Katsumi Kawachi

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Júl. 04 2016, 12:32

Szép, szép! Ez most meglepően jól sikerült, ügyes vagy!
Elfogadva. 

+5 Chakra és +1 TJP. 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szomb. Szept. 03 2016, 16:03

Tanulni kívánt technika:
Junsui Kai


Egy igen különleges víz elemű technika. Magas szintre fejlesztve kiváló védelmet, és egyaránt fegyvert jelent a használójának. A ninja képes a teste teljes felületén, egy ragadós folyadékot kiválasztani. Egyfajta láthatatlan burkot képezve ezzel maga körül. Ezt a réteget képes kiterjeszteni is, és így egyfajta pajzsként funkcionálva képes felfogni a felé irányuló fegyvereket, legyen az akár dobó akár kézifegyver. A penge megakad a vastag ragadós anyagban, és így a ninja megússza a támadást. Ugyanakkor a kezébe, vagy a lábába koncentrálva a nyálkát, képes kisebb korongok formájában ki is lőni azt a használó. A korongok nagy sebességgel repülnek, és komolyan akadályozhatják az ellenfelet, vagy oda is ragaszthatják a szilárd felületekhez ha tökéletes a találat.


Magyar név: Víz Pajzs Lövedék
Típus: Támadó, Védekező
Besorolás: A rangú
Chakraszint: 230
Időben elhelyezés: "Zivatar" után, már háborús előjelekkel


Küldetésen, ahol a gyerekeket kellett megmenteni, mert a szülők szokásává vált a nagy kekkei genkai kiírtása után, hogy a vérörökséggel rendelkező gyerekeket a hegyre hozták és itt hagyták, ami aztán átalakult egy olyan szokássá, aminek senki nem tudja az eredetét megtanultam a vízostor technikát. Most a szobámban ülök és olvasom Katsumi Kaima könyvét. Nagyon érdekes, amiket a különböző elemi pecsétekről ír. Nem tudom hogyan, de rájött valamire, ami csak az ő korában kezdett el fejlődni. Az Uzumaki klán, róluk Eisuke mesélt, volt a legtöbb pecsét technika ismerője és a legtöbb pecsétnek a mintáját is ők fejlesztették ki. Ha az ember megfigyeli a különböző pecséteket és részletesen megfigyeli, akkor észreveszi, hogy a pecsétek alapja azonos, csak annyiban különböznek, hogy az elemet kódoló részben különbözik. Ekkor Eisuke jön a szobámba, hogy szóljon, hogy kész az ebéd és utána szeretne valamit mutatni. Az ebéd finom volt, a lányok, mint mindig, most is kitettek magukért, mi megköszöntük és egyből a kert végébe mentünk.
- Gyűlnek Kiri felett a felhők, valami készül, így arra az elhatározásra jutottam, hogy elkezdelek képezni, most tanítok neked egy technikát, aminek a neve Junsui kai //Víz pajzs lövedék. A szinteden nem szabad problémát okoznia, még ha ez egy A szintű technika, amennyi chakrád van simán meg tudod tanulni és használni. Magyarázni nem fogok, inkább megmutatom, vagy annyira ügyes, hogy magadtól is rágyere az elméletre.
Annyira már ismerem a chakraelméletet, hogy ránézésre meg tudjam állapítani, hogy egy technikának milyen elméleti háttere van, de mondjuk egy kis magyarázat jó lenne. Eisukén láthatóan nem történik változás, de aztán néhány pillanat múlva érdekes kérést fogalmazott meg.
- Dobj meg egy kunai-jal!
Nem szokásom gondolkodni, így elő is vettem a kést, majd teljes erővel megdobom a tanáromat, aki nem is lepődik meg azon, hogy csak úgy bármiféle kérdés nélkül cselekedtem. Furcsa látvány, ahogy a hegye pár milliméterre a bőrétől megáll a levegőben, majd Eisuke megmozdult és a tenyeréből egy korong alakú lövedék indult meg felém és találta el a jobb kezemet és a földre lök és le is tapaszt. Máris van egy ötletem, hogy mi történt, amikor a lövedék szétoszlott azzá, ami. Egyből rájövök a technikai háttérre. A technika a henge no jutsu chakra testfelületi irányítását veszi alapul, amikor a testfelületen irányított chakra éri el a hatását. Víz elemű technika kell legyen, és a testfelületen létrejön egy vízpajzs, ami szinte áthatolhatatlan védelmet biztosít. A tanketsu pontokon kell kiereszteni a víz elemű chakrát, ami levegőt érve megszilárdul. Orvosi ismereteimet és a chakraelméleti tudásomat felhasználva könnyen rájövök arra, hogy itt a tanketsu pontoknak nagy szerepe lesz a dologban, ahogy a bőr pólusainak is fontos szerepe van az izzadságban, mert a technika körülbelül úgy jöhet létre, ahogy az ember izzad. Kétféle módot is kitaláltam. Az egyik, amikor az elemi chakrát a bőrfelületen hozom létre és ott szilárdítom meg, míg a másik, hogy a víz chakrát már a bőr alatt létrehozom, de már csak akkor szilárdítom meg a chakrát, amikor már kikerült a levegőre. Az utóbbinál lényeges a figyelem, mert ha idő előtt szilárdul meg, akkor komoly problémáim lehetnek. Ha pórusaim elzáródnak, akkor levegő sem jut el a szervezetembe és a legkisebb problémám némi pattanás lesz, mert a területtől függően a bőr is elhalhat és komolyabb gondok is kialakulhatnak belőle.
Amíg a technikán gondolkodtam azt vettem észre, hogy Eisuke itt hagyott, rám bízva a haladás menetét. A chakrairányítás, az elemi chakrairányítást kevésbé ismerem, de a henge no jutsuból hozom létre az ötletet. Gondolatban három lépésre osztottam a technikát, első a víz létrehozása, a második a testfelületre juttatás és elosztás, a harmadik pedig a megszilárdítás. Első körben egyből a bőr alatt össze tudtam gyűjteni a chakrámat és a kijuttatás is sikerrel járt, de az simán lefolyt rólam. Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy valamit nem jól csinálok. Sajnos nem vagyok szenzor, mert akkor tudnám, hogyan lehet megkülönböztetni az elemi és sima chakrát, de így csak az érzékemre és a gyakorlatomra hagyatkozhatok. Végig gondoltam a kézpecséteket és úgy éreztem, hogy majom pecsét lenne a legalkalmasabb arra, hogy a technika létrehozásában segítsen.


Madár (Tori)- villám elem, nagy mennyiségű chakra sűrítés és chakrastabilitást adó kézjel
Ökör (Ushi)- víz és tűz elem, nagy erőt és nagy tömeget képviselő technikáknál használják
Ló (Uma)- Yang feloldáshoz, madárhoz és az ökörhöz hasonló, de a chakra sebességét is fokozza
Vadkan (I)- elemtelen, Yin chakraműveletekhez
Tigris (Tora)- tűz elem, legnagyobb halmozó és aktivizáló erő
Majom (Saru)- víz elem, nagy halmozó erejű, chakrakontroll könnyítése
Kutya (inu)- szél elem, ami esetében ritka, nagy gyorsaságot igényló technikáknál, nagy aktivizáló erő
Kígyó (Mi)- föld elem, leginkább a mennyiségért, lassabb irányítás --> pontosság
Nyúl (U)- mértékletesség és a kiegyensúlyozottság, sok technikába megtalálható
Sárkány (Tatsu)- tűz elem, fokozott aktivizáló és halmozó hatása miatt
Patkány (Ne)- elemtelen, Yin- Yang chakra együttes használatához
Kos (Hitsuji)- chakra és a test közötti kapcsolat kiaknázásában, így meditációban és érzékelésben használják


Nem sok sikertelen próbálkozásom volt eddig, de a Majom nagyon jó választásnak tűnt, ugyanis egy olyan pecsétről van szó, ami a víz elemhez köthető és nagy mértékben segített a chakrakontrollban. Újabb gondolat futott át a fejemen, ami talán további segítség lehet a technika tanulásánál.
- Alapvetően két chakra irányítási módot használok itt, az egyik a chakra testen belüli irányítása, amivel gyakorlatilag a testemben irányítom a chakrámat szétoszlatva az egész testben a felszínhez közel, ezt tanultam meg a shunsin no jutsuval is, hiszen ott is egy megadott területre kellett a chakrát irányítanom, most a megadott terület gyakorlatilag az egész testemet fedő bőr alatti rész. A technika következő lépése a chakra tesfelületi irányítása, amikor a chakra érintkezésbe került a levegővel, így létrehozva azt a bizonyos folyadékot, majd megszilárdítom és gyakorlatilag a technika kivitelezése kész, ezt tanultam meg a henge no jutsu segítségével is.
Nem volt senki a közelemben, így nem nagyon érdekelt a hangerő és ha lenne is, a saját kertembe vagyok, Eisuke nem alszik, így felkelteni sem tudnám. Több próbálkozásom is volt, de valamiért azon kívül, hogy a víz szinte kifolyt belőlem. Gondolkozom és rá kellett jönnöm, hogy rossz módszert választottam. A korábban átgondolt verziók közül az utóbbival próbálkoztam, vagyis már a bőröm alatt létrehozott vizet juttattam ki a tanketsu pontjaimon, amit már nem tudtam megszilárdítani, viszont, ha csak az elemi chakrát oszlatom el a bőrfelületen és utána hozom létre a vizet, ami megszilárdul, akkor lehet, hogy jobban járok. A gyakorlás innentől kezdve már nem okozott komolyabb problémát. ugyan kellett néhány óra mire sikerült elsajátítanom.Ekkor Eisuke kiálltott, hogy kész az ebéd. A chakra műveleteket már alaposan megtanultam, mind az akadémián, mind a kenjutsu tanulások során, így nem volt nehéz a test teljes felületén szétoszlatni a víz elemi chakrát, majd a tanketsu pontokaon kieresztve létrehozni a védőréteget. Ugyan a technika egyik fele kész, viszont még van egy másik felhasználási módja, amikor támadásra használom, de hát az ebédidő szent és sérthetetlen. A levest megettük és Eisuke megkérdezte, hogy meddig jutottam. Elmondta, hogy a technika első része, amikor védekezésre használom már megy, ugyan volt némi gondom, hogy a chakrát vagy a vizet kellene kijutatnom a tanketsu pontokon, de végül az előbbi lehetőség mellett döntöttem, de a támadást már csak az ebéd után fogom megtanulni. Elmondtam, hogy a technika támadó verziójához a testen kívüli önálló irányítását gondolom, mert nem tudom irányítani a lövedéket, ahogy egy kunait sem, ha csak nem kötök hozzá egy drótot. Eisuke egy kicsit kiegészített.
Ebéd ezzel el is fogyott, így visszatértem a kertbe gyakorolni. A Technika védekező részét már elsajátítottam a délelőtt, így már csak a kilövésre kellett időt szánnom. Ez már nem ment olyan könnyen, hiszen ha a pajzs anyagát használom arra, hogy a korongot elhajítsam, akkor körülbelül három dobás és a pajzs teljesen elfogy. Rá kell jönnöm, hogyan tudom a pajzsból anélkül kiválasztani a támadó korongokat és fenn tartani a védelmet, mindezt egyszerre. Újra elolvastam a tekercset és rá is jöttem, hogy mi ebben a nehéz. Nem elég, hogy a lövedék anyagát szinte azonnal pótolnom kell a chakrámmal, hanem ezt egyszerre kell megtennem a lövedék, vagyis a chakra, kiválasztásával és a kilőtt chakratömeggel való kapcsolattartást, hogy az ne essen darabjaira mielőtt célba ér. Ez szép és jó, mert legalább elméletben tudom, hogy mit kell csinálnom, de gyakorlatban sokkal nehezebb. A víz chakrával már elég gyakorlott vagyok, viszont kevés olyan technika van a birtokomban, ami ennyire összetett technika tudást igényelne, hogy egyszerre kelljen fenntartani a testfelületi irányítást és a testen kívüli irányítással való mozgatást, ahol a chakrámmal kell kapcsolatot tartanom a létrejött technikával. A chakra testen kívüli önálló irányításra ott van a mizu bunshin, a chakra testem belüli irányítására a gousuiwan no jutsu, a mizu bunshinhoz hasonló technika még a mizo no muchi, ahol még bejátszik a formai manipuláció is. Átgondolom az eddig tanult elemi technikáimat, majd rájövök, hogy erre még gyúrnom kell. Nem baj, chakrám még van bőven, így a pecsétek után létrehozom a korábban megtanult víz pajzsot a testem körül és aztán lendítve a kezem, miközben figyelek a chakrairányításomra, eldobom az első lövedéket. A siker látványos, de aztán gyorsan el is illan, mert amíg a lövedéknek a chakrafolyamát fel tudtam tartani, addig elvesztettem a pajzs feletti kontrolom és az mintha vízzel öntöttek volna le egyszerűen lefolyt rólam és a korong is, ahogy szilárd felületre érkezett egyszerűen szétfolyt. ~Mi történt?~ Rá kellett jönnöm, hogy annyi mindenre akartam figyelni egyszerre, többre, mint kellett volna, hogy elvesztettem a koncentrációmat. Újrapróbálkozta, de az eredmény nem sokkal lett kielégítőbb. Most sikerült megtartanom a víz pajzsot, viszont a pótlás már nehezebben ment. Ugyan a tippelt háromnál több lövedékre futotta a víz pajzsból, mert valamennyire sikerült a pótlás, viszont jó néhány körbe tellett, mire a két folyamatot, a pajzs megtartását és a lövedék által keltett lyuk pótlását sikerült elsajátítanom. Éppen elfogyott a chakrám, amikor valaki szólt, hogy kész a vacsora. Észre sem vettem, hogy ennyire elment az idő és ennyire elpazaroltam a chakrámat. Mivel értelmetlen lett volna folytatni a gyakorlást, ma már annyit tudtam tenni az előrehaladásom tekintetében, mint a ponty a vágódeszkán. Pontosan tudtam, hogy a technika tanulás rengeteg erőfeszítést igényel, és rám nem mondhatjuk, hogy nem kellett még felemelnem nehezebbet, mint egy evőpálcika. Minden technikát, amit ismerek, magam erejéből tanultam meg vagy egy mester kezei alatt, de a valódi munkát nekem kellett elvégezni. Beérve a lakásba megérzem a finom étel illatát, majd leülök az asztalhoz, ahol másodpercek múlva már ott is az étel és mindenki szedhet magának. Nagy adagot szedek, majd いっただいます // jó étvágyat kívánsággal enni kezdtem, amit aztán mindenki követett. Csöndben ettük az ételt, alig néhány szó hangzott el az asztalnál, majd mindenki ment a dolgára. Én fáradtan a szobámba mentem, majd egy pár perc fekvés után zuhanyozni tértem és egyéb esti teendőket elvégezve az ágyamba feküdtem. Pár perce fekhetek az ágyamba, amikor kopognak, majd válaszra sem várva megjelenik Eisuke és néhány tippet ad a technikámhoz és távozik. Az éjszaka álmatlanul és nyugodtan telik el, olyan szinten kimerítettem a chakrám és ezzel a testi energiáimat, hogy mint egy fa fekszem az ágyamba és reggel abban a pozícióban fekszem, amiben az este elaludtam. Reggel már az ágyam mellett várt a reggeli, amit megettem, majd kinézve az ablakon rá kellett jönnöm, hogy esik az eső, mintha ez valami világrengető felfedezés lett volna. Mindegy, a víz shinobija vagyok, egy kis eső nem tántorít el attól, hogy ma délelőtt elsajátítsam a technikát. Felkapom az esőkabátomat és a kertben lévő kisházhoz megyek. A háznak van egy kis előtere, így oda állok. Elég lesz, ha a technikával nem fürdök be, nem kell, hogy az eső is verjen. Felvettem a pozícióm, a ház előterében, majd elmutogattam a technikához szükséges pecséteket és létrehoztam a pajzsot, amit már tegnap sikerrel megtanultam. ~Most kezdődik a neheze!~ Gyorsan átgondoltam a tegnap tanult elméletet, gyakorlatot és Eisuke által közölt segítséget, majd neki is kezdtem a gyakorlásnak. A tegnapi dolgok továbbra is meg voltak. Hol a pajzsot vesztettem el, majd a lövedékek estek szét. Dél előtt végül sikerült elsajátítottam a három chakrairányítás egyszerre használatát, pajzs pótlása, pajzs fenntartása és a kapcsolat fenntartása a lövedékkel. Délig még tovább gyakoroltam, amíg Eisuke nem szólt, hogy kész az ebéd. Bólintottam, majd megindultam a házhoz, ahol megebédeltünk, én azzal a tudattal, hogy végre sikerült.


A hozzászólást Katsumi Kawachi összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 16 2017, 17:40-kor.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Szept. 04 2016, 18:25

Még egyszer ennyit kérek, nem muszáj komoly elméleti részeket beleírni de ez egy komolyabb technika. Főleg egy Oninjelölttől várok többet ^^
+ Nem értem hogy ez miért tartozna Augusztusra, amikor Szeptemberben nyújtottad be az élményt? O.o

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Vas. Okt. 09 2016, 20:34

Akkor beadnám újra, remélem, hogy még tudom szeptemberre elfogadtatni, mert nem írtam azóta élményt és igazából nem lett elutasítva szeptemberre, így arra kéne számítani.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. Nov. 28 2016, 09:33

Denpo Sekka // Távoli villám
A használó a földre csap, majd a föld alatt indít el egy erőteljes villámot az ellenfél irányába. Ha betalál, addig sokkolja a célpontot, amíg el nem ájul.

Típus: Támadó
Besorolás: B rangú
Kézjelek: Nyúl, Patkány, Ló, Ökör
Chakraszint: 300

Körülbelül tíz napja szálltunk partra Kumogakure partjainál, ahol elsöprő győzelmet arattunk. Természetesen nekünk is voltak veszteségeink, de a látvány, hogy ellenségeink fejvesztve menekülnek, megérte. Arra nem kaptunk parancsot, hogy akivel találkozunk azt öljük meg vagy fogjuk el, bár a sérülttel többet kell foglalkozni. Sajnálatomra nem nagyon volt lehetőségem találkozni az ellenséggel, egyetlen nőt találtunk, aki komolyabban meg tudott sérteni, de hála az orvosainknak be tudták gyógyítani még azt a mély sebet is, amit kaptam. 10 napja vagyunk a kontinensen és én a sérülés miatt eddig nem tudtam mit csinálni, amikor eszembe jutott a tekercs, amit az első villám technika tanulásánál kaptam. Azóta nem nyitottam ki, hogy Eisuke nekem adta a tekercset. Emlékszem a szavaira "Amíg nem gondolod, hogy meg akarod tanulni, addig ne nyisd ki. Ha rám hallgatsz, akkor nem a hajó úton akarod elsajátítani." Mivel nem ismertem, hogy milyen technika volt a tekercsben, így hallgattam rá, most viszont úgy érzem, hogy eljött az idő.
Kézpecséteket mutatok, majd néhány másodperc múlva megjelenik a kezembe az a bizonyos tekercs. Ha kívül álló látná, akkor lehet, hogy furcsán nézne rám, de egy saját technikát használtam, amivel képes vagyok a chakrámmal megpecsételt tárgyakat magamhoz idézni, az idéző technikához hasonlóan, ahol egy állati segítőt tudok magamhoz hívni. Felbontom a tekercsen lévő pecsétet és kibontom azt. A sátramba hangosan olvasni kezdem a technika nevét.
- Denpo sekka // Távoli villám B szintű technika, aminek során a használó a földre csap és erőteljes villámot indít el ellenfele felé, ami célba érve addig sokkolja az áldozatot, amíg az el nem ájul. A technika a chakra testen kívüli tárgyban való mozgatás alapján működik, mint az akadémián tanult Láthatatlanság köpenye technika. A technikához három kézpecséttre van szükség ezek a Nyúl, Patkány, Ökör, Ló. Nyúl feladata a mértékletesség és a kiegyensúlyozottság fenntartása, a patkány a yin- yang chakra együttes használatát teszi lehetővé, az ökör a nagy erőt és nagy tömeget képviselő technikáknál használják, míg a ló a chakra sebességét fokozza. Érdekes módon a madár kézpecsét nem jelenik meg a technikánál, pedig a villám elem alapvető kézjele, a ló viszont pont megfelel a technikához, hiszen a sebesség fontos a technikánál.
Tovább nem olvastam, mert nem már mindent tudok és amit még nem, azt később is elolvashatom vagy kitalálhatom. Ahogy olvastam a leírást rá. A láthatatlanság köpenyéhez hasonlóan itt is volt egy közeg, ami a technika médiumaként szolgált, a föld, amin átvezetem és az ember, aki végül a technika elszenvedője lesz.
Elolvasva a tekercset felkeltem az ágyamról, majd kisétálva a tengerpartra pecsételésbe kezdtem, mire három víz klón emelkedett ki, akikkel arrébb sétáltam, majd magam körül háromszög alakban felállítottam magam körül különböző távolságban, majd elmutogattam a technikához szükséges kézpecséteket, nyúl,patkány ökör, ló, és a földre csaptam. Egyetlen eredménye az lett, hogy a a tenyeremből villámok csapódtak ki, aminek a hatására a föld "megégett". ~Mi lehet a hiba?~ Átgondolva a dolgot rá kellett jönnöm, hogy nem belevezetni akartam a földbe a chakrámat, hanem "megrázni" a földet, ami nem ugyanaz. Újra kézpecsétekbe kezdtem és ezúttal sikerült elérnem, hogy a földbe menjen a chakrám, de körülbelül 30 centit tett meg, amikor egy fűszálba kivezetődött és kisült. Megint egy olyan hiba, amire rá kellett jönnöm, hogy mi okozta a problémát. Most már a földbe vezettem a chakrám, viszont onnantól kezdve nem irányítottam, így fordult elő, hogy az "áldozatom" a fűszál lett. Még kétszer próbálkoztam, az egyik esetben már egy fűcsomót sikerült megégetnem, majd egy ijedt egér lett az áldozat, igaz ő csak elájult. A próbálkozások több dologra is rávilágítottak. Egyrészt, hogy nem jó a chakrairányításom, másrészt kevés chakrát ölök a technikába. Újra elmutogattam a pecséteket, majd a földre csaptam. Ugyan a távolság körülbelül a duplájára nőtt, de chakramennyisége most már elég volt, mert a villámok elég komoly kárt okoztak a természetben a kisülés helyén. Még három próbálkozás kellett ahhoz, hogy az első klónt kiiktassam. Onnantól kezdve a másik két klón megtámadása már sokkal könnyebb volt. Újra létrehoztam a klónokat, majd külön- külön különböző irányú mozgást végeztettem velük. Az első velem párhuzamosan mozgott, majd a következő tőlem elfele mozgást végzett valamekkora szöget bezárva, a harmadik tőlem elfelé mozgott, míg a negyedik és az ötödik felém mozgott, a mozgásuk sebessége volt ugyanakkor más, mert míg a negyedik csak felém sétált az utolsó már futva közelített felém. Körülbelül negyedóra gyakorlással sikerült elsajátítanom a technikát, hogy már minden irányból és sebességgel mozgó ellenfélen létre tudjam hozni. Miután ezzel végeztem elvonultam a sátramba és felkészültem a hamarosan kezdődő műszakomhoz. A következő napokban ha volt időm tovább csiszoltam a technikát, amivel még pontosabb és precízebb támadást tudtam indítani.

//Mesélőt megkérem, hogy ellenőrizze le az előző tanulásomat is vagy tegyen vele valamit, mert már régóta várok//
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Nov. 28 2016, 16:46

Üdvözletem!


Nos, elolvastam mind a két irományt, és a következőkre jutottam.


Junsui Kai 
Mivel a technika nem igényel sok chakrat, annál inkább több chakrakontrollbeli képességet, s szinte tökéletes formázást. Épp ezért van a besorolása A szinten. Ugyan kieresztei a bőr felszínére az elemi chakrat és azt megszilárdítani ugyan nem nagy dolog egy A szintű shinobinak, nem ennyire egyszerű a technika. Maga a különleges anyag, mely a suiton egy továbbfejlesztett, chakraval kevert egyvelege, nem jön elő csak úgy magától. Mivel kawachi nem rendelkezik az Elfogó szirupmezővel, így számára a ragadós víz kifejlesztése is órákat vehet igénybe. Ezután kell az adott tenketsupontjain átvezetve a bőr felszínére vonni a chakrat, majd megszilárdítani azt. Ez a része stimmelt már. 
A támadó gyakorlás azonban még egy oldalnyi bővítéssel szeretném (más színnel jelölve), hogy megvalósulhasson, mert azért nem egy hétköznapi dolog. Meg kell tanulni a páncélból kiválasztani és elválasztani a chakrat, majd elhajítás utáni is fenntartani a kapcsolatot, hogy az huzamosabb ideig is kitarthasson. Ezt két sorban sajno nem lehet megemlíteni.
A kézjelek leírása nélkül az iromány nem éri el sajnos a minimum követelményt, s ahogy fentebb említettem, egy A besorolású technikáról van szó.

Denpo Sekka
A történet elhelyezésében jó, a technikai magyarázat, kézjeles része elfogadható, de sajnos a technika működése ennél, ha nem is bonyolultabb, több időt és koncentrációt követel, főleg egy olyannál, akinek az elem még közel sincs "jártasabb" szinten. Két teljes oldalnyi (tehát nem párbeszédes résszel, elvégre sokat nem is beszélgettél társaiddal) leírást szeretnék még kérni bővítésként, mivel hosszúsága korántsem megfelelő. Bármilyen szintű is a technika, egy oldallal nem lehet sajnos elintézni. 


Amennyiben megvannak a kért bővítések, jelezz itt és egy Pm formájában is, és megnézem. Addig sajnos a két technikát még mindig nem tudom elfogadni.


Madara
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. Jan. 16 2017, 17:52

A Junsui kai tanulásomat bővítettem, egyelőre a másikra még nem volt indulásom
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Jan. 16 2017, 23:03

Szép estét!


Junsui Kai
Nos, a kért bővítés sikerült (ugyan nem épp a jó étvágyat japán megfelelőjére voltam igazán kíváncsi, -s ha valaki egy oldalas bővítést kér, akkor nem kötelező sorokra pontosan egy oldalt írni, nyugodtan lehet többet is-, hanem a technikai részére, de valamilyen módon meg lett fogalmazva a szükséges chakrairányítás alapmódszere). Vegyük úgy, hogy ez egy olyan család, ahol a szeretteink lefekvés után kopogtatnak, s látnak el minket jó tanáccsal, melyeket nem is fogalmaznak meg igazán, mégis, ezen jó tanácsok másnap nagyon is jól jönnek. A logikai buktatóidat sajnos még mindig nem tudtad legyűrni néhol, tehát ha valaki nem képes egyszerre kontrollálni a lövedékeket, s közben a kiszakított chakrat azonnal pótolni (ilyenkor például jól jöhet, ha a lövedéket is lassan hozod létre, s akkor a kitöltendő résznek is több ideje lesz regenerálódni), de mégis a vártnál több lövedéket hozott létre. Az efféle részekre próbálj meg a jövőben figyelni, mert a bukásokkal nem jár a vártnál jobb eredmény.
Nem ragozom tovább, azonban mivel a technika másodjára lett javításra felkérve, így az elfogadással csak a technikát kapod, plusz chakra nem jár most érte. 
Felírhatod a technikát, de a játéktéren még csak alapszinten tudod alkalmazni, 3 lövedékkel. 


Denpo Sekka
Rendben, várom a részletes leírást. "S majd amikor lesz indulásod rá, arra a hónapra lesz majd az elfogadás érkezése ^^". Legközelebb pedig amíg nincs egy tanulásod vagy bármilyen élményed elfogadva, addig nem lehet újat írni, mert akkor úgy vesszük, lemondasz a technikáról, s inkább mással próbálkozol.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Katsumi Kawachi

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.