Határ- és partvidékek

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Matatabi on Szomb. Nov. 01 2014, 01:34

Itt voltak. Érezte őket. Először csak egyet… Bár aprók voltak, soha nem kerülte el a figyelmét, ha betörtek a területére, ahogy most sem. Ezek pedig, akik ez alkalommal jöttek, nem egyszerű átutazók voltak, közeledtek. Ismerte őket, az embereket. Korábban már volt kapcsolata velük. Jól tudta, hogy bár erőtlenek, kitartó, elszánt, olykor őrült a fajtájuk.
Hogy mennyire neszelte meg későn, vagy korán az itt létüket, nem számított. Emlékek törtek fel benne, a szeretet, az a csodálatos meleg, puha, otthonos érzés és ennek elvesztése felett érzett gyász emlékei, egy olyan időszakból, ami soha nem fog visszatérni. Ők ketten többé nem lesznek együtt. Ő, akivel átélhette az összetartozás rég vágyott érzését, kihunyt.
E gondolatok közepette, ahogy céltalan köröket rótt, fel-fellángolt testének tűzizzása. Megtorpant. Döntött.
Az emlékeket meghagyta a múltnak,s inkább a jelen nyomasztó érzéseivel törődik.
Hiába rejtőzött el, hogy nyugalmat leljen, távol a világ fősodrától, ezek eljöttek, felzavarták és utána szimatolnak. Tolvajként kúsznak egyre közelebb.
A lángnyelvek magasra csaptak, ahogy a harag fellobbant benne. Tisztában volt közeledésük jelentőségével. Rabszolgának akarták, mint már mások is korábban. Ellopni tőle a szabadságot, csak hogy elorozzák és használják az erejét, amivel nem képesek megbirkózni. Még akkor is, ha az emberek gyengék voltak, a harag hideg tüze benne izzott, arra sarkallva, hogy ha arcátlanul közelebb jönnek, hideg számítással torolja meg tettüket. Bevehette volna magát a járatok labirintusába, játszani velük, amíg elfáradnak, de tudta, hogy ezek nem fogják feladni, és már egész közel is érezte őket. Ezért úgy döntött, bevárja őket, hogy azok lássák, hogy őrült vállalkozásuk a pusztulásba vezet. Nem kellett soká várnia, hogy megmutassák magukat.
 
Ha Itanashi megnyitja a földet, de elég gyors ahhoz, hogy arrébb ugorjon, amint a mancsa talajt ér, villámgyorsan szembefordul vele, és szájából pusztító, rendkívül forró tűzlövedéket küld felé, s nyomban a tűz mögött, annak rejtekében, rohanvást meg is indul. Célja, hogy lesújtson az alattomos támadóra egy erőteljes mancscsapással, majd egy összeégett, megtört testet ott hagyva egy figyelmeztető pillantást vessen a többi arcátlanra, készen rá, hogy gyorsaságát kihasználva elkerülje a többi támadást.  Ha kell, a barlang falainak ugrik újra és újra, a nagyobb lendülethez, nem törődve azzal, hogy talán az egész beleremeg.
Ha eközben Karu sárkányfejű technikája támadná meg, a helyzettől függően igyekszik úgy kitérni előle, hogy a falat, vagy valamely ellenségét találja el. Ha erre nem lát esélyt, tűzörvényt teremt maga körül, hogy tompítson a hatásán, s ezt az örvényt egyben támadásra is felhasználja: tervei szerint az örvény tőle távolodva, tágulva söpör végig a barlangon.
Majd felmérve a helyzetet, ha ellenfelei még mindig állnak, úgy dönt, elhagyja ezt a helyet, alkalmasabb barlangrészt keresve, ha netán mégis a nyomában maradnának, miközben fárasztja és a barlangrendszer adottságait kihasználva lehetőleg szétválasztja üldözőit.
 
Amennyiben Itanashi sikerrel járna, s ő nem lenne elég gyors, hogy a megnyíló földről máshová ugorjon, felidézi magában választott otthona felépítését, s ha alatta vagy mellette, elérhető közelségben új járat nyílik, arrafelé próbál áttörni. Nem kételkedik abban, hogy utána fognak jönni, ő pedig izzó pokollal várja őket odalenn.
 
S ha nem nyílna mód arra, hogy odalentről más járat felé szökjön el, felszegi fejét, és a tüzet használva, forgó lángoszloppal igyekszik utat nyitni, megpróbálva elpárologtatni a vizet, vagy legalább annak jó részét. Ennek pozitív hatásaként a forró, feláramló és kicsapó gőzzel talán még távol is tarthatja az embereket a gödör peremétől, míg ki nem mászik, a lehető legsebesebben, karmait a földbe mélyesztve. Ha kinn van, gyorsan felmérve a helyzetet, a legsürgetőbb eseményre reagál, fürgén elvetődve a támadások irányából, illetve ha szükségesnek látja, ez esetben is létrehozza a tűzörvényt, hogy felégesse a barlangot és ellenfeleit, és ha az emberek valami módon túlélik, jobb csatatér felé indul.
avatar
Matatabi
NJK

Tartózkodási hely : Lepecsételve Kenshiro Karuba


Adatlap
Szint: S
Rang: Nibi
Chakraszint: Ismeretlen

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Deidara on Hétf. Nov. 03 2014, 10:38

Hőseink jó néhány dologgal nem számoltak. Egyrészt viszonylag gyengén láttak a barlangok mélyén, elsősorban a Nibi tüzére, és saját chakraérzékelési képességeikre hagyatkozhattak csupán, ez pedig valamennyire nehezítette dolgukat. És noha víztechnikák bevetése elsőre jó ötletnek tűnt, hamar ráeszméltek ennek hátrányaira is. A barlangi tavak közel sem a tiszta, felszíni vizek összetevőiből álltak, jó részük zöldes füsttel díjazta, amikor a hármas jutsuival érintkezett. Még szerencse, hogy szerezték néhány maszkot korábban. A Nibi tüze forró gázokká alakította, amivel találkozott, melyek tovább rontották a látási viszonyokat, és veszélyeztették testi épségüket.
Ezen kívül még a barlangfalak stabilitását is kissé elszámolhatták, az ugyanis nem díjazta sem a föld mozgatását, sem a hirtelen víz-, és tűzáramlásokat. Az egész rendszer ingataggá vált már az első technika alkalmazásakor, földdarabok potyogtak, víz folyt a frissen keletkezett lyukakba. Egyes fröccsenések erősen savasnak tűntek, nem lett volna előnyös, ha őrájuk is jut belőle. Miruibank és Karunak épp elég feladatot jelentett megmaradni a lábukon, miközben jutsuikat aktiválták, próbálva nem gondolni arra, mi történne, ha éppen az ő fejükre pottyanna egy szikladarab. Ironikus lenne, annyi bizonyos. Tömeggyilkos shinobik, kiknek fejére esett kő okozta halálát.
Itanashi minden erejét beleadva igyekezte csapdába juttatni a démont, ám annak mozgása a macskák ügyességével ért fel, nem is beszélve méreteiről. Noha eleinte még sikerült verembe juttatni, a hulló sziklák, belső barlangok és a lény karmai néhány fürge szökkenéssel kijuttatták a csapdából. Ideje azonban már nem volt felkészülni a vízsárkány ellen, így az elérte testét. A csapat bevitte első valamennyire sikeresnek mondható támadását. A macskadémon rögvest mozgásba is lendült, és egy oldalsó, szélesebb járat felé indult meg, ezáltal egy irányba utasítva ellenfeleit korábbi formációjuk helyett, ugyanakkor rövid időre könnyű célponttá téve testét. Talán menekül, vagy csapdába akarja csalni őket?

//Chakraállapot (%): Mirubi 98 - Karu 95 - Itanashi 92 - Nibi 99
//Fizikai állapot (%): Mirubi 99 - Karu 99 - Itanashi 99 - Nibi 91
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Hétf. Nov. 03 2014, 22:41

A támadások nem éppen úgy sültek el ahogy gondoltuk ezért a második technikámat már létre sem hoztam. Az első technikám viszont megtette a hatását mert a vízsárkány sikeresen eltalálta a Nibiit. És valóban Mirubinak igaza volt a víz valóban úgy tűnt, hogy sebzi a démont. Hát persze én is gondolhattam volna erre, hatás - ellenhatás. A Nibii ügyessége viszont még engem is megdöbbentett. Az Itanashi által létrehozott veremből pár lendületes elrugaszkodással kiugrott és bár ezzel az egész hegyet alapjaiban rengette meg, sikeresen kijutott az első csapdánkból ezzel derékben kettévágta a további terveinket. Gondolhattam volna, hogy egy ilyen lényt nem lesz egyszerű elkapni. Túl gyorsan akartam végezni és ennek meglett az eredménye. Egyből azzal a támadással kezdtünk amivel be akartam fejezni a szörny elleni harcot. Egy jó harcos viszont azért jó harcos mert tanul a hibáiból elemzi az ellenfelet és megtalálva annak a gyenge pontját lesújt. Ln pedig jó harcosnak számítottam legalábbis az eddigi mentoraim mindig azt mondták nekem így én is úgy tettem ahogy a logika diktálta. Egy pillanat alatt átgondoltam az egész helyzetet. Ez a lény mondhatni chakrából épül fel, annak ellenére, hogy van fizikai teste a chakrája sokkal több mint, hogy azzal versenyre tudjunk kelni. Azzal viszont, hogy a Nibiinek folyamatosan ki kell térnie a támadásunk elől fizikailag fárasztjuk és ha fizikailag lefárasztottuk akkor miénk a győzelem. 
Abban a pillanatban amint a Nibii teste láthatóvá válik elérkezettnek látom a pillanatot, hogy fegyvertáram egyik legveszélyesebb és legpusztítóbb technikája. Kézjeleket formálok a lehető leggyorsabban és abban a pár másodpercben amíg a Nibii teste sebezhető ellövöm a technikámat. 
- Figyelj Mirubi most jövünk MI! Suiton Zessenzan!
A vízelemű chakrasugárral megpróbálom a démon teljes oldalát végig sebezni, természetesen ezt még állás közben, remélhetőleg ezzel komoly fizikai sérüléseket okozok neki. (A technika nagyjából így néz ki óriás állatokon ehhez képest lehet viszonyítani, hogy a Nibiinek milyen sebzést okoz. Link 17:38. A vízchakra sugár amit Fukasaku lő és szétvágja vele a ninjuut) 


Ezek után amennyiben a Nibii sérül, de mégis tovább halad követem és amennyiben a barlang beomlás közeli állapotba kerül abban az esetben aktiválom a Shinranbanshou Duka no Jutsut amivel felveszi egy szikla állagát amíg a rengések el nem múlnak. Természetesen ha nincs szükség akkor nem használom. Miközben követem a Nibit megpróbálom elterelni a figyelmét Itanashiról, hogy társam létre tudja hozni a következő föld technikáját ezt pedig úgy teszem, hogy aktiválom a Bakemono Fuin no Jutsu // Szörny pecsételő technikat aminek segítségével a két karomból két-két chakra lánc indul el és a Nibii két melső lábára tekeredve kirántják azt a szörny alól ezzel egyszer s mind elgáncsolva a bestiát. Így próbálom megakadályozni, hogy a bijuu elmeneküljön és közben figyelek, hogy ha megtámad akkor használom a vándor technikát és a környező sziklafalakba bújok!


A hozzászólást Kenshiro Karu összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 04 2014, 15:53-kor.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Itanashi on Hétf. Nov. 03 2014, 23:54

A barlang megremegett, mikor a hatalmas testű szörny eltűnt a föld színéről, zuhanni kezdett a lába alatt létrejött árok belsejébe. Az alagút megremegett, kövek estek a földre, mely könnyedén agyonüthetett egy embert is.
hallotta, ahogy a démon küzd, karmaival feltépve a földet kapaszkodott meg a függőleges felületbe.
- Átkozott – szitkozódott a pap, miközben a sziklából kilógva látta, a Nibii képes volt megmaradni és hamar kijutni a gödörből. Azonban nem volt már ideje Karu technikája ellen, így egy erősebb víztechnika segítségével képes volt eltalálni a Nibiit. A démon hamar elemezte a helyzetét, az omladozó sziklák, a víz okozta sérülés, ha egyáltalán sérült, mind arra kényszerítette, amit a pap el akart kerülni.
A démon helyszínt változtatott, gyorsan indult meg egy nagyobb alagút felé. Karu még egyszer támadást indított a Nibii felé.
Amennyiben eltalálja az élőlényt, abban az esetben Itanashi azonnal a föld alá kerül ismét, s ott beelőzve a szörnyet hoz létre újabb oszlopokat, melyek közel sem oly hatalmasak, mint az imént használt gödörnél, csupán számuk több. Itanashi megpróbálja elzárni a Nibiit, mégpedig úgy, hogy a földből átlósan indít a Nibii felé oszlopokat, amint megakasztja, a háta mögül is megalkotja ezzel háromszög alakban,  „sátorba” zárhatja a Nibiit. Talán Karunak is sikerül elfognia a Nibiit a láncaival. Azonban Itanashi nem jön elé z alagút falából. El akarja kapni a szörnyet, ketrecbe zárni, és megtörni.
Ha sikerül elfognia, az előző körben fel nem használt tekercs is előkerülne, hogy elárassza az alagút talaját, ezzel állandó vízben tartva a démont.
Ha Karu elvéti a lövést, ezáltal a Nibii nem áll meg, s nem kerül alkalom az oszlopokra, a pap csupán követi a démont. Kíváncsivá tette őt a szörnyeteg. Hatalmas erő. S ők épp elfogják. Követi hát a pap a szörnyet, várva, vajon meddig halad, hol áll meg. Talán ha szétválnak, a pap egymaga nem kelthet feltűnést a földben, így képes pontosabban kielemezni a megsebzett Macskadémont.
Amennyiben Karu csapása és az oszlopbörtön is betalál, abban az esetben valószínűleg Karu képes lesz lefogni a láncaival a démon, Itanashi újabb oszlopokat emel, melyek vastagabban az előzőknél, megpróbálja a fejét is a lehető legjobban leszorítani, hogy ne legyen képes a tűz technikákat a csapatra irányítani. Szépen lassan próbálja egyre jobban megfosztani a démont a mozgástól, a lehető legjobban akarja lezárni, hogy két társának víz elemével együtt képesek legyenek a lehető legtöbb ideig fárasztani a szörnyet. Tudta jól, mire vállalkozott, tudta jól, hogy erejük nem mérhető össze, ők mégis ezt az utat választották. Elszántan veti be a címnélküli Dotonmester kedvenc technikáinak egyikét, a Chidokakut,hogy a kiemelt oszlopokkal lefoghassa a Nibiit.
A pap figyel a mennyezetre is, semmiképp sem akarja rongálni az alagút tetejét, szükség esetén tartóoszlopokat is emel. Azonban ez a terem stabilnak tűnt, ha a Nibii rohanására nem remeg meg és szakad a fejükre, akkor az oszlopokat is ki kell bírnia, elméletben.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Nov. 04 2014, 22:02

~ *Ostobák! Őrültek! Ha így folytatják, akkor az egész barlang a fejünkre szakad! Ettől tartottam mindvégig! *Hallgass már te vészmadár! Oda figyelj, hogy ne vágjon agyon egy szikla! Nem akarok egy ilyen baromság miatt elpatkolni! ~
Mirubi fogait összeszorította. Nem félt, csupán izgult, vagy éppen tartott attól, hogy miként fog végződni ez az ütközet. Társai vakmerőn és talán ostobán ostromolják azt a lényt, ahelyett, hogy finoman szurkálnák és kielemeznék őt, majd felállítanának egy elméletet a Nibi sebezhetőségével kapcsolatban. Természetesen mindannyian tudják, hogy a Nibi testét lángok borítják. Nagyrészt, ezek a lángok borítják be a barlang jó nagy részét a kékes fénnyel, ezzel pedig elárulják a Nibi helyzetét. Ám ha azok a lángok kialudnak, akkor a csapat nem fog látni a sötétben. Ha pedig ekkor érkezik a Nibi szemével jól látható helyükre egy koncentráltabb támadás, akkor mindhárman elbuknak. Továbbá ott van a barlang instabilitása is. Ahogy Mirubi látja, a Nibi kellő erőt képvisel, elvégre is egy Bijuu lenen vagy mi... A csapat nem érhet fel vele chakrával, ám a Nibi alkatából adódik, hogy fizikálisan nem túlzottan erős. Természetesen a macskák mozgékonyak és fürgék, de könnyen sérülnek és hosszútávon kifáradnak. Ezt Mirubi jól tudja, ugyanis világ életében szerette az állatokat, legkülönösebben a macskákat. Társa Ifu, jelenleg valahol szabadon kóborol a Füst Országában, de valahogy mindig megtalálja Mirubit ha szükség van rá. Ám ez nem az a harc és nem az a hely... Mirubi ha fentről veszélyt érzékel amit természetesen a Katon technikák okoztak, valamint a Bijuu ereje, akkor megpróbál minél fürgébben kitérni az omladozó sziklák elől. Nem okozhat gondot a számára, ám ugyanakkor a társai további meggondolatlanságai talán igen! Itanashi technikája félig sikerrel járt, ám a Nibi-t nem lehet ennyivel elkapni. De legalább ezzel a támadással és a Nibi reakciójával rá jöttek néhány dologra. Első és legfontosabb, hogy a barlangi víz voltaképpen erősen savas hatású. Nem lehet tudni, hogy miért, valószínűleg valamilyen kémiai úton alakult így a talajvíz, így nem lenne jó, ha hármójuk közül valamelyik is érintkezne vele. A Nibi futásnak indult, hagyva némi támadási felületet a három támadójának. Karu újabb technikát vet be, ami szemlátomást egy Suiton ninjutsu, ami elég nagy nyomásúnak tűnik. Újabb baj!
~ *Áhhh! Ezzel keresztül vágja a barlangot. Láthatóan egy erős vízsugár... Hatalmas koncentrációt igényel! *Ne ezzel törődj! Tedd a dolgod!! ~
Bizony, ez a technika igencsak veszélyes és elképzelhető, hogy ha a Nibit el is találja, akkor is visszafordíthatatlan károkat okozhat a barlangban! Aztán a csapat azt sem tudja, hogy a Nibi miféle lény? Egyáltalán lehetséges őt fizikálisan megsebezni? Vagy van bármi értelme? Ha a csapat tudná Rikudou Sennin és a Bijuuk történetét, akkor azzal is tisztában lennének, hogy hiába sebzik meg őket, később újra regenerálódnak. A Bijuuk elpusztíthatatlanok, hiszen amint megölnek egyet, később az újra megjelenik fizikai valójában... De a csapat ezt nem tudja, habár ha ezzel a technikával sikerül levágni a Nibi lábát, akkor az biztos, hogy nem növeszti újra pár órán, de még pár napon belül sem. Ugyanakkor jobb vigyázni, ugyanis ahogy már mondtam, nem tudhatják, hogy ez a lény mire képes...


Ha a Nibi-t megakasztják

Itanashi és Karu sikeresen megakasztották a menekülő Bijuut, ám a folytonos földmozgatás igencsak megnehezíti a helyzetüket, azonban Itanashi jól használta a föld technikáit, amivel megtámaszthatja a barlangot. Mirubi viszont, nem mozdul. Folyamatosan koncentrálja a chakráját, hogy (a következő körben végrehajthassa a technikáját) végre elérje azt a kívánt hatást, amivel a chakrája stimulálja majd társai szervezetét. Ám nem kockáztat! Egy pillanatig felhagy a technika előkészületével, majd megformálja a Kígyó kézpecsétet, hogy létrehozza a Hari Ninpo: Hari Jizou // Ninja Haj művészet: Tüskés Védelmező nevezetű technikáját, aminek a lényege, hogy a chakrájával voltaképpen megnöveszti a haját és a kívánt alakra és keménységre formálja azt. Mirubi most egy kupola alakú burkot vont maga köré, majd haját megkeményítette, hogy a kövek leguruljanak és lepattanjanak róla. Természetesen ezután folytatja a koncentrációt, majd figyeli az eseményeket. Amint esélyt lát arra, hogy a Nibi szabadulna, azonnal szól Karunak, hogy jöjjön ide, majd végrehajtja rajta a technikát úgy, hogy kezét ráhelyezi Karu hátára, majd a chakrát szélsebesen átáramoltatja belé. Természetesen Karu tudhatja, hogy mivel jár ez a technika, így ha engedni Mirubinak a chakra átadást, akkor másodpercek alatt átáramoltathatja belé a chakra töltetet, ami szétárad a chakrarendszerében és elkezdi stimulálni Karu sejtjeit, mire sokkal nagyobb lesz a teljesítő képessége és a chakratermelése is iszonyatos módon felgyorsul, így voltaképpen kétszer olyan jól és kétszer annyi chakrabefektetéssel tudja használni a technikáit úgy, hogy a chakrakapacitása állandó marad. Ám ez a töltet nem a legjobb, így ez csak 5 percig tarthat ki maximum. Amint esélye lesz Mirubinak, Itanashin is végrehajtja a technikát, de most Ő a Nibi elfogásával és féken tartásával foglalkozik.

Ha a Nibit nem akasztják meg

A Nibi szélsebesen kereket oldott és egy szélesebb járat felé vette az irányt. A szélesedő járat csak egyet jelenthet: Egy nagyobb termet, ahová éppen készül. Persze ez csak akkor jelenti azt, ha az a járat fokozatosan szélesedik. Ha rögtön és semmilyen átmenet nélkül történik ez, akkor ez az elmélet nem áll fent. Ám azt, hogy igaza volt-e azt nem tudja a fiú bebizonyítani, vagy is nem Ő maga. Feltehetően Karu és Itanashi elkezdi üldözni a Bijuut, Mirubi pedig leghátul ugyanúgy mozdulatlan marad. Nem elég képzett még és  nem használta elégszer ezt a technikát ahhoz, hogy mozgás közben is használni tudja. Kell a teljes koncentráció. Tehát Itanashi és Karu elindult üldözni a Nibit. Mirubi természetesen nem hagyta őket magukra, ugyanis hárman vannak és akármennyire is nem bizonyul egy nagy támadónak a fiú, szükségük lesz rá, ha el akarják kapni a Bijuut. Éppen ezért (Ugyanúgy ahogy az előzőnél) abbahagyja egy pillanatra a koncentrációt és mert a barlang stabilitása a három őrült fokozatos távolodásával helyreáll, megformálja a Kage Bunshin különleges kereszt kézjelét, majd létrehoz egy Árnyékklónt. Chakráját kiterjesztette, majd szétválasztotta. A Kage Bunshin természetesen a használó teljes chakrájána a felé tartalmazza, így 50-50%-ra oszlik el a chakra, ami a klón megszűnésével visszaáramlik majd Mirubiba minden féle információval együtt. A szétválasztás nem okozott gondot neki. Megalkotta egy pillanat alatt a "vázat" majd a chakrát belepumpálta és kész is. Természetesen ez nem ilyen egyszerű, de most nem lényeg a Jutsuk szakszerű leírása, sokkal inkább a hatás. Tehát, létrehozta a klónt, aki tudta, hogy mi a dolga: Elindult Karu és Itanashi után, követve a fényeket, a pusztítást és hangokat, ha esetleg a járat szerteágazna. A klón rendkívül óvatos lesz, hiszen nem lenne jó, ha eltüntetnék egy-egy csapással, így nagyon hátul marad és ahogy a körülmények engedik, csak megfigyeli az eseményeket. Eközben persze Mirubi a már megnyugodott járatban áll. A felhalmozott chakra természetesen még mindig meg van és nem oszlik szét, ahogy az átalakított chakra sem alakul vissza, de most Mirubinak más dolga van. Odasétál az egyik tócsához, majd érzéketlen, törött kisujját egy picit belemártja, majd közelebbről is megnézi. Szemmel láthatóan roncsolja a bőrt... Savas állagú, így nem lenne jó, ha a csapatra zúdulna. Elgondolkozik néhány dolgon, amiket majd később említek meg, majd leül és övtáskájából egy-egy fiolát vesz elő. Az egyikbe saját készítésű érzelemfokozója volt ami már üres, a másikban pedig még nem tárolt semmit. Kinyitotta a kis fiolákat, majd maga elé tette őket és koncentrálni kezdett. Az a terve, hogy rászánva egy kis időt a technikájára, elkészíti a hatásos chakramasszát, amely még hatalmasabb erőt ad két társának...

// Ugyan nem jegyeztem meg, hogy Mirubi ezeket is hozta magával, így ha ez a variáció valósul meg és a fiolák nem lehetnek nála, akkor letép egy-egy tíz centis anyagdarabot és abba itatja majd a zselés folyadékot. A Kage Bunshint pedig ha a mesélő beleegyezik akkor irányítanám mint Mirubi2, elvégre egy tökéletes másolat, viszont nekem úgy is jó, ha a mesélő irányítja. Kevesebbet kell írni Xp //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Matatabi on Vas. Nov. 09 2014, 21:51

OSTOBÁK! Matatabi testét alkotó tűz haragosan izzott fel, ahogy a vízsárkány elérte. Már korábban eldöntötte, hogy tesz róla, hogy ezek itt megbánják, hogy ellene jönnek, így mozgásba is lendült, kihasználva hihetetlen sebességét, miközben fülét hátrahajtva hallgatózik az emberek után, hogy ha kell, elkerülje az újabb csapást.
Ismerte a barlangokat, így terve szerint még veszedelmesebb helyre is elcsalhatja az embereket, jól tudva, rohantában is nehezen közelíthetik meg, hiszen a kéklő lángok hátra csapnak, s hogy még kellemetlenebb legyen a járatban követni őt, úgy dönt, hagyja, hogy testéből kicsapva az elemi tűz egy része támadásként fusson vissza a folyosón: szökken egyet, s tűzgyűrűt hoz létre maga körül, mely elindulva vissza, fallá záródva sodródik, elrejtve mozgását előlük, így a következő járatnál már könnyedén szökellhet fel a falon, hogy a árat szája felett, a magasból támadja meg azokat, akik utána jönnek. 
S ha nem indulnak nyomban utána, az eredeti barlangban így is valószínűleg elér egy vagy több víznek tűnő anyag medencéjéhez, és felforralva őket, okozhat szörnyű sérüléseket.
Ha akadályt talál maga előtt, nem torpan meg, csupán futtában mancsával küld csapást felé (Nekotsume), hogy összezúzza a karom formálta chakrával. 
S ha a nyomában megjelenik az első támadó, nem is késlekedik tovább, először egy tűzgolyóval küld neki csókos üdvözletet, majd karmaival tép ki a falból sziklagörgetegeket, hogy nekivágja a szerencsétlennek, miközben folyamatosan mozgásban marad, s ha úgy ítéli, instabil alatta a fal, ő is a szerencsétlennek ugrik, hogy összezúzza. 

Ha megakasztanák idő közben, a támadáshoz mérten reagál hogy kiszabaduljon, ha nem lát esélyt arra, hogy eredeti tervét megvalósítsa, nyers, erőteljes támadásokkal fordul az emberek ellen, a tüzet használva, illetve ha szükségesnek látja, akár egyedi technikáival is, elsődlegesen a Nibi endan, Shougenkiha technikáival , illetve a kifelé bővülő tűzgyűrűvel. 

//szerk: színezés//
avatar
Matatabi
NJK

Tartózkodási hely : Lepecsételve Kenshiro Karuba


Adatlap
Szint: S
Rang: Nibi
Chakraszint: Ismeretlen

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Deidara on Kedd Nov. 11 2014, 09:52

A csapat nem készült B tervvel, mi több, alig kommunikáltak egymással bármit is a dugába dőlt próbálkozás után. Ennek lehetett oka az összeszokottság, az az állapot, amikor a tagok minden helyzetben tudják, mit gondolnak társaik, de lehetett a káosz is, a nemtörődömség, a sebezhetetlenségbe vetett hit, egoizmus, düh és még sok más.
Karu fürge volt, víztechnikája rövid időre oldalba kapta a menekülő Nibit annak bal hátsója környékén. A démon hangjából jól hallhatták, hogy ez a támadás bizony fájt neki, ami logikus is, elvégre a koncentráltabb vízsugár ellen semmi védelmet nem nyújt külső, tüzes rétege. A lény igen dühössé vált, de nem fordult vissza, csak nagyobb sebességgel menekült tovább. Vagy igyekezett valahova? Karu a Szörny pecsételő technikáját igyekezte bevetni, de erősen túlkalkulálta lehetőségeit. A vízsugár után már rég nem maradt elég ideje ahhoz, hogy így el tudná érni a Nibit. Ráadásul elég kérdéses volt, mennyit is érne az ő chakramennyisége a démoné ellen. A lábak célzása nem lett volna rossz, ám az efféle jutsukat nem egy barlangjáratokban futkározó lény ellen fejlesztették ki.
Itanashinak másfajta elképzelése volt a szörny elfogását illetően, azt azonban egyelőre nem alkalmazta. Csupán követni kezdte a démont, szembetalálkozva így némi feléje küldött lángokkal, melyeket ki tudott kerülni, de figyelmeztették rá, hogy nem túl jó ötlet, ha nyíltan mennek a démon után. A lángok elhaltak a kanyargó járat falain, megolvasztva némi sziklát, de nem okozva komoly kellemetlenséget.
A tűz közelében Mirubi gondolkodott leginkább hideg fejjel. Létrehozta árnyékklónját, és a Nibi után küldte. Kérdéses, hogy chakramennyiségének felét hogyan viszonyíthatná a démonéhoz, vitathatatlan viszont, hogy így hasznos információkat szerezhet, tisztes távolságból, és társait is segítheti, ha úgy dönt. Eredeti verziója az egyre sötétedő barlangban maradva vette elő fioláit, mintát gyűjtve a különleges savból.
Eközben a Nibi elérte célállomását, a barlangot, amit keresett, majd felkészült, hisz közel biztosra vette: ezek az apróságok nem adják fel ily könnyen.


//Mirubi irányíthatja a klónt. Ismét a Nibi írjon utoljára.
//Chakraállapot (%): Mirubi 47-47 - Karu 80 - Itanashi 92 - Nibi 98
//Fizikai állapot (%): Mirubi 99 - Karu 99 - Itanashi 99 - Nibi 79, fáradtsága: 90
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Itanashi on Kedd Nov. 11 2014, 17:05

A Nibiit eltalálta a sugár, melyszíntiszta chakraból állt. Azonban a démon nem torpant meg. Menekült, szaladt. Talán céltudatosan. Ismeri a barlangot, mióta rejtőzködhet az emberek elől? Azonban nem tájékozódhatott pontosabban, s nem haladhatott a szűk járatokban, mint ahogy azt a pap tette, miközben a barlang falában üldözőbe vette a Démont.
~Ez mi? Az egyik chakra mennyisége a felére csökkent – ekkor azonban újabb rezgésen érzékelt egy pontosan akkora mennyiségű chakrat. Talán valaki klónt hozott volna létre s megfelezte volna chakrakészletének felét?
~Mirubi?! Karu biztos, hogy nem osztaná meg erejét, mikor ilyen fontos a feladat. Majd később számolok vele is ezért.
A pap nem tudott tovább foglalkozni a ténnyel, mely szerint Mirubi ereje megfeleződött.
Amennyiben a Nibii eléri a kívánt üreget, Itanashi a földben maradva vizsgálja a mélyedés állapotát és járatait. Idő közben várja, hogy társai is megérkezzenek. A mélyedésnek stablnak kell lennie, nem véletlenül hozta ide őket a Nibii. hazai pályán akar harcolni, így a falaknak elég erőseknek kell lennie ahhoz, hogy kibírja a Pap erejét.
- Most én következem, démon! – mondja a pap a mennyezetről lógva, majd kézpecséteket formál.
Ha a mélyedés nem rendelkezik sok kijárattal, s Karuék már elérték a bejáratát, Itanashi, ismét felhasználva a Chidokaku-t elzárja az összes kijáratot azáltal, hogy a talajt megemeli, ezzel eltömíti a járatokat. Egyetlen egy kijárat marad szabadon, az, amelyen Karu és Mirubi képes átjönni. Amint két társa beért, eltorlaszolja úgy az alagutat, hogy egy ember még átférhessen rajta, a macskának azonban esélye se legyen.
- Mikor a menekülésnek vége, megkezdődik az igazi vadászat.
Miközben az alagutak kijáratai megtelnek a földdel, igaz, ez is csupán pillanatok kérdése, a pap már újabb kézpecséteket formál idő közben.
- Kuchiyose no jutsu – Nyomja tenyerét a mennyezetre, a Nibii felett. Két tenyerét összecsapja, majd hatalmas füst lepi el a mélyedés tetejét. Itanashi nem aprózza ela  dolgokat, mindezidáig figyelte csupán a nibiit, rájött, a saját, pusztakezes stílusa mit sem ér ellene, ezért nagyobb erőbedobást szükségeltet a küldetés.
- Itaro, menj! – parancsol a hatalmas kígyónak. A kígyó a semmiből tűnt elő, hatalmas, lila teste a Nibii felé zuhan. Itanashi tudatosan idézte meg a kígyót, így feladattal is ellátta már.
Itaro, az óriáskígyó rendelkezik a Pap védelméhez hasonló technikához, ennek neve Iwa no Yoroi. A technika segítségével az elemi chakraval bevonja a kígyó a külső bőrrétegét, ezáltal kőkeménységűvé változtatja külsejét, s mégsem veszíti el sebességét. A földpáncéllal  ellátott kígyó remélhetőleg egyenesen a Macskadémonra zuhan, ezzel is sebesítve őt. Ha nem, akkor is kihasználva a kígyók képességeit, tekeregve, kúszva támad hatalmas fogaival a macskára.
Ha Itaro képes megharapni a Nibiit, akkor azonnal alkalmazza a Lefejező technikát, és a Nibii testének nagy részét a földbe zárja. Ha nem sikerül, akkor is kellően megsebezheti a démont, lefáraszthatja, ameddig csak tudja. Az 50 méter hosszú kígyó, felvértezve a földdel kellően lefoglalhatja a macska figyelmét, főleg úgy, hogy a kijáratokat elzárták. ha a Nibii új utat akar magának kreálni, számolnia kell a barlang megsemmisülésével.
Ha a kígyó védelme nem áll ellen a tűznek, akkor a pap zsebébe nyúl, majd egy kis fekete tablettát vesz elő egy zsebéből, amelyben található még néhány bogyó. Miután bevette a tablettát, a chakraszintje hihetetlenül nagyra ugrik*, majd azonnal segít az idézett lénynek. A talajból földdarabok szakadnak ki, melyek azonnal a kígyó teste körül kezdenek forogni, és beépíteni azt. A technika az Iwan Yomi nevet viseli, mely kellő védelmet nyújt immáron a lángok ellen.
A kígyó és a macska harcát a pap mindvégig a falból követi figyelemmel, nem kockáztatva, hogy kettejük közé kerüljön.
Amennyiben a kígyó kellően fárasztja a démont, a pap elindítja a második hullámot. Dereka lóg csupán még most is ki a mennyezetből, újabb pecsétekre készül.
A talajból emberméretű sziklák emelkednek ki (30-40 db), s akár a csúzli löveg, oly sebesen kezdik ostromolni a Nibii testét. A Tobi Tsubute // Repülő sziklák technika azonban nem egy újabb főtámadásként alkalmazza a fiú, csupán megpróbálja egy helyben tartani a szörnyet, eközben várja, hogy Karu belekezdhessen az újabb Suiton technikába.
- Lassan elfogunk, Nibii, s ezzel kezdetét veheti az új világ eljövetele. Az új rend, ami mindenek felett fog állni, hamarosan… megnyitja kapuit.
 
//Off: Megjegyezném, hogy Itanashi csupán idézi a kígyót, a többi technika a kígyó saját tudástárában is megtalálható, így az saját chakrakészletét sújtja.
*=A tabletták hasonló mércével rendelkeznek, mint amelyet Rikudou sennin szintezett még a fronton, ahol chakrakészletem 65 %-osról 160%-ra ugrott. Itt olvasható. A tablettát csak akkor alkalmazza, hogyha a kígyó képtelen megóvni saját testét.//

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Nov. 11 2014, 18:11

A démon bár megérezte támadásom erejét és látszott rajta, hogy ez fájt neki ettől függetlenül tovább folytatta a menekülést. Bár már az előbb is átsiklott az agyamon egy gondolat, hogy ez talán csapda és azt akarja, hogy kövessük, de nekünk nem volt más választásunk. Láttam, hogy Mirubi megalkot egy számomra ismeretlen kézpecsétet majd a semmiből megjelenik egy másik Mirubi. Mi lehet ez vajon egy klón technika? De mit akarhat itt kezdeni egy bunshinnal? Nem volt sok időm ezzel foglalkozni, mert ahogy a Nibi távolodott csak annyit láttam, hogy Itanashi szinte azonnal alámerül a földben és megint mintha csak egy medencében úszna. Bámulatosak ezek a képességei, hogy miként megtanulta az uralma alá hajtani a földet. Örülök ismét csak, hogy nem az ellenségeim között jegyzem a papot hanem a csapatban. Mirubi lojalitásáról viszont annál kevésbé vagyok meggyőzve. Viszont nekem sem maradt vesztegetni való időm. Muszáj lesz a szörny után menni különben elveszítjük és azt hiszem még egy ilyen esélyünk nem lesz mint most. Gyorsan végig gondolom, hogy mi lehetne a leghatékonyabb fegyver a második menetben a Nibi ellen. először is eddig az ő testét használtuk lámpaként és mivel nem látok a sötétben ezért szereznem kell valakit aki mutatja nekem az utat az ilyen esetekben amikor Itanashi így eltűnik a szem elől és kezelésbe veszi a Bijuut remélhetőleg. Így hát nincs más választásom muszáj lesz ismét segítségül hívnom a teknősöket. 
Kuchiyose no jutsu: Okami!
Ezt az idézést úgy tartják számon, hogy csak a kivételes kenshirok tudták végrehajtani és a történelem folyamán csak pár embernek sikerült megidézni a teknősök királynőjét. Kazuyától hallottam már erről a teknősről. Az egyik legöregebb a fajtájból és nagy tiszteletnek örvend. Jártas a suiton technikákban és szenzor képességei vannak... Ezeket a teknősöktől tudom. 
Hatalmas füstfelhő keletkezik az idézés nyomán majd amikor már eloszlik én nem látok semmit csak egy pillanatra féltérdre ereszkedek. 
- Okami sama! A nevem Kenshiro Karu és szeretném a segítségedet kérni. Lényegében egy démonnal harcolok és sajnos nem tudom meghatározni a helyét így a sötétben, ezért szeretnélek megkérni, hogy segíts nekem ez ellen a démon ellen és amellett, hogy mutatod az utat segíts nekem a harcban. A Kenshiro Klán vezéreként megtisztelnél Okami sama a teknősök királynője, ha az oldalamon tudhatnálak a csatában...
Okami még nem tudhatja, hogy Karu lemondott a vezetői szerepről ezért bele fog menni a játékba a teknősök és a klán közti szerződés miatt. 
Így elindulok újdonsült partneremmel abba az irányba amerre a Nibi menekült. Okami lesz a szemem és a fülem amíg el nem érjük a Nibit. Feltehetőleg mire ideérünk Itanashi már elzárta a bejáratokat és harcol a Nibivel. Végig kísérve a hatalmas páncélozott kígyó harcát látom, hogy segítenünk kell neki. Így már látom Okamit akin valóban látszanak az öregség jelei, de ha igaz a szóbeszéd akkor klánjának egyik legfélelmetesebb harcosa. 
- Okami sama kérlek segíts nekem. Ha jól tudom jártas vagy a  víz technikákban. A lényeg az lenne, hogy el kell árasztani a termet és így a vizes felületen már sokkal könnyebben harcolhatunk a Nibivel. Az elárasztást én vállalom, viszont kérlek, hogy amint a víz elérte a démont támadj rá mielőtt elpárologtatná. Kerüld a közvetlen kontaktust.
A gyors taktikai megbeszélés után kézjeleket formálok és aktiválom a Suiton Suishoha technikát amely elárasztja az egész termet és így sebzi a Nibit remélhetőleg és segít az óriás kígyónak a harcban, mert ha megosztjuk a démon figyelmét akkor hamarabb fog hibát véteni. A szemem sarkából csak annyit látok, hogy mögöttem Okami sama a földre helyezi a kezét és létrehozz a Suiton Mizu Kaibutsu jutsut amivel létrehoz egy nagy farkas szerű vízszörnyet amely rátámad a Nibire és távolról lövöldözi vízzel illetve a mancsával próbálja eltalálni a démon fejét miután eltalálta párszor. (A technikát ha az árasztás valamiért mégsem sikerülne a saját chakrájából hozza létre Okami.) 
Én sem tétlenkedhetek és megindítok egy technikát amely ha betalál akkor a démon ismét érezni fogja, hogy mi is az a fájdalom. 
Suiton Zessenzan!
A technikát csak pár másodpercig tartom ki és igyekszem ott eltaláni a Nibit ahol már egyszer megsebeztem vigyázva arra, hogy se a kígyóban se a vizitszörnyben ne tegyek kárt. 
Ezeket a támadásokat úgy hajtjuk végre, hogy közben tartjuk a távolságot a Nibitől és ha kell akkor menekülünk Okami samaval. 
// A ninjuu akit megidézek értelmes és tud beszélni, azért hiszem, hogy segíteni fog mert van a teknősök ezen klánjával egy szerződés amelyet évtizedekkel a klán lemészárlása előtt kötöttek. Ennek értelmében kötelességük segíteni egymást és ezt tudja Okami is hiszen ő kötötte a szerződést és jelen pillanatban még nem tudja, hogy Karu már hivatalosan nem vezeti a klánt. Így hatványozott erejű a kérés mert úgy hisz hogy cselekedni fog. //


A hozzászólást Kenshiro Karu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 22 2014, 12:29-kor.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Nov. 13 2014, 18:26

Kage Bunshin
A klón pár méterre lemaradva Karutól a Nibi és a csapat után indult. Szerencséjére beérte Karut, aki éppen egy idézést hajtott végre. Ugyan Mirubi nem ismeri ezt a technikát, de nagyapjától már hallott róla. Anno amikor még Genin volt, nagyapja megajándékozta Ifuval és nem kevés tudással a macskákról és egyéb állatokról, valamint a növényekről. Rengeteget beszélt neki a Macskák népéről, akik abban a bizonyos "Zafír Faluban" élnek a Hold Országában. Az Anyai ág, így Mirubi nagyapja is, szerződésben állt ezekkel az állatokkal, éppen ezért az öreg, azt akarta, hogy Mirubi is szerződjön le velük a Chuunin Vizsga után. Persze ez jól jött volna neki, különösképpen az ilyen helyzetekben, de amint látható, nem lett belőle semmi. Természetesen Mirubi nem ment közelebb a teknőshöz és Karuhoz, hanem tisztes távolságból hallgatta ki a csevejüket, majd amikor úgy tűnt, hogy minden rendben van, felzárkózott. Hatalmas gyorsasággal és brutalitással vágott Karu mellé. Természetesen itt valami nem stimmel, ugyanis ez a lendületesség merőben eltér Mirubi nyugodtabb stílusától. Persze Karunak nem ment neki a klón és nem is csinált semmi mást, csupán csak tombolt benne az idegesség és a harcolási vágy... Hishimon! Nos, ha harcolni akarnak, akkor Hishimon talán jobb társnak bizonyul mint Mirubi. A fiú elfojtott érzelmeinek megtestesítője, ki lett ragadva ismételten, hiszen egy mesterséges test bármennyire is tökéletes, nem képes visszaszorítani egy ilyen "dolgot". Hishimont pedig már ismeri mindenki: Lénye a pusztítás és a harc. Éppen ezért lehetséges, hogy a klón nem sokáig marad ép állapotban...
- Na mi van?! Nyírjuk ki a macskát!
Ordította oda a klón Karunak, teljesen eltorzult arccal, ami annyit jelent, hogy ez a lény, bizony most tombolni fog. Ez nem jelent jót, ugyanis Mirubi chakráját fogja pazarolni, ha meggondolatlanul kezd támadni... Még sem teljesen jó ez így, de nem lehet mit tenni. Hishimon, Karu és a megidézett teknős, hamarosan megérkezett a talán nagy területű barlangba, ahol egy Igencsak nagydarab Kígyó és a Nibi várta őket. A kék fények már messziről látszódtak, így nem lehetett eltéveszteni a dolgot. Hishimon egy pillanatra megtorpant. Figyelemmel kíséri az eseményeket, hiszen nem mindennap látni az ilyen Gigászi Lények Csatáját! A látvány természetesen lehengerlő és így a már-már elkorcsosult Hishimon is még nagyobb kedvet kap a harchoz! Megformálja a kézjeleket a lehető leggyorsabban, majd a fal mentén elkezd rohanni a Nibi felé, aztán fokozatosan chakrát koncentrálva felfut a falra, ahol már vízszintesen áll és fokozatosan egyre följebb kerül. Tervei szerint, már a plafon magasságában fog lépkedni, amikor is eléri majd a Nibit, ám nem fut fel Itanashi mellé a barlang felső részére, hanem oldalt marad. Chakrát gyűjt a tenyerében és koncentrálni kezd. Hishimon a színtiszta gonosz, a pusztítás és az őrület... Voltaképpen önmagát szabadítja rá a hatalmas lényre a Kasseikennel, amire készül.
- Cic-Cic! Bele a pofádba!
Ordítja oda neki, majd robbanásik halmozott chakráját, kezét előre szegezve zúdítja a Nibinek, akit a Sötét Chakra nem csak hogy fellök, de lehetséges, hogy fájdalmakat is okoz majd neki...


Mirubi

Mirubi eközben mit sem sejtve az ott zajló dolgokról, sikeresen előkotorászta a két üvegcsét. AZ egyikbe beletette a savas anyag mintáját, a másikat pedig maga elé helyezte, majd letépett a köpenyből egy kisebb darabot, amit szintén maga elé helyezett. Ezek után koncentrált és várt. Már elég chakrát halmozott fel ahhoz, hogy sűríteni kezdje azt egy masszává, ami sikerül is neki. Kissé elkeveri Suiton chakrájával, majd ezt a masszát elkezdi kifelé irányítani a tenketsu pontjain. Bal kezével megfogja a fiolát, és a mutató ujjához tartja. Ha minden jól megy, akkor a folyékony, világos kékes-zöldes anyag elkezd majd látszódni Mirubi ujjain és végül szépen lassan lecsöpög bele az üvegcsébe. Maga az üvegecske néhány milliliter, de ennyi pont elég a drog mennyiségéhez. A következő lépésben Mirubi jobb kezébe veszi az anyagdarabot, ami mindössze pár centiméter és bal ujjához helyezi. Ebből is elkezdi kiszivárogtatni az anyagot, amit az anyagdarab magába szív. Ezután az üveget és az anyagdarabot is beleteszi a köpenye egyik belső zsebébe, majd elindul Karu és Itanashi után.


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Matatabi on Vas. Nov. 16 2014, 23:23

Marad a terv, Matatabi az új barlangba érve előkészül a fentről indítandó támadásra, hirtelen fordulattal ugrik a járat feletti falrészre, karmaival megkapaszkodva. Nem stabilabb barlangot keresett, hanem még halálosabbat az emberekre nézve, elsődlegesen viszont az volt a célja, hogy könnyebben csaphasson le az első érkezőre, így kihasználja a helyismeretét. Biztosra veszi, hogy a kicsik követik. És könnyen lehet, hogy érzi is őket. Akkor pedig, ha biztosra veheti, hogy nincs egyedül, nem is vár a támadással.
Ha egy közvetlen érkezőt észlel elsőként, a tervezett tűzgolyóval kényszeríti mozgásra, majd folytatja a kitépett sziklákkal, s így lekötve ellenfelét a támadások mögött ő is megrohamozza, hogy elpusztítsa, attól függően, hogy mire nyílik lehetőség, egy újabb tűzgolyóval, vagy mancsának csapásával.
Ha Itanashit érzi meg a sziklában, maga felett ( aki fel is hívja a figyelmet magára a helyszín alakítással), úgy dönt, kirázza a madárkát a fészekből, és egy olyan technikához nyúl, ami valószínűleg átvágja a barlang falát, és talán a papot is. Meglendíti a mancsát, és karomformájú chakratámadását engedi útjára, és csak ezt követően kezd bele a másik ember elpusztításába, ha egyáltalán megérkezik akkorra.

Ha a pap létrehozza a kígyót, ugyanazzal a chakra karom technikával támad felé, miközben helyet változtat, hogy a kígyó, vagy ami marad belőle, a puszta sziklába csapódjon. Szerencsés helyzetben még akár rá is omlaszthatja a bejáratot arra az emberre, aki ekkor kíván belépni, ha viszont túléli a szörnyeteg, amint megveti lábát ott, ahová ugrott előle, ismét helyet változtat, pofáját ordításra tátva, ha kell, még néhány elrugaszkodási pontot közbeiktatva a torkánál próbálja elkapni, hogy kivégezze.
Ha azonban a szörnyeteg kitérne előle, megpróbálja a szemeit elérni, hogy legalább megvakítsa, vagy újabb Macskakarommal felszeletelni, miközben mozgásban tartja, és maga is mozgásban marad, továbbra is kihasználva a barlangfalakat a mozgásra, elrugaszkodásra, vízszintes helyett függőleges síkra helyezve a küzdelmet.
Mikor aztán a barlang megtelik ellenfelekkel, nem vár tovább a tűzijátékra.
Robbanó tűzgömböket teremt (Kétfarkú Tűzlabda Robbanás)
 szerte a teremben, melyekkel célba veszi ellenfeleit. Ha ez a hely hasonlít az előzőre, úgy a párolgó, vagy jelen lévő folyadékok az extrém hő hatására és a robbanásokra, biztosan belobbannak, vagy felforrva elárasztják a helyet, tovább fokozva azt a pusztító hatást, amit a robbanások keltenek, és így a termet halálos csapdává változtatva az emberek számára.

Ha azonban a betegségtől bűzlő sötét chakrával továbbra is támadnák, a falról mélyebb terület felé ugrik, hogy elkerülje, és tűzörvényt küld a támadó felé, miközben újra helyet változtat.
avatar
Matatabi
NJK

Tartózkodási hely : Lepecsételve Kenshiro Karuba


Adatlap
Szint: S
Rang: Nibi
Chakraszint: Ismeretlen

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Deidara on Pént. Nov. 21 2014, 20:25

//Karu, az idézéseddel szerintem gondok vannak. A szabályzatban az van írva, hogy ismertség szükséges, egyéb esetben csak szintednél sokkal alacsonyabbat idézhetsz. Úgy vesszük, hogy egy alacsonyabb rangú teknőst idéztél, de ha tévedtem, akkor szóljatok.
 
Itanashinak sikerült lezárnia a menekülési útvonalakat, legalábbis egy időre, leszűkítve csataterüket. Megidézte Itarot, kit rögvest a macskadémonra uszított. A lény nem érhetett fel a Nibi erejével, de jó ideig lefoglalhatta. Sikerült megharapnia a démont, rövid időre korlátozva mozgását, ám a macska lángja és karmai brutális hatékonysággal pusztították a földet, és sebezték meg a kígyót. Itanashi terve azonban, amivel közel egy helyben tarthatták a Nibit, kezdett beválni. Az azonban erős ellentámadást indított, pusztítva a sziklát, melyben a pap meghúzta magát. Chakrája elérte Itanashit, kinek éppen, hogy sikerült biztos távolságba húzódnia, és megúsznia enyhébb sérülésekkel. A felbőszített démonnal relatíve kis térségbe zárva nem volt könnyű harcolni.
Karu új segítőjével érkezett a pap támogatására, ki már részben előkészítette számára a terepet. A jó időzítés és a kegyetlen suiton technika együtt újabb sikeres támadást adott be a Nibinek, ki régóta nem érzett a mostanihoz hasonló fájdalmat. Az apróságoknak számára veszélyes technikák voltak tarsolyukban, ez már bebizonyosodott.
Mirubi, pontosabban Hishimon se volt rest, hamar beérte társait, és sötét chakrájával támadt a démonra. Eddigre már mindent elborítottak a felbőszített lény tűzlabdái, a falak kis híján cseppfolyóssá váltak, gázok rontották a látási viszonyokat. Hishimon rendkívül erős támadással próbálkozott, ám a mérgező levegő hamar elnyomta erejét. A bunshin nem rendelkezett szűrőmaszkkal, és mivel árnyékklónról volt szó, a hatásokat ugyanúgy megérezte, akár egy ember. Szédült, legyengült változatában rendkívül könnyű prédává vált, és amilyen gyorsan feltűnt, ahhoz hasonló tempóval égett porrá a démon lángjaiban.
 
Itanashi – chakra: 160 - állapot: 70
Mirubi – maradt, plusz a bunshin hatásai
Karu – chakra: 70 - állapot: 97
Nibi – állapot: 60 – fáradtság: 70
A sorrendet tartsátok, viszont a Nibi egy helyezéssel, tehát Mirubi elé jön.
Néhányótokkal már beszéltem róla, hogy egy poszton belül ne alkalmazzatok sok technikát, meg C tervet, stb. Pörgős csata van, néhány másodperc egy kör.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Itanashi on Szomb. Nov. 22 2014, 00:52

A papnak sikerült ketrecbe zárni a démont. Csupán egyetlen utat hagyott szabadon, ahol Mirubi, s később Kazuya, és a többiek is csatlakozhatnak. Azonban a pap ekkor már újabb kézjeleket formált, majd tenyereit összecsapva szabadította rá a Nibiire a hatalmas kígyót, Itarot. Itaro azonnal felöltötte a föld páncélt, még a zuhanás pillanatában, majd egyenesen a Nibiire zuhant, összetörve a csontjait, ha egyáltalán volt neki. Igaz,a  démon lángoló teste megnehezítette a kígyó dolgát, a pap mégis elégedett volt.
~Fogy a chakraja, valamint a sebessége is közel fele olyan gyors, igaz, még most is rendkívül fürge – elemezte a pap a macskát, érezte a démon fizikális eredményeinek rohamos csökkenését, évek óta ezt vizsgálja. Az emberek fizikai megtörését, lassulását. Érezte, hogy lassan, de elkapják a Nibiit.
A macska nem adta könnyedén az életét, hatalmas karmokkal hasított bele a sziklába, ami a pap menedékét jelentette. Habár Itanashit elnyelte a föld, mégis megsérült.
Amennyiben módja van rá, a pap még a szikla belsejében alkalmazza a kawarimit, hogy képes lehessen redukálni a beérkező csapást.
 
Erejének, teljes chakrakészletének a másfélszeresével volt felruházva a pap, miután bevonta a kígyó testét a földdel, így Itaro is, valamint Itanashi is teljes erőbedobással rohamozta meg ismételten a Nibiit.
Itaro a föld alá menekül az iwagakure no jutsu segítségével, majd a Nibii alatt tör elő, és a Lefejező technikát alkalmazva harap rá a testére vagy az egyik lábára. Óriási termetének, és a kígyók szájméretének köszönhetően ezzel nem lehet probléma, a dupla földvédelem pedig megóvja őt a tűztől.
Ha sikerül lefogni a Nibiit, Itanashi ismét előmászik egy kicsit odébb, de még mindig a mennyezetben, majd újabb kézpecséteket formál.
- Tobi Tsubute – hangzik el a technika neve, melynek következtében nem 50, csupán 20, de jóval nagyobb méretű szikladarab sorozza a Nibiit. A sziklák egy autó méretével egyezhet meg, ha a 20 lövegből csak a fele eltalálja, az már komolyan redukálhatja a démon fizikai állapotát.
~Hamarosan ez az óriási szörnyeteg is megadja magát. Lassan győzedelmeskedünk a démon felett, ezzel végleg bizonyítva erőnket. Lassan történelmet írunk…az emberiség idejének végén, az új világ érkezésének előtti utolsó fejezet lassan lezárul, s ezzel megkezdődik
A pap elbizakodottan tervezte a jövőt fejében, miközben a sziklákkal a démonra támad. A szörnyeteg azonban nem csak a papra figyelt. A beérkező Mirubi támadásba lendült, a kézmozdulatok ismerősek lehettek a papnak, hiszen ő maga is rendelkezik a technikával.
~ Mirubi is képes a sötét chakra felszabadítására? Érdekes ez a fiú. - ekkor azonban olyan történt, amire a pap nem számított. Ahogy belépett Mirubi, úgy tűnt el az első cspaásban.
~ Egy hasonmás? Mirubi, te gyáva! Klónokkal végezteted el a munkát, mert félted az életed? Mégis hogyan akar világszervezetet vezetni, ha nem képes harcba szállni, mert fél? Ezt még megbánja! - dühöngött magában a pap, feltüzelve magát még több erőt fektetett a harcba.
Még egyszer nem vét oly hibát, hogy leengedi védelmét, amely az évek alatt lassan legendává teheti őt. A földben marad, és ha a Nibii felé támadna, behúzódik a talajba, és aktivizálja ismételten a Doton: Kawarimit, hogy azonnal felépülhessen sebeiből, és karcolás nélkül támadhasson újra. A Tobi Tsubute technikáját még egyszer megismétli, feltéve ha a Nibii mással van elfoglalva.

A kettőzött támadás igen sokan kivehet a démonból, talán túl sokat ahhoz, hogy képes lehessen felülkerekedni hármójukon, ezért ha menekülésre fogná, a pap azonnal elzárja az az utat, ahol a Nibii kiszabadulna. ha kell, a fél alagutat is ráomlasztja, a föld bármely pontjából vastag oszlopokat növeszt, hogy megakaszthassa őt. 

//Akkor: Itanashi bevonta az előző körben Itaro-t az Iwan Yomi technikájával, ezután bevette a tablettát. Csak leírtam a félreértések elkerülése előtt, mivel a chakraszintem megugrott, így teljesült a feltétel is. Sajnos nem lehet elhanyagolni C tervet, mivel a Nibii kiszámíthatatlan, három különböző támadásra figyel, így kell lennie néha egy harmadik ötletnek is. ~ magánvélemény ^^//

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szomb. Nov. 22 2014, 12:28

A titánok csatája zajlott kívül és bent a lelkemben is. Most először azóta, hogy lepecsételtek éreztem azt, hogy fájdalmat okoztam. Az idő lelassult számomra csupán csak egy pillanatra és átfutott rajtam az érzés, hogy mit is cselekedtem az utóbbi hónapokban. Az életem megváltozott gyökeresen és lehet, a végén én is úgy fogom végezni mint Mirubi?! Visszataszító erejük van amit Ita talán még tud is kezelni, de Mirubi miért mozdult el ebbe az irányba azt egyenlőre még nem értem. Vajon ez lesz az én sorsom is? Vajon annyira kisiklott már az életem, hogy ennyire ne számítana semmi? Nagyjából egy mondattal keresztbe húztam azt amiért dolgoztam az utóbbi években és aminek az életemet szenteltem egykor, a klánom. Az nem vitás, hogy nem térhetek vissza Kazuyával ha egyáltalán túl élem ezt a pecsételést, amit szintén kezdek egyre kevésbé elhinni. Akkor legalább egy Kenshirot megóvhatok azzal, ha Mirubi az én testemet adja át... Na várjunk csak?

Eközben a barlang falai kezdtek egyre felizzani ahogy a Nibi körül nőtt a hőmérséklet. Sajnos nem sikerült megidéznem azt akit szerettem így a kis teknősnek búcsút is intettem mondhatni, amikor odavezetett a Nibi tartózkodási helyére. Hasznát nem igen venném ebben a harcban az életét meg nem akarom kockáztatni. Amikor eltaláltam a démont a Zessenzannal akkor úgy éreztem mintha összhangba kerülnék ezzel a "szörnyel" és valahogy ráébredtem, hogy azért küzd ilyen hevesen, mert neki mi csak újabb törpék vagyunk akik idejöttek erőt fitogtatni és a szabadságát veszélyeztetjük. Éreztem, hogy fájdalmat okozok neki miközben a gigászi kígyó a föld alá kerül. 
Tudtam, hogy ez így nem mehet tovább, mert nem akarom megölni. A legkevésbé sem akarom még inkább magamra haragítani. Bár nagy a valószínűsége annak, hogy ő fog végezni velem belátható időn belül ha eljutunk addig, hogy lepecsételjék belém a chakráját, de ezt ő honnan is tudhatná. Vajon tud egyáltalán beszélni? Vannak érzelmei mint nekünk vagy egyszerűen csak egy ösztön lény és ez alapján cselekszik?
Felszínre törtek olyan érzések amelyek már nagyon régi vendégek voltak nálam és amelyeket az utóbbi időben elnyomtam, vagy csak nem vettem figyelembe, hogy bennem vannak és ugyanúgy az énem része mint ez a kegyetlen lelketlen gyilkos akinek az álruháját most magamra öltöttem. Ez nem én vagyok, legalábbis nem most!
Nem fogom még egyszer bántani a Nibit, nem akarok neki ilyen fájdalmat okozni ezért most egy másik taktikát fogok alkalmazni...

Kivárom amíg Itanashi kígyója ismét feltűnik majd most a támogatni őket egy olyan technikával amit már rég kellett volna alkalmaznom, de eddig valahogy nem volt annyi időm, hogy ennyi chakrát koncentráljak vagy lehetőségem nem adódott rá... Eközben pedig beveszek egyet a Kazuyától kapott ch pirulákból. Remélhetőleg ezzel megteremtem a lehetőséget a következőkben magamnak, hogy egyszerűbben vegyem fel a macskadémon elleni harcot. Kézjeleket formálok és elkezdem gyűjteni a chakrámat. Ha már idáig eljöttem nem fogok megállni és nem fogom hagyni, hogy az utóbbi hónapok tervezése és áldozatai tönkre menjenek. Bár most felébredt énem egy olyan része melyet már rég elfelejtettem, ez talán azért alakult így mert éreztem, hogy ezúttal komoly fájdalmat okoztam, nem tudom. Viszont a Nibit akkor is el kell kapnunk és ebben nem állíthat meg senki. Amint befejeztem a kézpecséteket valószínűleg elkezd hatni a pirula és sikerül annyi chakrát felhalmoznom, hogy létrehozzak egy elsöprő erejű Suiton Suishohat amivel elárasztom a termet ezzel segítve a kígyót, hogy ne égessék meg a Nibi lángjai, gyengítve a Nibit hiszen a tűzre a vízzel lehet a legjobban válaszolni, illetve megvédem magam a Nibi esetleges tűz támadásai elől melyek elemi erejűek, de remélhetőleg most sikerül nekem is megidézni egy elemi erejű hullámot amely elmossa a szörnyeteg tombolását. Ez már inkább nem is titánok, hanem inkább az elemek csatája. Remélhetőleg így átvehetjük a vezetést és megpróbálhatjuk a Nibit a szükséges szintig lefárasztani. Bár chakrában esélyünk sincs ellene, de azt remélem, hogy fizikailag már fárad. (A technikát itt láthatjátok.)

// Kazuya ebben a körben elindul a barlangba és ha akad még egy ellenfél akkor azt meghagyja Rikunonak és Yuunak, bár jó eséllyel kivégezte két ellenfelét elég gyorsan, de ezt nem az én dolgom eldönteni. Minden esetre a szándéka az, hogy bemenjen Karu után.
 //


A hozzászólást Kenshiro Karu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 25 2014, 17:02-kor.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Matatabi on Hétf. Nov. 24 2014, 22:36

A démon felüvöltött. Fájt, és ez  az érzés emlékeket rántott elő a múltból. Tekintete egy pillanatra megakadt a támadón, aki megsebezte, s szinte magába szippantotta. Az idő mintha megállt volna, s csupán a kéken izzó lángok lobogtak, ahogy nézték egymást.
Az a pöttöm ember, annyira különbözött Tőle.
Már másodszor használta ellene ugyanazt a technikát, ezúttal ráadásul jóval sikeresebben... Valószínűleg újra próbálkozik majd vele. Kitartó. Magabiztos. Eddig Matatabi kételyt sem látott rajta, nem mintha sokat törődött volna vele, most azonban, ahogy a pöttöm ember ott állt, vele szemben, mintha valami változott volna rajta, s nem félelem áradt belőle… Idő azonban nem adatott arra, hogy megfejtse, mi változott.  
Matatabi zajosan fújta ki a levegőt, és már folytatta is a viharos küzdelmet, mintha az a különös, misztikus pillanat meg sem történt volna. Forgott, küzdött, táncolt, ahogy a ritmus vitte, a harc dinamikus élet-halál tánca. Ahol lehetett, belémart a kígyóba, miközben igyekezett elkerülni a támadásait, bár érezte, hogy roppant idegörlő és lassú így a küzdelem. Valami jobbal kell előállnia. Tett egy ugrást, hogy nyerjen egy kis teret, míg áttekinti a harcmezőt.
Lépésenként, tervezetten választotta ki ezúttal célpontjait. Egy már a tűzben odalett, jöhet a következő.
Először a kígyót támadja meg, hogy elpusztítsa, újra a Macskakarmot használva, mely átvág mindent, ami az útjába kerül. Akár menekül a csúszó-mászó, akár újabb támadásba lendül, akár hasztalanul próbál elrejtőzni előle chakrával burkolva, a kígyó szinte biztosan halálra van ítélve, s ha az végképp eltűnik, könnyebben fordulhat a pöttöm emberek ellen.
S már tudja is, melyiket pusztítsa el, kirázza a fenti madárkát a fészekből, hogy átvegye a fenti pozíciót és megszabaduljon az alattomos támadásaitól. Egy újabb Macskakarmot küld a mennyezetben bujkáló ellenség felé, miközben megindul, hogy megmássza a felhevült falakat. Jól tudja, hogy gyorsnak kell lennie, mielőtt a másik újra azt az átkozott víztechnikát használná vagy a fenti próbálkozna valamivel. Ha a macskakarom nem is metélte darabokra a fenti szerencsétlent, bizonyára utat nyit hozzá, s mint macska az egérlyukba, benyúlhat az izző kis chakrakupacért, és kikotorhatja onnan hogy porrá égesse, vagy összezúzza, s eközben nagy vidáman bombázhatja a lenti embert a sziklákkal.
avatar
Matatabi
NJK

Tartózkodási hely : Lepecsételve Kenshiro Karuba


Adatlap
Szint: S
Rang: Nibi
Chakraszint: Ismeretlen

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Nov. 25 2014, 16:51

// Én egyetértek a mesélővel, annyit javasolnék, hogy esetleg a mesélői poszt végén oda lehetne írni Off-ban, hogy hány másodpercen belül van az az időintervallum amin belül a karakterek cselekedhetnek. Tehát ha a Nibi lángokat szór minden felé, akkor a mesélői poszt végén oda lehetne írni, hogy a Nibi sorozza a barlangot így Itanashinak van mondjuk 15 másodperce a reagálásra, Karu felé meg egy tűzgolyó tart amit észlel és 10 másodperce van reagálni... Ez csak egy ötlet, természetesen nem kell így csinálni. Nekem teljesen megfelel ahogy eddig csináltuk. Sőt... //

   Mirubi léptei gyorsak voltak, elvégre is nem gyerekjáték amiben most benne vannak. A sötétszürke, már-már fekete köpenyes fiú igencsak érdekes látványt keltett a barlang sötétjében, de Ő ezzel nem törődhetett. Fontosabb dolga is van, mint a stílusára ügyelni. A Nibi és a csapat útja szinte egyértelmű volt, ugyanis mindenfelé látható volt néhány égés nyom, föld mozgás és omladozás. Na meg persze a járatokban a hang is jól terjed, így a remegés felerősödésével a hangok is erősödtek. Mennyire is hatásos és művészi lett volna, ha csatakiáltásokat, technika neveket és robbanások hangját lehetett volna hallani, ám nem így volt. Karu víz technikája, a Nibi tomboló lángjai és a robbanások, valamint a szikla zörgések és koppanások, amiket Mirubi Itanashi mesterkedésének tud be együttes hangzavart és morajlást keltenek a barlang nagy részében és így az egész egy sistergő, morgó és koppanó hanggá alakul.
   Ám ekkor történt ismételten egy furcsa dolog, aminek hatására Mirubi egy pillanatra lassított, ám felülkerekedett zsigerből jövő reakcióján és még gyorsabb tempót diktált magának. A Chakra amit a Kage Bunshin létrehozásával elpazarolt, most vissza szállt belé, így újra teljes lehetett a chakrakészlete, már amennyire az teljes lehet. Ám a chakrával - mint mindig, így most is - megérkezett az információ, amire Mirubinak igencsak szüksége volt. Az idézések, a bent harcoló felek, a Nibi eszeveszett támadásai és a mérges gáz, amit a Hő okozott. Félelmetes helyzet alakult ki odabent, így Mirubi felvette a maszkot, amit természetesen elrakott, amikor Itanashinak már nem volt szüksége rá a kis színjátékukhoz. Ezek nélkül nem is tudnának épségben megmaradni. Hishimon is szédült és igazán rosszul volt a gázoktól, így a szabad légzés itt nem lehetséges.
   A fiú, hamarosan megérkezett a járathoz, amit Itanashi szabadon hagyott a számára. Már ha valóban az Ő számára... Nem lepődött meg, amikor látta, hogy víz folydogál kifelé a barlangból, aminek járatai le vannak zárva. Nem tétovázott, azzal a lendülettel amivel egész idáig "vágtázott" berobbant a kis járaton keresztül. Ismételten nem érte váratlanul a tény, hogy Karu Suiton technikát használ éppen, ami igencsak nagy vízmennyiséget szabadított fel. Talán van annyi, amennyit Ő egy maximális erejű Hahonryuuval képes lehet. Habár, az is lehet, hogy ez még annál is több. Ám a lényeg most a Nibi, aki nem törődve és ügyesen kikerülve a vízáradatot, megküzd a kígyóval, majd a plafonon köt ki. Egy Ninjuu nem lehet ellenfele egy Bijuunak. Ez a lény, lehetséges, hogy a színtiszta chakrától ég... Egy ekkora csodás lény sem versenyezhet az erejével. Mirubi végignézte, ahogy Karu technikája felmossa és eléggé megtelíti a termet, ám a barlang van akkora, hogy a Nibi szabadon ugrálhasson, így Mirubi és Karu együttes ereje sem lenne elég arra, hogy Suiton technikáikkal elárasszák a barlangot. Ám ha ez megtörténne, akkor a Nibi lángjai feltehetően kialudnának legalább néhány másodpercre és akkor még sebezhetőbb lenne! Hogy miért csak néhány másodpercre? Azért, mert Mirubi úgy gondolja, hogy a Nibi teste a chakrától lángol. Habár, erre mindenki rájöhetett, ugyanis egy test nem lángol önmagától. Az azonban egyáltalán nem tisztázott, hogy ezek a lángok valójában maga a chakra, vagy csupán a chakra által létrehozott lángok? Igazából ez mindegy, a lényeg, hogy a chakra hozza létre a lángokat, amiből az következik, hogy a víz alatt is képes a Nibi nagy chakrabefektetés árán lángokat létrehozni a testén, ami megvédi őt. És mivel a Bijuuk chakrája gyakorlatilag végtelen (természetesen csak Mirubi hiszi ezt) így a lángolás a víz alatt is elérhető.
   Az is megfordult a fiú fejében, hogy mi lenne, ha tűz technikákat is bevetnének ellene. Az sem elhanyagolható dolog, ugyanis a Nibi teste lángol, de vajon mi történik, ha nem csak ezek a kék lángok érik? Mirubi tapasztalatból tudja, hogy az által létrehozott tűz, valójában igazi tűz, amit a chakrájából hoz létre. Azonban a Kék lángok nem természetes eredetűek, így belegondolva a Nibi lángjai olyan lángok, amiket úgy hoz létre, hogy az Ő testét ne sebezze. Ez már biztos, hiszen a chakrával rengeteg minden el lehet érni, azonban az is biztos, hogy a Nibi lángjai magasabb hőmérsékletűek mint az átlag tűz. Így a hő lehetséges, hogy a Nibi testére nem koncentrálódik, vagy valóban hőálló a lény teste. Sok kérdés és mindenre csak a Kísérletezéssel kaphat választ az ember, ami pedig Mirubi egyik szakterülete. Persze, nem fogja megtámadni a lényt egy tűz technikával, elvégre Mirubi Karyuu Endanja a legerősebb tűz támadása, aminek a "magja" talán annyira forró, mint a Nibi lángjai. Így, amíg nem képes egy akkora erejű támadást létrehozni, amivel képes lehet felülkerekedni a Nibi lángjainak hőfokán, vagy energiaszintjén, addig nincs értelme a közvetlen tűz támadásnak. Ezeken kívül Mirubi azt is megfigyelte, hogy a Nibi védtelen pontjai a szeme, ami felemás színű és a szája. Ez a kettő olyan pont van, amit külsőleg sebezni lehet... De mi a helyzet a mérges gázzal? Mirubinak arra is van egy ötlete, hipotézise: Ide fele jövet, nem kevés méreganyagot érzett a levegőben, ami egyértelmű volt, hogy a földből származik. És mi az, ami képes lecsapódni és vízzé válni? Természetesen a hő hatására keletkezett gázok és mérgező pára, ami savas anyaggá alakul egy idő után. Ez az, amit Mirubi már be is gyűjtött. A kérdés csak az, hogy akkor a pára és a gázok honnan keletkeznek? Azok pedig az ásványokból és a kőzetekből, amik megtalálhatóak ebben a barlangban is, ahogy a Medvék Országa teljes területén. Ezek az anyagok pedig a hő hatására elkezdenek párologni, törni, repedni, folyni, vagy bármely halmazállapotot váltani. Ezzel magyarázható az, hogy a Nibi lángjaitól felszabadult a sok gáz...
   Ezek csak Mirubi elméletei, de voltaképpen csak ezzel magyarázhatóak ezek a furcsa jelenségek és képződmények, amiknek létrejöttének ismerete fontos stratégiai alapot adhat a csapatnak. Éppen ezért, Mirubi úgy dönt, hogy felerősíti Karu technikáját azzal, hogy Ő is használ egy Suiton technikát, ám előtte előveszi azt az anyagdarabot, amibe az egyik Chakra fokozó anyagot csepegtette, amit saját chakrájából hozott létre, majd a szájába veszi. Eredetileg Itanashinak szánta ezt az adagot, de látván, hogy most Ő szorul segítségre - elvégre Hishimon kiszúrta Itanashit és a Nibi sem a mennyezeten át próbálná meg magát kipréselni - így saját maga használja a szert. Az anyagdarab átitatódott a chakramasszával, amit most Mirubi a szájában kiszív az anyagdarabból, amit összerág és a lehető legkisebb állapotba pödri a nyelvével. Igaz, hogy a szer Mirubi chakrájából jött létre, azonban folyékonnyá és zselés állaggá lett alakítva, valamint úgy lett elkészítve, hogy a szervezetbe jutva a chakra elkezdje fokozni a sejtek chakratermelődését. Éppen ezért, ez a technika a szervezetet aktiválja egyéntől független. Ám ha az elkészítés nem járt teljesen sikerrel, akkor a hatást nem éri el a fiú. Ám ha eléri ha nem, akkor is használja a Suiton: Hahonryuu no Jutsut // Víz Elem: Pusztító Áradat technikát, amit annak idején folyómedrek újratöltésére használtak a ninják. Természetesen Karu felszabadított vízmennyisége talán nagyobb, valamint az előtte felszabadított víz sem tűnik még el, éppen ezért Mirubi célja ezzel a technikával a már meglévő víz mozgatása, hogy hullámokat keltsen, amivel lehűtheti a falakat! Mirubi a saját Suiton chakrájából is hoz létre vizet, ami hamar, hatalmas hullámok formájában kezd hömpölyögni és keveredik el a már meglévő vízzel. Ám ahogy mondtam, csak egy részét alkotja meg a technikának a saját chakrájából, ugyanis a már meglévő vizet akarja manipulálni, hogy elérje a lehető legnagyobb vízhullámokat. Mindezt természetesen a hatalmas vízfelszínen állva.
   A falak lehűtése fontos, ugyanis, így a gázok kevésbé szabadulnak fel és a víz, amelyet a két Suiton használó létrehozott elnyomja a savas vizet, ami esetleg feltörne a járatokból. Ha Mirubi úgy érzi, hogy fentről veszélynek van kitéve, akkor azonnal felhagy a víz irányításával - remélhetőleg attól még a felszabadított és már bemozgatott víz hullámokat csap fel a falakra - és chakrát koncentrálva tenyerébe, amilyen gyorsan csak tudja, létrehozza a Kasseitate // Chakra Feltámadás Pajzsa technikáját, ami egy vékony Sötét Chakrafalat hoz létre Mirubi felett, védve őt a leérkező szikláktól. Természetesen nem a Sötét Chakrától lesz a fal erős, hanem maga a színtiszta chakra megszilárdított állapota az, amely bármilyen erős támadást kibír, amíg az nem közvetlen chakra támadás. Habár, ha egy barlang omlana a pajzsra, akkor egészen biztos megszűnne a technika...

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Deidara on Szer. Nov. 26 2014, 14:30

Itaro teljes erőbedobással küzdött a macskadémon ellen, ereje azonban közelébe sem érhetett a Bijuuénak. Noha a lángok csak felületi sérüléseket okoztak védelmén, a chakrakarmok vajként vájták földtestét. A lény hamar halálközeli állapotba került, használója döntésén múlott, hogy feláldozza-e további idő nyeréséért, vagy megmenti. A pap méretes lövegei kellően magukra vonták a Nibi figyelmét, sebezve és mérgesítve a démont, ki nehezen, vagy csak sérülések árán tudott ellentámadni a sziklák zuhataga közben.
Ez az idő lehetőséget adott Karunak, hogy vízzel árassza el a barlang fenekét. Nyilvánvalóan az üreg száz százalékát nem boríthatták be vízzel, ha csak nem akartak ők maguk is belefulladni, a Nibi pedig már korábban bizonyította számukra, hogy jól mászik a falakon, területe azonban így is drasztikusan lecsökkent, mozgástere korlátolttá vált. Mirubi is megérkezett, és ezt a vízmennyiséget hasznosítva, hullámokat indított a barlangfal lehűtése, illetve a démon esetleges sebzése céljából.
A Nibi nem volt rest, és a kígyó legyőzése után a papot szemelte ki célpontjául. Vadul karmolta a barlang tetejét, alá sziklák hullottak, a férfi azonban meglógott, valószínűleg egy jutsut használva. Minél messzebbre kergette az alakot, az annál nehezebben vagy később fog újra támadást indítani. A mennyezet darabjai robajló hullámokba hullottak alá. Mirubi sötét pajzsa megvédte őt, Karu azonban kénytelen volt biztosabb pozíció után nézni, valószínűleg az oldalsó falakon.
A démonlény jól támadott ellen, ám immár kizárólag a barlang legfelső részét használhatta, amennyiben nem akart a tetemes vízbe csobbanni. Ráadásul ismét három ellenféllel kellett szembenéznie, három eltérő irányból.
 


//Mirubi és a Nibi kezdje a kört, utána a többiek. Utóbbiaknak egy kicsivel kevesebb idejük van cselekedni. Kazuya érkezését én fogom majd megírni, ha már ott tartunk, utána pedig Karu irányítja majd, ha még tart az ütközet.
Itanashi – chakra: 130 - állapot: 65
Karu – chakra: 95 – állapot: 90
Mirubi – chakra: 85 – állapot: 95
Nibi – állapot: 45 – fáradtság: 60
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Nov. 27 2014, 15:02

   Mirubi tehát sikeresen alkalmazta a pajzsát és a víz technikáját is, ami együttes erővel védelmet és támadási lehetőséget is nyújtott a számára. Bevette az anyagdarabot is, amivel hamarosan minden kisebb cseppet kiszív és végre el kezd majd hatni a Chakra stimulálása. Ez körülbelül öt percig tart ki, így chakrájának majdhogynem megduplázását hatékonyan kell felhasználnia, mert utána már újra az eredeti chakramennyiségéből kell gazdálkodnia. Lényeges dolog, hogy egy ilyen szer nem Energia és Chakra tablettaként működik, így a felpörgés nem jár később hátrányokkal, mint például a fáradékonyság, vagy a gyengeség. Azonban hosszútávon a folyamatos használat komolyan roncsolhatja az ember szervezetét.
   A barlang elég nagy részét sikerült elárasztani Karunak és Mirubinak, valamint a falakra felvert hullámok talán le is hűtötték a termet. Nem lett volna jó, hogyha izzásig hevülnek, ugyanis könnyen akár kemencévé válhatott volna a hely. Bár, előtte a barlang beomlott volna, így nem fenyegette a csapatot a megsülés veszélye. Azonban a Nibi hamar felhagyott a fenti "egérrel", miután már sikeresen elintézte a kígyót, amit Itanashi megidézett. Most azonban a fentről lehulló hatalmas sziklákkal kell megküzdenie a csapatnak. Ahogy egy-egy ilyen "kődarab" nekiütődött Mirubi kissé átlátszó védelmének, a pajzs vibrálni és pulzálni kezdett. Egy ilyen élettelen tárgy nem fog leugrálni róla, de a lehulló sziklák leverték a pajzson landoltakat, így a látási viszonyok valamivel jobbá váltak. Amint a víz eléggé nagy hullámokat csapott a barlangban, Mirubi örömmel tapasztalta, hogy az alá hulló sziklák is folytatják ezt a folyamatot, így nem lesz gond. Abba hagyta a víz mozgatását és gondolkodóba esett.
~ *A barlangnak valószínűleg több járata is van, ahol ha nem is gyorsan, de szépen lassan elszivárog majd a víz. A Nibi addig idelent csak hátrányban lenne, habár ahogy Mi, Ő is képes lehet a vízen járni. Lenne technikám amivel megállíthatjuk, de ahhoz nem ezek a körülmények szükségesek. Karura és Itanashira kell hagyatkoznunk és nekik kell kiegészítő elemként szolgálnunk. Ez már nem játék. Ha maradunk és belemegyünk a Nibi játékába, akkor lehetséges, hogy meghalunk. Ha azonban elmegyünk, akkor Karu és Itanashi bosszút fognak állni... *Nehogy megfutamodj ez elől a macska elől!!! Rúgd szét a seggét és tépd le a fejét! *Nem úgy van az... A Kage Bunshinokat csak egy rövid ideig tudom használni, ugyanis a levegőben keringő méreg rájuk is hatással van. Nem gondoltam volna, hogy ezek a légmérgek lesznek a gyengéim... De van egy ötletem, amit érdemes lenne kipróbálni. Most szükségem lesz rád, de figyelj oda, hogy ne találjanak el! ~
Mondta Mirubi, majd a tervének részeként a pajzs alatt, megformálta a Kage Bunshin no Jutsu kézjelét. Chakráját ismételten megfelezte, ám ezúttal taktikai szempontból. A pajzs alatt ott állt Hishimon és Mirubi. Utóbbi, nagy tekercsével lehajolt a jobb lábához és letekerte onnan minél gyorsabban a kicsi piros chakratekercset, ami tartalmazta azt a bénító és megzavaró idegmérget, amelyet az Árnyék Fogadóban szívott el és pecsételt le. (Öt érzék Zűrzavara méreg, ami 3 Jegyzet erejével ér fel) Ezt odaadta Hishimonnak, majd Mirubi az övtáskájából elővett négy Füstbombát, majd a lábszárához erősített robbanójegyzetes kunait is elővette. A négy füstbombából kettőt magasabbra és kettőt alacsonyabbra dobott bal oldali irányba, majd közéjük dobta a robbanójegyzetes kunait, amit felrobbantott. A Füstbombák füstje a robbanás hatására betelített valószínűleg egy igencsak nagy területet Mirubi bal oldala felől. Ekkor indult meg Hishimon a Piros tekercsel a kezében. A lehető leggyorsabban mozgott használva a Shunshin no Jutsut! Felfut a falon a füst mögött, majd a plafonon közlekedve - Természetesen chakrát koncentrálva a talpába - a lehető legközelebb akar kerülni a Nibi felé. Csak akkor vesz levegőt, ha nagyon muszáj, ám a méreg nem lehet tudni, hogy idefent mennyire gyűlt össze. Próbál a lehető legfürgébben kikerülni minden eseteleges támadást és ha kell, akkor a nagyobb lehulló szikladarabokat is igénybe veszi ahhoz, hogy közelebb jusson a Nibi fejéhez... Ugyanis ez most a célja. Eközben természetesen Mirubi figyeli odalent a történéseket és ha chakrája elkezd termelődni a jutsuja hatására, akkor már készít is a következő tervét.

// Ui.: Hishimon azért tudja mit kell tenni, mivel egyek és a klónok is ugye ismerik az eredeti gondolatait a megalkotás pillanatáig //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Itanashi on Szomb. Nov. 29 2014, 09:50

~Átkozott! De már nem húzza sokáig. - gondolkodott a pap, miután a macskadémon megsemmisítette a hatalmas kígyót, sérülten visszaküldve őt otthonába. Hatalmas füst keletkezett a ninjuu eltűnésekkor. Itanashi pedig nem tétovázott sokat. Habár fájdalmai voltak már, az évek alatt megedződött papnak ez még nem okozott gondot, a fájdalom volt az ő igazi társa. Együtt alkották a nevet, Itanashi nevét, az emberi hús és a fájdalom szülöttét. 
~ Megszökik - szólt a hang fejében. A pap azonnal a füstből előkeveredő Nibiire tekintett. Belső hangja számára Jashint jelentette, a Nagyúr szól és parancsol fejében, legalábbis ő ebben a hitben élt. Lehet, hog csupán egy belső megérzés sugallta a fiúnak évek óta az utat. Senki sem tudhatja pontosan.
A démon a falon próbált elszökni a hatalmas vízmennyiség elől, hisz bármekkora is ez a démon, mégis csak macska, mely irtózik a víztől, nem beszélve, hogy a teste örök tűzben ég, így még inkább menekülni akar a víz elől. 
~ Állítsd meg! - parancsolta a hideg, mély hang. 
~ Igenis, uram - Itanashi ismételten, a hsrcban már többször használt kézpecséteket formálja, majd a Nibii lábai alatt lévő mennyezetbe vezetve chakraját, megalkotta ismételten a Chidokaku nevezetű technikát, mely ha elsőre nem sikerül, addig alkalmazza, és hozza létre a Nibii alatt a gyorsan kitörő földoszlopot, hogy az lelökje a plafonról a Nibiit, mielőtt bármiféle menekülési útvonalat vágna magának. 
A zuhanás közben Itanashi azonban egy másik, eddig nem látott technikát vet be. Ereje még mindig a maximális szintje fölött volt, így "használhatta" chakrakészletét. A démon nem húzza már sokáig, ez mozgásának sebességén is jól látszódott, a kezdetekhez képest rendkívül lassúnak tűnt ekkor, igaz, még mindig jóval gyorsabb volt bárkinél, aki a teremben tartózkodott. 
A zuhanó Nibii alatti víz megmozdul. Majd két hatalmas méretű, talán a Nibii nagyságával megegyező méretű karok emelkednek ki, melyek megfogják a zuhanó szörnyet. A karok testben folytatódnak, a földből egy hatalmas kőóriás nőtt ki, derékig. Itanashi csupán az óriás felét készítette el, lábakat nem alkotott neki, nem volt célja az óriás mozgatása. Sokkal inkább a Nibii lefogása, így a lábakat két újabb kar helyettesítette, melyek a hónaljrészben alakultak ki. A Chogoremu no jutsu // Sziklaóriás gyorsan nyúl a zuhanó démon felé, majd egyik kezével a démon száját szorítja le, a maradék hárommal pedig a testét karolja át, megpróbálva összetörni a csontjait. Ha sikerül, ha nem az óriás egyetlen céllal születik. A lehető legtöbb ideig kell a Nibiit lefognia, és a vízben tartania. Ha csupán egy fél perce is sikerül benn tartania a vízben, megakadályozva, hogy elmeneküljön, akkor már nyert a pap. Okulva Itaro bukásán, a sziklaóriás figyelemmel kíséri a démon mellső mancsainak mozgását, így azokat mindig lefogja, hogy a Nibii ne vághassa ki magát. 
Eközben Itnashi újabb kézpecséteket kezd, majd ujjába harapva az idéző technika szimbólumát jeleníti meg ismételten a plafonon. Az előző idézett monstrum után egy jóval kisebb, csupán 8 méter hosszú kígyót idéz.
- Yakura, a tekercset! - parancsol a kígyóra. Yakura a mennyezetről hányja ki magából a hatalmas méretű tekercset. Yakura ezután a földbe menekül, nem tűnik el, talán még szükség lehet rá. 
A tekercset pedig Itanashi, a zuhanás közben aktiválja. A hatalmas méretű tekercsbe temérdek mennyiségű víz volt, mely most vízesés formájában ömlik a Nibiire. Ezzel a kombinált támadással Itanashi képes lehet egymaga befejezni a mérkőzést is.
Amennyiben minden ereje felhasználódna az óriás létrehozásában, abban az esetben újabb tablettáért nyúl, hogy a hazautat semmi és senki se akadályozhassa meg.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Matatabi on Vas. Nov. 30 2014, 21:37

Vadul kereste, űzte a papot odafenn, s ennek hatását talán magasan a barlang felett is érezték, s miközben a kis vakond-ember hatásosan szórta sziklákkal, s bontotta meg a mennyezetet, és ő is további súlyos károkat okozott a szerkezetben, odalenn a többi kisember elárasztott mindent. A macska, aki tisztában volt területe adottságaival, hátrasunyta füleit erre. Nem örült a víznek, és igyekezett plafonközelben maradni, miközben az oldalfalakat figyelte. Tartott attól, hogy a felhevült sziklákra zúduló hideg víztől további tömbök fognak leválni, ahogy a különböző hőhatásoktól szétpattannak, ezért bár mozgásban igyekezett maradni, felmérte melyik falon mire számíthat, és kialakul-e a vízben olyan sziget, mely bővíti a mozgásterét.
Egy pillanatra meglapult. Úgy döntött, megelőzi a lentieket, és olyan támadással fordul ellenük, amit még nem mutatott, s annak ereje könnyen lehet, hogy átszakítja a barlangfalat is, szabad utat engedve a víz elfolyásának.
Kitátotta száját, és lökéshullámot indított útnak, és már mozdult is tovább, hogy kitérjen egy biztosan érkező újabb támadás elől, hisz a vakond emberke odafenn folyamatos ellentámadást indított, és saját lángjait kiterjesztve elmosta körvonalait, hogy az ellenfél ne tudja a pontos helyzetét.  Ezt követően döntött úgy, kissé türelmetlenül, hogyha a karmokkal nem sikerül, egy lökéshullámmal robbantja ki a sziklák közül a fenti ellenséget.

Bár az óriási kígyót elintézte, úgy gondolta, a három emberke még előállhat valami hasonló idézéssel, ezért is igyekezett ostrom alatt tartani a fentit, nehogy a nyakába kapjon egy újabbat, miközben úgy döntött, a következő ellen, attól függően mi látszik hatásosnak, a karmokat, a lökéshullámot, vagy a robbanó tűzgömböket használ, a nyakát vagy a végtagjait célozva meg, hogy mielőbb hatástalanítsa. 
avatar
Matatabi
NJK

Tartózkodási hely : Lepecsételve Kenshiro Karuba


Adatlap
Szint: S
Rang: Nibi
Chakraszint: Ismeretlen

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Nov. 30 2014, 22:57

Néztük egymást a démonnal. Csupán egy másodperc volt a valóságban de nekem mégis hosszú perceknek tűntek ezek a pillanatok. Elszántság és düh tombolt a Nibi tekintetében. Egy nagyon is élő és érző lény volt. Maximum csak a vadállati ösztönök de inkább az életösztön hajtotta. Nyilván nem mi vagyunk az elsők akik megpróbálják elkapni ezt a démont. Egy pillanatra mintha ténylegesen összekapcsolódtunk volna. Úgy éreztem magam mintha a Nibi elnyelt volna és már nem lenne senki sem a közelben csak mi egymással szemben... Ez volt az utóbbi hónapok legnagyobb érzelem töltete...
Aztán a pillanat elmúlt és mi tovább táncoltunk. Sikerült létrehoznunk az árasztó technikákat és habár a Nibi egy macska ügyességével volt megáldva azért rá is hat a gravitáció és előbb utóbb le fog jönni a mennyezetről ahol még mindig Itanashit támadja. Bár eddig azt hittem, hogy nem kell már többet használnom a zessenzant és fájdalmat okoznom ennek a lénynek, de most ismét nem láttam más megoldást. 
Mellettem Mirubi valami furcsa pajzsot hozott létre ami láthatóan jól védte a mennyezetről lehulló sziklák alól amelyeket a Nibi valószínűleg nekünk szánt. Így két legyet üthet egy csapásra. Ezek elől a "lövedékek" elől én elmozdultam és így elkerültem Mirubi mellől. Amint egy picit alábbhagyott a kövek záporozása Mirubi ismét támadásba lendült. Közben Ita sem volt rest és a sziklában bujkálva vette fel a harcot a démonnal. Tudtam, hogy egyedül nem húzhatja sokáig ezért gyorsan kellett cselekednem. 
A Nibi eközben elindított felénk valamilyen lökéshullámot ami úgy tűnt mindent elsöpör ami az útjába kerül. Ez a lökéshullám nem úgy tűnt mintha chakrából lenne, viszont az biztos, hogy nagyon komoly gondok lehetnek ha eltalál. Nem volt más választásom alkalmaznom kellett a vándor technikát. Kézpecséteket formáltam, majd miután végeztem a sorozattal megfogtam az egyik éppen közelben lévő sziklát. Amint hozzányúltam a kőhöz azonnal éreztem ahogy a testem kezdi felvenni a kő állagát és a bőröm kő keménységűvé alakul. Ez a transzformáció csupán ideiglenes de amíg fentartom a technikát addig nagyon jó védelmet adhat nekem akár más lezuhanó kövek elől, de akár a tűz jutsukkal szemben is egy kis ideig. 
Amint létrehoztam a Shinranbanshou Douka no Jutsu // Mindent asszimiláló technikát azonnal felnéztem a Nibire és tudtam, hogy mit kell cselekednem. Ismét kézpecsétsorozatba kezdtem és mivel a démon nem rám figyelt, így nyílt célpontot nyújtott nekem. Remélhetőleg Mirubinak sikerül elvonnia a figyelmét. A Suiton Zessenzan technikát alkalmazom ismét és remélem ezúttal is sikerül betalálnom vele mindeközben fent tartom az asszimilálót ha bármilyen kő a fejemre esne ne halljak meg...
Akár betalál a vékony vízchakrasugár akár nem a következő lépésből ismét kézjeleket mutogatok és Bakemono Fuin no Jutsu // Szörny pecsételő technikát alkalmazom, de úgy, hogy a két-két chakraláncot először a barlang falába vezetem el a Nibiig és csak amikor már közel értem vel a macskához akkor kötözöm meg mindenhol ahol csak tudom. 
Ha Kazuya megérkezik ebben a körben akkor ő is beszáll a démon leszedésébe majd amint sikerül lefognunk a Nibit elkezdi a pecsételést Karun!  

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Deidara on Szer. Dec. 03 2014, 16:24

A hegy belsejében immár véget ért mindenféle finomkodás. A felek mintha magában a pokol bugyraiban küzdöttek volna. Hő, démon és szenvedés adott volt, egyedül a víz rontotta le kicsit a hangulatot, főleg a Nibiét, ki amint tehette, a plafonra menekült az áradat elől.
Mirubi egy árnyékklónt hozott létre, mégpedig Hishimont. Vajon képes lenne még olyan másolatra, mely saját elméjét használja? Jó kérdés, de egy későbbi alkalomra marad. Hishimon összeszedte a tervhez szükséges felszerelést, majd füstbombákkal igyekezett elrejteni mozgását, amire azonban így hívta fel csak igazán a figyelmet. A Nibi meglepően erős lökéshullámot küldött fentről. Mirubi pajzsa erős, de a léghullám becsapódásától víz csobbant körülötte, rövid időre egész testén átcsapva. Az áramlat maró utóhatást hagyott, Mirubi bőre viszketni kezdett. Ezek szerint a vízbe is jutott a mérgező anyagokból, bárhonnan is származzanak. Szerencsére azonban ekkora vízmennyiséggel ennek aránya kicsi volt ahhoz, hogy gondot okozzon.
Hishimonnak a Shushint használva sikerült meglógnia a támadás elöl, Karu pedig a Mindent asszimiláló technika jóvoltából menekült meg, bár a sziklarepesztő támadást így is megérezte. Itanashi ugyanakkor kihasználta a macskadémon megosztott figyelmét, és egy jól irányzott Chikodakuval lejutatta a plafonról. Ezzel komolyan hátráltatta Hishimont, kinek eddigre sikerült volna a Nibi közelébe jutnia, ahogy Karu célzását is, ki veszélyes víz jutsuval próbálkozott. A technika így is betalált, csak kisebb pontossággal. A Nibinek persze nagyobb gondja is akadt, Itanashi ugyanis sziklaóriást alkotott. A gigantikus földkonstrukciót vele ellentétesen, a barlang aljából növesztette, a lehető legtávolabb magától. Rengeteg chakrát használt fel, de köszönhetően piruláinak és amúgy is magas készleteinek, ez nem okozott oly nagy problémát.
A földnek sikerült valamennyire lefognia a démont, ám az a négy kar ellen négy lábat és egy fejet is felsorakoztathatott, nem is beszélve arról, hogy farka csapásai is veszélyesnek bizonyulhattak. A monstrum kitartott, ahogy a Nibi is, kettejük pedig még néhány másodpercig bizonyosan el tudott viaskodni.
Itanashi ezt az időszakot kívánta felhasználni két idézéshez. Először egy új kígyót hívatott magához, ám ekkor erős lökéshullámot kapott lentről. Valamiért a Nibi őt célozta meg, amivel lehetőséget adott az óriásnak, ám igen csak meglepte a papot. Szikla hasadt a férfi körül, bőrén érezte a támadást, kígyója és a tekercs pedig eltűnt, előbbi a sziklafal mélyén, utóbbi ki tudja hol.
A Nibi mozgástere ezzel azonban lényegesen csökkent, alig maradt mozdítható végtagja. Karu pecsételő technikát indított útjának, hogy még jobban lefoghassa a démont, ki kénytelen volt az óriással is foglalatoskodni. Mindeközben Itanashi közeledő chakrát érzékelt. Kazuya remélhetőleg hamarosan segítségükre siet. Persze csak ha nem egy hasonló chakramennyiségű ellenfél közeledik.

Itanashi – chakra: 45 (ha nem ettél új pirulát) - állapot: 45
Karu – chakra: 70 – állapot: 75
Mirubi – chakra: 40-35 – állapot: 85
Nibi – állapot: 35 – fáradtság: 45
Mirubinak lesz a legtöbb ideje. Írási sorrend mindegy, de a cselekvések közel egyszerre történnek. Kazuya a kör legvégén, utolsó 1-2 másodpercében érkezik, ott már irányítható, észrevehető.
avatar
Deidara
Inaktív

Tartózkodási hely : felhők felett


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Dec. 04 2014, 10:13

Az események igencsak felgyorsultak mire észbe kaptam, hogy sikerült túlélnünk ezt a rettentő támadást. Mintha egy robbanás utáni lökéshullám rázta volna meg a termet. Féltem tőle, hogy a mennyezet a fejünkre fog omlani, de úgy tűnt, hogy a sziklák még tartanak. A Nibit végül sikerült a vízre kényszeríteni és az eddig vesztésre álló küzdelemben mintha felcsillant volna az első reménysugár. Nem tudom Mirubi mit csinál de most már nem hagyom rá a dolgokat az is biztos... Ám mielőtt tudnék szólni a Nibi megérkezik a vízfelszínre és az Itanashi által kreált gólem szinte azonnal elkapja. Ezért tudunk mi valószínűleg ilyen jól összedolgozni mert mintha tudná, hogy mire gondolok. Igazából csak sok csatát megjártunk már együtt és hasonló a felfogásunk ha harcról van szó. Nincs itt szó semmilyen gondolatolvasásról, de az valószínűleg mindenkinek tényszerű, hogy egy olyan szörnyeteget a vízbe kell nyomni akinek a testét lángok borítják. 
- Mirubi ne támadj hanem segíts lefogni a Nibit! Fárasszuk ki mert úgy sejtem Kazuya nemsokára ide fog érni. 
Üvöltök rá Mirubira aki remélhetőleg meghallja amit mondok. Erre abból következtetek, hogy ezeket a támadásokat amiket most a Nibi eleresztett valószínűleg sokkal messzebb is megérezték mint a barlang bejárata. Ez nekünk nagyon nem jó mert a pecsételés után még kereket is kellene oldani. Ahogy a gólem viaskodik a Nibivel az én láncaim is elkapják a Nibit azonban jelentősen nem korlátozzák a mozgásban így most megháromszorozom a beleadott chakra mennyiségét még legalább hat láncot küldök a Nibire amik remélhetőleg sokkal vastagabbak...
Ezúttal a bestia két farkát fogom le mert azokkal tud most a legnagyobb kárt csinálni. Nem szabad hagyni, hogy még egy ilyen pusztító erejű technikát elsüssön ezért az egyik lánccal mintha egy szájkosarat képeznék megpróbálom becsukni a száját. 
Az egész küldetés ezen a pár pillanaton áll vagy bukik. Miközben a láncok elindulnak én még mindig fent tartom a mindent asszimiláló technikát arra az esetre ha a Nibi tűzzel próbálna meg támadni rám. Az biztos, hogy zuhanás közben nem fog semerre sem menekülni mert a gravitáció rá ugyan úgy hat mint ránk. Tehát a láncokkal mindenképpen sikerül megkötözni viszont ez nem ilyen egyszerű. Természetesen a beleölt chakra mennyisége miatt a láncok ezúttal sokkal vastagabbak mint előzőek amikkel már megkötöztem. Igyekszem tartani a biztonságos távolságot, ám ezúttal direktbe kapom el a démont és nem használom a talajt közvetítő közegként a szörnylepecsételő technikához. 
Kíváncsi vagyok, hogy vajon Hoshigakuréban érezték e ezeket a rengéseket? Az biztos, hogyha még valaki volt a közelben a megfigyelőkön kívül akiket mostanra remélhetőleg leszedtek Yuuék, akkor azok most biztos ide jönnek megnézni, hogy mi a fészkes fene folyik itt. Csak akkor járnánk igazán rosszul ha valami Kirigakurei alakulat venne célba minket, mert szerintem ők legalább Onin szintű harcosokat küldenek kémkedni, vagy bijuut befogni. Azt tudom, hogy már elkaptak két bestiát és be fogják vetni őket a háborúban, ám ez engem a legkevésbé sem érdekel ezt a bijuut nem fogják megszerezni maguknak, az biztos, hogy ma nem. 
Amint eszembe jutott Kirigakure mintha új erőre kaptam volna. A dühömet és a víz iránti gyűlöletemet használtam, hogy még jobban megerősítsem a technikámat és ez által akár mozgásképtelenné tegyem a Nibit. 
(Számomra már a kör végén!) Hirtelen megéreztem egy nagy chakrát közeledni bár a Nibiéhez nem mérhető és az szinte mindent elnyom a környéken de ez a chakra tömeg nagyobb mint az enyém vagy bármelyikünké a teremben, már nagyon közel járt. Ez biztosan Kazuya lesz. Remélem, hogy segít most már elintézni a démont mert kezdek kifogyni a chakrából...

Ha Kazuya sikeresen el tudja kezdeni a Nibi lepecsételését akkor leengedem a mindent asszimiláló technikát. Ha ez még nem sikerül akkor Kazuya segít nekünk lefogni és kifárasztani a Nibit. 

// Kazuya pár másodperc alatt felméri a helyzetet és ha kell akkor gyorsan vizet használ a Nibi ellen, ha nem akkor elkezdi Karun a pecsételést! //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Dec. 04 2014, 18:19

Mirubi
Miután Hishimon útnak indult, azonnal érkezett is odafentről a támadás. A Nibi egy erőteljes csapást mért a lentiekre. A technika olyan volt, mintha hatalmas széllökések érkeztek volna, ám ehhez fokhatót még nem érzett a fiú. Nem harcolt még szél elemű ellenféllel, így ilyen természetfelettiséget még nem tapasztalt. Egyszerre volt bosszantó és elképesztő, amikor a széllökés becsapott a vízbe, Mirubi pajzsába és a teljes környezetükbe. Mirubi pillanatra megtorpant, ám furcsa mód, nem a saját biztonságáért aggódott, vagyis nem a saját biztonsága jutott eszébe, hanem Karué. Persze nem mintha félt volna, hogy bármi baja lesz a fiúnak, de jelenleg Mirubi az egyetlen ember idelent, aki harcol a Nibi ellen és Karu az, aki mellette van. A másik pedig, hogy Karu miatt vannak itt, ha pedig Ő meghal akkor a vissza jutással is gondok adódhatnak, elvégre látható volt nem egy ninja is a barlang bejárata előtt. Természetesen akkor le lenne a gond a Kenshiro-Kabuto ügyletekkel, de Mirubi számára Karu és Itanashi épsége a sajátja után a legfontosabb... Éppen ezért nem törődött túlzottan a rá fröccsenő vízzel és a viszkető érzéssel, bár a következményeket levonta abból, amit érzett: A víz és a barlang teljes része valószínűleg olyan anyagokat tartalmaz, amihez nem lenne jó hígítatlan állapotban hozzáérni... 
Itanashi rendesen keresztülhúzta Mirubi számításait, amikor lesöpörte odafentről a Nibit. 
~ Itanashi! Már megint keresztbe teszel! Átkozot!!! ~
Az érzelmek könnyen és gyorsan magukkal ragadták, ám be kellett látnia, hogy ez így előnyükre válik. Nem összeszokott csapatként gondolkoznak, így Mirubi nem látta előre azt, hogy a Nibi lekerül onnan. Ezzel a manőverrel akarta elérni, ami most semmissé vált, azonban még így is ki tud hozni belőle valamit, elvégre Hishimon a barlang falánál volt. Ám ekkor Itanashi újabb "trükköt" vetett be. Létrehozott egy igencsak nagy méretű Óriást, aki talán éppen, hogy csak elfért a barlangban. Az Óriásnak négy keze volt és a teste a földből nőtt ki. Ügyes, hiszen egy ilyen helyen nincs is szükség a mobilitásra.
~ De mégis... Jól harcol, még egy ilyen Óriási lény ellen is. Karu is folyamatosan sebzi a Nibit, de Itanashi hatalmas technikákat használ. Mégis... Mennyire erőre tett szert azóta, hogy nem találkoztunk?! Talán jobb lesz odafigyelnem erre. Ha nem vigyázok, könnyen ellenem fordíthatja a Szervezetet. De amíg nem tud rólam semmit, addig előnyben vagyok. Az Ő erejéről Én egyre többet tudok meg, ám Ő az enyémből még semmit nem érzett meg. Bár remélem, hogy egy darabig még nem is kerül erre sor... ~
Mirubi most ébredt rá arra, hogy "társai" akiket eddig mind alsóbbrendűnek gondolt, olyan erőt képviselnek, amit Ő még hírből sem ismer. Persze a Fiú, nem is gondolta úgy soha, hogy a nagy erejű technikák által fog majd előbbre jutni. Mindig is úgy gondolta, hogy az igazi Hatalom az Információban van. Ha eléggé ismeri a Világot, akkor mindenkinél nagyobb hatalma lehet. A TUDÁS HATALOM!
- Akkor Foglald le idelent! Hamarosan befejezzük!
Üvöltötte vissza Karunak a fiú, hogy mindenképpen meghallja. A csatazaj és a leomladozó sziklák, valamint az Óriás és a Nibi harca, hatalmas hangzavarral jár. Nem sokat tétovázott a fiú, amint az Óriás elkezdett harcolni a Démonnal, Ő felfutott a hozzá legközelebb eső falra chakrát koncentrálva a talpába, csakúgy mint Hishimon, majd a Nibi felé futott.

Hishimon
Miután Hishimon kijutott a pajzs alól, eltakarta magát a füsttel, hiszen a Nibi Mirubit és a pajzsot támadta, nem pedig őt. Éppen ezért mindez kapóra jött neki. Ám akkor, amikor kilépett a füstből és újra meglátta a Nibit, látta, hogy annak már társasága van, aki éppenséggel romba dönti az egész tervet. De Hishimon nem az olyan fajta, aki feladja, vagy egy pillanatra is leáll gondolkozni. Azzal a lendülettel amivel kirobbant a mennyezetről, végigfutott azon és ráugrott az óriásra, onnan pedig megpróbált minél előbb a Nibi fejét célba venni. Tudta, hogy itt és most a Nibi nem valószínű, hogy észre veszi, elvégre egy hatalmas Kőóriás nagyobb veszélyekkel jár. Amint sikerült célba vennie a fejét, kinyitotta a tekercset, majd chakrát gyűjtve elrugaszkodott és attól függ, hogy milyenek az esélyek a száját, vagy az orrát célozza meg. Ha a Nibi szája nyitva van, akkor a szájához minél közelebb repülve (Esetleg ha bele tud ugrani akkor beleugrik) feloldja a Fuuka Houin pecsétet ami tartalmazza a mérgező füstöt (Bénító Öt Érzék Zűrzavar Füst) vagy ha a szájába nem sikerül, akkor minél közelebb kerülve az orrához, meglendíti a tekercset és hogy biztos, hogy beszívja a lény, a lehető legközelebb oldja fel a pecsétet. Vélhetően pedig a Lilás füst nem fogja zavarni a társakat a harcban, elvégre nagy a terület.

Mirubi

Ha Hishimon terve sikerül, ha nem, akkor is véghez viszi a tervét a fiú. Eljött az Ő ideje is. Karu chakraláncai amivel már próbálkozott egyszer, most is előkerültek és úgy tűnik, hogy több sikerrel jártak most mint akkor. Minden esetre érdekes kis technika, azt meg kell hagyni. Éppen ezért Mirubi sem maradhat le és a mennyezetről közelíti meg a lent harcoló felek. Szerencséjére elég nagynak bizonyult a barlang ahhoz, hogy elkerülje az esetleges csapásokat, de figyel és folyamatosan éber volt, ugyanis a barlang folyamatos ostrom alatt volt. Amint megérkezett pontosan a Nibi fölé, lekapta magáról a Hatalmas Chakratekercset, majd szétnyitotta. Egy kézzel tartotta, ami nem volt könnyű. A Tekercs feltekert részét fogta azzal a szíjjal amivel addig rögzítette és nagyjából olyan 4 méteres tekercs darab lógott lefelé, amin az első 2 pecsét volt. Jobb kezével tartotta, elvégre az volt a strapabíróbb, a másikkal pedig megformálta a fél Patkány kézpecsétet.
- Kaiin // Nyitás!
Mondta ki a szót, mire az első pecsét felnyílt és hatalmas méretű láncok a gravitáció "erejével" elkezdtek lefelé esni. Természetesen egy pecsétben egy lánc van, ami összesen 50 méter hosszú. Egy lánc 1,5-2 méter hosszú és persze Szín Acélból van, így gyakorlatilag csak egy többszörösen elemi erejű támadás képes megsemmisíteni. Egy láncszem súlya 90-100 kg. (Így lett elfogadva) Ezeket a láncokat hatalmas méretű hajók horgonyzására használják, annyi különbséggel, hogy azok nem acélból vannak és nem ennyire nehezek, de a méretűk körülbelül ekkora. Már magában a lánc súlya is - amit a gravitációs erő felerősít - fájdalmas lehet a Nibi számára, ám Mirubi nem áll meg ennyinél! Használja a Nawabare // Kötelek Tánca nevezetű technikáját. Irdatlan mennyiségű chakrát használ majd fel a négy lánc mozgatására, de nagyon sok időt pazarolt el azzal, hogy megtanulja mozgatni hatékonyan ezeket a láncokat. Persze nem képes a könnyed és gyors mozgásra, de ha a láncnak van egy iránya, ami ebben az esetben a lefelé, akkor képes azt az irányt a lánc lendületével megváltoztatni. Tehát a láncokat nem képes úgy irányítani mint a kisebb drótjait, viszont képes terelgetni, vagy hosszas koncentráció után "kilőni". De az legalább negyed vagy fél óra lenne, így erre nincs ideje. Ahogy esik lefelé a lánc és eltalálja a Nibit, Mirubi úgy mozgatja a lánc végét, ami még a levegőben van, hogy a lendülettel rátekeredjen a Nibi testére. Így ha ez sikerrel jár, akkor a lánc rátekeredik a Nibi testére (Mirubi mellső és a hátsó lábai közti területre célzott, vagyis a hátára és ha rátekeredik akkor a hasán és a hátán tekeredik fel spirálisan) és körülbelül 4500 Kg súllyal húzza majd le a mélybe. (1 láncszem 90-100 Kg és 1.5m. a Lánc 50m így 50:1 [Kerekítsünk] =50 vagyis egy lánc ötven láncszemből áll. Így 50*90kg =4500kg) Ha ezzel megvan, akkor jöhet a következő löket, a második pecsét. Azt is feloldja, majd a lánc elkezd lezuhanni. Az Óriás lefogja a Nibit, így minimális lehet a mozgása, így ha a lánc mellé is esik, Mirubinak még lesz ideje a lánc másik végének terelgetésére, hogy az átfogja a Nibi nyakát. Ez is volt a terve. A Nibi jobb oldalára célzott a lánc elejével, ami remélhetőleg mellé esik, és megpróbálva terelgetni a lánc másik végét, azt a Nibi fejének bal oldalára akarja majd leengedni, hogy megfeszülve lerántsa a Nibit az az újabb 4500Kg... Ezután pedig talán nyert helyzetbe kerül a csapat.


// Elég zavaros lehet a láncos dolog, így ha kell, akkor Pm-ben leírom érthetőbben. Én tuti belezavarodnék ellenkező esetben. Tapasztalatból mondom ^^" //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Itanashi on Pént. Dec. 05 2014, 01:57

A démon még mindig erős. Rettentő erős. A pap ugyan nem sérült, állapota mégis rohamosan romlik. Testi ereje a felére redukálódott az érkező támadások hárításának hatásából. De nem tört meg. A mennyezet sziklafalából kilógó pap a fájdalomban élt, a szenvedés volt a társa, a kín pedig a mestere. Hátán talán soha többé nem forrnak be a sebhelyek. Nem érzett fájdalmat, nem érzett kínokat, nem érzett semmit.
Most azonban érzett valamit. Elszántsága rendíthetetlen volt, hite vezette őt. És ő most hitt győzelmében. Habár teste zsibbadt, az ő ereje a föld volt, így amíg volt talaj a lába alatt, nem lehetett probléma a mozgással.
~Mi történt Miuibival? chakrajának a fele elhagyta a testét. – elemezte a mozgó Mirubit, amely valamiféle klón lehetett. A megjelenő chakratömegre felfigyelt a pap, így szúrta ki Mirubit.
Az óriás előtört a földből, majd négy kezével rákapaszkodott a démonra. Habár lehet, hogy az imént létrejött, mozgó hegy egy másik, még rémesebb démon? Hatalmas karjaival átfogta a Nibiit, lefogva száját, szorítva testét és mellső lábait. A macska a vízben volt, mikor láncok jelentek meg. Tiszta chakra vette körbe, volt néhány, mely a föld alól tört elő, azonban voltak, melyek egyenesen Karu hátából nőttek ki.
~Karu, most is megleptél. – elemezte társának eddig rejtett technikáját. Immáron ketten fogták a Nibiit a vízbe.  mikor Mirubi is színre lépett ismét. Füst jelent meg. Majd fülsüketítő zaj támadt. Láncok kezdtek hullani a hatalmas tekercsből. Hatalmas láncok. Ahogy a láncok zuhantak és úrlódtak egymásnak, hatalmas zajt csaptak.
~Ha ez ráesik a Nibiire, akkor abból nem fog felkelni.
Azonban Itanashi nem bízta a Nibii sorsát Mirubira. Nem bízott a fiú képességeiben, hogy egy ilyen ellenfelet pár láncra bízza. Azonban látta a siker kapuját. Egy utolsó támadás, és a kétfarkú macskadémon sorsa megpecsételődött.
Itanashi a Doton: Fusha no jutsu segítségével a másodperc tö9redéke alatt tűnik el a földben, majd jelenik meg a talajban, azonban nem ez az útjának végállomása. Az óriás testének feje, mely épp a macskadémon legyűrésével küzd, épp elég időt kapott, hogy a távolból lefoghassa. Itanashi számára ez túl nagy chakraveszteséget jelent, így még a mennyezeten elővette kis tablettáját, majd be is vett egyből kettőt. Chakraja rendkívül megugrik, valamint állapota is stabilizálódik némileg. Az, hogy néhány nap múlva mennyire lesz kifáradva, még kérdéses, elvégre nem jó, ha valaki túlságosan is sokat vesz be az efféle energiapirulákból, de a mostani mennyiség még nem számít függőségnek.
 
Az óriás testébe beférkőzve átvette az irányítást lényegében, valamint az iwagakure no jutsunak köszönhetően a tökéletes védelmet felállította. Most már csak egy dolga van. Végezni a démonnal.
ha a hatalmas láncok a Nibiire esnek, abban az esetben a gólem elhajol előlük, hogy ne sérüljön, majd tovább szorítja a macskát a vízbe, hogy végleg kifárassza. Ha a Nibii még ekkor sem adja fel a küzdelmet és harcol, a papnak egyetlen választása maradt. Mivel a gólem egy hegy méretével egyezik meg, hihetetlenméretű  tárgyak felemelésére képes. Nem okozhat neki gondot megemelni egyet a négy nagy lánc közül, majd a Nibii nyaka köré tekerve elkezdi megfullasztani a démont. A láncokkal folyamatosan szorítva fogja, hogy még véletlenül se tudjon bárminemű szájon át érkező csomagot kifújnia magából. A gigászi óriás, két kezében a hatalmas lánc, mely a Nbii nyakát fogja körbe, másik két kezével a kék lángokból álló macska mellső lábait szorítják, talán felülkerekedhet egy bijuun?
 
//Dei, kérlek küldd el nekem PMben, mit jelent itt a küldetésen az állapot szint nálad, és milyen következményekkel járnak a szintek, már ha vannak. 
A gólem „átalakítása”:

Itanashi gyorsan a gólem testébe jutott, majd az iwagakure no jutsu segítségével chakraját az egész gólemre és a környező talajba vezetve kiterjesztette azt. Ezzel képes precízebben mozgatni a monstrumot, illetve a sérüléseket újabb kövekkel helyettesíteni.//

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határ- és partvidékek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.