Legendás Fegyverek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Legendás Fegyverek

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Jún. 19 2013, 17:40

A következő fegyverek nem hétköznapi tárgyak. Gyakran nevük teszi a használójukat ismertté, nem pedig fordítva. Komoly szakképzést igényelnek, valamint a legtöbbjük igen magas szintű chakra-t követel, így forgatásuk igen csak veszélyes.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Legendás Fegyverek

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Jún. 19 2013, 17:55

A Hat út Bölcsének fegyverei

Rikudou sennin legendás fegyvereit a történelem során kevesen tudták használni. Legismertebb forgatói a Kin-Gin testvérek. A fegyverek használatához rendkívül magas chakra szükséges, mivel a fegyverek forgatása hihetetlen magas chakrat szívnak el.Koukinjou // A Tisztaság kötele
Megkötözi az ellenfelet és kihúzza a lelkét.


Shichiseiken // A Hét csillag kardja
Elvágja és megátkozza az ember lelkét. Parancsszó: Átok


Benihisago // A Karmazsin lopótök 
Felszívja a lelket és lepecsételi a célpontot. Parancsszó:
 Felszívás


Bashousen // A Banánlegyező
Képes létrehozni mind az öt elemet.


Kohaku no Jouhei // A Borostyán megtisztító bödön
A használónak meg kell szólítani a célpontot, aki ha válaszol, a bödön rögzíti a hangját és elzárja őt. 


Működésük:
Akit megérint a kötél, azt megjelölik, majd elátkozzák a lelkét. Ha az áldozat kimondja élete során legtöbbet használt szót, az átok beteljesül, a Lopótök pedig örökre elszívja a testét.
Csak és kizárólag hatalmas chakra-val rendelkező személy képes használni a fegyvereket, azonban még nekik is igen veszélyes, a fegyverek rendkívül sok chakra szív el. csak egy Jinjurichi szinten lévő személy képes használni tökéletesen.


A fegyverek Kumogakure no Sato egy titkos és védett erődjében találhatóak.Speciális fegyverek

A következő ritka fegyvereket képes bármely shinobi használni, aki kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik. Az megadott országokon belül, egy eldugott és védett bázisán őrzik.


Az Ég országának fegyverei

Egy különleges technológiával rendelkező falu, melynek köszönhetően ninjái képesek voltak feltalálni és kifejleszteni különböző repülő eszközöket, ezáltal képesek voltak uralmuk alá vonni az eget.Mechanikus szárnyak
Egy különleges eszköz, mely képes chakrat befogadni, ezzel lehet a levegő áramlását gyorsabbá alakítani a tetején, ezáltal képes a használó repülni. 
Lebegő Birodalom
Egy hatalmas légi gépezet, melynek irányításához minimum 4 személy kell. 3 személy áramoltatja a chakraját, a negyedik személy pedig egy központi helyen, ahol az összegyűlik a chakra. Az összegyűjtött chakra robbanásszerű felhasználása működteti és tartja a levegőben a gépet. A Gépezet egy hihetetlenül komoly fegyverrel, egy speciális lézerrel van felszerelve, amely nagy pusztításokra képes.Konohagakure

Raijin no Ken // A Villámisten Kardja
Egy ősi fegyver, a második Hokage legendás fegyvere, melyet elloptak Konohából, azóta visszakerült a megfelelő helyre.
Maga a kard egy markolatból áll, mely villám elemű chakra belevezetés után képes a használó harcolni vele, sokkolva az ellenséget. A kard felveheti a harcot más raiton elemű technikákkal szemben is, akár a chidori-val is.Getsugakure

A Megkövesedés kesztyűje

Egy igen ritka és egyedi fegyver, melynek két alkalmazási módja van.
Az első, miután a kesztyűvel megfogtuk áldozatunkat, a rajta lévő szem kinyílik és egy ismeretlen anyagot juttat az áldozat testébe, melytől megkövül. A kővé válást orvosi ninjutsuval hatástalanítani lehet, azonban ha túl sokat várnak későn lépnek közbe, a hatás visszafordíthatatlan lesz.
A kesztyű másik felhasználásával pedig a környező köveket és sziklákat lehet mozgatni. Képes sziklaomlást előidézni, vagy lebegtetni a sziklákat telekinézéssel.


Kusagakure
Kusanagi no Tsuguri
A híres kardokat a Fű országának egy eldugott műhelyében készítik. A kard képes érzékelni a használó chakraját, ez pedig képes a puszta elméjével mozgatni és lebegtetni a kardot. Maga a kard pengéje hihetetlenül erős, törhetetlen és átvág szinte mindenen.


Seimei fegyverei

Seimei, Takumi no Sato alapítója, a legendás fegyverkészítő csodái. Az szközök igen különleges erővel bírnak, chakravezetőek, leginkább a szél és a tűz eleműek hasznára válhatnak, legtöbbjük segítségével pusztító elemi támadásokra lehetünk képesek minimális chakra felhasználásával kivitelezni.


Mugen Kōgai // A Végtelenség Páncélja
Egy különleges ruházat, mely képes elszívni a támadó technikák chakra egy részét, valamint blokkolja a támadásokat. Az elszívott chakraval képes a használó feltölteni a saját vértezetét. ezzel még ellenállóbbá téve azt.

Fujaku Hishō Shōken // Dupla élű Ikerpenge
Egy igen komoly, szél elemű fegyvernek minősül. Képes a beérkező széltámadásokat felerősíteni, majd az ellenfélnek küldeni. Legfőbb haszna, hogy a maximális erőt hozhatjuk ki a támadásból, minimális chakraveszteséggel.

Garianto // Agyar Tőr
Egy hárompengéjű, chakraérzékeny fegyver, melynek pengéit képesek vagyunk kígyószerűen mozgatni, chakra belevezetéssel pedig sárkánfejekre hasonlító alakzatot vesz fel, ezáltal még nagyobb pusztításra vagyunk képesek.

Hito // Tűzkard
A kard több funkcióval bír. Elsőként képes kiereszteni, valamint manipulálni hatalmas mennyiségű tüzet. A végén lévő zöldes gömbbel képesek lehetünk fényjelzéseket leadni, valamint a legfontosabb, a kard segítségével magunkhoz hívhatjuk a másik három legendás fegyvert is.

A fegyvereket Takumi no Sato egy védett, eldugott helyén őrzik.A hozzászólást Pein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 16 2013, 18:59-kor.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.