Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Nov. 23 2013, 10:52

// Ide csak és kizárólag az Ame no Ekibiogami tagjai írhatnak, valamint azok, akik valamilyen úton, felfedezték a titkos bejáratot, valamint azok, akiket az Amegami valamely tagja idehozott és megmutatta neki a bejáratot // Jigokutari
A Bázis Kinézete és Szerkezete:
Maga az épület egy földalatti csarnok, ami szobákra és termekre, valamint folyosókra tagolódik, amibe mindig egy fából készült, kétajtós kapu nyílik. Ezeket absztrakt, fémből öntött minták díszítik, az egyetlen díszítő elemei a Bázisnak. Az épület, úgy lett kialakítva, hogy a szellőzőn és a főbejáraton kívül, maximum 2 bejárata legyen a tagok igényei szerint. A falai, vastag, tömör beton falak, amiket edzett acéllal borítottak be. Ez arra szolgál, hogy az esetleges földmozgások ellen védjen az összeomlástól. Ha valaki egy lyukat fúrna a falba, az elérné rövid időn belül a "külvilágot" ami csak puszta föld, hiszen a föld alatt vagyunk. Továbbá a mennyezet és a padló is fémből készült, viszont ezek fekete színűek és nem szürkések mint a falak és az oszlopok. A mennyezet ugyanolyan szerkezetű mint a falak, tehát betonból, fémszálakból és edzett acélból készült. A padló és a mennyezet között 10 méter különbség van. A beomlás ellen a szintén acélból és betonból készült oszlopok jelentenek védelmet, amik a Bázis szinte minden termében és folyosójában megtalálhatóak szép számmal. A friss levegőt a felszínre vezető szellőzőrendszer biztosítja, ami az egész épületet behálózza. A Wc és a Fürdőszoba minden szobában megtalálható, viszont a vízellátás korlátozott, így az úgynevezett "pottyantós" vécék lettek bevezetve, valamint az álló zuhanyzók. A vízkészlet az esővíztől származik és egy tartályban gyűlik össze. A tártájból, üreges fémcsövekbe vezetődik el a víz, ami a tagok szobái felé szétágazik. A meleg víz ellátásra pedig ki lett találva egy Kemence, ami a Tömlöc részén található meg. A kemence, nagyon magas fokon működik így a szobában és a szoba külső területén szinte nem lehet megmaradni. A kemencében el lehet tüntetni bármilyen szerves anyagot. A hő és a füstelvezetés pedig szintén, üreges fémcsövekkel lett megoldva, amik behálózzák a Bázis teljes részét, így megoldva a fűtést, hő és füstelvezetést, valamint a meleg víz kérdését. A víz felmelegedését a hőelvezető csövek és a vízelvezető csövek érintkezése váltja ki. A fényt a fáklyák adják, amik szinte méterenként fel vannak szerelve a falakra.

A Bázis Részei:
A Füst Országának egy félreeső részén található egy Bázis, amely az Ame no Ekibiogami birtokában van. A szervezet vezetője, Kenshiro Mirubi építtette a földalatti építményt, amely legfőképpen folyosókból, csarnokokból és kisebb szobákból áll. Maga a bejárat egy lyuk, melyet egy, a szervezet szimbólumával ellátott kő fed le. Magát a követ nehéz észrevenni, ugyanis azt, a Fűst Országára olyannyira jellemző Bambuszerdő veszi körül, mivel a Bázis az erdő alá épült. A bejárat, vagy is a kő, közvetlen a talajba van amit csak úgy lehet kinyitni, hogy ha az, aki be akar jutni, a chakráját belevezeti magába a kőbe, így aktiválódik az ajtó és kinyílik a járat. Egy tetraéder alakú járaton kell lemászni a fémkapaszkodók segítségével, körülbelül 5-6 métert. Egy tapasztalt ninja akár le is ugorhat. Ha leért, akkor egy négyzet alapú szobában találja magát ahol csak egy fából készült, vaspántokkal rögzített, kétajtós kaput talál. Azon áthaladva pedig megérkezik a Bázis belsejébe, a Körfolyosóhoz, ahol 15 méterenként található meg egy-egy vastag, magas fémoszlop, ami alátámasztja a bázis. Innen nyílik a Bázis Összes többi része. Rögtön velünk szemben megtalálható a Nagy Terem, ahol a tagok ülésezni szoktak egy téglalap alakú asztalnál, ami körülbelül 10 méter hosszú és 3 méter széles, valamint összesen 20 szék veszi körbe. A teremben ezen az asztalon kívül semmi más sincs. Itt is csak nyolc oszlop és az Északról, Délről, Nyugatról, és Keletről nyíló, széles fakapuk adnak némi hangulatot. A Déli Kapun kimenvén, újra szembe találjuk magunkat a kijárattal ami felfelé nyílik és a kapaszkodókon keresztül pár másodpercen belül ki is juthatunk a felszínre. Ha a Nyugati Kapun megyünk ki, akkor szobákkal szemben találjuk magunkat amik vagy üresen állnak vagy a szervezet tagjai birtokolják. A Keleti Kapun áthaladva is szobákat találunk, amiket a szervezet tagjai foglalták el. Ha pedig az Északi Kapun megyünk ki, akkor a Körfolyosóról egy üres terembe érünk, ahonnan további három terembe nyerhetünk bebocsájtást. Jobbra van a Raktár, ahol fegyverek, élelem és egyéb dolgok vannak felhalmozva. Előttünk egy Labor van, amit a hozzáértő személyek használnak, teljes felszereltség mellett.  Balra pedig megtalálható a Tömlöc, amely szét van osztva Kazánházra, Kínzókamrára és Börtönre.Illusztráció:

1.) Rejtett Bejárat az Amegami szimbólumával

A bejárat külső része, csupán csak a bejárati "ajtó" ami a talajba van beleépítve. Egy kő, ami a szervezet szimbólumát ábrázolja. Tehát a bejárat egy fejjel lefelé fordított Háromszög, aminek a csúcsa Dél Felé mutat (Mivel fejjel lefelé van) a két vége pedig Nyugatra és Keletre. A követ, egy hatalmas Bambuszerdő veszi körbe, ami igencsak jellemző a Füst Országának ezen részére, így nehéz megtalálni a bejáratot. Miután chakrát vezetve a kőbe, kinyílik a bejárat, egy nagyjából 5-6 méter hosszúságú, tetraéder alakú járat vezet lefelé kapaszkodókkal. Aki megérkezik, annak 2 métert kell ugrania, vagy éppen esnie a talajig, ahol egy zárt szobában találja magát. A szoba négyzet alapú és beton, valamint fém szerkezetű. A falai betonból vannak és szürke acéllemezek borítják, míg a padló és a mennyezet fekete fémmel van borítva. A kicsiny helyiség csupán egy szoba méretű lyuk, ahol négy fali gyertya található. Az ajtó, egy két oldalas, fából készült kapu, amelyet fémszálak díszítenek.

2.) Körfolyosó
Egy Téglalap alapú folyosó, ahonnan a Bázis Többi része érhető el. Falai betonból épültek és acéllemezekkel vannak beborítva. A padló és a mennyezet szintén fekete. Körülbelül 10 méter van köztük, így a Körfolyosó 10 méter magas és 8 méter széles. A folyosó teljes területén, 15 méterenként található egy-egy 10 méter magas fémoszlop, ami a bázist támassza alá. 5 méterenként pedig fáklyák vannak elhelyezve, amik fényt nyújtanak, de a folyosó nagy részén így is a homály uralkodik. A plafon sarkaiban és az illesztések mentén, néhol izzó vagy zúgó csövek vannak, amik a víz és a hőelvezetésért felelősek. 

3.) Nagy Terem, ahol a tagok üléseznek
A Bázis legnagyobb terme. Több mint száz férőhelyes, űrtartalma pedig egy nagyobb tó befogadására is alkalmas lehet. Akár egy harc lebonyolítására is alkalmas lenne, hiszen fedett, levegős és sötét. Mindössze az a négy oszlop és egy hatalmas faasztal az ami díszítésként szolgál. Az asztal rögtön a terem közepén van, aminek négy bejárata van. A Déli, Keleti, Nyugati és Északi Kapuk. Ezekből az irányokból, hatalmas, fából készült kapuk nyílnak, amik fémes díszítéssel vannak ellátva. A termet rengeteg fáklya világítja meg. A falakon és útszegélykén vannak jelen. A kapuktól, 3 méterenként van elhelyezve két fáklya a talajon, amik megadják az út két oldalát, amely elvezet a négy oszlophoz, amik a terem közepén, négyszög alakban állnak egymástól 15 méterre. Az oszlopok között a terem közepén, pedig a téglalap alakú faasztal található, ami 10 méter hosszú és 3 méter széles, valamint 20 faszék veszi körül. A mennyezet és a talaj ugyanúgy fekete a falak pedig acélozottak.

4.) Raktár
Raktárhoz képest egészen nagy és nem a bázis legkisebb helyisége. A szervezet, ezen a helyen tárolja a fegyvereit, fontosabb dolgait, tartós élelmeket, valamint az összes olyan fontosabb tekercset vagy limlomot, amire majd szüksége lehet az Ame no Ekibiogaminak, továbbá itt van a víztartály, melyet az esővíz táplál, különböző csatornákon és szűrőkön keresztül. A raktárban egyedül a fegyverek és az élelem van rendezetten elhelyezve, a többi dolog szétszórtan vegyül régi bútorokkal, anyag darabokkal, üres tekercsekkel és könyvekkel, valamint mindenféle limlommal, amit a tagok ide dobálnak.

5.) Laboratórium
A Bázis egy nagyobb, téglalap alakú része. Hihetetlen mennyiségű és hatalmas értékű műszerek találhatóak itt. Lombikok, kémcsövek, mikroszkópok, chakrakeringetési rendszer, Óriás Lombikok teli formaldehiddel, műtőasztalok, polcok, szekrények, növények, és minden fontos műszer, amely a kutatásokhoz szükséges.

6.) Tömlöc-Kínzókamra

A Börtön Kínzókamra része, ahol rengeteg kínzóeszköz található meg gépek és szó szerinti eszközök formájában. (Satuk, Fém asztalok láncokkal, Lógó bilincsek a plafonról, izzó vasrudak, harapófogók, kések, kardok, fűrészek és minden egyéb) Továbbá a hőmérséklet itt 45-50 fok lehet, mivel a szomszéd szobában található a Kazánház.

7.) Tömlöc-Kazánház
A Börtön Kazánház része, ahol egy kisebb helyiségben megtalálható a Bázis fűtőberendezése. Itt mindig iszonyatos a meleg, olyan 80-90 fok lehet, ugyanis a Kazán hihetetlen intenzitással működik, hogy bemelegítse csöveivel a bázis majdhogynem teljes területét. A falakon láncok és kötelek találhatóak meg, ahová foglyokat lehet kikötni.

8.) Tömlöc
A valódi Tömlöc, ahol rengeteg ketrec és cella található. A szervezet ide zárja be az elfogott személyeket.

9.) Kenshiro Hanae Szobája


10.) Kenshiro Mirubi Szobája
Egy sötét, rosszindulatú szoba, amely méretében nem különbözik a társaiétól. A berendezése is egyhangú és unalmas. Egy fekete ágy, egy íróasztal, egy könyvespolc, melyen a fiú értékes könyvei találhatóak, egy hatalmas szekrény, melyben személyes dolgai vannak, valamint egy láda, mely nem tudni, hogy mit, vagy miket tartalmaz... 


11.) Akari Tenshi Szobája
Belépve a szobából az ajtótól jobbra egy kisebb ruhásszekrény mögötte a sarokban van egy másfél személyes ágy, mellette egy tükör, ami mögött ugye Taishi rejtek szobája található, ami igen egyszerűen van berendezve, egy ágy, két szekrény, az egyikben a fegyvereit, másikban a ruhái vannak, és egy kis szökőkút, amit egy kis chakrával irányítható kis szerkezet forgat, így ha az ember használni akarja újra kell tölteni és egy töltés 12 óráig bírja. A tükörrel szemben egy festmény, ami a víz és a tűz csatáját ábrázolja, ezzel állítva emléket a tulajdonosa Konohai és Kirigakurei származásának, a kép alatt található a fegyverek tárolására alkalmas szekrény, emellett még egy ajtó található, ami egy kisebb, inkább csak ima és nyugi szobának használható, hiszen egy oltár, rajta hét szobor, ami sorban az Atyát, kezében egy mérleggel, aki a bírót és a döntéshozót hirdeti, mellette az Anya, aki a családot, a Kovács, aki a kemény munkát, kitartást képviseli , A Szűz, a tisztaság patrónája, a Vénasszony, kezében egy lámpással, a hosszú élet alatt összegyűjtött bölcsesség ábrázolása, és végül az Idegen, aki nemtelen és arctalan, ő jelképezi a halált, a szobrok nem csak jelképek, de Tenshinél, ha úgy tetszik, akár istenek is lehetnek, hiszen mióta csatlakozott az Amegamihoz lassan érni kezdett benne a gondolat, hogy valaminek lennie kell, de ő valahogy nem igazán talált olyan vallást, ami megfelelne neki, így csak egy saját kis totemizmus határait súroló valamit alkotott és ez a hét lett a központi motívumok, ami egy átlagos ember értékrendjét ábrázolják. A szobában fényt egyedül hat gyertya biztosít, 1-1 minden falon és három a szobrok alatt. A szoba 3 falára, ajtóét kivéve, egymás alatt kétszer, a 2 a kétséget, kétségbe esést jelképezi, szerepel a szervezet jelképe, így a szobában pontosan hatszor, ami a sátán száma, így is jelképezve a szervezet gonoszságát.

12.) Itanashi Szobája
A hálóban sötétség uralkodik, csupán gyertyák és fáklyák világítanak a falakon, már amikor. A szoba a lehető legegyszerűbb berendezéseket tartalmazza, szekrények, polcok, egy asztal, valamint egy ágy. Az asztalon papír, toll, mi egyéb található. A szekrényben Itanashi ruházata található meg. A polcokon régi, poros könyvek sorakoznak, olyanok, amelyeket Itanashi a szerzetesektől kapott, illetve a különböző jutsuk tekercse is ott található, egymásra tornyosulva /Kootetsu Karada, Kareu kareku tekercs, saját technikái/. Ágya fölött nyaklánca lóg egy szögről. Egy ajtó található a bejárattal szemközti falon. Az ajtó egy lépcső takar, amely egy pincébe vezet. A pince falai vastag betonnal vannak kiépítve. A kamrában ugyancsak sötétség uralkodik. Egy nagy méretű kőasztal áll a közepén. A falakon speciális fegyverei lógnak le, valamint egyéb kisebb kések, tőrök, drótok, kötelek, láncok. Az asztalra Jashin jele van felvésve. A teremben is található néhány polc, amelyeken ima könyvek találhatóak, a vallás bibliája és egyéb könyvek. A kínzókamrához csak és kizárólag Itanashinak van kulcsa, más nem is tud erről a helyről, csak a kiszűrődő hangokból lehet sejteni, mik történhetnek.


13.) Kenshiro Karu Szobája
Nincs berendezve.

14.) Kenshiro Yuu Szobája
Nincs berendezve.

15.) Üres Szoba

16.) Shikotou Sei Szobája

A szobába tölgyfa tolóajtón keresztül lehet bejutni, ami az átlagosnál kétszeresen vastagabb, erre a hangszigetelés miatt van szükség. Belépve talán előszőr a falat takaró fekete szöveteket pillantja meg az ember, ám a szoba közepén elhelyezkedő vízzel teli körfakád ( amit régen japánban használtak, szamurájfilmekben néha látható) is szemet szúr. A benne lévő víz majdhogynem kristálytiszta, ám Seinek nem higiéniai szempontokból van rá szüksége. A bal sarokban egy matrac található, attól jobbra egy kisebb szekrény, amit belépéskor a kád eltakar. Mivel van szelőzőrendszer, ezért a világítás fákylákkal van megoldva. A falat takaró szöveten nyolc lyuk van azokba erősítve a fáklyatartók. A szoba jobb szélén a köpadló egy embernyi részben kiemelhető (a lehetőségekhez mérten álcázott) és alatta egy koporsó van. Ha az ajtóban áll az  ember, akkor a szemközti falnál a szekrénytől (amit így nem láthat) jobbra egy másik matrac fekszik. Balra a sarokban egy kis és alacsony (amilyet japánban használnak) asztal áll, mellett öt párna.

17.) Raion Tensei Szobája
Egy szoba a legalapvetőbb lakberendezési dolgokkal, törekedve az egyszerűségre.

18.) Obotsu Ryu Szobája
Obotsu ryu szobája igen sötétnek hat a többihez képest, mindössze egy fáklya világítja meg a tágas helyet, amiben sok mindent meg lehetett találni. Például egy vízágy díszítette a bal sarkát, illetve egy asztal a jobb oldali részt, az asztalon különböző papírok láthatóak, ezek megbízások, iratok különböző országokról, tekercsek saját technikáiról és a pénzének számontartása. Egy szekrényben rejlik minden fegyvere, és gyönyörű, Istennek való fehér, csuklyás ruhája, és mellette a köpeny, és a fejpánt, melyet ez a szervezet nyújt neki. Nem túl sok bútor található, de ami van, az mind drága holmi, és a legfurcsább rész a szobában talán egy lépcső lehet, mely felfelé vezet, a szoba tetején egy kiugróba, ahol ugyancsak a fal várja a nézelődőket, ám ez csak az ismeretlen, és tudatlan szemeknek szikla. Egy lyuk éktelenkedik a sima felületen, ami egy kulcs zára, és egy ilyen kulcs létezik, és Obotsu birtokában van. Elfordítva egy zárat kapcsol be (ugyanolyan, mint a Hobbit kettőben az Erebor-ba bevezető szikla ajtó), és így egy tömör darabot lehet megmozdítani, ez egy folyosóra viszi a jounint, ami lépcsőkbe torkollik, és végül kiengedi a szabadba a férfit, bármikor, amikor kedve tartja. Kintről is ugyanígy lehet bejutni, csak onnan nem sima felület várja a látogatókat, hanem több kisebb lyuk, amik közül csak Obotsu tudja, hogy lentről a harmadiktól, kell jobbra húzni a kulcsot négy lyukkal, és végül egyet fel, ott van a zár, a többi csak a természet csapdája.


A hozzászólást Jiraiya összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 21 2015, 23:26-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Márc. 26 2015, 18:26

// Shimura Danzou - Hajingakure no Jutsu Tanulás
Időbeli Elhelyezés: A Nibi befogása után egy hónappal (Ezt az egy hónapos űrt természetesen Élményekkel kitöltöm ^^)  //


   Szemei nem csak simán kinyitódtak, hanem szinte már-már felpattantak, amikor is a fiú visszatért a jelenbe, abból a másik világból, ahol álmában járt... Délután négy-öt óra körül járhatott az idő, amikor is Mirubi a korom sötét szobájában felkelt irtózatosan mély álmából. Személyisége és lelkivilága révén, nyugtalanul alszik éjszaka és folyton-folyvást forgolódik. Ezúttal is ez történt. Ha látná magát ilyenkor, akkor megvetéssel nézne saját magára is: Összekuporodott és összehúzott test. A magzatpóz, ami oly tökéletes megtestesítője az elemi biztonságban, amit a magzat, a gyermek az anyaméhben él át. Ebben a pózban alszik Mirubi is, ám minden reggel arccal a plafonnak ébred. Persze ez már olykor tudatos elhelyezkedés, ugyanis négy óránál többet nem képes mélyen aludni. Ám ezúttal valami történt. Talán az elmúlt hetek megerőltető szellemi és fizikai edzései voltak rá olyan hatással, hogy ezúttal tíz órán keresztül teljesen mélyen képes volt aludni? Lehetséges, ám ez most mellékes.
   Az álmában igenis gyámoltalannak látszó fiú, most a vaksötét szobában, felül ágya szélére. Könyökét két térdére helyezi, majd a kipihentségtől nehéz fejét, két tenyerébe helyezi. Mindenfelé színes foltok cikáznak elméjében, olyan valósággal, hogy már-már érinthetné is őket, de nem teszi. Ehelyett, fejét felemeli, majd körözni kezd vele. A nyaka fájdalmas, de közben felszabadító ropogásba kezd. Görcsös és feszült, ez ebben is megmutatkozik. De mikor törődött ez a fiú utoljára a kényelemmel? Talán már az idejét sem tudja, ahogy annak sem, hogy mikor vetette magát utoljára alá valamiféle komolyabb vizsgálatnak. Pulzusa az egekben, annak ellenére, hogy most kelt csak fel, viszont légzése csendes és lassú. Sehogy nem függnek össze a tünetek...
   Fájó, feszülő nyakkal és lüktető fejjel állt fel a fiú a vaksötétben. Nem kell félnie, ugyanis az a szekrény, asztal, íróasztal és a láda pontosan úgy van elhelyezve, hogy ne legyen útban a fiú számára. Nem lett kifelejtve ebből a szobából a világítás, hanem Mirubi direkt nem helyeztetett el ide semmilyen világító eszközt. Ha kell neki, akkor majd gondoskodik róla, de egyenlőre minden fontosabb dolgát a Laborban végzi. Oda igyekszik most is. Nem kell felöltöznie, szokásához híven ruhában aludt el. Nem túl higiénikus, de nem törődik vele. Miért törődne? Már két napja nem fürdött, de nem érezni körülötte semmilyen szagot, amely zavarna bárkit, vagy bármit. Persze az izzadtság nála is jelen van, de a szaga nem olyan tömény és szúrós, mint a korabeli fiúk többségének. Ő nem ilyen. Persze, nem azért nem fürdik, mert nem szagosodik, hanem egyszerűen nincs ideje. Számára minden fontosabb az ilyen, emberi teendőknél. Az önfejlesztés az, amivel Ő foglalkozni akar és szeret. A szellemi és mostanában a testi önfejlesztés...


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Ápr. 02 2015, 19:50

// Mirubi //

Az Amegami vezetője hosszú álmából felkelve egyből a laboratóriumába indul. Sokat aludt, ami talán meglepő részéről, bár hogy milyen érzelmekkel viszonyul a dologhoz, az csak tőle függ. Sok kérdést vet fel a gondolat, hogy vajon mi járhat Mirubi fejében. Egy ilyen ember mint Ő rendkivül tág fogalomként értelmezheti az önfejlesztést. Pláne, hogy a laboratóriumába tart. Ez sok következtetést enged, céljait illetően. De miért is megy, pontosan mit is akar ott? A fiú nagyon magabiztos, ez sugárzik belőle... Nagyon-nagyon...
Első számú embere, aki egyébként hamar a legnagyobb ellensége is lehet, ott áll a labor előtt. Hátával a falat támasztja, tekintete a szemben lévő kőalapzatra mered és nem is tekint Mirubira, noha a fiú vészesen közeledik. Raion Tensei mosolytalan arca az, ami mögött talán még Mirubit aggasztó gondolatok is születhetnek. Amikor Mirubi már elég közel van, a férfi - mert Tenseire ez már sokkal jobban illik, mint a fiú jelző - köpenye alá nyúl. Tekintetét még mindig nem emeli Mirubira. Lassan, komótosan egy tekercset húz elő és a fiú felé nyújtja.
- Több a barátod, mint hinnéd. - Hangja egyszerű, olyan, amilyen lenni szokott - Vagy az ellenséged, attól függ, hogy mi van a tekercsben. Neked küldték.
A Tekercs szürke kivülről. Nincs rajta semmilyen jel. Tapintása puha, kellemes.
- Azt mondják, hogy ajándék. És azt is, hogy Ők is szívesen fogadnának egy ajánlatot tőlünk, az Amegamitól. Mert számolnak velünk.
Hátizmainak egy könnyed mozdulatával ellöki magát a faltól és indulni készül. Fura egy alak ez a Santan Ryu!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Ápr. 02 2015, 21:59

   A lassú séta lassan végéhez közeledik. Ezt az utat megtehette volna úgyis, mint valami király, aki éppen egy diadal után vonul végig palotájában. A szolgák meghajolnak, ahogy elhalad mellettük, a katonák pedig fegyvereikkel tisztelegnek előtte. Mily' mesés is lenne, ám ez koránt sincs így. Mirubi a hiányérzet szorításában közelíti meg a Laborját. Hiányzik innen az élet... Hiányzik? Hát nem pont ezt akarta? Nem ezért alkotott egy ilyen helyet és nem ezért alkotta meg ilyenre? Egyedül akart lenni még akkor is, hogyha minden bábúja itt tartózkodik. Ez az épület pedig tökéletes erre a hatalmas folyosóival és termeivel. De most mégis... Miért érez hiányt és miért múlik el ez a hiány, amikor meglátja Raiont a Labor előtt "ácsorogni"?  Lehet, hogy a magány Őt is megviseli? Hishimon ismételten eltűnt, így talán egyedül érzi magát... De akkor ez vajon gyengeségre utal? Rengeteg kérdés és minden megválaszolatlanul maradhat, hogyha a fiú nem gondolkozik el ezeken, mert nem lesz ki megválaszolja neki a kérdéseket, amik talán még fel sem ötlöttek benne. De itt, elszigetelve magát attól a világtól, amitől undorodik, amivel megvetéssel tekint, itt ahol nincs idő, sem pedig semmilyen külső benyomás, itt vajon teljesítheti küldetését?
   Bizony, komoly gondolatok ezek, és hogyha a fiú megerőltetné magát és újra a racionalitás talaján járna, talán rádöbbenne saját gyengeségére is és megtalálná a válaszokat: Azzal, hogy elzárta magát attól a világtól, amit olyannyira gyűlölt, egy olyan útra lépett rá, amely nem viszi előre céljai elérésében. Hónapok óta egy lélekkel sem találkozott. Magányosan tengette mindennapjait és elért nagyon sok mindent. De azzal, hogy szemei elől elrejti az igazságot, saját emberi mivolta fogja bekebelezni. Amit nem lát, azt nem is érezheti. Amit nem érez, azzal nem törődik. Amivel pedig nem törődik, az valójában nincs is... Ha pedig valami nincs, akkor az nem nyúlt senki számára sem vágyat, célt, nem kelt senkiben érzéseket. Ha pedig ez a dolog régen létezett, de mára már nem látszik, akkor Mirubi számára új utak nyílnak meg, amely merőben eltérhetnek a kezdeti céljaitól...
   Ám mindez csak egy gondolat, egy üres semmiség, amelynek senki nem is tulajdonít nagyobb jelentőséget. Elvégre a szervezet vezetője még nem veszítette el józan eszét, és bár egyre inkább egyesül "Hishimonnal", egyszer már sikerült visszafordítani ezt a folyamatot. És ez most is sikerülhet, elvégre tudja, hogy mi várhat rá... Ám amire Ő számít, az korántsem az igazság...
   Ahogy a fiú a folyosó végén meglátja Raiont, szemei a kezdeti pihentségből, ernyedtségből, most élettel telibbek. Mit kereshet itt? Miért jött? Most sem vesz tudomást róla. Az egyetlen tag, akiről Mirubi tudja, hogy erősebb Őnála és bármelyik pillanatban képes lehet elsöpörni őt az útból. Persze meggyűlne egymással a bajuk, de a vesztes egészen biztosan Mirubi lenne. Látta már Raion Dojutsujának képességét és nem akarna az ellensége lenni. Így főleg óvatosnak kell vele lennie, elvégre mind ezidáig a férfi szándékai nem világosak. A miértek nem derültek még ki róla, így, hogyha eljön a nap, amikor Tensei Raion benyújtja a számlát, Mirubi gondolkodás nélkül a segítségére lesz, hogy végre ledobhassa magáról ezt a hatalmas terhet. Ám ezidáig a férfi semmi jelét nem mutatta annak, hogy Mirubi ellen lenne. Sőt! Amikor tudta és kellett, akkor támogatta. Ám magatartásából mindvégig ordított a felsőbbrendűség érzet. Ez látszott most megint, ebből az üres tekintetből. Mirubi nem köszön, csak megáll két méterre a férfitól és hallgatja. Nem szaporítja a szót, szokás szerint. Beszéde közben egy ismételten egy tekercset húz elő. Ez furcsa... Mirubi nem várt senkitől semmit és még csak parancsot sem adott ki egy ilyen tárgy megszerzésére. Azt mondja ajándék... Hallottak róluk? Meglehet. Itanashi sok helyen feltűnhetett mostanában, ahogy a helyszíneken "Felejtett" szimbólumok is szemet szúrhattak már a Világnak. Mirubit feltüzelte a dolog, szája mosolyra húzódott, ám miután Raion távozni készült, ez azonnal lefagyott arcáról.
- Ki adta ezt neked?
Tette fel a kérdést, miközben kezében tartotta a tekercset. Miután Raion válaszolt neki, nem kérdezősködik többet. Bizonyára dolga van valahol, ezért megy, vagy pedig nem vágyik társaságra. Ahogy most Mirubi sem. Vagyis, Ő így gondolja. Így, miután Raion válaszolt, kinyitja a Labor ajtaját, majd oda sétál a pihenésre kialakított területre. Nem nagy, egy kisebb szobának felel meg. Műanyag szalagokkal van elkerítve négyzet alakban. Egy szőnyeg, egy bőrfotel, egy bőrkanapé és egy dohányzóasztal van itt elhelyezve üvegből. Mirubi a kanapéra ül, majd leteszi maga elé az asztalra a tekercset és felnyitja. Úgy gondolja, hogy valamilyen személyes üzenet lehet benne. 

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Ápr. 07 2015, 22:27

Mirubi talán túl sokszor mondogatta magának, hogy Ő amolyan magányos próféta. Talán túl régóta hiszi azt, hogy amit elégszer hangoztat - akár csak a saját fejében - az igazzá válik. Így nem is meglepő, ha furcsa, szinte már érthetetlen, mégis baljós és enyhén fájdalmas érzelmek kavarognak benne. Az ember már csak ilyen és ez alól Mirubi sem kivétel. Bár Ő egy igazán kivételes ember - s ez nem csak a szójáték miatt van így -, igaz, nem egészen abban a formátumban, mint ahogy az megszokott. Ez a jelző nem azért van rajta, mert hősiesen, önfeláldozó módon mások megsegítésén dolgozik - bár ki tudja, ha a fiú szerint a halál megtisztulás, akkor az Ő szempontjából miért ne lenne így? - hanem önmaga miatt. Nem hétköznapi hős, nem a fellengzősség kedvéért, vagy a társadalom érdekében tett szolgálataiért kivételes, hanem csak az. Páratlan tehetség lapul benne, az már más kérdés, hogy ezt mire fordítja. Továbbá az sem mondható, hogy nincs célja, küldetéstudata... Éppen ezért, gyakorlatilag egy bizonyon önhittség teljesen érthető lenne a fiú részéről, hiszen a saját képességeivel nagyrészt tisztában van. Azonban furcsa módon, ez csak részben észrevehető, s a könnyebben észrevehető része is talán csak álca? Álca, mellyel az undort és viszolygást rejti véka alá, mellyel valós lényét bújtatja a világ elől? Talán sosem fogja megtudni senki.
Tensei meglepően reagál. Először egy torz grimaszt enged szabadjára, azután pillantása és arcvonásai vonalán átfut a harag. Rövid, apró momentum. Felsőbbrendűnek érzi magát és ezt általában ki is mutatja. Talán szégyelli, hogy nem tud válaszolni egy olyan ember kérdésére, akit segít, de nálánál alacsonyabb rangúnak titulál?
- Ha megtudod... majd áruld el! - szűri a fogai között, még mindig enyhén haragosan.
Raion Tensei nem tud valamit? Hogy nem tudta kideríteni, hogy kiktől van? Elvégre egy olyan Dojutsuval, mint az övé.... Méltóságát minél inkább próbálván megőrizni, Santan Ryu magasra emelt, arisztokrata tartásban, hasonló léptekkel távozik. Ez most jó, vagy rossz? Mirubinak van min gondolkoznia.
A Tekercs egy jutsut leírását tartalmazza. Haijingakure no Jutsu. Alatta, hátrahajló, kövér betükkel az alábbi írás: " Ajándék Kenshiro Mirubi! Ha úgy gondolod, Te is megajándékoznál, akkor egy lánynak örülnék. Nem akármilyennek. Te továbbra is jól járnál. "
Alatta egy rajz. A lány arca bájos, tartása, vonásai gyönyörűek. Méregdrága kimono-t visel. Mintha már Mirubi látta volna ezt a lányt. De lehetséges ez? Nem akar eszébe jutni, hogy vajon hol.
Az üzenet pedig... Nos, kifejezetten rejtélyes. Már csak azért is, ahogy Raion reagált. Ki az, aki ki tudja cselezni a nagy Raion Tensei-t? Ki az, aki ilyen hatalmú technika leírását adja, mindenféle biztosíték nélkül arra, hogy lesz ebből bármi haszna? És miért tesz ilyet? Ez fura, rendkivül fura. Talán ahogy a gondolatai előtörnek, Mirubi már nem is fogja magát olyan magányosnak érezni. Bármi lehet!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Ápr. 12 2015, 21:01

   Raion tekintete hideg és haragos volt. Mirubi nem számított ilyen fokú reakcióra, elvégre is a férfi mindeddig megőrizte hidegvérét. Igazából nem töltöttek együtt túl sok időt, de amikor harcra került a sor, Raion akkor is higgadt volt. Ám most valami nagyon felbosszanthatta. Voltaképpen lehetséges, hogy Mirubi volt az, de leginkább az Amegami vezetője úgy gondolta, hogy azért reagált így, mert Ő magát is érdekelte, hogy ki adta neki az üzenetet. De nem látott volna bele? Nagyon úgy tűnik... Raion Tensei Dojutsuján kifogott volna egy küldönc? Hmm... Mirubi arca is mosolyra húzódott, így minden bizonnyal felkeltette érdeklődését a dolog, ám elgondolkozva mindezen, csak egyetlen ember jutott Mirubi eszébe, akiről Ő hallott, akit Ő ismer és akitől ilyesfajta ajándékot várna: Az Otokage, Kabuto... Legalábbis, Mirubi csak rá tudott gondolni, hiszen ki az, akinek ennyire kiterjedt a befolyása, hogy rátalált az Amegami egyik legerősebb tagjára és Mirubi legfőbb bizalmasára? Bizonyára van még sok ilyen személy, ám sajnos Mirubi még egyet sem ismer. Bár, ez nem azt jelenti, hogy ők nem ismerik őt. Akkor pedig bizony, hátránnyal indul.
   Leült tehát a kanapéra és kiterítette maga elé a tekercset. Finom volt és selymes. Valószínűleg olyan személyhez, vagy helyhez tartozott, ahol adnak a külsőségekre is. Ha jobban megnézi az ember, vagyis ha jobban belegondol, akkor egy Klán, vagy pedig egy Falu tulajdona, elvégre Kabuto nem lophatta akárhonnan... A leírás szakszerű, így valószínűleg tűz típusú ninják írták. Ennyire korrekt leírást nem készíthetett egy Katon technikák terén avatatlan ember. Éppen ezért, Mirubi nagyon megvolt elégedve az ajándékkal és most már nem csak a technika megtanulására keletkeztek benne vágyak, hanem arra is, hogy találkozzon azzal az emberrel, aki ezt adta neki...
   A fiú, már állt volna fel foteljából, ám ekkor saját ostobasága visszalökte. Kabuto!? Ő miért küldene neki ajándékot, ha Mirubi már tartozik neki egy Kenshiroval? Ez sehogy sem áll össze! Akkor pedig ki az, aki felkereste őt? Mirubi arcára is kiült az elméjében uralkodó káosz. Szemei kikerekedve tágra nyíltak, fürkésző tekintettel meredt a sötét labor másik felére, ám szemei előtt nem a kémcsövek, lombikok, tartályok és polcok voltak, hanem ismert emberek arcai, ismeretlenek legendái és azon további nevek, akikről Mirubi tud, de találkozni még nem találkozott velük. És ekkor felvillant két név: Ashige és Omo... Ők ketten azok, akik tudhatnak jelenlétéről és a szervezetéről. Sei mesélt Omoról és Ashigéről már sok pletykát hallott. De kettejük közül, vajon melyik az, aki megajándékozta őt és számít a szolgálataira? Pontosabban az Ame no Ekibiogami segítségére?
   A fiú kezdeti lelkesedése alábbhagyott és helyét átvette a kínzó kíváncsisággal járó tudatlanság és ezekkel együtt a düh... Felpattant a fotelből, majdnem felborítva az üvegasztalt, majd ahogy kifelé veszi az irányt, felmarkolja az asztalon lévő, még mindig kinyitott tekercset és megkezdi útját a Körfolyosón keresztül, egészen a bejáratig. Ott a bejárat alá áll, majd elrugaszkodik és ugrik egyet, egészen a fél méter széles járatba, ahol lábaival és bal karjával megtámassza magát. A kijárattól most már csak az a kő válassza el az Amegami szimbólumától. Nem sokáig pazarolja az időt, jobb tenyerét ráhelyezi a kőre, majd egy kis chakrát vezet belé, mire a kő elmozdul és a Világ megnyílik Mirubi előtt. A fények hihetetlenül bántják a szemeit. Jigokutari sötétjében az ember elveszíti időérzékét és ellenségévé válik a kinti fény. Ez történt most Mirubival is, aki elrugaszkodik a járat falairól és kilövi magát lecsukott szemekkel a bambusz erdő közepébe. Persze ekkor már hunyorít, hogy elkerülje az esetleges bambuszfákat, de szerencséjére nem ugrott akkorát, csupán néhány métert, így simán landolt. A landolás után, azonban egyből megformálta a Kage Bunshin no Jutsu kézjelét, majd koncentrálni kezdett. Chakrája felét átadta a klónnak, elvégre szüksége lehet rá, majd amint kitömörítette azt, létrehozta neki a vázatis. Maga a nagy tömeg chakra, tudattal ruházta fel a klónt, a váz pedig volt annyira strapabíró, hogy néhány ütést kiállva is fent maradjon a klón. A feladata egyértelmű volt, ám nem is kellett előre eltervezni. A klón elindult, hogy megkeresse Akari Tenshit, hiszen Mirubi magával akarja vinni őt a feladatra. Mindenképpen  meg akarja találni ezt a lányt, hogy aztán megtalálja azt, aki ezt a technikát elküldte neki...
   Mirubi pedig addig, hasznosan tölti az idejét, ugyanis nem lehet tudni, hogy a klón mennyi ideig lesz távol. Éppen ezért, elindult kedvenc helyére, ahol az elmúlt hónap alatt folytatta edzéseit: Dangai Takumi no Sato. A Fegyverkészítők Faluja a Füst Országában található. Az ellenőrzésük alá, néhány kilométernyi terület tartozik. Itt, nem messze Jigokutaritól a Sziklasivatagok vannak, amik hatalmas sziklákkal, hideg levegővel és kisebb-nagyobb mélyedésekkel várják a látogatókat. Tökéletes helye arra, hogy Mirubi ezen zord éghajlati körülményeket magáévá tudva, ellenszegülve a természetnek, gyakoroljon és fejlessze képességeit.


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Május 02 2015, 21:05

// Mirubi - Azt előre elmondom, hogy nem fogok részleteket elmondani. Minden rólad származó információt ténylegesen tud/tudnak - mint mondtam nem adok ki érszleteket ^^ - és erre bizonyíték is van. Persze ezt nem fogom neked megmutatni, amíg rá nem jössz a dologra. Már, ha rájössz. Tehát nyugalom, nem csak azért vannak rólad információk, mert kell a kalandhoz, hanem mert tényleg történtek olyan dolgok, amikről Te nem tudsz, de bizony... oké, spoilerezés nélkül nem tudnám folytatni, tehát itt a mondat vége! //

Újabb vívódás, újabb felvetések... De igazi eredmény nincsen. Valami hiányzik a képből, de a fiú nem találja. Nem egyszerűen nincs meg, nem áll össze...!
Ki küldhette? Mit akarhat? Honnan vannak információi? Többé-kevésbé ezeket a kérdéseket tette fel magában Mirubi, noha a saját stílusában. De mivel Ő sosem volt olyan, aki hamar beletörődik a vereségbe - főleg, hogy a játszma még csak most kezdődött - ezért úgy dönt, hogy kihasználja az ajándékban rejlő lehetőségeket.
Úgy dönt, elsajátítja a technikát. De vajon miképpen kezd neki?


" A Technika nem egyszerűen a Tűz Elem magasszintű manipulálását ígényli, hanem mesterszintű koncentrációt is. Ez az A besorolású jutsu nem jár közvetlen tűzzel, az csak magának a hatásnak a következménye. Mint a legtőbb Katon jutsu esetében, itt is a nyelv végén található Tenketsu-pontté a főszerep. A Testen belüli chakrafelszabadítás után, a már megszokott módon - majdnem minden Katon jutsu így kezdődik - hatalmas mennyiségű chakrát kell felhalmozni a tűdőben. Innen nehezedik csak igazán a dolog. A Chakra torokba átvezetése után egy nagyon dinamikus és szinte már megállíthatatlan folyamat veszi kezdetét, mert a technikát gyorsan kell létrehozni, különben nem lesz igazán hatásos. Azonban nem tűzzé kell alakítani a chakrát. Gyakorlatilag a technika neve megtévesztő. Mert a füst keletkezéséhez szükség van oxigénre és éghető anyagra. Azonban, itt a chakrát kell átalakítani gyakorlatilag forró chakra-gőzzé, amely a hőfok és a magasmennyiségű széndioxid miatt füst-állagú. Tehát a nyelv végén lévő Teknetsu segítségével a torokból és tüdőböl előáramló chakrát nem "begyújtani" kell, hanem átalakítani, felhevíteni. A Chakra égni nem tud, de képes felhevülni. " - Részlet a tekercsből.


Mirubi, ha újra és újra átolvassa a tekercset, szinte már láthatja is lelki szemei előtt a jutsu létrejöttét. Elvégre ebben elég jó szokott lenni. Az új Mirubi mindenképpen. Vajon miképpen kezd neki?// Akkor kezdd el nyugodtan a tanulást. Oda írj, ahová linkeltél. A Mennyiséget rád bízom. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Május 28 2015, 15:22

// Nem írok sokat, mert várok még némi infóra Very Happy //

Az elmúlt hetek eseménydúsan teltek, ahogy az utóbbi néhány nap is. Mirubi, miután megtanulta alap szinten használni a tekercsben lévő technikát, kissé magabiztosabban vág neki majd a küldetésének. Először is, meg kellene tudnia, hogy ki is a megbízója és miért adta ezt az "ajándékot." Az viszont gyanús, hogy nem fedte fel sem a kilétét, sem pedig az elérhetőségét és ezeken kívül még egy csöppnyi utalást sem hagytak a számára. Azt sem tudja, hogy személy szerint kicsoda a célpontja. Egyenlőre csak vár és óvatosan puhatolódzik. Kettesben a lánnyal, valószínűleg jobban haladnának, de arra nem számított, hogy Tenshi generál egy olyan problémát, amivel Mirubinak muszáj lenne minél előbb megbirkóznia. Nagyon reméli, hogy a lány eleget tesz a kérésének és nem hozza magával azt az alakot... A fiú egyenlőre Jigokutari rejtett bejáratánál vár.

Öltözék:
- Konohai Chuunin Egyenruha (Taktikai Mellény, Sötétzöld és Strapabíró Sokzsebes nadrág, fekete kezes-lábas)
- Konohai Fejpán a Homlokán
- Ninja Kesztyű
- Ninja Szandál
- Övtáska

Amit Mirubi magával visz:
- 2db Kunai a markolatukra robbanójegyzet van tekerve (a szandálja és a bokája közé szorítva)
- Szürke, Kis Méretű Chakratekercs a bal alkarjára tekerve (10 Senbont tartalmaz és 20 Shurikent)
- Kék, Kis Méterű Chakratekercs az Övtáskájában tárolva (Üres)
- Övtáska (10 Senbont, 5 Robbanójegyzet, 2 Füstbomba, 1db Nagy Üveg Chakratinta, 1db Ecset, 2x10m Dróthuzal, 8 kunai robbanójegyzet markolattal.)
- 2x5m Dróthuzal (Ezekkel köti le és rögzíti a tekercseket)
- 2db Energiatabletta (12 darabos dobozból áthelyezve egy kicsi anyagdarabba)

- Kumogakurei fejpánt

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Május 29 2015, 14:14

Taishi már hajnalban elment, hogy a küldetés részleteiről pontosabbakat megtudjon, bár nehézkes lesz az információ továbbítása, ha Mirubi nem szívleli. Taishi is a szervezet része, már ő is tag, bár nem teljesjogú, ő csak az informátorom tanárom és mentorom. A felszerelésem már három napja is kész volt, igaz azóta eszközölnöm kellett egy változást, hiszen Mirubi a lelkemre kötötte, hogy ne hozzak semmi olyat, ami az Amegamira utal, így a szervezet köpenye helyett a régi utazóköpenyemet vettem magamra és abba tettem a felszerelésemet. Miután az is összepakolásra került, mindent elraktam ahova szükséges és így indultam neki a bázison keresztül a bejáratnak, hogy találkozzak Mirubival. Ugyan ki nem állhatom a falut, de azért előkerestem a régi fejpántomat, amin ott díszelgett Konoha jele, igaz már egy kicsit megkarcolva, még akár áthúzásnak is nézheti valaki, ha közelebbről megnézi. A fejpánt, ugyan a homlokra való, de nem vagyok hajlandó oda kötni, nem mellesleg az arcomat eltakarja az angyalt ábrázoló maszkom, aminek a Gőz országában tett kirándulás óta erősebb lett a tartója, így csak a felkaromra került.

//felszerelésem:
köpeny:
1. tekercs: 10 kunai, 15 shuriken
2. tekercs: 15 senbon, 5 kunai, 5 shuriken
3. tekercs: elsősegély[url=#21542791] készlet[/url], mérgek, 10 kunai, 10 shuriken

4. tekercs: 10 makibishi, 1 lámpás, 2 gyertya és 1 öngyújtó


fukija, tanto
arcomon az angyal maszk

széles övtáska
5 kunai, 10 shuriken
10 robbanó cetli
1 doboz fogpiszkáló
kés
dobozban: 5 minidárda (bekenve kígyó méreggel)


1 kis tekercs (benne a méreggyűjtő palackom, hálózsák)
hátizsák:
2 fuuma shuriken
jegyzetek
élelem
pénztárca (10 000 ryu)

egyéb:
2 ninjato (hátamon a hátizsák alatt)
2 alkarvédő
2 kusari fundo (kezemre tekerve)
2 alkar védő//


Kiszedtem a sok fölösleges entert, mert zavart, hogy széthúzza az oldalt! - Danzou

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Jún. 08 2015, 20:01

// Mirubi //Santan Ryuu, a kiismerhetetlen ninja, még mindig haragot táplál. Egymagában ül szobája sötétjében, egy kunait szorongat, olyannyira, hogy a kezén keletkezett apró horzsolásokból még a vér is kiserken. Hatalmas csapás lehet, a majdnem legyőzhetetlenség tudatában, hogy valami kifog rajta. Hogy amiben olyan jó, azt kicselezte egy ismeretlen szándék, rejtélyes küldönce.
Rövid, velős beszélgetés zajlik le. Majd Raion Tensei belenéz Mirubi szemébe. Tekintetét mélyen belefúrja az előtte álló fiúba. A duci shinobi úgy érzi, mintha a lelkéig látna.
" A fiatal, kerekded formájú fiú apja oldalán sétál. Igen, ekkor mégm élt a férfi. A férfi, aki megsimogatja a kis mirubi fejét. Olyan boldogság tölti el Őt erre, ami szinte már érthetetlen. Nincs ott a mostohatestvér és nincs ott a mostoha anya. Csak Ő és az apja. A kövérkés fiú nehézkesen mozog, Konohagakure no Satou akadémiájának szemüvegét a homlokán hordja. Kövér izzadtságcseppek gördülnek végig a hátán, a lábán és a homlokán, mert a nap forrú sugarai szinte már perzselnek. De az apja csak Őt, csakis Őt hozta el magával. A rút banya, meg a törpe otthon maradt! Ritka alkalom.
Ismeretlen, szinte már elfelejtette tömeg zúdul köréjük. Közel járnak a főtérhez, oly' közel. Magas, testes tinédzser löki félre Mirubit, aki majdhogynem elesik, de apja az utolsó pillanatban elkapja. A tinédzser megretten a ninja tekintetétől és inkább eliszkol. Milyen vidám ez a nap!
Öreg, idős hang prédikál. Megfáradt, vén tónus. De még mindig eő lakozik benne, kedvesség, szeretet. Mint mennydörgés, úgy söpör végig a tájon ez a hang. Egy verset mond a barátságról, összetartásról, a Tűz Akaratáról.
Mirubiék közelebb furakodnak, apja vigyázva húzza maga után, majd látva, hogy a fiú elfáradt, felkapja a nyakába. Az öreg hang tovább szónokol.
- Tudod, ki beszél, Mirubi?
- Persze, a Sandaime Hokage! -vágja rá gyorsan Mirubi, tudálékosan.
Nem látja apja elégedett vigyorát, de az ott csücsül a férfi arcán. Nem igazán érti a fiú, hogy miért jöttek ide, viszont nem is nagyon érdekli. Kevés boldog napot élt meg, de ez bizony az!
Egy palankin áll a Sandaime mögött, most már rálátnak. Az öreg Hokage tovább versel. Áll mellette valaki. Ez az alak is idős, díszes Kimonóban van, mely fehér és piros. Egy kislány kezét fogja. Egy kislányét... "
Az a kislány, igen, Ő volt a fényképen, ez egészen biztos, de... ki lehet, ki lehet az a Sandaime mellett? És ki a kislány? Mirubiban nem akar összeállni a kép, valami még hiányzik. De Santan Ryuu nem ismer kegyelmet, az emlékek tovább özönlenek.
"...a kislány megöleli Sarutobi Hiruzent, miután az befejezte a verset. Olyan hévvel rohan neki, hogy leesik fejéről a kalap. Belekap a szél és messzire fújja a tömegben. Ezüstös hajú, fekete ruhába öltözött alak kapja el. Egy csapat visongó gyerek reményeit zúzta ezzel össze, s mindezt látva, odadobja nekik, mire a Sandaime felkacag.
- Kakashi már megint produkálja magát...!
Mirubi apja felkacag erre a kijelentésre.
- Hogy vagy mindig, Gai? - ez már az apa kérdése, aki hamarosan rövidebb beszélgetésbe kezd a zöld fenevaddal.
Mert Mirubi csillogó szemekkel felismerte ám ezt a két ninját. Nem is érti, hogy kerülhetett ilyen társaságba Ő és az apja. A kislánnyal nem is törődik... "
Talán bánja már ezt is, mint oly sok dolgot. Nem figyelt eléggé arra a lányra és most nem jut eszébe, hogy ki lehet. Raion Tensei tekintete továbbra is szigorú és az emlékek újra feltörnek.
" Eltelt már vagy fél óra. Kicsit unakmassá vált a dolog. De azért erősen szorítja apja kobakját, mert nem akar leesni és mert élvezi, hogy kettesben lehet vele. Kettesben, mégha tömeg is van körülöttük.
- Mirubi pont annyi idős lehet, mint a Daimiyo-sama unokája, nem igaz? - ezt már egy ismeretlen ninja mondta az apának, a válasz azonban az emlékek ködében marad. "
A gát felszakadt, de újra itt vannak a jelenben. Raion Tensei elfordul és nem is néz vissza a fiúra. Talán úgy hiszi, hogy meg van a válasz?


// Mirubi, Tenshi //


Tehát felkészültek mind a ketten. De vajon tudják, hogy merre, hova és miért indulnak?// Menjetek pár kört, amíg megbeszélítek a dolgokat. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Jún. 09 2015, 20:21

// Mirubi most már közép testalkatú Razz Very Happy //

   Egyre több dolog történik, egyre több olyan dolog, amire Mirubi nem számított. Vajon ki az, aki megkereste Őt ezzel az ajándékkal és ezzel a feladattal? Miért nem árulta el a nevét? Mégis hol keresse a lányt? Ki Ő? Rengeteg kérdés és válaszok híján a célhoz vezető út teljesen elvész. Kisebb foszlányok sincsenek, amiből Mirubi összerakhatna egy képet,  ami alapján elindulhat... Ha pedig nincs információja, akkor szereznie kell, mégpedig attól, aki megbízta őt. De nem tudja, hogy ki bízta meg... Ez bizony nem túl célravezető, ugyanis, hogyha Mirubi még képes is lesz és teljesíti a kérést, akkor sem tudja, hogy kinek szállítsa le a lányt. Talán az, aki a tekercset küldte pont azt akarja, hogy Mirubi találja meg őt. Elvégre azt pontosan tudták, hogy kinek kell odaadni az üzenetet és hogy körülbelül hol kell keresnie. Ez viszont bajos és némi aggodalmat is szül a fiú szívében. Ennyire rosszul csinálja a dolgokat, hogy mindenféle jött-ment alak tudomást szerezhet a szervezet bázisáról? Vagy éppen arról, hogy körülbelül hol található? Nem lehet tudni, ahogy azt sem, hogy ki ez a személy, aki felkérte őt a feladat teljesítésére és miért gondoskodott arról, hogy még Raion se tudja meg, hogy ki az, aki a megbízást adja? Mit akarhat ezzel elérni? Talán bizonyítania kell a fiatal vezérnek? Talán teszt vagy csapda elé állítják? Nos ez abszolút nem tetszik Mirubinak és nem hajlandó belemenni ezekbe a kisded játékokba. Nem hajlandó kockáztatni az életét, azonban lehetséges, hogy a helyzet egy teljesen más megvilágítást nyer, amint sikerül megtalálnia Raiont.
   Természetesen az azóta is túlságosan is mogorva fiú megvolt és hamarosan el is végezte rajta az emlékek átnézését. Hosszas folyamat volt, valószínűleg sok chakrába is került a férfinak, azonban sikerült visszamennie egészen a régi időkbe, Mirubi gyermekkorába... Események sorozatát élte újra át a fiú, ezáltal az emlékek által pedig rejtett érzelmei is megrohamozták, ami a jelen helyzetben nem teljesen jó dolog. A folyamat alatt torka fájni kezdett. Szájába harapott, ezzel rángatva magát vissza a valóságba, hogy emlékezzen mindarra, amit az évek során megtapasztalt. A procedúra végeztével Raion elfordult. Mirubi még nem látta ennyire ellenségesnek és mogorvának ezelőtt, de talán így jobb is volt, mert ha nem Ő, akkor Mirubi fordítja el tekintetét. A sírás kerülgette, ám miután visszatért a valóságba, érzelmei lecsillapodtak. A torkában érzett fájdalom most átcsúszott a mellkasára, ahol feszítő, szorító érzésként tört fel. Olyan, mintha mélyen el akarna a testében temetni valamit, ami így tör fel... Olyan, mintha valami, aminek ki kellene jönnie, erőszakkal lenne benntartva! Erre még nem készült fel a fiú. Újra látni régi önmagát és újra látni édesapját, átélve az akkori érzéseket, egyszerűen leírhatatlan érzés volt a számára... De nem volt jó. Egyáltalán nem volt jó. Borzalmas volt. A gyűlölet, a harag, az öröm és a bánat egyszerre tombolt benne, miközben egyre telt az idő az emléksorozatok alatt. Lassan elfelejtett mindent, lassan az a világ volt az igazi, lassan elfelejtette, hogy Ő maga milyen is valójában. Nem volt elalélva, vagyis teljesen magánál volt, képes volt felfogni minden emlékkockát, azonban teljesen elfelejtette, hogy miért van itt. Ahogy elkezdett vissza esni a valóságba, úgy harapta meg száját és így vegyültek a jó érzések, a jó érzelmek a haraggal és a dühvel. A szemében meginduló könnycseppeket csírájában elfojtotta, majd köszönés nélkül kiviharzott a szobából.
   Dühös volt magára, dühös volt arra, hogy amit látott, ezt a hatást váltotta ki. Undorodott önmagától, undorodott az érzelmi gyengeségétől. Ám ezt nem vallotta be önmagának, úgy csinált, mintha mindez meg sem történt volna, de mégis... Érzelmei és tettei nem azt mutatják, hogy nem érinti meg őt a dolog. Ökölbe szorított kezével menet közben a vastag acéllal bevont betonfalat csapdosta, fogai és nyelve vadul harcoltak egymással, miközben az izmos testrész a fogakat lökte le magáról, miközben azok vadul mélyedtek a számukra puha és túlságosan is könnyű prédának tűnő testrészbe, kiontva annak fémes ízű vérét... Egy cseppet sem normális emberre vall a dolog. Az elméje vadul tagad, mintha nem történt volna semmi, elhisz mindent, de az érzelmei és ezáltal a testi megnyilvánulásai teljesen mást mutatnak. Mint mikor az elmebeteg meggyőződik arról, hogy Ő nem, Ő nem vizeli le az ágyát, miközben ebben a pillanatban is azt csinálja. A test és az elme eltávolodása ilyen szinteken hatalmas tudatkárosodást idézhet elő... Az elnyomott érzések és érzelmek ilyen módon sokkal erősebbek, mint ha szabadjára engedné őket az ember. Talán pont Itanashi csinálja jól? Nem hinném... De ezt sem lehet sokáig csinálni. Mirubi érzelmei felemésztik a fiú tudatát az ép eszét és így veszélyeztetik a "gyermek" tervét. Ezt már egyszer, vagyis sokkal inkább többször is felismerte önmagában. Vagyis csak azt hiszi, hogy felismerte. Ilyenkor a gőzt kellene kiengedni. Ám mikor tette meg ezt utoljára? Nagyon régen... Amikor lemészárolta azt a fogadót, akkor történt ez meg és abból is csak mit szűrt le? Hogy az ilyen érzelmeket el kell nyomnia... De ez nem ennyire egyszerű a probléma ennél sokkal összetettebb! De ezt Ő már nem képes felmérni és nem képes felismerni, így nem képes kontrollálni. Eddig sikerült neki minden ilyen pszichés problémáját kielemezni, ezáltal pedig az elme máris kitisztul... De ez most már másképpen van. Nagyon másképpen. Ő nem tartja magát betegnek...
   Eltelt némi idő az incidens óta. Mirubi lenyugodott, érzelmei a helyére álltak. A fal amit maga között, a mostani énje között és az érzelmei közé állított, újra felépült és talán erősebb, mint valaha. Milyen ironikus a dolog igaz? Annak idején pont így indult minden, csak fordítva. A rossz érzések elnyomásával idővel túlnyomó részt a "rossz" uralta a fiú elméjét, amíg felszínre nem tört. Ezen esetben pont a "jó" érzésekkel van a baj. Ha azok vannak elnyomva azok talán még nagyobb kárt képesek okozni a tagadás által. Ám most nem kell efelől aggódni. Eltelt annyi idő, hogy Mirubi tiszta elmével álljon most itt Tenshi előtt és már a terveit is kieszelte. Sokkalta veszélyesebbnek tartja a küldetését azután, hogy megtudott néhány dolgot, vagyis éppen újra felelevenített az emlékezetében néhány dolgot. Azonban tudja, hogy ennek a lánynak milyen nagy hatalmú emberekhez van köze, ezért saját céljai érdekében is meg akarja magának szerezni a lányt. Ha pedig megvan, akkor akár kapcsolatok is építhetőek vele. A kapcsolatokra pedig mindig szükség van! Ha elég befolyást szerez, akkor Itanashi ereje vajmi kevés lesz ahhoz, hogy dugába döntse Mirubi terveit. Persze a fiú nem ismeri hajdani társa céljait és elképzeléseit, de csak rosszra tud következtetni az után, hogy eltűnt és megpecsételte őt. Ám ha ez alatt a kis "kaland" alatt jól forgatja a lapokat, akkor nyert ügye lehet a későbbiek során.
   Mirubit meglepte, hogy Tenshinek vagy egy Konohai fejpántja. Nem tudta, hogy a lány Konohai ninja volt, vagyis ebből Ő erre következtet. Habár, az is lehet, hogy csak leszedte valakiről, ahogy Mirubi a Kumoi fejpántját, amit miután meglátta Tenshin a Konohai fejpántot, elővett és bedobott a bambuszok közén. Erre már nem lesz szüksége, csak vészhelyzet esetén hozta magával. Ahogy azt a 100.000 Ryo-t is, amit csak akkor használ fel, hogyha valóban szükséges. Nem szereti szórni azt a dolgot, ami a hatalmat jelenti ebben a világban. Ám ha muszáj, gondolkodás nélkül megszabadul tőle. Miután eldobta a fejpántot, mosolyogni kezd.
- Remek. Látom felkészültél. A maszk viszont bizalmatlanságot fog kelteni ott, ahová megyünk, így ha lehet, ne takard el vele az arcodat.
Mondta Mirubi, majd közelebb lépett Tenshihez és ha hagyja, Ő maga ferdíti el a lány jobb füle felé a maszkot. Gyengéden teszi, majd kezét végigsimítja a lány arcán. Mirubi keze hófehér, körmei koszosak, tenyere érdes, de meglepően gyengéd... Bizony a fiú egyetlen szépséghibája - már ami a patyolattisztaságot és a makulátlan bőrt illeti - a keze, amely az évek során kissé megviselt lett, még akkor is, hogyha nem szokta őket megerőltetve használni. Ám a mozdulatba rendkívül sok gyengédséget és melegséget vitt bele. A hitelesség megkérdőjelezhetetlen a mozdulatok során, erről az arca is tanúbizonyságot tesz, ahogy a kedvességet és melegséget sugárzó kék szemek is... Ám mindez csak csalás és ármány. Mirubi nagyon jól tudja, hogy mekkora veszélyeket rejt önmagában ez a küldetés...
- Egy kicsivel nehezebb dolgunk lesz, mint azt elsőre képzeltem... - Hangja halk, nyugodt és kellemes, mintha szavait a legnagyobb szerelmének címezné - Ezért maradj mindig mellettem, hogy megvédhesselek. Nem akarok egy ilyen fontos tagot elveszíteni.
... ezért Tenshit maga mellett kell tudnia mindig, hogy a lány ne forduljon ellene, sőt mi több: Akár az életét is feláldozza Mirubiért. Persze erre vajmi kevés az esély, hiszen egy ilyen kapcsolat kiépítéséhez hetekre van szükség, de a bizalomkeltés az egyik legnagyobb fegyver az emberek befolyásolására. Miután mindezt megtette, megindult előre. (Ha Tenshi nem hagyja a maszk elhúzást, akkor Mirubi ugyanezeket mondja csak arcsimogatás nélkül)
   Vélhetően Tenshi is a fiú után indul. Mirubi nem teszteli le, hogy a lány kísérője a környéken van-e, mivel minden esélyt most meg kell ragadni arra, hogy ne haljanak meg az első akciójuk során, ugyanis Mirubi tervei rendkívül precízek és pontosak, ha egy kis hiba is csúszik a gépezetbe, akkor rögtönözni kell. Éppen ezért felvázolja a helyzetet a lánynak. Menet közben előveszi a tekercset, amit küldtek neki, majd megmutatja a lány képét Tenshinek. Megvárja, amíg elég idő telik el és elrántja a képet, hogy ezzel is az emlékezetébe égjenek a vonások. Ezután kevéske koncentrációval, játszi könnyedséggel gyújtja fel a teljes tekercset, amit eldob szintén a Bambuszerdő közepébe.
- Ezt a lányt kell megtalálnunk. Nagyon úgy tűnik, hogy valaki valahogyan tudomást szerzett a Szervezet bázisának helyéről és a tagok képességeiről. Kicselezte a legtehetségesebb tagunkat. Ő Raion Tensei. Egy Dojutsuval rendelkezik, amivel képes az emlékekben kutatni és az elmét irányítani. Nos, aki kézbesítette az üzenetet, az kivédte ezt a Dojutsut, vagy csupán csak nem volt alkalma használnia Raionnak, akkor pedig a kézbesítő pontosan tudta, hogy mit kell tennie. A tekercsben egy technika volt a számomra és egy kérés. A kérés az, hogy kerítsük elő ezt a lányt és szállítsuk le valakinek, azonban a megbízónk neve ismeretlen. Feltehetően egy befolyásos személyről van szó, mert a képen szereplő lány kapcsolatban állt a Sandaime Hokagéval és feltehetően a Tűz Országának Daimiyo-jának az unokája. De ez nem biztos, így ezt még ki kell derítenünk. Tekintettel a háborús helyzetre és a legújabb hírekre amik a falukban keringenek, úgy tűnik, hogy az, aki a kérést és a jutsut küldte nekem, a Víz Szövetségének egy tagja. Nem lennék meglepve, hogyha így akarnának előnyhöz jutni, de ha ez így lenne, akkor nem engem, vagyis a Szervezetet kérték volna fel a feladatra, hanem maguk intézkedtek volna. Vagy ha már felbérelnek valakiket, akkor olyanokat, akikről többet tudnak. De miért ne tudnának többet, hogyha tudták, hogyan kell kicselezni Raion Dojutsuját és azt is tudták, hogy hol kell minket keresni?
Mirubi egy kis szünetet tartott, mivel Tenshinek talán kell némi idő, mire felfogja a mondandó lényegét.
- Nemrég hallattunk magunkról a Medvék Országában, ahol egy kis felfordulást okoztunk a Szervezet néhány tagjával. A Tűz és a Víz szövetsége is hallott rólunk, de csak egyikőjüknek lenne logikus egy ilyen felkérést indítani felénk. Az pedig a Víz Szövetsége. Viszont velük nem túl jó a viszonyunk... Azonban van még egy logikus dolog és talán ez az egyetlen, amit most tehetünk, ugyanis nyomoznunk kell a megbízónk után... Az elgondolásom szerint lehetséges, hogy Kemurigakure bízott meg minket. Ő van a szervezethez legközelebb, Ő neki állna hatalmában megtudni azt, hogy kik az Amegami tagjai és hogy hol vannak. Ezért nem kizárható ok egy puccs vagy egy árulás a Tűz Szövetsége oldalán, ami pedig annyit tesz, hogy szövetségesekre fogunk találni.
Mirubi ismét megállt a beszédben, ám ezúttal a léptei is abbamaradtak. Szembefordult a lánnyal.
- Hogy kiderítsük a megbízónk kilétét, először Kemurigakuréba megyünk és meglátogatjuk a falu vezetőjét. Igazából az is lehetséges, hogy egy kisebb hatalmú úr a megbízónk, viszont neki nem lenne kifizetődő egy lány megszerzése. Az csak a nagyhatalmak számára jó, hogyha egy ilyen tússzal rendelkeznek. Legyen az Barát vagy Ellenség. Gondolom hallottál már Ashigéről, Kemurigakure vezetőjéről? Sokan azt beszélik, hogy nem is létezik... Nos, valakinek irányítani kell a falut, ezért vele kell beszélnünk. Némi információ ellenében feltesszük neki mi is a kérdéseinket és ezzel előbbre jutunk. Ha nem ők kértek fel minket, akkor a Tűz Országába megyünk megkeresni a lányt. Nem akarok hónapokat utazni csak azért, hogy a megbízónk kilétére fényt derítsek. A lány pedig addig elvegetálhat Jigokutariban.
Fejezte be Mirubi, majd megindult ismételten előre.

// Lenne még mit mondani, szóval még menjünk egy kört >< //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Jún. 13 2015, 19:00

Saját körülményeimet és közelmúltbeli cselekedeteimre gondolva talán kerülnöm kellene Mirubi társaságát vagy legalább valami védelmi mechanizmust kialakítanom, hogy még testi jelzésekkel se áruljam el azokat. Bár nehéz olvasni a testbeszédből, hiszen ki gondolna arra egy fintorból, hogy... Lényegtelen, most védelem nélkül, de nem fegyvertelenül kell szembe néznem Mirubival. A maszk is kettős célt szolgál, egyrészt, hogy elrejtsem Mirubi elől az érzelmeit, másrészt nem akarom, hogy felismerjenek, még ha a történetem valószínűleg nem is jutott el ebbe a bűnbarlangba.
- Az arcom pedig még nagyobb bizalmatlanságot fog szülni, ha valaki felismeri.
Mozdulata, ahogy elmozdítja a maszkot, a gyengédség, az arcáról sugárzó barátság és melegség egyszerű álca. Tudom. A családban sokat tanultam az átverés művészetéről és Mirubi nagy mestere ennek. Ha nem ismerném akkor esetleg el is hinném neki, hogy komolyan gondolja, de így csak magamba mosolygok és hagyom, hogy eljátssza a saját kis színjátékát, ahogy én is eljátszom a sajátom. Ebben a világban mindenki csak színészkedik, ezt megtanultam a Hullámok országában és azóta is csak megerősítést kaptam ilyen tapasztalataim felől. Keze érdes és durva, de ennek ellenére mégis olyan gyengéd, amennyire tud lenni. Úgy teszek, mintha nem tudnám a célját vagy legalábbis a szándékait. Sosem fogok megbízni Mirubiban, de erről neki nem kell tudnia, de egyelőre eljátszom a rám szabott szerepet, amit ő akar, hogy eljátsszak. A szerelmes hangjától belül öklendezek, de nem mutatom jelét. ~Komolyan ennyire idiótának néz?~ Ekkor egy tekercset ad át az ajándékkal és egy lány képével. Nekem is ismerős, hiszen én is voltam Konoha shinobija, de hát abból az időből nem nagyon tudom, hogy mit higgyek el és mit nem, így csak az emlékezetembe vésem a képet. Miközben figyelem az arc vonásokat, minden egyes apró ráncot, a bőr minden egyes négyzetmilliméterét, a haj, a szem színét, a száj görbületét. Nem sok időm marad, mert Mirubi elrántja a képet. ~Menj a francba!~ Majd beszélni kezd. Figyelem a mondandóját, nem reagálok. ~Vajon honnan?~ Nincs kétségem, hogy az én állok a háttérben, vagy legalábbis közöm van hozzá. Erősen gondolkodom, de hülye lennél elmondani, hogy a falumban létezik egy titkos szervezet, ahova a faluba érkező szökött shinobikat tömörítik és velük végeztetnek el olyan munkákat, amikről nem szabad, hogy kiderüljön, hogy a falunak köze van hozzá. Valószínűleg, ha a víz keze van a dologban, akkor valami hasonló dolog állhat most Mirubi megbízásában. A mondandót felfogtam, de nem szabad jelt adnom, hogy ilyen gyorsan rájöttem, hogy mi a helyzet, így nem jelzek, csak várom, hogy folytassa. Ezúttal rövidebb a mondandója és ezúttal tényleg meglep, mert a Medvék országában történt incidensről nem tudok, lehet, hogy Taish sem tud róla vagy nem tartotta olyan fontosnak, hogy elmondja. Ezt nem tudom meg, amíg meg nem kérdezem tőle.
- Ha Kemurigakure valóban a Tűz szövetsége ellen van, akkor én megteszek bármit, amit mondanak.
Lehet, hogy túl sokat mondtam, de ki nem állhatom Konohát és ezért is volt az, hogy 500 ezer ryut kértem azért, amit valójában szívesen tettem, vagyis segítettem lerohanni Kusagakurét, viszont eszem ágában sem volt akadályozni Otot a támadásban.
- Szürke sárkány? Igen hallottam róla, bár sokat nem tudok, ahogy állítólag senki sem, még az sem bizonyos, hogy létezik. De amúgy ha egy ilyen emberhez akarunk bejutni nem kellett volna szólni? Szerintem aki ekkora úr, az nem fog csak úgy beengedni shinobikat a birodalmába, ha csak tényleg nem ő a megbízónk.
Nem sokat tudok Ashigéről, de amit ki tudtam deríteni, hogy gyakorlatilag ő a falu és az ország alvilágának teljhatalmú ura, akit nem lehet csak úgy meglátogatni. Nem tudom mi jár Mirubi fejébe, hogyan akar személyesen beszélni vele.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Jún. 14 2015, 14:59

   Mirubi és Tenshi szapora léptekkel halad előre, miközben folytatják a "bájcsevejt." A fiú homlokán eközben ott csillog Konohagakure fejpántja, ami már kicsit maszatos, kicsit karcos, de még tökéletesen használható. Régi emlékek fűzik ehhez a fejpánthoz, azonban Ő ezt csak az ilyen esetekre tartogatta... 
   Tenshi talán többet tud, mint amennyit Mirubi gondolt róla. Ő is tájékozottnak tűnik, azonban még nem tudja, hogy a tudás nagyon veszélyes előny a Világban... 
- Nem tudom, hogy mit követtél el, de ha Kemurigakuréban még nem okoztál felfordulást, akkor a maszkot nyugodtan leveheted. Ezek itt nem fognak foglalkozni Körözött Személyek ellenőrzésével. Esetleg a hivatalos papírjainkat kérik majd el, arra pedig nekem itt van a Chuunin Igazolás. Ha neked nincs Genin igazoló lapod, akkor az sem baj, ugyanis Én majd igazollak. Habár, kötve hiszem, hogy bárki is magával hordaná ezeket az igazoló lapokat a frontharcokra, de így nyert ügyünk van. 
Mirubi kis szünetet tart, majd folytatja. 
- A faluba mindenképpen befognak engedni, mivel  Konohai ninják is állomásoznak az Országban. Onnantól pedig meg kell találnunk a falu vezetőjének szállását, ahol pedig majd bejelentkezünk. Nem engednek be minden jöttmentet, de ha biztosítom őket afelől, hogy olyan információk birtokában vagyok, amik érdeklik Ashige-samát és még a nevemet is elmondom, akkor valószínűleg engednek vele beszélni, még ha nem közvetlenül akkor is... Ha pedig Ő a megbízónk, akkor azt elfogja árulni. Természetesen nem akarunk átverni senkit és a mi helyzetünkben nem is lenne ajánlott, ezért valóban fontos információkkal fogunk neki szolgálni, akár a Földesurakról, akár a Nibi Jinchuurikijéről. 
Mondta Mirubi, majd figyelte Tenshi reakcióját. Kíváncsi volt, hogy ezek hallatán, mit fog reagálni. Miután ez megtörtént és alkalma van rá, feltesz néhány kérdést. 
- Milyen technikákat ismersz? Tudnom kell, hiszen úgy alkotom meg a terveinket. 
Mondta Mirubi, miközben folytatták az útjukat. 

// Mirubinál az az igazoló lap van, amit a Chuunin Vizsgán kaptak. A Földesurakról, az Alvilág jelentősebb személyeiről, az ismeretlen Keleti Penge Szövetségről és Kabutoról egy hosszabb kalandsorozat alatt szerzett a karakter ismereteket. Ezeket Deidara mesélte és mind kisebb információk, Ő úgy fogalmazott, hogy közepes jelentőséggel bírnak, valamint eléggé frissek. Nos azóta eltelt egy vagy két hónap, viszont Mirubinak több információ is van a birtokában, ha pedig kell, akkor ki is talál néhányat. Ha ezek nem jönnének be, akkor pedig még mindig tud mit tenni azért, hogy Ashige vagyis Kemuri a bizalmába fogadja. 
Szerintem Tenshi válasza után mehetünk tovább! Smile //  

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Jún. 16 2015, 07:58

Hosszú ideje hogy elhagytam Konohát, megvetem a falut, gyűlölöm, még akkor is, ha tudom, hogy ez valaki érdeke. Nem számít. számomra az érzés már megmarad, akármit is tett Kiri ennek ügyében nem fog változni ez. Mirubival kapcsolatban az érzéseim többoldalúak, egyrészt tisztelem, hiszen a tudása hatalmas, másrészt bolondnak tartom, mert ilyen tervei vannak, harmadrészt meg ki nem állhatom, mert színészkedik, igaz jól teszi, lehet, ha nem ezt tenné, akkor már nem élne, de ne velem tegye, mert én hányok tőle. Nem szeretem, ha valaki azért játszik el egy szerepet, hogy megnyerjen magának. Nem tehetek róla, de nekem is játszanom kell, hogy elnyerte a bizalmam. Egyelőre nem, ha rajtam múlik, akkor nem is fogja, csak egy felszínt kap, amit akar, többet nem.
- Nincsen nálam papír, már akkor elhagytam, mikor leléptem Konohából, de szerencséd van, mert Kemuriban még nem okoztam gondot.
Mondom miközben ő folytatja.
- Az nekem annyira nem jó. Viszont ha igazad van és lehetőség adódik rá engedd meg, hogy végezhessek legalább eggyel.
Ha valóban konohai csapatok állomásoznak a faluban, akkor nekem annyival több okom van rá, hogy hordjam a maszkot. A Nibiiről és a jinchuurikiről nem hallottam még, így meglep a dolog, hogy Mirubinak ilyen információi vannak, de a neve mért lenne akkora hír, mint egy jinchuuriki.
- Rendben, viszont nekem szükségem lesz egy álcára, ha valóban konohai ninják állomásoznak, mert Konohával már volt balhém. Technikák: Jó néhány elemtelen technikát ismerek, ezek közül van néhány kedvencem, amik már többször megmentették az életem.- Nyúlok bele az övtáskámba és előveszek egy fogpiszkálót.- Elhiszed, ha azt mondom, hogy ezzel ölni lehet? Emellett 2 orvosi technikát is ismerek, de a víz technikákkal és a genjutuskkal sem állok hadilábon, leginkább ez utóbbi, amiből a legtöbb technikát ismerem. Tehát néhány elemtelen, genjutsu és elemi technika plusz némi kiegészítés.
Ha nem hiszi el, hogy a fogpiszkáló gyilkos szerszám, akkor chakrát vezetek bele és egy közeli fába dobom, amibe nem csak megáll, de kisebb krátert is hagy maga után, nem túl nagyot.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Jún. 26 2015, 11:35

// Tenshi: Krátert azért nem hagy maga után... a dolog lényege, hogy könnyebben átcsúszik dolgokon, akár egy Senbon. De krátert nem hagy maga után, ez nem egy ilyen jutsu. //

Összeségében megállapítható, hogy az összhang közel sem tökéletes. A két ninja alapvetően és szélsőségesen másképp gondolkodik. Nehéz ügy, pláne, hogy együtt szeretnének (?) dolgozni a közeljövőben. S ha mindezt eredményesen akarják megtenni, akkor talán valamin változtatniuk kell. Mert a csapat előnye a csapatmunka. Azonban anélkül a csapat nem több, mint önfejű egyének gyülekezete. Ez természetesen még logikus is lenne ilyen személyeknél, azonban nem feltétlenül kifizetődő.
Hőseink, vagy inkább Emberellenes-sztrájkolóink gyorsan teszik meg az utat Jigokutari és Kemurigakure között, noha így is beletelik pár órába. A Falu szokásos csendes nyüzsgésébe burkolódzik. A főkapu előtt ugyan őrök "állnak" - de inkább támaszkodnak, vagy ülnek - s őket is csinos lánykák szórakoztatják, táncikálással, némi alkohollal és énekléssel. Tenshi és Mirubi azért így is megérzi a vizslató tekinteteket, tehát a henyélés csak viszonylag valódi. Ennek ellenére nem állítja meg őket senki.
Olyan könnyedén sétálnak be, mintha pénz csíkot húznának maguk után, vagy, mintha egy hadsereg sétálna az oldalukon. Meglepő is lehet számukra, vagy talán pont erre számítottak?
Akárhogy is, bizonyos fontos kérdésekre akarnak választ kapni. De pontosan kit akarnak kérdezni? És hogy jutnak el hozzá? Káét ninjánk, felthetőleg, nem gondolta tovább a dolgot, mint hogy megjelennek Kemurigakure no Satouban. És ezek után, mi lesz? Kihez fordulnak? Hogyan jutnak el a falu vezetőjéhez?
Kocsmák zaja, vándorzenészek ricsaja, néhol óbágatás, másutt verekedés hangjai töltik meg a levegőt. Ez itt Kemurigakure no Satou, a Piros Lámpás házak gyakran felbukkannak egy-egy utcában, mint ahogy a dohánykereskedések is. Néha egy-egy járőr-szerű Shinobi páros sétál végig az utcán, de úgy, mintha oda se bagóznának arra, ami történik. Az, hogy vannak rendfentartók nem igazán látszódik, pedig elméletileg létezik egy ilyen szervezet itt is. Ezért a obszcén zsivajért jöttek volna az Amegami tagjai? Ó, nem! Mégis belecsöppentek. De tudják-e hogyan tovább?


// Oda írjatok Kemurigakurében, ahol tartózkodni szeretnétek. Az első író választ topicot, vagy megbeszélitek, rajtatok áll, attól függ, hogy mit akartok tenni! ^^ //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Vas. Júl. 05 2015, 20:54

Az ismert nyugalom járta át a testemet, miközben testem minden apró zaját elnyomom. A suliban sosem volt ellenfelem bùjócskàban... De ott sosem az életem volt a tét. Testem, bàr csöppnyit remegett, még is megtaltalálta azt a pontot, ahol sokak számára már láthatatlan lennék. Azonban bármennyire képzetlen voltam, tudtam hogy és nem elég. Àm nem tudtam többet tenni, így már csak egy dolog maradt. A reménykedés. Bár rejtôztem elmémet nem sikerült irányítanom, így akaratlanul is hallgatózni kezdtem. Àm bár me tettek volna. Kicsi szívem majd megszakadt, mikor anyám sikolyát meghallottam. Szívem nagyot dobbant, a könnyebb kifolyt és már a zokogás környékén voltam. ám a rettegésem mellett is volt olyan önuralmamam, hogy ne csapjak zajt. A számba haraptam, és vártam mozdulatlanul. Még a könnyeimet sem töröltem le, pedig már tavacska gyanánt folyt le arcomon. Bár látásom tompult, még mindig láttam anyám mozdulatlanul fekvô testének az àrnyát. Lábam remegett, de nem estem térde. Nem tehettem meg. Anyám értem adta életét... Nem ârulhatom el, hogy hol vagyok. Remegô végtagjaim végül ismét lenyugodtak, és már a tekikntetembõl lehetett kivenni a félelmet. Léptek zaját sodorta felém as éj és tudtam... Hamarossan a ninják a közelembe lesznek. Ám egyszer csak halk sssszzz hallhatò. Kis híján felsikoltottam, mikor azt hittem, hogy kígyót hallok, ám a fény eltûnésébõl râjõttem, hogy a fákja aludt ki. Már azt vártam, hogy mikor ugrik elém valaki és metszi el a torkomat, ám ahelyett, hogy én kiáltottam fel fájdalmasan, a kint lévôk ordítottak fel. A remény sugarai törtek fel bennem. Apu visszatért és megment engem és anyámat is. Sorra némultak el az üldõzõink, mire én könnyes, de boldog arccal válok el a faltól. Àm arcomra fagyott a mosoly. Ugyanis nem apa hangját hallottam. Ismét elõtört bennem a félelmet, és visszakúszok a fal mellé. Tágranyílt szemekkel, fülelve hallgatózok. Azonban nem jutott, már el semmi az agyamig. Egyszer csak olyan dolog történt, amitõl felsikoltottam. A fejem majd szétrobbant, és a gyomrom, mintha mindjárt kiszakadna a testembõl. Vékonyka karomat a hasam köré tekerem, és térdre rogyok. Már nem törôdtem a rejtõzködéssel, hanem csak zokogtam fájdalmasan, és bánatomban. A könnyeim, szinte elvakítottak, és bár a közelbõl ismét tûz fénye világított a közeledõ személyeket már nem tudtam kivenni. Még Egy darabig bírtam, ám végül erõtlenül rogyok a földre. Végül elnyel a sötétség.Nem tudom, meddig voltam kába, ám mikor magamhoz térek as orromig sem làtok. Értetlen arccal ásítok egyet, és körülnézek.

- Anya. - szólok bele a sötétbe, ám semmi válasz - Apa.... - ismét semmi, mire valamivel hisztérikusabb hangon kiálltok - ANYA! APA!

Azonban már a második kiáltásnál felrémlettek as emlékek. Hasam görcsbe rándul, és fejem ismét majd megszakadt... Mostmàr tudom mit éreztem. A veszteséget, a bánatot, a keserûséget. A szüleim hallottam, és én egymagam vagyok. Hisztérikus üvöltés hagyja el a számat, és én zokogàsba török ki. A van sötét ellenére kapálózok, mint egy ôrült. Foggal, körömmel esek neki a párnának, de nem okozott megnyogvást a széttépése, és csak annyit értem el vele, hogy egyik ilyen roham után lecsùsztam as ágyról, és fejemet keményen beverve kiterülök. Nem mozdultam többet. A veszteség lesùjtott. Félig az ágyon, félig a földön fekve, tollban fetrengve, könnyes megtört arccal itt vagyok magànyosan, egyedül.... Már nem volt miért boldognak lennem.
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 374

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Júl. 06 2015, 12:14

// Ha még részletesebben és szebben írod le talán még meg is könnyezem Smile A karakter mennyit tud a Kenshiro származásról? //


- Mit akarsz vele tenni? Csak egy gyermek, Mirubi...
- Testileg lehet, de lélekben már nem az. Szinte látta, ahogy a szüleit megölik... A szívébe már beférkőzött a sötétség.
- Szabadítsd meg ettől a fájdalomtól! Töröld ki az emlékeit.
- Azt akarod, hogy felejtessem el vele a szüleit, az egész gyermekkorát? Nem... Ha mindent elfelejt, akkor csak ürességet fog érezni. A harag, a fájdalom és a gyűlölet által pedig megbosszulhatja majd szülei halálát.
- Nagyon jól tudom, hogy nem ez érdekel téged...
Halk hangfoszlányokat hall csupán a kislány. Visszaemlékszik, ezeket akkor hallhatta, amikor félájultan, bágyadtan, egy magas ember karjaiban ide hozták. A magas ember volt az, akinek a hangja erősen hallható volt, ám a másik, ez a Mirubi nevezetű egyén jóval alacsonyabb volt. Az Ő hangja haloványabb volt.

A sötét magányban, egy kislány zokogva hullik a földre. Feje nagyot koppan az acél padlón, ám őt ez nem érdekli, ahogy az sem, hogy a rengeteg könny már-már csípve marja az arcát, miközben Ő csak arccal a falnak fekszik a földön. Ugyanolyan hideget érez, mint akkor a barlangban. Ugyanolyan hűvösség, ugyanolyan fájdalom... Ám nem burkolódzhat sokáig az ilyenkor oly' kellemes, de mégis fájó magányba, ugyanis egy kattanást hall. Lelke megtört talán, ezért nem reagálhatott a teste a hangos kattanásra. Normális esetben összerándult volna, ám itt nem történt semmi... A kattanást egy kisebb nyikorgás követte, majd egy nagyobb fény érkezett a szobába odakintről. A fény sárgás, pirosas volt, ám valami fehéres, kékes árnyalat is láthatóvá vált. Az ajtóban pedig egy alak jelent meg, kinek az arca nem volt látható... Ugyanolyan homályos és sötét volt, mint ott a barlangban.

// Ide kérek egy reagáló posztot. Ha a kari nem reagál semmire, akkor csak írd le, hogy mi zajlik le benne. Vagy éppen mi nem... //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Szer. Júl. 08 2015, 16:39

// annyit tud, hogy egy nemesebb klán tagja apai ágról, és a Kenshirok rendelkeznek egy speciális erővel, de a pontos dolgokról, fontos személyekről nem tud sokat //

Zokogva fekszem a földön és remegve üveges tekintettel meredek a sötétbe. A fájdalom, mely lelkemet tépte azonban nem enyhült. Szemem, ami nagy valószínűséggel, már rákvörös, szinte majd kiégett a sok sós könnytől. Nem tudtam mennyi lehet az idő, de őszintén... nem is érdekelt. Lassacskán elkezdtem szédüléni a fejembe. tóduló vértől, amitől kénytelen kelletlen, de végül oldalamra fordultam és elgyengülten, de feltornásztam magamat ültömbe. Kezemmel megtöröltem sajgó szememet, és folyó orromat. Talán még órákig ültem volna még így egymagam... zokogva. Azonban valaki megtörte a magányom, és ezzel együtt némi fény gyűlt a sötétbe. Egy alak lépett a szobába, akinek csak a körvonalait tudtam kivenni. Egy ideig némán néztem könnyeimen át, ám egyszer csak a felismerés fénye jutott el az agyamig. Visszatértek azok, akik megölték Anyuékat. Arcomon páni félelem fut át, mely eltorzítja a vonásaimat, végül egy velőtrázó sikolyt hallatok, és továbbra is kiálltozva, megpróbálok ellhátrálni, miközben a takarót magamra húzva beburkolózok a sötétbe. Egy darabig még hallani lehetett félelemtől remegő lélegzervételemet, ám utána.... semmi. Mintha csak kinyomnák a hangfalat, úgy tűnt el felőlem az árulkodó zajok, illetve a Láthatatlanság Köpenyének hála a körvonalaim is eltűntek. Az egyetlen dolog a rendszertelen koppanások, amelyeket ijedt maszk gyanánt rámolvadt arcvonásaimról pergő könnyeim okoztak. Csak egy dolog járt a fejemben: "Elbújni, mert Anyu gyilkosa engem is megöl!" Hiába próbál ezután az idegen beszélni velem, a rémület okozta sokktól kizártam mindent a tudatomból.
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 374

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Júl. 08 2015, 19:56

// De magát a Kenshiro nevet ismeri akkor? Very Happy Mert akkor az jó lesz...  Amúgy a kari olyan mint egy kiscica. Nagyon aranyos  bounce  //

Hanae halálfélelme visszatért, vele együtt pedig a megnyugvás is elszállt, ugyanolyan gyorsan ahogy jött. Csöppnyi teste kődarabként viselkedve tűnik el a takaró alatt, miközben a gondosan begyakorolt technikáját használja arra, hogy a korom sötétben elbújhasson ellensége elől. Egy darabig még hallatni rémül nyüszögését, amit az elfojtott sírás okoz, ám néhány másodperc múlva már azt sem lehet hallani. Gyermeteg naivitása megmosolyogtatja az érkező felet, ám ezt a lány nem látja. A fiú egyre közelebb lép, maga mögött szándékosan nyitva hagyva az ajtót, ez után pedig tűz hangja lobban fel. Persze ezt a bujdosó lány nem láthatja, maximum hallhatja, vagy ha a szemei nincsenek csukva, akkor a takarón keresztül átszűrődő fényekre is felfigyelhet. A fellobbanó lángok hamarosan elterjednek a szobában, majd kialszanak. Négy fáklya gyulladt ki a fiú érkezése után ezzel a kis tüzes akcióval... Csend állt be. Hanae már csak a lángok halk lobogását hallhatta, majd egy perc elteltével csattok kapcsolódtak ki, ezután pedig mint amikor az ember leveszi a kabátját, olyan súrlódó hang következett... Hanae még érezte is a szellőt, amit a nehéz, szürke köpeny okozott, amikor leért a földre. Az ellenség valamivel kopogott, majd leült erre a köpenyre. Egy újabb világító eszközt vett elő a szobában lévő személy, amit letett maga elé. Egy gyertya... Hamarosan azt is meggyújtotta, így nem csak a szobában, de Hanae és az ismeretlen személy között is nagyobb fény cikázhatott.
- A nevem Kauru Mirubi. És a tiéd?
Tette fel a kérdését, megmondva előtte a nevét, ám nem várt reakciót a lánytól. Megtartotta a tisztes távolságot, aminek a határvonalát az egy méterrel előtte lévő gyertya jelentette. Ez azt jelenti, hogy Hanae és Mirubi között két méter távolság van.
- Nyitva hagytam neked az ajtót, hogyha ki akarsz menni. Egy földalatti bázison vagyunk, úgyhogy nem igazán tudsz innen elmenni, de ha szeretnéd felviszlek a felszínre. Biztosan nagyon megviselt vagy.
Mondta a fiú, majd várta, hogy Hanae reagál-e.

// De kár, hogy nem MIrubival játszom Very Happy Mókás lenne látni a gondolatait. Very Happy //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Csüt. Júl. 09 2015, 10:09

// Igen ismeri a nevet xD //

Némán könnyezve feküdtem a földön, és reméltem, hogy a időben sikerült még elrejtőznöm. Azonban bármennyire is vártam, sajnos az ajtó csukodás hangja csak nem akart eljönni. Sőt ehelyett egy más zaj járta át a szobát. A fellobbanó tűz hangja. Rémülten behunyom a szemem, és még összébb húztam össze magamat. Azonban hiába vártam a tűz perzselő ereje nem akarodzótt elnyelni. Vetkőzés zaja, és egy nehézkes kabát zuhan a földre megmozgatva a takaróm. Egy idősebb fiú hangja szólított meg végül. Zavart voltam... nem tudtam miért nem gyújtott fel, ha azért jött, hogy megöljön. Remegve, de végül beszüntetem a technikám, hogy ezután felüljek. Apró testemet vastagon beburkoltam, és csak egy kis folt, a szemem látszódott ki, amiből bizonytalanság sugárzott. Végül nyeltem egyet, és remegő hangon válaszoltam.
- H..Hanae a... a nevem... Kenshiro Hanae. - egy kicsit habozok, de végül kitört belőlem a kérdés - Miért öltétek meg Anyut? N.. nem tettünk semmi rosszat!

// Hát írja spoilerbe Jitaiya-sama o.o //
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 374

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Júl. 10 2015, 23:21

// Nem szabad ><  Írj majd Adatlapot! Smile  Mirubi hangja hasonló Gin Hangjához: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s_OCOiAIU2Y (Az első fele amikor Komoly, a Vége amikor megnyerő, kedves ^^ //

Ahogy a remegő testű kislány felül, továbbra is takarójába burkolózva marad, hiszen fél és csak Égszínkék szemei világítanak ki a paplan sötétje alól. Ám amikor ezen könnyáztatta szemek kinyílnak, a gyertya fényében ugyanolyan színű szempár néz vissza rá... A hang ugyan egy idősebb fiúé volt, az arc azonban egy 13-14 éves gyermek arca, kinek vonásai annyira szépen és könnyedek, akárcsak egy baba arca, hófehér bőre pedig kivilágít a sötét ruházat alól. Ám az arckifejezés eléggé egyhangú. Nem is mosolyog, csak miután megpillantotta azokat a hatalmas kék szemeket, amik megcsillannak a lángfényben. Hanae remegő hangon szólal meg, ám amikor a "Kenshiro" név felhangzott, a fiú jól látható módon meglepődött. Szemei kissé kikerekedtek, ám arckifejezése hamar átváltott egy barátságos és szánakozó arckifejezésre. Valódinak tűnt, főleg egy ilyen kislány számára.
- Hanae-chan. - A fiú hangja lágy és rendkívül nyájas, gyermeki fülnek megnyugtató és kedves - Nem mi öltük meg a családod. Nem emlékszel? Azok akik bántották a családodat, most megbűnhődtek. Ám ők nem tehetnek semmiről, de mégis... Nem hagyhattam, hogy Hana gyilkosai büntetlenül megússzák ezt az egészet. Azonban nem az az ANBU egység az, akire haragudnod kell...
Mondta a fiú, majd hátrafordult és egy tálcát vett elő a háta mögül. A tálca fémből volt, rajta egy tál, abban egy nagy kupac rizs, aminek a közepébe egy tojás volt ütve. Mellette egy pohár víz.
- Csak ezeket találtuk, remélem azért megfelel.
Mondta a fiú, majd letette Hanae elé a tálcát. Egy pálcika is volt mellette, így ha a lány el akar kezdeni enni, akkor könnyedén megteheti. Feltéve, hogyha képes a pálcika használatára. Eközben a fiú, csak figyel. Kíváncsi a lány reakciójára, hiszen igen kicsi és törékeny az előtte lévő kislány, akinek talán nehezen tud majd a bizalmába férkőzni. Ám a lélek ebben a korban könnyen formálható...

// Mirubi azért tud ennyit, mert Raion Tensei volt az, aki vele volt a barlangnál. Az Ő Dojutsuja képes átkutatni az emlékeket. Valószínűleg a Hana név is onnan származik, mert ezeket az emlékeket később tovább adta Mirubinak. De nem lövöm le a többi "poént" csak azt amire rájöhettél //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Vas. Júl. 12 2015, 13:38

// De szabad o.o naaa az én kedvemért *.* Very Happy //Aprókat szipogva nézek ki, végül a takaróból, és szemem egy fiút pillant meg. Kissé eltanácstalanodtam, hisz nem erre számítottam, de végül feleltem a kérdésére bátortalanul, és félősen. Mintha kicsit meglepődött volna a fiú a nevem említésére, bár nem szólt ez ügyben, én meg nem mertem rákérdezni. Végül a fiú ismét megszólalt. A hangja hallatán valami oknál fogva valamiért megnyugodtam csöppet. Picit lazítottam a fogásomon, amitől a takaró lejjebb hullt, és láthatóvá vált szomorú, könnyes arcom. Jobb kezemmel finoman megtörlöm orromat, és könnyeimtől csillogó szemmel néztem a fiút. A válasza után azonban elmélázva néztem magam elé. Olyannyira el voltam foglalva, hogy nem is tűnt fel, hogy anyám nevét említette Mirubi. A takaró végül teljesen lehullt rólam, amikor végül felálltam. Bűnbánó arccal, lebiggyesztett szájjal szóllalok meg végül.
- Nem az Anbu hibája volt... Apu volt túl gyenge... hallottam, hogy miket mondott. Megsebesült... de vissza akarták küldeni... Miatta halt meg ő és anya is. De nem haragszom rá. - arcomon ismét vékony sávba kezd el folyni a könnyem, és összeszorítom a fogaimat, és az öklömet, és valamivel dühösebb hangnembe folytatom - A falunk vezetői a hibásak! Miért nem hagyták békén Aput... sosem bocsátom meg nekik, hogy erre kényszerítettek minket! - végül egy határozott mozdulattal letörlöm a könnyeimet, és határozott tekintettel a fiúra nézek - Mirubi-sama. Kérem tegyen erőssé. Anyuék azért haltak meg, mert túl gyenge vagyok! B.. bár nem lennék képes embert ölni, de a senseiem szerint, remeg rejtőzködő vagyok. Kérem használjon fel engem...
Talán nem gondoltam át egészet rendesen, de végül mielőtt átgondolhattam volna mit teszek, megragadom két kézzel a felsőmet, és két irányba megrántom. A koszos, elnyűtt rongyok az én gyengeségem mellett is nemes egyszerűséggel szétszakadtak. Egy-két másodpercig még hallani lehetett a szakadó textil hangját, ám végül ott állok egy rakás szakadt ruha fölött tetőtöl talpig meztelenül. Ökölbe szorított kezeim a testem mellett, és bár apró pír látható volt az arcomon, szemem mégis szinte szikrákat szórt.
- Mirubi-sama. Öné a testem, a lelkem. Használjon fel amire csak akar, én szolgálni fogom őt... de kérem... had bosszuljam meg a szüleimet...
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 374

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Júl. 20 2015, 00:50

// Akaratlanul is Mirubiként írtam. Elnézést... :c  Egyszerűen nem tudtam ezt most Hanae szemszögéből lereagálni Very Happy Így amit leírtam azt Mirubi gondolja voltaképpen. //

   A fiú előtt álló ártatlannak látszó gyermek, most rendkívül nagyot lépett előre és talán olyat sikerült tennie, ami oly sok idő után, most meglepte a fiút. Hanae először bátortalan volt, majd hangja és arckifejezése haraggal telt meg, amely mély eltökéltséget is hordozott magával. Mirubi arcán pedig döbbenet látszott, majd lágy mosoly, melyet ember nem színlelhet... Legalábbis ennyire meleg és kellemes mosolyt nem, melyet csak az igazi gyermeki ártatlanság válthat ki. Ám a gyermek meddig lesz még ártatlan? Meddig lesz ily tiszta és nemes lélek, hogyha egy Démon keríti hatalmába? Minden esetre a kislány nem úgy tűnik, mint aki ártatlan akar maradni, ebben a helyzetben a szó minden értelmében értve...
   A fiú lágy tekintete egy szempillantás alatt fordult át újból döbbenetbe és hatalmas meglepődésbe. Talán még zavart is érzett, amikor a csöpp kislány letépve magáról elmúlt élete utolsó fizikai maradékát is, majd felajánlotta testét és lelkét a fiú szolgálatára. Ilyen helyzetben Mirubi arcán immáron titkolhatatlan meglepődés és döbbenet látszott a legmagasabb faktorszámmal, amit csak el lehet képzelni. Az érzelmek mestere most romokban... Ráébredve saját gyengeségére, melyet egy ártatlan kislány idézett elő, a fiú csak mosolyogni tudott. Alig bírta visszanyelni nevetését, és végül nem is ment neki, így felkacagott. Ám ezúttal ez a kacaj nem volt sem Démoni, sem gonosz, sokkal inkább egy jó ízű nevetés, melyet valamilyen kellemes érzet okoz.
   Eltelt néhány másodperc, majd Mirubi kisöpörte szeméből a haját. Hófehér arca kipirult, majd mosolyogva tekintett a lányra. Mindkét félnek égszínkék szeme volt, amely vadul rikított egymásra. Mirubi sosem volt gonosz... Ezt Ő is megmondta. A Gonoszság relatív... Azok mellett a törvények mellet, amiket az ember saját önszabályzására állított fel, azok mellett Gonosznak számít, ám a természet törvényeiben mérve Mirubi csak azt teszi ami helyes. Ugyanis a természetben mindig is egyensúly uralkodik a szép pedig itt is eltűnik, ám méltósággal és nem a rossz, a negatív erők nyomán. Az ártatlan lelkek pedig mindig életben maradnak, egészen addig, amíg ártatlanságuk megőrzésre kerül. Ám az ártatlanság addig tart, amíg az érzelmek felett uralkodik az ember. Ha az öléssel egy nagyobb jót szolgál és közben nem él gyarló életmódot, addig mindvégig ártatlan maradhat. Mirubi sajnos későn ismerte fel ezt, így Ő nem riad vissza az Emberekre jellemző viselkedési formáktól. Ám ez a lány talán több... Ő még túl fiatal ahhoz, hogy természetéből adódóan, vagy önhibájából vétkezzen. Ám ha Mirubinak sikerül úgy nevelnie és úgy felhasználnia, hogy a lány ne szennyezze be a lelkét, akkor Ő lehet az, aki megválthatja majd a Világot!
  Mirubi a nevetés után, kisöpörte haját az arcából, majd felállt és közelebb lépett a lányhoz, aki talán a derekáig sem ér fel. De talán addig pont igen... A fiú úgy magasodott a kislány fölé, mint a hatalmas fa a bokor fölé. Mosolyogva nézett a lányra, semmi kétség, hogy ez egy őszinte mosoly. Most már csak egy méter távolság volt Mirubi és a lány között, ekkor pedig a fiú lehajolt. Arca vészesen közel volt a kislány csupasz testéhez, ám Ő nem szentel figyelmet rá. Észre sem vette, csak érzékszervei érezték a fiatal gyermek édes illatát. Felvette a takarót, ami Hanae körül volt, majd körbefogta vele a kislányt és elől a nyakánál összetapasztotta a kezével, majd leguggol úgy, hogy néhány centivel még mindig a kislány felett volt a szeme.
- Ezt tedd magadra, még megfázol.
Mondta, majd jobb kezével megsimogatta a lány fejét.
- Erős leszel, ezt megígérhetem. Megtanítalak mindenre, amit tudnod kell, ám egy valamit jegyezz meg...
Mondta a fiú, majd hangja elhalkult és komollyá változott.
- Soha ne legyél olyan, mint az Emberek. Ha kell legyél Szellem, Legyél túlvilági Démon, legyél Állat, de ne viselkedj úgy, mint egy ember...
Mondta mélyenszántó gondolatokkal a fejében, ám egyszer sem gondolta át, hogy egy ilyen kislány menyire veszi szó szerint azt, amit mond... Vajon mennyit fogott fel mindebből?


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Kedd Júl. 21 2015, 15:11

Mirubi mosolya egy pillanatra megzavart, és egy kis pírral az arcomon néztem oldalra. Kis híján el is felejtettem az elhatározásom… olyan aranyos a fiú, amikor mosolyog. Azonban én eldöntöttem magamban, hogy mindent megteszek, hogy elnyerem Mirubi-sama tiszteletét, és hogy tanítson ezután, hogyan kell harcolni. Miután összeszedtem magamat, végül ismét elhatározásra jutottam, és elkezdtem végül letépni a ruháimat.  Bár elején nem figyeltem a fiúra, miután végeztem és a szemébe néztem zavarodottságot vettem ki arcvonásaimból, de én dobbantottam egyet (alig láthatóan), majd határozottan néztem rá, és elmondtam neki a vágyamat. Egy ideig a fiú nem szólalt, csak mosolygott, ami csöppet elbizonytalanított, de nem akartam kimutatni, ám végül Mirubi felkacagott, és egy pillanat alatt megtört a határozottságom. Ökölbeszorított kezem valamivel, engedett a feszültségéből, majd mellkasom elé emelem, és szomorú, értetlen tekintettel nézem a kacagó fiút. Valami rosszat mondtam? Vagy ilyen nevetséges a kérésem? Vagy eddig csak megjátszotta, hogy ő a barátom? Egész eddig becsapott, és már abbahagyta a színjátékot? Alig láthatóan, hátráltam egy-két lépést, míg a nevetés alább nem hagyott, és a a fiú ismét rám nem nézett mosolyogva. Kicsit még el voltam bizonytalanodva, de végül legyőztem a kételyeket. A fiú, ha akarna már rég végezhetett volna velem. Valami vicceset csináltam ennyi! Bár nem voltam benne túlontúl határozott, de azért valamennyire ismét felvettem határozott mivoltomat. Míg a fiú felállt, és elindult felém. Bár tekintetem kíváncsivá változott, ahelyett, hogy hátráltam voltan automatikusan, némán álltam és néztem a közeledő fiút. Végül Mirubi megáll előttem, és én nyakamat nyújtóztatva próbáltam a szemébe nézni, több-kevesebb sikerrel, míg végül közelebb ért hozzám. Nem tudom mitől, de hirtelen megrémültem, behunytam a szemeimet. Egy pillanatra éreztem a légzésének alig érezhető szelét, majd pár pillanattal később a takaró puha, és egyben súlyos mi voltja nehezedik rám. Kicsit meglepődtem, de miután kinyitom a szemeimet, barátságos mosollyal nézek a fiúra, és összefogom a takarót. Szavait csodáló tekintettel hallgatom, majd mikor befejezte csillogó szemekkel, egy kisebb könny csőszik le az arcomon, majd miközben fél kézzel tartom a takarót, leküzdöm a kettőnk közötti utolsó centiket, és átkarolom a fiút. Kezeinek melegsége még mindig bizsergető jóérzéssel töltötte el a fejemet, és apró karommal átkaroltam a fiút (ha még guggol akkor törzsét, ha már áll a lábait), majd amennyire csak tudom magamhoz szorítom, majd egy kis idő után hátrálok párat, és a szememből kitörölve a könnyeimet a férfira nézek. Szipogok egy sort, majd térdre ereszkedek, és méllyen meghajol a férfi előtt, hogy homlokom, már a földet éri. Ebben a helyzetben szólok boldogságtól telitett, de komoly hangon.

- A Sorsom az Öné Mirubi-sama.

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 49


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 374

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Júl. 23 2015, 18:01

// Ismételten Mirubis iromány volt... (ˇ.ˇ) Hozzá tenném, hogy Mirubi gyökerei Kirigakuréba nyúlnak vissza (Anyai ág és a Kenshirok) így amit mond akár később még igaz is lehet... Hanae apukáját hogy hívják? O.o //

   Mirubit meglepte a lány reakciója, ez nem vitás, ám az ép esze még nem ment el. Céljai ott lebegtek a szemei előtt, ám a tiszta lelkeket nem hajlandó hátrahagyni, hogyha tehet értük bármit is. Ám a tiszta lelkek idővel letérnek a helyes útról és maguk is bemocskolódnak. Éppen ezért úgy kell őket nevelni és úgy kell őket átalakítani, hogy a gyilkosság és a vérengzés, valamint az emberek által megszabott bűnök felé kerekedve végezzék el azt, amire Mirubi rendeltetett. Ha gyilkol a nagyobb jó érdekében és ha áthágja az emberiség erkölcsi szabályait azért, hogy felülkerekedjen az emberiség gyarlóságán, akkor a lélek tiszta marad.
   Mondhatnánk, hogy egy újabb adag meglepődés lett úrrá a fiún, ám erre számított. A csöppnyi kislány átkarolta a törzsét gyenge karjaival. Mirubi számára ez olyan érzés volt, amit nem tudott hova tenni, egyszer sem érzett még ilyet. Ám számított erre, de nem volt képes átadni magát az érzésnek, így leengedett bal karjával átkarolta a kislányt, ám a jobb karja nem mozdult semerre. Bizony aki éveken keresztül idegen marad az emberi érzésektől és az emberi kapcsolatoktól, az nem oldhatja fel magában egykönnyen még a kislány melengető érzelembombájának hatására sem a kedvességet és a törődés érzetét. Ám ez már haladás volt a fiú számára, ám hogy megváltoztatott volna ez a találkozás benne valamit? Nos azt erősen kétlem Én, aki már jó ideje figyelem a fiú ténykedését.
   Hanae eltökéltségtől vezérelve hajt fejet Mirubi előtt, aki nem szól semmit, ám ahogy Hanae csak a padlót nézi, Mirubi öntelt és rendkívül elégedett mosollyal méri végig a lányt. Belegondolni is szörnyű, hogy miféle embertelen gondolatok járnak a fejében, amikről Ő teljességgel meg van győződve, hogy a jó célt szolgálják és ezek a gondolatok csak javítanak a világ helyzetén. Nos igen, ha teljesülne a terve amivel önmagát áltatja, akkor a Földnek sokkal jobb sorsa lenne, ám ha igazán meg akarná menteni a világot, akkor nem ilyen módszereket használna... Bár a könnyebbik út mindig a rosszabb, ám ezúttal majd a sors eldönti, hogy melyik a könnyebbik út.
   Hanae fejhajtása közben Mirubi intett a kint álló idős férfinak, aki becsoszog. Kezében egy fa dobozt tart. Maga a doboz jó állapotú, látszik rajta, hogy ujj. Az idős férfi gunyoros mosollyal néz végig a kislányon, aki addigra már felemelte a fejét.
- Elhoztuk minden holmidat, amit csak megtaláltunk. Röstellem, de egyenlőre ezen a pizsamán kívül nem tudunk más ruhát adni a számodra, így kénytelen leszel ebben közlekedni.
Mondta Mirubi, majd az idős férfi letette Hanae ágyára a dobozt. Ekkor Mirubi felállt, mire az idős úr egy kisebb fejhajtással távozott, Mirubi pedig a dobozhoz sétált és jobb kezével lassan és könnyeden turkálni kezdett benne.
- 3 darab kunait találtunk a szüleidnél és egy fotót a családodról...
Mondta Mirubi, tekintete pedig mélyen a dobozt bújta...
- Ismertem Hanát... Mindig jókedvű volt, amikor találkoztunk, bár a születésed óta nem láttalak. Hana olyan volt számomra, mint a nagynéném. Tudod gyerekkoromban egyszer még láttalak is...
Mondta Mirubi, majd felemelte a dobozt és letette Hanae mellé.
- Ha szeretnéd mesélek a családodról és a családomról, ugyanis erős kapcsolat köt minket össze.
Ahogy ezt mondta, ránézett a tálca ételre.
- De mielőtt beszélnénk, edd ezt meg. Szükség lesz az energiára, hogyha erősebb akarsz lenni. Amint elsajátítottad az alapokat, nehéz feladatok várnak majd rád.
Mosolyodik el a fiú, mintha csak az időjárásról beszélne...


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.