Hōzukijō - kezdetek

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Kedd Ápr. 23 2013, 20:16

Hōzukijō, avagy a "Démonlámpás Kastély" egy hírhedt börtön, ahol keményen bánnak az elítéltekkel. Aki ide kerül, annak nincs esélye a szabadulásra.

Jelenlegi állapota: A létesítményt körülölelő fal több helyen megrongálódott. A központi épület belseje és tetőszerkezete rongálódott.

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szer. Ápr. 24 2013, 14:18

Enraku válaszát hallgatva azon gondolkoztam el, hogy vajon mennyi esélyem lenne ha most megtámadnám a vezetőt és átvenném a fű irányítását. Áh esélytelen! Valószínűleg nem hagynám el élve az épületet. Nem, ennek még nincs itt az ideje szépen ki kell várni amíg megerősödöm még jobban és majd egy óvatlan pillanatban lecsapok. Az utasítás egyszerű volt, nem kellett hozzá sok ész, hogy megértsem. Mondjuk azt sajnáltam, hogy nem vihettem magammal Yorit, de talán egyedül több tapasztalatot is szerezhetek. Elköszöntem Enraku samatól és vissza indultam a birtokra. Út közben kitaláltam, hogy mivel régen használtam utoljára a víz jutsuimat és sajnos nem is nagyon akad olyan terep ahol használhatnám, ezért lepecsételek egy bizonyos mennyiségű vizet magamnak, hátha szükségem lesz rá a börtönben. Milyen furcsa mintha most be kellene vonulnom!
Út közben átgondoltam, hogy milyen felszereléseket viszek magammal. Nos a katanámat inkább a hátamon hagyom hátha bármilyen bajba kerülök és használnom kell majd. Viszont a taktikai mellényre rá kell vennem most a vörös ballonkabátomat, annak ellenére, hogy jó az idő.
A börtön nagyjából fél napi járóföldre esik Kusagakurétól amit én szépen békésen és nyugodtan tettem meg. Közben azon agyaltam, hogy vajon mennyire lesz feltűnő, hogy katanával a hátamon érkezem be. Nem gond ezen a szokásomon akkor sem fogok változtatni. Nem ezen fog múlni a küldetés sikeressége. Viszont a csendben és gyorsan elintézni valakit az nem az én stílusom. Bizonyára elég nagy ramazúrit fogok csinálni...
Amikor megpillantottam a börtönt nyelnem kellett egyet mert egy keményebb gombócot éreztem a torkomban... A monumentális építmény valóban erőt és tiszteletet parancsolt. Valami olyan kisugárzása volt, hogy a hátamon futkosott a hideg. Ültem én már zárkában, de az nem egy börtöncella volt... Egy hatalmas lépcsőn kellett felmennünk a kapuhoz. A kapu előtt már kisebb tömeg gyülekezett! Nyilván ezek az emberek jelentkeztek őrnek. Néhányan így akarják elkerülni a besorozást. Mert egyes országokban nem csak shinobikat fognak bevetni a háborúban ebben biztos vagyok. Néhányan beszélgettek egymással mások a legmagasabb lépcsőfokokon üldögéltek. Amint odaértem félrehúzódtam és megfigyeltem a társakat!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szomb. Ápr. 27 2013, 21:40

Egy igazán szedett vedett társaság gyűlt össze a börtönnél. Nem te vagy az egyetlen, aki fegyverrel érkezett, sőt van akinél sokkalta nagyobb fegyver is akad, mint ami nálad van. Fél órát kell várnod, hogy végre történjen is valami. Egy csapat egyenruhás jelenik meg, akik egy magas, díszes ruhába öltözött férfit kísérnek. Azonnal rájössz, hogy őt kell majd eltenned láb alól.
- Üdvözlök mindenkit! A nevem Tadeyoshi Keita, a komplexum igazgatója vagyok. Önök mindannyian bizonyítottak már korábban, hogy mennyire jól értenek a harchoz, most pedig azért vannak itt, hogy igazán szép summáért cserébe, kamatoztassák tudásukat. Személyesen válogattam ki önöket, ezért kérem, jöjjenek és mutassák fel a meghívójukat. Amint megvagyunk a formaságokkal, folytatjuk a feladatkörök megismerésével, illetve az új otthonuk bemutatásával! Kérem, jöjjenek! - mondja az igazgató, majd elindultok, hogy igazoljanak benneteket.
Minden nagyon jól megy, a Kusagakure vezetőjétől kapott dokumentumok között volt ez a bizonyos meghívó is, amivel könnyedén bejutsz az épületbe. Amint mindenkit leellenőriztek, tovább vezetnek benneteket a szálláshelyre. Menet közben megtudod, azért kell ilyen sok ember, mert éppen szabadságolás van. Míg a többi őr pihen, addig ti, újoncok veszitek át a helyüket. Még mielőtt tovább haladnátok, lepakoljátok a cuccaitokat és csak utána mentek tovább.
A következő állomás egy hatalmas, lebetonozott terület, ahol a rabok szabadon végezhetnek szinte bármit. Néhányan valamilyen sportot űznek, mások csak beszélgetnek, de valahogy mindenki lefoglalja magát.
- Nos, emberek. Az önök feladata lesz, hogy a nyájat terelgessék és jobb belátásra bírják minden erővel. Akár testi fenyítést is alkalmazhatnak, viszont senkit sem ölhetnek meg! Nagyon veszélyes bűnözők vannak itt, legyenek óvatosak. A chakrájukat nem tudják használni, de ettől még elég nagy fenyegetést jelentenek. A nap jelentős részében itt kell vigyázni rájuk, ezen kívül még az étkezdében és a celláikban kell felügyelni rájuk. Mindannyian párban lesznek, minden újonc mellé egy régi őr kerül, tehát ne aggódjanak, nem fognak elveszni. Most mindenki ismerkedjen össze a társával, utána pedig ismerkedjenek az épülettel! - fejezi be a mondandóját az igazgató, majd távozik.
Ezután csak hamar mindenki találkozik a társával, te is. Egy fiatal lány áll eléd fehér bikiniben, hatalmas mosollyal az arcán.
- Üdv! A nevem Kagura, én leszek a társad. Mit szeretnél csinálni? - kérdezi.


Kagura:

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Ápr. 29 2013, 16:10

Csak figyeltem ahogy szállingózott ez a szedett vetett csürhe. Elégé vegyes volt a felhozatal. Voltak itt zsoldosok, egyszerű emberek, tolvajok és olyanok akikre nem is tudtam volna mondani semmilyen épeszű 'mesterséget'. Aztán megjelent az igazgató és elmondta a frissen toborozott embereknek, amit valószínűleg előttünk már jó pár alkalommal végig mondott. Ha valóban tudná itt bárki is, hogy mi folyik ezek között a falak között kíváncsi lennék hányan állnának itt. A tudás hatalom és én ezt a hatalmat inkább egyenlőre megtartom magamnak, meg különben is ki hinne nekem. Remélem az igazgató nem ismeri a kenshiro klánt vagy ha igen akkor örülhet, hogy a vezetőjük a 'szolgálatába' állt.
Megmutatták a börtönt, amit én már jól ismertem az Enrakutól kapott tervrajzok tanulmányozása miatt, viszont most valahogy mégis mintha ijesztő lenne egy kicsit. Nem is tudom eldönteni, hogy a tudat, hogy élet halál urai leszünk olyan emberek között akik már elvesztették az életüket, vagy a azok a cselekedetek amiket itt végre kell hajtanom majd a közeljövőben. Bár ha minden jól megy akkor nem fogok lealacsonyodni erre a szintre. Szerettem én a kínzást és a kínvallatást nagyon is, de csak olyan embereket tudok bántani akik az én érdekeim ellen vannak.
És végül bekövetkezett az amitől igazán féltem. Beosztottak mellém egy már elvileg tapasztalt börtönőrt aki egy megnyerő külsejű kislány volt. Elvileg minden lépésemet figyelnie kell. Nyilván tájékoztatja az igazgatót. Első lépésként meg kellene találnom a belső kapcsolatot aki tudna egy kicsit mesélni erről a helyről! De lehet, hogy ehhez mégsem kell a belső kapcsolatot használnom. Nyilván a kapcsolat tudja, hogy én ki vagyok és hogy nézek ki, szóval ha arról lenne szó felvenné velem a kapcsolatot.
- Szia a nevem Karu és arra lennék kíváncsi, hogy mi a napi rutin itt a börtönben illetve, hogy merre találom az igazgatói irodát? Bár ha már itt tartunk mesélhetnél nekem az igazgatóról is! Tudod szeretem tudni kinek dolgozom!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Május 05 2013, 20:15

A lány kérdőn néz rád, felvonja szemöldökét, majd megcsóválja a fejét.
- A napi rutin, hogy az őrök járőröznek. Mi itt a főtéren vagyunk beosztva nappalra. Éjszakára pedig a hálókörlet a miénk. Hetente váltjuk a műszakokat. Most végig nappalosok leszünk. Az igazgatót pedig a jobb oldali épület legfelső részén találod. Az az épület, amelyik kirí a többi közül. - mondja, majd illegetni kezdi magát, amire a rabok felfigyelnek és őt kezdik bámulni.
- Hehe, nagyon jó ezzel kínozni őket. Na de, térjünk a lényegre. Mikor és hogyan próbálsz végezni a főnökkel? - kérdezi.

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Május 06 2013, 11:31

A lány nem is nagyon törődött a nagyközönséggel, csak úgy menet közben ringatta magát a raboknak, aztán közölte, hogy ez a legjobb játék itt, így megőrjíteni őket. Ennél nagyobb kínzást el sem tudna képzelni nekik! Nos ami tőlem telik... Én eltudnék, de ebbe most ne menjünk bele. A helyes hölgyike azonnal a tárgyra tért! Nem sejtettem volna, hogy ő lesz a beépített ember, de legalább egy kellemes társaságom lesz amíg végrehajtjuk az akciót. Nem is tudtam, hogy hol kezdjem. Nem kellene egyből belevágni a közepébe. Az túl feltűnő lenne mindenkinek, ha most csak úgy eltűnnénk. Először terep szemlézni kéne, felderíteni a börtönt, hátha vannak valahol titkos ajtók, menekülési útvonalak! A parancsomban csak annyi állt, hogy távolítsam el az igazgatót a helyéről, hogy utána mi lesz azt én már nem tudom! Feltételezem sürgősen olajra kéne lépni.
- Nos, amondó vagyok, hogy először nézzünk körbe, mutasd meg a helyet! Ha tudsz esetleg valamilyen menekülési, vagy titkos útról akkor azt mutasd meg kérlek. Ez mind fontos lehet később. Szerintem a mai napot még a megfigyelésre és felderítésre fogom használni. Holnaptól pedig elkezdhetünk agyalni, hogy miként teljesítsük a küldetést! Jut eszembe! Örülök, hogy ilyen megnyerő társaságom van. - Azzal a rámosolygok beszélgető partneremre...
Milyen ironikus, hogy a gyilkosok egymásközt mosolyognak miközben megtervezik a merényletet, amivel elveszik egy másik ember életét, de végül is a gyilkosok is emberek!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Kedd Május 07 2013, 15:59

A lány csendben hallgat. Úgy tűnik, mint aki nem igazán figyel rád. Viszont amikor elhallgatsz, akkor újra feléd fordul.
- Nos, az igazgató napjai jelentős részét a főépületben tölti. Nagyon ritka, hogy kimozdulna onnan. Ráadásul elég sok őrön kell átjutni hozzá, ha éjszaka akarsz vele végezni. A kiút sem egyszerű, de azt majd én elrendezem. Ahogy elnézem még semmilyen konkrét terved nincs, jellemző... A bókok viszont mennek. - mondja, majd elégedetlenül megrázza a fejét. Ekkor elindul, hogy körbe vezessen az erődítményben.
- Én arra gondoltam, hogy egy börtönlázadással az őrök jelentős részét el lehetne vonni a területekről, így a gyilkosság egyszerűbb lenne. A kijáratokat természetesen azonnal elzárják, de ha megidézem egyik társamat, akkor vele könnyen elhagyhatod a helyet. Az igazgató halála viszont túl nagy káoszt szülne és az sem lenne jó, ha a rabok kiszabadulnának. Éppen ezért majd átveszem itt az irányítást. Van más ötleted?

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Május 07 2013, 17:20

A lány nem éppen úgy reagált ahogy azt vártam tőle, de hát ez legyen a legkevesebb problémám az akció során. Azokból az információkból amit elmondott nyilvánvalóvá válik, hogy a célpontunk a főépületben mozog, tehát ott fogom megtalálni. Szóval így állunk, éjszaka egy egész hadsereg védi. Félhet valamitől ez a fickó, lehet, hogy sejtése van arról, hogy küldenek majd egy bérgyilkost! Óvatosnak kell lennem. Viszont a lánynak úgy látszik gyorsabban jár az agya mint nekem, és már ontja is az ötleteket. Igen, igen ez a lázadás egy nagyon jó ötlet. Az egész őrséget lefoglalnák egy jól időzített lázadással.
- Tudod mit? Igazad van ezzel a lázadás kirobbantással. Csupán az időzítésre kell odafigyelnünk és sikerülhet egy olyan felállást elérni, hogy kettesben maradjak az igazgató úrral! Ennél több nem is kell. Amint átvetted az irányítást már gyerekjáték lesz minden. Rendben akkor benne vagyok... Minek is időzni! Akkor kezdjünk bele most azonnal. Én felmegyek az igazgatóhoz, valami kitalált indokkal addig te intézd el a rabokat! Tegyünk pontot az ügy végére.
Azzal otthagytam a hölgyet minden szó nélkül és elindultam a főépületbe. Remélem a kis hölgy gyorsan elvégzi a dolgát és kirobban a lázadás mielőtt odaérek úti célomhoz, mert ha a nem akkor komolyabb gondokkal is kell számolnom mint az eddig betervezett!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Pént. Május 10 2013, 22:05

Kagura még mondana valamit, de te nagyon gyorsan elviharzol, így már arra nem kerül sor. Ezután az utad zavartalanul zajlik szinte egészen a főépületig. Hirtelen azonban egy hatalmas robajt hallasz. Pár perc múlva hatalmas nyüzsgés támad, az őrök ide oda rohangálnak parancsokat kiabálva. Ennek a káosznak köszönhető, hogy könnyedén bejutsz a főépületbe. Az igazgató irodáját viszont még meg kell találnod, nem plakátolták ki, hogy merre van.

//Indulj el keresgélni Smile //

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szomb. Május 11 2013, 15:55

Amikor már közel jártam a főépülethez egy hatalmas robbanás rázta meg az egész épületet. A nagy felfordulásban sikerült gond nélkül bejutnom, viszont ekkor jutott eszembe, hogy azt nem tudakoltam meg pontosan merre is van az igazgató irodája. Őröket nem nagyon találtam a folyosókon ami eléggé felgyorsította a folyamatot, viszont nem tudhatom, hogy meddig tart még amíg észhez nem kapnak és vissza nem térnek a főépületbeli őrhelyükhöz. Megpróbáltam szisztematikusan nekilátni a keresésnek és nem elveszni a folyosók labirintusában. Tájékozódási pontokat keresve indultam útnak. A szobákba benyitva nagy többségben csak raktárakba botlottam. Az egyik folyosó végén belefutottam egy fürdőbe is ahol egy férfi elvágott torokkal támasztotta a falat. Kezd ez az egész helyzet egyre idegesítőbb lenni.
A következő percekben kezdtem chakrát irányítani a lábamba és egyre gyorsabban futni. Miután meguntam az egyedüli keresést egy nagyon merész ötlettel álltam elő. Durván már a hatodik emeleten járhattam amikor meguntam ezt az egészet és az életemet tudásomra és chakrámra bíztam mint annyiszor már az életben. Az öreg teknős figyelmeztetett, hogy ha túl sok chakrát használok el akkor ne leselkedjek neki komolyabb idézésnek, viszont ennél fittebbnek még életemben nem éreztem magam. Ha én nem megyek az igazgatóhoz majd ő fog jönni hozzám.
Nekirohantam az ablaknak majd chakrát irányítottam a lábamba, hogy a lehető le messzebb távolodjak el az épülettől. Közben elmutogattam a kézjeleket és felharaptam az ujjam ezzel vért áldozva. A tervem az volt, hogy kiugorva az udvar közepe felett megidézek egy óriás teknőst. A szállítók egyikét! miközben már majdnem zuhanásba váltott lebegésem...
- Kuchyose no justu!!! - Hatalmas füst robbant szét alattam és éreztem ahoyg szívja kia chakrámat a technika...

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Május 12 2013, 21:16

Nem jársz túl sok sikerrel a keresést illetően, így hát kiugrasz az ablakon és megidézed az állatodat. A hatalmas teknős hatalmas pusztítást végez, több helyen a börtön falát is lebontja. A többi őr nem igazán tudja eldönteni, hogy az oldalukon állsz-e vagy ellenük vagy, mivel legutóbbi mozdulatoddal leginkább a rabok szabadulását segítetted elő. Majd a főépület legfelső részének erkélyén megjelenik az igazgató két csuhás alakkal az oldalán.
- Kinek az oldalán állsz te őrült? - kiált rád a férfi.


//Elnézést a minőségért, most csak ennyire futotta.//

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Május 13 2013, 14:02

A teknőst nem tüntettem el, csupán odasúgtam neki, hogy a kérésemre tüzeljen egy intenzív vízsugárral az erkély felé. Lehetőleg olyan erőssel ami le is bontja azt. Ha szerencsém van az igazgató már ebbe bele fog halni, viszont azok a csuhások eléggé zavartak. Bár az idézésbe beleöltem nem kevés chakrát még most is úgy érzem, hogy egy egész hadsereggel el tudnék bánni. Lehet, hogy ez csak az adrenalin ami felszaladt a véremben... A teknős hamar bele egyezett az ötletembe és már csak a parancsra várt! Az igazgató nem kis meglepetése gondolom, hogy a fél börtönt lerombolva megidéztem ezt az állatot, bár ezt a helyzetet még az előnyömre is fordíthatom.
- Tisztelt igazgató úr természetesen, a rabok megfékezése végett gondoltam, hogy akcióba lendülök. - Üvöltök vissza és közben a szemem sarkából keresem szövetségesemet. Ha megtalálom azonnal parancsot adok a teknősnek a tüzelésre remélhetőleg hatástalanítva ezzel az igazgatót. Ha nem találom meg akkor még kivárok és megvárom mit reagál az igazgató.
Ezek a csuhások aggasztanak. Csupán két testőr egy börtön igazgatónak ezek nem lehetnek kispályások. Nekem viszont ezt az alkalmat kell kihasználnom, mert nem lesz még egy lehetőségem!!!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Hétf. Május 13 2013, 22:12

A teknős azonnal kileheli a vízsugarat, amivel lerombolja az épület tetejének jelentős részét. Azonban a célpontod megmenekült, ugyanis mindhárman elugrottak onnan időben. Az egyik csuhás alak közben megszabadul zubbonyától (kép). Ő érkezett a teknősödre, majd amint megérinti a páncélját, az állatod eltűnik. Úgy néz ki, hogy egy technikával vissza erőszakolta az eredeti helyére. Azonnal lezuhantok, de sérülés nélkül megússzátok. Ekkor azonban a másik csuhás is megjelenik, még a levegőben feléd csap egy karddal, amiből egy éles szélpenge indul meg és száguld feléd(kép). A két shinobi pont két oldalról, szemből és hátulról fog közre, míg az igazgató tőled balra van. A férfi nem szándékozik harcba bocsátkozni veled, inkább a testőreire bíz téged. A testőrök pedig rád várnak, még most nem támadnak, viszont érzet, hogy hatalmas erőknek parancsolnak.

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Május 14 2013, 11:08

A teknősöm előbb sütötte el ezt a trükköt mint azt én gondoltam volna és ennek végül természetesen én ittam meg a levét. A vízsugár konkrétan kitépett egy darabot a tetőből nem csak az erkélyt vitte le. A két csuhás ahogy azt sejtettem azonnal rám támadt. Az igazgató sajnos szintén megúszta a zuhanást és épkézláb ért földet. Az egyik testőr ráugrott az idézett kis állatkámra és elég erőszakos módon vissza tuszkolta oda ahonnan jött. Így számomra ismét kellemetlen módon maradt a kettő az egy ellen felállás. És még figyelnem kellett arra is, hogy az igazgató valahol pár méterrel arrébb bámul bennünket, de nem volt időm vele foglalkozni mert már érkezett is az első támadás. Az egyik testőr fentről érkezett és egy szél pengét indított útjára, hogy felszeleteljen. Ez viszont kevés lesz ahoz, hogy a kenshiro klán vezetőjét eltegyék láb alól.
Könnyedén mozdultam ki a szélpenge elől és közben ráeszméltem, hogy ez a férfi vagy kenjutsut vagy a hian stílust használja ha a kardjából lövöldöz ilyen pengéket. Kanko mesélt még évekkel ezelőtt erről a technikáról. Itt elengedhetetlen a penge megléte, szóval a kardját kell elvennem tőle és szinte már győztem is...
Amígy a levegőben volt egy Shuriken kagebushin no jutsuval támadtam rá, mert a ninja addig a legsebezhetőbb amíg a levegőben van. igyekszem minél hamarabb kivonni a forgalomból a fickót ezért létre hozok durván 10-15 shurikent. Viszont közben amíg a testőrök ezzel vannak elfoglalva egy oroszlán kombóval támadom meg az igazgatót. ha minden jól meg ezzel a technikával ki tudom végezni és akkor csak a testőrök maradnak...

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Május 15 2013, 15:47

Könnyedén elkerülöd a szélpengét, majd ellentámadásba mész át. A shurikenek viszont nem érik el a férfit, ugyanis megpörgeti maga előtt a fegyverét és azok szétszórják a dobó csillagokat, míg a másik testőrről pedig egyszerűen csak lepattannak.
Közben már az igazgató felé veszed az irányt, akit kicsit meglepi ez a fejlemény. Viszont még mielőtt bármit is tehetnél, a férfi előtt egy föld fal jelenik meg és csak azt találod el. Ekkor a kard nélküli testőr ront feléd és indít el egy ütést és egy rúgást feléd egymás után. Nagyon gyors, alig tudod követni a mozdulatait, azonban van időd a kitérésre. Ezután viszont az igazgató is támadásba lendül és megpróbál elgáncsolni téged, hogy a következő pillanatban már kiguruljon oldalra. A támadást a kardos fejezi be, aki nagy erővel próbál rád lecsapni a kardjával.

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Május 19 2013, 16:48

A kardos fickó gyorsan hárította a támadásomat egy egyszerű mozdulattal. Eközben a másik oldalon a másik testőrről konkrétan lepattantak a shurikenek. Nem volt már időm ezzel foglalkozni, villámgyorsan indultam meg az igazgató felé. Ám a férfi aki mögöttem állt gyorsabb volt nálam. Egy föld fal emelkedett ki a talajból közém és az igazgató közé, pont még mielőtt eltalálhattam volna. Ekkor érkezett az első támadás a föld elemű testőrtől aki feltehetőleg az erősebbik volt. Egy jól irányzott ütés és rúgás kombinációval próbálkozott. Iszonyatosan gyors volt, alig tudtam szemmel követni és kimozdulni előle. Amikor elhajoltam a rúgás elől is az igazgató bukkant fel és gáncsot akart vetni nekem. Közben föntről érkezett a kardos fickó. Mindez a másodperc tört része alatt zajlott le. Nem volt időm sokat gondolkodni. Tudtam melyik technikámat kell alkalmaznom, hogy ezt túléljem. Még mielőtt az igazgató elért volna gyors kézjelsorozatba kezdtem... tigris, kígyó, sárkány... Amikor az utolsó kézpecséthez értem már éreztem, hogy most egy végzetes döntést hoztam, ha nem sikerül megidéznem a technikát a lehető leggyorsabban akkor most darabokra szednek. "Suiton: Mizujubiva no jutsu"!
A két nagy nyomású vízoszlop szinte azonnal a felszínre tört. AZ igazgató lábát nagy valószínűséggel azonnal levágja. A kardos férfi támadása pedig gyorsan lepattan a kar vastagságú vízoszlopokról amik kígyó módjára kőröznek körülöttem és megvédenek szinte minden fizikai támadástól ami az utamba kerül. A technikát nem tartom fent sokáig, mert nem akarom, hogy minden chakrám föleméssze. Csak addig volt rá szükségem amíg védelemre.
Egy kis chakrát összegyűjtve hátrébb ugrok és még a levegőben kézjelsorozatba kezdek. Amikor leérek a földre "Katon Karyuu Endan". A lángszóró eltarol mindent ami az útjába kerül. Ember legyen a lábán aki ezt a támadást túlélte!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Hétf. Május 20 2013, 21:49

Nagyon gyorsan cselekszel és sikeresen megidézed a vízgyűrűt. Az igazgató lábát azonnal leszakítja, míg a kardost félre löki. A harmadik ellenfeled viszont eltűnt szem elől. Így hát zavartalanul hozhatod létre a Katon technikát. Miután kileheled a lángokat, látod hogy az igazgató nem mozdul, így valószínűleg végzel vele.
Amint "elharapod" a lángok útját, csak a felperzselt csatateret látod magad előtt. Az igazgató azonban alig sérült. A kardos áll előtte, egyik karja leszakadva, azonban valami különös dologra leszel figyelmes. A kardforgató hiányzó testrészéhez mintha papírdarabok szállingóznának és építik újra a karját. Ekkor az igazgató arca eltorzul. majd szétnyílik a szája és egy teljesen más fickó jön elő belőle, a fején Otogakure fejpántjával.
- Áh, nem rossz, nem rossz. Intézzétek el! - utasítja testőreit a férfi.
Ekkor a hátad mögött, tőled 4-5 méternyire előtör a föld alól a másik shinobi is, aki azonnal rád támad. Továbbra is fegyver nélkül ront rád, azonban futás közben kézpecséteket alkot meg.
- Doton: Arijigoku no Jutsu! - hozza létre a technikát, majd tőled nem messze egy kisebb lyuk keletkezik a földön, ami hirtelen elkezd mindent magába szívni.
Az "igazgató" viszont úgy néz ki, hogy menekülőre vette a dolgot és rád bízza a kis testőreit. A kardos még csak egy helyben áll, vár hogy a karja újra helyre jöjjön. Ha nem vigyázol, a földön lévő kis lyuk beszippant téged.

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Május 21 2013, 14:37

Amint elengedtem a tűzsárkány rakétát meghozta a várt hatást. A csatatér füstölgő pusztasággá változott, viszont a legyőzött tetemek helyett, karjukat visszanövesztő shinobikkal találtam szembe magam. Olyan volt mintha a semmiből papírdarabok jelentek volna meg és azok épültek volna bele a testükbe. Minden esetre elment a kedvem a velük való játszadozástól. Közben az igazgató torkából kikukkantott egy Otogakurei shinobi. Nagyon elegem van már ezekből az Otogakureiekből, mindig megnehezítik a dolgomat...
Eközben az igazgatónak használt porhüvely olajra próbált lépni. Na ezt már nem hagyhatom. Egy elég erőteljes föld elemű technikával támadt az egyik zombi ami elől a shusin no jutsu alkalmazásával sikerült kitérnem és így az igazgató nyomába eredtem. Futás közben elmutogattam a megfelelő kézjeleket, majd elharaptam az ujjamat. Amikor a földre tettem a kezem a furcsa jelek végig kúsztak majd egy pukkanás és nagy füst és megjelent egy másik nagy méretű teknős. Amint megjelent egy intenzív víz jutsuval támad a két testőrre. Miközben újonnan idézett társam felveszi a harcot a két ismeretlennel én érzem, hogy nem lesz jó vége ha hagyom meglépni az igazgatót így tehát a maximális sebességre kapcsolok és megpróbálom a haragos nyelv kombinációját végrehajtani rajta!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Kedd Május 21 2013, 21:08

Sikeresen kikerülsz a technika hatóköréből és megidézed a teknőst. Úgy néz ki, nem okultál az előző esetből, amikor az egyik ellenfeled könnyedén eltüntette az állatkádat. Az idézés sikeres volt, ráadásul a lény is azonnal támadásba lendült. A vízsugár újra letarolja a környezetet, azonban most sem sikerül végeznie az őrökkel. A föld használó kettészakadt testtel fekszik a földön, de már megkezdődött az újra regenerálódása, míg a kardforgató sértetlenül megúszta a dolgot.
Nem törődve a teknőssel, célba veszed az ál-igazgatót. Hamar utoléred, majd támadásba lendülsz. Elgáncsolod a férfit, azonban mielőtt folytathatnád a technikát, kézen állva előre lendül.
- Már megint itt vagy? Orochimaru sama nem fog ennek örülni... másik utánpótlást kell keresnünk a seregbe miattad és Kusagakure miatt. Ezért most meghalsz! - mondja.
A fickó ledobja magáról a felsőjét, majd támadó állást vesz fel. Ebben a pillanatban a testét több csont is átdöfi. Amint ez megtörténik, feléd rohan és villám gyors ütésekkel, rúgásokkal és pörgésekkel próbál felszabdalni téged. Puszta kézzel nagyon nehéz lesz ellene védekezned, bármikor megsérthet valamelyik csonttüske.

//Kép hogyan néz ki az ellenfél teste. Nem Kimimaro az ellenfeled, csak a képessége ugyanaz.//

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szer. Május 22 2013, 15:47

Az igazi elképedés még csak most következett. Amikor utolértem az igazgatót sikeresen gáncsot vetettem neki... Közben a teknős vízsugarától az egyik zombi ketté is szakadt. Bár a másikat nem láttam, de tudtam, hogy most el fognak szórakozni egy darabig amíg én elintézem az igazgatót utána visszatérek a többiekhez. Ám ekkor valami furcsa dolog történt. Az igazgató egy ügyes mozdulattal kitért és így nem tudtam rajta végrehajtani a technikát. Ezek után valamilyen seregről és Orochimaruról beszélt. Hallottam én már ezt a nevet valahol. Egyike a legendás konohai ninjáknak... Milyen seregről beszél ez? Ezek szerint a hangnak toboroztunk katonákat amikor ide zártuk a rabokat, vagy kísérleti patkányokat? Igazából teljesen lényegtelen. Végtére is Otogakure kezére játszottunk tudatlanul, de ennek most vége. És ennek az egész rémálomnak vége lesz.
Igyekeztem elhajolni a csontos fickó támadásai elől, bár elég nehezen tudtam csak meghátrálni. Az áll igazgató igen hevesen támadott és a csont tüskék csak nehezítették a helyzetemet... Kézjel sorozatba kezdtem és a végén chakrát pumpáltam a lábamba és egy legalább tíz métert ugrottam hátra egy elegáns hátra szaltó kíséretében. Amint odaértem a teknőshöz és még mielőtt a technikámat végrehajtottam volna visszaküldtem a saját világába! A hatalmas pukkanás és nagy füst pont kapóra jött. Ekkor mondtam ki a technika nevét: Futton: Kōmu no Jutsu // Szilárd köd technika!
A technikába most egy nagyobb mennyiségű chakrát adok bele, mert azt akarom, hogy az egész csatateret lefedje, majd mindent elsavasítok amennyire csak tudom és várom a hatást!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Május 22 2013, 20:43

Az ellenfeled villámgyorsan támad rád, de azért még sikerül elmenekülnöd előle. Viszont az egyik mozdulatával a férfi alkarján lévő csont felsérti az arcodat. Ezt követően ugrasz vissza a teknősödhöz. Ha lenézel rá, akkor láthatod, hogy eléggé megviselte a harc a két shinobi ellen.
A levegőben vagy, amikor egy pukkanás kíséretében eltűnik az állat, majd a keletkező felleget kihasználod arra, hogy létrehozz egy technikát. Amint kileheled a savfelhőt, újabb meglepetés ér. Egy hirtelen támadt széllöket elfúj téged és a technikád is. Az egyik épület tetejének csapódsz, de sérülés nélkül érkezhetsz meg, ha odafigyelsz magadra. Ezt követően a két testőr utánad iramodik. Pár pillanat alatt már ott is vannak előtted, majd koporsók jelennek meg mögöttük és szívják be őket. Az Edo Tensei zombik eltűntek. Viszont az igazgatónak is nyoma veszett.
- Mit csináltál te hibbant? - kiált rád Kagura, amikor megjelenik melletted a tetőn.
- Nem ez volt a dolgod! Most nézd meg mit csináltál! Nyugodtan átvehettem volna a börtön irányítását és békésen megúszom a háborút. Erre tönkre teszed a helyet és a rabokat egy másik komplexumba fogják szállítani. Én meg mehetek majd harcolni... Utálom amikor ilyen izgága mitugrászokat küldenek hozzám. - mérgelődik a kunoichi, majd magadra hagy, hogy mentse, ami még menthető.
Amint visszatérsz a faludba, a vezető magához hívat. Nem kapsz letolást a küldetésért, bár leginkább az lehet az oka, hogy kiderült mi folyt Hōzukijō-ban.


//Gratulálok a küldetés befejezve! +26 chakra és 10.000 Ryo üti a markodat.//

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Itanashi on Vas. Márc. 23 2014, 19:21

Fukasaku 

Itanashi csak állt, tekintete az álarc mögül a nagy ablak felé terelődött. Az ablak üvegein túl a börtön hatalmas udvara volt látható. Az udvar üresen állt. Itanashi lassú sétába kezdett. kisétált az ajtón, majd lefelé a lépcsőn eljutott a főépület kapujához. Kinyitotta a dupla ajtót, majd hátrakulcsolt kezekkel lassú tempójú sétába kezdett. Mindeközben gondolkodott. 
- Obotsu. Vajon miféle hatalom lehetett a kezében? Az a védelem... - kezeit maga elé emelte - Talán az én védelmemnél is erősebb. De hogy csinálhatta? Mi a titka? - elmélkedett. 
A séta hosszú volt, azonban nem kapott választ. A titkok hordozója az éjjel meg fogja látogatni az ifjú papot a börtönben, hisz találkozót beszéltek meg estére. Fontos dolgokról kell beszélniük. A börtön csupán az első lépése volt az Új világ eljövetelének. Még sok feladata van a papnak, azonban a folyamat már elkezdődött. Itanashi hatalmas lépést tett meg célja érdekében. 

A pap visszatért a létesítménybe, majd a nagyterembe sétált. Egy hatalmas asztal állt a szoba közepén. Itt tökéletes lesz a beszélgetés. Itanashi készen állt Obotsu fogadtatására. Ő maga sétál a kapuhoz, hogy beengedje őt a chakrafalon keresztül, amely láthatatlanul óvja és védi mindazt, ami benne van. És kegyetlenül megtöri azt, aki ki akar jutni belőle. Mikor megérkezik Obotsu, Itanashi egy pecsétet helyez rá, hogy a csuklyás férfi át tudjon menni a falon mindenféle sérülés nélkül. Körbevezeti őt a nagy udvaron át a vezetői épületbe, majd a nagyteremben ülteti le, hogy beszélhessenek. 

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Fukasaku on Vas. Márc. 23 2014, 20:20

A csuklyás alak mintha magával hozta volna a természet nagy hatalmú energiáit. A vérbörtönt megközelítve nyomában viharfelhők gomolyogtak s óvatosan követték a férfit. Nem ő kreálta ezeket az égen cikázó sötét képződményeket de mégis mintha a részeként mozogtak volna együtt vele. Ahogy közeledett az ormótlan nagy épülethez melyet egy furcsa hullámzó energiára ölelt körül, majd megpillantotta vendéglátóját ki már a falon kívül vendégét.
- Itanashi! - szólt oda társának – De rég láttalak már, bár látom sikerült elfoglalnod ezt a kócerájt! Mi ez a mező, előlem nem rejtegethetsz ilyen dolgokat remélem tudod! - ült ki egy idétlen vigyor Obotsu arcára egy kacagást kísérve, amint taszított egyet a társa vállán és átléptek a védő falon. 
Itanashi a börtön udvarán kísérte végig, bár az odabenn a szemük elé táruló látványtól Obotsu nem nagyon jött lázba, inkább ahová következőnek betértek a nagyterembe melyet egyfajta tárgyaló szobának is lehetett volna nevezni. A férfi körbejárta az asztalt kezét végighúzva az öreg fa mintázatán, majd egy szék mögé állt s arra könyökölve mérte végig maszkos társát.
- Úgy érzem barátom, valamiről nagyon szeretnél velem beszélni. - forgatta körbe tekintetét hátha valami érdekeset pillantana meg majd egy a falon csüngő képen akadt meg a szeme s folytatta - Csak hogy tudd és mivel ismersz, az idő pénz a vérdíjak pedig nem várhatnak. Pénzem van, márpedig időm az nincs sok, szóval fogjuk rövidre. Mit akarna tőlem a Vérbörtön ura?
avatar
Fukasaku
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Béka remete
Chakraszint: Myōboku hegy békáinak összegsége.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Itanashi on Vas. Márc. 23 2014, 21:06

A két gyilkos csendben sétált végig a kövekkel kiépített udvaron. Az épületek körbevették őket, halkan figyeltek, némán álltak.
A pap mindvégig a csuklyás mellett sétált, nem is sietett, nem is lassított. A hatalmas ajtón belépve továbbsétáltak, majd végül elértek a nagyterembe. Obotsu egy szék mögött állt meg, miközben Itanashi a csuklyással szemben lévő széken helyet foglalt. 
- Valóban. A tervünk kezdetét vette. A Hozukijo irányítása csupán a kezdeti fázis. Sok munka lesz vele, Enraku kutyái állandóan a nyakamban fognak loholni. Ezeket az apróbb kártevőket majd én kiirtom. Azonban úgy tűnik, Enraku bízik bennünk. legalábbis a helyettesei, már aki él - gondol vissza Enrkau jobbkezére, aki már mélyen a föld alatt fekszik, darabokban. - hamarosan eljő az idő, hogy felfedjük valódi céljainkat és terjesszük az igét, hamarosan itt az idő, hogy a változás szele elsodorjon mindent eme Földről és helyére egy új világot építhessünk. Enraku hamarosan a miénk lesz. Míg el nem jő az idő, erősödnöm kell. Ezért is hívtalak ide.
Itanashi felkelt a székéből, majd lassú léptekkel sétált az egyik ablak elé, Obotsunak háttal, kezeit ismételten hátrakulcsolva. 
- Már a fogadónál való találkozásunkkor is tudtam, te vagy az, akire szükségem van. Mirubi nem tévedt. Áruld el nekem, milyen technika segítségével voltál képes megszökni a lángoló gerendák és a robbanás ötvözte pusztításból? Miként élted túl a fogadó felrobbanását? Az erőd felbecsülhetetlen, az én tudásszomjam éhezik. Az erő, amellyel elkerülhetted a robbanást csak olyasfajta technika lehetett, amely tökéletes védelmet biztosíthat a számodra. Én magam is rendelkezem egy efféle technikával, azonban kíváncsi vagyok, te milyen védelemmel vagy felruházva.
Amennyiben Obotsu felel kérdésére, a pap figyeli és memorizálja minden szavát, az apró részleteket, a mozdulatokat, mindent, amit a férfi a védelméről mondd. 
Amennyiben nem felel, Itanashi arra kéri, hadd mérje megint fel a férfit, azonban most csak annyira, hogy képes lehet megsebesíteni az ő védelmét. Erre a próbára Itanashi az udvart választja, ahol Obotsu-t már várják a földből készült másolatok, míg a pap a fölöttük lévő erkélyről szemlélné a harcot.
A klónok annyi feladatot kaptak, hogy puszta kézzel rontsanak rá a csuklyás férfira, és földből készült testükkel próbálják meg a lehető legnagyobb sérülést okozni a férfinak, már amennyiben sebezhető.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Fukasaku on Vas. Márc. 23 2014, 22:11

- A tervek a tervek. Mindig a tervek, egyszer azért cselekedhetnénk spontán is hátha az többre vezetne mint a több napos felkészülés. - próbálta kicsit csendesíteni papi barátjának heves szavait – Enrakun nem kell rágódnod, sem annak a gyáva kutyáin, amíg a térségben vagyunk nem hinném, hogy ide mernének merészkedni. De biztos vagyok benne hogy tudnak a mozgolódásainkról. - sütötte le a tekintetét a díszes asztalon pompázó selyem terítőre. Beszélgető partnere felállt székéből, s egy ablakon keresztül szemlélte mondhatni vadonatúj lakhelyéről a kilátást s mondandójába kezdett. Obotsu arcára ismét kiült egy fura vigyor mely kíséretében válaszait nyújtotta Itanashi kérdéseire.
-
Szóval erre volnál kíváncsi. - igazította meg magán köpenyét majd a férfi mellé sétált – Meg kell hagyni, kevesen ismerik ezt a technikát, és maga az alkalmazása sem gyerekjáték. Ez a technika nem más mint a Ninpo: Mizu Kawarimi technika, egyszerűbb nevén víz testcsere. Nem vagy te olyan bolond hogy ne tudd miként szabadultam ki, több sütnivaló van benned mint amit megmutatsz magadból, Itanashi. Ez a technika képessé tesz arra hogy akár egy bezárt ajtón is észrevétlenül be tudjak szivárogni, ez tesz ahogy említetted tökéletesen sebezhetetlenné megteremtve a tökéletes védelmet. - fejezte be mondandóját látszólag Obotsu majd össze érintette két kezét. 
Teste lassan átlátszóvá, folyékonnyá vált mintha egy ember alakú tócsa ácsorogna a vérbörtön nagytermében. - És nem csak ez az egy képessége van ennek a technikának. - A férfi az asztalhoz sétált majd egy az azon heverő késhez nyúlt s egy lendülettel lecsapott a saját karjára. Obotsu kézfeje egy az egyben elvált testétől és mint egy nagyobb vízcsepp csapódott a kő padlóba. - Figyelj! - utasította a papot. A férfi karja lassan látható lüktetésbe kezdett majd vissza nyerte ugyan azon, eredeti kinézetét. Kézfeje mintha semmi sem történt volna formálódott meg a testét alkotó vízburokból, s teste újra hús vérré változott. - Ám meg van ennek a hátulütője is ha a hatalmas hőtől a víz párologni kezd. - fejezte be a kis bemutatót egy elrettentő példával amint felhúzta lábán ruháját, s egy két tenyérnyi égett heg köszönt vissza az ablak mellett álló szerzetesre.
-
De mond csak Itanashi. Ez a tudás lenne az melyet keresel? E miatt hívattál mond?
avatar
Fukasaku
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Béka remete
Chakraszint: Myōboku hegy békáinak összegsége.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hōzukijō - kezdetek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.