Hitoshi no Minovara (visszatérő)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hitoshi no Minovara (visszatérő)

Témanyitás  Minovara Hitoshi on Szer. Szept. 04 2013, 17:02

Név: Hitoshi no Minovara
Ország: Víz Országa
Falu: Kirigakure
Rang: Genin (Leendő Vándor Ninja)
Kor: 14
Nem: férfi
Felszerelés:
- Katana a hátán
- 2 tekercs a ruhája zsebeiben: az egyik váltó ruhát tartalmaz, a másik pedig 2 fuuma shurikent
- A derekán van egy széles övtáska, amiben 5 shuriken, 5 kunai, 5 füstbomba és egy doboz energia tabletta van.
Kinézet: Hosszúkás szőke haja van, a szemei kék színűek. Ruhatára változó, általában eléggé feltűnő.
Jellem: Általában csendes, visszahúzódó. Csak akkor beszél, ha kérdezik, de akkor is lényegre törően, nem beszél mellé. Akikkel összebarátkozik azokkal kedves, sokat viccelődik, teljesen más arcát mutatja, mint egyébként.
Előtörténet:
14 évvel ezelőtt jöttem világra Kirigakure-ben. A szüleim shinobi-k voltak, így szinte egyértelmű volt, hogy én is ezen az úton indulok el. Az apám a Minovara klán tagja, míg az édesanyám a Gaisuke családból származik. Az édesapám, aki után a Hitoshi nevet kaptam, jelenleg jounin kiképző, egy genin csapat irányításával foglalkozik. Az édesanyám, Yumiko, a születésemig tagja volt az Oinin-eknek, azonban amint terhes lett velem, kénytelen volt otthagyni a szervezetet. Hivatalosan azonban csak a születésem után lépett ki.
Azt hiszem átlagos gyerekkorom volt. Nem különböztem semmiben a többi gyerektől. Nem voltam elkényeztetve, de a szüleimtől a kellő szeretetet mindig megkaptam.
Amikor elértem a megfelelő kort, a szüleim beírattak az akadémiára. Ott sikerült össze barátkoznom a többiekkel. Suli után gyakran játszottunk együtt a parkban, illetve a játszótéren. Általában labdáztunk, vagy olyat játszottunk, hogy valamilyen nagyon erős shinobi-k vagyunk. A lányok általában Mei sama-t alakították, míg mi, fiúk, másokat. Én gyakran egy olyan shinobi-t alakítottam, aki állandóan lázadozott, még a „Mizukage”-re is rátámadtam. Annyi eszem viszont volt, hogy nem az igazi nevét használtam, hanem kitaláltam egyet.
Éppen ez a shinobi volt az, aki miatt elkezdtem a katana-val való harc tanulását. Tudtommal ő nagyon jó volt a Suiton használatában, illetve a csendes gyilkolásban. Így hát elhatároztam, hogy hasonlóan jó harcos leszek, mint a példaképem.
Az édesanyámat kértem meg arra, segítsen elsajátítani a lopakodás művészetét, míg az édesapám a kard használatát tanította nekem. Nagyon kemény volt a kiképzés, mellette még az akadémiai tananyagot is meg kellett tanulnom. Azonban nem hanyagoltam el egyiket sem. Az akadémián is nagyon jól teljesítettem és otthon is. Sohasem volt rám panasz. Így lett belőlem, a vidám, játékos gyerekből, egy visszahúzódó, katonásabb jellem.
Már alig vártam, hogy letegyem a vizsgát és genin lehessek. Az utolsó évem az akadémián nem volt túl izgalmas. Folyamatosan a vizsgára készültünk. Átvettünk minden elméleti anyagot, folyamatosan létre kellett hoznunk az alaptechnikákat, illetve a taijutsu órán a közelharcot, a fegyverhasználatot és a célba dobást gyakoroltuk. Azt kell, hogy mondjam, nagyon unalmas volt a záró év.
Végül eljött a genin vizsga napja. Mivel a háború szélén állunk, úgy döntöttek, egy írásbeli feladatot kell megírnunk, ami ha sikerül, akkor jöhet egy jutsu demonstráció, majd egy célba dobó feladat.
Az írásbeli könnyű volt, mivel általános dolgokat kérdeztek csak. Ezen mindenki könnyedén átment. Ezután jött a jutsu demonstráció. Mindenkinek be kellett mutatnia az alaptechnikákat. Néhányan itt buktak el, mivel volt akinek nem sikerült a Bunshin, valakinek pedig más technika. Ezen is sikeresen átmentem. Végül jött a célba dobás. Minden jelöltnek 5 lehetősége volt arra, hogy legalább háromszor tökéletesen eltalálja a tábla közepét. Az első próbálkozásomat elrontattam, de utána háromszor betaláltam, így kiérdemeltem a fejpántot.

//Régebbi karakterről van szó, de játékra nem igazán került sor. "Klánalapító" vagyok. A jellemet és a kinézetet picit módosítottam. Régi előtöri: link //


A hozzászólást Hitoshi no Minovara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 24 2013, 14:13-kor.
avatar
Minovara Hitoshi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 163

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hitoshi no Minovara (visszatérő)

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szomb. Szept. 07 2013, 12:36

Most pozitív pillanatomban kaptál el, hiszek neked, és mivel Karin már egyszer elfogadta, ugyanazt tőlem is megkapod:

Chakra: 100
Pénz: 1500 r.
Jutsu: A Suiton technikát csak akkor, ha Suiton lesz az elemed, különben nem, a taijutsu mehet.

Bár azt megkérdezném, hogy miért másmilyen a régi linknél a neved, Pm-ben kérem a választ.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.