Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Hétf. Júl. 01 2013, 10:06

Egy nagyon érdekes csatorna rendszer Hinanjo alatt. A város Konohától távol található, lényegében teljesen jelentéktelen hely. A patkányok rejtekébe csak nagyon kevés ember merészkedik le, mivel senki sem szívesen mászik le a csatornába. A másik tényező, amiért csak kevesen veszik fel velük a kapcsolatot odalent, az az, hogy a csatornarendszer egy hatalmas labirintus, ahol kíséret nélkül könnyű eltévedni. Azonban egyes sikátorokban vannak "bérhelyeik", ahol az alvilági személyek felkérhetik őket kémtevékenységekre. Ezeket a helyeket az alvilág legnagyobb összekötőin kívül senki sem ismeri.

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Csüt. Júl. 04 2013, 21:39

Egy hétig voltam kórházban a legutolsó küldetésem miatt. Egy shinobi állatot kellett elkapnunk, aki elkapott egy vírust. Óvatosnak kellett lennünk, de hát túl sok olyan dolog történt, amire nem voltunk felkészülve. A lényeg viszont, hogy kihevertem a kórházban a küldetés fáradalmait, főleg hogy Odoke végig velem volt. Amint kiengedtek a kórházból, a társamnak köszönhetően máris új utakra léphettem, ugyanis a segítségével Nezuin Sensei magához idézett.


Csendben várakozok a helyen, ahova vezettek engem. Minden sötét és nyirkos, semmi sem változott az utolsó itt létem óta. Odoke most is a vállamon pihen, közben épp egy eléggé büdös sajtot rágcsál. Szerencsére közölték velem hogy miért vagyok itt, ezért türelmesen várok. A kis pajtásom mesélt a többieknek, hogy mennyire megszenvedtünk a legutolsó küldetésemen, ezért azt találták ki, hogy tanítanak egy kicsit. Én pedig nem ellenkezek. Mindig is jól jön néhány új technika, főleg most, hogy még alig rendelkezek valamivel. Szóval várok türelmesen!

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Uchiha Madara on Pént. Júl. 05 2013, 03:21

Hiroto


A fájdalmak lassan elmúltak, a kórház igen jó hatással volt, hogy ismét képes legyél megvédeni mindent, ami fontos a számodra. Csupán egyetlen, ha nevezhető így, személy szemét szúrta a sok pihenés. Hirtelen minden elsötétült, a világ forogni kezdett, te pedig egy pillanat alatt eltűntél.

Csobogást hallasz. Sötét volt és büdös. A fejed sajog, talán egy visszatérő fájdalom, vagy csak az idézés mellékhatása, ezt talán sohasem tudod meg. A földön fekszel, pontosabban valamiféle vízben, mely a világ minden részéről összegyűlt szemetet gyűjtötte össze, legalábbis a szaga. Lassan felkelsz, majd rájössz, hol is vagy. Egy csatornában. Halk csobbanásokat hallasz, lépések közelítenek feléd.
- Már vártunk, Hiroto-kun - szólt egy ismerős hang. - Jöjj velem - szólalt meg az apró alak. Elindultok a sötét csatornarendszerben, a bűz szinte elviselhetetlenné válik, azonban orrod hozzászokik, legalábbis egy idő után, végül fényt láttál az út végén. Mikor a csatorna végébe értetek, hirtelen lesokkol a látvány. Egy egész város épült a föld alá. Kísérőd most már láthatóvá vált, egy derékig érő patkány volt az, aki megindult a város felé. 

Az utcákat járva betérhettek egy-két üzletbe, ha szükséged lenne bárminemű felszerelésre, azonban kísérőd igen csak sürget téged, apró lábaival hihetetlenül gyorsan halad. A város közepén lévő hatalmas épület felé vette az irányát, mely a patkányok városának központja volt. A kapuban őrök várakoztak. 
Egy nagy terembe érkeztek, ahol fáklya világítja körbe a falakat. A patkány megáll az ajtóban, te pedig besétálsz a terem közepébe. 
- Hajolj meg - szólt egy mély, rémisztő hang, jól kivehetően a patkányok legerősebb tanárának hangja, Nezurin-mester volt az. 


A postodban írd meg a városba való jutást, esetleges vásárlást, valamint a Nagyterembe való jutást, ahol megjelenik a Mester.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Szer. Szept. 18 2013, 13:47

Miután kihevertem a kórházban a legutolsó küldetésem fáradalmait, hirtelen eltűnök onnan. Pár pillanatig nem tudom hol vagyok, azonban hamarosan a hangokból, szagokból és a látottakból összeáll minden. A Patkányok Birodalmában vagyok! Nemsokára egy ismerős hang szólít engem. Kérésére azonnal követni kezdem, nem ellenkezek. Elvégre miért is tenném? Lényegében ők lettek az új családom, amióta elvesztettem édesapámat. Ráadásul az egykori Sensei is Konohára bízott, ahol nem kedvelnek engem. Így hát követem a patkányt, bármerre is vezessen.
Hamarosan egy hatalmas földalatti városhoz érkezünk. A szám tátva marad a látottaktól. Nem igazán tudom, hogy hol voltam az első találkozásnál, de ahhoz képest ez a hely lenyűgöző. Izgatottan folytatom az utamat, alaposan megbámulva mindent. Legszívesebben benéznék néhány helyre, de mivel sürget minket az idő, így inkább követem a kísérőmet. Odoke valahol út közben leugrott a vállamról és eltűnt, így ideiglenesen magamra maradtam.
Végül egy hatalmas épülethez érünk. Belépünk rajta, majd egy hatalmas teremhez érkezünk. A következő pillanatban egy mély hangra leszek figyelmes. Azonnal meghajolok, tisztelettudóan, ahogy kell. Nezuin Sensei az, aki ott volt a szerződés aláírásakor is. A meghajlást követően kiegyenesedek, majd csendben várom, hogy mi a következő feladatom. Mindent úgy teszek, ahogy mondják, nem ellenkezek velük. Meg akarok felelni az új családomnak. Még akár abban is benne lennék, hogy leköltözzek ide.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. Szept. 22 2013, 12:37

Nezurin csendben várt, tiszteletadásod után azonban felkelt. A többi patkány hátralépett, hogy még véletlenül se zavarhassák meg őt, a mester pedig elindult feléd, apró lábai lassan haladtak. Még mindig térdeden támaszkodtál, mikor eléd ért a mester.
- Kelj fel, Hiroto. Sok dolgunk van. - sétált tovább, elhagyva téged, közelítve a nagy terem bejáratát.
Mestered egy hosszú úton sétál végig, egy csatornán, ami valószínűleg az egész várost behálózza. Végül egy hasonlóan nagy teremben találjátok magatokat, a terem falain különböző szobrok lógtak, mind patkányokat ábrázolva, valamint az egész terem erős fáklyafényben úszott. 
- Megjöttünk - állt meg, és a köpenyén lévő övet meghúzva feléd fordult. - Először is látnom kell, mennyit fejlődtél - intett kezével, jelt adva a támadásra. - Ne kímélj, hisz ellenfeleid sem fognak téged. - Komolyan kell venned az edzést, nem csoda, hogy a patkányok egyik leghatalmasabb mestere áll most veled szemben. Komoly tervei lehetnek, ha ő maga jött, hogy téged eddzen. Támadj rá úgy, mintha tényleg az életére törnél, ha védelmed leengeded, akkor ő is támadni fog, nem kímélve a gyomrod és a fejed. 


20 soros postot szeretnék a bemelegítő edzésről, a támadásokat rád bízom, valamint ebben a körben a mester mozdulatait is irányíthatod, aki a harcotok végén kezd támadni, igen nagy sikerrel. 
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Kedd Szept. 24 2013, 13:50

Meghajlásomat követően Nezuin Sensei feláll és hozzám lép. Izgatottan várom, hogy mit fog mondani, de szerencsére nem várat meg, szinte azonnal a lényegre tér. Kérésére követni kezdem, így újabb járaton haladunk tovább. Nem beszélünk, csak sétálunk.
Hamarosan viszont megérkezünk egy újabb terembe, ami meglehetősen ki van világítva. Ekkor újra beszédbe kezd. Halványan elmosolyodok a hallottakon. A kórházban töltött idő alatt nem igazán volt esélyem edzeni, vagy gyakorolni. Egy kis harc most igazán jól fog jönni. Nagy tisztelettel meghajolok a Sensei előtt, majd támadó állást veszek fel. Tudom, hogy nincs esélyem ellene, de nem is az a dolgom, hogy legyőzzem őt.
Nem ismerek túl sok technikát, amivel támadhatnék, ezért megpróbálom majd valahogy kicselezni és esetleg úgy bevinni egy találatot. Na igen... már annak is örülnék, ha sikerülne eltalálni. Miután felveszem az állást, azonnal megindulok a Sensei felé. A tőlem telhető leggyorsabban szaladok felé, majd amint a közelében vagyok felugrok a levegőbe.
- Konoha, Senpuu! - próbálkozok az első támadásommal.
Egész nagy lendülettel repültem a Patkány felé, azonban hiába próbálkoztam a pörgőrúgással. Egyszerűen hátradőlt, így én tovább száguldottam. Amint földet értem, már fordultam is felé. Nem lepett meg, hogy már ott van mögöttem és támadásra készül. Ahogy megfordultam, könyökömmel próbáltam csapást mérni rá. Természetesen nem találtam el, könnyedén kivédte a próbálkozást. Így hát alulról próbálkoztam bevinni egy esetleges találatot.
A könyökkel való támadást követően nagyon gyorsan hajoltam le, majd máris lendítettem a lábam, hogy kisöpörjem alóla a talajt. Erre válaszul csak felugrott a levegőbe a Sensei. Így hát valamennyivel megkönnyítette a dolgomat. A söprés nem jött össze, de most valamennyivel nyitottabb volt a védelme, így már is lendültem tovább, hogy megragadjam a lábait és leterítsem. Ekkor ostorcsapásként ért a Patkány farkának csapása. Erősen arcon vágott vele, így kissé elvesztettem az egyensúlyomat. Hogy korrigáljak, azonnal hátradőltem, majd egy hátra bukfencet követően máris talpon voltam. Már vártam a következő csapást és próbáltam felkészülni a védekezésre, de az nem jött. Így hát újra nálam volt a kezdeményezés. Két shuriken-t hajítottam felé, majd indultam a dobócsillagok után.
Nezuin azonnal kitért a fegyverek elől, így én máris próbálkoztam a Dinamikus Belépővel. A Patkány ekkor a karjait tartotta maga elé, hogy védekezzen. Miután "eltaláltam" már ugrottam is hátra, nehogy eltaláljon. Újabb támadás még ekkor sem érkezett, így hát próbálkoztam újra. Ekkor hirtelen valami kiseperte alólam a lábaimat. A farkával végezte a támadást, majd a levegőben máris megsorozott engem. Nem fájt túlzottan egyik ütése sem, de azért jó érzésnek sem mondanám.
A harcunk valószínűleg ezzel véget is ért. Elég nagyot nyekkenek a földön, de az utóbbi idők után egész jól esik. Rég vettem már részt komolyabb akcióban.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Szept. 26 2013, 15:31

A levegőben ért támadásból rájöhettél, az eddigi cselekedetek csupán egy kis bemelegítésnek szolgáltak, a valódi harc csak most jön. Nezurin a levegőben egy utolsó csapásával a földbe küldött téged, majd apró lábaira érkezve, halkan, elegánsan a földre érkezett. Közelített feléd. 
- Még mindig nincs benned elég akarat, Hiroto. - jó mesterhez méltóan megadta a tiszteletet, és nem támadott rád, míg a földön feküdtél, ám ahogy felkeltél, hirtelen újabb csapást érezhettél gyomrodban. A gyors kezek, amit szabad szemmel nem is tudtál követni, hármat ütöttek a gyomrodra, ekkor Nezurin felfutott mellkasodra, hátraugrott, és amint leérkezett, a földre csapott. A talaj megremegett, a föld pedig repedezni kezdett alatta, végül beomlott. Egy szinttel lejjebb kerültél az épületen belül. Nezurin a lyuk fölé sétált.
- Gyere fel, vége a harcnak. Igyekezz, sok dolgunk lesz.

Miután visszatérsz mesteredhez, hagyja, hogy kicsit kifújhasd magad, majd nekikezd edzésednek. 
- Látod azt a lyukat, ami az imént szakadt be alattad? Talán már kitalálhattad, hogy nem egyszerű baleset volt. Egy föld elemű technika segítségével hoztam létre. A technika neve Retsudotenshou, a Hasított tenyérkanyar. Ha most nem egy több szintes épületben lennénk, akkor még most is a csapdába ülnél. A technika lényege, hogy kellő chakrat összegyűjtve egy érintéssel a föllbe vezeted azt, és ott mozgatva töröd szét az adott területet. Ha kellő chakra-t áldozol bele a technikába, képes lehetsz egy nagyobb gödröt is létrehozni, ami maga alá temetheti áldozatát. Először azonban csak a chakra földbe való áramoltatását próbáljuk meg. - fejezte be a technika leírását, majd megkért, hogy menjetek ki az épületből, és egy széles, puszta területen, ami nagy részben földből áll, mellette pedig egy szagos csatornaelvezető folyik. 

A postodban a technika első fázisának gyakorlását szeretném, hogy leírd, a végét nyitva hagyva. A próbálkozások számát rád bízom, légy reális.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Vas. Szept. 29 2013, 21:37

Próbálok minél többet kihozni magamból, de egyszerűen nem megyek sokra Nezuin ellen. A Sensei nem támad meg, amikor a földön vagyok, de utána alaposan ellátja a bajomat. Ráadásul leszakad alattam a talaj, így egy alsóbb szintre kerülök. Ez a harcuk zárása és egy új technika kicsiny bemutatója. A Patkány szavaira bólintok egyet, majd könnyedén felsétálok a sziklafalon.

Miután kifújom magam, azonnal belekezd a technika magyarázatába. Csendben hallgatom, illetve bólogatok neki.
- Igen, látom.   - mondom. 
A beszámolót hallgatva rájövök, hogy egész könnyű dolgom van, mivel hasonlót már csináltam. Egy másik technikánál már elsajátítottam hogyan vezessem a földbe a chakrámat, majd hogyan formázzam azt. Ez sem lesz nehezebb, kivéve amikor majd a repedést kell létrehozni.
- Az első lépéshez már volt szerencsém... - szólalok meg, majd fél térdre ereszkedek.
Becsukom a szemem, megérintem a talajt, majd azonnal a talajba vezetem a chakrámat. Hogy bizonyítsam a sikert, kissé formázni kezdem a kezeim közzé került földet.
- Mi lenne a következő lépés? - kérdezem.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Okt. 17 2013, 22:37

Mestered keresztbetett kézzel nézi, ahogyan nekikezdesz a technika első részének. Mivel ez a létrehozási módszer már ismerős a számodra, nem tart sokáig, mire a chakrad a földbe vezeted, még el is játszol az ujjaid között a földdel, ekkor botjával a földre csap, a kezed elé.
- Nincs idő a szórakozáshoz. Ám ahogy elnézem, nem kis időt töltöttél a gyakorlásával, amióta utoljára találkoztunk. Nagyszerű, már kezdtem félni, hogy feladod az elején. örülök, hogy gyorsan túlestünk ezen a részén. Következhet a második fázisa a technikának. Most, hogy a chakrad a földbe tuod vezetni, el kell érned, hogy feldarabolj egy kisebb részt, ezáltal egy gödörbe zárhatod ellenfeled. A szétvágott darabokkal pedig be is temetheted azt. - fejezte be a további oktatást, majd csak állt és várta, hogy bemutasd a tudásod a gyakorlatban is. Úgy gondolja, ha a földet ilyen szinten és könnyedén tudod irányítani, felesleges a bemutatása.

A teremben mestered megmutatta, mekkora árkot kell létrehoznod, majd 3 gyakorló bábut hozatott be néhány patkánnyal. A bábokat egymástól 5 méterre elhelyezték. A feladatod egyértelmű, el kell temetned a három bábut.

A körben szeretném, hogy leírd a chakravezetésed, ahogyan feldarabolod a talajt és a temetést. A próbák ismételten cska rád vannak bízva, ezúttal azonban egy legalább 25 soros postot kérek.

A várakozásért felírhatsz magadnak + 5 ch-t
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Pént. Okt. 18 2013, 16:35

Amint rám kerül a sor, könnyedén megcsinálom az első lépést és szórakozni kezdek a talajjal. Ekkor azonban kapok egy kisebb megrovást. Nem veszem a szívemre a dolgot, mivel igaza van a Senseinek. Ezután pedig jön az újabb feladat, amit teljesítenem kell. Három bábu kerül be a terembe, ezek lesznek a célpontjaim.
Mivel már minden előkészület megtörtént, rajtam a világ szeme. Térdre ereszkedek és becsukom a szemem. Rövid koncentráció után megérintem a földet, majd folyamatosan áramoltatni kezdem a chakrámat. Hamarosan kisebb eredmény látszik meg: a talaj kissé besüllyed a tenyerem alatt. Azonban nekem nem erre van szükségem, így mással próbálkozok. Újra a földbe vezetem a chakrámat, most viszont megpróbálom túltölteni, ezáltal szétrobbantani az egyes részecskéket.
Megalkotom a szükséges kézpecséteket, majd rövid koncentráció után megérintem a talajt és átvezetem a chakrámat. Hirtelen töltök túl kisebb mennyiségű földet, így az sikeresen megreped a kezem alatt. Látva az eredményt elmosolyodok, majd újabb próbát teszek, ezúttal viszont több chakra ráfordításával. Újra elvégzem a kézjeleket, majd a koncentrációs szakaszt, végül hozzá látok a chakra vezetéséhez. Az első kisebb repedést követően növelem az energia ráfordítást és kiszemelem az adott irányt, ahova a repedést szeretném. A talajon elindul egy csík az egyik bábu irányába és szépen lassan a repedés kiszélesedik. Amint a bábu közelébe érek, újra megnövelem a chakra mértékét, ezúttal viszont már nagyobb területre fókuszálok. Végül a bábu süllyedni kezd. Első próbára csak annyit érek el, hogy pár centis árkot hoztam létre.
Mivel még nem jött össze az, amit elvár tőlem a Sensei, újabb próbát teszek. Most már tudom, hogyan kell ezt az egészet végbe vinni, így jöhet nagyobb chakra mennyiséggel. Talpra állok, majd elmosolyodok. Villámgyorsan megalkotom a kézpecséteket, majd a chakrámat a lábamba vezetve dobbantok egyet. Ezután jön a technika következő szakasza. Hatalmas recsegés jelzi, ahogy a föld részecskéi szétválnak és a repedés végig fut a bábuk irányába. Az elsőt hamar elnyeli egy szakadék, így megszüntetem a technikát. Pár perc pihenő után viszont újra létrehozom a jutsu-t és elsüllyesztek még egy bábut, majd újabb pihenő után az utolsót is.
- Jól csináltam? - kérdezem lihegve.
Az utóbbi három bábu elsüllyesztése elég sok chakrámba került, meglehetősen kifáradtam. Remélem meg lesz velem elégedve a Sensei.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Okt. 24 2013, 09:20

A patkány, kezét hátratéve figyel téged, hogyan dolgozol. A technika elsajátításához valóban megvolt minden benned, ez kétségtelen, ami a nagyobb problémát okozhatta, az a chakrakészlet pazarlása. Mikor az utolsó bábu is a föld alá kerül, mestered dobbant egyet farkával, megfordul, majd lassú, apró léptekkel elindul, kifelé.
- Szép munka volt, Hiroto-san. Gyere utánam. - mestereddel együtt kisétáltok a nagyteremből, egy széles lépcsősoron lementek, majd újabb labirintusszerű, kanyargós utak, csatornák ezrein átvergődve egy nagyobbnak mondható, földalatti réten találjátok magatokat.
-Az edzésed még nem ért véget. Azonban a Nagyteremben gyakorolt technika igen csak lefárasztott téged, így most pihenünk.

A terület úgy 40x30 méter lehetett, füves síkság, oldalán folyóként csörgedezett egy csatorna. A területen néhány fa is volt, valamint, valószínűleg mesterségesen létrehozott, kisebb szikladarabok. 
Mestered teát kínált, mondván a tea jót tesz a keringésnek, segít ellazulni, pihentet és még finom is.
- Hamarosan elkezdjük a fizikai állapotfejlesztést. Meg akarok bizonyosodni arról, hogy valóban megállod a helyed odafenn. Most még pihenj, amíg megteheted. - mormolta mestered két korty közben, majd törökülésben ülve tovább teázgatott.
Egy fél órát, ha pihentetek, mikor Nezurin felugrott. - Indulunk, Hiroto-san.

A rétről újabb helyszínre vezetett téged, mégpedig egy nyüzsgő, tömött arénába. Kör alakú falai patkányok százait fogadták be, a küzdőtér pedig a réthez hasonlóan volt kialakítva; fákkal, kisebb sziklákkal volt díszítve. Két rácsos vaskapu nézett egymással szemben, téged az egyiken engedtek be. Mikor beléptél, a patkánysereg, kik a közönséget adták, hangosan felkiáltott, tapsolt. Majd hamar nyílt a veled szemben lévő kapu is.
- Kezdődjék az első összecsapás. - hasított végig egy hang. Nezurin már korábban elmondta neked, összesen két ellenfelet kell túlélned, megadásra kényszerítened. Ha sikerül mind a két ellenfelet legyőznöd, akkor a patkányok beengednek elzárkózó világukba, megnyitják előtted az utat a titkok felé.
Első ellenfeled egy gyors, alacsony, fürge patkány, egy katana-val a kezében. A patkány gyors lábmunkájú, fürge testű és hajlékony alkatú egyed. Gyorsnak és taktikusnak kell lenned, különben hamar véget ér az első mérkőzésed.

A technikát felírhatod az adatlapodra.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Vas. Nov. 03 2013, 16:07

Sikeresen elsüllyesztek minden bábut, így teljesítem a feladatomat. Amint elsüllyed az utolsó is, a mester jelzi, hogy menjek vele. Kissé fáradtan kezdem el követni. Így jutunk el egy másik helyre, ahol teával kínál. Elfogadom azt, leülök és megkezdem a pihenést. Lassan kortyolgatom a teát, majd ha elfogyott, akkor meditálni kezdek. Próbálom visszanyerni az eddig elhasznált chakrámat.
Hamarosan a Sensei felugrik és szól, hogy megyünk tovább. Gyorsan feltápászkodok és újra követni kezdem. A rétet elhagyva egy arénába vezet. Út közben elmagyarázza a feladatomat. Két ellenfelet kell legyőznöm, ha ez sikerül, akkor beengednek a világukba.
Amint megérkezünk, a nézők hangzavarban törnek ki. Nincs túl sok időm bámészkodni, mert azonnal nyílik az ajtó és megjelenik az első ellenfelem. Egy kunait veszek a kezembe, majd ellenfelem irányába hajítom. Ezt követően nagyon gyorsan megpróbálom oldalba kerülni és amíg a fegyverem ellen tér ki, vagy védekezni, megindítom a valódi támadást. Hatalmas lendülettel - amit a futás adott - felugrok a levegőbe és egy rúgást mérek a fejére. Ha eltalálom, akkor akár földre is küldhetem a patkányt, de ha elkerüli, akkor akár bajba is kerülhetek.
Ha sikeresen a földre küldöm ellenfelemet, akkor próbálom lefegyverezni, majd a fejét kezdem el sorozni, hogy elájuljon.
Ha nem tudom lerúgni, akkor villám gyorsan fordulok körbe, majd "terülök el" a földön. A mozdulatnak a lényege, ahogy fordulok, szépen egyik lábamra helyezem a súlyomat, majd forgás közben a másikkal próbálom kisöpörni alóla a lábát.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Nov. 12 2013, 21:06

Az aréna megtelt élettel, te pedig a nézők szeme előtt álltál, várva a megmérettetést. A kör alakú küzdőtér végén egy rácsos ajtó nyílt fel, és egy nagyobb méretű patkány lépett ki. 
A konohai fiú egyből támadásba lendült, amely a meglepetés erejével kombinálva, sikeresen vehette kezdetét. Az elhajított kunai elől a patkány könnyedén elhajolt, még hosszú bajszát is megmozgatta orrával, jelezve, az ilyesfajta támadásokat napokig tudná kerülgetni. Azonban az éles fegyvert követő talp meglepte. Igaz a mondás, minél nagyobb, annál nagyobbat esik. A patkány a földre hullott, egy pillanatig kábán feküdt, majd gyorsan két lábra ugrott. Kardját még most sem ejtette el, a hosszú pengéjű fegyver most feléd szúrt. Hirtelen csillant meg a vége, az egyenes vágásból azonban három gyorsabb lett, melyek egyike bal vállad vágta meg. A seb nem mély, de még egy ideig égő érzés fog el téged.

A következő körben a patkány érzi magát vezető pozícióban, habár pofája még mindig zsibbadt a talpaddal való találkozástól, kardját ismét maga elé tartotta, majd megindult feléd. Mikor csupán néhány lépésnyire távolság maradt kettőtök között, hirtelen két patkány megjelent meg előtted. egyikük jobbról, míg a másik balról indít feléd egy oldalas vágást. Gyorsnak és körültekintőnek kell lenned, hogy elkerüld a támadást. Mire készülhet? Valóban egy vérre éhező gyilkost küldtek rád az arénában, esetleg valamiféle trükkről van szó? 
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Csüt. Nov. 14 2013, 21:33

Miután elhajítom a fegyvert, azonnal meglódulok. Szerencsére az ellenfelem nem ismeri ezt a fajta technikát, így könnyedén beviszek neki egy rúgást. Könnyedén leterítem a patkányt, de az rövid idő múlva talpra áll és rám támad. Sajnos nincs szerencsém, kardjával megsebzi a vállam. Ezt követően újra rám támad, ekkor azonban már valószínűleg Jutsu-t is használ. Két ugyanolyan patkány támad rám két oldalra, mint ő. Valószínűleg klónokkal van dolgom, de azt nem tudom milyenekkel. Így hát gyorsan előveszek egy füstbombát, hátra vetődök, majd aktiválom a bombát.
Pár pillanat alatt vetődök hátra, miközben hatalmas füst szabadul fel. Miután eltávolodtam, talpra szökkenek, miközben 4 shuriken-t veszek elő és hajítom azokat a fellegbe, nagyjából oda, ahol lehetnek az ellenfeleim. Azt kihasználva, hogy jelenleg valószínűleg nem látnak, egy technika használatába kezdek. Amilyen gyorsan csak tudok, beleolvadok a talajba, majd a föld alatt kiterjesztem a chakrámat és próbálom megkeresni az ellenfelemet. Amint meg van, elindulok felé, hogy lehúzhassam a föld alá. Ha sikerülne, akkor valószínűleg az első küzdelmemnek vége lenne. Nem igazán szeretném ezt elhúzni, a chakrámat is inkább tartalékolom a következő összecsapásra.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. Nov. 17 2013, 15:11

A patkányok megindultak feléd, két oldalról csapva le kardjukkal. Ám a gyors reagálásnak köszönhetően még a pengék összetalálkozása előtt hátrébb ugrasz, és egy füstbombával takarod el magad. A patkányok eltűntek, egy számodra ismeretlen stílusba tartozó technika elemeinek szolgáltak, amint a technika véget ért, a patkányok is eltűntek, hátrahagyva a főtestet.
A füstből hirtelen shurikenek suhantak ki, ha célba nem is, de irányában az ellenfél felé süvítettek.
A patkány az első shurikent kardjával hárította, majd a másodikat, amely szintén közel ért hozzá, egy egyszerű mozdulattal kikerülte, testének elhajlásával. Mikor testsúlya egy lábra összpontosult, a talaj megrepedt és két kéz kinyúlt felé, ráfogva lábára egyszerűen lehúzta a föld alá. A patkány vergődött, ám a talaj szorítása erősebbnek bizonyult. A patkány a földre hajtotta fejét, elfogadva a kudarcot. 
Ekkor két alacsony növésű, barna ruhát viselő rágcsáló lépett közétek, a földbe szorult vesztest egy mozdulattal eltüntették teljesen a föld alá.

Ismét egyedül álltál az aréna közepén, egy újabb kapu nyílt ki. A rács felhúzódott, sötétség volt mögötte. Majd hirtelen minden elhalkult. A nézők leültek, elnémultak, féltek. Hirtelen megremegett a föld. Majd egy újabb rengés, ami egyre hangosabb, egyre közelebb ér.
A sötétből két apró, vörös szempár csillan ki. Majd egy tömzsibb, vaskos orr bukkant ki. 

Hosszú, izmos lábaiból csupán kettőre volt szüksége, hogy talpon maradjon, mellső lábai fáslikkal vonta körbetekerve, erős harcos, ezt bárki megmondja első ránézésre.
A patkány kisétált lassan veled szembe, majd elüvöltötte magát, mellkasát püfölve. A közönség megborzongott. Ő lesz az ellenfeled.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Hétf. Nov. 25 2013, 21:52

Szerencsére gyorsan reagálok és könnyedén megzavarom az ellenfelemet a füst bombával. A patkányok csakhamar eltűnnek, én pedig a füstöt kihasználva a föld alá süllyedek. Ezt követően pedig megindulok a célpontom felé. Esélye sincs ellenem, egyszerűen csak megragadom a lábát, majd berántom a föld alá és helyet cserélek vele. Miután legyőzöm, egy másik ninja patkány jelenik meg és tünteti el az ellenfelemet. Úgy tűnik az első körön túl vagyok és még alig használtam valamit. Na nem mintha olyan sok technikám lenne, hogy válogathassak közöttük.

Végül eljön a következő kör. Az újabb harcos már sokkal félelmetesebb, egy hatalmas nagy benga állat. Már csak a bevonulása is félelmetes volt: ahogy remegett a talaj, majd lassan előbukkant... Hatásos az biztos, de nem fogok ennyitől elmenekülni. Le fogom győzni! Amíg a mellkasát veregeti támadásba lendülök: előveszek egy kunait, majd a markolatára tapasztok egy robbanócetlit. A fegyvert nagy erővel hajítom a patkány felé, majd amint a közelében van, felrobbantom azt. Ezt követően újra 4 shurikent veszek elő és azokat is az állat felé hajítom. Próbálom eltalálni őt és kideríteni mennyire gyors. Szeretném a sebességét letesztelni, nem lenne jó, ha egy óvatlan támadás okozná a saját vesztemet.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. Dec. 01 2013, 13:36

Az óriáspatkány büszkén vonult be, majd hangjával az egész arénát megremegtette. Nem azért verte magát, hogy megfélemlítsen, ezzel legyőzzön téged, csupán jelezte, itt van. Nem számított arra, hogy egyből támadásba lendülsz, így váratlanul érte az érkező kunai, hátméh a ráhelyezett robbanójegyzet. A patkány így későn kapcsolt, oldalasan ugrott el, azonban a robbanás elérte őt, ezáltal az oldalas kiugrása hosszabbnak sikeredett. Az utána következő támadásod azonban már nem sikerült, a szálló shurikeneket egyszerűen körmével elhárította.
Most az óriáson volt a sor, hogy támadásba lendüljön. Hatalmas testével megindult feléd, négykézláb kezdett szaladni, cikázva jobbra és balra, akárcsak egy villám, amely pillanatok alatt csap le különböző helyeken. 
Előtted termett a dög, hatalmas karjaival csapkodni kezd feléd, amelyeket még képes vagy hárítani. Ám a csapások nem enyhültek, a két óriási kar erős volt és gyors.
Hirtelen a patkány farkával gáncsolta ki a lábad, szinte a mozdulattal egyszerre érkezett be oldaladba egy oldalsó csapás, melyet a bal öklével hajtott végre, majd teljesen felengedve a védelmed hagytad meg neki az utolsó csapásra a lehetőséget. A patkány jobb öklével olyat vágott az arcodba, amelytől hátraestél, neki az aréna falának, nem kis darabot kiszakítva. A mérkőzésnek vége lett, azonban előtted minden elsötétedett, a hangokat még hallottad egy ideig, ám az is egyre csak halkult, míg minden el nem tűnt.

Pislákolsz. Mikor kinyitod a szemed, hirtelen elvakít egy ismeretlen, fehér fény. Egy lámpa az, mely a fehérre mázolt plafonról lóg le. Egy vékony lepedőbe vagy takarva, puha párna a fejed alatt, egy talán még kényelmesnek is mondható ágyon. De hol lehetsz? Ha jobban körbenézel, láthatsz egy virágos ablakot, egy kis asztalt, rajta egy pohár vízzel és néhány tablettával. Minden jel arra utal, kórházba kerültél. De hogyan és miért? A múlt homályos még számodra, az arénából csupán töredékek maradtak, mintha az egész egy álom lett volna.

A következő postodat ide kérném. Írd le a harc második felét, valamint a kórházban töltött időd első felét, a végén belép egy személy majd az ajtón. A termet ne hagyd el. Felsőtested be van fáslizva, jobb karod gipszben van. Az orvosok rendbe hoztak, ám pihenned kell még. A harcod befejeződött, jutalmul felírhatsz + 7 Chakrat.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nezumi Teikoku - Patkány Birodalom

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.