Bambusz és Gomba erdők

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. 14 Jún. 2014 - 17:17

// Zouo Nélkül megyünk tovább. A következő körben írhat újra. //

A férfi teste hatalmas sebekkel hullott a földre élettelenül és erőtlenül. Ha ez pedig nem lett volna elég, akkor még a koponyája is berepedt az érkezéstől. Tenshi odasétált a hullához, majd Fuuma Shurikenjét kihúzva belőle, elrakta azt. Közben Amegakure egyre jobban szorult vissza a Kusagakurei haderő ellen. A hazai terep és a taktika megtette a hatását. Egyre több Amegakurei Shinobi harap fűbe, vagy vonul vissza. Persze Tenshi ezt még nem észleli, ugyanis a holttesttel van elfoglalva. Ránézésre nem sok holmit hord magával, hiszen csak egyetlen egy övtáska és az elejtett kard volt nála mindvégig. A nagyobb zsákmányokat valószínűleg azoknál a Ninjáknál kellene keresni, akik a leghátrább helyezkedtek el a haderőben. Ám Tenshinek nem sikerült átvizsgálnia áldozatát, ugyanis amikor hajolt volna le, három Kusagakurei shinobi tűnt fel a talajon. Több méterre álltak a lánytól és annak zsákmányától, de többen és képzettebbek voltak mint Tenshi. Egy pillanatra megtorpantak, majd amint észrevette őket a lány, azonnal támadásba lendültek. Tenshi eddig jól helytállt, de ereje és jelenlegi állapota nem elég ahhoz, hogy egyedül végezzen ezekkel, így menekülőre fogta. Ahogy vonult visszafelé, látta, hogy az Amegakurei ninják nagy része elesett és visszavonult. Voltak akik még mindig küzdöttek, de szinte mind akkor halt meg, amikor Tenshi rájuk nézett. Éppen azokban a pillanatokban vágták le a fejüket, szúrták át testüket, vagy állítottak beléjük több száz levelet. Nincs mit tenni... Vissza kell tehát vonulnia. Amegakure veszített, de még nincs minden veszve, a Háborút Még megnyerhetik.

// Számodra véget ért a kaland. Ugyan Amegakure nem győzött, de Mirubi úgy fogja venni, hogy a küldetésedet sikeresen teljesítetted, mivel Kusa nyert. A lerombolt táboron áthaladva találtál 3 kunait és 1 Ninjato-t. Jutalmad ezért a Küldetésért +30 chakra

Zouo: Ha nem írsz Június 25-ig akkor le zárom a kalandot és az eddigiek alapján jutalmazlak
//

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Shiawase Zouo on Kedd 17 Jún. 2014 - 20:50


//Gomen, gomen ˇˇ'''//

Ahogy meglendülök, a ninja természetes mód azonnal felfedez, de meglepő, hogy két társam láthatóan még mindig nem reagál. Ennyire hülyének néznek, hogy csak úgy ugrabugrálok? 
A ninjától ugyanezt viszont nem veszem zokon, mert kapóra jön, hogy magabiztosan kivédve a kunaim, bárja a támadásom, hogy az utolsó pillanatban szétpattintva a fegyvert máris belemélyeszthessem. A vér látványa izgalommal tölt el, kifejezéstelen arcom "élettel" telik meg, ahogy tekintetem megtelik eszelős csillogással egy fél másodpercre. Örömöm viszont nem tart sokáig. Még sokat kell tanulnom és erősödnöm mert az lett volna az igazi, ha csapásom után holtan rogy össze. 
Sebesülése azonban sokkal inkább csak vérzik, mint valóban komoly probléma lenne számára. Jelzi ezt az, hogy könnyedén nyúl utánam, hogy jobb vállam elöntse a tépően égető fájdalom. Az ajkamba harapva akadályozom meg, hogy hangot adja ki, bár még így is kicsusszan egy halk, fájdalmas nyögés, de a hangzavarban ezt letagadhatom, azt már nehezebben, hogy szemembe könny gyűl, amit gyors mozdulattal söprök ki onnan, hogy látásom százszázalékosan visszanyerjem, ahogy talpra értem. Agyam viszont épp úgy zsibog, mint a jobb karom. Rosszallóan pillantok végig a helyzetemen, kényszerítve az agyam, hogy továbblépjen, felvéve az események ritmusát. Már sokszor fájt, sokszor égetett, egész életem keresztülkísérte a fájdalom, nem hagyhatom, hogy most gyűrjön maga alá! 
Nem törődök a kunaival, persze most fáj, de legalább kéznél van, nem úgy az ellenséges shinobi. Nem is figyelek a társaimra, akik még szidalmaznak is, tekintetem csak a betolakodót keresi, rá koncentrálok teljesen, mert az életem függ attól, hogy sikerül-e meglelnem, mielőtt késő lenne. Közben fegyverem szétkapcsolom, s egyetlen pengém vágom be oldalt az övtartómba, úgy nem hagyom el, a másikat sajnos perpillanat a földön kell hagynom, mert nincs rá időm, hogy normálisan rendbe hozzam magam. 
Azonban így is elkések. Igaz, nem a saját bőröm bánja, hanem az egyik magával nagyra levő társamé, de pont ezt akartam elkerülni, nem akartam, hogy bajuk essen, mert hatékonyan szolgálták a Lelket ketten együtt. Teste azonban élettelenül zuhan a gombára, miközben a vére az arcomba fröccsen. Egy fél pillanatra egy emlék tolakodik az elmémbe, egy emlék, ahol a nagyanyám simít végig az arcomon úgy, mint ahogy soha egyszer sem, kárörvendő mosollyal az arcán suttogva: "Végre egyszer jó voltál, Zouo." 
Soha nem hívott a nevemen, soha nem fordult felém kedves gesztussal, csak akkor, ott, a halála pillanatában. A halál megváltoztat. Megváltoztat mindenkit. 
Megmaradt társam ocsúdva támad vissza, védekezésre szorítva egy feszült pillanatig az ellenséges ninját. Parancsa azonban nem tetszik. Nem azért jöttem el idáig, hogy az első nehézségnél, az első számomra is elérhető távolságban levő ellenség láttán máris menekülőre fogjam! Nem! Még akkor sem, ha sikítani tudnék a zsibongó fájdalomtól, ami a vállamat emészti!
Tekintetembe kiismerhetetlen sötétség költözik, ahogy az ellenséges ninja tekintetét rabul ejtve kényszerítem enyhén megremegő jobb kezem, hogy azzal nyúljak fel rezzenéstelen, sőt, enyhe mosolyban játszó ajkakkal a kunaiért, amely mélyen a vállamba fúródott, ha szerencsém van, összezavarja, és ezzel időt és lehetőséget nyerek "társamnak" is, magamnak is, még fel is nevetek, ahogy megragadom a kunait, ezzel leplezve a bennem átsuhanó reflexszerű félelmet, na meg kevésbé feltűnővé téve ép kezem mozdulatát, hiszen az eleve reszket a nevetéstől, na meg pszichológiai hatást gyakorolva a jelenlevőkre, a vállamra irányítom a fő figyelmet, majd elhallgatva, megkeményedő, és még inkább sötétségbe vesző tekintettel kitépem karomból a kunait, ezzel egyidőben másik kezemmel robbanócetlit rántok elő a kis táskámból, és ezután a kunait két kézre kapva, mintha csak nehéz kard lenne, megindulok felordítva, mint a támadó sereg, megindulva. Haragom még inkább táplálja a vállamban lüktető fájdalom, amelynek hatására érzem, hogy meg-megremeg a karom, és ha nem úgy tartanám, a másik karommal, fél-fél pillanatra még az erő is kiszállna belőle. Persze eszemben sincs valódi frontális támadást intézni ellene, de bízom benne, hogy elszántságom és megingathatatlanságom elhiteti vele, és abban is bízom, hogy ez a hülye gyök, aki még csak észre sem vette a rá veselkedő veszélyt, nem akadályoz meg, hanem együttműködve cselekszik, mert ha nem, és túlélem, addig rugdosom, míg mozog, akkor is, ha semmi realitása a gondolatomnak!
Amennyiben a társam nem kavar be, akkor a már kunaira illesztett robbanócetlivel megrohamozom a férfit, hogy az utolsó pillanatban rugaszkodjak el, megpróbálva átszaltózni, közben elhajítva a kunait, hogy aztán létrehozzak egy másolatot magam elé, mielőtt aktiválnám a robbanócetlit, hogy a másolatom fogja fel a detonáció javát, ami valószínűleg el fog kapni még így is engem is. De remélhetőleg az ellenséges ninjámat jobban, "társam" meg remélem, nyugton marad, ha nem, hát kap ő is a finomságból. Nem tudok gondolkodni, nem tudok csapatban játszani, nem is érdekel a csapat, egyszerűen el akarom pusztítani, el akarom törölni a föld színéről ezt a szemetet, aki szétcseszte a vállam!

//Ha ezt túlélem XD kicsit szuicid alkat a drága, de ha halnia kell, így járt xD//
avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. 30 Jún. 2014 - 12:48

Miután Genpachi kiadta a parancsot Zouonak, Ő nem törődött vele. A pengét, vérszomjas és démoni arccal rántotta ki a vállából, eközben pedig egy robbanójegyzetet vett elő. Maga Zouo tettei és a karddal felszerelt Genpachi elég volt ahhoz, hogy a maszkos ninja figyelmét lekössék és ne vegye észre a jegyzetet. Így amikor a lány, egy Öngyilkos kísérletet hajtott végre, ellenfele teljesen gyanútlanul állt ki a halál ellen. Amint a lány elsuhant a védelmére felálló társa mellett, az utánakapott.
- Ostoba!!
Ordította, ám a lány nem érhette már el. Talán csak a kötelesség tudta volt benne és azért állt az általa gyengébbnek látott, de valójában nála ezerszer erősebb Zouo elé, hogy védje őt. A Ninja kötelességtudat ugyan megvolt, de a bajtársak védelmére és a csapatmunka fontosságára való fontosság nem volt benne. Valószínűleg éppen ezért dermed meg és hagyta Zouo-t a biztos halálba rohanni. Azonban ez az erkölcsi hiány mentette meg a Kusagakurei Ninja életét, ugyanis az elmés Genin, egy mozdulattal a Ninja felé került. Persze ez számára teljesen nyomon követhető volt, így ki is védte a kunait, amit a lány felé repített a magasból, de amint a két penge keresztezte egymást és a pengék szikrát vetettek, Zouo fel robbantotta a kunaira erősített Jegyzetet. Maga elé "idézett" egy klónt, amely a robbanás felfogására volt hivatott. Azonban ez vajmi kevés volt arra, így a Bunshin egy pillanat alatt eltűnt és a robbanás szinte teljes egészében Zouo-t és az ellenséges Amegakurei Ninját érte. Hirtelen forróság öntötte el a lány testét és arcát, majd a sötétség és végül elájult...


// A Küldetés számodra is véget ért. Zouo Kusagakure kórházában ébred fel, ahol a nővér, elmondja neki, hogy a robbanás után egy fának csapódott és elájult. Genpachi szállította őt az Orvosi Osztaghoz akik ellátták az Égési Sérüléseit, azonban maradandó sebet szerzett az arcának bal oldalán. Egy kisebb része megégett, így az mindig látszódni fog. Persze csak egy kisebb rész és ha kell, akkor helyrehozható. A Jutalmad +30 chakra a késések ellenére is. Jól játszottál és szépen írtál. //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Vas. 17 Aug. 2014 - 11:44

Madara

Amint sikeresen megtudtam szerezni a kívánt felszerelést, és a betörésből sem történt semmi nagyobb gond, utam egyenesen a gombaerdők felé szegődőt, annak is az északi részére. 
A szóbeszédek valóban igazak voltak, a gombák itt tényleg fa nagyságúak voltak, és kalapuk akkora volt, mint a fa lombkoronája.   Izgatottan vágtam neki az utamnak, remélve, hogy tényleg jó helyen kapizsgálok.
 Amint megérkeztem a terület északi részére, egy fő ösvény vezetett tovább az erdő mélyére. Az ösvény elején egy fatáblára volt belekarcolva az erdő neve, valamint egy kék jelzés, amely az ösvényt jelöli. Amint ezeket a jeleket figyelembe vettem, elindultam az ösvénybe, aminek a végén egy kisebb tisztásra érkeztem. 
A tisztáson néhány pad és pár tömör fából készült szék állt teljesen üresen. Közelebb érve ezekhez a tárgyakhoz, karcolásokra lettem figyelmes. Az egyik szék támláján egy bizonyos, Nap, és Út felirat volt felvésve, a másikon pedig egy itt járt Béla felirat. 
Egy újabb jelzés lenne, vagy talán csak valami haszontalan felirat? Egyelőre nincs még ötletem, de nem is siettem el a dolgokat, úgy hogy újra beindítom az agytekervényeimet.
 Vajon mit takarhat az a Nap, út felirat?  Továbbá a tisztásról három út vezet tovább. Egyikük a fő, amelyen indultam, bal oldalon egy sárga, míg jobbra egy piros jelölés visz tovább. 
Vajon a három útból melyik lehet a helyes. Ismételten eszembe jutottak a feladvány sorai:
Azonban, az ajtó előtt még, találd meg a lény fejét.

Ott keresd a jelet, mely a kincshez vezet."

Lehet, hogy ezek a jelek azok amik a kincshez vezetnének? Talán mégse kéne figyelmem kívül, hagynom a feliratokat.
Vegyük külön-külön azt a két szót. Nap: ügye az égen világító hatalmas csillag.  Ő adja nekünk a világosságot. Színe leginkább a sárgára hasonlít, ami éppenséggel egybe esik az egyik út színével. 
Az út kifejezés talán a helyes ösvényt jelöli. Összegezve, úgy vélem, hogy az-az út, amelyik megegyezik a nap szóval, vagy valamilyen módón rálehet faragni az, lesz a helyes.
Én még mindig a sárga útra gondolnék, de biztonság kedvéért, úgy megyek rajta végig, hogy folyamatosan jelzést fogok használni, ha esetleg vissza kéne fordulnom, akkor ne tévedjek el. Jelen esetbe egy kunai vágás, a gomba, vagy a fa törzséb
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. 3 Szept. 2014 - 21:18

A felvésett írás alapján arra a következtetésre jutottál, hogy a sárgával jelölt útvonal visz el téged a kincshez. Meg is indultál az ösvényen, majd időközönként apróbb vágásokat ejtettél a hatalmas gombák törzsein, ezzel megjelölve a visszavezető utat.
Ahogy haladsz egyre beljebb az erdőbe, az ösvény mintha szűkülni kezd, egyre keskenyebb a kitaposott terület, amely utadat mutatja. A körülötted lévő aljnövényzet egyre magasabbra és magasabbra tört, először csak a derekadig ért, mostanra azonban a fejed tetejéig érnek a levelek. 
Talán egy negyed órája, hogy az utadon jársz, mikorra minden hang eltűnik, mintha kihalt az egész erdő kihalt volna. Az eddigi madárcsicsergés, a levelek zaja, ahogy a szél összeborzolja őket, mind eltűnt. Nem maradt más, csupán a kanyargós ösvény. A csend volt a társad. 

Idő közben egy árny suhant végig a fákon, figyelve a betolakodót, aki épp a halálba vonul

Ahogy haladsz előre a tekergőző ösvényen, igen furcsa dologra eszmélsz. Az aljnövényzet visszaapadt az eredeti méretére, majd az egyik fán észrevehettél egy vágást. Talán még nem is olyan zavaró. Aztán egy kis idő után újabb vágást fedezhettél fel. A fákon egyre több helyen jelennek meg azok a nyomok, amelyeket talán te magad véstél fel. Az ösvény ismét szűkülni kezd, ám az aljnövényzet nem emelkedett. helyette az összes fán vágásnyomokat találsz. Az összesen. Mi lehet ez? Eltévedtél az erdő közepén, a nyomok, amelyek a kiutat mutatná, épp a vesztedet okozta. De ki tehette ezt? Amennyiben megfordulnál, és visszafele indulnál meg, hamar észreveszed, hogy az eddigi ösvény megváltozott, és ismételten a megjelölt fákhoz kerülsz. 
Bármerre is haladsz, egy kisebb tisztásra érkezel, ahova egy ösvény vezet be, illetve ki. Magas gombák emelkednek körbe, szinte falat képezve a tisztás köré. A törzseiken egy-egy vágásnyom található.
Az erdő fogságába kerültél, valami van a lombok közt, amely nem akarja, hogy valaha is elhagyd az erdőt. 
Furcsa hangokat hord magával a szél, rémisztő zajokat, szavakat...
- Halál. Halál. Halál.
A hang forrását nem találod, mintha egyszerre suttogná az összes fa az üzenetet. Mit tesz egy shinobi?
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Hétf. 8 Szept. 2014 - 17:18

Az utam tehát a sárga ösvény felé vezetett. Egyáltalán nem voltam biztos magamba, de mégis, úgy éreztem, hogy ez lesz a helyes út. Mivel nem akartam eltévedni, ezért, egy kunai segítségével folyamatosan bemetszettem a hatalmas gombák szárát. hogy ha úgy adódik akkor könnyedén visszatudjak menni a kiindulási helyemre.
 Ahogy egyre beljebb haladok az erdőbe, a gombák még sűrűben helyezkednek el, és az utam egyre jobban beszűkül. Az aljnövényzet egyre magasabb és a gombák méretei is nagyobbak. A nap szinte már alig világit be, és a hőmérséklet is lehűlt. Csönd volt, a talpam alatt ropogó levelek, talán felkelthette a környezetem figyelmét. Nemsokára egy erősebb hang suhant el a fák között, amire fejemet hirtelen felkaptam, de nem szántam neki túl nagy jelentőséget. Talán egy madár, vagy valami kisebb emlős állat.
Ahogy továbbhaladok, egy igen fura jelenségre lettem figyelmes. Újra megjelentek a vágások a gombákon, amit nagy valószínűséggel én ejtettem. 

-Ezt nem értem, hogy tévedhettem el, ha végig csak egyenes úton haladtam? Ahogy tovább mentem, újból és újból megjelentek a vágások. Teljesen össze voltam zavarodva.
Futólépésbe kezdtem és láttam, hogy az összes gomba már meg van jelezve. 
-Ez mégis, hogyan lehetséges? Az erdő teljesen magába zárt.  Furcsa és rémésztő érzés fogott el. 
-Talán valaki, vagy valami beleférkőzött az agyamba, és nem engedi, hogy tovább álljak. 
-Halál.halál,halál.-súgta magával a szél. A kiutat sehogy sem találom. Teljesen össze vagyok zavarodva. Valahogy meg kell őriznem a higgadtságomat, mert a végén még bele is halhatok. Az erdő kezd szűkölni körülöttem, és egyre nagyobb bajban vagyok.

Pár perc elteltével, mikorra már nagyjából összetudtam szedni a gondolataimat, megpróbáltam valamit kitalálni. Még mindig nem tudom, hogy mi ez egyáltalán, de az szinte már fix, hogy ez nem valami véletlen.Teljes mértékben össze voltam zavarodva, egyszerűen sehogy nem találtam a kiutat, E mögött kell  lennie valakinek. Életembe nem láttam még, ehhez hasonló technikát, de még nem is hallatom róla, így nagy gondba voltam.Lehetőleg minél előbb meg kell találnom a kiutat, valamit ki kell találnom, hogy mégis miként  szabadulhatnék ki ebből a csapdából. Az erdő körülöttem szinte már elnyelt, a gombák az eddiginél még magasabbra nőttek, és az aljnövényzet is sokkal, de sokkal sűrűbb. Talán megpróbálhatnám eltorlaszolni a hallójárataimat, egy egyszerű kendővel, hogy mégis ezzel letudjam zárni a környezet által kibocsájtott hangokat, valamint érdemes lenne felmászni egy nagyobb gomba tetejére, hogy körbetudjak nézni, hátha megtalálom a kiutat.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. 13 Szept. 2014 - 23:08

A fák csak sűrűsödtek, a jelek mindenhol megjelentek. Csapdába estél, a kérdés, kinek vagy minek a csapdájába? Az erdőé? Az erdőben élő gonosz lelkek? A kincs szelleme? vagy valaki más állhat a dolgok mögött? Hallójáratod eltorlaszoltad egy kendővel, hátha segít kiszorítani a külvilág zaját, és tudsz rendesen gondolkodni. Talán az egyik legnagyobb hiba, amelyet egy shinobi véthet, főleg, ha valaki figyeli őt. Az ismeretlennek nem is kellett sok, azonnal támadásba lendült.
Egy kunai hasított végig az oldaladon, azonban a kendő miatt nem hallhattad a közelgését, így felvágva a ruhadarabot és a bőröd, nem mély, mégis vérző sebet hagyva maga után.
Ha körbenézel, láthatod, ahogy a fák mögül árnyak egyenesednek ki, majd feléd indulnak. Sötét alakok, testüket kopott, szürke köpeny takarja, arcukba csuklya húzva. Mozgásuk lassú volt és határozatlan. Talán tíz köpenyes fogott téged körbe, lassan közelítve.


Gondolkodni nincs sok időd, fel kell mérned az ismeretlenek képességét. A mozgásuk igen lassú, azonban ha távolsági fegyverekkel támadsz rájuk, a fegyverek egyszerűen áthatolnak rajtuk. Megállíthatatlanok. Amennyiben az egyik testet súlyosan megsebesíted, újabb nő elő a testből, vagy a földből. Ki kell találnod valamit. Mi lehet ez az egész, és mi ez a halhatatlan szekta az erdő közepén?


Szeretném, hogy egy hosszas gondolatmenetben kifejtsd, mi i történt veled, emlékezz vissza mindenre. A testek nem bántanak, csupán körbefognak, fenyegetően közel jutna hozzád. 
Meg kell szervezned a védelmed, és tervet kell előkészítened. Vagy a föld alatt elmenekülhetsz a helyszínről, ebben az esetben az erdőben rejlő kincsekről le kell mondanod.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Kedd 16 Szept. 2014 - 15:20

A fák körülöttem szinte már körbenőttek. Teljes mértékben eltévedtem. Nagy bajban vagyok, valamit ki kell találnom. Belestem volna az erdő csapdájába, vagy talán valami egészen más áll a dolgok mögött? Talán egy szellem, vagy valamiféle szörnyeteg?
Amint betömtem a fülemet a zsebemben lévő rongyokkal, a külvilág zaját teljesen megszüntettem.
Azt hittem, hogy ez jó ötletnek tűnik, de sajnos nem változott semmi. Sőt ezzel az egyik legnagyobb butaságot követtem el, méghozzá, elzártam az egyik legfőbb érzékelő forrásomat, a fülemet.
 Így valaki azonnali támadásba lendült, és egy kunait dobott felém, mitől nem tudtam kitérni, így kisebb sérülést okozott az oldalamon, ami enyhe vérzéssel járult.
 Ennek következtében, egyből kivettem fülemből a rongyokat, majd körbetekintettem, s láttam, ahogy a bokorból és fákról árnyékok ugranak ki egyenesen felém.
Amint körbevettek, észrevettem, hogy arcukat valami rongy takarja el, mozgásuk lassú és szakadozott, valamint külsejük nagyon megegyező. Tízen voltak körülöttem.
 
Egy gyors mozdulattal egy kunait vettem elő, majd az egyik felé dobtam, de ekkor igen fura dolog történt, ahelyett, hogy megsértette volna, egyszerűen csak áthatolt rajta, mintha valami szellem lenne.  Majd megpróbáltam erősebb fizikai támadásokat bevetni, jelen esetben egy gyomorrúgás, de amint áldozatom összeesett, helyére egy új nőt ki.
Nagyon fura volt, és ilyet még életem nem láttam. Nagy valószínűleg ez valami féle illúzió lehet, hisz amit látok, az teljes mértékben kizárja a fizikát.  Hisz nem létezik anyagtalan test, max a klón jutsu, de azt a technikát már ismerem, én támadásokra máshogy reagálna.
A körülöttem lévő lények, vagy nem tudom micsodák, teljes mértékben megegyeznek. Nincs fizikai tulajdonságuk, így talán nem tudnának megtámadni, de mindenesetre nem engedem magamhoz őket közelebb.
Sajnos teljesen egyedül vagyok, és most, nincs, aki segítsen nekem, vagy legalábbis valami ötletet adna. Vagy várjunk csak!
-Kuchiyose no Jutsu- mondtam ki miután helyes kézjelek után megharaptam az újamat, és tenyeremet a földre helyeztem.
Az idézésem követően egy erőteljes füst áramlott föl a talajról, majd miután elillant egy kisebb mérető homokbarna színű kígyó jelent meg előttem.
Yakura volt az, a hím kígyó, közel 8 méterével.  Úgy gondoltam, hogy itt a legjobb alkalom, hogy segítségül hívjam a társamat, hisz egyedül nehezen boldogulnák.
-Yakura nagy bajban, vagyok, beleestem az erdő csapdájába, és ezek a klónok teljesen körbevettek.
Semmiféle fizikai támadás nem alkalmas rájuk. Talán valami illúzió lehet, esetleg a gombák spórájából eredhet. Nem tudom, még életembe nem láttam ehhez hasonlót. Kérlek, segíts valami.
Remélem, hogy a kígyó valóban tud nekem segíteni, és a „bölcs” kifejezést nem véletlenül akasztották rá.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. 21 Szept. 2014 - 20:20

A füstből a hatalmas testű kígyó előbukkant, majd meghallgatta elemzésed.
- Egy illússzió csapdájába esztél, Rikuno. A chakrahasználat egy ága, a genjutsu lehetőszéget ad a használónak, hogy hamisz képeket vetítszen. Fogj egy kunait ész sebezd meg magad. A genjutsuk hatása alól kétféleképp lehet kijutni. vagy egy külsző személy vezet testztedbe idegen eredetű chakrát, vagy sjaát keringésed akasztod meg. - sziszegte Yakura. Amennyiben követed az utasításait, hirtelen eltűnnek a klónok, eltűnnek a fák, és újra a tisztáson találod magad. A terület nem nagy, talán 50 méter lehet az átmérője, bokrok alkotják a kerítését.
- Szóval átláttál az illúziómon - szólt egy hang. Különös volt, mintha közvetlenül mellőled érkezett volna, még sincs senki a látószögedben. - Lássuk, mihez kezdesz most. - szólt ismét. Mintha a szélrózsa minden irányából ez a hang beszélne, nem tudod meghatározni a helyzetét.  

A bokrok megmozdultak a jobb oldaladon, majd egy kopott köpenyes alak közeledett feléd. Fejét lehajtotta, kezei elhaltan lógtak teste mellett. Lebegve közelített meg téged. 
Amennyiben megtámadod, míg távol van, testét jobb, illetve bal irányba rántva el kerüli el a fegyvereket, elemi támadás esetén írd le, miként hajtod végre.
Azonban ha megvárod, míg a közeledbe kerül, úgy 5 méterre, két kezét oldalra emeli, csuklójából pedig egy-egy pengét növeszt ki. Az egész test forogni kezd a kezekkel, csupán a két lába és a feje, amely feléd néz. A pörgő pengék hamar feldarabolhatnak egy embert, így légy igen óvatos.
Tervet szeretnék olvasni a támadás elkerüléséről, illetve az újabb helyzet elemzéséről, valamint az esetleges ellentámadásról.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Pént. 26 Szept. 2014 - 17:24

Amint sikeresen létrehoztam a jutsut, és megidéztem Yakurat, el is mondtam neki a problémáimat. Yakura valóban egy igen intelligens kígyó, hisz azonnal tudott nekem segíteni, és el is magarázta ennek a jutsunak a fő tulajdonságait.  
Lényegében, ez egy illúzió, aminek a neve genjutsu. Az egésznek a lényege, hogy hamis képekkel próbálja befolyásolni az elmémet, így teljes mértékben össze leszek zavarodva. Ez sikerült is neki, hisz nem tudtam kijönni ebből a csapdából sehogyan sem. A genjutsu hatása alól kétféle képen tudok kijönni, vagy valaki segít nekem, vagy pedig megsebzem magamat.     
Így hát elővettem egy kunait, és egy finom vágást ejtettem az alkaromon. Pár másodperc elteltével, valóban eltűntek a klónok , de nem csak a klónok, hanem a fák is, és ismételten egy tisztáson találtam magamat.
-          Szóval átláttál az illúziómon-szólt egy hang a közelemből, de még sem láttam senkit rajtam kívül. Aztán ismételten megszólalt, de valahogy még sem találtam meg a hang forrását.
-          Talán ez is valamiféle genjutsu lenne?
 
Ekkor a bokor megmozdult mellettem, és egy kopott köpönyeges alak jelent meg mellettem.Rendkívül furán nézett ki, kezei csak úgy mellette lógta, teste lebeget, és egyenesen felém vette az irányt.  
Eleinte megpróbáltam egy- két kunai-al megtámadni, de az hasztalan volt, szinte egyből kitért előle.
 Valamit gyorsan ki kellett találnom. Ahogy jobban megnézem ezt a figurát, jobban hasonlít valami bábra, mint élőlényre, emberre. Régebben láttam már ilyent, ezt a testet a hátérből irányítja valaki méghozzá valami chakra kontrollal, ha jól tudom chakra fonalakkal. Ez is egy különleges chakra irányítású módszer, mint az én homokom.
Persze ezek csak feltételezések, de ezekhez a feltételezésekhez fogom építeni a tervemet.
 
Tehát, amint közelebb ér hozzám, legyen, az 5-6méter eldobok két zsákot, egyiket kicsit jobb oldalra, a másikat pedig balra, majd amint a zsákokból szépen kihullnak a kis robbanó cetlik egy harmadikkal berobbantom az egészet. Ez azért fontos, mert a robbanási energia középre fog kerülni, így sokkal nagyobbat fog robbanni (cseresznye virág vihar jutsu).  Ez a robbanás eltarthat akár 30 másodpercig is. Ez alatt én létrehozok egy földklónt, amit otthagyok, majd az igazi testemmel a föld alá bújuk.
Eközben a klónom még mielőtt teljesen elszállna a robbanás, egy Katanás(kardos)  támadást indítva a bábu felé rohan.  Közben én is előugrok a föld alól és megpróbálom, bemérni az ellenfelemet a chakra vonalakból kidúlva,majd egyenesen egy robbanójegyzetes kunait dobok oda ahonnan ezek a vonalak áradnak, s felrobbantom azt. A klónommal megpróbálom mozgásképtelenné tenni a bábot, ha az esetleg nem robbant volna föl a tekercsek által, majd egyenes az ellenfelem irányába rohanok, és megpróbálok végezni vele.
 

Remélhetőleg, ennyi elég ahhoz, hogy elő tudjam csalogatni az igazi ellenfelemet, és végleg le tudjak vele számolni.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd 30 Szept. 2014 - 22:55

A köpenyes egyre közelített és közelített, teste furán merev volt. Majd megkezdődött a harc. A köpenyéből oldalra emelt ekét kezét, melyből éles pengék törtek elő. 
Találkoztál már efféle eszközzel, egy harci bábbal. Tudásod alapján a bábokat chakrafonalakon keresztül irányítják a bábhasználók. A bábok különböző halálos fegyverekkel és tárolókkal lehetnek felszerelve, ezért veszélyesek. 
A zacskók szálltak, majd erős, vakító fény borította be a tájat. A jegyzeteknek hála a füstben lévő bábból nem sok minden maradt meg. Egy ekkora robbanást egy jól felszerelt báb is megsínylett volna. Azonban ahogy a bábbal megszakad a chakrakapcsolat, Újra csend uralkodott az erdőben. 
- Kezdesz idegesíteni, kölyök - szólal meg ismételten a hang. Forrása ezúttal is rejtve marad.
Újabb támadás érkezik, ezúttal azonban célpont a helyszínen maradt klónod. A fákról éri el végzete, mikor hirtelen megmozdul, majd egy láthatatlan erő csap le rá. 
A másolat a földre dől, vállából két kunai lóg ki. Fölötte pedig ott áll ellenséged, kinek teste csupán ekkor válik láthatóvá. Valamiféle rejtőző technika lehet.
Ellenfeled ott áll a legyőzött test felett, elégedetten mosolyog. Nem lehet sokkal idősebb nálad. Hátán egy tekercs található, mely nem is olyan kicsi. Kabátod felé nyúl. Mikor azonban elérné kabátod, a hasonmásod apró darabokra törik szét, ezzel leleplezve az álcát.
Ezt a minimális időt meglovagolva képes lehet ellentámadást indítani és egy összerakott tervvel akár el is foghatod őt. Ki lehet ez a fiú? Talán ő is a kincset keresi? Vagy szimplán pénzért ölt meg téged, pontosabban a hasonmásod? Nem tudod, még.


A harc menete: Az első támadást követően ellenfeled ismét felveszi a természet színeit, ezzel eltűnve előled. Újra támadni fog, mégpedig egy újabb bábbal. A báb ezúttal mögötted jelenik meg, alig pár méterre, így nincs más választásod, közelharcban kell felmérned tudásod. A harcon belül a mozdulataidra és taktikádra vagyok kíváncsi. A mozdulatok alatt irányíthatod  a a bábot, azonban komolyabb sérülés ne érje, egyenlőre. Te elszenvedsz egy sérülést, mely hátráltat a későbbiekben, azonban most még nem olyan vészes. Ezen szempontok szerint kérném a következő kört, melyben újra harcolsz, a végén a báb elpusztításának tervezetének megvalósítását, a végét nyitva hagyva. 
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Szomb. 4 Okt. 2014 - 10:44

A terv teljes mértékben összeállt a fejemben, már csak a kivitelezésen múlt az egész.
 Amint a báb közelebb ért hozzám, el is indítottam a támadást.  Elsőnek a cseresznyevirág vihar technikával próbálkoztam, majd a robbanás következtében egy klónt hoztam, én pedig a föld alól próbáltam elkapni az ellenfelemet.  
Szerencsémre nagyjából sikerült is kivitelezni az egészet, a robbanás hatására a báb teljes mértékben tönkrement, azonban egy újabb támadás veszi kezdetét, méghozzá a földöm lévő klónomra.
Egy fa tetejéről ugrik rá, s így végezz vele, azonban ő már nem egy báb, hanem ő maga a bábmester.
Nem volt valami idős figura, talán pár évvel lehetett nálam idősebb, de vajon mit kereshet itt?
Talán ő lenne az erdő szelleme?
Azonban még mielőtt el tudtam volna kapni, ismételten eltűnt, és egy újabb bábbal próbálkozik megtámadni engem.
A báb most viszont mögöttem jeleneik meg pár méterrel tőlem. Így ebben a helyzetben kénytelen vagyok fizikai támadást bevetni.
Nagyon gyorsan kellet eszmélnem, és szerencsére eszembe is jutott valami.
Anno még megtanították, hogy hogyan közlekedjek szuper gyorsan a felszínen, talán ha ezt bevetném, akkor nem lenne esélye eltérni a támadásom elől.
Mivel nem akarom teljese mértékben elpusztítani azt, így megfontoltan fogok cselekedni.
Annak ellenére, hogy már igen sok thai-jutsu formációt tanultam én mégis a legegyszerűbbet akarom kihasználni.
 

Mivel mögöttem helyezkedik el, így egy lórúgás szerű támadást indítok. Úgy véltem, hogy ezt valószínűséggel, könnyű szerrel ki fogja kerülni, de az éppenséggel elegendő lesz, hegy megtudjak fordulni. Fontos, hogy ne háttal legyek felé, hisz sokkal nagyobb az esélye, hogy megsérülök. Azonban az első támadásom csak részben sikerült, hisz amint elindítottam a rúgást a bábú karján lévő, eddig elrejtett penge vágta meg kissé sípcsontomat, miközben védekezett. A sérülés következtében pár lépést hátráltam, majd miután észrevettem, hogy szerencsémre csak egy kisebb vágás, így folytattam a harcot.  Amint ismételten egymással szembe kerülünk, megpróbáltam folyamatasona hátrálni, mivel nem tudom, hogy a báb még mivel van felszerelve, így egy minimális távolságot folyamatosan fenn akarok tartani, illetve a sérülésem is könnyeben tud gyógyulni. Ez a távolság legalább két méter. Hisz ez éppen elegendő arra, hogy kitudjam kerülni a főbb támadásait, és ne sérüljek meg.  
Katanámat szintén előveszem, hogy ha arra kerülne a sor, akkor az esetleges shuriken, vagy más kemény tárgyakat, könnyeben tudjam hárítani. A kardom ezek mellett szintén megtudja hosszabbítani a báb és köztem lévő távolságot, valamint a gyors védekezésre talán a legalkalmasabb eszköz. Pontosan jól tudom, hogy egy bábot milyen könnyedén lehet irányítani, így minden lehetséges mozdulatra fel kell készülnöm.  Megpróbálom az egész harcstílusomat a védekező, valamit a közép támadásokra építeni. Ha esetleg támad, megpróbálok egy masszív védekező rendszert felállítani, majd ezek után egy gyors támadást indítani a kardommal, és végül ismételten felvenni az a másfél méternyi távolságot. Ezt követően megpróbálom bevetni a fő támadásomat, amivel talán véget vehetnék a harcnak.
A terv megvolt a fejemben és jól tudtam, bármely támadásra, mit lépjek. Már csak azt kellet kiagyalnom, hogy miként is végezzek vele.  
Elsőnek is egy robbanó cetlivel ellátott kunait dobtam felé, aminek robbanását kihasználva vettem célba a bábú vakfoltját. A dinamikus belépő pontosan ezt a helyzetet használja ki, hisz egy rúgással pont az ellenfelemet veszem célba. Valószínűleg ez nem lesz halálos, de így letudom fegyverezni. Amint felé kerülök katanámat a báb nyakára szegezem és várok. Ha egy csöppet is megmozdul azonnal végzek vele.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. 8 Okt. 2014 - 2:27

Habár sérülést szenvedtél el, mégsem adtad fel harcod, tovább küzdöttél, talán az életedért. Majd támadásba lendültél. A robbanójegyzet ugyan bevált, sikeresen elérted a bábot, majd egy rúgással próbáltad a földre teríteni. Igaz, a báb nem esett a földre, mégis sikerült nyakához szegezned kardod. A báb kitátotta száját, hiába szúrtad bele a tőröd, az megakadt először a testén, ekkor szájából valamiféle gáz kezdett szivárogni. Szerencsédre, hogy a kard áthatolt a nyaki részen, elvágva a csövet, mely a gázt pumpálta feléd, így csak kevés méreg jutott a felszínre, ám ez is épp elég volt ahhoz, hogy megbénítson téged néhány másodpercre. A szerencséd csupán, hogy a báb egy olyan pontját találtad el, mely használhatatlanná tette az egész szerkezetet, így a használójának bábjainak hiányában menekülnie kellett. nem láttad, csupán a bokrokon átvillanó hangokat hallottad, távolodik.
Ha jobban átkutatod az ösvényt, amelyet elhagyott, egy táskát találsz, melyet valószínűleg az ismeretlen támadód hagyott el. Tartalma egy tekercs, és 2 kunai kés. Sérüléseid miatt érdemes lenne felhagyni a kutatással, és inkább visszatérni a Hozukijo területére, elvégre nem kincsvadászatra indultál.

A kalandod ezen része itt véget ért. Igaz, a kincset nem találtad meg, mégis gazdagodtál egy táskával. Jutalmad a kalandért + 12 Chakra

A következő körben egy általad megválasztott homoktechnika tanulásáról fog szólni, melynek technikai leírását a tekercsben olvashatod , de csak annyit, amennyit a leírásban is találsz. Egymagad kell kiismerned a technikát, megfejteni a nehézségét, megoldani a problémákat, és kifejleszteni a jutsut. A végét természetesen hagyd üresen, a postod minőségétől függően várható a következő kör eseménye. Szép postot szeretnék egy legalább 50 sorban.

Megjegyzés: Az írás mennyisége folyamatosan javul, egyre élvezhetőbb sorokat olvasok tőled. Azonban, próbáld meg a harcokat részletezni, mikor szabad kezet kapsz, azonban mindig gondolkodj, mielőtt cselekszel. A továbbiakban, ha egy ismeretlen fegyverzetű harci bábnak ugrik a karaktered, akár a lábát is elvesztheti. Mivel most sürget az idő, a kalandod gyorsabb lezárást kapott, ha gondolod, később úja felkutathatod a kincset, melyet az erdő rejt.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Tairjuko Rikuno on Vas. 19 Okt. 2014 - 17:54

Amint a tervet nagyjából összeszedtem, úgy indítottam el a támadásomat. Mivel igen közel volt hozzám a báb, a thai-jutsut volt a legalkalmasabb használnom. Sajnos még nem harcoltam sohasem bábbal, így az első rúgásom következtében, egy kisebb sérülést kaptam be a lábszáramon.
Ez azonban még nem tántorított el a harctól. Egy jó időzített robbanó cetlis kunaitól, valamint egy pontos rúgástól, a báb földre esett, és az alkalmat kihasználva a kardomat a szájába helyeztem, és megpróbáltam átszúrni vele a fejét. Ekkor azonban egy váratlan dolog történt, a száján keresztül, a kardom, valami apróbb csőbe akadt el, amiből gáz szivárgott ki, de szerencsémre a kardom olyan mély vágást ejtett a csövön, hogy szinte minimális gáz került csak ki a felszínre.
Annak ellenére, hogy minimális gáz tört csak elő, mégis sikerült valahogy beszívnom és egy enyhe rosszullét ment rajtam keresztül. A báb azonban a szúrás hatására teljesen tönkrement, így az ellenfelem kénytelen volt feladni a harcot.
A távolból egy hangra lettem figyelmes, mely azt jelezte nekem, hogy a harcnak ezennel vége.
Amint sikerült magam összeszedni, és a rosszullétem is elállt továbbálltam. Az ösvényt hosszan átkutatva, találtam egy kisebb táskát, nagy valószínűséggel az ellenfelem hagyott itt. 
Nagyon óvatosan nyúltam hozzá, hisz féltem attól, hogy ez valamiféle csapda lesz, ám szerencsére csak egy tekercs volt a táskában valamint két kunai. Ezeket mind el is raktam majd elindultam vissza Hozukijoba. Sajnos sérülésem annak ellenére, hogy nem volt valami nagy, elég gyorsan begennyesedett, és féltem attól, hogy nagyobb baja lesz.
Kicsit szomorúan ballagtam vissza, de annak legalább örültem, hogy nem zsákmány nélkül.
Hozukijoba visszaérve, a rabokon, valamint a személyzeten kívül nem volt más. Itanashiról nem tudok semmit, valószínűleg valami fontos küldetésen van.
Amint beértem a körzetemben, cuccaimat lepakoltam, vettem egy forró fürdőt, majd lekezeltem a lábszáramon lévő sebet. Ezt követően magamhoz vettem a titokzatos tekercset, és felbontottam.
 A leginkább papiruszra hasonlító tekercs legfelső rovatában a következő állt: Homokfolyam technika.
-      Hmm ez érdekesnek hangzik, egy újabb homoktechnika.
-      De vajon mit akarhatott ezzel a tekercsel kezdeni az a bábhasználó?
Ahogy tovább olvasom, egyszerű rajzokba foglalt lépések voltak ábrázolva, valamint pár soros leírás a képek alá. Aki a tekercset készítette egyszerű, de mégis érthető ábrázolást csinált.
Körülbelül, még fél óra telt el, amíg a tekercset tanulmányoztam, aztán pár óra pihenés után, azonnal magamhoz vettem a felszerelésemet, és kimentem az erdőbe, kezemben a tekercsel.
Kissé fura volt, hogy egyedül kellett gyakorolnom, és hogy Itanashi nem volt itt, de ház ez van, biztos valami fontos dolga akadt.
Amint még egyszer áttanulmányoztam a tekercset, és magamban összeszedtem a főbb részeit. Szerencsére a leírás alapján, nem volt egy bonyolult technika, és a kis illusztrációk is sok segítséget nyújtottak.
A technika lényege, hogy a használó az ellenfele alatt egy homokfolyamot hozz létre, ami lényegében elsodorja azt. Szerintem egy igen hatásos és jól kivitelezhető technika, hisz bárki ellen bevethető, méret és alaktól függetlenül.
Tehát az első lépés az volt, hogy megfelelő mennyiségű homok alapú chakrát, vezetek a talajba, ami majd az alapja lesz a homokfolyamnak. Ha ezt elvileg sikerül létrehozni, akkor a talaj legfelsőbb rétege meg fog változni. A föld így egy könnyebb szerkezettel fog rendelkezni, amely képes lesz olyan állagot felvenni, mint a futóhomok. Ezt követően, már csak a sodrást kell elindítani, méghozzá a homokirányítás technikával. Ha ezeket sikerül létrehozni, akkor képesek leszünk kivitelezni a technikát, és az ellenfél valóban nagy csapdába fog esni. Lényegében ezek voltak a jutsu alapjai, valamint a főbb részei.
A tanulás szempontjából is e két fő részre osztanám fel a dolgokat.
Amint már említettem elsőnek a chakra áramlást kellene a kitapasztalnom. Úgy érzem, hogy most már elég lesz a beszédből, meg a tervezgetésből. Ideje a tettek mezejére lépni.
Mint más homok technikához, ehhez is elengedhetetlen a kiemelkedő chakra kontrol.
Amint tenyeremet a földre helyezem, megpróbálom belevinni a talajba a megfelelő mennyiségű homok elemű chakrát.  Szerencsére pár másodperc elteltével, már meg is volt a hatása, és talaj felszínén valóban megjelent egy minimális homokszerű anyag. De ez még édes kevés volt.
A tekercs leírása igen sok hasznos információt tudott nekem adni, így könnyedén rájöttem a hiba okára is. Nem volt elegendő az a bizonyos elemű mennyiségű chakra.
Amint újból hozzáláttam, már több chakrát engedtem bele a talajba, és szinte addig vártam, amíg valóban nem értem el a célomat. Ez annak ellenére, hogy könnyen hangzik, egyáltalán nem volt az. Rengetegszer kezdtem újból, és  igen néha meg is kellett állnom, hogy igyak-vagy pihenjek egy kicsit, hisz könnyedén elfárad az ember, főleg tanulás esetén.  Körülbelül, másfél órán keresztül, csak ezt gyakoroltam, amíg végre nem sikerült létrehoznom a kívánt állapotot.
Hogy kicsit értehetőbb legyek, a kívánt állapot, előttem kb két-három méteres szélességben, és vagy nyolc-tíz méter hosszan végig húzódó homokos felület.  Aminek az állaga kicsit lazább volt a valódi szerkezetnél, hogy valóban megakadályozza az ellenfelemet a menekülésben. Hogy mekkora területet képez át ez az anyag, az teljes mértékben a beleadott chakra mennyiségtől függ.
Amint nagyjából sikerült létrehozni a jutsu első felét, a második részre tértem át, vagyis ennek a homoksávnak az irányítására. A tekercsben lévő leírás ismételten nagy segítséget nyújtott, hisz rávilágított arra, hogy nem kell különösebb abraka-dabra, hogy megmozgassuk ezt a homokos szerkezetet, hanem bőven elegendő lesz, a legalapabb homok jutsu, vagyis a homokirányítás technika. Hisz ezzel a technikával képesek leszünk elindítani a sodrást.  
Mivel minden homoktechnika alapja a homokirányítás jutsu, így elég sokat gyakoroltam már.
Úgy gondoltam, hogy ez nem fog nagy problémát okozni, azonban, hogy ilyen nagy mennyiségű tömeget irányításom alá tudjak venni, valóban nagy erőre és energiára lesz szükségem.
Anno még Itanashi , adott nekem még valami energia pirulát, amiből maradt még ár darab így azok bevétele után, megpróbáltam elindítani a sodrást.
Nagyon alaposan kellet koncentrálnom, és valóban sok ckakrát kellet felhasználnom, hogy egyáltalán elindítsam a homokfolyamot. Szerencsére a pirula hatására, sokkal nagyobb erő és energia szabadult fel bennem, mint előtte, így amikor a szer hatni kezdett sikeresen, el tudtam indítani a folyamot.
Az idő, olyan délután fele járhatott, így tudtam még gyakorolni.
Elég sokszor kezdtem újra, és újra, hogy mégis elfogadható formában el tudjam sajátítani. Ha esetleg elakadtam volna, ismételten elő vettem a tekercset és újra átolvastam a technika lépéseit.

Nap végére szerencsére a technika alapját és a fő kivitelezését el tudtam sajátítani, azonban még egész héten csak ezt a jutsut fogom gyakorolni, hisz még nem tökéletes. Nem tudom, hogy Itanashi merre járhat, de már rég láttam őt. Amint visszajön, megmutatom neki, hogy mennyi új dolgot tanultam, és remélem, hogy van valami a tarsolyában amitől, még erősebb leszek.
avatar
Tairjuko Rikuno
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Szökött Shinobi
Chakraszint: 485

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. 20 Okt. 2014 - 1:19

A Hozukijoban sétálva futottál össze a börtön egyik főbb személyével, a görnyedt hátú Ishidorei.
- Rikuno-san. A nagyúr várja önt azonnal a Nagyteremben. – adta át az üzenetet lihegve. Látszott rajta, sok helyen járt már, hogy rád találjon. Ezek szerint az üzenet fontos, így minél hamarabb jelenj meg a teremben.
Belépve a dolgozó szobának használt Nagyterembe eléd tárult a hatalmas ablak, amelyen keresztül az egész udvart belátja az ember. A terem közepén hatalmas körasztal állt, sötétbarna fából, pont olyanokból, melyekből a körülötte lévő tucatnyi szék is. A terem végén lévő széken foglalt helyet a pap. Háttal ült, az udvart nézte. Mostanában ez az elfoglaltsága, mióta a börtön vezetője lett. Kikapcsolja magát a látvány, a hatalmas várszerű épület. A vár, melyből egy birodalom fog születni.
- Szedd össze minden fontos felszerelésed, Rikuno. Küldetésre indulunk, mégpedig azonnal. Nagy szükségem van rád. – mondja a pap, azonnal a tárgyra térve. – Nyomára bukkantunk a világ egy démonának tartózkodási helyének. Elindultunk már, hogy elfogjuk a Kétfarkú Macskadémont, a Nibiit. Azonban, nem csak mi akarjuk megkaparintani, főleg háborús időkben, ezt a szörnyet. A feladatod, hogy két másik shinobival, egyikük Kazuya, a Kenshirok talán legerősebb személye, a másik pedig egy fiatal fiú. Még én sem láttam. Ti hárman biztosítjátok nekünk a helyet, megakadályozva, hogy bárki megzavarhassa a harcunkat. Minden erőnkre szükségünk van.
 
Miután összepakoltál mindent, siess a főbejárathoz. Itanashi ott fog rád várni.
- Messzire mész, Rikuno. Készülj. – kabátjának zsebébe nyúlt, majd egy apró zacskót nyújtott át. - Szükséged lesz rá. Figyelj. Indulsz. – mondta a pap a követőjének. Rikuno talán már sejtette, mi fog ezután történni.
A Hozukijo ura, pontosabban annak mása kezeit hátratette, majd lassan sétálni kezdett vissza az iroda felé. Mellette pedig ott tekergett a földön Yakura, az óriáskígyó.
Hirtelen érsz földet. Homályosan látsz néhány másodpercig, hasad  kavarog, de túléled. Hamar rendbejössz. Nem először történt, hogy Itanashi egy technikája segítségével egyik helyről a másikra vitt, korábban mutatta neked a börtönben. És hogy hova kerültél?
- Üdv köztünk, Rikuno – köszönt a melletted álló Itanashi. A valódi. Érzed kisugárzásán. Erdős és füves terület, dombok, kiszökő füst az oldalukban. – A Medvék országának határán túl. – fejezi be a pap. Ott áll mellette Karu, Mirubi, kinek testén drótok voltak kötve, valamint két másik, számodra ismeretlen személy, egyikőjük a Kazuya nevezetű férfi, míg a másik a fiú.
 

Összetett postot kérnék tőled, melyben egy záró és nyitó kört is szeretnék olvasni. A post beadásával várd meg a mesélői postot, amennyiben gondolod, a nálad korábban beadott postokat is beleveheted írásodba. A tanulásért + 3 Chakrat felírhatsz. A zacskóban 3, a pap által használt energiapirula van, mely visszatölti elvesztegetett chakrad egy részét, valamint energiakészleted is felpezsdíti, ezáltal nagyobb erővel vagy képes harcba szállni. Szép játék volt. Sok sikert a küldetésedhez.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Vas. 7 Dec. 2014 - 22:45

//Harc a fűért – egy kicsit máshogy. Shiawase Zouo kalandja
//J. M. hatáskörben: Hyuuga Aikan

A fiatal férfi – akinek a korát távolról nem lehet megállapítani; bár viszont ez a megállapítás önmagában sem teljesen helytálló, hiszen igazából közelről sem jutna többre az ember a tippjeivel – a világ legvégtelenebb nyugalmával üldögél az egyik méretestre nőtt gomba tövében. És már ott van egy ideje... ideje... igencsak régóta... nagyon régóta. Normális ember ennyit pedig nem üldögélne egy helyben; egyrészt mert nem a legkényelmesebb, másrészt pedig talán azért, mert esetlegesen lenne más dolga. Nos, neki nincs. Pedig tudja, hogy folynak harcok itt és, no meg hát ha már itt is, akkor ott is (elvégre is ez egy logikus következtetés)– de ez nem konkrétan zaklatja a fantáziáját. Továbbá az autoritás sem küldi első körben az olyanokat, mint ő...
Tehát neki csak az üldögélés marad.
Meg persze a háttérmunkálatok.
Például a geninkék tanítása.
'Hát elég gatya lehet a helyzet, ha engem utasítanak erre a... hmm, nem éppen ildomos teendőre.'
A gondolatok viszonylag gyorsan állnak össze a fejében – vagy legalábbis a szokottnál némileg gyorsabban; ez persze még mindig nem mond semmi jót.
Néha megrezdül a jobb keze, mintha nyúlni akarna valamiért és ezzel egyidejűleg csattan a fogsora, akár a kiéheztettet kutyának.
Mindezek ellenére sem mozdul a pozíciójából, sőt minden pillantás csodálatos meglepetéssel ostromolja: az a gomba elvégre is igazi(nak tűnik) és végtelen lehetőségeket rejt. És ő imádja a gombákat...
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Shiawase Zouo on Szomb. 7 Feb. 2015 - 22:02

[Aikan - Harc a fűért - egy kicsit máshogy]

Nem gondoltam, hogy ilyen hamar újra a "harcmezőn" kötök ki. Még él bennem a jelenet, ahogy az ellen a Víz falusi férfi ellen küzdök, miközben a saját társaim lenéznek. Mégis... Én élek, s nekem köszönhetően két társam egyike is. Nem várok érte köszönetet, épp csak kevésbé keserű, hogy több hasznomat nem láthatta a Lélek. Mégis... halvány, nem megszokott mosoly kúszik az ajkamra. A Lélek most először dicsért meg. Azt hiszem, meglátta bennem a lehetőséget. S nem titkoltam sosem előtte, a lehető leghasznosabb testévé kívánok válni. A tökéletes testté, akiben nyugodtan megpihenhet, olyan védőburok, amelyen senki nem hatol át. Én leszek a legtökéletesebb testőre! 
Végigsimítok az arcomra ragasztott kötésen. Az égési sérülés még nem gyógyult be teljesen, de nem tartott vissza. Azonnal hozzá akartam látni, hogy eleget tegyek a Lélek kérésének, amely egybeesik saját célommal. Tanulni fogok. Új, különleges tudományba kapok belépőt. Felszerelésem most nem bővelkedik fegyverekben. nem kértek tőlem sokat, csupán saját, különös fegyverem, a Kami no Tsura van velem, mert nélküle sosem indulok útnak.
A gombák magasra nőve tornyosulnak körülöttem, felettük még sűrűbb fauna, minden burjánzó, mint Fű faluban mindig. Tekintetem folyamatosan a környezetem pásztázza, ahogy lépteim is megszokottan halkak. Úgy közeledek a megadott helyre, hogy közben számítok rá, hogy talán próbára leszek téve - egyébként is, minden találkozás egy háború, az akaratok háborúja, s én még egyszer senkinek nem leszek a játékszere!
Azonban leendő mesterem nem rejtőzik, gondtalanul és kifejezetten furán mocorogva üldögél egy gomba tövében. Gyanakodva közeledek, lépteim mégsem tétovák. Viszont még mindig fenntartom magamnak a gyanút, hogy valamiféle teszt áldozata leszek, ha nem vagyok óvatos. Megadva a tiszteletet, de meghagyva kettőnk között a távolságot, rideg, kifejezéstelen arccal hajolok kissé meg, hogy kiegyenesedve hangosan jelentsem.
- Shiawase Zouo, tanulásra jelentkezem!
avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Pént. 27 Feb. 2015 - 16:57

[Shiawase Zuo – Harc a fűért – egy kicsit máshogy]

A férfi már távolról kiszúrja a genin jelenlétét, még annak ellenére is, hogy az igencsak megfontolva közeledik – ez pedig egy mosolyt csal az arcára, ami valójában a szája sarkainak a legenyhébb felfelé rándulása, semmi több.
Már most érzi, hogy ez a genin a második kategóriába tartozik; az első az önmagukat minden értelemben harsányan kifejezőké, míg a másikba az emocionális repressziót gyakorlók tartoznak. 'Az érzelemmentes maszkot pedig a legkönnyebb megtörni, csak ezt még nem tudják...'
Na nem mintha mérget is merne venni az első megállapításra, hiszen egyrészt ő nem mérget venne, legalábbis nem a konvencionális értelemben, másrészt nincs neki arra pénze, ő inkább termeszti az ilyen (és minőségi jellemzőkben eltérő) anyagokat.
Az a kis távolságtartás viszont mégis tetszik neki, hiszen legalább nem egy abszolút idiótába kell majd belevernie a tudományt. Az illúzióknál ugyanis az egyik legfontosabb elem a védekező részéről nem más, mint a gyanakvás. Önmagában véve a paranoia persze lehet egészségtelen, de a hivatásuk területén szinte foglalkoztatási feltétel, de ha az nem is, akkor a túlélésé mindenképp.
A férfi nem mozdul a méretes gomba tövéből, legalábbis a teste majdnem teljes egészében ellazult látszatot kelt, de Zuo számára a férfi jobbjának mozgása látható, mivel a férfi alapvetően nem rejti el különösebben a kézjeleket, de igazából olyan gyorsan villannak azok a jelek, hogy egyenkénti elemzése sem lehetséges.
Zuonak mindössze annyi ideje lenne, hogy fegyvert rántson, esetleg elugorjon, de valójában még nem is tudja, hogy mindez hasztalan lenne, ugyanis beletáncolt a csúnya pók szövevényes hálójába.
Igen, ilyen értelemben minden hasztalan, de mindez mégis végtelen hasznos lesz, vagy legalábbis lehet majd.
Cssssst, ne ilyen hangosan, ha kérhetem! – a férfi rekedtes hangja némi szenvedéstől tarkított, bár lehet, Zuo nem éppen a hangszín elemzésével van elfoglalva, hanem mondjuk azzal, hogy kitörjön a hirtelen jött mozdulatlanságából, ami a semmiből uralkodott el a testén. A nevem Karasu, heh... – szarkasztikus kis félmosoly lesz úrrá az egyébként viasszerű arcán, majd pedig némi szadizmussal villanó tekintettel méri végig Zuot. Na mi van, tán csak nem feldugtak neked valami forró vasat, kölyök?


//Karasu által használt technika (ez majd in game is ki lesz majd fejtve, de tisztánlátás kedvéért):
Illúziótechnika Kötés // Genjutsu Shibari

Hatás: mozgás
Leírás: A technikával a használó képes egy olyan illúziót a célpontjára idézni, amitől megbénul, tehát teljesen mozdulatlan lesz. Ezután maga a használó, vagy a társa(i) lecsaphatnak az áldozatra.
Chakraszint: 200
Besorolás: C
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Shiawase Zouo on Csüt. 20 Aug. 2015 - 14:37

[Aikan - Harc a fűért - egy kicsit máshogy]

//bocsánat a nagy kihagyásért, de egyáltalán nem volt érkezésem írni semmit szinte, és nem akartam elszúrt posztot, vagy oc karaktert ˇˇ' Mondjuk nem tudom, most mennyivel lesz jobb, de próba keksz  //

Tanárom nem mozdul. Elsőre legalábbis nem, így várakozó álláspontra helyezkedem magam is, ugyanabban a pózban megmerevedve. Így  lenne ez alapesetben is, de most nem teljesen a saját akaratom ez az állapot. Mert bár felfedezem, hogy mégiscsak mozog az alak, jobbja minden szégyenkezés nélkül "ficánkol", mire rádöbbenek, hogy kézjeleket formáz, és nem szimplán csak elzsibbadt tagjait tornáztatja kényelmetlen és lusta pozíciójában, addigra tagjaim akaratomon kívül is megmerevednek. A látomás olyan élethű volt, mintha valóban megtörtént volna, s egy pillanatig fennakad a lélegzetem, ahogy látom magam előtt a Lelket összeomlani holtan.
Arcom mégis rezzenéstelen, csak a büszkeségemen esik újabb folt, amihez már mondhatni hozzászoktam. Épp olyan könnyedén játszik velem, mint tette azt Gen'Ei, a mostani abszolút teste a Léleknek, és ahogy tették korábban mások, csak hozzájuk képest a forma más. De lenyelem. Mert tőle most tanulhatok. Még most fölényesebb, de ha elég mestert szerzek és eleget tanulhatok a különböző harcstílusokból, egyszer majd legyűröm. Addig nem számít semmi más, csak a túlélés. Ha kell, hát megalázkodva, a lényeg a hosszútávú cél: tökéletes Testté válni a Lélek számára. Az egyetlen Testté, ami méltó őhozzá! S bár tudom, valahol mélyen érzem, hogy amit láttam, nem lehet valóságos, mégis még mindig bénít a félelem. Az egyetlen félelmem, ami meg tud bénítani: hogy elveszthetem a Lelket, mielőtt tökéletes Testté válva megvédhetném. Bénít és mozdulatlanná présel, markol, szorít, mert ha ez bekövetkezik, életem értelme is kihuny. 
A nevén elgondolkodom, próbálok ezekre a dolgokra koncentrálni, és nem arra, amit a fejemben láttam - mert nem, még mindig nem lehet valóságos, a sok veszély ellenére sem, a Lélek nem tud ilyen egyszerűen meghalni, kizárt!-, aztán megállapítom, hogy épp úgy károg, mint egy holló. A provokatív kérdésre viszont csak felpillantok rá. A szemem legalább tudom mozgatni. A többit csak hozzá gondolom. De talán a pillantásom is elég ahhoz, hogy elmondjam vele, hogy ő bizonyára jobban tudja, mi történt velem, mint saját magam, én csak a hatását érzem. Bár annyira én sem vagyok hülye, hogy ne tudjam, jutsu hatása alá kerültem. Arról viszont nincs fogalmam, hogy kerülhetnék ki belőle, ahogy azzal is tisztában vagyok, ha  korábbi harcom során történt volna ilyesmi, most halott lennék. Ahogy most is kiszolgáltatott vagyok. ez az egy dolog, amit gyűlölök: a teljes kiszolgáltatottság. A düh belülről kezd dagadni, nőni bennem, s bár egy tagom sem mozdul, belül tombolok, meg akarok mozdulni, el akarom rontani a jókedvét, ki akarok szabadulni ebből a bénultságból. Jó test akarok lenni! Tökéletes Test akarok lenni! Az egyetlen Test akarok lenni, a végső, az abszolút, akit már nem kell lecserélni, mert nem lesz jobb! Mozdulj, te átkozott porhüvely, ha én akarom, mozdulj!

//Kissé kusza lett, bocsi ˇˇ' //
avatar
Shiawase Zouo
Játékos

Tartózkodási hely : Az őrület határán


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 183

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Kedd 29 Szept. 2015 - 19:47

Ahhh, igen... – a fiatal férfi, aki inkább suhancnak tűnik, most kihúzza magát, majd pedig feláll, de nem egyenesedik ki. Testtartása laza és görnyedt, arcvonásaira is egy ilyesfajta kelletlenség jellemző: félig vigyor, félig fintor. – Legalább van benned akaraterő, ez tetszik. Viszont éld át ezt az érzést, éld át jól – a férfi közelebb lép fiatal tanítványához, a combhoz erősített tokból már villantva is a kunai felejthetetlen élét, annak hegyét elhúzva a Genin torka előtt, miközben ő szépen lassan körbetáncolja az áldozatát –, ez az érzés csakis egyvalamit jelenthet a legtöbb shinobinak: a biztos halált.
Az offenzív hegy a Genin álla alatt egy papírvékony karcolást ejt; nem elég ahhoz, hogy különösebb vérveszteséget szenvedjen, ahhoz viszont igen, hogy az érzékeny és puha bőr felsértéséből keletkezett fájdalominger a Genin érzékelőközpontjába utazzon, s kisebb sokkreakciót adjon rá az agya – ez pedig épp elég ahhoz, hogy kiszabaduljon a teste a láthatatlan bilincsekből. Vagy talán a fiatal férfi törte meg azokat?
Te viszont, icipici Geninkém már egy halovány fokkal nagyobb eséllyel rendelkezel a túlélést illetően. Vannak ugyanis, akik nem is tudják, mikor kígyózzák körbe a démonok. Aki viszont harcolni akar ellenük, hehe, annak vagy kiloccsantják az agyacskáját, vagy pedig kitör a kísértetek markából. Akarat, elhatározás: alapelemek. Fájdalomérzet: a tökéletes kiegészítés. A Kai pedig a törések királynője... na nem mintha a különböző felségeket nem lehetne fej nélkül találni néhanapján.
Karasu ismét visszaül, bár inkább visszadől a különleges természeti jelenség tövébe, megpaskolva maga mellett a puha és nedves talajt.
Na de most regéld el nekem, hogy mit tudsz az illúziók művészetéről, már ha tudsz valamit egyáltalán... de tessék, ez majd segít feltárni agyacskádat! – Az elnyűtt kartondoboz egyértelműen látott szebb napokat: megbarnult papír, helyenként vérfoltnak tűnő dekorációval, viszont a tartalma a lényeg. Erős aroma libben fel, megszállva a Genin orrüregét, ami persze nem nehéz, hiszen egyenesen az orra alá tolja a portékát, melyet kivételesen ingyen kínál. S talán jobb is, ha elfogadásra kerül a békepipa, hiszen ki tudja, hova dugná azt fel egyébként...
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bambusz és Gomba erdők

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.