Hazukage Ishida

Go down

Hazukage Ishida

Témanyitás  Hazukage Ishida on Vas. Jún. 16 2013, 19:39

Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa // Szél elem: Elenyésző Nagy Por Áttörés

A Daitoppa erősebb változata azzal a különbséggel, hogy itt a széllökéshez jókora mennyiségű por is társul, így rövid távon a látási viszonyokat is rontja. Igen alkalmas más támadások visszaverésére.

Pont: 40
Chakraszint: 210
Szint: B


Időben való elhelyezés: Masamune műhelyét elhagyva, 1 év kardkészítői gyakorlat után.


     Kellemes szél fúj a Konohától nem messze húzódó Ishida birtokon. Tökéletes az idő a merengéshez.
-Már egy év telt el...már egy éve, hogy Masamune szélnek eresztett minket, igaz Futsu?-dörzsölte meg kalandunk fő hőse, hű társa Futsu fejét, miközben mosolyogva nézte az eget, ahol a felhők a szél kíséretében táncoltak.
-Rrrr-felelt Futsu egy nagy morgással. Amin Ishida jót nevetett, és ráborult barátjára, hogy erős határozott mozdulatokkal kifejezze gondoskodását.
-Most pedig.-Ishida felállt, és tekintetét Futsura szegezte.
-Jól kajálj be drága barátom, elmegyünk egy kis kalandra, már épp itt az ideje.-és ezzel a mondattal Ishida bement, hogy mindent összeszedjen ami egy utazáshoz kell.
Futsu amint fülét érte, hogy egyen, be is szaladt az erdőbe és vadászott magának egy szárnyas finomságot, ami a közeli bokrok egyikében csipegetett. Ishida éppen befejezte a pakolást és bezárt mindent, mikor Futsu már egy kis patakocska vízével öblítette le a könnyű zsákmányt.
Ishida a legközelebbi nem túl magas hegyet célozta meg. Társa természetesen követte, annak ellenére, hogy fogalma sem volt Ishida mit is tervez pontosan. Az út felölelt pár órát és néhány szebbnél szebb képet a természet gyönyörű fáiról és növényeiről. A hegy nem volt meredek és nem egy ösvény tarkította mintázatát, ugyanis az a hegy egy kitűnő hely volt a gombák számára, és néhány gomba imádó öreg, nem egyszer megtette az utat a hegyre, ezzel kialakítva a rövidebb, hosszabb ösvényeket. Még az idő is csak kora délelőtt járt, a szél is csak enyhén erősödött a hegyen feljebb haladva. Felérve a hegytetőre Ishida egy nagy levegőt vett és körbenézve milyen tökéletes a hely számára, mármint ahhoz amit tervezett, kifújta a levegőt és a fáktól ritkult terület közepére sétált. Futsu mintha csak gondolat olvasó lett volna, leült egy fa árnyékába, és csak figyelt.
-Kuchiyose no Jutsu. Aurun.-morajlott fel Ishida hangja a lassacskán egyre hevesebben fújó szélben.
Majd a ködöt két szárnycsapás hangja kíséretével eloszlatta a megidézett lény.
-Phü...legalább a táj, kedvemre való.-mormogott az orra alatt.
-Aurun vagyok a még élő sárkányok egyike, és emberekkel kell jópofiznom.-fintorgott.

-Aurun, itt vagyok.-fedte fel helyzetét Ishida.
-Okkal hívtalak ide, nem csak azért, hogy teázzunk egyet.-nyújtotta előre jobb kezét Ishida, mint aki betessékel egy vendéget a házba.
-Lenne számodra egy feladatom...tanítsd meg nekem a Fuuton:Mugen Sajin Daitoppa jutsud.-engedte le kezét Ishida és rezzenéstelen arccal várta Aurun válaszát.

     A bölcs és hatalmas sárkány Ishidát nézte. Nem tudni, hogy a rezzenéstelen arc vagy a sajátos hangulat miatt, de azt mondta.:-Rendben.
-Kérlek, gondold meg, jó tanítvány vagyok, és megteszek min...-Ishida félbe hagyta monológját, és halkan nevetni kezdett. Ezen még Aurun is elmosolyodott. De nem túl barátságos sárkány lévén, egyik szárnyát meglengetve, egy kisebb szél lökést generálva hívta fel magára Ishida figyelmét.
-Na tehát.-Emelte meg hangját Aurun.-Kezdjük is, nincs sok kedvem egész nap itt tartózkodni.
Ishida bólintott. Futsu ásított és fekvő helyzetbe váltott.
-Az első dolgod...-Ishida kíváncsian várt, hogy esetleg harc vagy netán erőnlét vizsgálat...szerezz nekem húst...-Ishida értetlenül pislogott...ma még nem ettem csak kétszer.-Ishida felfogta mit is kell tennie. Odafordult Futsuhoz. Aki felemelte fejét és egy nagy nyújtózást követően elindult az erdőbe. Aurunon látszott, hogy érzi az Ishida és Futsu közti láthatatlan kapcsolatot.
-Ha így megfelel Futsu vadászik neked egy két vaddisznót és addig mi neki is kezdhetnénk.-ajánlotta fel Ishida.
-Ám legyen, de én diktálok, te pedig teszed amit mondok, igaz.? -Ishida bólintott Aurun kérdésére.
-Kezdjük is, ne időzzünk annyit. Támadj rám egy szél elemi jutsuddal, és ne aggódj, szél elemi támadással engem majdnem lehetetlen megsebezni.-Csiszolgatta egóját Aurun.
Ishida várt egy kicsit, úgy téve, mintha a szél jutsu repertoárja közül válogatna, hogy melyik is volna a legalkalmasabb. Ami persze nem így volt, ugyanis mindössze egyetlen szél elemi technikát tud felmutatni. Megtörve a csendet Ishida fel emelte hangját.:-Fuuton:Reppusho.
Támadást indítva Aurun felé, az ember azt hinné, hogy legalább félre ugrik vagy felrepül, de nem így történt  Aurun egyszerűen csak a szél irányába emelte szárnyát és egy könnyed mozdulattal félre lökte.
-Nem te vagy a legerősebb szélhasználó, remélem. De a leggyengébb se ne aggódj. Ha minden jól megy talán még ma végzünk.-Mondta Aurun, érzelmek nélküli arccal.
-Ugyanezt még egyszer.-szólt Aurun. Ishida pedig csak bólintott, ismételten.
A támadást Aurun most nem úgy védte, mint előzőleg.
-Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa.-Emelte fel szárnyait Aurun.
A szárnyak csapásával örvénylő szél kerekedett ami még a fákat is megkopasztotta részben. Ishida támadása semmivé vált az első másodpercekben, és hatalmas por lepte el a tájat.
Ishida eltakarta száját, orrát és hunyorított a szemével. Nem látott sokat, de ez az állapot se tartott sokáig. Aurun felemelte szárnyát aminek útját követte a levegőben szálló por.
Ishida hátra hökkölt, mikor maga előtt látta egy- két méterre Aurun hatalmas fejét. Ekkor rögzült benne igazán, hogy milyen hatalmas is egy sárkány még Aurun is a maga termetével, miközben a közepes sárkányok közé van sorolva.
-Ennek a technikának a lényege, hogy magad körül tisztára söpörd a terepet és az ellenfeledet megajándékozd egy váratlan támadással amit a porfelhő mögül intézel. Vagy, hogy elmenekülj.
-Értettem.-Felelte Ishida.
Végigfutott a fejében, hogy hogyan is van mind ez, egy kicsit részletesebben. Ha a szelet maga elé irányítja akkor egy vonalban maga előtt veri fel a port. Amennyiben lefelé maga alá irányítja, akkor körívesen maga körül, növekvő iramban veri fel a port, és most erre volt szükség. A chakráját úgy kell koncentrálnia, hogy robbanás szerűen taszítsa maga körül a szelet. És így is tett.
Futsu visszaérkezett egy vaddisznóval, amit lerakott Auruntol nem messze, azután útnak indult a következő zsákmányért. Aurun pedig egybe a szájába vette a vadkant és kisebb rágódás után le is nyelte. Eközben Ishida úgy döntött, hogy két részre osztja a tanulást. Elsősorban a por legelőnyösebb kihasználása. Másodsorban a szél robbanásszerű lökése. 
Egy röpke óra alatt Ishida már mesterien manipulálta a szélben terjedő port. Ez volt a könnyebb  része. Futsu megajándékozta Aurunt egy őzzel amit keresztül vonszolt az erdőn. Majd Aurun az őz elfogyasztása után Ishidához fordult. Közvetlen fölé helyezte két szárnyát és könnyeden legyezett vele egyet. Ishida érezte ahogy a légnyomás függőlegesen lefelé nyomja, de ez nem volt túl megerőltető számára, hála a Taijutsunak, izmai nagyon erősek. Aurun mosolygott látva, hogy Ishida talpon maradt. Majd arrébb emelte szárnyait és szemben Ishidával legyezett, az előbbinél kicsivel nagyobbat. Ishida maga elé kapta két kezét és érezte ahogy a szél ereje, most vízszintesen hatott a testére. Ilyen formában nem tudta megtartani magát egy helyben. A szél megemelte és repíteni kezdte egy közeli fa irányába. Ishida háttal repült a fa irányába, és érezte ahogy háta becsapódik. Szerencsére Aurun szárnyaiba. Aurun fitogtatni akarta erejét amiért Ishida talpon maradt, ezért legyezett akkorát. Nem kért bocsánatot csak nézett Ishida szemébe. Ishida nem haragudott, mert ennek a kis afférnak köszönhetően rájött, hogy nem szabad hagynia a szelet minden irányba azaz fel le áramolnia hanem csak is vízszintesen, mert úgy hat igazán a környező tárgyakra, emberekre. Ishida büszke mosollyal bólintott, jelezve, hogy minden rendben. Aurun pedig csak kényelembe helyezte magát. Ishida neki látott a széllökések precízebb irányításának, és néhány eltelt óra után már majdnem tökéletes volt a jutsu. A por szépen szált, a szelet megfelelő irányba áramoltatta, de volt még valami ami nem volt számára megfelelő. A jutsu hatótere  mindössze öt méterre terjedt. Ishida nem értette, hogy miért csak ilyen kis területet foglal be a jutsuja. Aurunra nézett aki addigra két vaddisznó és egy őz után megelégelte az evést. Futsu is pihent, addigra már csak Ishida szorgoskodott. Aurun tudta mi a baj és meg is magyarázta Ishidának.
-A szél jutsuk fő része a szél elemi chakra irányítása, és a térben lévő levegő, szél megfelelő irányítása. A te problémád, hogy csak részben használod a szél elemi chakrád. Nem koncentrálsz eléggé. A tenyér összecsapós kis jutsudhoz a kézjelek segítenek összpontosítani a chakrád, de itt nem. És te a rendes chakrád segítségével próbálod meg manipulálni a szelet, ahelyett, hogy a szél elemi chakrád használnád legalább ötven százalékban. Most pedig koncentrálj. Érezd a szelet a levegőben. Érezd a szelet magadban.
Ishida behunyta a szemét és koncentrált a testében keringő chakrára, és az őt körülvevő szélre, levegőre. Érezte ahogy a koncentrációnak hála a chakrája kezd felébredni akárcsak egy alvó oroszlán. Körülötte a levegő felpezsdült, és egy két levél emelkedett a szélbe...Ishida kinyitotta a szemét és ordított.:-Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa.
A szél süvíteni kezdett a föld életre kelt, majd por lepte el a levegőt és még Futsu is bebújt egy fa mögé. A levegő elhajlította a környező kisebb ágakat és most már nem csak öt métert lepett el a por. Ishida nagy vigyorral nézett körbe, de nem látott sokat a por miatt, aminek most ebben az esetben nagyon örült. A por nagyjából ötven métert borított be és igen erőteljesen torzította a látást. Ishida nagyon megvolt elégedve, de ezzel még nem volt vége.
-Nem hinném, hogy ennek örülnöd kéne.-rontotta el a hangulatot Aurun.
-Most pedig.-csapódott be Aurun bal szárnya Ishida elé.-El kell tolnod a szárnyam 3 lökésből.-húzott egy vonalat a jobb szárnyával, a bal mögé 5 méterrel. Remélem sikerülni fog, sok sikert.-fejezte be a hatalmas sárkány.
-Lesz következménye ha nem sikerül?.-kérdezte Ishida kissé aggódva.
-Lesz.-érkezett a válasz.-Méghozzá, hogy megeszlek.
Ishida nagyot nyelt és igyekezett koncentrálni, ami ilyen helyzetben igencsak nehéz. 
-Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa.-ordította Ishida.-de a szárny mindössze csak egy méterrel került közelebb a célhoz. Ishida aggódni kezdett és azon gondolkozott, mit cselekedjen ha nem sikerül. Összeszedte a gondolatait, koncentrált és ismét neki lendült.
-Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa.-a szárny ekkor két métert mozdult, de Ishida nem lett boldogabb. Aurun arcán gonosz mosoly húzódott. Kalandunk főhőse összeszedte magát és maradék bátorságát. 
-Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa.-üvöltött torokból Ishida, és a por nagyobb volt, mint eddig bármikor. Még Aurunt is részben belepte aki a földhöz közel tartotta fejét, arra készülve, hogy bekapja Ishidát. Aurun szabad szárnyával elsöpörte a port és utána nagyot mosolygott. Nevetésbe kezdett. Ishida Aurun fejénél állt, kivont karddal amit egyenesen Aurun nyakának szegezett.
-Eszembe jutott amit mondtál...meglepni az ellenfelet...ez a lényeg.-Ishida egyenesen Aurun szemébe nézett. Aurun abbahagyta a nevetést.
-Tudod...ha nem lenne igazad, és nem erre vártam volna...most szó nélkül felfalnálak.-Aurun lassan felemelte fejét. Ishida hüvelyébe csúsztatta kardját. Mindketten a vonalra néztek. Még szállingózott egy kis por, de tisztán látszott. Az utóbbi támadás legalább 3 métert mozdított Aurun szárnyán.
     A por teljesen leült. Ishida Aurunnal szemben állt. Meghajolt. Aurun elmosolyodott és azt mondta.-Mondtam, hogy még ma befejezzük.
-Köszönöm.-válaszolt Ishida.
-Még látjuk egymást ha a sors is úgy akarja. De ne feledd...a sors is akarja ne csak te.-majd egy nagy pukkanással Aurun elhagyta a hegytetőt.
Ishida Futsura nézett aki farkát csóválva, ezzel kifejezve büszkeségét, ült tőle nem messze.
-Ideje hazamenni drága barátom, mindkettőnknek jár egy kiadós vacsora.
Ishida és Futsu útnak eredtek le a hegyről. Hátuk mögött a lemenő nap sugarai koronázták meg a napot. Útjukat végigkísérte a szél, és Ishida csodálattal nézve merengett, hogy a szélnek milyen hatalmas ereje van. És persze sokat gondolkozott azon is, hogy mi lett volna ha Aurun mégiscsak felfalta volna, milyen lett volna ha összetűzésbe fullad a tanulás.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hazukage Ishida

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Jún. 20 2013, 10:54

Elolvastam a tanulásod, tetszett, szépen megírtad, természetesen ELFOGADOM, fel lehet írni az adatlapra.


Pein
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.