Kórház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kórház

Témanyitás  Raion Tensei on Szomb. Jún. 22 2013, 22:41

Kemurigakure kicsiny kis két csillagos kórháza, ahol az ellátás rossz, a koszt még rosszabb, viszont mindenre fura zöld dohányt írnak fel.

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház

Témanyitás  Gonza Sasano on Szomb. Jún. 22 2013, 23:30

Mikor Gonza belenézett a shinobi szemébe, hirtelen minden elsötétült körülötte, majd hirtelen egy teljesen más dimenzióba csöppent, olyan volt mint egy szörnyű álom, egy olyan álom amire sohasem számított.
....Álmában megjelent Raion aki különböző helyekre vitte és mesélt neki a klánjukról, a szörnyű múltról. Gonza rettegve és megdöbbenve nézte az eseményeket és hallgatta a történetet. Látta a legszörnyűbb rosszat, a kínt, a szenvedést, a jajveszékelést, a bánatot és a kíméletlen pusztítást. Végig nézte a szörnyű összeesküvést, a fájó igazságot.Ő maga is érezte a fájdalmat...majd minden megint elsötétült....


Nem tudni mennyi idő múlva, Gonza éppen nyitja ki a szemét, látja a mennyezetet homályosan, majd ismét beugranak az agyába egy pillanatra azok a szörnyű dolgok, Gonza hirtelen fel kell, elkezd levegőért kapkodni, vörös az arca, izzad, magatehetetlenül ül a kórházi ágyon, remegve nézz körbe, sóhajt egy nagyot, majd hirtelen lenyugszik. Körbe néz megint, látja, hogy egy kórházban van, egyedül egy szobában, de nem tudja, hogy mi van.
~ Mi történt velem? Mi volt ez? Mit csináltak velem? A pokol volt ahol jártam? Hol van az a shinobi? ~ zúdítva tette fel a kérdéseket magának Gonza. Majd felkiáltott:
- Hé! Hol vagyok?! Van itt valaki?!!!- Gonza látta az ágya melletti széken a felszerelését és a fegyvereit. Gonza gyorsan felöltözött, épp elakart indulni, hogy elmeneküljön, de el kezdett erősen fájni a feje, és vissza ült az ágyra, szédülés jött rá. Majd látta, hogy a szobába belép valaki.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház

Témanyitás  Raion Tensei on Szomb. Jún. 22 2013, 23:44

A nyikorgó ablakot csak az zavarta megjobban, ahogy a hűvös és üres Shinobi kórházban valaki kopogva jár, és kell, Raion volt az, két adag Rammennel a kezében, és egy jó erős szakéval, épp tartott vissza a szamurájhoz, amikor a folyósó végén meghallotta a kiabálásokat.
~Kszhhh.....a bolond. Remélem nem bébi szitterkedésre vállalkoztam, még a végén megtámadnak minket a nyomorúlt kórház őrei, ha ez a Ronin bead nekikvalami fura sztorit rólam.~ Viszont Raion már közel járt és a rozsdával meghintett ajtót belökte, és látta hogy Gonza ott ül tág pupillával, és kicsit sikolyra vett figurával, bámulva a falat. 
- Áhh, felkeltél nagyszerű.
Mosolyodott el Raion.
- Amit láttál 3 napja....
Szakítja félbe mondatát, tudván hogy a Ronin erre felfogja kapni a fejét.
- Az nem másvolt mint a sajátos technikám, de mégse minden. Ahogy az se minden amit elmondtam véglegesen. Gonza. Amikor a fejedben jártam nem csak információt mutattam, hanem szépen mindent megtudtam rólad. A sors akarta hogy össze találkozzunk a Shinobi háború kellős közepén. És kellesz nekem, olyannyira hogy megkérdezem tőled.
Nyelt egy nagyot, majd az asztalra lepakolt, és leült szembe a fiúval. Elővette a Rament és lerakta a másik szék elé, az evőpálcikákkal együtt. Majd megköszörűlte a torkát, és folytatta.
- Mint szamurá és sokkal inkább igen erős lélek....ezt azért mondom mert csak ugyan elvesztettem a koncentrációm, és csak ugyan azt hittem hogy ott helyben szörnyet halsz 
Raion megfogta a fejét, és kicsi mosolyt csalt az arcára.
- Kell valaki, aki az utamon segít. Bár nem tűnök mindennapi Shinobinak ez szent igaz. Viszont a lelkem nem tiszta, de a tiéd csak úgy ragyog a megváltástól. Kell valaki aki miközben segíti az utam, tápolja az önbizalmam, és kihúz szavaival amikor már a halálomon vagyok. Hidd el láttam rólad mindent, ahogy te is tudod a múltam. Többet nem is kell tudnunk egymásról! Ha kell fizetlek, de ezek után nem hagyhatom hogy elmenj. Mert ha mész, csak ugyan levadászlak. Viszont ha velem maradsz, adok egy esélyt hogy erős legyél! 
Raion soha nem látott magabiztossággal virította ki az arcát, és megbontotta a szakét, majd két pohárt jól megtöltve, átnyújtott egyet Gonzának, várva mondandóját, és még inkább a koccintást.

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház

Témanyitás  Gonza Sasano on Vas. Jún. 23 2013, 09:43

Ahogy Raion belépett a szobába, Gonza nem igazán örült neki, még azon is gondolkodott, hogy hirtelen kirántja a kardját és rátámad a shinobira, de mivel szédült és rosszul volt, ez nem ment volna neki, valamint látta, hogy a nindzsa egy tál ételt. Gonza kicsit megnyugodott, el kezdett mélyen levegőt szedni, majd fogta a fejét eközben a shinobi leült mellé, majd szembesítette őt, hogy mi is történt vele.
~ 3 napja itt vagyok eszméletlenül?! Elintézett a csávó rendesen! Na tessék, kell nekem ennyire vendégszeretőnek lenni. ~ Gonza megdöbbenve hallgatta végig a nindzsa mondandóját, majd így szólt hozzá:
- Nem elég, hogy engem jogtalanul száműztek a falumból, most még belekeveredek egy ilyenbe is. Vendégként kezeltelek, erre valami hipnotikus kínzó poklot vetítesz le nekem, majd kiütsz 3 napra. Azután pedig zsarolsz, hogy ha nem segítek neked akkor, levadászol. Meg ez a Tense....izé szemtechnika, ...nem is hallottam még róla. De akinek ilyen erő van a szemében, az miért egy ilyen egyszerű kóbor szamurájtól kér segítséget, mit ami én vagyok, vannak veled egy súlycsoportú erős nindzsák. Hogy-hogy nem ilyeneket keresel magadnak?......Heh...és még minket a Byakugan-nal ijesztgettek a seregben anno. Ha veled maradok, akkor Te adsz nekem esélyt, hogy erős legyek? ....Ez egy érdekes kijelentés, pláne pont tőled akinek a lelke nem tiszta. Ha a lelked nem tiszta, akkor a lelked gyenge, ha a lelked gyenge....akkor nem számít, hogy mennyire vagy erős harcos, milyen erős technikáid vannak. Üres maradsz...ha pedig sokáig üres maradsz, akkor pedig egy idő után Te leszel a leggyengébb. - Eközben Gonza az üveghez nyúlt, nem is tudta mi van benne, de nagyon szomjas volt, ezért ivott, mikor észrevette, hogy szaké amit iszik, akkor kicsit elmosolyodott, majd ismét szólt a nindzsához:
- Na életed egyik legértelmesebb és legjobb tettét hajtottad végre, hoztál nekem szakét. Milyen figyelmes.- mondta ezt kicsit gúnyosan, ivott még egy kortyot, majd folytatta a mondandóját.
- Figyelj, Raion! Nem tudom, hogy mire készülsz, de látom komolyan veszed amit csinálsz, ha még Én ellenem is egy ilyen durva jutsu-t vetettél be. Emlékszel, mikor a hídon ebéd közben azt mondtam neked, hogy keresem a saját bushidómat, és a negatív dolgokat pozitívvá alakítom? Lehet, hogy az én bushidóm az, hogy a Te romlott negatív lelkedet pozitívvá változtassam? Végül is nekem, mindegy....egy kóbor ronin vagyok, világjáró utazó. Rendben segítek! Szerencséd van, hogy egy optimista ember vagyok. - mondandója után felállt, és lépett kettőt, majd hirtelen felemelte a mutatóujját, megállt mint egy szobor és így szólt:
- Hoppá! Valami eget rengetően fontos dolog itt maradt!- és ezzel vissza fordult, majd mosolyogva eltette a  szakésüveget a táskájába.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház

Témanyitás  Raion Tensei on Vas. Jún. 23 2013, 13:06

- Hmm micsoda szavak. Mond csak Gonza, igaz e hogy a Kenjutsut tudod használni?
Raion féltve nézte kihűlő félbe lévő Ramenjét, ezért neki állt.
- Ülj le kérlek, kifizettem a szállást, és az ételt. Rég nem ettél hidd el jól fog esni, kérlek foglalj helyet.
Mutatott a másik székre Raion, és neki látott a Rámenjének, amit olynagyon szeret, hiszen megvan benne minden, ami egy jó shinobi étrendjéhez fontos. Bár azt mondják azzá válsz amit eszel, így Raion elképzelte magát egy hatalmas tészta ként....~micsoda csáápok, és erőőő. Hmm.~
- Ghonzha...*Hatalmas nyelés* ha azt mondanám hogy tudok segíteni abban hogy használd a kardodat, úgy hogy velem egyszintű Shinobikat is meg rígass....Tudod van hogy a karddal előbb lecsaphatsz, még mielőtt egy shinobi a kézjeleit használná. És szerencsédre ismerek valakit, aki nagyon jó ebben.
Mondata végén befejezte a Rament, és megtörölte száját. Majd hasára csapott és így szólt.
- Yoosh! Ez jól esett!
Széles vigyorral az arcán, simogatta hasát amivel eléggé a kielégülést fejtette ki.
- Ha végeztél, indulhatunk!

/ Eggyel visszább van egy Shimagawa- tó nevű Topic. Itt fejezd be párbeszédünket, és én majd írok oda. Egy felmérést fogok csinálni, és segítek hogy használd ki a kardod! Very Happy Talán addigra már megszemélyesíthetem az NJK-t amit csak miattad csináltam ^^/

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház

Témanyitás  Hazame Karou on Pént. Május 30 2014, 19:45

// Pein //

Yoshino is az eget méregeti, talán nem is véletlenül. A nyomornegyedek után minden csodálatosnak tűnik... és ebben az országban talán tényleg az ég az egyetlen ami szép. Katsumit és a hozzá hasonlóakat leszámítva. Mint kiderült, a férfi társát egy hete rabolták el a közeli bambuszerdőkben. És Yoshino egy konohai ANBU. Valószínűleg a neve nem igazi, mint ahogy a társáé sem. Kilétükön meglepődöm, de nem firtatom a dolgot. Ha kérdezősködnék elhajtana, vagy elhalgattatna, talán örökre... Bár úgy hallottam a konohaiakban van becsület, a falumbeliek nagy részével ellentétben.
Ha egy ANBU-t sikerült elfogniuk, akkor igazán veszélyesek lehetnek. Valószínűleg nem sok esélyem lenne ellenük. De sosem féltem szembeszállni azokkal, akik az otthonomat a bűn birodalmává akarják "előléptetni". Tehát ezt a Hitomit kellene megtalálnom, aki Yoshinoval jött küldöttségbe. Nyílván a háború miatt, bár ki tudja... Bólintok, majd ,nem megalázkodóan, hanem beleegyezően meghajolok konoha shinobija felé. Még megfigyelem a kezében tartott félhold alakú nyakláncot, azután indulok utamra. A Kemuri teaházban lesz vele egy esti találkozóm, addig van időm utánajárni néhány dolognak. 
Nem véletlenül hagyta ki a dologból a rendőrséget az ANBU, hiszen nagyrészt korruptak. Én sem fogom bevonni őket. Legszívesebben itt, a nyomornegyedekben kezdeném a keresést, de egy alapos kutatáshoz nem igazán van időm, sem pedig erőm. Ha elkezdek kérdezősködni annak híre megy. S akkor bizonyos érdekek hamar a halálba akarnának küldeni. Nem mintha félnék ettől, de nem jutnék vele előbbre. És ez csak egy munka. Tudom okosabban is csinálni. Nem sok ötletem van mit tehetnék, de azért ez-az eszembe jutott, noha nem a legbecsületesebb dolgok. Ám azt már megtanultam, hogy nem mindig lehet szemtől-szemben megmondani azt amit akarok. Tehát - még ha nem rajongok is az ötletért - aljaskodnom kell. 
Tervem, hogy a Kórház épülete mellett, egy rejtettebb helyen Henge no jutsut alkalmazok és olyan ruhát "adok" magamnak, amit az orvosok viselnek, némi arcszőrzettel megfűszerezve. Így próbálok bejutni olyan helyre, ahova nem kellene. Mivel nem éppen arról híres a Kemurigakurei kórház, hogy a Rend elvei uralkodnak benne, ezért - s mert a Káosz általános - némi szerencsével észrevétlenül be tudok surrani a recepciós pult mögé. Pontosabban nem is észrevétlenül, hanem lelepleződés nélkül. Ha sikerül, akkor a betegek listáját keresem. Ha nincs itt, akkor egy nővért utasítok, hogy hozza oda nekem. Fejemen továbbra is ott a fejpánt, ami rangot biztosít, ezért reményeim szerint ez elég erős érv lesz, és nem kezdenek el kérdezősködni. Nem hinném, hogy a keresett személy itt tartózkodik, de nem zárhatom ki a lehetőségét. Sok minden megeshet. Az is lehet - sőt valószínű - hogy a betegek listája hiányos, sőt akár több Hitomit is tartalmazhat. Az utóbbi esetben felkeresem az összes ilyen nevű ember szobáját és a küllemükből próbálok megállapításokat leszűrni. Hogy ez hogyan sikerül csak rajtam múlik, de mindenképpen látnom kell őket ahhoz, hogy el tudjam kezdeni a tézisek létrehozását. Igaz, ez utóbbi részt nem kedvelem, mert elmélet, de szorosan fűződik a gyakorlathoz, ezért mégiscsak könnyedebb szívvel teszem, mintha egy szöveget kellene bemagolnom. Na, meg mégis csak shinobi vagyok. Meg kell tanulnom többet feltételezni, ez jó alkalom.
avatar
Hazame Karou
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Rejtélyek között!


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház

Témanyitás  Pein on Kedd Jún. 03 2014, 22:31

Olyan volt ez, mint tűt keresni a szénakazalban, de úgy tűnt, szereted a kihívásokat. Első utad a kórház épületéhez vezetett, ahol azon nyomban elő is álltál egy tervvel. Egyszerű beszivárgásról volt szó, a Henge no jutsu alkalmazásával. Persze a módszereidet lehetett volna kritizálni, hiszen mégiscsak vétettél a törvény és némiképp az emberi jogok ellen is… de ugyan már! Semmi se volt ez azokhoz a szörnyűségekhez képest, amelyekre a falu néhány lakója – legyen az shinobi vagy civil – képes lett volna.
Felöltve magadra egy kissé borostás orvos álruháját, sikeresen jutottál be a kórházba. Ám a recepciós pultnál már nem volt ekkora szerencséd. Egy nővér állt mögötte, és nem igazán tűnt úgy, hogy el szeretne onnan mozdulni. Végül, amikor már talán az is átfutott az agyadon, hogy odamész hozzá, és próba szerencse alapon személyesen kéred el tőle a listát, sietősen eltipegett az egyik kórterem irányába. Nem tudhattad, mennyi időre távozott és miért, ezért gyorsan oda is rohantál a pult mögé, és átfutottad a listát. Hitomi… Hitomi… Hitomi… Két helyen is szerepelt ez a név. Az egyik három napja hagyta el a kórházat, a másik a 247-es számú szobában tartózkodik, a harmadik emeleten, kómában. Ez utóbbi nem túl örvendetes hír, de azért elindultál a lépcsőház irányába, és hamar meg is érkeztél a csupa egyforma, fehér, ütött-kopott ajtók közül a 247-es számúhoz. Határozottan benyitottál rajta, és körbetekintettél a szobában. Orvosi tekintéllyel vizslattad a betegeket, nem is igazán szóltál hozzájuk, csak köszöntötted őket. Mikor megtaláltad a sarokban eszméletlenül fekvő Hitomit, rögtön hátraarcot is vezényeltél magadnak: egyértelműen nem őt kerested. Az ott fekvő férfi legalább 40 éves volt.

Talán jobb is volt ez így. Túl egyszerű lett volna ilyen hamar megtalálni az igazit.
//Még van időd a találkozóig. Akár folytathatod a keresést is egy másik helyszínen, te döntesz, mi tévő leszel.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház

Témanyitás  Masaru Ibuka on Vas. Szept. 06 2015, 16:15

Ao nem engedte, hogy segítséget kérjek ő nagyon bízott a senseiben. Ahogyan az a végén kiderült jól is tette, hisz mire mi a kórházba értünk addigra ők már ott vártak ránk. Viszont azt nem értettem, hogy hogyan előztek meg minket? Lehet, hogy egy rövidebb úton jöttek? De mondjuk mindegy is, szerencsére mindenki jól van és a küldetést is sikeresen oldottuk meg. Sokat tanultam ebből a küldetésből, és jobban megismertetem Ao-t is. Ha már a kórházba voltam, gondoltam meg nézem apát is. Felmentem a szobájában de már nem volt addigra ott. Valószínűleg már kiengedték de hát akkor meg mit keresek még itt? Irány haza van egy csomó mesélni valóm, anyáék már biztos nagyon aggodnak miattam, remélem nem csináltak semmilyen hülyeséget. Első küldetésnek nagyon is jó volt, arra is rá jöttem, hogy még nagyon sokat kell fejlődjek ha nagyon erős nindzsa akarok lenni. Na majd meglássuk, hogy mi lesz.
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kórház

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.