Bambusz és Gomba erdők

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Vas. 15 Dec. - 17:18

Jó, rendben, nem akarod javítani, nem szeretnél semmilyen érdekesebb dolgot csinálni, csak tanulni, okés, megértettem, tehát miután megnézted mennyire erős is a három Iwagakure-i shinobi, és döbbented tapasztaltad, hogy mindanyian erősebbek nálad, úgy döntöttél tovább haladsz, amit meg is tettél a földben, majd futva, míg véletlenül pont egy tanyára keveredtél, ahol egy másik Iwagakure-i csapat ki akarta fosztani szegény öreg Kusagakure-i bácsi telkét, de ő nem volt rest megidézett néhány másolatot, akik jól láthatóan a földből emelkedtek ki, tehát olyan elmmel rendelkező klónok lehettek, és neki rontottak az ellenségnek. Mikor elkapták a fegyvereiket a férfi újab kézjeleket mutatott be, de nem a megszokott robbanó jegyzetes trükköt, hanem mást, mire a két delikvens hangos robbanás keretében, cafatokban terült el a földön, a kerítés mellett. Egy technika mely hatalmas erőt birtokol jó kezekben, rendkívül hasznos lehet, ha valahogy rájössz a nyitjára, így esélyt kapsz, hogy odamenj az öreghez, ahova esetleg érkeznek csapatok a robbanás miatt, bár nem biztos, vagy továbbállj, és a látottakból, tapasztalat nélkül állsz neki a gyakorlásnak, az egyik nehéz, a másik kockázatos, te döntesz.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Itanashi on Vas. 15 Dec. - 18:14

A fiú érezte a katonák erejét, tudta, hogy hárman erősebbek nála, a különbség nem is kicsi, ő mégis rájuk rontani.
~Erre most nincs idő~ szólt a hang, miközben a fiú már kezeit emelte, hogy pecséteket alkosson. Így engedelmeskedve a hangnak, érezvén, elhúzódó harcnak nézne elébe, úgy döntött, inkább tovább halad. Elsüllyedve a föld alá kezdett áthaladni a katonák alatt, majd elhagyva őket úgy döntött, futva folytatja útját. Ismét a fákon át ugrált, mikor észrevette, a fák egyre ritkábban nőnek, hamarosan kiér az erdőből. 
A távolban már látta is a nagyobb pusztaságokat, egy kis farmházzal rajta. Újabb csapatokat látott meg a fiú a távolban, akik a házat vették célba. A háború már csak ilyen. A katonák is emberek, éheznek, ha elfogy az élelem és megőrülnek, ha nőt látnak. Valószínűleg ezek a katonák is ezen pontokat figyelembe véve hatoltak be a területre és indultak meg a földön dolgozó férfira. Azonban a kusagakurei férfi olyat tett, amivel felkeltette Itanashi érdeklődését.
Az idősebb férfi klónokat emelt ki a földből, majd azokat az ellenségre küldve vette fel a harcot. A klónok, mikor már kellő távolságon belülre értek, egyszerűen felrobbantak, apró darabokra tépve az ellenséges katonákat, akiknek maradványuk a telek szélén landolt.
Itanashi még mindig kellő távolságban volt, szemlélve az eseményeket. 
~Ez a férfi erős. Igazi shinobi~ gondolta magában a fiú. Az előbb látott technika olyannyira megtetszett neki, hogy eltervezte, megtanulja. A kérdés csak az, kitől. A férfi elég zaklatottnak látszott, nehezen tudná kimagyarázni és feltüntetni magát, mint kusagakurei katona, aki az imént megsemmisített katonákat üldözött. valami mást kell kitalálnia. Még egyszer átgondolta a látottakat, majd úgy érezte, arrébb áll. Talán később visszatér, vagy nem.

Miután Itanashi biztos helyet talált, ahol esetleg meghúzhatja magát éjszakára is, leült és gondolkodni kezdett.
~Biztos, hogy föld elemű technika, nem ismer más klón technikát, amely a földet használná fel alapként, így szinte biztos, hogy föld elemű technikáról van szó.~ könyvelte el magában. 
~A földklónok rárontottak ellenfelükre, majd mikor a közelharc kezdetét vehette volna, az ellenséghez legközelebb aktiválta a technikát a pecséttel és felrobbantotta a klónjait.~ elemezte. Itanashi oldalra nézett, le a földre, ahol néhány virágot látott, majd hirtelen kitágult a szeme. Kezeivel pecsétet formált, mire a virág, leszakadva száráról indult meg, akár egy shurikent, majd Itanashi feltöltve a virágot még több chakraval egyszerűen elrobbantotta azt. 
- Ha a virágoknál bevált, akkor a klónnál is be kell válnia. - pattant fel a poros földről. A földből egy hasonmást növesztett, majd arrébb irányította. Az imént kivitelezett technika felnyitotta a fiú szemét, annak, amit a farmon látott, az alapjai már megvannak, csupán másképp kell kivitelezni, más technikaként funkcionál.
~Mivel a kapcsolatom a klónnal állandó, így képes lehetek több chakraval felvértezni azt, ha pedig túladagolom, a hatása a robbanás lesz.~ vetette fel az elméletét a fiú. A klónba chakrat kezdett áramoltatni, jóval többet, mint amennyit eddig valaha is tett. Kíváncsi volt, vajon mennyi chakraval érheti el a megfelelő hatást. Mindeközben próbált visszaemlékezni, milyen pecsétet is formált a férfi. Remélte, hogy önerőből is sikerülhet a technikát létrehozni, a fiú addig-addig próbálja a technikát, amíg nem sikerül felrobbantania a klónt. természetesen figyel, hogy a chakrakészletét ne pazarolja el teljesen, hisz bárki rátámadhat az éjjel.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. 16 Dec. - 14:48

A technika nem lufi ellen alapszik, nem attól robban fel a klón, hogy chakrával telíted, majd egyszer kipukkan, úgy feleslegesn kárbavész hatalmas mennyiség abból a "kék aurából". Ezt te csak sokadik próbálkozásra tapasztalhatod meg, de megadom a lehetőséget, hogy te döntöd el, hogy mennyi, a technika nyitja nem csak a chakra mennyisége, hanem annak mozgatása, és formázása, egyre gyorsabban kell mozgatnod a klón testében, ugyanis a robbanás nem más, mint a chakra mennyiségének szélsőséges módon történő, gyors növekedése, és felszabadulása. A heves hőfelszabadulás következtében a felrobbanó anyag és a környezetében lévő levegő is nagyon felmelegszik, nyomása megnövekszik. Ez hozza létre azt a léglökési hullámot, amely valójában felelős a robbanás pusztításáért. Tehát öszegezve, növelned kell a mennyiséget, egy bizonyos pontig, gyorsan, közben gyorsan kell a klón testében mozgatni, és el kell érni, hogy a chakra felszabaduljon, nem könnyű, ám annál gyorsabb művelet, és így is, ez nem ér fel, egy robbanójegyzet erejével, talán a fele annak, de pozitívum mellette, hogy föl, és szikla (kő=repesz-->veszélyes) darabkák is szétrepülnek, hasznos, és jól alkalmazva erős jutsu, és most el kell sajátítanod, de ne húzzuk az időt, kezdődjön az első fázis, ami 30 soros post-ot igényel, megtanulod, hogyan töltsd fel a chakrával a már kész klónokat, egy klónnal gyakorolj, és minnél messzebb menjen tőled, maximum 15 méterig, megkapod a lehetőséget, hogy te magad döntsd el, milyen intervallumokban dolgozol, de legyen megfelelő mennyiségű próbálkozás, illetve vonj le tapasztalatokat, a legvégén azt, amiről beszéltem, hogy nem lehet csak chakranöveléssel "gazdaságosan" robbantani, túlságosan kifáradsz...
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. 19 Dec. - 14:45

// Harc a Fűért //

Tűz Szövetsége:
Zouo feltette kérdését, mire a papírt szorongató shinobi csak ránézett. Furcsa pillantás volt, amolyan "Tudom és nem kell külön felszólítani" pillantás. Tekintete visszamászott a papírra, majd elkezdte elmondani annak tartalmát.
- Az egy Gombán lévő ninják, egy csapatot alkotnak, rangtól függetlenül. Minket a középre tettek be, tehát a Középtávú Egység közé tartozunk innentől fogva. Ezt a képességeinek alapján döntötték el. Az első egység, a Rajtaütő Egység, akik behatolnak az Amegakurei táborba és gyengítik azt. A második egység, a Közelharcos Egység, akik a csata élné fognak állni. Belőlük halnak majd meg a legtöbben... Az Ő feladatuk, hogy a támadó Amegakurei ninjákat visszaverjék és ellentámadást indítsanak. A harmadik egység a Középtávú Egység, vagyis mi. A feladatunk, hogy támogassuk a Közelharci egységet és a visszavonuló katonákat megvédjük. A negyedik egység a Távolsági Egység, akik támogatják majd a három másik egységet. A Rajtaütő Egység fél óra alatt végez, így ők beépülnek majd a többi egységbe. A Közelharci Egység a Gomba erdő és a Bambusz erdő határán foglal helyet. A Középtávú Egység, az a Gomba erdőben fog felállni a gyökerek és a gombák között, míg a Távolsági Egység a tábor előtt foglal majd helyet. Az Egységek között folyamatos kommunikáció lesz fenntartva. A kijelölt parancsnok neve Nekoma. Egy kürt szó hangjára kell összegyűlnünk és megindulnunk... A levél kézbesítése után számított fél órán belül kerül sor a gyülekezőre.
Ennyi lenne a levél tartalma. A Shurikenes és a másik összenézett egy pillanatra, majd elkezdték összeszedni a cuccaikat, végül miután mindennel elkészültek, Zouohoz is fűztek néhány szót. Pontosabban nem csak neki, hanem hármuknak egyaránt. A Shurikenes fickó kezdte a beszédet.
- Az én nevem Kon. A fegyverhasználatra specializálódtam.
- Az enyém meg Genpachi... Doton és Raiton specialista vagyok.
Mondta unottan a másik...


// A postodat írhatod addig, hogy megszólalt a kürt és megindultok a gyülekezőhelyre. Kon vezet titeket. //


Víz Szövetsége:

Tenshit beengedték a parancsnoki sátorba, ahogy a többi, nem hivatalos ninját is, aki csatlakozni kívánt a haderőhöz. Amint belépett a sátorba, meglátott egy nagyobb íróasztalt. Összesen ennyi felszerelés volt a sátorba, meg persze azok a kisebb holmik, amik az asztalon voltak tárolva. Papírok, térképek, akták és jelentések. A parancsnok most is egy ilyen kéziratot olvasott, amit néhány elesett shinobi hagyott hátra maga után... Amint Tenshi belépett a sátorba, a parancsnok felkapta a fejét. Egy hagyományos Amegakurei ruhát viselő, 40-es éveiben járó férfi volt a Haderő Parancsnoka. Kopasz volt. Szemöldöke vastag és kócos, erősen őszülő. Arcát több seb is díszíti: Egy, átlósan szeli ketté az arcát, a másik pedig a majdhogynem teljesen középen válassza ketté a száját. Fájdalmas sérülések lehettek az biztos. Kezei dagadtak az értől... Rajtuk is meglátszott a kor. Szemeit levette rólad, majd kezéből letette az imént olvasott irományt és egy újabbat vett elő.
- Csak nem maga is csatlakozni akar hozzánk kis hölgy?
Tette fel a kérdést, miközben olvasta a következő irományt és erőteljesen harapdálta a száját...

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Itanashi on Csüt. 19 Dec. - 22:05

A fiú csak állt klónjaival szemben, amelyek azonban nem robbantak fel, bármennyire is akarta.
- Mi lehet a baj? Elegendő chakrat adtam nekik, miért nem robbannak fel? – gondolkodott hangosan a fiú. Talán rosszul kezdett neki a technikának. Mi hiányzik? A klónokban tömérdek chakra van, mégsem robbannak fel. Ennyi chakraval egy egész rétnyi virágot képes robbantani, a klón pedig még csak meg sem repedt. Valami más lehet a technika titka.
Itanashi a fűbe ült, rágyújtott, majd gondolkodni kezdett. Szemei előtt megjelent a klón, látta annak chakrahálózatát, ahogy kering benne a kék erő. Elképzelte, ahogy feltölti chakraval a hálózatot, a túltöltött chakra pedig szétfeszítve azt robbantja szét a klónt. Ez volt az eddigi koncepció, amely úgy tűnik, megbukott. Mi lehet a baj? Talán nem a chakra mennyiségével van baj, hiszen a klón így is túl van már töltve. Itanashi chakrakészletének 30%-át adta a klónnak, amely egy elemi klón esetében igen nagy erőt képvisel. Robbanni azonban nem robbantak. A fűben ülő fiú most felkelt, cigarettájába egy utolsót szívott, majd eldobta.
Itanashi pihent egy kicsit, fát gyűjtött, hogy tüzet rakhasson estére. talált is néhány kisebb-nagyobb ágat, amit összehordott, majd zsebéből egy doboz gyufát vett elő. A gyufaszálat végighúzta a doboz oldalán, majd még egyszer, ekkor a feje lángra lobbant, az pedig lángba borította a tűzrakást. Itanashi ekkor gondolkodott el a következőn:
- Mi van ha…ha nem a mennyiség a lényege. Ha két test súrlódik, az hőt szabadít fel. A gyufa is súrlódás után kapott lángra. Minél gyorsabb a két test, annál nagyobb a súrlódás, így annál nagyobbnak kell lennie a keletkezett hőnek is. Ez az – pattant fel ismét a fiú. Klónja még most is ott állt vele szemben.
- A benne áramló chakrat kell gyorsítanom – beszélt magában a fiú, majd koncentrálni kezdett. A klónnal folyamatosan fenntartotta a kapcsolatot, így némileg könnyebb volt a dolga.
Itanashi csukott szemmel állt, kezeit összetéve, meditált. Rég mélyedt így magába. Utoljára a templomban, mikor a papok korbáccsal verték a hátát. Át akarta érezni szinte a klón keringését, eggyé akart válni vele. Miután elérte teljes nyugalmi állapotát, belekezd az elképzeléseibe. A klónban elegendő chakra volt ugyan, azonban még egy keveset hozzáadott. Megpróbálta a klón testének keringését fokozni, a túlnyomó chakra sebességét gyorsítani. Karjait megfeszítette, olyannyira erőlködött csukott szemmel. Két tenyerét összenyomva tartotta, ez a testhelyzet szokott lenni a gyakorló pozíció. El akarta érni, hogy a klón keringési rendszere olyannyira felgyorsuljon, hogy megfeszüljenek az erek a testén, és egyszerűen szétrobbanjon. Ám valamiért még most sem sikerült elérnie azt a hatást. A klón távolabb állt a fiútól, hátha mégis sikerül elsajátítania, 10 méterre küldte.
A klón testében áramló chakra kezdett gyorsulni, azonban még korántsem volt elég ahhoz, hogy elérje a célt. Egyre jobban mozgatta testében a chakrat, egyre jobban figyelt a mozgatásra.
A klón még most sem robbant fel, ám már alakulóban volt. 
Itanashinak rá kellett jönnie az idő múlásával, nem elég, ha a klón belsejében keringeti gyorsan a chakrat, nem képes olyannyira felhevíteni a testet olyannyira, hogy szétrobbanjon. Talán ha felszabadítja azt, és a környező levegővel együtt hevíti túl, sikerülhet neki. Addig nem tudja meg, amíg meg nem próbálja. Így a klónban áramló chakrat elkezdi kiáramoltatni. A klón testéből elkezdte a chakrat kiáramoltatni, tudta, ha most elszúrja, azzal rengeteg chakrat pazarol el, így óvatosan, fokozatosan engedte ki a felgyorsult, felhevült a chakrat. Remélhetőleg sikerült kellően felgyorsítani a chakrat a klónban, és a kiáramoltatással sikerülhet elérnie a technika csúcsát.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szer. 25 Dec. - 0:45

Az első leckét sikeresen vetted, tapasztalataid növekedtek, és már csak egy fázisa maradt a technikának, ami újabb harminc sort követel, ami nem más, mint a chakra felgyorsult állapotának, és mennyiségének robbanásszerű felszabadítása. Gondos feladat, amihez kellenek az eddig tanultak, ám a chakrát nehezen hevíted fel, ha nem vagy Tűz elemű shinobi, nem azt hevíted, hanem azzal hevíted a klón energiáit, belsejét. Nos hajrá, újabb harminc a kedvemért, aztán attól függően még írunk 1, vagy 2 kört, és utána elengedlek a megtanult tecnhikával, nem nehéz, csak rá kell érezni, és jönni, hogy is működik. Hajrá!
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Itanashi on Szer. 25 Dec. - 10:09

Itanashi csak állt, szákjában egy cigaretta égett. Néhány pillanatra megpihent, bármennyire is fontos számára a technika, mégsem pazarolhatja el az összes chakraját egy olyan helyen, ahol hemzsegnek a katonák, mindkét oldalról, ha most választania kellene, melyiküktől tart jobban, nem tudna válaszolni. A cigaretta a végét járta, eldobta, majd visszasétált a már felállított klónnal szemben.
A klón már készen állt a feladatra, testében elegendő chakra keringett, amely még most is kapcsolatban állt a fiúval. Itanashi pedig nem habozott, belevágott a dolgok közepébe.
A klón testében olyan szinten kell áramoltatni a chakrat, amit később felszabadítva elérje a birtokon látott eredményt. A fülsüketítő robbanást, az emberi maradványok hullását, a gyilkos technikát. A szétrobbanó katonák maradványai még most is ott lebegtek a fiú szemei előtt, nincs más választása, a technikát el kell sajátítania.
A klón testében gyorsan kavargott a kék erő, amely a shinobit shinobivá teszi, ám Itanashi egy kicsit még hátrébb állt, talán vagy 15 méter lehetett a kettejük közötti távolság. Ekkor Itanashi újabb chakratömeget jutatott a hasonmás szervezetébe, amelyet az eddigi mennyiséggel együtt gyorsan keringetni kezdett. A klón mozdulatlanul állt, ám belül komoly vihar dúlt. Itanashi tudta, hogy a benne kavargó erőt a megfelelő pillanatban fel kell szabadítani, a felszabaduló energia pedig elősegíti a már felhevült kőtömb szétrobbanását. Azonban ezt az energiát igen gyorsan és erőteljesen kell felszabadítani, mondhatni robbanásszerűen.
Itanashi lábával a földre taposott, majd két kezét összekulcsolta, ujjaival másik kézfejét szorította. Itt az idő, most kiderül, milyen fából is faragták őt. Egy ifjú pap, akinek legfőbb célja a teljes eggyé válás a Nagyúrral, aki az ő kezébe bízta eszközét, a halált. Itanashi elsőszámú eszköze a halál. Most kiderül, vajon a hite előresegíti e őt tanulásában, vagy hagyja őt elbukni. A fiú álarca alatt imát kezdett el mormolni, miközben önmagát szemlélte jó néhány méterrel arrébb.
A klónban egyre gyorsabban kavargott a chakra, egyre hevesebben keringett, a fiú úgy érezte, vár még a felszabadítással. El akarja érni azt az állapotot, amely megfelel a számára, a bukás nem jöhet szóba. Mozdulatlanul állt, erősen összpontosított, koncentrált.
Erejének csúcsán érezte magát, a néhány perces pihenő alatt sikerült szinte teljesen visszatölteni elpazarolt készleteit. Most pedig erőtől duzzadva szorítja tenyerét, miközben hasonmásának felrobbantására készül. A chakra még gyorsabban kavargott a klón belsejében, amely egy-egy pillanatban már felszíni rángásokkal is járt. A klónnak először jobb karja, később nyaka rándult meg. Ez még nagyobb erőt adott, hogy elérkezettnek lássa az utolsó fázis teljesítését.
A klónban forgó nagy mennyiségű chakratömeg hevesen kavargott, a klón testének térfogata is némiképp megnövekedett, eljött az idő, hogy a fiú befejezze a tanulást.
Lábait megtámasztotta, majd az ujjkulcsolásból kieresztette kezeit, ekkor a klónban forgó chakratömeget egy pillanat alatt felszabadította. A felhevült chakra, a felszabadítás pillanatában, reakcióba lép az egyetlen anyaggal, amely a közelébe kerül, ez nem más, mint a klón sziklateste. A felhevült chakrat kieresztve pedig egyetlen, nagyméretű robbanást eredményez. Persze mindez csupán elmélet, ám most a fiú szemeiből kivehető, az elméletét valósággá változtatja. bebizonyítja a gondolatmenetet és felrobbantja a klónt.
- Adj nekem erőt, Nagyuram. Adj hatalmat. – mormolta imájának utolsó sorát.
A széttárt karok hamar összecsapnak, ám most a két tenyér tiszta felülete csattan össze, a fiú teste megrezzen, ahogy két karja összecsap. Nyakában a Nagyúr lánca kiugrik köpenye mögül, megfénylik a nap sugarában.
- PUSZTULJ – kiáltja, mikor a két kéz összecsap. A klónban az eddig kavargó, nagy mennyiségű chakrat most egy pillanat alatt felszabadította, amely remélhetőleg meghozza a kívánt eredményt.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. 27 Dec. - 22:17

Beengedtek a sátorba, innen pedig játszom a szerepet a jó katonát, aki szeretné elnyerni feljebbvalója jóindulatát, hiszen igen csak fontos, hogy jó szemmel nézzem rám, hiszen szeretnék visszatérni a falumba, még ha Mirubitól azt a feladatot is kaptam, hogy akadályozzam meg a sereget a támadásba. Nem vagyok jó kapcsolatban Konohával, így most annyira kettős ügynök vagyok, hogy már azt sem tudom, hogy kinek az oldalán állok, igazából de, amíg volt időm és vártam, kitaláltam, hogy nem akarom, hogy Fű országa elessen, de azt sem, hogy ez az oldal rossz szemmel nézzem rá, így találnom kell egy megoldást, ami elég ideig elhúzza a harcokat, de ugyanakkor ne vesszen el a falu. A parancsnok egy 40es éveiben járó, amegakurei shinobi egyenruhát viselő, kopasz, sebhelyes arcú férfi volt, aki azt a benyomást keltette, hogy rengeteg harcban vett részt, lehet, hogy még háborút is megjárt veterán, akinek nehéz lesz az eszén túl járni, tehát erősen gondolkodnom kell majd a dolgon, de talán lesz rá indokom, hogy mért nem tudtam megakadályozni a harcot, de senki nem átverhetetlen, talán meg tudom oldani, amit szeretnék. Kérdésére leginkább a "Nem, igazából shogit szeretnék játszani a majmával." című választ adnám, de megmaradok az udvarias formámnál, bár ha elég figyelmes, valószínűleg észreveszi az arcomon a pillanatnyi gúnyt és a gondolatot, de aztán meghajoltam és csak ennyit mondtam.
- Igen, uram. kardommal és tudásommal szolgálom Víz szövetségét és hazámat.
Remélem elfogad, de egyenlőre csak várok, miközben nem nézek rá és az arcizmaimat próbálom rendbe szedni, hogyha közelebb jön és netán a szemembe néz, ne lássa az esetleges céljaimat.


_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szomb. 4 Jan. - 1:50

// Ita //


A technikát szépen felvezetted, tudtad, hogyan kell végrehajtani elméletben, és voltál annyira talpraesett, hogy azt át tudtad ültetni a gyakorlatba is, a robbanás hatalmas volt, ám ez talán nem a legjobbkor sütötted el, hiszen állomásozhatnak a közelben katonák, különösen az a három, akik erősebbek voltak nálad. Így gyorsan le kell lépned, és nincs időd harcba vágni, megünnepelni az új gyilkos jutsut egy kis vérrel, hiszen ha leállsz itt harcolni, pillanatok alatt véged, a hangra mindenki ide fog jönni, és már körbe is vagy véve. Menekülnöd kell, de erősödve távozol. A tanulásért, és a késésért +6 chakra jár neked, a technikát felírhatod az adatlapodra, szép volt!
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Shiawase Zouo on Hétf. 6 Jan. - 0:41


[Fórumkaland]

/gomen a minőségért, eternálbénán sikerült addig cseszkődnöm a szerkesztésével a szövegnek, hogy sikerült elvesztenem az egészet, amit írtam, és már nincs kedvem olyan szépen kidolgozni ˇˇ'/

A férfi egyetlen pillantásával próbált megrendszabályozni, de nem különösebben hatott meg, továbbra is rezzenéstelen arccal vártam, hogy olyasmit mondjon, amire kíváncsi vagyok, a többi nem is érdekelne, elengedném a fülem mellett.
Az első információ semmi újdonsággal nem szolgál, elég logikusnak tűnt, hogy ez lesz majd a csapatbeosztás is, a többi inkább. Egy halvány sajnálat átfut rajtam, mikor megtudom, mi is lesz egységünk pozíciója, a Rajtaütők között szívesebben lennék, de bízom a Lélekben, és reálisan látva magam, én is tudom, hogy nem lennék képes megfelelően megállni a helyem, és semmi kedvem nem lenen ismét veszélyeztetni a Lélek terveit hiányos képességeimmel. Így ezt a felszüremlő vágyat el is hessegetem, és magamban már készítem magam arra, hogy amint a helyem elérem, azon a ponton túl egy ellenséges ninja se jusson át élve, és minden odáig eljutó Fű falusi pedig élve haladjon tovább visszafelé. Kétség sem férhet hozzá, hogy meg fogom csinálni, kerül, amibe kerül.
A többi információ: Kürt és fél óra. Kár, hogy ilyen sok az idő, szívem szerint máris nekiindulnék, hogy megfelelően felmérhessem a környezetem az állomáshelyemen, hogy aztán gondosan kiszűrhessek minden oda nem illőt.
Viszont a társalgás még nem fejeződött be, következett a tiszteletkör egymás felé. Az első fickó képessége nem lepett meg, Egyértelmű jeleit hordozta magán, a második fickó viszont újdonság volt, hiszen az elemi jegyeit senki nem hordozza magán láthatóan.
Ahogy rám kerül a sor, egy pillanatra összeszorítom az ajkaim, majd határozottan s továbbra is közömbös arccal elmondom én is, amit rólam tudni érdemes:
- Shiawase Zouo, genin, speicalitása a halál - egy pillanat erejéig végigfut előttem az összes véres arc, amelyhez eddig közöm volt, s egy pillanatra szobormerev arcomra eszelős félmosoly ül, hogy aztán ismét elkushadjon, vissza megszokott ürességébe. A két férfi reakciója nem különösebben érdeke, s mivel másra nem terelődik a só, figyelmem ismét az erdőé, hogy megszokjam dallamait, hogy sikeresebben szűrhessem majd ki kicsivel odébb az oda nem illő zajokat. Eme elfoglaltságomból egyedül a kürtszó szakít ki, hogy aztán egy könnyed mozdulattal rugaszkodjak el vezetőnk, Kon nyomában, magamban a bizonyossággal, őrhelyemen senki nem jut át, akit Én nem engedek.
avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. 25 Jan. - 17:23

Tűz Szövetsége (1):
Zouo szavait felvágósnak és túlzottan nagyképűnek tartották társai. Kon arcán látszódott a gyorsan felgyülemlett harag, ám ez gyorsan eltűnt, amikor észrevették annak gonosz, mondhatni démoni mosolyát. Arca hirtelen döbbent volt... Nem akart egyik sem szólni semmit, csak tették a dolgukat. Leellenőrizték a felszerelésüket még egyszer utoljára, majd miután jelt kaptatok, megindultok lefelé. A kürt, az egész erdőt bejárta és nem kizárt, hogy az ellenség is teljes mértékben hallotta annak "szavát". Amint megindult a csapat, Zouo láthatta, ahogy a Rajtaütő Egység megindult előre, átvágva magukat a gombák tetején és a hatalmas fenyők földből kinőtt gyökereik között. Gyorsak voltak, hiszen gyorsan kell cselekedniük. Rögtön utánuk a Közelharcos Egység következett, akik szintén az osztag után indultak meg. Ekkorra érkeztetek meg a gyülekező helyre, ahol az Egységetek tagjai körbevették a vezetőt, vagyis Nekomát a Középtávú Egység parancsnokát. Mivel időre megérkeztetek, még az első sorokban is találtatok magatoknak helyet. A vezetőtök, vagy is inkább Parancsnokotok egy hosszú, de kevés hajú nő volt, barna fürtökkel és két lófarokkal. Persze a lófarok az a copfba fogott haja és nem más egyéb képződménye. A melle lapos, a feneke szintén... Egy eléggé fiús lány benyomását kelti, ezt mutatja unott, de szúrós tekintete is, amivel fürkészi a hatásköre alá eső személyeket. Miután már nem látott mozgolódást, megvárta míg mindenki elcsendesedett, majd úgy kezdett beszélni. Hangja nagyon halk volt, így fülelnie kellett mindenkinek. Az első parancsa az volt, hogy álljon az Egység, három sorba, rendezetten, katonákhoz méltóan. Ez meg is történt. Megszámolta gyorsan, hogy hányan vannak az Egységében, majd nekikezdett a beszédnek és az információ átadásnak.
- Összesen Harmincan vagyunk ebben az egységben, így nehéz dolgunk lesz. A kusagakurei haderő, most meg van osztva, ugyanis több téren is helyt kell állnunk! A legfontosabb feladatunk, hogy áttörjünk Amegakurén és célba vegyük a Szél Országát, hogy segítsük az ott harcolókat! Előtte viszont, itt kell helytállnunk! Így hát mindenki jöjjön utánam, hogy felvegyük a pozíciónkat!
Adta ki az utasítást Nekoma, majd megindult előre a Bambusz Erdő felé, ahol már fel volt állva a Közelharci Egység. Ti, egy olyan helyen álltatok meg, amely a Bambusz Erdő és a Táborotok között terült el. Itt is rengeteg gomba volt és körülbelül négy hatalmas fenyő, melyek törzsei akkorák voltak mint egy háztömb és magasságuk még annál is nagyobb! A gyökereik hálózták be az egész vidéket, sűrűn kiemelkedve a talajból, egész szép kapukat és falakat alkotva. A gyökerek átmérője nagyjából 2-3 méter, így könnyedén el lehet mögöttük bújni.
- Itt fogunk felkészülni! Mindenki keressen magának egy megfelelő helyet a csapatával. A táborral és az előttünk lévő csapattal párhuzamosan álljatok fel. Ugyan a tábort, ahol a Távolsági Egység tartózkodik nem látjátok, viszont az előttünk lévő Egységet igen! Ha látjátok, hogy ritkítják a soraikat, ne veszítsétek el a fejetek! Nem rohanhattok oda segíteni és nem futamodhattok meg! Ha ők jónak látják, akkor megindulnak visszafelé, hogy csatlakozzanak hozzánk és a mögöttünk lévő egységhez! A mi dolgunk, hogy ezidáig fedezzük őket! Fontos, hogy a csapatok odafigyeljenek egymásra, így egységként kell működnötök! Foglaljátok el a helyetek a gombák tetején és a gyökerek mögött!
Adta ki végül az utasítást a Parancsnok, majd mindenki megindult a dolgára. Zouo csapata az egyik magasabban lévő gomba tetejét választotta, ugyanis innen jobban belátni a lent zajló dolgokat és távolsági Ninjutsuval jobban lehet sorozni az ellenséget... Persze itt nem vették figyelembe a Genin akaratát, vagy esetleges meglátásait...
Spoiler:
NekomaVíz Szövetsége:

A férfi továbbra sem volt kedvesebb és talán egy pillantás is elég volt neki, hogy felmérje a lányt... Talán már el is döntötte magában, hogy mit kezd vele.
- Mégis honnan tudjam, hogy bízhatunk benned? Egyáltalán, hogy gondolta bárki is, hogy egy akció kellős közepén, majd meg tudom állapítani, hogy ki hasznos és ki nem? Nem érdekel lányom, emberhátrányban vagyunk, így...
A mondandóját nem tudta befejezni, ugyanis egy erőteljes robbanás rázta meg a vidéket. Ami azt illeti, a robbanás nem is volt olyan távol Tenshitől. Egészen pontosan a Parancsnoki sátortól, körülbelül egy méterre robbantottak, aminek következtében a sátort tartó rögzítőkötelek elszakadtak és a lökéshullám elvitte az egész ponyvát, ami ezidáig sátorként szolgált. A parancsnok hirtelen állt fel, fellökve a székét, majd kiadta az utasítást a hajdani sátra előtt állt két őrnek.
- Azonnali riadó! Ellentámadunk!
Ezután eltett egy papírt, amit a lökéshullám lesodort az asztalról, majd Tenshihez is fűzött egykét szót.
- Csatlakozhatsz az erőinkhez! Nem tudlak beosztani sehova, így tedd magad hasznossá ott, ahol éppen kellesz!
Adta ki az utasítást Tenshinek is, majd egy pillanat alatt eltűnt. A mondandója annyit jelentett, hogy csinálhat a lány bármit, a lényeg, hogy támogassa a haderőt! Persze ez nem lesz olyan könnyű, ugyanis ahogy körülnéz, láthatja, hogy a Bambuszerdőből hatalmas füst száll fel szinte mindenhonnan. A tábort is lángokban áll és Amegakurei ninják vannak mindenhol. Már egy holtest is fekszik két méterre Tenshitől, akinek a karján ott fityeg egy Amegakurei fejpánt, amit jobban tesz a lány, ha felvesz, ugyanis a zűrzavarban még letalálják vágni...


Tűz Szövetsége (2):

Miután mindegyik csapat megtalálta a helyét, az akció elkezdődött! Újabb kürtszó adta meg a jelet a Rajtaütő Egységnek, így voltaképpen, nem is igazán Rajtaütő Akciót hajtottak végre, de még így is nagy pusztítást sikerült véghezvinniük. A támadás megkezdése után, szinte azonnal hatalmas fekete füstfelhő szállt fel a Bambuszerdőből több irányból is. Fájdalmas volt a Fű népének ilyen mértékű károkat okozni hazája sajátos környezetében, de ha ezt nem tette, vagy teszi meg, akkor nem sokáig lesz már az övé ez a csodás hely. Hamarosan a Rajtaütő Osztag megindult visszafelé, szinte a teljes 20 fős létszámát megőrizve. Csatlakozott a Közelharci Egységhez, akik jutsukat, csapdákat és fegyvereket előkészítve várták az első csapást!
 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. 27 Jan. - 21:40

A férfi semmit nem változtatott modorán és egy szempillantás alatt felmért, ami nem is csoda, hiszen tapasztalt embernek tűnt, aki pontosan tudta, hogy hova kell tennie az embert és már meg is volt a helyem vagy nem, de mindjárt kiderül.
-Tudom, hogy nem éppen szerencsés a harcok közepén beállítani, de a Víz országának katonája vagyok mióta az eszemet tudom.
Mondanám, ha nem szakítana félbe a robbanás, ami levitte a fejünk felől a sátrat és néhány papírt a parancsnok asztaláról, aki azonnal felállt nem foglalkozva vele, hogy a székét feldöntötte és parancsot adott a katonáknak, aki a volt sátra előtt őrködtek, hogy riasszák a  csapat megmaradt részét az azonnali ellentámadásra, majd összeszedve a papírjait közölte, hogy nem tud beosztani csináljak azt, amit akarjak csak ne legyek láb alatt. Amint eltűnik a parancsnok körbenéztem és egy hullát vettem észre a kezében egy amegakurei fejpántot tartva, így gondolkodás nélkül vettem el tőle.
- Remélem nem gond, már nem lesz rád szükséged rám, de megemlékezem rólad, ha vége a háborúnak!
Hajolok meg az ismeretlen hulla felé, majd én is eltűnök a szenzor csapatot keresve, persze csak azután, hogy megkerestem a sátram és összeszedtem a cuccom, mert a legnagyobb része ott maradt, szerencsére nagyjából eligazodtam a tábor maradványain, végül is talán ott lennék a leghasznosabb ugyanis a technikáim a komolyabb harca nem használhatók, bár egy időre meg tudnék akasztani vele valakit.


A hozzászólást Akari Tenshi összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Feb. - 17:20-kor.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Shiawase Zouo on Hétf. 10 Feb. - 13:10[Harc a Fűért!]

Akárhogy is, lenyűgözött, hogy ennyi ember egyszerre képes cselekedni, ennyi test, amelyet egyetlen Lélek irányít, s milyen hatalmas lehet ez a lélek, hogy ilyen összhangra képes kényszeríteni minden testét. Magasztos látvány, még ha én is csak egy vagyok azon testek közül, akik elhanyagolhatóak. Tekintetem ezért válhatott élettelibbé, minimális csillogás költözött belé, ahogy beszívtam magamba a Lélek rejtett jelenlétét, s elégedetten soroltam be a lehető legközelebb az egység parancsnokához, mert ő a Lélek szája jelenleg, a kis impulzus, amely az idegi pályákon leér hozzám is, hogy megmozgasson, ösztökélve, hogy együttműködjek sejttársaimmal, akik körülöttem gyűlnek össze ugyanarra az impulzusra várva.
Az viszont nem nyűgözött le, hogy a nő hangja halk volt, erősen kellett rá figyelni, és biztos vagyok benne, hogy volt, aki nem hallotta kimondottan szavát. Egy Szájnak, aki a Lelket képviseli, magabiztosabbnak és észrevehetőbbnek kellene lennie.
Ez nem gátolt meg ugyan abban, hogy engedelmesen beálljak a kért alakzatba, de a lelkesedésem elmúlt a nő iránt. Ő sem érdemes arra, hogy a Lelket szolgálja, mégis több bizalmat fektet belé a Lélek, és ez fáj, még ha el is fojtom, és nem engedem útjára, tüske, amely mételyez.
Az utolsó sorba álltam a hármas rendeződésben, két társam mögé, ahogy rangunk kívánta, s nem túl nagy érdekődést mutatva, de ezzel ellentétben azért alaposan felmértem a közelemben állókból annyit, amennyit csak tudtam. Főleg az arcukat, ruházatukat, valami jellegzeteset rajtuk, hogy a harcban, mikor elszabadul a pokol, ne tévesszem össze őket az ellenféllel semmiképp. Lehet, buta óvintézkedés, de még nem láttam amegakurei ninját közelről, így nem tudhatom, hogyan is néz ki az ő egyenruhájuk, így minden apró információ fontos lehet.
A vezetőnk újabb beszédtöredéke számomra érdektelen volt, egyértelmű volt már eddig is, hogy itt kell helyt állni, és hogy nagyjából mi a feladat, a kérdés inkább a hol, és az esetleges hogyanok voltak, ha van valami speciálisabb terv, amely együttműködést kíván a test sejtjeitől, tőlünk.
A terep, amelyre érkeztünk, érdekes volt, és sok előnnyel szolgálhat, de előnyei lehetnek hátrányai is, ha túlságosan előrenyomul az ellenfél. Hiszen ahogy mi elrejtőzhetünk, úgy az ellenfél is. De majd kiderül, egyelőre az előnyt akarom meglátni benne. El is gondolkodom, majd a saját eszköztáramhoz nyúlok az előkészületek során. Hátrányomra válik, hogy két társam egy hatalmas gombán szeretne trónolni. Remek… Hát jó, gazdálkodjunk abból, amink van. Első körben létrehozok egy bunshint azzal a tervvel, hogy ha valaki rátámadna, védekezzen. A lába alá megteremtése előtt elhelyeztem egy robbanócetlit, ha mázlim van, közelharci technikával kívánják eltenni láb alól, és akkor kapóra fog jönni, hogy aktiválom a cetlit, magam pedig hátrébb bújok meg, egyszerű, de azért szerintem nagyszerű technikával, hiszen ilyen összeütközéseknél nem feltétlen használják, pedig akár hasznos is lehet - a kakuremino no jutsut alkalmazval - lapulva a gombához úgy, hogy még rálássak klónomra, de már lég távol legyek tőle, kezemben egy kunai, a másik oldalon a z övembe tűzve pedig, hogy könnyen elérhető legyen, az a fegyver - a Kami no Tsura - amelyet még sosem volt alkalmam harcban használni, de Misaki-san kiokított alaposan, hogy komoly meglepetéseket okozhassak az ellenfélnek, főleg, ha hozzá először szándékosan alábecsültetem magam. Elvégre csak egy kislány vagyok, nem?

avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. 3 Márc. - 22:00

// A Háború Első szakaszába tartozik ez a Fórumkaland, így az időugrás a Kaland lezárása után már nektek is ki kell játszani //


Víz Szövetsége: 

Ahogy Tenshi magára aggatta az újonnan beszerzett Amegakurei fejpántot, azonnal megindult a sátra felé, amit meg is talált. Azonban mire odaért, az egész sátor lángokban állt, így gyorsan kellett cselekednie. Szerencséjére kimentette a holmijait egytől-egyig, majd megindult, hogy megkeresse a szenzor csapatot. Persze nem tudhatta, hogy van-e ilyen, habár minden normális haderőben van. Csak annyit tapasztalt, hogy zöld ruhás, zöld maszkos ninják rohangálnak mindenhol és folyamatos összeütközésben vannak a körülbelül 100 fős Amegakurei hadtesttel. Viszont, amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is mentek. A zajongás azonban nem múlott. A tűz, amely elkezdte felégetni az egész Bambuszerdőt,  kegyetlenül ropogott. A füstöt is erőteljesen ontotta magából, ugyanis a zöld és nedves bambusszal meggyűlik a baja a legmakacsabb lángoknak is. Miután a Kusagakurei támadás visszavonult, azonnal megkezdődött az ellentámadás összeszervezése. A Szenzor csapatnak hűlt helye sem volt. Valószínűleg ez a haderő, csak egy összeverbuvált, szedett-vedett, felkészületlen csürhe, amit egy tehetséges vezetőre bíztak, hogy hozzon ki belőle valamit. Ahogy Tenshi keresi helyét a táborban, viharfelhők kezdenek egy gyülekezni és egyből követik azokat a különös hangok. Egyszerre a tűz ropogását és a ninják járkálását, elnyomja egy hang, melyet kezdetben csak haloványan, majd egyre hangosabban lehetett hallani. Egyszerre, több helyről is érezhető és halható volt, ugyanaz a hang.
- ...Tora, Ushi, Ne, Mi, Tatsu, Ushi, Inu...
És még megannyi állat neve, melyet mormolva, mélyen és halkan lehetett hallani. Viszont, egyre több és több helyről. Az Amegakurei shinobik, szinkronban kezdték el mutogatnak és mormolni a kézjeleket, minek hatására a viharfelhők elkezdtek felettük gyülekezni. Hamarosan a hangok egyre közelebb értek a lányhoz. Végül, meglátta az első embereket kikászálódni a Bambuszfák és a roncsok közül. Többeken sérülések voltak, valamint a ruhájuk is odalett, viszont nagy számban voltak azok is, akiken egy karcolás sem volt. Mindenki elindult a hangok irányába, így Tenshi is ezt tette, így kikötött a Bambuszerdő végén. Menet közben folyamatosan mormolták mellette a ninják a neveket, majd végül kimondva és elmutogatva az utolsó kézjelet is egy hatalmas mennydörgés és eleredt az eső. Úgy esett, mint ha dézsából öntenék. Az eső, Kirigakure no Satoban sem volt szokatlan, úgy ahogy az Eső Országában sem, így az esőcseppek kopogása, jóval pozitívabb érzéseket keltett, mint a tűz ropogása. Ahogy az eső elkezdte áztatni a talajt, a parancsnok kiadta az utasítást a támadásra. Tenshi most ott áll a megindulni készülő Amegakureiek között, viszont más célokból jött ide... Vajon mit fog most tenni?

Tűz Szövetsége:

Zouo "amatőr" előkészületeit csapattársai megmosolyogták, de ügyet sem vetve rá, várták az ellenséget. Ugyan nekik talán nevetséges volt ez a próbálkozás, de Zouo jelenleg nem képes többre. Vagyis, inkább úgy fogalmaznék, hogy a tőle telhető legtöbbet és legjobbat hozta ki abból a tudásból, ami a rendelkezésére áll. A klón megtalálta a helyét és bár csak állt, mint egy darab fa, de mégis tökéletes megtévesztés volt és innen is jól belátni még a területet, ahogy az előttük lévő csapatokat is tökéletesen tisztán ki lehet venni. Azonban, a kezdeti előnyt és lelkesedést, most egy zavaró és borús tényező zavarta meg. Viharfelhők gyűltek össze a semmiből, majd pár másodpercen belül egy mennydörgés kíséretében, eleredt az eső. Ugyan a gombák tetején nem volt annyira érezhető, ugyanis jóval magasabb gombák is voltak felettük. Megindult a támadás. Az Amegakurei ninják, kardokkal és nagyobbnál-nagyobb fegyverekkel estek nekik a gyökerek, gombák és fenyőfák mögött megbújó Kusagakureieknek. A rejtőzés a legnagyobb fegyver, ám az eső segíti az ellenfeleket az érzékelésben, így könnyedén kiszúrták a fák mögött megbújó fű ninjákat, akik először nehezen védték ki a támadásokat, de utána felvették az Eső Falusi ninják ritmusát és szépen hárítottak. Azonban, ez a pár tíz fő, édeskevés volt az ellenfél legalább száz fős serege ellen, valamint az eső is ott volt... Valószínűleg a Zouo előtt lévő csapat gyorsan menekülőre fogja, hogy egyesüljenek a Középtávú Egységgel. Azonban erre még várniuk kell, de így legalább megfigyelhetik az ellenség minden egyes mozdulatát.

// A postodba írd bele, hogy az ellenfél milyen sajátosságokat használ a harcban. Légy kreatív, akár az eső jelentőségét is boncolgathatod Smile//

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. 5 Márc. - 20:37

A sátrat megtaláltam, de ahogy várható volt az a tábor nagyrészéhez hasonlóan égett, de sikerült valahogy kimentenem a felszerelésemet, így neki is kezdhettem a megfelelő csapat kereséséhez, de hát ki tudta, hogy talán a történelem egyetlen olyan haerejébe csöppentem, ahol nem hogy szenzor csapat, még szervezés se nagyon van és igazából jobb lenne a csűrhe elnevezés az egésznek, mint a hadtest. Én nem tudtam, de ahogy kerestem rá kellett jönnöm, hogy ilyen nem igazán van, így inkább a harcokba akarnék beszállni, már ha lenne ilyen. Aztán a tűz hangján keresztül valamiféle hang szivárog, ami kezetben inkább valami motyogásfélének tűnik, de egyre hangosabb és érthetőbb, hogy mit mondanak: állatok neveit, amik a kézpecséteket jelentenek. Egyre több irányból hallható a kézpecsétek sorozata és érzem is a hatalmas mennyiségű chakrát, ahogy megindul és elkezdi megváltoztatni a környezetet, ehhez még szenzornak sem kéne lnnem, hiszen a technika igen sok chakrát emészt fel a használótól, egyszerűen meg kell tanulnom ezt a technikát ki tuja mikor jöhet jól akár a személyes, akár a szervezet céljai elérében. Aztán az amegakurei haderő elinult egy irányba így követtem őket, majd egy villám és megeredt az eső. Csak erre vártam, hiszen így elememben vagyok. Tudom, hogy mért jöttem, de ki szeretném élvezni, hogy lehetőségem adódik egy kicsit csökkenteni a kusagakurei haderőt, akik az általam gyűlölt Konoha barátja, így hiába adta Mirubi a vezető megölését, ő is konoha oldalán áll, hiszen mért adta volna ezt a feladatot, ha nem így lenne, így ha bünhődnöm is kell miatta nem érdekel, de inkább a harcba vetem be magam. Kézpecséteket hozok létre, aminek hatására a körülöttem lévő esőből lassan 5 víz klón áll össze a négy égtáj felé, akiknek az a feladata, hogy akadályozzák meg a közelembe jövőket, hogy még közelebb jöjjenek, persze arra figyelve, hogy milyen fejpánt van rajtuk és ha kell akár a mizuame no nabara technikát is be tudják vetni, hogy elkapják a próbálkozót, akivel majd a csapat csinál, amit akar és és egy aki átveszi a helyemet a csapat közepén én pedig a klónoktól nem messze a fákon ugrálva követem a csapatot, hiszen a klónok nem távolodhatnak el túlságosan tőlem. Akinek sikerül megsemmisítenie a középső klónt azt meglepem az életembe nem használt technikával, amit még az akadémián tanultam, a kage shuriken no jutsu // árnyék shuriken technikát, amivel a nálam lévő két fuuma shurikent egymás árnyékában hajítom el és ha észre is veszi az elsőt és kikerüli azt, akkor is nem valószínű, hogy a másodikat ki tudná kerülni. Ezután, ha elkaptam jó néhány embert vagy a klónok a technika használatától, akkor ismét létrehozok néhány klónt, hogy nyerjek egy kis előkészülési időt két technikához, az egyik a ayatsuito no jutsu // drótcsévélő technika, itt egyelőre csak az ujjamra tekerem az egyik drót elejét, ha valaki a közelbe jön, akkor egyből elkaphassam, a másik a Youji // fogpiszkáló, amihez feltöltök néhány fogpiszkálót, hogy az esetleges támadást azokkal lassítsam le és legyen időm használni az első technikát, persze arra közben figyelek, hogy legalább 1- 2 klón legyen a közelembe, hogy ne tudják melyik is a valódi énem.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. 7 Ápr. - 14:59

// Zouo kimarad ebből a körből //

Miután Tenshi létrehozta a klónokat, Ő maga pedig tőlük pár méterre a gombák tetején ugrálva indult meg. A fák iszonyat magasak, így túlságosan is eltávolodott volna a klónoktól, no meg persze, ritkásan is vannak elhelyezkedve. A csata hirtelen kezdődött. Az eső beterítette az egész erdőt, viszont csak néhány csepp jutott le a talajra, mivel az óriási gombák és fák felfogták azt, így nagy előnye nem származott az Amegakurei ninjáknak. Miután megindult a sereg, Tenshi bármerre nézett, csak harcoló feleket látott. Több ninja is beelőzte a lányt, így láthatta, ahogy a Kusagakurei csapatok első védősánca megmutatkozik, majd felbomlik és az egység megszűnik. Tenshi csak elrobogott mellettük, a csodának határos módon megtartva a klónjai épségét. Ám ekkor megérzett valamit. A távolból kékes fények kezdtek felvillanni és több tíz villámkorong repült a klónjai felé, teljesen elpusztítva őket. Ám ezzel a két támadó felfedte kilétét. Egy gomba tetejéről érkezett a támadást, pontosan arról, amerre Tenshi is igyekszik. Ám őt látszólag még nem szúrták ki. Közben elő tudta készíteni mindkét Jutsuját, így dönthet, hogy mihez is kezd. A helyzet egyszerű: Egy gomba tetején két shinobi áll, innen nem lehet felmérni, hogy hogyan is néznek ki, viszont az biztos, hogy Raiton használ az egyik.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. 9 Ápr. - 19:40

Nem gondoltam volna, hogy a gombák ennyire magasak, féltem is, hogy a klónok megsemmisülnek, mert túl messze vannak és akkor az álcám nak annyi, de valamilyen csodával határos módon megmenekültek. A korábbi pótcselekvéseim, vagyis a sensor csapat fölösleges keresése vagy a sátramból a felszerelésem kihalászása, pont annyira voltak hasznosak, hogy a harcokban pont megelőzzenek és csak haladnom kelljen. Sajnáltam a dolgot, hiszen jó lenne végre néhány konohait vagy fű országit kicsinálni, de hát nem tehetek róla, hogy mindenki gyorsabb nálam és nem is ismertem a hadsereg létszámát és összetételét sem. Ahogy haladok előre, hogy végre ellenséges ninják tűnjenek fel és harcolhassak. A kívánságom teljesült is, bár először csak néhány villám gömb tűnt fel a semmiből és csapódott bele a klónomba, majd észre vettem a támadóimat, pont arra voltak, amerre én is haladtam, így megálltam, de szerencsére egyelőre nem szúrtak ki. A drótcsévélőhöz messze álltak és ha elkapom a raiton használót, akkor is a dróton keresztül megrázhatna. Nem szerencsétlenkedek a drótokkal, inkább más ötletem támad. A feltöltött fogpiszkálókat használom a kanashibari technikám kiterjásztéséhez, de mielőtt véghez viszem a technikám, létrehozok 1 kunait rajta egy robbanó cetli. Mikor ezzel kész vagyok a feltöltött fogpiszkálókat eldobom, hogy  legalább 2 másodpercre, a kanashibarinak köszönhetően, képtelenek legyenek a mozgásra, és ezt az időt kihasználva feléjük dobom a kunait, ami éppen akkor ér a közelükbe, amikor kitörnek a technikámból, de ekkor már késő, ugyanis a kunait felrobbantom, így végezve velük, legalábbis remélhetőleg.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. 19 Ápr. - 23:15

Tenshi előkészületei nem voltak hiábavalók. A Chakrával feltöltött "fegyverek" tökéletesen alkalmasak voltak ahhoz, hogy chakrát továbbítsanak. Ám, Tenshit tudta jól, hogy a kellő hatás kifejtéséhez, sokkal több chakra szükséges a fegyverekbe, így nagy mennyiségű chakrát koncentrált és úgy hajította el őket. A fogpiszkálók észrevétlenül behatoltak az áldozatokba és egészen egyszerűen keresztül szúrták a nyakukat. Mindkettő Ninja esetében a Gerincoszlop utolsó csigolyájában állapodott meg a fás anyag, ami sok apró darabra tört. A chakra is sikeresen, erőszakkal körbelengte a két férfit és a hirtelen sokk hatására, egyik sem volt képes reagálni a feléjük érkező fegyverre, amely egy pillantás alatt darabokra robbantotta mind a kettőt. Ám ekkor Tenshi is felfedte a hollétét... Ez pedig a lehető legrosszabb dolog egy ilyen csatában, mégis minden shinobi ezt teszi. Elkerülhetetlen dolgok következnek ezután. A robbanásra a teljes osztag felfigyelt, ugyanis Tenshi elérte a Középtávú Egységet, amely arra volt hivatott, hogy támogassa a Közelharci Egységet. A felrobbantott gomba szétrepült darabjai közül egy újabb ninja tápászkodott fel. Jobb kezével bal vállát fogta, ugyanis erősen megsérült, de mégis dühödt tekintettel nézett a fa tetején lévő lányra. Már indult volna meg a teljes osztag, amikor a sérült ninja rájuk kiáltott.
- Ő az enyém! Senki nem érhet hozzá!
Erre a több mint 30 ninja, ügyet sem vetve a lányra, felkészült a következő hullámra. Többen Raiton technikákat vetettek be, amikkel a támadó Amegakurei csapatokat támadták, akik a visszavonuló Kusagakurei Közelharci Egységet üldözték. Egy kard Tenshit is elérte, de a vágás pillanatában sikerült lehajolnia és kitérni a vágás elől, amit egy visszavonuló Kusagakurei ninja intézett felé, aki pár másodpercen belül már csatlakozott a Középtávú Egységhez. Ekkor több Amegakurei Ninja is érkezett és mindenki partnert talált magának. Ahogy Tenshi is, a sérült férfi képében. Közelebbről megnézve, igazán helyesnek tűnt. Barna haja belelógott a szemében, zöld szemei pedig szikrákat vetettek ki a lányra. Egy letépett anyagdarabbal elkötötte a karján lévő vérzést, majd kardját előrántva a lány felé indult. Mozgása sérüléseinek hála nyomon követhető volt, de Tenshi tökéletesen érezte, - hiszen valamennyire szenzor - hogy a férfi chakrája meghaladja az övét, "ránézésre" viszont a chakrakeringése sokkal lassabb volt sajátjánál, így lehet némi esélye a győzelemre. Van néhány másodperce a reagálásra, amíg a ninja ideér és lesújt a kardjával.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. 21 Ápr. - 14:56

A tervben ismét hiba csúszott, bár nem rossz értelemben. A feltöltöltött fogpiszkálók keresztül hatoltak a felkészületlen férfiakon, egészen pontosan a nyakukon, így nem is lett volna fontos a robbantás, de már nem tudtam mit kezdeni a repülő kunai késekkel, így tartottam magam a tervhez és mégis megsemmisítettem a fegyverem egy robbanás kiséretében. A baj itt kezdődött, ugyanis a robbanás felkeltette néhány közelben lévő ellenséges shinobi figyelmét, akik meg is indultak volna, ha a gomba alól egy sérült shinobi nem mászik elő és parancsol rájuk, hogy hagyják meg neki. A távolság, ami köztünk van egy jól képzett ninjának, márpedig az alak annak tűnik és a chakrája is erről árulkodik, néhány másodperc, gyorsan átpörgettem az agyamon a technikáimat, amit ismerek, ez körülbelül fél másodperc, majd ki is választottam a technikát, ami már jó párszor megmentette az életemet és remélhetőleg most sem hagy cserben. Gyors kézpecséteket mutattam, aminek hatására a gyomromba kezdett gyűlni a víz elemi chakra, majd a néhány pillanatnyi gyűjtögetés után kikőptem nem sokkal elé a mozgását kiszámítva, hogy mire innen a köpet leér ő hova fog érkezni, hogy így teljesítsem be a mizuame no nabara // keményített szirup elfogó mező technikát. Bár van ideje van módosítania a pályáját, direkt nem őt céloztam, hanem egy kicsit előrébb a kiszámítható mozgásirányának megfelelően, remélhetőleg nem veszi olyan komolyan a technikát és egy kicsit a célzás "pontatlansága" is lankasztja a figyelmét, hogy beleragadjon és akkor van időm kitalálni, hogy mit csináljak vele, bár megölni nem akarom, hiszen ki tudja milyen információkkal szolgálhat, amire szükségem van, márpedig van technikám, amivel beszédre bírhatom. Amennyiben mégis sikerülne kikerülnie a pontosan eltervezett csapdámat, akkor előveszem a ninjatomat a pályamódosításból nyert idő alatt, hogy azzal védekezzek az esetleges támadása ellen. Valószínúleg képzett a karddal, így erre a lehetőségre is fel kell készülnöm. Egy másik technikát is elkészítek erre az eshetőségre. Támadásait hárítani próbálom, de az egyik ilyen esetben aktiválom is az elkészített technikát, ami szintén megmentette már az életemet: Kanashibari // paralizáció, ami nyer nekem pár másodpercet, ami alatt egy egyszerű technikát alkalmazok, amit már korábban akartam: Ayatusito no jutsu // drótcsévélő technika. Itt viszont az ötlet folyam elakadt, hiszen azon kívül, hogy szinte mozdulatlanná tettem és ha esetleg mozgolódni próbál, akkor szórítok a dróton, nem tudok mit kezdeni vele.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Shiawase Zouo on Szer. 30 Ápr. - 15:20

// Bocsánat az elmaradásért ˇˇ’ Viszont költözés miatt előre láthatóan két hétig netem sem lesz, szóval majd igyekszem megint pótolni ˇˇ’’’ //

Feszülten várok. Mindent, amit csak érzékelhetek, érzékelni kívánok. Fontos, mert a többieknek túlspilázásnak tűnhet, de számomra az élet, és ezen keresztül a Lélek minél teljesebb szolgálata minden apró információ, amivel trükkösebb lehetek, mint az ellenfél, aki gyors, képzett, és minden bizonnyal alapvetően háromszor több eséllyel indul egy szemtől szembeni küzdelemben, mint én.
Helyzetem azonban romlik, amelyet rezdületlen nyugalommal nyugtázok. Nem ez az első ilyen eset, s bár nem rendelkezem sikeres küldetéssel, mégsem aggódom. Igaz, a figyelmem jelentősen lerontja a zuhogni kezdő eső, de egy dolog éltet, és az továbbra is heves lánggal ég bennem: a Lelket megvédeni mindenáron. Most az az ár, hogy még nagyobb hátrányba kerülve ázzak ronggyá, arra ítéltetve, hogy hallgassam, hogyan válnak a Lélek hű szolgái hőssé halálkiáltásukkal. Bár ott lehetnék, bár már most belemárthatnám valakibe a Kami no Tsura pengéjét, bár elsuttoghatnám, hogy a Lélekért, bár kiseperhetnék legalább egy valakit ebből az országból, aki ártó vírusként érkezett!
Víz Országa. Víz átkozott népe!
Víz…
Eső…
A hirtelen gondolat után szinte undorít, ahogy az esőcseppek végignyaldossák a karom. Mert a cseppek is hozzájuk tartoznak, a cseppek is az ő átkozott szövetségeseik, még a nevük is ez: Víz Szövetsége. Gyűlölök minden vizet, amely csak hozzámérhet, és égeti a gyomrom az életemben eddig elfogyasztott összes folyadék keserűségének mérge.
Talán még az eső is az ő művük! Hiszen láttam már víz használatán és manipulálásán alapuló jutsukat. És láttam hatalmas jutsukat is, amelyek képesek megmozgatni hegyeket kis túlzással, miért ne lehetne az eső is egy hatalmas víz elemű jutsu? Hiszen az eső is sunyi, csak úgy megjelenik a semmiből, elvakítja az embert, nehézkessé teszi mozgását, ahogy elázik rajta a ruha, használhatatlanabbá válik minden csapda,  mert a hozzávalók eláznak, és az én rejtekem, az egyszerű rejtőzködő technika mit sem ér - akkor sem mozdulok, mert ha a gomba részének tekintenek, akkor ha nem mozdulok, a része maradok, csak akkor válok Zouová ismét, ha megmoccanok. Ha nincs szerencsém, hát ez a gondolatom nem helytálló, de miért dobnám el a lehetőséget csak egy kósza gondolat miatt. Eme “könnyelműségem” és “tapasztalatlanságom” miatt akár félvállról is vehetnek, ártani nekem ez nem árthat -, s mit sem ér oly sok egyébként csodás technika.
De az esőnél is jobban utálom a vér szagát. A vérét, amely szintén folyik, cseppekben hullik alá árulón. Mert ott elől, egészen közel már elszabadult a pokol, a pokol, amelynek részese kívánok lenni az Ő parancsára, de ehelyett arra vagyok kárhoztatva, hogy hallgassam, lássam, és érezzem őrjítő szagát.
Először nehéz kivenni a káoszból az egyes részleteket. Átfogóan túl sok is számomra az információ, ezért hamar stratégiát váltok, és csak a legközelebbi harcosokat figyelem meg, azokat is az ellenfél soraiból,  mert ha áttörnek, velük kell majd felvennünk a harcot, s azok közül kerül ki az is majd, akivel nekem kell majd szembenéznem. Különböző fegyverek, különböző stílusok, nyers erő vagy csavaros észjárás alapozza meg az egyes mozdulatokat. Ami mégis feltűnő, hogy ahogy a falunkban a növények manipulálása és a föld elemű technikák, addig náluk a víz elemű technikák azok, amelyek dominálnak. Az eső ebben is a kezükre játszik. A pocsolyák könnyen emelkednek vízoszlopokká, könnyen zárnak körbe halálos ölelésre egy buboréknyi “akváriumban”, s a víz épp ugyanilyen könnyedén csap olyan erővel a felszaggatott gyökereknek, hogy azok nyársként marjanak a húsba mohón.
Arcom rezdületlen, mégis féltékennyé válok. Ennyi démon, ennyi hatalmasabbnál impresszívebb pusztító technika, és én, aki oly nagyra vágyok, hogy megvédhessem a lelket, ezek egyikét sem ismerem, ezek egyikét sem tudnám megakadályozni ilyen idősen. Még szerencse, hogy nem vagyok érzelgős, mert ha elsírnám magam, gyűlölném magam önnön árulásomért, mert könnyem minden cseppje ellenfeleink segítenék. Képes leszek bárkit is megakadályozni? Képes leszek valóban a Lélek hasznára válni?
Körmöm saját bőrömbe mar fájdalmas élességgel, ahogy egy vízből előbukkanó vízörvény agyarszerűen belefúródik abba, aki a gyülekezőnél még mellettem állt nem sokkal. Szikár, magas shinobi volt kecskeszakállal és egy nagy hasítékkal a szemén. Tisztelet gyúl bennem iránta, még ha épp kegyetlenül elmossa is az eső halálhörgését, mert bár most elbukott, életében jól szolgálhatta a Lelket, amelyért teste épségét adta már nem egyszer.
Ostor csattan, a víz locsogón rikolt, ahogy visszarándul, körbenyalva ostornyelvével egyik falumbéli lábát, ledöntve a lábáról. Egy pillanatig fellángol bennem, hogy talán most kellene megindulni, de  azonnal le is oltom saját magam, s a háromfős csapatunk vezérére nézek. Most nem létezik más, csak ő, a nagyobb stratégák vezetnek, mert egyelőre csak kis sejt vagyok, a Tökéletes Test csupán egyetlen apró, pótolható sejtje. Egyszer majd kar leszek, kar,amely lesújt könyörtelenül, ököl, mely koponyát zúz porrá, de most csak egy sejt vagyok, aki a túlburjánzásról álmodik egyre vizesebben, küzdve az ingerrel, hogy levetkőzze magáról minden átkozottul nedves ruhadarabját. Ujjam összeszorul, bőröm az egyre inkább lehűlő kunaihoz tapad, melegen tartva. Mert hiába a víz, hiába a sok víz technika, a láng bennem melegen tart, még ha nem is birtoklom az elemem irányításának képességét - még csak azt sem tudom, milyen elem szunnyadhat bennem, van-e tehetségem használatához egyáltalán.
De ha addig élek is, egy ahhoz hasonló technikát, mint ami épp lenyűgöz, valahogy megtanulok. Az ellenséges ninja rengeteg polipszerű kart idéz elő a vízből, és irányítja őket, egyszerre több jól képzett shinobinknak is komoly gondokat okozva. Ha igazi óriáspolip lenne, talán elkapna egyet, és láthatnám, ahogy felfalja, a csontokat ropogtató harapással választva el a derekat a csípőtől. A gondolatra enyhén elnyílnak ajkaim, s halvány, eszelős mosoly ül ki az arcomra. Ha ilyesmire képes lennék, végiggyalogolhatnék közöttük nevetve, nevetve, csak nevetve, morált rombolón csapva, pusztítva, tizedelve.
Eszembe jut a színekkel operáló chakrairányításos edzésem, a türelmetlenség, amely fellángolt bennem, és az aprólékos tanulmányozás. Fejlődnöm kell, aprólékosan tanulmányozva mindent. Mert azt is ismernem kell, amit nem vagyok képes megcsinálni, mert képesnek kell lennem rá, hogy kivédjem!
Újra a vezetőnk felé fülelek kicsit, várva valami apró, megváltó jelet, jelet, amely arra szólít fel: “Zouo, eljött a te időd, vedd ki a részed a Lélek szolgálatából!”
avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Kedd 20 Május - 16:57

Tűz Szövetsége:
Az Eső egyre jobban hatol be a sűrű és hatalmas erdőbe, azonban az Ország és a haderő már-már Szimbiózisban élve, egymást segítve küzd meg Amegakure népével. A hatalmas erdő, a gombákkal és a több tíz méteres fenyőfaóriásokkal majdhogynem teljesen lefedte a haderőt és nem engedte át a vizet. Azonban a víz utat tört magának még így is, és néhány perc múltán, megérkeztek az első esőcseppek. Habár, nagyrészt csak folyt a víz, összegyűlve a gombák és fenyőfák tetején, de mégis... Hátrányba került a haderő. Zouo látta, ahogy társai megfutamodva rohannak vissza a Középtávú Egységhez. Voltak akik parancsra cselekedtek, de voltak akik feladták a harcot és elmenekültek. A háború véres forgatagában megtörnek a gyengék... A lelkük nem elég erős ahhoz, hogy kiállják ezt a próbát, még akkor sem, ha erősebbnél-erősebb technikák birtokában vannak. Éppen ezért Zouo más... Aki fizikailag gyenge, de lélekben erős, abból válik majd igazi Hős! Mert ha a gyenge egyszer erőre tesz szert, képes lesz majd kezelni és irányítani! Éppen ezért Zouo most csak figyel és vár az alakalomra, ami pár pillanaton belül el is jött. Mikor megjelent az első visszavonuló, a Gombák tetejéről sorba tűntek fel az idáig megbújt ninják. Hatalmas gyökerek és növények emelkedtek a gombák törzsei elé. A visszavonuló ninják ezek mögé bújtak el... Már aki elért odáig. Többeket, hatalmas kardokkal és vízpengékkel csaptak ketté. Voltak, akiket felrobbantottak, vagy megfojtottak. Azok akik be tudtak csúszni, vagy ugrani egy-egy nagyobb gyökér mögé, pár másodperc múlva már meg is támadtak. De itt, ahol a Középtávú Egység táborozik, mindenki védve volt. Folyamatosan repkedtek a virágszirmok, levelek, tűzgolyók, szélpengék és villámkorongok. Nem különben a fegyverek. Zouo csapatának Gombáján Kon három hatalmas tekercset nyitott ki, majd folyamatosan szórta belőle a fegyvereket. Kések, Kunaik, Láncok és Bombák a legkülönbözőbb méretekben. Ezeket pedig Genpachi Raiton technikájával kombinálták, így sorozva az ellenséget. Valósággal elvakította őket a közösen létrehozott erő, amely ellen az előttük lévő Amegakurei ninják úgy hullottak el, mint bogarak a lángszórótól. Ám a háttérben megbújt Zouo nem mozdult. Csak figyelte az eseményeket. Nem volt technika, amit ilyen hatásfokkal bevethetett volna. Valószínűleg ez a két Jounin tűnt ki a legjobban a Kusagakurei védelemből erejükkel és a technika látványával. Több száz, világító és izzó fegyver repült minden másodpercben el erről a helyről. Az ellenség is valószínűleg felfigyelt rájuk. Ez nem is kérdés. Ahogy a fiatal lány meghúzva magát a gomba egy rejtettebb részén a klónját bámulva, felnézve az egyik, fölöttük elterülő Óriási fenyőfa ágára, bekapcsolt fejében a vészjelző. Egy maszkos, szürke ruhás ninja nézett le rájuk. Közvetlenül felettük volt, viszont elég magason ahhoz, hogy az aki éppen a harcra figyel, ne szúrja ki. Olyan 20 méter magasságában lehetett a fenyőfa legvastagabb ágán. Két kisebb Ninjato volt a kezében. Belőtte a célt, majd levetette magát fejjel lefelé a fáról és széttárta karjait, megcélozva fegyvereivel a két Amegakureit. Stílusos és magabiztos volt a mozgása, így valószínűleg képzett ninja. Egyedül Zouo vette észre, most vajon mit fog tenni?

Állapot: 100%
Chakraszint: 100%

Víz Szövetsége: 

Tenshi ellenfele sérült volt, de feltüzelte a düh, amely a társai elvesztése miatt, olyan erővel tombolt benne, hogy a fájdalom ami az egész testét ostromolta, nem jelentett semmit! Megindult hatalmas lendülettel Tenshi ellen, de a lány nyomon tudta követni és ki tudta számolni a férfi mozgását, ezért a technikájával egy jókora ragacsos löttyit fröcskölt szét, amibe a férfi bele is lépet és pár másodpercre beleragadt, de ekkor összecsapta tenyerét. A talpa szikrázni kezdett, majd villámnyalábok csaptak ki belőle, amik szétszabdalták a folyadékot és így kiszabadult belőle. De nem állt meg, folytatta tovább vérszomjas támadását. Ekkor érkezett meg Tenshihez, aki fegyverével védekezett és a Kanashibarit próbálta alkalmazni, sajnos sikertelenül. Nem tudta a kellő kapcsolatot megteremteni kettejük között, mivel a férfi folyamatosan támadt és amin Tenshi kivédte a kardcsapását, már intézte is a következőt. Amikor pedig megunta, hogy a lány gyorsabb nála, chakrát koncentrált a pengéjébe az ütés előtt, majd lesújtott. A lány nem tehetett mást, kivédte az elektromos pengét, ami egy pillanatra megrázta. Ezt pedig kihasználva, a férfi egy hatalmas rúgással lerúgta a fáról. A lány nem tudta hol van, mit csinál... Egy pillanatra elszállt minden, mintha elájult volna. Ám amint leérkezett a szörnyű nagy magasságból a földre, azonnal feleszmélt. Szúró fájdalmat érzett a jobb oldalából. A bordája... A legjobb esetben is elrepedt, de a legrosszabban eltört legalább három bordája... Most mihez fog kezdeni?

Állapot: 70% - Erős fájdalom a Jobb oldalán, eltört két bordája és egy percig a hasbarúságtól még nem kap levegőt
Chakraszint: 80% 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd 20 Május - 23:06

Ellenfelemet fűtötte a haza szeretetet, ami erősebb volt, mint a sebek, amit korábban szerzett és ez baj, nagyon nagy baj és ehhez még villám elemmel is rendelkezik, bár ezt a jelen pillanatban csak tippelni tudtam. Ugyan az elem nem minden, mert egy okos használó az erősebb elemű ellenféllel szemben is képes a győzni. Ugyan nem voltam zseni a stratégia terén, de ahogy neki is meg volt a hűsége a faluja iránt, bennem is égett a gyűlölet lángja minden ellen, ami kapcsolatban állt Konohával, már pedig a Fű országa egy a sok nemzet közül, ami a Tűz szövetségének oldalán harcolt. A sérülése a láng, ami égett ellenfelemben kiegyenlítette egymást és a Fű shinobi elég gyorsan közeledett. A tervem első része körülbelül két másodperce jött be, ugyanis az eleme segítségével gyorsan ki is szabadult a ragacsos anyagból és folytatta a támadást, amit sikeresen ki is védtem. Gondolkodni nem sok időm volt, hiszen jóval képzettebb kardforgató volt, mint én, így csak arra tudtam koncentrálni, hogy hárítsam a csapásait. Utolsó csapásán éreztem, hogy chakrát koncentrált, de ha nem akartam meghalni védenem kellett, ami eléggé megrázó élmény volt, amit ki is használt ellenfelem és hasba rúgott, innen nem nagyon rémlik hogyan jutottam le a földre, talán el is ájultam, bár a pályámat nagyjából tudtam, de a repülésre magára nem emlékeztem, következő emlékem a becsapódás, aminek a hatása fájdalom a jobb oldalon. Nem kellett ide orvosi ninja, hogy megállapítsam, hogy legalább 2 bordám eltört, de levegőt sem nagyon kapok, bár ezt egy gyerek is megmondja, ha rám néz és nézi ahogy próbáok levegő után kapkodni. Ugyan a levegővétel még nehézkesen ment, de a terv már meg volt. A hátizsákomból elővettem valahogy, már ha van rá időm, 2 fuuma shurikent a hátizsákomból, hogy az ismert, de eddig még nem használt technikát alkalmazzam, ami a Kage shuriken no jutsu // árnyék shuriken technika, de hogy az ellenfelem a levegőbe kényszerítsem egy kunait is előveszek és ha még nem lendült támadásba, így kerülve a levegőbe, akkor még felszerelem egy robbanó cetlivel egy drót darab segítségével, majd eldobom és amint a levegőbe kerül, megindítom a két démon szél shurikent egymás árnyékban a korábban említett technikával.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Shiawase Zouo on Vas. 25 Május - 14:25


Egészen másképp képzeltem belépésem a harcba. Első belépőmként azt a víziót rajzoltam magam elé, hogy kárörvendőn felemelkedve nézem végig, ahogy a klónomra támadó ellenfél cafatai szanaszét repülnek, s a vérpermet némi húscafattal a hajamba, az arcomra és a ruhámra permetezi hősies díszpettyeit, elfajult vademberré változtatva ártatlanul üres ábrázatomat, hogy aztán zengőn, élesen és gúnyosan nevessek fel, végignyalva a vörös folyadékkal szennyezett alkaromon villanó tekintettel, hogy aztán villámgyorsan nekilendüljek, ehelyett azonban a sors különös játéka igencsak más szerepet írt nekem. Nem csoda, hiszen erre a belépőre két társam miatt esélyem sem lenne, mert ugyan ki tudna szemből, egyszerűen ilyen közel jutni az elektromosan "lángoló" fegyverek permetében. Pusztító egyvelegük viszont könnyelművé teszi őket, gyengepontot hagyva, olyat, amelyet, ha kellően ügyes vagyok, megpróbálhatok befoltozni. Nem miattuk, nem kedvelem őket, nem érzek irántuk semmit, de tudom, ha hagyom őket meghalni, a Lélekbe vágok két kézzel egy pengét, mely gyengíti testét. Nem! Ezt pont én nem tehetem meg. Ők sokkal jobb fegyverei, sokkal jobb testei most a Léleknek, mint én, hiszen mennyi ellenfelet iktatnak ki, gyógyító sejtekként pusztítva a betegséget, amely a testbe harapva akarja azt felemészteni, berágva magukat a Lélekig.
Nem is engedi el tekintetem a maszkos ninját, aki a közeli fenyő ágának takarásából bújik elő. Milyen szerencsés vagyok, hogy nem foglal le a harc annyira, hogy ne vegyem észre a halál leheletét, amelyet a ninja fúj ki magából. Nincs sok időm, hiszen a maszkos halál már ki is terjeszti szárnyait. Beteges képzet, hogy egy démon akar megállítani egy másikat, de nem tétovázom, ha megmentem őket, azzal a lelket szolgáltam, hát nem tétovázok, magam alá húzom a lábam, talpam megerősítve chakrával, és megpróbálok olyan erővel elrugaszkodni, amennyivel csak tudok, kezem közben mozdul, hogy előrántsam a Kami no Tsurát, két egymás felé fordított katanámat. Másik kezemmel pedig egy kunait, amit azonnal, kirobbanásom pillanatában el is hajítok, majd attól függően, milyen messzire jutok, és hogyan reagál a ninja, lendítem a fegyverem.

Ha elég közel jutok, és a ninját eléggé lefoglalta a kunaim ahhoz, hogy ne tudjon gyorsan reagálni - vajmi kevés esélyem van ilyesmire, de a csoda mindig az ember mellé szegődhet - akkor csak meglendítem a kétvégű katanát, hogy arra koncentráljon, hogy simán kivédje a támadást, s a megfelelő utolsó pillanatban  szétpattintom a két markolat illesztésénél, megrántva, hogy a másik fele a katanának szintén támadó pengévé válva cselezze ki a már elölről érkező támadásra számító védekező kezeket, és remélhetőleg komolyabb sérülést okozzak minimum, a másik irányt változtató pengével meg megpróbálom a lehetetlent,és a megzavarodott ninját keresztüldöfni.

Ha nem jutok elég közel, akkor eleve szétpattintom a katanáim, amelyeket így egy 4 méteres lánc tart össze, és az egyik pengét felé hajítom, bízva abban, hogy ez a közbelépés elég lesz arra, hogy a két elvarázsolt csapattársam aktív segítségével kiiktathassuk a túl magabiztos fekete förtelmet, aki halálnak képzelte magát, de csak egy nagyravágyó halott volt csupán.

Ha viszont még mielőtt a kunai után komolyabb támadást tudnék indítani, a ninja valami meglepő dologgal előrukkolva reagál, akkor ha a támadás kivédhető annyival, a Kami no Tusárt magam előtt pörgetve igyekszem kivédeni azt, pajzsot képezve szinte,l legalább is elég nagy esélyt hagyva magamnak arra, hogy az érkező fegyvert elsöpörjem, ha viszont olyan támadás, akkor egy klónt próbálok magam elé idézni, bevállalva, hogy a másik akár füsté is oszlik, akit a gombán hagytam, immáron léte amúgy sem olyan fontos stratégiailag, mint volt eddig, hogy a klón legyen az, amelybe a technika csapódik, s egyfajta pajzsként szolgáljon jobb híján.

Az akarat viszont egy: ez a ninja itt nem jut át, és nem tesz kárt senkiben. Mert én úgy akarom!
avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Vas. 1 Jún. - 22:24

Víz Szövetsége:
Miután Tenshi a földre került és próbálta leküzdeni légszomját felülkerekedve saját emberi mivoltán, egyből nekilátott tervének, amely egy pillanat alatt futott át az agyán. Ellenfele eközben elégedett mosollyal az arcán nyugtázta, hogy ellenfelét leterítette. Habár nem tudni, hogy mi jár a fejében, ezt a hatalmas erőlöketet feltehetően társai halála okozta, akik figyelmetlenek voltak és egy egyszerű "Genin" ellen haltak meg. A lelkesedése azonban átment örömbe, amint leterítette Tenshit. Az emlékek azonban megrohanták és újból társai lebegtek a szemei előtt. Ettől csak leeresztett. A kezdeti düh, majd az elégedettség átment szomorúságba és fájdalomba... "A Harctéren nincs helye a könnyeknek!" Csengett fülébe a mondat, melyet szinte minden ninjának megtanítanak. Elvörösödött fejjel és összeszorított fogakkal fojtotta el a könnyeket és a sírást, majd saját magát gyűlölve támadt neki a földről már feltápászkodott Tenshinek, aki Fuuma Shurikenjeit elő tudta venni, valamint a kunait is, de a robbanójegyzetet már nem tudta felszerelni. Eldobta a férfi felé azt az egy darab kunait, ami eszeveszett gyorsasággal közeledett a fiú felé. A kunai haszna az lett volna, hogy a levegőbe kényszerítse az ellenfelet... Ez nem sikerült, ugyanis a fa ágain rohanva a fickó egyetlen egy suhintással elpöckölte a kést, majd levetette magát a fák magasságából - elvégre mindvégig a fákon voltak, ugyanis Tenshi is onnan zuhant le - és szikrázó kardjával készült lecsapni a lányra, aki megragadva az alkalmat elhajította a Fuuma Shurikeneket. A férfi az előkészületeket nem figyelte meg, így nem volt azzal tisztában, hogy két fegyver létezik. Bár, ha figyelte is volna, Tenshi volt annyira ügyes, hogy elrejtse előle. Éppen ezért, csak egy veszélyforrást érzékelte. A levegőben azonban nem tudott kitérni a repülő és forgó fegyverek elől, így nem volt más választása, minthogy Ő is támad. Nem tudni, hogy nem volt-e olyan technika birtokában ami megállította volna a Fuuma Shurikent, vagy csak nem volt ideje bevetni... Kardjának pengéje ismét szórni kezdte magából az elektromosságot, és amikor nekiütközött a Fuuma Shurikennek, azt először megállította a forgásban, pontosan az illesztésénél, majd tovább fokozva a hatást, egy erősebb plazmakitörés után, darabokra szabdalta a fegyvert, ami lezuhant a földre. Ám még félúton sem járt, amikor a következő fegyver megérkezett. Ám ekkor már késő volt. A másodperc tört része alatt történt az egész... A Shuriken teljesen beleállt vastag és éles szárával a férfi gyomrába, átszúrva azt. Ekkor pedig a férfi együtt zuhant a földre a széttört és az egyben maradt fegyver darabjaival. Fejjel előre esett le, így ha a Shuriken nem ölte meg, akkor a zuhanás biztos...

Állapot: 70% -
Erős fájdalom a Jobb oldalán, eltört két bordája és egy percig a hasbarúságtól még nem kap levegőt
Chakraszint: 87%

// Vonj le 1 Fuuma Shurikent az adatlapodról //


Tűz Szövetsége:

A Ninja gyorsan, de magasról vetette le magát, hogy végezzen a két "golyószóróval" majd miután a nagy falatokat lenyelte, megegye a maradékot, a mögöttük ácsorgó Zouo-t. Ám, arra nem számított, hogy hátrébb is van egy kis meglepetés a fenyők és a többi gomba takarásában. Így hát a kicsiny de annál elszántabb Démon, egy erőteljes ugrással nekitámadt a száguldó "nagy testvérnek". Talán még a lány is meglepődött a gyorsaságon és az erőn, amivel kilőtte magát. Talán csak a megfelelően koncentrált chakra hatása, de az is előfordulhat, hogy már annyira készült erre és már annyira hajtotta a vágy, hogy az általa olyannyira tisztelt Lélek nevében, vagyis inkább érte onthasson vért, hogy ez nyújtott neki ekkora erőt. Különleges fegyverével és egy kunaiial támadta ellenfelét, akin ugyan a maszk miatt nem látszott semmi, de az alatt igencsak meglepő arccal vette tudomásul az eszeveszett gyorsasággal feléje támadó veszélyforrást. Kettejük sebessége csak egy-egy másodpercet hagyott mindkettejüknek, hogy reagáljon, így a ninja a bal kezében lévő kunaial ki tudta védeni a feléje repített fegyvert, ám a cselre nem számított. Az áll támadást reflexszerűen hárítani akarta, ám ekkor Zouo szétpattintotta fegyvereit, ami ellen már nem volt esélye. Suhintás, hárítás, csikorgó hangok és végül vérpermet a levegőben... Zouo fegyvere átvágta a férfi oldalát. De ennyiben nem fejeződik be a történet. Ugyan csak egy kisebb sebet ejtett rajta, amivel átvágta a bordákat, csúnyán megrepesztve azokat, ugyanis a kard lepattant az erős csontokról és "csak" a húst vágta fel, amely erőteljesen vérzett. De ekkorra már a Ninja is képes volt reagálni, így miután a lány áthaladt rajta a pengével és készültek volna a leérkezéshez, azért még viszonzásul bal kezével beleszúrta kunaiját a lány jobb vállába, ahogy elhaladtak egymás mellett. A fájdalom először nem is tudatosult a kis Démonban, csak miután leérkezett a gombára. Látta a kiálló fegyvert a vállából... Csontig hatolt és valószínűleg több ideget is sértett... Ahogy pedig körülnéz, hűlt helyét sem látja a maszkos fickónak, csupán a vérpermetre felfigyelő társait, akik csodálkozó és kétségbeesett fejjel rohannak oda hozzá.
- Mit művelsz? Miért állsz fel, ha még egy kunait sem tudsz kivédeni?!
Ordította rá az aki magát Raiton és Doton specialistának tartó Genpachi, és már nyílt volna szóra a szája Konnak is... Ám ekkor nyakát egy felettébb éles tárgy szúrta át, a tarkójától kezdve egészen az Ádámcsutkájáig, ahol pedig felrepesztette a bőrt, a vér pedig egyenesen Zouo arcába spriccelt. Kon, vagyis a csapat Fegyver Specialistája, azonnal összeesett, Genpachi pedig megfordult és a Kon hátán lévő kardot kezébe véve indított egy vágást, ám a maszkos férfi egy pillanat alatt hátrébb ugrott, majd egy újabb kunait varázsolva elő, védekező állást vett fel. Oldalából erősen folyt a vér, hiszen a Zouo pengéje elég csúnyán megsebezte. Genpachi a kardot maga elé tartva, Zouo előtt állva várt, majd parancsot adott ki.
- Menj! Menekülj!
Mondta a lánynak...

Állapot: 80% - A kunai még mindig a vállában van, hegye egészen a csontig hatol. Több ideget is átvágott, így Zouo egész jobb karja zsibbad és fáj, de még használható
Chakraszint: 100%     

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. 4 Jún. - 11:55

Kezdett elegem lenni ebbl az alakból, túl erős és túl sok olyan tulajdonságot képvisel, amit én gyűlölök, bár a leginkább az dühített benne, hogy egy olyan ország ninjája, ami szövetségben van Konohával. Egyszerűen nem tudtam elviselni a gondolatot, de a halála annál nagyobb örömet fog okozni. A tervem meg is volt, hogy a levegőbe akarom kényszeríteni. Nem sajnáltam sem az elesett Amegakureiket, főleg nem a kusagakureiket, mert míg az előbbi ugyan szövetséges nemzet tagjai voltak, de nem a társaim és nem is ismerek senkit. Ha pedig nem voltak elég erősek ahhoz, hogy túléljék a csatát, akkor fölöslegesek is, hiszen a ninját az teszi igaz shinobivá, hogy hány csatát él túl és hányat öl meg az ellenségből, valószínű, hogy ezek hősökké válnak a falujukban, de mit számt, ha Mirubi elhozza az általa elképzelt pusztulást. Hősök, sosem volt rájuk szükség, hiszen ha valódi hősök lennének, akkor azt életükkel és nem halálukkal nyernék el. Ez egyszerűen dühít, hogy valaki csak úgy válhat valóban halhatatlan, ha előtte meghal. Ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha kitalált az ember. De nincs időm a ttervemet finomítani, így előeszem a kunait, de ekkor fel is borul, mert a hülyéje magától is a levegőbe ugrott. ~Minek képzeli magát? Szupermennek?~ A kunait a tervhez hűen eldobtam, bár a robbanó cetlit nem tudtam ráerősíteni, így ellenfelem egyszerűen csak elpöckölte, viszont a terv második része már sikeres volt. Nem lehetett egy zseni, bár ki számított volna egy ilyen egyszerű technikára, mint a kage shuriken // árnyék shuriken technika, ugyan az első shurikent sikeresen kivédte, de jött a második, ami könyörtelenül elvégezte a dolgát. Ha a találat nem tette volna meg a hatását a gravitáció megtette, ugyanis az idiótája fej nehéz volt és a kobakjára esett. ~Ez idiótával kevesebb.~ Összeszedtem magam, bár még fuldokolva, odamegyek az alakhoz és még ha életben lenne elvágom a nyakát, majd átnézem, hátha találok nála valamit, hiszen mostanában túl sok minden értékemet hagytam el, főleg fegyver formájában és most még a fuuma shurikenemet is. Nem tudom, hogy a többiek hogy állnak, így felmászok a közeli fára és körbe nézek, hogy mégis mi a helyzet. Amennyiben van még a közelben élő amegakurei, a fekvőket egyszerűen halottnak számítva, akár haldokló, tényleg élettelen vagy csak egyszerű sebesült, aki nem tudja folytatni, inkább számoljak a legrosszabbal és becsüljem alul a haderőt, mint hogy fölöslegesen kockáztassak. Az állapotoktól függően megyek tovább vagy köszönöm meg a részvételt és lépek le.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.