Hiyama Takeo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hiyama Takeo

Témanyitás  Hiyama Takeo on Szer. Júl. 10 2013, 22:28

Név: Hiyama Takeo
Kor: 15
Ország: Tanigakure (Rejtett Völgy)
Rang: Genin
Nem: Férfi
Vércsoport: 0 RH+
Felszerelések:
Ninja fejpánt
1 db ninjato
1 db wakizashi
10m dróthuzal
5 db shuriken
5 db kunai
10 db robbanó cetli
5 db füstbomba

Kinézet:
175 cm és 75 kg, erős testalkatú. Haja barna színű, szeme fekete. A teljes ruházata fekete. Arcát maszk takarja, fején pedig fejkendőd visel, arcából jóformán csak a szemei látszanak ki.

Jellem:
Nem egy bőbeszédű ember. Csak akkor beszél, ha muszáj vagy ha szólítják. Rendkívül fegyelmezett és kötelességtudó, ugyanakkor rideg és közömbös. Nem az a haverkodó típus, emiatt nehezen barátkozik. Igen óvatos és körültekintő, nehezen bízik meg másokban. Akik kevésbé ismerik, azok érzéketlen embernek tartják, de valójában segítőkész és megértő csak az esetek többségében nem mutatja ki. Érdekes és furcsa véleménye van a shinobi harcmodorról. Bár tud ninjutsut használni, még sem tartja nagyra sem a ninjutsut, sem a genjutsut, ugyanis varázslásnak és csalásnak gondolja ezeket. Főként a fegyveresharcot és a taijutsut tartja értékesnek, mert szerinte a jó (és szerinte az igazi) ninja valódi ereje, a saját testi fizikai erejében és fegyverforgató képességében rejlik.

Előtörténet:
Hiyama Takeo 15 évvel ezelőtt született Tanigakureban. Apja Hiyama Asao a falu egyik speciális jouninja volt, anyja egyszerű szakácsnő, testvérei nem voltak, egykének született. Gyermekkora kezdetben vidáman telt, a kis család jól élt, ám Hiyama Asao egyik küldetése során életét vesztette, pont akkor mikor Takeo 9. születésnapját ünnepelte. Apja halála, komoly lelki traumát okozott neki, hiszen nagyon szerette az apját, ő volt a példaképe. A tragédia után Takeo élete már nem telt olyan vidáman, mint előtte. Zárkózott lett, csendes és visszahúzódó. Születésnapjait mindig úgy ”ünnepelte”, hogy kiment megnézni az apja sírját. Akadémiai tanulóként napjai unalmasan teltek, bár a jobb tanulók közé tartozott, még sem volt valami lelkes. Az elméleti órákat ásítozva ülte végig, de a gyakorlati órákon már jóval aktívabban teljesített. Iskolatársai nem igazán barátkoztak vele, az osztályteremben padtársa sem volt soha. Bár magányosan teltek napjai, de ő ezt nem bánta, nem is panaszkodott ez végett. Szórakozni nem szeretett, nem úgy, mint a többi gyerek, ő kikapcsolódásképpen vagy sétálgatott vagy, esténként a csillagokat bámulta, különc egy gyerek volt. Mivel apa nélkül maradt, így edzéseit nagybátyja Hiyama Kazuya felügyelte, aki szintén egy jounin, ráadásul az ANBU egyik tagja. Kazuya sok mindent tanított neki, köztük a taijutsut, shuriken dobást, csapdaállítást. Valamint fegyelemre és rendre is oktatta, bár Takeo szokásához híven nem volt túl lelkes, de nagybátyja személyisége annyira lenyűgözte, hogy fokozatosan egyre lelkesebb lett. Takeo nagybátyjával jól kijött, sokat edzett vele suli után, kis idő elteltével úgy tekintett Kazuyara, mintha az apja lenne. A rengeteg edzésnek köszönhetően, bátran neki vághatott a genin vizsgának. A genin vizsga előtt rengeteget tanult, a könyveket többször is átlapozta, hogy az elméleti vizsgán is jól teljesítsen, esténként pedig a kézpecséteket gyakorolta.

A genin vizsga napján Takeo kicsit izgult, ugyan sokat tanult és gyakorolt, de ő érezte, hogy itt most élesbe mennek a dolgok. Az írásbeli vizsgát sok magasabb rangú shinobi felügyelte, szóval csalásra és puskázásra nem nagyon volt lehetőség. Takeo nem is puskázott, annyira nem volt rá szüksége, mert egyrészt az akadémián a jobb tanulók közé tartozott, másrészt sokat készült rá, harmadrészt nagybátyja is segített neki a felkészülésben. Az elméleti vizsgát ugyan nem a legjobban, de jól teljesítette. A gyakorlati vizsga három részből állt, shuriken dobás, klón technika bemutatása és egy párbaj.
A shuriken dobás annyiból állt, hogy egy felállított ember alakú fabábút kellett eltalálni egy dobásból egyszerre három shurikennel úgy, hogy egyik dobócsillag a bábú homlokát, a másik a torkát, a harmadik pedig a combját találja el. Takeo a sok gyakorlásnak köszönhetően könnyedén végrehajtotta a feladatot. A következő feladatot a Bunshin no Jutsu-t szintén jól teljesítette. A harmadik feladat a párbaj, már jóval nehezebben ment neki. Az ellenfele egy vele egykorú, nála alacsonyabb ám erősebb testalkatú hiperaktív taijutsu mániás gyerek volt. Bár Takeo sem volt rossz a taijutsuban, de az első pofonokat mégis csak sikerült bekapnia, de felállt és bekeményített, ezután sokkal kiegyenlítettebb lett a harc, ment az adok-kapok kézzel-lábbal, a hosszadalmas pofozkodás után az ellenfele megunta a pusztakezes témát és átváltott fegyverre. Előrántott egy kunait és egyenesen rohan Takeo felé, aki egyáltalán nem ijedt meg, elkapta ellenfele kunait tartó kezét, és ezzel egy időben kivont wakizashiját a torkához szegezte. Takeo ellenfele úgy megijedt, a torkához szegezett rövid kardtól, hogy feladta a küzdelmet. A vizsga után megkapta a fejpántot és hivatalosan is genin lett.

Geninként beosztották egy jounin és két másik genin mellé. A társaival nem volt egyáltalán rosszban, ugyanakkor nem igazán kedvelte őket, egyik egy profi genjutsu használónak készülő lusta srác volt, a másik egy félénk, csendes lány, aki orvosi ninjának készült, a mesterük Kano Yoruko egy jókedvű, tréfás jounin volt. Az esetek többségében unalmas E és D osztályú küldetéseket kellett végre hajtaniuk, nagyon ritkán becsúszott pár C osztályú is. Ám mesterük betegségben elhunyt, így a csapatot ideiglenesen feloszlatták. Takeo célja, hogy egyre feljebb jusson a ranglétrán, elsajátítsa klánja képességeit és egy erős és sokoldalú ninja váljon belőle, hogy hasznos tagja lehessen a falunak.


A hozzászólást Hiyama Takeo összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 25 2015, 07:07-kor.
avatar
Hiyama Takeo
Játékos

Taijutsu Pontok : 97


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hiyama Takeo

Témanyitás  Killer Bee on Kedd Júl. 16 2013, 00:06

Nem akarlak várattatni. A tanács sajnos érdeklődés hiányában elutasította. és a választott KG már "kivan használva" Javaslom multidnak fényében, 250-350 ch szintnél próbálkozz egy másik KG-s karakterrel. Jobbat nem tudok ajánlani, hiszen valóban szinte minden választható elemet már valaki használja.

 
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hiyama Takeo

Témanyitás  Uchiha Itachi on Csüt. Júl. 18 2013, 08:18

Hát nem is tudom, hogy hol kezdjem... Azt hiszem valamit egy kicsit félre értettél amikor olvastad a szabályzatot. Ha ez nem történt meg akkor kérlek fusd át egy kicsit ennek fényében, ezt a kekkei genkai ötletet mentsd le a gépre és szerintem akkor próbáld majd meg beadni ha egy kicsit átgondoltad a dolgot és nem próbálsz fekete lyukat idézni amit amúgy Nagato a sorozatban megtett! (A doujutsukról meg annyit, hogy szerintem már annyi gun van különböző képességekkel, hogy érdemes inkább egy meglévő elemet megpályázni.)


Zárójelben megjegyezném és evvel kicsit módosítanám az előttem szólót, hogy a ninja tanács negatívan reagált az előző pályázatodra is annak fényében, hogy mi az ilyes fajta kiváltságokat nem szoktuk csak úgy osztogatni! 

_________________
~You are weak. Why are you weak? Because you lack hatred.~Kenshiro Yori - Igaz vezető útján

Kenta Koizumo - Hazatérés
Kumo Kiri Front
Aka Amire Raizetsu - Csonka test, ép lélek
Zauki - átmeneti
avatar
Uchiha Itachi
Mesélő

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hiyama Takeo

Témanyitás  Uchiha Itachi on Pént. Júl. 19 2013, 00:21

Most nézem, hogy te vagy Gonza Sassano! Kérlek vedd figyelembe a multikra vonatkozó szabályzatot itt. Ennek fényében add be majd a sztorit ha megvan szint!


Addig is a előtöridet ELUTASÍTOM!

_________________
~You are weak. Why are you weak? Because you lack hatred.~Kenshiro Yori - Igaz vezető útján

Kenta Koizumo - Hazatérés
Kumo Kiri Front
Aka Amire Raizetsu - Csonka test, ép lélek
Zauki - átmeneti
avatar
Uchiha Itachi
Mesélő

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hiyama Takeo

Témanyitás  Killer Bee on Szer. Júl. 31 2013, 18:19

Látom a módosítást, és hogy egyenlőre feladtál a KGről Very Happy később majd megpályázhatod. Nos akkor :


Chakraszint: 100
Pénzösszeg: 5000 ryo
Szint: D


Ajándékba pedig:


[b style="margin: 0px; padding: 0px; line-height: 18.19444465637207px; background-color: rgb(18, 18, 18);"]Kage Shuriken no Jutsu // Árnyék Shuriken Technika[/b]

A használó elhajít két fuuma shurikent, az egyiket a másik árnyékában, chakrával rejtve, melyet az áldozat nem lát így jóval nehezebb is azt kivédenie.
Chakraszint: 100
Szint: D
Jó játékot, készíts adatlapot!
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hiyama Takeo

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.