Shinobi Temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Shinobi Temető

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Júl. 15 2013, 21:41

Erre e helyre temetik el a csatákban elhunyt Shinobik holttestét, elkülönítve a civil emberekétől. A fontosabb személyek sírhelyeit mind ANBU-k őrzik. Ide lettel eltemetve a Hokagék is, akiknek a sírjukat hatalmas pompa övezi, valamint megerősített ANBU védelmet kap.
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Akira on Szer. Júl. 17 2013, 12:38

//baljós jelek fórum kaland//

Hó országából eltűnés után


A menyét, miután sikerült elmagyaráznom a társamnak a dolgot, elidézett a Hó országából, majd lassan eltűntem a semmibe és megjelentem a menyétek országában, legalábbis gondoltam, mivel mindenfelé két lábon járó menyéteket láttam. Kamatari egy kicsit félrevont, hogy ne legyünk szem előtt, de ne is keltsünk gyanút.
- A szervezet nem bízik meg teljesen benned, hiszen elhagytad az országodat, de a Hó országában szépen dolgoztál, így valamit visszanyertél a bizalmunkból. - Egy perces néma csend után folytatta. - Sajnos a küldetésről el kellett hozni téged, mert egy másik feladat van, amire, mint jelenleg egyetlen elérhető tag, el kell menned. - újabb rövid csend - Konoha shinobi temetőjében megszaporodtak a sírrablások. Mivel a shinobik teste rengeteg információt tartogat, így nem nézhetjük tétlenül a dolgot, ezen fogsz részt venni a Homok országából indulva. Ott majd elmondják ki lesz a vezetőd.
Ezzel átnyújtott egy újabb fejpántott, amin a kami no yugen jele volt.

Később a Homok országában

Itt vagyok a semmi közepén, bármerre nézek csak homok, egyetlen társam Kamatari, aki mutatja, hogy sétáljak 2 órát egy irányba és akkor megérkezek a rejtett faluba, majd eltűnik. Mivel jobb ötletem nincs, oldalamon Moonnal az említett irányba indulok. Lassan megérkezek a falu határához, majd egy rövid ellenőrzés után elkísérnek a Kage palotába, ahol már vár a vezető, vagyis belépve rá kellett jönnöm, hogy csak a helyettese. Elmondta a korábban már általam ismert feladatot, majd közölte, hogy a vezetőm valami Sesshou Sarasho lesz, aki már a teremben tartózkodott. A küldetés ismertetve és megismerve a vezetőt megköszöntük az egyéb infókat is megkaptuk megköszöntünk mindent és le is léptünk.

Konoha shinobi temető

Végre megérkeztünk Konohába, ami egy kicsit megnyugvással töltött el, hiszen a sok homokból már kezdett elegem lenni, emellett rá kellett jönnöm, hogy sokat hallottam Konoha híres tai jutsu stílusáról, ami engem is érdekelt, persze csak azután, hogy megtanultam a korábban már elkezdett getsuuga// dupla metszőfog technikát, hogy végre teljes legyen az állathasználó repertoárom, bár az Inuzuka klán is itt foglal helyett, tehát tőlük is tudnék tanulni. Túl sok a lehetőség, de folyamatos tanulással a dolog megoldható. Nem igazán tudjuk merre kell keresni azt, aki majd a feladat további részéről felvilágosít minket. Legalább szag mintánk lenne róla, akkor a felerősített szaglásommal megtalálhatnám. Mivel jobb dolgunk nincs a vezetőm beleegyezésével elkezdek kérdezősködni a temetőt őrző emberektől, hogy mégis kit kéne keresnünk vagy hogy hol találkozunk vele. Észrevétlenül aktiváltam a Shikyaku no jutsu//négy mancs technikát, de csak annyira, hogy a szaglásom és a hallásom erősödjön fel, emellett egy kicsit elkezdtem állattosiadni is, ugyanis a szemfogaim megnőttek és a körmöm is megkeményedett, de ennél tovább nem mentem. Remélem hamaosan valami vezető vagy valaki megtalál minket.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 164

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 744

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Hazukage Ishida on Szer. Júl. 17 2013, 19:01

Az OtafukuGainál elvégzett feladat és tanulás után vissza kísértem újonnan szerzett barátom Konohába, majd a szívélyes beszélgetések után útnak indultam, hogy az otthonom ne hiányoljon tovább. Ahogy kiléptem volna a kapun, egy ANBU termett előttem. Komolyra váltottam az eddig mosolygós távolba meredő tekintetem, és kíváncsian vártam, hogy miért gátolja meg egy ANBU a kijutásomat. Egyik kezével a mellénye alá nyúlt ami miatt reflexszerűen Futsu és én hátraugrottunk, közben pedig kunaiért nyúltam. A ninja rezzenéstelenül folytatta mozgását és elővett egy levelet e mellénye belső zsebéből. Eltettem a kunaiom és elvettem a levelet. Bocsánatot kértem volna, de mire felnéztem a levélről a postásom addigra már messze járt. Megvizsgáltam a levelet és tartalmát, majd a kapunak hátat fordítva a temetőnek irányába kezdtem el battyogni.
-Drága barátom.-szóltam Futsuhoz, nagyon úgy fest, hogy még maradunk egy darabig, ugyanis a nyakunkba hullott egy új és érdekesnek ígérkező ügy. Kifosztották a sírokat és nekünk segíteni kell a nyomozást, de előbb magunkért kell nyomozzunk, méghozzá meg kell keresni eme nyomozás illetékes főfejét. 
Alighogy mélyen belemerültem a gondolataimba, már ott is voltunk. Ninjáról emberre vándoroltunk, hogy megtaláljuk akit keresünk. Eközben méreggel töltött meg a kifosztott elcsúnyított sírok látványa. Meggyalázni mások sírját halálos bűnnek számít az én nézeteim szerint, és Futsu is eképpen vélekedik erről. Majd megbeszéltem vele, hogy egy irányító személyt keresünk, úgyhogy nagy a valószínűsége, hogy határozott és erőteljes személy vagyis erőteljesebb lesz nála a tesztoszteron vagy ösztrogén így az ebben kiemelkedő személyeket keressük elsősorban.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Sesshou Sarasho on Pént. Júl. 19 2013, 14:04

 Sunagakure
- Micsoda? Konohában újabb rablások?! Ők nem tudnak semmit tenni ez ellen? Pont ma osztottak ki Kaito mellé, ehh legalább egy kicsit had legyek vele.... 
Temari nem nyugtalankodott útjára indította a shinobit, ki elsőnek Obakehoz indult, akit jól móresre intette, és egy kicsit elfenekelte, illetve nagyon. Majd hirtelen jött a galamb, hogy ideje indulni, de vegyen fel valakit még, így hát szélsebesen vágtázott vissza a homok bejáratájához, ahol már egy Akira nevű egyén haladt, hogy elkísérje a feladatjára. ~Totálisan gyerek csősznek érzem magam~ Majd elindultak együtt, hogy útjuk ne legyen szomorú, bár végképp kiakadva szinte egy szót nem említett a "kirendelt" srác felé.
A shinobi temető. 
A parancs világos volt, fentebb említett helységben rendetlenkednek a hullák, szószerint járják az utcákat. Hősünk nem hátrált meg, tudta mi ez a technika, és hogy mire jó igazából. Nem ez az első hogy Edo Tensei mocskokat lát, hiszen anno mikor még kis taknyos volt maga Orochimaru samatól látta ezt, amivel az első két hokage jelent meg. Tudta mivel áll szemben, csak azt nem hol kezdje, de mindezek mellett társa ügyetlenkedett, amint aktiválta a négy láb technikát, felhúzott szájjal figyelt rá. Kicsit mogorva is volt, bár tudja ha valaki rájuk támad ő legalább megérzi, viszont annak az esélye hogy belerohannak valami morbid támadásba egy a tíz ezerhez. Sesshou látta a felgyülemlett tömeget, ezért odébb állt a kölyöktől, majd megpróbált beolvadni. A tetemeket jól megnézte, és keresett tintát, továbbá üresen hagyott helyeket nézte. ~A technikához hullát az élővel kell egyesíteni, a kívánt célhoz pedig elég egy kis sejt darabka, hogy valaki felvegye a technika lényegét. Hmm~ Belemerült gondolataiba, majd a menekvésben észre vett valamit, a neveket, egyik másik Shinobi igen ismert volt. ~Francba! Úgy tűnik hogy....Nem az lehetetlen, holvan már a parancs kiadója~
- Hééééé gyere már mert találtam valamit! - kiállt fel a nagy világba. Hátha oda áll elé valaki akinek elmagyarázza dolgát. 


/remélem nem gond, csak mert már volt dolgom Edo Tenseiel :3 /
avatar
Sesshou Sarasho
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 990

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Taidana Kaito on Vas. Júl. 21 2013, 23:54

/// Baljós jelek fórum kaland -  Nyitó poszt ///

Utóbbi időben Kaito hozzá szokott a korán keléshez, amely teljesen ellent mondott a korábbi években kialakult nyári rutinjának. Amint kirázta magát az ágyból a fürdő volt a következő állomása, majd a konyha ahol kávét készített magának. Miután lefőtt a kávéja a egy szekrénybe kotorgált némi tömény alkohol után, közben mestere szavai zengtek a fejében a gyakorlásról, meg egyéb nem lustálkodós dolgokról, így lassan elméjében vita alakult ki a korai alkohol fogyasztásról, amely végleg eldőlt amikkor nem talált semmit csak üres üvegeket ~A fene ma sem rúgok be~ gondolta magába, majd csészéje társaságával neki indult az erkélyéhez, hogy rá gyújtson. Az erkélyen egy kisebb asztalkára tette kávéját, majd elővett egy cigarettát, és rágyújtott, majd mohón pöfékelni kezdet közben pedig a "reggelijéhez" nyúlt, hogy bele kortyoljon, szépen lassan elkezdte felemelni a fejét, hogy a szorgos tömeget figyelje, ám a tömeg helyet egy ANBU várta aki az erkélye korlátján állt. A maszkos jószágtól kiverte Kaitot a víz ~Ezek még azt is tudják, hogy a pelenkámba mi volt vajon mit akarhat tőlem, talán a gondolataimat is hallja?~ gondolkodott magában, a kérdését az furcsa jövevény meg is válaszolta, amikkor lehajolt és át adott neki egy levelet "Rendkívül sürgős" hangozott el mint ha csak a mennydörgés lett volna ... ANBU eltűnés olyan hirtelen volt mint megérkezése a koros genin a levelet olvasgatta miközben pöfékelt és kávézott, a levélben rendkívül piszkos ügy részleteit írták le, Kaito memorizálta az utasításokat majd elégette a levelet, és rendkívül gyorsan csatasorba állította magát, ám most kivételesen a fejpántját a jobb karjához tette nem pedig a nyakához ahol a csuklyája árnyéka miatt nem mindig jól látható. A temető és környéke le volt zárva Kaito a kerítésre ugrott, hogy felmérje a terepet illetve, hogy megtalálja az eligazító tisztet. A temetőben látvány undorító volt ~Még a halálban sem pihenhetünk ... Ha én nem is tudom, de más biztos meg bosszúja ezt !!! ~ tökélte el magát a koros genin, az undorító látványon kívül még három idegen shinobit és kettő állatot látott, nem tetszett neki a dolog, hisz ideges volt a látványtól, ám rá eszmélt arra, hogy ilyen lezárások mellet biztos csak szövetségesek juthattak át akik segíteni akarnak ~Szerencsére még vannak barátaink ...~ rövid gondolat után az egyik idegenre lett figyelmes aki felkiáltott, hogy "Hééééé gyere már mert találtam valamit!" ezt halva Kaito a földre ugrott, de mint ha csak vízbe tette volna, mivel egyből eltűnt benne, majd a "beszédes" idegen előtt bukkant fel, aki bizonyára a felettes tiszt figyelmét is felkeltette, ha pedig nem akkor a Konohai fejpántos genin szokatlan és drámai belépője remélhetőleg felfogja ...

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Sesshou Sarasho on Hétf. Júl. 29 2013, 16:31

/Rendben srácok húzzatok bele, átvettem a kalandot sorrend: Én - Akira marad második az aktívság miatt, Ishida és Kaito. Az öröm kedvéért hogy még jobb legyen ne olvassátok el a másiknak a történetét, csupán a sajátotok mesélésével foglalkozzatok/


Mindenki
Vártatok akár csak a nap a holdra hogy keresztezzétek végre az utatokat, kutakodtok, majd hirtelen a medikus ninja mely a vonalakon belül állt fel állt és végre szólt hozzátok.
- Áhh, szóval ti lennétek azok. - Fürkész titeket szemeivel, majd látja mindannyian kíváncsiak vagytok, így közelebb invitál titeket. Az intésre mindenki nyugodtan fárad oda, ki épp farkast játszik, vagy árnyat, vagy pedig macskásat. Akár egy gólvonal felsorakoztok, mind nyugtalankodva kérdéseiteket még hagyjátok meg azonban.
- Szóval bemutatnám a jelenlegi Hokage helyettesét, Shizunét, ő fogja nektek vázolni a helyzetet!
- Köszönöm Kawachi - Szólt fel mély hangon, akár egy hadsereg élén. - Kedves egybegyűltek, mind biztos kíváncsiak vagytok miért is kell ma itt lennetek, talán pár részletet elmeséltek azok kiket kirendeltünk értetek, mint tudjátok Ibiki és csapata épp kihallgat egy foglyot, és eddig eléggé jól haladunk a nyomozással. Nem leszek bosszantó, és nem fogom hagyni hogy kételyeitek legyen, immáron talán egykét dologban biztosak vagyok, nem véletlen hogy a shinobi temetőt vették célba, a sírrablóknak a holttestekkel céljuk van! Az lesz a feladatotok amint Ibiki ideért, hogy a megkapott információval vissza hozzátok a sírrablókat, de hogy a családtagok melyek ezzel sértve vannak, a hullákra is figyeljetek! Ha akad kérdésetek kérlek most tegyétek fel!
Sesshou


Szorult helyzet, immáron a kiabálásra is kevés fül reagált, ekkor a semmiből felállt egy medikus ninja, akihez elindult Sesshou, de mire oda ért, azonnal szembesült a ténnyel hogy immáron itt van Shizune is.
~Chhh te és az öreg jól tartjátok magatokat, 5 év alatt semmit se fiatalodtatok, csoda hogy ittálok és egy Konohaitól hallgatom a parancsokat, hova fajultunk~
- Nekem lee....- szólt majdnem fel mikor hallotta a Hokage helyettesének majdnem de nem teljesen meggyőző válaszait, még sok minden kétes, vajon milehet ebből, végig hallgatta és fürkészte a szemeket, ki fog elsőnek feltenni egy kérdést, vagy egyeltalán megmozdulni, de elsőnek szeretett volna lépni.
- Na mégegyszer neharagúdjon Shizune. A Nevem Sesshou Sarasho, Sunagakuréből rendeltek ki ide. Kérem ne köntőr falazzon itt! Maga is tudja, ezt csak egy ember csinálhatta! - rövid záró jelenet, a megnyújtott hangsúlyból érezhető volt a folytatás. - Ezeket a sírokat nem feltörték, hanem megszentségtelenítették egy önös indokból, amit már korábban közel 6 évvel ezelőtt láthattunk! Mikor Konohát orochimaru megtámadta. - Abba hagyta a beszédet, várta hogy mindenki felfogja, mégis miről beszél, vagy mi a célja mondandójának, de látta Shizune felhúzta az ajkait, tudta hogy pontosan gyanakszik Sess.


/Nos rendben, 2 kérdéssel bombázzatok célra törően, ha lehet témához illően, tessék nyugodtan, a játék elindult sok sikert!/
avatar
Sesshou Sarasho
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 990

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Akira on Szer. Júl. 31 2013, 12:13

Kutattunk, de még a technikám sem segített megtalálni a vezetőt, hiszen nem volt szagmintám, így nem is tudtam, hogy kit kell keresni. Aztán egyik pillanatról a másikra valaki felállt a vonalak mögött, majd hozzánk kezdett beszélni, aminek hatására mindenki közelebb ment és figyeltünk rá. Megtudtuk, hogy a hokage helyettese, Shizune fogja elmagyarázni a dolgot és elmondani a feladatunkat. Pontosan  tudtam, hogy mért vagyunk itt, ugyanis a drágalátos menyétek, akiket továbbra sem tudok megidézni, de ők persze oda idézgetnek, ahova akarnak, elmondták a lényeget, vagyis, hogy feltörtek néhány shinobi sírt és elvitték a hullákat. nem nagyon szeretem a sétáló hullákat és jobb is lenne, ha azok ott maradtak volna a földbe, ahol voltak, mert igen sok tudás szerezhető egy hullából az adott falura tekintve. Társamnak egyből volt ötlete, hogy mi is történt itt, vagyis, hogy valami Orochimaru tette ezt, mint hat éve is történt, akkor én 11 éves voltam. Nem igazán volt fogalmam, hogy mire is gondol a társam, akivel Sunából kellett ide jönnöm, hogy felderítsem ezt az ügyet.
- Mi az a dolog vagy technika, amivel ez az Orochimaru feltörte a shinobi temetőt? és mért?
Nagyon más dolog nem jutott eszembe, de ez is jónak tűnt és elégnek nekem, valószínűleg a többiek is ezen rágódnak jelenleg, hacsak nem ismerik a technikát.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 164

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 744

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Hazukage Ishida on Szer. Júl. 31 2013, 20:20

Zsebretett kézzel járkáltam a gondolataimba veszve, arra várva, hogy Futsu jelezzen ha bármit észlel. Ő ment előre én pedig csak mentem mellette, miközben azon járt az eszem, hogy miért tulajdonítják el shinobik testeit. Mikorra odáig jutottam az eszme futtatással, hogy a 6 évvel ezelőtti incidens részleteit boncolgattam, ahol két halottat látott újra a világ, azt vettem észre, hogy három shinobi mellett állok és éppen Shizune-t mutatják be nekünk. Nem volt nehéz észrevenni, hogy igencsak vegyes származású a kis csapat ami könnyen hátrány lehet nem csak előny. Végig várva az eseményeket, tisztázásokat, kérdéseket, nekem is sorra kellett kerülnöm. 
-Csak egy kérdésem lenne...a rablót vagy esetleg rablókat akik feltehetően a holttesteket őrzik, célszerűbb lenne-e élve visszahozni az információkért, vagy felszabadultan meglehet ölni őket megtorolva ezt a pofátlanságot?
Mivel a halottak bolygatása részemről elítélendő, úgy gondolom megérdemli esetleg megérdemlik a megfelelő legnagyobb büntetést ami ha nem is a halál, hisz nem személyes bosszúra készülök, de mindenképpen jár nekik. Amint lesz egy pillanatnyi időnk megpróbálom szemügyre venni a leendő társaim, hogy felkészüljek a harcban való erő viszonyokra. Mivel ezt nem lehet egyszerűen leolvasni, alaposan végig mérem a felszereléseket amiből le lehet szűrni egy két dolgot, majd a szemekből próbálom meg kiolvasni amire kíváncsi vagyok, nem véletlenül a szem a lélek tükre. 
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Taidana Kaito on Csüt. Aug. 01 2013, 00:01

Kaito feltűnése után semmi külön sem történt. Ő is csak nézet, hogy milyen vegyes társaság jött össze, és nagyobb történésig azon gondolkozott, hogy mit tenne a tettesekkel. Ám nem sokkal a kis csapat megérkezése után meg jelent a Hokage helyettese akinek a fiú mélyen szalutált. Rövid helyzet vázolást követően a "külföldiek" kérdéseket tettek fel. A leghevesebb egy Sesshou sunaguarei shinobi volt aki egy emberre utalt. Kaitonak fogalma sem volt, hogy az ilető miről beszélt. A következő már Orochimaru-ról beszélt, így a genin össze rakta a kockákat és sejtette, hogy valószínűleg az első ninja is róla beszélt, így már kezdet neki is körvonalazódni hogy miről is van szó. Egy másik illető azt kérdezte, hogy a tetteseket vagy tettest élve kell e elfogni. ~ Ez még kérdéses azok akik idáig merészkedtek ne fogod élve elkapni, és ha még is elkapnád őket akkor sem érdemelnék meg~ gondolta magában idegesen, és közben össze szorította az öklét. Majd a figyelem rá szegeződött. Nekem csak egy kérdésem lenni, hogy a kihallgatás eredményét mikkor tudjuk meg ? 

_________________
"Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Albert Einstein


"The word suffers a lot, not because of the violence of bad people but because of the silence of good people ."
Bonaparte NapóleonKaraktereim: Taidana Kaito Umi Michishio
avatar
Taidana Kaito
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Sesshou Sarasho on Csüt. Aug. 01 2013, 10:26

 /Még mielőtt félre értenétek, majd a későbbiekben lesz külön történet. /


Mindenki


A történet elég egyszerű volt, Shizune Sesshoutól ideges lett, nem titok a feszültség amit felhozott, majd a torpedós kérdéseket meghevítve, körbe szemlélete, hogy egyszerre fogalmazza meg mindegyik választ.
- Edo Tensei....- hangzik az első válaszpont, amiből tovább indul, és mély csend lett. - Orochimaru a második hokage titkos technikájával létre hozta a tökéletes shinobi testet. Se fájdalom, se érzelem, se ellenvetés, mozgó báb mellyel vissza hozta az első két Hokagét, és az életére rontott a falunak, jobban mondva a 3. hokágét megölte....a technikát nemes egyszerű megfejteni, egy élő test, egy holtért cserébe. de a rablókat minden bizonnyal élve kell elkapni, szósincs megtorlásról több információ kell. A hullákkal együtt kérjük vissza őket....viszont Ibiki majd többet mond, bármelyik percben betoppanhat. - szólt és azzal egy pukkanás lett úrrá a temetőben, mintha csak megkellett volna említeni hogy jöjjön már. Amint szét oszlott a felhő a híres Ibiki, és vele 3 ANBU tag, megjelent a szirten, és mogorva tekintettel, hátra tett kézzel.


- Áhh, szóval ők azok. Nos Uraim, a nevem Ibiki. Megszólítás ugyan ez! Ahogy hallottam Shizune már beavatta önöket, a kihallgatás nagyon jól sikerült. Sok mindent megtudtunk, főleg a tartozkodási helyüket! Úgy bizony uraim, a hullák épek és sértetlenek, úgy tűnik Kabuto bérelte fel őket, hogy pár Konohai shinobi tetemét elvigyék neki, minden bizonnyal felkészülten jöttek ide. A Terv nemes egyszerű, lecsapni rájuk hiszen miénk a meglepetés ereje. Mind tudják mire vállalkoztak! Aki megszökik az konoha ellenségének tituláljuk. 1 Hét múlva találkoznak a vég völgyében, ahol leadják a hullákat és megkapják a pénzt, a cél oda érni 5-6 nap alatt, felállítani a csapdát, és lecsapni a cél személyekre, még 4 en vannak, mind 30 körüli férfi, Hi, Yoshi, Kuntaro, és Sei nevekkel, vagy becenevekkel illetik őket. Segítségükre lesz még két ANBU titkos ügynök, tanulmányozva önöket, felállítottam egy remek stratégiai haladást. U alakban haladnak, ami annyit tesz hogy - Kap elő egy papírt a magyarázat tökéletesítéséhez. - Akira, Sesshou maguk lesznek a jobb szárny, mögöttük pedig egy ANBU ügynök, Kaito, Ishida maguk haladnak bal oldalt, mögöttük szintén egy ANBU ügynök. A gyakorlat tökéletesítése érdekében majd mikor megérkeznek, a titkos ügynökök megtanítanak önöknek egy két fogást, amivel erősebb lesz a lecsapás, vagy tökéletesebb a terv végre hajtás. Sesshou mivel maga itt a legmagasabb rangú, és számításaink szerint a legerősebb, így az ön célpontja Kabuto lesz! Kaito, Akira, maguk próbáljanak meg felvenni védő állást és távolról segíteni, Ishida, maga és a titkos ügynökök lesznek a rombolók, Futsu és ön példás erővel rendelkeznek. Nos ha van még kérdés, most tegyék fel! Ha nincs, akkor irány! - Adta ki a parancsot, és int az út irányába.
Sesshou
Válaszok és kérdések érkeztek, zömében, tönkelegében, aztán hirtelen Sesshou balra nézett, és feltűnt szemében egy ismerős alak, sőt már már a jelenlegi helyzethez kapcsolódó személy.
~ISHIDA?! Ő.....őőő az aki megpróbálta az utamat állni mikor a konohai ostromnál elpróbáltam menekülni, megismerem, az a macska, mekkorát nőtt akkoriban Fuida simán letépte, de úgy tűnik ahogy nőtt sajnos az a támadás amit okoztak kivégezte szegény állatot, ez a kettő, Futsu, és Ishida, megölték a kutyám! Lehetetlen hogy ők is itt vannak, miért?! Hogy lehet ez?!~ morgolódott Sesshou miközben méreggel tekintett balra álló fiúra, de közben jöttek az utasítások szóval nem lehetett mérges, hiszen velük lesznek együtt, mégha 5-6 éves a történet az akkor volt, de ha lesz szabad ideje beszélni fog vele. 
- Számomra minden okés, egyet kivéve, ha az Edo tensei életbe lép, remélem az ANBUk letudják pecsételni! Vagy ott halunk szörnyet a hallhatatlanoktól. 


/Ha van még kérdés(bár öszíntén nem hiszem) akkor Erdőségek-be mehet a post a sorrendet fenn tartva viszont immáron az U alakban ahogy leírtam. Közben az első postotokban a végére biggyeszétek oda a kívánt technikát mellyel akartok majd harcolni. /technikaneve/ köszönöm./
avatar
Sesshou Sarasho
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 990

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Csüt. Jún. 16 2016, 23:04

// Hidan //
 
Miután gyorsan, de minél figyelmesebben átfutom a könyvet, amit az öregúr hozott nekem. Kicsit csalódott leszek, ahogy meglátom a térkép helyén lévő verset. Bár nem kaptam kézhez a térképet, de ahogy végigolvasom a verset egy rejtvénybe csöppenek. Ami a végén már remélhetőleg tényleg elhozza nekem a térképet, ahogy azt írja is. Ott helyben el is kezdek agyalni a megfejtésen. Majd amint lett egy elképzelésem, le is írtam a verset a papírra. Ezután összeszedtem mindent az asztalon és visszavittem a bácsinak. A bejáratnál lévő pulthoz érve lerakom, a szentjánosbogár lámpást és a könyvet. Majd elkérem pár napra a könyvet. Kivenni meg sem próbálom, elvégre nincs a könyvtár rendszerében. Szerencsémre a bácsika megengedte, hogy magammal vigyem, sőt akár még hajlandó is lenne örökre átadni.
- Köszönöm! Ha tényleg nem baj akkor megtartanám! Azért pedig ne aggódjon, hogy a megszállottjává válok. Viszlát!
Felvettem a könyvet, majd a kijárat felé vettem az irányt. Ahogy kilépek, az ajtón a bácsika már zárja is azt. Majd kattan is a zár, ahogy elforgatja bent a kulcsot. Mivel sötétben nem lehet nyomokat keresni, és feltételezhetően egy újabb katakombába kell lemennem jól jön a világítás, így egy fényforrásért sietek először. Majd ahogy megszerzek egy régi olajlámpást már megyek is a temetőbe, hogy utána járjak igazam van-e a vers jelentésével kapcsolatban. És persze azért is, hogy tényleg a végére járjak a nagyapám által létező sárkányoknak. Amikben jó magam is egyre inkább hinni kezdek.
A temetőbe érve, már javában sötét van. De a villanyoszlopok és a lámpásom elég fényt adnak, hogy megtaláljam a versben szereplő fát. Ahogy oda érek, megpróbálom felidézni a verset kisebb nagyobb sikerekkel ezért, hogy biztosan jó felé induljak, előveszem a zsebemből a papirost, amire leírtam a verset. Csak azért, hogy ne a temető közepén lapozgassam már föl azt a vastag könyvet.
* Meg kell találni azt a pontot, ahonnan látom a hokagék arcát. Majd onnan addig kell mennem feléjük, amíg el ne mérem a kilencet. De mégis kilenc mit? Lépést vagy sírkövet? Kénytelen leszek tippelni. Csak abban nem vagyok biztos, hogy a harmadik versszak mire vonatkozik. Továbbra is a hokagék arcára vagy valami egészen másra.
Sajnálatos módon nem látok, bele a költő fejébe, így kénytelen vagyok a szerencsére bízni magam. És elindulok a hokagék arcmásai felé, és a kilencedik sírnál megállok. De még mielőtt nekikezdené átvizsgálnia sírt, megpróbálok rájönni mit is kell keresni és mire kellhet a szén és papír.
* Ha egytitkos ajtóról lenne szó, akkor kéne ide valami kar, vagy nyomógomb, ami kinyitja. De azt más temetőbe látogatók is könnyedén megtalálhatnák, véletlenül is. Inkább valami nem ide illőt, vagyis a sírkőhöz illőt kell keresni. Esetleg egy jelet.
Ekkor valami új dolog jutott eszembe, arról mire is kellhet a papír és szén.
* Ha a papírt egy nem sima felületre tesszük és átsatírozzuk akkor a papíron is kirajzolódik az a ami a felületen látható volt. Talán ez lesz az.
Így most már végre arról is volt sejtésem, hogy mit kell keresnem. Így elkezdem tüzetesen átvizsgálni a síremléket. Ha nem találok semmit vissza megyek a kiinduló ponthoz és újra elindulok a kőarcok irányába de akkor már a lépéseket fogom számolni. És azt a sírt fogom átvizsgálni, ami előttem lesz. Közben pedig a környezetemre is figyelni fogok, hátha tényleg figyel valaki.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 663

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Hidan on Csüt. Jún. 23 2016, 04:34

Atsushi a vers sorait követve hamar megtalálja a javasolt kiindulópontot, nevezetesen a temető szélén álló fűzfát. Szerencsére még a késő alkonyi félhomályban is tisztán ki tudja venni a Hokagék alulról kivilágított, hegyoldalba faragott arcát. Egyesen az irányukba indul, óvatosan kerülgetve és persze számolva is a Levél hőseinek síremlékeit. A kilencedikhez érve szinte letaglózza a döbbenet... Valósággal végigfut a hátán a hideg, ahogy olvassa a sírkövön található feliratot: Aokaze Daisuke.
Hát valóban a nagyapja műve lett volna az egész, vagy csupán a véletlen űz csúf tréfát vele? Nagyon is jól ismeri az öregember végső nyughelyét, azonban most mégis olyan részletek tűnnek fel neki az olajlámpás sápadt fényénél, amik azelőtt valahogy sosem tűntek jelentősnek. A név, születés és halál dátuma, valamint a kőbe vésett búcsúztatószöveg alatt egy ránézésre nonfiguratívnak tűnő, rendkívül halvány, alig tapintható dombormű látható, kicsit olyan, mint amikor felhólyagzik a frissen rakott tapéta. Ha bárki ránéz, könnyen betudja a sírkőfaragó ügyetlenségének, az idő vasfogának, vagy csak szimplán a szikla sajátosságának. Ezenkívül azonban, akárhogy keres, semmi szokatlan nem talál az ifjú genin. Se kapcsoló, se rejtett járat, így ha valamilyen titkot rejteget számára a szeretett vénember sírja, akkor az valószínűleg a mintázat fogja rejteni.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Szomb. Jún. 25 2016, 18:27

// Hidan //
 
Miután a temetőbe érek, egyből meg is lelem a versben említett fűzfát. De persze nem is mondható nehéznek a feladat hisz, elég jó a közvilágítás, ezért könnyű meglátni. Meg sem állok addig, amíg mellé nem érek. Ott aztán, bár fejemben megvan, hogy mit és hogyan kell csinálni, azért hogy megleljem remélhetőleg a rejtekhelyet. De nem akarok felesleges köröket futni, azért mert valamire rosszul emlékeztem és mindemelet le is van írva nálam a szöveg kétszer is. Így inkább leteszem az olajlámpást a földre, majd elővettem a zsebemből, a cetlit, amire átírtam a szöveget.
* Úgy tűnik jól emlékeztem. De nem baj! Inkább olvasok, minthogy a túlzott iparkodás miatt valakinek esetleg feleslegesen háborgassam a sírját.
Amint, megbizonyosodtam abban, hogy jól tudom, mit kell tennem visszateszem a cetlit a zsebembe, majd felveszem a lámpást. Ezután, a hokagék megvilágított kőarca felé fordulok. Minden konohai könnyedén tudja, hogy merre is van még akkor sem, ha nem lenne megvilágítva a hegyoldal. Miután szembeálltam az irányzékkal lassan el is indultam, odafigyelve arra merre is lépek. Közben pedig számolgatom magamban mennyi sír mellet is haladtam el. Ahogy a kilencedikhez érek, végre hasznát veszem a lámpásnak. Ide már nem jut el a közvilágítás fénye annyira, hogy jobban szemügyre vegyem. De persze nincs is ezzel semmi baj elvégre ki lenne az a hülye, aki sötétben járja a temetőt. Mármint rajtam kívül. Mivel a lámpásnak is van, két holtpontja amerre nem világít. Vagy legalább nem ad arra elég fényt. Így leguggolok, hogy megtudjam kié pontosan ez a sír. Ahogy a fény megvilágította a kőbe vésett nevet. Annyira letaglóz a személy kiléte, hogy egy pillanatra el is vesztettem az egyensúlyomat. Ahogy hátra kezdtem dőlni seggre is ültem meglepettségemtől. Sőt, majdnem el is kiáltottam magam. De nem lett volna jó, ha valaki véletlenül meghallja és ninjákat küld rám, jobb esetben. Mert a rosszabb annyit tesz, hogy az anbu látogat meg. Na, nekik aztán magyarázkodhatnék, hogy egy a nagyapám levele és egy könyv miatt vagyok itt. Így inkább csak halkan mondom ki azt, mit is gondolok.
- M-m-mi a franc?                     
* Most komolyan a nagyapám sírja, a következő nyom?! Talán csak egy véletlen az egész. Még, ha előre tudta is hogy hova temetik azt nem tudhatta biztosra, hogy elkezdem felkutatni a sárkányokat. Vagy azt, hogy meglelem a könyvet. Elvégre ha ismerte is a könyvtár portását nem tudhatja, hogy ő élte-e volna addig hogy átadja nekem. Vagy azt, hogy épp dolgozott volna-e amikor én a könyvtárban járok. Bár az most már mindegy, hogy az ő műve-e. Elvégre, ha a végére jutok a dolognak, talán kiderül véletlen vagy szándékos.
Ahogy rendbe raktam hirtelen jött gondolataimat. Elkezdem tüzetesebben átvizsgálni a sírkövet, amit már legalább százszor láttam. A lámpás fénye mellet átnézem a megvilágított részeket, majd át is tapogatom őket. Végül a nagyapám adatai és a búcsúszöveg alatt különös domborulatokat, találok a vizsgálódás közben. Elsőre csak, egy hibának vélem, és folytatom a keresgélést. De mivel semmi mást nem találok, ezért visszatérek oda, amit először hibának véltem. Először szemmel vizsgálom, majd az utolsó üres papirost ráhelyezem a kérdéses területre és a ceruzával átsatírozom. Majd amint végzek vele, meg is nézem, hogy pontosan mi is az a dombormű jelkép, írás, vagy egy térképszerűség.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 663

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Hidan on Szomb. Júl. 02 2016, 04:00

Alig ocsúdott még fel a fiú a felismerésből, miszerint a nagyapja sírjánál térdel, máris lázasan kutat újabb nyomok után, amik némiképp eloszlathatnák talán a megannyi kételyt, amik ezt az egész ügyet körüllengik. Ismét csak a poéma tanácsai alapján jár el, amikor papírt borít a látszólag egyenetlen sírkőre és ceruzával átsatírozza azt. Vállalkozását siker koronázza: már félúton látható, hogy az apró domborulatok és véletlennek tetsző karcolások, repedések a Shinobi Világ térképének elnagyolt tükörmását adják, amikor a grafit halk sercegéssel át-átfut felettük, valamint a margón egy feliratot: 私の孫へ.
A térképen egyébiránt semmi különös nem látható, néhol kissé pontatlan. Az egyetlen, ami mégiscsak érdekessé teszi, az messze a Szél Országa alatt, a nyílt tenger közepén elhelyezett X. Ha Atsushi megpróbálja felidézni az akadémiai földrajzórákat, eszébe juthat, hogy arrafelé nincsenek emberlakta települések, messze elkerüli minden kereskedelmi útvonal, csak egy-két trópusi sziget található arrafelé, azok is elvétve. Mégis... A nagyapja nem olyan ember volt, aki bármiféle babonának bedőlne, vagy hamis nyomokat hagyna hátra. Talán a Ao Guang szigete el tudta volna mind ezidáig kerülni a tengerjárók árgus tekintetét..?

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Vas. Júl. 03 2016, 22:21

// Hidan //
 
Nem esik nehezemre megtalálni a versben említett sírt. Hisz nincs, mindössze csak egy fűzfa van a temetőben. Így ahogy elértem a kiindulóponthoz a többi már gyerekjáték volt. Bár még könnyebb lett volna a dolgom, ha azt írják, keresd Aokaze Daisuke sírját. Bár ez csak nekem lett volna segítség. Más sárkányokat kutató bolond akár egy napot is eltölthetett volna a temetőben egyetlen nevet keresve. Persze nem tudhatták, hogy pont az unokája lesz az, aki először ezen vers miatt látogatja meg a sírt. Vagy mégis, legalábbis, ha a nagyapám egy furmányos kincskeresős játékáról van szó. Bárhogy is legyen, rendesen meglepődtem, mikor a lámpásom megvilágította a sírfeliratot. Még seggre is ültem, annyira váratlanul ért. Amint úgy ahogy megnyugodtam, föl is keltem a földről. Majd a sírt kezdtem vizsgálgatni, hátha találok valamit, amit eddig még nem vettem észre az évek során. Végül egy nem túl hosszú, de annál tüzetesebb kutatás közben egy furcsa domborulatot fedeztem fel. Mivel más kiinduló nyom nem volt, így arra kezdtem koncentrálni. Úgy is tettem, ahogy a vers írta és ráhelyeztem a felületre a papírt és egy ceruzával átsatíroztam. Ahogy oda-vissza halad a grafit, a papíron, felrajzolja rá az egyes repedéseket és kitüremkedéseket. A gyors lenyomatkészítés végeztével a papíron egy felületes világtérkép lesz látható. Nincs benne semmi különös azon kívül, hogy egy X van az óceán közepén a szél országa alatt. Valamint egy rövid kis szöveg: unokám. Mikor ezt elolvastam majdnem elejtettem a papírt.
* Óh, te rafinált vén kujon! Hát mégis te csináltad! Talán egy utolsó játékot akartál játszani velem? Ahol a díj egy szerződés a sárkányokkal, vagy talán egy teljesen más célt szolgált az, hogy így adtad tudtomra a létezésüket. Remélem, megtalálom a válaszokat, ha eljutok ennek a kalandnak a végére. De mára úgy tűnik, be kell fejeznem a kutatást. Mivel ez a tenger közepére küldene, ez ma már nem elérhető távolság számomra. És amúgy is az óceánban túl sok a feltérképezetlen sziget. És ez meg csak egy x a semmiben. Ez már csak azt adja meg merre is kell keresnem. Innentől már minden Fortuna asszony jóságán fog múlni, hogy mikor találom meg. Egy hónap, vagy egy év?
A sírkő lenyomat térképet betettem a könyvbe, majd haza indultam. Az esti órákban kihalt a falu, ellentétben a nappallal. De ez így is van rendjén. Mindössze pár hozzám hasonló ember járja még a falut. De valószínűleg már ők is hazafelé mennek. Egyedül egy négy fős ninja csapatról nem hiszem, hogy a hívogató ágyuk felé sietnek, mert teljes felszerelésben masíroznak a kapu felé. Ahogy haza érek, egy gyors zuhany után vacsora nélkül fekszek le. Másnap reggel elmegyek, hogy vegyek egy térképet és kérvényezzek egy engedélyt a hokagétól. Elvégre, ha engedély nélkül hagyom el a falut, akkor szökött ninjává fognak nyilvánítani. Amit nem igazán szeretnék.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 663

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Hidan on Szer. Júl. 13 2016, 06:48

A rejtvény megfejtése után akármilyen valószínűtlennek tetszik, nagyon is úgy tűnik, hogy a levél, a könyvben található vers és a sírkőn található szócska egy olyan kirakós részei voltak, amit a fiú szeretett nagyapja a síron túlról szánt utolsó ajándékának. Talán csak egy újabb tréfás kincskereső játék, olyan mint megannyi más, mint amiket akkor játszottak, amikor Atsushi még karon ülő gyermek volt. De az is lehet, hogy beteljesületlen álmot hagyott nehéz örökségül az ifjú shinobira. Akárhogy is, úgy tűnik hogy itt nem tudhat meg többet, egy temető pedig nem az a hely az ember - legalábbis az épeszűek - kellemes helynek tartana az éjszakázáshoz.
Bár a sárkányok létezése mindenki más véleménye szerint nem több mint humbug, az öregember úgy látszik őszintén hitt létezésükben, hacsak nem valami elvont allegóriát jelölnek ezek a mitikus lények, mint egy újabb rejtvény részeit. Akárhogy is, a Déli Tengert célnak jelölő térképen kívül nem túl sok nyoma van, így kénytelen lesz erre hagyatkozni. Persze előtte még hazatér aludni, elvégre egy shinobit olyan felelősségek kötnek, amik a hazájához kötik, hacsak másképp nem rendelkezik a Hokage.


//Megint csak nem tudtam sokat írni, átvezető posztnak szántam. Köv posztodban írd le az előkészületeket, valamint hogy hogyan utazol el ide: http://narutohun.niceboard.org/t169p75-partvidekek
A Hokagétól az engedélyt megkapod, a térképre meg vond le a pénzt, illetve az egyéb felszerelésre, amit indulás előtt szeretnél vásárolni. A fentebb linkelt helyszín nem kötelező jellegű, csak ötlet volt, mehetsz máshova is, ahova tetszik, igazából rajtad áll, hogyan szeretnéd megközelíteni a térképen található X-et. Ha írtál posztot, majd dobj egy pm-et kérlek, hogy hova tetted Smile //

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Shinobi Temető

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.