Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Május 20 2013, 15:23


Egy hatalmas erdővel körülvett tisztás, melynek közepén egy nagyobb kőépület áll.
Több ANBU-val és képzett Szenzor Ninjával védett terület. Itt tartózkodik többek között a Hokage, Raikage, Kazekage és Kusagakure no Enraku, valamint a teljes taktikai osztag.
Ha valaki erre a területre téved, igazolnia kell magát és ha illetéktelen személyekről van szó, akkor azokat a Kagék elé viszik.
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Akihiro Jaken on Szomb. Márc. 12 2016, 22:43

A háború előbb utóbb a világ minden zeg-zugába eljut. Nem mintha én egy olyan nagyon eldugott helyen éltem volna, hisz Konohába sodort a sors. Viszont azt nem hittem volna, hogy már a genineket is harcba küldik, főleg az olyan genineket, akik csak pár hónapja értek a faluba, mint én. Minden esetre az egészen volt biztos, hogy a háborúban harcolni remek tapasztalatszerzési lehetőség, ha nem hagyom ott a fogamat. Már pedig erre nagy esély volt egy csomó erős és harcedzett ninja között. Szomorú, hogy végre sikerült beilleszkednem a város nyüzsgésébe és máris kiszakítottak belőle, de ha így hozta a sors hát így hozta. Viszont az én segítségemre az volt, hogy minden áron meg akartam védeni az új otthonomat, ahova több évnyi fogság, majd az utána lévő vándorlás után érkeztem. Egyszerűen azt nem hagyhattam, hogy ilyen hamar el kelljen búcsúznom tőle, így elhatároztam, hogy mindenképpen visszatérek.

Így hát ott álltam, három társammal egyetemben és két ANBU ninjával övezve egy hatalmas teremben a Tűz Szövetségének főhadiszállásán. A teljes felszerelésem rajtam volt, és természetesen Inazumát sem hagyhattam otthon, így ő is ott díszelgett a hátamon. A hatalmas terembe, egy a terem mellett eltörpülő, de mégis óriási kétszárnyú ajtón léptünk be. Szembe pedig nem kis meglepetésemre egy asztalnál, maga a Hokage, Shimura Danzou állt. Mellette Nara Shikaku és Temari Sunagakuréból helyezkedett el, akik szintén igen híres embereknek számítottak. Mindenképpen neves emberekkel találkoztam, ennyi már biztos volt. Szerencsére Kenji nagybátyám nagyon szeret beszélni, így szinte már minden fontosabb emberről hallottam valamit, ha nem is láttam őket. Figyelmemet leginkább Danzou titokzatossága kötötte le, például az, hogy szinte mindene el volt takarva valamiféle ruhadarabbal és az arcáról sem tudtam semmit sem leolvasni. Danzou elemzése után egyből el is kezdtem keresni a tekintetemmel Temari híres neves legyezőjét, ami nélkül egy lépést sem tett, és nem kellett csalódnom. És ott állt a shinobi világ egyik (ha nem a legjobb) taktikusa, Shikaku, a Nara klán feje. Mindig is jó taktikusnak véltem magam, de mellette eléggé eltörpültem ilyen szempontból.
Az asztal körül további két ember állt, az egyiken a hullám, míg a másikon a vízesés jele volt látható. Őket nem ismeretem, viszont az egyértelmű volt számomra, hogy ők is egészen biztosan fontos szerepet töltenek be a falujuk, illetve a háború eseményeiben, ha már az előbbi három személy körében láthattam őket.

Rápillantottam a többiekre, mert hogy őszinte legyek fogalmam sem volt, hogy most mit is kéne tenni. Persze valószínűleg nekik is új volt a helyzet, úgyhogy csak álltam zavarban és vártam a fejleményeket.

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 112

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 731

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Kitori Musato on Csüt. Márc. 17 2016, 13:14

// Szökőár - Konoha legdicsőségesebb csapata //

Konohagakure no Satouba való visszatérésem természetesen rangomhoz és személyemhez méltóan fenséges, de szolíd volt. Úgy sétáltam be a faluba, ahogy az tőlem, Konohagakure no Satu Hős Chunninjától elvárható. Magától értetődik, hogy út közben kihasználtam az időt és rendkívül fontos kérdéseken filozofáltam. Példának okáért azon, hogy én valójában a Lenyűgöző Kitori Musato vagyok-e, vagy pedig a Legendás Kitori Musato. A végén természetesen arra a megállapításra jutottam, hogy az első verzió túl szerény, a második pedig magától értetődik, ezért egyszerűen Kitori Musato maradok, ami azért is kézenfekvő, mert ez már önmagában egy fenomenális név, tekintve, hgy fényes orcájú személyem viseli. Amint így rendberaktam magamban a fontos dolgokat, meg is láttam a láthatáron szeretett otthonom főkapuját. Hosszú és fárasztó utam volt, ennek ellenére a galád és bárdolatlan Őr, valami középkorú Chunnin, közölte velem, hogy sűrgősen meg kell jelennem a Hokage színe előtt. Mint a kötelességtudat mintapéldánya, azonnal elhatároztam, hogy eleget teszek imádott Hokagénk könyörgő szavának és méltóztatok megjelenni a színe előtt. Mindazonáltal térképész nem vagyok, ennek okán pedig fogalmam sem lehetett hol van ez a hely, ahol Danzou-san a fogadásomra palotát építtetett, ezért a tájékozódás kis fennakadással járt. Mindenesetre itt vagyok!
Fontosságom teljes tudatában, az illemnek megfelelően - bár a hosszú út miatt enyhén porosan - állok most három másik, bár egyértelműen hozzám nem mérhető, társam mellett. Természetesen a sok vezető jelenléte kissé meglepett, nem gondoltam volna, hogy ennyien idefáradnak megcsodálni engem, a konohai árja Chunnint.
Figyelmemet el nem kerülheti semmi. Mosollyal ajkamon és tisztelettel állok, hogy megkapjam a szükséges utasításokat. Fáradt vagyok bár, hiszen a menyétek vidéről érkeztemde mint a Chunninok legjobbjainak egyike - ha megengedhetem magamnak, hogy ily' szerényen fogalmazzak - mindig készen állok az újabb kihívásokra.

// Előrebocsájtanám, hogy Musato arcméreteit tekintve, hosszú lesz ez a háború a csapat számára... Very Happy Razz //
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Ápr. 28 2016, 18:25

// Akihiro Jaken - Téged leválasztalak a többiekről //


Félelmetes csend lengte körbe ezt a helyet. A hatalmas faasztalon térképek hada sorakozott, amiknek nagy részét elfedték az asztalnál ülők, amikor a meghívott Shinobik megérkeztek. A megfelelő távolságban felsorakozott mind a négy Konohai, majd Nara Shikaku szólalt fel a tőle, mások által már megszokott mély és komor hangon. Rögtön a tárgyra tért.
- Kitori Musato, Kaibutsu Hiroto és Isha Dansei egy csapatot fogtok alkotni. A Ti küldetésetekről később beszélek. Akihiro Jaken! Te külön feladatot kapsz.

Ekkor az egyik, eddig annyira jelentéktelennek tűnő, hogy észre sem vett szemüveges, titkárnőnek látszó hölgy megindult a fiú felé, kezében egy tekercsel.
- Ebben a tekercsben szerepel a küldetésed útvonalterve és egy további útvonalterv, hogyha nem érnéd el időben a találkozási pontot. Konoha 14-es Csapata már útban van a Frontra. Négy Genin és két Jounin alkotja a csapatot, a háború idejére pedig téged is beosztunk közéjük. A Geninek sem tudnak többet a háború részleteiről, mint Te, így majd a Jounin vezetők elmondjanak minden lényeges információt. Az elsődleges feladatod most, hogy eljuss a Tengu Szentélyhez. Az útvonalat a tekercsben szereplő térképen vázoltuk fel neked. Ha nem érkeznél időben a szentélyhez, akkor kövesd a további felrajzolt útvonaltervet a Villám Országába, ahol igazolva magad beosztanak majd egy csapatba. Ugyanis mind a négyen - néz a jelenlévő többi Shinobira - Kumogakure védelmében fogtok segédkezni.
Ekkor egy pillanatnyi szünet.
- Jaken! Indulj kérlek, mivel a csapat akikhez csatlakozni fogsz, már fél nappal előtted járnak. Ha nem éred utol őket, akkor egyedül kell megtenned az utat a Villám Országába.
Mondta, mire az ANBU egy tagja kinyitotta az ajtót Jaken mögött.

// Reagáld le a történteket, ha kérdésed van tedd fel, majd azzal zárd a posztot, hogy kilépsz az ajtón, az pedig becsukódik mögötted. Ha kinyitod a tekercset, akkor láthatod, hogy az utad egy napi járóföldre van Shinobi tempóval. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Akihiro Jaken on Csüt. Ápr. 28 2016, 19:45

Feszülten vártam a fejleményeket a többiekkel az oldalamon. Nara Shikaku felemelkedett az asztaltól, ahol feltehetőleg a haditervek hevertek, majd felénk fordult. Elmondta, hogy a többiektől el kell szakadnom, mert külön küldetést kapok. Izgulni kezdtem, hogy mi lesz a teendőm, mert ötletem sem volt, hogy mi lesz egyedül a feladatom. Minden esetre jól esett a tudat, hogy teljes shinobiként tekintenek rám. Én is felsorakoztam a háború sakktábláján, én is kivehettem a részemet a falu és a szeretteim védelmében. Még ha az egyik leggyengébb gyalogként is álltam ott. De ki tudja? Lehet, hogy kinövöm a szerepemet és még az is lehet, hogy rajtam fog múlni az egész háború kimenetele! Persze ez nem valószínű, de ki tudja, hogy mit hoz a sors. Sőt... Konoha végre egy olyan helyet nyújtott számomra, amilyennel már évek óta nem rendelkeztem. Otthont. A sok évnyi fogság és vándorlás után végre volt egy hely amit az otthonomnak nevezhettem, így az otthonomat kellett megvédenem! Minden esetre a büszkeség eltöltött. 
*Végre megadatott az esélyem, hogy valami maradandót alkossak... Az esélyem, hogy emlékezzenek a nevemre! Végül is, ki ne szeretne legenda lenni?  Élni fogok ezekkel az esélyekkel, nem lesz ellenség, aki elbánhat Akihiro Jakennel! Kivéve ha még is. De az biztos, hogy az ilyen határozottság, mint az enyém nem fog egy könnyen megtörni a harcban.
Igaz, a legendává válásig még hosszú évek gyakorlása és a tudástáram hatalmas kibővítése szükségeltetik, de a háborús tapasztalatok mindenképpen jó alapozók lesznek.
Természetesen tudom, hogy milyen szörnyűségekkel jár a háború, de mindennek a pozitívumait kell nézni, nem igaz?

Ekkor egy titkárnő bújt elő a nagykutyák mögül és egy tekercset átadva tájékoztatott a teendőimről.
*Hmm... Szóval egy másik csapat? Szólhattak volna előbb is és akkor nem kell ide fölöslegesen elsétálnom. Na de mindegy, a parancs az parancs.
 - Azt megkérdezhetem, hogy pontosan mikor is van a találkozó? Csak hogy tudjam, hogy mégis mennyire kell sietnem.
Miután a választ megkaptam, a  mögöttem lévő hatalmas ajtó kitárult. Biccentettem a többiek felé, majd kisétáltam az épületből. Kint kinyitottam a tekercset és tanulmányoztam az útvonalat.
*A többieknek jó nagy előnye van, így nem lazsálhatok, be kell érnem őket, ha nem akarok egy jó hosszú és unalmas utat egyes egyedül megtenni a Villám Országába. Milyen unalmas lenne az út mindenféle társaság nélkül? És ki tudja milyen veszélyek leselkednének rám az úton.

Így hát nekiindultam az utamnak a találkozó pont felé, még egy shinobihoz képest is megfeszített tempóban, hogy beérjem a többieket. Így vette kezdetét életem egyik, valószínűleg nagyban meghatározó kalandja.


//Húha de furcsa volt az elejét leírni! Most először hallgattam zenét írás alatt (méghozzá Narutosat: )és nagyon fura volt. Mintha csak a zene beszélt volna, én meg leírnám azt amit mond Smile //

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 112

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 731

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Isha Dansei on Pént. Május 06 2016, 17:22

Már éppen indultam, hogy megkeressem a masszőröket, drága pajtásunknak, amikor két sötét alak manifesztálódott elő a vaksötétből. Ahogy jobban megnéztem a két szutykot rá kellett jöjjek, hogy ismerem őket. Vagyis csak az egyiket. De ettől nem lett jobb a kedvem, főleg hogy ez az a drágalátos ANBU volt, aki ott az erdőben szúrós szemmel nézett rám, és utána még a koponyámban is matatott. Hurrá, és most mi jön? Végbéltükrözés chakrával? Alig várom, hogy megtapasztaljam. 
Nyeltem egy nagyot, amikor azok ketten beléptek a fénybe és a barátunk elkezdett beszélni hozzám. Legalább a nevemre emlékszik. Bár miért ne emlékezne, amikor gyerekkoromtól idáig minden emlékemet lecsekkolta. Hoppá… Akkor tudja, hogy véletlen belevizeltem a patológián az urnába? Esküszöm nem volt direkt, csak már rohadt késő volt, ezt meg a wc-be tették, én meg piszoárnak néztem, na. Mázlimra nem volt benne senki. Legalább is még.
Na de visszatérve, az ANBU aki a Hjaku névre hallgat azt hiszem most előadta a protokolláris szarj be szöveget. Nem mintha hatott volna. Vagyis de hatott, mert ne már. Elég volt egyszer összeszűrnöm a leve az ANBU-val. És főleg hogy csak pár éve vagyok Konohai még csak nem is tetszem nekik. Pedig eskü a kisfiús sármom mindenkire hatással szokott lenni. Bár kire így kire úgy. És majd megkeresnek. Kik ezek? Jah az ANBU… valóban.
Amikor szólni próbáltam már sehol se voltak. Tipikus.
- Nektek is jóéjszakát!
Szólok utánuk a bajszom alatt morogva. Konkrétan az estém arról szólt, hogy futkározhattam össze vissza belesétáltam egy MELLékvágányba majd majdnem kipurcantam… megint. Konoha valóban nem unalmas. Csak sztereotip. Sebaj. Vár a puha ágyam, és a…. a rohadt életbe hol van a másik?!
- Ööööö Hjaku ha még itt van… volt ennek egy haverja. Az utoljára még a házamban tanyázott. És a másik… ki fogja megjavítani az ablakom?!
Mert igen még az is várt magára. Egy bazinagy lyuk tátong a szobám ablakán! Valóban hosszú estém lesz.
Hazaérve kicsi lakberendezésbe kezdtem. Persze előtte minden négyzetcentimétert leellenőriztem nehogy valahol egy dekányi marcona harcos is várakozzon rám vérben forgó szemekkel, és palacsintával… éhes vagyok.
Szóval, a nagy szekrényt betoltam az alak elé, amit kívülről előtte, egy használt paplannal leterítettem. Majd bent összetakarítottam az üvegszilánkokat, és eltettem őket egy kis dobozba. Majd odaadom Hjakunak hogy ezt lehet belekeverni a reggeli müzlijébe a rohadéknak. Had szenvedjen.  Ezek után nem volt más dolgom mintsem beboruljak arccal előre az ágyba. Odakint már elkezdett feljönni a nap. Én pedig csak annyit gondoltam:
~ Húzz vissza aludni és ne világíts, mint egy rohadék… ~
Igen eddigre már kifogytam a szuszból, és a vicces hasonlatokból.

Nyálas párnám csak úgy kidobott az ágyból. Vagyis inkább legördített onnan. Az első órák borzalmasak voltak, főleg hogy minden apró zajra felkeltem. De hát ezt teszi a paranoia, meg az, ha az utcán fél hétkor verik a gyereket. Mondjuk megérdemelte elvégre ne szép dolog kaviccsal dobálni a szomszéd macskáját. Főleg hogy az öregasszony gyorsabb seprűvel, mint valami boszorkány.
Lényeg a lényeg már magasan járt a nap, amikor is elindultam, hogy valami ehetőt kerítsek, meg megjavítgassam az ablakom. Gyorsan beugrottam az első boltba és megpakoltam a szatyrokat mindenfélével majd ki is perkáltam a megfelelő összeget és indultam is volna haza, ha az a drága ANBU nem tűnt volna fel ismét az orrom előtt. Egyből két dolog jutott az eszembe. Hjaku fenyegetése miszerint megkeres. És az hogy nem ehetek semmit, pedig már morog a gyomrom. Nem sok a félelem reggelire, és a beszarás sem ebédre. Egy jó rántott csirke elég lenne, de ehelyett cellulózt kell falnom. Várjunk mi?
Hjaku hivatalos monoton hangon előadta, hogy kellek a Hokakénak… Hokadénak… Ho-Ka-Génak. Csak meglett. És mehetek a frontra. A hova?
Döbbenetem csak nagyon halványan látszott arcomon, a leesett államon kigúvadó szemeimen, és az elakadt lélegzetemen, a verejtéken mely azonnal elkezdett vízesésként megjelenni a homlokomon. Szóval jah, ezt nem volt egyszerű feldolgozni. És elgurultak a szatyraim is de mire szólhattam volna annyit is hogy „szent habakukk” addigra Hjaku volt nincs. Csodás. És ki fogja megjavítani az ablakom?

Miután összekapartam magam hazavittem a dolgaimat, összeszedtem, amire úgy éreztem szükségem lesz a csata alatt azt bepakoltam a táskámba, és megindultam a kijelölt találkozási pontra. Előtte azért bekaptam egy valami gyors kaját, amire azt mondták laktató, de én csak még éhesebb lettem tőle.
Amint befutottam a hatalmas kétszárnyú ajtón túl (persze a strázsának ott kellett lobogtatnom a kivégzésem papírját, hogy odaeresszenek a bitófához) a látvány kiégette a retinámat. Vagyis inkább csak túl sok volt az információ. Híres Konohai személyek görnyedtek az asztaloknál és beszélték meg kik hogyan patkoljanak el. Nem éppen szívderítő. Amott egy Shikaku pózol egy Tremburival… ugye? Nem Temari az. Rossz a névmemóriám úgy tűnik. Az asztalnál pedig a Hokake… Hokage. Nah. Az ül. Te jó ég úgy néz ki, mint egy rossz múmia. Elcseszték volna a bandázsozást? Tudtam én, hogy a mumifikálás körülményes tud lenni, de ennyire? Mondjuk hallottam érdekességeket arról, hogyan is került ilyen helyzetbe. Némelyik nevetséges egyik másik meg csak abszurd. De a kedvencem az az, hogy egy nyugati útja során összefutott, egy Jóképű zsenge ifjú, de hihetetlen erejű varázslóval, aki nyugati varázslatot, valami woodoo-t alkalmazott rajta, és most emiatt takarja magát, mert olyan sérüléseket szerzett. Mintha azt mondták volna késett valamivel. És ez volt a bosszúja. De mindegy is, a lényeg, hogy engem ne woodoozzon össze.
Mellettem sorakoztak még ninják, feltehetőleg a jövőbeni csapatom. Ééééés az egyiket el is küldték. Pech. Bár ez így nekem is az főként, hogy egyel kevesebb potenciális célpont van. És így megugrott a százalékos esély arra, hogy az én seggemből csináljanak kalocsai mintás terítőt. Na de mindegy is. jöjjön, aminek jönnie kell. Amúgy is csak egy medikus vagyok. Nem hiszem, hogy bedobnának a mélyvízbe. Vagy mégis?  

// Csak befutottam én is Very Happy És higgyétek el. Nem csak Musato arcától lesz hosszú a front ^^ //

_________________
Mindenkiben ott lakozik az endoplazmatikus retikulum! 
adatlap

Multi karakterek: Imagawa Takayama; Ago
avatar
Isha Dansei
Játékos

Taijutsu Pontok : 35


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 330

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Vas. Május 22 2016, 21:53

//Nekem már volt dolgom korábban Danzo-val, szóval látásból már felismerem. Kaptam tőle küldit anno...//

A háború szépen lassan elterjed a világban. Ma még vannak független nemzetek, de ha ez sokáig így fog haladni, akkor hamarosan mindenhol a harcokra fognak készülni. Ráadásul ezt nem csak a felnőttek és magas rangúak vívják. A genineket is bevonják az ütközeteknél. Nem minden esetben harcolnak a frontvonalon, leggyakrabban a háttérben kapnak feladatokat. Viszont akit már elég erősnek tartanak, azzal megeshet, hogy ütközetekben vesz részt. Ráadásul úgy néz ki, én is ezen szerencsések közé tartozok.
Csak állok és figyelek. Nem merek megszólalni, de a tekintetem azért alaposan körbejáratom a termen. Egy egész nagy helyiségben vagyunk, mögöttünk két ANBU áll, illetve egy kétszárnyú ajtó. Előttünk, egy asztalnál hárman ülnek, illetve ketten pedig mellette állnak. Danzou samát azonnal felismerem, hisz tőle kaptam már küldetést. A másik két személyről nem tudom miféle, de sejtem hogy ők is valami fejesek lehetnek. Két oldalt, Temari és Shikaku áll. A kunoichit csak hírből ismerem, illetve párszor láttam már Konohában. Shikakut pedig nem igazán kell bemutatni, bár személyesen még nem igazán volt hozzá szerencsém. A kérdés már csak az, mi a dolgunk? A mellettem álló shinobikat nem ismerem, vagy legalábbis nem rémlik, hogy volt-e dolgom velük. Viszont a képességeimet ismerve, nem éppen az lesz a dolgom, hogy hajókat pakoljak meg ellátmánnyal, vagy falakat erősítsek meg. Ráadásul akkor nem is kellene itt állnunk, az ilyen kisstílű feladatokat bármelyik kisebb parancsnok a nyakunkba tudja sózni... Szóval miért lehetünk itt?
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Taijutsu Pontok : 48


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 444

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Május 23 2016, 15:58

// NA akkor csapjunk a közepébe! Ezennel megkezdjük a háborúba való bemesélést, ami néhány kör alatt megtörténik. Onnantól fogva nincs visszaút. Vagy előre felé mentek és lesz ami lesz, vagy megszöktök, vagy meghaltok. Ez a három lehetőség áll fent, a szituációhoz mérten persze minden változhat... //Hiroto, Kitori, Dansei

Miután Jakennel végeztek és a fiú ki is ment a teremből, a néma csend megtört. Furcsa lehet, de nagyon úgy tűnt, hogy egymás küldetéséről nem szívesen beszélnek még más küldetést teljesítő ninják előtt sem a vezetők, bár lehet, hogy csak az illendőség szülte a csendet. Minden esetre Shikaku újra felszólalt, miközben a Hokage csak ült és csukott szemmel várta a fejleményeket.
- A ti feladatotok ebben a tekercsben van leírva. - Eközben a titkárnőszerű hölgy Kitori kezébe nyomta a tekercset - A küldetés vezetője Kitori Musato lesz, elvégre Ő a rangidős. Remélem, hogy mindenki tudja, hogy ez mivel jár és hogy mekkora felelősség is ez. A tekercsben megtaláljátok az útvonalatokat. Ez egy elsődleges útvonal, méghozzá a Kikötő irányába, mivel egy hajót kell keresnetek. A ti elsődleges és egyetlen útvonalatok megegyezik Jaken másodlagos útvonalával, így össze fogtok vele futni minden bizonnyal, hogyha nem éri el időben a találkozópontot. Neki előbb kell odaérnie a hajótokhoz. 
Ekkor néhány másodpercnyi szünet állt be.
- A Gőz Országának partvidékén fogtok utazni, majd a Fagy és a Villám Országának határában egy folyón fogtok behajózni a Villám Országának szívébe. Ám már a Gőz Országának partjain is komoly veszélyekkel találhatjátok szemben magatokat, a Villám Országának Déli partszakaszát pedig Kirigakure tartja fennhatósága alatt, így rajtaütésekre kell számítanotok... A könnyű és gyors hajózás végett egy átalakított Kis Vitorláshajóval fogtok utazni, akinek a kapitánya a Tűz Országának egy nagyra becsült tagja... Ha elértétek a Villám Országát, akkor egyenesen Kumogakuréba vezessen utatok a mellékelt térképek segítségével. Ott pedig majd a Konohai erők Parancsnoka igazít el titeket. A tekercs nem tartalmaz titkos információt, így ha az ellenség kezébe kerül, akkor sem kerülünk hátrányban, de természetesen figyeljetek oda minden apró részletre! Most pedig induljatok!
Adta ki a parancsot a férfi, majd újra nyílt az ajtó és remélhetőleg mindenki megindul az útjára.

// A következő posztot ide kérem: http://narutohun.niceboard.org/t55p125-kikotovaros
Amit a posztba bele kell vennetek:
- Megindultok egy csapatban
- Megérkeztek a kijelölt helyre egy nap alatt, (Alvással és pihenőkkel) vagyis a Kikötővárosba, ahol egy térképen szerepel a kikötő azon része ahova mennetek kell 
- Jaken már a hajó előtt vár titeket, egyenlőre nem úgy tűnik, mint aki tájékozott, valószínűleg nem érte el időben a kijelölt helyet
- Megláttok egy Sloop-ot a kijelölt helyen, ami egy roppant kicsi hajó, ám hatalmas vitorlával bír, amit több kötél tart. Át van alakítva, ez látszik rajta. Összesen öt ember van a fedélzeten, akik teszik a dolgukat, egyáltalán nem látszik, hogy melyik a kapitány. 
- Tartva a sorrendet reagáltok a történtekre, leírjátok az utat és tovább haladtok a cselekménnyel, amit természetesen a karaktereitek tettei befolyásolnak.

Sorrend: Kitori, Jaken, Dansei, Hiroto//


Jaken

   A fiú tehát nagy elvárásokkal és álmokkal, esetleg képzelgésekkel indult útnak a háború felé. Van aki számára ez maga a pokol, Ő viszont a lehetőségeket látja meg benne. Végre olyat tehet, amivel kivívhatja a faluja, vagy akár a világ tiszteletét. A kérdés csak az, hogy menni fog e neki?
- Minél előbb! A találkozónak nincs kijelölt időpontja, csak egy kijelölt helye. Ha nem ér oda időben, a csapat jelezni fogja azt.
Mondta Shikaku, majd Jaken megindult a célja felé.
   Út közben rendkívül sietett, fél nap alatt el is érte a kijelölt helyet, a Tengu Szentélyt. Egyszerű és hagyományos építmény volt, a lépcsőin viszont egy levélt volt, amit egy ököl nagyságú kődarab nyomott le, hogy a szél el ne fújja. A levél tartalma a következő volt: "Tovább kellett állnunk, így nem várhattunk rád. Haladj tovább a kijelölt útvonalon, értesüléseink szerint egy hajót kell találnod. Ott más Konohai ninjákkal fogsz utazni a Villám Országába. A 14-es Csapat vezetője." A levél után természetesen Jaken megnézte a térképét és az útvonalat, ami egyenesen a Kikötőváros felé mutatott. Újabb fél nap alatt el is érte azt a pihenőkkel együtt.
   Ám a hely ahová a találkozó jel volt felfestve, egy egyszerű, kicsi vitorláshajó. Így Jaken nem teljesen tudta, hogy mitévő legyen, azonban néhány perccel később ismerős arcokra lett figyelmes. A tegnapi Shinobik, akik éppen ugyanerre a helyre tartottak. Nagyon úgy tűnik, hogy nem válnak el útjaik. 

// Azért haladunk ekkora lépésekben, hogy a mesélés hangsúlyát a lényegi részre fektessük és hogy haladjunk. Jaken: Te is oda írj, ahová a többiek! A sorrendet fent megtalálod. ^^ //Információk
Napszak: Dél
Időjárás: Tiszta, Napos idő 
Helyszín: Tűz Országa - Kikötőváros
Eltelt idő: Egy nap
Villám Országában dúló harcokról: -

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tűz Szövetségének Főhadiszállása

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.