Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Szept. 07 2016, 16:48

   Hanae elméje az "ölj" parancsra beállva bár el van nyomva, sokkal inkább helyénvaló az állítás, hogy a tudata az, ami tompább. Észjárása a helyén van, még akkor is, hogyha a külvilágból érkező ingereket nem fogja fel az agya. Mirubi pedig, valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy a kislány egy összetett taktikát eszelt ki ellene. Valószínűleg túlságosan együgyű...
   Miután a macska szokásos módon figyelmen kívül hagyta Mirubit és valóban úgy tett, ahogyan Ifu szokott, ezen kívül teljesen macska módjára cselekedett, Mirubi figyelmét a lányra szegezte. A klón csak állt és várt, a fiú pedig gyengéd mosollyal az arcán lépdelt felé.
- Akkor most én jövök! 
Ám ebben a pillanatban, egy pukkanás kíséretében, a szeme sarkából észlelte a támadást. Akaratlanul is fordult, miközben Hanae megközelítette őt, ám már késő volt, túl közel került. Nem volt ideje technikára! A karját emelte a lány tantoja elé, ami beleszúródott. Pontosabban a bal alkarjával hárított, majd azzal a lendülettel ütötte ki ugyanazzal a mozdulattal a fegyvert a kezéből és ragadta meg a lány kezét. Gyors volt... 
   Néhány másodperc feszült csend állt be. A Tanto nem esett le a földre, hanem Mirubi bal alkarjában ágaskodva díszelgett. Hanae érezte, hogy nem sikerült mély szúrást végrehajtania erő híján, de az eredményt megkapta! Mirubi döbbent, kissé riadt arca pici csalódottságot, esetleg szomorúságot is tükrözött, majd egy mosolyt erőltettet Hanae felé.
- Szép volt.
Mondta, majd elengedte a lányt. A tantot kihúzta a karjából és a földbe állította. Ez után felhúzta Amegamis köpenye ujját a bal kezén. Ekkor tűnt elő egy tekercs, ami Mirubi karjára volt tekerve és egy hosszú, minimum 10 méteres dróthuzal. 
- A szúrásnak kevésbé áll ellent, mint a vágásnak. 
Mondja, majd jobb kezével megformálja a fél Kos kézpecsétet, végül pedig a mutató ujjával megérinti a karján lévő, feltekeredett drótot, ami szépen lassan, mint egy kígyó, úgy tekeredik le a karjáról.
- Megtanítok neked egy technikát, amit én fejlesztettem ki.
Mondta, majd a letekeredett drótból kiszállt az "élet" és elterült a földön egy kupacban. 
- A technika neve: Ninpo: Nawabare // Ninja Művészet: Kötelek Tánca. A Technika lényege, hogy chakrát vezetsz a drótokba. Sűríted azt, majd minél több és több chakrát pumpálva bele, átitatod az anyagát teljesen, amíg nem érzed azt, hogy uralod az anyagot. "A Chakra testen kívüli irányításával való mozgatásra" épül a technika, ezt az alapműveletet tanultátok az Akadémián, de gyakorlati ismereteket nem szereztetek róla, vagyis olyan technika, ami nem csak erre épül, olyat nem tanultál. Azonban a Kawarimi no Jutsu lényege is a Chakra testen kívüli irányításával való mozgatás, hiszen chakrát koncentrálsz a tárgyba, megalkotod köré a vázat és a váz van annyira szilárd, hogy mozogni tud a klón, mivel a szilárdságot a Kawarimi teste alkotja. A Testet pedig a szilárd Chakraburok mozgatja. A technika során használd a: Tigris és Sárkány kézpecséteket. Ez a két kézpecsét rendelkezik a legnagyobb aktivizáló erővel, így a drótokba áramoltatott chakra a kézjelek után fokozottan fog működni, így pedig már csak fejben kell eldöntened, hogy merre és hogyan akarod mozgatni a drótokat. Egyenlőre nem mondok el minden tudnivalót, képzeld el, vizualizáld azt, amit el akarsz érni és sikerülni fog!
Mondta a fiú, majd hátrébb lépett a drótoktól.

// 3-4 próbálkozást írjál le, a poszt fél órát foglaljon magába. Írj amennyit szeretnél de ha nem megy elsőre a nagy iromány, akkor kis posztokba is haladhatunk. A végét hagyd nyitva, vagyis az eredményt majd én leírom //Név:
Ninpō: Nawabare // Ninja Művészet: Kötelek Tánca
Típus: Támadó/Kiegészítő

Leírás:
A technika a "chakra testen kívüli irányításával való mozgatás" alapjaira épül. Vagy is tulajdonképpen maga a technika így jön létre. A Kötelek tánca egy igen egyszerű technika, amihez szükség van néhány kötélre, cérnára, láncra. Minél kisebb, rövidebb, lágyabb és egyszerűbb az anyag, a technika annál könnyebben kivitelezhető. Ha a tárgy nagy és kemény anyagból áll össze, akkor a láncok, vagy kötelek mozgatására csak A-S szinten van lehetőség és akkor is csak lomha és nagy koncentrációt igénylő mozdulatokkal. A jutsu a kötelek mozgatását teszi lehetővé első sorban, mégpedig úgy, hogy a használó kiterjeszti a chakráját és a tárgyba irányítja. Persze ezt a legegyszerűbb a közvetlen kapcsolattal, tehát érintéssel kivitelezni, de létrehozható fizikai kapcsolat nélkül is. Miután átitattuk chakrával a kötelet, kedvünk szerint irányíthatjuk a megfelelő kézjeleket használva. A technika sokkal egyszerűbben kivitelezhető a Nawanuke no Jutsu // Szabaduló technika ismeretével, ugyanis ott is lényegében a kötelet irányítjuk, meglazítjuk stb. Minél jobb a használó koncentráció és minél jobban tudja megosztani a figyelmét, annál több kötelet tud irányítani. Magának a mozgatásnak a löketet a kézjelek adják, de a használó akarata szerint tudja ezek után mozgatni a köteleket. Persze nem elég rágondolnia, a chakrájával kell irányítania. A kézjelek amolyan, mozgás aktiválóként működnek. Ha az előbb már említett nagyobb méretű láncokat, köteleket, fonalakat akarjuk irányítani, akkor a mozgatásukhoz minden esetben szükségesek a kézjelek, olykor a sokszori elismétlésük is.

Kézjelek: Tigris, Sárkány.
Erősség: A technikával mozgatott kötelekkel könnyedén elfoghatunk valakit, esetleg magasabb szinten a gyorsabb tárgyak is elkaphatók vele. A-S szinten hatalmas méretű kötelek is mozgathatóak amikkel akár egy hajót, vagy felénk repülő nagyobb méretű tárgyakat is el lehet kapni.
Gyengeség: A technika nagy gyengesége a lassú reakcióidő a használó gondolatai és a cselekvés között, valamint a chakra irányítása között, ezzel együtt a kötelek mozgása között.


Szint: C
Chakraszint: 160


Megjegyzés: Ha a technikát fizikai kapcsolat tehát Érintés nélkül akarjuk kivitelezni, akkor a 160 chakrához méterenként + 2 chakra szükséges. Így tehát, 1 méteres kiterjesztésnél 162, 2 méteres 164 és így tovább.

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Vas. Okt. 02 2016, 18:57

A tervem tökéletes volt. Mirubi-sama hamarosan elfordult és a „bábomhoz” beszélve megindult felé. Éreztem, hogy leengedi a védelmét. Ez volt a tökéletes alkalom. Testem megfeszült és megindultam. Elrugaszkodtam és megtörtem a technikám, amivel egy rövid pillanatra beterített a füst. Pengém útját mereven a célra irányítom, de ekkor a férfi mozdulata végül mégis csak eltérített. Tantom hegye kíméletlenül tört utat előre, mire végül tompán puffanva célba ért. Azonban mesterem résen volt. Alig találtam el, máris nyúlt. Tisztán láttam, hogy nem fogom tudni kihúzni a fegyverem, így elengedve rögtön hátrébb próbálok szökkenni, ám Mirubi kemény satuként ragadta meg jobb csuklóm, így nem tudtam hova menekülni. Mesterem talán azt hitte ez elég, hogy eltérítsen, de fejemben jelenleg gyilkos csönd uralkodott. Mielőtt szólhatott volna, ismét szökkentem, és még azelőtt próbálva meg reagálni, hogy magához térjen a döbbenetéből, megpróbáltam lábaimat szorosan a férfi felkarja köré fonni,miközben szabad kezemmel a könyökre fejtek ki erőt, hogy kénytelen legyen kiegyenesíteni karját, ezek után meg csak próbálom hátrafeszíteni a karját, megpróbálva eltörni, ami azonban a pozícióm miatt kevés sikerrel járhat, bár elmém ezt nem tudhatta. Csupasz testem pimaszul simult a férfi karjához mindennemű „védelem” nélkül, mely nagy valószínűség szerint sok ideig fog pírt csalni az arcomra, ha végül eszembe jut eme ösztönös állapotomról az emlékeim. De egyelőre nem foglalkoztam vele.
 
Ha Mirubi magamhoz térít (legyen ez egy erőteljes kiáltás a nevemen, vagy tompa/éles fájdalom)
 
Lihegve és remegve próbálom leküzdeni az adrenalin okozta löketeket, vöröslő arccal szedve össze magamat. Egy kis idő eltel, mire felfognám a helyzetet, de végül a már feloldott klón felé szaladva, hamar magamra kapnám a ruháimat, melyek a földön hevertek. Nem szóltam. Nem néztem fel. Egyszerűen nem volt hozzá bátorságom. Szégyelltem magam, szégyelltem, amit tettem, és még inkább azt, ahogy felrémlettek a mesterem tekintetei, mikor lesújtottam rá a tantoval. Nem tudtam a miértjét, nem értettem mi miatt kaptam ezeket az érzelmeket. De fájtak… úgy éreztem… a szívembe vájnak. Végül miután felöltöztem és a férfi elé álltam tompa „Ühüm”-mel feleltem a szavaira, mégha nem is kérdezett. Talán máskor feldobott volna a tény, hogy Mirubi-sama egyik saját technikáját tanulhatom meg... de most a szégyentől sápatagan, egészen másutt „járt” a lelkesedésem. Persze a technikára végig figyeltem, és a feladatomat is tisztán megértettem, de nem mertem felnézni, helyette a drótok mellé léptem némán és finom mozdulatokkal vettem kézbe a drót végét. Semmi kedveskedés, semmi biztatatás. Mirubi-sama mérges rám. Olyan komornak tűnik. Csalódott bennem? Megsértettem?
~ Miért…. miért kellett ezt tennem… Én… én…

Lehunyt szemmel, kavargó gondolatokkal hagytam magamat ösztönösen cselekedni. A chakrámat gyűjtöttem össze, majd engedtem bele a drótba, ám mivel nem utasítottam neki semmit és semmilyen tervem sem volt, egyszerűen, ha ismertem volna a technikát sem mozdult volna meg. Végül persze, mikor észbe kapok, hogy elkalandozott a figyelmem és nem is koncentrálok már, megrázom a fejem, és újra megpróbálva, ezúttal hullámzásra próbálva bírni a drótokat. Persze ugyanannyi sikerrel. Kezeim ökölbe szorulnak és érzem, ahogy görcsbe rándul a gyomrom. Mi van, ha semmit nem fogok tudni csinálni most? Nem kellek már akkor Mirub-samanak? Olyan… olyan nem lehet… nem viselném el! Újra megpróbáltam, ezúttal szinte robbanásszerűen a drótba juttatva a chakrát, mely látszólag csak annyi eredményt hozott, hogy egy nagyobb rengés járta át a drótot… bár az is lehet, hogy a remegésem miatt van. Végül érzem, hogy elerednek a könnyeim. Úgy tűnik szüleim halála óta igazi kis bőgőmasina vált belőlem. Hihetetlen, de soha nem sírtam ennyit, mint ez alatt az egy-két hónap alatt. De egy valamire rájöttem. Az érzelmeim, néha olyan dolgokra is képesek hatni, amiről eddig nem is hittem. Elmémben minden könnycsepp után tisztább lett, és érzem, ahogy chakrám a drótba irányul. Mindennél tisztábban láttam lelki szemeim előtt a képet, melyet meg akartam alkotni és tudatalatti ezt a képet próbáltam kihozni a drótokkal. Nem tudom mennyire lehetséges, nem tudom egyáltalán sikerül, még azt sem, hogy mozgásra vagyok képes bírni ezt a fránya drótot… de azt igen, hogy tiszta szívemből kívánom és próbálok mindent megtenni ezért. Egyetlen szó volt csupán, melyet próbáltam szavak nélkül kifejezni. „Gomen”….Sajnálom…

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Okt. 07 2016, 15:43

 // Örülök, hogy előrébb vitted a dolgokat és közben tudjuk folytatni a játékot is. Mehetünk két idősíkon ^^ //   Hanae ügyes és kihasználja a mozgékonyságát, ahogyan a termetét is. Elrugaszkodva tekeredik Mirubi alkarjára és bár alig nagyobb nála, teljes testi erejét beleadva lassan de biztosan kiegyenesíti azt, miközben Mirubi arckifejezése eltorzul, kissé mogorva lesz, majd vicsorít.
- Franc...(!)
Mondja bosszankodva, majd szabad kezével megformálja a fél Kos kézpecsétet, mire Hanae mozgást kezd érezni maga alól, ez a mozgás pedig két másodperc múlva nyomássá alakul, majd érezhetővé és láthatóvá válik a fiú karja alól előbújó drótok, amik befurakodva a fiú karja és a kislány teste közé, rátekerednek a lány testére és végtagjaira, majd fokozatosan erősödő nyomást fejtenek ki rá és húzzák abba az irányba, amivel lefejthető a kislány erős szorítása a karról... Mikor már a nyomás és a fájdalom átlép egy bizonyos szintet, Hanae kitartó izmai elernyednek, magához tér és a drótok a földre húzzák.
   Az érkezés kemény, de nem üti meg semmijét a kislány, legalábbis néhány másodperc múlva elmúlik a fájdalom, ez idő alatt pedig a drótok letekeredtek a lány testéről és visszakúsztak Mirubi karjára...

// Végbementek az előbb leírtak, valamint amit leírtál// Fél óra gyakorlás, ám az eredmény csak annyi lett, hogy a kötelek megmozdultak. Igaz, ez is nagy előrelépés, de a kislány zaklatott érzelmi állapotában többre nem volt képes, ezt pedig Mirubi is látta. 
- Nyugodj meg Hanae. Mi bánt? Látom az arcodon, hogy valami nincs rendben... Ha emiatt aggódsz...
Mutatja fel a karját, majd felhúzza a ruhája ujját, ahol a seb beforrt, a helyén már csak egy halovány heg látszódik.
- Akkor nem kell aggódnod.
Mosolyodik el, majd leguggol a kislány mellé és a szemébe néz.
- Figyelj... Szeretném, hogy megtanuld ezt a technikát, mert nagyon nagy hasznodra lehet. Engem is számtalanszor húzott már ki a bajból. Próbáld meg kiüríteni az elmédet és csak a feladatra koncentrálni. Pontosan fogalmazd meg magadban, hogy mit szeretnél elérni és ezt ismételgesd magadban, majd mutogasd el a kézjeleket. De vigyázz!
Ekkor a fiú a jobb karján lévő ruhaujjat is feltűrte, így láthatóvá váltak a jobb karján végigfutó spirális forradások, amik annak idején mély sebek voltak.
- Ha nem vagy elég óvatos, akkor ez fog veled is történni. Amikor már tudtam irányítani a köteleket, elkezdtem arra koncentrálni, hogy minél gyorsabban tudjam őket használni. Amint arra is képes voltam, el akartam érni egy kirobbanó hatást, ahol a nyugvó állapotában lévő kötelek egy szempillantás alatt törnek elő a semmiből és fogják körbe az ellenséget, aki utána nem képes mozogni. Utána pedig tőled függ, hogy a nyomást mennyire erősíted fel, hiszen a vékony drótokkal akár ölni is tudsz... 
Mirubi kisugárzása robbanásszerűen változott meg, ahogyan a kedves, mosolygós arckifejezése is egy pillanat alatt fagyott le az arcáról és váltott át egy komor arckifejezésre.
- Én ezzel a technikával öltem meg a legelső ellenfelemet. 
Ekkor felállt.
- Számítok rád...
Mondta, majd odébb sétált.

// Nagyjából ugyanennyit + az előző posztod felét kérem. Egy órát vesz igénybe a technika megtanulása, Hanae képes lesz mozgatni a köteleket nagyjából a tanulás felénél. A végére pedig képes lesz robbanásszerűen, egy másodperc alatt, akárcsak, amikor egy kígyó lecsap, "kilőni" a köteleket nyugvó állapotukból, azáltal, hogy rengeteg chakrát halmoz fel és sűrít a kötelekbe, majd amint meghatározza az irányt, a kötelekben lévő chakra robbanásszerűen lövi ki a köteleket és tekeri azt rá egy célpontra, amit te határozol meg. Később ez a képesség továbbfejleszthető, akár Kunai, shurikenek is felfoghatóak ha már elég ügyes vagy, és természetesen az emberre tekert kötelek szorítását fokozhatod a chakrád használatával, ezzel akár a csontig is bevághat a vékony fémdrót. ^^ //

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Pént. Okt. 14 2016, 17:01

Támadásom tökéletesen végbement és egyre jobban kezdtem kimerevíteni mesterem karját. Nem engedtem el, úgy szorítottam, mintha az életem múlna rajta. Vadul szorítom, mintha azt hinném, képes lennék akkora erőt kifejteni, hogy eltörhessem karját, vagy legalábbis kiakaszthassam karját. De nem semmi ilyesmi nem történt és nem is történhetett volna ilyen. Azonban valami megváltozott. A férfit tartó szorításom erősödött akaratlanul is. Legalábbis azt hittem. Ám kiderült, hogy hiába szorítottam keményen, érzem, ahogy a testemnek nyomódó vékony drótot, ahogy szépen lassan közém és a férfi karja közé erőlködik, eközben rátekeredve csupasz testemre, kissé nyugtalanító szorításba kezd. Eleinte nem engedtem el a karját, csak feszítettem tovább, zokszó nélkül, meredten bámulva magam elé, azonban ahogy erősödött a drótok szorítása, úgy gyengült az enyém. Egy ideig még szó nélkül tűrtem, de ahogy a drót belevágott a bőrömbe, az éles fájdalom okozta sokk szétoszlatta a ködös elmém.  Sikoltva csapódok a földnek, ahogy remegve próbálom összeszedni magam.
 
~~ történések~~
 
Lihegve támasztom meg magamat, könnyes szememtől homályos foltokat látva csak. Nem tudom mennyire sikerült az, amit szerettem volna, de Mirubi-samara felpillantva hamar kiderült, hogy nem igen jutottam el a „célig”, így mint sokadszorra már, de ismét lesütöm a szemem. Nem mertem megszólalni, vártam a szidást, de e helyett Mirubi-sama aggódni kezdett értem, ami még jobban összeszorította a szívemet. Anélkül ráztam meg szőke tincsektől borzas fejecském, mielőtt akár fel is nézhettem volna, hisz tudtam mire céloz mesterem. Nem.. nem a miatt voltam így, hogy megsérthettem mesteremet. Tudtam, hogy ennyi nem állíthatja, vagy hátráltathatja őt. Bár nem ismerem ereje teljében, mégis biztos voltam benne. Leginkább az gyötört, ahogy Mirubi-sama rám nézett, mikor megállított… miért szomorítottam el? Mégis… mi rosszat tettem? Csalódott? De akkor miért nem árulja el? Vajon ez a valódi érzései iránta? És minden más csak hamis álca? Az… az nem lehet! Én… Én…
Tompán bólintok akaratlanul is Mirubi-sama szavaira. Szipogtam, de megtöröltem a szemem és próbáltam elterelni a figyelmem. A férfi megmutatta a sebét, amely a technika okozott, de nem tett rám olyan nagy hatást, mit talán ő el akart érni. Bár lehet, hogy kissé esetlennek tűnök, de még így is rájöttem magamtól, hogy mire képes a súrlódó drót. Kemény szavai végül természetesen nem javították a hangulatom. Megint előjött a Fekete Mirubi… Őt nem szeretem… vajon ő Mirubi-sama igazi énje? Olyan pillanatok, amikor elfeledkezik a mézes mázos szavakról? Nem tudom… De a feladatot megkaptam. A chakrakontrollal nem voltak problémáim, ahhoz mindig is voltak érzékeim, hogy hogyan mozgassam a testem felszínén a chakrát. A Köpenynél is gyerekjáték volt a textilbe vezetnem a chakrám. Itt sem azzal volt a problémám, hogy a „feltöltsem” a drótot, hanem maga a mozgatás. Bárhogy próbáltam nem sikerült mozgásra bírnom. S bár néha-néha sikerült egy-egy kisebb rángást kierőltetni a drótból, komolyabb mozgások nem sikerültek.
Az áttörés persze mindig a legjobbkor támadja meg az embert. Egy idő után rájöttem, hogy lényegében én nem csináltam mást, mint egyszerűen feltöltöttem a drótot, semmi mást, mintha csak el akarnám rejteni. Azonban a technika használatához ez nem fog elég lenni. Eddig nem csináltam mást, csak a drótra fókuszáltam, a benne folyó chakrára nem, így jobban koncentrálva próbáltam elérni, hogy ne csak átjárja a drótot, de el is „hajlítsam” azt. És végül sikerült! A drót megmozdult! Fáradt mosollyal törlöm meg, felszáradt könnyektől, száraz, kivörösödött szemem, majd folytattam. A mozgásra, mint egyszerű mozdulatok ezzel viszonylag gyorsan jött utána. Rájöttem, hogy még azelőtt a megfelelő irányba kell „csavarjam” a chakrám, mielőtt akár a drót elérhetné azt az állapotot, hogy megtehesse az utat, így egyrészt lelassítom az előző mozdulatsort, míg el is indítom a másikra. Érdekes volt és kimerítő. Fel sem tűnt, ahogy telt múlt az idő, de az első fél órát a szervezetem is megérezte, ugyanis szédülni kezdtem. Érthető volt, hisz chakrám még szinte jelentéktelen, így ha Mirubi-sama engedélyt adott rá, egy kicsit elszunyókáltam a fűbe dőlve, hogy visszanyerjem az erőm. Álmom szürke és felszínes, hisz nem aludtam mélyen, de így is elegendő erőt gyűjtöttem össze, amelyet a harc során elhasználtam. Felkelve végül (ha Mirubi-sama nem hozott nekem semmit) folytatom a feladatom, a következő fázisba lépni. Mivel az alapok megvolt, lényegében az egész maga viszonylag gyorsan meglett. Hamar rájöttem, hogy legegyszerűbben úgy tudom kilövésre kényszeríteni a drótot, hogy a drót egy pontjába fókuszálom egy ideig a chakrám, majd mikor elég gyűjtődött össze, egyszerűen egy chakraárként „megtaszítom” a kötelet vele. Persze csak képletesen. Ez azonban nehezebb volt, mint amilyennek elsőre elképzeltem. A drót túl merev volt a maga módján, így nem tudtam elég „rugalmassá” tenni csak úgy, így meg kellett találnom azt a pontot, ahol elegendő lendületet gyűjthettem, hogy utána lökésszerűen kilövelljem a drótot. Persze eleinte csak alig-alig lökődött el a földtől, de mire ráéreztem elég szép távokat is megtett, kisebb rásegítéssel pedig egész gyors mozdulatokat is végrehajtottam. Az alapok megvoltak, mind a két résznek. Most már csak gyakorlás kérdése. Addig csinálom lehajtott fejjel, szomorkásan, míg Mirubi-sama meg nem elégedik velem, és ha elég gyors és manőveresnek talál, kissé bizonytalanul lépek oda hozzá.
- M… Miru…Mirubi-sama… É…én a…azthiszem… k… ki szeretnék p.. próbálni valamit. – dadogom eléggé bátortalanul.

Ha engedélyt ad, csak bólintok és az egy rövidebb drót darabbal az egyik bambuszhoz lépve, összekötöm a drót két végét. Egy hurkot csináltam rá, melyet ezután a bambuszra dobva egészen meghúztam. Így lényegében két kört alkottam. Egy nagy elipszist, mely a maradék drótot alkotta, és egy kis karikát, mely a bambusz köré csavarodott. Nagy eséllyel Mirubi-sama nem érti mit akarok, pedig egészen véletlenül pont ő maga juttatta eszembe ezt, a sebével kapcsolatban. Mezítláb voltam, így kénytelen voltam kesztyűként a felsőmet használni a kezeimre tekerve, zoknik helyett. Végül hát koncentráltam lehunyt szemmel és elkezdtem a tervemet. A drótot teljesen feltörve robbanásszerűen elindítva, egészen hátradőltem álltamba a pólómmal tompítottam a drót súrlódását kezembe. Ugyanis súrlódott. Egyszerű pálya mentén próbáltam irányítani a terveim szerint a drótot és nem kellett mást csinálnom, csak körbe-körbe irányítanom a már nagyjából elsajátított technikát, robbanásszerűen elindítva a drótot, pár másodpercen belül többször is a megfelelő lendülethez. A végeredmény, ha sikerül a tervem igen hasznos lehet még. Ugyanis terveim szerint a chakrával felerősített vékony, éles drótok egyszerűen fűrészként működve akár át is vághatják az anyagot megfelelő lendülettel és súrlódással. Mirubi-sama keze azért lett ilyen, mert rövid ideig, ám gyors tempóba csavarodott le a drót és ez is elég volt, hogy kezét mélyen felsértse. Ezáltal az én technikámnak még hatásosabbnak kell lennie elméletileg. S hogy miért próbálom ezt? Nem tudom… egyszerűen… csak úgy jött… Viszont abban biztos vagyok, hogyha a terv működik és a bambusznádat kettévágtam, nagy eséllyel kezem is véres, mély sávval díszül a vékony védelem miatt. De nem bántam volna ezt sem… szimplán elfojtott pityergésbe kezdenék, kezeimet elrejtve mesterem elől.

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 16 2016, 11:38

   Hanae rendkívül kicsi lány, ám még így is, képes megtenni mindazt, amit Mirubi elvár tőle. Persze minden a fiú elvárásainak mértékétől függ, hiszen nem lehetetlent kér. Úgy tűnik, pontosan tisztában van a lány képességeivel. Mindössze egy óra alatt tökéletesítette a technikát, bár még nem használta a gyakorlatban. A kis bemutatója is sikerrel járt, a centrifugális erő hatására és a drótok ereje miatt, a bambusz kettévágódott. 
   Azonban a kislány kezei is fájdalomtól lüktettek, ahogyan a vékony fémdrót súrlódása felsértette a ruhán keresztül is a kezeit. Bár vér nem folyt, inkább csak szivárgott, attól még nagyon is fáj. Főleg, hogy az előző nap újonnan létrehozott sebe sem forrt be, így most az is vérzésbe kezdett. 
- Ügyes voltál!
Mondja Mirubi, miközben örömtől csillogó szemekkel siet oda Hanaéhoz, ám a lány kis szemei csillognak a könnyektől, füle és arca elvörösödik, kezeit pedig eldugja Mirubi elől, aki csak leguggol a kislány elé és kinyújtja két kezét, tenyérrel felfelé.
- Sejtettem, hogy nem egy jó ötlet. Add a kezed!
Mondja, majd várja, hogy Hanae a két aprócska kezét az Ő tenyereibe helyezze.
   Miután ez megtörtént, Mirubi és Hanae kezeit zöldes árnyalatú chakra keríti körbe. Furcsa, de kellemes, melengető érzést érez, a seb környékén pedig hűvös nyugtatást. Rövidesen a seb bizseregni, kicsit csípni, majd viszketni kezd. Néhány másodperc múlva a zöldes izzás alábbhagy, Mirubi elveszi a kezét és benyúl a hosszú, sötét szürke kabát zsebébe, majd egy papírba tekert rizsgombócot szed elő és átnyújtja Hanaénak.
- Edd meg, szükséged lesz még az erődre. Sok energia van benne.
Mosolyodik el és várja, hogy a kislány egyen. Ez után pedig egy lombikot vesz elő, amiben átlátszó folyadék van. Ez is odaadja Hanaénak, persze mielőtt kihúzza a dugót, ami a fedélként szolgál.
- Ebben víz van, valamint rengeteg vitamin és olyan anyag, amire szüksége van a szervezetednek. Ezért némi bizsergést fogsz érezni a nyelveddel, miközben iszod.
Ezt is megvárja, amíg Hanae elfogyassza, majd feláll és megint benyúl a köpenye rejtekébe, ám most a másik oldalra. Valószínűleg elég sok rejtett tárolót hord magánál...
   Amint vége a köpeny alatti keresgélésnek, tíz Kunait vesz elő, majd egymás mellé fekteti őket le a talajra. 
- Most egy új technikát fogsz elsajátítani, amit még én sem próbáltam. A neve Soushuuha // Emelkedő Penge Manipulálás. Azért ezt a technikát tanulod meg, mert most olyan jutsut sajátítottál el, aminek ismeretében könnyedén tanulod meg ezt a technikát is. A lényege, hogy chakrafonalakat hozol létre. Ugyanúgy, ahogyan a drótokba koncentráltad és sűrítetted a chakrádat, ám ezúttal nem egy tárgyban sűríted össze, hanem a testeden kívül. Ha ezzel meg vagy, akkor érintsd meg a kunait és áramoltasd át belé a chakrád, majd halmozd fel benne és végül alakítsd ki közte és magad között a chakrafonalat. A Chakrafonaál voltaképpen a kunaiban lévő felhalmozott chakratömeg és a tested közötti kapcsolat, pontosabban a testedben lévő chakra és a kuaniban lévő chakra közötti kapcsolat. A feladat: Érd el ugyanazt a mozgatást, voltaképpen "lebegtetést" amit a Drótoknál. Ám itt sokkal precízebb chakrakontrollra és több chakrára lesz szükséged. Láss neki!
Fejezte be a fiú, majd újra eltávolodott és leült, hogy figyelje a lányt. 

// 2 órát vesz igénybe a tanulás, Mirubi közben végig figyel. A harcra és a tanulásra +12 Chakrát adok. Akkora posztot kérek tőled a tanulásra, mint az utolsó. Mirubi étele és itala nem ad különösebb pluszt, egyszerűen csak van elég energiád arra, hogy feszegesd a határaidat. //Soushuuha // Emelkedő Penge Manipulálás

A Homok ninják egyik alapvető technikája, ugyanazokat az alapokat használva, amiket a bábmesterek is használnak. Az átlag shinobi ezeket az alapokat felhasználva kezdetleges chakrafonalakkal kisebb tárgyakat irányíthat, lőhet ki, módosíthatja a mozgásukat. Az irányított tárgyhoz a használat előtt hozzá kell érnie, így létrehozva a chakrafonál kapcsolódásait a testén és a tárgyon.
Bábhasználók képesek ezt a technikát egyszerre több tárggyal is alkalmazni, akár a nélkül is, hogy hozzá kellene érniük a tárgyhoz.
Chakraszint: 150
Alap képesség Homok Shinobiknak
Besorolás: C

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Hétf. Okt. 17 2016, 15:42

A gondolatom bevált, mely nyomán rövid időn belül a bambusz koppanva ért földet. Lihegtem, és testem görcsbe feszült a kezemben lüktető fájdalomtól. Összeszorítottam fogam és lehunyva a szemem, már majdnem elsírtam magam. A kezem remegett a fájdalomtól. Bár a drót nem vágott mélyre, a múltkori sérülésem ismét felszakadt, és egyszerűen túlságosan csípett. Végül Mirubi-sama térített magamhoz. Szavai hallatán hirtelen teljes testembe megfeszülök, és kezemet eltakarom testemmel, miközben rémült tekintettel meredek elém arra figyelve, hogy elnyomjam a fájdalmam. De testem elárult. Pironkodva sütöm le a szemeimet és bár hallottam mesterem kérését egy ideig feszengve álltam egy helybe. De végül bólintok, és remegő kezecskéim Mirubi-sama meleg kezére fektettem tenyérrel felfele.
Miközben gyógyult a zöldes aurától, ösztönösen felszisszenek, ahogy Mirubi-sama chakrájától kissé szúrni és viszketni kezd a kezem. De egy kis nyikkanás után végül elhallgattam. Mikor Mirubi-sama kész lett, egy kissé megtöröltem szemem, majd magamra öltöttem a… kissé megviselt fölsőmet, mellyel a drótot tompítottam. Természetesen eléggé odavolt. Hálás pillantást vetettem fegyveremre, miközben némán csipegettem a rizsgolyót, minden falatot szép lassan megízlelve. Oh, egek, de vágytam már rá. Fel sem tűnt eddig milyen éhes voltam, nem hogy elgondolkozzak az evésen. De ahogy az első falatot lenyeltem, rögtön kiderült, hogy szervezetem ki volt éhezve. Apró mosollyal az arcomon, kissé maszatosan, de nagyjából jól lakottan fújtam egyet végül, majd Mirubi-sama által adott… serkentőszer (???) elfogyasztása a szomjamat is eloltotta. Bár az ital maga kicsit olyan volt, mintha valamiféle pezsgőtablettát ittam volna. Még szerencse, hogy nem volt keserű…. pfuj… Furcsamód most, hogy jóllaktam és ittam is valamit, lelki állapotom meglepően sokat javult. Már kevésbé voltam magamba fordulva és sokkal jobban megnyugodtam, bár még mindig szomorúan tekintgettem a férfira. De végül egy gyermeteg sóhajjal talpra álltam, majd végighallhattam a kérését. Magamba felnyögök, ahogy újabb tanulás veszi kezdetét. Nem arról volt szó, hogy nem szerettem mesterem leckéit, de az, hogy egyszerűen nem kapok pihenőt és magamtól kell rájönni a dolgok nyitjára, kissé kimerít. Lehet, hogy Mirubi-sama szerint hasonló a technika, de én közel egy hónapja még csak egyetlen egy technikát ismertem, erre most mesterem arra utasít, hogy tanuljam meg magamtól. Oh egek… Ráadásul egy nap kétszer is! De nem panaszkodtam, még ha a kérés után látható is voltak belső érzelmeim, mely nyomán teljesen magam alatt voltam. De nekiveselkedtem a feladatnak.
Nem tűnt olyan egyszerűnek a dolog, mint amilyennek mesterem előadta. Lehet, hogy az alapelv hasonló, de itt a dróttal ellentétben, nincs anyag, ami egybe tartja a dolgokat, ráadásul jóval nehezebb is a mozgatni kívánt tárgy. Ehhez hozzájön, hogy a drótirányítást, még javában gyakorolnom is kéne még.
~
Aj-aj… ez így nagyon nehéz lesz. – gondoltam magamban, és mint kiderült jól sejtettem.
A technika nehézségét ott találtam meg, hogy nem volt anyag, amibe belevezethettem volna, és bár jó chakrakontrollal rendelkezek, az a minimális oktatás, amiben egészen idáig részt vettem, nem tért ki a chakrafonalak létrehozására. Mert itt igen is ezekre lett volna szükség. Így viszont ez a technika roppant nehézkes. Az előző technikám alapjait figyelembe véve azonban ez túl nehéznek bizonyult még, és alig megremegtetni tudtam csak a kunait, és egészen kifullasztott még ez a mutatvány is. Felsóhajtok, és eddigi gondjaimról megfeledkezve lázas gondolkodásba kezdek. Szinte érezni körülöttem a levegőben, hogy próbálok rájönni a dolgok nyitjára. Végül arra jutottam, hogy előbb a chakragonalak gondján kell, hogy túllépjek. Így végül bólintottam és elkezdtem az edzést.  Megalkottam a szükséges kézjeleket, majd lehunyt szemmel magam elé képzeltem a chakrám. Vadul áramló kék folyóként. Ez volt a könnyebbik fele. A nehezebbik fele csak most következik. Kezeimet szétválasztva, mutatóujjam a kunaira fektetem, majd elkezdtem képzeletben összefonni a chakrám, mintha magam próbálnám elkészíteni a fonalat, mely a kunaihoz köt. Eleinte nagyon nehezen ment, és éreztem, ahogy a chakrám „szétfolyik”, nem bírván megtartani a tervezett alakját. De ahogy telt az idő úgy éreztem egyre inkább az ellenállást és a tárgy súlyát, ahogy emeltem el a kezem kunaitól. Innentől már elég gyorsan mentek a dolgok. Miután a chakrafonalat megalkottam már csak arra összpontosítottam, hogy míg meghosszabbítom szépen lassan, addig ne essen szét a „fonál”. Innentől azonban a neheze volt. Szinte teljes mértékben megizzasztott, hogy egyszerre tartsam fenn a fonalak állapotát és a tárgyak mozgatásához elegendő chakrát. Bár én magam nem remegtem, a kunai, amit megpróbáltam felemelni, mindig meg-megrezzent, amikor alig csak egy-egy pillanatra is lankadt a figyelmem, volt, hogy egyszerűen földre esett, ahogy a fonalak szétbomlottak. Lihegve rogyok térdre, ahogy próbálom összeszedni az erőm. Bár az étel és a vitaminital jól esett, sejtettem, hogy nem lesz elég, hogy fixálja a chakrám. Túl kevés volt a pihenő is. Bőröm kissé sápadt, kissé émelygek is, de úgy tippeltem maximum egy fél órát, még el tudok vele „szórakozni”. Azonban mint kiderült, nem bírtam odáig. A technikát már elsajdítottam nagyjából addig, hogy képes voltam egy rövid ideig, nagy lendületet adni egy-egy tárgynak, de minél tovább tartottam fel a technikát, egyszerűen túlságosan szétszakadtak a mozdulatok. Végül lihegve, kivörösödve, egészen rosszul léve esek össze, hogy a chakraláztól égő homlokkal feküdjek ott. Túl sok chakrát emésztettem fel. Testem úgy tűnik jelenleg nem rendelkezik annyi tartalékkal, hogy képes legyek két technikát is megtanulni egy nap… ez a sok órás tanulás egyszerűen kikészített. Próbáltam lábra állni, de nagyon gyengének éreztem magam. Úgy éreztem, bármikor kijöhet belőlem a rizsgombóc. Fú… de nagyon rossz volt!

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Okt. 20 2016, 18:09

A kicsi, fejlődésben lévő szervezet, test számára mindez nagyon megerőltető. Mégis, mestere csak vár és figyel, nézi, ahogyan Hanae szenved, ahogyan küzd azért, hogy elsajátítsa a technikát és bár komoly eredményeket ért el, mégsem tökéletes. Nem képes lábra állni, ez a dolog kivett belőle minden erőt, ám hasznos dolgokat tanult. Ezt persze egyenlőre még nem tudja, nem tudhatja, az is lehet, hogy soha az életében nem lesz hasznára ez a két technika. 
- Rendben, mára elég volt. 
Sétál hozzá Mirubi, majd se szó, se beszéd, lehajol a lány mellé és felveszi őt, úgy, hogy a kislány nagyjából a hátán legyen és tudjon kapaszkodni, persze Ő is fogja őt, hogy le ne essen.
- Ügyes voltál, de most pihenned kell. 
Mondta, majd megindultak visszafelé a lejárathoz, ami még mindig nyitva volt. Mirubi meghagyta Hanaénak, hogy fogja át erősen, amint pedig megtörtént, leugrottak a járatba. Egyenesen Hanae szobájába vették az irányt. Még csak délutáni idők jártak, de a kislány kimerült volt, így lefektette őt az ágyába. Amint ez megtörtént, Hanae elméje elcsitult és hamarosan elaludt. 
~ Kilenc órával később ~ 
A néma sötétség öleli őt körbe, szobájának fényei kimerültek egy gyertyáéban. Ajtaja résnyire nyitva van, bár ezt alig veszi észre, odakint pedig csak sötét látszik. Rémálmai kergették vissza a halandók világába, nem bírt tovább aludni. Magányosnak érzi magát...


// Frissítsd az adatlapod, írd fel a két technikát, az utóbbit még lesz lehetőséged tökéletesíteni. +8 TJP //

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Csüt. Okt. 20 2016, 21:58

Kissé kimerültem a kiképzés miatt, így jólesett egy kissé kidőlni. A rossz csak az volt, hogy nem önszántamból dőltem ki, ráadásul a közérzetem is nagyon csapnivaló volt emiatt. Úgy éreztem mindjárt rosszul leszek, ha fel kéne állnom. Viszont tudtam, hogy nem kéne itt szenvednem, ha nem akarok Mirubi-sama szemében nagyot esni. Felállni azonban nem tudtam. Ám meglepő módon mégse maradtam a földön túlontúl sokáig, ugyanis Mirubi-sama odajött hozzám és felvett a hátára. Éreztem, ahogy a pír az arcomra szökik és akaratlanul is megfeszülnek ezzel izmaim, kicsit jobban szűkebbre véve ezzel nyaka köré font kezeimet, de hamar feleszmélek, így gyorsan lazítok a fogásomon és inkább arra figyeltem, hogy lábaimmal „kapaszkodjak” a férfi derekába, de ahogy amaz hátranyújt, hogy megtartson, akaratlanul is felsikkantok, ahogy kezeivel fenekemhez ér. Bár nagy valószínűséggel csak meg akart tartani… olyan furcsa volt, hogy közvetve letapizott. Ha eddig piros volt az arcom, most már vörös és nem tudtam mitől szédültem jobban: a chakrahiánytól vagy a mesterem khm…. „szemtelenségén”. Persze hamar túlestem rajta, és mielőtt még észrevehettem volna, már ágyba is kerültem. A szemhéjaim szinte, majd le is ragadtak, ahogy a puha ágyikóba feküdtem, de még épp időben nyúltam mesterem kezéért, gyengén megszorítva azt, remélhetőleg megtorpanásra bírva őt. Ha megállt és rám néz, fáradt mosoly kíséretében még annyit mondok.
- Jó éjt Mirubi-sama… - majd elnyom az álom.
 
Rémülettől lihegve ültem fel, miközben szinte csigalassúsággal nyitottam ki a szemeim. Ismét a szüleim halálának voltam tanúja. Bármennyiszer is néztem újra, bármennyiszer is tudtam, hogy fejeződik be, sosem tudtam megszokni. Egyszerűen… túl szörnyű álom ehhez. Kissé tompán néztem körbe, ahogy megnyugtatni próbálom pulzusom. Apró öklömet a szám elé téve, tompán ujjamba harapok, hogy kényszerítsem magam, hogy az orromon vegyem a levegőt, amivel szabályozhattam a légzésem. Végül megnyugszok, és csak tompán fújok egyet. Miután kikászálódtam az ágyból, mezítlábastól csattogó kőpadló zaja töltötte be a csendet, ahogy az ajtóhoz szaladva kikukucskáltam. Ha kívülről is sötét fogadott, vagy nem hallottam senkit, akkor egyszerűen fogom magam és kilépek a folyosóra, meg sem állva mesterem ajtajáig, amelyet végül résnyire kinyitva bekukkantok.  Rajta. Természetesen előtte hallgatózok és leskelődök, ha mozgolódást, vagy fényt látok felfedezni, akkor visszaosonok a szobámba, ha azonban csendet és békességet érzékelek, kinyitom az ajtót és néma léptekkel beosonok. Ha sikerült bejutnom és Mirubi-sama az ágyban fekszik, vágyakozó pillantást vetek a férfire. Nem… semmi rossz dolog nem fordult meg a fejembe. Szimplán nosztalgikusérzés fogott el. Apa bármennyire is mogorva volt, mindig hagyta, hogy melléfeküdjek, ha nem tudtam aludni, és a rémálmok után még a mai napig nehezen ment el az elalvás…
~ Talán… Mirubi-sama sem bánná… ha… esetleg…
Be sem hagyom fejezni a gondolataimat, ahogy könnyektől csillogó szemmel, kissé félénken közelítem meg az ágyat. Mielőtt átgondolhattam volna, már emeltem is fel a takarót, majd befekszem a férfi mellé. Meleg volt… jóleső meleg. Egy másik ember test hője. Múltamba cikázó gondolatokkal bújtam egyre közelebb a férfihoz, el is felejtve aggályaimat, egészen a férfihez bújva. Észre sem vettem, hogy eddig ösztönösen elrejtettem jelenlétem, sőt mivel még nem volt időm fürdeni, továbbra is Ifu szagmintája leng körbe. Elfeledkeztem arról is, mi lenne, ha véletlen felkeltettem volna mesterem… egyszerűen már túl mélyre hatoltam az emlékekben.
- Apa… - motyogom tompán, ahogy egy utolsó könnycsepp hullatása után.
Majd a férfi melege ismét álomba ringatott…
 

// a cselekvések addig tartják a szálat, míg Mirubi az ágyban fekszik és alszik/ tetteti, hogy alszik. Ha felkel, vagy ébren van és Hanae még nem bújt mellé, akkor pironkodva visszaszalad a szobájába és az ágyába bújik //

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Okt. 26 2016, 19:42

  Zaklatott lelkének a sötét, hideg, fémes folyosók nem tesznek jót, főleg, hogy az elhaló fények elvesznek a sötétségben, így néhány fekete folt tarkítja a gyertyáktól narancsos fényben úszó körfolyosót. Amikor a kislány hátranéz, csak néhány gyenge fáklyafényt lát maga mögött, valamint a vak sötétet, melyben mintha árnyak mozognának... Léptei egyre szaporábbak, érzi, amint testébe mar a hideg... Talán csak képzelődik, vagy tényleg látta, amit látott? A fáklyák fényei szemet csalnak, ezt jól tudja, akár egy apró porszem is egy sötét, félelmetes árnyékot képes vetíteni szemei elé, ha elég közel repül a lángokhoz... Mégis... Félelem tör rá, még a maszkok is felrémlenek szemei előt! Tudja az utat, így fél perc alatt szapora, ámbár apró léptei elérik Mirubi ajtaját.
   Csendben próbálja meg tenni, amit csinál, szívverése az előbbi szapora állapotából most lassú és egyenletes ütemre vált, bár egy ismeretlen érzés arra készteti, hogy siessen, mert ha nem teszi, az, ami a sötétségben él utoléri őt, akkor pedig örökre az árnyékok közé zárja majd az apró, szőke lányt... Így hát kattan a zár, nyikordul az ajtó... A csöppség a megváltást várná, ám a szoba ajtaja, melyet kinyitott sokkal többet, vagy ha úgy tetszik, kevesebbet rejt magában... Mintha érezné, ahogyan a megnyíló ajtó mögötti "világból" valósággal árad ki a homályos, tompa fényű folyosóra a vak sötétség! A lány ott állt a tárva nyílt szoba előtt, és nem látott mást csak a sötétet... A folyosóról éppen valamennyi, emberi szemmel szinte nem is látható fény jutott be a helyiségbe, ahol két szempár villant fel hirtelen. Először durván meredtek a lányra, majd lusta pislogásba kezdtek...
- Meew...
Hangzott a rövid, de annál mélyebb, rekedtes hang, majd a macska egy hangtalan ugrást követően vette szapora lépteit a lány után. Valószínűleg valamilyen emelvényen ült, ugyanis láthatóan leugrott... Most pedig Hanae lábához dörgölődzik, pontosabban elsimul mellette és kisétál érdeklődő tekintettel, peckesen kihúzva magát a folyosóra. Körbenéz, füleit mozgatja mindkét irányba, majd megrezzen, de csak egy pillanat erejéig és kitágult szemei Hanae szobája felé villognak dühösen. Farka nem mozdul, csupán csak a vége, ez pedig az idegesség jele...
  Ifu két lépést tesz a végtelen sötétség felé, majd nyávog egyet... Az ismételt mély, parancsolónak ható hang végigvágtat a folyosón, a kislány hallja a távolodását, mintha még a fáklyák fényei is megrezzennének amikor elér oda a visszhang, mely lassan távolodva csendesedik el... Ez után Ifu továbbra is csak áll néhány másodpercig, majd mint aki jól végezte dolgát, Hanae lábának, pontosabban derekának dörgölődzve löki majdnem fel a kislányt, aki ezt akár egy, a szobába való beinvitálásnak is értheti.

     Odabent még mindig vaksötét van, ahogyan viszont a lány lépked előre, Ifu úgy simul a testéhez, ezzel támogatva őt. A kislány akár bele is kapaszkodhat, miután pedig mennek néhány lépést, a macska a lány elé lép. Hanae érzi a nagy test ellenállását, a szőre mégis puha és meleg... Ugrik... Felfelé mozgott, jól érezhető volt a puha, hosszú szőrszálak iránya, a farka vége még az arcát is súrolta.
- Meww...
Nyávog egyet halkan, majd a szemeit kinyitva látszódik megint a zöldes fény. Nagyjából derék magasságban van az állat, ám ha ugrott, akkor most valószínűleg amire felugrott, azon most lefeküdt.
   A lány kis kezeit maga elé tartva lépdelne előre, ám lábai beleütköznek valamibe. Valószínűleg ezt jelezte Ifu. Tapogatni kezd, jól érzi, hogy az övéjéhez hasonló ágyat fog, majd tovább nyúl, tovább és tovább, érzi a takaró érdességét, végül pedig... Egy hirtelen mozdulat, a kislány felsikolt ijedtében, látni viszont nem lát semmit! Érzékelni viszont érzékel, ugyanis érzi, ahogyan a gyors mozdulat során valaki elsuhan mellette, miközben a takaró az ágyra esik. Hallja, ahogyan valaki a háta mögött mozgolódik, mégpedig az ajtónál, ami most becsukódik.
- Ne ijedj meg...
Szól az ismerős hang, amely csendes és halk volt, egészen nyugodt. De mégis mit gondol? Túl későn szól...
- Csak figyelj!
Hanae hallja, amint az ajtónál álló férfi léptei megindulnak, azt viszont, hogy merre, már nem tudja ebben a szobában megállapítani. Amit viszont biztosan tud, hogy ennél sötétebb már nem is lehetne... Már Ifu szemei sem világítanak, mivel most már egy kevés fény sem jut a szobába... Ez az éjjeli állatok számára is vakságot jelent.
- Eljöhet a pillanat, amikor majd nem hagyatkozhatsz a szemedre.
A lány valóban az orráig sem lát, akár be is csukhatja a szemét.
- Eljöhet a pillanat, amikor az érzékeid becsaphatnak...

Ekkor a férfi lépteinek zaja megtöbbszöröződött, minden felől hallható volt.
- Mit teszel akkor?
A hang most a plafon felől jött, nem pedig az ajtótól...
- Mire hagyatkozol?
- Mire hagyatkozol?

Hangzik egyszerre a plafon felől és az ajtó felől a kérdés... Nagyon úgy tűnik, hogy Hanae valóban nem bízhat sem a látásában, sem az érzékeiben. Akkor viszont, mihez kezd? Mi a válasz?


_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Vas. Jan. 22 2017, 17:10

Kissé félve léptem ki a folyosóra, bár kissé fáradtan és fázva, de végül becsuktam az ajtóm és megindultam a bár nem olyan távol levő szoba felé, de mégis oly messzinek tűnő ajtóig. Csupasz lábam, bármennyire is akartam, tompán csattogott, ahogy lassan lépkedtem a folyosón. Akaratlanul is körbe-körbe nézegettem a sötétben, amelytől eddig nem igazán féltem, de jól tudtam hol vagyok. Mirubi-sama kedves többnyire és szeretek vele lenni, de nem tudhatom, kik és mik állnak még Mirubi-sama szolgálataiban. Így mikor a tompa fényben megláttam… legalábbis látni véltem mozogni valamit, rögtön gyorsabban kezdtem venni a lépéseimet. Úgy érzem, mintha valaki figyelne… nem tudom miért, de rögtön még gyorsabban kezdtem el, venni a lépteim, ám végül kissé felzaklatottan, de megállok Mirubi-sama ajtaja előtt. Párat sóhajtok, hogy lenyugodjak, majd az ajtófélfához bújva félősen benézek a szobába, s majdnem felsikkantottam, ahogy megpillantottam azokat a szemeket. Persze miután kissé megnyugodtam és meghallottam az ismerős (bár jóval intenzívebben, mint emlékeimben élt). Bár kissé megnyugodtam, ahogy ráismertem Ifura, s rögtön el is mosolyodtam akaratlanul. Ifu-senpaitól megijedni? Hát miféle shinobi vagyok én. Leguggoltam, ahogy Ifu közelebb ért hozzám, s minden félelmemet levetkőzve, mosolyogva simogatom meg Ifu-senpait, ahogy elhalad mellettem, majd miután el is távolodott, néztem egy darabig. Nem igazán értettem, hogy mit csinál, révén nem látok olyan jól a sötétben, mint ő, de mikor visszatért felém boldogan hajoltam volna le, hogy megint megdörgöljem puha bundáját, mely mindig vigaszt nyújtott számomra. De végül csak megtaszított a macska, mellyel szinte majdnem feldöntött. Nem értettem mire vélni, míg még egyszer meg nem taszított az ajtó felé. Ekkor végre megértettem a célzást. Kissé szorongva, de végül egy feszült sóhaj után végül nyelek egyet, majd belépek a vak sötétbe. Érzem Ifu-senpait, ahogy nekem dörgölőzve a szobába megy, s szinte vezet engem. Elmosolyodtam a kedvességén, hisz én továbbra sem láttam semmit, így jól esett a vezetés. De mint kiderült, nem lesz ez olyan egyszerű, mint hittem. Én csak be szerettem volna bújni más ágyába, hogy az ismerős meleg, mely más testének közelsége okoz, egyszerűen álomba ringasson. Sokszor bújtam be Apu mellé, míg otthon éltünk, és gyakran segített elaludni… de úgy tűnik túl gyermeteg gondolataim megint ostobaságba kergettek. Mirubi-samat nem fűzi hozzám közelebbi vér, mint Apuhoz… így nagy valószínűség szerint nem is egyezne bele. Így mire elértem a (nagy valószínűséggel mondható) ágyat (melybe sikeresen bele is rúgtam csöppet), már jóval kevesebb lelkesedésem maradt, mint eddig. De tudtam, hogyha most vissza is fordulnék, akkor nagy valószínűséggel egy ideig nem is aludnék, ahogy ismerem az ilyen éjszakákat. Úgy voltam vele, hogyha már ideáig eljöttem nem fordulhatok vissza. Így hát eldöntöttem és egy kis félős sóhaj kíséretében a takaró után nyúlok. Azonban nem számítottam rá arra, ami elkövetkezett, a kis híján a szívrohamot hozta rám. Mirubi-sama (hisz más nagyon nem lehetett (ha csak nem egy ismeretlen nőszeméllyel osztozott mesterem az ágyában Embarassed )) hamarosan nagy lendülettel kiugrott az ágyából, kis híján azt hittem fel fog borítani közben, de egyszerűen csak elszáguldott. Viszont a hirtelen mozdulat és a sötét kombinációja akaratlanul is feltöretett belőlem egy sikolyt, s hogy fenékre csüccsentem, miután elvesztettem az egyensúlyom, így miután felálltam, sajgó medencémet simogatva, kissé szipogva nézek körbe a sötétbe. Igazából nem féltem. Tudtam, hogy itt van a közelembe Ifu-senpai és biztos vagyok benne, hogy Mirubi-sama sem akart nekem szándékosan ártani. Mindenesetre kicsit felfújtam az arcomat, kissé morcosan körbenézve a sötétben, s bár nem láttam senkit sem a feketeség miatt, biztos voltam benne, hogy nem lettem egyedül hagyva. Az ajtó becsukódása után, rögtön a kijárat felé pislantok, de mivel ez az első alkalom talán, hogy a mesterem szobájában vagyok, így nem akart teljesen vakon mászkálni, hátha megbotlok valamibe és megint elesek. A mesterem szavai egyáltalán nem leptek be, de egy fáradt nyöszörgést azért kicsalt belőlem.
- Mirubi-sama… én… én ehhez fáradt vagyok… Biztos megint edzeni szeretne? – kérdezem szomorkás hangon, és mivel nagy valószínűség szerint úgyis csak terelő, vagy semmilyen válaszokat kapnék, ez esetekben csak fáradtan sóhajtok csalódottságomba.
Szeretnék erősebb lenni… de… ehhez már késő van. És fáradt vagyok. A rémálom nem fog hagyni, aludni a saját szobámba, de úgy tűnik Mirubi-sama sem akar ezen segíteni. Kissé rosszul esett, hogy megint edzeni akar. Értem, hogy az én javamra akarja… de… már fáradt vagyok… mióta itt vagyok, csak edzünk… én… én… már kezdek kimerülni…
Mirubi-sama nagy valószínűséggel arra akart kitérni, hogy próbáljam használni az érzékeimet. A hallás, szaglás mind-mind olyan dolog, amelyekre a shinobik esetében igen fontos, és minél erősebb valaki, annál élesebbek ezek a készségeik is. De én még tapasztalatlan ninja vagyok… tapasztalatlan és kicsi. Nem tudok ezekhez folyamodni, ráadásul Mirubi-sama valami trükköt használva, többszörisítette a hangját. Úgy vélem vagy klón, vagy valami speciális jutsu van a háttérben. Esetleg csak visszhang, vagy képzelődök. Mindenestre, biztos vagyok benne, hogyha most lefeküdnék aludni, Mirubi-sama szemébe hatalmas csalódást okoznék, sőt talán még nem is biztos, hogy hagyna pihenni. Szóval nincs más választásom, mint próbálkozni. Mivel azonban nem akartam elzsibbadni, és sötétben kóválygást sem választottam, nagy nehezen felmásztam a sötétben az ágyba, és elgondolkodva lóbáltam a lábam az ágy szélén. Nem igazán tudtam mihez kezdjek. Mesterem talán nincsen tisztában, hogy még eléggé… nos… bénácska vagyok? A rejtőzés mindig az a része volt a dolognak, amely mindig is jól ment nekem, de minden más téren még elég egyetlenke vagyok. Nem vagyok képes kiszagolni, hogy merre lehet, mert nincs olyan orrom, mint a Mirubi-samanak, vagy Ifu-senpainak. Nyoooo… ez így nem ér…
- Mirubi-sama… én nem látok és érzem úgy az embereket, mint te… - panaszkodom, bár nagy eséllyel úgyse kapok választ.

Jó ideig ültem és gondolkoztam miként találjak rá mesteremre. Már más nem jutott eszembe, hogy fülelve próbáljam észrevenni, hátha véletlen, árulkodó zajt hallok meg, mely kiindulópontot adhatna ki. Észre sem vettem, mikor a lopakodásnál használt „transzba” lépek, csak arra lettem figyelmes, hogy különös érzés járt át… mintha… éreznék valamit. A különleges érzés azon nyomban alábbhagyott, ahogy felfigyeltem rá, úgy tűnt, hogy megszűnt az előidéző dolog, mikor elkezdtem koncentrálásból, ráfigyelni. Kissé eltanácstalanodtam, hogy most mit kéne tennem… fogalmam sem volt… de megpróbáltam ismét. Miközben ismét megpróbáltam felidézni azokat, amiket előbb, próbáltam felidézni honnan volt ismerős az előbbi érzés… mintha… éreztem volna már korábban is...

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Jan. 22 2017, 18:20

   Csalódás... Meglehet, sőt, biztos, hogy csalódott most abban a személyben, akitől védelmet, vigaszt és szeretet várt. De tette amit kellett, még akkor is, hogyha kis lelkének, valamint érzéseinek ez most nem tesz jót... Fáradt, álmos és zaklatott, mindennek tetejébe még talán nyűgös is, amit csak tetéz az, hogy csalódott Mirubiban. Mindazonáltal telik az idő, érzékei kiélesednek, szinte már transzba esik, újra az az érzés nélküli világ száll le rá, mint amit abban a kunyhóban is érzett. Csend... Csend... Sötétség... Talán elaludna? Szemei leragadnak? Nem... Valami más történik.

   A kislány chakrája tudtán kívül hagyta el a testét, és mintha ösztönösen, a lány tudta volna, hogy ki hol helyezkedik el a teremben, pontosabban a szobában. Tudatában sem volt annak, amit csinál, mégis érezte, tudta, mintha lelki szemei előtt látná Ifut, amint a szoba íróasztalának tetején ülve nyalja a mancsát. Mirubi az ajtónál áll... De más is van itt... Egy másik személy? Hanae mélyebbre és mélyebbre merül.
- Használd a Kos kézpecsétet.
Szól az ajtó felőli hang, mire Hanae teszi, amint mond. Lassan, szemeit becsukva formálja meg a pecsétet, mire érzi, ahogyan Chakrájának egy kis része elhagyja a testét. Mos sokkal többet tud.  Érzi az Ifu testében keringő chakrát, valóban, mintha gondolataiban látná! De mi ez az érzés?! Szorító, fojtogató, rémisztő! Félelmetes érzés érkezik a plafon és az ajtó felől. Tudja, hogy két ugyanolyan kinézetű, ugyanolyan kisugárzású személy, akik nagyjából Jounin szintűek lehetnek. Erős a chakrájuk és félelmetes. Hanae homloka elkezd gyöngyökben izzadni, majd akaratlanul is felnyüsszent.

- Mit érzel Hanae? 
Tette fel a kérdés azt ajtó felőli Mirubi.

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Vas. Jan. 22 2017, 18:57

Nem tudtam hogyan… Nem tudtam miért. Nem tudtam miként… De éreztem… Éreztem ismét azt a különös energiát… A furcsa érzést, mely végigjárta a testem. Nem láttam semmit. Körülöttem sötétség és üresség, csak a tompa zajok és a mesterem és Ifu apró zajongásai voltak hallhatóak… de úgy éreztem… mintha látnék… Látnék, pedig szemem előtt nem volt semmi. Tisztán kivettem a környezetem, pedig szemem nem érzékelt semmit. De mintha… de mintha látnám Ifu-senpait… és Mirubi-samat is… de… de mintha különös lenne vele valami… Nem tudtam mi… és ez zavart… de tudtam, hogy nincs rendbe valami. Persze azon kívül, hogy nem tudhatnám, hol van ő. Most mégis éreztem és biztos voltam benne, hogy nem tévedek. És megrémített. Megrémített, hogy mi történt velem? Miért érzem a többieket? Miért van ez… Úgy tűnik mesterem is érezte zavarom, ugyanis újabb utasításokkal látott el. Én csak nyeltem egyet, de hallgattam rá. A rövid pillanat, míg megzavarták a koncentrációmat elég volt, hogy a látatlan világ, melyre eddig belátásom volt, most elhomályosuljon… de csak addig, míg meg nem formáltam a Kos jelét. Szinte a világ egy robbanással tárult belső szemeim elé… éreztem, hogy megzavarodok. Láttam Ifut… éreztem a chakráját… éreztem hol van, s mit csinál… éreztem Mirubi-samat is és az ő chakráját is… de… túl erős volt... Érzem, ahogy a férfi masszív, fenyegető aurája nekem feszül, mely bár lehet nem volt szándékos, de úgy éreztem, mindjárt agyon nyom… Két másik hasonló érzés is támadt, ezzel együtt három személy „bombázott” engem ezzel a különleges energiával. Mindent csak pár pillanatig tartott, míg gyenge, kimerült testemet köhögő roham kezdte el megtámadni. Szinte fulladtam, pontosan úgy, mint mikor a három energia támadt rám… Megpróbáltam felállni az ágyról, de erőtlenül estem össze. Megszédült velem a világ, éreztem, hogy átjár a rosszullét… majd végül epét kezdek el felöklendezni… nem tudom mi volt ez az előbbi… de… a jelenlegi állapotomba a szervezetem nem bírta el… Mesterem szavaira nem is figyelve, próbáltam megtartani magam, remegő kezeimmel, miközben rémült, hisztérikus zokogásba kezdek.
- Küldje el őket! Kérem Mirubi-sama küldje el őket! – remegek kétségbeesetten – Nem akarom megint érezni… nem! NEM!

Megtöröltem a számat, és nem törődve a sötéttel az íróasztal felé próbálok kúszni, hogy lábának dőlve próbáljak vigaszt találni, macska barátomat magamhoz szorítva, ha azóta nem ment el, és lejött hozzám. Semmi mást nem akartam már… csak zokogni… ezt már nem bírtam… túl sok volt… nem akartam ismét átélni ezt az érzést…

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Jan. 22 2017, 19:42

   Furcsa dolgokat tapasztal meg az az ember, kinek tudata már nem csak az anyagiasult világ felé nyílik meg, hanem egy sokkal másabb világ felé, ahol energiák, érzések és érzelmek sokasága tombol. Hanae csak ízelítőt kapott abból, hogy milyen dolgok is munkálkodnak ebben a világban az emberi felfogáson kívül, amikről Mirubi csak tud, de nem érez... Legalábbis nem úgy, ahogyan azt a kislány teszi.
   Újra sírva fakadt, gyermeteg lelke nem bír el ennyi mindent. Nem is olyan régen olyan traumákat élt át, mitől a gyenge tudata valószínűleg komoly csorbát szenvedett, most pedig ez... Talán ez az érzés hasonlított ahhoz, amit akkor érzett? Igen, minden bizonnyal, hiszen menedéket kellett találnia az asztalnál. Nekidőlt a vékony, de az Ő testét könnyeden megtartó asztallábnak, majd Ifu huppant le mellé. Nyávogva szimatolta és mászott az arcába, majd teste mellé kuporodott. 
- Amit éreztél, azt a Chakráddal érezted.
Hallatszik Mirubi hangja.
- A testeden kívülre engedted ki a chakrád, ami kapcsolatként működik közted és más emberek között. Ha a chakrád elér egy lényt, akkor azt te tudni fogod a chakrádon keresztül. Olyan, mintha a chakrád lenne a hatodik érzéked. Ha elég ügyes vagy akkor nem csak tapintani, de érezni, látni, hallani is tudsz vele. Amit te csináltál az az érzékelés. A Chakrádat kiterjesztetted a testeden kívülre és amint elért engem, kapcsolódott a testemhez. Tudnod kellett, hogy egy emberi lény van ott a plafonon és ott az ajtóban. Amint pedig még jobban koncentráltál, még több chakrát használtál és még jobban figyeltél, megérezted a chakrámat. Érezted annak nagyságát és természetét... Biztos vagyok benne. Érezted ugye? Azt a fojtogató erőt, azt a fájdalmas és ijesztő dolgot...(?)
Ez kérdés volt, vagy talán kijelentés? Hiszen Hanae felé irányult, miközben a lány még mindig a földön remeg. Egyedül Ifu melege, védelmező teste és erős dorombolása az, ami hat rá. A macskák nyugtató hatással bírnak. Azt mondják, hogy olyan frekvencián dorombolnak, ami lenyugtatja az embert, ahogyan az is, hogy simogathatják őket. Vajon ez igaz?


_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Vas. Jan. 22 2017, 20:07

A sokk, amit eddig átéltem csak a baj egyik része volt, a másik része, hogy testem nem bír velem lépést tartani. Hiába remél sokat tőlem mesterem, az elmúlt fél évben intenzívebb edzésben volt részem, mint a két iskolás évben együttvéve. És nincs ideje a szervezetemnek beérni a fejlődést. Koromhoz híven mentális képességeim még csiszolhatóak, a fiatalok, mint én olyanok akár a szivacs, az agyuk képes magába szívni tömérdek információt… De a testem… a testem az nem ilyen… idő kell neki… pihenés… hogy feltöltődhessek. És nincs ilyen időm. Mirubi-sama túl szigorúan vesz… alig hagy pihenőket. Az elején még örültem is neki, hisz vágytam az erőre és így gondoltam gyorsabban elérhetem azt… de a szervezetem kimerült és fáradt… és ez hatással volt mentális képességeimre is… Emiatt voltak egyre sűrűbben rémálmaim és ezért voltam egyre fáradtabb az edzések során.. most már értem… már tudom, melyet akkor még nem tudtam… És most csak egy dologra vágytam… és úgy tűnt Mirubi-sama nem vesz ezt észre. Zokogva szorítgattam meg Ifu-t el sem engedve egykönnyen akkor se, ha arrébb akarna mászni. Féltem, hogyha elengedem, vagy válaszolok mesteremnek ismét edzenünk kell… féltem… igen… beismerem… Nem akartam mást csak pihenni… aludni… hisz ezért jöttem ide…

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Jan. 22 2017, 20:14

Ahogyan Hanae összehúzta magát és Ifut magához szorította, a macska pedig mint egy tömör bestia alig mozdult, pont jó volt arra, hogy a kislány elbújjon, az előtte álló fiú fintorgott egyet. 
- Nem értem az embereket... Ide hallgass!
Emeli meg a kezdetben csendes hangját, de nem kiabál, nincs indulat a hangjában, csupán hangos.
- Én nem Mirubi vagyok. A nevem Mezameru. Mirubi könyörög, hogy had beszéljen veled, hogy engedjem át neki a test irányítását, de megmondtam neki, hogy ha megpróbálja átvenni az uralmat a test felett, akkor egy nálam is szörnyűségesebb dolgot engedek szabadjára, aki nem fog kímélni téged, ezért hagyja, hogy én beszéljek hozzád. 
A hangja hideg és kegyetlen volt, szinte semmilyen emberi érzelem nem volt érezhető benne... Várt, várt hogy a gyermek felfogja, amit mond.
- Eddig nem akarta elmondani ezt neked, mert nem érzett felkészültnek. De most már ideje, hogy megtudd. Mi egy testen osztozunk. Három "lélek" van Mirubi testében, akik folyamatosan harcolnak a hatalomért. Mirubi akarata közöttünk a legerősebb, de ha kettő másik összefog, akkor leküzdheti őt... Azt akarod, hogy megtegyem ezt és Második szétmarcangolja a tested, miközben Mirubi végignézi azt és a szíve megszakad a fájdalomtól?
Teszi fel kérdését újra, jéghideg tekintete pedig indulatok nélkül nézi a lányt. Színtiszta rideg logika...

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Vas. Jan. 22 2017, 20:50

Úgy tűnhet a férfi szavai, ki Mezamarunak nevezi magát érzékeny pontra tapintottak. Fülemet befogva egyre jobban összegömbölyödtem (ami talán Ifu-senpainak is kissé kényelmetlenséget okozott, hisz végtére is őt szorongattam) és egyre inkább remegtem… de első ránézés tévedhetett.
- Buta!
Ez volt az első hang, ami elhagyta a számat, jóval hangosabb és morcosabb hangon, mióta csak bejöttem a szobába… de az is lehet, hogy mióta betettem a lábam a bázisra. De nem érdekelt most már nem.
- Buta! Hülye…. Idióta! – szitkozódok felválva, bár mindegyik elég gyermetegen hangzott a számból – Tudtam! Már rég tudtam! De nem érdekelt! Számomra Mirubi-sama mindennél többet jelent… és féltem, hogy furcsának találna, ha megjegyzem…. de tudtam! És….és…
Testemen alábbhagy a remegés (legalábbis, ami nem a gyengeségből jön), majd nagy nehezen két lábra állok. Kiss megszédültem, de nem estem el. Sötét volt… de nem érdekelt. Tudtam hol áll a férfi... Megindultam csoszogva a hang felé, miközben előhúzom tantom, mindenfajta különösebb árulkodó hang nélkül.
- És igen… nem árultam el… de nem engedem, hogy elvedd Mirubi-samat tőlem!
Előtörtem…. előre és döftem. Comb magasságba próbáltam betalálni minden erőmet belevéve a csapásba. Akár talált, akár kivédte azonban nem tágulok.
- Lehet, hogy Mirubi-sama túldolgoztat… lehet hogy Mirubi-sama kicsit furcsa néha… lehet, hogy Mirubi-sama elfogad téged… De én nem foglak! Én… én szeretem Mirubi-samat és nem hagyom, hogy manipuláld! Megfogom találni a módját, hogy megszabadítsam tőletek… ha kell az életem árán is…

Fenyegetésem eléggé nyomorultan sikerül, hisz még is csak egy fáradt, csöpp gyerek szájából hangzik, miközben a vele szemben álló személy ereje vagy tízszer meghaladja az övét. De engem… ez nem zavart… Szememben elszántáság tüze szikrázott (bár sötét miatt nem látszott), arcomon elhatározás vak "dühe" tombolt (ami megint nem látszott) és kész voltam megsérteni a számomra legjobban szeretet személyt, ha az ettől végre magához tér... (na ez viszont látszott!!)

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Jan. 22 2017, 21:16

A kislányban most vad düh tombol, elérte volna határait? Egymás után törnek elő belőle az indulatos szavak, melyek értelmüktől fogva nem voltak súlyosak, de annál erősebb és erélyesebb volt a Hanaéból áradó energia, ami mint egy kés, úgy szegeződött az előtte álló férfi mellkasának. Ez a fenyegetés pedig másodpercek múltán valóban késsé változott. Az első szúrás nem ért találatot, túl messze volt, ahogyan a második is, azonban a harmadiknál már elért olyan távolságra, pontosabban közelségre, hogy végre leszúrhassa. Érezte, de nem tudta pontosan meghatározni a helyét... (Még) De a harmadik szúrás már betalált volna, szinte magán érezte a férfi leheletét. Ám amikor a szúrás elérte volna a testet, Hanaét egy sötét, tompa fényű, lilás aura vakította el és ugyanabban a minitumban óriási erővel támadt neki és passzírozta őt a mögötte lévő falnak. 
- Akuma no Aura! // Démoni Aura! 
Hangzik a technika neve, Hanae pedig ahogyan érintkezett a feltörő, Sötét Chakrával, újra érezte azt a fájdalmas, fojtogató érzést, valamint a nyomást és a perzselést... Lecsúszott a falról, de még eszméleténél volt, azonban nagyon gyenge. A lilás, fekete fény a Férfi körül kavargott, de nem szállt el, ott maradt körülötte, megvilágítva a fiút és a szoba egy részét. De ez a fény természetellenes... 
- Én nem Mirubi vagyok...
Sétál oda Hanae elé.
- Nem fogom hagyni, hogy egyszer is hozzám érj. Meg sem kell mozdulnom, hogy ártalmatlanítsalak. Mindazonáltál...
Leguggol elé és méregetni kezdi. Hanae érzi, hogy a Fiú körül lévő Sötét Chakra ebben a közelségben mintha súrolná a testét. 
- Ha engem megsebesítesz akkor Mirubit is bántod. Ne...
A férfi szemei kikerekedtek, mintha fájdalmat érezne. A Sötét Chakra eltűnt körülötte, pont jókor, hiszen már kezdte megkezdeni Hanae bőrét. Úgy égette, akárcsak a tűz... Végül pedig Mezameru tekintete megenyhült, zaklatottá és ijedté vált. A testből pedig most kellemes érzet áradt Hanae felé. Mirubi!Hátrálni kezdett, majd sietve tette kezét a szájához majd megpördülve tüzet fújt ki, ami néhány fáklyát gyújtott meg a szobában. Ez után kézjelekbe kezdett és odasietett Hanaéhoz.
- Kyouka Shohou: Chakra Chuunyuu // Okító Recept: Chakra Befecskendezés!
Mirubi kezéből egy zöldes, lilás és kékes árnyalatú chakramassza szivárgott ki, majd ezt a fiú Hanae testének nyomta, az pedig bevette magát. Nem szólt semmit, csak folytatta a kézjeleket. Hanae közben majdnem elájult, ám amint a chakratömeg a testébe került, a fáradtság érezte és a fájdalmai elszálltak, a testében szétáradó hihetetlen érzés úrrá lett rajta. Érezte már ezt, nemrég a házban! Ezt a hihetetlen erőt...
- Hi-Juinjutsu: Tekkohan // Titkos Átokpecsét Technika: Befolyás
Mondta ki az újabb Jutsu nevet, ez már a második... Legalábbis amit Mirubitól hall... De még mindig nem áll le! Újabb kézjel sorozatba kezd, miközben a nyakán egy lefelé fordított háromszög jelenik meg, benne egy szemmel.
- Juinjutsu: Chakra Seichuu // Átokpecsét: Chakra Elnyomás!
Mondta ki az újabb technika nevet, mire az arcán és szerte a testén - ami a ruházat miatt Hanae nem láthatott - pecsétminták futottak szét.
- Hanae! Fuss át a Nagy Termen ahol megtetted az Esküdet!! Amint átfutottál rajta menj be a szemközti szobába és keresd Raion Tenseit! Mond meg, hogy állítson meg engem!
Mondta, miközben láthatóan küzdött!
-Siess!!
Adta ki a parancsot, majd kicsapta az ajtót, hogy Hanae induljon, végül pedig levetette magát a földre. Szemfogai megnőttek, körmei szintén és kiélesedtek... Vergődött, akárcsak egy meglőtt vad...

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Vas. Jan. 22 2017, 22:03

Bár az első és a második vágásom is mellément nem adtam fel és úgy tűnt fáradozásom úgy tűnik nem maradt hiábavaló. Azonban a fájdalmas nyögés vagy kiáltás helyett, amelyet a kés találata okoznia kellett volna elmaradt. Hamarosan jött is a válasz miért. Masszív chakra fal taszított el és csap neki a falnak. A világ teljesen elsötétült, ahogy próbáltam felkelni. Bárhogy is próbáltam, egyszerűen még mozdulni sem tudtam. Mire észbe kaphattam, már késő is lett volna menekülni. Túlságosan közel ért hozzám az idegen, mégis oly ismerős férfi. Összeszorított fogakkal próbálok felülni, bár mivel úgy csúsztam le a falról egyelőre meg kellett győznöm a fejemet, hogy mégis merre van a fenn és a lenn, mely a félhomályba nem volt egyszerű feladat. Kissé kábán és rémülten néztem a férfit, aki a mentorom volt egykor, most pedig talán a hóhérom. Az ínyembe haraptam és lehunytam a szemem. Azonban… az érzés elmúlt… és mikor kinyitottam a szemem ismét a megszokott személy állt velem szembe… de tudtam, hogy nem múlt el a veszély. Láttam Mirubi-sama tekintetéből. És éreztem, hogy a Fekete Mirubi vissza fog térni… Hiába próbál a mesterem tenni ellene. Hamarosan ellátott és utasításokkal látott el… azonban ahogy felálltam csak összeszorított fogakkal megráztam zokogva a szemeim.
- Bárhányszor rossz dolog történik, mindig csak menekülök! Menekülök az igazság elől… most nem… bocsásson meg Mirubi-sama… de ezúttal nem!
Kezem a férfi által nekem adott (még a múltkori edzésen) drótra fonódik és rögtön kivetítve rá a chakrám alkalmaztam az „új” technikám, hogy rögtön cselekedhessek. Terveim szerint a drótok Mirubi sama kezeit az oldalához szorítják, míg a torka köré egy hurok kerül és az állkapcsát a fején átvezetett újabb hurok, szorosan összezárta a száját. Bár a kivitelezéshez kevés drótot tudtam csak felhasználni, lévén, hogy a kialakítás miatt a torkának feszülő drót állandóan a húsába mar, ha egyik felét megpróbálja kiszabadítani (száját összezáró, vagy kezét leszorító), ezzel elzárva a levegő útját. De nem ez volt a tervem…  Mielőtt még felállhatna a mellkasára próbálok ülni, lábaimmal is megpróbálva minél jobban leszorítani karját, majd egészen hozzásimulok a férfi testéhez.
- Kérem Mirubi-sama…. térjen magához! – néztem rá könnyektől csillogó szemekkel közvetlenül a szemébe nézve...

Majd közelebb hajolok. Egy pillanatra éreztem, ahogy megáll a világ, mikor ajkaimat a férfi szájára tapasztom (természetesen mivel szája le van fogva, így egy zárt fogsoros „puszi” lett csak). Érzem, ahogy a szívem a torkomba kezdett el dobogni, ahogy eljut a tudatomig, mit csináltam. Minden halálfélelmem ellenére éreztem, hogy elönti a sápadt pír az arcomat. Azonban… nem ez volt a tervem… a tantot, mely még mindig a kezembe volt (bár csak nemrég vettem észre, hogy nem ejtettem el) felemelve végül lesújtok a férfi jobb válla és felkarja közötti porcra az int célozva, mely mozgatta szinte az egész testet.  Egész testemből áradt a chakra és reméltem… hogy mesterem végül magához tér… A szerető test melegsége… a talán gyermeteg csók zavara… és a fájdalomélénkítő mivoltja… kérlek… csak működj…. hozd vissza nekem Mirubi-samat…

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Feb. 24 2017, 08:37

// 15 ch a villámjáték elmulasztásáért és a késésért... //

   Sem Hanae sem pedig Mirubi nem tapasztalta még meg ezt az érzést, ezt a furcsa jelenetet, amikor is Mirubi, a tőle telhető legjobban próbál ellenállni annak, hogy Mezameru és Hishimon elnyomja. Ennek eredménye egy folyamatos koordináció zavar és elgyengülés, majd Hanae drótjai, amik szorosan lefogták a fiút, ledöntve őt a lábáról. A kislány rávetett magát mesterére, kinek szemfogai megnőttek, írisze összeszűkült és elnyúlt, akárcsak egy macskáé, körmei pedig kiélesedtek. 
   A kislány apró, az adrenalintól megduzzadt piros, melengető ajkai a fiú szájára tapadtak, kinek szemei felakadtak. Hanae érezte, ahogyan az alatta tekergődző óriási testből árad az a nyomasztó chakra. Marni kezdi a testét és az arcát... Egyre csak nő és nő, Hanae bőre pedig úgy kezd el perzselődni, míg a ruhája foszlani és eltűnni. Ekkor súlyt le a Tanto és mar a fiú vállaiba. 
   Minden olyan gyorsan történt... A szúrás pillanatában a lány felrepült, nagyot nyekkenve passzírozódott neki a plafonnak, majd az ágyra esett. Nem tudott sem megállni, sem pedig ellenállni, teljesen elborította a sötétség... 

~ Fél nappal később ~

Sajgó fájdalomra ébredt, a feje és a háta, valamint a végtagjai is pulzáltak a fájdalomtól. Akaratlanul is nyögött egyet, ahogyan magához tért. Félhomály volt, ahogyan mindig... Szobájában fáklyák égtek, az éjjeliszekrényén egy kancsó víz, pohár és egy tál rizs volt. Csoszogó léptek zaja töri meg a fáklyák pattogó, lobogó hangját, majd egy ismerős arc érkezik. Az az öregember, aki néhány nappal ezelőtt is figyelt rá. Egy fémtálcát tart a kezében, amin gyógyszerek vannak. 
- Ne mozogj, ha nem muszáj.
Mondta egyből, amint meglátta, hogy Hanae ébren van. Ahogyan a közelébe ért és letette a szekrénykére a tálcát, Hanae egy ujjnyi méretű tekercset is látott a gyógyszerek mellett lekötve. A kislány bár képes volt mozogni, de mindegy egyes rezdülése fájt... Még a levegőt is fájdalmasan vette, amikor beszívta a hátába nyílalt a fájdalom. Testén mindenhol kötések és tapaszok voltak.
- Hogy érzed magad?
Kérdi az öreg Kouzenmaru.

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Kenshiro Hanae on Szomb. Máj. 06 2017, 13:42

Nem emlékeztem rá, hogy mikor ájulhattam el. Nem emlékeztem mikor sérültem meg és hol. Fogalmam sem volt, hogy egyáltalán hol is van itt az a bizonyos itt. Furcsa… már-már szorongó érzés keringett bennem, melyre igazából nem tudtam választ adni, hogy miért. Mikor kinyitottam a szemeim még nem éreztem azt a kínzó, zsibbadó fájdalmat, ami átjárta a testemet, de amint megmozdultam csöppet, az egész lényemet átjárta a kínzó borzongás. Még a könnyeim is előbukkantak, ahogy megpróbáltam felülni sikertelenül. Végül egy hang furakodott be az elmémbe, és eltartott egy ideig, mire sikerült nagyjából betájolni a hang forrását, már nagyjából összeszedtem az emlékeimet a történtekről. Furcsa volt érezni magamba az űrt, amit a még továbbra is kissé hiányos emlékeim okoztak, de nagyjából összeszedtem magamban annyi lélekjelenlétet, hogy legalább bólintsak a még kissé továbbra is rejtélyes öregember felé. Azt hiszem második… vagy harmadik alkalommal találkozok vele, de továbbra se vagyok képes teljesen megérteni őt. Kissé rejtélyes számomra, hogy miért ő vigyáz mindig ilyenkor rám, és ki ő valójában? Fogalmam sincs. De az biztos, hogy egyelőre ez volt a legkisebb bajom. Szépen lassan kezdtek visszatérni az emlékeim teljes egészében, és meg kell, mondjam… még cudarabbul kezdtem el érezi magam, mint előtte. Úgy éreztem a fájdalom, ami eddig átjárt, most még inkább elkezd lüktetni, mit eddig. Kicsit nyögtem egyet, majd feladtam, hogy felüljek. Alkarommal eltakartam a szemeim, melyek már-már kiugrottak úgy lüktettek a tompa fény okozta ingertől. A férfi kérdésére, csak némán (nyöszörgéssel teli) biccentés volt csak a válaszom úgy éreztem, most nem tudok egy ideig szóhoz jutni. Ismét eluralkodott rajtam a szorongás, majd mielőtt magamhoz térhettem volna, ismét éreztem a környezetemben lévő aurákat… pont ahogy Mirubi-sama tanította. Óráknak tűnő percek után, miután tudatosult bennem, hogy sehol se érzékelem mesterem jelenlétét (a közelembe) csak ennyit makogtam.
- Mirubi-sama… elment

Furcsa lehet a kérdés, (ami valójában kijelentés) hisz nem utal semmi se, hogy én tudnék bármiről is, de a kérdés lényege lényegében abban rejlett, hogy nem ő állt most itt. Ha Mirubi-sama itt lenne, akkor nem a férfi viselné most a gondomat. Ismerem már ennyire a mesterem… Vajon... küldetése van? Vagy… csak… szégyelli magát azért amit tett? Vagy nem akar ezek után a szemembe nézni a saját hibám miatt? Mérges rám? Gyűlöl? Megvet? Nem tudom… de érzem, ahogy a meleg könnyeim elerednek szemeimből. Sírtam. Nem is tudom egészen pontosan mitől. A fájdalomtól? A bánattól? A szívemben uralkodó űrtől? Nem tudom… Hiába kínált volna bármivel a gondviselőm egyszerűen elutasított a gyomrom mindenféle anyagot. Nem voltam éhes, se szomjas… csak… egyedül akartam maradni.

_________________

Multijaim:
Djuka Ryuu (főkarakter)
Amaken Yoshimitsu
Kenshiro Hanae
Hamada Fuyu
avatar
Kenshiro Hanae
Játékos

Taijutsu Pontok : 44


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 339

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amegami Titkos Bázisa - Jigokutari

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.