Futeki Shiroi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Futeki Shiroi

Témanyitás  Futeki Shiroi on Hétf. Május 06 2013, 13:11

// A Ninja Tanács engedélyezte a fiatal karakter indítását, aki nagy tehetséget mutat a ninja lét iránt //

Név: Futeki Shiroi
Ország: Víz Országa
Falu: Kirigakure
Rang: Akadémiai Tanuló
Kor: 6
Nem: Lány

Felszerelések:
- Dróthuzal (2x5m)
- Füstbomba (5db)
- Energiatabletta 1 doboz (25db)
- Robbanó jegyzet (10db) [Genin Vizsga után]
- Shurikentartó (2db) [Genin Vizsga után]
- Kunai (5db)
- Shuriken (5db)
- Makibishi (10db)
- Senbon (10db) [Genin Vizsga után]
- Ninjato (1db)

Mindennapi Öltözet:
- Ninja szandál
- Fehér ujjatlan ing
- Fehér Haori alsó kabát
- Fehér Nagajugan
- Fekete Pillangó formájú vászon öv, hátul megkötve

Küldetés Öltözet:
- Ninja Szandál
- Fehér ujjatlan ing
- Fehér Haori alsó kabát
- Fehér testhez simuló cicanadrág


Kinézet:
Bőre hófehér, megy a ruhája színéhez, ugyanis leginkább talpig fehérben jár. Körülbelül 165 cm magas vékony csontozatú, karcsú lány. Haja hamvasszőke, majdhogynem hófehér és a válláig ér. Rendszertelenül van levágva, így néhány szál hol hosszabb, hol rövidebb. Szemei világoszöldek, szinte már rikító fehérek. Az arca nyugodt és békés, mindig a rideg higgadtságot sugározza magából.

Jellem:
Shiroi mindig nyugodt és megfontolt személyiség. Célok nélkül született így azt vallja, hogy ha már gyermekkora, egészen születése pillanatától kezdve nincsen vágya, álma, akkor az ilyen vágyak kergetése csak időpocsékolás. Neki nem céljai, vágyai, álmai, hanem kötelessége és feladata van. Az pedig nem más mint az alázatos szolgálás.
Gyerekkorától kezdve fejlett intelligenciával és önismereti képpel rendelkezik. Korához képest magasan társai felett áll. Ez persze nem csupán a genetika érdeme, hanem a családé is amibe beleszületett. A szülei kinevelték lányuk személyiségét, így lett egy hűvös, a feljebbvalói felé alázatos, a gyengébbeket lebecsülő bábú a világ hatalmai számára. A Tisztességtelenség a vérében van, ahogy a könyörtelenség is.


Előtörténet:~ Monológ ~

Hogy mi értelme van születésemnek? Én is mindig erre kerestem a választ, amit meg is találtam azon a napon amikor a szüleim elmondták nekem... Azért születtem, hogy szolgáljak. Szolgáljam a családom, szolgáljam a hatalmasakat, a Mizukage-samat, Kirigakure no Satot és a Víz Országát. Szolgáljam azokat akik nálam nagyobb hatalommal rendelkeznek. Legyek velük alázatos de mindig hideg és passzív. Akik nálamnál gyengébbek azokat nézzem le mert nem érnek semmit. Aki nálam gyengébb addig pótolhatóak velem, aki jóval többet ér mint ők. Így a hatalmasok szemében Én is pótolható vagyok. Addig kell élnem és addig kell tanulnom, amíg pótolhatatlanná nem válok a Világ szemében. De ezt csak a szolgálattal lehet elérni és a megalázkodással. Igen ez az Én Létem Célja!Shiroi Kirigakure no Satoban született, normális, kórházi körülmények között. Ám itt vége szakad a "normális" jelzőknek. Innentől minden normálatlan, durva és kegyetlen lett számára. A társadalmi normák közé nem beilleszthető dolgokat tettek vele a "Szüleinek" becézett emberek. De kezdjük az elején. Futeki Agumo és Futeki Oikoshi házassága majd gyereknemzése nem volt éppen jó szemmel nézve a közném által, ugyanis a házaspárnak megbocsájthatatlan bűnnek tartották a testvérek közti házasságot, valamint a szexuális kapcsolatot. "Csoda, hogy nem egy elfajzott elkorcsosult fattyatok lett!" Ordították nekik oda sokan az utcán a bátrabbak, aminek meg is lett a következménye, ugyanis mindkét szülő a falu nagyra becsült shinobija volt. Oikoshi az apa és Agumo az anya, mindketten csapatvezetők voltak a küldetések alatt folytonos beosztásban, így a falu ezen eredményeik miatt nézte el nekik ezt a vallási és erkölcsi bűnt. Ám, azt már nehezen, hogy civileket és ninja társakat fenyegettek, bántalmaztak amikor csak szidták Istentelen házasságukat és "gyümölcsét" a kis hófehér, vézna Shiroit. Ezért Kirigakure kitelepítette a családot Kirigakure no Satoból, azonban még mindig a falu shinobiai közéé tartoztak és még több pénzt is kaptak kárpótlásul. Csupán annyi "hátránya" volt ebből a családnak, hogy nem a falun belül élnek. Ám ennek a "hátránynak" köszönhetően hozták létre és nevelték olyanná Shiroit amilyen most.
Egy éves koráig a lányt magára hagyták Havonta egy fazék étellel és egy fazék vízzel a padlón, amíg a szülők küldetést teljesítettek. Szerintem mondanom sem kell, hogy egy kis ember mennyire nincs tisztában a dolgokkal. Ezért az első Nyolc hónapban rendszeresen úgy találták meg a szülei, hogy a kis csecsemőt már a kiszáradás és az éhhalál fenyegette. De az Orvosi technikáknak és az Energiatablettáknak, valamint a szeretet nélküli szülői gondoskodásnak hála, mindig felépült. A Nyolcadik hónaptól kezdett el enni és inni kézzel, valamint az arcát belemártva, a forró ételt magára öntve, kúszva-mászva egyedül, teljesen önállóan. Az ilyen elért eredmények után a testvérházaspár mindig kitörő örömmel tért haza gyermekükhöz, aki természetesen sosem értette, hogy szülei miért örülnek ennyire. Így tehát Egy Éves korára megtanult járni és enni egyedül. Ez természetesen lehetetlen lenne genetikailag, hiszen a kisbabák nagyobbacska feje miatt és a képzetlen, vékony csontozat és izomzat sem bírná el a teljes testsúlyát. De a halálközeli állapot, a sok megerőltetés és a fáradozás megedzette az alapból törékenyebb és könnyebb testű babát, aki így képes volt teljesíteni a szinte lehetetlent. Meg persze az a sok Energiatabletta amiket a szülei is használtak. Fél adagokat kapott a szervezete mindig, de már az is elég volt sokszor, hogy igencsak szívroham közeli állapotba kerüljön a szerencsétlen gyermek. Egészen Másfél éves koráig ment ez így, míg végül a szülei úgy döntöttek, ideje lesz magasabbra emelni a lécet, hiszen az Ő gyerekük többre is képes. A maximalista, szülői szeretettel nem rendelkező szülők, egy kunait tettek a gyerek kezébe, azzal a céllal, hogy ismerkedjen vele. Ugyan ezt tették a Senbonokkal és a Shurikenekkel is. A Kunait a kis és törékeny gyermek sokszor fel sem tudta emelni, így a drága apuci úgy döntött, hogy ha nem elég erős egy kést felemelni, akkor majd Ő tesz róla. Egy kevés dróttal odakötözte a kislány mindkét kezéhez egy-egy kunait...
Az anyába talán több szülői szeretet szorult mint az apába, ugyanis Ő etette és itatta ebben az időszakban a gyerekét, valamint tömte Energiatablettákkal, hogy jobban teljesítsen. Ám azzal is számolt, hogy ez a sok Stimulálószer igencsak megviseli a felnőtt szervezetet is, így a kisebb szervezetet még inkább. Ezért egyik este amikor is a kis Shiroi kunaikkal a kezéhez kötve aludt, az anya úgy döntött, hogy az Orvosi technikái segítségével, valamint a Chakra átadással stimulálja lánya szervezetét és megerősíti a csontozatait, valamint az izmait. Ha pedig már ott van, akkor kivonja a felgyülemlett mérgeket és a felhalmozott tápanyagfölösleget, amik az Energiatabletták eredményei. Az első elgondolás, miszerint erősíti lánya szervezetét, könnyen ment, azonban még a precíz chakrakontrolljával sem volt képes fájdalom okozás nélkül kivonni a mérget Shiroi testéből, így a hatalmas fájdalmaknál lánya mindig felriadt sírva és üvöltve. Képzelheti az ember, hogy már ekkor is, Két évesen mennyire lelki nyomorék lehetett a lány. Már nem számított neki semmi. Kiskora óta kinevelték belőle az érzelmeket és már csak az érzetek és a gondolatok maradtak meg abban a csöppnyi testben. Tehát fájdalmak közepette riadt fel álmából a kislány, de anyja drótokkal lefeszítette a testét, majd folytatta a folyamatot. Ám a koncentrációja egy igencsak tehetséges ninjának is lankadhat, így a kötelek szorítása is csillapodott éppen abban a pillanatban amikor sikerült a mérgező anyagok nagy részét kivonni lánya szervezetéből. Ekkor azonban Shiroi a drótokat magával rántva, a kezéhez kötözött kunaival odacsapott az anyjának. Ekkor a sírásra felébredt apa is megjelent a szobában, majd látta, hogy lánya a kunaival egy igencsak vérző vágást ejtett Agumo arcán. Több sem kellett az apának, hatalmas vigyorral az arcán, kacarászva kapta fel a fájdalomtól remegő, síró kislányt, majd az anyja felé fordította aki szintén mosolyogva, gyorsan ellátva a sebét, örült lánya eme tettének. A kis Shiroi pedig immáron két éves fejjel végignézte és társította az érzést, a tetteket és az emlékeket a szülei jókedvéhez...
Ettől a naptól fogva a lány tudta, hogy mit várna kel tőle. Gyermeki beidegződés, szülei és intelligenciája segítségével jutott el idáig mindössze két évesen. Innentől fogva önszántából kereste a kihívásokat és önszántából kezdte el sanyargatni magát. Kezdve a kunai emelgetéssel. Az miután jól ment neki, folytatta a kunai, shuriken, senbon dobálással. Persze Három éves koráig fejlesztette készségét és már képes volt úgy dobálni egy Shurikent vagy Kunait mint egy 8 éves. Persze egy képzetlen 8 éves nem pedig egy képzett. Tehát a fegyverek csak repültek úgy ahogy repültek. Hol oldalasan, hol pörögve, vagy a markolatukkal előre, de minden dobása pontos volt. Már nem kellett mást csinálnia, csak tökéletesítenie a dobási technikáját, ami Öt Éves korára ment is neki. A szülei már hozzá szoktak gyerekük igyekezéséhez, és már szinte törvényszerűnek vélték azt, hogy az Ő lányuk mindenben tökéletesen teljesít és mindenben a legjobb. Tehát 5 éves korára már a legtöbb eldobott fegyvere pontos és normál sebességű volt, valamint az atlétikai tehetsége is vetekedett egy másodéves Akadémiai Tanulóéval.
Ám ahogy mondtam, szülei nem érték be ennyivel! Nem hivatalosan a küldetéseikre is elvitték. Ez persze egyik ninjának sem volt probléma, vagy legalább is nem tették szóval, ugyanis a szentségtörő Házaspár még mindig remek shinobik voltak és még mindig csak Vezetők voltak a küldetések alatt. Képzeljétek el mekkora trauma és stressz lehet egy gyermeknek és mennyire kimerítő lehet egy ilyen 5 éves kislánynak egy ilyen küldetés. Eleinte a szülei lassították a csapatot, hogy lányuk tudja tartani velük a lépést, de a negyedik-ötödik alkalommal már nem vártak rá és sokszor hátrahagyták. Volt amikor az élete egy lelkiismeretes csapattárson múlott, aki visszament érte. És még Ő kapta a megrovást azért mert segíteni mert Shiroinak. Ezek az alkalmak amikor a szüleivel ment küldetésre, testi edzésre ugyan nem voltak jók, mivel a lány nem hajszolta annyira túl magát. Sokkal inkább volt lelki edzés. Látni a harcoló feleket, a halálhörgéseket hallani, valamint azt, hogyan ölnek embert a tulajdon szülei... Ez mind nagy megpróbáltatás volt a lány számára, de mint minden ember, túltette magát rajta. Vagy is inkább mint minden Jó Shinobi! A szülei elérték, hogy lányuk az emberi életet vegye semmibe. Arra kezdték el tanítani, hogy mindig törekedjen arra, hogy a legjobba legyen! A nála gyengébbeket nézze le, vesse meg, ne vegye emberszámba. Elkezdték neki tanítani az elméleti ninja képzést és az elméleti chakrahasználatot.
Mire Hat Éves korában elkezdte az Akadémiát, képességei egy Végzős Akadémiai Tanulóéval értek fel. Hogy miért? Szülei már kisbaba kora óta elkezdték testileg és szellemileg edzeni a lány tudta nélkül. A magára hagyás és a kínlódás az ételért és az italért, megedzette lelkileg és testileg. A kunai emelgetés és fegyverhasználat tanulása Két Évesen, megedzette fizikálisan, így a chakrahasználat első lépéseit ami a Testi és Lelki energiák kombinálása és teljes összhangja, valamint a Chakra felszabadítása már most meg volt számára. Ezt pedig egy másodéves Akadémiai tanuló sem csinálhatná jobban. Lelkiekben megedzés nem a lelki egyensúly, hanem a lelki szegénység volt számára. Minden érzést kiöltek belőle, így a lelki békéje mindig is a helyén van. A küldetéseken részvétel még egy Akadémiai tanuló számára, sőt egy friss Genin számára is nagy falat lenne, de Shiroi már Öt Éves korában megtapasztalta ezt. Persze minden ilyen "előnynek" számító dolgot igencsak megsínylette és következményei is lettek a dolgoknak, ugyanis a szülei folyton tömték az Energiatablettákkal is de azok mellékhatásainak nagy részét orvosi úton mindig kitudták küszöbölni. De a hosszútávú mellékhatások észrevétlenek maradtak. A testfelépítése és minden egyéb dolga egy Tökéletes Ninját mutat, ám a szervezete legyengül, így akár a leggyengébb méreg is meg tudja őt ölni.
Shiroi tehát most Hat Éves és másodikos az Akadémián az előírt 4 évből. A szülei beajánlották őt a 2.-os évfolyamba, mivel már Genin lehetne a gyerekük, hiszen a tehetsége azzal a 6 életévvel is megvan, de muszáj néhány évet töltenie az Akadémián. Így az 1. évfolyamot nem kellett kijárnia, mivel a felmérő vizsgán Jelesre teljesített, így egyből mehetett a 2. évfolyamba, ahol a 10 éves tanulókkal van egy osztályba. Amint elég jegyet szerzett és a gyakorlati vizsgákon is sikeresen átment, Shiroi soron kívül léphet a 3.-évfolyamba.

// Innen kezdeném akkor a Játékot. 6 éves karakterrel, az Akadémia 2. Évfolyamától //
avatar
Futeki Shiroi
Játékos

Taijutsu Pontok : 40? Egyeztess a megfelelő helyen, amennyiben még nem lett elosztva a pontod


Adatlap
Szint: C
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Futeki Shiroi

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Kedd Május 07 2013, 11:05

Hali!

Először is, az avid méretét vedd kisebbre! A fórumokon 150x200 a szabvány méret, hiába enged nagyobb képeket. A nagyobb képek szét húzzák a fórumot.

Elhiszem hogy szteroid baba sokat bír, de Akadémiai Tanulók nem tarthatnak maguknál fegyvert, viszont azt a leírást megtarthatod, majd ha Genin leszel akkor érvénybe lép a felszerelésed.

Nehezen bár, de azt mondom, rábólintok a dologra. Tehát elfogadva az előtöri.

Kezdő ch: 100
Kezdő technikák: Még nem kapsz semmit. Az Akadémián fogod elsajátítani az alap technikákat, de erre már a további játékok során kerül sor.
Kezdő pénz: Még pénzt sem kapsz, de amint eléred a Genin rangot, kapsz 3000 Ryo-t.

Vissza az elejére Go down

Re: Futeki Shiroi

Témanyitás  Futeki Shiroi on Kedd Május 07 2013, 21:09

Köszönöm a gyors értékelést!
Az Avatar méretét megváltoztattam.
Annyit érdeklődnék még, hogy esetleg 1-2 fegyvert (kunait) birtokolhat-e Shiroi? Annyi lenne az indok, hogy ugye a szülei betegesen maximalisták így törvényszerű, hogy ha már így kinevelték a gyereket, akkor a kezébe nyomjanak egy kunait. Persze ez az Akadémiai tanórákon nem lenne nála, hiszen tiltják az iskola szabályai. De úgy hiszem, hogy a Kirigakurei mentalitás szerint ez nem lenne akkora bűn. Habár a mostani Mizukage nem nézné el annyira, de a régi tanítások és Kirigakure agresszivitása talán még jó szemmel is nézné. Tehát a kérdésem az lenne, hogy 2 kunait birtokolhat-e a Geninvizsga előtt?
avatar
Futeki Shiroi
Játékos

Taijutsu Pontok : 40? Egyeztess a megfelelő helyen, amennyiben még nem lett elosztva a pontod


Adatlap
Szint: C
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 250

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Futeki Shiroi

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Május 08 2013, 08:15

Ha nincs suliban akkor lehet nála fegyó.

Vissza az elejére Go down

Re: Futeki Shiroi

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.