Raion Tensei

Go down

Raion Tensei

Témanyitás  Raion Tensei on Pént. Júl. 12 2013, 11:09

Raion Tensei metódús. 


Első kötet. 
Rariatto // Villámló Eke Forró Kard 
A ninja az ökle köré gyűjti az elektromos chakrát, és egy bika szarvához hasonlatossá formálja azt. Eztán ezekkel a szarvakkal ront az ellenfélnek, melyek képesek teljesen felszakítani a húst, ha célba érnek. Rendkívül pusztító erejű támadás.
Típus: Támadó
Besorolás: A rangú
Pontok: 50
Chakraszint: 370
Használója: Kirabi


Szereplők:
Raion Tensei.
Shinzu "Raiton" Ryu. / Villám mester /
Előzmény: Valahol a szamuráj elhagyása, és Mirubi találkozása között.


~ E/1, E3
- E-T, 1-3
"   " - E/3, T/3
[....] cselekvés kijátszása később


Tanulás:
Uno


Szélsebes vágtázás, vad süvítés, puszta ésszel felnem fogható gyorsaság. A legügyesebb Shinobik legjobb fegyvere. Szomorú cselekvés sorozatok, elsőnek a Ryukai, másodjára friss, újdonsűlt barátja, mondhatni egyetlen barátja elhagyása. Bár az életben számára sokkal fontosabb célja, még rajta maradt az érzés, hogy sebezhetővé vállt. Hiszen megkedvelt egy jó madárt! Rég nevetett, és volt ilyen vidám mint Gonzával, a szamurájjal. De kötelessége volt haladni, mert ezt diktálta a szíve. Ezt diktálta, ahogy a szamuráj mondja, BUSHIDO-ja. Raion mindig résen volt, és ha egyedül lovagolta a szelet, egy klón árnyékában sietett, különleges Doujutsujának köszönhetően szabad szem, vagy elme nem képes felfogni különbséget, közte, és monoton lépkedő klónja között. Tudta mindig rejt némi kihívást útja, hiszen magas vérdíja volt. Ráadásul körülmények adott dolgai miatt, főbb célpont faluknak, hiszen szemkontaktusával lekenyerezz bárkit. Így volt ezen a fekete napon is. Amikor azt hitte megkell őlnie egykori társát. Kinek chakráját nem érezte, főleg mert szélsebess volt, vagy inkább, villám sebes! Nem titok, a ryukai tagjai mind erősek voltak külön külön. Kevés volt a küldetések bukása. Hősünk pedig kifogta azt a srácot, kivel egykor még küldetést is vállalt. 


Árny követte Raion klónját, és hirtelen próbált vele végezni. Neves villám mesterrel van most dolga hősünknek, hiszen az egész ha nincs felkészülés, halállal sül el. Hirtelen fény törés, majd hangos kiáltás 
- Rariatto!
Illusztráció


Szólt fel a technika neve, ami nemesi rangot képviselt, azonnali ütés, és villám szóródás, majd a föld klón ki igazán strapa bíró a földig zuhant támadójával, és ott Semmisült meg, oszlódás, és robbanás formában. Igen, a Tensei klán egyedi fejlesztése, ami alap képességnek is bizonyúlhat, föld klón automatikus robbanó jegyzettel volt megáldva, ami érzékeny volt chakra hiányra, és akkor aktiválódott, ez mégpedig akkor tört be, mikor a támadó a földre segítette. A hihetetlen ütős technika, és robbanó jegyzet pedig port, kátyút, és robbanást idézett. Ami szél kíséretett kapott. Raion már a technika használatánál észre vette ellenfelét, de tudta a biztos halálba ment. Viszont nem kockáztatott, a tett helyszínt föld klónnal közelítette meg, jó maga pedig háttérbe szorúlt. Az üres tér közepére haladva két dolgot fedezett fel. Az első, egy villám mester követte, a második, hogy ő maga is klónnal támadott. Valljuk be aki ilyet tesz, az ismeri Raiont, így nem volt neki kétséges, ki a követője.
- Shinzu! Gyere elő! Ne habozz, tudod jól kivel állsz szemben!
Kérésre ellenfele ott termett, és a két gigászi játékos, hirtelen megdermedt. Majd párbeszéd következett.
- Kin haragszik rád.... - jelentette be Shinzu, a villám mester Ryu. - Azt mondta haladéktalanul vigyelek haza...mond Sátán/Igen, direkt nincs N betű/miért hagyod ott ismerőseid, barátaid, sőt már már családod? Megvesztél, hogy egy egész országot magadra úszíts? Bár mondhatod hogy ez megszokott, de tudod te mire vagyunk képesek, hogy jutott ilyen eszedbe? Ugye nem megint Nagatot üldöződ? TUDOD HOGY MEGHALT! [....] mond mit rejt még elméd, amiben senki nem járt, mit akarsz az élettől, ha nincs kivel járd? Mi voltunk az új családod! - mondatát megrázó esemény sorok zörrentették ki, az előtte álló Raion megse mozdult míg az alatta lévő immáron előbújt és kunait szegezett nyakához.
[....]Raion felismeri a klónokat könnyedén, de régi társa, őszíntén állt elé. Nem hagyott tervet maga után, bolond létére belefutott csapdájába. Míg beszélt klónjának, a földből alá merűlt, az Iwagakure no jutsu segítségével, és alatta várt a tökéletes pillanatra, ahol ki ugorhat egy csapásra, kezében a szorított Kunaiial.
- Fejezd be az óbégatást te ostoba. Nem voltatok a családom, még azok vagytok. Sose ártanék nektek!  Sőt, hosszú távú tervemben sokatok szerepel. Pusztán családi okok jöttek közbe. Elkel nyelnem a kis öcsémet. Ráadásul Kin letelepedett. Tudod jól, én mindent szeretek, de egyhelyben ücsörögni...nem az én reszoltom.  Kérlek hadj utamra menni, mint láthatod vesztettél, de nem csalódtam benned, az a technika. Ha én vagyok alatta, alulról szagolnám az ibolyát.
- Ugyan már, Raion. - Nevet fel vékonyan, majd hirtelen erős impulzusok kezdtek végbe menni testén. - Purazuma Booru! - szólt immáron mogorva vérszomjjal, és testét egyre jobban erős villám chakra mező védte, ami elől Raion kénytelen volt elugrani. - Tudtam hogy az egy föld klón. - Vonta vissza plazma védelmét. - Tudtam hogy utána még egyet küldesz. - Hirtelen kezén az immáron másodszor látható technika lett urrá - És tudtam, hogy nem hagyhatlak elmenni, annélkül, hogy utoljára ne tanítottam volna neked valamit! - Sebességének köszönhetően az ő Rarriatto technikája még veszedelmesebb volt, majd az előtte álló klónt azonnal eltüntette, és vissza vonta erejét. - Hisz milyen villám mester lennék, ha legfiatalabb, és legjobb tanítványom hagynám hogy csak úgy köddé váljon! 
Hősünk furán nézett, majd hirtelen eszébe jutottak azok a percek, amiket Shinzu mellett töltött. Minden bevetésen tanított neki valami újat. Különleges saját technikáját is neki köszönheti, hiszen ő magyarázta el hogy a villám mennyire érzékeny chakra típus. De még is milyen pusztító. 
- Shi....shinzu. - Szólt kecses hanggal Raion, majd feloldotta Doujutsuját. Szeme ismét barna volt, és láthatóan ragyogott, ahogy elnézte kétszer olyan idős társát, Nagatot, Shouyit, Gonzát, és Shoodaimét vélte felfedezni alakjában. Emberek akik különböző célokkal, de jót akarnak Raionnak. - Szóval, a Rariatto, amit már másodszor látok. Pusztán prezentálás volt? 
- Igen, és értékesítés, hogy lásd innentől egyre közelebb kerülsz a villám mesterséghez. Gyors vagy, és tehetséges. Ráadásul a villámot nagyon is jól képviseled. Képes vagy halászni erőddel. Kevés Shinobi ilyen ügyes.De aki képes ilyenekre, nem mehet csatába, míg a villámot nem tudja bika szarvba formálni.  - Kumogakurei révén már már kötelező darab volt Shinzunak. Arrébb imitálva fiatal tanítványát, beszédek nélkül bele kezdett az elméletbe.


Dos


- Tudod jól, nincs megkötés, ha képes vagy chakrád testen kívűl felépíteni. Amikor a Kyuudent tanítottam, az elemi chakrád, ököl formában építetted fel, megnagyobbítva, és megerősítve ütésed. Mind e közben a felépített öklöt tápláltad chakráddal, és egyszerre forgattad azt. A Rarriatto technika hasznosítja mind elemi, mind gyakorlati manipulációdat. Hiszen a támadás végbe meneteléig kell fenn tartanod összpontosításod, és akkor is mint minden villám technika, lesúlytani vele. A/B csapat tovább fejlesztve használták hogy könnyedén végezzenek ellenfeleikkel, viszont egyedül is nagyon hasznos. Előszőr vedd fel karodon a bika szarvakat, inspirálom - tartotta fel jobb kezét, és hősünknek segítve követhető chakra mozgalommal vette fel a villámló eke formályát. Amit tovább fejlesztve, megtartott, hogy tudja mutatni a kért ábrát. - Amint megtudod alakítani ezt a formát, képes leszel a következőre, a fenn tartásra, és utána jön a neheze, a becsapódás. Amikor ellenfeledre próbálod irányítani, és elpusztítani azt. De azt majd később, gyerünk, had lám!
Fejezte be prezentálását, és elméletét, majd hősünkre szegezte szemét, de előtte arrébb ugrott, várva a nagy sikert, amit azt hitte, azonnali alakulás lesz. Viszont nem számított mesélői kötelességre, így a tökéletes formálásból mikor Raion a koncentrációját bal feltett kezébe próbálta pumpálni, hosszú másodpercekig, mind ezidő alatt égető fájdalommal, de nem tudta prezentálni. Eljutott odáig, hogy Villám chakrájával bal karját pumpálja, viszont az adott chakra "mezőt" nem tudta létre hozni, valami hiányzott. Nem történt hasonlóság friss jutsuja, és a kyuuden no jutsu között. Az ököl sokkal hasznosabb, és használtabb pont chakra kisugárzásra, viszont a felkar már változó, az adott chakrát amit oda pumpál fennkell tartania egy másik útra is, ami körbe járja bal karját. Próbálta tökéletesen pumpálni, és egy új utat nyitott, hogy tartsa a formát, és egyben építse, viszont az eke nem engedelmeskedett nem vett észre valamit. 
- Rendben, úgy látom hosszabb lesz, mint gondoltam! Figyelj. amire te készülsz magas elemi manipuláció. Legyél okosabb shinobi. Ha a tested minden pontja érzi a fellángolást, nem kell törődnöd az úttal, hiszen az mozgásban van, sokkal inkább könnyebben tudod formálni! Figyeld! - Prezentálva chakra kitörést mutatott, amikor testén kívűl erős forma alakul meg, akár egy super saiyan kék láng vette körül, majd jobb kezét feltéve, egyből létre hozta a villámló ekét.  - Te vagy....
- Rendben!
Raion elvesztegetett chakráját tigris kézjellel próbálta vissza manipulálni, majd hagyta hogy forogjon chakrája. Hagyta hogy minden porcikája szikrázzon, mintha manapság mindenki super saiyan lenne, elő hívta hatalmas chakráját, ami ténylegesen hatalmas volt, hiszen teste körül még a föld is beremegett, és a gravitációnak ellent mondóan az apró kő darabok a magasba emelkedtek. Amint érezte teste minden pontján megjár a chakrája, az utat nem elfolytotta, hanem bal kezében ki nyújtotta, testén kívűl volt erős chakrája, amit formálni alíg tudott, de a kitöréseket egyhelyre irányította, már már szarvként felismerve, hogy a technika végbe menve még erősebb legyen. Hősünk azt hitte innen már könnyebb lesz, ezért nem okoskodott tovább, elkezdett szaladni, legalább is azt hitte hogy szalad, amikor nem figyelt, balkezében a technika teljesen elszabadult, és ellenkező irányba repítette Raiont. 
- BOLOND! MONDTAM VÁRJ MÉG!!! ELSŐNEK TARTSD MEG!!
~Kszhh mintha te nem estél volna hanyat mikor megtanultad, bakatsuta...~
- Jólvan már jólvan! Üsd le magad brekegő óra, nem figyeltem, ennyire egyszerű, bekapom ezt a sport szeletet /mer mérne, a rasta is jól nyomja vele/ és neki állok megint! Csak hallgass.
~Amikor megindultam, lábamba sokkal több erőt koncentráltam. Úgy tűnik a felépítés nagyon is egyszerű, az egész test mozog, ezért az egész testnek forognia kell, megleplek barátom!~
Ismét tigris formát vett fel, immáron az összpontosítást könnyítve jött, ahogy villám elemi erejét felszabadította, a teste azonnal engedelmeskedett, a tigris kézformából kilépve, tovább forgatta testében a chakrát, és jobb kezére koncentrálta erejét. Engedelmeskedett teste, és most már könnyebben vette fel az alakot, és próbálta megtartani kezében, barátja mosolygott, mikor meglátta Raion izzad, ez nem sokszor volt látható jelenség, Hősünk olyan technikát tartott kordában, ami elképesztő koordinációt igényelt, majd meg nagyobbította, és látható volt, kirajzolódott a szarv, amit annyira várt. Szikrázott keze a nagy hatalomtól, már forgatta, és tartotta egyszerre, de a nagy hévben nem szüntette meg, hanem meg célzott egy félig ledarált fát, mikor elindult, folyamatos chakra forgást tartott fen, ezért elsőnek a sebessége nem volt igazi, úgy haladt mint kőbányász a csáklyával vállán, lusta mozgással. És ütközött a fával, elemi erejét az ütközéskor a fára összpontosította, majd kimondta a Jutsu nevét
- RARRIATTO!
Harsant fel a szó, és a fát mintha lefejezték volna, abban a pillanatban ahogy átért a keze, megszűnt ereje, és félre lökte. ~Miiii, de hát tökéletesen hajtottam végre, hogy lehet hogy.....~fordult egyet kettőt, majd vissza ment fejébe ~íly módón vissza rúgott....hiszen végeztem a fával tö.....hát persze! Ahogy létre hozom, úgy kell megszüntetnem. Feloldottam, és nem elengedtem, nem figyelvén hogy a kinn maradt technika még szabad, talán ezt hasznosíthatnám is. ~
Immáron tigris kéz formálás nélkül alakította meg chakra mezőjét, majd jobb kezét fenn tartva könnyedén alakította meg a technikát, hiszen amit sok szor hasznosítunk azt jobban és könnyeben alakítunk. Nem volt hiábás chakra ápolás, és kinézte magának a legközelebbi fát. Immáron futását is könnyen ejtette, hiszen képes volt lábát is tápolni, hogy masszívan erősebb legyen a technika, aminek a lényege immáron az izom.  A fa pár lépés volt ezzel a sebességgel, és mégcsak megse várva a technika ütközését szét esett, tovább futott, tovább darabolta a könnyen szabható fáákat, amiket ez a technika visz mint meleg kés a vajat. Sziklába ütközve a technikával ketté szabdta és a túl oldalon nem elengedte, hanem vissza húzta chakráját, tökéletes koordinációval. Végüli leesett első izzadság cseppje a földre. Háttérből taps kezdődött. Majd fejezeződött be, immáron a sokadik alkalmazásával a technika megvalósúlt, pusztán erősebb ellenfél kellett. Vissza sétált Shinzuhoz, és tőle 10 méterre megállt.
 
Tres


- Barátom. - Oldotta fel szemét, és használta különleges képességét. - Ismét lenyűgőztél, remélem én is téged! Viszont szeretném össze mérni erőnket! Még pedig a Rarriattoval! - könnyed szellő hagyta el a két fiú következő megpróbáltatásának terét, amikönnyen lehet hogy utolsó találkozásuknak is helyszíne.
- Ha te nyersz, vissza megyek a Ryukaiba, és elfogadom Kin Ryut újra főnökömnek. De ha én nyerek...-nyőgte immáron vigyorogva. - Te ott hagyod a Ryukait, és haza mész gyerekedhez, akit elvittél kumoból. És amíg elnem jön az idő, nem mutatkozol soha többet. Majd ha megvillan benned chakrám ereje, fogd meg gyereked, és hagyd itt ezt a területet, menekülj. - Előtte álló shinobi furán de nem leplezte kételyeit erejében. Villám mester ellen áll ki Raion, most frissen elsajátított erejével. Rajta volt Shinzun hogy kivégzi olyan szintre hogy többet ne tehessen kárt magában. Kiveri belőle azt amit sok embernek nem sikerült, a bosszú vágyat. Hiszen mit is képzelt Raion. Majd hirtelen hatalmas chakra hullámok jelenléte töri meg a pillanatot 
- Rendben! LEGYEN HÁT RAION!
- Felkészültél?
Szólt, majd mind két ninja elképesztő módon hozta létre a technikát, zakatoltak a villámok, két hatalmas energia egymással szemben, majd elindult a két shinobi, az emelkedő föld vissza hullot, és mind két indulásánál ott maradt a föld beroppanása, szaladtak egymás felé, és össze ütközött a két technika.
-RARRIATTO
-RARRIATTO
Össze ütköztek, viszont Raion még gyengébb volt a technika térén, de ellenfele, elfelejtette, nem volt kikötés.
- Ninpō: Yuuki'jisho shuushi
Mikor a két hatalmas technika össze ütközött, Raion a szemébenézett Shinzunak, aki jobb kezével hozta létre jutsuját, és hála a szemkontaktusnak, Raion már az elején benne járt.
~ Shinzu, elveszem tőled azt ami miatt shinobi vagy, soha többet nem teheted ki magad veszélynek. Menj, siess, végeztünk TŰNJ el, vidd a fiad! IDEGÁLLAPOT MEGSZÜNTETÉSE!~
A technika, jobbkézre hatott, megszüntette az idegállapotott, majd a két hatalmas energia szét bomlott. Viszont Raion diadalmaskodott,és messzire repítette ellenfelét, aki immáron ájultan repült, jobb kéz mentesen. Raion nem meg ölni akarta, csupán elküldeni, hogy eggyel kevesebb emberrel keljen végeznie mindenek végén. Shinzu pedig teljes formájában valószínűleg legyőzné. Felállt a fél holt férfi felé, és látta boldogan fekszik a földön, az ilyen ritka pillanat. Jó pár másodperc után, elfordult, és indult a rengetegbe, immáron sokkal erősebben. 

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Raion Tensei

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Júl. 16 2013, 21:53

Hm...Ritkán olvasok ilyen élvezetes leírásokat, harcot, nem is beszélve, hogy ez csak egy tanulás megírásáról szólt. Gratulálok, elsajátítva, felírhatod, valamint a remek fogalmazásért, az, hogy tényleg beleéltem magam a történetbe, kapsz + 5 Ch-t is.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.