Camelia Lavender

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Camelia Lavender

Témanyitás  Nenju Hasami on Vas. Okt. 20 2013, 23:30

Név:Nenju Hasami
Ország: Szél országa
Rang: Genin
Kor: 14
Nem: Nő
Felszerelések:  5 shuriken, 2 fuuma shuriken, random kavicsok , 3 kunai (A másik kettő egy posztert tart a falon)
Kinézet:  Rövid, magenta (nem rózsaszín) színű haj, seszínű, szürkéskék szemek. Vastag, de sápadt, vértelen ajkak, kissé hullaszínű bőr. Keskeny arc, nyúlánk, cérnavékony termet,  
Előtörténet:
Másodpercre pontosan érkeztem, pont úgy, mint ahogy az orvosok  vártak. Egy baj volt, két hónappal későbbre volt anyu kiírva.
Kicsit kisebb voltam, mint kellett volna, de semmi különösebb bajt nem figyeltek meg rajtam, így öt nap múlva haza is engedtek.
Persze, a koraszülöttségen komoly problémákat vont maga után, de csak később. Négy éves koromig gyakorlatilag az összes fertőző betegséget elkaptam.  Hat éves koromra a nővérem, akinek elege lett abból, hogy ha nem lázasan fetrengek az ágyban, akkor éppen azon vagyok, hogy hogyan szedjek össze egy újabb bacit, belevetette magát az alternatív orvoslás rejtelmeibe.  Literszám ittam a hárs-, csalán-, hagyma- és dióteát, így egész jól eléldegéltem.  
Kicsinek sokat játszottam a tesómmal, kötélen tanított járni, meg kertészkedni, sokat sétáltunk a parkokban, a legtöbb állat szokását kiismertem. Lovagoltunk, meg fürödtünk a folyóban, de annak mindig az lett a vége, hogy engem majdnem elsodort a víz.  Kiskorom óta különleges kapcsolatot tartottam fenn a vízzel, ha ő nem jött hozzám, én csak hosszas könyörgésre voltam hajlandó elmenni őhozzá. Ezt megelégelve a családom közös erővel úszni tanított, legnagyobb ellenkezésem is hatástalannak bizonyult.  Azóta sem hevertem ki azt a megrázkódtatást.
Mikor arra került a sor, hogy iskolát válasszunk, én mindenképpen régészkedni akartam, vagy táncolni, eszem ágában sem volt a Ninják közé menni, egészen az ovi végéig, amikor Kethan, az egyik legbunkóbb fiú az oviban le nem szólt, miszerint én egy hasznavehetetlen nyúl vagyok, de sebaj, ő majd megvéd.
Két fogát kitörtem, cserébe legalább négy marék hajat adtam, de kaptam egy megingathatatlan elhatározást: én holnap beiratkozom az akadémiára!
Másnap tényleg bementem, beiratkoztam. Zökkentőmentesen ment a beilleszekdésem, és legnagyobb megelégedésemre Kethan meggondolta magát, és polgári iskolába ment.
nehéz éveknek néztem elébe. Rengeteget tanultam, az elméleti és gyakorlati részek tűrhetően mentek, de a taijutsu-val sehogy sem boldogultam. Túl magas voltam már akkoriban is, az ütéseim lassúak, gyengék.
Nagypapa, megunva a nyüszögésem, megtanított egy-két fogásra. A harmadik nyár végére, a családom lelkes közreműködésével megtanultam kihasználni az alkatom adta előnyöket. Lényegesen gyorsabb lettem, hajlékonyabb, harc közben főként hárítottam, védekeztem.
Az elméleti részeket a nővéremmel tanultam, éjszakákon át, közösen.
Az utolsó évben bekerültem az erős középmezőnybe, legeslegnagyobb megelégedésemre.
A genin vizsga előtti héten alig-alig aludtam. Az utolsó nap, a nővérem korán ágyba parancsolt, és egy adag citromfű teával a kezemben elmondta, hogy holnap talán később jön haza, mert mintha merevedni érezné a lábait, ki szeretné vizsgáltatni, de ne aggódjak, nem sújos.
Nyugodt álmom volt, reggel kipihenten ébredtem. Csíkos, a kockás pitonom ébresztett, megint kimászott a hodály méretű terráriumából,  és a reggelijét akarta.
Megkapta.
Korábban érkeztem a vizsga helyszínére, így teljesen sikerült bestresszelnem magam, mire a felügyelők megérkeztek.
Mire előttük álltam, addigra már hatalmas, vérengző halaknak néztem őket. Mintha le akanának nyelni, esküszöm, olyan volt.
A vizsgafeladatot, hogy az egyik vizsgáztató alakját vegyem fel, kisebb-nagyobb hibával, de teljesítettem. Egy erős közepessel engedtek át, és amint szabadultam, hazaloholtam a papírommal.
Örömöm nem tartott sokáig.
Otthon a nővérem, és a családom várt.
A nővérem elmondta, hogy nagyon beteg. Szépen lassan kővé válnak majd az izmai.
Nem tehetnek az orvosok semmit. Kissé lassíthatják a betegséget, de már nem tudják megállítani.
Aznap délután tettem meg az utolsó sétalovaglásom a nővéremmel. Másnap tolókocsiba került, és többé már nem vágtathatott velem.


A hozzászólást Camelia Lavender összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 21 2013, 19:54-kor.
avatar
Nenju Hasami
Játékos

Tartózkodási hely : A monitor mögött


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Camelia Lavender

Témanyitás  Nenju Hasami on Vas. Okt. 20 2013, 23:31

Ugye nem gond, hogy nem japán nevet adtam a karakternek?
Szóljatok, és kicserélem Smile
avatar
Nenju Hasami
Játékos

Tartózkodási hely : A monitor mögött


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Camelia Lavender

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Hétf. Okt. 21 2013, 10:35

Utálom az ilyet, ahj, és most saját magam ellen megyek. Ez sajnos így jó. De akkor is utálom ezt. Komolyan, azért használni az enter-t, hogy a sor kötelezettség meglegyen, és egy szavak, mondatok után megnyomni, olyan idegesítő, töredékessé teszi az addig jól megírt történetet, a szálak eltűnnek, már csak az a vontatottság marad, viszont mint az irodalom tanárok, én is képes voltam bele beszélni magamnak valamit, hogy át engedhessem, mert a történet jó, igaz tömör, de minden benne van, ami kell. ELFOGADOM!

Kezdő pénz: 5000 r.
Chakra: 100
Jutsu: Természetesen az alapok mellett,


Dainamikku Akushon // Dinamikus Akció

Ez a technika a gyors fellépést teszi lehetővé egyik percről a másikra határozottan az ellenfél előtt teremhetünk és nyomban használhatunk is egy rúgás vagy egy ütés kombinációt, de ezzel a sebességgel távolodhatunk is ekkor védekezésképp szolgál.
Szint: D
Chakraszint: 60
Írj adatlapot, szerezz avatar-t, és hát név ügyileg megfogtál, de szerintem inkább japán-t válassz, ha neked nem probléma. Engedélyt adok módosítani, de csak név szempontból.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Camelia Lavender

Témanyitás  Nenju Hasami on Hétf. Okt. 21 2013, 19:56

Köszönöm szépen Orochimaru-sama~ I love you 
A név szerkesztve.
avatar
Nenju Hasami
Játékos

Tartózkodási hely : A monitor mögött


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Camelia Lavender

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.