Sajnos el ezt kell most ide le írnom: Nem fogadom el.

Az ok, illetve hibák:

Kis hiba és igazából nem is befolyásolja nagyon az előtörténet elfogadását, de nem árt ha meg csinálod. A külön álló részeket külön szedni vagy is tagolna. ( Már ha jó kifejezést használok ) Egyszerű Enter használat.


Pl.:

"Felszerelések: Dróthuzal 10m, Füstbomba 5db, Robbanó jegyzet 10db, 1db. széles övtáska, 5db. Kunai, 5db Shuriken, 1db. Katana, 1db elsősegély készlet.

Kinézet: Homlokig érő, sötétbarna hajú, fénylő kék szemű, vékony, de magas, sötét, hosszú ruhákat kedvelő fiú.

Jellem: Nyílt közvetlen stílusú, gyakran vakmerő. Nem erőssége felmérni a határait, ezért gyakran túlhajszolja magát, mind edzésen, mind küldetéseken. Sose adja fel, akár századjára is feláll a földről. Gyakran a társai idegeire megy, gyenge poénjaival. Imádja az édességeket. A sérelmeit sosem feledi. Társai szeretik, és bármit megtennének érte, mert tudják, hogy rá mindig számíthatnak."

Törekedni kell arra, hogy kinézeted kicsit bővében le tudd írni. Értem ez alatt ne felsorolást írj hanem mondatokat. Akár ha épp kedved tarja használj hasonlatokat.

Pl.:

Kinézet: Haja fekete akár csillagtalan sötét éjszaka. Haját mi derekát söpri gyakran össze fogva, vagy befonva hordja. Szeme tiszta nyílt tekintetű kék tükrök ként villannak nagyvilágra. Testalkata átlagos, talán kicsit vékonyka vagy törékenynek tűnő. Ez csak a látszat és távolról ráadásul. Valaki jobban végig méri s látja munka, vagy edzés közben rájöhet, hogy nem minden a külső.

Maga az előtörténet:

"Édesapám Tsunade-úrnőnek dolgozik, mint tanácsadó" Ez sántít, mivel mint tanács adó két idős ember van mellette illetve Shizune, ha jól tudom. Ezt kérlek töröld vagy javítsd valami másra.

Pl.: Édesapám faluban általában fizikai munkát végez. S tudásával erejével járul hozzá szebb falut és jövőt építsen a közösség.
Így egy hasonló egyszerű mondattal el ismert, vagy nagyon kedvelt embert csinálhat valaki karaktere édesapjából.

Mivel a fentit javítani kellene ezért ez a mondat lényegében értelmét veszti:

"Még az előző raikage küldte konohába, erre a feladatra, éppen ezért költöztünk ide"

Szóval a fenti két dologgal kapcsolatos dolgot javítsd kérlek. Ha politikai problémák voltak nos az baj lehet attól függ mire gondolsz ezalatt így jövőbeli kavarodás elkerülése érdekében ezt lehet elkelene vetni.

Helyette az ok amiért elköltöztetek: Jobb élet reménye, vagy új életet akartatok kezdeni. Egyszerű, hogy egyik szüli itt kapott egy nagyon jó állást. Vagy mindig is Konohába vágytak és adódót egy alkalom.... nagyon sok mindennel kilehet ezt a dolgot váltani, vagy színezni csak kicsit ötletelni kell.

Maga az előtörténet rövidsége az ami még hiba. Túl rövid, de semmi gond néhány egyszerű dologgal kilehet bővíteni, színezni vagyis érdekesebbé tenni az egész írást.

Pl.: Írd le bővebben gyermekkorod. Ez lehet akár egy sima hétvége a családdal, egy játékkal vagy csavargással töltött nap. Ez segít neked is átláthatóbb képet adni karaktered kidolgozott jeleméről.

Az iskolai évekről, vagy is az akadémiáról sem árt többet írni. Volt valaki aki tetszett? Egy barát, vagy egy izgalmas nap leírása.

Illetve a nagy mumus a vizsga. Nos elég rövid és rá férne egy kis bővítés.
Pl.: Általában ez elméleti részel kezdődik. Le írod hányan vannak teremben kik, és esetleg a külsejüket egykét szóval. A tanárt is hasonló módon, majd a feladat lapról 1-2 kérdést, valami egyszerűt kitalálhatsz ide nyugodtan. Ez után a gyakorlati rész következik Ez általában 2 sikeres jutsu végre hajtás. Sima Bunshin ( klon technika ) vagy egy alakváltás ( henge ). Le írod röviden őszpontosítód Chakrád majd 1-2 esetleg 3 példányban klónozod magad. Ezután pedig, hogy kinek az alakját veszed fel. Persze jó pont ha nem csak oda írod vizsgáztató tanár alakja és kész. Hanem szépen pár szóval körbe írod hogyan is néz ki a tanár.

Nos ennyi lenne kérlek ezeket nézd át és javítsd. Majd jelezd Privát üzenetben ha elkészültél. Bármilyen kérdésed, észrevételed lenne nyugodtan keres meg és írj.

avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Raidon Kazuma

Témanyitás  Hinata on Szer. Márc. 13 2013, 17:45

Át olvastam mindent újra miután jelezted, hogy javítottad. ELFOGADVA

Sipirc adatlapot írni és játszani. Ne feled el felírni az alap E szintű jutsukat.

Chakra: 100

Ryu: 2000

Ajándék Jutsu: Youji // Fogpiszkáló

Adatlapon külön tüntesd fel, hogy ajándék.

Le írását itt találod: >>KATT<<
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Raidon Kazuma

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.