Menedék

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Menedék

Témanyitás  Killer Bee on Pént. Júl. 19 2013, 13:18

Villám országának észak egységei fele, titkos menedékei arra az esetre ha az ország elesne, de remek célt szolgál shinobik védelmére.
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Júl. 30 2013, 16:09

A sebességváltás nagyszerű ötlet volt, hiszen ő otthonosan mozgott ezeken a tájakon, és pontosan ismerte má, merre is van a rövidebb út, így gyorsan elértek a hegy oldalára, melyről a menedékvárost lehetett látni, és valószínűleg a lány a legegyedülállóbb lakásban lesz, elzárva még ettől a rétegtől is, így könnyed támadási felület, ugyanis messze a segítség. Nem hagyhatja itt a jounin a kislány, amíg el nem tűnik a veszély, és nem tud békésen élni, bár sajnos elképzelhető, hogy sosem fog. Gyorsan leereszkedtek a szírt odlalán, majd az utcákon találták magukat. Lassan sétált immár, kicsit kifújta magát, illetve jobbra-balra nézelődött, ki lakhat ezekben a viskókban. Bár jobban meggondolva elég nehéz megérteni, hogy Raikage-sama miért ad engedélyt egy démonnak ilyen közel a faluhoz, talán a háborúban megpróbálja majd felhasználni őt? A harcok, és a társak halálának látvány szörnyű eszközöket sodor még egy becsületes ember kezébe is, képes lenne egy lányt feláldozni, hogy megvédje a falut? Természetesen igen, de vajon helyes cselekedet lenne, és egyenértékű azzal a gondolattal, hogy a támadáshoz használja fel? Hiszen ugyanúgy a falu léte a cél, de mégis pusztításra használja az erejét, nem védelemre, bár talán egy ilyen tipusú átkot, és hatalmat nem is lehet gyilkoláson kívül más felé irányítani. Szörnyű átok, nem is emberként néznek már rá, hanem démonként a kortársai, és fegyverként az idősebbek, persze, hogy nem érzi magát boldognak, egy tárgynak nincsenek érzései, és ha azt a megerősítést kapja a felnőtektől, ily fiatalon, hogy ő egy eszköz, egy fegyver, akkor így fogja érezni is magát. A testvérei a legrosszabbak, nekik kéne oltalmazni őt, megölöm mindkettőt, pedig nem szoktam addig menni, de most nálam is kihúzták a gyufát. Egy életre való kisasszony helyett, amit éreztetni kéne vele, egy démonként nevelték fel, és mot felhasználnák, ideges lettem. Ahogy sétáltak, és elhagyták a zsúfolt utcákat, elérkeztek a legtávolabbi házhoz, ami valószínűleg a lány apukájának viskója. Be is kopogott az ajtón, és látta a gyermek arcán az örömöt, hogy viszontláthatja ennyi idő után az édesapját.
- Kérem, nyissák ki, egy gyönyörűszép hercegnő áll az ajtóban. - bolondozik kicsit, és próbálja megnevettetni útitársát, küldetésének alanyát. Amint megtörténik, belép és felméri a terepet, idefele jövet is a különböző állások lehetőségét pásztázta, illetve a támadási lehetőségeket, mely irányból jöhet a testvérpár. Ha sokáig nem érkezik válasz, használja a Kagure Shingan nevű technikát, hogy feltérképezze a házban való embereket, és a lehetésges chakraforrásokat a környéken.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Killer Bee on Csüt. Aug. 01 2013, 09:36

 Haladsz a faluban, és felméred a terepet, mesélői jóvoltból elmondhatom hogy semmi érdekes, a falu egy hegyben van, az öreg, Hime édesapja pedig egy hosszú monoton lépcső tetején vert házat, ami mármár idegesítően bevehető, körbe nézve észre veszed, hogy erdő veszi körül, bármelyik oldalról veszélyes, viszont jóel.  Tudni hogy odalenn a sziklasivatag mélyén a faluban erős shinobik is voltak, így annyira védtelen mégse leszel. De mivel kisaccoltad az uti irányt szinte biztos hogy ők megkerülték a falut, és nem intéztek el ovatlan közelítést onnan, s afelől. Szemed ezért kiszurta 9 óránál a lehetőséget, és 3 óránál is biztos onnan jönnek. Majd mielőtt nyitják az ajtót, hirtelen felméred a benti forrást, de miez? hárman vannak oda benn, vajon ők azok, és a fater? De ekkor nyílik az ajtó, és hirtelen...



Fiatalnak mondható, 28-29 éves férfi nyitja az ajtót, és látod ahogy Hime elkezd könnyezni, haza tért, az apja ölébe ugrott, aki szivesen fogadott téged is, miközben tartotta a kislányt beljebb imitált és köszönt.
- Üdv, maga biztos..... - gondolkodik és Hime belevág a szavába. - Ő Hikuro-san, a barátom apu, ő hozott haza a gonosz testvéreim kezéből. - Óhh, igen szóval megint próbálkoztak, sajnálom ha kellemetlenséget okozott bármi is, Hikuro, Hyumo vagyok, a kislányomat évek óta nem láttam, alíg vártam hogy haza jöjjön, tessék csak, foglaljon helyet a nappaliban a feleségem és bátyám várják magukat. - Beljebb mész, és leülsz közéjük, közben jön a kedves feleség, és kiszolgálja a teát, majd mind leültök egy körben, Hime pedig melletted foglal helyet, a láncokkal.
- Mi a baj kislányom? - szól a feleség. - Megse ismersz?
- Te nem vagy anyu, ő meghalt amikor én születtem! 
Majd számodra teljesen elhomályosul a kép, mifolyik itt, van ötleted?
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szomb. Aug. 03 2013, 15:28

Felmérve a terepete, láthatja, hogy csak két pontról érkezhet nagyobb erejű támadás, de hallkan kell érkeznie, hiszen a faluban erősebbnél erősebb shinobik rejtőznek, régi korok hősei, és jelen árulói. Mikor belépnek a házba a kislány rögtön ráismer az apjára, aki megemlíti, hogy két másik családtag is itt tartózkodik, és megvárja, amíy az említett feleség hoz magával italt, és leül közéjük, de a lány ellenségesen kezeli. Miért? Nem az anyja, de lehet az apja felesége, és csak be akar illeszkedni a családba, hogy a lány annak szólítsa, vagy itt sokkal rosszabb dolgok lennének? A gondolatait nem volt ideje befejzni, bár a teába nem kortyolt még bele, mégis elkezdett homályosan látni, így sokkal gyorsabban kellet reagálnia a különböző veszélyforrásokra, a szavak pörögtek az agyában, mint a megszokott háborús helyzetben, amikor a katona gyorsan végig megy minden lehetséges opción, és rájöhet talán a megoldásra, hogy megmeneküljön. Nézzük, valaki elhaladt mellettünk, valószínűleg ők voltak, és, nem, bár, lehet mégis hamarabb értek ide, most éppen két férfi tartózkodik itt, és egy nő, lehet szövetkeztek valakive, majd felvették az apjuk alakját, hogy becsaljanak minket, de akkor hol vannak az igazi testek? Hogy gyengítettek le? Genjutsu, vagy méreg? Minden esetre ezt még nem tudhatom, így meg kell idéznem valamit, ami az elgyengült testemet védelmezi, hogy ne ölhessenek meg, hiszen alig látok, és vigyáznom kell a lányra is. Egy Kage Bunshin? Nem, ha a genjutsu, vagy méreg, a chakra áramlásomat megzavarhatja, és semmit sem érek vele, ide egy társ kell, akire bármikor számíthatok, Hakurou, mint legutóbb, egy sárkány megrémisztheti szegény teremtést, és lehet elveszti a fejét, ide egy barátságosabb teremtmény kell. Valószínűleg éppen belesétáltunk a csapdájukba, méghozzá önként, boldogan dalolva. Nem hiszem el, bár a chakrájuk nem túl hatalmas, engem legynegítettek, de egy ekkora harcossal, mint az én társam, nem igen lesznek képesek elbánni. Gyorsan kézjeleket mutat, és leteszi az asztalra a kezét.
- Kuchiyose no Jutsu! - mondja, és ha minden igaz, megidézi társát, a farkasok egyik legjobb harcosát, Hakurou-t. Ha még van annyi ereje, és csak a látását gyengítették, néhány szót szól a farkashoz. - Védd meg a kislányt, bízok benned. - a farkas valószínűleg gyorsan veszi a lapot, hiszen tökéletesen megbízik a Kumogakure-i shinobiban, és a lány elé veti magát, majd megszólal.
- Mit tettetek a barátommal? - vicsorít. - Feleljetek emberek! - ez nála degradáló kifejezés volt, bár nem tudhatják a bent ülők. És mindeközben Hikuro, és a lány előtt áll. Közben a shinboi megpróbálja alkalmazni a Genjutsu Kai nevű technikáját, hátha az illúzió a ludas ebben a támadásban.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Killer Bee on Vas. Aug. 04 2013, 11:51

 Az idézés létre jött, mikor már majdnem minden elhomályosult, te épp egy kicsit vissza zörrentél, ez nem Genjutsu, úgy tűnik amit beléptél a házba, valami spóra került rád, altató szerűség. Azért vagy még talpon mert láttad a lányt és a farkas kutyát ahogy ki állnak érted, igen Hime is megijedt. Majd előtted felsorakoztak az emberek.
- Nahát, egy elefántot is ki kellett volna döntenie, egy ritka növény bepórzása. Mely a legerősebbeket támadja be, nagyon érzékeny virág, de válogatós. És még mindig nyitott szemmel nézelődik.
- Hime, nincsenek bátyáid....az édes anyád se haltmeg. MIVAGYUNK A CSALÁDOD. Mi voltunk ott hogy megmentsünk téged, mert hozzánk tartozol. A benned élő démon egykoron családunk legerősebb tagja volt. Mi csak jót akartunk, hogy veled újra kezdhessük a történelmet. Itt kell porosodnunk Kumo no kuni leghátsóéghajlatán, mint valami szökevények, ezt már nem bírtuk. Segíts hát a családodnak lepusztítani ezt a helységet! 
- NEM! - hallod még mindig a dolgokat, és azt is hogy ez már torok szakadtából történt. Amire a farkas kutya is felkapta a fejét, te pedig kezdtél jobban lenni, mert rájöttél úgy gyógyíthatod magad, ha engedsz egy kicsit, és a chakráddal kiküszöbölőd az idegen dolgokat. Majd sikerült újra talpra állnod.
- Most mi lesz Hime, akkor megölöd a családod, és egy ilyen senki pártját fogod majd?! - kérdezte immáron az édes apa. Majd kicsit még rikítanak a fények, de látni már tudsz nagyjából. Rajtad áll hogy hagyod őket támadni, vagy még beszélgetni fogtok.




/Teljesítmény: chakraszint: 98%, a szemek két körig gyógyulnak, természet feletti sebességet nem észlelnek majd, csak két kör után/
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Vas. Aug. 04 2013, 22:52

Az apuka gyorsan felvilágosította a kis csapatot, hogy mi is folyik itt, ebben a családban, és ebben a házban, és még azt is megtudták, mit tettek a jouninnal, amire a farkas barátja csak morgással válaszolt, veszélyes, fenyegető morgással.
- Csak azért nem megyek közelebb és tépem fel a torkotokat, mert egy kislány is van a házban. Nagy szerencséd van féreg, hogy némi illemet tanultam Hikuro-tól, különben már rég halott lennél. - ekkor a jounin belemarkolt társa bundájába, és megpróbált két lábra állni. A spóra támadás kivédhető volt, csak némi chakrát kellett felhasználnia hozzá, keringette a testében, akár a vírusírtó kódsorokat, és megpróbálta kitisztítani a vérért ettől a szörnyűséges legyengülést okozó, aljas támadástól. Még nem harcolhatunk, még nem nyertem vissza a formám, ha mutatnak valami erősebb támadást, nem biztos, hogy kivédhetném, és nem tehetem ki veszélynek sem Hakurou-t, sem Hime-t. Valahogy időt kell nyernem, és utána lecsapnom. A legjobban időt nyerni az egójuk kiteljesítésével tudok, elismerem a vereséget, és alávetem magam a magyarázatnak, ez biztosan tetszeni fog nekik, de az meg nekem, amit utána kapnak. Lehet, hosszú idő után használni fogom Azt a technikát is, amelyik annyi fájdalmat okozott már embereknek, aminek limitjei vannak, és amit nem lehet meggondolatlanul elkezdeni, de Hime védelme miatt bevetem. Nem tudni melyik technikáról beszélt, de láthatóan komolyan vette a lustaság, ezt a szituációt, nem félvállról, és nem félgőzzel dolgozott az ügyön, de nem ér vele sokat, ha most nem nyer némi időt magának.
- Nyugalom Hakurou, hölgy van a társaságunkban, nem beszélhetünk ilyen formában. - ezzel a nőnek kedveskedett is volna, de most nem ő volt a célpontja ebben a szobában. - Igaz, Hime? Ne izgulj, már jobban vagyok, csak pillanatnyi furcsaságot éreztem, és igyekeztelek megvédeni, és a cimborám is kedves, ilyen szép lányokkal mint te, meg különösen, nem kell félned tőle, csak fogd meg a kezem. - ha a lány megteszi, ráemeli a tenyerét a farkas puha szőrére, hogy érezze, nem egy fenevad került ide a semmiből. Meg kell őt nyugtatni, ez a legfontosabb most. - Ami meg önöket illeti, uram, és hölgyem, és ismeretlen bátyus. Ha nem voltak testvérek, kik üldöztek minket, és kik ölték meg azt a shinobit, aki az én szövetségem tagja volt, ez főben járó bűn, ám ez még semmi a többihez képest, amit elkövettek. Azok után, hogy ide csaltak minket, két idiótával, kiknek kilétük ezen felül ismeretlen, miért hitette el a saját lányával, hogy az édesanyja meghalt, és miért akarja maga a saját lányát fegyverként, és eszközként használni, hogy elpusztítson rengeteg embert? Gondolom nem elég bátor, hogy maga vigye véghez saját elképzeléseit, de hogy egy ilyen fiatal gyermeket irányítson, és rettegésben tartson, csak azért, hogy a nyomorult klánja újra híres legyen... - köpött egyett, és remélte nem talál el senkit. - Undorító. Nem, hogy emberként, és vezetőként, de apaként, és családfőkét is elbukott, és erről én magam fogok tanúbizonyságot tenni, de először is, kérem magyarázza el, miért olyan fontos ez az ügy, és mi vezérelte, hogy ily csúful csapdába ejtett engem, és a saját lányát. Ha úgy is érzi, hogy nekem nem tartozik számvetéssel, legalább a saját lányának tisztázza cselekedeteinek okát. - mondta a férfinak, ezzel is talán időt nyerhet, de még nem fejezte be, egy két susmogás is elhagyta a száját, amit csak a társa halott, a négylábú fenevad. - Légy a szemem.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Killer Bee on Szer. Aug. 07 2013, 12:48

 Pillanat képek ezrei sorakoztak fel előtted, vágyak érzések, eltulajdonított életek. Igen, láttad az egész életed, ez azért következett be, mert melletted Hime hirtelen megfogta lábszárad, illetve a nadrágod, szorosan belekapaszkodott, egész végig csöndbe volt, nem tudhattad hogy mi játszódik le előtte. 
- Háháháháháá.....háháháháháháhá - nevet fel hangosan az édesapa. Eközben Himét árjárta a vörös chakra, melyet exlaw forma ként ismerünk, hirtelen azon kapod magad, hogy megtörtént az aminek nem kellett volna, foggalmad se volt hogy és miért jött elő a démon, de a szavak ereje, melyek felsorakoztak, mindent feloldottak benne, az exlaw ragadott meg, és rántott hátra, egészen a falnak amit kidöntöttél, hű kutyád kiugrott azonnal a támadó forma elől és téged követett, oda kinn a következő pillanatban azt láttad, hogy a  ház össze omlik, és a három shinobi, illetve Hime családja kiugrott. Oly masszív chakra volt ami képes volt földet rengetni, és immáron az exlaw szólott.
- Ezt akartad nem Hyumo. A fegyvert mellyet irányítani akartál....kétségbe esetnek tűnsz mi a baj, Csak nem félsz a kislányodtól?
Szólott fel a mély hang, és hirtelen a chakrát immáron Hime körül úgy láttad, mint egy szarv, és szárny a testéből kinőve. Ez volt az első formája. Nem sok időd van, úgy tűnik amilyen erős, olyan nagy chakra jelenléteket küldött családja felé, dobálta a levegőt, ami szétmarcangolta a fákat, Hyumoék pedig csak ide oda ugrálgattak.
- GYERÜNK APUCI MUTASD MIRE VAGY KÉPES HÁÁHÁHÁHÁÁ - Gonosz kacaj, de téged nem bántott eddig, csupán Hyumoékat kergeti, de ezt a chakra energiát a faluban is biztos megérezték, közel az ellenség, vagy barát sereg. Az exlaw pedig épp porrá zúzza a területet. Miként próbálnád meg megállítani, vagy hagyod hogy megölje családtagjait? Oda benn Hime épp küzd az exlaw-al de mind tudjuk, hogy egy kislánynak nincs ekkora lélek energiája. Feloldotta a karpereceket is, valószínűleg, sőt minden bizonnyal eddig csak önkéntelenül nem mutatta magát. 
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Csüt. Aug. 08 2013, 12:33

Nagyapa, neeeeee. Hogy lehet ez? Már rég meghalt, miért láttam most megint, ahogy megölik, ki játszik ilyen szörnyű játékot velem? A kislány? Mi ez a chakra, hatalmas, és kegyetlen? Még a levegő is sűrűsödik tőle, ez a démon? Lepillant a jounin, de alig látja a kis szörnyet, mostmár szárnyak és szarvak díszítik, és élete legszörnyűbb döntése közelít felé, döntenie kell, hogy elvei, vagy a faluja. Mielőtt még mérlegelhetett volna egy mozdulattal kirepítették az ajtó mellett a falon, és a farkas jött utána, szerencsére önszántából, még mindig nehezen látott, de a bent zajló események tiszták voltak előtte, a démon készül bosszút állni, és Hikuronak kell megállítania, vagy szavakkal, vagy erővel, de még kell egy kis idő, mire tisztán fog látni, pont annyi, ami a technikájához is, használni fogja, kell neki most. Klánja végső taijutsuja, ami még a Raikage gyorsaságát is erejét is képes leutánozni, viszont a védelemmel semmit sem foglalkozik, ez nem pajzs, ez kard, és láb, és az egyik legjobb, de ezt használva megrövidülnek a dolgok, nincs sok ideje, és nem lehet többször ebben a hónapban, meggondolta. Egy démont csak így lehet legyőzni, itt a fegyverek már semmit nem érnek, ide elektromosság kell. Megkezdte a technika előkészületeit, a chakrát átáramoltatni a testén, egyre gyorsabban és gyorsabban pörgette magában, miközben hozzácsatolta Raiton elemi chakráját, ez egy 1 perces folyamat, ami közben néhány szót szól a lányhoz, tudta ha most megtámadja, akármilyen erős is, a lánynak nem esik baja, a lény megvédi, és ha  alény elszál, akkor már nem kell támadnia, itt a lénnyel harcol, nem a kedves, moslygós Hime-vel.
- Hime, állj le, harcolj ellene! Megakarod ölni az apád? Szereted, nem? Nem érdekel mit tett, ő a véred, az egyetlen apád, ne tegyél olyat, amit megbánhatsz, ez a lény benned van, így te parancsolsz neki. A félelmedből, és a haragodból táplálkozik, így csak le kell csillapodnod, gondolj az útra amíg ide jöttünk, mire gondoltál igazából, biztos, hogy a tea volt a megoldás? Gondolj, emlékezz, és nyugodj meg, itt vagyok, rám számíthatsz, és ők is elnyerik büntetésüket, de az nem a halál, nem. Nem tudnál családtagok nélkül élni, nem igaz? Ne tedd. - miközben beszélt egyre gyorsabban és gyorsabban keringette magában már-már a Raiton és normál chakra keverékét, és már kezdtek megjelenni körülötte a szikrák is, amik a technika beindulását jelezték. A kék szikrák szépen lassan megvilágították térdét, és a könyökét, és körülötte cikáztak, az egy perc letelt, és megindul a stopper, négy perc alatt le kell győznie, de legalább legyengítenie, bár most megvan az ereje és a sebessége valami nagyobbra, valami nagyobb ellen, és a döntés lehetősége is megérkezett, démonként tekin-e a lányra, vagy emberként. A menedék biztonsága, vagy a lány épsége, minden a következő lépésén múlik. Ledobta köpenyét, és hazaküldte társát saját világába.
- Erubo-Hiza!

- Hime, én Hikuro, a barátod, esküszöm megvédelek.
- kiáltotta felé, és megindult, ha a lány nem kezdett el visszaváltozni. Sebességének köszönhetően gyorsan a házban teremhet, és megkezdheti saját taijutsu stílusát, melyben a könyökkel való ütések, és a térddel végrehajtott rúgások a főszereplők, nem hagyta lógva a démont, és nem gondolkozott, a falut választotta, ha nem látja a lányban az életet, csak a vörös chakrát.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Killer Bee on Szomb. Aug. 10 2013, 12:56

 Mesélőd nem tudta, és elisfelejtette megnézni mit tudsz, ezért jóvá írva technikád, és mozdulataid hagyom hogy szépen közelharcba próbálkozz, olyan volt mint két hatalmas energia találkozása, vörös chakra, és villámló szikrázó chakra. Elmehetett volna ez a jelenet egy Dragonballba, de most ez a Naruto helye. Ütéseid kivédte, hiába vagy gyors, a kéz és chakra külön mozgott, ezért lábbal próbálkoztál, hisz lefogta kezeit, egy térdelés bement, amitől elengedte kezed, hihetetlen sebességed most mutatkozott, hiszen a rúgástól pillanatveszteség kezdődött amitől könyökkel a földre tessékelted, viszont immáron ez a második körünk, nem sok maradt vissza hogy a kislány feléledjen, immáron a test, átformálodótt, magasságot nem nyert, de láttad a sötét démon arcát, és teljes mivoltát, szimplán csak kis méretben, még nem teljes az átalakulás, ezek szerint Hime még ott van. Kaptad a fejed, miután kirajzolódott ellenfeled.

Immáron amit leírtam előkerült eléd, mostmár tényleg a démonnal harcolsz, akinek a chakra jelenléte iszonyatos volt, a távolból hirtelen Shurikenek, és Kunaiok jelentek meg a démon felé, amit szárnyával védett ki, és egy csapással küldött egy tornádót a segítségedre igyekezett tömeg felé, amiből páran léptek csak elő.
- Jesszusom, ez lehetetlen. - Szólt fel az egyik kumogakurei mellényt viselő shinobi. - Már vártuk ezt a napot - tekint rád az egyik a tömegből. - Magát ismerem! Ön az egyik a legügyesebb villám mesterek között, hála az égnek hogy ilyen shinobi mellett küzdhetünk, kérem vegyen mi.... 
- ELÉG A DUMÁBÓL. - Láttad ahogy eltünik majd a duma gép mögött kerül elő, és karmaival átszúrja azt, körülötte lévő NPCk pedig csak félre ugranak, immáron 5 en maradtak kik segítségedre vannak, és a démon feléd dobja áldozatát, majd kézjelekbe kezd, nem hagyom hogy végig csinálja, hátha találsz valamit ki. Viszont nefeledd Hyumoékat, akik még mindig messziről várják hogy a démon pusztítson. Ők ugyan olyan rossz a falura nézve, mint a démon, vedd hát egykalap alá őket. Hajrá.


/Második kör, Himének 8 van hátra, addig lekell sebezned a démont, hogy elveszítse erejét. Van olyan gyors mint te, és a chakrája égető. Az NPC-knek adhatsz parancsot, Hyumoékat pedig ha úgy akarod hanyagolhatod. két módot írj, próbálj törekedni a győztes posztra, és egy második tervre, hogy tudjak válogatni. 
Chakraszint: 95 Folyamatos chakra használat
Életerő: 99 
/
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szer. Aug. 28 2013, 03:08

- Ne lankadjon a figyelmetek társaim, közeli a sebessége az enyémhez, és pillanatok alatt lecsap, az emberség kiveszőben van belőle, már csak egy bestia, ami csak az ölést ismeri. - kezdte. - Egyszerű feladatot kaptok, a Hyumo klán tagjainak elfogása, és elő állítása a démon kieresztésének vádjával, majd miután elzártátok őket, vagy harcképtelenné tettétek őket, akkor zárjátok és biztosítsátok a környéket. Nem szeretnék felesleges áldozatokat, illetve öntörvényű beavatkozókat. - miközben a szövegét nyomta folytatta a könyök, és térd kombinációk váltakozását, és gyengítette a démont, amikor az új szintre lépett, és kézjelekbe kezdett. Tudtommal az exlaw-ok csak régelfeledett szellemek lehetnek, kik a születés pillanatában egyezséget kötnek a szülőkkel. Chakra jelenlétük igen magas, de kenjutsu-n, a rég elfeledett tudományágon kívül másban nem voltak jártasak. Gyilkológépek karddal, és karmokkal. Bár, nem szeretném, ha hiányos tudásom jelentené a véget számomra, fel kell készülnöm egy lehetséges támadásra, és meg kell próbálnom megállítani, kontrázni.

(1) Hikuro a sebességre próbál építeni, és a démon közelébe kerül, hogy egy kombinációval megkezdje annak gyengítését. bal könyökkel kezd, a célpont az álkapocs, majd egy jobb könyökkel való felütés. Ekkor megragadná a vállát, és két gyors térdrúgással a levegőbe emelné ellenfelét, majd a földhöz vágja, a feje fölül eldobva. Ezután teljes erejéből a két térdével rázuhan a lent fekvő testre.
Hiza Bakudan! - kiáltja.

(2) Ha a sebesség nem elég, megpróbál egy technikát bedobni, ami ebben az állapotban könnyebben kivitelezhető, ugyanis a chakra már áramlik a testében, csak egy pillanatra kell egy részre többet csoportosítani, aztán folytatni az eddigi munkálatokat. Ha az egy percet nem tölti el előtte, akkor esélye sem lenne visszaállni a technika használata után, de így képes ezt létrehozni. Ő is kézjeleket mutat, és egy elektromos gömböt formál a kezébe, egy tökéletes labdát.
- Raiton: Rakurai Bakudan! - kiáltja, és elhajítja a kézjeleket formázó démon felé. Ha minden jól sikerül, akkor az oszlop közepében ragad, és rendesen legyengül, hogy aztán ott teremjen Hikuro, és az (1) lépésben leírtakat alkalmazza. A lényeg ebben az állapotban a taijutsu, így megpróbál minnél több elektromos ütést alkalmazni, hogy megszüntesse a démon befolyását a lányon, és visszaszorítsa, de tudja, hogy ha a kritikus pontot átlépik, meg kell ölnie. Ez nem következhet be, meg kell próbálnia megállítani.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Killer Bee on Pént. Aug. 30 2013, 12:44

Ahogy látod, jól fogalmaztál, maradék katonáid elindultak a fő ellenségek felé, így most ők kimaradnak az itteni mókából. Te vagy és az iszonyatos bestia, kinek erejével félig meddig tudatban vagy, szimplán karmaival tud szelet csapni, illetve sebességre épít, amit te felül tudsz múlni ha nagyon akarod. A második funkciódat veszem számon, hiszen az a legreálisabb.  Ahogy eltervezted, egy bábut ütögettél, akin látszott minden ütés után a zord mosoly, melyet a halál szem követ, biztos tisztában vagy vele mit jelent ez, szürke szem golyó, fekete árnyalattal. Miután majdnem kiverted belőle az életet kicsit megtorpantál hogy minden ütésedre egyre erősebb a chakra borítása. 
- Csak enny..ennyit tudsz? - szólt fel félholtan. - Ez minde...minden? A te Himéd itt van benn....ha megölsz nem látod többet. Mondcsak miért ilyen fontos neked ez a lány. - Fogalmazzunk úgy hogy egyre erősebb és erősebb volt, amitől hihetetlen hőség kapott el a közelébe, muszáj volt távolabb ugranod. - MOND MIÉRT? - immáron egy exlaw teljes formályát láttál, mind magasság, mind erő elő jött, amivel könnyedén kitört a lehetetlenből is. - MIÉRT AKAROD MEGMENTENI EZT A LÁNYT HISZ ALÍG ISMERED! - Vigyázz ne tévesszen meg, a gyorsasága ugyan olyan de az ereje még iszonyatosabb
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Okt. 01 2013, 10:35

//Bocsiboocsi//

Az ütések betaláltak, mind, mégis minden egyes találatnál úgy érezte a jounin, hogy ellensége egyre erősebb, mintha az erőszak erősítené, minél nagyobbat üt, annál jobban fáj neki, de annál erősebb is lesz. Talán a léte értelme a "Ami nem öl meg az erősít?" kérdezhetné magától, de teljesen értelmetlen, ugyanis újabb evolúciós változás következett be, és már maga a démon állt Hikuro előtt, a lányt elvesztette, legalábbis ő így hitte. Dühe exponenciálisan növekedett a másodpercek alatt, míg nem egy óriási üvöltéssel jelezte, itt valaki meg fog halni. Bízott benne, hogy nem ő lesz az, ezért végső kombinációjába kezdett. Megölte, a benne lévő, az őt védelmező démon megölte őt. Kinyírom, megölöm, egy ártatlan élet, melyet a démon miatt tönkretettek, és azok után, hogy benne élhetett, ő öli meg. Nem, én ezt nem fogadom el, Hime teste talán elpusztulhat, de bízok benne, hogy a túlvilágon jobb lesz neki, a teher, és a megfelelni való kötelezettség után, a testet elpusztítom, a démonnal együtt, és Hime-t gyászolom és eltemetem. Egy ideig nem fog senki látni, ennyire félre sikerült küldetésen még nem voltam, elveszíteni...
- EGY KISLÁNYT!!!! - üvölti ki a végét, majd felveszi a támadó pozícióját. - Megismerkedhetsz a haragommal démon, ezt garantálom, hogy nem éled túl. Ushi, U, Saru.. - majd jobb karját kinyújtva, tenyere felfelé nézve, enyhén behajlítva az újakkal, míg a bal kezével megragadja saját csuklóját. A chakra a testéből, pontosabban fogalmazva, pont annyi, hogy az eddigi elektromos állapotát ne akadályozza, mind ebbe a kézbe áramlik, és rendeződik, majd hozzá adja az elemi chakrát, mely után egy kör jelenik meg körülötte, melynek ő az origója. A chakra szabad szemmel is látható lesz, és hívogatóan pusztító, mintha madarak röpködnének, úgy körülbelül ezren. - CHIDORI!!!!! - üvölti, és elrugaszkodik. Mivel technikáját még alkalmazza, így sebessége versenyképessé teszi a démonnal, de a Chidori maga is ad egy kis pluszt, egy keveset, ami elég a találathoz. Szabadszemmel nem követhető módon közelíti meg az ellenséget, majd minden dühétkifejezve támadását felerősíti azzal, hogy mielőtt betalálna megszünteti taijutsu stílusának legerősebb, és egyetlen kiegészítő technikáját, és azt az elektromos chakrát is belevezeti karjába, megerősítve ezzel a VÉGSŐ KOMBINÁCIÓT. Amikor a gyorsaság és a halál összekapcsolódik, és együtt vezeti Hikuro-t a győzelembe. Már régen kiötlötte ezt, de még sohasem használta, nem szeret ölni, de most erre nem gondol, csak a vérre, ami a démonból folyni fog.
- DÖGÖLJ MEG DÉMON!!! - tudta, hogy Hime is elé kerülhet, de nem áll meg, nem botlik meg, nem megy félre a keze. Magában elhatározta, hogy a kislányt csak úgy mentheti meg saját magától, ha megöli, még akkor is, ha ez a döntés igazságtalan, és Isten-t kell játszania, ami nem tetszik még saját magának sem, de meghozta a döntést a falu, az emberek, és legfőképpen a kislány lelke érdekében...
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Hinata on Pént. Okt. 25 2013, 22:11

( Kérésre lezárom a küldetést )


A démon villámok közepette felüvölt fájdalmában. Érzi az elmúlást, a halál jeges kezét sötét romlott szívén. Sárgás villámok pattogva zúdulnak végig testén és technikád hangja mint ezernyi vére éhező madár sivítva csapódik bele kezed, sőt egész karod a testébe merülne ha nem lenne ellenfeled elég ügyes. A démon így is elpusztul, pedig nem találtad telibe. Hime is meg menekül, mármint attól démonként haljon meg. A démon elterül a földön és lassan Hime lesz újra a a porondon.

- Kö.... köszönök mindent.
Szólal meg elcsukló köhécselő hangon. Ajkaira vér buggyan ki, de őt ez nem érdekli csak mosolyog.
- Meg mentetél.....
Ezek voltak az utolsó szavai. Az élet fénye ki hunyt szemeiben.



( 15 Chakra és 3000 Ryo a küldetés jutalma )
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Menedék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.